logo

RoColor vagy tónusos árnyalat balzsam: színpaletta, hasznos tipp a festéshez és öblítéshez

Minden nő jól ápolt, szeretné másoknak a képét. A hajfestés mindig a mentésre kerül. Ez egy nagyszerű lehetőség a szokásos kép megváltoztatására. De nem mindenki azt akarja, hogy gyakori festést használjon a haj struktúráját elpusztító festékkel. Ezért a TM RoColor kifejlesztett egy sor színárnyalatos balzsamot ammónia és hidrogén-peroxid nélkül. Ennek az eszköznek köszönhetően élénk, dinamikus hajszínt hozhat létre, anélkül, hogy félni kellene őket.

Az eszköz előnyei és hátrányai

A tonikus balzsamok nem változtatják meg drasztikusan a hajszínét. Feladatuk, hogy az alapszínt néhány árnyalattal világosabbá vagy sötétebbé tegyék. A színezést árnyalatos balzsamokkal teheti meg, egyszerre több hangot használva. Ehhez a hajszálra osztva különböző árnyalatokat adunk.

A tonizálás eszközeinek részeként természetes összetevőket - növényi kivonatokat és kivonatokat -, vitaminokat tartalmaz. Ez lehetővé teszi a festés még gyengébbé tételét. Az anyagok behatolnak a haj struktúrájába, ugyanakkor a fürtök sokáig fényesek és selymesek.

Az árnyékoló balzsam körülbelül egy hónapig tart. Ezért segítséget kérhet olyan gyakran, amennyire szüksége van a kép megváltoztatásához. A tonizáló termékek nem hordozzák a hajra gyakorolt ​​káros hatásokat, amelyek színező készítmények ammóniával.

Gyakran a fogyasztók inkább a színezőanyagot választják, mint a professzionális festéket költsége és a beszerzés elérhetősége miatt. Tonic balzsamot vásárolhat 60-100 rubel területen a nagy piacok hálózatában, a gyártó és más online áruházak hivatalos honlapján, valamint a kozmetikumok és illatszerek speciális értékesítési pontjain.

A tonikus balzsamok előnyei más színezőanyagokkal kapcsolatban:

 • Nem jut be a hajszerkezetbe, csak a külső burkolatát festeti a pigment mérlegek megtartása miatt, és egymás között elhelyezi.
 • A fürtök ép szerkezete miatt a színárnyalat könnyen lemosható. Ez a folyamat egyenletesen megy végbe egy hónappal a tonizálás után.
 • Az újbóli festés előtt nem kell várni az előző után.
 • Ha a tonizálás eredménye nem felel meg, akkor az eredeti színét könnyen visszaadhatja a fürtöknek.

Nézd meg a divatos lehetőségeket a gyönyörű lányok frizuráira a hosszú hajra.

Az új termékről - állandó folyadékkristályok a hajra, olvassa el ezt a cikket.

A tónusú balzsam használatának hátrányai:

 • A festés után (különösen élénk színekben) a tonik ruházatra és fehérneműre vált.
 • A tonikus haj gyakori használata megszáradhat.
 • A hatás állandóvá tétele érdekében a szálakat rendszeresen kell színezni.
 • A korábban festett haj festése vagy a perm után kiszámíthatatlan eredményt adhat.

A színek és árnyalatok palettája

A csak a külső héját érintő festékek két kategóriába tartoznak: ezek az ammóniamentes festékek és a tonizáló balzsamok és habok. Mindannyian rövid életűek. A balzsamokat és habokat jóindulatúnak tekintik, és a hajuk utána a pigmenteket hamarabb elveszíti, mint a színezékek után. A kutikák nem eltömődtek, a szálak sértetlenek maradnak. Ennek a terméknek a hátránya tekinthető az a képességnek, hogy radikálisan megváltoztathatja az árnyalatot a haj alapszintjén kívül.

A Tonic klasszikus elrendezési palettája

9. szint (a szőke és nagyon tisztességes haj tonizálásához):

 • gyöngyhamu;
 • füstös rózsaszín;
 • platina szőke;
 • füstös topáz;
 • amethiszt
 • gyöngyház;
 • őz
 • rózsaszín gyöngy.

8. szint (könnyű szőke hajra):

7. szint (szőke hajra):

 • mahagóni
 • világos szőke;
 • fahéj;
 • mahagóni
 • piros és lila.

6. szint (sötét szőke és világosbarna hajra):

5. szint (barna haj):

4. szint (sötétbarna hajra):

A közelmúltban sor került a biolamináció hatására, amelyet hangok képviselnek:

 • természetes hajra - eszpresszó, keserű csokoládé, cappuccino, arany gesztenye;
 • fehérített - krém brulée, hideg vanília, hamu szőke;
 • fényes árnyalatokhoz - piros.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt

Különösen óvatosan kell választani a színárnyalatokat a könnyű szálak tulajdonosai számára. Ha piros palettát helyez el rajta, akkor sokkal világosabb lesz, mint a csomagolás képe.

A RoColor cég azt javasolja, hogy válasszon olyan árnyalatokat, amelyek a lehető legközelebb állnak a természetes hajszínhez, vagy tartós festék után. A különbség legfeljebb 3 szint lehet. Ez lehetőséget ad arra, hogy frissítse a haját, megkapja a kívánt hangot.

A világosbarna haj tulajdonosai számára a természetes tónusok alkalmasabbak, vöröses árnyalattal (réz, gesztenye, csokoládé). A szőke a legvilágosabb hangokkal lenyűgözőbb lesz. Általában megszabadulniuk kell a haj sárgaságától. Ehhez alkalmasak az ezüst és a hamutónusok. A sötétbarna és a fekete haj minden vörös, lila, vörös színre alkalmas. Ebben az esetben a szálak megkapják a szükséges nyomatékot.

Használati utasítás a festéshez

Hogyan használjunk tonikus árnyalat balzsamot? Annak érdekében, hogy ne legyen csalódás a festés eredményeként, jobb, ha először tesztelünk. Alkalmazza a színező készítményt az egyik leginkább láthatatlan szálra. Ha a tonizálás hatása kielégítő, akkor az eljárást az összes hajon elvégezhetjük.

Mielőtt elkezdené a hajra színező balzsamot alkalmazni, meg kell védeni a bőrt a nem kívánt festésektől. Tegye a kezére polietilén vagy gumikesztyűt. A haj növekedési vonalához kapcsolódó bőr feldolgozása bármilyen zsírkrém. Fedjük le a vállakat és a hátat egy polietilén fóliával, hogy megakadályozzuk a termék behatolását a ruházatra.

A fejet le kell mosni és a hajat nedvesíteni kell. A tonik a szálak növekedése mentén kerül alkalmazásra. Kezdje az alkalmazást a fej hátsó részéből, fokozatosan a templomok felé. A haj összetételének egyenletes elosztásához jobb, ha egy műanyag fésű fogakkal fogható. Ne használjon fémtárgyakat a festési folyamatban. Az oxidált fém hatással lehet a tonizálás eredményére.

A Tonik cselekvési ideje attól függ, hogy melyik eredményt szeretné elérni a kimeneten A már festett szálak egyszerű újraélesztéséhez elegendő 5 perc. Ha az árnyékot telítené, akkor a készítményt 10 percig kell tartani. Világos, telített szín eléréséhez hagyja a tonikot 15-30 percig.

Mossa le a balzsamot folyó víz alatt sampon használata nélkül, amíg a víz nem tiszta. Az eredmény konszolidálásához balzsamokat alkalmazhat színes hajra. Lehet öblíteni a fejét meleg vízzel, citromlé hozzáadásával (1 liter víz 1 kanál lé).

Az eljárás során a fürdő is színes lehet. Ennek elkerülése érdekében meg kell tölteni 1/3 vízzel, és hozzá kell adni 50 ml fehérséget vagy más eszközt klórral. Ha a színező készítmény még mindig a csempe vagy a fürdőn van, azonnal vegye ki oxigénes fehérítővel vagy WC-tisztítószerrel.

Érdekes lehetőségek frizurák a fürtök oldalán.

Hogy hogyan szőrt hajszál, olvassa el ezt a címet.

Kövesse a http://jvolosy.com/sredstva/drugie/golubaya-glina.html linket a kék kozmetikai agyag tulajdonságainak és használatának megismeréséhez.

Hogyan mossa a balzsamot

A helyhez kötött festékek esetében speciális mosások vannak, amelyek jelentősen károsítják a hajszerkezetet. Hogyan mossa a tónus balzsam tonikát? Távolítsa el a hajból a tonikot maszkok segítségével, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak.

Keverjük össze 3 kanál kefir 1 kanál citromlével. Vágja a kész masszát a szálakra, és tartsa legalább egy órán át. Növelheti az időt, ha a színező készítmény elég mélyen behatolt. Az eljárás során a fej jobb műanyagra és törülközőre.

A tonikus balzsamot nehezebb eltávolítani a korábban fehérített és porózus szerkezetű hajból. Szükség lehet a maszk ismételt alkalmazására. A fürtök után táplálkozásra és hidratálásra van szükség. Ehhez a növényi olajokat választják.

A frissen festett hajból a színezett balzsam lemosásához használjon mandula- vagy olívaolajat. Azt jelenti, hogy a haj folyamatos, és szokásos maszkként 1-2 óra. Ezt követően a fej samponnal mosható. Ez a módszer azonban csak a festés utáni első órákban érvényes.

Érdekesebb információ a Tonic tónus balzsamról az alábbi videóban:

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel az RSS-en keresztüli frissítésekre, vagy tartsa be a Vkontakte, az Odnoklassniki, a Facebook, a Twitter vagy a Google Plus szolgáltatásokat.

Feliratkozás e-mail frissítésekre:

Mondd el a barátaidnak!

2 MEGJEGYZÉSEK

Ismerje meg, hogyan lehet eltávolítani azt a JEANS. MINDEN MINDEN MINDEN MINDEN AZ ÉJSZAKAI ÉLŐKÉPEN

http://jvolosy.com/protsedury/okrashivanie/kraska/tonika.html

Világos, sötét és szürke hajú tónusú árnyalatú balzsamok világos palettája

A Rocolor márka Tonic orosz árnyalatú balzsamja megérdemelten népszerű minden korosztályú lány és nő között. Sokan vonzzák a megfizethető árat, a könnyű alkalmazhatóságot és az öblítést, a színtartóságot. Ezenkívül a termékkel festett haj nem romlik az ammóniamentes összetétel miatt, lágy és sima marad. A Tonik árnyékbalzsamja, melynek fényes palettája sok tónusú, kiváló minősége és természetes összetevői.

A Tonic és a Balsams előnyei

A színárnyalat-balzsam vagy a sampon Tonic könnyen megváltoztathatja a szürke, a természetes fény és a sötét haj színét, megadhatja a kívánt színt, a kívánt színt.

Alkalmas szőke, és vörös, világosbarna, sötét szőke fürtök esetén.

A természetes színtől függően a záraknak piros, arany gesztenye, világosbarna vagy sötét szőke hangja van. A nők közül a legnépszerűbb a vörös, lila színárnyalat. A fiatalok úgy döntenek, mint a padlizsán, a fahéj, a dió, a nacre, a csokoládé.

A Tonics fő előnyei:

 • gazdag és változatos palettája a híres orosz márka Rocolor-tól, mely bizonyított minőséggel rendelkezik;
 • a szürke, világos és sötét haj festésének lehetősége;
 • a szín sokáig tart, különösen, ha nem mossa meg a haját minden nap;
 • alkalmazása után a festék nem rontja a hajot, nem sérti a szerkezetüket;
 • a színezett balzsam nem tartalmaz ammóniát;
 • a természetes összetevők és kivonatok a fürtök simaságát, selymességét adják;
 • Az árnyalatokat egymással összekeverheti, a színezés során a megfelelő színt érheti el;
 • a Rocolor-i alapok demokratikus ára;
 • ha nem tetszik a szín, könnyen le lehet mosni.

A Tonicsot annyiszor használhatja, amennyit csak akar, ha megfelelően alkalmazza az utasításokat. Ez egy olcsó árnyalat-balzsam, amely bármilyen hajra alkalmas.

Különböző paletták

Minden lány eldöntheti, hogy melyik árnyékot választja: arany, piros vagy piros. Sötét haja jobb színezni olyan színekben, mint a csokoládé, padlizsán, cseresznye, kék-fekete, mokka, sötét szőke. A fényes fürtök megfelelő fényes árnyékának kiválasztásához más színeket kell használni: grafit, gyöngy, arany dió, puha gyöngyház, topáz.

A tónusok teljes palettája a Rocolorból 6 szintből áll, amelyek kilencedik és negyedik vége.

A 9. szint a szőke és a könnyű szálakhoz a következő hangokat tartalmazza:

 • platina szőke;
 • füstös rózsaszín;
 • gyöngyhamu;
 • arany ametiszt;
 • ragyogó nacre;
 • világos rózsaszín gyöngy;
 • halvány fawn;
 • Topaz.

A Rocolor 8-as szintű palettája a világosbarna szálakhoz a következő színeket tartalmazza:

 • aranyanya;
 • tejcsokoládé;
 • könnyű grafit.

A 7. szint fényes színekkel díszített szőke fürtök esetén:

 • mahagóni
 • mahagóni
 • világos szőke;
 • barna fahéj;
 • piros és lila.

6. szint: a Rocolor tonikjai világosbarna és barna hajra alkalmasak:

 • sárga piros sárga;
 • égő mocha;
 • barna, vöröses árnyalattal.

Az 5. szintű paletta gazdag színeket tartalmaz a gesztenye szálak számára:

 • Bordeaux;
 • sötét írisz;
 • csokoládét.

A 4. színszint a legsötétebb (fekete és gesztenye színű szálak esetében):

 • sötét szilva;
 • sötét szőke;
 • érett piros cseresznye;
 • lédús padlizsán;
 • fekete.

A közelmúltban a Rocolor márka egy újabb Tonics sorozatát jelentette meg - a biolamináció divatos hatású palettája megjelent:

 1. Merész természetben - élénkvörös szín.
 2. A természetes hajszín - keserű csokoládé, gesztenye, elegáns cappuccino, divatos eszpresszó.
 3. A fehérített pryadok - hideg vanília, creme brulee, ashy szőke.

Mennyi ideig tart a szín az alkalmazás után, a haj szerkezetétől, hosszúságától, természetes hajszínétől függ. Mindenesetre a palack olcsó, megváltoztathatja az árnyalatokat, kiválaszthatja a megfelelő balzsamot. Az ammóniamentes festéket gyorsabban mossa le, mint az ellenállást, de nem rontja a fürtöket, nem károsítja a gyökereket és a tippeket.

Általában a szín 2-3 hétig tart, ha helyesen használja, akkor meg kell ismételni a Tonics alkalmazásának eljárását.

Színárnyalat alkalmazása

A rendes festék egy oxidálószer, egy speciális oldószer, hab, de körülbelül egy hónapig tart. A tónus balzsamot gyorsabban, 6-8 alkalommal mossuk le, de kényelmes használni. A színezés után a szín körülbelül 2 hétig tart.

Csak vásároljon egy 250 g-os kék palackot, ami elég 4-5 alkalommal. Az alkalmazási idő függ a haj hosszától és sűrűségétől.

Hogyan használja az eszközt otthon:

 1. Először egy árnyalási balzsamot kell alkalmazni egy szálon, hogy ellenőrizze az eredményt. Ha a hang megfelelő, a szerszám használható. A legfényesebb színek a vörös, fekete, lila festék, csokoládé és padlizsán.
 2. Ezután mosják a fejüket, törölközővel szárítják, hogy kissé nedvesek legyenek.
 3. Ezután meg kell védenie a bőrt úgy, hogy a folyékony festék ne üvöljön az arcra, a nyakra, a tiszta ruhára. Ehhez kövessünk egy kövér krémet, viseljünk eldobható kesztyűt, egy régi ruhát a vállán.
 4. Alkalmazza helyesen a gyógyszert a nyakból és a koronából a templomokba, festeni az elülső részt, majd a gyakori fogakkal fésülködve. Használhat egy speciális kefét, hogy a festék ne áramoljon a fejen. Ha helyesen végzi el, akkor a szín monoton lesz.
 5. Mennyire függ a kompozíciótól a szín intenzitásától. Az egyszerű tonizáláshoz 5 percig tart, a gazdag hangzáshoz 10. Ha világos színűre van szüksége, a festék 15-25 percig tart.
 6. Megfelelően mossa le a maradékot meleg víz nélkül, légkondicionáló és sampon nélkül, hogy a pigmentet ne mossuk azonnal. Az eredmény javításához alkalmazzon bármilyen balzsamot. Lehet öblíteni a haját vízzel hozzáadásával citromlé, főzés kamilla a legjobb megnyilvánulása árnyalatok.

Ha a színárnyalat túl világos vagy sötét, például sötét csokoládé, bordó, mokka, de nem tetszett az eredmény, azonnal le lehet mosni.

Ehhez használja a Rocolor nevű, Retonika nevű gyógyszert. Közvetlenül a festés után képes visszaadni a szálakat természetes megjelenésükhöz.

De attól függ, hogy mennyi idő telt el az eljárás után. A festék 2-3 nap alatt teljesen Retonica nem mossa le.

A balzsam vagy sampon formájában színezett festék alkalmas azok számára, akik gyakran szeretnék megváltoztatni a képet, szeretik a fényes, merész vagy stílusos színeket.

A palettán sok sorozat van, így minden lány kiválasztja a megfelelő hangot magának, megtalálja divatos árnyalatát. A tonizálást, a színezést, a kétszínű festést megteheti, különösen, ha egy barát vagy ismerős segíti a készítmény nedves szálakra való óvatos alkalmazását. Ez nem túl drága lesz, ellentétben a szalon eljárásokkal, lehetővé teszi, hogy könnyedén megváltoztassa képét, válasszon bármilyen stílust.

http://povolosam.ru/ottenochniy-balzam-tonika-palitra

Színáru haj termékek

A legtöbb lány nem adja fel a frizura kísérleteket, ha fényes, szokatlan és egyedi. A fürtök gyakori színezése azonban káros, és a sejtek szintjén elpusztítja a hajszerkezetet. A híres kozmetikai márkák színezett hajtermékeket kínálnak azoknak, akik gyakran szeretik a stílusuk megváltoztatását, és ugyanakkor figyelemmel kísérik a szálak egészségét.

Mi a színárnyalat?

Gyakran úgy vélik, hogy a tonizáló készítmények csak a rezisztenciájukban különböznek a szokásos festékektől. Valójában azonban a színezett kozmetikumok teljesen más termékek, amelyek nem tartalmaznak annyi kémiai összetevőt, mint a festékek, és sok előnyük van rájuk.

A haj színezése a gyógyszerek egész gyűjteményére utal. Enyhe hatásuk van, különleges kozmetikai összetételük van, így nem pusztítják el a hajszerkezetet. A festés folyamán a pigment finoman borítja a hajat egy színes filmmel, amelyet vízzel érintkezve fokozatosan mossanak.

És ha úgy tűnik, hogy a normál festék és a színezőszer közötti különbség csak tartós, akkor egyáltalán nem ilyen: a samponok, balzsamok, ceruzák, ceruzák és tinta a „tonikhoz” tartoznak.

balzsamok

Színárnyalók - a kozmetikai készítmények leggyengébb csoportja. Valójában ezek a szokásos hajbalzsamok, amelyek színező pigmentet tartalmaznak, és a kívánt hangot adják a fürtöknek. A festéktől való eltérés az ammónia és más káros összetevők hiánya.

Így a kozmetikumok dekoratívak és terápiásak: a tonális balzsamok nemcsak a kép megváltoztatását teszik lehetővé, hanem a hajformázás után is helyreállítják a haj vitalitását.

Bármilyen hajra alkalmasak, nem túlságosan észrevehetőek és természetesek, és gondoskodnak a szálakról.

samponok

A samponok és habok árnyékoló kozmetikumai különböznek a társaiktól, hogy az ammónia, a hidrogén-peroxid és más aktív kémiai komponensek (szulfátok) jelen lehetnek a készítményben. A göndörfestés eljárásával ez az eszköz egy kis időt vesz igénybe, és az eredmény gyakran fényesebb, mint a balzsam használatakor (a készítményben lévő vegyi anyagok miatt).

A gyártótól függően a színező sampon meglehetősen tartós lehet: a pigment színe néha több mint egy hónapig tart a hajon.

A tonizáló festék azért érdekes, mert nem tartalmaz ammóniát, amely mérlegeket nyit és aktiválja a haj belsejében lévő kémiai folyamatokat.

Az oxidálószer mennyisége a készítményben kicsi, de eléggé eléggé változtatni a fürtök árnyékát.

Ceruzák, ceruzák és szempillaspirál

Ceruzák, ceruzák és szempillaspirál - egyszeri hatással. Különleges esetekben ideálisak, ha különleges benyomást keltenek, de nincs hajlandó elrontani a hajat festéssel. Ez a kozmetikai sorozat a legrövidebb hatású: általában a színező pigmentet már az első után - a második mosás után - le kell mosni.

Gyakran festik az egyes szálakat, elosztva az anyagot a hosszon.

Mi az úgynevezett tonik?

A "tonic" név az LLC "Company Klever" védjegy nevéhez kapcsolódik, amely tonizáló kozmetikát termel a hajra. A tonik színező balzsam, krémes textúrájú színárnyalat, amely megváltoztathatja a curl saját színét néhány színre.

Az ilyen kozmetikumok népszerűek, könnyen kezelhetőek, és egy sor eszköze van a nemkívánatos hatás semlegesítésére sampon formájában.

Funkciók és nézetek

A színárnyalatok egész sora megtakarító, könnyű és mély hatású. A tonizáló készítmények önmagukban nem okoznak komoly kárt a haj egészségére. A lányok azonban gyakran fényesítik a hajukat, hogy világosabb és telítettebb színt érjenek el. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az összes hajfestési kozmetikát nem használják fényesítőszerként.

Feladata, hogy egy nemes akcentust (még szokatlan színt is) adjon egy rövid ideig.

A fehérítés jelentősen károsítja a szálak egészségét: gyakran megszáradnak, törékenyek és élettelenek. Ebben az esetben a tonizálás ideiglenesen szép és egészséges megjelenést biztosít a záraknak: a színezőanyagokat alkotó vitaminok és tápanyagok miatt a zárak a szükséges hidratálást és táplálékot kapják.

A kikeményítőszerek azonban nem képesek teljesen szárított szálakat kikeményíteni a sejtek szintjén.

A festésen kívül az ammónia nélküli kozmetikumoknak más hatása is lehet. Például egy seboregulációs tonik kiküszöböli a túlzott zsírosságot, a hajnövekedés professzionális tonikus aktivátort használják fényesítőszerként, ha külön szálakat kell elkülöníteni. Egyes kozmetikai termékek hajhullásgátló összetevőket tartalmaznak.

A professzionális színárnyékolás hajápolást biztosít. Összetétele eltérhet a többitől, és hasznos összetevőket tartalmazhat. Az ilyen kozmetikumok a szalonok mesterei használják, különböző tonizálási technikákat végeznek, függetlenül attól, hogy függőleges színezék, kontrasztjáték vagy az ombre-hatás.

Néhány színező pigment (speciális festékek, gélek, habok) egy-két hónapig tarthat fürtökön. A habok és samponok samponozás közben befolyásolják a szálakat, így a lányok növelik az expozíciós időt.

A színezőfestékek használata hasonlít a szokásos színezésre. Ceruzák, ceruzák dekoratív kozmetikumok, amelyeket kívánatos lefekvés előtt leöblíteni.

Az árnyékoló eszközök bármilyen típusú, hosszúságú és térfogatú hajra alkalmasak, ezek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek megkönnyítik a fésülést, és felhasználhatók:

 • melirovanny zárak és hajszálak;
 • festés szürke hajra;
 • gyenge, vékony és törékeny haj;
 • sötét és könnyű fürtök;
 • a frizurához kötetet adva;
 • erősítse a szálakat.

A színezék pigmentek fő funkciója egy lány képének megváltoztatása. A hatalmas színválasztéknak köszönhetően képesek kielégíteni a tisztességes nemi hézagokat.

Mindazonáltal az ilyen kozmetikumok minden előnyével kicsi mínusz. A hajfestés (pigmentált film jelenléte) a légáramlást valamivel nehezebbé teszi. A kabinban dolgozó szakemberek nem javasolják a színárnyalatok használatát: a szálaknak meg kell pihenniük a természetes erő helyreállításához.

A kiadás formái

A színezőanyagok sokféleségétől függően a védjegyek különböző szépségápolási termékeket hoznak létre. A modern kozmetikai piac különböző megjelenési formákat kínál: balzsam-tonik, spray-tonik, tonik-maszkok, mousse-tonik, sampon, ceruzák, ceruzák, festékek, szempillaspirál.

Minden szerszámnak különböző alkalmazási módja van, és a konzisztencia sűrűsége. Például a spray könnyebb és folyékonyabb, a sampon textúrája vastagabb, krémes balzsammal rendelkezik, így a festésnél sokkal kényelmesebb, mint a társaik.

A kozmetikumok kiválasztásában azonban nincsenek egyértelmű szabályok: a divat minden nője azt választja, hogy mit szeret.

Hogyan befolyásolja a haj: előnyök és tulajdonságok

A színárnyalat termékek nagyon népszerűek. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen ártalmatlanok vagy rombolóak. Mindez a gyógyszer típusától, a gyártótól és a tonizálás módjától függ.

Kétségtelen, hogy az intelligensebb kozmetikumok, mint a festék.

Ugyanakkor saját szabályai vannak. Fontos szem előtt tartani, hogy ezt a sminket nem használhatja közvetlenül a haj, a kémiai perm, vagy az indiai henna festése után. A hajnak szüksége van egy kis időre a szerkezetének helyreállításához.

A színárnyalatokban sok előny van:

 • Sok kísérletet tesznek lehetővé a megjelenéssel. Könnyű használatának köszönhetően könnyű megváltoztatni a stílusát. Az eljárást otthon is elvégezheti, függetlenül: az optimális konzisztencia miatt a termék nem folyik, nem igényel zsákot vagy speciális sapkát.
 • A fürtök színezése felületi, a színező pigmentek nem hatolnak be mélyen a hajba, így nem változtatják meg a szerkezetét rezisztens festékként ammóniával, hidrogén-peroxiddal és más káros összetevőkkel.
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a festékek kívül maradnak, gyorsan vízzel mossák le őket. A hajfestés hatása nem tart sokáig, a festéket mindegyik samponozással vagy vízzel érintkezve (például a medencében) le kell mosni. Ez lehetővé teszi, hogy frissítse a stílust azáltal, hogy új árnyalatokat ad a fürtök színéhez, vagy teljesen megváltoztatja a szálak hangját.
 • A haj árnyékoló eszközei eltérnek a megtakarító színezéstől. Ezeknek a termékeknek a többsége nem tartalmaz ammóniát és más haja megsemmisítő anyagokat. Ahol a kémiai komponensek azonban koncentrációjuk sokkal alacsonyabb, mint a festékeknél.
 • Ezeknek a kozmetikumoknak a legtöbbje a tonizálás mellett gondoskodik a szálak egészségéről. Számos gyógyszer összetétele vitaminokat és tápanyagokat tartalmaz. Tehát a kép megváltoztatása mellett a hajápolás. Ez a megközelítés a festéshez megszünteti a további balzsamok szükségességét az eljárás végén.
 • A színezőeszközök színpalettája sokkal érdekesebb, mint a szokásos színezékek. Különböző árnyalatok segítségével nemcsak a színt lehet helyreállítani, sem a természetes árnyalatot javítani. Az árnyékolási termékek még a legszokatlanabb képváltozást is lehetővé teszik: a hajban lehet egy-egy kontrasztos árnyalat és még szélsőséges színek is.
 • Az ilyen termékek sokféleségének köszönhetően a kozmetikumok megvásárolhatók az Ön költségvetésének megfelelően. A gyógyszerek között professzionális és olcsó lehetőségek találhatók, amelyek gyakran nem rosszabbak a minőségi és hatásos drága kozmetikumoknál.
 • Ha a színezés után az árnyék színe nem felel meg a kívánt színnek, akkor azt le lehet mosni. Ehhez nem kell meglátogatnia a szalont, hogy átfestjük, mint a festék esetében. Elég elég szokásos sampon.

Szürke haj?

A szürke haj egy kellemetlen árnyalat, amely elrontja a női frizurát. És bár úgy vélik, hogy a színezett kozmetikumok nem teszik jól a szürke haj színezését, egyes gyógyszerek képesek korrigálni a haj hiányosságait, elrejtve a gyökerek és a hosszúság közötti különbséget. A pigment hatása rövid, és vízzel való érintkezéskor lemosódik, de a tonizálás segít abban az esetben, ha nem lehet mosni (ha saját fürtjeit szeretné termeszteni).

Azonban van egy kis árnyalat: szükség van arra, hogy a fürtöket mindig festjük, mivel a pigment nagyon gyorsan lemosódik a szürke hajból. Ezenkívül a színezék kellemetlen sárgás árnyalatot adhat a szálaknak. A szürke haja állandó maszkolásával megváltoztathatja a szálak szerkezetét, függetlenül attól, hogy milyen ártalmatlan.

Figyelem - a kompozícióra

Ha hajfestési kozmetikákat vásárol, érdemes megnézni a palackon vagy a csomagoláson feltüntetett készítmény összetételét. Fontos, hogy a káros összetevők aránya minimális legyen.

Jó, ha a készítményben vitaminok, aminosavak összetétele, amely megvédi és erősíti a fürtöket, valamint a búzacsíra kivonata, amely elősegíti a szálak gyógyulását.

Sok kozmetikum tartalmaz taurint és tartarát karnitint, ami befolyásolja a sejtek szétválását és erősíti a fürtöket. Más készítmények közé tartozik a fehér len kivonattal rendelkező, fényes, természetes fénysugárzást biztosító formula. Ezenkívül kiválasztania kell a vastagbél típusán alapuló termékeket (normál, száraz, vékony, zsíros hajra).

Részletesebben arról, hogy mit kell keresni a színárnyalat összetételében, az alábbi videó fogja megmondani:

Színpaletta

Az árnyalatok egész sora több csoportra oszlik: könnyű, sötét fürtök, piros, csokoládé-sorozat és extrém paletta. A színárnyalatnál fontos szem előtt tartani, hogy az eladó által jelzett hang eltérhet, mivel ez függ a fürtök egyedi jellemzőitől és színétől.

A klasszikus sorozat természetes és természetes színeket tartalmaz a fénytől a sötét árnyalatokig. Az egyik legnépszerűbb ma a fekete, csokoládé, mokkás, piros, grafit, bordó, vad szilva.

A szokatlan színek közé tartozik a lila, kék, zöld, kék, fehér, gyöngy és gyöngy.

Keverhetem össze a különböző tonikokat?

A színárnyalatok kontraszt kombinációi lenyűgöző hatást okozhatnak. Ebben az esetben a lányok nemcsak a gyógyszer különböző árnyalatait keverik össze a kívánt hang eléréséhez. Néha ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy az égett haj hatását hozza létre.

Több színárnyalattal különböző színekkel festik az egyes szálakat, ami egyedi hangjátékot hoz létre. Többszínű szálak ma a népszerűség csúcsán. Néhány természet a színezett kozmetikumok ellenállásának javítására hennával keveredik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatot?

Minden szín és hajtípus saját árnyalatú. Hogyan válasszuk ki őket?

A barnák számára

A barnák különleges színek. A fényárnyalatok ellenjavallt, mert legjobb esetben egyszerűen nem fogják elvenni, és a legrosszabb esetben a saját hajszínük fényének elvesztését fogják okozni.

Ahhoz, hogy a fürtök a kívánt fényt tegyék, a szálaknak világosabbnak kell lenniük.

De a barna haj sötét színeinek alakításával érdekes hatást érhet el. Ha a színe eredetileg nem egyenletes, a pigment másképp fog megtörténni, és érdekes hangszínt mutat.

Barna színű, fekete, sötét szőke, gesztenye, dió árnyalatok, érett cseresznye, bordó, mahagóni.

Barna hajú nők számára

A méz, a borostyán, a karamell, az arany, a réz színek árnyalatai alkalmasak a hajszálú szépségekre. A fiatalabb megjelenéshez jobb, ha világos hangot használ: a sötét színek súlyosságot adnak a képnek, és további éveket adnak az életkorhoz. Érdekes lesz a kontrasztok kombinációja: fekete, kék, smaragd és lila, valamint természetes és extrém árnyalatok keveréke.

Szőke

Szőke lányok illeszkednek a paletta szinte minden árnyalatához. A világos színek azonban jobban fognak kinézni a hajukon. Télen és nyáron tsvetotipu is ashy, világosbarna és ezüst színű a pigment.

Arany, méz, piros és könnyű csokoládé - ​​releváns a tavaszi és őszi lányoknak.

Ha egzotikus akarsz, figyelj a színpaletta rózsaszín, kék, lila és türkiz árnyalatára.

A tisztítás után nem ajánlott sötét tónusokat használni: a pigment egyenlőtlenül jelenik meg.

Vörös hajú tulajdonosok számára

A tüzes szépségek nem ajánlottak sápadt színeknek - a fénytónus kevésbé lesz kifejező. Természetes és élénk színek: konyak, rubin, gránátalma. A természetes szín jól kombinálható a kreatív hangokkal.

Népszerű márkák

A márka kiválasztása nem könnyű feladat. Fontos, hogy nemcsak szokatlan színt kapjunk, hanem biztosítani kell, hogy a festék kiváló minőségű és ne károsítsa a haj egészségét. A szín megváltoztatására vagy a szín helyreállítására színező pigmentet választva figyelemmel kísérheti a márka számos márkáját, amelyek jó hírnévnek örvendenek a vásárlók körében.

Indola

A márka által kifejlesztett tonizáló készítmények sorozatának regeneráló és feszesítő hatása van. Alkalmas a szálak növekedésének felgyorsítására és szerkezetük javítására. A színezőszer terápiás hatásának növelése érdekében a gyártó azt javasolja, hogy samponnal használjon egy vonal vagy más cégek hajnövekedéséhez.

Ez csökkenti a szálak elvesztését és a fürtöknek gyönyörű színt és megjelenést biztosít.

Schwarzkopf

A cég professzionális színárnyalat-sorozatát a szürke haj tonizálására és festésére tervezték. A kozmetikumok összetétele természetes eredetű növényi kivonatokat tartalmazott. Ez segít a nedvesítés és a fürtök hasznosítása során hasznos anyagokkal a festés során. A vonal színpalettában gazdag, extra fényes szőke és bézs színárnyalatoktól réz és lila árnyalatokig.

A festékek védik az UV sugarak fürtjeit, 6-8 samponozás után elmosódnak.

Wella

A színárnyalatú sampon márka a Color Recharge és a Lifetex Color Protection két csoportja. Az első egyenes hajú lányok számára készült: ezek a termékek frissítik a haj természetes hangját és eltávolítják a sárgaságot. A második sorozat nemcsak a fényerőt, hanem a mélységet is meg tudja adni.

Fej és váll

Egy híres gyártó színezett kozmetikuma több mint egy szezonban is kedveli a rajongókat. Ez egy minőségi kozmetika, amely sűrűbbé teszi a hajat (erősít), erős és rugalmas, táplálja a fürtök gyökereit.

A gyógyszereknek hűsítő hatása van, enyhíti a fejbőrt a korpásodástól, gyógyítja a bőrpírját és az irritációt.

"Tonic"

A színezett balzsamok és a haj samponjai különböző gyógyító hatásúak. Az aminosavak és a növényi eredetű kivonatok összetételén alapuló egyedülálló képlet miatt a kozmetikai márka füstölést biztosít a fürtökhöz, a laminált szálak (a víz-lipid egyensúly helyreállítása miatt) a hajra káros hatás nélkül puha tonizálást végeznek.

Hogyan kell festeni: az otthoni használatra vonatkozó szabályokat

Ahhoz, hogy otthon alakítsuk ki a tonizáló szálakat, szükségünk van a következő összetevőkre:

 • árnyékolás előkészítése;
 • fésű ritka fogakkal;
 • kefe árnyalási hullámokhoz;
 • Eldobható kesztyűk;
 • zsírkrém vagy petrolát;
 • nagy törölköző.

Ha fel kell oldania a pigmentet, előzetesen gondoskodnia kell a festékfajta-tálról.

Miután elkészített mindent, amire szüksége van, lépjen a festés szakaszaiba:

 • A tonizálás nedves hajon történik (a haját samponnal moshatja). A nedvesség nem lehet sok, máskülönben a festék folyadékot képez és ruhákat fest.
 • Kívánatos, hogy a vállakat takarószőnyeggel fedjük le (műanyag zacskót használhatunk).
 • A hajszálvonal mentén krémet vagy vazelint alkalmazunk. Ez azért szükséges, hogy a pigment ne festje a bőrt.
 • Ha a tonizálás folyamatos, a fej hátuljáról kell kezdeni a munkát, fokozatosan a homlok felé haladva. Először félig árnyalhat, majd a másikra, majd a gyökérről a csúcsra terelheti a festéket.
 • Az egyes szálak festése vagy a kontrasztos árnyalatok kombinációja esetén minden egyes szál színezett a kiválasztott pigment színnel.
 • Alkalmazása után a gyógyszer kell fésülni a fürtök egy fésű ritka fogak.
 • A hab képződéséig finoman masszírozhatja a fejet.
 • A csomagoláson feltüntetett idő után a terméket folyó meleg folyóvíz alatt le kell mosni.
 • A ceruzák, a ceruzák, a szempillaspirál vagy a spray nem igényel öblítést: ugyanúgy festik, mint a rúzs vagy a szempillaspirál. Miután meghódította a világot stílusos hajvágásukkal és hazatérve, elmosódnak.

A színárnyalatok részletes feldolgozásának folyamatát a következő videó írja le:

Hogyan mossa le a hajat?

Ha a színezés eredménye egyáltalán nem boldog, az árnyék sikertelennek tűnik, és a lehető leghamarabb megszabadulni akarok róla, számos probléma megoldására van lehetőség:

 • forduljon egy professzionális fodrászhoz;
 • Speciális, professzionális készítményeket használjon mosásra;
 • gyakrabban mossuk meg a haját, és szappannal vagy csipetnyi szódával kell hozzáadni a sampont;
 • készítsen maszkot erjesztett tejtermékekből (kefir, clabber vagy tejsavó);
 • Alkalmazza a hajra a citromlé összetételét, a kamillavirágok főzését és a takaróolajat 1,5 órán át, amely a fejét műanyag zacskóval és törülközővel fedi.
http://vplate.ru/okrashivanie-volos/ottenochnye/tonik-balzamy-i-shampuni/

Tonikus árnyékoló balzsam: összetétel, paletta, fénykép a hajra. Utasítások az alkalmazáshoz

A színpaletták széles választéka, a rendelkezésre állás és a hatékonyság miatt a tonikus árnyalat balzsam nagyon népszerű a nők körében. A balzsam használata lehetővé teszi, hogy biztonságosan kísérletezzen a megjelenésével, teljesen megváltoztassa a hajszínt, vagy gyönyörű és változatos árnyalatokkal frissítse a képet.

A Tonica árnyalatú balzsamnak sok árnyalata és színe van.

Ez a kozmetikai termék jelentős előnyökkel rendelkezik a hajfestékekkel és a színező samponokkal szemben.

Melyek a színárnyalatok?

A modern kozmetikában új kép létrehozása érdekében számos különböző eszközt használnak. A színárnyalat a legbiztonságosabb a hajfestéshez, mert nem tartalmaz ammóniát. A haj felületét lefedő színező pigment megakadályozza a károsodást.

Az ilyen szelíd színezés segít megszüntetni a hajat az ultraibolya sugárzás negatív hatásaitól és megakadályozza a szín elhalványulását. A szakemberek egy árnyalati balzsam használatát is javasolják, még akkor is, ha a haj élettelen lett. A balzsam természetes összetevői jótékony hatással vannak a hajra, és ragyognak és puhaak.

előnyök

A Rocolor tónusos tonikus balzsam összetétele nem okoz gondot. Hagyományosan a benne lévő összes komponens természetesre osztható, ami pozitív hatással van a hajra és a vegyi anyagokra. A kémiai összetevők száma minimális.

A természetesen szeretnénk kiemelni:

 • Méhviasz - úgy tervezték, hogy láthatatlan filmet képezzen a hajon. Az osztott élek igazodnak, a haj sima. Ennek következtében a színezés egységesebbé válik.
 • Lenmagolaj illóolaj - segít táplálni és hidratálni, hozzájárul a térfogat vizuális növekedéséhez és a haj puha.
 • A cetearic-alkohol (ceteatil-alkohol) olyan növényi összetevő, amely puha és hidratálja a hajat.
 • A citromsav - segít a színek fényességének biztosításában. Különösen fontos a világos színek esetében.
 • Az F csoport vitaminai hozzájárulnak a haj nedvességének fenntartásához.

A készítményben lévő vegyi anyagok száma minimális. Ha részletesen megvizsgálja az egyes összetevőket, kiválaszthat néhányat.

nevezetesen:

 • Emulgeálószerek - elsősorban a balzsam összes összetevőjének keverésére szolgálnak.
 • A nátrium-lauril-szulfát szintetikus kémiai komponens. Szinte minden kozmetikában használják. A szulfátok tökéletesen tisztaak, eltávolítják a szőrszálakat és megakadályozzák a zsír megjelenését.
 • Propilénglikol - segít a puhaságnak. A haj engedelmes és jobb fésűvé válik.
 • Tartósítószerek - megakadályozzák a káros baktériumok növekedését és megtartják az összetevők minden hasznos tulajdonságát.
 • Szagtalan - kellemes illatra használják.

A tónusú Tonic balzsam kétségtelen előnyei a Rocolor-tól:

 • alacsony költség;
 • könnyen kezelhető, a festéket könnyű alkalmazni;
 • a sikertelen színezés után gyorsan elmosódik;
 • széles színválaszték a haj minden típusának és hangjának tulajdonosai számára;
 • az ammónia hiányzik;
 • a haj nem igényel szakmai ellátást;
 • a színes pigment nem befolyásolja hátrányosan a hajot.

Így a Rocolor színárnyalata nemcsak új képet szerez, hanem a hajat is gyógyítja.

A színezett balzsam használatának lehetséges hátrányai

Bár a Tonik balzsamnak számos előnye van, még mindig lehetetlen figyelmen kívül hagyni azokat a hátrányokat, amelyek befolyásolhatják az eszköz választását a színezéshez.

nevezetesen:

 • a balzsam nagyon gyakori használata esetén a haj kiszárad;
 • nem fest a szürke hajra;
 • a festéket ruhákkal és bútorokkal rosszul lemosják;
 • a legjobb hatás érdekében állandóan színeznie kell a hajat;
 • hajfestés esetén, amely korábban „mozgatta” a kémiai permot, vagy színes volt, az eredmény nem egyezhet meg a várakozásokkal;
 • lehetséges allergiás reakciók. Ezért ajánlott kis mennyiségű balzsamot alkalmazni a karon, mielőtt használatba venné, és néhány percig tartsa. Ha bőrkiütés alakult ki, akkor a balzsam használata nem kívánatos.

A jó eredmény eléréséhez fontos, hogy az alkalmazáshoz válasszuk ki a balzsam megfelelő hangját és mennyiségét. Az eszközhöz kapcsolódó műveletek részletes leírása.

Palette Tonic a Rocolor-tól

A Tonic tónusú balzsam palettája árnyalatokban nagyon változatos, így minden nő képes lesz kiválasztani a kívánt hangot és frissíteni a képet. Lehetőség van nem csak a teljes színezésre, hanem a színezésre vagy az ombre alkalmazására is.

Színárnyalat: színpaletta.

A balzsam árnyalatai csoportokra vannak osztva. Minden csoportnak van egy száma, és egy adott színtípushoz használatos. A csoportok a 9-es számmal kezdődnek és 4-esek.

 • Platina Szőke - 9,1;
 • Smoky Topaz - 9.10;
 • Gyöngy anyja - 9.02;
 • Ametiszt - 9,01;
 • Pink Pearl - 9,05;
 • Halványsárga - 9,03;
 • Ash szőke - 9.21;
 • Hideg vanília - 9.12;
 • Creme brulée - 9,23;
 • Füstös rózsaszín - 8.53;
 • Pearl Ash - 8,10;
 • Grafit - 7,1;
 • Tejes csokoládé - ​​7,3;
 • Aranyanya - 7.35;
 • Világos szőke - 6,0;
 • Fahéj - 6,5;
 • Redwood - 6,54;
 • Indiai nyár - 6,65;
 • Cappuccino - 6,03;
 • Keserű csokoládé - ​​3,01;
 • Express 1.03
 • Szőke - 5,0;

· Vörös borostyán - 5,35;

· Kubai rumba - 5.4;

 • Csokoládé - ​​4,0;
 • Iris - 4,25;
 • Bordeaux - 4.6

A Tonic egy árnyalatú balzsam, melynek palettája ma már biolaminációval ellátott színskála.

A biolaminációval rendelkező árnyalatok eltérőek, mindkét lány, aki a természetes színeket szeretik, és azok, akik szeretik a kísérleteket, figyelembe veszik. Ez utóbbi számára új színárnyalat került a palettára - „Piros szín” - 6.45. A táblázatban a biolaminációs árnyalatokat vastag betűvel jelöltük.

A biolamináció hatásával járó balzsam elősegíti a védőfólia kialakulását. Fedezi a hajat, és kiegyenlíti az összes skálát. A haj fényes és sima. Külsőleg nagyobb volumenűnek és könnyebben fésülhetőnek tűnnek. A védőfóliának köszönhetően a szín nem marad hosszabb ideig.

Az árnyék megfelelő választása

A javasolt palettából a tonikus árnyalat balzsam gyártói azt javasolják, hogy válasszon egy árnyalatot, amely a legközelebb áll a „natív” színhez. Ha a festéket használták, a színnek nem lehet több, mint 3 színben. Barna hajú kívánatos, hogy természetes színeket használjanak. A fürtök szép és ápolt megjelenést adnak.

A színpalettában ezek a számok:

Sötét hajú csokoládé és kávéfestékek esetében a fekete és az ibolya színek relevánsak lesznek. Egy gyönyörű ragyogást adnak a hajnak, és kedvezően hangsúlyozzák a színt. A hajszálas illeszkedésű világos színekhez. A színpalettában például gyöngyház.

A szőkék jobbak a hideg hangok használatával, például:

Ezeknek a színeknek köszönhetően könnyű megszabadulni a kellemetlen sárgaságtól és a haj természetességét. Amikor a balzsamot a szürke hajra használja, gyönyörű és gazdag hangot érhetünk el.

Ha nehéz dönteni a színválasztásról, akkor a balzsamcsomag színsémájára koncentrálhat. Ő más. És ez nem csak baleset, a csomagolás színe azt mutatja, hogy milyen haj illik ehhez az árnyékhoz.

nevezetesen:

 • A csomagoló árnyalatok kék színét teljesen szürke hajra vagy sárgaság megsemmisítésére használják.
 • A zöld szín - árnyalatok barnák, barna hajú és barna hajúak.
 • Ezüst színű - hűvös árnyalatok. Csak szőke.

A szép árnyék megszerzése érdekében fontos, hogy néhány hónappal a balzsam használata előtt megállítsuk a henna festést. A kémia vagy a tisztítás után legalább 2 hétig kell tartania. Ezen szabályok betartása az egységes színezéshez és a váratlan eredmények kizárásához szükséges.

Ha kétségek merülnek fel a balzsam használatából eredő megfelelő hatás megszerzésében, akkor próbálkozhat a hiányos festéssel. A legkevésbé észrevehető szálak festése. Ha tetszik az eredmény, folytassa az alkalmazást.

Festési szabályok

Az egységes és szép festés érdekében emlékezzen a következő ajánlásokra a Tonic árnyalatbalzsam alkalmazására.

A szabályok alkalmazása során:

 1. A színezőanyag alkalmazása előtt meg kell mosni a haját, és törölje le törölközővel, hogy a haj nedves maradjon.
 2. A folyékony festékkel való szennyeződés elkerülése érdekében az arc és a nyak nyitott részeit egy vastag krémmel kell kenni, és a vállakat speciális „köpeny” borítással kell fedni, otthon pedig szükségtelen ruházat lehet. Jobb az eldobható kesztyűt viselni. A fürdőszobát védeni kell. Ehhez töltse fel az alját vízzel, és öntsön 25 ml fehérítőt. Ha a festék a fürdőszobába vagy a cserépbe kerül, akkor minden klórtartalmú WC-tisztítóval és káddal kell mosni.
 3. A festéket a napról a templomokig alkalmazzák, majd a fej és a szegély elülső része festett. A festéshez fésűt kell használni, amely gyakori fogakkal rendelkezik, vagy speciális kefével. Ez egyenletesen fogja elosztani a festéket, és nem teszi lehetővé, hogy a folyadék az arcra kerüljön. A festés végeredménye a tónusos árnyalati balzsam helyes alkalmazásától függ. Fontos a megfelelő mennyiségű színezőanyag kiválasztása is. Ehhez a balzsam használata előtt el kell olvasnia az utasításokat;
 4. A színezéshez szükséges idő függ a színtelítettségtől a végén. Ha a tonizálás enyhe hatását szeretné elérni, elég lesz 5 percig. Sötét hajú lányok, vagy 10-15 perc telített színt kapnak;
 5. Ahhoz, hogy az utolsó árnyalat könnyebb legyen a csomagoláson feltüntetettnél, mielőtt a festési folyamatot folytatná, vízzel vagy kondicionálóval kell hígítani. Ez a tanácsadás csak ugyanolyan balzsammal újra festhető. Ellenkező esetben fennáll a veszélye annak, hogy rossz színt kap.
 6. A festéket sampon nélkül le kell mosni, amíg a víz teljesen fehérítve nem lesz. Ezt követően kozmetikumot vagy citromlét használva mosószerrel vagy vízzel öblítheti. Egy ilyen öblítés segít az eredmény javításában, és hozzájárul az árnyék pillanatnyi megnyilvánulásához.

A Tonic - egy megfizethető és hatékony árnyalati balzsam, színeinek palettája és a festés végeredménye minden bizonnyal a kísérletek szerelmeseinek szól. A legfontosabb dolog az árnyék kiválasztása és az alkalmazási utasítások betartása.

Ajánlások tisztességes hajra

Annak érdekében, hogy a festés során ne érje el a kellemetlen sárgaság hatását, vagy hogy megszabaduljon tőle, a Tonic balzsamot hideg árnyalattal kell használni.

nevezetesen:

Az ametiszt főleg szürke színezésére használják, de eltávolíthatja a vörös hajúakat is, amelyeket a szőke gyűlöl. Kezdetben a fejet le kell mosni, és a maszkot kell alkalmazni. Következő - öblítő balzsam.

Ehhez egy csepp vízzel egy csepp balzsam vízzel kell hígítani, és ezt a megoldást ki kell öblíteni. Öblítés után hajkondicionálót alkalmazhat.

A Tonic 8.10 és 9.10 alkalmazása hasonló. A lényeg az, hogy ne adjunk hozzá kozmetikai színezéket a mosószerhez (samponhoz), és ne tartsuk azt ki több mint 7 percig, különben a fürtök lila színűek lesznek.

Hogyan mossa le a balzsamot, ha nem sikerült festeni

Ha a színezésből nem sikerült elérni a kívánt eredményt, és a kapott szín kategorikusan nem tetszett, akkor a Rocolor - Retonika speciális eszközét is igénybe veheti. Az egyetlen dolog az, hogy a szőrzetet csak azután kapja vissza, hogy a nem kívánt színt megkapta.

Ha több nap telt el a balzsam alkalmazása óta, a Retonika nem fog megbirkózni a feladattal.

Otthon többféleképpen térhet vissza a hajszínére:

 1. Mossa meg a haját samponnal, jobb, ha sampont használjon az olajos hajra vagy a korpás samponra. Utána - szükség van egy maszkot a hajra.
 2. Alkalmazzunk egy kefir vagy joghurt maszkot. Ehhez a kefirhez legalább 3,5% zsírt kell fektetni a hajára, a fejét celofánnal, a tetején pedig törölközővel kell lefedni. 1,5-2 óra múlva öblítse le samponnal.
 3. Használhat növényi, farok, lenmagolajat. Ezt a hajra kell felhordani, majd zárja be a celofánt és a törülközőt. 1-2 óra múlva öblítse le samponnal olajos hajra.
 4. Készíts egy méz-citrom maszkot. Kell keverni 2 evőkanál. A citromlével ellátott méz, fele elég lesz, és vízfürdőbe kerül. Amint a méz folyékonyvá válik, haját hajtsa fel, tartsa 10 percig, és mossa le samponnal;
 5. A színtelen henna maszk segít. Előkészítéséhez henna, kefir és nagy zsírtartalmú és 2 tojássárgája keveredik. Készíts egy maszkot és várj 1 órát. Ezután öblítse le samponnal.

A Tonic - egy univerzális árnyalati balzsam, melynek színei nagyon változatosak, egy másik árnyalattal helyettesíthetők, sikertelen festéssel. Ez az opció optimális a merész kísérletezők számára.

Mennyi ideig tart a szín

Átlagosan a színárnyalatból készült tonikus balzsam színét 1-2 hónapig tartják a hajon. A szín intenzitása és időtartama nagymértékben függ a fej mosásától. Minél gyakrabban mossa le a haját, annál gyorsabban elhalványul. Napi samponozás esetén a színmegtartás időtartama 1-2 hét.

A szín intenzitását és intenzitását nagymértékben meghatározza a hajápolás folytatása.

A használat gyakorisága

A tonikus balzsam gyakori használata nem károsítja a hajat, ami a fő és fő előnye. A hagyományos hajfesték alkalmazása azt sugallja, hogy a színező készítmény ismételt alkalmazása néhány hónap múlva lehet. A balzsam esetében - 2-4 hét.

Mivel a készítmény nem tartalmaz NH3-at (ammóniát), a Tonic hozzájárul a fürtök egészséges ragyogásához.

A festett haj megfelelő gondozása

A színezést követően a szálak kezelésére vonatkozó javaslatok kevés árnyalatú balzsammal rendelkeznek, mivel maga a kozmetika táplálja a hajat, és nem pusztítja el a szerkezetét. A hosszabb színvisszatartás érdekében megfelelő gondosságra van szükség.

Ezért, közvetlenül a festés után, az eredmény rögzítéséhez ajánlott balzsamot öblíteni. A haj mosásakor jobb, ha a szokásos samponokat nem használják nagy lúgtartalmú vagy zsíros hajra. Ezek hozzájárulnak a szín gyors mosásához.

Javasoljuk, hogy ne használjon olajokat tartalmazó maszkot. Szintén korrigálják a színes pigmenteket.

A festés területén dolgozó szakemberek színezett kozmetikumok alkalmazását javasolják a kép megváltoztatására. A balzsam használata kedvezően befolyásolja a haj szerkezetét, és a megfelelő használat hatása egyenértékű a szalon eljárásokkal. Különleges maszkok is hasznosak.

Ahhoz, hogy a tonizáló tonikus balzsam után szép haj jöjjön létre, fontos, hogy ne csak a színt határozza meg, és helyesen alkalmazza a gyógyszert, hanem a megfelelő gondoskodást is biztosítsa, mert a színtelen színárnyalat még egy ártalmatlan árnyalat balzsam palettájától is meggyengülhet ezek a kezelések.

Videó arról, hogyan kell megfelelően használni a Tonic árnyalati balzsamot

Festés tónusos árnyalattal:

Tonikival eltávolítjuk a sárga hajat:

http://lifegirl.ru/ottenochnyy-balzam-tonika.html