logo

Könnyű epilátor

Ma a nemkívánatos testszőrzet problémája számos módon kezelhető. A közelmúltban népszerűvé vált egy új, fájdalommentes módszer a nemkívánatos testnövényzet eltávolítására a testen, amely a nagyfrekvenciás fénysugárzás, a fotosziláció hatására alapul. A technológia eredményeinek köszönhetően ez az eljárás otthon is elvégezhető.

Mi legyen a jó otthoni fotószűrő

Annak a ténynek köszönhetően, hogy egy személynek nincs speciális készsége a fotószűrővel való munkavégzésre, az otthoni készülék kevesebb energiával rendelkezik, mint egy szalon. A személyes használatra szánt könnyű epilátornak számos olyan tulajdonsággal kell rendelkeznie, amelyek biztosítják, hogy a felkészületlen személy kényelmesen használja a szalonon kívül, és a bőr és a haj sérelme nélkül:

 • tömörség;
 • a fényáram önszabályozásának lehetősége;
 • kedvező ár.

Az eszköz előnyei

A készülék működési elve a nagyfrekvenciás fénysugarak káros hatásain alapul. A szőrtüszők sugarainak fűtése halált okoz, ami fájdalmas érzéssel járhat. Ezt a használat fő hátrányának nevezzük, de mivel a növényzet a bőrön való eltávolítására a legtöbb módszer fájdalommal jár, a könnyű epilátor munkája legalább egy kellemetlenséget okoz. Ez azzal magyarázható, hogy az otthoni epilátorok kevesebb energiával rendelkeznek, így kevésbé fájdalmas érzés van. A választás előnyei még mindig a következők:

 • haj eltávolítása hosszú ideig (Állandó hajcsökkentő rendszer);
 • az eljárások jelentős gazdasági előnye;
 • a bőr egészségének eltávolítása;
 • minimális irritációs kockázat, foltok;
 • használatát a bőr bármely részén.

Műszaki adatok

A fő különbség a professzionális és háztartási készülékek között az erő és a fájdalom. Az utóbbit az biztosítja, hogy a fényimpulzust a rádiófrekvenciák hatásával kombinálják, amelyek együttesen kevesebb hevítést okoznak a hajhagymában. Az otthoni fény epilátor csak fényben működik. A könnyű epilátoros otthoni szőrtelenítés érdekében a készüléknek olyan jellemzőkkel kell rendelkeznie, amelyek biztosítják a biztonságot, a hatékonyságot és a könnyű használatot:

 • bőrtípus-jelzés;
 • Európa egészségügyi szövetségeinek ajánlásai;
 • az epilátorfény munkafelületének mérete (vaku ablak);
 • a fájdalomküszöb kiválasztásának egyedi beállításai.

A használat jellemzői

Miután tanulmányozta a használati utasítást, biztonságosan folytathatja az otthoni eljárásokat. A fényberendezés használatának sajátossága, hogy a munka előtt a készüléket be kell állítani a bőrére. Ehhez a bőrtípus-jelzőt a fotoepilátorban állítják be, és a fénysugarak intenzitását állítják be. A bőr különböző területei különböző fájdalomérzékenységgel rendelkeznek, ezért az epilátort különböző helyeken különböző módon használják.

Bikini Photoepilation

Vannak olyan mítoszok, amelyek szerint a bikini zónában lévő szőrtelenítő eszköz használata az égési kockázat miatt veszélyes, hogy egy ilyen eljárás különösen fájdalmas. Az eszközök fejlesztésével foglalkozó szakemberek biztosítják, hogy az epilátor ilyen érzékeny területekre is alkalmas legyen. A vásárlás előtt fontos tanulmányozni az utasításokat, a rendelkezésre álló ellenjavallatokat. Jobb, ha megvásárol egy fotógyűrűt, menjen át egy profi eljárással a kabinban. Ezután láthatja, hogy a nemkívánatos növényzet eltávolításának könnyű módja alkalmas-e a bőrére.

Alulról fotózárás

A haj alatti területen történő eltávolítására irányuló eljárás a leginkább fájdalmas és kényelmetlen lehet, mivel nehéz kezelni a területet. Ha egy adott zónából a haj eltávolítására egy könnyű készüléket vásárol, figyelni kell a készülék méretére, ergonómiájára, a fénykép fülének méretére és helyére. Vannak speciális eszközök a kellemetlen zónák kezelésére, például az ajak fölötti bőr. Világos fluxus hajlammal rendelkeznek, amelyek keskeny zónákkal működnek, az arcfotózás lehetséges.

A legjobb eszköz az otthoni fotó-epiláláshoz

Számos otthoni és professzionális berendezésgyártó hordozható fotopilátorokat gyárt. A különböző gyártók készülékei összeszerelésben különböznek, néhány további jellemző, a tervezés és a nagy árkülönbség. A piacvezetők között azonosíthatók azok, amelyeket a fogyasztók a legmegbízhatóbbak:

 1. Rowenta. Az értékelésre összpontosítva elmondhatjuk az ár - minőség arányát. Az igényelt hatás a gyakorlatban nem teljes, de a haj növekedése az eljárások lelassulása után.
 2. BaByliss. Jó vélemények a sötét, pigmentes, könnyű szőrrel végzett munkáról - szinte nem távolítható el.
 3. Philips. Az epilátor a drága szegmenshez tartozik, és teljes mértékben megfizeti a költségeit. Az akkumulátoron olyan eszközök találhatók, amelyek akár 2 órát is tudnak tölteni.
 4. Tanda Me Super Touch. Az eszközök drága szegmenst jelentenek, az Elos mélytechnológiáját használják.
 5. Beurer. A cég készülékei az arc, a lábak, a hónaljok és a bikini területek bőrének kezelésére szolgálnak. A legtöbb modell cserélhető patronokkal rendelkezik, nagy helyszíne.

Hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül

Könnyen megvásárolható az otthoni használatra szánt fotószűrő, ha azt online vagy bármilyen hardverboltban megrendeli. Speciális helyeken a választás nagyobb lesz, mint az offline üzletekben. A készülék ára nagyban változik a márkától függően. Az olcsó modellek optimális ára 10 000 r körül lesz. A drága szegmenst 40 ezer rubel árú modellek képviselik.

Videó: a Beurer HL 100 által készített Photoepilator az otthoni SensEpil számára

Vélemények

Margarita, 32 éves: A készülék becslése nehéz megtalálni a mínuszokat, de abban a pillanatban a fő hátránya még mindig fennáll: csak a kabinok használhatják az Elos technológiát. Ez a technológia az otthoni fotószűrőkben ritka, az ilyen fényeszközök nagyon drágák. De amikor megpróbáltam ezt a módszert, rájöttem, hogy nem térek vissza más típusú szőrtelenítéshez.

Anastasia, 26 év: Hosszú döntés született arról, hogy ilyen epilátort vásárol-e vagy sem. A készülék ára nagyon csípős, de az otthoni eszköz a szőrtelenítéshez nagy előrelépés, a független és kényelmes használat lehetősége, ugyanakkor kitűnő hatású. Ha ilyen eljárásokat végez a kabinban, sokkal drágább lesz.

Natalya, 30 éves: Régóta megoldották, de megvásárolta a csodát. Attól féltem, hogy a fotó-epilálás károsodásaival kapcsolatos vélemények elolvasása után a bőrön égési sérülések következnek be, mintha a hatás nem igazolná magát. Most megvettem, és nem sajnálom, mert elfelejtettem a borotvákat, a lézeres szőrtelenítést, a benőtt szőrzetet és az irritációt. A hatás 6 eljárás után jelent meg, idővel a depiláció még könnyebbé vált.

http://hairproblem.ru/243-svetovoi-epilyator.html

Könnyű epilátor "No! No! Hair"

Ingyenes szállítás £ 2700-tól vagy egy rubel árfolyamon

Fáradt-e a fájdalom érzésére, ha haját epilálja a testén? Alacsony fájdalomküszöb és nagy érzékenység? Ezután a "No! No! Hair" fotószűrő az Ön számára!

Felhívjuk a figyelmét a Fényszűrő (Photoepilator) "No! No! Hair" -re. A hatékonyság és az összes mutató tekintetében a legjobbak közé tartozik a társaik között! Klinikailag bizonyították, hogy 100% -os munkájával valóban kiváló munkát végez! A könnyű epilátor gyorsan és fájdalommentes módon eltávolítja a hajat. A „No! No! Hair” fotószűrőnek köszönhetően a hajnövekedés a kezelt területeken 95% -ra lelassul mindössze 12-14 hét alatt, és ha megfelelően eltávolította a készüléket, a kezelt helyeken nem lesz szőrszál az egész kurzus vége után.

A No! No! Haj epilátor előnyei:

 • Bármilyen színben, sőt sötétben is működik! Tökéletesen megbirkózik minden hajjal, még a fénygel is;
 • 95% -kal csökkentse a hajnövekedést a kezelési helyeken;
 • Nem sérül meg, mint más epilátorok használata esetén, ezért tökéletes a túlérzékenység és az alacsony fájdalomküszöbértékű emberek számára;
 • Nem okoz irritációt, mint a borotva szőrtelenítés;
 • Könnyű és kis méretű, amely kényelmet biztosít a szőrtelenítés során;
 • Az eljárás során nem szakítja a hajat, mert egy bizonyos impulzust bocsát ki a hajhagymába és maga a haj, aminek következtében a kapcsolatuk megszakad, és a haj gyakorlatilag leáll. Minden egyes eljárásnál a haj lassabban és lassabban nő, majd ezeken a területeken növekedésük megáll;
 • Sokszor olcsóbb, mint a szalonok látogatása vagy hasonló drága eszközök használata a szőrtelenítéshez;
 • A „No! No! Hair” könnyű epilátorral kiegészítve két fúvóka, amelyek egy testre vannak tervezve, a másik az arcra. Alkalmas férfiak és nők számára is.
 • Ha az eljárás nem igényel semmilyen készséget, minden nagyon egyszerű: könnyedén tartsa a kívánt területet egy könnyű epilátorral, mintha a haját borotválná.

A fotószűrő mérete hasonló a mobiltelefonhoz, így nem okoz kényelmetlenséget a használatban. A lézeres epilátor kis súlya nem teszi lehetővé a kezek elfáradását az eljárás során.

A "No! No! Hair" minőségű epilátor minősége hosszú ideig tart.

Milyen bőrrel működik a fotószűrő?

Könnyű epilátor Nem! Nem! A haj bármilyen bőrszínnel működik, még cserzett és sötétben is.

Milyen hajfesték lehet "No! No! Hair" fogantyúval?

Könnyű epilátor Nem! Nem! A haj tökéletesen megbirkózik a haj színével.

Mikor láthatom a "No! No! Hair" eredményét?

Az első változások már a használat harmadik hetétől már észrevehetők, néhány embernek már van hatása egy hét múlva. Minden az emberi testtől függ.

Mik a változások a 8800-as sorozatban?

nem! nem! A 8800 sorozat több fejlett funkcióval rendelkezik;

 • Most beállíthatja a terhelés szintjét;
 • Nem! Nem! A haj most már fel van szerelve egy képernyővel.
 • Láttam az akkumulátor töltöttségi szintjét.
 • A készlet egy további tartozékot adott az érzékeny területhez.
 • Most már teljesen feltöltött vezeték nélkül is dolgozhat.
 • A test sokkal vékonyabb, ideális a kézben.

A "No! No! Hair" epilátor működési szabályai :

 • A készülék egyenletes mozgása a bőrön, mintha azt borotválja, ha a tempót helyesen választja ki, akkor a kék jelzőfény folyamatosan világít;
 • Az iránynak a hajnövekedés ellen kell lennie;
 • Miután befejezte a bőrt egy adott terület kezelését, használja a készletben található csiszolókorongot, eltávolítja az égett szőrszálakat.
 • Ezután hidratáljon krémet.
 • Ezután kezdjen dolgozni egy másik zónával, amelyen szőrtelenítést szeretne végrehajtani.

Ha működés közben piros lámpa világít, ez azt jelenti, hogy a készülék nem szoros a bőrre, ami azt jelenti, hogy a hatás sokkal alacsonyabb lesz.

A különbség a "No! No! Hair 8800" és a "No! No! Hair Pro-5" modellek között

A Pro-5 modellnek 5 lehetősége van a működési mód kiválasztására, a teljes különbség 30%.

Teljes készlet :

 • 1 széles fúvóka. Nagy sík területeken, például lábakon, karokon, háton stb.
 • 1 keskeny fúvóka. Úgy tervezték, hogy az arcra, a térdre, a könyökre, a bikini vonalakra és más ívelt és érzékeny területekre hajat távolítson el;
 • 1 nagy puffer, amely megtisztítja a bőrt. Az epilálás után sima bőrt hoz létre;
 • Deluxe tok;
 • Tisztító kefe;
 • Gyors üzembe helyezési útmutató;
 • Felhasználói kézikönyv CD-n;
 • Áramellátás;
 • 1 év garancia.

Műszaki adatok :

 • Modell: Nem! Nem! Hair;
 • Anyag: hőálló műanyag, elektronikus alkatrészek;
 • Feszültség (bemenet): 100-240V;
 • Feszültség (kimenet): 7,4 V DC 10 V;
 • Elektromos áram: 0.4A;
 • Teljesítmény: 3-5,5W;
 • Beépített lítium akkumulátor: 650mAh;
 • Szín: csokoládé, rózsaszín, ezüst.

Ha a "Vásárlás" gombra kattintva nincs átmenet a megrendelésre, de ugyanazt az oldalt nyitja meg, akkor ki kell választania az opciót a tetején (közvetlenül az ár alatt)!

Részletes információ a termék fizetési módjáról és a termék szállításáról.

(Az áruk módszere, költsége és szállítási ideje eltérő lehet, ezért javasoljuk, hogy olvassa el az egyes termékek érdekelt termékek szállítási és fizetési lapján található információkat)

SZÁLLÍTÁS

Szállítási mód: FSUE Russian Post (az ország postai szolgáltatásai által a megrendelésben megadott más országba történő szállítás)

Szállítási költség: Ingyenes szállítás

Szállítási határidő: 10-30 munkanap (a postai szolgáltatástól függ)

FIZETÉS

Fizetés azonnal bejelentkezéskor vagy 3 munkanapon belül a megrendelés benyújtása után.

Ha a megrendelést a megadott időn belül nem lehet megfizetni, akkor kapcsolatba kell lépnie az üzemeltetővel a webhelyen (online tanácsadó), és jeleznie kell a fizetés időpontját.

Figyeljen!! A készpénzzel történő szállításnál több vagyunk nem működik 2016 februárjától. Az ilyen fizetési mód elutasításának több oka a webhely tetején található a "Szállítási" lapon.

FIZETÉSI MÓDSZEREK

 • "Bankkártya" (Visa, MasterCard, Maestro és mások) az Orosz Föderáció lakói számára) - 0% jutalék
 • YANDEX pénz (e-pénztárca) - 0% jutalék
 • "QIWI pénztárca" (közvetlen átvitel egy másik Qiwi pénztárcába) - 0% jutalék
 • Az Orosz Föderáció Sberbankja (online fizetés ATM-en vagy készpénzben bankfiókban) - 1% jutalék
 • "Bankkártya" (Visa, MasterCard, Maestro, stb.) a FÁK és a szomszédos országok lakói számára) - 10% jutalék
 • QIWI pénztárca (a Robokassa fizetési rendszeren keresztül) - 10% jutalék
 • "Svyaznoy" (készpénzfizetés) - 10% jutalék
 • Euroset (készpénzfizetés) - 10% jutalék
 • "Mobiltelefonszámláról" (Beeline, MTS, Tele2) - a díj az üzemeltetőtől függ.
 • "Fizetési terminál" (készpénzfizetés bármely terminálon) - jutalék 0% -tól 5% -ig (a termináltól függ)

A Qiwi pénztárcán keresztül történő fizetés kényelmes módja a FÁK-ban és külföldön élő vásárlóknak (más valutát is lehet választani).

A SZERZŐDÉS FELTÉTELE

3 napon belül aktív. Továbbá a megrendelés törlésre kerül.

Ha meg kívánja hosszabbítani a megrendelés érvényességét, fel kell vennie a kapcsolatot az üzemeltetővel a webhelyen (online tanácsadó), és meg kell adnia a fizetés időpontját.

ÜDVÖZÖLJÜK!

Írjon véleményt

Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML jelölés nem támogatott! Használjon egyszerű szöveget.

http://loress.ru/zdorove-i-krasota/svetovoy-epilyator-no-no-hair

2015-ben! Könnyű epilátor Nincs haj!

+7 905 551 77 64

Különleges ajánlat!
50% kedvezmény!

Szállítás Moszkvában
3 óra

Ha nagyon alacsony a fájdalomküszöb, akkor ez az epilátor az Ön számára. Technológiailag új epilátor nem! nem húzza a hajat, mint a hagyományos epilátorok, és nem éget fájdalmasan haj, mint a lézeres epilátorok.

Óvatosan és finoman használ a saját technológiáját, a LHE-t (azaz a Light-Heat-Energy-t) a haj fokozatos megsemmisítésére.

Modern módja a haj eltávolításának!

Epilátor nem! nem olyan, mint egy másik epilátor. Ez nem egy borotva, amely pár nap alatt elhagyja a vágásokat és a karcolásokat, majd sörtékkel, nem 2-3 héten keresztül felejthetetlen érzést ad.

Egy univerzális eszköz, amely nem igényel különleges képességeket és készségeket, könnyen használható és tökéletesen működik a test minden részén.

A hatás több eljárás után hasonló a drága lézeres eljárásokhoz.

Könnyű epilátor nem! kompakt, könnyű, a telefon méretével összehasonlítható, ami sokoldalúbbá és megfizethetőbbé teszi.

8800-as modell!

Figyeljük a figyelmet a No! No! szőrtelenítés 8800.

Az előny nyilvánvaló

Miért érdemes a szépségszalonokban költséges és fájdalmas eljárásokért fizetni, ha a szőrtelenítést a legújabb könnyű epilátor nem! Haj otthon!

Epilátor nem! A hajok több száz magazinban részesültek a legjobb epilátorban: Vogue, Allure, Elle és sok más jól ismert és jó hírű médiában.

4 évig világszerte több mint 4 millió e technológiával ellátott epilátort értékesítettek. Nem! Nincs epilátor! A haj csak a legjobb toronával bizonyult. Az orvosok azt javasolják, hogy a technológia több vizsgálatára és tesztelésére támaszkodnak.

Egy másik forradalmi hír a hajnövekedés elleni küzdelemben az az arc, amely fájdalmas érzés nélkül, és a bőrön megjelenő reakciók és kiütések megjelenésétől való félelem volt. Az arcon a test legvékonyabb szőrszálai ismertek, és a vékonyabb a haj, annál hamarabb és könnyebben látható eredményeket ér el.

A működés elve

A hősugár hatására a haja a bőrén megolvad, de ez az, amit lát, és a bőr alatt van egy valódi információs háború a sejtek szintjén. Az a tény, hogy az eszköz által az izzó gyökeréhez küldött impulzusok elpusztítják a köztük lévő kapcsolatot.

A kapcsolat megszakadt, és lehetővé tette a szőrszálak növekedését, aminek következtében lelassul, és a szőrnövekedés leáll. A következő haja ritkán nő, vékonyabb és 12 hétig rendszeres használat mellett 95% -kal csökken a hajnövekedés.

A valóságban ez sokkal jobb, mint a lézer vagy a fotó hajszárítás a kabinban vagy otthon más epilátorok segítségével. Könnyű epilátor Nem! A haj nem olyan, mint az előző epilátorok. Utána nem lesz vágás, sem irritáció, sem durva haj, mint egy borotva.

Nem okoz fájdalmat, mint a cukorviasz vagy a hagyományos elektrolízis, a krémek használata után elfelejti a bőrt. Bármit is csinálsz, nem számít, mennyire keményen próbálod eltávolítani a hajat hagyományos módszerekkel, nem teszik lehetővé a kívánt eredmények elérését - nem! Ez lehetővé teszi.

A könnyű epilátor egy klinikailag igazolt szőrtelenítési módszer, amelyet eredetileg nem mindenki másként fejlesztettek ki. A készüléket otthoni használatra tervezték, és kezdetben csak otthoni használatra tervezték, ezért teljesen biztonságos.

A férfiaknak?

Epilátor nem! a férfiak alternatívaként használhatják a borotvát, és eltávolíthatják a hajat a karokon, vissza.

http://epilyator.tut-deshevo.ru/

Photoepilator Philips BRI863 - áttekintés

Negatív vélemények

 • olcsóbb, mint a szalon eljárás
 • könnyű és világos ellenőrzés
 • egyértelmű ellenőrzés
 • kényelmes
 • drága
 • hosszú eredmény
 • nincs látható hatás
 • pszichológiai kellemetlenség

Először úgy döntött, hogy egy új szőrtelenítési módszert próbált ki! És a választásom az újdonság volt - a Philips BRI863 Photoepilator. Sokszor hallottam egy hasonló szalon eljárásról, és a hirdetések megcsodálják, hogy „egyszer és mindenkorra megszabadulnak a nemkívánatos hajtól”... rendszerint epilátor és viaszcsíkot használok. Nos, nézzük meg, hogy módosítsuk-e a szokásos modulokat.

Az utasítások azt javasolják, hogy az összes hajot előre borotválkozzák, úgy, hogy csak az izzót érinti, és az összes fotóenergiát nem használják a hajhossz sütésére.

Amikor az összes szükséges előkészítés megtörtént, elkezdtem. Úgy döntöttem, hogy a lábakkal indulok. Egyszerűen csatolod az eszközt, „puffál”, mozgatod az eszközt a következő részre és így tovább. Úgy tűnik, hogy minden rendkívül triviális és nem kicsit ijesztő. És nem. Ez az OOOOCHEN szokatlan, és ezért nagyon ijesztő volt...

A készülék az 5-ös 4-es intenzitást választotta, boldogan jóváhagyott a választás és elkezdtem egy „fotózást”... és tudod, nem tetszett. Meglehetősen jól veszem a fájdalmat, de nem volt ott, bizsergő érzés volt, mintha elektromos sokkokból, égő hőből és igen. az égő haj illata (emlékezzünk rá, hogy én borotváltam.). Gondolva, hogy ez a mód számomra túl intenzív, 5-ből 3-at választottam. A helyzet megismétlődött. Úgy döntöttem, 2. abbahagytam a bőrt, minden más, elvben marad.

És én itt vagyok, a csupasz lábamra fotóztatóval töltök, illatosítva az égő bőr vagy haj illatát, és teljesen elveszítem a már feldolgozott helyeket és azokat, amelyek még nincsenek ott. És mégis, a készülék csak sík helyeken működik, kanyarok nélkül, egyszerűen nem „rázza” őket. Szóval... A térdek elhanyagoltak... És általában véletlenül kényelmetlen. Adjon hozzá úszó fejet.

Általában úgy döntöttem, hogy talán a lábam eléggé sötét ahhoz a fotoszilátorhoz, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a hónaljokon. És a helyzet megismétlődött! Az 5-ös 5-ös teljesítménynél feldolgoztam a zónát.

A következő kezelés 2 héten belül várt rám. Egyébként, 1 alkalmazás után a gyártó lassabb hajnövekedést ígér. Nem volt. Pontosan, akárcsak az ismételt használat után 2 hét után.

A pszichológiailag vadul kényelmetlenül voltam (minden alkalommal úgy tűnt, hogy az égő az epilátor helyén marad) és fizikailag. Az eredmény azonnal észrevehető. Jelentős eredményt ígérnek 4 felhasználás után, de talán visszatérek a régi, megbízható szőrtelenítési módszerhez. Azok számára, akik hajlandók időt tölteni (hónap!) A fokozatos és nem garantált "alvás" szőrtüszőknél a legjobb 5 hónapig, akkor ez az eszköz az Ön számára.

Megismertem a látható hatásokat az idegrendszerem sérelme nélkül.

 • Nem működik
 • keményen égeti a bőrt
 • Elvesztettem a pénzem

Ne vásároljon. Teljes csalódás. Az égés után a bőrön csak tömör kitörések jelentkeznek. Nem tudtam visszatérni. Gondolj ezer alkalommal. Jobb egy másik céget kipróbálni. Nos, vagy csak nem illik. Általánosságban elmondtam, hogy egynél több eljárást nem tettem.

 • Kiderült, hogy hibás és nem javítható

Három eljárás után kiderült, hogy az eszköz hibás és nem replikálható! Miután csak a harmadik eljárást próbáltam elvégezni, át kellett vennem a fotószűrőt a vizsgálathoz, amely megállapította a kellemetlenségét, így még nem volt időm megnézni a használatának hatását. És a probléma az, hogy a készülék spontán kikapcsol az eljárás során, 2-3-as villogás után, vagy akár az 1. vaku után is kikapcsol. Ezenkívül a vaku ideje alatt kikapcsol, mintha a biztosíték ki van kapcsolva. Az első eljárás során csak 2-szer kikapcsolta. Ezután nem tulajdonítottam jelentőséget ennek.

Az utasítások azt olvassák, hogy a készülék használat közben felmelegszik, és ez állítólag normális. Úgy döntöttem, hogy a spontán áramkimaradás a túlmelegedés elleni védelem. Ezután, ahogyan az az utasításoknak megfelelően kell lennie, a készülék 2 hétre egyszerűen feküdt a szekrényben, és várta a következő eljárást. A második eljárásnál gyakrabban kikapcsolták. Megterhelt, de nyugodtam magam - nyáron, hő, bármi kikapcsol. Befejeztem az eljárást, és 2 hétig újra leállítottam. A harmadik eljárás során a készülék több villogás után kezdett kikapcsolni. Az epilálási eljárás egy egész napot vett igénybe, rövid, 5-10 másodperces megközelítéssel, 15 perces szünetekkel (azt hittem, hogy hűvös lesz és dolgozni fog, de még nem volt ideje felmelegedni, azonnal kikapcsolta). A türelem vége. Szégyen, hogy ez idő alatt (két 14 napos szünetben az eljárások között) az áru 30 napos visszatérése a boltba lejárt. Ha gyakrabban használnám, korábban már észleltem volna egy hibás működést, de az utasítások szerint cselekedtem, így az eszköz alkalmatlanságának ténye csak egy hónap után kiderült.

Kár. És kezdetben annyira elégedett voltam az akvizícióval.

 • Ez a termék egy folyamatos mínusz

Vettem 2017 júniusában, ahogy azt az utasításokban 2 hét után írtam, az ígéretek nem teljesültek, azt mondják, hogy 2 hónap elteltével nem lesz haj, a haj nő és nő, és nem lesz kevesebb. A lányok nem pazarolnak pénzt, nem forralnak, és a pénz kár.

A vaku működik, de 3 kezelés után (sötét haj, tisztességes bőr) a hatás nulla. Általában. Nem kevesebb, mint sem a haj, sem az izzó.

Semleges vélemények

 • Sok munkát kell tennie a kívánt eredmény eléréséhez.

Üdvözlünk! Soha nem használtam korábban fotó-epilátort. Nemrégiben a húgom vásárolta meg magát, és nagyon szerette az eredményt. Silk'n "SensEpil" volt, véleménye után pedig ugyanazt a modellt is megvettem. Nagyon elégedett volt vele, amíg a lámpa el nem égett. És megvettem a PHILIPS BRI863 / 00 Lumea Essentia1-et. Az ILP természetesen nagyon praktikus dolog, kompakt, nagyon könnyen kezelhető és könnyen kezelhető. A vezérlés mechanikus, és magam is könnyen meg tudom választani a lámpa teljesítményét, és a lámpa erőforrása meglehetősen nagy 200.000-szer! Könnyedén és egyszerűen epilálhatja a karját, lábát, arcát és még a bikini területeket is. Már többször is elvégezte a saját szőrtelenítését, és elégedett volt az eredménnyel.

Egyáltalán nem volt irritáció, bőrpír és benőtt haj. Az ultraibolya szűrő jelenléte csak egyszerűsíti az egész műveletet. Egy speciális érzékelő van benne, és ő maga választja ki a szükséges szintet a bőr színétől függően. A biztonság és a minőség garantált! És ami a legfontosabb, nem érezhető fájdalom vagy kellemetlen érzés. Ez egy puha és kényelmes tok, és finoman eltávolíthatja az epilátort és tárolja azt bárhol! De van még egy BUT, az első Silk'n "SensEpil fotó-epilátorom sokkal erősebb volt. És az első kezelés után a haj 30% -a eltűnt, ellentétben a PHILIPS-rel, a haj 15% -a eltűnt ott.

De általában a hatás, azaz azt jelenti, hogy működik, és a pénzt nem hiába költik el.

Sajnálom a vásárlást? Nem is tudom, hogyan kell válaszolni. Elkezdem a sorrendet. Természetesen mindez azzal a vágysal kezdődött, hogy megszabaduljon ezekről az átkozott szőrszálaktól! Milyen fáradt ez az eljárás az edzett szőrszálak eltávolítására! El akarok szabadulni tőlük örökre. Menj a szalonban? Gondolta. De aztán úgy döntöttem, hogy elszámolom a hulladékot. mindössze kétezer bikini területre van szükség, egyenként 10 darabra, összesen csak körülbelül 20 ezer rubel bikini területre. De a haj is a hónalj és a lábak alatt van. drága. Elkezdtem olvasni az otthoni fotószűrőkről, a lézerről és az elosról szóló véleményeket (úgy tűnik, már elfelejtették, hogyan nevezik őket megfelelően). Ennek eredményeképpen a leginkább lelkes vélemények voltak a fotószűrővel kapcsolatban. Az ár akkoriban elfogadható volt, kb. 18 ezer (jegyezzük meg, hogy a szalonban már 10 eljárásnál olcsóbb). És akkor, amikor választották, eljött egy reklám a fekete péntekről Eldorádóban, és ennek eredményeként 12.500 rubelt vettem. azaz jó kedvezménnyel. Nos, hogy ne vásároljon ilyen kedvezménnyel, annál inkább választottam.

Tehát, a régóta várt vásárlás történik, a fotószűrő a kezemben van. Ur. Borotválok mindent, amire szükségem van (az utasításoknak megfelelően), elkezdem használni. Egy kicsit nem szép, de nem azt, hogy tényleg fáj. Ezenkívül az erő a bőr területétől függően megváltozhat. A lábakon egyáltalán nincs probléma. Az epilátor használata több mint 10 éve. A bikini-terület már nem túl kényelmes, mint a pályázati hónalj. De szépségigény! Mi elviselni. Általában, hat hónapos használat után (hetente egyszer!), Az eredményem az, hogy a hajam nem vész el. A lábakon számos olyan terület van, ahol nincs haj, de nem vagyok biztos benne, hogy a fotószűrő után, és nem csak egy epilátor után. Bikini és hónalj, ahogy voltak, és maradtak. Enyhén lassult a haj növekedése. Talán, ha először kíméletes helyeken el tudnám távolítani az epilátort, és aztán fotószűrővel feldolgoznám, a hatás jobb lenne. De sajnos csak borotvát vagy krémet tudok, ami nem ad elegendő eredményt.

Nem sajnálom, mert humán áron vettem, és mindez ugyanolyan olcsóbb volt, mint a szalonban. A hatás nem igazán, de talán ez az én különleges tulajdonságom. Így az értékelés három csillagot szerzett!

 • egyszerű
 • szép műanyag
 • nagyon szép kozmetikai táska
 • nagyon hosszú várakozás a hatásra

Ez az első fotó-epilátorom, nem tudok összehasonlítani másokkal, már három hónapig használom, a bőr világos szőke haj - úgy tűnik, hogy ez a tökéletes kombináció, de csak most már kicsi területek kezdtek eltűnni. És nem világos, hogy 2 hétig kell várnia, vagy azt azonnal meg kell tennie olyan helyeken, ahol nem esett ki? míg a hatás nem világos. De valahol a haj megállt.

A férjem kérésre bemutatta a Philips Lumea Essential BRI863 fotószűrőt. Ez az első fotószűrőm, nem tudok összehasonlítani másokkal.

Most már három hónapig használom, a bőr sötét szőke haja - tökéletes kombinációnak tűnik, de csak most már eltűnt a kis haj és a kis területek. És nem világos, hogy 2 hétig kell várnia, vagy azt azonnal meg kell tennie olyan helyeken, ahol nem esett ki?

Bár a hatás nem világos. De valahol a haj megállt. Használat szempontjából kényelmes, kényelmesen ül a kezében, zökkenőmentesen fut a hálózatból, és nem túlmelegszik a jó szellőztető rendszernek köszönhetően. Tovább fogom nézni, azt mondják, az eredmény nem gyors, jól, türelmem volt. Remélem, fél év alatt teljesen eltűnik.

Használat előtt győződjön meg róla, hogy gondosan olvassa el az utasításokat, ellenjavallatok és a használat különböző árnyalatai.

Nem szeretem:

A fájdalommentességet illetően még mindig érzem a fájdalmat érzékeny területeken, de többé-kevésbé elviselhető, ha az eszköz intenzitása csökken.

Hat hónapos rendszeres használat után (2 hetente egyszer, az utasítások szerint) a haj egyre ritkábban nőtt 30-50% -kal, vékonyabb lett, de nem a teljes eltűnésről szól. Tehát legyen türelmes.

P. S. A fotószűrőt a Philips hivatalos honlapján vásárolták meg.

Pozitív vélemények

A fényképes epilátor megvásárlása spontán volt. Március 8-án))) az m-videó mentén a férjem felajánlotta, hogy ajándékot vásárol. Szóval úgy döntöttem. Hogy őszinte legyek, nem hittem! A szőrtelenítéshez használt elektromos epilátor és krém. Óvatosan olvassa el az utasításokat, ijesztő volt))) valójában minden egyszerű. Bekapcsolt, beültetett és várt a bőr típusának meghatározására. Minden lámpám világít. Megértem, hogy bármilyen frekvencián tudok. A lábak számára azonnal elhelyezte 5. Nagyon nehéz volt helyesen tartani, hogy a készülék működjön. Kemény a lábakon, a készülék felülete sík felületet vesz fel, de hajlik. nehéz (de csak nekem).

A bikini és a hónaljokon 4. Minden ott gyors. Az első alkalommal nem volt eredmény, de nem is számítottam rá. De a második után. nagy kopasz foltok voltak a lábukon. Igen, a haj nem nő. A harmadik még jobb. De a bikini és a hónalj és a második NEM. Aztán a harmadik alkalommal is elment 5-ös. Márciusban kezdődött, most a negyedik lett. Az eredmény tetszik! Igen, a haj helyeken nő, de olyan kicsi, hogy nem probléma az epilátoron keresztül. És nincsenek benőtt, lábak sima. Most egy bikini-t csinálok.

Lányok vesznek! De azt mondom, barna vagyok!

Bevezetés a Philips Lumea Essential Bri863 epilátorba

Ezt a fotószűrőt elrendeltem a hivatalos Phillips-áruházban Oroszországban. Költsége tizenkilenc ezer kilencszáz kilencven rubel. Az igazság kedvezménnyel, egy kicsit olcsóbb volt.

Egy szép dobozban, amelyben kaptam az epilátort, egy kozmetikai táskát, utasításokat, megfelelőségi igazolást és jótállási kártyát tárolnak. Nagyon szerettem az utasítást, mivel elég részletes, minden információt tartalmaz az epilátorról, az ellenjavallatokról és az ajánlásokról.

Önmagában az epilátor kicsi és kompakt, kényelmes a kézben. A Photoepilator meglehetősen egyszerű, mivel nincs beépített akkumulátor. Az epilátor minőségi anyagokból készül, ami elég kellemes. Szép kialakítású és könnyen kezelhető: csak két gomb van (bekapcsolás, sebességválasztás). Vannak még teljesítményjelzők - öt izzók.

A fotószűrő használata nagyon egyszerű - nyomja meg a bekapcsoló gombot, vigye a bőrbe. Várnia kell, amíg meg nem határozza a bőrtípust, és kiválasztja az optimális teljesítményt, amelyet a megvilágított indikátorok száma mutatja. A kiválasztás megerősítéséhez nyomja meg újra a bekapcsológombot. A bőrfelület kezeléséhez rögzítse az epilátort és aktiválja a vakut a nagy gomb megnyomásával. Annak érdekében, hogy az eljárás folyamatos legyen, tartsa lenyomva a gombot, és lassan mozgassa a fotószűrőt a kiválasztott bőrfelületre.

Általában választom a maximális teljesítményt, kivéve természetesen a legérzékenyebb területeket. Meglepő módon ez az eljárás teljesen fájdalommentes. Csak kellemes melegség és néha enyhe bizsergés érződik.

Ennek eredményeként, két hónapos rendszeres használat után észrevettem, hogy a hajam lassabban nőtt, és sokkal kevésbé volt gyakori. Remélem a jövőben teljesen megszabadulhatunk tőlük.

Kicsit több mint 2 hónapot használok, az első eredmények már észrevették, és tetszik!

Tetszett a bőrtípusom automatikus beállítása - ez egy nagyszerű plusz, nem vettem fel a módot, minden vakuval, ez a bizsergő hő érezhető, szokatlan érzés.. de nincs fájdalom. Ezt a módszert ajánlom, hogy megszabaduljunk a hajtól, és különösen ezt a modellt.

Öt eljárás után bizalommal elmondhatom, hogy jelentős eredményt látok - a haj kevesebb mint 60% -ot ért el!

 • használhatóság (mikor, hol és hogyan hajtsa végre az Ön által döntött eljárást);
 • fájdalmas érzések nélkül (a nem kívánt szőrektől való megszabadulás más módszereihez képest - elektrolízissel, viaszozással stb.) - éreztem a maximális bizsergést olyan helyeken, ahol a bőr különösen érzékeny);
 • időt takarít meg (a lábak, kezek, hónaljok feldolgozása csak 30 percet vesz igénybe).
 • nagyméretű területek feldolgozásakor néha elfelejtjük, hogy melyik zónákat dolgozták fel, és melyek nem (csak az eljárást anélkül kell végrehajtani, hogy zavarják);
 • költség (valójában nem egyáltalán magas, figyelembe véve az azonos viaszszőrtelenítés árát).

Ezért, figyelembe véve az eredményt, amely lehetővé teszi számomra, hogy csökkentsem az időt és erőfeszítést a nemkívánatos hajok leküzdésére - ajánlom!

 • hatékonyan
 • fájdalommentes
 • biztosan
 • sima bőr.

Régóta vigyázott erre az eszközre. Mérlegeli az előnyeit és hátrányait. Vettem! Nagyon elégedettek, sokan azt írják, hogy nincs fájdalom, amíg meg nem próbálta magát, nem hitte el. Nincs fájdalom! enyhe bizsergő érzés. Kényelmes használni, mivel a készülék automatikusan beállítja mindent. Örülök, hogy használom, és ez szép, nincsenek fogyóeszközök. A nyári szezonra készülök.

 • Hosszú kábel
 • automatikusan kiválasztja a vakut
 • biztos

Egy barátjának ajánlása alapján megvásárolt egy BRI863 / 00 fotógyűrűt, amelyet hosszú ideig használ, azt mondja, hogy a haja nem nő. Szóval most is megvettem, miután 6 utasítást készítettem, ahogyan azt az utasításoknak megfelelően kellett volna végezni, a haj valóban abbahagyta a növekedést, nem is jutottam életre ilyen hatással. Ami a készülék használatát illeti, nagyon egyszerű, maga választja ki a vakut, maga is választhatja, a hálózattól, hosszú vezetékről működik.

Az is biztonságos, hogy nincsenek égési sérülések.

 • erős vaku
 • kényelmes használat
 • könnyű és kompakt
 • hatékony
 • nincs fájdalom
 • védelem a nem tervezett vaku ellen (nem működik a levegőben)
 • az eset nem melegszik fel
 • égésvédelem
 • fájdalommentes
 • átgondolt design.
 • Kár, hogy a szőke haj, égett, szürke és csak egy átlátszó aljszőrzet nem távolítja el, hanem csak sötét haj, pigment

Egyszer meglátogattam a szalon fotózással. Ki ment oda, tudja, hogy drága, de hatékony. Ez csak egy munkamenet nem tehető. Ezért alternatívát kerestem. Most már magabiztosan elmondhatom, hogy a haladás sokkal tovább haladt, és most egy kicsi, a tenyérbe illeszkedő fotófilter nem rosszabb, mint egy nagy szalonzsák.

3 otthoni ülés után a karokon és a combokon a sötét szőrszálak száma jelentősen csökkent. Most már csak a fény és azok, akik kiégettek a nyár után. De ezek a szőrszálak, a szalon, hogy az otthoni fotószűrők nem távolíthatók el. Nem volt sok hajom a vállam előtt, de nagyon kemény és sötét volt. Mint kiderült, nagy nehézségekkel tudnak megbirkózni. Most sokkal kevesebb van belőlük, úgy gondolom, hogy a három eljárás közül néhány és a szőrös lábak csak szörnyű álmokban lesznek.

Általában a dolog gyakorlatiasnak és hasznosnak bizonyult.

A múlt hétvégén fotószűrőt kaptam. Az első dolog, amit észrevettem, egy tömör, kellemes kialakítás és hogyan illeszkedik a kézbe. Imádom a szép és az új dolgokat, így mielőtt az eljárást folytatnám, figyelmesen elolvastam az utasításokat. Általában nem volt nehéz megérteni, de először a hatáskör zónától függően a módok automatikus beállításának funkcióját használtam. Az érzékenyebb területeken (hónalj és bikini) kiderült, hogy egy kicsit erősebb, mint azt szeretnénk, így manuálisan leállítottam a teljesítményt, és befejeztem ezeket a zónákat egy nekem megfelelő módban. A folyamat teljesen fájdalommentes - csak hő érzés. A viasz epilálással vagy rendszeres epilátorral való összehasonlításhoz nem érzi, hogy nem emlékszik erre a pokoli fájdalomra. A fotógyűrűző nagyon „gyors” - kb. 10 percig tartott egy térd, a huzal meglehetősen hosszú, így nem volt kényelmetlenség.

Hatékonysága rovására a 3. eljárás után írhatok, de most már megjegyzem, hogy az eljárás kényelmes, a beállítások világosak, és a költség elfogadható.

 • ne bántsd
 • csak hőérzékelés az eljárásból
 • nincs bőrreakció - nincs irritáció, nincs bőrpír, nincs benne szőr

Csak félelem a készülékről. Először is, a legfontosabb dolog - ez nem fáj. Ezt megelőzően az epilátort használtam, és kínzás volt, el kellett viselnem a fájdalmat (most már az eljárás teljesen fájdalmatlanná vált, és fontos, hogy nincsenek benőtt hajok! Mire ez nem sokáig tart, körülbelül 10 percig tart, hogy a lábamból, kútból, bikiniből és hónaljból kb. - ez általában pár perc J

Azt is szerettem, hogy az eszköz maga határozza meg az egyes zónák szükséges intenzitását, önmagára nem gondolhat. Néha korrigálhatom magam, ha egy kicsit kevesebbet akarok csinálni. Általánosságban elmondható, hogy mindez nagyon kellemes a tervezésben, az ergonómikus, a hálózatból működik, de az eljárás során nem lesz teljesen kitöltve.

Általában azt tanácsolom mindenkinek, hogy sok pénzt takarítson meg, és az eredmény olyan, mint a kabinban!

Csak pozitív érzelmeim vannak a PHILIPS BRI863 fotószűrő fotójának felhasználásával. Kényelmes kialakítás. Bőrérzékelő, amely érzékeli a bőr tónusát, és ajánlásokat tesz a megfelelő vakuerősség beállításának kiválasztására. Lehetőség van a testreszabásra is.

A "Dia és a Flash" üzemmód a könnyű használat érdekében. A készülék kényelmes csúszását és folyamatos ütést biztosít.

Gyengéd epilálás. Növekedett haj nélkül. Alkalmas érzékeny bőrfelületekre. Nem okoz irritációt és fájdalmat.

Most a fotó epilálás maga az idő félig tart. Nagyon kényelmes azok számára, akiknek nincs sok szabadidejük.

Bízom benne, hogy ez a legsikeresebb, hasznosabb és szükségesebb megszerzés.

 • Kényelmes kialakítás
 • öt fényimpulzus üzemmód
 • fájdalommentes szőrtelenítés
 • biztonságos és hatékony hatások még érzékeny területeken is
 • tápellátása.
 • Nem alkalmas sötét bőr típusokhoz.
 • nem is hatékony a világos és szürke hajra.
 • Könnyen használható
 • biztonságos
 • 5 fénysugárzó üzemmód
 • részletes utasításokat tartalmaz
 • Az eljárás fájdalommentes.

A fotószűrő kicsi, könnyű, jól illeszkedik a kézbe, ami könnyű kezelhetőséget biztosít. 5 beállítás van a fényimpulzus intenzitására. Ha nem tudja, hogy melyik módot választja, a készülék segít kiválasztani a SmartSkin módot: csak szorosan csatolja a fotószűrőt a bőrhöz, kiválasztja a bőr / haj típusának megfelelő intenzitást. A Lumea lámpáját nem lehet kicserélni, de ha számít, akkor a lámpa cseréjéhez több pénz lesz, mint egy új Lumea vásárlása.

A készülék a hálózatról működik, és kényelmes, mert ha az akkumulátor töltése bármikor leül, akkor ezzel az eszközzel befejezheti az eljárást. 3 zóna (láb + bikini + hónalj) feldolgozása 15-20 percet vesz igénybe. Az eljárások hatása hihetetlen - másfél hónap az első használat után a hajkezelő területeken,

2/3 kevesebb. Egyetértek, kiváló eredmény annak ellenére, hogy az eljárást 2 héten belül csak egyszer kell elvégezni, és egy idő után még ritkábban, ha szükséges, az egyéni jellemzőktől függően.

http://otzov-mf.ru/fotoepilyator-philips-bri863-otzyvy/

SampleSociety

Philips Philips Lumea IPL 5 áttekintés

Előfizetőink továbbra is elmondják nekünk a Philips otthoni fotószűrők használatával kapcsolatos tapasztalataikat! Ma Ekaterina Kornilova megosztja benyomásait.

Előfizetőink továbbra is elmondják nekünk a Philips otthoni fotószűrők használatával kapcsolatos tapasztalataikat! Ma Ekaterina Kornilova megosztja benyomásait.

A 21. századi lányok problémája a nemkívánatos haj, ami mindennek ellenére tovább nő. Szóval már régóta kerestem a tökéletes módját, hogy megszabaduljunk a nemkívánatos hajtól.

Már régóta egyesíti a shugaring, a viasz és az epilátor. És minden rendben lenne, de amiatt, hogy a szőrszálak növekedési ciklusa más, a hatás rövid életű, és az eljárások nem nevezhetők kellemesnek. És a leginkább kellemetlen - növekvő haj. Nos, és többek között sok időt vesz igénybe.

A fotoepiláció az egyik módja annak, hogy eltávolítsa a hajat nagy impulzusú fénygel. A technika azon a tényen alapul, hogy a haj pigment - melanin, amely a szárban és a hajhagymában koncentrálódik - képes a fényhullámok elnyelésére.

Elég drága az összesített módon, de azt ígéri, hogy néhány eljárásban majdnem teljesen megszabadul a nemkívánatos hajtól. Emellett fájdalom és irritáció nélkül, és egy eljárás csak néhány percig tart!

Általában csábító és nagyon kívánatos, ugye? :)

Szerencsére most már megvásárolhat egy otthoni fotószűrőt, sok szépségberendezés gyártója már gyártja az eszközeit. Van egy Philips Lumea IPL SC1995 / 00 készülékem, amely önálló használatra otthona. A különbség a szalon eljárással az, hogy az otthoni fotószűrők kevésbé hatékonyak és nem igényelnek speciális képzést, csak az utasításokat kell követnie.

A készülékem 250 ezer villogásra lett tervezve, ez már több évre elegendő.

Ár - 25 000 - 27 000 rubel a vásárlás helyétől függően. Vásárolhat hardverboltokban (MediaMarkt, Eldorado, stb.)

A készülék nagy karton csomagolásban van, teljesen fel van szerelve, nem kell külön vásárolni.

A készlet tartalmaz:

- maga az eszköz,

- tápkábel (hálózati feszültségű),

- kényelmes tárolózsák

- lencse tisztító kendő,

- utasítást.

FONTOS! Használat előtt olvassa el teljesen az utasításokat! Nagyon átfogó, és válaszol minden felmerülő kérdésre. Tartalmaz egy viszonylag nagy ellenjavallatok listáját is. Szükséges tanulmányozni, különben egyszerűen használhatja a készüléket, vagy akár önmagát is károsíthatja. Az olvasás legfeljebb 10 percet vesz igénybe, ne hagyja figyelmen kívül.

Íme néhány ellenjavallat:

. Meg szeretném jegyezni, hogy a photoepiláció csak a sötét hajú, világos bőrön hatékony. Ha sötét bőrű, szőke vagy vörös hajú, akkor nem várhat semmilyen hatást, a fotószárítás nem felel meg az Önnek.

Az eszköz maga is egy kis, kényelmes ergonómiai formájú hajszárítóhoz hasonlít. Kényelmes a kézben, nem nehéz.

Közvetlenül a mutatóujj alatt egy gomb, amely elindítja a vakut, a felső panelen van egy bekapcsológomb (más néven a teljesítményszint kapcsolója) és egy nyílás a készülék hűtésére a működés közben.

Összesen 5 szint van, személy szerint az ötödiket használom, nem okoz nekem kellemetlen érzést. Működés közben a készülék zajos, teljesen normális - a hűtőrendszer működik.

A bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával kikapcsol.

Az oldalon van egy készenléti jelző, amely zölden világít, ha az eszköz üzemkész. Amikor először vártam, hogy felgyulladjon, végül vártam, hogy a fotó-epilátor kikapcsoljon. :) Valójában a jelző csak akkor világít, ha a készülék elég szoros a bőrhöz, ha rossz helyzetben van, nem világít, és a vaku nem fog működni.

Ha a jelzőfény világít, megnyomhatja a gombot, a vaku azonnal megjelenik. Ez egyébként nagyon kényelmes és körültekintő, mert a villogások nagyon fényesek, és ha a bőrrel való érintkezéstől függetlenül dolgoztak, könnyű lenne károsítani a látást.

Van egy diavetítés mód, amely néhány másodpercenként villanást generál, miközben a gombot megtartja. Ez azt jelenti, hogy csak rögzítse és mozgatja a készüléket a bőrön.

Működik a hálózaton. Számomra nincsenek kellemetlenségek, a huzal elég hosszú, a dugó szabványos.

A fúvóka könnyen eltávolítható, könnyebben tisztítható a lencse. A tisztításhoz egyszerűen törölje le a csomagban található szalvétát (pár vízzel nedvesítheti).

A készülék a következő területeken használható: lábak, földalatti területek, bikini vonal, karok és has. De semmiképpen nem használhatja azt a mellbimbókon, az ajak fölötti területen, és nem szabad túlságosan nagyon mély bikinit csinálni.

Használat előtt győződjön meg róla, hogy eltávolítja a hajat (jobb, ha csak borotválkozik, de viaszepilátor / cukor). Ha a szőrszálak a kezelendő területen maradnak, akkor a használat során egyszerűen elpirulnak, és elmosódnak a lencse.

A bőrnek teljesen száraznak és tisztának kell lennie, ha a krém / dezodor stb. Került alkalmazásra, akkor a bőrt meg kell tisztítani. A szájnyílások jobban lefedik vagy ragasztják.

Ha a bőr száraz, tiszta és sima, folytassa a szőrtelenítéssel.

Nagyon jó bőröm és elég sötét (bár ritka) hajom van. A készüléket az alsónemeken, a hónaljokon és a bikini területen használom.

Nagyon kevés időre van szükség: hónalj - mindkettő 2 percig, lábak - mindkettő 7-10 percig, bikini - 5 perc.

Használat után nincs irritáció, és a folyamat során nem érzem magam kényelmetlenül, csak enyhe égő érzés a járvány idején (5. szinten).

Az ilyen „nem nyomkövetés” kezelés egyetlen hátránya, hogy a nyomkövetés valójában nem marad, és egyszerűen nem látja, hogy melyik zónát dolgozzák fel, és ami nem, ez különösen kényelmetlen nagy területek (lábak) feldolgozása során.

Ami a hatást illeti

A gyártó szerint a tartós hatás csak 4-5 eljárás után jelenik meg. A folyamatom hosszabb volt. Őszintén vártam egy kicsit.

Az első eljárás után semmi sem történt. Azt hittem, hogy a haj néhány napon belül kiesik, de két héttel telt el, és a hajam még nem vékony egy kicsit. Az első eljárás 4 teljesítményszint mellett történt.

A második eljárás után sem történt semmi. Bár már az 5. szinten tettem. Még ideges voltam, mert a készülék egyáltalán nem cselekedett. Világos bőr, sötét haj, de nem volt hatás.

A harmadik eljárás után! És ez egyáltalán nem azonnal. Majdnem 2 hétig tartott, és észrevettem, hogy a haj elkezdett kiesni a fókuszból. Még mindig nem figyeltem a sátrakra gyakorolt ​​hatást, de a bikini és hónalj zónában vicces „kopasz foltok” voltak.

A negyedik eljárás után észrevettem, hogy a szőrszálak kissé ritkábbak lettek, a bikini és az alvilági területeken még inkább kialakult a „kopaszság”, a haja vékonyabb lett, bár tovább nőtt. A felnevelés problémája nem vész el.

Az ötödik eljárás után semmi sem változott a negyedik után történthez képest.

Ez már több mint 3,5 hónap, és a haj még mindig növekszik a bikini és a hónaljban, bár vékonyabb és ritkább lett. De nem tudom simanak nevezni a bőrt, még mindig súrolom és használom az epilátort. És a lábakon a hatás nagyon jelentéktelen. De ott vannak könnyebb hajom, ezzel összekapcsolom a látható hatás hiányát. Egyébként a haj teljesen észrevétlenül esik ki! Csak egyszer - és kialakult kopaszság. :)

A készülék teljesen biztonságos, még a maximális szintnél sem károsítja a bőrt (a használat után soha nem volt égési vagy egyszerű kellemetlenség).

Általában ez a szőrtelenítés atraumatikus módszere, amely számomra személyesen egyszerűen segítő szerepét töltötte be, mivel nem teljesen eltávolítja a hajat, hanem csak kevésbé gyakorolja.

Talán több időre van szükségem. Én továbbra is használok, csak egy kicsit kevesebb (3-4 hetente egyszer), figyelemmel fogom kísérni a dinamikát

http://www.samplesociety.ru/blog/otzyv-o-fotoepilyatore-philips-philips-lumea-ipl

A legjobb fotószűrők a szőrtelenítéshez a felhasználók szerint

A növényzet nélküli, sima bőr szép és esztétikus, de az ilyen eredmények eléréséhez, például egy borotva vagy szőrtelenítő krém segítségével, kényelmetlen és még biztonságos is. Ebben az esetben a legjobb fotoszilátorok kerülhetnek megmentésre, melynek előnyei és hátrányai ebben a minősítésben szerepelnek. Miután elolvasta ezt a TOP-t, felveheti a jó ajánlattevőket, és megteszi a helyes választást.

Mi a jobb - fotó vagy lézer epilátor

Figyelembe kell venni, hogy a fotodevízió 755 nm hullámhosszú melanint melegít fel anélkül, hogy a bőrt befolyásolná, míg a lézerberendezés a dermist is befolyásolja, ami miatt a szépségszalonokban speciális hűtőgéleket használnak.

Itt van egy táblázat, amely leírja mindkét lehetőség erősségeit és gyengeségeit:

Mindkét eszköz típusának előnyei és hátrányai alapján elmondhatjuk, hogy a szőke haj tulajdonosai még mindig jobbak lézeres eszközöket választani, a többit pedig a második lehetőséget.

Melyik fotoepilátor a legjobb cég, melyet otthonában választhat?

A fő csaták a két óriás között - a "Brown" és a "Philips" cégek között megnyíltak. A heves küzdelem ellenére a kevésbé ismert Silk'n Glide gyártónak sikerült a vezetők soraiba szorulnia.

Most részletesebben elmondjuk az egyes cégeket:

 • A Braun egy név, amit sokan az epilátorokkal társítanak, miközben számos más népszerű elektromos termék áll rendelkezésre a márka alatt, beleértve a hajápolási termékeket is. A vállalat modern IPL technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a készülék felismerje a bőrszínt.
 • Philips - ez a cég mindig hallható, mivel nagy és kis háztartási készülékek széles választékát gyártja. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek ígéretet tesznek a haj mennyiségének 92% -os csökkentésére 3 eljárásban. Mind a hálózati modellek, mind az akkumulátorteljesítményűek. A termék ára valamivel drágább, mint Braun, de az áruk jellemzői szinte azonosak. Ezért nem lesz hiba az egyik vagy a másik kiválasztása.
 • A Silk'n egy olyan izraeli gyártó, amely most kezd a lendületre a FÁK piacán. Az epilátorral rendelkező vásárlóknak jó munkakörnyezetet és módok széles választékát szeretnék. A vállalat különös figyelmet fordít az eszközök konfigurálására, az eszközöket különböző fúvókákkal - az arc, a bikini zónák stb. Ha összehasonlítod a Silk'n árképzési politikát ugyanazzal a Philips-szel vagy Braun-szal, akkor ez a leginkább előnyös a vásárlók számára.

A legjobb fotószűrő értékelés

Fő figyelmet fordítottunk az olyan jellemzőkre, mint a teljesítmény, a kényelem, a praktikusság és a hatékonyság hatékonysága. A legjobb otthoni fotoszilátorok kiválasztásánál fontos szempont volt a hatás időtartama, a szőrtelenítés fájdalommentes eljárása és az eszköz sokoldalúsága (az otthoni hajszálak eltávolítására az arc, a lábak, a bikini terület stb.).

A következő jellemzőket vették fel a kiegészítő jellemzőkből:

 • Súly, méret és alak;
 • tervezése;
 • A rendelkezésre álló módok száma;
 • Patron erőforrás;
 • Tápegység - a hálózatról és / vagy az akkumulátorról;
 • További funkciók (bőrhang érzékelő, csúszó mód stb.);
 • A fúvókák száma;
 • Zajszint;
 • ár;
 • A jótállási kártya érvényessége.

Nagy szerepet játszottak az egyik vagy másik eszköz epilálásának biztonságosságának áttekintése a legjobb fotoszilátorok minősítéséből, különösen a bőr irritációját és bőrpírját érintő panaszok hiánya az eszköz használata után.

A legjobb fotószűrők

Ez a minősítés 5 különböző árkategóriájú eszközt jelent, és a helyek a következőképpen oszlanak meg:

http://vyborexperta.ru/krasota-i-zdorove/luchshie-fotoyepilyatory-dlya-udaleniya-volos-po-otzyvam-polzovateley/