logo

CD Folyadékkristályok 5 Olaj

A tökéletes befejező eszköz a tökéletes kép létrehozásához. A termék "5 Magic Oils": makadámia, pamut, jojoba, avokádó, argan, táplálja a hajat és visszaadja a vitalitást, az energiát és a ragyogást. A kristályok sűrűbbé, fényesebbé teszik a hajat, védve a negatív környezeti tényezőktől, anélkül, hogy megmérnék. Kerülje az osztott végeket és csökkenti a haj túlzott fluffitását.

Alkalmazás: Dörzsölje néhány csepp terméket a tenyerébe, és nedves hajra tegye, majd szárítsa meg.

http://constanta-cd.ru/constant-delight/5-magic-oils/cd-zhidkie-kristalli-5-masel

Folyékony kristályok Constant Delight 5 Magic Oils Cristalli Liquidi 80 ml 5.00 6

Constant Delight 5 Mágikus olajok A Cristalli Liquidi elengedhetetlen eszköze a hajszálak megelőzésének és kezelésének. Intenzív ellátás biztosítása, a haj struktúrájának befolyásolása, a mérleg bezárása és a haj további megsemmisítése. Folyékony kristályok használata törékeny, gyenge, sérült, festett hajra javasolt.

A tökéletes befejező eszköz a tökéletes kép létrehozásához. A termék "5 Magic Oils": makadámia, pamut, jojoba, avokádó, argan, táplálja a hajat és visszaadja a vitalitást, az energiát és a ragyogást. A kristályok sűrűbbé, fényesebbé teszik a hajat, védve a negatív környezeti tényezőktől, anélkül, hogy megmérnék. Kerülje az osztott végeket és csökkenti a haj túlzott fluffitását.

A vitamin-koktél lenmagolajat, ásványolajat, szilikonot, betainkivonatot és más, a mély táplálkozáshoz és hidratáló hajhoz szükséges összetevőket tartalmaz.

Alkalmazás: dörzsölje néhány csepp terméket a tenyerébe, és nedves hajra tegye, majd szárítsa meg.

Termelés: Olaszország.

Márka: Constant Delight Hivatalos honlap

  kategória:
 • 5 mágikus olaj
 • ÉPÍTETT KILÉPÉS

Folyékony kristályok Constant Delight 5 Magic Oils Cristalli Liquidi 80 ml értékelés

Az én árbocom

Két éve használom, a hajam mosása után nedves végekre tesszük, a hajam nem oszlik meg (bár a hajam már régóta ragyogott és megszáradt a vasból!)

Folyadékkristályok állandóak

Nem tudom elképzelni a reggel kezdetét és a csomagolásomat a kedvenc folyadékkristályaim nélkül. Nemcsak a tippeken alkalmazom őket, hanem néhány helyen a haj hosszában is megragadom. A szőr végei nem tapadnak meg szárításkor. Ne keverjék össze, és a nap folyamán. A frizura jobban ápolt és befejezett. Folyamatos használat esetén a hajfejek nem oszlanak meg. A szerszám hűvös fényt ad.

állandó folyadékkristályok

A folyékony kristályok használata egyszerű! Vigyen fel a nedves tiszta hajra. Nagyon gazdaságos. Pachnt görögdinnye. A barátom március 8-án adott nekem. Nagyon szép ajándék! És azóta érdekeltté váltam, és most már megragadtam az állandók kozmetikáit. Szeretem a selyem laminálást is. Nagyon gyors, gazdaságos és kényelmes.

5 csillag

A kristályok vastag, olajos konzisztenciájúak. Jó szag! Számomra fontos). Nem tudtam semmilyen módon nőni a hajam, igazán feloszlottak, és a rendszeres festés nem növelte az egészségüket). Az eszköz nagyon gazdaságos, csak egy csepp kell a hajomra, vagyis csak a tippekre helyezem őket. A szőr végeinek alkalmazása után életre kelnek a fények. A frizura jobban illeszkedik, a haj nem csapkod. Hosszú ideig használom őket, és most a hajad tippei nem oszlanak meg, de folyékony kristályokat használok minden nap! Értékelés - 5 csillag a harcban a hajszálakkal!

Költségvetési szakmai eszköz

Folyékony kristályok vásárolnak nekem tanácsos barátnőt. Állandó kristályok folyadékkristályok az interneten, bár a pokol és az összes ilyen édes. Már 4 hónapig használom, igen, a haj állapotának javulása észrevehető. A szőrszálak jól ápoltak, nem tolnak különböző irányba. Nincs olajhatás a hajra, ez eltér az előzőtől. A folyadékkristályok jól használhatók az osztott végek gondozására és megakadályozzák az osztott végeket. A kezelés az egyenletes simítást és a tiszta megjelenést jelenti. Gazdaságilag. A konzisztencia vastag. Ízletes illatú. Természetesen rendszeresen vágom a tippeket, de a megjelenésük sokkal jobb. Plusz egy plusz, jó Constant Delight találmány. Kiváló, olcsó professzionális hajtermék.

http://constant-delight.ru/constant-delight-cristalli-liquidi/

Folyékony kristályok hajra - természetes fény és egészséges megjelenés

A folyékony hajkristályok meglehetősen új eszköz a kozmetikai piacon, de már pozitívan bizonyították magukat. Azonnal helyreállítja a károkat, és jól ápolt és egészséges megjelenést biztosít a hajnak. Számos lelkes vélemény a folyadékkristályokról a hajra, hogy odafigyeljen rájuk.

Mik azok a haj folyékony kristályai

A szerszám egy olajos folyadék, amely mosás után a nedves szálakra kerül. Leggyakrabban spray-vel vagy csepegtető adagolóval ellátott palackokban kapható.

Olajos folyékony kristályok nagyon gazdaságosak. Egy palack elég 6-9 hónapig mérsékelt használat mellett.

Fő összetevők:

 • Különböző típusú olajok
 • Szintetikus szilikon
 • vitaminok

Néha ceramidokat és lenmagot adnak hozzá. Az első elősegíti a haj megújulását és a nedvességmegtartást a szárban. A lenmag-kivonat felgyorsítja a növekedést.

A kristályok használata:

 • Állítsa vissza a szerkezetet, simítsa ki a mérlegeket.
 • Megszabaduljon a száraz tippektől.
 • Ragyogás és egészséges megjelenés.
 • Védje a külső negatív tényezőket.

Az eszközök megkönnyítik a stílus kialakítását, a haj hajlamosak és szépek.

A haj folyékony kristályainak ára

A költség a gyártótól függ. Költségvetési források állnak rendelkezésre, és Moszkvában 300 rubelt vásárolhatnak 80 ml-es üvegre, és luxus kristályok vannak, és 7-10-szer drágábbak lehetnek. De tudnia kell, hogy a szerszám zsíros szerkezete miatt nagyon gazdaságos fogyasztás és egy csomag 6-9 hónapig elegendő a haj hosszától és a használat gyakoriságától függően.

5 legjobb kristály a hajra

A kristályok több ismert céget termelnek. Minden nap növekszik a választék, számos új összetevő jelenik meg a kompozícióban, hihetetlen hatást ígérve. Milyen jobb folyadékkristályok működnek a hajban?

Folyékony kristályok Állandó öröm

Állandó örömök folyékony hajkristályok készülnek Olaszországban. 8 ml-es palackokban, adagolóval.

A folyékony kristályok összetétele hajra Állandó öröm:

 • Lenmagolaj
 • Vitamin Cocktail
 • betain
 • Ásványi olaj
 • alkohol
 • Metilpropional
 • parfüm

A szerszám nem méri le a hajat, fényt ad, mélyen táplálja. Kellemes gyümölcs- és bogyós aromával rendelkezik, amely gyorsan eltűnik. Vigyen fel a nedves hajra, de használható a stílusban, hogy tiszta és ápolt megjelenést adjon a frizura. A Constant delight-t egy üvegenként 350 rubelt vásárolhatja meg.

Vélemények a folyadékkristályokról hajra Állandó öröm

Nagyon szeretem. A Constant delight kristályokkal hat hónap alatt teljesen megszabadultam a száraz tippektől és szekciótól. Most a hajam egészséges és erős az egész hosszában, nem mágnesezett és nagyon fényes. Mindez annak ellenére, hogy rendszeresen használom a vasalót és a hajszárítót.

Lino4ka, 23 éves:

Mielőtt Constant örömére vásárolt volna kristályokat egy másik cégtől, és 1700 rubelt fizetett. Őszintén szólva - az eredmény ugyanaz: a haj sima, fényes és ápolt. Miért fizet többet? Elégedett vagyok ezzel a termékkel, különösen azért, mert nagyon gazdaságos a fogyasztása. Fél évig tartott egy kicsit több, mint fél üveg. E körülmény miatt az eszköz egy fillért ér.

Sandra84, 30 éves:

Jó szagú, hidratálja a szálakat, és ragyog. De nem figyelem a szerkezet helyreállítását 2 hónap alatt. Őszintén szólva, az eszköz nem rossz, de ez nem okoz nagy csodálatot.

Folyékony kristályok hajhoz Brelil

Folyékony kristályok hajhoz Brelil a száraz és sérült hajhegyek kezelésére készült. Az 50 és 100 ml-es palackokban többféle típus is rendelkezésre áll, így a készítmény enyhén változhat.

Brelil fő összetétele:

 • Lenmag kivonat
 • Arganolaj
 • vitaminok
 • ceramidok

A benne lévő olajok ellenére a termék konzisztenciája meglehetősen könnyű, és egyenletesen oszlik el a hajon. A kristályok óvatosan gondoskodnak a sérült szerkezetről, mélyen táplálják és hidratálják a haját. Nos, megbirkózzon a bolyhossággal. Ne tartalmazzon parfüm kompozíciókat, a természetes összetevők illatát, és nem mindenkinek kell megkóstolnia. A Brelil kristályok ára 950 rubelt.

Folyékony kristályok áttekintése a hajhoz Brelil

Csodálatos eszköz száraz és sérült hajra. Azt hittem, hogy semmi sem segíthet a száraz sokknak az isteni űrlapnak, ami kiderült, hogy rossz volt!

Rengeteg elismerést hallottam és megvásároltam ezt az eszközt. 1000 rubelt dobtak, de nem tudom használni. Nem tudom elviselni a szagot, beteg vagyok, és ez az illat elég hosszú ideig tart.

Figyelemre méltó eszköz, nagyon gazdaságos fogyasztás és jól működik. A hajamon mindent látok, amit megígértek nekem: ragyogás, hidratálás és lágyság.

Kapous folyadékkristályok

A Kapous haj folyékony kristályai folyadék formájában kaphatók, vagyis könnyebb textúra és alacsony zsírtartalmúak. A palackban 80 ml térfogatú adagoló van.

A Kapous kristályok összetétele:

 • Lenmagolaj
 • Omega -3
 • szilikon
 • betain
 • Vitamin Cocktail

Ragadja meg az osztott végeket, hidratálja őket, haját ragyogja és fényessé teszi. Jól távolítsa el a statikus stresszt. Hővédelemként használható fűtőberendezések használatakor. Használat előtt kívánatos, hogy a terméket a tenyérben meleg állapotba dörzsöljük. Kapous kristályokat vásárolhatsz 400 rubelt.

Vélemények a folyékony kristályokról a hajra Kapous

Hűvös eszköz, amelyet körülbelül egy évig használnak, a haj nem ismeri fel: puha, fényes és engedelmes. Mínusz: nehezen megvásárolható, a városomban nem találtam megrendelést az online áruházban.

Jól ismerem a folyadékkristályokat, a szalonban mesterként dolgozom. Ez az eszköz nem rossz, de nem sokban különbözik a többi hasonlótól. MINDEN MINDEN MINDEN MŰKÖDIK, és nem látok különbséget.

Osztály! Kedvenc kristályaim! Vásárolt és vásárol! Ők a legjobbak! A hajam nagyon szereti őket.

Fluid barex

Folyékony kristályok hajra Barex Olaszországban készülnek. A színes, göndör és sérült hajápolásra tervezték. Ez az egyetlen módja a kristály térfogatának megadásának. 50 ml-es palackokban kapható.

Hozzávalók:

A termék lágy és nagyon fényes. Nem nehézek és könnyen fekíthetők. A folyadék védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás és a fűtőberendezések negatív hatásai ellen. 860 rubelt vásárolhat.

A Fluid Barex véleménye

Ezekről a kristályokról először találtam meg, miután megkaptam egy ingyenes mintavevőt a boltban. Nagyon örültem, és azonnal megvettem a teljes verziót. Nagyszerű eszköz a göndör fürtöknek!

Kedvenc eszközem. Amint elkezdte használni, a lányok nem vették észre a munkát. A fürtök olyan szépek és ragyogóak lettek!

Ez az eszköz tulajdonképpen kötetet ad. Haj, mintha vastagabb lenne. Először nem hittem el, azt hittem, hogy a cég reklámkampánya volt, és csak egy csomó hatást ígérnek. Kiderül, hogy a gyártókat nem becsapják, tényleg szuper dolog.

Úgy tűnik, elégedett vagyok az alkalmazás utáni hatással, a haj nedves és fényes. De még mindig nem nagyon. Vagy annyira megszoktam, hogy a keratin visszanyerése után tökéletesen simítsa a simaságot, nem is tudom.

Estel

Az Estel folyékony selyemkristályokat csak professzionális hajápoló üzletekben értékesítik. Száraz és sérült haj gondozására is tervezték. 100 ml-es csomagolásban kapható.

Hozzávalók:

 • szilikonok
 • Vitamin komplex
 • Izopropil-alkohol
 • parfüm

Jól simítja a mérlegeket, tömöríti a szerkezetet, és rugalmasabbá és fényesebbé teszi a hajat. Nedves és száraz hajra is alkalmazható. Az első lehetőség gazdaságosabb és hatékonyabb. Az Estelle-től kristályokat vásárolhat 270 rubel áron.

Estel Liquid Crystal vélemények

Először örültem a káprázatos ragyogásnak és a simaságnak. De aztán a haj kezdett gyorsan szennyeződni, és a 2. napon már zsírsá váltak. Valószínűleg nem használhatja túl gyakran ezeket a kristályokat.

Kiváló orvosság a szeretett Estelka számára. Örömmel használom, az ár megfizethető, a minőség magas.

Svetlana, 37 éves:

Az árkategóriák egyik legjobb eszköze 1000 rubelig. A kabinban dolgozom és sokat próbáltam. Ajánlom az ügyfeleknek, és használom magam.

Az égett és szárított hajam percek alatt átalakul. Sima és tisztességes megjelenés. Ez csak a használat közbeni hatás, és ha többször nem alkalmazza a terméket, újra megszárad a szárazság, és a tippek minden irányban kitűnnek.

A folyadékkristályok, sok lány hatással van az ilyen szalon eljárásokkal, mint a laminálás vagy a keratin visszanyerése. Ragyogás, simaság és hidratáció - ez az egész, ami ezeknek az ápolási termékeknek adhat. Miért ne kényeztesse a haját?

http://zdorov-volos.ru/uhod-za-volosami/zhidkie-kristallyi-dlya-volos-otzyivyi.html

Folyékony kristályok 5 olaj 80ml Constant Delight

Folyékony kristályok 5 olaj 80ml Constant Delight egy kitörölhetetlen anyag, amelyet a haj végeinek védelmére használnak a túlmelegedést és nedvességvesztést kiváltó termikus eszközök és környezeti tényezők negatív hatásaitól, ami viszont a molekuláris kötések lebontását és a haj károsodásának kialakulását provokálja. Az 5 olaj 80 ml Constant Delight termékét tartalmazó termékcsalád öt mágikus olajjal rendelkezik: pamut, argan, makadámia, avacodo és jojoba. Aktívan táplálják és védik a hajat, összehangolják a szerkezetet, helyreállítják a nyomelemek egyensúlyát.

Termékjellemzők:

 • A haj végére használatos, kitörölhetetlen
 • Védi a hajat a nedvességveszteségektől és az osztott végektől
 • Öt olajból álló koktélt tartalmaz: argan, makadámia, avokádó, jojoba, pamut
 • Nem mérik le a hajat, és nem okoz olajos fényt
 • Rendszeresen használható

Használati módszer:

Tiszta, hajmosás után, törölközővel szárítva tegyen néhány csepp terméket. A pálmákban és a promakivayuschim mozdulatokban terjesszük őket a hajszálakra.

http://prokrasota.ru/dlya-volos/cd-zhidkie-kristally-80ml.html

CD Folyékony kristályok "5 Magic Oils" 80 ml.

a haj egyenletesebb és ápoltabb, védi a haj végét a károsodástól, nagyon szép illatú, lágyítja a haj száraz végét, gazdaságos

A kristályok gyorsan felszívódnak - azonnal. Ezek megkönnyítik a haj fésülését, és nyugodtan fordítom a szalmámat a végeken szép, sima hajra. Nem veszem észre a csillogást ebből a jogorvoslatból.

A samponozás után nedves hajra kell felhordani. Könnyen elosztva. A haj tömörödött (a vékony hajaimhoz, amire szükséged van), fényes, könnyű fésű, szépebb. És általában, szeretem ezt a márkát a kozmetikai ellátás, különösen a hajolaj.

Folyékony kristályok vásárolnak nekem tanácsos barátnőt. Állandó kristályok folyadékkristályok az interneten, bár a pokol és az összes ilyen édes. Már 4 hónapig használom, igen, a haj állapotának javulása észrevehető. A szőrszálak jól ápoltak, nem tolnak különböző irányba. Nincs olajhatás a hajra, ez eltér az előzőtől. A folyadékkristályok jól használhatók az osztott végek gondozására és megakadályozzák az osztott végeket. A kezelés az egyenletes simítást és a tiszta megjelenést jelenti. Gazdaságilag. A konzisztencia vastag. Ízletes illatú. Természetesen rendszeresen vágom a tippeket, de a megjelenésük sokkal jobb. jó találmány Állandó öröm. Kiváló, olcsó professzionális hajtermék.

http: //xn--80aaprncbfnlfmc9l.xn--p1ai/product/cd-zhidkie-kristally-5-magic-oils-80-ml/

Megosztott végek kezelése "Folyékony kristályok" a Constant Delight-tól

visszahívás

Örök harcom a száraz hasított végekkel, hogy mindig pénzt vásárolok a tippekért. Egyikük sem segít abban, hogy foglalkozzam a problémával, és ezért az eszközök mindig eltérőek. Schwarzkopf után, amely csodálatos illatú, de semmilyen hatástalan, egy fodrászüzlet, találkoztam ezzel az eszközzel.

Egyszerű, olcsó műanyag, átlátszó, lila betűkkel, amelyeknek a szokásos távolságtól szorosan meg kell nézniük.

A sajtó batcher, kiszorítva az átlagos részt. Szükség esetén beállíthatja a nyomás mértékét.

A görögdinnye dinnye szaga, kellemes, könnyű, nem szégyenítő. A hajon hosszú ideig nem marad. Gyorsan eltűnik.

- A termék felhordása után a hajat megfeszítjük (a hajam a szálaknál könnyebb, mint a haj többi része, és amikor a terméket alkalmazzuk, a szín kicsúszik. Mindenkinek ugyanolyan hatása van a hajának nedvesítése után.
- a tippek nem zsírsá válnak, hanem szálakra bomlanak (ez nem mindig plusz, mert a szálakba való szétválás piszkos végeknek tűnhet);
- Nem vettem észre a végek nagy kiegyenesítését, de egy kis fluffitást eltávolítanak;
- a hajam nem kap zsírt, de másnap ezzel a szerszámmal a fejem piszkos, poros lesz. És pontosan azon helyeken, ahol a jogorvoslatot alkalmazták.
- amikor lefekvés előtt szárítjuk a terméket tiszta fejre, reggel a szőrszálak a tisztességesek, nem ragadnak különböző irányokba, mintha nehezebb és nehezebb lenne.
- A vágott végek nem gyógyulnak, csak maszk, és ez rossz. Golimy szilikon.

Általában az átlagos három. Nem alkalmas zsíros hajra, nem pedig osztott végekre. Én csak a befejezéshez használom, egyszer 50 alkalommal.

http://www.ladiesproject.ru/public/sredstvo-dlya-lecheniya-sekushchikhsya-konchikov-zhidkie-kristally-ot-constant-delight

Folyadék cd kristályok

Speciális termék hajra osztott végekkel. Védi és revitalizálja a laza és göndör hajat. Intenzív ellátást biztosít, befolyásolja a haj szerkezetét, bezárja a mérleget és megakadályozza a haj további megsemmisítését. Folyékony, gyenge, sérült, festett hajra ajánlott a folyamatos Delight folyadékkristályok.

alkalmazás:
Vigyen fel néhány csepp terméket a nedves hajra. Ezt követően száraz.

Térfogat: 80 ml
Gyártó: Olaszország, Constant Delight

Vélemények (8)

4 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/4049

A folyékony kristályok használata Állandó öröm

A Constant Delight egy olasz márka, amely számos hajápolási terméket kínál. Oroszországban a vállalat "folyékony kristályai" egyre népszerűbbek, és a könnyű használat szempontjából is figyelemre méltóak. A többfunkciós eszköz könnyen használható otthon, a professzionális „stylistok” speciális „kristályokat” választanak.

A "folyékony kristályok" használatának titkai

"Folyékony kristályok" Az állandó öröm tökéletesen megbirkózik a hajápolás feladataival. Az egyedülálló kozmetikai termék vitamin-koktélt, ásványi olajat tartalmaz. A kristályok segítenek megbirkózni a haj keresztmetszetével, a gyógyszer a haj minden felületét felszínre emeli.

A "Liquid Crystals" olasz márka használatához az eljárást a fürdő vagy a zuhanyozás után kell elvégezni. A szakértők ajánlásai szerint a gyógyszert permet formájában formázzuk enyhén nedves fürtökön. De a száraz hajra kristályokat használhat, amíg tisztaek. Ideális esetben a terméket fésült hajra kell alkalmazni. Vásárolhat „folyékony kristályokat” az interneten, vagy vásárolhat Constant Delight kozmetikát egy professzionális szalonban.

A kristályok alkalmazásához csak 2-3 csepp terméket kell szórni a tenyérre. A Constant Delightet enyhén meg kell dörzsölni az olaj melegítéséhez. Először el kell osztanod a "folyékony kristályokat" a tippeken, majd járnod végig a haj teljes hosszában. Az adagoló jelenléte miatt a palackban a megfelelő mennyiségű pénzt könnyebbé tenni.

A "folyékony kristályok" Constant Delight használatának eredményei

A Constant Delight innovatív „folyadékkristályai” nem gyors megoldást jelentenek, ezért azokat rendszeresen kell látni, hogy látható eredményt kapjanak. A legfontosabb dolog - ne alkalmazzuk túl a szerszámmal, mert az összetételben lévő olajtartalom érzékenységet okozhat, a haj zsírossága.

A "folyékony kristályok" jól alkalmasak a színezett, kémiai perm vagy hajhosszabbítások kezelésére. Értékes anyagok, amelyek a komplexumba tartoznak, a fürtöket erővel töltik, rugalmassá, fényessé és engedelmessé teszik őket.

Alkalmazzuk a "folyékony kristályokat", hogy megbirkózzanak a vékony, hosszú vagy göndör haj fésülésével. Jól simul, a haj selymes. Az állandó delight kristályok eloszlása ​​után bármilyen halmozás elvégezhető, a készítmény nem teszi nehezebbé a fürtöket, és nem ad ragyogást, ha helyesen használják. A "Constant Delight" folyadékkristályok nagyon gazdaságosak, egy kis üveg legalább néhány hónapig tart.

A kristályok drága cseppjeinek felhordása után szinte azonnal felszívódott, és láthatatlan fóliával borítja a hajat. Ez egy védőkorlát, amely csökkenti a környezetnek a hajra gyakorolt ​​negatív hatását.

http://www.kakprosto.ru/kak-846371-kak-polzovatsya-zhidkimi-kristallami-constant-delight

CD Folyadékkristályok 5 Olajok 80 ml

A tökéletes befejező eszköz a tökéletes kép létrehozásához. A termék "5 Magic Oils": makadámia, pamut, jojoba, avokádó, argan, táplálja a hajat és visszaadja a vitalitást, az energiát és a ragyogást. A kristályok sűrűbbé, fényesebbé teszik a hajat, védve a negatív környezeti tényezőktől, anélkül, hogy megmérnék. Kerülje az osztott végeket és csökkenti a haj túlzott fluffitását.

Alkalmazás: Dörzsölje néhány csepp terméket a tenyerébe, és nedves hajra tegye, majd szárítsa meg.

http://delight-trionfo.ru/shop/product/cd-zhidkiye-kristally-5-masel-80-ml

Folyadékkristályok Állandó DELIGHT

A legjobb a jó ellensége

Miután levágtam az összes leégett hajat (egy autó), a hosszú haj álma nem hagy engem.

Ez az eszköz nagyon jól működik a haj végén, valóban védve a szekciótól.

A hajam nyomva van, és egy kis kristályt dörzsölök, dörzsölöm a tenyeremben, és teljes hosszában alkalmazom.

A legfontosabb dolog Mera. Vállhosszú hajon 2 csepp. Több már hízva. Itt működik a „legjobb a jó ellensége” szabály.

Alkalmazáskor a haj először ragyog ragyogni, de öt perc elteltével nem lesz fényes fény. Csak a haja lesz jól ápolt megjelenésű.

Így ez egy nagyon gazdaságos eszköz. Ráadásul nagyon kellemes aromája van.

A kompozíció mesterséges, de nem érdekel, mert nem alkalmazom a fejbőrre.

By the way, egy nagyon jó ragyogás és gondoskodás adta az Argan olaj ugyanazon a márka. Szóval úgy gondolom, hogy meg kell vásárolni.

Köszönöm a figyelmet! Vásárlás - vagy nem vásárol - mindenki üzlete. Most a piacnak sok eszköze van a tippek széles választékával. Ezt a csomagolást használom, ha nem találom jobban, újra megveszem.

? Ez csak hely! ? sok hajfotó! ?

Hosszú ideig találkoztam a Constant Delight folyadékkristályaival. Körülbelül 5 évvel ezelőtt ez a szerszám rendkívül népszerű volt a fodrászok körében, miután sok analóg jött létre sok professzionális kozmetikumok gyártásában a hajápoláshoz.

Folyamatos élvezet Folyékony kristályok - elengedhetetlen eszköz a hajszálak megelőzésére és kezelésére. Intenzív ellátás biztosítása, a haj struktúrájának befolyásolása, a mérleg bezárása és a haj további megsemmisítése. Folyékony kristályok használata törékeny, gyenge, sérült, festett hajra javasolt.

A cd folyadékkristályok is használhatóak a frizura befejezéséhez. A szerszám extra fényt ad a hajnak, nincs filmhatás és súlyozás. Kellemes illatú.

A vitamin-koktél lenmagolajat, ásványolajat, szilikonot, betainkivonatot és más, a mély táplálkozáshoz és hidratáló hajhoz szükséges összetevőket tartalmaz.

Összetétel: ciklopentasziloxánt (és) dimetikonol, denaturált alkohol, TS13-TS14, Izoparafinum, Len tenyésztjük, Metilgidrirovanny rezinát, Parfüm, hexil- tsinnamal, citronellol, 3-Gidroksisoeksil tsiklogeksenarboksaldetsil deux butilfenil, Metilpropional.

Alkalmazás: A hajformázás előtt 2-3 csepp folyadékkristályt helyezzen a haj nedves végeire. Vagy dörzsölje az ujjait, és hangsúlyozza a már fektetett hajokat a frizura mentén pontozott mozdulatokkal.

Minden bizonytalannak bizonyítvánnyal: kitörölhetetlen gondoskodás a gyenge hajszálak elleni küzdelemben.

Alkalmazás Csak az adagolóra kell kattintanom (egy csepp.) Dörzsölje a szerszámot, és alkalmazza a nedves végeken.

A kompozíció, enyhén szólva, nem a legsikeresebb! Egy csomó érthetetlen kémiai fogalom, természetesen alkohol, szilikon és lenolaj! (Nos, legalább valami természetes és hasznos). A leírás az ásványolajat is jelzi, de nem szerepel a kompozícióban. furcsa.

Ízét. Rendkívül kellemes. Nem olyan, mint édességek, nem szamóca, szamóca, vagy valami más ízletes vagy édes! Ezt egyenesen a lélek biztosítékába szagolom - nagyon tetszik!

Egyszer csak kristályokat használtam, és tetszett mindent. Megfizethető áron könnyen eladható, a fogyasztás nagyon gazdaságos, 8-10 hónapig, rendszeres használat mellett.

A haj szálai teljesen másképp néztek ki: jól ápoltak, fényesek, nem túlszárítottak, a szúrás kevésbé észrevehető.

Aztán rendkívül nehéz volt eladni, és egy hosszú szünet után, amikor ilyen eszközöket használtam, megpróbáltam a Matrixolajot, ami a tippeket egy még tompább megjelenéshez vezetett, és rettenetesen villamosítottam a hajam, Kerastase nagyszerű alternatíva, de sokkal drágább! folyékony selyem - általában nulla hatás. Ennek eredményeként még mindig találtam saját folyékony kristályokat az egyik boltban.

Repül a kenőcsben. Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy a szilikon időbomba. Nem vagyok ellenfele, de még mindig... Egy ilyen eszköz alkalmazása csak a tippeken lehet és kell, hogy legyen (sokszor a fodrászatban olyan eszközöket alkalmaztam, mint a teljes hosszúság), mert a szilikon felhalmozódása és megsemmisítése. A kozmetikai és átmeneti hatás, ha mossa a haját, és nem alkalmaz értékes eszközt, a tippek nem lesznek olyan szépek, és csak az olló mentheti őket.

Ár: kb. 350 rubel.

A haj törékenységének és keresztmetszeteinek + simaságának és fényességének megelőzése (Fotó)

Már régen azt akartam, hogy írjon egy értékelést erről a termékről, de nem mertem, mert úgy gondolom, hogy nem egy ideje használni két vagy három hónapig

És most, hat hónappal később úgy döntöttem, hogy írom a 84. pozitív véleményemet.

Vásárolt eszközök másodpercek megelőzése érdekében. tippeket. A folyadékkristályokban semmit nem értett pontosan ezek a + tanácsadó elárusítónők. És jó okból!

Mit ígér a gyártó?

A Constant Delight folyadékkristályait kifejezetten hasított végekre tervezték, és azok helyreállítása, a sérült haj védelme és revitalizálása céljából készültek. Ennek az eszköznek az összetétele az ásványi olajat és a betain kivonatokat (vitamin koktél) tartalmazza - gondoskodnak a külső negatív környezetről és védelmet nyújtanak a bőrük számára, fényesebbé, élénkebbé és hajlamosabbá teszik a haját. Ez a szerszám, ha alkalmazza, tömíti a hajszálcát (felső skálázott réteget), így a haj sima és megakadályozza a haj további részeit, és nem akadályozza meg, hogy a fésülés és a stílus kialakulása során megsérüljenek.

A kristályok most elengedhetetlen dolog az ápolásomban.

A hajápolás elején minden vége megtört, ez valójában eltörött, és az az érzés, hogy a haj nem nő.

 • Az első alkalmazás (amint emlékszem) lenyűgözött engem, hogy a hajam azonnal ragyogott és rendkívüli simaságot mutatott, és morzsolódott is. Fésülködés lett jobb, vagy nem tudok mondani. mert soha nem szembesült problémával.
 • NE hizlaljon hajat, de nem javaslom több mint 2 csepp alkalmazását
 • Észrevettem ezt a hatást az egész napig.
 • Átlátszó és olajos. Olajok jól haj, védőfóliával borítva, így a haj hosszú ideig védve van. A mosás során a kristályok nem teljesen lemosódnak a hajból

Az utazás után a fodrász elégedett volt, mert dicsérte a tippeket, mondván, hogy nem vágtak annyira. (4 hónappal egy másik fodrász után mentem. Egyébként a szokásos ollóval, nem forró kaszálással.) 5 hónapig a tippek elszakadtak és eltörtek.

A gliss kur konstansokkal összehasonlítva sokkal jobb. és a különbség csak 100 p.

Az alapok költsége nagyon kicsi. A fejem 3 naponta és a fürdés után minden alkalommal feltétlenül alkalmazok kristályokat.

A haj nem osztozik annyira, ha egyáltalán nem, egyszerűen nincsenek szünetek, és a végük jó, egészséges állapotban van.

Beszerzési ár 350r 80 ml.

Hely Togliatti bevásárlóközpont Capital 1 emelet.

Bárki, aki haj, ajánlom! Photo.

Folyadékkristályok - mindenki számára szükséges, ezért a külső külsõ hatásoktól védõ pajzs. Csak egy kicsit alkalmazva vigyázz a hajára, és jól ápolt megjelenést ad.
Majdnem naponta vasat használok hajhoz, és gyakran hajszárítót, különösen télen. Tudom, hogy egy vas káros dolog, bár kerámia és ionizáció, és mégis nem fogom megtagadni. Magam is ilyen kristályokat kaptam. A haj csak átalakult, amikor behelyezte - ragyog, csillog, és hasított végek, mintha lezárták volna, ragasztva és a haj normálisnak tűnik. Természetesen meg kell értenünk, hogy ez az eszköz nem gyógyítja a hajat, csak egy ideig jó állapotba hozza őket, szükség van vitaminok fogyasztására a haj és a maszkok számára, és minden mást.
Ez az öröm mintegy 300 rubelt ér, és nagyon lassan töltik, 2010 májusában kezdtem használni, úgy érzem, nem kezdtem még el. Szüksége van egy kicsit a vállamra, alkalmazd a tenyerére, dörzsöld és átmegyek a hajodon. És ez az! Olyan egyszerű. És ez is nagyon szép illatú, szalonszag, "csak kijött a fodrászüzemből".
Megvettem a szalonban, nem látok okot arra, hogy mindenfajta „vasalót” vásároljunk ugyanarra az árra, és még inkább, ha költségük miatt, ha normál professzionális kozmetikát vásárol.
A képen, azt hiszem, észrevehető, hogy a hajat tolják és osztják. A második képen - az eszközzel.

mint a folyadék a tippek szuper! a ragyogás rossz. (fénykép előtt és után)

Nem ragyogásra vásárolt eszközök, hanem osztott végekből.

A jogorvoslat nagyon jó. Nem tudom miért, de nagyon óvatosan néztem rá. Estelt használta (így a másodpercek végén). Örömmel töltöttem el, miközben használod, a hajad kiváló állapotban van, de a pénznek valamilyen hátránya volt.

Amikor Estelle véget ért, szörnyű orvoslásba kezdett a „Concept” cégtől (szintén szekció végéig). Most már zökkenőmentesen terjed az üzletek köré - ezért ne próbálja meg!

És kétségbeesetten úgy döntött, hogy nem lesz rosszabb - vásárolta meg ezeket a kristályokat.

 • Abban az időben, amikor elkezdtem használni a végeket, törések voltak (Estelle, majd mentettem, de nélkülem - minden azonnal rossz lett)
 • .Az eszköz nagyon jól elosztott (ha ugyanazzal az eed-tel 6-8 csepp, akkor 1-2 csepp!)
 • Olajos. Ha például Estel összetételét egyértelműen ragasztják össze, akkor kenőzsír, amely természetesen 100-szor hasznosabb. Ásványi olaj. Először attól tartottam, hogy nem vettem, de kiderült, hogy nagyon rosszul mosott vízzel, ami azt jelenti, hogy a hatás nagyon hosszú lesz - a tippek mindig védve lesznek!
 • nem hagyja a hajzsírt! annak ellenére, hogy vajolaj termék - gyorsan és teljesen elnyeli a haját. Érintkezésükre nagyon, nagyon sima és puha.
 • Nagyon kellemes illata - eper. Könnyű, de ellenálló. Csak akkor érzi magát, ha a haj szaga.
 • a ragyogás rovására - ez ugyanazok a folyadékkristályok - azonnal a ragyogás alkalmazása után fantasztikus - de minden olajból! Egyenesen mindent vibrál!

De amikor valami nagyon csodálatos kiszárad, nem. Itt vagyok, mennyit akarok - de nem észlelem a különbséget.

fotó - haj folyékony kristályokkal és anélkül. Számomra nincs különbség!

Határozottan nagyon jó megoldás a másodpercre. a végeket. Egy meghajlított fejjel bevallom, hogy ez egy nagyságrenddel jobb, mint Estel, amit eddig nagyon szerettem), amely kifejezettebb kozmetikai hatással bír. Ez a termék nem csak kozmetikai, hanem megelőző. 3 hetet használtam (csak a tippekre tettem).

A képen - makró hajlövés - !! - Nem vágtam le a tippeket 5 hónapra, ha nem többre. igen, szárazabbak lettek, néha annyira kimerültek, hogy ollót akarok venni, és a vállakkal vágni))) - de tisztelegni kell az eszközökkel! - nincs törött haj! nem csak a fotóban :) - valójában nem :) Nem nagyon szenvedtem ezt a problémát sokáig - annak ellenére, hogy a haj már a válllapok alatt van.

 • nem szakadt meg azonnal... nincsenek repedések... és szerintem nem valószínű, hogy újak lesznek. 3 hétig-3-ig töltöttem...

Már egy éve, mert nem tudom befejezni a palackot! - bár naponta használom!

http://xlebez.ru/zhidkie-kristally-constant-delight/