logo

Nexxt / Vitamin regeneráló koktél - folyadékkristály
Vitaminok hajra

A vitamin-koktél tiszta műanyag injekciós üvegben van.

Van egy adagolója, rákattint a szivattyúra, és egy adag olajat kap egy alkalmazáshoz. A palackon van egy címke a termék teljes leírásával.

A koktél egy sor olajból áll, ezért zsíros konzisztenciájú.

És a szag, mi, csak csodálatosan kellemes. És amit szerettem, ez az illat sokáig tartotta a haját. Jó volt számomra, mert általában nem használok semmit, kivéve a szöszöt, nem használok lakkokat és különböző géleket. Nincs több szag keverése, amit utálok.

Folyadékkristályok használhatók a termikus halmozáshoz. Ezen olajok keverékét is ajánlott színes hajra. Az olaj bevonja a hajat, és blokkolja a pigment kioldódását. Én nem próbáltam meg magam, mert nem festem a hajam.

Alkalmazás - néhány csepp koktélt alkalmazzon a haj hosszára, ne öblítse le.

Egy vagy két cseppet használok egy felhasználásra. Kicsit nedves hajra vagy szárazra kerülök, ugyanolyan jó hatás jelentkezik.
Több mint két csepp alkalmazása nem ajánlott, könnyedén felülbírálhatja az olajat, és a haj rendetlen lesz. Nagyon fontos, hogy elegendő mennyiséget találj magadnak, hogy a kristályok szépséget adjanak a hajodnak, és jó hangulatban van.

A palack térfogata 100 ml.

Hidd el, hogy ez egy nagyon nagy összeg. Nekem sem volt ideje, hogy egy éven keresztül töltsem. Bár elég gyakran használják a Vitamin koktélt, jó lenne, ha valaki ketten vásárolná.
Még mindig nem szükséges folyékony kristályokat alkalmazni a hajgyökerekre és a fejbőrre. Ez adhat zsírokat a gyökereknek és szilikonokat tartalmaz, amelyek nem jóak a gyökerek számára.
Úgy vélem, hogy a hajat és a hosszúságot a szilikonok nem ártanak. Ezek a hajok fényesek, jól ápoltak és könnyebben fésülhetők.

A hajamnak van egy kis göndör haja, állandóan összefonódnak és egymásba szorulnak, öt perc alatt még azt sem mondhatod, hogy csak fésültem a hajam. Ezért ilyen eszközök - kitörölhetetlen üdvösség számomra. A kristályok lefedik a fürtöket, és megkönnyítik a fésülést, és kevesebb haj esnek ki. Nedvesítsük meg a száraz tippeket, és engedelmessé tegyük őket, nem ragadnak különböző irányba.

A nyáron a Vitamin koktél nagyon hasznos volt számomra, jól támogatta a hajam. A frizura frissnek látszott, a haj jól ápolt és nem túlzottan szárított a nap.

A folyékony kristályok összetétele a leghasznosabb olajok - makadámia, olajbogyó, len, kókusz, argan, avokádó, kender keveréke.

A legjobb olajokat egy üvegben gyűjtik a tápláló és hidratáló hajra. Minden vaj saját irányban működik, de a komplexumban csodálatos eredményt ad. A haj szépen ragyog, törékeny, ápolt. A folyadékkristályok segítenek az osztott végekkel való küzdelemben. Ez nem jelenti azt, hogy az már megosztott végeket összekapcsolja, csak az olló lesz a mentéshez. És támogassa a csúcsokat jó állapotban és védje a keresztmetszet ellen.

Nem ajánlom ezt a vitamin-koktélt, mert szilikonokat tartalmaz. És nem mindenki elfogadhatja az ilyen gondozást. A hajam, egy ilyen összetétel alkalmas, nem okozott semmilyen kárt. Nagy örömmel alkalmazom. De számos új termék rajongója vagyok, és tovább próbálkozom egy új hajápolással.

http://www.mycharm.ru/kosmetika/obzory/vitaminki-dlya-volos/

Vitamin regeneráló koktél - Folyékony kristályok Nexxt Vitamin Revitalizing Cocktail 100 ml

Folyékony kristályok A NEXXT Professional Vitamin Revitalizáló koktél hét értékes olajból készült: macadámia, olajbogyó, len és kender mag, kókusz, argan és avokádó. Ez egy egyedülálló kombináció, amely lehetővé teszi, hogy professzionális gondoskodást nyújtson bármilyen típusú zárakhoz, amennyire csak lehetséges, és a nap folyamán megbízhatóan védje őket.

A termék használata összetett hatással van a fürtök állapotára, minden alkalmazásnál erősebbé és szebbé, fényesebbé és engedelmesebbé teszi, segít megelőzni a sérülést a hőformázás és a fésülés során, megtakarítja a kiszáradás és az UV sugárzás hatását.

A kristályok használata a haj festése után különösen fontos. A termék részét képező olajok minden hajat burkolnak, simítják a kutikát, helyreállítják az optimális nedvesedési szintet az intelligens antioxidáns tulajdonságok rovására, megakadályozzák a mesterséges pigment megsemmisítését, és blokkolják a mosást.

Alkalmazás: néhány csepp kristály NEXXT Professional Vitamin Revitalizing koktél a hajhossz mentén. Ne öblítse le. A termék a stílus előtt és után is alkalmazható.

Termelés: Németország.

Márka: NEXXT Hivatalos honlap

http://constant-delight.ru/nexxt-vitamin-revitalizing-cocktail/

NEXXT Professional, folyékony kristályok vitamin koktél, regeneráló, 100 ml

A termékről

Az eszköz azonnali mély táplálkozással és hidratáló hajjal rendelkezik. Az olajok speciálisan kiválasztott képlete akadályozza a szín kiszáradását. A koktél védi az UV sugarak káros hatásait és a kedvezőtlen környezeti tényezőket, növeli a haj ellenállását a stresszre. Ezenkívül a szisztematikus felhasználásra szánt eszköz szétválasztott végek kezelésére szolgál. Antisztatikus hatású. A koktél intenzív ragyogást biztosít, nem mérlegeli a haját.

Használati módszer:

Vegyen fel néhány csepp száraz vagy nedves hajra. A hajat feküdt (akarat szerint). Ne öblítse le.

A márkáról

A NEXXT Professional a német hajápolási termékek egy sora. E márka alatt a kollekciók intenzív helyreállítás, kiegészítő táplálkozás, színezés és divatos stílusban készülnek. A hajra vonatkozó szellemi kozmetikumok előállításával a legmodernebb összetevők és összetevők használatosak. Minden termék kötelezően tesztelhető speciális laboratóriumokban, amelyek közvetlenül a gyárban találhatók.

http://www.krasotkapro.ru/catalog/syvorotki_dlya_volos_/nexxt_professional_vitaminnyy_kokteyl_zhidkie_kristally_vosstanavlivayushchiy_100_ml/

NEXXT Vitamin regeneráló koktél - folyékony kristályok

Hét olaj (makadámia, olajbogyó, lenmag, kókusz, argan, avokádó és kender), amelyek a vitamin koktélt alkotják, szinergikus hatást hozva létre, azonnali mély táplálkozást és hidratálást biztosítanak száraz, sérült, dehidratált és vékony hajra, valamint a megelőzés (tényezők megszüntetése) az egészséges haj sérülésének kockázata. Az antioxidánsok - testőrök, akik a hajszerkezetet a károsodástól védik, és a pigment - szerepét az elhalványulástól (a sztereotípiával ellentétben kifejezetten kiválasztható olajválaszték) ellentétben akadályozzák.

A koktélt úgy tervezték, hogy megvédje az UV sugárzás káros hatásait, a megacitások kedvezőtlen környezeti tényezőit, és fokozza a haj és a fejbőr stresszhatását. A szőrzet növekvő ápolása során pótolhatatlan a gondozás során, erősítve és védve őket. Ezenkívül a szisztematikus használatra szánt szerszám hajszálak kezelésére és regenerálására szolgál. Antisztatikus hatású, szárításkor a haj végei nem ragadnak meg, és a nap folyamán nem érintik meg.

A haj egész nap jól ápolt és befejezett. A koktél intenzív, ragyogó ragyogást biztosít a frizurák és a stílus elkészítésekor, anélkül, hogy megmérné a hajat.

Használat: Vegyünk néhány csepp száraz vagy nedves hajra. Ha hajra akarsz állni. Ne öblítse le!

Még nincsenek vélemények.

Másnapi szállítás **

Szállítmányozás saját költségén - 100 rubeltől a 2 kg-ig terjedő tömegű rendeléstől. 2998-tól ingyenesen rendelve.

Futárszállítás a Moszkva körgyűrűn belül - 150 rubel. 2998 rubelt rendelésekor. ingyenes szállítás *

Hétfő - vasárnap: 9: 00-21: 00 között, az Ön számára megfelelő 3 órás intervallum.

Futárszállítás a Moszkvai Körgyűrűhöz - 198 rubeltől 5 km-re a Moszkvai körgyűrűtől (a továbbiakban minden 1 km = 10 p.). 4500 rubelt rendelésekor. ingyenes szállítás *. A teljes szállítási költséget az üzemeltető a Moszkvai Körgyűrűtől való távolságtól függően fogja bejelenteni.

Hétfő - szombat 9: 00-18: 00 között

Figyelem: 15 kg-nál nagyobb tömegű megrendelések felár ellenében emelkednek a lakásba vagy irodába.

Másnapi szállítás **

Szállítmányozás saját költségén - 100 rubeltől a 2 kg-ig terjedő tömegű rendeléstől. 2998-tól ingyenesen rendelve.

Futárszállítás a Ring Roadon belül - 150 rubel. 2998 rubelt rendelésekor. ingyenes szállítás *

Hétfő - szombat: 9: 00-21: 00 között, az Ön számára megfelelő 3 órás intervallum.

Futárszállítás a Ring Road számára - 198 rubeltől 5 km-re a Ring Roadtól (a továbbiakban minden 1 km = 15 rubel). 4500 rubelt rendelésekor. ingyenes szállítás *. A teljes szállítási költséget az üzemeltető értesíti a Ring Roadtól való távolságtól függően.

Hétfő - szombat 9: 00-18: 00 között

A szállítási ár az úticél távolságától függ. A teljes költséget az üzemeltető fogja bejelenteni.

A webhely automatikusan felajánlja a lehetséges szállítási módokat a régióra és kiszámítja a költségeket, figyelembe véve a megrendelés súlyát és a helyét.

Lehetséges szállítási típusok:

Pickup a városi pontokról (kiválasztva a megrendelés során).

Futárszállítás (ha lehetséges, a régióban)

Orosz posta (a leghosszabb szállítás, de minden helyen van).

* 10 kg-nál nagyobb tömegű megrendelés esetén a szállítási díjnak megfelelően felárat kell fizetni. A rendszer kiszámítja a költséget, amikor a megrendelést automatikusan veszi figyelembe, figyelembe véve a moszkvai körgyűrű tömegét és távolságát.

** megrendelés előtt 11:00 előtt és az áru rendelkezésre állása egy forró raktárban.

Fizetés és garancia
A vásárlások készpénzben vagy készpénzben történő fizetéssel, pl.

Készpénzfizetés
A megrendelés készpénzben történő megfizetéséhez adja meg a „Fizetés készpénzben a fizetéskor” fizetési módot. Valamennyi pénzügyi dokumentumok futárszolgálatának vagy munkavállalójának felvétele a megrendeléssel együtt ad neked. A fizetés az orosz rubelben szigorúan a készpénzben és az eladásokban feltüntetett ár szerint történik.

Az Orosz Föderáció területén bejegyzett bankok Visa, MasterCard és World kártyákat fogadunk el.

Fizetés hitelkártyával

A megrendelés kézhezvételekor banki műanyag kártyával történő fizetéshez adja meg a megfelelő fizetési módot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ebben az esetben csak a kártyabirtokos fizethet a megrendelésért. A futár kérheti a személyazonosság igazolását.
Ha hitelkártyával fizette meg a megrendelést, majd visszautasította azt, a pénzeszközöket visszaküldi annak a kártyának, amelyre az árut fizették.

Fizetési megbízás online
A megrendelés online átvételéhez egy átvételi elismervényen válassza ki a megfelelő elemet. A rendszer kéri, hogy ellenőrizze az Ön által megadott személyes adatokat, a szállítási címet és a kiválasztott termékeket, majd erősítse meg őket a "Checkout" gombra kattintva. Egy e-mailt küldünk az e-mail címére egy hivatkozással, amely a nyugtát generálja. Meg kell adnia a teljes nevet. fizető fél és lakóhelye. Lehetőség van a számlanyilvántartásnak megfelelő bankszámlára történő átutalására bankja vagy fiókja személyes irodájában.
Az áru kiszállításakor a futár kérheti személyazonosító okmány bemutatását. Ha nem kapja meg a megrendelést, írja be a címzett teljes nevét egy speciális mezőbe.
A személyazonosító okmány bemutatása és a megadott útlevéladatokkal történő ellenőrzése után az árut át ​​kell adni a címzettnek.

Ha néhány árut eltávolít a megrendelésből (vagy ha a megrendelést teljesen megszünteti), a visszatérítés tíz napon belül történik. Visszatérítéshez írásos értesítést kell küldeni e-mailben: [email protected]. Visszatérítés történik a kártyán, amelyet a vásárlásért fizettek. Bankfiókon keresztül történő fizetés esetén a visszatérítés a kártyán történik, amelyet a fedőlapon kell feltüntetni.

Az online fizetési biztonságot az SSL protokoll segítségével biztosítjuk, hogy bizalmas információkat továbbítsunk a kliensről a rendszer szerverére további feldolgozásra. Az információ további továbbítását a legmagasabb szintű védelmi zárt banki hálózatokon keresztül végzik.
A titkosított formában beérkezett bizalmas ügyféladatok feldolgozása (kártya adatai, regisztrációs adatai stb.) A feldolgozó központban történik. Így senki, még az eladó sem kaphat személyes és banki ügyféladatokat, beleértve az egyéb üzletekben végzett vásárlásait is.

Promóciós kód vagy kupon alkalmazása
Promóciós kód vagy kedvezményes kupon alkalmazásához írja be a számot a "Kupon alkalmazása" szakasz speciális mezőjébe.

http://hairself.ru/products/nexxt-vitaminnyj-vosstanavlivayuschij-koktejl---zhidkie-kristally-

Online áruház Sakwa.RU

Az internetböngésző nagyon, nagyon, nagyon régi verzióját használja

Sajnos, egy ilyen régi verzió, mint az Önnek, 2 hátránya van:

 1. A böngészője nem tudja, hogyan kell helyesen megjeleníteni a webhelyeket tartalmazó modern webhelyeket.
 2. Emellett böngészője könnyen vírusokkal fertőzhető.

Használjon egy modern böngészőt.

Egy modern számítógépes böngészőben webhelyünk így néz ki:

Egy modern telefonon (okostelefon) böngészőnk így néz ki:

Egy modern tableten webhelyünk a képernyő méretétől függően néz ki - akár számítógépen, akár telefonon.

http://sakwa.ru/volosy/sredstva-dlya-volos/uhod/vitaminnyj-vosstanavlivayushchij-koktejl-nexxt-zhidkie-kristally-100-ml

Nexxt Folyékony kristályok 100 ml

Kapcsolódó termékek

Nexxt olaj makadámia és olívaolaj maszk makadámiával és olívaolajjal 1000 ml

Nexxt maszk argan, len és édes mandulaolajjal 500 ml

Nexxt maszk argan, len és édes mandulaolajjal 200 ml

Nexxt maszk argan, len és édes mandulaolajjal 1000 ml

Nexxt javítási és táplálkozási maszk a haj helyreállításához és táplálásához 1000 ml

leírás

Vitamin koktél 7 olaj: makadámia, olajbogyó, len, kókusz, argan, avokádó és kender

Hét olaj, amelyek a vitamin koktélt alkotják, szinergikus hatást fejtenek ki, azonnali mély táplálkozást és hidratálást biztosítanak a száraz, sérült, dehidratált és vékony hajra, valamint az egészséges haj megelőzésére (a kockázati tényezők megszüntetésére).
Az antioxidánsok - testőrök, akik a hajszerkezetet a károsodástól védik, és a pigment - szerepét az elhalványulástól (a sztereotípiával ellentétben kifejezetten kiválasztható olajválaszték) ellentétben akadályozzák.

A koktélt úgy tervezték, hogy megvédje az UV sugárzás káros hatásait, a megacitások kedvezőtlen környezeti tényezőit, és fokozza a haj és a fejbőr stresszhatását. A szőrzet növekvő ápolása során pótolhatatlan a gondozás során, erősítve és védve őket. Ezenkívül a szisztematikus használatra szánt szerszám hajszálak kezelésére és regenerálására szolgál. Antisztatikus hatású, szárításkor a haj végei nem ragadnak meg, és a nap folyamán nem érintik meg.

A haj egész nap jól ápolt és befejezett. A koktél intenzív, ragyogó ragyogást biztosít a frizurák és a stílus elkészítésekor, anélkül, hogy megmérné a hajat.

alkalmazás:
Vegyen fel néhány csepp száraz vagy nedves hajra. Ha hajra akarsz állni. Ne öblítse le!

http://bestkosmetika.ru/shop/nexxt/Nexxt-Repair-and-Hair-Loss/Nexxt-Vitamin-Regenerating-Cocktail/

Nexxt Professional Vitamin Revitalizing koktél - Vitamin regeneráló koktél Folyékony kristályok, 100 ml

Vitamin javító koktél 100 ml TM NEXXT professzionális, hét olaj alapján készült, amely lehetővé teszi a száraz sérült haj nedvességgel és táplálkozási összetevőkkel való kitöltését. A koktél védi az UV sugárzást, megvédi a szabad gyököket, lelassítja a szín kiszáradását, megtisztítja az osztott végeket, megakadályozza az elektromos áramlást. A termék jól használható, ha a hajat erősíti és védi a növekvő fürtöket. A haj ragyogó fényt kap és nagyon puha tapintásúvá válik.

Alkalmazás: Vegyen fel néhány csepp száraz vagy nedves hajra. Ha hajra akarsz állni. Ne öblítse le.

Térfogat: 100 ml

Az eltarthatósági idő a terméken van feltüntetve. Az árut megfelelő eltarthatósággal szállítjuk.
A műszaki jellemzőkre, a szállítmánykészletre, a gyártási országra és az áru megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó által rendelkezésre bocsátott legfrissebb információkon alapulnak.

http://shampoomania.ru/products/nexxt-professional-vitamin-revitalizing-cocktail---vitaminnyj-vosstanavlivayuschij-koktejl-zhidkie-kristally-100-ml

Vitamin Revitalizing Cocktail folyadékkristályok (Nexxt Vitamin Revitalizing Cocktail) - 100 ml

Rövid leírás

Próbálja ki a Nexxt cég gazdag táplálkozási komplexjét. A makadámiából, olajbogyóból, lenmagból és kenderből álló, hét drága olaj gazdag összetétele. Teljes olvasás →

Jellemzők:

Tekintse meg a kérdéskört

Próbálja ki a Nexxt cég gazdag táplálkozási komplexjét. A macadámia, az olívaolaj, a len és a kender, a kókusz, az argan és az avokádó hét értékes olajja gazdag összetétele, csak egy ajándék a hajodnak!

A Nexxt Vitamin Revitalizing Cocktail tulajdonságai és előnyei

 • Hét olaj a kompozícióban, szinergiás hatást hoz létre, azonnali mély táplálkozást és hidratálást biztosít a száraz, sérült, dehidratált és hígított hajban.
 • Antioxidánsként működik, védi a hajszerkezetet a károsodástól és a pigment elhalványulásától.
 • Védi az UV sugárzástól és a kedvezőtlen környezeti tényezőktől.
 • Elengedhetetlen eszköz a haj kezelésének folyamatában, erősítve és megvédve őket, amikor nőnek.
 • Antisztatikus hatású.

Használati módszer

Rázza meg a palackot és permetezzen tiszta, enyhén nedves hajra, majd hajszárítóval vagy természetes módon kezdje szárítani a haját. Az öblítés nem szükséges.

Elérhető opciók a vásárláshoz:

 • 100 ml - 211100 cikk

Kérdések és válaszok

1 Miért ilyen alacsony árak, és hogy vannak-e kedvezmények a nagykereskedőknek?

Nem vagyunk létrehozva azonnali nyereségre, de online áruházunkban szeretnénk vásárolni! Megpróbáljuk megtartani a kozmetikumok minimális árát, így nincsenek nagykereskedelmi kedvezmények. Az árut közvetlenül a forgalmazótól rendelik meg, és minimális kereskedelmi árréssel értékesítik.

2 Melyek a szállítási idő Moszkvában és a moszkvai régióban?

Ha a megrendelést hétköznapon (pénteken kívül) helyezik el, és 14:00 óráig a szállítás naponta lesz. Például, a megrendelést hétfőtől 14.00-ig, a szállítás lesz szerdán. Bizonyos esetekben a Moszkvában és a régióban a szállítási idő akár három napig is megnőhet.

3 Szállítás van-e Szentpétervárra?

Igen, futárszolgálat a 3. napon, a megrendelés előtt 14.00 óráig. Ha a hétvége leesik, akkor nem vesznek figyelembe, ami gyorsabb lenne a megrendelés fogadásához, a legjobb, ha hétfőn vagy kedden kerül sor. Például, ha hétfőn vásárol, a szállítás ezen a héten csütörtökön lesz.

4 Oroszország régiójából vagyok, hogyan vásárolhatok?

Rendelkezik a weboldalon, vagy hívja a megadott telefonokat. Miután meggyőződtünk a raktárkészlet elérhetőségéről, akkor a szállítás vagy a teljes megrendelés fizetendő. Ezután a termékeket elküldi a gyülekezetnek. Miután a megrendelést a szállítmányozó társaságba költözték vagy Oroszország postai postahivatalára szállítják (a választott szállítási módtól függően).

5 Mennyibe kerül a rendelés a városomnak, és mi a költsége?

Körülbelül a helyszínre történő szállítás pontos költsége és pontos költsége a "kosárban" látható a megrendelés elhelyezésének szakaszában, megadva a címét és indexét a megfelelő mezőkben. Figyelem! A szükséges indexet meg kell adni. Az Orosz Föderáció, az "SDEK", a "Boxberry" postai küldeménye várható az indexen!

Szállítási összefoglaló

Szállítás Moszkvában és a legközelebbi Moszkva régióban hétfőtől szombatig történik a megrendelés megerősítése és feldolgozása után. Például: a megrendelést hétfőn 16.00 óráig, majd szerdán leszállítjuk. A Szentpétervárra történő szállítás hétfőtől péntekig 2 munkanapon belül történik a megrendelés futárszolgálatba történő átadása után. A hétvégén és ünnepnapokon végzett megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

http://hair-market.ru/nexxt/vitamin-revitalizing-cocktail-spray

Értékelést beküldte: "danielle_sun" (Split Hair Product NEXXT Vitamin Repairing Cocktail-Liquid Crystals 100 ml)

* elfogadható ár, * olaj összetétele, + jó illata, haj nem ragad össze, nincs alkohol összetétele, jó

nem ment a szekcióból, túl sok szilikon, száraz haj a nyomvonalon. a nap

Vásároltam ezt a folyadékot egy professzionális üzletben, egy értékesítési tanácsadó véleménye alapján. Először is, ezeknek a cseppeknek az ára megvesztegetett (végül is volt egy válság az országban) - körülbelül 350 rubel 100 ml-enként. Általában az ilyen termékek sokkal drágábbak.

A tanácsadó megígérte, hogy ezek a kristályok vékony, gyorsan zsíros hajra illeszkednek. Meg kellett szereznem a szót)))) Emlékeztetem, ha valaki tudja: a Nexxt Professional egy viszonylag új német hajkozmetikai márka.

A felülvizsgálat időpontjában ez az első nem 5 STAR! Ez azt jelenti, hogy megvettem, hazafelé, és itt olvastam a véleményeket, nagyon örülök, hogy egy ilyen jó vásárlás - még egyetlen négy sem volt!)))

Itt van egy üveg átlátszó kék színű adagolóval. És ígéretes listája az abban található olajoknak. By the way, idővel, a palack sárga lettem... A naptól, látszólag.

A kompozíció hátoldalán és a gyártó ígéretei

És milyen ígéretek! És védje, hidratálja és helyreállítsa, és még hosszabb ideig is segítsen hajat termeszteni. Nos, hogyan ne vásároljon itt?)))

A kristályok textúrája olajos szilikon, elvben, hasonlóan sok hasonló termékhez. És milyen illat! Ó, ez az íz! Eper extravaganza! Annyira finom, és általában kellemes a kenetet a hajára))

Kezdetben a haj (tipp) nagyon hidegnek tűnik. A hatás valószínűleg ismerős minden olyan lánynak, aki a szerszám tippjeit használta. Ez a simaság és a puhaság és a ragyogás, valamint a tippek gondos megjelenése. Tisztelettel kell tisztelegni - a haj valóban nem lesz nehezebb és ne zsír.

És ismét egy kanál kátrányt. A fenébe, még azt a gondolatot is hozták, hogy ez az én hatásom. De nem, 2 barátom próbálta meg a gyógyszert, és megjegyezte, hogy... Röviden, a 2. napon a haj (különösen a tippek és bárhol ez az olaj volt) nem piszkosak, hanem inkább szárítottak, unalmasak, különböző irányban kilógnak. És a vicces dolog az, hogy ha nem tudod megmosni a hajat, akkor ezt a kemény hajmosót ismét fel kell felkenni folyadékkal, hogy ragyogást, puha és elfogadható megjelenést kapjon. Annyira ideges voltam! Végül is, a polcon már van egy hasonló termék Garneier-től. Lányok, azt hiszem, az ok az olcsó szilikon, amelyet a gyártók most szeretnek egy teljes üveget.

Mivel ez a helyzet, szeretném gyorsan összehasonlítani az olaj-Elixir-t a Garnier és a Lixid kristályokból a Nexxt-ből.

Árkategóriájuk szinte azonos, legfeljebb 400 rubel. A hangerő 150 a G. és 100 a Nexxt esetében. Kiderült, hogy Nekst egy kicsit drágább. Izraelben gyártott és bármely háztartásban értékesítették, N.- Németországban, és csak professzionális üzletekben értékesítették. Ne tegyünk nehezebbeket, ragyogást, simaságot, stb. a mosás előtt használható a mély táplálkozás és a tojásrakás előtt. Az utasítások szerint a Nexxt csak akkor kerül alkalmazásra, amikor a fészket helyezzük. G. a készítményben benzil-alkohol van, az N. nem tartalmaz alkoholt a készítményben. Ezután a haj mindenféle "snack" tartalmát nyeri. A természetes olajok tartalma változatosabb és gazdagabb, mint a Garnieré. A következő napon a haj „szárazra” állítva. Itt mindkét termék azonos. Nem mondhatom, hogy néhány szárazabb, és néhány kevésbé. Számomra mindkettő egyaránt jég.

Mint látható, a Nexxt valamivel jobb, mint a Garnier. Ezért adtam 2 csillagot Maslo-Elixirnek és 3 csillagot ezeknek a kristályoknak. Sajnos még a 4 csillag is felemelte a kezét. És persze, ha a Garnier Elixir rajongója vagy, akkor ez a termék még jobban tetszik!

És ha igazán hűvös folyadékkristályokat keres, akkor olvassa el a kedvenceim áttekintését.

Ajánlom?

NEM, ha kifinomult személy vagy a hajápolás ügyében, és a rossz haja csak a legjobbat részesíti előnyben. Ebben az esetben valószínű, hogy ez az eszköz is csalódást okoz Önnek, igen, ha úgy tetszik, és olcsó orvosi termékekre is alkalmas. Igen, ha le kell süllyesztenie a nyomógombokat, de nincs pénz a jó folyadékért. Akkor ez egy nagyszerű lehetőség.

Elnézést kérek azoktól, akik nagyon szeretik ezt az eszközt. Nem akarok sérteni senkit, ez csak az én véleményem. Attól tartok, hogy ez a szilikon őrült hosszú zsinór nem fog növekedni. Mindenesetre ez nem segít nekem)))

Nexxt hűvös maszk kenderolaj-felülvizsgálattal

Nexxt füge maszk áttekintése fekete kaviár kivonattal

Visszajelzés a fényes sűrűségű Nexxt samponról laminálással.

Minden szép hajat és csak jó vásárlást kívánok!

http://nsotz.com/review_213031

Vitamin Revitalizing Cocktail folyadékkristályok (Nexxt Vitamin Revitalizing Cocktail) - 100 ml

Rövid leírás

Próbálja ki a Nexxt cég gazdag táplálkozási komplexjét. A makadámiából, olajbogyóból, lenmagból és kenderből álló, hét drága olaj gazdag összetétele. Teljes olvasás →

Jellemzők:

Tekintse meg a kérdéskört

Próbálja ki a Nexxt cég gazdag táplálkozási komplexjét. A macadámia, az olívaolaj, a len és a kender, a kókusz, az argan és az avokádó hét értékes olajja gazdag összetétele, csak egy ajándék a hajodnak!

A Nexxt Vitamin Revitalizing Cocktail tulajdonságai és előnyei

 • Hét olaj a kompozícióban, szinergiás hatást hoz létre, azonnali mély táplálkozást és hidratálást biztosít a száraz, sérült, dehidratált és hígított hajban.
 • Antioxidánsként működik, védi a hajszerkezetet a károsodástól és a pigment elhalványulásától.
 • Védi az UV sugárzástól és a kedvezőtlen környezeti tényezőktől.
 • Elengedhetetlen eszköz a haj kezelésének folyamatában, erősítve és megvédve őket, amikor nőnek.
 • Antisztatikus hatású.

Használati módszer

Rázza meg a palackot és permetezzen tiszta, enyhén nedves hajra, majd hajszárítóval vagy természetes módon kezdje szárítani a haját. Az öblítés nem szükséges.

Elérhető opciók a vásárláshoz:

 • 100 ml - 211100 cikk

Kérdések és válaszok

1 Miért ilyen alacsony árak, és hogy vannak-e kedvezmények a nagykereskedőknek?

Nem vagyunk létrehozva azonnali nyereségre, de online áruházunkban szeretnénk vásárolni! Megpróbáljuk megtartani a kozmetikumok minimális árát, így nincsenek nagykereskedelmi kedvezmények. Az árut közvetlenül a forgalmazótól rendelik meg, és minimális kereskedelmi árréssel értékesítik.

2 Melyek a szállítási idő Moszkvában és a moszkvai régióban?

Ha a megrendelést hétköznapon (pénteken kívül) helyezik el, és 14:00 óráig a szállítás naponta lesz. Például, a megrendelést hétfőtől 14.00-ig, a szállítás lesz szerdán. Bizonyos esetekben a Moszkvában és a régióban a szállítási idő akár három napig is megnőhet.

3 Szállítás van-e Szentpétervárra?

Igen, futárszolgálat a 3. napon, a megrendelés előtt 14.00 óráig. Ha a hétvége leesik, akkor nem vesznek figyelembe, ami gyorsabb lenne a megrendelés fogadásához, a legjobb, ha hétfőn vagy kedden kerül sor. Például, ha hétfőn vásárol, a szállítás ezen a héten csütörtökön lesz.

4 Oroszország régiójából vagyok, hogyan vásárolhatok?

Rendelkezik a weboldalon, vagy hívja a megadott telefonokat. Miután meggyőződtünk a raktárkészlet elérhetőségéről, akkor a szállítás vagy a teljes megrendelés fizetendő. Ezután a termékeket elküldi a gyülekezetnek. Miután a megrendelést a szállítmányozó társaságba költözték vagy Oroszország postai postahivatalára szállítják (a választott szállítási módtól függően).

5 Mennyibe kerül a rendelés a városomnak, és mi a költsége?

Körülbelül a helyszínre történő szállítás pontos költsége és pontos költsége a "kosárban" látható a megrendelés elhelyezésének szakaszában, megadva a címét és indexét a megfelelő mezőkben. Figyelem! A szükséges indexet meg kell adni. Az Orosz Föderáció, az "SDEK", a "Boxberry" postai küldeménye várható az indexen!

Szállítási összefoglaló

Szállítás Moszkvában és a legközelebbi Moszkva régióban hétfőtől szombatig történik a megrendelés megerősítése és feldolgozása után. Például: a megrendelést hétfőn 16.00 óráig, majd szerdán leszállítjuk. A Szentpétervárra történő szállítás hétfőtől péntekig 2 munkanapon belül történik a megrendelés futárszolgálatba történő átadása után. A hétvégén és ünnepnapokon végzett megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

http://hair-market.ru/nexxt/vitamin-revitalizing-cocktail-spray