logo

Sampon a szőkeeknek a sárgaságtól

Bármely hajnak átfogó gondozásra van szüksége, amely magában foglalja a táplálkozást, a hidratálást, a vitaminokkal és ásványi anyagokkal való megerősítést. Annak érdekében, hogy a könnyű fürtök természetes és szépek legyenek, sok erőfeszítést kell tennünk.

Sárga hajszínt kell színezni a szőkeekben, ezért különleges színezett samponok vannak. Az ilyen alapokat számos kritérium választja ki. A gyártók által kínált választás olyan nagy, hogy a sampont a legmegfelelőbb követelményeknek megfelelően lehet kiválasztani.

Miért sárgaek a hajok

Sárga a legnagyobb probléma a szőkeeknek. És sok lány csak a „sárga” hatás miatt félnek a haja miatt. Ez az árnyék azonban nemcsak a fényes, hanem a természetes fürtökön is látható. Ennek oka egy ilyen csúnya szín.

A szőke haj többféleképpen szerezhető be:

 • a szálak természetes színének színezése - ebben az esetben pontosan a szupererős fényfestékek színezése (például a paletta tizenegyedik és tizenkettedik színe). Ebben az esetben oxidálószereket használnak 9% és 12% - a természetes pigmentet feloldják. Ezeknek a hangoknak különböznie kell a természetes legalább hét-nyolc átmenettől;
 • a meglévő hangszín elszíneződése olyan eljárás, amely teljesen „tisztítja” a természetes hajszínt. Az oxidáló egységgel összekevert speciális port használják, majdnem teljesen megvilágíthatja a természetes tónust. A por különböző nevekkel - supra, szőke vagy szőke - lehet, hogy minden márkának megvan a saját neve;
 • részleges villámlás - a villogó haj folyamatát több eljárásban vagy lépésben érik el. A csíkos szálak nem sérültek meg, és az átmeneti hatás fokozatosan következik be.

Ha oxidálószert használunk, amely a hatóanyag erős százalékában van (9-12%), a haj szerkezete nemcsak megvilágított, hanem sérült is, így porózusvá válnak. Ebben az esetben a mérlegek nem illeszkednek egymáshoz, hanem távol vannak, és különböző irányokba irányulnak - ez az oka annak, hogy mindent elnyelnek kívülről: por, szennyeződés, dohányfüst (ami sötétebbé teszi őket) és színező komponensek.

Az utóbbi egyenetlen és gyorsan kiöbl. Ez a sárgulás első oka.

A természetes hajszínnek három árnyalata van egymással: kék, piros és sárga típusú molekulák. Éles tisztítással először a kék molekulákat eltávolítják - felelősek a telítettségért és a hidegségért. Egyébként ez az, amiért a hamuárnyalatokat a szálakból a leggyorsabban mossák.

A színtelítettségért felelős vörös molekulák másodlagosan megsemmisülnek, mivel jobban ellenállnak a károsodásnak.

A hajszín fényességét a sárga szín molekulái okozzák - nem lehet megsemmisíteni, ellenkező esetben a haj szerkezete visszavonhatatlanul megtörténik. A legvilágosabb színekben ezek a pigmentek egyszerűen kiemelve vannak, így a haj fején sárgás árnyalat van.

Tehát az okok, amelyek miatt a haj sárgára válik, több lehet:

 • nem teljesen feloldott pigment;
 • erős tisztítók használata;
 • nincs további tonizálás.

Részleges okok:

 • cigarettafüst;
 • a víz;
 • a megfelelő ellátás hiánya.

Hogyan érhető el a sárga színtelen hatás?

Sárgaság jelenik meg az ilyen eljárások után:

 • blondirovanie;
 • világítás;
 • kiemeli.

Minden esetben a kapott szín sárga.

Érdekes, hogy a sárga semlegesítője lila hang. Ilyen pigmentet adunk a sárgulásgátló hajhoz.

A saját csúnya árnyék eltávolításához bizonyos hangokat kell kiválasztania, amelyeket számok jeleznek.

Választás hűvös, szőke árnyalatokra:

8 - hamu szín vagy fénytónus;

9 - fényes hamu vagy nagyon világos hang;

10 - platina vagy hamu platina.

Ebben az esetben a sárguló pigment kék. A hatás helyes rögzítése érdekében egy kis vörös festék kerül hozzáadásra - ez a maradék hatások semlegesítője.

A színezést speciális eszközökkel kell végrehajtani, amelyek pontosan vörös, lila és kék pigmenteket tartalmaznak.

Kiváló minőségű és hosszú élettartamú hajfestést kapnak az „ezüst” típusú speciális samponok felhasználásával.

Ezeket egyedileg gyártják a hajú lányok számára, és kompozíciójukban kék és lila pigment van. Ezt a szerszámot a haj állapotától és a sárga árnyalat fényességétől függően kell kiválasztani. Ne feledje: a színezett samponok száríthatják a haját és a fejbőrt, így ellenállni kell az utasításokban meghatározott időnek.

A haj sárga tónusával más eszközöket is használhat:

 • árnyalatú balzsamok - ezek olyan termékek, amelyek nem tartalmaznak oxidáló komponenseket és ammóniát. A színeket egyetlen hanggal igazítják. A festék nem jut be a hajba, és csak a héját fedi le. Gyorsan kimosódik, és használat után a fürtök enyhén lila árnyalatúak, ami két vagy három mosás után eltűnik;
 • fehérítő maszkok - egy otthoni módszer a sárga haj elleni küzdelemben. Általában természetes alkotóelemekből állnak, és könnyen otthon is készíthetők. A népszerű receptek hatása kumulatív, és a sárgaságot nem távolítják el azonnal.

A szálak nem kívánatos árnyékolásának megszüntetése azonban a színezett sampon - minimálisan károsítja a hajat, rendszeresen használható, tisztítja és gondoskodik a fürtök sérült szerkezetéről.

A színező sampon összetétele

Színező sampon a szőkeeknek „ezüst” - ezüst, és kifejezetten a csúnya színárnyalat és az igazítási hang megszüntetésére tervezték.

Ezt a jogorvoslatot ajánljuk a könnyített fürtök gondozásának alapjául. Rendszerint az a tulajdonsága, hogy óvatosan vigyázzon rájuk, tisztítsa meg a szennyeződéseket és a formázó termékeket, valamint enyhén festeni, semlegesítse a sárgaságot.

Az ilyen termékek kozmetikai komplexeit olyan speciális anyagok alapján fejlesztjük ki, amelyek képesek a festék belsejében eltömődni. És a nyomelemek és a keratin formájú kiegészítők képesek a kötetek térfogatának és fényességének növelésére. Bármely összetételben is léteznek aktív típusú komponensek, amelyek célja a fehérített zárak celluláris szerkezetének helyreállítása. Néhányan még egy UV-védő szűrőt is találnak - ami elengedhetetlen a sötét pigmentek nélküli hajszálakhoz

Minden összetételnek tartalmaznia kell pigmenteket is:

 • kék - a világos és világos sárga foltok ellensúlyozása. Ez az összetevő kiküszöböli a csúnya kiemelkedéseket és láthatatlan a hajra. Szintén szintetizál a természetes és egyenletes árnyalatra, némi hidegséget ad a hangnak;
 • ibolya - egy olyan hatóanyag, amely megszünteti a hajon a sárga színű árnyalatot. Gyorsan kiküszöbölheti a nemkívánatos hangot, de néhány samponban meglehetősen erősnek tűnik, és lila árnyalatot hagy a tüdő hajára;
 • kék - ez a pigment nem a sárgaság megszüntetésére szolgál, hanem árnyékolásra. Például, hogy rózsaszín színárnyalatot adjon a fürtöknek, kék pigmentes samponokat használnak. Ezek nem ellenállóak, többször lemosódnak, nyomok vagy maradvány színek nélkül.

Hogyan válasszuk ki

A megfelelő árnyalat kiválasztásához szükség van a hajszínre és a sárgaság telítettségére. Emlékeztetni kell arra is, hogy ki kell választania azt a színt, amelyik a fürtöknél kedvezőbb lesz.

Mit érdemes figyelni sampon vásárlásakor:

 • A kompozíció nem tartalmazhat ammóniát és mesterséges oxidálószereket - elpusztítja a hajszerkezetet, megakadályozza a belsejében a pigment behatolását és rögzítését;
 • Az ilyen samponok alapja a speciális tisztítás vize. Mivel a víz tulajdonsága befolyásolja a haj szerkezetét (nehezebbé teszi a színt, a károsodást), a lehető legtisztábbnak kell lennie. Általában az összetételben az első helyen van, és különleges jelölésekkel jelzi;
 • az ásványi anyagok - cink, szelén, króm - jelenléte táplálja a dermist és behatol a mély hajrétegbe, hogy visszaállítsa őket a belsejéből. Jobb, ha a színárnyalat összetételében jelen vannak a mikroelemek;
 • vitamin komplex - felelős a haj hidratálásáért és erősítéséért. A tokoferol, a retinol és más előnyös vegyületek miatt a hajhagymák erősebbé válnak, a veszteség megáll, és a fürtök felülete homogénvé válik. Ez utóbbi is szükséges a festés hatásának megerősítéséhez;
 • gyümölcs savak és telítetlen zsírok - elsősorban a szálak gondozása, és puha, selymes tapintásúak. Az ilyen összetevőkkel történő termékek használata segít helyreállítani a haj vitalitását és egészséges ragyogását.

Általánosságban elmondható, hogy a színezett samponok elszíneződnek az eredeti színben, ezért ha hamarosan árnyékot szeretne kapni, az ezüst pigment termékeket kell választania. A hangok kiegyenlítéséhez és a hideg természetes árnyalat biztosításához a fürtökre figyelni kell a lila és kék pigmentekkel készült kompozíciókat.

A szín fényességének hangsúlyozása és a haj kiemelése érdekében kék és rózsaszín színárnyalatokat használhat.

Népszerű márkák

A modern gyártók sokféle színezékkel és további hatással bíró samponok széles választékát, valamint a haj és a bőr típusainak különböző árnyalatait kínálják. Ezért gondosan olvassa el nem csak a kompozíciót, hanem a címkén szereplő információkat is. A legjobb márkákról és a népszerű samponokról az alábbiakban olvashat.

"Szőke robbanás elleni sárga" koncepció

A Concept különleges árnyalata - óvatosan eltávolítja a hajatól a csúnya sárga árnyalatot. A színek gondos megváltoztatása anélkül, hogy károsítaná a felső réteget, a sampon minden fóliát védőfóliával burkolja - sűríti a hajat és erősíti a gyökereket. A kozmetikai termék vastag konzisztenciájú és könnyen alkalmazható. Könnyű fürtökhöz tervezték és könnyen használható, mind otthon, mind a kabinban. A sampon ezüstös árnyalatú pigmentekkel rendelkezik. A biológiai összetevők és a hatóanyagok táplálják a szálakat, simavá teszik, segítik a fésülést és eltávolítják a statikus hatást.

A szerszám használata után a haj életre kel, és további kötetet kap.

"Color Obsessed So Silver" a Matrix által

Ez a sampon nemcsak fehérített, természetes és melirovanny hajra alkalmas, hanem szürke. A termék teljesen korrigálja a sárga alátétet, és gondoskodik a fürtökről is. Az eszköz lehetővé teszi egy csúnya szín árnyékolását, valamint más árnyalatok összehangolását. Elegáns "hideg" frizurát ad.

Schwarzkopf "Color Freeze Bonacure ezüst samponja"

A "Color Freeze" eszköz segít a fürtöknek az ezüstszín természetes fényében, megszüntetve a sárgaságot, és finoman megtisztítja a fej és a haj dermiszét a szennyeződésektől. Az aktív vitamin komplex táplálja és erősíti a hajat minden szinten. A normál pH 4,5 miatt sampon fenntartja a víz-só egyensúlyt. Semlegesíti a meleg tónust, és megadja a túlcsordulás hidegségét. Ennek alapja a víz, a színező pigment és a vitamin-komplex.

"Color Revive Blonde Ezüst "a Londa

A termék fő előnye, hogy természetes összetételű pigmentjei vannak: lila színű levendula kivonatok. Ez egy haj sampon, amely nemcsak a sárgaságot, hanem az arany hangot is eltávolítja. Az ő kinevezése - a fehérített szálak különös gondozása. Lehet egy gondoskodó komplex alapja. Sok vélemény szerint nem fest a bőrt, nem ad természetellenes árnyalatokat, gyorsan felszívódik, és jól tartja a pigmentet a hajban.

Ollin

Az Ollin cég különbözik a többitől abban, hogy samponokat termel csak természetes alapanyagok alapján. A maximális gondosságot a természetes tulajdonságok pigmentjeinek festésével érjük el, és a készítményben lévő nyomelemek megfelelő gondosságot tesznek lehetővé. A színezett samponok teljes vonalának eszközei kiküszöbölik a természetellenes árnyalatokat, nemes ragyogást adnak és gyógyítják a haj teljes hosszában. A bio-kompozíciók miatt a samponok különösen népszerűek a szőkeek körében.

indigó

A cég sampont "fehér csokoládé" árnyékában mutatják be, és a kompozícióban egy ezüst tónusú anyagot regisztrálnak. A márka professzionális hajápolási termékeket gyárt - és az ezüst sampon nem kivétel. Csak négy aktív összetevő van - két lila és két ezüst. Ennek a kombinációnak köszönhetően gyönyörű, sőt színek játszanak, és a sárga pigment teljesen elnyomott. A keratinszálak adalékként védelmet és táplálkozást biztosítanak minden haj számára. A visszanyerés és a hidratáció a gyökerektől a fürtök csúcsaiig terjed. A lipid komponensek óvatosan lefedik a hajat, megvédve őket a nap negatív hatásaitól és a hőmérséklet változásától.

Szintén jelen van a B5-vitamin - aktiválja a természetes melanin termelését, amely felelős a haj ragyogásáért és egészségéért.

Az aminosavak védik a színt, nem engedik, hogy lemosjon a fürtök felső rétegéből, és speciális típusú adalékok segítenek a fürtök gondozásában - fényessé válnak, életüket és egészségüket töltik. Egyébként, számos vélemény szerint, a sampon emellett növeli a kötetet és a hajat vizuálisan vastagabbá teszi.

"Prima Blonde", Estel

Ebből a márkából származó samponok a "Prima Blonde" beszéd neve. A színárnyalat mellett a társaikhoz hasonlóan képes gondoskodni és tisztítani a fürtöket, megnyugtatja a dermist és táplálja mély rétegeit vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A gyártók egyre gazdagabbá teszik a színező samponok tápanyagokkal és egész komplexekkel való összetételét. Így a szerszám a legmagasabb funkciókkal küzd: gondoskodás, táplálás, árnyékolás és tisztítás. Ez az a vonal, amelyet az Estel kiad.

Lee stafford

Megfelel az európai minőségi követelményeknek, amelyek a tisztító haj összetételére vonatkoznak. Lee Stafford számos színes, gazdag samponnal rendelkezik, de a legérdekesebb ezüsthang. A sampon tulajdonságai:

 • tiszta - természetes összetevők hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a felesleges zsírt a fej dermiséből és a hajból - kozmetikumokból és egyéb eszközökből;
 • színárnyalat - az ezüst típusú árnyalatok pigmentjei hatékonyan átfedik a sárga színt, és a felső réteg körül rögzítik;
 • visszaállítás - a vitamin-ásványi komplex elősegíti a haj belső rétegeinek regenerálódását;
 • vissza természetes természetes ragyogás - jelenik meg a keratin szálak és a lipidek a készítményben. Javítják, összehangolják a fürtök szerkezetét, elősegítik a könnyű fésülést;
 • védelem - az ultraibolya sugarakkal szembeni szűrő megvédi a szálakat a nedvességveszteségtől és a melanin kiégésétől.

Wella "System Professional Silver Blond"

A sampon kiváló hajtisztító tulajdonságokkal és sárguló árnyalatokkal rendelkezik. A készítmény lipideket, zsírsavat, folyékony keratint és színező pigmentet tartalmaz - hozzájárulnak a fényes, hamutartó haj kiváló hatásához. Néha, ha megrázza a sampont, lehet, hogy kékes árnyalatot kap. Ezért szigorúan kövesse az utasításokat.

Keune Reflex samponja

Ez egy professzionális eszköz. A készítmény búzakivonatot, fehérje rostokat és B-vitaminokat tartalmaz. Könnyen alkalmazható, két-három perc alatt leöblíthető, és az „ezüst” hatás hosszú ideig tart a hajon.

"Anti-Yellow Silver" a Permesse által

A samponban napraforgómag kivonat van, amely táplálja a hajat tápláló összetevőkkel, és a selyem zárványok és szilikonok sűrítik a szálakat, és lágyabbak. A sampon nemcsak a fehérített hajra, hanem a szálak kiemelésére, valamint a teljesen szürke hajra is alkalmas. Ez egy szép ezüst hangot ad a hajnak.

"Phyto Radiant Silver Kydra" a Secret Professionnel által

Az eszköz egy luxus márka. Teljesen természetes összetételű, és csak szerves összetevőkből áll. A gondoskodó komplexum segítségével sampont használhat naponta, és az árnyék természetes hangulatot és kellemes fényt kölcsönöz.

"Luxor Hair Therapy Color" az Elea Professional által

Az eszköz sárgasággal küzd, de a speciális cél miatt gondoskodik és táplálja a hajat. A kompozíciót továbbá fényvédő szűrővel gazdagítják. Ez a sampon a legjobban alkalmas a nyárra.

Osmo "Essence"

Ez a kezelés egy aktív sárgás semlegesítő. Az első használat után ezüst csillogást ad a haj fejének és az árnyék természetes árnyalatának. A sampon gyakori felhasználásra alkalmas, speciális típusú olajokkal, valamint gyümölcskivonatokkal telített. A vélemények szerint habzik és kellemes, szokatlan szaga van.

Indola "Innova Color Silver"

A német cég samponja gondoskodó komponensekkel rendelkezik, képes gyorsan festeni és eltávolítani a szabálytalanságokat és a sárgaságot a szálakból. A keratin kivonatnak köszönhetően a pigment a szokásosnál hosszabb ideig a hajban marad, ezért nem ajánlott a készítményt hetente többször használni. Hasonló hatású a sampon a Kapous vonalból.

Vélemények

A lányok szerint a színezett samponok nemcsak a kép fényesebbé tétele, hanem a haj professzionális ápolása is. A legjobb árnyékolószerszámok rangsorában a Schwarzkopf "Szőke robbanás" és a "Színhűtött ezüst" fogalma található. Az ilyen eszközök nem teszik a fürtök nehezebbé, természetes árnyalatúak, és jó hatással vannak a sárgaság blokkolására.

Ahogyan sokan azt mondják, a Wella gyógyszere a haj felkavarása, nem tisztítja meg teljesen, és néha a haj foltja.

Néhányan azt is írják, hogy Estel samponokat termel, amelyek nemcsak a szálakat, hanem a bőrt és néha a ruhákat is színezik.

Néhány sampon túl fényes pigment, például az Indigo, így ahhoz, hogy a zárak ne váljanak fényes kékre, a lányok azt javasolják, hogy rendszeres samponnal keverjék.

A minőség és a hatás időtartamának vezetői a Kydra Secret Professionnel és a Keune Reflex sampon. A hátrányok közé tartozik az alapok magas költsége.

http://wlooks.ru/shampun/dlya-blondinok-ot-zheltizny/

A legjobb árnyékoló haj samponok áttekintése

A hajszín samponok egy népszerű és teljesen biztonságos alternatíva a tartós ammónia festékeknek. Lehetővé teszik, hogy gyorsan megváltoztassa a szokásos megjelenést, ne károsítsa a szálak egészségét, hanem egyszerűen használják, és nem igényelnek szakmai ismereteket. Részletes áttekintést adunk a legnépszerűbb márkákról.

Előnyök és hátrányok

Mint minden más kozmetika, a tonizáló samponnak pozitív és negatív oldala van. Tekintsünk minden árnyalatot.

 • Nem tartalmaz ammóniát és egyéb káros anyagokat;
 • Teljesen biztonságos - nem károsítja a szálak szerkezetét, még rendszeres használat esetén sem;
 • Alkalmas bármilyen típusú és színű hajra;
 • Lehetővé teszi, hogy különböző árnyalatokkal kísérletezzen;
 • Olyan könnyen használható, mint egy rendszeres sampon;
 • Jó hangok szürke haj;
 • Megkülönbözteti a megfizethető árat és a márkák széles skáláját;
 • Kívánt esetben az árnyék gyorsan megváltozhat;
 • Egyes termékek összetétele a vitaminok, növényi kivonatok, ásványi anyagok és egyéb hasznos összetevők, amelyek a haj növekedését táplálják, erősítik és stimulálják.
 • Allergiát okozhat. Ennek elkerülése érdekében végezzen előzetes allergiás vizsgálatot, ami a termék kis mennyiségét okozza a könyök vagy a csukló bőrének belsejébe;
 • Az eszközt hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni;
 • A sampon összetevői nem hatolnak be mélyen a hajba, hanem csak egy filmmel borítják őket. Ez az oka annak, hogy az árnyékot legfeljebb 3 tónussal változtathatja meg.

A legjobb márkák áttekintése

A legnépszerűbb márkák soraiban árnyalatos samponok találhatók. Lásd a legjobb opciók listáját.

Professzionális tonizáló sampon könnyű és szürke hajokhoz, amely sikeresen ötvözi a kiváló minőséget és az ésszerű költségeket. A szerszám frissíti a színt, hidratálja és táplálja, fürtöket sima, selymes, fényes fényt ad (különösen, ha természetes hajra használják). Ezenkívül megkönnyíti a napi telepítést, és rugalmasvá és engedelmesvé teszi a hajat. A fő előnye azonban egyszerű és kényelmes használat. Két perc elegendő a kívánt hatás eléréséhez, majd a sampont sima vízzel le lehet mosni.

Ez a lila sampon a legjobb módja a nemkívánatos sárgulás, a szürke szálak festésének és a réz árnyalatok semlegesítésének. Ideális tisztított és melirovannoy hajhoz. Alkalmazza azt 15 percig, bár az idő változhat az eredménytől függően.

Fontos! A "mátrix" az allergiák kialakulásához vezethet, ezért ennek az eszköznek az alkalmazása előtt tesztelnie kell a személyes toleranciát. A festési eljárást gumi kesztyűvel kell elvégezni, amely tartalmazza a terméket.

Professzionális sampon, 17 különböző színben. Könnyű textúra, amelynek köszönhetően egyenletesen megfestik a szálakat a teljes hosszon. Hatékonyan harcol a nemkívánatos sárgasággal, megvédi a hajat az égésektől és az ultraibolya sugárzás negatív hatásaitól. A készítmény tápanyagokat, kondicionáló komponenseket és keratin komplexet tartalmaz. Egy mangó kivonattal ellátott balzsammal rendelkezik. Az Estel az optimális választás a világos és sötét szálak számára. Végül mossuk le 6-7 mosás után.

Tipp A sampont szinte folyamatosan lehet alkalmazni, a lényeg az, hogy szigorúan kövessük az utasításokat, és ne feszítsük túl a hajra. Ellenkező esetben rendkívül kellemetlen következményekkel járhat.

Kiváló hamutartalmú sampon, nagy igény esetén a hatékonyság és a megfizethető ár miatt. Nem tartalmaz káros anyagokat (ammónia, hidrogén-peroxid, stb.), Eltávolítja a sárgaságot, a sikertelen színezés után megnöveli a hangot, lágyabbá és hajlamosabbá teszi a hajat. Az „Irida” -ot 10-12 alkalommal mossuk le, anélkül, hogy éles átmeneteket hagynánk. Szürke haj kezelésére használható.

Ismert színező sampon fehérített vagy nagyon fehérített hajra. Ennek az eszköznek az összetétele ezüst, kék és lila pigmentek, amelyek lehetővé teszik, hogy megszüntesse a sárga árnyalatot, és a haj fejének szép hideg színű legyen. A különleges védőformáknak köszönhetően a Schwarzkopf nem károsítja a szerkezetet, tisztítja a haj fejét a különböző szennyeződésekből, és garantálja a kiszáradt árnyék tartósságát.

A „L'oreal” festék samponok sora hihetetlen változatossággal különbözik, de a réz, a vörös, az arany, a cseresznye és a csokoládé árnyalatai a legnagyobb kereslet. Elrontja-e a haj ilyen eszközt? Ne aggódj! A sampont speciális formula szerint fejlesztették ki, amely hasznos vitaminokat, növényi kivonatokat és más anyagokat tartalmaz. Ezek mélyen behatolnak a hajba, és teljes védelmet, táplálkozást és hidratálást biztosítanak nekik. Emellett a márka eszközei megakadályozzák a színek gyors elhalványulását és a haj élénkebb hangját adják.

Tipp A hajnövekedés javítása és szerkezetük frissítése érdekében használja ezt a balzsammal kiegészített sampont.

A színárnyalatok és az alacsony költségek széles skálája miatt a márka színárnyalat-eszközei a népszerűség minden rekordját verik. Ezeknek a samponoknak a összetétele keratin, amely lehetővé teszi a haj struktúrájának helyreállítását és fényes ragyogását. A "Tonic" nagy ellenállással rendelkezik, lehetővé téve, hogy drasztikusan megváltoztassa a szálak árnyékát. De ezért az alkalmazás után nehézkes nyomok maradnak a kézen, a bőrön és a környező tárgyakon. Rögtön megszabadulnia kell tőlük - minél hosszabb ideig vannak a felszínen, annál nehezebb lesz mosni őket. A palettával árnyalatok találhatók ebben a cikkben.

Fontos! A "Tonic" nem ajánlott a száraz haj rendszeres festésére.

A „Wella” sampon könnyűvé teszi a benőtt gyökerek festését, a haj ragyogását és gazdag árnyalatát. Az alkalmazás után a haj selymes, engedelmes és nagyon puha lesz. A szerszám piros, barna, világosbarna színű. Lehetőségek vannak a szürkés hajra, vagy nagyon fehérítettek. Más előnyök közé tartozik a meglehetősen sűrű konzisztencia, gazdaságos használat és öblítés hirtelen és észrevehető cseppek nélkül.

A "Kapous Professional Life Color" színező sampon kivonatokat és speciális UV szűrőket tartalmaz, amelyek megvédik a színt az égéstől. A szerszám gyógyító tulajdonságait 6 látványos árnyalattal egészíti ki (sötét padlizsán, réz, barna, homok, lila és piros). Ez a legjobb megoldás száraz és vékony szálakhoz.

Tipp A tartós hatás eléréséhez állandó sampont kell alkalmazni!

Egy népszerű színező sampon, amely a megfizethető árat és a meglehetősen magas minőséget ötvözi. Fő jellemzője a fényes színező pigmentek jelenléte. Pontosan ennek a tulajdonságnak köszönhető, hogy a gyógyszert nem lehet túl hosszú ideig tartani a hajon. A "Rocolor" paletta 10 gyönyörű árnyalattal rendelkezik. Három közülük barnára készült, három - szőke, négy - piros. Ennek a márkának a samponjai nem csak a hajat festik, hanem gondoskodnak róla. Segítségükkel könnyen megszabadulhat a kellemetlen sárga tónustól. Igaz, a szürke haj, ők megbirkózni, sajnos, nem.

Professzionális sampon lila színű, ezüstszínű árnyalatú hajjal. Kiválóan tisztítja a különböző szennyeződéseket, természetes ragyogást biztosít, megszünteti a sárgaságot.

Fontos! A szerszámnak nagyon kellemetlen szaga van. Azt is meg kell jegyezni, hogy az utasítások megsértése esetén a haj lila-szürke lehet.

Hogyan kell használni a Clairol sampont? Erősen habosítani kell, és 2 percig kell tartani, de nem több. Tedd meg kesztyűvel - könnyebb lesz kezet mosni.

Tippek a legjobb árnyalati balzsam kiválasztásához:

Univerzális és multifunkcionális sampon fényes és telített hanggal. Haja lágyságot, térfogatot, fényességet és rugalmasságot biztosít. Nem tartalmaz ammóniát, behatol a szálakba, és színnel telíti őket. Tökéletesen megbirkózik a szürke haj színével. Sokféle palettával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt árnyék kiválasztását.

Tipp A szín fényerejének csökkentése érdekében keverjük össze a «Concept» -t bármilyen kozmetikai samponnal.

Elég jól ismert eszköz, amely nemcsak a hajszínre, hanem a szerkezetükre is pozitív hatással van. A "Faberlik" sampon a szürke haj 15% -át fest és tökéletes a sötét hajhoz.

A Bonjour egyike a legújabb kozmetikai újításoknak, melyeket a legfiatalabb divatárusok biztonságos használatára hoztak létre. Ezeknek a megerősített samponoknak a sora 7 divatos árnyalattal rendelkezik - rózsaszín marshmallow, csokoládé, cseresznye karamell, krém bézs, mézes napos, érett szeder és csokoládé szarvasgomba.

A természetes alapanyagokból készült festék finom és gyengéd gondoskodást biztosít, nemcsak a hajra, hanem a fejbőrre is. A sampon fő hatóanyaga:

 • lenmag-kivonat - a hajot több vitaminral telíti;
 • boróka kivonat - normalizálja a vízegyensúlyt;
 • tengeri alga kivonat - antioxidánsként működik.

Fontos! A "szelektív" környezetbarát termék, így terhes nők számára is használható.

Lila sampon szürke vagy könnyű szálak alakítására. Selyemfehérjéket, búzavirág-kivonatot, allantoint, B5-vitamint és UV-szűrőket tartalmaz. Óvatosan tisztítja a por és a szennyeződéseket, finom kezelést biztosít, és a haj fejének stílusos és szép színt ad. Ideális sárgás árnyalatok kiküszöbölésére. A kívánt hatás eléréséhez a sampont csak 5 percig kell alkalmazni. A színtartomány 5 tónust tartalmaz.

Professzionális tisztító- és kondicionáló tónus sampon, amely kiemelésre alkalmas, és világos, csokoládé, világosbarna vagy vöröses színárnyalat teljes festésére.

A „Kloran” hajmárka színárnyékoló samponjai kamilla kivonatot tartalmaznak, így biztonságosan alkalmazhatók a világos vagy világosbarna haj kezelésére. A hatás 5-10 perccel a fej mosása után érhető el. Az eredmény javítása érdekében használja a gyógyszert folyamatosan.

Ammónia-színező sampon nélkül, amely finoman megtisztítja a szálakat és színezi őket bizonyos színben. Dockockolajat, valamint mangó, kamilla, aloe vera, levendula és gesztenye kivonatokat tartalmaz. A hangot körülbelül 6 mosás után mossuk le.

A haj gondozására szolgáló gélkozmetikumok számára utal, lehetővé teszi, hogy a képet 10 perc alatt megváltoztassa. A készítmény kondicionáló összetevőket és természetes betainot tartalmazott. Hidratálják a szálakat, hasznos anyagokkal telítenek és megvédik őket a kiszáradástól. Az eszköz használható barnák és szőke.

Professzionális vonal, amelyet 4 színező eszköz képvisel:

 • Fekete malva vagy fekete mályva;
 • Kék malva vagy kék mályva;
 • Madder gyökér vagy madder gyökér;
 • Szegfű - szegfű.

Mindegyik sorozat fekete, piros, arany, gesztenye, világos és szürke haj tonizálására készült.

Az ilyen sampon káros? A gyártó azt állítja, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz, és maga a szerszám nagyon finoman és finoman tisztítja a szálakat a szennyeződésektől, és gazdag színt ad nekik. Ezen kívül a gyógyszer kezeli a fejbőrt és elrejti a szürke hajat. A legfontosabb az, hogy helyesen használjuk az „Avedát”, és ne felejtsük el a balzsamot vagy a kondicionálót.

Reflection Color Care

Az északi málna viaszon alapuló közös színárnyalat egy olyan különleges összetevő, amely megakadályozza a szín kiszáradását vagy elhalványulását. Ezt a sampont használják mind az önfestéshez, mind a szalon eljárások közötti időközönként.

Fontos! Sajnos még a legdrágább anyagok sem képesek agresszív anyagok nélkül - az úgynevezett felületaktív anyagok nélkül.

Három típusból állnak:

 • az ammónium-lauret vagy a lauril-szulfát a leginkább agresszív, legerősebb rákkeltő;
 • nátrium-lauril-szulfát - óvatosabban hat, de erősen megszárad;
 • A vízben oldódó TEM vagy magnézium-lauril-szulfát a leggyengébb reakciót nyújtja, része a drága és kiváló minőségű termékeknek.

Ha a tonizáló sampon túl sok habot képez, azt jelenti, hogy a legveszélyesebb felületaktív anyagot tartalmazza. Egy ilyen eszköz hosszú távú használata a szálak gyengüléséhez, száradásához és elvesztéséhez vezet. Győződjön meg róla, hogy a sminkben nincs formaldehid. Ezek rosszak a szemre és a légutakra.

Vélemények

A színezőeszközökről sok pozitív visszajelzést kap. Ismerjük meg néhányat.

Angelina, 36 éves:

- Az ifjúságomban a tartós festékeket szerettem, így hamarosan a hajam egy égett lufához hasonlított. Több éven keresztül visszaállítottam őket, csak a takarékos eszközök segítségével. Ashy szőke festett. Leginkább szerettem Londát. A szerszám takarékosan hat, nem károsítja a hajszerkezetet, és nem folt ruhákat és ágyneműt. "

„Nem nagyon szeretem az ammóniafestékeket, így amikor megjelentek az első szürke hajok, biztonságosabb alternatívát kellett találniuk. Megállt a "Matrix" samponnál. Tetszett a szín és milyen finoman hat a hajra. Érdekes volt, hogy milyen gyakran használhatja ezt az eszközt. A mesterem meggyőződött róla, hogy a márka termékei teljesen biztonságosak és alkalmasak a rendszeres használatra.

Catherine, 27 éves:

„Mindig szőke voltam, így a sárgaság a fő probléma. De a szexi haj tonizálásával a piacon könnyen megtanultam kezelni. Számomra ez a legjobb sampon, amit szívesen használok magamnak és tanácsot adok a barátaimnak. Ennek a semlegesítőnek köszönhetően a szőkeem tiszta lett, hideg, szálak gyönyörűen ragyogtak. A legfontosabb dolog az, hogy egy árnyalatot válasszunk egy lila alátéttel.

Lyudmila, 32 év:

„Az ammóniafestékkel való sikertelen festés után sok éven át visszaállítottam az égő hajot, majd úgy döntöttem, hogy biztonságosabb eszközökre váltok. Egy barátom egy jó tonizáló sampont ajánlott - Capus. Tetszett nekem is - nem tartalmaz ammóniát, gyengéden hat a szálakra, meglehetősen nagy palettájuk van. Tökéletesen illik hozzám, jobb, mint ő! ”.

Svetlana, 24 éves:

„Amikor érdekes volt számomra - mennyi ideig tart a festék samponja, úgy döntöttem, hogy egy másik fodrászati ​​kísérletben. És akkor elszálltam, hogy már több mint 2 éve festek csak szálakat. Különböző márkákat használtam, de leginkább tetszett Vella - próbáltam sötétbarna. Könnyen alkalmazható, a palack többször elég, a színe szép, világos, ellenálló ”.

Lásd még: A haj színárnyalata balzsammal (videó)

http://vashvolos.com/ottenochnye-shampuni

Top 5 professzionális színárnyalat-sampon

A kiváló minőségű tonizáló haj sampon kiválasztásának kritériumai

A tonizáló sampon egy eszköz, amely a hajszín megváltoztatására szolgál anélkül, hogy további elpusztítaná azt, ami ammónia festékek használata esetén történik. Sok nő, aki meg akarja változtatni a képét, azzal a kérdéssel szembesül, hogy hogyan válasszon egy jó terméket, amely nem károsítja a hajukat.

Színező haj sampon kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe annak összetételét:

 • A hajfesték részeként nem lehet sem hidrogén-peroxid, sem alkohol, sem nagy mennyiségű ammónia (megtöri a hajszerkezetet, aminek következtében törékenyek és kiszakadnak).
 • A sampon növényi kivonatot tartalmaz. Ez csak javítja a haj állapotát.
 • Célszerű olyan termékeket választani, amelyek a biolamináció hatását tartalmazzák.

Szintén, ha kiválasztja a hajformázó haj samponját, fontolja meg az eredeti hajszínét. Például a barnák nem fogják megvilágítani a tonikot, mert az alapok felhasználásának hatása nem lesz. Mindig nézze meg a csomag színskálait.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatot a szőke és a barnák számára

A színező sampon árnyékának kiválasztásakor fontos tényező a szín megjelenése.

Ideális hideg árnyalatok szőke, világosbarna (főleg ashén világosbarna). Az ilyen színtípusú lányok gyakran halvány bőrűek, fekete, szürke, kék és kék szemekkel. A fő szabály nem az, hogy a haj meleg, arany árnyalatokat adjon.

ősz

Világos, meleg, gazdag színek. A színséma aranyszürke és élénkvörös színnel kezdődik. Az ilyen színtípusú lányok, gyakran zöld vagy barna szemekkel, meleg bőrszínnel és szeplőkkel rendelkeznek.

Többnyire hűvös árnyalatok. Ideális sötét hajszín. Az ilyen színtípusú lányoknak gyakran fehér bőrük és sötétbarna, barna, szürke szeme van. A szakértők azt javasolják, hogy elkerüljék a világos hajszínt, és válasszon gesztenye vagy hamu árnyalatokat.

tavasz

Az arany- vagy vöröses árnyalatokkal (karamell, réz, dió) színező sampon tökéletesen alkalmas a finom tavaszi színekkel rendelkező lányok számára.

A „tavaszi” lányok meleg lágy árnyalatokkal néznek szembe. A fodrászoknak tanácsos elkerülni a hamu és a szürke tónusokat, mert ezek miatt az arcvonások csillapodnak.

A színárnyalat kiválasztásakor figyelembe kell venni a természetes hajszínt, mert a szőke és barnákra vonatkozó ajánlások eltérőek lesznek.

Szőke lányok színezési szabályai

A szőkenek emlékeznie kell arra, hogy a szőke hajukon a tonizáló sampon árnyéka telített és hosszabb ideig tart. Ha kiszámíthatatlan eredményt kap, meg kell vásárolnia egy speciális eszközt, hogy megszüntesse a színező sampon árnyékát.

A szép hajú szépségek gyakran olyan problémával szembesülnek, mint a sárga haj. Ennek kiküszöbölésére egy speciális sárgás semlegesítőt vásárolhat, vagy tonizáló sampont használhat.

Tökéletesen megszünteti a „Rocolor” tonik sárgaságát. Hűvös, lila színe van, amely semlegesíti a sárgaságot. A szőkék fő szabálya nem az, hogy túlzásba hozza azt, hogy a haj ne legyen szürke.

Figyeljen! A tonizáló haj sampon túlságosan világos árnyéka nem feltétlenül mossa le a szőrszálakat.

Sötét hajú lányok

A barnák ebben az esetben kevésbé szerencsések voltak, mert a tonik nem segít a drámai változások elérésében és a haj megvilágításában, de majdnem észrevehetetlen árnyalatot képes hozzáadni a hajhoz.

Javasoljuk a sampon karamell vagy vöröses árnyalat kiválasztását. Képesek lesznek hangsúlyozni a természetes hajszínt, és mélyebbé teszik az árnyalatot.

Hogyan kell használni a tonizáló (hajszínező) sampont

A színező sampon szigorúan betartja az összes szabályt, hogy az eredmény ne csalódjon, és nem kell újra átfesteni a haját.

Mielőtt elvégezné az eljárást, győződjön meg róla, hogy minden szükséges eszköze van: egy kis konténer, kesztyű, egy speciális ecset festéshez, fésű finom fogakkal.

A színezés a következő lépésekből áll:

 • Először meg kell mosni a haját samponnal és balzsammal. Ez szükséges az egységes alkalmazáshoz, mert a víz nem teszi lehetővé, hogy a tonizálószer gyorsan felszívódjon, így a haj árnyéka egyenletes lesz.
Számos hajra színező sampon alkalmazható száraz és nedves hajra. A második esetben azonban a szerszám egyenletesebben és kevésbé elterjedt.
 • Ezután hajszárító nélkül szárítsa meg a haját, és ecsettel vigye fel a terméket.
 • Várjon mindaddig, amíg a csomagoláson feltüntetik, mert minden másolásos sampon másképp működik.
 • Mossa le meleg vízzel.

Ha az eredmény sikertelen volt, néhány tipp segít abban, hogy gyorsabban megszabaduljon a pigmenttől:

 • Mossa meg a haját samponnal többször kondicionálóval.
 • Kefir alkalmazása hajra, és várjon 2 órát. A savas környezetnek köszönhetően a színező sampon hatása gyorsan mosható.
 • A boltokban elég sok olyan termék van, amely eltávolítja a színárnyalatot a hajból.

Top 5 legjobb profi haj sampon

Cím: "Tonic"

A tonik használatának jellemzői különböznek a többi árnyalatú sampontól, sok árnyalatban.

A szerszám használata után kék vagy rózsaszín hajat kaphat, ezért óvatosnak kell lennie a hajra való felhordáskor, és győződjön meg róla, hogy a festéshez használjon kesztyűt. Emlékeztetni kell arra is, hogy akril vagy zománcozott felület érintésével a termék foltokat hagy.

A festékkel festés esetén ajánlatos megakadályozni más bőrfelületek festését speciális olajjal vagy krémmel.

A legtöbb értékelés a gyógyszer hosszú távú hatását jelzi: ha a normál színezés samponjait 1-2 hét múlva leöblítik, akkor a tonik színe akár 4 hétig is megmarad. Egy másik előnye a „Rekolor” nevű speciális mosó tonik jelenléte.

Ne feledje! Ha túlzsúfolja a kék vagy lila árnyalatot, akkor szürke vagy kékes hajszínt kaphat.

Ár: 80-100 rubel. Gyártó: ROCOLOR.

Név: L'oreal professionel

Jellemzők: ez a színező sampon a legjobb, az összes többi márka között. A festés után a L'oreal professionel tökéletesen megszabadul a haj sárgaságától, és különálló árnyalatokkal rendelkezik a sötét haj festésére.

Az egyetlen hátránya a termék magas ára, és ezt a terméket a boltokban nehéz megtalálni. Ennek a toniknak a előnyei a hálózat véleménye szerint jó eredmény és hajápolás. A hátránya az ár.

Ár: 400 rubeltől. Gyártó: L'oreal Paris.

Árnyék sampon "Irida"

A funkciók közül kiemelkedik, hogy a szerszám tökéletesen semlegesíti a vörös és sárga színárnyalatot.

A nagy előny az ár, ami jóval kevesebb, mint a fenti balzsamok, bár a termék minősége nem alacsonyabb, mint a drága tonizáló samponok - 60-80 rubel.

A színárnyalatra adott visszajelzés pozitív. Az Irida ára alacsony, 3 doboz van a dobozban, amelyek elég hosszú hajra is elegendőek, a szín egyenletesen esik.

A hatás nem csak örülhet, mert csak egy alkalmazás után az eredmény jól látható.

Légy óvatos! Ennek az eszköznek az összetétele az alkohol és az ammónia, amely törékeny hajhoz és hasított végekhez vezethet.

Tónus BONACURE COLOR SAVE SILVER sampon a SCHWARZKOPF PROFESSIONAL-tól

Jellemzők: szürke haja vagy szőrszőrű szőke. Képes semlegesíteni a sárgaságot. Egyenletesen fekszik a hajra, foltok nélkül.

Ennek a terméknek a hátránya a száraz szőr alkalmazása az alkalmazás után, ezért balzsamot kell használni. Pozitív és negatív vélemények vannak az eszközről.

A termék előnyei az egységes szín és a festés időtartama (a professzionális szinkronizáló samponok általában megőrzik a színt, és megakadályozzák a haj természetes színét), és a hátránya a szárazság és a termék ára.

Ár: 400-450 rubel.

Színárnyék sampon A színárnyalat a Rocolor-tól

Jellemzők: nem hatol be a haj szerkezetébe, és lamináló fóliát hoz létre. A ragyogó szín nem rontja meg a hajot, és még javítja az állapotukat.

Ez azt jelenti, hogy 2in1: laminált és ragyog, mint egy maszk; színe a haj. Az előnyök közé tartozik a pénzeszközök költsége és a hajra gyakorolt ​​megtakarító hatás.

http://womane.ru/top-5-professionalnyx-tonirovochnyx-shampunej-volos.html

Szőke sampon: hatás és vélemények

A nők gyakran drámai módon megváltoztatják a képüket, átfestik egy szőkeből egy barnabe és fordítva. Az első esetben könnyebb a kívánt színt kapni, de a megvilágítás után a haj gyakran sárga lesz. A színárnyékoló samponok, amelyek hűvös szőkere utalnak a szálakra, segítenek a probléma kezelésében.

Hogyan színezett haj samponok működik

A szőke színezés samponjai közé tartoznak az ezüst és lila pigmentek, amelyek átfedik a hajon megjelenő sárga, arany, vöröses árnyalatokat. Ezek a komponensek a hajszál felületére kerülnek, elnyomják a sárgaságot, és a haj fejét platina-, ezüst- és világos hamut színezik.

Előnyök és hátrányok

A legtöbb hajápolási termékhez hasonlóan, a szőke szőke samponoknak is pozitív és negatív oldala van. Az első az alábbiak:

 • agresszív komponensek hiánya a készítményben, például ammónia;
 • könnyű használat;
 • a hajszálak használata bármilyen hajszálakkal;
 • a gyártók nagy választéka;
 • hatalmas színárnyalat;
 • megfizethető költség;
 • a hajszár szerkezetének biztonságos hatása;
 • a tökéletesen tónusú szürke hajok képessége;
 • a vitaminok, növényi kivonatok, ásványi anyagok és egyéb hasznos anyagok tartalma;
 • táplálkozás, a hajnövekedés stimulálása, erősítése.

A szőke samponban sok pozitív tulajdonság van, de vannak hátrányok is. Az árnyékolás hátrányai:

 • az allergiák valószínűsége;
 • rövid távú hatás;
 • a heti 1-2 alkalommal történő használat szükségessége;
 • szulfátok, szárítószálak jelenléte;
 • az egyenetlen tónusok és az azt követő mosás valószínűsége;
 • a szőrszálak színének megváltoztatásának lehetősége legfeljebb 3 színnel.

Hogyan kell használni

A tónusok kedvéért a színárnyalat telített, egyenletes, a természetes és festett szőkeek samponjai fontosak a helyes használathoz. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A szokásos módon mossa meg a haját. Ehhez nem szükséges, de a szőke színezőeszközök jobban eloszlanak a nedves hajon, és így nem maradnak le hosszabb ideig.
 2. Végezzen allergia tesztet a hordozhatóság érdekében.
 3. Tesztelje a szőke színárnyalatát egy külön szálon, így később nem fog csalódni az eredménygel.
 4. Fésülje a haját.
 5. Viseljen kesztyűt, hígítsa a sampont egy külön tartályban (ha az utasítások jelzik).
 6. Tónusú sampont alkalmazzon a kefékkel, áztassa a palackon feltüntetett ideig.
 7. Mossa le, használjon balzsamot vagy hajmaszkot. Száraz szálak.

A legjobb árnyalat sampon

Napjainkban a festett és természetes szőkék színezett samponjait sok vállalat készíti. Bármely kozmetikát értékesítő kiskereskedelmi hálózatban vásárolhat, egy speciális online áruházban vagy a gyártó honlapján. A professzionális hajápolási termékeket értékesítő távoli piacok lehetőséget adnak arra, hogy postai úton megrendeljék a vásárlást Moszkvába, Szentpétervárba és Oroszország más városaiba.

Színezésre alkalmas termékek a szőkeek számára a nevükben, gyártónként, megjelenésüknél, költségükön, minőségükönként és nem csak a különbözik. Mindegyikük más hatással van az ellenállásra, a színre, az összetételre stb. A legjobb árnyékoló eszközök a következők:

http://sovets.net/19200-ottenochnyj-shampun-dlya-blondinok.html

TOP-15 színező sampon hajfestékhez, válassza ki a legjobbat

A haj színének megváltoztatásához nem szükséges rezisztens festék vagy takarékos színárnyalat, balzsam. A kép kísérletezése segít a samponok tonizálásában. Több funkciót hajtanak végre egyszerre. Sok lány örömmel használ ilyen kozmetikumokat, mert mi lehetne könnyebb - a fürtök árnyékolása a fejed mosása közben!

Mi a színező sampon

Gyönyörű csillogás, új árnyék, táplálkozási és tisztító hajfestés (árnyalat) samponok egyszerre több feladattal is megbirkózhatnak. Nemcsak a mosószereket, hanem a haj színét megváltoztató kémiai összetevőket is tartalmazzák.

Azonban nem számíthat a kép kardinális változására. Egy barna nem lesz káprázatos szőke, mert a színező készítmények nem tartalmaznak ammóniát és peroxidot, amelyek az agresszív tisztázáshoz szükségesek.

De gondoskodnak a szálak helyreállításáról, megerősítéséről, és a meglévő szín telítettebbé, ragyogóbbá vagy új fényessé teszi. Ezért vannak külön előkészületek a világos, sötét, szürke szálakhoz.

Egyébként. A mosó tonizálószerek folyékonyak és szárazak.

Előnyök és hátrányok

A színezőanyagok fő előnyei:

 • Finoman tiszta haj, hasznos anyagokkal: vitaminokkal, fehérjékkel.
 • Óvatosan színezzen. A pigmentek a fürtök felületén maradnak, és nem hatolnak be a hajszálakba, mint az állandó festékek esetében.
 • Gyakran használható, mint más takarító készítmények (balzsamok, tonikok) - heti 1-2 alkalommal.
 • Kumulatív hatása van. A Kohler világosabb lesz a termék rendszeres használatával.
 • Nyissa meg a kísérleti lehetőségeket. Egy új árnyék eltávolításához elegendő, ha a színező sampont rendszeresen cserélje ki, majd próbálja meg a terméket más színnel.
 • Alkalmas bármilyen típusú és színes hajra, valamint szürke hajra.
 • Biztonságos a terhesség alatt, szoptatás alatt.
 • Könnyen használható.
 • Széles körben számos üzletben és szupermarketben értékesítik, többek között az interneten.

A tonizáló készítmények hátrányai:

 • Adjon rövid távú eredményeket.
 • Gyorsan elmosódott.
 • Legfeljebb 3 tónusra hajthatják a haját, de nem színeznek más színben, és még inkább enyhítik.
 • Néha allergiás reakciót okoz.
 • Egyes alapok egyenlőtlenül lemosódnak a szálakkal, egyszerre több árnyalatot adva nekik. Nem tűnik nagyon szépnek.
 • A szubstandard gyógyszerek nem csak a fürtöket, hanem a bőrt is árnyékolják.
 • Óvatosságot igényelnek, amikor eső vagy a medencénél látogat: színes cseppek tönkreteszik a ruháit és a hangulatot.

Figyelem! A samponok árnyék sampont nem lehet teljesen biztonságosnak hívni. Gyakran szulfátokat tartalmaznak, amelyeket széles körben használnak a fej mosására szolgáló hagyományos eszközökben. A fürtöket megszáríthatják, okozhatják törékenységüket és veszteségeiket.

Ki alkalmas erre a színezésre?

A felhasználás fő ellenjavallata - az alkotórészek sajátosságai vagy allergiái. Más esetekben a gyógyszerek jó szolgálatot tesznek:

 • mélyebb, telítettebb természetes színt ad a természetes szálaknak. Ehhez válassza ki azt a hangot, amely megfelel a haj színével.
 • korrigálja a rezisztens vegyszerekkel festéssel kapott színt;
 • a fürtök fényes, ápolt;
 • tisztítsa meg a sárga fényes hajjal. Általában az ilyen termékek különleges lila pigmentet tartalmaznak;
 • "Ennoble" szürke haj. Ne feledje azonban: a termék sikertelen választása esetén a hajban az „ezüst” még érzékelhetőbbé válik, és a fehérített szálakat nem lehet teljesen elfedni. Maximum - 30%.
 • szépen árnyékolt fürtök és a kép megváltoztatása. Vörösbarna paletta folyik a barna hajú lányok, hamu, arany és világos hajú szőke számára.

Ha a közelmúltban készült egy perm vagy fehérítés, valamint henna vagy basma festett, várjon néhány hetet színezőszerekkel. Ellenkező esetben a kiszámíthatatlan kémiai reakció következtében zöld vagy barna színárnyalat keletkezik.

Böngésszen a népszerű márkák között

A toning termék kiválasztásáért felelős megközelítés a festészet sikerének fele. Ehhez célszerű megismerkedni a megfelelő kozmetikumok gazdag választékával. Az áron vagy a márkanéven kívül a valódi fogyasztók véleménye is vezérelhető. A figyelmed - a népszerű márka, betűrendben rendezve.

ROKOLOR

A Tonika márkanév alatt a gyártó nemcsak az azonos nevű, jól ismert árnyalati balzsamokat gyárt, hanem samponokat is. Ezek közül 10 van a vállalat felépítésében, egyikük sárgás semlegesítő, melynek biolaminációs hatása is van. Könnyű és szürke szálakhoz alkalmas. Egy 150 ml-es palack kb. 160 rubelbe kerül.

A fennmaradó 9 alap 3 darab 25 ml-es tasakból áll. A palettán háromféle szőke (sarkvidéki, gyöngy és platina), a csodálatos csokoládé és a szenvedélyes mocha. Minden készlet ára 100 rubel.

Bonjour

A márka színárnyalatai gyermekeknek készültek és vitaminokat tartalmaznak. És a nevük nagyon étvágygerjesztő: rózsaszín mályvacukor, csokoládé cseresznye, érett szeder, csokoládé karamellel és mások. Összesen 7 élénk színű a palettán.

Figyelem! Most vásárolni Bonjour toning eszköz elég nehéz.

koncepció

A cég nem büszkélkedhet színes árnyalatok széles választékával, de ezüst sampont termel külön férfiak és nők számára. A hímivarú változat a szürke haj könnyű tonizálására készült, ezüst sót, vitaminokat, borsolajat, gabonafélék kivonatait tartalmazza. A 300 ml-es palack ára körülbelül 200 rubel. A palackon van egy MEN név.

Az anti-sárga effekt sorozatból készült termék fehérített, világos színű hajú lányoknak készült. Eltávolítja a sárgaságot és törődik a fürtök egészségével. Két térfogatban kapható: 0,3 liter és 1 liter. Az első költség körülbelül 220 rubelt, a második kétszer drágább.

Cutrin

A finnországi professzionális kozmetikumok gyártója 2 színezett sampont kínál szürke, fehérített és szőke hajra:

 • Gyöngyös fény;
 • Ezüst fagy.

Mindkettő semlegesíti a sárga pigmentet, ragyog ragyogást, óvatosan tisztítsa meg a hajszennyezést. A 0,3 literes palack ára 800 rubel.

A Cutrin tonizáló maszkot is készít 9 árnyalatban, a Delicate Rose-től a Black Coffee-ig.

Estel

A hideg tónusú könnyű szálak tulajdonosai egy Estel Prima Blonde ezüst színt kaphatnak pantenollal és keratinnal. Nemcsak a hajszerkezet helyreállítása, hanem a sárgaságok kiküszöbölése is. A költség 250 milliliter - 300 rubelt. Több kapacitású, 1 literes tartályok vannak.

Hasonló hatása van és a CUREX Color Intense az Estelle-től lila pigmentekkel és B5 provitamindal. Erősíti a hajszálakat, de csak hideg, világos színek esetén ajánlott. Egy 0,25 literes palack 250 rubelből kerül.

A fej mosására szolgáló minden tonizáló készítményhez a megfelelő balzsamot is megvásárolhatja. Ezenkívül a cég különféle ragyogó samponokat kínál a hideg és meleg szőke árnyalatokhoz. Ár - 400 rubelt (0,25 liter).

Figyelem! Az Estelle színárnyékoló samponok köre kicsi, de a márka nagyon népszerű a több színben gyártott színárnyalatok széles palettája miatt.

Faberlic

Egy jól ismert kozmetikai márka 4 színárnyalatban kiadott egy mini-sort a KRASA színárnyékoló sampon-kondicionálóval:

 • Rózsaszín gyöngy;
 • Érett cseresznye;
 • Arany réz;
 • Mogyoró.

A szín 6–8 samponozási eljárással történik. A hivatalos orosz honlapon a Faberlik ezek az alapok már nincsenek ott, de még mindig lehetséges őket eladni, csomagonként mintegy 50 rubel áron.

A gyártó termékei - az egyik legnagyobb költségvetés. Igaz, nincsenek samponok a sorban, csak balzsamok. Az Ön választása - 10 szín, gyöngy és csokoládé, gránát és fekete. 6-8 eljárásra mossuk. A palackok ára körülbelül 60 rubel.

Irida

Az orosz gyár termel kozmetikákat a haj színezésére. A felállásban mintegy három tucat színezett sampon található az Irida M sorozatból, amelyek a színezés mellett a fürtök helyreállításáért is felelősek.

A palettát különböző színekben mutatják be, ahol rózsaszín gyöngy, gránát, gesztenye, konyak, láng, Brond, Pearl és mások. A csomagolás 50-70 rubel költséggel jár, és három zsákból áll. Ugyanakkor néhány fogyasztó rámutat arra, hogy elég nehéz megvásárolni az Irida-Neva cég termékeit. Nem mindent értékesítenek az interneten keresztül, de gyakran kicsi kozmetikai osztályokban.

Egyébként. Az Irida Ton színárnyalatok is rendelkezésre állnak, amelyek hozzávetőleges költsége 40-50 rubelt csomagonként (50 ml).

Kapous

Az olasz Capus márka számos lehetőséget kínál a samponok színezésére:

 • A Life Color sorozat 5 árnyalatú, amely 4-8-szor mosott el a hajból. Paletta: homok, réz, barna, gránátalma piros, lila. Egy 200 ml-es palack kb.
 • A termék sárga színnel hat a Blond Bar sorozatból. Eltávolítja a sárga-narancs árnyalatokat, természetes hajú vagy ezüst színt ad a hajnak. Könnyű, fehérített, szürke és csíkos szálakhoz illeszkedik. Keratint és pantenolt tartalmaz. A 0,5 literes palack ára körülbelül 500 rubel.

Londa

A cég Color Revive Silver Shampoo-t készít tisztességes hajú lányok számára, akik hangsúlyozni szeretnék a hideg szőke szépségét. A termék lila pigmenteket és levendula kivonatot tartalmaz. A 250 ml-es palack ára 350–500 rubel.

L'Oréal

A közelmúltban a gyártó egy sor fényes színt - 6 színárnyékoló készítményt ajánlott fel. A paletta bézs-arany-barna-piros. A termék megvásárlása azonban problémás, mivel nem sok üzlet raktárában van. És a cég honlapján nincs több információ a sorozat kiadásáról.

mátrix

Két sampont készít a nem kívánt árnyalatok semlegesítésére:

 1. Szín Obsessed So Silver - alkalmas a tulajdonosok a könnyű és fehérített, melirovannyh és szürke haj. Eltávolítja a sárga pigmentet, és a meleg réz-tónust egyenlíti. Egy 300 ml-es palack kb. 700 rubelbe kerül. Egy nagy üveg (1 liter) csaknem kétszer akkora lesz.
 2. Brass Off - a hűvös szőke tiszta és sugárzó. Alkalmas olyan lányok számára, akiknek hajuk világos, 5-8 fokos árnyalatú. A kiadás és a költség formája hasonló az előző eszközhöz.

Tanács. A szőke haj ragyogásához a Matrix a Kamilla kivonattal dúsított Hello Blondie sampont termel.

Schwarzkopf

A sárgaság és a csúnya vöröses árnyalat eltávolítása szőke hajjal, a cég Bonacure Color Freeze ezüst árnyalatát kínálja. A sötét szőke fürtök egyes tulajdonosai azt állítják, hogy a szőrszálukon az eszköz egy szép hideg kiáramlást eredményez. A termék ára 450-2000 rubel (0,25 liter és 1 liter).

A Schwarzkopf cég más színárnyalatok széles választékát kínálja: habok, spray-k és közvetlen hatású (ideiglenes) festékek.

Ezüst selyem

Ez a termék kizárólag szőke, valamint szürke hajú nők számára készült. Színtartomány:

 • ezüst;
 • ezüst lila;
 • ezüstös rózsaszín;
 • platina;
 • kék ezüst (csak szürke hajra).

A színezékkészítmények összetétele selyemfehérjék, pantenol, allantoin, búzavirág kivonat. Az utolsó komponensnek köszönhetően a sárga pigment megszűnik. Ha megtalálható az ezüst selyem eladásában, készen áll arra, hogy legalább 200 rubelt fizessen egy üvegenként.

Wella

Color Recharge Hair Shampoo frissíti a fénysugarak színét, fokozza az árnyék fényerejét, nem teszi sárga színűnek. Kb. 900 rubelt fizet 250 ml-re. A Wella egy sor balzsamot (5 féle) is gyárt különböző színek fenntartásához és frissítéséhez: hideg / meleg barna, piros, hideg / meleg fény. Költségük meghaladja az 1000 rubelt üvegenként.

Szabályok és funkciók, alkalmazás tippek

Az alkalmazás finomságai:

 1. A haj festése előtt győződjön meg róla, hogy nincs-e allergia a gyógyszerre. Ez viszketéssel, bőrpírral, kiütéssel jelenhet meg azon a helyen, ahol néhány csepp sampon esett. A vizsgálathoz általában a bőr legérzékenyebb területeit választjuk: a csuklót, a könyök belső hajtását és a fül mögötti helyet.
 2. Nézze meg, hogyan esik az új szín a hajodra: festj egy vékony szálat a fejed hátulján.
 3. Viseljen kesztyűt a tonizálás során.
 4. Ne dörzsölje be a fejbőrbe. Csak a zárak elosztása.
 5. Több sampont alkalmazzon a gyökerekre, mint a haj teljes hosszát.
 6. A kényelem érdekében gyakori fogakkal használható.
 7. Néhány színárnyalatot száraz hajra, másokra nedvesen használnak. Ez a gyártó ajánlásaitól függ. De a fejnek tisztának kell lennie.
 8. Figyelem: a nedvesített szálaknál a pigment kifejezettebb.
 9. Ha a sampon túl vékony, adjunk hozzá egy kis balzsamot a hajra (bármelyik, ami a kezében van).
 10. Egy eljárás során az optimális eredmény elérése érdekében a terméket két lépésben kell alkalmazni.
 11. Tartsa a fején pontosan a gyártó által javasolt módon.
 12. Mossa le az árnyékoló készítményt, amíg a víz tiszta lesz.
 13. Vigyen fel egy hidratáló maszkot / balzsamot a színes fürtökhöz, hogy megakadályozza a száraz hajat.
 14. Az árnyék fenntartásához ismételje meg a 7–14.

Figyelem! A sampon alkalmazása előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. A gyártók különböző ajánlásokat tehetnek az egyes termékek használatára vonatkozóan.

A hajfestéshez használt tonizáló samponok nem tartoznak az ellenálló termékek kategóriájába, ugyanakkor sok más előnyük is van. Alkalmasak olyan lányok számára, akik szeretik a haj kísérletezését, és ugyanakkor nem akarják elrontani a zárakat az állandó készítmények gyakori használatával.

Az ésszerű színválasztás, a gyógyszer megfelelő alkalmazása és a szálak további gondozása eredményes eredményt és élvezetet biztosít a kép megváltoztatásában.

A samponok méltó alternatívája:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/sredstva/shampun