logo

Folyékony kristályok Constant Delight 5 Magic Oils Cristalli Liquidi 80 ml 5.00 6

Constant Delight 5 Mágikus olajok A Cristalli Liquidi elengedhetetlen eszköze a hajszálak megelőzésének és kezelésének. Intenzív ellátás biztosítása, a haj struktúrájának befolyásolása, a mérleg bezárása és a haj további megsemmisítése. Folyékony kristályok használata törékeny, gyenge, sérült, festett hajra javasolt.

A tökéletes befejező eszköz a tökéletes kép létrehozásához. A termék "5 Magic Oils": makadámia, pamut, jojoba, avokádó, argan, táplálja a hajat és visszaadja a vitalitást, az energiát és a ragyogást. A kristályok sűrűbbé, fényesebbé teszik a hajat, védve a negatív környezeti tényezőktől, anélkül, hogy megmérnék. Kerülje az osztott végeket és csökkenti a haj túlzott fluffitását.

A vitamin-koktél lenmagolajat, ásványolajat, szilikonot, betainkivonatot és más, a mély táplálkozáshoz és hidratáló hajhoz szükséges összetevőket tartalmaz.

Alkalmazás: dörzsölje néhány csepp terméket a tenyerébe, és nedves hajra tegye, majd szárítsa meg.

Termelés: Olaszország.

Márka: Constant Delight Hivatalos honlap

  kategória:
 • 5 mágikus olaj
 • ÉPÍTETT KILÉPÉS

Folyékony kristályok Constant Delight 5 Magic Oils Cristalli Liquidi 80 ml értékelés

Az én árbocom

Két éve használom, a hajam mosása után nedves végekre tesszük, a hajam nem oszlik meg (bár a hajam már régóta ragyogott és megszáradt a vasból!)

Folyadékkristályok állandóak

Nem tudom elképzelni a reggel kezdetét és a csomagolásomat a kedvenc folyadékkristályaim nélkül. Nemcsak a tippeken alkalmazom őket, hanem néhány helyen a haj hosszában is megragadom. A szőr végei nem tapadnak meg szárításkor. Ne keverjék össze, és a nap folyamán. A frizura jobban ápolt és befejezett. Folyamatos használat esetén a hajfejek nem oszlanak meg. A szerszám hűvös fényt ad.

állandó folyadékkristályok

A folyékony kristályok használata egyszerű! Vigyen fel a nedves tiszta hajra. Nagyon gazdaságos. Pachnt görögdinnye. A barátom március 8-án adott nekem. Nagyon szép ajándék! És azóta érdekeltté váltam, és most már megragadtam az állandók kozmetikáit. Szeretem a selyem laminálást is. Nagyon gyors, gazdaságos és kényelmes.

5 csillag

A kristályok vastag, olajos konzisztenciájúak. Jó szag! Számomra fontos). Nem tudtam semmilyen módon nőni a hajam, igazán feloszlottak, és a rendszeres festés nem növelte az egészségüket). Az eszköz nagyon gazdaságos, csak egy csepp kell a hajomra, vagyis csak a tippekre helyezem őket. A szőr végeinek alkalmazása után életre kelnek a fények. A frizura jobban illeszkedik, a haj nem csapkod. Hosszú ideig használom őket, és most a hajad tippei nem oszlanak meg, de folyékony kristályokat használok minden nap! Értékelés - 5 csillag a harcban a hajszálakkal!

Költségvetési szakmai eszköz

Folyékony kristályok vásárolnak nekem tanácsos barátnőt. Állandó kristályok folyadékkristályok az interneten, bár a pokol és az összes ilyen édes. Már 4 hónapig használom, igen, a haj állapotának javulása észrevehető. A szőrszálak jól ápoltak, nem tolnak különböző irányba. Nincs olajhatás a hajra, ez eltér az előzőtől. A folyadékkristályok jól használhatók az osztott végek gondozására és megakadályozzák az osztott végeket. A kezelés az egyenletes simítást és a tiszta megjelenést jelenti. Gazdaságilag. A konzisztencia vastag. Ízletes illatú. Természetesen rendszeresen vágom a tippeket, de a megjelenésük sokkal jobb. Plusz egy plusz, jó Constant Delight találmány. Kiváló, olcsó professzionális hajtermék.

http://constant-delight.ru/constant-delight-cristalli-liquidi/

Folyékony kristályok hajra - természetes fény és egészséges megjelenés

A folyékony hajkristályok meglehetősen új eszköz a kozmetikai piacon, de már pozitívan bizonyították magukat. Azonnal helyreállítja a károkat, és jól ápolt és egészséges megjelenést biztosít a hajnak. Számos lelkes vélemény a folyadékkristályokról a hajra, hogy odafigyeljen rájuk.

Mik azok a haj folyékony kristályai

A szerszám egy olajos folyadék, amely mosás után a nedves szálakra kerül. Leggyakrabban spray-vel vagy csepegtető adagolóval ellátott palackokban kapható.

Olajos folyékony kristályok nagyon gazdaságosak. Egy palack elég 6-9 hónapig mérsékelt használat mellett.

Fő összetevők:

 • Különböző típusú olajok
 • Szintetikus szilikon
 • vitaminok

Néha ceramidokat és lenmagot adnak hozzá. Az első elősegíti a haj megújulását és a nedvességmegtartást a szárban. A lenmag-kivonat felgyorsítja a növekedést.

A kristályok használata:

 • Állítsa vissza a szerkezetet, simítsa ki a mérlegeket.
 • Megszabaduljon a száraz tippektől.
 • Ragyogás és egészséges megjelenés.
 • Védje a külső negatív tényezőket.

Az eszközök megkönnyítik a stílus kialakítását, a haj hajlamosak és szépek.

A haj folyékony kristályainak ára

A költség a gyártótól függ. Költségvetési források állnak rendelkezésre, és Moszkvában 300 rubelt vásárolhatnak 80 ml-es üvegre, és luxus kristályok vannak, és 7-10-szer drágábbak lehetnek. De tudnia kell, hogy a szerszám zsíros szerkezete miatt nagyon gazdaságos fogyasztás és egy csomag 6-9 hónapig elegendő a haj hosszától és a használat gyakoriságától függően.

5 legjobb kristály a hajra

A kristályok több ismert céget termelnek. Minden nap növekszik a választék, számos új összetevő jelenik meg a kompozícióban, hihetetlen hatást ígérve. Milyen jobb folyadékkristályok működnek a hajban?

Folyékony kristályok Állandó öröm

Állandó örömök folyékony hajkristályok készülnek Olaszországban. 8 ml-es palackokban, adagolóval.

A folyékony kristályok összetétele hajra Állandó öröm:

 • Lenmagolaj
 • Vitamin Cocktail
 • betain
 • Ásványi olaj
 • alkohol
 • Metilpropional
 • parfüm

A szerszám nem méri le a hajat, fényt ad, mélyen táplálja. Kellemes gyümölcs- és bogyós aromával rendelkezik, amely gyorsan eltűnik. Vigyen fel a nedves hajra, de használható a stílusban, hogy tiszta és ápolt megjelenést adjon a frizura. A Constant delight-t egy üvegenként 350 rubelt vásárolhatja meg.

Vélemények a folyadékkristályokról hajra Állandó öröm

Nagyon szeretem. A Constant delight kristályokkal hat hónap alatt teljesen megszabadultam a száraz tippektől és szekciótól. Most a hajam egészséges és erős az egész hosszában, nem mágnesezett és nagyon fényes. Mindez annak ellenére, hogy rendszeresen használom a vasalót és a hajszárítót.

Lino4ka, 23 éves:

Mielőtt Constant örömére vásárolt volna kristályokat egy másik cégtől, és 1700 rubelt fizetett. Őszintén szólva - az eredmény ugyanaz: a haj sima, fényes és ápolt. Miért fizet többet? Elégedett vagyok ezzel a termékkel, különösen azért, mert nagyon gazdaságos a fogyasztása. Fél évig tartott egy kicsit több, mint fél üveg. E körülmény miatt az eszköz egy fillért ér.

Sandra84, 30 éves:

Jó szagú, hidratálja a szálakat, és ragyog. De nem figyelem a szerkezet helyreállítását 2 hónap alatt. Őszintén szólva, az eszköz nem rossz, de ez nem okoz nagy csodálatot.

Folyékony kristályok hajhoz Brelil

Folyékony kristályok hajhoz Brelil a száraz és sérült hajhegyek kezelésére készült. Az 50 és 100 ml-es palackokban többféle típus is rendelkezésre áll, így a készítmény enyhén változhat.

Brelil fő összetétele:

 • Lenmag kivonat
 • Arganolaj
 • vitaminok
 • ceramidok

A benne lévő olajok ellenére a termék konzisztenciája meglehetősen könnyű, és egyenletesen oszlik el a hajon. A kristályok óvatosan gondoskodnak a sérült szerkezetről, mélyen táplálják és hidratálják a haját. Nos, megbirkózzon a bolyhossággal. Ne tartalmazzon parfüm kompozíciókat, a természetes összetevők illatát, és nem mindenkinek kell megkóstolnia. A Brelil kristályok ára 950 rubelt.

Folyékony kristályok áttekintése a hajhoz Brelil

Csodálatos eszköz száraz és sérült hajra. Azt hittem, hogy semmi sem segíthet a száraz sokknak az isteni űrlapnak, ami kiderült, hogy rossz volt!

Rengeteg elismerést hallottam és megvásároltam ezt az eszközt. 1000 rubelt dobtak, de nem tudom használni. Nem tudom elviselni a szagot, beteg vagyok, és ez az illat elég hosszú ideig tart.

Figyelemre méltó eszköz, nagyon gazdaságos fogyasztás és jól működik. A hajamon mindent látok, amit megígértek nekem: ragyogás, hidratálás és lágyság.

Kapous folyadékkristályok

A Kapous haj folyékony kristályai folyadék formájában kaphatók, vagyis könnyebb textúra és alacsony zsírtartalmúak. A palackban 80 ml térfogatú adagoló van.

A Kapous kristályok összetétele:

 • Lenmagolaj
 • Omega -3
 • szilikon
 • betain
 • Vitamin Cocktail

Ragadja meg az osztott végeket, hidratálja őket, haját ragyogja és fényessé teszi. Jól távolítsa el a statikus stresszt. Hővédelemként használható fűtőberendezések használatakor. Használat előtt kívánatos, hogy a terméket a tenyérben meleg állapotba dörzsöljük. Kapous kristályokat vásárolhatsz 400 rubelt.

Vélemények a folyékony kristályokról a hajra Kapous

Hűvös eszköz, amelyet körülbelül egy évig használnak, a haj nem ismeri fel: puha, fényes és engedelmes. Mínusz: nehezen megvásárolható, a városomban nem találtam megrendelést az online áruházban.

Jól ismerem a folyadékkristályokat, a szalonban mesterként dolgozom. Ez az eszköz nem rossz, de nem sokban különbözik a többi hasonlótól. MINDEN MINDEN MINDEN MŰKÖDIK, és nem látok különbséget.

Osztály! Kedvenc kristályaim! Vásárolt és vásárol! Ők a legjobbak! A hajam nagyon szereti őket.

Fluid barex

Folyékony kristályok hajra Barex Olaszországban készülnek. A színes, göndör és sérült hajápolásra tervezték. Ez az egyetlen módja a kristály térfogatának megadásának. 50 ml-es palackokban kapható.

Hozzávalók:

A termék lágy és nagyon fényes. Nem nehézek és könnyen fekíthetők. A folyadék védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás és a fűtőberendezések negatív hatásai ellen. 860 rubelt vásárolhat.

A Fluid Barex véleménye

Ezekről a kristályokról először találtam meg, miután megkaptam egy ingyenes mintavevőt a boltban. Nagyon örültem, és azonnal megvettem a teljes verziót. Nagyszerű eszköz a göndör fürtöknek!

Kedvenc eszközem. Amint elkezdte használni, a lányok nem vették észre a munkát. A fürtök olyan szépek és ragyogóak lettek!

Ez az eszköz tulajdonképpen kötetet ad. Haj, mintha vastagabb lenne. Először nem hittem el, azt hittem, hogy a cég reklámkampánya volt, és csak egy csomó hatást ígérnek. Kiderül, hogy a gyártókat nem becsapják, tényleg szuper dolog.

Úgy tűnik, elégedett vagyok az alkalmazás utáni hatással, a haj nedves és fényes. De még mindig nem nagyon. Vagy annyira megszoktam, hogy a keratin visszanyerése után tökéletesen simítsa a simaságot, nem is tudom.

Estel

Az Estel folyékony selyemkristályokat csak professzionális hajápoló üzletekben értékesítik. Száraz és sérült haj gondozására is tervezték. 100 ml-es csomagolásban kapható.

Hozzávalók:

 • szilikonok
 • Vitamin komplex
 • Izopropil-alkohol
 • parfüm

Jól simítja a mérlegeket, tömöríti a szerkezetet, és rugalmasabbá és fényesebbé teszi a hajat. Nedves és száraz hajra is alkalmazható. Az első lehetőség gazdaságosabb és hatékonyabb. Az Estelle-től kristályokat vásárolhat 270 rubel áron.

Estel Liquid Crystal vélemények

Először örültem a káprázatos ragyogásnak és a simaságnak. De aztán a haj kezdett gyorsan szennyeződni, és a 2. napon már zsírsá váltak. Valószínűleg nem használhatja túl gyakran ezeket a kristályokat.

Kiváló orvosság a szeretett Estelka számára. Örömmel használom, az ár megfizethető, a minőség magas.

Svetlana, 37 éves:

Az árkategóriák egyik legjobb eszköze 1000 rubelig. A kabinban dolgozom és sokat próbáltam. Ajánlom az ügyfeleknek, és használom magam.

Az égett és szárított hajam percek alatt átalakul. Sima és tisztességes megjelenés. Ez csak a használat közbeni hatás, és ha többször nem alkalmazza a terméket, újra megszárad a szárazság, és a tippek minden irányban kitűnnek.

A folyadékkristályok, sok lány hatással van az ilyen szalon eljárásokkal, mint a laminálás vagy a keratin visszanyerése. Ragyogás, simaság és hidratáció - ez az egész, ami ezeknek az ápolási termékeknek adhat. Miért ne kényeztesse a haját?

http://zdorov-volos.ru/uhod-za-volosami/zhidkie-kristallyi-dlya-volos-otzyivyi.html

Megosztott végek kezelése "Folyékony kristályok" a Constant Delight-tól

visszahívás

Örök harcom a száraz hasított végekkel, hogy mindig pénzt vásárolok a tippekért. Egyikük sem segít abban, hogy foglalkozzam a problémával, és ezért az eszközök mindig eltérőek. Schwarzkopf után, amely csodálatos illatú, de semmilyen hatástalan, egy fodrászüzlet, találkoztam ezzel az eszközzel.

Egyszerű, olcsó műanyag, átlátszó, lila betűkkel, amelyeknek a szokásos távolságtól szorosan meg kell nézniük.

A sajtó batcher, kiszorítva az átlagos részt. Szükség esetén beállíthatja a nyomás mértékét.

A görögdinnye dinnye szaga, kellemes, könnyű, nem szégyenítő. A hajon hosszú ideig nem marad. Gyorsan eltűnik.

- A termék felhordása után a hajat megfeszítjük (a hajam a szálaknál könnyebb, mint a haj többi része, és amikor a terméket alkalmazzuk, a szín kicsúszik. Mindenkinek ugyanolyan hatása van a hajának nedvesítése után.
- a tippek nem zsírsá válnak, hanem szálakra bomlanak (ez nem mindig plusz, mert a szálakba való szétválás piszkos végeknek tűnhet);
- Nem vettem észre a végek nagy kiegyenesítését, de egy kis fluffitást eltávolítanak;
- a hajam nem kap zsírt, de másnap ezzel a szerszámmal a fejem piszkos, poros lesz. És pontosan azon helyeken, ahol a jogorvoslatot alkalmazták.
- amikor lefekvés előtt szárítjuk a terméket tiszta fejre, reggel a szőrszálak a tisztességesek, nem ragadnak különböző irányokba, mintha nehezebb és nehezebb lenne.
- A vágott végek nem gyógyulnak, csak maszk, és ez rossz. Golimy szilikon.

Általában az átlagos három. Nem alkalmas zsíros hajra, nem pedig osztott végekre. Én csak a befejezéshez használom, egyszer 50 alkalommal.

http://www.ladiesproject.ru/public/sredstvo-dlya-lecheniya-sekushchikhsya-konchikov-zhidkie-kristally-ot-constant-delight

Mik azok a folyadékkristályok a hajra Állandó öröm?

Folyadékkristályok megjelentek a kozmetikai piacon nem tegnap, sőt egy évvel ezelőtt, de sokan hallják az ilyen eszközt először. És hiába!

Egyedülálló, mivel hozzájárul a haj sérült területeinek azonnali helyreállításához, átalakítja a megjelenést, gyönyörűebbé és egészségesebbé teszi a fürtöket.

Milyen csoda ez, ezek a folyékony kristályok a Constant Delight hajszálának, és tényleg megéri az eszközt, hogy egyedülálló legyen?

Mi, hogyan és miért - a szükséges információk a Constant Delight-ről

A gyártó szerint a folyékony kristályok olyan speciális terápiás szerek, amelyek segítenek helyreállítani a hajszerkezetet és a megkötött hasított végeket. Az ilyen típusú kozmetikumok vitamin-koktélt és ásványi olajat tartalmaznak, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a gyengített fürtökre. A Constant Delight főleg tartósan színes fürtökhöz készült.

folyékony kristályok A Constant Delight jelentős népszerűségnek örvend a modern világban

A kozmetikai termék tartalmazza a lenmagolajat is, amely felgyorsítja a fürtök, a ceramidok növekedését, ami segít megtartani a nedvességet a belsejében, és a parfümöket, ami a haj kellemes illatú. Bár egyes esetekben ez egy mínusz, mivel a kozmetikumok illata megszakítja kedvenc parfümjét.

Az anyag használata nagyon egyszerű. A szerszám jól pántolódik a tenyérben, mivel zsíros konzisztenciájú, ezért csak 2-3 cseppre van szükség egy alkalmazáshoz. Először is, meg kell kennie a tippeket, majd el kell terjednie a hosszon, fésülve a fürtök fésűjét. Folyékony kristályok a hajra Folyamatos öröm nemcsak a már sérült és levágott szőrszálakat kezeli, hanem profilaktikus szerként is, azaz a haj állapotának romlásával szemben.

A folyadékkristályok jól illeszkednek a stílushoz. Egy ilyen olajos anyag felhasználásával hangsúlyozhatja a hajvágás vagy a stílus textúráját, így kifejezőbbé és vonzóbbá teszi a képet. Ez azt jelenti, hogy ez a kozmetika, mint a 3 in 1: gyógyítja, védi, hangsúlyozza a stílust.

A márka folyadékkristályai számos előnnyel rendelkeznek, aminek köszönhetően sok lány már szerelmes beléjük, ezek:

 • alacsony ár;
 • kellemes aroma;
 • gazdaságos használat;
 • mind az esztétikai, mind az orvosi szempontból;
 • visszatérjen az életzárakhoz és a színtelítettséghez.

Hol lehet megvásárolni és mennyit?

folyékony kristályok vásárolhatók az egyik online áruházban, az ár számos tényezőtől függ

A Constant Delight folyadékkristályokat szinte bármilyen kozmetikai áruházban vásárolhatja a városban vagy az interneten keresztül. Ez az eszköz olcsó - 350-400 rubel áron.

Egyesek esetében ez az összeg magasnak tűnik, mivel a palack térfogata 80 ml. De mivel a folyékony kristályokat nagyon gazdaságosan használják, nem aggódhatsz róla - a Constant Delight elég hosszú ideig elég lesz, még akkor is, ha hosszú hajra használja.

A Constant Delight kristályok áttekintése és hatékonysága

A folyékony kristályok hozzájárulnak a következőkhöz:

 • simító és lágyító szálak;
 • a szerkezet felújítása és az osztott végek;
 • hővédelem, és nem csak akkor, ha a készülékek egymásra rakják, hanem a napfénytől is;
 • a haj lesz engedelmes, könnyebben feküdt és fésül;
 • folyadékkristályok alkalmazása fürtökön segít megvédeni őket az ökológia káros hatásaitól, valamint a lakk, hab, gél és más formázó termékek ellen.

Ha összefoglalja a jelenlegi véleményt a haj folyékony kristályairól, úgynevezett Állandó Delight véleménynek, akkor általában jó eszköz, amely segít megszabadulni a vágott végektől. De ennek eléréséhez rendszeresen olajos folyadékot kell használni. Az eredménynek hat hónapot kell várnia, bár a pozitív hatás egy kicsit korábban észrevehető lesz.

a folyadékkristályok áttekintése többnyire pozitív

A gyártó folyadékkristályainak áttekintése eltérő: sokan szerették ezt az eszközt, de vannak olyanok is, akik csalódtak, állítva, hogy egy ilyen összegért jobb minőségű kozmetikumok vásárolhatók. Fontolja meg, hogy a nők hogyan állítják be az állandó örömöt.

 1. A haj zsíros lesz. Ez nem meglepő, mert a szerszám olajos konzisztenciával rendelkezik. Ezért, ha nagy mennyiségű folyadékkristályt alkalmaz a hajához, a fürtök zsírosodnak.
 2. A Constant Delight nem gyógyítja az osztott végeket. Annak érdekében, hogy láthassuk a hatást, szükséges, hogy ezt a kozmetikát hosszú ideig használjuk - más lányok véleménye erről beszél.
 3. A márka folyékony kristályai nagyszámú szilikonot tartalmaznak. Itt nem állíthatja, hogy a fejbőrre és bizonyos mértékig a fürtökre ártalmas anyagok is tartalmaznak anyagokat a készítményben.

Összefoglalva: A Constant Delight folyadékkristályok jó kozmetikai, de nem terápiás szerek. Stílusra alkalmas, engedelmeskedik a fürtöknek és javítja a megjelenést. De mint egy gyógyszer, amely javítja a haj állapotát, szerkezetét, egyáltalán nem alkalmas.

http://stopalopecia.ru/sredstva-ot-vypadenija-volos/dlya-chego-nuzhny-zhidkie-kristally-dlya-volos-constant-delight.html

Állandó DELIGHT folyadékkristályok áttekintése

Gondoskodó kozmetikumok - Állandó DELIGHT folyadékkristályok áttekintése

Vélemények

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

nem kövér haj, táplálja a hajat, mintha azonnali italom lenne, költséghatékony

nincs fény, nincs hővédelem

Ezen eszköz részeként az ásványi olaj, amelyre szükségünk van a hajunk tápellátásához, általában a kristályok fő funkciója a meglévő osztott végek "lezárása", és...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Teljes olvasás Teljes megtekintés: 1716

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

nem zsíros haj, gazdaságos

Ne adjon ragyogást, nincs tisztességes ápolás a haj végén

Nagyon hosszú ideig körbejártam és körülvettem a folyékony kristályokat a Constant DELIGHT-től. Sok különböző véleményt olvastam, és úgy döntöttem, hogy megvásárolom őket, és végül megpróbáltam őket cselekedni! Tehát, ahogy leírtuk...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Teljes nézet Teljes nézet: 2051

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

nem kövér haj, ragyog a hajra

Lányok, olyan fényesen festett folyadékkristályokkal. Jó dolog, de jobb választani alkohol nélkül. És ott kell lennie tisztességes alkoholnak, mert szinte az első helyen áll. Az alkohol minden esetben szárad, még olajoldatban is. Lehet, hogy...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Bővebben Teljes nézetek: 1867

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

nem kövér haj, nagyon szép, gazdaságos

Ne adjon ragyogást, nincs tisztességes ápolás a haj végén

Itt sokan dicsérték - én magam vittem. Az Avon hasonló termékének alternatívájaként vettem magam. Állandó élvezet után Puha, csúszós haj, kellemes tapintású...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Olvassa el a teljes megtekintést: 1981

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

ne adjon ragyogást

A pozitív vélemények elolvasása után megvettem a „folyékony kristályokat” a remegő haj reményével... Szóval, az én benyomásaim: a hajam nagyon kövér, csak a tippekre tettem, van egy létrám, így csak hosszú végeket helyezek hátra, mert az arcszőrzet lehetetlen lesz, hogy gyorsan szennyeződjenek...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

További részletek Összes megtekintés: 1874

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

nincs fény, mesterséges összetétel, a gyártó által nem jelzett hatás

Uraim, még megölni is, abszolút nem szeretem ezt az eszközt. Annak ellenére, hogy drága és profi, és a márka ismert, stb. A legfontosabb dolog az, hogy egy alkoholt és szilikonot tartalmaz. Haj állapota...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Teljes nézet Teljes nézet: 2249

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

Ne adjon ragyogást, nincs tisztességes ápolás a hajszálaknál, szárítsa meg a tippeket

Olvastam e termékről szóló eogogiákat, és amikor a kedvenc folyadékom a Gliss Chur megosztott végeire véget ért, megvettem a folyadékkristályokat, haj típus: hosszú (kb. 50 cm), szőkeirovannye, vékony, száraz, hajlamos...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Bővebben Teljes nézetek: 2203

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

Ne adjon ragyogást, nincs tisztességes ápolás a haj végén

Ez az eszköz egy év. Mit mondhatnék, azt mondják, hogy az osztott végek kezelésére először nagyon nehéz volt hozzáigazítani, mert ha egy kicsit többet teszel, akkor a haj zsírosnak tűnik, ha mérsékelten...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Olvassa el a teljes megtekintést: 2084

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

azonnali ragyogás az alkalmazás után, kellemes szag, a palack hosszú ideig tart

nem kezeli, nem regenerálja a hajat, nincs hatás a gyártó által, hatás

Ajándékként kapott folyadékkristályokat... Felmentem az interneten, olvastam pozitív véleményeket erről a „csodálatos eszközről”, és előre, egy osztott végű harcban...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Olvassa el a teljes megtekintést: 2259

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

Jó estét kedves barátaim! Egy újabb hajvágás után a haj tippjei ismét megszáradtak és szinte élettelenek, és az összes ravasz hajszárító. Ez a termék 2011 tavaszán már a polcomon volt, ritkán használom, mivel a hajzsírom miatt a fogyasztás észrevehető lesz a képen! Saját benyomások: A következetesség olyan, mint...

Ez az értékelés a nsotz szubjektív véleménye, nem pedig az oldal nsotz.com adminisztrációja

Teljes olvasás Teljes megtekintés: 2030

 • első
 • "
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • "
 • utolsó

keresés

nsotz.com - Független felülvizsgálati oldal.

Az oldalak látogatói által készített vélemények és megjegyzések a szerzők személyes véleménye.

http://nsotz.com/tov2/tovar-870172

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

A legjobb a jó ellensége

Miután levágtam az összes leégett hajat (egy autó), a hosszú haj álma nem hagy engem.

Ez az eszköz nagyon jól működik a haj végén, valóban védve a szekciótól.

A hajam nyomva van, és egy kis kristályt dörzsölök, dörzsölöm a tenyeremben, és teljes hosszában alkalmazom.

A legfontosabb dolog Mera. Vállhosszú hajon 2 csepp. Több már hízva. Itt működik a „legjobb a jó ellensége” szabály.

Alkalmazáskor a haj először ragyog ragyogni, de öt perc elteltével nem lesz fényes fény. Csak a haja lesz jól ápolt megjelenésű.

Így ez egy nagyon gazdaságos eszköz. Ráadásul nagyon kellemes aromája van.

A kompozíció mesterséges, de nem érdekel, mert nem alkalmazom a fejbőrre.

By the way, egy nagyon jó ragyogás és gondoskodás adta az Argan olaj ugyanazon a márka. Szóval úgy gondolom, hogy meg kell vásárolni.

Köszönöm a figyelmet! Vásárlás - vagy nem vásárol - mindenki üzlete. Most a piacnak sok eszköze van a tippek széles választékával. Ezt a csomagolást használom, ha nem találom jobban, újra megveszem.

? Ez csak hely! ? sok hajfotó! ?

Hosszú ideig találkoztam a Constant Delight folyadékkristályaival. Körülbelül 5 évvel ezelőtt ez a szerszám rendkívül népszerű volt a fodrászok körében, miután sok analóg jött létre sok professzionális kozmetikumok gyártásában a hajápoláshoz.

Folyamatos élvezet Folyékony kristályok - elengedhetetlen eszköz a hajszálak megelőzésére és kezelésére. Intenzív ellátás biztosítása, a haj struktúrájának befolyásolása, a mérleg bezárása és a haj további megsemmisítése. Folyékony kristályok használata törékeny, gyenge, sérült, festett hajra javasolt.

A cd folyadékkristályok is használhatóak a frizura befejezéséhez. A szerszám extra fényt ad a hajnak, nincs filmhatás és súlyozás. Kellemes illatú.

A vitamin-koktél lenmagolajat, ásványolajat, szilikonot, betainkivonatot és más, a mély táplálkozáshoz és hidratáló hajhoz szükséges összetevőket tartalmaz.

Összetétel: ciklopentasziloxánt (és) dimetikonol, denaturált alkohol, TS13-TS14, Izoparafinum, Len tenyésztjük, Metilgidrirovanny rezinát, Parfüm, hexil- tsinnamal, citronellol, 3-Gidroksisoeksil tsiklogeksenarboksaldetsil deux butilfenil, Metilpropional.

Alkalmazás: A hajformázás előtt 2-3 csepp folyadékkristályt helyezzen a haj nedves végeire. Vagy dörzsölje az ujjait, és hangsúlyozza a már fektetett hajokat a frizura mentén pontozott mozdulatokkal.

Minden bizonytalannak bizonyítvánnyal: kitörölhetetlen gondoskodás a gyenge hajszálak elleni küzdelemben.

Alkalmazás Csak az adagolóra kell kattintanom (egy csepp.) Dörzsölje a szerszámot, és alkalmazza a nedves végeken.

A kompozíció, enyhén szólva, nem a legsikeresebb! Egy csomó érthetetlen kémiai fogalom, természetesen alkohol, szilikon és lenolaj! (Nos, legalább valami természetes és hasznos). A leírás az ásványolajat is jelzi, de nem szerepel a kompozícióban. furcsa.

Ízét. Rendkívül kellemes. Nem olyan, mint édességek, nem szamóca, szamóca, vagy valami más ízletes vagy édes! Ezt egyenesen a lélek biztosítékába szagolom - nagyon tetszik!

Egyszer csak kristályokat használtam, és tetszett mindent. Megfizethető áron könnyen eladható, a fogyasztás nagyon gazdaságos, 8-10 hónapig, rendszeres használat mellett.

A haj szálai teljesen másképp néztek ki: jól ápoltak, fényesek, nem túlszárítottak, a szúrás kevésbé észrevehető.

Aztán rendkívül nehéz volt eladni, és egy hosszú szünet után, amikor ilyen eszközöket használtam, megpróbáltam a Matrixolajot, ami a tippeket egy még tompább megjelenéshez vezetett, és rettenetesen villamosítottam a hajam, Kerastase nagyszerű alternatíva, de sokkal drágább! folyékony selyem - általában nulla hatás. Ennek eredményeként még mindig találtam saját folyékony kristályokat az egyik boltban.

Repül a kenőcsben. Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy a szilikon időbomba. Nem vagyok ellenfele, de még mindig... Egy ilyen eszköz alkalmazása csak a tippeken lehet és kell, hogy legyen (sokszor a fodrászatban olyan eszközöket alkalmaztam, mint a teljes hosszúság), mert a szilikon felhalmozódása és megsemmisítése. A kozmetikai és átmeneti hatás, ha mossa a haját, és nem alkalmaz értékes eszközt, a tippek nem lesznek olyan szépek, és csak az olló mentheti őket.

Ár: kb. 350 rubel.

A haj törékenységének és keresztmetszeteinek + simaságának és fényességének megelőzése (Fotó)

Már régen azt akartam, hogy írjon egy értékelést erről a termékről, de nem mertem, mert úgy gondolom, hogy nem egy ideje használni két vagy három hónapig

És most, hat hónappal később úgy döntöttem, hogy írom a 84. pozitív véleményemet.

Vásárolt eszközök másodpercek megelőzése érdekében. tippeket. A folyadékkristályokban semmit nem értett pontosan ezek a + tanácsadó elárusítónők. És jó okból!

Mit ígér a gyártó?

A Constant Delight folyadékkristályait kifejezetten hasított végekre tervezték, és azok helyreállítása, a sérült haj védelme és revitalizálása céljából készültek. Ennek az eszköznek az összetétele az ásványi olajat és a betain kivonatokat (vitamin koktél) tartalmazza - gondoskodnak a külső negatív környezetről és védelmet nyújtanak a bőrük számára, fényesebbé, élénkebbé és hajlamosabbá teszik a haját. Ez a szerszám, ha alkalmazza, tömíti a hajszálcát (felső skálázott réteget), így a haj sima és megakadályozza a haj további részeit, és nem akadályozza meg, hogy a fésülés és a stílus kialakulása során megsérüljenek.

A kristályok most elengedhetetlen dolog az ápolásomban.

A hajápolás elején minden vége megtört, ez valójában eltörött, és az az érzés, hogy a haj nem nő.

 • Az első alkalmazás (amint emlékszem) lenyűgözött engem, hogy a hajam azonnal ragyogott és rendkívüli simaságot mutatott, és morzsolódott is. Fésülködés lett jobb, vagy nem tudok mondani. mert soha nem szembesült problémával.
 • NE hizlaljon hajat, de nem javaslom több mint 2 csepp alkalmazását
 • Észrevettem ezt a hatást az egész napig.
 • Átlátszó és olajos. Olajok jól haj, védőfóliával borítva, így a haj hosszú ideig védve van. A mosás során a kristályok nem teljesen lemosódnak a hajból

Az utazás után a fodrász elégedett volt, mert dicsérte a tippeket, mondván, hogy nem vágtak annyira. (4 hónappal egy másik fodrász után mentem. Egyébként a szokásos ollóval, nem forró kaszálással.) 5 hónapig a tippek elszakadtak és eltörtek.

A gliss kur konstansokkal összehasonlítva sokkal jobb. és a különbség csak 100 p.

Az alapok költsége nagyon kicsi. A fejem 3 naponta és a fürdés után minden alkalommal feltétlenül alkalmazok kristályokat.

A haj nem osztozik annyira, ha egyáltalán nem, egyszerűen nincsenek szünetek, és a végük jó, egészséges állapotban van.

Beszerzési ár 350r 80 ml.

Hely Togliatti bevásárlóközpont Capital 1 emelet.

Bárki, aki haj, ajánlom! Photo.

Folyadékkristályok - mindenki számára szükséges, ezért a külső külsõ hatásoktól védõ pajzs. Csak egy kicsit alkalmazva vigyázz a hajára, és jól ápolt megjelenést ad.
Majdnem naponta vasat használok hajhoz, és gyakran hajszárítót, különösen télen. Tudom, hogy egy vas káros dolog, bár kerámia és ionizáció, és mégis nem fogom megtagadni. Magam is ilyen kristályokat kaptam. A haj csak átalakult, amikor behelyezte - ragyog, csillog, és hasított végek, mintha lezárták volna, ragasztva és a haj normálisnak tűnik. Természetesen meg kell értenünk, hogy ez az eszköz nem gyógyítja a hajat, csak egy ideig jó állapotba hozza őket, szükség van vitaminok fogyasztására a haj és a maszkok számára, és minden mást.
Ez az öröm mintegy 300 rubelt ér, és nagyon lassan töltik, 2010 májusában kezdtem használni, úgy érzem, nem kezdtem még el. Szüksége van egy kicsit a vállamra, alkalmazd a tenyerére, dörzsöld és átmegyek a hajodon. És ez az! Olyan egyszerű. És ez is nagyon szép illatú, szalonszag, "csak kijött a fodrászüzemből".
Megvettem a szalonban, nem látok okot arra, hogy mindenfajta „vasalót” vásároljunk ugyanarra az árra, és még inkább, ha költségük miatt, ha normál professzionális kozmetikát vásárol.
A képen, azt hiszem, észrevehető, hogy a hajat tolják és osztják. A második képen - az eszközzel.

mint a folyadék a tippek szuper! a ragyogás rossz. (fénykép előtt és után)

Nem ragyogásra vásárolt eszközök, hanem osztott végekből.

A jogorvoslat nagyon jó. Nem tudom miért, de nagyon óvatosan néztem rá. Estelt használta (így a másodpercek végén). Örömmel töltöttem el, miközben használod, a hajad kiváló állapotban van, de a pénznek valamilyen hátránya volt.

Amikor Estelle véget ért, szörnyű orvoslásba kezdett a „Concept” cégtől (szintén szekció végéig). Most már zökkenőmentesen terjed az üzletek köré - ezért ne próbálja meg!

És kétségbeesetten úgy döntött, hogy nem lesz rosszabb - vásárolta meg ezeket a kristályokat.

 • Abban az időben, amikor elkezdtem használni a végeket, törések voltak (Estelle, majd mentettem, de nélkülem - minden azonnal rossz lett)
 • .Az eszköz nagyon jól elosztott (ha ugyanazzal az eed-tel 6-8 csepp, akkor 1-2 csepp!)
 • Olajos. Ha például Estel összetételét egyértelműen ragasztják össze, akkor kenőzsír, amely természetesen 100-szor hasznosabb. Ásványi olaj. Először attól tartottam, hogy nem vettem, de kiderült, hogy nagyon rosszul mosott vízzel, ami azt jelenti, hogy a hatás nagyon hosszú lesz - a tippek mindig védve lesznek!
 • nem hagyja a hajzsírt! annak ellenére, hogy vajolaj termék - gyorsan és teljesen elnyeli a haját. Érintkezésükre nagyon, nagyon sima és puha.
 • Nagyon kellemes illata - eper. Könnyű, de ellenálló. Csak akkor érzi magát, ha a haj szaga.
 • a ragyogás rovására - ez ugyanazok a folyadékkristályok - azonnal a ragyogás alkalmazása után fantasztikus - de minden olajból! Egyenesen mindent vibrál!

De amikor valami nagyon csodálatos kiszárad, nem. Itt vagyok, mennyit akarok - de nem észlelem a különbséget.

fotó - haj folyékony kristályokkal és anélkül. Számomra nincs különbség!

Határozottan nagyon jó megoldás a másodpercre. a végeket. Egy meghajlított fejjel bevallom, hogy ez egy nagyságrenddel jobb, mint Estel, amit eddig nagyon szerettem), amely kifejezettebb kozmetikai hatással bír. Ez a termék nem csak kozmetikai, hanem megelőző. 3 hetet használtam (csak a tippekre tettem).

A képen - makró hajlövés - !! - Nem vágtam le a tippeket 5 hónapra, ha nem többre. igen, szárazabbak lettek, néha annyira kimerültek, hogy ollót akarok venni, és a vállakkal vágni))) - de tisztelegni kell az eszközökkel! - nincs törött haj! nem csak a fotóban :) - valójában nem :) Nem nagyon szenvedtem ezt a problémát sokáig - annak ellenére, hogy a haj már a válllapok alatt van.

 • nem szakadt meg azonnal... nincsenek repedések... és szerintem nem valószínű, hogy újak lesznek. 3 hétig-3-ig töltöttem...

Már egy éve, mert nem tudom befejezni a palackot! - bár naponta használom!

http://xlebez.ru/zhidkie-kristally-constant-delight/

Folyadékkristályok állandó örömmel értékelések

Speciális termék hajra osztott végekkel. Védi és revitalizálja a laza és göndör hajat. Intenzív ellátást biztosít, befolyásolja a haj szerkezetét, bezárja a mérleget és megakadályozza a haj további megsemmisítését. Folyékony, gyenge, sérült, festett hajra ajánlott a folyamatos Delight folyadékkristályok.

alkalmazás:
Vigyen fel néhány csepp terméket a nedves hajra. Ezt követően száraz.

Térfogat: 80 ml
Gyártó: Olaszország, Constant Delight

Vélemények (8)

4 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/4049

Állandó öröm folyékony kristályok - az izgalomtól a csalódásig

Találkoztam Constant Delight folyadékkristályokkal a hajra, amikor hajfényt csináltam a szalonban. A mester azt tanácsolta, hogy folyékony kristályokat vásároljon hatékony eszközként a haj védelmére az elektromos készülékek stílusos negatív hatásairól. Úgy döntöttem, hogy egy ilyen eszköz egyáltalán nem árt nekem, mivel gyakran hajvasalok egy vasalóval. Szóval az arzenálomban és a folyékony kristályok Constant Delight-ban jelentek meg.

A szerszám egyszerű csomagolással rendelkezik - átlátszó üveg adagolóval. Hosszú ideig megvettem a kristályokat - a másolatomnak régi terve van. Most a palack kialakítása némileg eltérő.

A palack mérete kicsi és ezért kényelmes. Az adagoló lehetővé teszi, hogy a szerszámot takarékosan használja. A palack egyetlen mínusz az az anyag, amiből készült. A műanyag nagyon törékeny volt. Sajnos az alapok működése során még mindig töröttem. Ennek eredményeként nem használtam az oroszlán részesedését a folyékony kristályokból. Ugyanezen oknál fogva a kép a felülvizsgálatomban lévő alapok összetételével együtt nem lesz jelen. Azok számára, akik érdeklődnek a kompozíció iránt, a memóriából azt mondhatom, hogy ez a közeg természetellenes.

A folyékony kristályok tiszta, olajos folyadék, kifejezett édes aromájúak (eper emlékeztetett). Jól borítja minden haját, biztosítja a haj simaságát, lágyságát és tükör fényét. Ezenkívül a kristályok a hajformázás során védik a hajat a negatív hőhatásoktól. Ismétlem, hogy a szerszám nagyon gazdaságos - a válllapok alatti hajra 2 csepp kristályok mennek el. Ha túlzásba vesszük, a haj rendetlen lesz.

Annak ellenére, hogy számos előnye van, a Constant Delight folyékony kristályoknak komoly hátrányai vannak. Először is, gyakori használat esetén a kristályoknak ellentétes hatása van - a haj megszárad. Másodszor, a kristályoknak nincs regeneráló hatása, de csak a sérült haj hibáit rejtik.

A Constant Delight folyadékkristályokat ajánlom, de nem várhatok tőlük csodát.

Azt javaslom, hogy próbáld ki a szőrtelenítéshez az ejtőernyős kókuszolajat.

http://spasibovsem.ru/responses/zhidkie-kristally-constant-delight-moj-put-ot-vostorga-do-razocharovaniya.html

Állandó örömök helyreállítása olaj- és folyadékkristályok - áttekintés

Whiterose
BOTTOM NOVGOROD Aktív tag

Szeretném megosztani veletek a prof. kosmetich. állandó sorozat. Egy 10 üveges dobozban az úgynevezett olaj. Minden palackot a palackból vízzel hígítunk - minden habra habosítva és a hajra felhordva. Legfeljebb 5 percig tarthat. Nem mondhatom, hogy a kompozíció egészséges olajokkal rendelkezik, de tetszett a hatás! A haj sima és könnyen fésülhető!

Folyadékkristályok a Constants-ból: szétválasztott végekre tervezték, hogy megkönnyítsék a fésülést és a simaságot. A legújabb hajaim kalandjaival (akik elolvasta a blogomat, értem, hogy mit értem), ez a dolog segíti a haj hajlítását különböző irányokban. Az osztott végű cselekedetek csodájában nem hiszem el, hiszen hozzáadtam. gondoskodik.. kellemes aromájú

http://sponzhik.ru/constant+delight/vosstanavlivayushchie+maslo+i+gidkie+kristalli?oid=104682

Mindenféle hasznos dolog :) №8 Silk laminálás Constant Delightrel.

Ki törődik a korábbi hasznos dolgokkal, amelyeket a naplóm megfelelő részében találsz :)

Egy másik hazai laminálási teszt, és most a CONSTANT DELIGHT - a hajápolás selyemmel.

Azonnal tájékozódjon az áron, az összes palack kb. Csak forró 1. + 2. lépést vettem. Nem volt pihenés, és szokásos sampont használok, de szilikon nélkül. Nekem van 2 a legfontosabb palack, kesztyűvel körülbelül 500 rubelt. Olcsó, általában. A fogyasztás kicsi, vásárolhat egy barátjával, elég sokszor. Javasoljuk, hogy az eljárást 1 havonta végezze el, és az eredményt a sorozat maszkjával kell fenntartani.

A véleményeket itt olvashatja: irecommend.ru/content/goryachee-obertyvanie-dlya-volos-laminirovanie-constant-delight-goryachee-obertyvanie-shelko

Ezt az eljárást magamnak és a barátomnak, így az eredményekről tettem.

1. A hajam száraz és porózus, a maszk kissé ragyogott, puha, kissé eltávolította a pelyhét, de nem hajlította le teljesen a hajat (nem vagyok ideges, a brazil egyenesítés segíteni fog nekem az aktuálisnál), nem tisztítottam először :), mert a haj itt valamivel lágyabb, engedelmesebb. Van még egy plusz, a haj nem annyira piszkos, ha ilyen maszkokat csinál velük :) Már 3 napig megyek :) bár szoktam mosni minden második napban.

Olvastam egy fodrász tippet egy levegővezetőn, ott írtam, hogy az eredmény nem lehet azonnal észrevehető egy porózus hajon, és nem egyszer.

2. A barátnője haja közelebb van a normálhoz, kissé zavaros, a tetején, nem tökéletesen sima. Itt a hajában jobban tetszett az eredmény. Nagyon figyelemre méltó ragyogás jött létre, miután a vasalással végzett hajformázás általában egészségesnek és szépnek, egyenesnek, fényesnek, puhanak és selymesnek tűnt.

Összefoglalom: azt tanácsolom, hogy próbáld ki - igen, dobd le anyáddal, barátnőddel, nővéremmel és potestittel.

A technológia itt tökéletesen leírható: karamel-shop.ru/pages/laminirovanie-volos-instrukciya-constant-delight.html

Nos, és kiálló szőrszálak: (a kampányt folyékony kristályokkal kell segíteni, még nem vásároltam meg, hanem sorban.

Egyébként a Kapus hidratáló szérumáról is írtam.

Tetszett a szérum, nem ragadós, könnyű, nem kellett a gyökerekre robbantani, csak a hosszúság mentén, és akkor nem zsíros, és a haj könnyen fésülhető. A dolog kellemes, megvettem és folyamatosan használom, elhagytam a többi spray-t és a hővédelmet.

http://www.baby.ru/blogs/post/311902093-164413220/