logo

Wella szakemberek SP Luxe olaj Keratin Hair Repair Elixir - Review

bonbonok
Samara aktív tag

folytassam a fejemben a hajomat.

Az utolsó lépés a hajápolásban a haj elixír.

mivel az összes ápolási termékemet fodrászok vásárolják, mindig az ár és a mennyiség szerint választható.

Ezt a szerszámot Franciaországban két, 50 ml és 30 ml-es mennyiségben állítják elő. eltarthatósága 12 hónappal a nyitás után. 50ml-2300 valamivel, 30 ml-1470r (véleményem szerint). de most felmászott a velashop oldalra. 100 ml-es és 30 ml-es cső van, de a 100-1480r 30-750 ml-es árak sértik a túlfizetett palacsintát.

műanyag cső adagolóval.

Ez az elixír olajos bázissal rendelkezik, de nem vastag és nem telített. íz: édes, cseresznye lekvár.

hogyan alkalmazok Egy cseppet veszek a tenyeremben, aztán (a hajomat egy törülközővel kiszárítottam) a haj végére, magasabbra tudok menni, de a legfontosabb dolog nem több, mint az összes haj hosszának fele.

majd a haj nem cseresznye szaga.

a haj puha és nem villamos.

Ha vásárol, akkor először figyelje meg, hol van olcsóbb.

http://sponzhik.ru/wella+professionals/sp+luxe+oil+vosstanavlivayushchiy+eliksir+dlya+keratina+volos?oid=136726

Az Elixir Wella Professionals SP Luxe olaj javítása

Luxe Oil Wella Az Elixir javítása a Transform technológián alapul, amely belülről és kívülről érinti a hajszerkezetet, védve a sérüléstől:
- A haj textúrája 10-szer lágyabb lesz.

Luxe Oil Wella Az Elixir javítása a Transform technológián alapul, amely belülről és kívülről érinti a hajszerkezetet, védve a sérüléstől:
- A hajszerkezet az első alkalmazás után 10-szer lágyabb lesz *
- A Keratin Protection 3-szor erősebb, hosszú ideig lágyabbá és engedelmesebbé teszi **
- A haj egészséges és természetes szépséggel ragyog.
- A haj bármilyen formájú, a mindennapi stílushoz könnyen illeszthető a speciális súlytalan formulának köszönhetően.

* a hagyományos samponnal összehasonlítva
** a kezeletlen hajhoz képest

alkalmazás:
Az elixír 8 csodálatos tulajdonságának köszönhetően válassza ki az Önnek megfelelő átalakítási lehetőséget.
- helyreállítja és azonnal megváltoztatja a haj textúráját. A samponozás után 2-3 csepp elixírt kell alkalmazni a hosszúság közepéről és a hegyekre. Az első használat után nem lehet észrevenni a haj minőségének radikális javulását.
- keratint tart és hosszú ideig puha és simaságot biztosít. Rendszeresen használja az elixiret, és 24 órán belül a haja 6-szor lágyabb lesz.
- láthatatlan pajzsot hoz létre, amely megvédi a hajat. A nedves hajra kis mennyiségű elixíret szórjunk, majd fésülködj a hajba egy nagy fésűvel, hogy megszabadulj a csomóktól, és hajszárítóval szárítsd.
- hangsúlyozza a göndör és vékony haj textúráját. Mielőtt megszáradnátok a haját, 2-3 csepp elixírt helyezünk rájuk, és a külső rétegre osztjuk szét, így a frizura a kívánt formájú, mind a göndör, mind a finom hajra.
- használjon sampon fejmosót. Osztjuk szét a hajszálakat, és 2-3 csepp alkalmazza a hajra és a fejbőrre. Dörzsölje a masszázsmozgásokat. Várjon 5-10 percet és fésüljön. Ezután mossa meg a haját samponnal és kondicionálóval.
- védelmet biztosít a tojásrakás után. A száraz, tompa hajok szabályozásához néhány csepp elixíret fújjon meg a szárítás után. Ha szükséges, ismételje meg.
- Az Elixir varázslatos fényt ad a hajnak. Egyedülálló ragyogáshoz, 2 csepp nedves hajra. Ezután csomagolja a szokásos módon.
- egész nap gondoskodik a hajról. Mielőtt lefekvés előtt óvatosan alkalmazza az elixiret a hajához. Reggel hagyhatja a terméket a haján, vagy mossa le.

Vélemények

Aroma! Aroma! Aroma! :-), költséghatékonyság.

Az egyik kedvenc olaj a hajra örökre :-) Ez jobban működik a Keratin Boosterrel az azonos nevű sorozatból, de önmagában is nagyszerű. Az illat külön bóklása: édes, de nem lebegő, nagyon kellemes, és folyamatosan szeretném megnyitni a palackot és a szagot :-) A haj nagyon enyhe szaga van, amely alig érzékelhető a nap folyamán. A hajat az olajjal történő fektetés után nagyon tanulságos, nincs semmilyen tapadási érzés (a csepp közepétől pár cseppet alkalmazok, a tenyéremben dörzsölve, a hajszárítóval való stílus előtt) a fényesség észrevehető. Kiváló olaj, nagyon ajánlott!

Gazdaságos, könnyű textúra, látható eredmény a hajra, aromára.

Nagyon szeretem a hajápolási termékeket - ez volt az első termékem a szakmai kategóriában.
A hajam festett, vékony, közepes hosszúságú, gyakran „lapos vasat” használok.
Az olaj egy átlátszó palackban van adagolóval. A szükséges összeg megnyomásával kiállítható. Nagyon enyhén fogyasztva.
Ezt az elixírt kissé szárított hajra alkalmazom a közepétől a végéig, ha szükséges, ezzel a szerszámmal dolgozom a haj végein. Olaj könnyen eloszlik, a haj nem zsír, nem ragad meg, nem hagy ragadósságot.
Nagyszerű, édes, kellemes aromát, "szalont" is szagol.
Használat után a haj lágy, érzékeny, kellemes tapintású és jól ápolt.
Az olajat termikus védelemként is használom - a haj fésű, nem húz, sima és fényes.
A szerszám maszkként használható, samponozás előtt, és a tojásrakás végén))) általában csodálatos elixír, ajánlom!

Aroma, gazdaságos használat.

A valaha használt olajok közül ez a legkedveltebb. Először is nagyon koncentrált, nagyon vastag. 2-3 csepp terjedt el először a tenyéren, majd a hajra vonatkozik - a hosszúság közepétől a csúcsig. Kihúzom, majd fújom. Az olaj egy kis porózus hajat simít, kevésbé bolyhosnak tűnik. Ha világosabb hatást akarok, akkor szárazon is alkalmazom. 100 ml elegendő volt az egy évig tartó folyamatos használathoz.

Szag, lágyító haj.

Szilikon a készítményben.

Ezt az olajat elsősorban a szagért vásárolom, hihetetlen! Az olaj után a haj puha, fényes és illatos!
Az összetétele nem sokban különbözik a tömeges hajszál olajoktól, nem gondolom, hogy az olaj árboc-hév szilikonokkal, de szaga csak őrült. A termék gazdaságos. Elég néhány kattintás a hosszú, ritka hajra. Használjon nedves és száraz hajra.

A haj puha és selymes.

A haj gyorsabban piszkos.

Ez az egyik legkényelmesebb olaj, amit megpróbáltam kitörölni. Tedd a hajformázás előtt, így lágy, csillogó és tökéletesen feküdt. A hajam frizzív, ezért kihúzzam, amikor hajszárítóval szárítom, és az eredmény olajjal és anélkül nagyon észrevehető. A hajformázás után a haj sima és selymes. Ez a fő vizuális hatás, amit láttam, sem a romlás, sem a haj javulása. Az olaj hátránya, hogy a haja kicsit gyorsabban piszkos.

Nagyon kellemes aroma.

Olaj többször megszerzett, mert a hajam porózus, száraz, biztonságosan felszívódott, de nem volt halmozódó vagy gyógyító hatás. Ugyanakkor nagyon tetszett az illat annyira, hogy nem tudtam megtagadni))

Kellemes illat, hidratáló haj, ragyogás, gazdaságos fogyasztás.

A haj wella luxe olajának epixirje az én kell, hogy legyen több mint két éve.
Valójában a hajolaj, vagy inkább a különböző olajok keveréke, melyet hidratálnak, megvédenek a hajat, telíthetik meg és ragyogják. A gyártó által megfogalmazott összes feladatnak köszönhetően az olaj tökéletesen megfelel.
Egy súlyos üvegedénybe adagolókészülékkel, amikor egy 1,5-2 cm átmérőjű csepp kiszórása után préseljük, a középhosszú haj tulajdonosának elegendő mennyisége van. Az olajot nedves, mosott hajra alkalmazzuk (ugyanazon márka samponja és maszkja után), a közepétől a haj végéig, felszívom a maradékot a kezek bőrébe, azt fel lehet használni a test számára, igen, igen :) a hajszárító után.
A haj olajjal lágy, sima, nem puschetsya, nem osztott, ragyog és nagyon jól ápolt. Tekintettel arra, hogy egy felhasználásra elegendő egy kattintással az adagolón, az olajfogyasztás nagyon gazdaságos.
1,5-2 hónaponként, egy fodrász tanácsára, hajszálakat csinálok, éjszaka rengeteg olajat használok a fejbőrre, a haj teljes hosszában, zuhanyzós sapkára tesszük, kendőzünk egy sálat a tetejére, és lefekszem, másnap reggel lefekszem, és másnap reggel lefeküdtem, másnap reggel lemosni, és másnap reggel lemosni telített, sima és fényes haj.
Ha a bőrön bármilyen szárazság van, akkor ezt az olajat is kenem, a szárazság érzése azonnal eltűnik.
Nagyon elégedett ezzel az eszközzel!

http://kosmetista.ru/catalog/product/15080

Elixir Wella SP Luxe olaj javítása

A Wella Luxe olajjavítás Az Elixir egy professzionális eszköz a gyengített haj helyreállítására és táplálására, amelynek eredménye az első használat után észrevehető: a tompa, gyengített és sérült haj fényűző fényes fürtökké változik, tele energiával és vitalitással. Exkluzív szalon formula.

A Wella Luxe Oil javító elixír összetétele:

 • Az arganolaj helyreállíthatja a legsúlyosabban sérült hajat. Az E- és F-vitamin gazdag tartalma lehetővé teszi a göndör rugalmasság, a selymesség és a fényesség visszaadását.
 • A mandulaolaj biztosítja a haj fényét és az egészséges megjelenést, biztosítja a szükséges nedvességszintet.
 • A jojobaolaj óvatosan táplálja a hajat, lágyabbá és tanultabbá teszi, tökéletesen védi a negatív külső hatásokat.
 • A keratin mélyen behatol a hajszerkezetbe, és belülről visszaállítja.

Az Elixir Wella Luxe Oil segít helyreállítani a száraz, törékeny és sérült hajat, maximális táplálkozást biztosít, és megszünteti az osztott végeket.

Összetevők (Hozzávalók): Ciklopentasiloxán, dimetikonol, alkohol-denát, Parfum, Tchofheril-acetát, Amil-cinnamál, Hexil-cinnamal, Butil-fenil-metil-propion, Linalool, Argania Spinosa kernelolaj, Ceraniol, Aqua, Simmondsia Chnean, Cereniol, Argania Spinosa kernelolaj Vetőmagolaj, Limonene.

Alkalmazás: egyenletesen elosztja a szükséges mennyiségű elixírt a haj közepén a hosszúság közepétől, különös figyelmet fordítva a hegyekre. Mind a nedvesen, mind a száraz hajon lehet alkalmazni a maximális simaságot és fényességet.

Termelés: Németország.

Márka: Wella Professional hivatalos honlapja

http://constant-delight.ru/wella-sp-luxe-oil/

Helyreállítás Elixir Wella Professionals SP Luxe Oil - áttekintés a Zoyáról

A haj wella luxe olajának epixirje az én kell, hogy legyen több mint két éve.
Valójában a hajolaj, vagy inkább a különböző olajok keveréke, melyet hidratálnak, megvédenek a hajat, telíthetik meg és ragyogják. A gyártó által megfogalmazott összes feladatnak köszönhetően az olaj tökéletesen megfelel.
Egy súlyos üvegedénybe adagolókészülékkel, amikor egy 1,5-2 cm átmérőjű csepp kiszórása után préseljük, a középhosszú haj tulajdonosának elegendő mennyisége van. Az olajot nedves, mosott hajra alkalmazzuk (ugyanazon márka samponja és maszkja után), a közepétől a haj végéig, felszívom a maradékot a kezek bőrébe, azt fel lehet használni a test számára, igen, igen :) a hajszárító után.
A haj olajjal lágy, sima, nem puschetsya, nem osztott, ragyog és nagyon jól ápolt. Tekintettel arra, hogy egy felhasználásra elegendő egy kattintással az adagolón, az olajfogyasztás nagyon gazdaságos.
1,5-2 hónaponként, egy fodrász tanácsára, hajszálakat csinálok, éjszaka rengeteg olajat használok a fejbőrre, a haj teljes hosszában, zuhanyzós sapkára tesszük, kendőzünk egy sálat a tetejére, és lefekszem, másnap reggel lefekszem, és másnap reggel lefeküdtem, másnap reggel lemosni, és másnap reggel lemosni telített, sima és fényes haj.
Ha a bőrön bármilyen szárazság van, akkor ezt az olajat is kenem, a szárazság érzése azonnal eltűnik.
Nagyon elégedett ezzel az eszközzel!

Előnyök: Kellemes illat, hidratáló haj, ragyogó, gazdaságos fogyasztás.

http://squper.com/sanford.bo/22077/

Wella SP Luxe olaj 100ml gyengéd visszanyerési elixír

 • Wella

Wella SP Luxe olaj 100ml gyengéd helyreállítási elixír - vélemények

Korábban L'Oreal-t használtam, de az olaj kivonása után a Cellular úgy döntött, hogy egy másik márkát próbál. Wella SP LUXE-t választottam, hogy írják, hogy lencsék a hajam, de a hajam gyakorlatilag nem bukkan fel, még a błyszczających lakkokkal sem. Túlságosan nehéz megmondani, hogy táplálja a hajat és javítja állapotukat. Fontos, hogy Psiuk az „ellenállás” a nedves hajra, és a hajam nem zsíros, nem úgy nézek ki, mintha az olajat dörzsölném: D. Az egyetlen dolog, amit nem szeretem, az ilyen alkalmazás, amit nem szeretem, de inkább az olajadagoló spray-t választom., de jó volt, hogy Psiuk a kezében, ha használni fogom, mielőtt a hajra kerülnék.

(Trigger figyelmeztetés - mansplaining): Nagyon érdekes hajkozmetikumok, ezt félreértésnek nevezzük OIL IS FAT. Ez érdekes alternatíva minden típusú olaj számára. Ne legyünk indokolatlan elemzése a kompozícióról itt:

1. A ciklopentasziloxán egy száraz, lágyítószer, amely okklúziós réteget képez a bőrön és a hajon, hogy megakadályozza a víz túlzott elpárolgását ezekről a felületekről. Javítja a kozmetikumok forgalmazását.
2. A dimetikonol száraz, bőrpuhító szer, amely okklúziós réteget képez a bőrön és a hajon, hogy megakadályozza a víz túlzott elpárolgását ezekből a felületekből. Ragyog. Újraépíti a bőr lipid gátját mosás után - renatłuszczająca anyag. Ez hatással van a regenerációra. Javítja a kozmetikumok forgalmazását. Ez egy reológiai módosító, amely befolyásolja a kozmetikumok konzisztenciáját. Hab kialszik. Kozmetikai alapként használják.
3. Az elhunyt ALCOHOLja. - A vám- és jövedéki adó rendelkezéseivel összhangban denaturált etanol. Oldószerben.
4. PARFUM - Parfümök és ízesítő készítmények és nyersanyagok a termeléshez.
5. a tokoferil-acetát-tokoferol-éter-származékok vagy az E-vitamin stabilabbak és stabilabbak, ha hőnek és oxigénnek vannak kitéve.

Valójában egy jelentős rész véget ér, bár a további lista elég hosszú, számos olyan anyagot tartalmaz, amely a geraniol, a stabilizáló és végül közelebb van az olajok végéhez: argan, jojoba, mandula és kamélia - amint látható, sokkal kevesebb, mint az E-vitamin.

A fentiek alapján a legjobb termék elvárásokra épülhet. Soha ne przetłuści haj, mert szinte nincs zsír vagy esik :). Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyáltalán nincs víz, továbbá hidrofób anyagok, és az alkohol csaknem szükséges a folyékony formához. Ez a plusz - mint egy elixír, amely nedves hajra helyezi, gyorsítja a szárítást. Védi a hajat a hőségtől - ne mondja ki az egyenesítést. Nagyon hatékony. Ha egy kicsit többet használ, és a zasuszy még minimális rögzítési hatást is eredményez a haj ragasztása nélkül (például erősség, de 1/10).

Sikeresen használtam egyedülálló kondicionálóként, és ugyanakkor a szárítás előtt megvédem a hajat, fésülködtem a közvetítőt, a villus szabotort stb. és így tovább - minden egyben. Továbbá, mivel nem zsíros, amint az "olaj" alkalmas alapként, víz alatt védő és tápláló rúzs. És ugyanakkor, mivel önmagában lipofil, teljesen keverve mindenféle olajjal, további tulajdonságokkal. Tehát például az áldozatot az olajjal feldörzsölte az álla, ami jóval jobb hidratáló hatást és lágyulást eredményez, mint az olaj, ugyanakkor az olaj szükséges, ha nagy fényességet akarunk elérni. Ugyanez történt azok számára, akik a fej hajába mennek, és nem csak a szakállnak. A szag édes, de ha nem zavarja magát, elég uniszex.

Összefoglalva az utat, a termék egyszerűsége és sokoldalúsága természetesen szinte briliáns, nem olaj, de ilyen sok a haj csatlakoztatása - kéri, hogy kísérletezzen. A félrevezető marketingből a csillagok felét le kell vonni, mert addig, amíg hazajöttem, azt gondoltam, hogy főleg olajat és arganolajat vásárolok. Pfff.

http://market-otzyv.ru/wella-sp-luxe-oil-100ml-nezhnyj-jeliksir-vosstanovlenija.html

Haj fénye Wella Luxe olaj SP WELLA

Működik fehérített hajon (+ fotószőr)

Hello lányok! Ezt a kis dolgot előre megvásároltam - a LUXE OIL javító Elixir-t a SYSTEM PROFESSIONAL-ról magamnak tavasszal. A 700 rubel költsége egy barátja volt, aki ezzel a márkával dolgozik.

Mit mondhatnék, ez az eszköz segít nekem először úgy nézni, mint egy jól ápolt haj, szépen ragyogni és valóban túlcsordulni.

Száraz és festett hajra (mint az enyémre) ezzel a termékkel, a haj egy kicsit normálisra tér vissza, benne vannak szilikonok, így tudtam, mit találtam, amikor megvettem. Használat után elégedett vagyok az állapotukkal.

Az eszközök megjelenése: A világos sárga színű üveg, kényelmes adagolóval, szükség szerint összenyomja a cseppeket.

Maga az eszköz világos, átlátszó szín, nagyon ízletes illatú. A konzisztencia olajos, de nem túl zsíros, mint például a L'Orealban. Gazdaságosan használják, valószínűleg elég egy évig.

Általában csak a hajam mosása után használom, ezt a terméket kissé nedves hajra alkalmazom a teljes hosszon és végeken. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba az eszközzel, elég egy kis csepp.

Azt javaslom, hogy használjam azokat, akiknek ugyanazok a problémák vannak, mint az enyém (engedetlen, porózus haj, túl száraz), azt hiszem, sokat segít!

Szép, fényes, ápolt haj!

Nagyon szeretem a hajam, és folyamatosan elengedem. A barátaim és a hozzátartozóim is ezt ismerik, a születésnapomhoz kaptam ajándékot kedves barátomtól, a Wella LuxeOil SP olajától.

Próbáltam ezt a csodás olajat a következő napon. Az első dolog, amit észrevettem, az a szag! Általában mohó az illatos termékekért, a helyemben csokor csokoládé-kókusz-vanília termékek vannak. De ennek az olajnak a szaga...... mmmm...... egy parfüm helyett használnám, de nem kell aggódnom, mert hosszú ideig tart a hajában, és most, és aztán eltemetem az orromat a hajamban.

De ne feledjük, hogy nem az íz, hanem a hatás. És az olaj hatása egyszerűen elképesztő. A nedves hajra 1-2 csepp olajat alkalmazok (az adagoló egyébként is nagyon kényelmes) és elosztja a szőrszálakat, visszalépve az 5 cm-es gyökérből. A haj azonnal sima és selymes lesz. Szárítás után az ember úgy érzi, hogy lágyak és engedelmesek lesznek. A haj teljesen FAT, még akkor is, ha véletlenül túlzásba hozza az összeget. Csatlakoztatva van a hajam fotója, de emlékezünk arra, hogy ezen olaj mellett sok más eszközt is használok. És mégis, biztos vagyok benne, hogy ez az olaj mindig a polcon lesz. Nem tudom elképzelni a hajam nélkül. Fél évig volt az első edényem, de az a barátom, aki adta nekem, azt mondta, hogy túl gyorsan töltök. Ezért, miután megkapta a második üveget (ismét ajándékként), gazdaságosabban próbálom használni.

Nem nagyon fontos részlet, de mégis. A csomag és a palack kialakítása nagyon kellemes és „drága”, ami még jobban szeretem ezt az eszközt.

Magam számára nem találtam hátrányt ebben az eszközben (talán azért, mert nem tudom a pontos árat), de erősen tanácsolom mindenkinek, aki haját akarja átalakítani!

Haj boldog + hol vásároljon olcsóbb

Helló, minden hajmosó

Rögtön vállaltam, hogy kezeltem a hajam, és minden nap megpróbálok véleményeket írni a különböző hajtermékekről, amelyeket meghódítottam vagy csalódtam

Egy kicsit a hajamról, így teljes képet készíthet:

És így van! A természetes színem világos szőke, de szőke. Innen sérült haj.

A haj nagyon vékony és hasított. Hosszúság - a vállak alatt. Mosás után nagyon zavaros, nehéz fésű. Haj egyenes, de ha nem halom kissé hullámos.

Hogyan és hogyan öltem meg a hajam, és milyen állapotban voltam a hajam 2 hónappal ezelőtt, visszahívásban írtam. Itt van a link: spray John Frieda Sheer Szőke Go Blonder

 • Mint mindig, a fejem;
 • Szárítom a hajat egy törülközővel (csak óvatosan áztatva... ne dörzsölje a hajat a törülközőn);
 • Tegyen 1-2 csepp a tenyerébe, és finoman dörzsölje meg a tenyér között;
 • Ezután tedd nedves hajra (nem fésült), ismét könnyű mozgásokkal;
 • Minden, majd fésülködöm a hajam, és hajszárítóval (lehetőleg enyhén meleg levegővel) szárítom.
 1. Fodrász azt tanácsolta, hogy ne tegye a gyökereket. Habár a csomagolás a gyökerekből készült;
 2. Száraz hajra is alkalmazható. (Például: 1 csepp nedves, majd 1 csepp száraz). Ha száraz hajra alkalmazzák, kicsit kiegyenesednek és kicserélik a vasat.

A hajam alkalmazása után könnyebben fésülhető, nem egyenesen tökéletes (mivel a hajam zavaros).

Ha a haj száraz, a szalon után lágy, selymes és szagú lesz. Egész nap megrándultam és megérintettem őket, nem tudom megállítani a szelídséget.

2 hónapot használok, és ebben az időben soha nem volt az olajos haj hatása. Az olaj egyenes, súlytalan. Nem mérlegel.

Itt vannak az én gyenge szőrzet alkalmazása után. Nem ideális, de sokkal jobb, mint volt.

Nagyon tetszik. Könnyű és gyűlölködő, mintha csak a bal oldali szalonban lenne

 1. Olaj tanácsot ad a szépségszalonban. Megrendeltem tőlük. kiadások

100 ml - 1200 rubel (azt hiszem, bármilyen szalonban is rendelhet);

2. Rendelhető online. Itt van egy bevált webhely ingyenes szállítással:

- lookfantastic.com 100 ml - 26,87 dollár (+ különböző kedvezményes kódok vannak ezen az oldalon. -20% az első megrendelésnél).

1. Wella SP folyékony haj

2. Hogyan vesztettem el 15 kg-ot?

3. Gyenge hővédelem.

Köszönöm mindenkinek a figyelmet :)

Nem egy haj ragyog, hanem a Hair Elixir!

Jó nap mindenkinek!

Ahogy hosszú ideig akartam vásárolni magamnak egy hajolajat, és véletlenül eljutottam ehhez az ELIXIR-hez a hajhoz.

Megrendeltem egy barátomon keresztül a szalonban, 10000 rubelért fizetett nekem 1100 rubelt. Azt hiszem, hosszú ideig elég lesz.

Most már két hétig használom, és nagyon szeretem, a haj puha, fényes és észrevehetően ápolt. Önmagában az elixír könnyű, és nem kényezteti a hajat. Főként a haj hosszának alsó részén alkalmazom, és különös tekintettel a hajszálakra.

Az olaj összetétele is elégedett olajjal =)

Csodálatos aromája van!

Kedvenc hajtermék és illat mmmmmm

Azt hiszem, mindenki, aki megpróbálta, örömmel fogadja ezt a vaj csodáját!

Szeptemberben tanácsot adtak nekem egy fodrásznak, és úgy döntöttem, hogy megveszem. A hajam száraz, porózus és ó, hogyan akartam újraéleszteni őket. Sőt, a wella, egy jó szalon - mindent körülöttem bízott a bizalom ebben a csodában.

Amikor megpróbáltam - az első gondolatom - egy hónapig töltöttem ezt a szépséget. Végtére is, szörnyű költő vagyok, és megtakarítom a letétbe helyezett pénzösszegeket - nem tudom, hogyan ^ ^

De tudod, az új év már az orrán van, és a palack 2/3-nál nagyobb. Bár nagyon aktívan használom a vajat. Én is adom a barátomnak, amikor meglátogatja. Útközben vele a DR-n, azt adom a vajnak. Anya az új évre is, plusz ugyanabból a sorozatból származó sampon. Sajnos, én magam nem tudom használni - ez szulfátokkal van, és a szőrtelenítés után haja vagyok. De valami azt mondja nekem - anyám nagyon elégedett lesz vele))

Valószínűleg sokan bánják az árat. Azt hiszem, ez nem indokolt. A dolog csodálatos, és miért kellene olyan áron fizetni, mint egy hipermarket - s nem értem. Ne mentsd meg magad lányait. Ne habozzon, hogy kényeztesse magát ezzel az eszközzel.

A haj nem kap zsírt, ne ragadjon össze, és ne váljon nehezebbé. Mágikus aromát és ragyogást szereznek!

Nem a legjobb hajolaj. Nem mindenki szeretni fogja a parfümöt

Megpróbáltam elég sok különböző hajolajat (beleértve a fixálószereket is) Wella Luxe olaj SP WELLA jó eszköz, de nem a legjobb számomra. Mint minden olaj (feltéve, hogy nem túlzásba hozza az alkalmazást), a haj fényes, ápolt, nem barázdált. Ez azonban nem elég könnyű nekem, bár nem túl nehéz. Szőke voltam - annyira kevés lenne, ha a hajam túl könnyű lenne, most már nem nagyon gyakori kiemelések - és ez túl nehéz nekem, és szeretem a Loreal Professional olaját. Ezen túlmenően az olaj illata nagyon erős, és ha valaki nem tetszik, akkor sehol nem fogod megszabadulni. Semleges hozzáállásom van vele szemben azzal a ténnyel szemben, hogy nem szeretem, mint én. Mindenesetre, ha nem lenne olyan erős, vagy egyáltalán nem lenne, sokkal jobb lenne.

A szerszám ajánlott azoknak, akik gyakran kiemelik vagy mérsékelten szárazak. Szőke vagy nagyon száraz hajú emberek számára valószínűleg könnyebb lesz a fény, de használhatók is.

Luxe olaj Jobb, ha egyszer próbálkozunk.

Ezt a csodálatos gyógyszert a szépségszalonban hirdették meg. 750 rubelt vettem oda. Az élet véletlenül összekapcsolta ezt az olajat))) Egyszer, a mesteremnek a szalonban várva tartva, a rendszergazda elkezdte hirdetni a professzionális ápolási termékeket nekem...... "megvehetsz maszkot, sampont tőlünk"... blah blah blah. Én ülök... Úgy érzem, már elkezdett tönkretenni....... egy kicsit mosolyogva. Végül „eldobta” nekem ezt az olajat... megvette a szavát arról, hogy mit nem bánna, és garantálja, hogy... jól sikerült))) Elmondta nekem, hogyan tudnék élni az eszköz nélkül))) AS. Ez csak valami csoda. Az olaj csak mese. Félelmetes illatú, a hajból egész nap kellemes illatú, a haj nem zsíros ragyog. Szárazra kenetem. Pontosan annyira, mint amennyit az utasításban írt 2 csepp és elegendő. Sokat próbáltam. Szükség szerint))) Estel professzionális ápolási termékek (maszkok, samponok, klímaberendezések, szérumok). A Lacme maszkját használta - golimy szilikon, amely a haját borítja. A hajam természetesen göndör, vékony, állandóan tolódik, a szerkezet porózus. A vasalót hetente egyszer 2-szer kell kiegyenesíteni és simítani. És mit tegyek. Gyermekként ezt nem veszi észre - egy íj van kötve, egy menedéket fognak kötni - és elmész))) A 16. év már elkezdett harcolni a „természettel”))))))) Nem számít, hogy miként vigyázok rájuk? gyönyörű fürtök nem fürtök - egy szalma, bocsáss meg nekem, mindezzel együtt soha nem fehérítettem őket, és soha nem voltam semmiféle perménnyel. ritka korai szürke szőrszálak 27 éves koromban (((Tehát az emberek, mint én, ez az olaj egy életvezeték és simább, fényesebb, a végek nem oszlanak meg. Most egész életemben fogom használni))) addig, amíg fel nem jönnek és jobban engednek. olaj...... az életünk örök harc a szépségért és a tökéletességért, a legfontosabb dolog nem túlzás.))) A hajápolásom összetett: Bizonyosodjon meg róla, hogy vitaminok vannak (inni egy teljes ragyogást), továbbá olaj. Szóval ne fogjon megbánni. Próbálja meg legalább egyszer.

Jó lehetőség a hajához + fotóhoz

Tavaly volt egy őrületem a jó hidratálószerek felkutatására, a legjobb haja a hidratáló olaj, természetesen több sikertelen kísérlet után is felfedeztem ezt az olajat!) A hajformázás után olajat használok, azonnal ragyognak és mágikus aromát szereznek! szokatlan, és nagyon hosszú ideig tartja a haját!) A haj lágyabbá válik, nem lesz helyreállítási lehetőség, de a jól ápolt megjelenés és a simaság a legvalószínűbb! elég hosszú ideig. Sokat nem szükséges, talán a haja piszkosnak tűnhet (az enyémnek csaknem egy éve. Azt hiszem, később megrendelek egy másik korsót)))

http://xlebez.ru/blesk-dlja-volos-wella-luxe-oil-sp-wella/

KRA PD29046S

Wella System Professional Luxe Oil - Elixír (hajolaj) javítása.

A hajat fényűző drágává alakítja.

A természetes olajok összetétele a gyógyszer összetételében a haj belsejéből szerkezetét, a szőrzet simaságát és ragyogását azonnal befolyásolja.

A terméket egyenletesen (1-2 adagoló adagoló) helyezze a hajra a hosszúság közepétől és a végektől a maximális simaság és fényesség érdekében.

Argan, Jojoba és Almond értékes olajokkal.

Nagyon jó eszköz! Utána a szőr végei puhaak és simaak.

24 éves, boldog Marina, 2017.02.06

Szuper szuper szuper nincs zsíros haj

34 Vika szerény szeretője, 2017.07.02

Vettem egy kis 30 ml-es palackot, nagyon tetszett az eredmény, a hajam jól fésült, a veszteség csökkent, nagy palackot rendeltem, mindenkinek ajánlom

39 éves, energikus, vidám Ekaterina, 2017.01.26

http://www.krason.ru/wella-sp/458/p29046

Wella maszk Wella SP Luxe olaj keratin visszaállítás - a tulajdonosok véleménye

Mielőtt megvásárolná a Wella Mask Wella SP Luxe Oil Keratin Restore-t, olvassa el a tulajdonosok, azoknak az embereknek a véleményét, akik már megvásárolták és használták a terméket. Ezen az oldalon megismerkedhet a vásárlók véleményével a termékről. A vélemények elolvasása után tekintse át a specifikációkat, nézze meg az árakat, olvassa el a videókat, válasszon egy online áruházat és vásároljon. Ha Ön az eszköz tulajdonosa, hagyja visszajelzését a tulajdonosok fórum oldalán. Átlagos ár: 2023 rubel.

Pluszok: Nagyszerű eszköz!

Hátrányok: Őszintén szólva, amíg kiderül

Megjegyzés: Egy darabig használom, nagyon tetszik, és elégedett vagyok mindennel. Tovább tanulok.

Cikkszám: 7826071

Legjobb termékek

Érdekes ajánlatok

Javasoljuk, hogy lássa

Optimális áru

Mobiltelefonok, tabletta, kiegészítők, számítógépes berendezések, játékkonzolok.

Olvassa el a termékek leírását, tekintse meg a specifikációkat és a paramétereket, lásd a fotókat és a videóanyagokat, válasszon és vásároljon!

http://komplektmarket.ru/review/7826071.html

Wella sp luxe olajfelmérés

Az SP Luxe Oil Repairing Elixir célja a haj keratin védelmére.

A hajat fényűző drágává alakítja.
A természetes olajok összetétele a gyógyszer összetételében a haj belsejéből szerkezetét, a szőrzet simaságát és ragyogását azonnal befolyásolja.

Argan, jojoba és mandula értékes olajokkal:

• Az arganolaj nagyon magas E és F vitamin tartalmú (telítetlen zsírsavak).
Ennek köszönhetően az olaj haj ragyog, puha és rugalmas, különösen hatékony a sérült vagy száraz hajra, segít elkerülni a szárazságot és a hajszeletet.

• A mandulaolaj nyugtató, tápláló és védő hatással van a bőrre és a hajra.
A haj gyökereinek táplálása, az olaj stimulálja a növekedést, rugalmassá teszi őket, ragyog.

• A jojobaolaj az egyik legjobb hajápoló termék, különösen színes, száraz és törékeny.
A benne lévő viasz burkolja, megvédi és megújítja a hajat, és természetes fényt és erőt ad neki.

Keratin - a hajat alkotó fehérje a hajszerkezet kulcsszerepe.

Belső hatás: az SP Luxe Oil összetételében lévő molekulák, amelyek behatolnak a hajba, védik a keratint a szerkezetében.
A haj kevésbé porózus, megtartja a szükséges nedvességszintet, és belülről erősödik.

Külső expozíció: az olaj védő fátyolot képez minden haj körül, védve a sérüléstől és helyreállítva minden szálat.
A haj további puhaságot és ragyogást ér el.

alkalmazás:
A terméket egyenletesen (1-2 adagoló adagoló) helyezze a hajra a hosszúság közepétől és a végektől a maximális simaság és fényesség érdekében.

A termék nedves és száraz hajra használható:
• A hajszerkezet átalakítása az eljárás előtt
• Védelem a sampon használata után
• Simaság a szárítás után
• Ragyogjon száraz hajra.

Térfogat: 30 ml.
Gyártó: Németország, Wella System Professional

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/5677/

Wella SP Luxe olajolajolaj 100ml

Ajánlattétel befejeződött. Lot nem eladó.

Talán az eladó ismét felkínálja az árverést később. Írj neki.

Az eladó egyéb tételei

Wella SP Luxe olajolajolaj 100ml

Tétel leírása

Az SP Luxe Oil Repairing Elixir célja a haj keratin védelmére. Ez a kényes eszköz fényűző drágává alakítja a hajat. A természetes olajok összetétele a gyógyszer összetételében a haj belsejéből szerkezetét, a szőrzet simaságát és ragyogását azonnal befolyásolja. Argan, jojoba és mandula értékes olajokkal:
Az arganolaj nagyon magas E és F vitamin tartalmú (telítetlen zsírsavak). Ennek köszönhetően az olaj haj ragyog, puha és rugalmas, különösen hatékony a sérült vagy száraz hajra, segít elkerülni a szárazságot és a hajszeletet.
A mandulaolaj nyugtató, tápláló és védő hatással van a bőrre és a hajra. A haj gyökereinek táplálása, az olaj stimulálja a növekedést, rugalmassá teszi őket, ragyog.
A jojobaolaj az egyik legjobb hajápoló termék, különösen színes, száraz és törékeny. A benne lévő viasz burkolja, megvédi és megújítja a hajat, és természetes fényt és erőt ad neki.
A keratin egy haj, amely a hajat alkotja. A hajszerkezet kulcsfontosságú építőköve.
Belső hatás: az SP Luxe Oil összetételében lévő molekulák, amelyek behatolnak a hajba, védik a keratint a szerkezetében. A haj kevésbé porózus, megtartja a szükséges nedvességszintet, és belülről erősödik.
Külső expozíció: az olaj védő fátyolot képez minden haj körül, védve a sérüléstől és a helyreállítástól
minden szál. A haj további puhaságot és ragyogást ér el.

WET HAIR:
1. Simaság: helyreállítja és azonnal megváltoztatja a haj textúráját. A samponozás után 2-3 csepp SP LUXE OIL-t kell felhordani a hosszúság közepéről és a hegyekre. Az első használat után nem lehet észrevenni a haj minőségének radikális javulását.
2. SOFTNESS: A keratin megőrzi, és hosszú ideig puha és sima. Rendszeresen használja az SP LUXE OIL-t, és 24 órán belül a haj 6-szor lágyabb lesz.
3. VÉDELEM: láthatatlan pajzsot hoz létre, amely védi a hajat. A nedves hajra kis mennyiségű SP LUXE OIL-t szórjunk, majd fésüljünk fel egy nagy fésűvel, hogy megszabaduljunk a csomóktól, és fújjunk szárazra.
4. FORM ÉS SZÖVEG: hangsúlyozza a göndör és vékony haj textúráját. Mielőtt megszáradnád a hajat, 2-3 csepp SP LUXE OIL elixiret használjunk rá, és a külső rétegre helyezzük el, így a frizura a kívánt formájú, mind a göndör, mind a vékony hajra.
Száraz haj:
5. MEGJELENÉS: használja a terméket a fej samponozását megelőzően. Osztjuk szét a hajszálakat, és 2-3 csepp SP LUXE OIL-t használjunk a hajra és a fejbőrre. Dörzsölje a masszázsmozgásokat. Várjon 5-10 percet és fésüljön. Ezután mossa meg a haját samponnal és SP-vel.
6. ELLENŐRZÉS: védelmet nyújt a telepítés után. A száraz, tompa haj szabályozása érdekében hajszárítóval párhuzamosan alkalmazzon néhány csepp SP LUXE OIL-t. Ha szükséges, ismételje meg.
7. FÉNYEK: az elixír varázslatos fényt ad a hajnak. Az egyedülálló ragyogás érdekében 2 csepp SP LUXE OIL-t adjon nedves hajra. Ezután csomagolja a szokásos módon.
8. LÉGKONDICIONÁLÁS: gondoskodik a hajról egész éjjel. Alaposan lefekvés előtt vigye fel SP LUXE OIL-t a hajra. Reggel hagyhatja a terméket a haján, vagy mossa le.
Alkalmazás: A terméket egyenletesen (1-2 adagoló adagoló) helyezze a hajra a hosszúság közepétől és a végektől a maximális simaság és fényesség érdekében. A termék nedves és száraz hajra használható:
A hajstruktúra átalakítása az eljárás előtt
Védelem sampon használata után
A sűrűség fújás után
Ragyogjon a száraz hajra.

http://krsk.au.ru/5848541/