logo

Hullám

101 sampon - a kozmetikumok értékelésében

Márka: további 302 márka a listában. "101 sampon" áttekintés minden kozmetikai márkáról3 értékelésa kozmetikumokról Kínai kozmetikumok 2012. március 24.Hello lányok!

Lunar hajvágási naptár 2019

10 megfelelő és biztonságos fodrász titkaZodiákus jelek, a Hold és más frizurák titkai 2019Legendák és szabályokHa úgy gondolod, hogy az egyik ősi legenda, akkor ősi időkben, még az Ószövetség eseményei előtt, a Földön élő embereknek nem volt hajuk, a szokásos bemutatónkban.

Hajkiegyenesítő fésű: elektromos és kerámia. Vélemények és mi jobb választani?

Mivel a közönséges vasalók a múlté válnak, és a kérdés a hajkiegyenesítésre vonatkozik, különböző kefék kerülnek helyettesítésre, amelyek elvégezhetik a szükséges munkát.

Mini hajvasaló

Minden lány, aki a buja fürtök tulajdonosa, saját fürdőszobájában egy speciális vas, hogy kiegyenesítse a háborítatlan haját. A kiegyenesítő fogók óriási népszerűségre tettek szert, mert lehetővé teszik, hogy a haját saját otthonában helyezze el, és ne költeni a fodrászok és stylistok szolgáltatásaira.

SPA "orosz fürdő"

1. SPA „Bath Russian” hajápoló maszk, 200 ml2. SPA maszk a bőr mélytisztítására "orosz fürdő", 75 mlEngedje meg, hogy pihenjen a wellness-eljárás során, légy a szibériai fenyő és eukaliptusz illatában.

Fitoval - sampon a hajhullás ellen, összetétel, utasítások

Sampon a hajhullás ellen Fitoval, segít a haj erősítésében és a hajhullás elleni küzdelemben?A bőrgyógyászati ​​termékek sorozatában a hajhullás elleni védelem mellett kapszulák és krémek mellett van egy harmadik termék - sampon, amely a gyártó hatékonyságának értékelése szerint erősebb és fényesebb haj növekedéséhez vezet, csökkenti a fej mosásakor elvesztett haj mennyiségét.

Hogyan mûködik ma a közönséges hajú nagy fürtök

Nem számít, mennyire kifinomult egy lány, a hajszerkezet törékenysége a person non grata. És mindez azért, mert a fürtök mopja nemcsak nemesnek, ártatlannak és romantikusnak tűnik, hanem közvetíti a világot a szeretője egészségéről és szépségéről.

színező sampon

A gyorsan és egyszerűen változó vágy sok nőnek tulajdonítható. Néhány évtizeddel ezelőtt a női magazinokban a fürtök világításának és sötétségének titkai találhatók a gyógynövények, az infúziók és a természetes színezékek eltávolításával.

Brel hajmaszk

Az első alkalmazásból a „Numero” krémmaszk hozzájárul a hajszerkezet regenerálódásához, táplálja és helyreállítja a hajhagymát, az olasz Brelil cég nemrég megjelent a hajápolási termékek piacán.

Tudok borotválni a lábamat egy elektromos borotvával?

Mint minden más szőrtelenítés, a szőrtelenítés elektromos borotvával is rendelkezik saját szabályokkal.Kétféle elektromos borotva létezik - forgó és hálós.

Titkos Rapunzel

Azt mondják, hogy lefogy, meg kell inni zöld tea. Csak a hegyekben kell összegyűjtenie, és magadra mászni! Szeretem a hegyeket, nem szenvedek túlsúlyos, de valahogy nem hajtogatom fel a hajam.

Hogyan lehet megszabadulni a tetvekről gyorsan otthon

A tetvek vérszívó parazita rovarok, a szezámmagok halványszürke színűek, tojásaikat (nitseket) emberi hajban helyezik el, amelyek nagyon gyorsan szaporodnak, és a fejre ragadnak.