logo

My-Krem

kozmetikumok A-tól Z-ig

A fehérítés után hajfestéket készít

Hajformázó haj otthon. Fotók a tonizálás előtt és után. Útmutató a hajfesték Estel festéséhez.

Én viszonylag nemrégiben, körülbelül egy éve színezem a hajamat. Nagyon sajnálom, hogy kezdetben megpróbáltam elérni a szokásos színezékkel a kívánt hajszínt, ezáltal rontva a hajam. A szőke színárnyalata nem könnyű, különösen akkor, ha nem szépségszalonban, hanem otthon történik.

A nem professzionális festékek nagyon ritkán adják meg a kívánt eredményt, amikor pontosan ugyanazt a hangot érik el, amit a hajon szeretnék látni, különösen világos árnyalatokban.

Amint kiderült, könnyű, hogy sárgaság nélkül megkapja a szőke kívánságot, és ne égesse a hajat, hanem egyszerűen csak meg kell könnyítenie a hajat fényesítő porral, és tónusúvá tenni a kívánt árnyalatot. Hogy hogyan könnyítem fel a hajat itt és itt.

Mi a tonizálás és miért van szükség rá.

Röviden, a tonizálás a haj kíméletes festése alacsony oxidálószer-százalékban. Az ilyen festés nem tartós, és ez nem mínusz, mivel a haj elég gyakran, négy hetente egyszer színezhető.

A tonizálás nem károsítja a hajot, mint a szokásos színezés, a tonizálás során a festék nem jut be a haj mélyebb rétegébe, hanem csak a hajjal fedezi a haját.

A tonizálás segítségével pontosan meg tudja kapni a kívánt árnyalatot.

A hajszín színezése.

A tonizálás segítségével megszabadulok a fehérített haj sárgaságától.

Ez a fénykép megmutatja, hogy az árnyék milyen mértékben változik.

Egy érthetetlen sárga árnyalatból (sajnos nem mindig a porszórt fény után egy egységes hajszínt kap), akkor még egy szép árnyalat is kapható.

A tonizáláskor beállíthatja a festék árnyékát. Például nem szeretem a szőke szürke vagy lila árnyalatait, ez a probléma nagyon könnyen megoldható, csak akkor kell hozzáadni egy semleges színkorrektort a festékhez, ha kevert.

Ezt az eredményt az Estelle Deluxe festékkel lehet elérni. A festékről és a semleges korrektor használatáról szóló visszajelzésem itt található.

Hogyan árnyékolják a hajat.

Lehet, hogy a haj csak kis arányban oxidálható, mindig 1,5 százalékkal árnyékol.

Nemrégiben Estel-t használtam színezésre.

 • Először és elsőként definiáljuk a kezdeti bázist, vagyis a haj színét, amely a hajban van. Legyen egyszerű, csak nézd meg az internet színpalettáját.
 • Ezután válassza ki a kívánt színárnyalatot. Ennek érdekében pontosabban nézzük meg a festék számát. Mit jelentenek az Estelle festékszámok számai?

A tónusok numerikus megjelölése a paletryX / xx-ben - első számjegy - a hangok mélysége / Хx - második számjegy - színes árnyalat / хХ - harmadik számjegy - további színárnyalatok

 • A festéket oxidálószerrel keverjük 1 - 2 arányban. Tiszta nedves hajot helyezünk 20 percre.

A gyártó utasításai:

Nagyon fontos, hogy a festék alkalmazása előtt a haj tiszta legyen, balzsam nélkül vagy maszk nélkül, különféle nem mosható anyagokkal kezelve. Ellenkező esetben a festék egyenetlenül csökken.

A hajra való felhordás után a festék színe megváltozik a hajon, a bal oldali képen csak festék, jobbra - 15 perc elteltével.

Haj tonizálás után.

Közvetlenül a festéknek a hajból történő mosása után értékelheti annak igazán gyengéd hatását. A haj meglehetősen puha, kellemes tapintású. Szárítás után a haj gyönyörűen ragyog, nagyon jól néz ki.

hajformázás után

Így néz ki a haj két hét után a tonizálás után, a szín egyenletes, nincs sárgaság. A tonizálást kb. 4 hét múlva mossák le, feltéve, hogy állandóan olajos hajmaszkokat készítek (ez segít megtisztítani a pigmentet).

Nem látok semmiféle hátrányt a színező hajban, pontosan a megfelelő festés miatt (a por és a színezés megkönnyítése) a hajam sokszor jobban nézett ki, mint amikor a szőrszálak színeivel színeztek.

Ez egy jó alternatíva a tartós festésre, amely megfelel azoknak, akik óvatosan szeretnék változtatni a hajszínüket.

A véleményem az Estelle festékről

Az Estelle DeLux festék áttekintése

Véleményem a gondos bezammiachnoe világosító hajról

Köszönöm a figyelmet, szép és egészségesm.

Hogyan szeretem a művészet =) 10,1 "ezüst" és 10,76 "skandináv" keverék, 10,65 a fehérített haj tonizálásához. Mi történt a neperhydrol szőkekel

Itt kérdezem. Frissítve! a gyökerek tisztázása 10.76

És ismét, "festék". A választás hiányában egy kis városban Estelle vásárolt Celebrityt. Ismerem a márka palettáját, tudom, hogy a festékszámok árnyalatai:

Az egész készlet semleges hamu szőke és tompa vörös-sárga pigmenteket kap.

A híresség már színezett, 10,65 + 10,16 az 1,5% -os oxidon. 3 hétig folyamatosan maradt, ami a bezammiachki szuper-eredménye. A törés és a sérülés nem volt észrevehető, és úgy döntöttem, hogy megismétlem.

Kiderült, hogy barna, mert nem teljesen "tiszta" bázis. A perhidrolon rózsaszín, szőke 10,65-ös lesz a mesés.

10.1 + 10.76.

Polytube 10.76 és cső 10.1. "Lágyított" hamu. Ez az, amit szeretek az Esteli-ről - ha helyesen megközelíted, elkerülheted a zöld mocsárot, a kijáratnál a „szennyeződés nélkül” színezékek száma tökéletesen összekeveredik.

6% -os és 1,5% -os oxidokba ütközik. És ezt a kísérletet intenzív tonizálást nevezném, mert A fejlesztő% -a egyértelműen meghaladja az 1,5% -ot (90ml 1,5% és 30ml 6%

3,3%, helyes, ha nem vagyok igazán matematikus)

Minden gyorsan és egyenletesen keveredik. Az alsó sorokból festett festéket, a rétegeket a tetejére mozgatva. Nem volt szag.

A keverési folyamat 15 percig tartott. 35 percig sétáltam vele. Ez sok. 25 elég volt b, de a gyermekem felébredt), miután elbűvölte, mosni mentem.

A haja nem azt mondja, hogy az öblítés során száraz volt, de egy kicsit zavarodott. De ez balzsam festékben kész vagyok énekelni! C Gyümölcs savak, savak, amelyek „tömörítik” és simítják a haj kutikáját, lágyítják a haját, és ragyognak! A szőrszálak megamy lettek, a tippek élénkek voltak.

Nem csináltam külön fotót korábban, az előző napon egy fotófotó van.

Személy szerint én látok egy különbséget - a tükörben nem látok vörösséget, aszén-arany, nyugodt szín. És utána lila sampon koncepció Általában pesnya fog.

A festék tanácsot ad, de. cserélje ki a zárt oxidot. A tisztított hosszúság 9% -a gonosz! Bár ugyanolyan sikerrel vásárolhat egy profilt. Esteli

És mégis - ahol ebben az ammóniamentes ammóniaszármazékban? Nem találtam valamit

Tökéletesen megértem, hogy a legtöbb olvasó az ilyen eredményeket figyelembe veszi. hmm.. nem eredmény. De először, én Csak a gyökereket festem (festék nélkül), és másodszor, nincsenek illúzióim a haj pigmentéről. ezek alakformálás Megpróbálom elfojtani az nkb, különösen a végek felé. A tonizálás, amely az Indola-val fehérített termesztett hajra esik, sokkal tisztább, mint az azonos tonizálás.

A Radium kíváncsisági kísérlete tisztázott egy kis gyökérterületet 10,76-tól a natív 9% -os oxidon.

Tökéletesen emelték (LÁTHATÓ AZ ÖNTEKTEKRE). 2 szinten. De vörös hajú. És néhány hét múlva ez a vörös hajú lesz tisztább. Ezért ennek a festéknek a tisztázása a vékony hajú fiatal hölgyeknek tanácsot ad. Ne sütje, a haj puha.

Az Ön ur. valahol 6 és 7 között.

A másik "festék", és nem csak az értékelés

Keine 1517 és 1012 Tinta

Színező Capus, jó hamu

Rowan festék, világosbarna és "hitetlen"

Éjszakai "pizsamában" a haj után stresszes, és nem így eljárások

Népszerű maszk, amelyen nem osztom a lelkesedést

Prof. Champion Revlon Uniq egy, nem éri meg a pénzt, és a kabin falain kívül használja.

Haj intenzív terápia

Figyelem!  A zöld árnyalattól mentett, 10-0-os árnyalatú festék, a haj a helyén))) 3 fényesítés után + fotó

Írok egy véleményt a syoos 13-0 és 12-0,

Itt nézheted meg.

minden tisztázásra

Az első két pontosítás után

Kiderült, hogy

A harmadik tisztázás meglepetéshez vezetett, mindössze 10 perc után a hajam zöldre vált. Egy másik 5 után mocsarak lettek. Futtattam, hogy leöblítsem, a hajam nagyon egyenetlenül festett, a vége egyáltalán nem változott, és a gyökerek világossá váltak, sokk volt. A férjem születésnapja szombaton van, a vendégek jönnek ((((úgy döntöttem, hogy azonnal magamra festek magamra, festettem a kedvenc igooods.ru-t és elolvastam a véleményeket, úgy döntöttem, hogy Estel Celebriti 10-0, nagyon szép árnyék!

Nedves hajra alkalmazva, közvetlenül a harmadik mosás és balzsam után a fényesítőből,

Az eredmény nem sokáig jött, a haj kezdett árnyékot kapni, de nekem egy kicsit úgy tűnt, és hozzáadtam a mousse syoss aktivátort a szőke szőkeekhez, körülbelül 15 percig tartottam, és ezt nemcsak fehérített hajra, hanem a gyökerekre is alkalmaztam.

Természetesen az eredmény egyáltalán nem az, amit akartam. De most csak festékkel fogom befejezni a színt.

Megvettem 2 darab festéket 150 rubelre, de csak egy csomagot töltöttem a hosszúságra (a derékig) nedves hajra. Kefével kezdte alkalmazni, de aztán rájött, hogy ő és hogyan illik tökéletesen a maszkhoz.

Pár nap múlva újra festeni fogom. Remélve, hogy jobban színezzük a színt. Íme néhány nap múlva az eredmény, a felülvizsgálat hozzáadásra kerül!

By the way, szeretném megjegyezni, hogy 3 pontosítás és egy festés (2 hétig) után a hajam minősége meglehetősen méltó köszönet a kedvenc olajomnak), de ez egy másik történet!)))))

A sampon, amely megmenti a hajam, és segít felgyorsítani a növekedést (különösen, ha a csúnya hosszúság megáll, és abbahagyja a növekedést) itt

Nem tudom, hogyan kell használni - ne tartsd! - A festék nagyszerű!

Olyanok vagyunk, mint egy férj és feleség több évnyi együttélés után: nem annyira szenvedélyes szeretet, hanem egy ilyen szelíd odaadás. (4/65 fotófrissítés + frissítési árnyék 4/0)

A színezésem nem túl hosszú. Először, amikor még az iskolában voltam, Igora festékkel festettem, majd sokáig nem változtattam meg a Mátrixot, de viszonylag nemrégiben (egy évvel ezelőtt) Estelxet festették. A szünetek során nem professzionális festékeket használtam, de nem lenyűgöztek engem. Én inkább a fodrászatban festés folyamata van, mert a hajam vastag, és ha nem professzionális színezékek, akkor vagy magas fogyasztás, vagy egyenetlen alkalmazás (nem vagyok különösen elégedett az egyikével).

Természetesen barna haja van, némi grafit árnyalattal, jobban szeretem a telített színeket, ezért választom a padlizsánt vagy a sötét cseresznyét. Az utolsó két alkalommal vettem a 4/65 számot (barna-lila-vörös / vadcseresznye), ugyanolyan színnel és az alábbi képekkel, az Elseve sampon "Color and Shine" áttekintése során láthatjuk a padlizsán árnyékát.

A termékről: Az Estel Essex krémfesték állandó festésre és színezésre készült. A „KEs” molekuláris rendszer jelenléte a maximális mélység miatt kiváló tartósságot és színerősséget biztosít.

Vásárlás helye: Krasnodar régió, Armavir, "Aksinya".

Festék csomagolva egy kék kartondobozban, amelyben van 60 ml-es cső, és utasítások. (Egy csomag ára 110r. UPDATE 07.2014: 130r). oxidáló szer kell külön vásárolni, 3% -ot veszek, és ha nem, akkor 6% -ot. Egy üveg oxidálószer 60 ml festékhez jut (I ennek megfelelően 2). Költsége 60p / 1 db.

Annak érdekében, hogy a haj ne égjen ampullákat használok hajkromatográfiás komplex (hack) estel számára, Egy 10 db 5 ml-es ampulla csomagja 250 rubel. (További információ a Hack-ról itt ===>)

Szóval, mielőtt a fodrászra megyek, olyan állapotban fényképeztem, amelyben abban az időben voltak. Utolsó színezés: 2013. június 1., vagyis közel két hónap telt el.

színezés:

2 cső festék + 2 üveg oxidálószer + 2 ampulla Először festjük át a gyökereket, és tartsuk lenyomva 20 percig, alkalmazzuk teljes hosszában, és tartsuk 20 percig.

Az eredmény annyira gazdag, világos színű, különösen jól látható a napon. Beltéri, sötét gesztenye. ESTEL Essex 4/65

ellenállás:

Ismét megismétlem, hogy az utolsó előtti időpontot ugyanolyan színben 4/65 festettem 2013. június 1-jén. Az alábbiakban nézze meg a fotót, amelyet a 2013. 07. 07-én vettek. Nyilvánvaló, hogy nincs többé a telítettség, de a szín még mindig szép.

Én személy szerint jobban kedvelem a padlizsán árnyékát. A mosás után sötétebb marad, mint a vadcseresznye. (Később más színnel kiegészítem a felülvizsgálati képeket)

Összefoglalva elmondom, hogy elégedett vagyok a festékkel. Szeretem a gazdagságát és kitartását.

***** UPDATE 2014. július 16-tól *****

Fáradt a színes kísérletek és ezért ezen a nyáron úgy döntöttem, hogy természetes vagyok))) 4/0 árnyalatú fotót fogok bemutatni a figyelmednek. A második színezésből gyakorlatilag az összes színes „jegyzetet” szerezte.A fotó tiszta haj, a samponozás után azonnal megszáradt, természetesen szárítva (3 nappal a festés után). ESTEL Essex 4/0 ESTEL ESSEX 4/0

Az Estel S-OS hajfesték csak természetes hajszínnel működik 7

Továbbra is ismerem Estel professzionális hajfestékét. Ezúttal úgy döntöttem, hogy kipróbálom a fényesebb SOS-sorozatot - ez egyidejűleg a színezés közben világít.

Nem vettem figyelembe egy árnyalatot - ez a festék olyan hajjal működik, amely nem alacsonyabb, mint a 7. szint. Mindig azt hittem, hogy van 7. szintem, de úgy tűnik, hogy a hatodik és a hetedik (sötét szőke hideg árnyék) + szürke haj között (((

9% -os oxidot használtak, mivel 12% nem tud gyökerekkel dolgozni. Az SOS sorozat csak természetes hajra használható - nem fehérített és festetlen.

Megpróbáltam a hamu színét 101.

Jól kevert, kiderül, hogy homogén tömegű fehér.

Alkalmazáskor nem folyik, nincs a fejbőr irritációja vagy égő érzés, a festék illata nem durva, és nem termikus)) Általában nem tapasztalható kellemetlen érzés a festési folyamat során.

Ennek eredményeként aranyat kaptak a gyökereken (piros nélkül):

A mosáskor enyhén dörzsölem a hajat a teljes hosszon:

Ezt nem szabad elvégezni, ha a haj fehérített, mivel az emulgeált festék kifejezett hamut ad. Természetesen leöblíti a hajának későbbi mosásával, de azonnal nyilvánvaló lesz)))

Sedina festett. A gyökerek színe még mindig kellemesnek bizonyult - nem világos, mint a világítás után, és nincs gyömbér árnyék. Pontosan aranynak tűnik.

Szóval, világosbarna lányok, akik tisztázatlanul szőkeet akarnak, azt hiszem, ez a sorozat fog. Vagy sötétbarna, aki aranyszínű árnyalattal rendelkezik a fő hajhosszon.

Ez a sorozat óvatosan hat a hajra a festés során. Festék olcsó az ár.

Köszönjük, hogy figyelte.

Olyanok vagyunk, mint egy férj és feleség több évnyi együttélés után: nem annyira szenvedélyes szeretet, hanem egy ilyen szelíd odaadás. (4/65 fotófrissítés + frissítési árnyék 4/0)

A színezésem nem túl hosszú. Először, amikor még az iskolában voltam, Igora festékkel festettem, majd sokáig nem változtattam meg a Mátrixot, de viszonylag nemrégiben (egy évvel ezelőtt) Estelxet festették. A szünetek során nem professzionális festékeket használtam, de nem lenyűgöztek engem. Én inkább a fodrászatban festés folyamata van, mert a hajam vastag, és ha nem professzionális színezékek, akkor vagy magas fogyasztás, vagy egyenetlen alkalmazás (nem vagyok különösen elégedett az egyikével).

Természetesen barna haja van, némi grafit árnyalattal, jobban szeretem a telített színeket, ezért választom a padlizsánt vagy a sötét cseresznyét. Az utolsó két alkalommal vettem a 4/65 számot (barna-lila-vörös / vadcseresznye), ugyanolyan színnel és az alábbi képekkel, az Elseve sampon "Color and Shine" áttekintése során láthatjuk a padlizsán árnyékát.

A termékről: Az Estel Essex krémfesték állandó festésre és színezésre készült. A „KEs” molekuláris rendszer jelenléte a maximális mélység miatt kiváló tartósságot és színerősséget biztosít.

Vásárlás helye: Krasnodar régió, Armavir, "Aksinya".

Festék csomagolva egy kék kartondobozban, amelyben van 60 ml-es cső, és utasítások. (Egy csomag ára 110r. UPDATE 07.2014: 130r). oxidáló szer kell külön vásárolni, 3% -ot veszek, és ha nem, akkor 6% -ot. Egy üveg oxidálószer 60 ml festékhez jut (I ennek megfelelően 2). Költsége 60p / 1 db.

Annak érdekében, hogy a haj ne égjen ampullákat használok hajkromatográfiás komplex (hack) estel számára, Egy 10 db 5 ml-es ampulla csomagja 250 rubel. (További információ a Hack-ról itt ===>)

Szóval, mielőtt a fodrászra megyek, olyan állapotban fényképeztem, amelyben abban az időben voltak. Utolsó színezés: 2013. június 1., vagyis közel két hónap telt el.

színezés:

2 cső festék + 2 üveg oxidálószer + 2 ampulla Először festjük át a gyökereket, és tartsuk lenyomva 20 percig, alkalmazzuk teljes hosszában, és tartsuk 20 percig.

Az eredmény annyira gazdag, világos színű, különösen jól látható a napon. Beltéri, sötét gesztenye. ESTEL Essex 4/65

ellenállás:

Ismét megismétlem, hogy az utolsó előtti időpontot ugyanolyan színben 4/65 festettem 2013. június 1-jén. Az alábbiakban nézze meg a fotót, amelyet a 2013. 07. 07-én vettek. Nyilvánvaló, hogy nincs többé a telítettség, de a szín még mindig szép.

Én személy szerint jobban kedvelem a padlizsán árnyékát. A mosás után sötétebb marad, mint a vadcseresznye. (Később más színnel kiegészítem a felülvizsgálati képeket)

Összefoglalva elmondom, hogy elégedett vagyok a festékkel. Szeretem a gazdagságát és kitartását.

***** UPDATE 2014. július 16-tól *****

Fáradt a színes kísérletek és ezért ezen a nyáron úgy döntöttem, hogy természetes vagyok))) 4/0 árnyalatú fotót fogok bemutatni a figyelmednek. A második színezésből gyakorlatilag az összes színes „jegyzetet” szerezte.A fotó tiszta haj, a samponozás után azonnal megszáradt, természetesen szárítva (3 nappal a festés után). ESTEL Essex 4/0 ESTEL ESSEX 4/0

10,0 elég jó, de van egy mínusz

Helló, visszajelzés szerelmesei!

Megmondom, hogy egy 10.0-os árnyalatról van szó.

Egy kis háttér elején:

19 éves, szőke, szőke, kissé hamu (gyönyörű szín). Körülbelül egy évvel ezelőtt hamis voltam - a hajomat szokásos festékkel égettem, amit mindig használtam (pontosan 1 évig) - Garnet Neurals 113 111 (minden hideg árnyalatú hópehely). A kopasz foltok templomaiban a haj erősen elesett. Megdöbbent, és a fejbőr kezelése megkezdődött, és a korpásodás kezdődött. Most minden a múltban van, a szőrszálak nőnek vissza, az antennák tisztességesen kitapadnak :) egy ilyen epizód után nem akartam visszatérni erre a márkára, úgy döntöttem, hogy professzionális vonalakról keresek festéket.

A választás hatalmas, szemeim szétszóródtak, Irik segített, megálltam Estele-nél, köszönöm, a lányok a visszajelzésért. Mindig a 10. sorban festették, ezért 10,0-t választottam, az Oxide 9% -ot. Soha nem könnyítem fel a gyökereket - mindig a festéket veszi.

Festett: a szín kellemes, az ár is (mindig úgy gondoltam, hogy a professzionális festékek nagyon drágák), de az első sorban, fél év vagy három hét múlva a sárgaság megmutatódik, a festék csúnya mosás, sárga sampont kell használnia, de nem szeretem. Bosszantóvá vált. Úgy döntöttem, hogy keresem a tökéletes festéket. Előretekintve azt mondom, hogy találtam egyet. A felülvizsgálat későbbi lesz (fényképeket mentek).

Ez a festék elég jó, de ez a mínusz elhagyta. Sok szerencsét a tökéletes!

http://my-krem.ru/dlja-volos/tonirovanie-volos-kraskoj-jestel-posle-osvetlenija.html

LiveInternetLiveInternet

-Keresés napló szerint

-Feliratkozás e-mailben

-statisztika

A tonizáló sárga haj Estelle - tonizáló haj ajánlata fodrászoknak

alliance-doors.ru

Hogyan zatonirovat sárga haj szőke? ESTEL és MATRIX

Estelle hajfestési festék világítás után

Sok lány arra törekszik, hogy a haját megvilágítsa. Ehhez használjon különböző eszközöket, beleértve a színezékeket és a tonikokat, de gyakran a várt fehér hajszín helyett sárga színű lesz. Hogyan lehet egy árnyalatot egy hidegebb fehérre rögzíteni?

Hogyan távolítsuk el a sárga hajat

A tisztítás után megjelenő sárgaság a szépségszalonban eltávolítható: a mester egy professzionális eszköz segítségével elvégzi a festék mosását. Ennek az eljárásnak köszönhetően a tisztított szálak sárga pigmentje teljesen megszűnik. Ezenkívül a mester meg tudja mondani, hogyan távolítsa el a sárgaságot a hajától: milyen népi és professzionális eszközöket kell használni.

Ha valamilyen oknál fogva egy nő nem szeretne kapcsolatba lépni egy szakemberrel, akkor gyönyörű színt érhet el önmagában, olyan kompozíciókat használva, mint a Blondex vagy a Supra. A legjobb eredmény azonban a „ezüst”, „gyöngy”, „platina”, „hamu” fehérített hajfestékek használata után érhető el. Az ilyen hangok tökéletesen eltávolítják a sárgaságot, és gyönyörű fehér színt adnak. Egy másik lehetőség a csúnya pigment leöblítésére egy speciális színező sampon vagy balzsam használata. Az ilyen alapok gazdag lila színnel rendelkeznek, így a sárgaság eltűnik.

Hogyan lehet megszabadulni a sárga hajtól a világítás után

Általában a sárga szín jelenik meg barnákban, akik világos színekben színeznek. A természetes sötét pigmentet nehéz megállapítani, így a világos sárga lesz a világítás következménye. Ennek eredményeként a frizura rosszabbnak tűnik a vártnál. Néha a festék nem megfelelő alkalmazása miatt a szálak vörösessé válnak. Azok a nők, akik otthon végeznek eljárást, gyakran perederzhivayut összetételűek a hajon, "égő" őket, aminek eredményeként a tisztított szálak sárga színnel jelennek meg.

A sárgaság másik valószínűsége az oxigén. A festés után a levegő belép a szőrszálakon keresztül, ami oxidációt okoz, és a fehér festék kimosódik. Ezt követően csak egy csúnya sárga színű marad. Milyen festéket távolítson el a sárgaságtól a fehérített hajtól? A szakértők erre a célra javasolják, hogy a tisztítószerek százalékos arányával 4 terméket válasszanak, és ammóniatartalom nélkül. Az ilyen arányt a festék és az oxidáló emulzió arányainak beállításával érjük el. Az utóbbi mennyiségét 2-szer növelik (az összetevők teljes aránya 1: 2).

Ezenkívül gyorsan eltávolíthatja a fehérített hajból a sárgaságot, keverékek használatával. Nem festésre szolgálnak, hanem tónus korrekció céljából. Minél könnyebb a haja, annál kevésbé van szükség a keverékre. A stilisták azt javasolják, hogy javítsák a sárga árnyalatot, hogy speciális festéket használjanak a tonizáláshoz, és ne más készítményeket, mert a benne lévő festék minimálisra csökkenti a hajszerkezet károsodását, és védőréteget képez.

Hogyan könnyítsük meg a haj sárgaság nélkül, festékek alkalmazása nélkül? Opcionálisan eltávolíthat egy vöröses, fehérített szálakat speciális öblítések és samponok segítségével. Ezek a termékek enyhe hatást gyakorolnak a hajszínre, elmosva a sárga pigmentet, és csak a kívánt színt hagyják. Ezen kívül lehetőség van a szálak fehérítésére is. Ezek a higiéniai termékekhez hozzáadódnak. A tonikok azonban csak egy átmeneti módszer a probléma kezelésére, mivel képesek rövid ideig (7-15 nap) festeni a szálakat egy bizonyos árnyalatban.

A fehérített hajból a sárgaság eltávolítására szolgáló felsorolt ​​eszközökön kívül néhányan népszerű módszerekkel gyönyörű fehér színt érnek el. Melyiket használja, válassza ki magát. A következő maszkok segítenek a sárga pigment kezelésében:


 1. Honey. Természetes vagy mesterséges mézet használnak a fejre, 8-10 órán át hagyjuk, majd rendszeres samponnal lemosni. A szőrszálakban bekövetkező kémiai reakció miatt a sárgaság megszűnik.
 2. Citromsav. Szüksége lesz egy harmadik csésze frissen facsart citromlé és kefir, egy kis sampon, 1-2 evőkanál. l. vodka. Keverjük össze az összetevőket egy megvert tojással. Vigye fel a keveréket egy órára a fejére, majd öblítse le a haját csalánkiütéssel vagy vizet ecettel.
 3. Hagyma. A nagy hagymát húsdarálóval / keverővel őröljük. Az így kapott sűrítményt kis mennyiségű forrásban lévő vízzel öntjük, és 20 percig ragaszkodunk. A hűtött keverékkel fedjük le a fejet, tegyük egy csomagot és egy törülközőt. 1-2 óra múlva mossa le a maszkot. A haj tisztításához nem hagymát szagol, vízzel és ecettel mossuk.

Milyen festékkel könnyítheti a haj sárgaság nélkül

A festőanyag kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a „sárgás” jelzésű csomagokra. A leghatékonyabbak hamu, hideg árnyalatok. Festeni egy meleg napos, búza, mézes hang, nem tudja eltávolítani a sárga pigment. A kiváló minőségű színezőanyag nemcsak a szépségszalonok alkalmazottai, hanem a közönséges nők számára is elérhető. Milyen festékkel lehet eltávolítani a fehérített haj sárgaságát:


 1. Estelle. És jobb, ha előnyben részesítjük az Estel Deluxe termékek professzionális vonalát. Ennek a sorozatnak a színe tökéletesen színeződik, színek szálak. Alkalmazása után a frizura telített, tartós árnyék, puha és ragyogó. Hozzávetőleges költség - 250 p.
 2. L'Oreal Casting. Kiváló választás a sárgaság eltávolítására a fehérített szálakból. A márka gazdag színárnyalatú, így minden nő megtalálhatja a tökéletes árnyalatot. Hozzávetőleges ár - 300 p.
 3. Garnier Color. A festék megérdemli a lányok szeretetét, akik könnyebbé teszik, és gyönyörű fehér színt kapnak. A Garnier nem tartalmaz ammóniát, így nem rontja el a szőrszálakat, így tartós, szép árnyalatot biztosít. Költség - 170-190 p.
 4. Schwarzkopf Brillians. Ennek a festéknek a tartóssága miatt nem kell rendszeresen festeni a kívánt színt - egyszerűen megvilágíthatja a visszanyert gyökereket. A Schwarzkopf Brilliance tökéletesen bebizonyította magát, mint a sárgaság ellen hatékony terméket.

Hogyan lehet megszabadulni a sárga haj professzionális eszközök

A fehérített haj sárga árnyalatának oka általában nem megfelelő festés, vagy az alacsony minőségű festék kiválasztása. Ezen túlmenően ez a festék kiszámíthatatlan reakciójával magyarázható a haj természetes pigmentjével. Hogyan érhetjük el a fehér haj sárgaság nélkül:


 1. Válasszon egy jó minőségű fényesítő festéket. Ez nem csak a szálak elszíneződését, hanem a kívánt árnyalatot is adja. Jobb, ha a platina, ashen tónusok maradnak.
 2. Vigye fel a kompozíciót a fejre, tartsa a dobozon feltüntetett időt és öblítse ki balzsam-öblítéssel.
 3. Közvetlenül a beavatkozás után sárgázó tónusú balzsamot kell felhelyezni a hajkabinra, keverjük össze 1: 1 samponnal (az alternatív megoldás egy speciális színezett sampon megvásárlása).
 4. Várjon, amíg a tonik meg fog működni, mert ez elég 3-5 perc. Miután a szokásos módon mossa meg a haját.

Videó: egy új módja a sárga haj eltávolításának

Nadezhda, 22 éves: A természetes színem gesztenye, de szeretem még szőkeebbé válni, így tudom, hogy melyik festék jobb, mert rendszeresen könnyebb. A piros pigment majdnem minden festék után marad, speciális samponokkal hozom ki. Legfőképpen szeretem a Schwarzkopf Bonacour vagy a Blond Mi. Kiderült, hogy egy szép hamutó árnyalatú, anélkül, hogy piros lenne.

Anna, 27 éves: A kérdés, hogy milyen festékkel jobb a sárgaság eltávolítása a fehérített hajból, azt válaszolom L'real-nak. Megpróbáltam különböző márkákat, de az első árnyalatot a lehető legközelebb találtam az ideálisnak, miután a harmadik számot használtam. Sokkal jobban világít, mint mások, de az optimális hatás érdekében a terméket rendszeresen kell használni.

Polina, 20 éves: A természetes színem szőke, de több éve sötétben festették, és most nagyon nehéz visszatérni természetes hangjához. Nem akarom visszaélni a professzionális kozmetikumok színezését, mivel a szőrszálak már törékenyek, szárazak, élettelenek. Olyan tonikokat használok, amelyek nem írják le a tippeket.

Mint ez a cikk? Mondd el barátaidnak:

Hogyan válasszuk ki az árnyékot az Estelle színpalettáról?

A fehérített haj divatja az emberi történelem egész időszakában rendszeresen megjelent a különböző államokban. És csak az utóbbi évtizedekben a természetes fények és a sima átmenetek divatja látható. Az elmúlt években a hideg aluljárók versenye egyre lendületesebb. A tonizálás hatékonyan megbirkózik a nemes árnyalatokkal - festés instabil színezékekkel, például az Estelle hajfestése a fehérítés után segít a hajának jól kinézni.

Estel márka a modern színészeknek

A felhasználók körében értékelik az enyhe ammóniamentes festést. Miután a haja egészségesnek tűnik, nem túlzottan fésült, könnyen fésülhető. A tonizáló termékek sokfélesége közül az orosz gyártó különösen figyelemre méltó - Estel. 2001-ben született, és azóta magabiztosan rendelkezik a szépségipar piacán.

Szinte minden fodrászüzletben láthatjuk az Estelle hajfestékeket a mesterkészletek között. Továbbá, az eszközök sok olyan nőre jutottak eszébe, akik a professzionális szerszámok segítségével szeretnék megváltoztatni a képet.

Az orosz és a külföldi mesterek értékelik az Estel Professional-t a pénzért. Az orosz gyártónak kedvező árú termékeket sikerült létrehoznia egy olcsó árszegmensben. Talán a professzionális termékek nem a legegyszerűbbek, de a tapasztalt színészek a luxustermékekhez hasonló eredményeket érnek el.

A professzionális fodrász fórumok elemzése azt mutatja, hogy az Estel színező kompozíciói az egyik legnépszerűbbek. A luxus szalonok kiegészítik a drágább elit anyagokat. Néha a mesterek lényegében eltérnek a hazai márka használatától más termékek javára. Az ilyen személyes preferenciák azonban inkább kivétel, mint szabály. Ugyanakkor az Estelle stílus- és hajápolási termékei nem népszerűek a fodrászok körében.

A legtöbb felhasználó pozitív eredménnyel rendelkezik az otthoni pénzeszközök használatából. Sokan azt mondják, hogy meg kell tanulni a festékek keverését, a technológia tanulmányozását. Az eredmény egy egyedülálló kívánt árnyék, a kívánt tartóssággal.

Figyelem! A tonizálási eljárás előtt ellenőrizni kell a bőr reakcióját a színezőanyaggal. További használat allergia, kiütés, irritáció hiányában lehetséges.

Tónusú otthon

Az eljárás meglehetősen egyszerű. A műveletek rendezett és következetes végrehajtásával elérheti a kívánt eredményt:


 1. Védje a film felületét a véletlen kifröccsenésektől, használjon fodrász köpenyt, viseljen kesztyűt.
 2. Kezeljük vastag krémmel vagy vazelinnel.
 3. Keverjük össze a kompozíciót és alkalmazzuk a fésült száraz szálakra, majd az ujjakkal és egy széles fésűvel fésülj át.
 4. Hagyjuk 20 percig hagyni és öblítsük ki balzsammal; mossa le a festéket, amíg a víz tiszta lesz.
 5. Távolítsa el a festékmaradványokat a bőrről, szárítsa meg természetesen a szálakat.

Az eljárás során nem szükséges melegítő sapka, az Estel színező készítmény normál szobahőmérsékleten érvényes.

Lásd még: Tonic Balm a tisztítás után.

Mi a tonizálás?

Kontraindikációk hiányában a tisztázást követő tonizálás bármely önmagát tisztelő mester által felajánlja. A pigment eltávolításával és a színező készítménynek a lipidrétegbe való behatolásával kapcsolatos elszíneződés. A káros hatások után a hajszál szerkezete gyengül, és normál fésülés közben eltörhet. A tonizálás segíti a zárak fényességét, rugalmasságát és rugalmasságát. Az ápoló komplexum később segít könnyedén fésülni a haját és formázza a formázást.

Fontos! A szürke haja esetében ez az eljárás nem alkalmazható: egy szelíd összetétel nem tud megbirkózni a szürke hajjal. Szürke hajra speciális színező készítményeket kell használni.

Minden pozitív tulajdonsággal a tonizálásnak számos ellenjavallata van:


 • terhesség és szoptatás (egyesek ártalmatlanok, ezért a fiatal anyák döntése továbbra is fennáll);
 • súlyosan sérült hajszerkezet;
 • viszketés, kiütés, sebek a fejbőrön;
 • a tisztázás jelenléte nem haladja meg a 3-5 napot;
 • az egyéni intoleranciát.

Estelle festék a fehérített haj tonizálásához

Az Estel az egyik legnépszerűbb kozmetikai márka a szépségszalonokban. Figyelemmel kíséri a nők és a divat igényeit, igyekszik élvezetessé tenni a színezést, és a lehető legközelebb hozza a kívánt eredményt. A bevált tinták közé tartozik a következő sorozat:

Estel Sense de Luxe - ezt a professzionális sorozatot szerette a fényárnyalatok palettájának gazdagsága, a nem-ammónia összetétele, a lágyság, a gondozás festése során. A krémfesték könnyen összekeverhető, és a pantenol, avokádóolaj mélyen táplálja a fürtöket az átalakulás folyamatában.

Estel Haute Couture Crystal Blond - színező krémfesték szakemberek számára. Kilenc fényes árnyalatú szőke teszi a megjelenését tisztességesebbé és látványosabbá. A termék egyedülálló képlete segít a kristálytiszta szín elérésében.

Estel SOLO TON - különálló árnyalati balzsamok, 18 tónusú. Az olcsó árnyékolástól eltérően a SOLO TON termékek UV szűrőket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a gyors színvesztést. A tonizáló rezisztencia eredménye és akár 9 pálcikát is ellenáll.

Estel LOVE NUANCE - nem professzionális színezőanyagok sora. A gyártó 17 árnyalatot kínál, amelyek harmonikusan lefektetik a hajodat, és díszítik az arcodat. A 6–8 törlőkendővel szembeni festés ideális lesz azok számára, akik csak egy új képet keresnek.

Estel Solo Contrast - egy kis színpaletta. A festék intenzív világításra (5–6 szint) és tonizálásra szolgál. A telített, ellenálló szín a legigényesebb nőknek tetszik.

A minőség és a figyelem az ügyfelek felé hozta az Estel termékeit a világpiacra. Ez egy nagyszerű, bevált márka a gyors, gyengéd és első osztályú reinkarnációért. Az Estelle-nél a nők változhatnak anélkül, hogy aggódnának a fürtök egészségéről, mert egy jól ismert gyártó már gondoskodott erről.

Lásd még: Az Estelle legjobb hajtisztítója.

Tippek az új kép kiválasztásához

Az Estel szelíd vagy intenzív tonizálást tesz lehetővé. A gyengéden színezett samponokat és speciális balzsamokat használnak. Mindenesetre a komponensek mélyen nem hatolnak be a hajszerkezetbe, felületi hatásuk van, rögzítik a rúd pelyhét. 2–4 hét alatt fokozatosan mossuk le.

Néhány lány Estel-eszközökkel történő alakításával kapcsolatos negatív tapasztalat gyakran a technológia megsértésével vagy a rossz árnyalatok kiválasztásával jár. A márka áttekintése jelzi. A különböző hajokon ugyanaz a szín másként néz ki.

Ahhoz, hogy a megfelelő színszálakat kapja, nagy mennyiségű termékre kell navigálnia. A színek kiválasztására általános szabályok vonatkoznak:


 1. A szőke nem használhatja a barnák árnyalatait, és fordítva.
 2. A színárnyalatok nem a sötét fürtök megvilágítására szolgálnak.
 3. A mézszőke számára jobb, ha karamelltónusokat választunk, hogy fokozzák az aranyfényt.
 4. A füstös árnyalatú gyöngy, ezüst, platina hangzás hatékonyan működik.
 5. Gazdag barna vagy piros fürtök jobb színezett réz és vöröses árnyalatok.

Árnyalatok kiválasztása az Estel palettáról

A divat trendjei és az életkora megváltoztatja a nőket. Ezzel együtt megváltoztatja a hajuk színét. De hogyan ne veszítsük el a színválasztást, és mi a teendő a festékkel? Hogyan kombinálható a rebus 3 része (eredeti hajszín, kiválasztott új hang és százalékos oxidálószer) egy lenyűgöző kívánt eredményre? Ezt most az Estelle táblázat példáján fogjuk megtenni.

Mit jelent a festék színkódja?

Általában a színezékek és a közönséges fogyasztók színfestékei az árnyék teljes képének megértéséhez, a gyártók 2-3 számban, kevésbé gyakran használják a 4-et, elválasztva vesszővel vagy perjelekkel. Tekintsük meg a "kód" dekódolásának alapvető szabályait.

A kód első számjegye azt a fő hangot jelzi, amelyet a színezés eredményeként várhatunk. Hagyományosan 10 pontra osztottak 1-ről - a legsötétebbtől a 10-ig - a legkönnyebbre. Ennek eredményeképpen a gradáció így néz ki:


 • 1 - fekete;
 • 2 - sötét sötét gesztenye;
 • 3 - sötét gesztenye;
 • 4 - gesztenye;
 • 5 - könnyű gesztenye;
 • 6 - sötét szőke;
 • 7 - szőke;
 • 8 - világos szőke;
 • 9 - szőke;
 • 10 - szőke szőke.

A kód második számjegye meghatározza a domináns árnyalatot. A teljes kibocsátás 8, valamint egy nulla árnyék, ami megfelel a természetes hajszínnek. Az Estelle színárnyalata így néz ki:


 • 0 - természetes színárnyalat, azonos az alapszínnel;
 • 1 - hamu;
 • 2 - lila (gyöngyház);
 • 3 - arany;
 • 4 - réz;
 • 5 - piros;
 • 6 - barna;
 • 7 - gyöngy.

A harmadik, negyedik számjegy további árnyalatok. Digitális kódja szintén az uralkodó árnyalat elvére vonatkozik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes hajfestékgyártók márkái eltérhetnek a nemzetközi szabványoktól a további árnyalatokhoz. Különösen a híres palettára vonatkozik.

A 7/38 festék egy világosbarna színt kap, aranyszínű gyöngy (bézs) árnyalattal.

És a festék után 9/34 egy arany-réz árnyalatú szőke lesz.

Megértjük a festés bonyolultságát

Szükséged lesz oxidokra is a szálak festésére. Azt is nevezik oxigénnek, fejlődő tej vagy emulzió. Valójában hidrogén-peroxidot tartalmazó készítmény. Százaléka a peroxid koncentrációjából. Az érthetőség kedvéért így néz ki: 3% oxid tartalmaz 1 liter bázisban 30 ml peroxidot, 6% - 60 ml stb.

Az oxidokat 1,5 és 12% közötti színben használják, mindez a kívánt eredménytől és az eredeti és a kiválasztott szín közötti különbségtől függ:


 • oxidálószer 1,5-1,9% - csak háttérvilágítást ad;
 • 3% - hátteret ad a világításnak és a haj 0,5-1 tónusú megvilágítását;
 • 6% - háttérvilágítást ad, és 1-2 tónussal könnyíti a hajat;
 • 9% - háttérvilágítást ad és 2-3 színnel könnyíti a hajat;
 • 12% - a háttérvilágítás háttere, és 4 tónusú fényesíti a hajat.

Háttérvilágítás - ez egy további árnyalat a hajban a világítás után, vagyis a domináns természetes haj pigment maradványai. A tisztázás háttere segít a kívánt hatás fokozásában, ha egybeesik a kiválasztott hanggal, ha éppen ellenkezőleg, megzavarja, akkor lépéseket tesz a nagyobb tisztázásra vagy semlegesítésre.

A festékpalettán a színező készítmények gyártója egyértelműen megmutatja az előforduló árnyalatot. De vegye figyelembe, hogy a festéshez fehér szintetikus szálakat alkalmaztak, így a hajában kissé módosítható.

Tanács. A kiválasztott terméket mindig egy szálon tesztelhetjük. Ha elégedett az eredménnyel, elkezdheti a haj teljes fejének színezését.

A festékpalettán egy speciális fényesítő sorozat is található (alul balra), hogy a színt 6-ra állítsa. Ezeket a festékeket 12% -os oxiddal kell hígítani, és 45-50 percig kell tartani.

A fő színészek számára az Estelle számos színkorrekciót és színezőanyagot kínál a szín kiemeléséhez, a tonizáláshoz (jobbra a táblázat alján), de nem használhatja őket otthon, munka nélkül, szakembereknek bízva.

Összefoglalva

Például válasszon két színt:


 • kezdeti - 7/0 (szőke);
 • a szín, amelyben átalakulunk, 9/34 (szőke arany-réz).

Algoritmus a további festéshez:


 1. Határozza meg a hangok különbségét - esetünkben 2.
 2. Az oxidok táblázatából válassza ki a kívánt százalékot - esetünkben 6% -ot.
 3. Nedvesítsük meg a hajat a könnyítés előtt, de ne használj balzsamokat és kondicionálókat.
 4. A festéket oxigénnel azonnal fel kell hígítani a fürtökre való felhordás előtt, jól keverjük össze, hogy ne legyenek száraz festékek.
 5. Terjessze a kompozíciót a szálakra: kezdje meg a hosszú és közepes szőrzet színezését a végektől, a középső résztől, majd folytassa a gyökerekig. Rövid hajvágás teljesen festve, teljes hosszában.
 6. Ellenőrizze a megadott időt és az öblítést.

A fehérített haj fenntartásához a fejlesztők ezüstös balzsamokat és maszkokat kínálnak, amelyek azért működnek, mert a lila pigment a kompozícióban semlegesíti a sárgaságot. A csillogó samponok és a pantenollal és a keratinnal rendelkező csillogó balzsamok belsejében kiemelik a fürtöket. A táplálkozáshoz és ápolt megjelenéshez olajellátást is végezhet.

A különféle eszközökkel való orientálás nem könnyű. Ezért az első kísérlet a színváltozással a legjobban a kabinban történik. A tapasztalt mester kiválasztja a megfelelő árnyalatot, és ajánlja a megfelelő gondozást. Független kísérleteket érdemes kezdeni a színfestés kezdeti tudásbázisával.

Minden lánynak biztosan meg kell találnia azt a márkát, amely a kívánt eredményt adja a szálain. Meghibásodás esetén érdemes megjegyezni, hogy a festéket fokozatosan el kell mosni, és visszaáll a tulajdonosához az eredetihez hasonló színnel.

Jó tudni a tonizálásról:

Hasznos videók

Világító és tonizáló estel.

Hogyan árnyékolt fehérített haj.

DIY hajfestés

Minden második lány az életében legalább egyszer festett fürtöt, és minden harmadik alkalommal rendszeresen. A hajfestés egy olyan eljárás, amely ideális a szőke és a barnák, a szürkület és a lányok számára, csak világítás után.

Hogyan készítsünk otthoni hajfestést

Tonizáló - festési technológia, amelyben a festést kizárólag ammóniavegyületek nélkül végezzük. Nem hatolnak be a magba, hanem a göndör felületén maradnak. Segíti a száraz és kombinált szálak minimális sérülését.

Ez a technológia magyarázza a hajformázás és a hajfestés közötti különbséget.

A technika önállóan használható, például egy bizonyos árnyalat zárolásának megadására vagy a szokásos színből való kilépésre (a szőkeek gyakran a tonizálás segítségével megváltoztatják a hajszínt világosbarna vagy természetes szőke). De most elsősorban az ombra, shatush vagy balayazh festése után a sárgaság eltávolítására használják.

Hangjelzéssel

Az ilyen színezést sötét és szőke hajon végezhetjük, miután kiemeltük a brondirovaniya-t és a kívánt eredményt.

Meglehetősen nehéz a természetes hajat otthonra festeni, de a könnyítés után a tonizálás akár nem szakember is elvégezhető. A legegyszerűbb módja egy speciális balzsam vagy sampon használata. A hatás nem lesz kevésbé fényes, mint egy standard színezést követően, de az eljárás a lehető legbiztonságosabb lesz.

A sárgaság kiküszöbölése érdekében a legmegfizethetőbb megoldás, ha a haját egy színezőszerrel (Tonic, Estelle, stb.) Mossa:


 1. Nyugodtan válasszon egy sokkal könnyebb árnyalatot, mint a sajátod (ha szükséges). Ugyanakkor a barna hajú nőknek meg kell érteniük, hogy a sampon és a balzsam nem lesz hatással a sötét hajra;
 2. Kis mennyiségű festék kerül felhasználásra nedves zárakra. Egy ideig a fürtökön kell hagyni, majd öblítsük le hideg vízzel, és használjunk légkondicionálót;

A színező készítmény alkalmazása

Tonikus reakció

Ideális lehetőség árnyékolásra, hogy kiemelje vagy könnyebbé tegye néhány szőke szálat. De a fekete fürtök hatásossága megkérdőjelezhető. A barnák számára megfelelőbb professzionális tonizálás.

Tonizáló sötét haj

A sötét szépségek számára számos lehetőség van a fürtök festésére. A legnépszerűbb festési típusok most:


 1. Ombre. A festészet több árnyalatának kombinációja, ahol a végek elszíneződnek, és a gyökerek elmosódnak, vagy elhagyják, ahogy van;
 2. Shatush. Olyan technika, amely nagyon hasonlít egy ombre-ra, kivéve a gradiens vonalat. Az ombrában világos, és shatush-ban simább és homályosabb;
 3. Balayazh. Hosszú és rövid ideig egyaránt történik. Ez a szín a nyúlványoktól a gyökerekig terjed a teljes hosszon. Emiatt létrejön a kötet és a vakító fény hatása.

Annak érdekében, hogy az ilyen divatos színezés látványosabbá váljon, és a fehér szálak kiemelkedjenek az általános háttérrel, a sötét területek színezettek. Fényes átmenet létrehozásához árnyalatokat használnak, 1–2 tónusok sötétebbek, mint a természetes.

A sötét haj színezése:


 1. A fej több szakaszra van osztva - a mesterek negyeddarabokat használnak. Ha minden szál négy egyenlő zónára van osztva;
 2. A választott színtípustól függően a zárak fésülnek, vagy ellenkezőleg, fésülnek és elszíneződnek a fóliában. Ehhez fényesítő vegyületet alkalmazunk a felületükön. Javasoljuk, hogy ammónia nélküli festékeket használjanak - kevésbé ártalmasak a hajszerkezetre;
 3. 20-30 perc elteltével a tisztázás teljesnek tekinthető. A nem festett szálak sötét területein a kívánt színárnyalatot alkalmazzuk. Színező szakértők azt tanácsolják, hogy elkerüljék az éles természetellenes színeket, jobb, ha természetes: a sötét csokoládé, a gesztenye stb.
 4. A pryadok alkalmazott felületén árnyékban. Ez magában foglalja a gyökereket, de nem érinti az elszíneződött területeket. A gyártók ajánlásaitól függően 20-40 perc;
 5. Az utolsó szakasz - a tisztázott tippek ammóniamentes tonizálása. Ehhez jobb választani a legvilágosabb árnyalatot - ellentétben képes lesz teljesen megszüntetni a sárgaságot és a "lejátszást".

A természetes hajon az árnyékoló tonizálás átlagosan 2 hónapig tart. A kifejezés a mosás gyakoriságától és a használt samponoktól függ. A szín fényerejének növelése érdekében gyengéd samponokat és balzsamokat használjon színes fürtökhöz.

Színező szőke haj

Ami a barnákat illeti, a szőkeeknek különböző hajformázási lehetőségei vannak. Legnépszerűbb:


 1. Brondirovanie. Néhány szálat sötét színűre festenek, aminek következtében a fürtök sokkal tisztábbak és stílusosabbak. Néha csak a gyökerek sötétednek - ezt a technikát nevezik ombre-nek is;
 2. A sárgaság megszüntetéséhez. Amint a lányok nem küzdenek a szőke „olcsó” sárga árnyalattal. Speciális eszközök és technológiák segítségével még a leginkább szerencsétlen festés is korrigálható (akár a narancssárga árnyalat megszüntetéséig a fehérített fejen).

Kétféleképpen távolíthatja el a sárga szálakat: használjon tonikot, vagy gyengéd összetételű sampont, festéket és balzsamot. Tekintsük mindkét lehetőség előnyeit és hátrányait.

Az első esetben - tonikus festés, a fő előny az egyszerűség. A hatékonyság azonban megkérdőjelezhető: a szerszám nem képes teljesen megszüntetni a kifejezett sárga árnyalatot, és gyorsan kiürül.

A második opciót nehezebb megvalósítani, de tartós hatást biztosít. A fehérített hajra készült házi tonik bizonyított receptje:


 1. A kívánt árnyalatú teáskanál ammónia nélkül, nemfémes tartályba szorul. A palettát hamutartó jegyekkel ajánljuk. Például, ashy világosbarna vagy gyöngyfehér;
 2. Ugyanebben a kapacitásban hozzáadunk egy evőkanál balzsamot, sampont és hidrogén-peroxidot. Ne aggódj, a peroxid ebben a készítményben oxidálószerként működik;
 3. Ezután adjunk hozzá egy kanál vizet a keverékhez a készítmény hígításához. A kapott masszát a haj teljes hosszában alkalmazzuk és 10 percig hagyjuk.

Az eredmény tartós és nagyon szép tonizálás, amely nem hagy sárgaságot. A recept külön előnye, hogy a festés sokkal biztonságosabb, mint a szokásos újratelepítés, és a szín nem mosható le.

Színezés a világosbarna hajon

Természetes világosbarna hajon gyakran csúnya sárga színárnyalat fordul elő. Különösen, ha nyáron elhalványultak a fürtök vagy a sikertelen festés eljárása történt. E problémák megoldása érdekében a fodrász-színészek aktívan ajánlják a tonizálási eljárást.

Ahhoz, hogy világos haja árnyalatú legyen a világosbarna hajának, elegendő lesz, hogy a fürtöket havonta többször mossuk egy speciális samponnal. És anélkül, hogy a világos természetes szín nem igényel további mesterséges fényesítést.

Ha azt szeretné, hogy könnyebbé tegye a hangot, vagy a színezés után hangsúlyozza a szálakat, akkor ajánlatos a tonizálást enyhe festékekkel használni. Ilyen tisztításhoz egy világos árnyékot választanak, amelyet kizárólag 10 percig használnak, hasonlóan a szőkeekhez. A hosszabb expozíció fényesítheti a szőkeet is.

Szürke hajfestés

A vélemények szerint a szürke haja tonizálása nélkül megoldható az egyes ezüstszálak problémája. De a szalonban a fodrászok csak félig állandó festéket használnak, mert hosszabb ideig tart.

A szürke szálak árnyalata:


 1. Otthon használhat mousse-t, sampont a színezéshez, hajfestést. Ebben a helyzetben önálló használatra nem ajánlott félig állandó festékkel dolgozni, mivel csak egy tapasztalt színész tudja meghatározni, hogy mennyi ideig tartsa. Ha nem veszi figyelembe ezt a tényezőt, akkor az ilyen tonizálás előnyei nagyon kétségesek lesznek;
 2. A kompozíciót a szálak teljes felületén alkalmazzuk - a gyökérektől a csúcsig. Fontos, hogy egyenletesen terjessze azt úgy, hogy nincs árnyékkülönbség. Egyes alapok egyáltalán nem tarthatók fenn (alkalmazva és elmosva), míg mások fontosak, hogy akár 15 percig is ellenálljanak. Ezért gondosan olvassa el a használati utasítást;
 3. Azt is meg kell mosni a hajat a gyökerektől a végéig, alaposan megdörzsölve a szálakat, hogy az összes alkalmazott anyagot mossuk. Ügyeljen arra, hogy balzsamot használjon.

Az ilyen tonizálást nem időszerűen kell megismételni (például kéthetente egyszer), de amikor a hang elkezd lemosni. A szürke szálaknál ez a folyamat sokkal gyorsabb, mint a világos vagy sötét. A legtöbb esetben a javítás 10 nap elteltével szükséges.

Vörös hajfestés

Sajnos, még a professzionális szerszámok, amelyeket a szalonban és a hajban a haj színezésére használnak, nem alkalmasak a vörös hajúak megvilágítására. A probléma egy nagyon sűrű pigment, ami még akkor is megnyilvánul, ha a legkisebb tisztázást próbáljuk megtenni.

A maximálisan elvégezhető:


 1. Élénk és lédúsvá teszi a természetes vörös hajú árnyalatot;
 2. Készítsen színtelen tonizálást a haj helyreállításához és a laminálás hatásának eléréséhez.

A második módszert nem színezzük, és redukáló készítményeket alkalmazunk. Nem ártalmasak a szálakra, sima és puhaságot adnak nekik, és a festés után kiküszöbölik a felesleges fluffitást.

Hogyan kell a vörös hajú tonizálás:


 1. A szükséges árnyalat van kiválasztva. Ahogy már mondtuk, a természetesnél világosabb hang használata csak nem értelme, ezért azt javasoljuk, hogy válasszon természetes sötétvörös színt;
 2. Az egyes fonalakat színezheti, miután fésülte őket - ez biztosítja a frizura vizuális térfogatát és színátmeneteit, mint az ombre. Vagy árnyékolja az összes fürtöt;
 3. Ha az első opciót választja, akkor bizonyos szőrszálakat elválasztanak a hajtól, amelyeket a festőszerkezet fésül és feldolgoz. A reakció gyorsítása érdekében fóliába csomagolhatók. Ha a második - akkor az eljárás megismétli a standard festési folyamatot.

Még a vörös hajú festék is hosszabb ideig tart, mint minden másnál. Ezért, ha nem mossa le a haját naponta, akkor a tonizálás hatása legfeljebb 3 hétig folytatódik.

A hajfestés és a fehérítés után hajformázó haj

Még a legszebb fénypontok is szükségessé teszik a későbbi tonizálást, hogy a színárnyalat egységes legyen. Használhatja a tonikokat vagy a professzionális színezőanyagokat. A szakértők azt javasolják, hogy több árnyalatot kombináljanak - ez lehetővé teszi, hogy a kívánt színt sárgás és érthetetlen kékes vagy rózsaszín kiemelés nélkül kapja meg.

A fehérített vagy fehérített haj színezésének lépésről lépésre vonatkozó utasításai:


 1. Az egész halom külön zónákra van osztva. Ez lehet egy központi és két időbeli, két központi és két időbeli stb.;
 2. A festéket az utasítások szerint hígítjuk, vagy keverjük össze (ha van tapasztalat). Az alkalmazás széles körű kefével történik a gyökerektől a csúcsokig. A színezett szálak fóliába vannak csomagolva;
 3. A kompozíció szálakon 15-20 percig öregszik. Ennek eredményeképpen ez a hajfestés a világítás után a természetesen fehér fürtök hatását adja a sötét színű sötét színű területeken.

A festék és az improvizált eszközök megválasztása

A toningban a legnehezebb dolog az, hogy válasszuk ki a megfelelő eszközt az eljáráshoz. Fontolja meg a színezés és árnyékolás legnépszerűbb termékeit:


 1. Estel Sense De Luxe festék Estel (ez a tonizáló paletta) - ideális a haj világos árnyékolásához. Nem tartalmaz ammóniát, tartós, megfizethető és könnyen használható. Sokkal könnyebbé teszi a sárgaságot és eltávolítja a sárgaságot, mint a fehérítőpor és minimális kárral;
 2. Az intenzív tonizáló sorozat Londa egy demi-állandó festék. Londa képes szürke hajra festeni és eltávolítani a sárga színt a fehér fürtökről. Csak azért, mert hihetetlenül szelíd és könnyen használható. Ez a sorozat színtelen színezésre is alkalmas;

Londa professzionális paletta

Wella Touch festék szőke hajra

Sok fóruma a Wella Touch (Vella), a Capus és az Ollin festékeit jelöli. Ezek megfizethetőbbek, mint a legtöbb fent leírt eszköz, és hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. De Vella után nincs üvegezés hatása, és Kapus gyorsan lemosódik.

Természetesen a szín időtartama és fényereje nagymértékben függ attól, hogy milyen sampont használnak a színezett hajra. Javasoljuk a professzionális márkák - Brelil, Igora, Loreal - előnyben részesítését.

Fotók az eljárás előtt és után

A tonizálást különböző hosszúságú hajú - közepes, hosszú és rövid. Ahhoz, hogy teljes mértékben értékelhessük a szépség-eljárás szépségét és hatékonyságát, előkészítettünk egy fotót előtte és utána.

Megjelenés dátuma: 2016-10-08 | Hajápolás

http://www.liveinternet.ru/users/ancez9/post434009198/