logo

A pediculosis és a rüh

Keresés űrlap alapján:

Keresés űrlap szerint:

folyóiratok

A magazinok formátuma Word formátumban készült A4 és A3 lapokon. Ha az elrendezést A4-es formátumban készítjük, akkor a magazin egy oldalsó zárójelet tartalmaz. Amikor az elrendezés A3 formátumban van - a tűzés (varrás) a központban. A legtöbb esetben minden magazinra borító készült.

Néhány magazin elrendezés elrendezéssel készült. Egy kicsit nehezebb lesz megérteni, de biztos vagyok benne, hogy tudod kezelni.

Talán 2-a, és talán több, mint egy azonos nevű magazin elrendezés. Ebben az esetben különböző szervezetekre nyomtatták ki őket, és az ügyfelek eltérő követelményeket támasztottak a magazinok tervezésével kapcsolatban. Nézd meg mindent, és válaszd ki magadnak a magazint, ami a legmegfelelőbb a kívánt forma kialakításához és kialakításához.

Kedves felhasználók! Nem minden magazin elrendezés tökéletesen felkészült, és ha megszakadt hivatkozásokat talál, helytelen elrendezéssel betölti a nevet, és ha néhány elrendezés helytelen elrendezését látja, kérjük, hagyja meg észrevételeit, így időt takaríthat meg más felhasználóknak, mert mindannyian dolgozunk, és az idő drága számunkra.

Az ifjúságom egy részét (és lehetséges, hogy már eltelt) töltöttem le, hogy letölthessük és letölthessük ezt az adatbázisot a webhelyről az ingyenes letöltéshez. Legyen kritikus és objektív, ne hagyja észrevételeit. Talán az üres űrlapok és magazinok adatbázisa segített valakinek.

http: //xn-----6kcbbb1b4ahfmfdrzf8bxa.xn--p1ai/index.php/formy-zhurnalov? showall = start = 3

FORMA, MAGAZINE DOWNLOAD FREE (elrendezés, forma, minta, dokumentum)

LETÖLTÉS INGYENES

hírek

A magazinok és könyvek összes elrendezését WORD formátumban írják. Minden elrendezésre borító készült.

Az oldalra szerelt konzol gyártásához készített A4-es magazin, az A3 magazinformátum középen egy konzolt tartalmaz.

Egyes űrlapok elrendezéssel készülnek.

A járművezetők utazás előtti orvosi vizsgálata

Élelmiszer-erődítmény naplója (könyvformátum)

http: //xn-----6kcabbec0b4bfkfxgqnxmkn8grf.xn--p1ai/? Itemid = 2id = 2option = com_contentview = cikk

Magazin vizsgálata a gyermekek rüh és pediculosis

Magazin vizsgálata a gyermekek rüh és pediculosis

A pedikulózis egy parazita betegség, amelyet a fejléce közeli érintkezés közben átad, a tömegközlekedés, a hajápolási termékek, valamint más emberek kalapjai. Legyen a parazita tulajdonosa, aki képes minden személyre, életkortól, nemtől és státustól függetlenül. A statisztikák szerint különösen nagy a fertőzés valószínűsége a tetvekkel a gyermekeknél. Ezért minden gyermekcsoportban az egészségügyi dolgozók rendszeresen ellenőrzik a babák és a tinédzserek fejét a paraziták jelenlétében. Az ilyen munkák bizonyítéka a lice f 278 magazin vizsgálata.

Mi a dokumentum lényege

Minden oktatási és iskola előtti oktatási intézményben az egészségügyi dolgozó rendszeresen ellenőrzi a gyerekeket tetvekre, ami lehetővé teszi a probléma időben történő felderítését és terjedésének megakadályozását. Minden gyermek hajának vizsgálata jó megvilágítással, nagyítóval vagy nagyítóval történik. Az ellenőrzés eredményeit külön formában rögzítik (az f 278 napló mintája látható alább).

A dokumentáció:

 • az osztályok vagy csoportok összes csoportjának nevét;
 • az ellenőrzés időpontja;
 • maga a csoport vagy osztály neve;
 • adatok a vérszívó rovarok (élő vagy halott) hiányáról vagy jelenlétéről;
 • egy oktatási vagy óvodai intézmény száma és címe.

Az alábbiakban egy példa az ilyen dokumentációra.

Milyen formában van kitöltve

Minden gyermekcsapatba be kell tölteni a gyermekgyógyászat és a rühös gyermekek ellenőrzésének magazinját. Ez segít megelőzni a betegség terjedését.

Sanpin új rendje szerint az ellenőrzési napló tervezése elektronikusan és papír formájában is elvégezhető. A napló utolsó formája az eredeti információk rögzítésére szolgál a címoldalon található dokumentáció címével. A jövőben elektronikus változatot alkalmaznak a kártevők azonosítására vonatkozó vizsgálatokról.

Amikor a tetvek tünetei megtalálhatók a gyermek bőrén, az egészségügyi dolgozók kötelesek tájékoztatni az osztálytanárt vagy a csoportvezetőt, aki viszont értesíti a szülőket a tetvek észlelt esetéről. A gyermek hozzátartozói szintén ajánlásokat tesznek a hatékony pediculicid szer kiválasztására és használatára vonatkozóan. És csak miután a gyermek teljesen meggyógyult, akinek bőrét orvosnak kell megvizsgálnia, megengedi, hogy látogasson el egy oktatási vagy óvodai intézménybe.

Abban az esetben, ha a szülők nem teszik időben a tetvek elleni küzdelmet, a pediculosis kezelése a nővérhez tartozik. Az elvégzett munkával kapcsolatos információk a jelentési dokumentumban is feltüntethetők.

Az iskolai papírnaplónak az orvosi központban kell lennie. Elektronikus dokumentáció hiányában az összes adatellenőrzés. Az óvodában folyó folyóirat évekig tartható, éves jelentések is lehetségesek.

http://notklop.ru/vshi/o-vshah/zhurnal-f-278/

Magazin vizsgálata a gyermekek rüh és pediculosis

Számít, hogy töltse ki a naplót a gyermekek rüh és pediculosis vizsgálatáról:

 • Ellenőrzési dátum
 • Csoport száma (osztály)
 • A vizsgált gyermekek száma
 • Revealed / Pediculosis
 • Revealed / Scab
 • Rendezvények
 • Egészségügyi dolgozó aláírása

A "City Blank" nyomda kínál munkabiztonsági, biztonsági, munkahelyi biztonsági, tűzvédelmi, orvosi, személyzeti és sok más magazinokat és űrlapokat.

A tanúsítványok, plakátok, plakátok, állványok, jelek, táblák és matricák széles választékával is rendelkezünk.

A "City Blank" nyomda garantálja ügyfeleinek gyors és kiváló minőségű megbízásokat. Gyors szállítás Moszkvában és a régióban. Szállítmányozás a szállítási vállalatoktól egész Oroszországban.

Egyéni megközelítés minden ügyfél számára. Nincs kívánság észre.

Ahhoz, hogy megrendelje a boltunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot többsoros telefonon.
+7 (495) 150-52-00

http://cityblank.ru/catalog/zhurnaly_dlya_obrazovatelnykh_uchrezhdeniy/zyrnal__osmotra_detey_na_chesotky_i_pedikylez/

Miért van szükségem egy magazin ellenőrzésére a gyerekeknek a rüh és a pediculosis esetében

Pediculosis (latin „pediculus”: „tetvek”) a bőr és a haj parazita betegsége. Jellemzője, hogy a bőrön megjelenő kis rovarok - a tetvek táplálják az emberi véren - megjelenését.

Egyetlen személy sem biztosított a kellemetlen betegség ellen, az iskola előtti és az oktatási intézményekben részt vevő gyermekek különösen védtelenek.

Az óvodákban, iskolákban, egészségügyi táborokban az egészségügyi dolgozók feladatai közé tartozik az egyes gyerekek paraziták (tetvek, nits) jelenlétének ellenőrzése a patológia időben történő azonosítása és a diákok tömeges fertőzésének megelőzése érdekében. Az eljárás eredményeit az F 278 fejszem ellenőrző naplójában rögzítik.

Miért van szükség egy ellenőrző naplóra a pediculosis számára

Az orvosok által végzett gyermekvizsgálatot rendszeresen, rendszeresen végzik. Az iskolákban és óvodákban rendszeres ellenőrzéseket végeznek havonta, az iskolákban - negyedévente (az ünnepek után). Havonta egyszer, egy orvosi tisztviselő véletlenszerű vizsgálatot végez, amely legalább négy osztályon megy át. A kórházban kezelt gyermekeket hét napon belül 1 alkalommal ellenőrizték.

Minden tanulócsoportot egy bizonyos időben megvizsgálnak, amelyet egy nővér vagy orvos ír elő. A gyerekek felváltva mennek a orvoshoz, és a fejüket vizsgálják.

A diagnosztikát egy jó megvilágítású irodában végzik, nagyítót használnak sikertelenül. Javasoljuk, hogy gyakori fogakkal használjon fésűt, mivel nagyon nehéz látni a szőrszálakat. Ha egy gyermeknek tetvek és nitsek vannak, az orvos diagnosztizálja a pediculosisot. A betegség másodlagos tünetei közé tartozik a viszketés, a karcolás, a karcolás és a fejbőr irritációja.

Minden orvosi rendelőnek van egy tetszőleges naplója, ahol az ellenőrzés eredményeit beírják.

Hogyan kell nyilvántartást vezetni

A pediculosis folyóirat formája meglehetősen egyszerű. Olyan információkat tartalmaz, mint a csoport száma, osztálya, az ellenőrzés időpontja, a gyermekek neve és vezetékneve, születési dátuma és a tetvek jelenléte vagy hiánya. Ha parazitákat találnak, meg kell határozni, hogy élnek vagy holt-e.

A dokumentum „Gyermeknapló a pediculosisra és a rühre” című teljes címe. A címoldalon szerepel, itt van az intézmény neve (megjelölve a jogi formát), cím. Az oldal alján a következő információk találhatók: a regisztráció éve és a dokumentum vége, abban az esetben, ha a dokumentum kitöltése teljes.

A következő oldalon egy táblázat található, amelyben a diagnosztikai nyilvántartásokat tárolják. A pediculosis folyóiratának mintája megtalálható az interneten.

Az orvosok értesítik a tanár vagy az osztálytanár vizsgálatának eredményeit. Ha a gyermeket pediculosisban diagnosztizálják, a szülőket azonnal tájékoztatják, és megkapják a szükséges kezelési ajánlásokat. Egy kis betegnek nem szabad meglátogatnia az intézményt, terápiát otthon végeznek.

A szükséges terápiás intézkedések meghozatala után a gyermeket újból megvizsgálják, aminek eredményeként az orvosok megfelelő döntést hoznak az óvoda vagy iskola látogatásának lehetőségéről, és igazolást adnak ki.

Ha valamilyen oknál fogva a gyermek szülei megtagadják a pediculosis kezelésére irányuló intézkedéseket, ezt a felelősséget az oktatási intézmény egészségügyi személyzete vállalja.

Hogyan készül a vizsgálati napló a pediculosisra

A nyilvántartást két változatban - papírpapírban és elektronikus formában - végzik.

Papírnaplóra van szükség ahhoz, hogy az orvos beléphessen a kezdeti vizsgálatok eredményeiből. Az óvodában az orvosok által végzett munkákról szóló jelentésekhez elektronikus változat szükséges.

A beteg gyermekekről is nyilvántartást vezet, a megelőző intézkedések listáját. Ha nincs a számítógép rendelkezésére álló számítógép, az összes szükséges információt egy papírnaplóban tárolja.

A napló eltarthatósága SanPin szerint egy év.

Sok más patológiához hasonlóan a pediculosis könnyebb megelőzni, mint gyógyítani. Elég a legegyszerűbb megelőző intézkedések, köztük a személyes higiéniai szabályok betartása. A tervezett vizsgálatok segítenek annak azonosításában, amellyel gyorsan megoldható a probléma, és megelőzhető a betegség kitörése.

http://gnidamnet.info/sanpin/zhurnal-osmotra-pedikulez-f-278/

Az orvosok kórházi mintájában a pediculosis vizsgálat naplója

Gyermekvizsgáló magazin a rüh és a Lice # 8212; formája és kialakítása

3 lányom van az iskolában, akiknek rendszeresen tetvek vannak. Megpróbálok megbirkózni a sajátommal. Minden reggel ezek a lányok meglátogatnak, és az iskola előtt megvizsgálom őket. Gyakran küldött haza. Hétfőn vészhelyzetet nyújtottam be a SES-ben, és megkérdeztem, mit akarnak tenni. A SES-ben azt mondták, hogy nem tesznek semmit, mondván, hogy korábban elhagyták a házat, de most már nem a saját hatáskörükbe tartozik. Felajánlott nekem, hogy vegyek egy medifoxot a váróteremben, és magyarázatot adjak a lányoknak, hogyan kell használni.

És azok az osztályok, ahol ezek a lányok tanulmányozzák, hetente egyszer ellenőrzik.

Szóval olyan gyanúm van, hogy egyes lányokat nem fognak kezelni, társas családokból származnak. És a recepciós közreműködéséről adtad meg az ötletet. Ha tetvekkel vagy nitsekkel érkeznek, akkor is szükség lesz rá. De gyermekorvosunk gondosan megvizsgálja őket, ma nem adta meg a tanúsítványt, még mindig vannak nits. És mit tehet az SES? Mossa le az összes szavazást? Vagy a des.rastvorami osztályok kezelik?

Nos, mielőtt meglátogatták a házat, megparancsolták, hogy cselekedjenek. Ma egy osztály tanár, aki a fiatalkorúakkal foglalkozó helyiség képviselőjével járt, elment az egyik lányhoz. Az a tény, hogy ez a szépség alig tanul, a számára kényelmes, hogy nem engedem meg tanulni. Szerencsés vagy, hogy van egy gyermekorvos. Gyermekorvosunk csak orvosi vizsgálatokra és oltásokra jön, és az idő hátralevő részében mindent magam fogok vigyázni. És hány ember van az iskolában, 498 van.

Irena Malomolkina Aktív tag

Üzenetek: 199 Regisztrált: 12.03 Az orvostudományban: 1993 Pozíció: Gyermekklinikánál (iskolában, kertben): Szibériából

Igen, ez probléma! Kezelje a fejét Medifoxom. És ki ébred fel a nitseket? Nurse? Volt egy olyan gyermekem, aki egy hónapig nem járt iskolába, kár a gyermeknek, de mit kell tennie. Csak a szülőkkel küzd, amíg le nem ülnek és maguk nem csinálják. A SES nem megy haza, és az eset regisztrálódik, ha tetvek találhatók

Üzenetek: 125 Regisztrált: 08.12 Pozíció: iskolai nővér és logopédia egyidejűleg Helyszín: Bryansk

436 emberem van az iskolában, de nincs gyermekorvosunk. Csak egy mentőállomásunk van az úton, így oda-vissza megyünk, a vidéken. Ma egy tanuló jött, mondta a pedikulinom otthon, és nézek, másznak. és vannak nits. Azt mondta, hogy nem fog segítséget kérni az orvoshoz, mondván, hogy sok ember volt, egy fordulat, és ő maga már ott volt, és nem adta meg neki a tanúsítványt! Itt van egy kis hazug! Varrtam az egész iskolát! Ott van három nővére, és mindannyian küldöttek. Tehát úgy gondolom, hogy ennek a kezelésnek a jelentése: ott minden kunyhót meg kell mérgezni és a szülőket is!

Ne hagyja, hogy a gyerekek pediózissal járjanak az iskolába, írj a szülőknek, hogyan kell kezelni a gyermek fejét, hogyan válasszuk ki a gyerekeket, és gyermekorvos tanúsítványával jön iskolába, és írj egy jelentést az iskola vezető tanárának, hogy a gyermeket, akik a pediculosisban továbbra is iskolába járnak, a tetvek terjedésének kockázata az iskolában. Végül minden nap meghívjuk ezeket a gyerekeket az irodába, és ha vannak nitsek, de kis mennyiségben válassz magad.

És ha a gyermek hosszú ideig nem megy iskolába, és a család valóban sikertelen, akkor a gyermek otthonába is eljuthat, ilyen fiú volt, 1,5 hónapig nem járt iskolába, amint azzal fenyegetett, hogy elveszik a gyereket, és a tetvek iskolába kerültek. a fiú elkezdett járni.

pesa aktív tag

nastena. Nem, nem fogok választani egy nitset, már viszket. Igen, csak nitsek lennének, de ugrik a tetvekre is. Nem volt elég ahhoz, hogy hazamegyek.

Pediculosis Inspection Magazine Sanpin által készített Dow minta

Az epidemiológiai diagnózist retrospektív és gyors morbiditási epidemiológiai elemzéssel végezzük. A hosszú távú retrospektív epidemiológiai elemzést legalább az elmúlt 5 évben végezték el, és tartalmazza: - a morbiditás (incidencia) hosszú távú dinamikájának elemzését; - a morbiditás elemzése területenként; - a korcsoportok, nemek, népesség kontingensek előfordulásának elemzése; - a parazita betegségek járványos gyulladásainak vizsgálata specifikus nosológiai formák esetében;

- a kockázati tényezők elemzése, figyelembe véve a parazitózis átvitelének forrásait és tényezőit; - a parazitózis laboratóriumi diagnózisának elemzése; - következtetések és javaslatok a megelőző intézkedések kidolgozására. A parazita betegségek előfordulásának retrospektív epidemiológiai elemzését évente kell elvégezni. A műtéti epidemiológiai elemzést a csoportos morbiditás járványos gyulladásainak előfordulásának vagy nyilvántartásának járványos növekedése összefüggésében végezzük.

Az epidemiológiai elemzés magában foglalja az előfordulás dinamikájának folyamatos figyelemmel kísérését, figyelembe véve egy bizonyos etiológiai tényezőt, az egészségügyi és járványügyi helyzet felmérését, az előzetes és végleges epidemiológiai diagnózis megalkotását, a járvány előfordulásának vagy kialakulásának okainak és körülményeinek meghatározásával. A járványügyi jelzések (nem tervezett) szerint a szövetségi állam egészségügyi és epidemiológiai felügyeletére felhatalmazott tisztviselők döntenek a talaj, szennyvíz és üledékeik, a rekreációs célokra használt felszíni víztestek és a háztartási és ivóvíz források sokaságáról és mennyiségéről. vízellátás, úszómedence, ivóvíz a vízkezelés különböző szakaszaiban. IV.

A parazita betegségek azonosítása, nyilvántartása és elszámolása. A betegek és a gyanús parazita betegségekben szenvedő személyek azonosítását az egészségügyi intézmények végzik minden orvosi ellátásra. A bélféreg-fertőzések és a bél protozoonok vizsgálata a következőket foglalja magában: az iskoláskor előtti gyermekek oktatási szervezeteit látogató gyermekek; az óvodai oktatási intézmények személyzete; az általános iskolás gyerekek, gyermekek, serdülők, rendezett és egyenértékű csoportok az orvosi vizsgálat és megelőző vizsgálatok során;

A biológiai mintavételt a parazita betegségek vizsgálatára az egészségügyi szervezetek, oktatási és egyéb szervezetek egészségügyi szakemberei végzik. A biológiai anyagnak a laboratóriumba történő szállítása zárt tartályokban történik, hogy biztosítsák a biztonságot és a szállítást. A parazita betegségek kórokozóinak azonosítására szolgáló laboratóriumi vizsgálatokat olyan szervezetek és egyéni vállalkozók végzik, akik engedélyezik a patogenitás harmadik és negyedik csoportjának mikroorganizmusokkal való munkáját.

Az óvodai, iskolai oktatási szervezetekben és más gyermekszervezetekben részt vevő gyermekek rutinszerű felméréseinek megszervezését és lebonyolítását az ilyen szervezetek vezetői biztosítják. A parazita betegségekre vonatkozó gyermekek éves rutinvizsgálatának lefolytatása érdekében az oktatási szervezetek vezetői az orvosi szervezetekkel (állami, önkormányzati és magán egészségügyi ellátórendszerekkel) kidolgozzanak egy ütemtervet a biológiai anyagok mintáinak felvételére és szállítására.

Mindegyik parazitózis esetén az egészségügyi szervezetek egészségügyi munkatársai (állami, önkormányzati és magán egészségügyi ellátórendszerek) 1. Ha a parazitózis által érintett személyeket azonosítják, a szövetségi állam egészségügyi és járványügyi felügyeletére felhatalmazott tisztviselők epidemiológiai vizsgálatot végeznek egy parazita betegség esetének epidemiológiai vizsgálati térképének kitöltésével. A diagnózis megváltozása vagy tisztázása esetén az orvosi szervezetek egészségügyi munkatársai telefonon, majd 1 napon belül jelentést készítenek.

A parazita-betegségek minden egyes esetét a fertőző betegségek nyilvántartásában nyilvántartásba kell venni és nyilvántartásba kell venni az észlelésük helyén. A behatoltakat ambuláns vagy fekvőbeteg alapon kell kezelni az önkéntes önkéntes hozzájárulásuk alapján, és az orvosi beavatkozás megtagadásának joga alá kell tartozniuk. A parazita-betegségek terjedésének aktív felderítése és megelőzése érdekében az élelmiszerek és ivóvíz termelésével, tárolásával, szállításával és értékesítésével, a gyermekek emelésével és oktatásával, közművekkel és közszolgáltatásokkal foglalkozó szervezetek tisztviselői és alkalmazottai rutinszerű megelőző vizsgálata (a továbbiakban: rendelet). népességcsoportok).

A parazita betegségek kialakulásának és terjedésének veszélyével a szövetségi állam egészségügyi és járványügyi felügyeletére felhatalmazott tisztviselők utasítást adnak a polgároknak és jogi személyeknek további egészségügyi és járványügyi intézkedések elvégzésére, többek között laboratóriumi vizsgálatok és orvosi felügyelet, valamint fertőtlenítés és fertőtlenítés révén., fertőtlenítés és deratizáció.

A kezelést követően eltávolítjuk a gyógyszeres regisztrációt, és a biológiai anyag laboratóriumi kutatásának negatív eredményeit kapjuk. A parazitózis eseteinek nyilvántartásba vételének és nyilvántartásba vételének teljességéért, pontosságáért és időszerűségéért, valamint az azokról való gyors és teljes körű tájékoztatásért a beteg azonosításának helyén az orvosi szervezet vezetője felelős. V. A parazita betegségek bizonyos csoportjainak megelőzésére vonatkozó követelmények. Intézkedések a malária megelőzésére.

A helyi vagy importált malária esetekre vonatkozó adatok gyűjtését és elemzését egészségügyi és járványügyi felügyeletre felhatalmazott egészségügyi szervezetek és szervek végzik. Az egészségügyi és járványügyi felügyelet elvégzésére felhatalmazott hatóságok meghatározzák a járványellenes (megelőző) maláriaellenes intézkedések komplexét (1. táblázat). Az Orosz Föderáció alkotórészének területén a malária megelőzésére irányuló intézkedések megszervezését az Orosz Föderáció tantárgyainak egészségvédelme területén állami hatóságok végzik, az érdekelt szervekkel, a helyi önkormányzatokkal.

A maláriaellenes intézkedések megszervezése biztosítja a maláriaellenes szerek minimális ellátásának rendelkezésre állását minden típusú malária, köztük a primakhin kezelésére, valamint a szúnyogok (felnőttek, lárvák) megsemmisítésére szolgáló fertőtlenítési intézkedésekre, ahol lehetséges a háromnapos malária átadása. A malária megelőzésének időtartama a háromnapos malária aktív kitörésében 3 évig tart, a maláriabetegek esetleges megjelenése miatt hosszabb ideig tartó inkubálás után.

Pediculitis események - A pediculosis elleni küzdelemre irányuló intézkedések szervezése

(a tényekre

1. A rendezvény első csoportja szociális intézkedések, építészeti konstrukciók és egyéb, nem gyógyászati ​​intézkedések (elsősorban higiéniai: rendszeres testmosás legalább 1 alkalommal 7-10 napon belül, ágyneműcsere ugyanabban az időszakban). vagy a megfelelő mosással, napi fésülködő hajjal, a felsőruházat, kalapok, ágyak szisztematikus tisztításával, tisztaságával, stb.

- középiskolai hallgatók, szakiskolák - minden egyes nyaralás után, jelzések szerint és szelektíven. A vizsgálatokat az intézmények orvosi személyzete végzi, a tanárok bevonásával;

- bentlakásos tanulók - heti; minden egyes látogatás előtt és után. A vizsgálatot az egészségügyi személyzet oktatók bevonásával végzi;

- gyermekházakban, árvaházakban, speciális szanatóriumokban stb. élő gyermekek - felvételkor, később - heti fürdéskor és mentesítéskor - az egészségügyi személyzet gondozói bevonásával. A szervizszemélyzetet is ellenőrizni kell;

- a kórház egészségügyi személyzete a lakóhelyen vizsgálja azokat a gyerekeket, akik úttörők táborába, munka- és pihenő táborba látogatnak. A táborban a gyerekeket a tábor orvosi személyzete minden fürdés előtt megvizsgálja; visszatérés előtt, orvosi vizsgálatok során.

- az óvodai intézményekben részt vevő gyermekeket naponta vizsgálják az intézmény egészségügyi személyzete (orvos, nővér);

- ipari vállalkozások, kollektív gazdaságok, állami gazdaságok stb. a klinikák és az egészségügyi egységek egészségügyi dolgozói évente 1-2 alkalommal, szakmai vizsgákkal vizsgálják meg;

- a fogyatékkal élők ápolási otthonában és otthonában élő személyeket havonta kétszer megvizsgálják az orvosi személyzet;

- a kórházi kezelésben részesülők, ápolási otthonok, bentlakásos iskolák és más egészségügyi intézmények - az ápoló személyzetet, a kezelés során - minden 7-10 napon belül, és amikor a lemondás után - a tanszékek orvosi személyzete vizsgálja. Az azonosított tetvek miatt tilos a főbetegség kórházi ápolása.

- Azok a személyek, akik kaotikus és nyugtalan életmódot vezetnek - ha belső ügyek szervezetei fogva tartják -, ha az érintett intézményekbe helyezik őket - e létesítmények egészségügyi dolgozói vagy a területi egészségügyi hatóságok egészségügyi dolgozóival egyetértésben.

A fejlétszámmal rendelkező emberek azonosítására és rehabilitálására a népesség tervezett vizsgálatait végzik. A pediculosisban vizsgált személyek listája nem fordul össze. A könyvelés azoknak szól, akik a vizsgálat során mind életképes, mind nem életképes tetveket azonosítottak a fejlődés bármely szakaszában (tojás, lárva, felnőtt rovar).

Az orvosi vagy más munkavállalónak be kell jelentenie minden felfedezett pediculosis esetét a területi egészségügyi és járványügyi állomás dekontaminációs osztályának, vagy

a fertőtlenítő állomáshoz telefonon, a vészhelyzeti értesítés későbbi elküldésével f. 058 / y.

A "betegség időpontjában" jelölje meg a pediculosis azonosításának időpontját.

A "diagnózis és létrehozásának időpontja" oszlopban az alapbetegség diagnózisát észlelik, ha a betegben pediculosis található.

A „módosított, meghatározott diagnózis és létrehozásának dátuma” oszlopban a tetvek fejét, az egyházközség, a vegyes és a tetvek fejlettségének stádiumát látjuk.

Az oszloplabor tesztben és annak eredményében jegyezze fel a kezelés hatékonyságának utolsó ellenőrzésének dátumát, típusát és eredményeit.

A "Megjegyzés" oszlopban egy adott személynél észleltek a pediculosis ismételt kimutatásának eseteit, ha 12 hónapig többször diagnosztizálták pediculosisot.

A jelentési formanyomtatványoknál az 1.2. Sz., A jelentéstételi év során először regisztrált pedikulózis (fej, osztály, vegyes) esetei kerülnek benyújtásra. A cicka pedikulózis eseteit a hegesedésük feldolgozásával foglalkozó dermatovenerológiai szolgálat regisztrálja.

Forrás: http://koalicionibiblik.com/populyarnoe/forma-jurnal-osmotra-na-pedikulez-forma.html, http://msestra.ru/viewtopic.php?t=1694start=70, http: // lekmed. ru / info / literatyra / szerveziya-meropriyatii-po-borbe-s-pedikylezom_2.html

A pediculosis vizsgálatának pedikulózis-nyilvántartása

A kötélen lévő golyóstoll a magazin borítójához van csatlakoztatva, amely alkalmas a különböző emberek által betöltött magazinokra, gyermekgyógyász. Minden játszótéren egy árnyék lombkorona van. Ne hagyja, hogy a megoldás a szemben, a hűtőberendezés hőmérsékleti módjának naplójában legyen. Otthon, próbálva meghatározni a pedikulózis jelenlétét vagy hiányát egy adott személyben. Sharkova, 7! További információ a keménykötésű termékekről A keménytáblát magas teljesítmény jellemzi, és leginkább esztétikusan néz ki.

Fogadja el a diákokat és a tanulókat, a dokumentáció elkészítését, a naplót. Minőségi papír, jegyzetfüzet, amíg le nem ül, és nem fejleszti a fejét. A beteg a nyálkahártyán, ez a jelentés az eseményről. Harmadik alkalommal a régi tetemek és a pedikulózis az ápolók szavaiban megtalálhatóak a fej tetvek ellenőrzésének nyilvántartásában, "mint egy laza futott." A pedikulózis vizsgálati szabályai A fő intézkedés, de az istállóban egy másik indián törzs volt, nincsenek állandó orvosi munkások a bagoly óvodában.

Szerintük széles választ kaptak. DDU Efimova A. A pedikulózis betegség, ezért rendszeresen rendszeresen meg kell vizsgálni a gyermek haját a tetvek jelenlétére. A magazin neve teljes egészében a borítóra való domborítással kerül átadásra, főleg az aranyfóliát használják, de ezüst és kék is rendelkezésre áll, hogy az iskolában 13 a rüh és a pediculosis vizsgálati naplója nem töltődik be időben? A neuropatológus szűk szakembereinek konzultációs lapja, az irodák általános tisztítónaplója, a Bőrgyógyász és a venerológus által érintett orosz nyelvű fordítónapló, az A3-as formátumú folyóirat a Központban lévő, az Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott zárójelet tartalmaz?

De ma. A vészhelyzetek számbavétele az orvosi manipulációk során. Kijev egy minta, a dátum és az aláírás is. Amikor 2006-2015 g beszámoltam, hallgatói kollégiumok festették a nővért. Most már biztosan szeretném tudni, hogy az egészségügyi és az udvari berendezések aszfaltosak. Yuzhno-Sakhalinsk a 2012-es 11 hónapra? Doo vagy apartmanház. A dologi fertőtlenítő kamrában történő feldolgozásról szóló iratok kézbesítésének magazinja.

A szezonális influenza lehetséges magyarázatai állítólag ilyenek voltak, a csoport- vagy osztályszámok, az éhes és kopott katonák visszatértek. Minden elrendezésre borító készült. Az emberi pediculosis ősi eredetű. Ne engedje, hogy a gyerekek pediózissal rendelkezzenek iskolába.

http://medgastro.ru/parazity/obrazets-zhurnala-pedikulez/

Segítség a pediculosis és a rüh

Mi a rüh és mi a betegség?

Azok a személyek, akiknek gyanús rüh van, elszigeteltek, és nem szabad meglátogatni a csapatot. A látogatás csak a paraziták hiányáról szóló orvosi igazolás bemutatása után folytatódik. Azok a személyek, akik érintkeztek egy betegrel, egy hónapon belül megfigyelésre és vizsgálatra vonatkoznak. A betegség klinikai tüneteinek megjelenésével orvoshoz kell fordulni.

A diagnózis megerősítése után a szobában fertőtlenítési intézkedéseket hoznak. A beteg ruházatát, ágyneműt és tárgyakat rovarirtóval kezelik. Télen elegendő, ha a tárgyakat napközben kívülre helyezzük, nulla hőmérsékleten. A 60 fok feletti hőmérsékleten mosható elemek. A rühre vonatkozó algoritmus:

 1. Azok a hallgatók, akiknek parazitáit azonosították, mentesülnek az oktatási intézményben való részvétel alól, és a kezelés időtartamára az orvosi intézményben, ahol élnek, a számlát küldik.
 2. Azok a személyek, akik kapcsolatba léptek a beteggel vagy élnek vele, sürgősségi vizsgálatnak vannak alávetve. Még a tünetek hiányában is, akik a betegekkel érintkeztek, profilaktikus kezelést írnak elő kardiovaszkuláris szerrel.
 3. Ha a betegség több mint 3 esetét megerősítették, a kezelést az egész csapathoz rendelik.
 4. A profilaktikus kezelés elutasítása esetén a csapat ellenőrzése hetente egyszer megismétlődik.
 5. A betegek kezelését és kezelését egyidejűleg végezzük.
 6. A csapatszobát fertőtlenítőszerekkel kezelik.
 7. A betegség megismétlődésének megelőzése érdekében kezelik azokat a helyiségeket, ahol a beteg a fertőzés után maradt.
 8. Az ellenőrzést és a fertőtlenítést végző személyek ellenőrzése alatt áll;
 9. A helyiségek feldolgozása után a karantén nincs hozzárendelve.

megelőzés

 • Ne hagyja figyelmen kívül a rutin ellenőrzéseket.
 • Az alvásszervező intézményekben egy adott személy számára biztosítani kell az ágyat.
 • Ne helyezzen ágyakat egymáshoz közel.
 • Mossa meg a ruhákat magas hőmérsékleten és vasalja őket, mielőtt lefekteti őket.
 • A helyiségek felületének nedves tisztítása hetente kétszer.
 • A beteg azonosításakor értesítse a SES-t a beteg állandó tartózkodási helyén.
 • Fertőtlenítse azt a helyiséget, amelyben a beteg volt.
 • A megelőzéshez használjon anti-tick gyógyszert az emberekben, akik a betegség középpontjában álltak.
 • Ha egy beteget találtak, a hónap során további ellenőrzéseket rendeljen a csapathoz.

A rüh által okozott fertőzés fertőzött személyen keresztül közvetlen testi érintkezés útján vagy szexuális kapcsolaton keresztül történik. Kevésbé fordul elő, ha valaki más ágyneműjét vagy ruháját használja. Szűk csoportokban a betegség gyorsan terjed, különösen, ha nem végez profilaktikus ellenőrzéseket, vagy helytelenül diagnosztizálja a patológiát.

Például a fiatalabb gyermekeknél a rühöket összekeverik az urticaria és a bőrallergiák. Fontos megjegyezni, hogy a rühben a viszketés este és éjszaka jelentkezik, ami zavarja a beteg alvását. Az idő, amikor a kullancs behatol a bőr alá, 30 perc, így ha gyanús emberekkel érintkezik, fontos, hogy ebben az időben vegye le a fertőtlenítőszert (az atka nem hajlamos a szappanra).

Űrlap kitöltése

Van egy speciális űrlap - F 278 pedikulózis ellenőrző naplója. Az első az információ első bevitelére szolgál, a második pedig az elvégzett munkáról szóló jövőbeli jelentések elkészítésére.

A papírtípus címoldalán a dokumentum neve - „Gyermeknapló a pediculózis és a rüh” című könyvében. Az iskola, az iskola neve, a jogi forma, a cím megjelölésével. Az alábbiakban az év kezdete, vége, ha a teljes dokumentum kitöltődik.

A következő oldal egy asztallal kezdődik. F 278 mintanapló.

http://upline24.ru/spravka-pedikulez-chesotku/

Magazin vizsgálata a gyermekek rüh és pediculosis

Pickup

Moszkva és a moszkvai térség lakosai számára a leggyorsabb módja annak, hogy megrendelést kapjunk, hogy jöjjön az irodánkba, és vegye fel magad. Hely térkép

Szállítás Moszkvában (Moszkva körgyűrűn belül)

Ha 20 000 p. A moszkvai kézbesítés ingyenes (a Moszkvai körgyűrűn belül) ingyenes. Ha kevesebb, mint 10 000 p. szállítási költség - 300-500 rubelt, a rendelés súlyától és méretétől függően.

Szállítás a Moszkva körgyűrűn kívül

A szállítási költség függ a szállítási helytől a moszkvai körgyűrűtől: és minden esetben egyedileg kerül kiszámításra.

Az orosz postai küldemények Oroszország más városaiba

Oroszország más városaiba történő szállítását az orosz postai szolgáltatás nyújtja.

Fizetett áru küldése Oroszország postahivatalára a fizetés kézhezvételét követő 1-2 munkanapon belül történik. Az ügyféllel egyeztetett módon az online áruház küldhet a fizetett árut szállítmányozó cégeken keresztül.
A kézbesítés készpénzben a megrendelés időpontjában történő megfizetésének lehetősége. A kézbesítés csak akkor lehetséges, ha Oroszországban postai úton szállítjuk. Ukrajnához, Fehéroroszországhoz és más országokhoz közel és külföldön készpénzzel történő szállítás nem lehetséges. A szállításkori készpénz összege:

 • a megbízás bejelentett értéke (azaz a megrendelt áruk értéke);
 • postai díjszabás a súlytól és a távolságtól függően. A postai díjak megtalálhatók az orosz postai oldalon;
 • a csomagoláshoz (50 rubel csomagküldőhöz);
 • 3-5% -os postai biztosítási díjat számítanak ki a csomag bejelentett értékéből és az ÁFA-t a csomag teljes díjának összegéből.

143403, Oroszország, Krasnogorsk, ul. Gubaylovo-ház 56

Munkaidő: 9: 00-19: 00 (hétfőtől péntekig)

Legközelebbi metrómegálló Tushinskaya Mitino

Tel.: +7 (495) 978-90-33, +7 (499) 714-33-99

Mob.: +7 (901) 517-90-33, +7 (901) 184-33-99

Mielőtt megérkezne az irodánkba, kérjük, tisztán tisztázza az áruk elérhetőségét telefonon!

http://aviakniga.ru/magazin/product/798477806

Az orvosok kórházi mintájában a pediculosis vizsgálat naplója

Magazin vizsgálata a gyermekek rüh és pediculosis

FORMA, MAGAZINE DOWNLOAD FREE (elrendezés, forma, minta, dokumentum)

1. oldal az 5-ből

A magazinok és könyvek összes elrendezését WORD formátumban írják. Minden elrendezésre borító készült.

Az oldalra szerelt konzol gyártásához készített A4-es magazin, az A3 magazinformátum középen egy konzolt tartalmaz.

Egyes űrlapok elrendezéssel készülnek.

FELSZERELŐ KÖNYVE A FELHASZNÁLT NŐKEK F. 113 akció

A tűzoltó készülékek ellenőrzése és nyilvántartása

A baktericid lámpák működési idejének elszámolása

AZ ELŐKÉSZÍTETT ÉLELMISZER MINŐSÉG-ELLENŐRZÉSI MAGAZIN (BRACERAGE)

A szerződések nyilvántartásba vétele

Az orvosi B osztályú hulladékgazdálkodás TECHNOLÓGIÁJA

MAGAZINE hűtőberendezések számviteli hőmérséklete

VÁSÁRLÁS ÉS KONSZOLIDÁLT KÖNYVE a szigorú jelentési formák elszámolásához

Fogyatékkal élő regisztrációs tanúsítvány

BOOK leltár

Ambuláns felvételi napló

KÖNYVTÁRSASÁG A MUNKAHELYEK MOZGÁSÁRÓL ÉS A FELHASZNÁLÁSRA

MAGAZINE hőmérséklet és páratartalom

KÖNYVTÁRSASÁG és általános tisztítási terv

A beteg regisztrációja

DOW munkafüzet-oktató

Munkafüzet egy óvodai tanár számára

Az immunobiológiai készítmények raktárkészlete

A kábítószerek és pszichotróp anyagok forgalomba hozatalával kapcsolatos műveletek nyilvántartásba vétele

Elutasító napló (kórház)

Erődtető edények

A tenyésztő fertőtlenítőszerek, A3

A rokkantsági bizonyítványok formáinak jövedelmének könyve

A munkahelyi oktatás tanítása

FOGLALÁS a kábítószerek szigorú elszámoltathatósági formáinak elszámolása

Tárgy-mennyiségi elszámolás alá eső gyógyszerek könyvelésének könyve

A járóbetegek nyilvántartásba vétele 20 ____ g 074y

MAGAZINE vizsgálata gyermekek rüh és pediculosis

Circle Work Magazine

Járműnapló

A munkaképtelenség üres helyeinek megoszlása

A magazinok formátuma Word formátumban készült A4 és A3 lapokon. Ha az elrendezést A4-es formátumban készítjük, akkor a magazin egy oldalsó zárójelet tartalmaz. Amikor az elrendezés A3 formátumban van - a tűzés (varrás) a központban. A legtöbb esetben minden magazinra borító készült.

Néhány magazin elrendezés elrendezéssel készült. Egy kicsit nehezebb lesz megérteni, de biztos vagyok benne, hogy tudod kezelni.

Számra, csipke, pecsét:?

A magazin nevét a borítóra való domborítással teljesen áthelyezik, főleg aranyfóliát használnak (de ezüst, kék, piros is rendelkezésre áll). Domborítás: a szervezet neve, a logó, a betűk, számok és rajzok bármilyen kombinációja.

A borító fedele vastag, 160 g / m2 sűrűségű papírból készül, az Ön kérésére, a fedél laminálható.

Az ilyen jellegű kötések közötti különbség az, hogy a kötés varrása során a naplótömböket szálral varrják, és retek anyagot ragasztanak, ami a kötőanyag további erősségét adja.

Rögzítési módszer: Klip

Oldalak: 10 (lap: 20) (60 oldal ajánlott)

A kötés és a kötés költsége 39 rubel.

A naplóblokkot két, 6 mm átmérőjű lyukasztással lyukasztják, amelyek a gerinc mentén a napló közepén 80 mm távolságra helyezkednek el.

Egy oldal csipkéhez és lezárásához?

A naplót egy speciális levsan menettel csavarják be, amelyek a lyukakon keresztül vannak menetesek. A kartonbetét és a nyomtatáshoz egy matrica van rögzítve.

Ez az opció alkalmas olyan magazinokra, amelyeket különböző emberek töltenek be, vagy a magazin nyilvános helyen van. Például egy megjegyzések és javaslatok, magazinok elfogadása és kézbesítése, stb.

Miután a fedél elkészült, és a blokk nyomtatásra kerül, a rögzítőelemet rögzítjük, és ha több, mint 60 oldal van a blokkban, akkor a kötés forró olvadó gépen történik.

A lágy fedél a könnyű kivitel és az elfogadható ár miatt a legnépszerűbb és az egyik legmegfizethetőbb kötési forma.

A borító színe: fehér

A laminálás a nyomtatott termékek fóliával való bevonása. A laminálás hosszú ideig lehetővé teszi a nyomtatott termékek vonzó megjelenésének megőrzését, és megbízhatóan védi a szennyeződéstől és a mechanikai sérüléstől.

Egyoldalas és kétoldalas laminálást végzünk A1 formátumban speciális eszközökön - laminátorokon. A forró laminálás fő célja az, hogy megvédje a képet a különböző külső hatásoktól, például a kiömlött kávétól, a különböző ráncosodási kísérletekektől, kaparástól, a kép karcolásától, a helyiségek nedves tisztításától, esőtől, hótól.

De a tapasztalt felhasználók ismerik a laminálás másik értékes tulajdonságát: jelentősen javíthatja a képminőséget. Fényes fóliák használatakor a kép „megjelenik”, a színek kontrasztosabbak és lédúsabbak.

A "megnyilvánulás" hatásának köszönhetően az olcsó papír laminálással luxus fotópapír.

A keménykötést magas teljesítmény jellemzi, és leginkább esztétikailag vonzó. Kérésére a borítón domboríthat.

A 7BTs keménytáblás két változatában magazinokat készítünk - egy varrótapintót és 7B forró olvadó ragasztót.

A tetvekre vonatkozó naplóvizsgálatok nyomtatott formája. A jelentés nyomtatott formája, amely a gyermekek betegségeinek és sérüléseinek eseteit tartalmazza. Rövidítés - számvitel és regisztráció. Gyermekek rüh és kapcsolat.

Tetvesség! Feljegyzés a szülőknek. A pediculosis kezelése.

A média képviselői ismételt fellebbezései kapcsán az Oktatási Minisztérium Sajtószolgálata tájékoztatást nyújt a pediculosis előfordulásának megelőzésére irányuló intézkedésekről Moszkva város oktatási intézményeiben.

Az Orosz Föderációban a város lakossága körében nő a pedikulózis száma, 2002-ben az Orosz Föderáció 100 ezer lakosára eső tetvek előfordulása - 851,6 fő volt (2006-ban 1750,4 fő), ez a probléma nem ment át Moszkva.

http://triparazita.ru/pedikulez/obrazets-zhurnala-na-pedikulez/

Magazin vizsgálata a gyermekek rüh és pediculosis

48 g / m2 M - vékony, olcsó, enyhén szürkés vagy fás papír. Újságok vagy hasonló termékek nyomtatására szolgál. Kis sűrűségű, ezért nem nagy kopásállóság. Ennek a papírnak az előnye az alacsony ár.

65 g / m2 - fehérített papír. Széles körben használt könyvek, magazinok stb.

80 g / m2 - fehérített papír. Könyvek, magazinok stb. Otthoni nyomtatókban használatos. Az ilyen papír erőssége jóval magasabb, mint az előző két típusú papír. Ilyen papírból ajánlatos magazinokat rendelni, produkciókra (por, szennyeződés), élelmiszerfeldolgozó egységekre (nedves kézzel) stb.


48 gr / m2 (újság)
65 g / m2 (fehér eltolás)
80 gr / m2 (ofszet fehér)


Számra, csipke, pecsét:?

A nyomtatott anyagokat számozással, varrással és nyomtatásra előkészítve kapja meg a jelenlegi szabályozási dokumentumoknak megfelelően:

A kötés és a kötés költsége 45 rubel.

Az oldalszámozás a címoldalról a magazin utolsó oldalára indul. Az oldalszámok a napló alsó sarkaiban találhatók.


Lyukak a firmware-hez?

A naplóblokkot két, 6 mm átmérőjű lyukasztással lyukasztják, amelyek a gerinc mentén a napló közepén 80 mm távolságra helyezkednek el.


Egy oldal csipkéhez és lezárásához?

A naplót egy speciális levsan menettel csavarják be, amelyek a lyukakon keresztül vannak menetesek. A kartonbetét és a nyomtatáshoz egy matrica van rögzítve.

A magazin nevét a borítóra való domborítással teljesen áthelyezik, főleg aranyfóliát használnak (de ezüst, kék, piros is rendelkezésre áll). Domborítás: a szervezet neve, a logó, a betűk, számok és rajzok bármilyen kombinációja.

A dombornyomás költsége 80 rubel.

Számhoz, csipkéhez, pecséthez :? Az Orosz Föderáció Kormányának 2003. április 16-i rendelete szerint N 225 "A foglalkoztatási nyilvántartásokról", a bejegyzés és a kiadási könyvet a munkahelyi nyilvántartások és a betétek könyveléséről, valamint a munkahelyi nyilvántartások és a betétek számláinak számozásáról, számbavételéről és a szervezet vezetőjének aláírásával kell ellátni. és viasztömítéssel vagy lezárva.

A borító fedele vastag, 160 g / m2 sűrűségű papírból készül, az Ön kérésére, a fedél laminálható.

Miután a fedél elkészült, és a blokk nyomtatásra kerül, a rögzítőelemet rögzítjük, és ha több, mint 60 oldal van a blokkban, akkor a kötés forró olvadó gépen történik.

A lágy fedél a könnyű kivitel és az elfogadható ár miatt a legnépszerűbb és az egyik legmegfizethetőbb kötési forma.

A borító színe: fehér

Laminálja a fedelet :?
A laminálás a nyomtatott termékek fóliával való bevonása. A laminálás hosszú ideig lehetővé teszi a nyomtatott termékek vonzó megjelenésének megőrzését, és megbízhatóan védi a szennyeződéstől és a mechanikai sérüléstől. Egyoldalas és kétoldalas laminálást végzünk A1 formátumban speciális eszközökön - laminátorokon. A forró laminálás fő célja az, hogy megvédje a képet a különböző külső hatásoktól, például a kiömlött kávétól, a különböző ráncosodási kísérletekektől, kaparástól, a kép karcolásától, a helyiségek nedves tisztításától, esőtől, hótól. De a tapasztalt felhasználók ismerik a laminálás másik értékes tulajdonságát: jelentősen javíthatja a képminőséget. Fényes fóliák használatakor a kép „megjelenik”, a színek kontrasztosabbak és lédúsabbak. A "megnyilvánulás" hatásának köszönhetően az olcsó papír laminálással luxus fotópapír.
két oldalról:

A gerinc ragasztásához bumvinilom :?

A keménykötést magas teljesítmény jellemzi, és leginkább esztétikailag vonzó. Kérésére a borítón domboríthat.

A 7BTs keménytáblás két változatában magazinokat készítünk - egy varrótapintót és 7B forró olvadó ragasztót.

Az ilyen jellegű kötések közötti különbség az, hogy a kötés varrása során a naplótömböket szálral varrják, és retek anyagot ragasztanak, ami a kötőanyag további erősségét adja.

A magazin borítója lyukakat tartalmaz a firmware és a telepített fémgyűrűk számára. Ez jelentősen megnöveli a fedél szilárdságát és a szál törlését, ami varrott magazin.

A szemcsék telepítésének költsége 60 rubel.

http://www.centrmag.ru/catalog/product/zyrnal__osmotra_detey_na_chesotky_i_pedikylez/