logo

Az Estelle-től színeződik

A cikk bemutatja az orosz kozmetikai gyártók - az Estel cég - színezésének különböző eszközeit. Ezeknek a termékeknek a pozitív és negatív tulajdonságai jelennek meg, az Estelle színárnyalat táblázatot (színkódok dekódolásával) írják le. Részletesen a haj színezésének népszerű módja: krémfesték, maszk, színező hab és sampon.

A különféle kozmetikumok fogyasztói körében a természetesség és a kozmetikai kémiai összetevők hiánya, amelyek agresszíven hatnak a bőrre és a hajra, nagyon nagyra értékelik. Hajfesték ez nem kivétel. Különböző szerves vegyületek használata, hogy bizonyos árnyalatokat adjon a fürtöknek, most már divatos.

Van egy ilyen eljárás neve - tonizálás. Alapja egy védőfólia megteremtése egy bizonyos színű haj körül, amely bizonyos árnyalatot ad a fejbőrnek, és megvédi a külső tényezők agresszív hatásaitól.

Miért érdemes megvásárolni az Estelle-t?

A hazai gyártó Estel (2001-ben alapított) különböző termékeket bocsátott ki a hajfestéshez, amely a kiváló minőség és a viszonylag alacsony ár (a külföldi analógokhoz viszonyítva) miatt hatalmas népszerűségre és tiszteletre tett szert.

Az Estel termékeit mind a tapasztalt mesterek használják a szépségszalonokban és a fodrászszalonokban, mind pedig a közönséges polgárokat, akik haját árnyékolják otthonukban.

Ez lehetővé vált olyan eszközök létrehozásával, amelyek könnyen alkalmazhatók és nem igényelnek bizonyos készségeket.

A fogyasztók az Estel termékeivel az otthoni színezés magas hatékonyságát és biztonságosságát jegyzik (függetlenül). A megfelelő eljáráshoz tökéletesen be kell tartani az alkalmazási és expozíciós szabályokat, valamint megtanulni a szín alapjait (színkombináció), amely segít a megfelelő színárnyalat kiválasztásában a fejbőr fő színe alapján.

Ebben a cikkben többféle Estel-színárnyalat-terméket tekintünk meg, amelyek mind az orosz, mind a külföldi kozmetikai piacon óriási népszerűségre tettek szert.

Miért népszerű a tonizálás?

Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hajának mély színe legyen, ha az árnyékot 2-3 színre változtatja. Az ammóniát és más agresszív komponenseket tartalmazó állandó festékekkel ellentétben a tonikok különböző növények és gyógynövények kivonatain és kivonatain alapulnak, amelyek nem károsítják a haj egészségét. Ezenkívül a tonizálásnak számos pozitív aspektusa van, nevezetesen:

 • Ez kiegyenlíti a mérlegeket, ezáltal a haj sima és engedelmes.
 • Dúsítja a nedvességet és a nyomathordozókban található hasznos nyomelemeket.
 • Göndör ragyogást és gazdag színt ad.
 • A hajra képződő film védi őket a külső tényezők agresszív hatásaitól (közvetlen napfény, erős szél, magas páratartalom stb.).
 • Az eljárást gyakran (két havonta) lehet elvégezni anélkül, hogy félni kellene a szálak károsodásától.
 • Alkalmas bármilyen hosszúságú és színpaletta hajára.
 • Az eljárás bármilyen korban végrehajtható (a legfontosabb dolog a megfelelő hang kiválasztása).

Ezen előnyök mellett a tonizálásnak számos hátránya van, nevezetesen:

 • Viszonylag rövid távú hatás (az állandó festékkel összehasonlítva).
 • Nincs mód a haj színének drasztikus megváltoztatására (maximum 2-4 tónus).

Hogyan lehet megérteni az Estelle színek palettáját?

A kívánt színárnyalat eléréséhez meg kell érteni a szín alapjait. Ez segít az Estel színtáblázatában, amely figyelembe veszi a haj színét és a festék tónusát.

Az Estelle árnyékoló táblázatában a színező készítmény színét két vagy három számjegy jelöli, amelyeket írásjelek (vessző, ferde vagy kötőjel) választanak el egymástól.

Az első sorszám az alapszíntónus, amely a tónusok eredménye. A tónus 10 számjegyből áll, a legkönnyebbtől a 10. sz. Ponttól az 1. számú legsötétebbig, vizuálisan így néz ki:

 • 10. sz. - világos szőke;
 • 9. sz. - szőke;
 • №8 - világosbarna (világos);
 • №7 - szőke;
 • 6. sz. - világosbarna (sötét);
 • No. 5 - gesztenye (fény);
 • 4 - gesztenye;
 • 3. számú - gesztenye (sötét);
 • No. 2 - gesztenye (közel a feketehez);
 • Az 1. számú fekete.

A domináns árnyalatok palettája így néz ki:

 • 7. számú gyöngy;
 • 6. számú - barna;
 • 5 - piros;
 • 4. számú réz;
 • 3. sz. - arany;
 • 2. számú gyöngyház (lila);
 • 1. számú - hamu (világos szürke);
 • 0 - a haj természetes árnyéka.

A harmadik sorszám a két korábbi színárnyalat, a tonalitás sorszámai a domináns árnyalatok táblázata.

Válasszon színárnyalatot a jelenlegi hajszíne alapján, hiszen a tonik esetében nem lehet drasztikusan megváltoztatni a színt, több árnyalattal is árnyékolható. Emlékezz erre!

Estelle népszerű színezőanyagok

Az Estel Cosmetic vállalat kiadott egy sor olyan terméket, amely képes átalakítani egy személy haját, és különböző árnyalatú árnyalatúvá teszi. A sorozat szerves festék, árnyékoló maszk, hab és sampon. Ezen eszközök részletes leírása az alábbiakban található.

"Estel ESSEX" krémfesték

Form kiadás - tuba.

Összetevők: keratinok; K komplex&Es; Vivant Care rendszer; guarin és zöld tea kivonatai; kiegészítő komponensek.

Ez a krémfesték olyan KE-komplexet tartalmaz, amely mély, intenzív és ellenálló színt nyújt a szerkezetben. A tonizálás után a haj egyre terjedelmesebb és fényesebb, valamint könnyen fésülhető és stílusos lesz. A kompozícióba tartozó keratinek és növényi kivonatok rugalmasságot adnak a fürtöknek és hidratálják.


A pályázati eljárás:

 1. Fedjük le a vállát és a hátát egy köpenygel (bármilyen ruhával vagy régi törülközővel).
 2. Fésülje a haját, és négy részre osztja két részből (fülről fülre, a homlokról a fej hátuljára). A tonizálás az elülső részekkel kezdődik.
 3. Válasszon 1 szálat (2-3 cm széles), és ecsettel hajtsa végre a festési kompozíciót, miközben óvatosan elmosja a gyökereket és a tippeket. Fokozatosan alkalmazza a festéket a hajszálvonal elejére, fokozatosan a hátsó területekre.
 4. Alkalmazás után a haj felületén feszítse ki a festéket egy ritka fogakkal, 20-30 percig áztassa a kompozíciót anélkül, hogy lefedné.
 5. Mossa le a kompozíciót krémfestékkel kapott balzsammal.
 6. Szárítsa meg a haját törülközővel, szálakkal permetezve (ne dörzsölje!) És hagyja megszáradni.

Ellenjavallatok:

 • Allergia a készítmény összetevőire.
 • A fej bőrének mechanikai sérülése (kopás, sebek, karcolások stb.).
 • A terhes és szoptató anyáknak használat előtt konzultálniuk kell orvosával.

Estel NewTone színezésmaszk

Kiadási forma - adagoló palack.

Összetevők: természetes olajok; tejsav; vitamin komplex; méhviasz; kiegészítő komponensek.

A tonizáló maszk tökéletesen hidratálja és táplálja a hajat, és a kompozíció természetes összetevői puha színező hatást fejtenek ki a fürtök károsítása nélkül. A szálakon kialakított film megvédi őket a külső tényezők agresszív hatásától. Az eljárás után a fürtök természetes fényt és ragyogást szereznek, és természetes színeik javulnak.


alkalmazás:

 1. Alaposan mossa meg a fejét az eljárás végrehajtása előtt. Fontos, hogy a haj nedves legyen. Fedjük le a hátát és a vállát egy védőkupakkal.
 2. A maszkot egyenletesen terjessze az egész fejbőrre, óvatosan elsimítja a gyökereket és a tippeket. Ehhez célszerű közepes keménységű kozmetikai ecsetet használni. A kompozíció alkalmazása után fésűvel hajtsa végre egy ritka fogakkal.
 3. Tartsa a maszkot a hajra 5-10 percig (minél hosszabb az expozíció, annál erősebb a festés hatása), de ne tegye túl a megadott időt. Nem szükséges a fej melegítése.
 4. Mossa le a hajat meleg vízzel mosószer használata nélkül.
 5. Szárítsa meg a fejét egy törülközővel, és hagyja megszáradni.

Ellenjavallatok:

 • Egyéni intolerancia a készítmény összetevőire.
 • Sebek, vágások, karcolások és egyéb mechanikai sérülések a fejbőrön.

Árnyékoló hajhab "Estel Prima color"

A kiadás formája - egy 10 árnyalatú buborék, egy oxidálószer, egy üveg hab előállítására.

Összetevők: akrilsavak összetevői; habzó komponensek; alkoholok; emulgeálószerek; további alkatrészek.

A hab az alkalmazás után azonnal festő hatást fejt ki. A haj lágyabb, selymesebb lesz. A szín telített, mélysége és fényereje van. Összetevő akrilsavainak köszönhetően a fürtök hasznos nyomelemekkel és nedvességgel telítenek. A kényelmes kiadási forma lehetővé teszi, hogy magad is használhassa otthon.


alkalmazás:

A hab alkalmazása előtt elő kell készíteni. Ehhez keverjük össze a palackban lévő készítményt és az oxidálószert (ne rázzuk!).

 1. Mossa meg a haját, és szárítsa meg (a habot száraz hajat használják). Dobj egy köpenyt a válladra.
 2. A habot a hajkabinra alkalmazzuk, egyszerre meggyorsítjuk a fényt, masszírozó mozdulatokkal az ujjak hegyével.
 3. A terméket 8-10 percig hagyjuk a nyitott hajra, majd hideg vízzel lemosni a készletben található balzsam segítségével.
 4. A fej kissé szárított törülközővel és hagyjuk megszáradni.

Ellenjavallatok:

 • Óvatosan terhesség és szoptatás alatt (jobb, ha orvoshoz fordul).
 • Allergiás reakció a készítmény összetevőire.
 • Különböző sebek jelenléte a fejbőr felületén.

Színes sampon "Estel Curex szín intenzív"

Kiadási forma - egy üveg.

Összetevők: búzakivonat; sűrítőanyagok; különböző gondozási és táplálkozási összetevők; B-vitaminok; kiegészítő komponensek.

A sampon puha és gyengéd hatást fejt ki a fej bőrére, különböző sérüléseket (sebek, karcolások és kopások) gyógyítva.

A sampon színtelítettséget és fényerőt biztosít, és a hajat is puha és sima.

alkalmazás:

 1. A nedves hajra, nedvesre és meleg vízzel öblítse ki a termék kis mennyiségét.
 2. Használja újra a sampont, dörzsölje és hagyja a hajra 5-10 percig, majd mossa le. Ez azért szükséges, hogy a színező részecskéket jobban rögzítsük a fürtökön.
 3. A haj szárításával törülközővel és további természetes szárítással (hajszárító, hajsütő és egyéb termikus eszközök használata nélkül) szárítjuk őket.

Ellenjavallatok:

 • Egyéni intolerancia a készítmény összetevőire.

következtetés

A hajfestés biztonságos eljárás, amely nem okoz komoly károkat a szálakra a festéshez képest. A tonizálás hatása nem tart sokáig, így gyakran megváltoztathatja a fürtök árnyékát, egészségük sérelme nélkül. Tekintettel arra, hogy a színezőanyagok olcsóak, mindenki megvásárolhatja és saját maga, otthon végezheti el az eljárást a fent leírt tippek alapján.

http://frauwow.com/zdorove/volosy/okrashivanie/tonirovanie/estel-2.html

Lépésről lépésre az Estelle hajfestésének festésére vonatkozó utasítások. Fotók az eljárás előtt és után

Az orosz hajszármazék, az Estel, hatalmas színválasztékot kínál megfizethető áron, melyet különböző típusú hajra terveztek.

Egy különleges helyet a színezést segítő eszközök foglalnak el, amelyek nagyon kényelmesek. Mind a szokásos, mind a professzionális vonalon találhatók.

Az Estelle festékei: Előnyök és hátrányok

Az orosz márka tonizáló festékei krémes konzisztenciájúak, nem áramolnak, könnyen összekeverhetők az oxigénezőszerrel vagy az aktivátorral. A készítményeket 50 és 60 ml-es standard csövekbe csomagoljuk, egy csomag elég közepes hosszúságú haj festésére.

A márka olyan aktivátorokat és oxigéneket állít elő, amelyek különböző százalékos hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, jól kombinálva az alapszínekkel. A haj ápolására gyengéd samponok, balzsamok, tonikok és egyéb eszközök állnak rendelkezésre.

A megfelelően végrehajtott eljárással a tonizálás hatása 3-4 hétig tart.

Az Estelle készítményei sok előnnyel rendelkeznek. Ezek közé tartozik:

 • elfogadható ár;
 • kényelmes csomagolás;
 • választékban több vonalzó a különböző típusú hajra;
 • széles színválaszték;
 • vannak szín- és semleges korrektorok és színfokozók, amelyek kibővítik a színész képességeit;
 • a ház és a szalon használatára szolgáló vonalak;
 • a készítményeket hasznos összetevőkkel gazdagítják.

A színező festékek fő előnye a gazdag kompozíció, nemcsak a haj festése, hanem a sérült rudak helyreállítása is. A készítmények természetes avokádót és olívaolajokat, pantenolt, keratint, vitaminokat tartalmaznak. A készítmény nem tartalmaz ammóniát és más agresszív komponenseket.

A nyilvánvaló előnyök ellenére az Estelle festékeknek vannak hátrányai. A felhasználók észrevették a következő problémákat:

 1. ha a szakterületen kábítószereket használ, az aktivátort külön kell megvásárolni;
 2. nehéz árnyalatokat keverni, csak egy tapasztalt színész hozhat létre tökéletes színt;
 3. nagyszámú vonal és árnyalat megnehezíti a választást;
 4. A kapott szín nem mindig felel meg a csomagoláson feltüntetett színnek.

A legjobb választás a haj tonizálásához

A márka otthoni és professzionális tonizáló termékeket kínál. Az Estel Celebrity alkalmas kezdőknek, Estel de Luxe-nek és szalonhasználatra.

  Az Estel Celebrity egy nagyon enyhe termék, amely nem tartalmaz ammóniát. Alkalmas bármilyen típusú hajfestéshez, beleértve a fehérített és festett hajat is. Táplálja és megvédi a szálakat, mély színeket és tartós fényt ad, amely samponozás után nem tűnik el.

A sokoldalú készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van, az aktivátor krémtől a védőkesztyűig. A 20 legnépszerűbb árnyalat sorrendjében. Estel Essex - a legnépszerűbb opció a szalon tonizálására. Otthon is használható, de bizonyos készségek szükségesek a festékek keveréséhez. A gyógyszer alkalmas a természetes és festett haj intenzív színezésére, kis mennyiségű szürke haja kezelésére, kreatív frizurák létrehozására alkalmas.

A vonal 76 alaphangot, 6 piros árnyalatot tartalmaz az Extra Red sorozatból, 8 korrektorot, 3 Lumene változatot a színkiemeléshez, 4 kreatív árnyalatot a szokatlan divatos színezéshez. Minden készítmény jól kombinálódik egymással, és alkalmasak a különböző telítettségű új árnyalatok létrehozására. Az Estel de Luxe Sense egy professzionális felhasználási eszköz, amelyet otthon lehet használni. Puha színezőfesték, amely alkalmas a haj természetes színének frissítésére, enyhén csillogó, szokatlan árnyalatot biztosítva.

Igazítja a csíkos szálak árnyékát, védi és javítja a sérült rudakat. Hosszú ragyogást biztosít a hajnak, hasonló a szalon laminálás hatásához. A 65 alap árnyalatú sorban, több csoportra osztva, 4 különleges vörös tónus és 7 korrektor, amelyek megváltoztatják a kompozíció színét.

Fénykép az eredményről az előtt és után

Paletta és színválasztás

A színárnyalat az eredeti hajszíntől függ. Minél könnyebbek, annál nagyobbak a kezdő színészek lehetőségei. Nagyon sötét szálaknál a színezőanyag színárnyalatot biztosít, amely csak bizonyos fényviszonyok mellett látható. De ez a záraknak fényes, tartós fényt adnak, újjáélesztik a természetes hangot, megvédik a szálakat a környezet negatív hatásaitól.

A festék kiválasztásakor figyelembe kell venni az általános színirányt. A természetes vagy festett barnák illeszkednek:

 • természetes fekete és kék-fekete tónusok;
 • festékek lila;
 • sötétbarna;
 • vörösbor túlcsordulás.
 • Fehér vagy rózsaszínű bőrű lányok esetén hideg tónusok alkalmasak:

  A cserzett vagy őszibarack bőrének tulajdonosainak meg kell próbálniuk egy sötét tartományt:

  A fehérített vagy fehérített haj esetében a lila vagy kék korrektorot hozzá kell adni az alaphanghoz. Eltávolítja a felesleges sárgaságot, élénkebbé és természetesebbé teszi a fényt.

  A színdúsítás nagyon szépnek tűnik, szőke és világos barna hajú nők számára. A vörös hajú speciális piros sorozatú, így a szálak gazdag réz, bor, okkerhangok.

  Használati utasítás

  A tonizáló készítményeket ugyanazon márka krémaktivátorával kell összekeverni. A hagyományos festék használata esetén a csövet csomagolásba helyezik, és azok, akik inkább a professzionális vonalat választják, maguknak kell aktiválniuk egy aktivátort.

  A keverés javasolt aránya 1 és 2 közötti, azaz 1 cső festékhez 120 ml aktivátor szükséges. Ez az mennyiség elegendő a közepes hosszúságú haj tonizálásához, egy hosszú, kettős, és egy rövid egy fél rész.

  1. A festéket és a krémaktivátort agyag vagy üvegedénybe keverjük. A hatóanyagot száraz, előre mosott szálakra alkalmazzuk. A szelíd formula nem igényel védőréteget, mivel nem hatol át a hajszálon.
  2. A vállakat köpenyt vagy törölköző fodrászral kell fedni, és védőkesztyűt kell viselni.
  3. A terméket száraz vagy enyhén nedves hajra alkalmazzák.
  4. A festéket a kefe szintetikus szálakból történő egyenletes mozgása biztosítja. Kényelmesebb a gyógyszert a gyökérről a csúcsra alkalmazni. Amikor a tonizálás csak a gyökereket árnyalhatja, az árnyék végén hosszabb ideig tart.
  5. Fedjük le a haj nem szükséges, amikor a szálaknak a levegővel kell érintkezniük.
  6. 15-25 percig kell ellenállni. Minél sötétebb és vastagabb a haj, annál hosszabb az expozíciós idő. A törékeny és vékony festék nem több, mint 10 perc, ugyanakkor az előfehérített, fehérített vagy festett szálak színezésére is szükség lesz.
  7. A hajat folyó vízzel öblítjük, balzsamot alkalmazunk a tiszta szálakra, és le is mosjuk.
  8. Jobb, ha hajszárító nélkül használják a haját természetes módon.

  Az Estelle festék árnyékolása egyszerű eljárás, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan hozzáadja a kívánt színt természetes vagy színes szálakhoz. Az eljárást a kabinban vagy otthon lehet elvégezni, a hatás akár 1 hónapig tart.

  http://ladyup.online/volosy/okrashivanie/tonirovanie/ispolzuemye-sredstva/kraski/estel

  Estelle hajfestési festék világítás után

  A fehérített haj divatja az emberi történelem egész időszakában rendszeresen megjelent a különböző államokban. És csak az utóbbi évtizedekben a természetes fények és a sima átmenetek divatja látható. Az elmúlt években a hideg aluljárók versenye egyre lendületesebb. A tonizálás hatékonyan megbirkózik a nemes árnyalatokkal - festés instabil színezékekkel, például az Estelle hajfestése a fehérítés után segít a hajának jól kinézni.

  Estel márka a modern színészeknek

  A felhasználók körében értékelik az enyhe ammóniamentes festést. Miután a haja egészségesnek tűnik, nem túlzottan fésült, könnyen fésülhető. A tonizáló termékek sokfélesége közül az orosz gyártó különösen figyelemre méltó - Estel. 2001-ben született, és azóta magabiztosan rendelkezik a szépségipar piacán.

  Szinte minden fodrászüzletben láthatjuk az Estelle hajfestékeket a mesterkészletek között. Továbbá, az eszközök sok olyan nőre jutottak eszébe, akik a professzionális szerszámok segítségével szeretnék megváltoztatni a képet.

  Az orosz és a külföldi mesterek értékelik az Estel Professional-t a pénzért. Az orosz gyártónak kedvező árú termékeket sikerült létrehoznia egy olcsó árszegmensben. Talán a professzionális termékek nem a legegyszerűbbek, de a tapasztalt színészek a luxustermékekhez hasonló eredményeket érnek el.

  A professzionális fodrász fórumok elemzése azt mutatja, hogy az Estel színező kompozíciói az egyik legnépszerűbbek. A luxus szalonok kiegészítik a drágább elit anyagokat. Néha a mesterek lényegében eltérnek a hazai márka használatától más termékek javára. Az ilyen személyes preferenciák azonban inkább kivétel, mint szabály. Ugyanakkor az Estelle stílus- és hajápolási termékei nem népszerűek a fodrászok körében.

  A legtöbb felhasználó pozitív eredménnyel rendelkezik az otthoni pénzeszközök használatából. Sokan azt mondják, hogy meg kell tanulni a festékek keverését, a technológia tanulmányozását. Az eredmény egy egyedülálló kívánt árnyék, a kívánt tartóssággal.

  Figyelem! A tonizálási eljárás előtt ellenőrizni kell a bőr reakcióját a színezőanyaggal. További használat allergia, kiütés, irritáció hiányában lehetséges.

  Tónusú otthon

  Az eljárás meglehetősen egyszerű. A műveletek rendezett és következetes végrehajtásával elérheti a kívánt eredményt:

  1. Védje a film felületét a véletlen kifröccsenésektől, használjon fodrász köpenyt, viseljen kesztyűt.
  2. Kezeljük vastag krémmel vagy vazelinnel.
  3. Keverjük össze a kompozíciót és alkalmazzuk a fésült száraz szálakra, majd az ujjakkal és egy széles fésűvel fésülj át.
  4. Hagyjuk 20 percig hagyni és öblítsük ki balzsammal; mossa le a festéket, amíg a víz tiszta lesz.
  5. Távolítsa el a festékmaradványokat a bőrről, szárítsa meg természetesen a szálakat.

  Az eljárás során nem szükséges melegítő sapka, az Estel színező készítmény normál szobahőmérsékleten érvényes.

  Mi a tonizálás?

  Kontraindikációk hiányában a tisztázást követő tonizálás bármely önmagát tisztelő mester által felajánlja. A pigment eltávolításával és a színező készítménynek a lipidrétegbe való behatolásával kapcsolatos elszíneződés. A káros hatások után a hajszál szerkezete gyengül, és normál fésülés közben eltörhet. A tonizálás segíti a zárak fényességét, rugalmasságát és rugalmasságát. Az ápoló komplexum később segít könnyedén fésülni a haját és formázza a formázást.

  Fontos! A szürke haja esetében ez az eljárás nem alkalmazható: egy szelíd összetétel nem tud megbirkózni a szürke hajjal. Szürke hajra speciális színező készítményeket kell használni.

  Minden pozitív tulajdonsággal a tonizálásnak számos ellenjavallata van:

  • terhesség és szoptatás (egyesek ártalmatlanok, ezért a fiatal anyák döntése továbbra is fennáll);
  • súlyosan sérült hajszerkezet;
  • viszketés, kiütés, sebek a fejbőrön;
  • a tisztázás jelenléte nem haladja meg a 3-5 napot;
  • az egyéni intoleranciát.

  Estelle festék a fehérített haj tonizálásához

  Az Estel az egyik legnépszerűbb kozmetikai márka a szépségszalonokban. Figyelemmel kíséri a nők és a divat igényeit, igyekszik élvezetessé tenni a színezést, és a lehető legközelebb hozza a kívánt eredményt. A bevált tinták közé tartozik a következő sorozat:

  Estel Sense de Luxe - ezt a professzionális sorozatot szerette a fényárnyalatok palettájának gazdagsága, a nem-ammónia összetétele, a lágyság, a gondozás festése során. A krémfesték könnyen összekeverhető, és a pantenol, avokádóolaj mélyen táplálja a fürtöket az átalakulás folyamatában.

  Estel Haute Couture Crystal Blond - színező krémfesték szakemberek számára. Kilenc fényes árnyalatú szőke teszi a megjelenését tisztességesebbé és látványosabbá. A termék egyedülálló képlete segít a kristálytiszta szín elérésében.

  Estel SOLO TON - különálló árnyalati balzsamok, 18 tónusú. Az olcsó árnyékolástól eltérően a SOLO TON termékek UV szűrőket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a gyors színvesztést. A tonizáló rezisztencia eredménye és akár 9 pálcikát is ellenáll.

  Estel LOVE NUANCE - nem professzionális színezőanyagok sora. A gyártó 17 árnyalatot kínál, amelyek harmonikusan lefektetik a hajodat, és díszítik az arcodat. A 6–8 törlőkendővel szembeni festés ideális lesz azok számára, akik csak egy új képet keresnek.

  Estel Solo Contrast - egy kis színpaletta. A festék intenzív világításra (5–6 szint) és tonizálásra szolgál. A telített, ellenálló szín a legigényesebb nőknek tetszik.

  A minőség és a figyelem az ügyfelek felé hozta az Estel termékeit a világpiacra. Ez egy nagyszerű, bevált márka a gyors, gyengéd és első osztályú reinkarnációért. Az Estelle-nél a nők változhatnak anélkül, hogy aggódnának a fürtök egészségéről, mert egy jól ismert gyártó már gondoskodott erről.

  Tippek az új kép kiválasztásához

  Az Estel szelíd vagy intenzív tonizálást tesz lehetővé. A gyengéden színezett samponokat és speciális balzsamokat használnak. Mindenesetre a komponensek mélyen nem hatolnak be a hajszerkezetbe, felületi hatásuk van, rögzítik a rúd pelyhét. 2–4 hét alatt fokozatosan mossuk le.

  Néhány lány Estel-eszközökkel történő alakításával kapcsolatos negatív tapasztalat gyakran a technológia megsértésével vagy a rossz árnyalatok kiválasztásával jár. A márka áttekintése jelzi. A különböző hajokon ugyanaz a szín másként néz ki.

  Ahhoz, hogy a megfelelő színszálakat kapja, nagy mennyiségű termékre kell navigálnia. A színek kiválasztására általános szabályok vonatkoznak:

  1. A szőke nem használhatja a barnák árnyalatait, és fordítva.
  2. A színárnyalatok nem a sötét fürtök megvilágítására szolgálnak.
  3. A mézszőke számára jobb, ha karamelltónusokat választunk, hogy fokozzák az aranyfényt.
  4. A füstös árnyalatú gyöngy, ezüst, platina hangzás hatékonyan működik.
  5. Gazdag barna vagy piros fürtök jobb színezett réz és vöröses árnyalatok.

  Árnyalatok kiválasztása az Estel palettáról

  A divat trendjei és az életkora megváltoztatja a nőket. Ezzel együtt megváltoztatja a hajuk színét. De hogyan ne veszítsük el a színválasztást, és mi a teendő a festékkel? Hogyan kombinálható a rebus 3 része (eredeti hajszín, kiválasztott új hang és százalékos oxidálószer) egy lenyűgöző kívánt eredményre? Ezt most az Estelle táblázat példáján fogjuk megtenni.

  Mit jelent a festék színkódja?

  Általában a színezékek és a közönséges fogyasztók színfestékei az árnyék teljes képének megértéséhez, a gyártók 2-3 számban, kevésbé gyakran használják a 4-et, elválasztva vesszővel vagy perjelekkel. Tekintsük meg a "kód" dekódolásának alapvető szabályait.

  A kód első számjegye azt a fő hangot jelzi, amelyet a színezés eredményeként várhatunk. Hagyományosan 10 pontra osztottak 1-ről - a legsötétebbtől a 10-ig - a legkönnyebbre. Ennek eredményeképpen a gradáció így néz ki:

  • 1 - fekete;
  • 2 - sötét sötét gesztenye;
  • 3 - sötét gesztenye;
  • 4 - gesztenye;
  • 5 - könnyű gesztenye;
  • 6 - sötét szőke;
  • 7 - szőke;
  • 8 - világos szőke;
  • 9 - szőke;
  • 10 - szőke szőke.

  A kód második számjegye meghatározza a domináns árnyalatot. A teljes kibocsátás 8, valamint egy nulla árnyék, ami megfelel a természetes hajszínnek. Az Estelle színárnyalata így néz ki:

  • 0 - természetes színárnyalat, azonos az alapszínnel;
  • 1 - hamu;
  • 2 - lila (gyöngyház);
  • 3 - arany;
  • 4 - réz;
  • 5 - piros;
  • 6 - barna;
  • 7 - gyöngy.

  A harmadik, negyedik számjegy további árnyalatok. Digitális kódja szintén az uralkodó árnyalat elvére vonatkozik.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes hajfestékgyártók márkái eltérhetnek a nemzetközi szabványoktól a további árnyalatokhoz. Különösen a híres palettára vonatkozik.

  Egy kis gyakorlat:

  A 7/38 festék egy világosbarna színt kap, aranyszínű gyöngy (bézs) árnyalattal.

  És a festék után 9/34 egy arany-réz árnyalatú szőke lesz.

  Megértjük a festés bonyolultságát

  Szükséged lesz oxidokra is a szálak festésére. Azt is nevezik oxigénnek, fejlődő tej vagy emulzió. Valójában hidrogén-peroxidot tartalmazó készítmény. Százaléka a peroxid koncentrációjából. Az érthetőség kedvéért így néz ki: 3% oxid tartalmaz 1 liter bázisban 30 ml peroxidot, 6% - 60 ml stb.

  Az oxidokat 1,5 és 12% közötti színben használják, mindez a kívánt eredménytől és az eredeti és a kiválasztott szín közötti különbségtől függ:

  • oxidálószer 1,5-1,9% - csak háttérvilágítást ad;
  • 3% - hátteret ad a világításnak és a haj 0,5-1 tónusú megvilágítását;
  • 6% - háttérvilágítást ad, és 1-2 tónussal könnyíti a hajat;
  • 9% - háttérvilágítást ad és 2-3 színnel könnyíti a hajat;
  • 12% - a háttérvilágítás háttere, és 4 tónusú fényesíti a hajat.

  Háttérvilágítás - ez egy további árnyalat a hajban a világítás után, vagyis a domináns természetes haj pigment maradványai. A tisztázás háttere segít a kívánt hatás fokozásában, ha egybeesik a kiválasztott hanggal, ha éppen ellenkezőleg, megzavarja, akkor lépéseket tesz a nagyobb tisztázásra vagy semlegesítésre.

  A festékpalettán a színező készítmények gyártója egyértelműen megmutatja az előforduló árnyalatot. De vegye figyelembe, hogy a festéshez fehér szintetikus szálakat alkalmaztak, így a hajában kissé módosítható.

  Tanács. A kiválasztott terméket mindig egy szálon tesztelhetjük. Ha elégedett az eredménnyel, elkezdheti a haj teljes fejének színezését.

  A festékpalettán egy speciális fényesítő sorozat is található (alul balra), hogy a színt 6-ra állítsa. Ezeket a festékeket 12% -os oxiddal kell hígítani, és 45-50 percig kell tartani.

  A fő színészek számára az Estelle számos színkorrekciót és színezőanyagot kínál a szín kiemeléséhez, a tonizáláshoz (jobbra a táblázat alján), de nem használhatja őket otthon, munka nélkül, szakembereknek bízva.

  Összefoglalva

  Például válasszon két színt:

  • kezdeti - 7/0 (szőke);
  • a szín, amelyben átalakulunk, 9/34 (szőke arany-réz).

  Algoritmus a további festéshez:

  1. Határozza meg a hangok különbségét - esetünkben 2.
  2. Az oxidok táblázatából válassza ki a kívánt százalékot - esetünkben 6% -ot.
  3. Nedvesítsük meg a hajat a könnyítés előtt, de ne használj balzsamokat és kondicionálókat.
  4. A festéket oxigénnel azonnal fel kell hígítani a fürtökre való felhordás előtt, jól keverjük össze, hogy ne legyenek száraz festékek.
  5. Terjessze a kompozíciót a szálakra: kezdje meg a hosszú és közepes szőrzet színezését a végektől, a középső résztől, majd folytassa a gyökerekig. Rövid hajvágás teljesen festve, teljes hosszában.
  6. Ellenőrizze a megadott időt és az öblítést.

  A fehérített haj fenntartásához a fejlesztők ezüstös balzsamokat és maszkokat kínálnak, amelyek azért működnek, mert a lila pigment a kompozícióban semlegesíti a sárgaságot. A csillogó samponok és a pantenollal és a keratinnal rendelkező csillogó balzsamok belsejében kiemelik a fürtöket. A táplálkozáshoz és ápolt megjelenéshez olajellátást is végezhet.

  A különféle eszközökkel való orientálás nem könnyű. Ezért az első kísérlet a színváltozással a legjobban a kabinban történik. A tapasztalt mester kiválasztja a megfelelő árnyalatot, és ajánlja a megfelelő gondozást. Független kísérleteket érdemes kezdeni a színfestés kezdeti tudásbázisával.

  Minden lánynak biztosan meg kell találnia azt a márkát, amely a kívánt eredményt adja a szálain. Meghibásodás esetén érdemes megjegyezni, hogy a festéket fokozatosan el kell mosni, és visszaáll a tulajdonosához az eredetihez hasonló színnel.

  Jó tudni a tonizálásról:

  http://expertpovolosam.com/procedury/osvetlenie/sredstva/tonirovanie-kraskoy-estel

  Estel hajfestési termékek

  Milyen lány akar lenni szép, változtatni a megjelenését a lehető legrövidebb idő alatt, és elérni a kívánt eredményt. És mivel van egy vélemény, hogy egy új frizura, fodrász vagy festék megnyitja az utat az új élethez, a haj a leggyakrabban változik.

  Estel színező haj. előnyök

  Céljaik elérése érdekében a szakértők gyakran tanácsot adnak egy láthatatlan és meglehetősen megfizethető kozmetikai termék használatáról, nevezetesen az Estel haj színező termékeiről.

  Legfeljebb 150 ml-es edényekben készülnek, és egy üveg elegendő a hosszú hajhoz. De a bemutatott ár a boltban lehetővé teszi, hogy egyszerre több darabot vásároljon tartós használatra.

  A csomagolás meglehetősen kényelmes, és lehetőség van arra, hogy rendszeres kézitáskába tegye azt, ha hosszú utazásokról beszélünk, ahol a kép megváltoztatása nélkül nem lehet megtenni.

  Ezen túlmenően ez a termék jelentős előnyökkel rendelkezik, nevezetesen:

  • a természetes árnyalatok nagy választéka;
  • nagyon könnyű és végtelenül sötét hajra alkalmas;
  • a kompozícióban nem áll fenn gyanú a peroxid és az ammónia esetében, amely túl száraz, és így véglegesen tönkreteszi a hajat;
  • nem folt a fejbőrre, egyszerűen lemosódik, és nem hagy kellemetlen meglepetéseket a fürtökben.

  Estel tonik hajra: alkalmazás módja

  A bemutatott eszközt problémamentesen használják. Alkalmazás előtt ajánlatos olyan régi ruhákat felhelyezni, amelyek nem szennyeződnek a szennyeződéshez, miután a tiszta, száraz hajat simaságra fésülték. Annak ellenére, hogy a tonik nem eszik be a bőrbe, és könnyen lemosható, még mindig különleges kesztyűt kell viselni a festéshez, majd ezt követően minden szőrzetből gyökérről a csúcsra kell elosztani.

  Egy zsák vagy kalap elhelyezése a fején egyáltalán nem szükséges, mivel ez időveszteség lesz, és a hatás nem lehet olyan örömteli.

  A palackokon fel van tüntetve, hogy a kozmetikát ilyen módon kell tartani negyven percig. De ebben az esetben az árnyék nagyon telített és „durva” lesz. A megadott idő jobban megfelel az ügyfeleknek, akik szőke vagy álmodni akarnak, hogy megszabaduljanak a hajában lévő sárga árnyalattól.

  Estel hajfestési termékek

  Ha a lány sötét szőke hajú, vagy barna, és ideiglenes festéket használ, kizárólag a hajának árnyékolására, akkor tíz-tizenöt perc várakozás lesz elég neki. Ez idő alatt a tonik minden bizonnyal működik, és másnap a haj frissített megjelenésű lesz.

  A sampon nélkül meleg vízzel mossa le. Amint már említettük, a kezeken és a fejbőrön nem lesz „áruló” jel. A legjobb, ha megvárja, amíg a haj meg nem szárad, és ne használjon hajszárítót és egyéb berendezést a zokni időszakban történő szárításhoz.

  Az Estel színezése a lányoknak újnak tűnik. A frizurájuk csillog a napban, a színe egyenletes és természetes. A haj nagyon finom és selyem, szinte nem zavaros, és nem nyomja.

  Annak érdekében, hogy ne lerombolják a kapott hatást, nagyon óvatosan kell választanunk a népi és tároló hajmaszkokat, mivel sokan „megölik” a kapott csillogást, és sokkal gyorsabban eltávolítják a selyemséget.

  Természetesen a bemutatott hajkozmetikumok nem tartósak. Legfeljebb egy hónapja nem lesz nyom. De ez az összes tonik jellegzetessége, és meg kell gondolni egy ilyen árnyalatot, mielőtt bármelyiküket a box office-ban lyukasztja.

  De mivel az Estel termékek híresek az összetevők természetességéről és a káros anyagok hiányáról, sokkal gyakrabban használhatók, mint a festékek, kísérleteznek teljesen más árnyalatokkal, és nem félnek semmitől. Végtére is, ha szükséges, egy sikertelen festmény könnyen lemosható egy hétvégén.

  http://ideales.ru/uhod-za-volosami/toniruyushhie-sredstva-dlya-volos-estel.html

  LiveInternetLiveInternet

  -Keresés napló szerint

  -Feliratkozás e-mailben

  -statisztika

  A tonizáló sárga haj Estelle - tonizáló haj ajánlata fodrászoknak

  alliance-doors.ru

  Hogyan zatonirovat sárga haj szőke? ESTEL és MATRIX

  Estelle hajfestési festék világítás után

  Sok lány arra törekszik, hogy a haját megvilágítsa. Ehhez használjon különböző eszközöket, beleértve a színezékeket és a tonikokat, de gyakran a várt fehér hajszín helyett sárga színű lesz. Hogyan lehet egy árnyalatot egy hidegebb fehérre rögzíteni?

  Hogyan távolítsuk el a sárga hajat

  A tisztítás után megjelenő sárgaság a szépségszalonban eltávolítható: a mester egy professzionális eszköz segítségével elvégzi a festék mosását. Ennek az eljárásnak köszönhetően a tisztított szálak sárga pigmentje teljesen megszűnik. Ezenkívül a mester meg tudja mondani, hogyan távolítsa el a sárgaságot a hajától: milyen népi és professzionális eszközöket kell használni.

  Ha valamilyen oknál fogva egy nő nem szeretne kapcsolatba lépni egy szakemberrel, akkor gyönyörű színt érhet el önmagában, olyan kompozíciókat használva, mint a Blondex vagy a Supra. A legjobb eredmény azonban a „ezüst”, „gyöngy”, „platina”, „hamu” fehérített hajfestékek használata után érhető el. Az ilyen hangok tökéletesen eltávolítják a sárgaságot, és gyönyörű fehér színt adnak. Egy másik lehetőség a csúnya pigment leöblítésére egy speciális színező sampon vagy balzsam használata. Az ilyen alapok gazdag lila színnel rendelkeznek, így a sárgaság eltűnik.

  Hogyan lehet megszabadulni a sárga hajtól a világítás után

  Általában a sárga szín jelenik meg barnákban, akik világos színekben színeznek. A természetes sötét pigmentet nehéz megállapítani, így a világos sárga lesz a világítás következménye. Ennek eredményeként a frizura rosszabbnak tűnik a vártnál. Néha a festék nem megfelelő alkalmazása miatt a szálak vörösessé válnak. Azok a nők, akik otthon végeznek eljárást, gyakran perederzhivayut összetételűek a hajon, "égő" őket, aminek eredményeként a tisztított szálak sárga színnel jelennek meg.

  A sárgaság másik valószínűsége az oxigén. A festés után a levegő belép a szőrszálakon keresztül, ami oxidációt okoz, és a fehér festék kimosódik. Ezt követően csak egy csúnya sárga színű marad. Milyen festéket távolítson el a sárgaságtól a fehérített hajtól? A szakértők erre a célra javasolják, hogy a tisztítószerek százalékos arányával 4 terméket válasszanak, és ammóniatartalom nélkül. Az ilyen arányt a festék és az oxidáló emulzió arányainak beállításával érjük el. Az utóbbi mennyiségét 2-szer növelik (az összetevők teljes aránya 1: 2).

  Ezenkívül gyorsan eltávolíthatja a fehérített hajból a sárgaságot, keverékek használatával. Nem festésre szolgálnak, hanem tónus korrekció céljából. Minél könnyebb a haja, annál kevésbé van szükség a keverékre. A stilisták azt javasolják, hogy javítsák a sárga árnyalatot, hogy speciális festéket használjanak a tonizáláshoz, és ne más készítményeket, mert a benne lévő festék minimálisra csökkenti a hajszerkezet károsodását, és védőréteget képez.

  Hogyan könnyítsük meg a haj sárgaság nélkül, festékek alkalmazása nélkül? Opcionálisan eltávolíthat egy vöröses, fehérített szálakat speciális öblítések és samponok segítségével. Ezek a termékek enyhe hatást gyakorolnak a hajszínre, elmosva a sárga pigmentet, és csak a kívánt színt hagyják. Ezen kívül lehetőség van a szálak fehérítésére is. Ezek a higiéniai termékekhez hozzáadódnak. A tonikok azonban csak egy átmeneti módszer a probléma kezelésére, mivel képesek rövid ideig (7-15 nap) festeni a szálakat egy bizonyos árnyalatban.

  A fehérített hajból a sárgaság eltávolítására szolgáló felsorolt ​​eszközökön kívül néhányan népszerű módszerekkel gyönyörű fehér színt érnek el. Melyiket használja, válassza ki magát. A következő maszkok segítenek a sárga pigment kezelésében:


  1. Honey. Természetes vagy mesterséges mézet használnak a fejre, 8-10 órán át hagyjuk, majd rendszeres samponnal lemosni. A szőrszálakban bekövetkező kémiai reakció miatt a sárgaság megszűnik.
  2. Citromsav. Szüksége lesz egy harmadik csésze frissen facsart citromlé és kefir, egy kis sampon, 1-2 evőkanál. l. vodka. Keverjük össze az összetevőket egy megvert tojással. Vigye fel a keveréket egy órára a fejére, majd öblítse le a haját csalánkiütéssel vagy vizet ecettel.
  3. Hagyma. A nagy hagymát húsdarálóval / keverővel őröljük. Az így kapott sűrítményt kis mennyiségű forrásban lévő vízzel öntjük, és 20 percig ragaszkodunk. A hűtött keverékkel fedjük le a fejet, tegyük egy csomagot és egy törülközőt. 1-2 óra múlva mossa le a maszkot. A haj tisztításához nem hagymát szagol, vízzel és ecettel mossuk.

  Milyen festékkel könnyítheti a haj sárgaság nélkül

  A festőanyag kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a „sárgás” jelzésű csomagokra. A leghatékonyabbak hamu, hideg árnyalatok. Festeni egy meleg napos, búza, mézes hang, nem tudja eltávolítani a sárga pigment. A kiváló minőségű színezőanyag nemcsak a szépségszalonok alkalmazottai, hanem a közönséges nők számára is elérhető. Milyen festékkel lehet eltávolítani a fehérített haj sárgaságát:


  1. Estelle. És jobb, ha előnyben részesítjük az Estel Deluxe termékek professzionális vonalát. Ennek a sorozatnak a színe tökéletesen színeződik, színek szálak. Alkalmazása után a frizura telített, tartós árnyék, puha és ragyogó. Hozzávetőleges költség - 250 p.
  2. L'Oreal Casting. Kiváló választás a sárgaság eltávolítására a fehérített szálakból. A márka gazdag színárnyalatú, így minden nő megtalálhatja a tökéletes árnyalatot. Hozzávetőleges ár - 300 p.
  3. Garnier Color. A festék megérdemli a lányok szeretetét, akik könnyebbé teszik, és gyönyörű fehér színt kapnak. A Garnier nem tartalmaz ammóniát, így nem rontja el a szőrszálakat, így tartós, szép árnyalatot biztosít. Költség - 170-190 p.
  4. Schwarzkopf Brillians. Ennek a festéknek a tartóssága miatt nem kell rendszeresen festeni a kívánt színt - egyszerűen megvilágíthatja a visszanyert gyökereket. A Schwarzkopf Brilliance tökéletesen bebizonyította magát, mint a sárgaság ellen hatékony terméket.

  Hogyan lehet megszabadulni a sárga haj professzionális eszközök

  A fehérített haj sárga árnyalatának oka általában nem megfelelő festés, vagy az alacsony minőségű festék kiválasztása. Ezen túlmenően ez a festék kiszámíthatatlan reakciójával magyarázható a haj természetes pigmentjével. Hogyan érhetjük el a fehér haj sárgaság nélkül:


  1. Válasszon egy jó minőségű fényesítő festéket. Ez nem csak a szálak elszíneződését, hanem a kívánt árnyalatot is adja. Jobb, ha a platina, ashen tónusok maradnak.
  2. Vigye fel a kompozíciót a fejre, tartsa a dobozon feltüntetett időt és öblítse ki balzsam-öblítéssel.
  3. Közvetlenül a beavatkozás után sárgázó tónusú balzsamot kell felhelyezni a hajkabinra, keverjük össze 1: 1 samponnal (az alternatív megoldás egy speciális színezett sampon megvásárlása).
  4. Várjon, amíg a tonik meg fog működni, mert ez elég 3-5 perc. Miután a szokásos módon mossa meg a haját.

  Videó: egy új módja a sárga haj eltávolításának

  Nadezhda, 22 éves: A természetes színem gesztenye, de szeretem még szőkeebbé válni, így tudom, hogy melyik festék jobb, mert rendszeresen könnyebb. A piros pigment majdnem minden festék után marad, speciális samponokkal hozom ki. Legfőképpen szeretem a Schwarzkopf Bonacour vagy a Blond Mi. Kiderült, hogy egy szép hamutó árnyalatú, anélkül, hogy piros lenne.

  Anna, 27 éves: A kérdés, hogy milyen festékkel jobb a sárgaság eltávolítása a fehérített hajból, azt válaszolom L'real-nak. Megpróbáltam különböző márkákat, de az első árnyalatot a lehető legközelebb találtam az ideálisnak, miután a harmadik számot használtam. Sokkal jobban világít, mint mások, de az optimális hatás érdekében a terméket rendszeresen kell használni.

  Polina, 20 éves: A természetes színem szőke, de több éve sötétben festették, és most nagyon nehéz visszatérni természetes hangjához. Nem akarom visszaélni a professzionális kozmetikumok színezését, mivel a szőrszálak már törékenyek, szárazak, élettelenek. Olyan tonikokat használok, amelyek nem írják le a tippeket.

  Mint ez a cikk? Mondd el barátaidnak:

  Hogyan válasszuk ki az árnyékot az Estelle színpalettáról?

  A fehérített haj divatja az emberi történelem egész időszakában rendszeresen megjelent a különböző államokban. És csak az utóbbi évtizedekben a természetes fények és a sima átmenetek divatja látható. Az elmúlt években a hideg aluljárók versenye egyre lendületesebb. A tonizálás hatékonyan megbirkózik a nemes árnyalatokkal - festés instabil színezékekkel, például az Estelle hajfestése a fehérítés után segít a hajának jól kinézni.

  Estel márka a modern színészeknek

  A felhasználók körében értékelik az enyhe ammóniamentes festést. Miután a haja egészségesnek tűnik, nem túlzottan fésült, könnyen fésülhető. A tonizáló termékek sokfélesége közül az orosz gyártó különösen figyelemre méltó - Estel. 2001-ben született, és azóta magabiztosan rendelkezik a szépségipar piacán.

  Szinte minden fodrászüzletben láthatjuk az Estelle hajfestékeket a mesterkészletek között. Továbbá, az eszközök sok olyan nőre jutottak eszébe, akik a professzionális szerszámok segítségével szeretnék megváltoztatni a képet.

  Az orosz és a külföldi mesterek értékelik az Estel Professional-t a pénzért. Az orosz gyártónak kedvező árú termékeket sikerült létrehoznia egy olcsó árszegmensben. Talán a professzionális termékek nem a legegyszerűbbek, de a tapasztalt színészek a luxustermékekhez hasonló eredményeket érnek el.

  A professzionális fodrász fórumok elemzése azt mutatja, hogy az Estel színező kompozíciói az egyik legnépszerűbbek. A luxus szalonok kiegészítik a drágább elit anyagokat. Néha a mesterek lényegében eltérnek a hazai márka használatától más termékek javára. Az ilyen személyes preferenciák azonban inkább kivétel, mint szabály. Ugyanakkor az Estelle stílus- és hajápolási termékei nem népszerűek a fodrászok körében.

  A legtöbb felhasználó pozitív eredménnyel rendelkezik az otthoni pénzeszközök használatából. Sokan azt mondják, hogy meg kell tanulni a festékek keverését, a technológia tanulmányozását. Az eredmény egy egyedülálló kívánt árnyék, a kívánt tartóssággal.

  Figyelem! A tonizálási eljárás előtt ellenőrizni kell a bőr reakcióját a színezőanyaggal. További használat allergia, kiütés, irritáció hiányában lehetséges.

  Tónusú otthon

  Az eljárás meglehetősen egyszerű. A műveletek rendezett és következetes végrehajtásával elérheti a kívánt eredményt:


  1. Védje a film felületét a véletlen kifröccsenésektől, használjon fodrász köpenyt, viseljen kesztyűt.
  2. Kezeljük vastag krémmel vagy vazelinnel.
  3. Keverjük össze a kompozíciót és alkalmazzuk a fésült száraz szálakra, majd az ujjakkal és egy széles fésűvel fésülj át.
  4. Hagyjuk 20 percig hagyni és öblítsük ki balzsammal; mossa le a festéket, amíg a víz tiszta lesz.
  5. Távolítsa el a festékmaradványokat a bőrről, szárítsa meg természetesen a szálakat.

  Az eljárás során nem szükséges melegítő sapka, az Estel színező készítmény normál szobahőmérsékleten érvényes.

  Lásd még: Tonic Balm a tisztítás után.

  Mi a tonizálás?

  Kontraindikációk hiányában a tisztázást követő tonizálás bármely önmagát tisztelő mester által felajánlja. A pigment eltávolításával és a színező készítménynek a lipidrétegbe való behatolásával kapcsolatos elszíneződés. A káros hatások után a hajszál szerkezete gyengül, és normál fésülés közben eltörhet. A tonizálás segíti a zárak fényességét, rugalmasságát és rugalmasságát. Az ápoló komplexum később segít könnyedén fésülni a haját és formázza a formázást.

  Fontos! A szürke haja esetében ez az eljárás nem alkalmazható: egy szelíd összetétel nem tud megbirkózni a szürke hajjal. Szürke hajra speciális színező készítményeket kell használni.

  Minden pozitív tulajdonsággal a tonizálásnak számos ellenjavallata van:


  • terhesség és szoptatás (egyesek ártalmatlanok, ezért a fiatal anyák döntése továbbra is fennáll);
  • súlyosan sérült hajszerkezet;
  • viszketés, kiütés, sebek a fejbőrön;
  • a tisztázás jelenléte nem haladja meg a 3-5 napot;
  • az egyéni intoleranciát.

  Estelle festék a fehérített haj tonizálásához

  Az Estel az egyik legnépszerűbb kozmetikai márka a szépségszalonokban. Figyelemmel kíséri a nők és a divat igényeit, igyekszik élvezetessé tenni a színezést, és a lehető legközelebb hozza a kívánt eredményt. A bevált tinták közé tartozik a következő sorozat:

  Estel Sense de Luxe - ezt a professzionális sorozatot szerette a fényárnyalatok palettájának gazdagsága, a nem-ammónia összetétele, a lágyság, a gondozás festése során. A krémfesték könnyen összekeverhető, és a pantenol, avokádóolaj mélyen táplálja a fürtöket az átalakulás folyamatában.

  Estel Haute Couture Crystal Blond - színező krémfesték szakemberek számára. Kilenc fényes árnyalatú szőke teszi a megjelenését tisztességesebbé és látványosabbá. A termék egyedülálló képlete segít a kristálytiszta szín elérésében.

  Estel SOLO TON - különálló árnyalati balzsamok, 18 tónusú. Az olcsó árnyékolástól eltérően a SOLO TON termékek UV szűrőket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a gyors színvesztést. A tonizáló rezisztencia eredménye és akár 9 pálcikát is ellenáll.

  Estel LOVE NUANCE - nem professzionális színezőanyagok sora. A gyártó 17 árnyalatot kínál, amelyek harmonikusan lefektetik a hajodat, és díszítik az arcodat. A 6–8 törlőkendővel szembeni festés ideális lesz azok számára, akik csak egy új képet keresnek.

  Estel Solo Contrast - egy kis színpaletta. A festék intenzív világításra (5–6 szint) és tonizálásra szolgál. A telített, ellenálló szín a legigényesebb nőknek tetszik.

  A minőség és a figyelem az ügyfelek felé hozta az Estel termékeit a világpiacra. Ez egy nagyszerű, bevált márka a gyors, gyengéd és első osztályú reinkarnációért. Az Estelle-nél a nők változhatnak anélkül, hogy aggódnának a fürtök egészségéről, mert egy jól ismert gyártó már gondoskodott erről.

  Lásd még: Az Estelle legjobb hajtisztítója.

  Tippek az új kép kiválasztásához

  Az Estel szelíd vagy intenzív tonizálást tesz lehetővé. A gyengéden színezett samponokat és speciális balzsamokat használnak. Mindenesetre a komponensek mélyen nem hatolnak be a hajszerkezetbe, felületi hatásuk van, rögzítik a rúd pelyhét. 2–4 hét alatt fokozatosan mossuk le.

  Néhány lány Estel-eszközökkel történő alakításával kapcsolatos negatív tapasztalat gyakran a technológia megsértésével vagy a rossz árnyalatok kiválasztásával jár. A márka áttekintése jelzi. A különböző hajokon ugyanaz a szín másként néz ki.

  Ahhoz, hogy a megfelelő színszálakat kapja, nagy mennyiségű termékre kell navigálnia. A színek kiválasztására általános szabályok vonatkoznak:


  1. A szőke nem használhatja a barnák árnyalatait, és fordítva.
  2. A színárnyalatok nem a sötét fürtök megvilágítására szolgálnak.
  3. A mézszőke számára jobb, ha karamelltónusokat választunk, hogy fokozzák az aranyfényt.
  4. A füstös árnyalatú gyöngy, ezüst, platina hangzás hatékonyan működik.
  5. Gazdag barna vagy piros fürtök jobb színezett réz és vöröses árnyalatok.

  Árnyalatok kiválasztása az Estel palettáról

  A divat trendjei és az életkora megváltoztatja a nőket. Ezzel együtt megváltoztatja a hajuk színét. De hogyan ne veszítsük el a színválasztást, és mi a teendő a festékkel? Hogyan kombinálható a rebus 3 része (eredeti hajszín, kiválasztott új hang és százalékos oxidálószer) egy lenyűgöző kívánt eredményre? Ezt most az Estelle táblázat példáján fogjuk megtenni.

  Mit jelent a festék színkódja?

  Általában a színezékek és a közönséges fogyasztók színfestékei az árnyék teljes képének megértéséhez, a gyártók 2-3 számban, kevésbé gyakran használják a 4-et, elválasztva vesszővel vagy perjelekkel. Tekintsük meg a "kód" dekódolásának alapvető szabályait.

  A kód első számjegye azt a fő hangot jelzi, amelyet a színezés eredményeként várhatunk. Hagyományosan 10 pontra osztottak 1-ről - a legsötétebbtől a 10-ig - a legkönnyebbre. Ennek eredményeképpen a gradáció így néz ki:


  • 1 - fekete;
  • 2 - sötét sötét gesztenye;
  • 3 - sötét gesztenye;
  • 4 - gesztenye;
  • 5 - könnyű gesztenye;
  • 6 - sötét szőke;
  • 7 - szőke;
  • 8 - világos szőke;
  • 9 - szőke;
  • 10 - szőke szőke.

  A kód második számjegye meghatározza a domináns árnyalatot. A teljes kibocsátás 8, valamint egy nulla árnyék, ami megfelel a természetes hajszínnek. Az Estelle színárnyalata így néz ki:


  • 0 - természetes színárnyalat, azonos az alapszínnel;
  • 1 - hamu;
  • 2 - lila (gyöngyház);
  • 3 - arany;
  • 4 - réz;
  • 5 - piros;
  • 6 - barna;
  • 7 - gyöngy.

  A harmadik, negyedik számjegy további árnyalatok. Digitális kódja szintén az uralkodó árnyalat elvére vonatkozik.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes hajfestékgyártók márkái eltérhetnek a nemzetközi szabványoktól a további árnyalatokhoz. Különösen a híres palettára vonatkozik.

  A 7/38 festék egy világosbarna színt kap, aranyszínű gyöngy (bézs) árnyalattal.

  És a festék után 9/34 egy arany-réz árnyalatú szőke lesz.

  Megértjük a festés bonyolultságát

  Szükséged lesz oxidokra is a szálak festésére. Azt is nevezik oxigénnek, fejlődő tej vagy emulzió. Valójában hidrogén-peroxidot tartalmazó készítmény. Százaléka a peroxid koncentrációjából. Az érthetőség kedvéért így néz ki: 3% oxid tartalmaz 1 liter bázisban 30 ml peroxidot, 6% - 60 ml stb.

  Az oxidokat 1,5 és 12% közötti színben használják, mindez a kívánt eredménytől és az eredeti és a kiválasztott szín közötti különbségtől függ:


  • oxidálószer 1,5-1,9% - csak háttérvilágítást ad;
  • 3% - hátteret ad a világításnak és a haj 0,5-1 tónusú megvilágítását;
  • 6% - háttérvilágítást ad, és 1-2 tónussal könnyíti a hajat;
  • 9% - háttérvilágítást ad és 2-3 színnel könnyíti a hajat;
  • 12% - a háttérvilágítás háttere, és 4 tónusú fényesíti a hajat.

  Háttérvilágítás - ez egy további árnyalat a hajban a világítás után, vagyis a domináns természetes haj pigment maradványai. A tisztázás háttere segít a kívánt hatás fokozásában, ha egybeesik a kiválasztott hanggal, ha éppen ellenkezőleg, megzavarja, akkor lépéseket tesz a nagyobb tisztázásra vagy semlegesítésre.

  A festékpalettán a színező készítmények gyártója egyértelműen megmutatja az előforduló árnyalatot. De vegye figyelembe, hogy a festéshez fehér szintetikus szálakat alkalmaztak, így a hajában kissé módosítható.

  Tanács. A kiválasztott terméket mindig egy szálon tesztelhetjük. Ha elégedett az eredménnyel, elkezdheti a haj teljes fejének színezését.

  A festékpalettán egy speciális fényesítő sorozat is található (alul balra), hogy a színt 6-ra állítsa. Ezeket a festékeket 12% -os oxiddal kell hígítani, és 45-50 percig kell tartani.

  A fő színészek számára az Estelle számos színkorrekciót és színezőanyagot kínál a szín kiemeléséhez, a tonizáláshoz (jobbra a táblázat alján), de nem használhatja őket otthon, munka nélkül, szakembereknek bízva.

  Összefoglalva

  Például válasszon két színt:


  • kezdeti - 7/0 (szőke);
  • a szín, amelyben átalakulunk, 9/34 (szőke arany-réz).

  Algoritmus a további festéshez:


  1. Határozza meg a hangok különbségét - esetünkben 2.
  2. Az oxidok táblázatából válassza ki a kívánt százalékot - esetünkben 6% -ot.
  3. Nedvesítsük meg a hajat a könnyítés előtt, de ne használj balzsamokat és kondicionálókat.
  4. A festéket oxigénnel azonnal fel kell hígítani a fürtökre való felhordás előtt, jól keverjük össze, hogy ne legyenek száraz festékek.
  5. Terjessze a kompozíciót a szálakra: kezdje meg a hosszú és közepes szőrzet színezését a végektől, a középső résztől, majd folytassa a gyökerekig. Rövid hajvágás teljesen festve, teljes hosszában.
  6. Ellenőrizze a megadott időt és az öblítést.

  A fehérített haj fenntartásához a fejlesztők ezüstös balzsamokat és maszkokat kínálnak, amelyek azért működnek, mert a lila pigment a kompozícióban semlegesíti a sárgaságot. A csillogó samponok és a pantenollal és a keratinnal rendelkező csillogó balzsamok belsejében kiemelik a fürtöket. A táplálkozáshoz és ápolt megjelenéshez olajellátást is végezhet.

  A különféle eszközökkel való orientálás nem könnyű. Ezért az első kísérlet a színváltozással a legjobban a kabinban történik. A tapasztalt mester kiválasztja a megfelelő árnyalatot, és ajánlja a megfelelő gondozást. Független kísérleteket érdemes kezdeni a színfestés kezdeti tudásbázisával.

  Minden lánynak biztosan meg kell találnia azt a márkát, amely a kívánt eredményt adja a szálain. Meghibásodás esetén érdemes megjegyezni, hogy a festéket fokozatosan el kell mosni, és visszaáll a tulajdonosához az eredetihez hasonló színnel.

  Jó tudni a tonizálásról:

  Hasznos videók

  Világító és tonizáló estel.

  Hogyan árnyékolt fehérített haj.

  DIY hajfestés

  Minden második lány az életében legalább egyszer festett fürtöt, és minden harmadik alkalommal rendszeresen. A hajfestés egy olyan eljárás, amely ideális a szőke és a barnák, a szürkület és a lányok számára, csak világítás után.

  Hogyan készítsünk otthoni hajfestést

  Tonizáló - festési technológia, amelyben a festést kizárólag ammóniavegyületek nélkül végezzük. Nem hatolnak be a magba, hanem a göndör felületén maradnak. Segíti a száraz és kombinált szálak minimális sérülését.

  Ez a technológia magyarázza a hajformázás és a hajfestés közötti különbséget.

  A technika önállóan használható, például egy bizonyos árnyalat zárolásának megadására vagy a szokásos színből való kilépésre (a szőkeek gyakran a tonizálás segítségével megváltoztatják a hajszínt világosbarna vagy természetes szőke). De most elsősorban az ombra, shatush vagy balayazh festése után a sárgaság eltávolítására használják.

  Hangjelzéssel

  Az ilyen színezést sötét és szőke hajon végezhetjük, miután kiemeltük a brondirovaniya-t és a kívánt eredményt.

  Meglehetősen nehéz a természetes hajat otthonra festeni, de a könnyítés után a tonizálás akár nem szakember is elvégezhető. A legegyszerűbb módja egy speciális balzsam vagy sampon használata. A hatás nem lesz kevésbé fényes, mint egy standard színezést követően, de az eljárás a lehető legbiztonságosabb lesz.

  A sárgaság kiküszöbölése érdekében a legmegfizethetőbb megoldás, ha a haját egy színezőszerrel (Tonic, Estelle, stb.) Mossa:


  1. Nyugodtan válasszon egy sokkal könnyebb árnyalatot, mint a sajátod (ha szükséges). Ugyanakkor a barna hajú nőknek meg kell érteniük, hogy a sampon és a balzsam nem lesz hatással a sötét hajra;
  2. Kis mennyiségű festék kerül felhasználásra nedves zárakra. Egy ideig a fürtökön kell hagyni, majd öblítsük le hideg vízzel, és használjunk légkondicionálót;

  A színező készítmény alkalmazása

  Tonikus reakció

  Ideális lehetőség árnyékolásra, hogy kiemelje vagy könnyebbé tegye néhány szőke szálat. De a fekete fürtök hatásossága megkérdőjelezhető. A barnák számára megfelelőbb professzionális tonizálás.

  Tonizáló sötét haj

  A sötét szépségek számára számos lehetőség van a fürtök festésére. A legnépszerűbb festési típusok most:


  1. Ombre. A festészet több árnyalatának kombinációja, ahol a végek elszíneződnek, és a gyökerek elmosódnak, vagy elhagyják, ahogy van;
  2. Shatush. Olyan technika, amely nagyon hasonlít egy ombre-ra, kivéve a gradiens vonalat. Az ombrában világos, és shatush-ban simább és homályosabb;
  3. Balayazh. Hosszú és rövid ideig egyaránt történik. Ez a szín a nyúlványoktól a gyökerekig terjed a teljes hosszon. Emiatt létrejön a kötet és a vakító fény hatása.

  Annak érdekében, hogy az ilyen divatos színezés látványosabbá váljon, és a fehér szálak kiemelkedjenek az általános háttérrel, a sötét területek színezettek. Fényes átmenet létrehozásához árnyalatokat használnak, 1–2 tónusok sötétebbek, mint a természetes.

  A sötét haj színezése:


  1. A fej több szakaszra van osztva - a mesterek negyeddarabokat használnak. Ha minden szál négy egyenlő zónára van osztva;
  2. A választott színtípustól függően a zárak fésülnek, vagy ellenkezőleg, fésülnek és elszíneződnek a fóliában. Ehhez fényesítő vegyületet alkalmazunk a felületükön. Javasoljuk, hogy ammónia nélküli festékeket használjanak - kevésbé ártalmasak a hajszerkezetre;
  3. 20-30 perc elteltével a tisztázás teljesnek tekinthető. A nem festett szálak sötét területein a kívánt színárnyalatot alkalmazzuk. Színező szakértők azt tanácsolják, hogy elkerüljék az éles természetellenes színeket, jobb, ha természetes: a sötét csokoládé, a gesztenye stb.
  4. A pryadok alkalmazott felületén árnyékban. Ez magában foglalja a gyökereket, de nem érinti az elszíneződött területeket. A gyártók ajánlásaitól függően 20-40 perc;
  5. Az utolsó szakasz - a tisztázott tippek ammóniamentes tonizálása. Ehhez jobb választani a legvilágosabb árnyalatot - ellentétben képes lesz teljesen megszüntetni a sárgaságot és a "lejátszást".

  A természetes hajon az árnyékoló tonizálás átlagosan 2 hónapig tart. A kifejezés a mosás gyakoriságától és a használt samponoktól függ. A szín fényerejének növelése érdekében gyengéd samponokat és balzsamokat használjon színes fürtökhöz.

  Színező szőke haj

  Ami a barnákat illeti, a szőkeeknek különböző hajformázási lehetőségei vannak. Legnépszerűbb:


  1. Brondirovanie. Néhány szálat sötét színűre festenek, aminek következtében a fürtök sokkal tisztábbak és stílusosabbak. Néha csak a gyökerek sötétednek - ezt a technikát nevezik ombre-nek is;
  2. A sárgaság megszüntetéséhez. Amint a lányok nem küzdenek a szőke „olcsó” sárga árnyalattal. Speciális eszközök és technológiák segítségével még a leginkább szerencsétlen festés is korrigálható (akár a narancssárga árnyalat megszüntetéséig a fehérített fejen).

  Kétféleképpen távolíthatja el a sárga szálakat: használjon tonikot, vagy gyengéd összetételű sampont, festéket és balzsamot. Tekintsük mindkét lehetőség előnyeit és hátrányait.

  Az első esetben - tonikus festés, a fő előny az egyszerűség. A hatékonyság azonban megkérdőjelezhető: a szerszám nem képes teljesen megszüntetni a kifejezett sárga árnyalatot, és gyorsan kiürül.

  A második opciót nehezebb megvalósítani, de tartós hatást biztosít. A fehérített hajra készült házi tonik bizonyított receptje:


  1. A kívánt árnyalatú teáskanál ammónia nélkül, nemfémes tartályba szorul. A palettát hamutartó jegyekkel ajánljuk. Például, ashy világosbarna vagy gyöngyfehér;
  2. Ugyanebben a kapacitásban hozzáadunk egy evőkanál balzsamot, sampont és hidrogén-peroxidot. Ne aggódj, a peroxid ebben a készítményben oxidálószerként működik;
  3. Ezután adjunk hozzá egy kanál vizet a keverékhez a készítmény hígításához. A kapott masszát a haj teljes hosszában alkalmazzuk és 10 percig hagyjuk.

  Az eredmény tartós és nagyon szép tonizálás, amely nem hagy sárgaságot. A recept külön előnye, hogy a festés sokkal biztonságosabb, mint a szokásos újratelepítés, és a szín nem mosható le.

  Színezés a világosbarna hajon

  Természetes világosbarna hajon gyakran csúnya sárga színárnyalat fordul elő. Különösen, ha nyáron elhalványultak a fürtök vagy a sikertelen festés eljárása történt. E problémák megoldása érdekében a fodrász-színészek aktívan ajánlják a tonizálási eljárást.

  Ahhoz, hogy világos haja árnyalatú legyen a világosbarna hajának, elegendő lesz, hogy a fürtöket havonta többször mossuk egy speciális samponnal. És anélkül, hogy a világos természetes szín nem igényel további mesterséges fényesítést.

  Ha azt szeretné, hogy könnyebbé tegye a hangot, vagy a színezés után hangsúlyozza a szálakat, akkor ajánlatos a tonizálást enyhe festékekkel használni. Ilyen tisztításhoz egy világos árnyékot választanak, amelyet kizárólag 10 percig használnak, hasonlóan a szőkeekhez. A hosszabb expozíció fényesítheti a szőkeet is.

  Szürke hajfestés

  A vélemények szerint a szürke haja tonizálása nélkül megoldható az egyes ezüstszálak problémája. De a szalonban a fodrászok csak félig állandó festéket használnak, mert hosszabb ideig tart.

  A szürke szálak árnyalata:


  1. Otthon használhat mousse-t, sampont a színezéshez, hajfestést. Ebben a helyzetben önálló használatra nem ajánlott félig állandó festékkel dolgozni, mivel csak egy tapasztalt színész tudja meghatározni, hogy mennyi ideig tartsa. Ha nem veszi figyelembe ezt a tényezőt, akkor az ilyen tonizálás előnyei nagyon kétségesek lesznek;
  2. A kompozíciót a szálak teljes felületén alkalmazzuk - a gyökérektől a csúcsig. Fontos, hogy egyenletesen terjessze azt úgy, hogy nincs árnyékkülönbség. Egyes alapok egyáltalán nem tarthatók fenn (alkalmazva és elmosva), míg mások fontosak, hogy akár 15 percig is ellenálljanak. Ezért gondosan olvassa el a használati utasítást;
  3. Azt is meg kell mosni a hajat a gyökerektől a végéig, alaposan megdörzsölve a szálakat, hogy az összes alkalmazott anyagot mossuk. Ügyeljen arra, hogy balzsamot használjon.

  Az ilyen tonizálást nem időszerűen kell megismételni (például kéthetente egyszer), de amikor a hang elkezd lemosni. A szürke szálaknál ez a folyamat sokkal gyorsabb, mint a világos vagy sötét. A legtöbb esetben a javítás 10 nap elteltével szükséges.

  Vörös hajfestés

  Sajnos, még a professzionális szerszámok, amelyeket a szalonban és a hajban a haj színezésére használnak, nem alkalmasak a vörös hajúak megvilágítására. A probléma egy nagyon sűrű pigment, ami még akkor is megnyilvánul, ha a legkisebb tisztázást próbáljuk megtenni.

  A maximálisan elvégezhető:


  1. Élénk és lédúsvá teszi a természetes vörös hajú árnyalatot;
  2. Készítsen színtelen tonizálást a haj helyreállításához és a laminálás hatásának eléréséhez.

  A második módszert nem színezzük, és redukáló készítményeket alkalmazunk. Nem ártalmasak a szálakra, sima és puhaságot adnak nekik, és a festés után kiküszöbölik a felesleges fluffitást.

  Hogyan kell a vörös hajú tonizálás:


  1. A szükséges árnyalat van kiválasztva. Ahogy már mondtuk, a természetesnél világosabb hang használata csak nem értelme, ezért azt javasoljuk, hogy válasszon természetes sötétvörös színt;
  2. Az egyes fonalakat színezheti, miután fésülte őket - ez biztosítja a frizura vizuális térfogatát és színátmeneteit, mint az ombre. Vagy árnyékolja az összes fürtöt;
  3. Ha az első opciót választja, akkor bizonyos szőrszálakat elválasztanak a hajtól, amelyeket a festőszerkezet fésül és feldolgoz. A reakció gyorsítása érdekében fóliába csomagolhatók. Ha a második - akkor az eljárás megismétli a standard festési folyamatot.

  Még a vörös hajú festék is hosszabb ideig tart, mint minden másnál. Ezért, ha nem mossa le a haját naponta, akkor a tonizálás hatása legfeljebb 3 hétig folytatódik.

  A hajfestés és a fehérítés után hajformázó haj

  Még a legszebb fénypontok is szükségessé teszik a későbbi tonizálást, hogy a színárnyalat egységes legyen. Használhatja a tonikokat vagy a professzionális színezőanyagokat. A szakértők azt javasolják, hogy több árnyalatot kombináljanak - ez lehetővé teszi, hogy a kívánt színt sárgás és érthetetlen kékes vagy rózsaszín kiemelés nélkül kapja meg.

  A fehérített vagy fehérített haj színezésének lépésről lépésre vonatkozó utasításai:


  1. Az egész halom külön zónákra van osztva. Ez lehet egy központi és két időbeli, két központi és két időbeli stb.;
  2. A festéket az utasítások szerint hígítjuk, vagy keverjük össze (ha van tapasztalat). Az alkalmazás széles körű kefével történik a gyökerektől a csúcsokig. A színezett szálak fóliába vannak csomagolva;
  3. A kompozíció szálakon 15-20 percig öregszik. Ennek eredményeképpen ez a hajfestés a világítás után a természetesen fehér fürtök hatását adja a sötét színű sötét színű területeken.

  A festék és az improvizált eszközök megválasztása

  A toningban a legnehezebb dolog az, hogy válasszuk ki a megfelelő eszközt az eljáráshoz. Fontolja meg a színezés és árnyékolás legnépszerűbb termékeit:


  1. Estel Sense De Luxe festék Estel (ez a tonizáló paletta) - ideális a haj világos árnyékolásához. Nem tartalmaz ammóniát, tartós, megfizethető és könnyen használható. Sokkal könnyebbé teszi a sárgaságot és eltávolítja a sárgaságot, mint a fehérítőpor és minimális kárral;
  2. Az intenzív tonizáló sorozat Londa egy demi-állandó festék. Londa képes szürke hajra festeni és eltávolítani a sárga színt a fehér fürtökről. Csak azért, mert hihetetlenül szelíd és könnyen használható. Ez a sorozat színtelen színezésre is alkalmas;

  Londa professzionális paletta

  Wella Touch festék szőke hajra

  Sok fóruma a Wella Touch (Vella), a Capus és az Ollin festékeit jelöli. Ezek megfizethetőbbek, mint a legtöbb fent leírt eszköz, és hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. De Vella után nincs üvegezés hatása, és Kapus gyorsan lemosódik.

  Természetesen a szín időtartama és fényereje nagymértékben függ attól, hogy milyen sampont használnak a színezett hajra. Javasoljuk a professzionális márkák - Brelil, Igora, Loreal - előnyben részesítését.

  Fotók az eljárás előtt és után

  A tonizálást különböző hosszúságú hajú - közepes, hosszú és rövid. Ahhoz, hogy teljes mértékben értékelhessük a szépség-eljárás szépségét és hatékonyságát, előkészítettünk egy fotót előtte és utána.

  Megjelenés dátuma: 2016-10-08 | Hajápolás

  http://www.liveinternet.ru/users/ancez9/post434009198/