logo

Avon Dry Tip szérum - teljes termékáttekintés

Nehéz feladat a hajának egészséges, jól ápolt megjelenése. A természetes egyensúlyt megzavaró rendszeres hatások mindenütt megtalálhatók. A termikus, mechanikai stílus használata, a külső környezet negatív megnyilvánulásának hatása - mindent tükröződik. Óvatosan védje a fürtöket, hogy segítsen olyan termékeknek, amelyek akadályozzák a negatív tényezőket. Az egyik ilyen termék az Avon Hair Serum.

A szérumok összetétele

A termék pozitív tulajdonságai a jól megválasztott összetételnek köszönhetők. A kompozíció alapja természetes olajok, amelyek értékes tulajdonságai ismételten megerősítést nyertek. Ezek közé tartozik:

 • a szőlő - erős antioxidáns, véd a különböző külső megnyilvánulások ellen;
 • mandula - erősíti, helyreállítja a szerkezetet;
 • Az argan - lassítja az öregedést, egy lipid membránt hoz létre;
 • makadámia - fokozott táplálkozás, lágyulás, rugalmasság fenntartása;
 • kukorica - segít a visszanyerési folyamatokban, táplálja, hidratálja;
 • Camellia - serkenti a fényességet, a simaságot, eltávolítja a zavart;
 • Az abesszin - védőfunkciókat provokál, lágyít;
 • Marula - erős, hidratáló, sima, fényes.

Ez a kombináció biztosítja a tulajdonságok tökéletes egyensúlyát. Ennek eredményeként a törékenység, a szárazság megszűnik, megerősödik, és az ápolás ismételten megkönnyül. Maximális hatékonyságot figyeltek meg az osztott végekkel szemben: a zárt sérülés megállítja a megsemmisítési folyamatot.

hatás

A szőrszérum egy olyan termék, amely hatékonyan helyreállítja a problémás hajat. Az Avon innovatívnak tartja a szerszámot, és megbízhatóan tudja biztosítani a zárakat. Az egyedülálló összetétel a kedvező hatások széles körét garantálja.

A hajszálba behatoló eszközök stimulálják a celluláris anyagcserét. A megerősített belső folyamatok természetesen erősítik a fürtöket. A komplex előnyös hatás miatt a haj növekedése felgyorsul.

Bármely szérum lefedi a szőrszálakat, megvédve őket a különböző negatív hatásoktól. A haj egy olyan gátat kap, amely megakadályozza a mechanikai és termikus károsodást. Az osztott végeken egyértelműen kedvező hatás érhető el. A botok összeillesztése nem teszi lehetővé a romboló folyamat romlását. Elmondható, hogy egy sérült terület pillanatnyi helyreállítása történik.

A készítmény összetett összetétele miatt a haj a szükséges hidratációt és táplálékot kapja. A rudak telítettsége, ami kedvezően befolyásolja a fürtök megjelenését. Ragyogás, simaság, rugalmasság. A haj súlya és tapadása nélkül jól ápolt.

Általánosságban elmondható, hogy a haj fejében a következő pozitív változások figyelhetők meg:

 • átalakította a fürtök megjelenését;
 • engedelmesség, simaság, ragyogás;
 • lágyítja a fejbőrt, elhalad a szorítás, a szárazság, a korpásodás eltűnik;
 • növekszik a vérsejt, ami befolyásolja a haj növekedését, megjelenését;
 • a rendszeres használat növeli az egyéb gondozási lehetőségek pozitív hatását (sampon, balzsam, maszk).

Fontos pont! A szérum felhasználása során szerzett hasznos tulajdonságok összetétele a termék használatának gyakoriságától, az alkalmazási szabályok betartásától függ.

A legnagyobb hatást a száraz, mérsékelten sérült szálak tulajdonosai érzékelik. A rendszeres hőhatásnak kitett gyűrűk számára az eszközök helyettesíthetetlenek. A puffadásra való hajlam esetén a gyógyszer rétegzése is hasznos lesz. A szérum gondoskodik a problémás haj gondozásáról.

Képek előtt és után

Használati utasítás

Az AVON szérumok olyan gyógyszerek, amelyek nem igényelnek öblítést. Könnyen használható: az alkalmazás gyorsan történik, az idő nem vész el az expozíciós időszakra várva. A szerszámot tiszta, száraz vagy nedves fürtökre osztják. A palack adagolóval van ellátva, amely a termék mennyiségét kényelmesen mérheti. A használathoz:

 1. Nyomja meg a szükséges mennyiségű pénzt a tenyerébe (általában 1-3 csap van).
 2. Könnyen őrölje a szérumot a kezében.
 3. A terméket egyenletesen terjessze a szálakra, és tartsa a kezét a hosszúság közepétől a hegyekre.
 4. Ahhoz, hogy a problémás területek maximális figyelmet kapjanak (finoman masszírozzuk, dörzsöljük a kompozíciót).
 5. Opcionálisan formázza.

A szérum hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. A szőrszálak lágy csomagolása miatt nem túlmelegszik. A hajszárító használata vagy a stílusban történő vasalás nem károsítja a sérült fürtöket.

Figyelem! A szerszám tisztítása után ajánlott hetente legalább 1 alkalommal használni. A haj gyakrabban történő mosásával ajánlatos minden szérumot minden vízkezelés után alkalmazni.

Átlagos költség

Valamennyi AVON szérum kis térfogatú tartályokban (30 ml) áll rendelkezésre. A különböző sorozatú termékek összetétele és hatása különbözik. Az azonos mennyiségű gyógyszerek ára kissé eltér. Jellemzően az érték 150-200 rubel / palack tartományban változik.

Az ár a termék megvásárlásának helyétől, időpontjától függ. A vállalat különböző képviselői kissé eltérnek az áraktól. Időnként különböző promóciókat tartott.

A minimális árat a "Ragyogó napról-napra" opciónál - 150 rubelt jegyezzük fel. Az Advance Techniques, az „Instant Recovery 7” a közepes árkategóriában található - 170–180 rubel. A legdrágább: „Átfogó ellátás”, „Selyem selyem” - 200 rubelt.

Előnyök és hátrányok

Az AVON szérumok a következő előnyökkel járnak a hajra:

 • élénk, egészséges megjelenést ad;
 • ragyogást biztosít a zsíros érzés nélkül;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • álcázza a túlzott fluffitást;
 • védje a száraz, szétválasztott végeket a megsemmisüléstől;
 • ne fogyasszon rudakat;
 • Ne ragasszuk a hajhálót.

A meghívó illat, kellemes konzisztencia a felhasználásra, tömör, de elegáns megjelenés a palackból és a csomagolásból, egy kényelmes adagoló, amely az ügyfeleket vonzza. Az ergonomikus tartalom biztosítja a termék gazdaságos fogyasztását.

Az Avon szérumai a gyártó által kifejtett hatásokkal összehasonlítva nem felelnek meg a haj problémás területeinek valós kezelésének. Ennek következtében a keresztmetszet skála nem csökken, a sérült csúcsok helyreállítása nem következik be. Ez a termék jelentős hátránya. A vásárlók panaszkodnak egy szerény mennyiségű szérummal is. Bár a költség gazdaságos, de a palack napi használatával a palack nem elég hosszú ideig.

A mennyiség és az ár összehasonlításakor sokan túlzott mértékűek. Hasonló anyagok, amelyek a tartályban magas anyagtartalommal rendelkeznek, olcsóbbak lesznek vásárolni.

Miután részletesen megvizsgálta az Avon-szérumokat, világossá válik, hogy miért választják őket kiegészítő ellátásnak. A termékek kiváló minőségű összetételűek, nagy hatékonyságúak, könnyen kezelhetők.

Hasznos videók

Szérum hajra Arganolaj az Avonból.

Visszajelzés a "Drágakövek az Avonból" sorban.

http://expertpovolosam.com/uhod/suhie-volosy/sredstva/syvorotka-avon

Szérum az Avon száraz haja végéhez

Az Avon által gyártott hajszérum kiváló minőségű termék, amely a modern technológia használatával jött létre. A sejtek szintjén dolgoznak, serkentik a belső folyamatokat, felébresztik a nyugvó sejteket és aktiválják a hajnövekedést.

Az Avon minden bemutatott szérumát, amint azt a webes felhasználók számos véleménye is megállapította, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek nincsenek analógjai az ilyen termékekben az egész kozmetikai iparágban.

A személyes kapcsolatok alapján a Network Marketing termékei az interneten eléggé rosszul mutatják be. Mindazonáltal vannak vélemények a vásárlókról, kozmetikusokról és orvosokról, akik széles körben megosztják az információkat a vállalat által előállított különleges termékek előnyös tulajdonságairól és minőségéről.

Tehát mi a szérum, amely átfogó hajápolást biztosít? Jóak, és külön figyelmet érdemelnek a cég képviselői szerint? Próbáljuk meg elemezni, a hivatalos honlapra hivatkozva, ahol, ahogy mondják: „a tehetség testvére”, valamint a szakértők és a fogyasztók számos visszajelzése.

„Az Avon cég új gyűjteményében nincsenek maszkok. De voltak új szérum spray-k, amelyek illóolajokkal gazdagodtak. Ezek intenzíven táplálják és helyreállítják a hajszerkezetet, az elhúzódó, unalmas, ragyogó fürtöket igénylő eszközöket ”- mondja Jevgenyij Zhuk, a hajért felelős szakértő.

Az innovatív szérumok, mivel a vállalat pozícionálja őket, egyedi és egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek radikálisan különböznek más hasonló eszközöktől:

 1. Ha a szérumot az izzók erősítésére tervezték, akkor az intercelluláris szinten működik.
 2. A mély nedvesítő szerszámhoz, amely nemcsak a hajszál, hanem a bőr szerkezetébe mélyen behatol, további nedvességet biztosítva a teljes gyökérzet számára. Emellett a haj élénk természetes ragyogást biztosít az egyes sejtek élettartamú nedvességgel való feltöltése miatt.
 3. A szőrnövekedés felgyorsítására szolgáló eszközben speciális szerves összetevőket és illóolajokat adtak, amelyek intenzíven stimulálják a folyamatot, ami nem teszi lehetővé a hajhullást.
 4. Az Avon szabályozó szérumok a sejtek szabad légzését biztosítják, intenzíven tisztítják a faggyúmirigyeket szabályozó intercelluláris pórusokat, megelőzve a felesleges faggyú kialakulását.

Általános szabály, hogy minden szérumot ergonomikus üvegpalackokban állítanak elő, amelyek kényelmesen illeszkednek a tenyerébe a mérőszivattyúkkal, amelyek megakadályozzák a túllépést.

Az Avon szérumok tevékenységének főbb szempontjai:

 • javítja a fejbőr epidermális rétegének vérkeringését;
 • a haj növekedésének felgyorsítása;
 • a bőr elbocsátása a haj alatt a atrophizált sejtekből;
 • korpásodás megelőzése;
 • a samponok, balzsamok vagy maszkok minőségének javítása;
 • A tompa haj állapotának és megjelenésének javítása.

Avon Sera áttekintése

Egy bizonyos koncentráció és a szérumot alkotó hatóanyagok egyedi arányának megfelelő kombinációja határozza meg annak hatékonyságát. Ezek a minőségi jellemzők megkülönböztetik az Avon termékeket a szabadon értékesített kozmetikai termékekről.

Tápláló savó száraz tippekhez

Az Avon Advance Techniques garantáltan gondoskodik a törött szőrszálakról. A rendszeres használat a hónap folyamán kiváló tartós eredményeket ad. A mély nedvesítés és a száraz csúcsok rekonstrukciójának hatása már a szérum alkalmazásának első hetében figyelhető meg.

„Súlyos károsodott és rétegzett haj a szérum hatására száraz szavakra azonnal szóval azonnal életre kel. A szerszám összegyűjti, forrasztja és szétválasztja a hajszál kivágott végeit, megakadályozva a laminálás folyamatát ”- mondja Avon szakértő, E.on E. Zhuk.

A száraz tippek lehetővé teszik, hogy ne vegyenek igénybe havi kozmetikai hajvágást, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan nőjen a haj.

A száraz csúcs szérum kiváló alternatívája a márkás folyadékkristályoknak a haj helyreállításában.

A textúra könnyű, olajos. A szerszám gyorsan és könnyen abszorbeálódik anélkül, hogy mérlegelne, és nem hagyná zsíros jeleket, így a haj sima. Amint azt az ügyfelek véleménye is megállapította, a gyógyszer használatának megkezdése előtt kívánatos levágni a haj végét, és ezt követően elkezdeni a haj növekedését.

Az eszköz finom illatú, hasonló a termék teljes sorozatához. Alkalmazási mód - 3-5 naponta egyszer.

Tápláló keverék Átfogó ápolás arganolajjal

A szérum szerkezete könnyű, olajos, gyorsan felszívódik a hajban. A selyem egyedülálló simaságát biztosítja, a fürtök az arganolaj részét képező tápanyagokkal telítődnek.

A szérumot a haj közepétől kezdve alkalmazzák a gyökerek befolyásolása nélkül. A terméket nem alkalmazzák a fejbőrre!

A gyógyszert nedves hajra alkalmazzák. Mint néhány felhasználó véleménye, ha meleg, de nem forró levegő szárítónak van kitéve, a hatás biztosítja a haj simaságát és a selyem fényét a felhasznált eszközöktől.

Továbbá, a felhasználók megjegyzik, hogy a selyem simaság hatása kozmetikai, nem kumulatív. A kompozíció szilikonokat tartalmaz, amelyek sima és engedelmesek az engedékeny szálakhoz. Az arganolaj kivonatának a gyógyszer összetételében való jelenléte miatt a haj gyorsan megtelik a nedvességgel és a selyem fényével kezdjen ragyogni.

A szérum napról napra ragyog

A termék nedves és száraz hajra alkalmazható. Kiegészítő gondosságra lett kialakítva, amely a haj természetes fényét és puhaságát biztosítja. Támogatja a hosszú távú rögzítési frizurákat.

Azonnali helyreállítás helyreállítása

A hatóanyagot egy nehéz üvegedénybe csomagoljuk, amely kényelmes szivattyúadagolóval van ellátva. Koncentrációja átlagos, gélszerű, átlátszó. Mind a nedves, mind a száraz hajra használják.

Az alkalmazott források nagy száma Az azonnali hasznosítás veszélyezteti a zsírszálak kialakulását. A gyökerek nem alkalmazhatók.

Az orvoslás Az azonnali visszanyerés különös ízű, elég hosszú ideig fennmarad a szálakban.

Kétfázisú szérum Spray értékes olajok

Az állhatatlan szérumspray A nemesolajok olyan forrást jelentenek, amely jól ápolt megjelenést és intenzív fényt ad a hajnak, mivel az illóolajok leggazdagabb kombinációjának összetétele jelen van. Finom karamell íze van, amely hosszú ideig tart a hajban.

A spray-szérumot egy 50 ml-es ergonómikus injekciós üvegben csomagolják, amely a kézben elhelyezett, jó minőségű spray-vel van ellátva, és pontosan elosztja a szükséges mennyiségű pénzt.

Ne alkalmazza a gyökereken értékes olajokat.

A porlasztó szérum teljes mértékben megfelel ezeknek a tulajdonságoknak, a tökéletes fejlesztésű eszköz, amely a haj természetes táplálására és természetes ragyogására szolgál. A felhasználói vélemények az ár-minőség egyensúly elfogadható egyensúlyát jelzik, mint az Avon cég összes termékében.

A cég termékeinek allergiás reakciókkal végzett tesztjei nem mutattak semmilyen negatív következményt a hajápolási termékek használatának folyamatában.

http://alopecyja.ru/syvorotka-dlya-suhih-konchikov-volos-ot-ejvon

Szérum az Avon haj száraz végéhez

Valószínűleg minden olyan lánynak, aki jó hosszúságot szeretne, a haj száraz és törött és törékeny végei horror, mert szép hosszú hajat akarsz termeszteni, és ennek a problémának köszönhetően gyakran kell fodrászokat használni.

Sokféleképpen lehet megoldani ezt a problémát, és mindannyian egy dologra forognak, hogy kitöltsék a haj porozitását, s ezáltal sima és sűrű. Ugyanez a hatás ugyanaz az állhatatos szérumban, amit az Avon száraz hajának vége „napról napra ragyog”.

Ha úgy gondolja, hogy ez a szerszám hasonlít a ragasztóra, amely átmenetileg a rétegelt hajba kerül, ez nem így van. Ha a hegy két részre van osztva, a két rész nem fog összeilleszteni.

Hogyan működik az Avon szérum száraz végeken

Lépjen a gyártó weboldalára, és nézze meg az eszköz leírását. A szérumnak simítania kell a hajat, és helyre kell állítania a sérült hajat és a hasított végeket. A fésülést könnyebbé teszi és ragyogást ad. Az alkalmazásra vonatkozó ajánlások kétféleképpen jelezték: mind száraz, mind nedves hajon.

Eddig a csomagolás ismét megváltoztatta a tervezést. Az adagoló színe zöldről bézs színűre változott, és a leírásban egy új technológiát adtak a csillogáshoz - „Multishine”.

Most a kézben tartjuk a palackot, és megpróbáljuk értékelni annak hatását. A szérumot egy nehéz üvegben, 30 ml-es kis térfogatú üvegben, kényelmes, gazdaságos adagolóval értékesítik. A folyamatos 30 ml-es fogyasztást meglehetősen rövid idő alatt fogyasztják. A szerszám konzisztenciája vékony, enyhén olajos és viszkózus, így az eljárás után mosson kezet szappannal és vízzel, különben ragadós lesz. A szérum „Napról napra ragyogó” szaga kellemes, de bárki számára élesnek tűnik, enyhén felszabadul az alkohol, ha nem szereted a szagot, sajnos sokáig nem tűnik el a hajból. A folyadék színe teljesen átlátszó.

Kényelmesebb még nedves végeken is alkalmazni, majd szárításkor a haj könnyebben fésülhető és még ragyog. Száraz hajon a szérum hatása szinte semmi. A felesleges forrásoktól, bármilyen alkalmazás után elvesztik a kötetet, és a frizura egy „piszkos fej” hatását kapja. Ezért szükséges az adagolással egyedileg kísérletezni.

Az alábbi képen a terméket száraz porózus hajra alkalmazzuk, amely a mosás után kiemelkedik és nehezen stílusos. A szerszám felvitele után egyértelmű, hogy a haj simábbá, ismertebbé és ápoltabbá vált.

Miért, ha a szérumot az Avon szőr száraz végeire használta, akkor a haja simábbá válik, amikor fésül és ragyog? A válasz természetesen a kompozícióban működik - szilikonokat használ. Kitöltik a porózus hajat, sűrűvé teszik, és a felület sima. A haj simaságának köszönhetően jobban tükrözi a fényt és a fényességet. Éppen ezért, ha a terméket nem nagyon porózus hajra alkalmazza, nem fogja látni az eredményt.

Ez azonban csak egy ideiglenes látható eredmény. A vízben oldódó szilikonok problémája az, hogy végül felhalmozódnak a hajban, és megakadályozzák a nedvesség behatolását. És csak a hajat tovább szárítja. Ezen túlmenően az Avon szérum összetétele száraz tippeknél az alkohol, amely szintén szárítja a haját.

Ha igazán tetszett ennek az eszköznek a hatása, és a haja jól ápolt, javasoljuk, hogy havonta egyszer használjon kelátképző hatású samponokat, amelyek megtisztítják a hajszálakat, beleértve a szilikonokat is.

Ezen eszköz gondos használata szükséges az allergiás reakciókra hajlamos emberek számára. Egy ilyen nagy mennyiségű kémiai illat könnyen kiválthatja az allergiás reakciót.

Meg kell vásárolni szérumot az Avon száraz haja tippek számára?

Összefoglalva elmondható, hogy a száraz és száraz száraz szérum egy másik kitörölhetetlen szilikon alapú termék, amely vizuális átmeneti eredményt adhat csak erősen porózus hajra. A száraz haj minden helyreállításáról, és még ennél is több rétegzett beszédcsúcsról nem lehet szó. A termék rendszeres használata további mélytisztítás nélkül fokozott hajszárazsághoz vezet.

http://hair-trends.ru/sredstva-dlya-suhih-volos/syvorotka-dlya-suhih-konchikov-volos-ejvon/

Avon / Dry Tip szérum előzetes technikák
5 évig együtt

A haj minden nő egyik fő dísze. Természetesen vigyázunk rájuk és arzenálunkban sok asszisztens van ebben az ügyben. Valószínűleg sokan nem tudják, hogy megpróbáltak volna kitörölni a letörölhetetlen hajtermékeket. Számomra személyesen ez a hajmosás befejezésének szerves része. És most, körülbelül 5 évig mindig a kedvenc segédem van a polcon, akivel bemutatni szeretném.
Ez az Avon Anti-Split szérum az Advance Techniques-tól.

Ez a szérum az Avon-ban a kitörölhetetlen termékek teljes gyűjteményének legjobban eladott termékévé vált. Megpróbáltam az összes szérumot ebből a sorozatból, és azt mondhatom, hogy nekem személyesen ez a legjobb! Amikor az utolsó rendet tették, az összes barátnő is először elrendelte a szérumot. Tehát 9 szérumunk volt. Azt hiszem, valamit mond valamit!

Olyan problémám van, hogy a gyökereknél a haj normális, és a tippek már a második napon szárazak. És persze, a tippek, amelyeket megharaptak az állandó hőkezelésekből. Annak ellenére, hogy olajmaszkokat készítek, amelyek segítenek velük harcolni, még mindig szükségem van egy olyan eszközre, amely vizuálisan szépvé teszi őket! Itt segít ez a szérum.

Látjuk, hogy a szérum átlátszó üvegben, zöld adagolóval van ellátva.

A gyártó megígéri nekünk, hogy a szérum azonnal kiegyenlíti a hajat, helyreállítja a hasított végeket, táplálja és sima és fényesé teszi a hajat! Alkalmas mindenféle hajra.

Igen, a haj tökéletesen fésült. A haj valóban sima, puha, morzsolódó, és a hevesen húzódó hajra is eltávolítja ezt a nagyon bolyhosodást. Az osztott végek forrasztásnak tűnnek! De a szérum nem gyógyítja meg a megharapott tippeket! Meg kell vágniuk, vagy csak olajmaszkot kell készíteniük, amelyek segítenek a probléma megoldásában. Nos, vagy éppen csak a hajra tesszük, azt jelenti, hogy külső fényt és nedvességet ad a hasított végeknek.

És mivel mindez egyforma, akkor kapunk ilyen kötő hatást?

Ciklopentasziloxán - kondicionáló, szintező, lágyító hatású, és nem képez filmt a hajra.

A kozmetikumokban denaturált alkohol sűrítőszerként működik, így a kozmetikumok nem terjednek ki vízként.

Dimetikon - folyékony szilikon, olaj formájában.

Fenoxietanol - parabének cseréje. Kozmetikumokban stabilizátorként és antibakteriális szerként használják.

Etil-hexil-metoxi-cinnamát - védi a hajat az UV sugaraktól.

Az izopropil-alkohol rendkívül káros összetevő! Ezt géptisztítókban, oldószerekben használják. Gyakran megtalálható a borotválkozás utáni folyadékokban és a problémás bőrre szánt termékekben (valószínűleg szárításra).

A Panthenol egy hatékony hidratálószer, amely nagyon jó hatással van a hajra.

A Fitantriol olyan anyag, amely a hajunknak csak ragyogást és erőt ad, elősegíti a pantenol tartalmának növekedését a hajban.

Az Amilcinnamal az egyik leggyakrabban használt aromaanyag.

A kumarin rögzíti a szagokat, gyakran használják az illatszereket. Hozzátette, hogy hosszabb ideig illata legyen a hajon. Valójában a termék illata könnyű, de sokáig tart.

Geraniol komponens, amely erős rózsa illatú. Én személy szerint nem hallom a rózsák illatát)

A butil-fenil-metil-propion egy ilyen szörnyű név, de aromás aldehid. Parfüm.

És további 4 illat különböző ízekkel.

Ami engem illeti, a kompozíció nem olyan káros. Az egyetlen dolog, ami megijeszt - miért olyan sok illat? Azt hittem, hogy a szérumot szilikonokkal, majd az illatanyagokkal szaggatják.

http://www.mycharm.ru/kosmetika/obzory/vmeste-uzhe-let-5/

Natalia Beloglovskaya blog

2018. február 12., hétfő

Avon. Előzetes technikák. Shine napról napra. Visszajelzés a sampon öblítéssel, balzsamkrémmel és szérummal a száraz hajra

Miután sikeresen megismertem az Avon hajápolást (nagyon tetszett a „Luxury of oils” sorozat), folytatni akartam. Ekkor a választás egy olyan vonalra esett, amely ígéretet ad arra, hogy szép és egészséges fényt adjon a hajnak. Ma elmondom a benyomásaimat, és természetesen megmutatom az eredményt.

Csomagolás. Nagy, műanyag szoba. Az adagoló a kupak alatt van, könnyen szabályozható a sampon szükséges része. 400 ml térfogat, az egész család számára)))

Textúra. Gél, átlátszatlan, gyöngyházzal. Nagyon jól habzik, ami minimális fogyasztást tesz lehetővé.

Ízét. Kellemes, kozmetikai. A hajon hosszú ideig nem marad.

Saját benyomásaim. A sampon jól mosja a haját, és a mosás során sohasem botlik le. De úgy tűnt számomra, hogy mérlegelni lehet őket. Többször észrevette, hogy a mosás után a második napon a haj nem tűnik frissnek. így alaposan le kell mosni, mint más samponok, és a szennyeződés esetén 1 vagy 2-szer kell alkalmazni.

Vásároljon sampon-kondicionálót a „Napról napra ragyogó” sorozatból.
Költség: 400 ml 55 UAH ($ 2.03)

Balzsam kondicionáló Shining napról napra.

Csomagolás. A sampon kis változata 250 ml.

Textúra. Ez a balzsam nagyon folyékony, a képen látható, hogy milyen gyorsan folyik a csepp. Váratlan fordulat? Kiderült, hogy ez egy kitörölhetetlen balzsam, az első ilyen találkozott!

Ízét. Hasonló sampon, hosszú ideig a hajon sem marad.

Szérum száraz szőrszálakhoz Naponta naponta ragyog.

Csomagolás. Örülök, hogy a tejsavó üvegedényben van, és egy másik doboz van. Szivattyú adagoló és megfelelően működik. Hosszú kattintással 2-3 kattintást használok. Térfogat 30 ml.

Textúra. Először is használom a szérumot, ez egy kicsit folyékonyabb, mint az olaj és rohanás a tenyérből.

Ízét. Koncentráltabb változata az aroma sorozatnak. Megtartja a szagot)))


Általános következtetés. A haj megjelenése örült nekem. A sampon nem fog megismételni, mert túlterhelheti a gyökereket, a balzsamot is - valamiféle „fad” van azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen termék mosható. De elégedett vagyok a szérummal, de gazdaságos fogyasztásával nem vagyok benne biztos, hogy szeretném újra megvásárolni. Olyan sok új és érdekes dolog kerül kiadásra! De mindent lehet :)

http://beloglovskaya.blogspot.com/2018/02/avon-advance-techniques.html

Avon Dry Tip szérum - teljes termékáttekintés

Nehéz feladat a hajának egészséges, jól ápolt megjelenése. A természetes egyensúlyt megzavaró rendszeres hatások mindenütt megtalálhatók. A termikus, mechanikai stílus használata, a külső környezet negatív megnyilvánulásának hatása - mindent tükröződik. Óvatosan védje a fürtöket, hogy segítsen olyan termékeknek, amelyek akadályozzák a negatív tényezőket. Az egyik ilyen termék az Avon Hair Serum.

A szérumok összetétele

A termék pozitív tulajdonságai a jól megválasztott összetételnek köszönhetők. A kompozíció alapja természetes olajok, amelyek értékes tulajdonságai ismételten megerősítést nyertek. Ezek közé tartozik:

 • a szőlő - erős antioxidáns, véd a különböző külső megnyilvánulások ellen;
 • mandula - erősíti, helyreállítja a szerkezetet;
 • Az argan - lassítja az öregedést, egy lipid membránt hoz létre;
 • makadámia - fokozott táplálkozás, lágyulás, rugalmasság fenntartása;
 • kukorica - segít a visszanyerési folyamatokban, táplálja, hidratálja;
 • Camellia - serkenti a fényességet, a simaságot, eltávolítja a zavart;
 • Az abesszin - védőfunkciókat provokál, lágyít;
 • Marula - erős, hidratáló, sima, fényes.

Ez a kombináció biztosítja a tulajdonságok tökéletes egyensúlyát. Ennek eredményeként a törékenység, a szárazság megszűnik, megerősödik, és az ápolás ismételten megkönnyül. Maximális hatékonyságot figyeltek meg az osztott végekkel szemben: a zárt sérülés megállítja a megsemmisítési folyamatot.

hatás

A szőrszérum egy olyan termék, amely hatékonyan helyreállítja a problémás hajat. Az Avon innovatívnak tartja a szerszámot, és megbízhatóan tudja biztosítani a zárakat. Az egyedülálló összetétel a kedvező hatások széles körét garantálja.

A hajszálba behatoló eszközök stimulálják a celluláris anyagcserét. A megerősített belső folyamatok természetesen erősítik a fürtöket. A komplex előnyös hatás miatt a haj növekedése felgyorsul.

Bármely szérum lefedi a szőrszálakat, megvédve őket a különböző negatív hatásoktól. A haj egy olyan gátat kap, amely megakadályozza a mechanikai és termikus károsodást. Az osztott végeken egyértelműen kedvező hatás érhető el. A botok összeillesztése nem teszi lehetővé a romboló folyamat romlását. Elmondható, hogy egy sérült terület pillanatnyi helyreállítása történik.

A készítmény összetett összetétele miatt a haj a szükséges hidratációt és táplálékot kapja. A rudak telítettsége, ami kedvezően befolyásolja a fürtök megjelenését. Ragyogás, simaság, rugalmasság. A haj súlya és tapadása nélkül jól ápolt.

Általánosságban elmondható, hogy a haj fejében a következő pozitív változások figyelhetők meg:

 • átalakította a fürtök megjelenését;
 • engedelmesség, simaság, ragyogás;
 • lágyítja a fejbőrt, elhalad a szorítás, a szárazság, a korpásodás eltűnik;
 • növekszik a vérsejt, ami befolyásolja a haj növekedését, megjelenését;
 • a rendszeres használat növeli az egyéb gondozási lehetőségek pozitív hatását (sampon, balzsam, maszk).

Fontos pont! A szérum felhasználása során szerzett hasznos tulajdonságok összetétele a termék használatának gyakoriságától, az alkalmazási szabályok betartásától függ.

A legnagyobb hatást a száraz, mérsékelten sérült szálak tulajdonosai érzékelik. A rendszeres hőhatásnak kitett gyűrűk számára az eszközök helyettesíthetetlenek. A puffadásra való hajlam esetén a gyógyszer rétegzése is hasznos lesz. A szérum gondoskodik a problémás haj gondozásáról.

Képek előtt és után

Használati utasítás

Az AVON szérumok olyan gyógyszerek, amelyek nem igényelnek öblítést. Könnyen használható: az alkalmazás gyorsan történik, az idő nem vész el az expozíciós időszakra várva. A szerszámot tiszta, száraz vagy nedves fürtökre osztják. A palack adagolóval van ellátva, amely a termék mennyiségét kényelmesen mérheti. A használathoz:

 1. Nyomja meg a szükséges mennyiségű pénzt a tenyerébe (általában 1-3 kattintás elegendő).
 2. Könnyen őrölje a szérumot a kezében.
 3. A terméket egyenletesen terjessze a szálakra, és tartsa a kezét a hosszúság közepétől a hegyekre.
 4. Ahhoz, hogy a problémás területek maximális figyelmet kapjanak (finoman masszírozzuk, dörzsöljük a kompozíciót).
 5. Opcionálisan formázza.

A szérum hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. A szőrszálak lágy csomagolása miatt nem túlmelegszik. A hajszárító használata vagy a stílusban történő vasalás nem károsítja a sérült fürtöket.

Figyelem! A szerszám tisztítása után ajánlott hetente legalább 1 alkalommal használni. A haj gyakrabban történő mosásával ajánlatos minden szérumot minden vízkezelés után alkalmazni.

Átlagos költség

Valamennyi AVON szérum kis térfogatú tartályokban (30 ml) áll rendelkezésre. A különböző sorozatú termékek összetétele és hatása különbözik. Az azonos mennyiségű gyógyszerek ára kissé eltér. Jellemzően az érték 150-200 rubel / palack tartományban változik.

Az ár a termék megvásárlásának helyétől, időpontjától függ. A vállalat különböző képviselői kissé eltérnek az áraktól. Időnként különböző promóciókat tartott.

A minimális árat a "Ragyogó napról-napra" opciónál - 150 rubelt jegyezzük fel. Az Advance Techniques, az "Instant Recovery 7" a közepes árkategóriában található - 170-180 rubel. A legdrágább: „Átfogó ellátás”, „Selyem selyem” - 200 rubelt.

Előnyök és hátrányok

Az AVON szérumok a következő előnyökkel járnak a hajra:

 • élénk, egészséges megjelenést ad;
 • ragyogást biztosít a zsíros érzés nélkül;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • álcázza a túlzott fluffitást;
 • védje a száraz, szétválasztott végeket a megsemmisüléstől;
 • ne fogyasszon rudakat;
 • Ne ragasszuk a hajhálót.

A meghívó illat, kellemes konzisztencia a felhasználásra, tömör, de elegáns megjelenés a palackból és a csomagolásból, egy kényelmes adagoló, amely az ügyfeleket vonzza. Az ergonomikus tartalom biztosítja a termék gazdaságos fogyasztását.

Az Avon szérumai a gyártó által kifejtett hatásokkal összehasonlítva nem felelnek meg a haj problémás területeinek valós kezelésének. Ennek következtében a keresztmetszet skála nem csökken, a sérült csúcsok helyreállítása nem következik be. Ez a termék jelentős hátránya. A vásárlók panaszkodnak egy szerény mennyiségű szérummal is. Bár a költség gazdaságos, de a palack napi használatával a palack nem elég hosszú ideig.

A mennyiség és az ár összehasonlításakor sokan túlzott mértékűek. Hasonló anyagok, amelyek a tartályban magas anyagtartalommal rendelkeznek, olcsóbbak lesznek vásárolni.

Miután részletesen megvizsgálta az Avon-szérumokat, világossá válik, hogy miért választják őket kiegészítő ellátásnak. A termékek kiváló minőségű összetételűek, nagy hatékonyságúak, könnyen kezelhetők.

http://bellehair.info/4068-sivorotka-dlya-suhih-konchikov-volos-ot-avon-polnij-obzor-sredstva/

A szérum használata az Avon intenzív hajfényére

Az Avon cég kétfázisú szérumpermetjei kiválóak, mivel alkalmasak bármilyen típusú hajra, és képesek megvédeni a fürtöket a szélességi körökre jellemző hőmérsékletcsökkenéstől. Ősszel és télen a haj többet szenved, mert a fagyos szél negatív hatást gyakorol a szerkezetükre, és a fűtött szobában lévő szárított levegő törékenységet és szárazságot ad nekik. Nyáron azonban a szálak szabálytalanul elhalványulhatnak a napon, és nemcsak a pigmenteket, hanem a nedvességet is elveszítik, különösen a tengeren töltött nyaralás vagy klórozott vagy sós vízben való úszás után. Az Avon termékek minden hajat hatékonyan burkolnak, védőfóliát hoznak létre, aminek következtében a szálak intenzív ragyogást, egészséget és simaságot szereznek.

Az Avon szérum összetételében lévő olajok és tulajdonságaik

 1. Mandula - erősíti a rudakat és a szőrtüszőket.
 2. Makadámia - mélyen táplálja és lágyítja a hajat.
 3. Kukorica - helyreállítja a hajszerkezetet, simítja a mérleget.
 4. A makula - a haj és a bőr nedvességgel telített.
 5. A szőlő - védőfóliát hoz létre a hajra.
 6. Abesszin - megkönnyíti a súrolást a samponozás végrehajtása után.

Hogyan kell alkalmazni az Avon szérumát a hajra?

Mielőtt az Avon hajszérumot alkalmazzák, meg kell rázni a palackot, és a fürtökön kis mennyiségű készítményt szórni. Az ilyen eszköz öblítése nem szükséges. Ezt a fontos pontot érdemes megfigyelni, mert a terápiás hatás a nap folyamán előállítható. A nagyobb hatás elérése érdekében a kozmetikusok javasolják az azonos vonal 3 termékének használatát: balzsamot, sampont és szérumot.

A szérum racionális eloszlását és diszpergálását a hajra a mosás után legalább heti 1 alkalommal végezzük. Az eszköz használatának teljes időtartama 2-3 hónap. A sérült haj helyreállításának legkedvezőbb ideje az őszi és tavaszi időszak, amikor szezonális vitaminhiány van. Azt is javasoljuk, hogy ismételt kezelési ciklusokat végezzen, ha a fürtöket bizonyos eljárásoknak vetették alá, amelyek befolyásolták a haj egészségét és állapotát.

Az Avon cég fürtjeihez tartozó szérumok típusai

 • Előzetes technikák. Ez a termék az Avon hajhoz igazán értékes, mivel benne 5 olaj található, ami tökéletesen megbirkózik a fejbőr hidratálásával. Ez is védi a hajat, így ragyog és táplálkozik. A legjobb az egészben, ha az ilyen Avon hajolajat ugyanazon vállalat kondicionálójával együtt használják.
 • "Átfogó ellátás". A híres Avon cég innovatív megoldást nyújtott a sérült fürtökre. Ez az Avon hajszérum normál állapotban, amely egyedi aromájú, gazdaságos felhasználási lehetőséggel, valamint hasznos összetevőkkel rendelkezik a készítményben. A kozmetikai termék képlete, amely arganolajat, B5 provitaminot és E-vitamint használt, tökéletes a száraz, élettelen és sérült hajhoz. Az ilyen típusú termékek nem súlyozzák a fürtöket, és visszaadják az egészséget és a ragyogást.
 • - A selyem simasága. A termék nevéből világossá válik, hogy az ilyen szérum alkalmazása miatt a haj selyem lesz. A szerszám alkalmazása után egyszerűbb lesz a fésülés, és a fürtök 5-ször erősebbé válnak. Az ilyen szérumot nedves és száraz hajra is lehet alkalmazni. Fontos az alkalmazása a haj végére. Ez az intenzív összetétel nem igényel öblítést.
 • "Nap mint nap ragyog." Ez az eszköz egy másik típusú Avon-ból származó szérum, amely lehetővé teszi a megosztott végekkel való megbirkózást és a hajszerkezet normalizálását. A szerszámok fejlesztésénél a Multishine technológiát használják, amely a fürtök szokatlan fényét élvezi. A szerszám univerzális szerkezetének köszönhetően könnyen alkalmazható száraz és nedves hajra.

Milyen hatással lesz az Avon szérum alkalmazása?

Az intenzív hajtisztító szérum „Nemes olajok” olyan termékek, amelyek hatékonyan helyreállítják a sérült hajat. Az Avon ezt az eszközt innovatívnak találta, és olyan, amely megbízhatóan képes ellátni a szálakat. Az eszköz egyedi összetétele garantálja az expozíció előnyeit.

Az ilyen típusú szerszám, amely a hajszálba kerül, stimulálja a celluláris anyagcserét. Így a fokozott belső folyamatok elősegítik a haj természetes erősödését. A komplex előnyös hatások miatt a haj növekedése felgyorsul.

Minden Avon szérum a hajat burkolja, védve őket a különböző negatív hatásoktól. A haj egy olyan gátat kap, amely megakadályozza a mechanikai és termikus károsodást. Az osztott végeken egyértelműen kedvező hatás érhető el. A botok összeillesztése nem teszi lehetővé a romboló folyamat romlását. Elmondható, hogy egy sérült terület pillanatnyi helyreállítása történik.

A készítmény összetett összetétele miatt a haj a szükséges hidratációt és táplálékot kapja. A rudak telítettsége, ami kedvezően befolyásolja a fürtök megjelenését. Ragyogás, simaság, rugalmasság. A haj súlya és tapadása nélkül jól ápolt.

http://dlyarostavolos.com/articles/9265-syvorotka-dlya-intensivnogo-bleska-volos-ot-ejvon.html

Az Avon Advance Techniques száraz hajszérum hatékony és hogyan használható?

Különösen azoknak a gyönyörű félnek a képviselői számára, akiknek a haját a tippek túlzott szárazsága jellemzi, a híres Avon cég egy kényelmes és hatékony permetszérumot hozott létre, amely kiválóan kiegészíti az Avon Advance technikákat és a sampont.

Szérum a haj száraz végéhez Avon Advance Techniques

Az Avon Advance Techniques szérum a haj száraz végeire egyike a legmegfizethetőbb és leghatékonyabb professzionális kozmetikumoknak, amelyek célja a haj száraz végeinek gyógyítása és a vitalitás, az egészséges ragyogás és a rugalmasság helyreállítása.

Ez a termék a legkönnyebb konzisztenciával rendelkezik, így a fürtök gondosan gondoskodnak abszolút kényelemről. Alkalmazásuk eredményeként erős, egészséges, rugalmas és fényes lesz.

A szérum jótékony hatása a szárított végeken a kompozíció miatt, öt gyógyító olajra alapozva. Ezenkívül jelen van a B5-vitamin és az amodimetikon.

Ezen összetevők mindegyike különleges szerepet játszik a fürtök átalakításában:

 • a makadámiaolaj értékes anyagokkal táplálja a zárakat, és szerkezetük rugalmas és selymes;
 • a szőlőmagolaj, amely egy erős természetes antioxidáns, védi az egyes szőreket a külső környezet agresszív hatásától;
 • A Camellia olaj simítja a fürtök szerkezetét, így könnyű és kényelmes fésülést biztosít;
 • a mandulaolaj lágyító és feszesítő hatású, és hatékonyan helyreállítja a még súlyosan károsodott göndör tippeket is;
 • A Marula olaj tökéletesen hidratálja a hajat és kellemes simaságot ad neki;
 • a B5 provitamin vagy a pantenol a hajszálakat fedi le, jó táplálkozást, erőt és egészséges sugárzást biztosítva nekik;
 • Az amodimetikon kiváló kondicionáló hatást fejt ki, lágyítja a szőrszálakat, és megakadályozza azok szétesését.

Hogyan kell jelentkezni?

A gyártók gondoskodtak arról, hogy ez a termék egyszerű és kényelmes legyen. Rendszeresen használva a szérumot otthon, kiváló eredményeket érhet el - a fürtök tökéletesen ápoltak, selymesek és rugalmasak lesznek. És a túlzott szárazságra hajlamos tippek védve lesznek a további károktól.

A palackpermet rázása után kis mennyiségű tápanyag-szérumot kell felhelyezni a mosott nedves fürtökre, pontosabban a csúcsukra. A permetezővel ellátott kényelmes adagoló miatt nagyon egyszerű. Ez az eszköz nem igényel öblítést, ezért egész nap gyógyító hatása van.

Minden hajmosás után ajánlott könnyű szérumot alkalmazni 2-3 hónapig. Ez az időszak elegendő ahhoz, hogy a fürtök kiszáradt tippjei megállítsák a villást és teljesen visszatérjenek a normál állapotba.

A legjobb alkalom a szerszám használatára tavasszal és ősszel, amikor a szezonális vitaminhiány a haj állapotára hagyja a jelet. Ezenkívül ismételt kurzusokat vehet igénybe, ha a hajszálak bizonyos eljárások következtében megsérülnek - különösen a perms, a szőke és néhány más.

Olajosak a hajad a gyökereken és száradnak a tippeken? Olvassa el honlapunkon, hogyan kell gondoskodni róluk, hogyan lehet helyreállítani a természetes egyensúlyt, és milyen maszkokat és sampont válasszon?

hatékonyság

A száraz szőrszálakból származó szérum az Avon-ból magas hatékonyságot mutat a vitaminok hiánya, a termikus vagy kémiai expozíció, a kedvezőtlen ökológia vagy más tényezők által okozott száraz fürtök problémájának jelenlétében.

Ez a szerszám jó táplálkozást biztosít, és helyreállítja a sérült szerkezetét. Ennek eredményeként az egész haj selymes, kellemes fényt és jól ápolt megjelenést kap.

Az első pozitív változások az eszköz használatának három-öt eljárása után válnak észrevehetővé. A tippek túlzott szárazságának teljes megoldásához legalább két hónapig kell alkalmazni.

A tápláló olajokkal, a B5 provitamin és az amodimetikonnal gazdagított Avon Advance Techniques Light Serum úgy van kialakítva, hogy megoldja a száraz tippekkel járó fürtök zavaró problémáját. Ezért nélkülözhetetlen termék lesz a nők számára, akik szeretik a hajukat kísérletezni. Bármely helyzetben a haj erős, egészséges és fényes lesz!

http://hairhomecare.ru/zabolevaniya/suhost-volos/suhie-konchiki-volos/avon-advance-techniques.html

Natalia Beloglovskaya blog

2018. február 12., hétfő

Avon. Előzetes technikák. Shine napról napra. Visszajelzés a sampon öblítéssel, balzsamkrémmel és szérummal a száraz hajra

Miután sikeresen megismertem az Avon hajápolást (nagyon tetszett a „Luxury of oils” sorozat), folytatni akartam. Ekkor a választás egy olyan vonalra esett, amely ígéretet ad arra, hogy szép és egészséges fényt adjon a hajnak. Ma elmondom a benyomásaimat, és természetesen megmutatom az eredményt.

Csomagolás. Nagy, műanyag szoba. Az adagoló a kupak alatt van, könnyen szabályozható a sampon szükséges része. 400 ml térfogat, az egész család számára)))

Textúra. Gél, átlátszatlan, gyöngyházzal. Nagyon jól habzik, ami minimális fogyasztást tesz lehetővé.

Ízét. Kellemes, kozmetikai. A hajon hosszú ideig nem marad.

Saját benyomásaim. A sampon jól mosja a haját, és a mosás során sohasem botlik le. De úgy tűnt számomra, hogy mérlegelni lehet őket. Többször észrevette, hogy a mosás után a második napon a haj nem tűnik frissnek. így alaposan le kell mosni, mint más samponok, és a szennyeződés esetén 1 vagy 2-szer kell alkalmazni.

Vásároljon sampon-kondicionálót a „Napról napra ragyogó” sorozatból.
Költség: 400 ml 55 UAH ($ 2.03)

Balzsam kondicionáló Shining napról napra.

Csomagolás. A sampon kis változata 250 ml.

Textúra. Ez a balzsam nagyon folyékony, a képen látható, hogy milyen gyorsan folyik a csepp. Váratlan fordulat? Kiderült, hogy ez egy kitörölhetetlen balzsam, az első ilyen találkozott!

Ízét. Hasonló sampon, hosszú ideig a hajon sem marad.

Szérum száraz szőrszálakhoz Naponta naponta ragyog.

Csomagolás. Örülök, hogy a tejsavó üvegedényben van, és egy másik doboz van. Szivattyú adagoló és megfelelően működik. Hosszú kattintással 2-3 kattintást használok. Térfogat 30 ml.

Textúra. Először is használom a szérumot, ez egy kicsit folyékonyabb, mint az olaj és rohanás a tenyérből.

Ízét. Koncentráltabb változata az aroma sorozatnak. Megtartja a szagot)))


Általános következtetés. A haj megjelenése örült nekem. A sampon nem fog megismételni, mert túlterhelheti a gyökereket, a balzsamot is - valamiféle „fad” van azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen termék mosható. De elégedett vagyok a szérummal, de gazdaságos fogyasztásával nem vagyok benne biztos, hogy szeretném újra megvásárolni. Olyan sok új és érdekes dolog kerül kiadásra! De mindent lehet :)

http://beloglovskaya.blogspot.com/2018/02/avon-advance-techniques.html

Szérum száraz haj végére Avon

A száraz haj végződése gyakran súlyos problémát jelent egy nő számára. Az Avon szérum segít helyreállítani a haj egészségét.

Avon szérum

Az Avon szőr száraz végéhez tartozó szérum gyorsan visszaállítja a ragyogást és a selymességet a kombinált összetétel miatt. A következő anyagokat tartalmazza:

Panthenol nélkül a haj helyreállítása lehetetlen. Ő volt az, aki ténylegesen kiküszöböli a tippeket, így a haj egészséges megjelenésű. Ezen túlmenően az anyag lágyító, hidratáló és kifejező regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.

A Linalool és a geraniol illóolajok. Fő célja, hogy a tejsavót kellemes aromával és védelemmel látja el. Az olajok bármely hajápoló termék szükséges összetevői. Lágyítják és megvédik a különböző károkat. Leggyakrabban a haj hő- és mechanikai hatásoknak van kitéve (stílusos vas, fújás, gyakori fogmosás). Ezek az eljárások növelik a tippek keresztmetszetét, mert elvesztik a fényüket, és élettelennek tűnnek.

Az Avon szérum összetételében található olajok segítenek hatékonyan megoldani ezeket a problémákat, és vonzó megjelenést adnak vissza a frizura.

A Fintriol fokozza a pantenol hatását, erősíti a hajat és sima és fényes. A fésülés könnyebbé válik, és eltűnik a tippek. Emellett a szérum rendszeres használata növeli a haj mennyiségét.

Használati módszer

Szérumot ajánlunk minden száraz és osztott végű nőnek. A túlzott zsíros haj a bázison nem ellenjavallat az eszköz használatához.

Az Avon szérum alkalmazása azonban fontos. Nem szabad lefedni az összes hajat, mivel az olaj egy része olajosvá teszi őket, frizura rendezetlen megjelenését eredményezi.

Az adagoló segítségével kis mennyiségű szérumot kell kiszorítani, a tenyérben dörzsölni és a tippekre - 1–4 cm-es rövid frizurával és 7–10 - hosszú hajjal alkalmazni. Osztja el a fedél teljes vastagságát. A termék felvitele után le kell mosni a kezét, különben kellemetlen érzés lesz a tenyéren.

Az Avon szérum naponta használható. Az olaj rendszeres használata a hajszálakhoz gyorsan javítja a haj állapotát és helyreállítja a szépségét.

http://moyakoja.ru/kosmetologiya/uxod-za-volosami-i-nogtyami/syvorotka-dlya-suxix-konchikov-dlya-volos-ejvon.html