logo

Egyengető

A finom haj táplálása és kezelése

A vékony hajok fő oka általában genetikai. Ahhoz, hogy a vékony szálak egész életen át egészségesek legyenek, nem csak állandó, helyes gondoskodás szükséges, hanem rendszeres orvosi eljárások is.

Hajhosszabbítás és típusai

Fáradt a rövid haj? Szeretné kiállni a tömegből, hogy szokatlan és lenyűgöző remekműveket készítsen a fején? Vagy egyszerűen nagy a vágy, hogy érezzük, milyen elegáns és hosszú fürtök alakulnak ki széllökésekben?

Curling ruff - válassza ki a legsikeresebb opciót

A modern szépségipar nem tud többfunkciós styler használata nélkül csinálni különböző frizurákat. Ezek közül egy különleges helyet foglal el a göndörvas hullámzás, amelynek célja nemcsak a látványos cigányhullámok megszerzése, hanem a stabil bazális térfogat megszerzésének lehetősége is.

Segít-e Andrea nőni a hajat?

A szérum andrea hajnövekedés ma nagyon népszerű a kozmetikumok piacán a haj növekedéséhez és erősítéséhez, vagyis a hajhullás és a lassú növekedés problémájának megoldására szolgál.

Hajvágás fiúknak 2017: 100 fotó az új frizurákról

Az aranyos fiú frizura nem csak a szülők számára fontos. Természetesen nem minden gyermek ismeri ezt, de fontos, hogy stílusosak legyenek, és elismerést kapjanak társaiktól.

kocakpaca.ru

hajvágás, hajvágás, hajápolásHaj maszk orosz fürdő avon véleményeÚj sikertelen! De a természetes készítmények szerelmesei, valószínűleg nem tetszik neki.Előnyök: + ragyogást ad a hajra, a haj után lágy, a szag, hidratálja, jól eloszlik

OLLIN BioNika folyadék-rekonstrukció - vélemények

Negatív véleményekAz Ollin kozmetikumok használatafodrász ajánlása szerint a hővédelem és a folyadékelosztó végek.megjelenésSaját benyomásomA nedves hajra samponozás után minden alkalommal folyadékot alkalmazok.

Szép ügy
keratin haj hajkiegyenesítésére Trissola

location_onNizhny Novgorod, OroszországHasonló vállalatokA legjobb keratin - a legjobb keratintartalmú hajápolási termékek online áruháza. V.Társaság ** Strong Long Hair ** - természetes termékek gyártója és gyártója.

Ombre a közepes hajra: áttekintés arról, hogyan kell festeni

Ombre hajfestési technológia nagyon rövid idő alatt népszerűvé vált a szépségiparban. És mindez azért, mert ez a színezés változata lehetővé teszi, hogy a nő "színárnyalatokkal játszhasson".

Hogyan és mire kell mosni a hajat, ha nincs sampon: a leghatékonyabb mód

Nehéz minden modern lánynak elképzelni az életét hajsampon nélkül. A jelenlegi üzletválaszték olyan kiterjedt és kiterjedt, hogy alkalmas bármilyen pénztárcára és bármilyen igényre.

A samponozás után nem tudná fésülni a haját, és mit okozhat?

Üdvözlet, kedves olvasók!Az állandó rohanás miatt elfelejtjük, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a hajukra. És a helytelen gondoskodásuk miatt törékeny, keresztmetszeti, unalmas és veszteséges.

A B6-vitamin használata ampullákban

Az orvosi gyakorlatban az ampullákban lévő B6-vitamint elsősorban olyan helyzetekben használják, ahol a tablettákban való alkalmazása nem lehetséges. Ez például akkor fordul elő, amikor a beteg nem tudja lenyelni, vagy a gyomor-bél traktus nem működik megfelelően.