logo

Felépülés

A hajhosszabbítás szálai minden ízléshez: hogyan nőnek, fotó 100 különböző szál

Ha először hajszálakat épít, az első kérdés a mester megtalálása vagy a megfelelő technológia kiválasztása lesz, ha magad végzi el az eljárást.

kocakpaca.ru

hajvágás, hajvágás, hajápolásMennyibe kerül 30 cm természetes haj értékesítéseMennyibe kerülnek a haj 30 cm (vásárláskor és eladáskor)Napjainkig a modern technológia lehetővé teszi, hogy néhány héttel a hosszú szálak tulajdonosává váljon a szálak meghosszabbításával.

A fejen a sebek és a korpásodás

A korpásodásban szenvedő emberek 85% -ánál megfigyelhető a test megzavarása, a gyulladásos és gombás természetű betegségek. A fején lévő korpásodás és sebek kényelmetlenséget, nehézséget okoznak az emberi életben.

Spit-vízesés, hogyan szőni, részleges köpni a felszabadult szálakkal

A köpenyes vízesés nagyon stílusos és bájos változás a klasszikus francia fonatra, ahol a hajat nem húzza egy zsinórba, néhány szál szabadon marad, hogy folyik, mint a víz vagy az eső.

Szérum a hajnövekedéshez Andrea Hair Growth Essence - vélemények

Negatív véleményekElőnyök:hátrányai:Növekszik a hajszínem.
A hajam vállig ér, és a haj növekedése meglehetősen lassú. 1 centiméter havonta csak nő.

Esti frizurák. Fényképek a hosszú, közepes és rövid hajhoz

A gyönyörűen választott esti frizura teljes és harmonikus képet alkot, kiemelve az egyéniséget. Végtére is, bármi legyen a smink vagy ruha, ha a hajat nem fektetik, azonnal elrontja az egész képet.

Nincs több vásárlás. Kétfázisú szérumpermet minden típusú hajra Avon Advance Techniques értékes olajok

Helló mindenkinek!
Mindannyian sikeres vásárlásaink vannak, és nem annyira! Nem vagyok kivétel, úgyhogy ma szeretném elmondani nektek a sikertelen vásárlások egyikét.

BaByliss BAB3021E

Az utolsó előtti kézbesítés országa: Kína Garancia: a BaByliss garanciális kártyájának hivatalos képviselője Választható: www.babyliss-paris.ru Jótállási kérelemÜdvözlünk! Kérem, mondja meg, miért alacsonyabbak az áruk a boltban, mint a többi, és néha még ennél is alacsonyabbak?

Brahmi olaj a haj és a fejbőr számára

Hosszú, selymes fürtök - minden lány büszkesége és díszítése. Ezek mögött azonban intenzív ellátásra és gondozásra van szükség, különben élettelen válnak.Ma brahmiolajról akarunk beszélni a hajra, amely hosszú ideig ismert gyógyító tulajdonságairól.

BRAZILIAN BLOWOUT - brazil hajkiegyenesítés.

A keratin egyenesítés, vagy úgynevezett „brazil hajkiegyenesítés” (brazil fúvás) egyedülálló, progresszív hajápolási technika. Ahogy a neve is mutatja, a cél a haj kiegyenesítése, enyhén göndör zárakkal és feszes és „makacs” fürtökkel.

Matrix sampon

A professzionális hajápolási termékek nagyon népszerűek az emberiség gyönyörű felének képviselői között. Ezek közé tartozik a Matrix sampon, amely sok éven át magas pozícióban van a népszerűségi besorolásban.

Gyönyörű négy költségvetés Kompatibilitási maszkok. Részletek a frissítésekről!

Helló mindenkinek!

Ahogy ígértem, elkezdem közzétenni egy sor poszt-történetet a kozmetikumokról, amelyeket egész augusztusban használtam, és még ma is folytatom.