logo

Tangle Teaser: csodálatos fésű minden hajra

Bármely lány díszíti a jól ápolt hajat. A jó frizura nem csak a stílus és a samponozás, hanem a csak fésült haj.

Sok fésű nem tud megbirkózni a feladattal, mert nem megfelelően vannak kiválasztva, vagy egyszerűen nem jó minőségűek.

Most a piac helyettesíti az összes fésűt, amit egyszer voltál. Ez Teezer Tangle.

Hajkefe Tangle Teaser. Mi ez?

A Tangle Teezer egy ergonómikus hajkefe, amely óvatosan fésül, nem elektrifikál, fényt ad, és alkalmas bármilyen hajtípusra.

Alkotója a híres brit, stylist és mestere ShaunP kézművesének. Egy ilyen ötletet kapott a kusza haj problémájának megoldása során. Ehhez 4 évig tartott.

Nem volt pénz a tömegtermelésre, és úgy döntött, hogy részt vesz a „Sharks of Business” televíziós projektben. A veszteség nem állította meg őt, és egy idő után a piacra került.

Most ez a legkelendőbb fésű márka. Ezeket a hírességeket használják: Victoria Beckham, Rihanna, Kate Middleton és mások.

A Tangle Teezer díszes formájú, világos design, antisztatikus anyag és eredeti szegfűszeg. Ez nem nagy méretű. A fent felsorolt ​​jellemzők megkülönböztetik a fajták minden típusától.

A manikűr kiválasztása itt olvasható.

Ma többféle Tangle Teezer fésű létezik:

Az interneten, egy millió vélemény Tangle Teezerről. De azok, akik megszerették, örülnek, és nem akarják megváltoztatni.

Milyen fésű jobb választani?

A Tangle Teezer fésű minden fajta sajátossága van. Annak érdekében, hogy ne végezzen kiütést, ellenőrizze az alábbi előírásokat.

 • Comb Salon Elite. Ergonomikus formájú. Kombinálja a matt árnyalatát a fogak részén és fényes a tetején. Eredetileg hivatásos használatra készült.
 • Teezer Original. Ergonomikus forma és fényes színárnyalat. A haj sima. Jellemző a formában - van egy domború ujj. Otthoni használatra tervezték.
 • Kompakt styler. Fésű táskákhoz. Védőburkolattal rendelkezik, hogy ne roncsolja meg a különleges fogakat. Kisebb, mint a fésű többi része. A színséma folyamatosan frissül.
 • Mágikus virágcserép. Gyermek hajkefe eltávolítható fedéllel. A forma hasonlít egy virágra.
 • Aqua splash. Fésű a nedves hajra. Az üveg egy meghatározott formájú. Használható a teljes hosszúságú maszkoláshoz és terjedéshez.
 • Fújó hajkefe. Két méret van: nagy és közepes. Ez a fésű fogantyúval kapható.

A Tangle Teezer előnyei

Forduljunk a Tangle Teezer fésű pozitív tulajdonságaihoz.

 1. Bármilyen hajra alkalmas.
 2. Bármely szőrszál és csomó fésülése.
 3. Egyenesíti a hajat.
 4. A haj fényes.
 5. Alkalmas nedves haj fésülésére.
 6. Maszkot és hajbalzsamokat alkalmazhat.
 7. Tömörség.
 8. Gyermekek fésülésére alkalmas (fájdalom nélkül).
 9. Nem fújja a hajat.
 10. Megakadályozza a hegyek keresztmetszetét.
 11. Gyorsan mossuk és szárítjuk.

Tezle Teezer bármilyen lánynak alkalmas. Jellemzője speciálisan szegfűszeg. Egy sor rövid, a másik hosszú. Az anyag, amelyből a fogak készülnek, szilikon vagy bambusz. Lágyak és nem húzzák ki a hajat, de elég rugalmasak ahhoz, hogy fésüljék őket.

Meg kell jegyezni, hogy a Tangle Teezernek van néhány további funkciója, amelyek mindenki számára nem alkalmasak.

 1. Ár.
 2. Tezle Teezer kiegyenesíti a hajat. Előfordulhat, hogy a lányok, akik több hajszálú hajra vágynak, nem örülnek.
 3. Nem használható hajszárító hajszárítóhoz.

Mint látható, ez egy sokoldalú és többfunkciós fésű.

Hol lehet megvásárolni egy hajfésű Tangle Teezer?

Ha már választotta a Tangle Teezer fésűket, a kérdés továbbra is fennáll, hol kaphatok ilyen karkötőt?

Sok olyan online áruházban, amelyek kozmetikai termékekkel és mindenféle segédanyaggal foglalkoznak, megtalálhatja azt. De nagyon óvatosnak és óvatosnak kell lennie a hamisítványok ellen.

Például olyan vállalatokban, mint az Avon, az Ishenka szépsége, a makadámia természetes olajja a Tangle Teezer analógjai. Készítettek saját formájukat, hozzáadtak egy tollat, vagy tettek más változtatásokat. De ez nem az eredeti.

Hogyan készítsünk maszkot a vékony hajra?

Mi a hasznos kefir és a tojás a hajra? Olvassa el itt

Mi az ára a Tangle Teaser fésűnek?

Az eredeti Tangle Teezer fésűk árlistája. A zárójelben a becsült rubelár.

 • Eredeti 10.60? (880 rubel)
 • Kompakt styler 12.25? (1000 dörzsölés)
 • Salon Elite 11.60? (970 rubel)
 • Magic virágcserép 10.99? (890 rubel)
 • Aqua splash 12.98? (1050 rubel)
 • Fújó hajkefe 20? és 18? méretétől függően (1620 rubel és 1460 rubel).

Mint látható, a Tangle Teezer fésűk nem olcsóak, de praktikus, tartósságuk és minőségük teljes egészében fizetnek.

Tezle Teezer hajfésű. fénykép

Miracle hajkefe Tangle Teaser: olvasó véleménye

Marina Vodneva (Moszkva). Vettem egy speciális fésű Tangle Teezer Teezer Original-t. Nem tetszett. Hogy megértsétek: göndör, rövid vágású hajaim és az egész trükk az én frizurámban, hogy csodálatosan hazudnak. Fésülködés után a kocsis egy kicsit kiegyenlített, a hangerő csökkent. Ideges vásárlás.

Maria Filipova (Kazan). Soha nem törődsz a fésűvel. A boltban kompakt fésű Tangle Teezer Compyl Styler volt. A táskában kis helyet foglal el, jó fésülködés.

Osipova Lyudmila (Tver). Érdekeltem a Tangle Teezer Aqua Splash fésűvel a kondicionáló alkalmazására. Már régóta keres egy hasonló fésű nedves hajra. Az alkalmazás jó.

Katerina Buraya (Szentpétervár). Egy barátom Angliából ajándékot adott egy fésűs frizura. Új hajkefe fogantyúval Tangle Teezer sorozatban. E sorozat rajongója vagyok, így hihetetlenül boldog voltam. Az alkalmazás csak szuper!

Galina Stotskaya (Tyumen). A lányom fésülködését mindig hisztéria kísérte. Minden fenyegetett, hogy elvágja a hosszú haját. De aztán találkoztam a Tangle Teezer Magic virágcserép fésűvel. Csak nagy fésülködő haj. Most ez a mi kedvenc tevékenységünk.

http://klublady.ru/volosy/uxod-za-volosami/tangl-tizer-chudo-rascheska-dlya-lyubyx-volos.html

Tezle Teezer fésű - jellemzők és típusok

A fésű Tangle Teezer létrehozásának története

A Tangle Teezer egy divatos hajfésű, amely egyedülálló kialakítású. A terméket Angliában gyártották nemrégiben: csak néhány évvel ezelőtt. De a fésű már sikerült megnyerni a vásárlók bizalmát a világ minden tájáról. Például Kate Middleton hercegnő azt állítja, hogy élvezi ezt a fésűt.

A Tangle Teezer-et 2007-ben gyártották. A termék alkotója a fodrász, Shaun P. Ő bemutatta a találmányt a híres televíziós műsoron, a "Sharks of Business" címen. Sajnos az angol üzletemberek nem tudták értékelni Tangle Teezert. A milliárdosok egyike sem döntött úgy, hogy befektet a találmányba. A Tangle Teezer népszerűsége egy kicsit később jött.

Az angol fésű Tangle Teezer jellemzői

A Tangle Teaser Comb előnyei:

A szőr anélkül bontja ki a hajat, hogy bántaná őket.
A masszázs tulajdonságai miatt kedvező hatással van a fejbőrre.
Fésülheti a nedves haját.
Kompakt, kényelmes és könnyű
Csökkenti a hajhullást
Segít megszabadulni az osztott lovasoktól
Fejmasszázs

A Tangle Teaser hátrányai:
Fésűs fésűs haj
A vastag haj nehéz fésű, mivel a szegfűszeg rövid
Valójában a nedves haj nem mindig lehetséges fésülni
Sok fogantyú hiánya kényelmetlenségnek bizonyult, mivel a fésű kipattoghat a kezéből.
Magas költségek
Az eredeti fésűsütő nem kereskedelmi forgalomban kapható, csak online rendelhető. Ugyanakkor sok hamisítvány.

Hogyan működik egy népszerű fésű?

Termékek fajtái

A fésű Tangle Teaser első változata - állandó klasszikusok. A fésű kényelmesen egy kézben helyezkedik el, és egyesíti a fent leírt funkciókat. A költség körülbelül 1000r.

A Tangle Teezer fésű kompakt verziója. Tartalmaz egy fedelet, amely bezárja a fogakat. Kényelmes, hogy magával hozza minden nap, vagy például egy utazás során. Különböző színekkel is rendelkezik! Ilyen fésű ideális egy női kézitáskához! Ár fésű Tangle Teezer Compact 1200r.

Tangle Teezer Aqua Splash fésű - nedves haj fésülésére. A szegfűszeg rugalmas anyagból készül. Ez a fésű modell kifejezetten nedves hajápolásra készült. A fésű fő előnye, hogy a termék vízálló bevonattal rendelkezik. Könnyen tisztítható. Ezzel a fésűvel egyenletesen eloszthatja a hajszálakat a szálak teljes hosszában. A termék hosszúkás alakú. A fésű fürdés vagy kozmetikai eljárások elvégzése után használható.

A hajkefe nagyon hasonlít az eredetihez, de nagyobb méretű. Félkör alakú. Ez a fésű alkalmas vastag, göndör és tompa hajra.

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredetit egy hamistól?

Vevőnek figyelnie kell a következő részletekre:

Ez a Tangle Teezer fésű az Egyesült Királyságban készül.
A fésűkön nem lehet repedések, ragasztónyomok és egyéb kifejezett hibák.
Az eredeti termékkel ellátott csomagoláson az angol gyártó (két kis csík) minősége van. Távolságról egy ilyen karcolás egy karcoláshoz. A csomagon nincs ilyen megkülönböztetés az alacsony minőségű kínai hamisítással.
Egy nőnek tudnia kell, hogy egy angol gyártónak való valódi hajkefe nem kerülhet túl sokat. A termék hozzávetőleges ára 1000-1200 rubel (a fésű típusától függően).
Az eredeti termék sörtéje sima és tiszta legyen.
A hajkefe hajlékony műanyag előállításával. Az áru hosszú távú szállítása során nem deformálódik vagy sérül. A kínai áruk gyakran rossz minőségű műanyagból készülnek.
Az áruk szállítása elég gyors. A vásárló az eredeti elemet a legközelebbi postahivatalban kaphatja meg. Biztosított és a futárszolgálat lehetősége. Ezért nem kell gyenge minőségű termékeket vásárolni a gátlástalan gyártóktól.

http://www.voloskova.ru/hair-care/440-rascheska-tangle-teezer.html

Tezle Teezer - fésű bármilyen hajra

A Tangle Teezer egy egyedülálló ergonómiai hajkefe. Ezt egy brit stylist fejlesztette ki, aki megpróbálta megoldani a kusza haj problémáját. A kefe világszerte népszerűvé vált. Az egyéb fésűk között szokatlan, fényes kialakítású, antisztatikus hatású és eredeti fogakkal rendelkező anyag, amely lehetővé teszi a leghátrányosabb göndör haj fésülését is.

A csodálatos fésű jellemzői

Még egy vizuálisan klasszikus Tangle Teezer is különbözik a többi hajkefétől. Kicsi és ovális, és nincs szokásos fogantyúja. Kiemelheti a következő különbségeket:

 • méretek 12x8 cm;
 • Kényelmesen illeszkedik a kézbe szokatlan alakja és lágy vonalai miatt;
 • az anyag teljesen nem elektrifikálja a hajat;
 • A lágy fogak helye és hossza nem egyezik meg a szokásos „masszázsokkal”.

A fogak mérete változó - rövid sorozatok sorozata, amelyek hosszúak. Bambuszból vagy szilikonból készülnek. A rugalmasság miatt a fésülés bekövetkezik, és a „sörték” lágysága gyengéd kezelést biztosít és lehetővé teszi, hogy ne sértse meg a hajat.

Előnyök és hátrányok

A Tangle Teezer márkás termékek népszerűsége számos előnnyel jár:

 • ergonomikus kialakítás;
 • a nedves haj fésülésére való képesség;
 • stílusos kialakítás;
 • a haj tisztelete;
 • lehetőség kiterjesztett szálak használatára;
 • védelem osztott végek ellen.

hátránya:

 • a szokatlan alakhoz való hozzászokás szükségessége;
 • magas kefe költség;
 • nem használható haj szárításakor;
 • a csodálatos stílus kialakításának képtelensége - Tangle Teezer simítja a hajat.

A simító tulajdonságoknak köszönhetően a Tangle Teezer helyettesítheti a vasat. Nemcsak a nők használhatják az ecsetet, hanem a férfiakat is.

A kefék fajtái

A Tangle Teaser számos fésűfajtát tartalmaz. Mindegyikük rendelkezik bizonyos „célokkal” és kis funkcionális különbségekkel. Emellett minden modell több színben jelenik meg - fekete, bordó, rózsaszín, sárga és még leopárdmintával is rendelkezik.

Videó tippek a kiválasztáskor

Bármilyen népszerű termék hamis, és Tangle Teezer nem kivétel. A hamis termékek úgy nézhetnek ki, mint az eredeti, de a használat hatása nagyon eltérő lesz. Az ecset minden előnye elveszik. A kínai másolatok sokszor olcsóbbak, de nincs sok hasznuk. Az eredetiséget speciális alkalmazás segítségével ellenőrizheti.

Az eredeti fésű költsége

A kínai másolatokat kis áron lehet megvásárolni, de az eredeti hatás várható tőlük. Ez a kusza teezer nem olcsó. Az ár az értékesítési helytől és a kiválasztott modelltől függően változik. Az európai üzletekben 10-15 dollárért rendelheti meg, Oroszországban az ár 1000 és 2500 rubel között változik.

Hogyan kell gondoskodni

A Tangle Teezer anyagból készült anyag megakadályozza a baktériumok növekedését, de időről időre felhalmozódik a faggyú, a por és a formázó termékek maradványai.

 • Könnyen mosható kefe, erre a szokásos sampon használható.
 • Ezt ajánlott legalább hetente egyszer elvégezni.
 • Szintén kívánatos, hogy a fogak közötti helyet ecsettel vagy fogkefével tisztítsuk.

Hogyan tűnt fel a fésű az évek során?

Vélemények

Tatyana: Amikor elkezdődött az ilyen kefék divatja, megrendeltem a kínai oldalon. Elégedetlen voltam az eredménnyel, és nem értettem, hogy miért csodálják meg mindenki annyira. Aztán adták nekem az eredetit, és meglepődtem, hogy hatalmas különbség van közöttük. Amikor a hajhosszabbítások - Tangle valódi üdvösség volt.

Anastasia: Göndör "afro" hajom van, és nekem mindig is szenvedtem. Rövid frizurát viselt, mert a fészket nem igazán fésülte... Csak addig, amíg Teezer Tangle-t vásároltam. Nem olcsó, de megéri. Tezle Teezer tökéletes volt nekem - végül fájdalmas haj nélkül fésülhet a nedves haj.

Veronika: Tangle Teezer fésűket használok sokáig, szinte teljes gyűjteményt gyűjtöttem össze. Az ilyen kényelmes kefék soha nem találkoztak. Általában mosás után és a szél után, de még a festés során is fésülheti a haját. Remélem, hogy nem veszek részt velük.

http://cosmetictrends.ru/devices/rascheska-tangle-teezer.html

Hogyan válasszuk ki a Tangle Teezert? A családom fésűjei: "Óvatos hozzáállás a hajhoz"

Haj tartozékok... kedvenc témám!
És ma szeretném megosztani benyomásaimat a Tangle Teezer fésűkről, amelyek már régóta ismerik a sokakat! Ez talán a leginkább lenyűgöző kefecsalád, amely a hajszálakat ápolja, amely sokféle modellt és színsémát csodál meg!


Egészen a közelmúltig naivan gondoltam, hogy Tezle Teezer-ből próbáltam, ha nem mindent, nagyon. Annak ellenére, hogy 2 lányom van, még mindig nincsenek fésű, virág, csésze vagy hercegnők nyomai. De az alapvető, úgynevezett futó modellek. Hibás voltam! A tartomány sokkal szélesebb! És minden nap a márka nem szűnik meg meglepődni a fogyasztókat azzal, hogy valami teljesen új terméket talál fel.

Szóval, hogyan ne veszítsük el a különböző görbék és formák, élénk színek, a részletek képzeletét? Milyen csodálatos nőt csodálta meg a fejét, és elképzelte a csodálatos hatásokat a saját hajára?

4 különböző fésűt fogok mutatni a saját otthoni gyűjteményből. Nem mindegyik létezik még, de sikerült aktív felhasználásra jutnom, és sietek, hogy rövid benyomásokat tegyek.

TANGLE TEEZER Az eredeti


A legkorábbi és legnépszerűbb TT modellnek kell lennie. A színek elképzelhetetlen sokfélesége, a test és a sörték egyedülálló alakja, valamint a lányok szerelme a világ minden táján elismert vezető szerepet töltött be a szép hajú, szelíd és hatékony segítők számában.

Az ecset nagyon sikeres. Hihetetlenül gyengéd, mind a fejbőrre, mind a hajra, még a legvékonyabb és törékenyebbekre is, gyerekes, mivel a sörték nagyon könnyűek, vékonyak és kiváló minőségűek. Két ilyen "lábam" volt fekete és tér retro változatban. Általában úgy vélem, hogy ez kiválóan alkalmas a babaápoláshoz és a masszázshoz. Régebben hozzászoktam hozzá, mint a saját kezemhez. A legfiatalabb lányom fürdése után használom. Nagyon kényelmes a kis fej gondozása.

Most a haj észrevehetően hosszabb, és mosáskor rugalmas fürtöket alakított ki. Az ápolásnak a haj struktúrájával kapcsolatban szokatlannak kell lennie. De míg ez az opció fésű nagyon kényelmes. Abszolút nem traumás, nagyon érzékeny a gyermek és a haj bőrére, és a megjelenésében is szórakoztató, és játéknak tekintik.

TANGLE TEEZER ANGEL


Ó, vettem ezt a szépséget ajándékként a legidősebb hercegnőnek! Egy igazi angyal egy igazi kis hölgynek! Hosszú ideig megkérdezte tőle, és amikor végül megkapta, teljesen örült!

Megjelenés mi mi mi! Lehet-e közömbösnek hagyni a gyermeket? És ha emlékszel arra, hogy mindannyian kisgyermekek maradunk a szívünkben, nyilvánvalóvá válik, miért van ez a tartozék annyi elég felnőtt rajongó!

Az ecset azonban sokkal kevésbé csodálatos volt, mint a mesés megjelenése. A test elég könnyű, bár lenyűgöző és súlyos. A fésű belsejében üreges, és nem okoz kényelmetlenséget a kezeknek. A kezek használat közben nem fáradnak. A szerkezet miatt azonban nem elég kényelmes tisztítani és mosni. A sörték kissé homorúak, és az érzések szignifikánsan keményebbek, mint az előző változat. A víz bejut a szerkezet varrataiba, és a fésű időbe telik.
De ezek a részletek...
Pár hónapot használva a lánya azt mondta, hogy az angyal túlságosan ropog, amikor áthalad a hajában, és azt is gyűlöli, hogy megérinti a fejét, kemény!

TANGLE TEEZER ULTIMATE


Az első TT fogantyúval. Sok éven át az emberek hozzászoktak a detangler kefék finomságához és minőségéhez. De voltak olyanok, akik nem tudták leküzdeni a hajtartók fogantyújának szokását. Én vagyok az egyik. Nem vagyok elég kényelmes formás csepp. A fogantyú könnyen használható, különösen hosszú haj esetén. Ezért, függetlenül attól, hogy milyen csodálatos a kefe, legyen egy toll! Ez +100 a varázsa és funkcionalitása, személyesen.

Ez a modell fogantyúval masszív, és azt sugallja, hogy hosszú hajjal minden gond nélkül megbirkózik! Sima külső felület, egyszerűsített forma, teljesítmény minőség - mindezt a márka elveinek megfelelően. A sörték kúp formájában készülnek. A Tt Originalhoz képest sokkal nagyobbak, keményebbek és hosszabbak. Kényelmes használni, különösen a hajszárító stílusában. A kefe kerek alakjának köszönhetően a hajszálak könnyen felemelhetők. Létrehozhat egy alapmennyiséget a vaddisznófűzés módjában. Csak mossa le, gyorsan szárad. A színe miatt nem festett növényi pigmentekkel. De vannak fényesebbek.

És mégis, az ecset keményebbnek tűnt nekem. A tavalyi hajhullás miatt egyre kevesebbet kezdtem el. És végül félretette, egyáltalán nem használta fel.

Véleményem szerint hosszú, vastag és sűrű hajra ideális megoldás lenne. Visszatértem a legjobb hajam kereséséhez. És megtalálta, több mint elégedett volt! Legközelebb elmondom.

De a közelmúltban a kedvencemnek van egy versenyzője! Ez a legújabb TT-kefe legújabb verziója ma és tollal is!

TANGLEE TEEZER A WET DETANGLER


A finom színek miatt megrendelt. Igazán akartam ilyen szép fésűt! Mivel a hajat festettem, minden tartozékom képes a pigment felszívására. Ezért gyakorlati alapon választom őket - a gyakran mosható képességet.) A gumi hátlapú fésűk feledésbe merültek. Több irányban, nem fogok kinézni. De a műanyag sörték és a könnyű súlyú, szilárd kopások egyszerűen tisztíthatók. Azonban a szín... De választottam a mentát. Szeretném azt hinni, hogy a basmena kék köd nem befolyásolja sokat.

A fésű még jobb volt, mint vártam! Tt Ultimate után, meglehetősen nagy és hatalmas, feltételeztem, hogy valami hasonló méretet kapok. De nagyon szép, még egy miniatűr fésűhöz jöttem, amely - ahogyan a fotó alapján megítélhető - nem sokkal nagyobb, mint egy üveg hajkrém.

A fotó sokat tett, hogy minden oldalról megmutassa, milyen szép és fésű! Az áramvonalas forma, könnyű pisztoly, ami szépen tartható a kezében. Bristle, véleményem szerint, teljesen megismétli az eredeti verziót fogantyú nélkül. Ugyanaz a vékony, gyengéd, puha. Ugyanolyan kellemes masszázst végez, mint korábban. Csak - tollal!

A sörték általában elnyertek! Nem egy sor, nem házasság, rontott közösség vagy repedés. Egy ilyen segítő haj csak kérem!

Természetesen egy ilyen világos színnel saját kellemetlensége van. Csak gyakrabban kell mosni. De még itt semmi gond nincs. Minden egyszerű, gyors és egyszerű. A kedvenc tartozéka ismét készen áll a munkára!

http://www.hairmaniac.ru/kak-vybrat-tangle-teezer-moi-rascheski-iz-semeystva-berezhnoe-otnoshenie-k-volosam.html

A modernség legjobb hajkefe - Tezle Teezer: az eszköz áttekintése, alkalmazása és jellemzői

Mi az a Tangle Teezer fésű? Miért sietett ez a szokatlan szerkentyű híres divatista? Az eredeti fésű bármilyen minőségű és hosszú hajjal csodál.

Tangle Teaser megbirkózik még a leghintalanabb fürtökkel, nedves, nagyon vastag fürtökkel is. Egy egyedülálló hajkefe, amely nem szakítja ki a szőrszálakat, örömmel fogadja a különböző korú szépségeket. És most - részletes információ a fodrász gondolat csodájáról.

A készülék jellemzői

Egy új modul azonnal szokatlan megjelenéssel vonzza a figyelmet. Ez a fésű nem rendelkezik szokásos fogantyúval. Hogyan használjuk ezt a furcsa szerszámot, mint egy rendszeres kefét szilikon fogakkal? Semmi bonyolult!

Az első alkalmazás után meg fogod érteni, hogy miért sietnek a lányok egy eredeti kefével.

Jellemzők:

 • gondosan átgondolt fogak helye és hossza;
 • az anyag nem elektrifikálja a szálakat;
 • kompakt méretek, kb. 12 x 8 cm;
 • kényelmes a kefék megtartása a lágy vonalak és a szokatlan forma révén.

Eredeti tervezés - egy csodálatos fésű előnye. Minden divatos nőnek ilyen stílusos dolognak kell lennie.

Az újdonságot sok professzionális stylist azonnal megszerezte, mert a szépségszalonok számára kifejlesztették az elegáns design Tangle Teezer Salon Elite fésűjét. Még a legigényesebb ügyfelek göndörítése - élvezet és minimális ideg.

Tudjon meg mindent a tej bogáncs hajának előnyeiről és használatáról.

A világos barna hajok kaliforniai fénypontjait a cikk ismerteti.

előnyök

Miért a Tangle Teezer a hajápolás érzése? Számos oka van:

 • kényelmes, ergonomikus forma;
 • stílusos, világos design, eredeti színek;
 • Számos fajta, köztük egy kompakt változat, a kis divatmodellek modellje;
 • a rugalmas fogak minden irányban jól kanyarodnak;
 • A csodálatos szerkentyű könnyen megbirkózik a hosszú, nedves hajjal;
 • Tangle Teaser jól fésült még a sűrű szőrfejet is;
 • könnyen fésülhető szálak a gyökértől a csúcsig, károsodás nélkül, szőrszálak kihúzása nélkül;
 • A fésülést megelőzően szérumot, maszkot, kondicionálót alkalmazhat, kefét használhat a szőrszálak sérelme nélkül.

Vannak más "plusz jelek" is:

 • a modul minden hajra alkalmas, parókákkal, kiterjesztésekkel, afrovolosami-val;
 • a kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően a szőrszálak nem oszlanak meg;
 • fürtök kissé simítottak. Vannak lányok, akik vasat használnak csodafésűvel;
 • A kiváló minőségű műanyag használata nagyon egyszerű a Tangle Teaser gondozásáért. Mossuk le a gadgetet szappannal, szárítsuk meg. A kefe ismét készen áll a szálak elválasztására.

hiányosságokat

Van-e ez a modul gyengesége? Senki nem tett komoly panaszt. A készülék minden szempontból kényelmes.

Néhány lány azt mondja, hogy egyáltalán nem ismeri az első használatát, de néhány nap alatt hozzászokhat az eredeti formához toll nélkül. Talán ez minden megjegyzés.

Ki jött fel a fodrász gondolat csodájával

A Tangle Teezer szokatlan hajkefe az angol fodrász erőfeszítései miatt jelentkezett. Sok éven át Shaun P. fodrász figyelte az ügyfelek elveszett haját, amikor fésült, és úgy döntött, hogy megváltoztatja a helyzetet. Néhány év elteltével az ötlet életre kel.

A kifinomult kialakítás és a „helyes” anyag megakadályozza a statikus elektromosság megjelenését, a szálak összetévesztését. Az ecset még a legrugalmasabb fürtökkel is megbirkózik. Nem csoda, hogy a reklámkampány „arca” a népszerű rajzfilm híres Shaunja.

faj

A cég folyamatosan javítja az eredeti fodrászati ​​eszközt. Most a piacon több fajta van. Könnyedén megtalálható a "fésű". Ismerje meg az egyes fajok jellemzőit.

Az eredeti

Feature:

 • az első modell egy elmozdított középponttal, kényelmes ujjlenyomat;
 • népszerű választás szalonban és otthoni használatra;
 • hat szép szín - világos narancssárgatől feketeig.

Kompakt Styler

Feature:

 • kényelmes kialakítás védőkupakkal;
 • a modul könnyen illeszkedik egy kézitáskába;
 • méretek: 8,5 x 6,5 cm;
 • a fogak hasonlóak az alapmodellhez;
 • az elegáns hölgyeknek és kreatív lányoknak vannak változatai: a Shaun a bárány, a fekete és az arany, a rózsaszín, a tiszta fekete, a leopárd „színnel”, a brit zászlóval és másokkal.

Szalon elit

Feature:

 • Ez a nézet kifejezetten a szépségszalonok számára készült;
 • sok lány sokféle szokatlan hajkefét használ otthon;
 • az alak ergonómikus, a felület közepén homorú;
 • a fésű matt és fényes oldala van;
 • öt eredeti szín. Ecset: rózsaszín, lila, kék, fekete, narancs.

Mágikus virágcserép

Feature:

 • a fényes "virágcserép" még olyan lányokra is benyomást kelt, akik nem szeretik a fésülést;
 • maga a fiatal divatista meggyőzi Önt, hogy egy új, világos fésűvel fonja a pigtailjeit;
 • aranyos áttetsző pot fedéllel - úgy néz ki, mint a Tangle Teezer gyerekeknek;
 • a fogak alakja, anyaga és elrendezése megegyezik a szokásos „felnőtt” ecsettel;
 • Egy kis hercegnő frizura létrehozása izgalmas játékgá válik.

Aqua splash

Feature:

 • fajta kifejezetten nedves haj fésülésére;
 • Használja a gadgetet balzsamok és maszkok alkalmazásához. Scratch száraz szálak más modellekkel;
 • az eredeti űrlap kifejlesztése hasonlít egy tubára;
 • belül - egy üreg. Azt mondják, hogy néhány lány csodálatos fésűt használ a szokásos fogkefék tárolására a fürdőszobában;
 • a fogantyú kényelmes, nem csúszik meg nedves kézzel;
 • a modell jól mossa, gyorsan szárad;
 • Négy szín: zöld, rózsaszín, fekete, kék.

Magic hajkefe

Feature:

 • az eredeti modellnek vonzó kialakítása, szokatlan alakja van;
 • a élesebb vége megnyúlik, mint egy kiemelkedés. Kiderül, hogy egy rövid toll;
 • érdekes forma, élénk színek mindig örülnek a kislányoknak;
 • a méretek kissé eltérőek: 18 x 8,5 cm;
 • anyag - kiváló minőségű műanyag, a fogak ugyanazok, mint a standard modellben;
 • a mágikus hajkefe könnyen megbirkózik a kiterjesztett szálakkal, vastag göndör hajjal, hosszú fürtökkel, mely részek zavarosak;
 • A modell több színben jelenik meg. Válasszon: rózsaszín, kék, lila, zöld, sárga, fekete.

Tangle angyal

Feature:

 • a hagyományos modellek rajongói számára egy kényelmes fogantyú jelenik meg;
 • Az „Angel” kefe ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt, mint a fogantyú nélküli modellek;
 • gondosan fésüljük össze a szálakat a gyökérről a csúcsra;
 • eredeti kialakítás: egy szív alakú felület, az „angyalszárnyak” sima felületen láthatóak;
 • több szín: rózsaszín, fehér, fekete, kék, fém és matt.

Blow-styling teljes lapát

Újdonság tollal! Hagyományos forma és eredeti szegfűszeg!

 • Egy új modell segítségével biztonságosan használhatja a hajszárítót átlagosan. Győződjön meg róla, hogy haját törölközővel szárítja;
 • alakja - mint egy hagyományos kefe, a fogak a szabadalmaztatott technológián helyezkednek el;
 • egy speciális anyag fogai gyorsan eltávolítják a nedvesség maradványait a fürtökből, sima hajból, természetes fényt adnak;
 • kusza, hosszú szálak könnyen fésülhetők fájdalom és erős hajfeszültség nélkül;
 • test - világos lila, fekete színű műanyag fogak.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványt az eredetitől

Sok új termék azonnal elkapja a szerelmeseinek szemét, hogy egy népszerű termékre készpénzbe kerüljön. Olcsó kínai hamisítványok elárasztották az internetet. Hogy ne essen a gátlástalan eladók csalikért?

Online vásárlás:

 • figyeljen az árra. Az eredeti hajkefe nem lehet olcsó. A kiváló minőségű fésűkefe Tangle Teaser most 990 rubelt és többet fizet. Ne higgye eladók történetét a nagykereskedelmi vásárlásokról és a régi tanfolyamról;
 • Ha online vásárol, nézze meg, honnan származik az ár. Néha az áru leírása mellett az oldalon a régi árat írják (áthúzva) és az új mellett, nagy árengedmény mellett. A vásárlók félrevezetése érdekében a helyes árat "tisztességre" írják. Valójában alacsony áron hamisítanak el. Keresse meg azokat a helyeket, ahol a fésülés, a készletek hiánya és a termék értékesítése meglehetősen magas.

Ha a Tangle Teezert a kiskereskedelemben találja, vegye figyelembe a hamis és az eredeti termék közötti különbségeket:

 • az alacsony minőségű modellek kemény fogakkal rendelkeznek;
 • egy kisebb méretű hamis dobozban;
 • a csomagolásnak kiváló minőségűnek kell lennie, sűrű anyagból, jól látható jelekkel;
 • a bal oldalon, az olcsó utánzás felső sarkában nincs „E” logó;
 • oldalán, azon a helyen, ahol a csoda-ecset alkotójának fényképe található, a találmány története ismertethető, fuzzy feliratok és képek, a betűtípus széles;
 • ugyanazt az elvet, mint egy modell kiválasztása az interneten keresztül: az alacsony ár egy hamis bizonyíték. Egyes kereskedők árukat közel 2-3 dollárért értékesítik. Ez a kefe biztosan nem fog gondoskodni a hajáról.

Hogyan lehet erősíteni a hajat, hogy nem esnek ki? Ismerje meg a hasznos ajánlásokat.

A cikkben ismertetjük a frizurák görög stílusban történő kötését.

A http://jvolosy.com/pricheski/vechernie/vodopad.html címen olvassa el, hogyan kell magát egy vízeséshez kötni.

Használati utasítás

Ne feledje, némi óvatossággal elkezdte fésülni a kusza szálakat. És nedves haj? Általában nem ajánlott megérinteni a szokásos hajkefét, hogy ne sértse meg a hajrúd szerkezetét.

A Tangle Teezerrel a problémák, a szőrszálak, a fájdalom és a kellemetlenségek a múlté. Nem fog többé szenvedni, próbálkozni fürtökkel vagy hajhosszabbításokkal.

A Tangle Teaser használata:

 • nedves fürtök esetén válassza ki az Aqua Splash opciót;
 • szükség esetén kezelje a hajat kondicionálóval a csodálatos kefe csúszására;
 • nyugodtan kezdje el a fésülködést a gyökerektől;
 • ne próbálja azonnal fésülni a szálak végeit: a szőrszálak károsodása nem fenyegeti meg többé;
 • óvatosan engedje le az ecsetet felülről lefelé, a legtávolabbi végekre;
 • hogy keményen húzza, nem kell erőfeszítéseket tennie - könnyedén süllyedsz a haj végére, óvatosan elválasztva az egyes szálakat;
 • néhány lépésben fésülje fel a haj teljes fejét. Ez sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint korábban, a keféken lévő szőrszálak nagyon kicsiek lesznek.

Comb ár

Az eredeti modul sokkal drágább, mint a rendszeres hajvágás, de sokáig tart, nem romlik. Ezen túlmenően, az öröm, hogy a leghátrányosabb szálakat is alkalmazzuk, óvatosan szétválasztjuk, elfelejti a pénzt.

A különböző modellek átlagárai Tangle Teezer:

 • standard kefe - 990 - 1415 rubel;
 • kompakt modell, nedves hajra, szalon változat - 1190–1250 rubel;
 • „Angel” fésű - 1140–1200 rubelt;
 • „Magic” sorozat egy kiterjesztett kiemelkedéssel - 1190–1290 rubel;
 • gyerekeknek - 1190–1320 rubel;
 • Blow-Styling Full Paddle modell - 2190–2390 rubel.

Vásárlás fésű Tangle Teezer lehet az online áruházak. Egy másik lehetőség: szépségszoftver megrendelése a Tangle Teezer cég hivatalos honlapján. Talán a barátai Angliába vagy az Egyesült Államokba utaznak? Rendelje meg az eredeti Tangle Teaser ecsetet.

Egyes üzletekben már megjelent az eredeti fésű. Tekintsük az eredeti termék megválasztására vonatkozó ajánlásokat, ne „vásároljunk” túl alacsony áron, különben csalódást talál. A hajkefe Tangle Teaser véleménye megerősíti a hajra gyakorolt ​​mágikus hatást.

Videó felülvizsgálata a csoda - fésűs kusza teezerről:

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel az RSS-en keresztüli frissítésekre, vagy tartsa be a Vkontakte, az Odnoklassniki, a Facebook, a Twitter vagy a Google Plus szolgáltatásokat.

Feliratkozás e-mail frissítésekre:

Mondd el a barátaidnak!

http://jvolosy.com/aksessuary/instrumenty/tangle-teezer.html

Csodálatos fésű Tangle Teezer: hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványokat, a véleményeket, a kedvezményeket

És ismét a gyűlölködő pitypanghatás, a tippek örök szakasza és a hirtelen veszteség - mindez lenyűgöző. És tudod, hogy a vastag, hasító és törő haj csak egy rossz fésű eredménye! Természetesen az állandó festés vagy a magas hőmérsékletnek való kitettség kiváltja a felsorolt ​​tüneteket, de még akkor is, ha sikerül megszüntetni a styler és a kémiai festékek használatát, a haj közvetlen és napi kölcsönhatása traumás fésűvel ugyanazt az eredményt fogja mutatni! Ez azért van, mert a nem megfelelő fésű a hajhagymákat károsíthatja, nem pedig hajhullást okozhat. Ráadásul az alacsony minőségű anyagból készült termék, amely a legkisebb repedésekkel és zsetonokkal, könnyekkel, hajvágással és a fejbőr karcolódásával jár, ami egyébként fertőzéshez vezethet.

A lányok napi panaszai a hajhullás és a múmiák elbűvölése miatt, akik nem tudták feloldani a csomót a lányuk hajában, arra késztették az angol stylist Shaun P-t, hogy hozza létre a tökéletes fésűs tangert.

Az eredeti márkájú fésű megvásárlásához látogasson el a hivatalos szállító oldalára, és használja az oldalunkon található különleges kedvezményt az olvasóknak szóló ajándékként.

Mi a fésülködő fésű?

Ez egy innovatív, egyedülálló ergonómiai kialakítású, kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készült, a haj fésülésére szolgáló kefe nem fújja a hajot, és nem is traumatizálja a szerkezetét és a fejbőrt.

A csodálatos kefe hihetetlenül óvatosan fésülve fürtöket, nem szakítja meg a kusza végeket. Ez különösen értékes a szárított hajfestéshez vagy fehérítéshez. A mágikus fésű nagyon hasznos lesz a hosszú hajú lányok számára, akik könnyen összezavarodnak, és ez a baj nem baj. A modul hatással van az összehangolásra, ami kétségtelenül a göndör zárak tulajdonosaihoz fog fordulni. És a hajának hajlamos arra, hogy lenyomjon, és simábbá válik, és könnyebb lesz. Emellett a szokatlan anyagfésűvel való érintkezés ragyogást ad a hajnak.

Azok, akik kifogástalan mosolyt szeretnének kapni, javasoljuk, hogy menjen a linkre a cikkhez, és megtudja, milyen egyedi termék a Perfect Smile Veneers.

jellemzői

Az Egyesült Királyságban gyártott csoda kefe. Vállalati csomagolása és beszúrása több nyelven.

A fogak kiváló minőségű szilikonból vagy bambuszból készülnek, teljesen sima, aprítás nélkül. A tippek simítottak, fejmasszázst végezhet. Maguk a kincsek kanyarodnak, a fogak hossza és elhelyezkedése gondosan átgondolva van, így gondosan elválasztják a szőrszálakat.

A termék formája ergonómikus, vagyis kifejezetten az egyszerű használathoz készült: megismétli a tenyér görbéjét. Egyes modellek konvex alakja vagy mélyedése van az ujjak számára. A legújabb modellek tollal rendelkeznek.

A fésű kis mérete lehetővé teszi, hogy a legkisebb kézitáskába is illeszkedjen. Ez különösen igaz a kompakt modellre. Súlya 73-130 g., Méretek - 9x6,5 × 5 cm, 12x7x4,5 cm. (A modelltől függően).

A fésű stílusos kialakítása nem hagy bárki közömbösséget. Különböző árnyalatokban kapható. A színséma folyamatosan frissül.

A fésű titka nem a külső vonzerejében van, bár a termék természetesen egyedülálló kialakítású, de kidolgozott kialakítású.

Olvassa el az új csillag Instagram-ot, egy habiranovye virágokból készült játékot. Hol és hogyan kell vásárolni egy mackót rózsákról, lásd a linket a cikkben.

előnyök

 • Alkalmas minden hajtípushoz, beleértve a hosszabbításokat is
 • Fájdalmatlanul eltávolítja a hajat, ezért ideális a gyermekek fésülésére
 • Egyenesíti a hajat és ragyog
 • Nem fújja a hajat, nem sérti meg és megakadályozza a csúcsszakaszot
 • Fésülködhet a nedves haj és maszkokat és hajbalzsamokat, könnyen mosható
 • Kényelmes a fejbőr masszírozásához
 • A tömörség lehetővé teszi, hogy hordozza azt az erszényedben
 • Alkalmas professzionális használatra, hosszú kiszolgálásra

Ergonomikus és divatos fésű - nagyszerű ajándék a barátnődnek, rokonodnak és munkatársaidnak.

Mik a modellek?

A piac jelenleg kilencféle eredeti fésűvel rendelkezik. Ismerje meg az egyes fajták jellemzőit, és könnyen meghatározhatja, hogy melyik modell az Ön számára megfelelő.

Az eredeti (eredeti)

Ez a modell először jelent meg, és számos díjat nyert. Ez az elmúlt évek legnépszerűbb modellje. Jellemzője - a hüvelykujj egy hüvelykujj formájában. A tangle Teezer Az eredeti fésű professzionális és otthoni használatra alkalmas. Megkönnyíti a visszafogottabb színsémát.

 1. Az eredeti téli bogyó
 2. Az eredeti Panther fekete
 3. Az eredeti Blueberry Pop
 4. Az eredeti szilva finom
 5. Az eredeti Pink Fizz
 6. Az eredeti Sherbet-citrom
 7. Az eredeti Mandarin Sweetie
 8. Az eredeti édes borsmenta
 9. Az eredeti vastag göndör

Kompakt stílus (Compact Styler)

Ezt a modellt kifejezetten az egyszerű szállításhoz tervezték, például kézitáskában. A Tangle Teezer Compact Styler fésű egy kupakkal van ellátva, amely lefedi és védi a termék fogait. Kisebb, mint a többi modell. A Tangle Teezer Compact Styler változatos színpalettában, valamint vonzó kreatív rajzokban és képekben jelenik meg.

 1. Kompakt Styler Cool Britannia
 2. Kompakt Styler Feline Groovy
 3. Kompakt Styler Shaun The Sheep
 4. Kompakt Styler Pink Sizzle
 5. Kompakt Styler Gold Rush
 6. Kompakt Styler Silver Chrome
 7. Kompakt Styler Pink Kitty
 8. Kompakt Styler Markus Lupfer
 9. Kompakt Penelope Pink
 10. Kompakt Styler Hello Kitty
 11. Kompakt Styler Lulu Guinness
 12. Kompakt Styler Purple Dazzle
 13. Kompakt Styler Rock Star Black
 14. Kompakt Styler Star Bright
 15. Kompakt Styler mopsz szerelem

A hivatalos disztribúciós oldalra mutató linkre kattintva kompakt modellt, ecsetet és elit szalont vásárolhat. Önnek, mint egy oldalunk ajándékának, kedvezményt biztosítunk minden fésűnek.

Salon Elite (Elite szalon)

Ez az elegáns fésű a szépségszalonok és a konzervatív nézetekkel rendelkező lányok számára készült. Fésű Tangle A Teezer Salon Elite fényes és matt felületet ötvöz. Jellemzője - konvex a központban. Hat színben.

 1. Szalon elit éjfélkor fekete
 2. Szalon elit narancs mangó
 3. A szalon elit lila összetörése
 4. Salon Elite Blue Blush
 5. Salon elit dolly rózsaszín
 6. Salon elit sherbet citrom

Magic virágcserép (varázslatos virágcserép)

A modell gyerekeknek készült. Fésű Tangle Teezer A Magic Virágcserép áttetsző pohár, melyben a hajhoz tartozékokat és a fedél fésűjét helyezheti. Egy virággal hasonlít. Gyermek fésű Tangle Teezer fog csábítani a kis divatbemutatókra, hiszen a rutin fésülés izgalmas játékgá válik.

 1. Lila virágcserép
 2. Magic Virágcserép Popping Pink

Aqua Splash (Aqua Splash)

Kifejezetten nedves haj fésülésére tervezett modul, balzsamok, maszkok és kondicionálók alkalmazása. A Tangle Teezer Aqua Splash fésű, mint egy cső, amely kényelmesen elhelyezhető egy polcon lévő fürdőszobában, és fogkefék állványaként is használható. A Miracle kefe kényelmes fogantyúval rendelkezik.

 1. Aqua splash fekete perl
 2. Aqua Splash Blue Lagon
 3. Aqua Splash Green Marine
 4. Aqua Splash Pink garnélarák

Angel (Angel)

A modell kifejezetten olyan lányok számára készült, akik hozzászoktak a fogantyúval. A Tangle Teezer Angel fésű szív alakú, a hátsó felületen angyalszárnyakban pedig minta van. A funkcionalitás szempontjából nem alacsonyabb, mint elődei.

 1. Angela drágakő
 2. Tangle Angel Xtreme Black
 3. Kötött angyal wow fehér
 4. Tangle Angel Xtreme Fukszia
 5. Tangle Angel teljesen türkiz
 6. Tangle Angel gyönyörű arany

Blow-Styling paddle (Blow-styling padl)

Ez a fésű kifejezetten hajszárítóval készült. Az anyag, amelyből a szegfűszeg készül, ellenáll a magas fűtési hőmérsékletnek. A Tangle Teezer Blow-Styling lapát gyakran használja a brit kézművesek professzionális stílushoz. Van még egy toll is. Két méret lehet - nagy és közepes.

Blow-styling teljes lapát
Blow-styling fele lapát

Tangle Cherub (Tangle Cherb)

Ez a megjelenés megismétli a korábbi modelleket, csak a fésűket hajtják végre miniatűrben. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy viselje a terméket a pénztárcájában, valamint a fésűs Tangle Cherub-ot, amely tökéletes a gyerekeknek.

 1. Tangle Angel Cherub értékes rózsaszín
 2. Tangle Angel Cherub Silver
 3. Tangle Angel Cherub Wow White
 4. Tangle Angel Cherub Black
 5. Tangle Angel Cherub értékes kék

A végső (végső)

Ez az utolsó modell, amely eddig két színben jelenik meg. Fésű Tangle Teezer Az Ultimate a száraz haj formálására készült. A hajszál törmelékét simítja és lenyűgöző fényt ad. Van egy fogantyú, és a fogak hosszabbak, mint a klasszikus modell.

 1. A végső fekete
 2. A végső rózsaszín

Minden modell kivétel nélkül a szabadalmaztatott technológiát figyelembe véve történik.

Miért ideális a Tangle Teaser gyerekeknek

Nagyon fontos, hogy a fésű megfelelően legyen kiválasztva a gyermekek pályázati fürtjeihez. A fiatal haj törékeny szerkezete finom és tiszta fésülködést igényel. Gyakran a szokásos fésű könnyeket húz, és hajat húz, és a baba életét kellemetlen pillanatokkal töltötte. Ne feledje, milyen nehézséggel sikerül meggyőzni a gyereket a haj fésülésére, hány sikoly és szeszély okozza ezt a folyamatot. A fésű tanglával a fáradságot elfelejtheti, és elkezdheti élvezni az idejét a gyermekével. A haj feloldása teljesen fájdalommentes. Nem kell külön erőfeszítéseket tennie a koltun fésülésére a lánya hajában. Csak a mágikus hajkefét töltheted felülről lefelé, és a probléma könnyen megszűnik. A vonzó terméktervezés pozitív szövetségeket teremt a gyermek számára a napi hajápolás folyamatával. Ezért sok anya, aki gondoskodik a baba érzelmi és fizikai egészségéről, egy kusza teaser fésűt vásárol.

Rendeljen egyedi fésűt csak a hivatalos forgalmazó honlapján. Az áru megfizethető áron történő vásárlásához kattintson a "Rendelés kedvezményre" gombra.

Óvatosan hamis!

A népszerű új tárgyak általában a csalók nyereségének tárgyává válnak. Az internet tele van ajánlatokkal, hogy megvásárolják az állítólag eredeti Tangle teaser fésűt, de a legtöbb esetben az ügyfél véleménye szerint a gátlástalan eladók kínálnak egy kínai hamisítványt. Legyen óvatos, hogy ne essen rá.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványt?

 1. Ügyeljen az árra. Shaun P eredeti fésűje az Egyesült Királyságban nem lehet olcsó. Gyakran az árut nagy kedvezményben kínálják, látszólag az előző vásárlás során tapasztalható különbség miatt. Felhívjuk figyelmét, hogy a fésű ára az Egyesült Királyságban 10 font, és bármilyen kedvezménnyel nem lehet olcsóbb, mint ez az összeg.
 2. A hamis fésűt gyakran az eredeti csomagolás nélkül értékesítik, és ha van csomag, akkor törékeny és rossz minőségű anyagból készül. Figyeljen a részletekre, ha észrevette: logó hiánya a dobozon; a feliratok és a képek nem világosak; A betűkészlet neve széles, majd valószínűleg hamisítványt kap.
 3. A hamis fésűk, általában kisebbek, kemény műanyag fogakkal rendelkeznek.
 4. A Compact Styler modellben a termék szélén két csík található. Soha nem talál ilyen jelet egy hamis fésűre, mivel ezek az eredeti gép nyomai.

Mielőtt egy divatos gadgetet vásárolna az egyik online áruházban, olvassa el a termékről szóló véleményeket. A fésű már megszerzett emberek tapasztalata segít elkerülni a felesleges vásárlásokat.

Vélemények

Rövid időn belül a modul rendkívül népszerűvé vált a lányok és a nők, az anyák és a nagymamák körében. A felhasználók örömmel osztják meg a fésűvel kapcsolatos megjelenéseket, amelyek megerősítik a varázslatos hatást:

Review 1. Tatiana Melnik, Dolinsk, 21 év.

Egy héttel ezelőtt kedvezményt kaptam magamnak ezt az eredeti kis dolgot! Van egy modell tangle teezer szalon elit panther fekete. Megállapította, hogy ez egy professzionális modell a szalon használatához. Nagyon stílusosnak tűnik. Ez a csodálatos fésű tökéletesen illeszkedik a hajamhez. Most a nap nem tud anélkül csinálni. Csak finomra simítja a hajat. Olyanok lesznek, mint a selyem, nem szakadnak, nem szakadnak meg. Jobb, ha egyszer próbálkozunk, mint százszor mondani. Ne sajnálom.

Review 2. Nadezhda Stemnik, Zvenigorod, 26 éves.

Az első csoda kaptam egy kefét, mint születésnapi ajándékot a húgomtól. Hívás - röpke teezer szalon elit narancs mangó. Kellemes színezés, nyáron. A kefe jó, nincsenek panaszok. Használom minden nap. Különösen, mint a nedves haj fésülése - nem csíp, és nem ragad meg. Később megvásároltam egy kompakt verziót, ami kisebb a kézitáskához - Hello Kitty. Jobb az elit modell, mert kényelmesebb a kéz számára.

Vera Poluboyarova, Moszkva, 33 év.

A kislányom örömmel fogadja ezt a fésűt: ő mindenütt magával viszi őt, természetesen fésülgeti a babáit is. Azok a gyerekek, akik csak ilyen játékot kaptak, igazak. Most már tantrums nélkül összezsugorodik, és csak azért, mert az alkotó felemelhet egy Mommies emlékművet, ne habozzon! Penelope Pink van, nagyon aranyos szívvel.

Review 4. Svetlana Yurlova, Minsk, 28 éves.

Nemrég úgy döntöttem, hogy szőke leszek, általában szőke hajjal égettem a hajam... Lányok, most már csak fésülködöm a hajam egy tangl-teaserrel, a többi fésűs fésű haját szakítja. Porózus lettek és a fogakhoz ragaszkodtak. A Compact Styler Sizzle-val a haj fésül át egy fésűvel. Szuper! Úgy tűnik, hogy egy fésű, mint egy fésű, nem várt ilyen kellemes meglepetés. Jobb tangl teaser még nem jött létre. Tetszett, hogy nem kell olyan gyakran mosni, mint a fésűm.

Felülvizsgálat 5. Svetlana Stavrovskaya, Perm, 31 éves.

Hosszú gondolat, hogy vásároljon vagy sem. A fésű minden bizonnyal nagyon sokat hirdetett, de valahogy nem hitték, hogy közvetlenül mágia volt, és az ár még mindig nem kicsi. Megnyertem a varangyomat, rendeltem egy kompakt verziót (lila). 5 nap múlva jöttem Permhez. Először nem tudtam megszokni a szokatlan alakot, de egyszerre kiírtam, hogyan csúszik át a hajon, nem húzza ki a szőrszálakat és simítja őket. A cucc szép. Nem vettem fel semmilyen varázslatot, de csak naponta használom örömmel. Talán az ő csodálatos hatása abban rejlik, hogy mindenki szeret.

Hol lehet megvásárolni (ár, szállítás, kedvezmény)

Az eredeti fésű megvásárolható a hivatalos forgalmazónál, aki árut értékesít Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban és Fehéroroszországban.

Honlapunk a hajápolásra és kezelésükre irányul, és mivel a fésű nagyon óvatosan és pozitívan hat a hajra, az ajánlott termékek listájába került. A hivatalos beszállító beleegyezett abba, hogy egy egyedi kefével egy kis kedvezményt adunk olvasóinknak. Vásároljon egy fesztivál ajándékot tartalmazó kedvezményt az emaska.ru webhelyről a linkre kattintva vagy a cikk kitöltésével. Amint a megrendelés létrejön, a tanácsadó visszahívja, hogy tisztázza a szállítás módját. A fizetés az átvételkor történik.

Természetesen az eredeti hajkefe-élvezet nem olcsó, de praktikus, tartóssága és minősége az egyetlen hátránya lezárja szemét.

http://emaska.ru/obzor/tangle-teezer.html