logo

Hogyan kell használni a sampont Sulsen dandruff

A bőr és a váll fehér bőrmérlege sok kellemetlenséget okoz, és sokan megtagadják a sötét ruhát. A Sulsen Forte sampon segít megoldani a korpásodás problémáját. Ezen túlmenően ez a hatékony megoldás segít a seborrheás dermatitisben és más bőrbetegségekben.

struktúra

A gyógyszer fő hatóanyaga a szelén-diszulfid. Elősegíti a gomba eltávolítását és stabilizálja a faggyúmirigyek működését, megszünteti a mycosis okát és javítja a psoriasis állapotát.

A Sulsen Forte sampon segít megoldani a korpásodás problémáját.

 • lauril-szulfát (ennek köszönhetően hab keletkezik);
 • citromsav és szalicilsav (húzza meg a szőrtüszők pórusait);
 • klimbazol;
 • benzil-alkohol;
 • parfümök.

Farmakológiai hatás

A korpásodás átfogó kezelést igényel. A gyógyszer egyszerre többféle irányban is működik:

 1. Stabilizálja a faggyúmirigyek működését. A szerszám nemcsak a szekretált szekréciók mennyiségének normalizálását segíti, hanem a halott sejtek fejlődését is gátolja.
 2. Fungicid hatású, kiküszöböli a gomba (Pitirosporum), amelynek létfontosságú aktivitása a korpásodás leggyakoribb oka.
 3. Keratolitikus hatása van. A szakértőknek sikerült meghatározniuk, hogy ha a seborrhea sejtek leválnak a nedvesség elvesztése előtt. Ez a folyamat bőrirritációt vált ki, melyet vörösség, égő és egyéb problémák kísérnek. A Sulsen sampon felgyorsítja a bőr regenerálódását és elnyomja a gyulladásos folyamatokat.
 4. Halott bőr hámlását végzi. Ez a hatás lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megszabaduljon a korpásodásmaradványoktól.

A gyógyszer fő hatóanyaga a szelén-diszulfid. Elősegíti a gomba eltávolítását és stabilizálja a faggyúmirigyek működését.

A szulfátokban jelen lévő kénelemek kedvezően hatnak a tüszők állapotára, javítják a haj növekedését. A hatás perzisztens, mert a kén nem mosódik ki még a mosás során sem, beleértve a zsíros fejbőrt.

Használati jelzések

A Sulsen sampont a következőkre jelölték:

 • ótvar;
 • korpásodás;
 • olajos haj;
 • a fej bőrének gyulladása;
 • seborrhea;
 • zoster.

Ellenjavallatok

A Sulsen eszköz gyengén agresszív. Minimum hatása van a fejbőr bőrére. A Sulsena használatának ellenjavallata csak egyéni intoleranciát mutat a készítményben szereplő anyagokkal szemben.

A szerszám fungicid hatású, kiküszöböli a gomba (Pitirosporum).

Hogyan kell használni a Sulsen sampont?

A terméket 75 ml-es mennyiségben vagy egy kicsit többre felvisszük nedves hajra és gondosan habokra. Ezt masszírozással, a készítmény bőrbe dörzsölésével kell elvégezni. Szükség esetén az eljárást megismételjük.

A gyártó azt javasolja, hogy a terméket az ugyanazon termékcsaládból származó paszttal kombináljuk. Ebben az esetben pozitív eredmény várható már az első héten belül.

A gyógyszer kizárólag külső használatra szolgál. Alkalmazása során el kell kerülni az anyag érintkezését az arc és a nyálkahártyák bőrével (beleértve a szemet is).

Nem kívánatos, hogy a sampont hetente kétszer gyakrabban használják.

A Sulsen-t 3-4 percig a fejre kell hagyni, majd vízzel öblíteni.

Terhesség és szoptatás alatt

A sampon használatával kapcsolatos kérdéseket a gyermek terhessége vagy szoptatása során előzetesen meg kell beszélni orvosával.

Lehet gyerekek

A kábítószer Sulsen nincs korhatár használata.

A Sulsen sampon mellékhatásai

Gyógyszeres sampon használata esetén a következő mellékhatások jelentkezhetnek:

 • hajszínváltozás;
 • allergiás reakciók (ekcéma, dermatitis, égés és viszketés);
 • a bőr gyulladása / irritációja.

Ha negatív reakciók lépnek fel, hagyja abba a Sulsen termék használatát, és vegyen egy nem-szulfát sampont.

A termék korpásodás esetén van feltüntetve.

gyártó

Amalgam-Lux Company (Ukrajna), az orosz cég Mirrolla.

Az értékesítés és a tárolás feltételei

A gombaellenes szereket Sulsen a korpásodás és a hajhullás ellen kapható.

A Sulsen sampon költsége

Oroszországban: 250-270 rubelt. 150 ml-es üveg gombaellenes szerrel.

Ukrajnában: 80-97 UAH. azonos üveghez.

analógok

 • Mirroll Mite;
 • Kénpaszta;
 • Bifon (krém);
 • Aeroszolos bőr sapka;
 • Mikozoral;
 • Nizoral (további információ itt olvasható);
 • Ketozoral;
 • Ketokonazol.

Vélemények

Adeline Gorbachev, 30 éves, Moszkva

Ezt a bőrápoló sampont az ukrán jó barátom ajánlotta. Két évig próbáltam megbirkózni a korpásodással, de minden vállalkozásom nem adott eredményt. A problémát súlyosbította az a tény, hogy zsíros fejbőrem van, így sok lotion és sampon hatékonysága jelentősen csökkent az alkalmazás után.

Ennek eredményeként kaptam egy receptet egy bőrgyógyásztól a sampon megvásárlására, és azt a legközelebbi gyógyszertárban találtam meg. A korpásodás 2 héten belül teljesen eltűnt. Most sötét dolgokat tudok viselni, és nem félek, hogy ezeket a fehér mérlegeket újra lefedik. Ez olcsó. Nem mellékhatások.

Vladimir Konopatov, 35 éves, Kazan

Ez a sampon meggyőzött a seborrhea kezelésére gyakorolt ​​hatásáról. Sok analógot próbáltam meg, de nem is kell összehasonlítanom őket ezzel a kompozícióval. Örömmel és a kábítószer költségével - hasonló hatás esetén rendkívül kicsi. A bőr irritációja gyorsan eltűnik, a hámlás is fokozatosan eltűnik. A gyakorlatban tesztelt megbízható gyógyszer. Most azt tanácsolom neki minden barátaimnak és ismerősömnek, akik észreveszik a fehéres mérlegeket a vállukon.

Vlad Plotnikov, 43 éves, Kursk

A feleségem megvásárolta ezt a gyógyszert, amikor észrevette, hogy a hajom rosszabbodott, és a korpásodás megjelent. Elolvastam az utasításokat, elkezdtem használni. 1,5 hét elteltével a probléma után nincs nyomkövetés. Örülök, hogy most meg tudom viselni kedvenc sötétbarna pulóvert, amit az anyám kötött.

Marina Solomatina, 34 éves, Lipetsk

A források felhasználásának pozitív hatása a terápia megkezdését követő első napok óta figyelhető meg. Elégedett vagyok az eredménnyel, figyelembe véve, hogy a sampon az importált társaikhoz képest olcsó. Most fekete ruhásszekrény-elemeket tudok viselni, és nem kell aggódnom a megjelenésem miatt. Vettem egy pár palackot raktáron.

http://doloygribok.ru/preparaty/shampun-sulsena.html

Gombaellenes szer Amalgam Sulsen sampon

A Shulsen samponról és a Sulsen pasztaról. Szabadság a seborrhea 2. részétől + fotó

Ma úgy döntöttem, hogy a korpásodás elleni küzdelem történetének második részét írom, ha azt mondanám. természetesen vicces, de mégis azok, akik a súlyos korpásodás, a seborrhea és a dermatitis problémájával szembesültek, közelebb kerülnek visszajelzésemhez.

Szóval, már írtam, hogy az életemben többször is nagyon erős seborrheaval találkoztam. Utoljára Keto-plus sampont használtam, ami sokat segített. Néha csak elviselhetetlen viszketés volt, a bőrön lévő rózsaszín plakkok eltűntek, és a hó mennyisége jelentősen csökkent.

De mégis volt néhány probléma a hajjal és egy kicsit a fejbőrrel.

Mi bánt engem:

1. Nagyon hígítottam a hajam. Bár a haj egyáltalán nem hagyta el a fejemet, de bármi lány, azt hiszem, észrevette és tapasztalja az ilyen pillanatokat.

2. A Keto-Plus sampon múltbeli felülvizsgálatában elfelejtettem rámutatni, hogy bár a sampon egy bumm segítségével kezeli a fejbőr zsírját, de úgy tűnik számomra, hogy megszárította a hajam (szerintem a cink a kompozícióban)

Sulsenához fordultam, mert tudtam és hallottam a fülem szélétől, hogy jó volt segíteni a korpásodás eltávolításában és csak menteni a hajam. Szóval azonnal vásároltam mind a tésztát, mind a sampont.

Elkezdtem használni a Sulsen sampont, miután abbahagytam a Keto Plus használatát.

A palack meglehetősen nagy térfogatú - 150 ml (ha összehasonlítjuk mind a Keto vagy Nizoral térfogatát és árát 60 ml-ben, hanem 350 r áron), akkor 220 rubelbe kerül.

A csomagoláson feltüntetett Sulsen sampon 1. lépés - hatékony tisztítás.

Nincs külön utasítás a tészta vagy sampon számára, minden a csomagoláson szerepel.

A sampon és a paszta hatóanyaga a szelén-diszulfid.

Azt kell mondanom, hogy nem láttam máshol ebből a hatóanyagból a korpás samponokat. Általában cink vagy kátrány, vagy ketokonazol a készítményben. Tehát, akinek a korpásodása már nem reagál rájuk, valószínűleg jobb, ha pontosan próbálkozunk Sulsennel.

Hogyan használhatom a sampont? Csak 2-3 napig mossuk meg a hajukat, és tartsuk a haját 3 percig.

A gyógynövények szaga, nem éreztem semmilyen kellemetlen szagot, tetszett a szag. És véleményem szerint elég jó hab, nem rosszabb, mint más samponok.

A sampon konzisztenciája meglehetősen vastag, a tojássárgája színe. Elég óvatosan használják:

Mi adta nekem a sampon használatát? Végül a hó leesett. Valójában ez a sampon és harcok - megtisztítja a bőrt a túlzott "mérlegektől" és megszünteti a zsírt.

Tehát ebben a tekintetben a sampon segített nekem. Samponozás után mindig 2% Sulsen pasztát használok.

A cső 2% -os paszta 120 rubel, 75 ml térfogat. Amint azt jeleztük - a paszta STEP 2 - aktív ápolás.

Akkor kezdtem használni a pasztát, amikor Keto Plus-ot használtam. Mosás után helyezzük a bőrre, és 15 percig tartottuk, majd lemosni.

A tészta 2% szelént is tartalmaz. (van még 1%).

Mit akarok mondani a tésztáról:

Szag. "Rosszabb", mint egy sampon, valamilyen gyógynövény. Nem rózsák, de megengedhető. Azt hiszem, valószínűleg a gyártó teljesen megduzzadna valamilyen fixálót a pasztába, de köszönöm Istennek, hogy nem csinálta, kevesebb kémia jobb, azt hiszem. Végül, és a paszta és a sampon a bőr és a haj kezelésére szolgál, nem csak a kozmetikumokra.

Összhang. A paszta konzisztenciája, mint egy vastag krém. A pasztát azonban a hajhoz viszonylag könnyen alkalmazzák, és könnyen eloszlik.

Meglehetősen rövid hajaimhoz a paszta mennyiségét használom, mint a képen, csak a bőrre próbálom alkalmazni, így egy fésűvel.

Könnyen mossa le a pasztát, egy kis habot. A haj után tiszta, könnyen fésülhető.

Általában azt akarom mondani, hogy a tészta csak csodálatos volt, anélkül, hogy túlzásba jött volna. Amint azt jeleztük, a paszta erősíti a hajat, ragyog, megállítja a veszteséget. De mennyire hatékony ez, világosan láttam, hogy két fotót összehasonlítok körülbelül 2 hónapos különbséggel:

Természetesen nagyon meglepődtem! Azt hiszem, most sokkal hosszabb ideig fogom használni a pasztát, hetente egyszer megelőzni.

By the way, sem sampon, sem paszta, legalább festék hajjal, azt hiszem, ez fontos soknak.

Tehát bárki, aki hasonló problémával van velem, nagyon ajánlom a sampont és a beillesztést. És az eredmény kiváló, és az ár nem egészen drága, ha összehasonlítjuk.

Sulsenából (valamint a halolajból) a haj egyre gyorsabban növekszik, megjelenik egy alsószőrzet! Ellenőrizni kell!

Sulsena - csak az üdvösség! Már korábban írtam a Sulsen pasztáról, de most szeretném megosztani benyomásaimat és a sampont:

? Először is, lenyűgözve a "Sulsena" elérhetőségét! Milyen sampont, milyen pasztát lehet vásárolni szinte minden üzletben / gyógyszertárban (legalábbis Ukrajnában / Ukrajnában);

? Az ár egyszerűen elképesztő (még a már nem ilyen nagy mennyiség ellenére is), a kollégáihoz képest csak gyenge! Meg kell jegyeznöm, hogy amint 1-1,5 évvel ezelőtt, a kitörések megértették, hogy ez egy aranybánya, a Sulsen ára kis boltokban kezdett erősen növekedni;

? A minőség tekintetében: a minőség csak a tetején van! Sulsena megbirkózik a legnehezebb esetekkel! Milyen sampon, milyen paszta nem maszkol, nevezetesen TREAT! Emellett a haj kezd gyorsabban növekedni Sulsenától (valamint a halolajtól), de megjelenik az aljszőrzet! Ellenőrizni kell!

? Hogyan kell használni: sampont, ne mondd, hogy valóban hab, nincs. Sűrű, kicsit hígítani kell a vízzel a tenyerében, és hajra kell felhordani. Két mash-ben való mosáshoz elegendő a második alkalommal már hab. Tökéletesen lemosódik. Ne zsírosodjon meg, és ne száradjon!

? A "Sulsen" paszta sampon használat után is szorosan be kell zárni, és semmiképpen sem szabad kinyitni a sapkát!

? Elég, ha hetente háromszor használjuk a profilaxisra, és hetente egyszer. És akkor, és egyáltalán, csak a rendszeres sampont és a hajgal kapcsolatos problémákat fogod használni.

? Ami a szagot illeti: a haj szaga továbbra is fennmarad. Mondjuk csak, nem kifejezetten, hanem mint fátyol (csak akkor hallod). Nos, mit tehetsz, a szépség áldozatot igényel! Nem hallottad a „Frieder® Tar” drága eszközök „illatát”.

Összefoglalva, azok, akiknek kisebb a problémája a fejbőrrel, azt tanácsolom, hogy használjon egy dologot, de azok számára, akik rossz esetben vannak, győződjön meg róla, hogy mind a sampont, mind a Sulsen paszta.

Higgy nekem, egy idő után a hajod megjelenése / állapota megváltozik a jobbra!

http://xlebez.ru/protivogribkovoe-sredstvo-amalgama-sulsena-shampun/

Útmutató a Sulsen sampon használatához a korpásodás és hajhullás, az értékelés és az ár érdekében

A hajhullás, a fejbőr seborrhája és a bőséges korpásodás gyakori probléma, hogy a Sulsen samponja segít megszabadulni. Ismerje meg a Sulsena tevékenységét, hogyan használja fel, és a sampon árait ebben a cikkben.

A Sulsen sampon összetétele

A szelén-diszulfid (selenii-szulfidum) a hatóanyag fő aktív összetevője, amely irányított hatást fejt ki a korpásodás, az élesztő-szerű gombák fő okára. A diszulfid mellett a gyógyszer számos segédanyagot is tartalmaz:

 • a víz;
 • gliceril-sztearát;
 • parfüm;
 • cetil-alkohol;
 • citromsav;
 • propilénglikol;
 • fahéj-alkohol;
 • szalicilsav;
 • nátrium-hidroxid.

Sulsen Amalgam

Az ukrán kozmetikai gyártó az Amalgam több mint tíz éve gyárt Sulsen amalgám sampont. A termék kellemes illatú illatos gyógynövényekkel rendelkezik, ami igazi élvezetet tesz a felhasználási eljárásnak. A speciális gyártási technikák lehetővé teszik, hogy az eszköz megakadályozza az élesztőgombák elterjedését és hozzájáruljon annak pusztulásához. A gyógyszer hatékonyan küzd a korpásodás fő okaival, többek között:

 • fokozott faggyútermelés, amelyet a faggyúmirigyek működési zavarai váltanak ki;
 • psoriasis, amelyben az epidermisz halott sejtjei felhalmozódnak;
 • a bőr túlzott szárazsága.

Sampon peeling

Az eszköz hatékonyan gátolja az élesztő aktivitását. A Sulsen sampon Peeling, kivéve a szelén-diszulfidot, polietilén granulátumot tartalmaz, amely gyengéd, de mélyen tisztítja a bőrt. A szemcsék óvatosan masszírozzák a bőrt, javítják a vérkeringést, erősítik és fokozzák a hajgyökereket. A hámlás eredményeként eltávolítják a cornized epidermis ragadós pelyhét, eltávolítják a szennyeződéseket és a korpásodást a hajból és a bőrből. A sampon és a hámlasztás segítségével a komplexben a Sulsen fokozott hatást gyakorol a korpásodás okaira, hozzájárul a gyors eltávolításához.

Hogyan működik a Sulsen

A gyógyító tulajdonságok mellett a szulen sampon képes arra, hogy aktívan vigyázzon a hajra, és egészséges megjelenést kapjon. A Sulsena a következő kozmetikai hatásokkal rendelkezik:

 • eltűnik a viszketés;
 • a szálak szépen ragyognak, selymesekké válnak;
 • a zsíros csillogás eltűnik, a hajmosás szükségessége ritkábban fordul elő;
 • a túlságosan száraz haj rugalmassá, puhavá válik;
 • a haj növekedése felgyorsul.

Psoriasis sampon a fejen

A fejen levő pikkelysömör okai sok - a rossz táplálkozásról a súlyos anyagcsere-rendellenességekre. A betegséget az érintett területen a desquamáció, a viszketés, a plakkképződés és az ezüstös skálák jelzik. A psoriasisra megfelelően kiválasztott sampon a kezelés fontos része. A Sulsen psoriasisra történő alkalmazásakor ilyen pozitív változások tapasztalhatók:

 • a bőr viszketésének és hámlásának csökkentése;
 • a kiütések számának csökkentése;
 • a gyulladás eltávolítása és az irritáció kiküszöbölése;
 • bőrlágyítás;
 • távolítsa el a felesleges zsírt;
 • a hajat az epidermisz halott sejtjeiből tisztítjuk.

Dandruff Sulsen sampon

A korpás sampon Sulsen hármas hatást gyakorol a betegség fő okára:

 • citosztatikus - szabályozza az epidermisz sejt-megújulását, normalizálja a faggyúmirigyek működését;
 • fungicid - gátolja a gombák növekedését, megsemmisíti a környezetet a szaporodásukhoz;
 • keratolitikus - elpusztítja a halott sejteket, megakadályozza a korpásodás kialakulását.

A korpásodás elleni küzdelemben nem elegendő csak orvosi sampont használni, mivel megjelenésének oka nem mindig a gomba és a fejbőr betegsége. A Sulsen számára örökre enyhíti a korpásodást, ezért ajánlott betartani ezeket az alapvető szabályokat:

 • megszabaduljon az endokrin problémáktól;
 • eszik jobb, feltöltve a vitaminok hiányát a szervezetben;
 • a mentális és fizikai feszültség elkerülése;
 • ne fejtsen túl, vagy ne fejtse túl a fejbőrt;
 • kevésbé valószínű, hogy hajszárítót, hajsütővasat, kémiai festékeket használnak;
 • a hajhigiénia fenntartása;
 • kerülje a stresszt, az idegtörést.

Sulsen hajhullás sampon

A hajhullás gyakori probléma, amely számos különböző korú embert érinti. A hajhullás fő okai a következők:

 • gyenge immunitás;
 • vas hiánya a szervezetben;
 • reakció a gyógyszerekre;
 • hormonális rendellenességek;
 • seborrhea, dermatitis;
 • a fejbőr edényeinek elégtelen vérellátása;
 • kiegyensúlyozatlan étrend;
 • a stressz hatásai;
 • rossz ökológia;
 • hőmérséklet csökken.

A haj teste ként tartalmazó aminosavakból áll, amelyek hiánya szárazságot, törékenységet és törékenységet vált ki. A szelén-sampon a hajhullás miatt, a szelén-diszulfid tartalmának köszönhetően, amely 45% -os kén, hatékonyan oldja meg ezt a problémát. A haj a lehető legerősebbé és rugalmasabbá válik, a leesési folyamat megáll. A rendszeres használat nemcsak aprólékos gondozást biztosít, hanem felgyorsítja az új szőrszálak növekedését is.

Sulsen sampon - használati utasítás

Ahhoz, hogy otthon jöjjön létre jó eredmény, használja a gyógyító sampont helyesen. A Sulsena kezelését hetente legfeljebb háromszor kell elvégezni, és megelőző célokra tíz naponként használják az anyagot. Szembe jutás esetén a nyálkahártya irritációjának elkerülése érdekében alaposan öblítse le vízzel. A használati utasítás számos műveletet tartalmaz:

 1. a nedves hajra kis mennyiségű terméket kell felhordani;
 2. győződjön meg róla, hogy a szerszámot a szálak teljes hosszában húzza;
 3. puha mozdulatokkal az ujjával, a fej masszírozásával, ami fokozza a keratinizált mérlegek hámlásának folyamatát;
 4. három percig hagyja a kábítószert a szálakon;
 5. végezze el a termék alapos öblítését meleg folyó vízzel;
 6. ismételje meg az eljárást.

Ellenjavallatok

A dermatológusok által a sampon használatára vonatkozó komoly korlátozásokat nem azonosítottak, az eszköz nem jelent veszélyt és nem károsítja az egészséget. Ellenjavallatok sampon A Sulsen csak olyan személyek számára létezik, akik egyedi érzékenységgel rendelkeznek, örökletesek vagy szerzettek, a gyógyszer összetevőihez. A terhesség és szoptatás ideje alatt a nők számára ajánlott pénzeszközök használata ajánlott, hogy beszéljen orvosával. A Sulsen sampon semleges pH (sav-bázis egyensúly), nem okoz allergiát.

Sulsen sampon ár

A Sulsen sampon egy olcsó eszköz, melyet sok orosz boltban lehet megvásárolni vagy online gyógyszertárból rendelni. Ismerje meg, hogy a különböző moszkvai gyógyszertárakban mért 150 ml-es szulsen sampon költsége különbözik az alábbi táblázatban.

http://sovets.net/11376-shampun-sulsena.html

Milyen előnyei vannak a Sulsen samponnak a többi korpásodás elleni termék felett?

A fehér mérleg a hajadon kényelmetlenséget okoz, és arra kényszerít, hogy feladja a sötét dolgokat? Itt az ideje, hogy egy taktikai megoldást - a Sulsen sampon megvásárlását - igénybe vegyük. Ezt az eszközt úgy tervezték, hogy megszabaduljon a fejbőrön való hámlásról és megszüntesse a seborrheás dermatitis által kiváltott gyulladásos folyamatot.

Hogyan működik a Sulsen sampon

Kevés ember tudja, de a legtöbb esetben a korpásodás a Pitirosporum gombájának aktív szaporodása miatt jelentkezik a fejbőr bőrén. A mikroorganizmus növekszik és kolóniákat képez, mivel a faggyúmirigyek túlzott mennyiségű faggyút válnak ki.

Kezeljük a korpásodást. Először, szüntesse meg az oka annak kialakulását. Ezek lehetnek állandó stresszes helyzetek, hormonális zavarok, vitaminhiány, hirtelen éghajlatváltozás, nem megfelelő anyagcsere. Ezért egy személynek étrendre kell mennie, meg kell szüntetnie az idegrendszeri rendellenességeket, és orvosi készítmények segítségével stabilizálni kell a hormonszintet.

Egy ilyen terápiával párhuzamosan szükséges a gomba fejlődése elleni küzdelem, és a keratinizált derma leválasztása. Ez a korpás sampon Sulsen, hogy segítsen ebben.

Érdekes pont: a Sulsen korpás sampont először a hazai tudósok fejlesztették ki a múlt század 60-as éveiben. Ma már több orosz és ukrán gyógyszergyártó cég gyártja. Az orvosi kategóriát kezeli, ezért csak egy gyógyszertárban szabadul fel.

A Sulsen sampon négy irányban működik:

 1. Cytosztatikus hatás érhető el, azaz javul a faggyúmirigyek munkája. Emellett a titok nemcsak a megfelelő mennyiségben választódik ki, hanem csökkenti a dermis felső rétegének elhalt sejtjeinek növekedését is. Így a korpásodás sokkal kevesebb lesz.
 2. A fungicid hatást végzik, a Pitirosporum gomba, amely biztonságosan szaporodik a fejbőrön, elpusztul. Először is maga a gomba megszűnik, és másodszor, a titok szekréciójának csökkentése kiküszöböli a kedvező mikroflórát a mycoses kialakulásához.
 3. Keratolitikus hatás. Az orvosok megállapították, hogy a seborrhea alatt a sejtek leválnak, mielőtt elveszítik a nedvességet. Ez a folyamat a bőr irritációjához vezet, amelyet viszketés, bőrpír és egyéb problémák kísérnek. A korpásodás elleni szuszpenzió felgyorsítja a bőr regenerálódását és megszünteti a gyulladásos folyamatokat.
 4. A karnifikált mérlegek könnyű hámlása van, amely lehetővé teszi a bőr számára, hogy gyorsan megszabaduljon a felhalmozódott teherből fehér pelyhek formájában. Ennek következtében javul az oxigén hozzáférése a tüszőkhöz, és a haj megszűnik aktívan kiszakadni.

A szulfátokban található kén jótékony hatással van a szőrtüszőre, elősegítve a haj növekedését. A mosás után sem mosható le, ezért továbbra is a fejbőrre hat, terápiás hatását kifejezve.

A szerszám a korpásodás, a gyűrűsférgek, a fürtök túlzott zsírtartalma, a fejbőr gyulladása, viszketés, megfosztás, olajos seborrhea. Ha feltételezzük, hogy a gomba fejlődik az Önben, jobb, ha konzultál egy dermatológussal vagy trichológussal az alkalmazásról, mivel a szelén-diszulfid nem érinti a mikroorganizmusokat.

Összetétel és előnyök

A Sulsen eszköz fő összetevője a szelén-diszulfid, amely nemcsak a gomba kiküszöbölését, hanem a szokásos táplálkozás megakadályozását is elősegíti, hanem javítja a faggyúmirigyek működését, a mycosis oka ellen.

Egyéb alkatrészek:

 • lauril-szulfát (természetesen nem az a legjobb, amit egy orvosi samponban lehet, de itt kis mennyiségben van jelen - habot kívánunk előállítani);
 • szalicilsav és citromsav, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy szűkítsék a tüsző pórusait, ami tovább biztosítja a fürtök erősségét és növekedését;
 • a benzil-alkohol, bár erős antiszeptikum, még mindig a tartósítószerek kategóriájába tartozik, így hátrányosan befolyásolhatja a felhasználó egészségét;
 • különböző illatok.

Bőrgyógyászok Tanácsa. Erős seborrheás dermatitis jelenlétében a legjobb, ha a sampont 2% Sulsen paszta alkalmazásával szimbiózisban alkalmazzuk. Ez a kombináció segít megszabadulni az irritációtól és a lehető leghamarabb megszünteti a korpásodást.

Előnyök és hátrányok

A pozitív szempontok közül az alábbiakat említhetjük:

 • alacsony költség;
 • az alkalmazás egyszerűsége (a kompozíciós habok gyorsan és egyszerűen megmossák);
 • nemcsak a gomba, hanem a faggyú szintézisét is elnyomja, normalizálja a faggyúmirigyek munkáját;
 • javítja a haj megjelenését (a haj kevésbé esik ki, túlságosan fényes, a fürtök lágyak és engedelmesek);
 • gyors hatás (két hét elteltével a pozitív eredmény észrevehető).

hátránya:

 • nem nagyon kellemes aroma, amely akár 3 napig is fürtökön maradhat;
 • nem pusztítja el a gomba minden típusát.

Használhatja a Skin-cap krémet, kénes kenőcsöt, Mikozoral és Nizoral samponokat a hatékony ketokonazol alapján a Sulsen termék analógjaként.

A kezeléshez meg kell vásárolni 2% Sulsen sampont (a megelőzés érdekében a hatóanyag 1% -a elegendő). A gyógyszer gyártója az "Amalgam", "Scarlet Sails" (Ukrajna) vagy "Mirra" (Oroszország) cég lehet. Az alapok költsége 100-340 rubel. A konkrét árat a következő befolyásolja:

 • csomagolási térfogat (75, 100, 150 ml);
 • a szelén-diszulfid százalékos aránya (1 vagy 2%);
 • márka gyártója (az importált termékek kicsit drágábbak lesznek, mint a hazai termékek).

A Sulsen sampont szokásos palackokban lehet megvásárolni, amelyeket egy kartondobozba helyeznek, ahol a gyártó a fő összetevőket, az alkalmazás módját és a tárolási jellemzőket jelzi. A sampon-pasztát kis csövekben értékesítik.

Ellenjavallatok

A Sulsen sampon egy kissé agresszív gyógyszer, amely minimálisan befolyásolja a fejbőrt. Gyakorlatilag nem okoz allergiás reakciókat, kivéve, hogy az egyén túlérzékeny lehet az egyes összetevőkre.

A bőrt a sampon alkotórészeinek érzékenységének ellenőrzésére néhány csepp szuszpenziót alkalmazzon a csuklóra vagy a könyök belsejére. Várjon kb. 10-15 percet, majd ellenőrizze a helyet. A vörösség, duzzanat, csalánkiütés és viszketés hiánya "zöld fényt" ad a terápiás kozmetikumok aktív használatához.

Mellékhatások:

 • égetés az alkalmazás területén;
 • enyhe vörösbőr a fejbőrön;
 • kis piros pattanások jelenléte;
 • hajszínváltozás.

Amint abbahagyja a sampon használatát, ezek a tünetek azonnal eltűnnek.

Fontos pont! Nem ajánlott a szoptató terhes nők és anyák használata. Egyes, a sampont alkotó agresszív komponensek felszívódhatnak a véráramba és provokálják a szervezetet.

A Sulsen sampon használatának korosztálya nem korlátozott, így gyermekeknek is alkalmas. Az eszközt az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériuma hagyta jóvá.

A palackot szobahőmérsékleten tárolja. Ne hagyja a sampont a fürdőszobában, mert a magas páratartalom miatt a tartalom nem használható.

Képek előtt és után

Hogyan kell használni

Alkalmazzon sampont a korpásodás elleni harcban - öröm. Néhány percnyi szabadidőt kell feltöltenie, és szigorúan kövesse a gyártó ajánlásait.

Használati utasítás:

 1. Nedvesítsd le a fürtöket langyos vízzel.
 2. Most terjesszen egy kis felfüggesztést a fejbőrre. Hab neki.
 3. Óvatosan masszírozza a sampont a fejbőrre 3-4 percig.
 4. Hagyja, hogy a termék körülbelül 11–12 percig aktiválódjon a fejen, a felhasználók azt tanácsolják. A gyártó ezt az elemet is hiányozza.
 5. Öblítse le normál folyóvíz alatt.

A kezelés időtartama 1-3 hónap, a korpásodás elhanyagolásának stádiumától és az eredménytől függően. A gyógyító szuszpenzió alkalmazása 3 naponta szükséges.

Ez a sampon könnyen használható megelőzésre. Samponozással végezze a Sulsen gyógyszeres samponját, váltakozva a rendszeres samponozással. A szerszámot hetente egyszer kell használni, és a megelőző intézkedéseket ősszel vagy tavasszal kell végrehajtani, amikor a szervezet jelentősen módosul.

Az alkalmazás hatása

Sok felhasználó megjegyezte az azonnali hatást. A seborrheás bőrgyulladást tapasztaltak azzal érvelnek, hogy a fej mosását követő első eljárás után eltűnik a kellemetlen viszketés, ami hatalmas vágyat okoz a haj állandó megkarcolására.

2 hét elteltével a korpásodás mennyisége 2-szer csökken. Ráadásul a haj revitalizálódik. Lágy tapintásúak, egészséges ragyogást sugároznak, és könnyen fésülnek.

Fontos! Amint az első eredmény észrevehető, ne hagyja abba a terápiát. Ha elutasítja a sampon további használatát, ismét fehér mérlegek jelenhetnek meg.

Így Önnek kell megvásárolnia a terméket, vagy sem. A felhasználó visszajelzései szerint a gyógyszer igen könnyen használható és pozitív hatással van. De nem minden ilyen szuszpenzió alkalmas, mert nem minden gombafaj megöli. Ezért a legjobb, ha a vásárlás előtt dermatológussal konzultálunk, mert a korpásodás okai megsérthetik az egyes szervek és rendszerek munkáját.

http://expertpovolosam.com/zdorove/perhot/sredstva/shampun/sulsena

Sulsen sampon: az eszköz áttekintése és hatékonysága

Az orosz fogyasztók körében a Sulsen ukrán „Amalgam Lux” kozmetikumok sora az ésszerű árának és kiváló minőségének köszönhetően. Termékeiket különböző gyógyszertárláncokban lehet megvásárolni.

A Sulsen sampon összetétele

A Sulsen nem egy egyszerű hajmosás, hanem a haj és a fejbőr ellátásának eszköze, azaz ez a sampon gyógyító hatása van. Ehhez, amint azt a gyártó honlapján az első oldalon találta, egy speciális receptet használnak, amely egyesíti a kozmetológia és a kozmetikai gyártás modern technológiáinak hagyományait és titkait. Minden Sulsena sampon biológiailag aktív anyagot tartalmaz, amelyek természetes eredetűek. A márka összes termékének fő összetevője a selenii sulfidum (szelén-diszulfid), amely kedvező hatást gyakorol a bőrre.

A Sulsena termékek a következő formában érhetők el:

 • sampon;
 • tészta;
 • sampon peeling;
 • tejszín;
 • szappan SulsenumForte;
 • az olajat.

Korpásodás elleni Sulsen sampon

A Sulsen sampon palackokban (150 ml) és 8 ml-es tasakban (5 db csomagban) kapható. Az eszköz jó illatú, jól habzik és megszünteti a látható és láthatatlan korpásodást. A szelén-diszulfid összetétele közvetlenül a korpásodás ellen küzd - egy élesztőgomba.

Használati utasítás:

 • nedvesítse meg a fejbőrt
 • dörzsölje a habosított sampont könnyű masszázs mozgásokkal a hajgyökerekre,
 • legalább három percig hagyja a terméket a hajra
 • öblítse le a hajot
 • Ha szükséges, végezze el az eljárást.

Sulsen sampon Peeling

Sulsena sampon Peeling is harcol a korpásodás ellen, de a szelén-diszulfid mellett polietilén granulátumokat is tartalmaz, amelyek finoman hámlasztják a fejbőr halott bőrsejtjeit.

Használati utasítás:

 • nedvesítse meg a haját
 • habosított sampont terjeszt a gyökértől a csúcsig,
 • hagyja a haját 3 percig
 • mossa le.

Pasta sulsena

A Sulsena-t vagy a Sulsena Forte-t gyakran használják seborrhea és dermatitis kezelésére és megelőzésére. A hatóanyagok összetételében is szerepel a haj növekedése.

Javasoljuk, hogy a pasztát hetente kétszer használja. A leghatékonyabb felhasználása a Sulsen samponok után lesz.

Használati utasítás:

 • alaposan öblítse le a haját minden hajtisztítóval
 • dörzsöljünk egy kis pasztát a fejbőrbe rotációs mozgásokkal,
 • 15 perc múlva le kell mosni.

Vélemények a Sulsen samponról

A termék minőségéről a legmegbízhatóbb információkat a már használóktól szerezheti be, ezért olvassa el az alábbi véleményeket.

Nem akarod elrontani a hajszerkezetet? Próbálja ki a szulfátmentes samponokat, a lista itt van.

A lányok véleménye alapján biztonságosan elmondhatjuk, hogy a Sulsen samponok valóban segítenek a fejbőr problémáinak leküzdésében, valamint elősegítik a haj növekedését. E márka eszköze a seborrhea és más betegségek kezelésére és megelőzésére használható.

http://weylin.ru/sredstva/shampuni/shampun-sulsena-otzyvy-o-sredstve-i-ego-effektivnost.html

Sulsen sampon: ki illik és hogyan kell használni

Ön seborrhea? A feje viszket rosszul? A vállak korpásodtak meg? Van egy út - a "Sulsen" sampon, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

A sampon hasznos tulajdonságai

A "Sulsen" sampon összetétele különleges elemet tartalmaz. A készítmény hatóanyaga a szelén-szulfid. Ez a gombákhoz kapcsolódik, a korpásodás legfőbb oka, és megakadályozza őket a szaporodástól. De ez még nem minden! A sampon lemosása után a komponensek a bőr felszínén maradnak, és behatolnak a felső rétegbe és a szőrtüszőkbe. Ez biztosítja az anyag hosszú távú expozícióját.

Gyógyászati ​​tulajdonságaik alapján a Sulsen sampon:

 • elpusztítja a halott sejteket és gyorsan frissíti azokat;
 • javítja a fejbőr védelmi funkcióit;
 • megállítja az élesztő gombák szaporodását;
 • zavarja a szálak aktív elvesztését;
 • normalizálja a faggyúmirigyek aktivitását és csökkenti a faggyútermést;
 • mélyen megtisztítja az epidermist;
 • csökkenti a fej mosásának gyakoriságát;
 • hosszú távú remissziót biztosít.

Már egy hétig tartó rendszeres mosás után eltűnik a viszketés és a korpásodás, és a haj egészséges, fényes és ápolt. A sampon használatának javítása érdekében egyidejűleg tegyen egy másik „Sulsen” pasztát. Természetesen a kezelést a lehető leghamarabb el kell kezdeni.

Van-e hibája az eszköznek?

Az eszköz áttekintése azt jelzi, hogy a "Sulsen" különleges aromájú, ami nem mindenki ízlésének felel meg. Szintén vegye figyelembe, hogy rosszul mosott le a hajból. Ha a sampon nem illeszkedik, a szálak kiszáradnak, és bőrirritáció és allergia léphet fel.

Használati jelzések

A Sulsen sampont a következő esetekben ajánljuk:

 • pityriasis versicolor;
 • seborrhea vagy korpásodás;
 • túlzott faggyúszekréció;
 • a szőrös rész faggyúmirigyeit érintő betegségek jelenléte;
 • kellemetlen súlyos viszketés.

A sampont megelőző célokra is felhasználhatjuk a további korpásodás megelőzésére.

Ki "Sulsena" nem alkalmas?

A Sulsena Forte számos ellenjavallattal rendelkezik:

 • terhesség
 • szoptatási időszak;
 • az összetételben lévő összetevőkre való egyéni érzékenység;
 • hajlamos az allergiás reakciók előfordulására.

Orvos tanácsai és visszajelzése a Sulsena korpás samponról:

Hogyan kell alkalmazni a sampont?

Ez az eszköz 150 ml-es műanyag palackokban kapható. A cég eldobható tasakokat is gyárt - 5 db / csomag, 8 térfogat. A konzisztencia meglehetősen vastag, a színe világos narancssárga, a pH-jelző semleges (megvédi az epidermist a kiszáradástól, és fenntartja a természetes vízegyensúlyt). A Sulsena alkalmas a fej gyakori mosására. A kezelés maximális időtartama egy hónap.

A "Sulsen" fej mosását két megközelítéssel végezzük. A helyes végrehajtáshoz használja a használati utasítást:

 • 1. lépés: Nedvesítse meg a hajat vízzel.
 • 2. lépés: Vigyen fel egy kicsit a fejbőrre.
 • 3. lépés: Alaposan dobja a karjait.
 • 4. lépés: Készítsen egy könnyű masszázst a gyökérzónából.
 • 5. lépés: Hagyja a habot a szálakon körülbelül három percig.
 • 6. lépés: Öblítse ki jól a fejét tiszta vízzel.
 • 7. lépés Ismételje meg ismét a mosást.

Figyelem! Ügyeljen arra, hogy a sampon ne kerüljön a szemébe vagy az arc bőrére! Ha ez megtörténik, azonnal öblítse ki bő vízzel.

Hol lehet megvásárolni és mennyit?

Eladó sampont a gyógyszertárakban (az orvosnak nincs szüksége receptre) vagy kozmetikai üzletekben. A hozzávetőleges ár "Sulsena" - 270 rubel, vagy 120 hrivnya 150 ml.

Vélemények

A Sulsen sampon értékelései segítenek abban, hogy világosabb képet kapjon a terápiás eszközről.

Natalia: „A Sulsen sampon csak szuper! Hosszú időn át problémáim voltak a hajaimmal - nagyon gyorsan növekszik a zsír, a fejbőr viszkető, és a korpásodás csak megkínozódik. Próbáltam különböző eszközöket, köztük népi. Ezek hatása minimális volt. Hallottam Sulsenről és úgy döntöttem, hogy megveszem. Az első hatás 2 hét után következett be. A haja elhomályosodott és kevésbé kövér, kevésbé mostam a fejemet. Természetesen elmosódott, de ez szokás kérdése. Nagyon örülök! Mindenkinek ajánlom ezt a csodálatos sampont használni.

Olga: „A sampon megütett! Vettem egy barátom tanácsára, és soha nem bántam meg! A haj egyre terjedelmesebb lett, egyre kevesebb zsírt kezdett, a vitalitás visszatért neki, még a növekedés is felgyorsult. Az ár-érték arány csak nagyszerű. Ami a zsíros korpásodást illeti, amit talán a serdülőkor óta már elfelejtettem. Most csak prevenciós intézkedésként alkalmazom a Sulsent.

Lina: „Sulsena megmentett a seborrhea-tól, amellyel a negyedik évben harcoltam. Hosszú ideig viszketés és irritáció szenvedett, a napjaimat szó szerint kellett mosni a fejem, a hajam kellemetlenül szaglott, a bőröm zsíros kéreg volt. Kellemetlen emlékezni! Sulsenának köszönhetően ez a pokol megállt. Már a 10. napon a mérlegek többször is kisebbek voltak, és a haj friss és frissen maradt néhány napig. Nemrégiben ugyanaz a probléma a barátnőmmel szembesült. Azt tanácsolta neki, hogy ez a gyógyszeres sampon - próbál, vár az eredményre.

Catherine: „Szeretném elmondani a Sulsen samponnal történő korpásodás kezelésével kapcsolatos tapasztalataimat. Vettem egy mintavevőt a boltban, sokáig feküdt. Aztán elkezdte észrevenni, hogy a fejét megkarcolja, és a korpásodás a vállán zuhant. Aztán eszébe jutott a próba. Tetszett az első mosási élmény, természetesen nem számítva az erős szagot. A viszketés azonnal eltűnt, nagyon elégedett. Aztán egy hónapig vett egy üveg és szappanos szálakat. A korpásodás teljesen eltűnt, a haj kezdett gyorsabban növekedni, mert most nem zavarják a fej mérlegét. Mindenki boldog, mindenkinek tanácsot adok!

Tatyana: „Hosszú ideig Sulsena segítségével megszabadultam az olajos seborrhea. Meggyógyult és elfelejtett! És akkor a fiam elkezdett korpásodni. Amit most nem próbáltunk meg, milyen samponok nem voltak mosva. A hatás csak rövid ideig volt. Aztán eszembe jutott Sulsen. Segített nekem - és segítsen fiamnak. Pontosan ez történt. Igaz, ezúttal a sampon nem működött olyan gyorsan, de az eredmények már ott vannak. Kezdetben a fiú hetente kétszer mosott Sulsen fejét, szigorúan betartva az utasításokat. Ezután a hézagot két hét alatt 1 alkalommal emeltük. Most csak profilaxisra mossa.

Lásd még: Hogyan kell gondoskodni a hajról a "Sulsena" paszta segítségével (videó)

http://vashvolos.com/shampun-sulsena

Dandruff Sulsen sampon

Még a legszebb haj is rosszul néz ki, ha borotválkozással borított fehér "pelyhek" borítják őket. Egyértelműen elmondható, hogy a korpásodás nem csak kozmetikai hiba, hanem a faggyúmirigyek megzavarásával és a bőr bőrsejtjeinek normál halálozási és javítási folyamatával kapcsolatos betegség. Ha ez a probléma nem kap megfelelő figyelmet, akkor lehetnek kellemetlen következmények, ami sokkal nehezebb lesz megszabadulni. A korpásodás elleni küzdelem egyáltalán nem nehéz, ha a megfelelő jogorvoslatokat választja. Az egyik legkényelmesebb lehetőség a sampon használata a sulsena-val, amely bármely gyógyszertárban megvásárolható.

A sampon összetétele és elve

A Sulsena a korpásodás elleni küzdelemben kétféle formában van: egy paszta és sampon. A Sulsen sampont a tisztító funkciók jellemzik, és nincs olyan kifejezett illata, mint a paszta (gyakran az a különleges szag, amely megijeszt az emberektől a termék használatától).

A sampon fő aktív összetevője a szelén-diszulfid. Ezt a komponenst dermatológiai szempontból tartják számon, ez egy módja annak, hogy befolyásolja az élesztőgombát, amely egy személyben korpásodást okoz. A hatóanyag három irányban hat:

 • gátolja az élesztő gombák növekedését, károsítja a környezetet, kényelmes az aktív szaporodáshoz. A szelén-diszulfid a következőképpen működik: a molekula a gomba sejtjéhez kapcsolódik, és így megakadályozza annak megosztását;
 • normalizálja a halott sejtek természetes hámlásának folyamatát, ezáltal megakadályozza a korpásodás előfordulását;
 • normalizálja a faggyúmirigyek működését és a bőr sejtelemeinek megújulását.

Így a sampon használata a sulsenával lehetővé teszi, hogy egyszerre több tényezőt is kezeljen, ami kedvező környezetet teremt a korpásodás megjelenéséhez: a faggyúmirigyek megzavarása, a bőr védőerejének gyengülése, korai sejthalál gyorsult növekedésük és intenzív hámlásuk miatt.

A tanulmányok szerint megállapították, hogy a szulen sampon nemcsak a korpásodást és annak okát kiküszöböli, hanem megakadályozza annak hatásainak kialakulását, nevezetesen a seborrheás dermatitist, a hajhullást bizonyos területeken, a psoriasis.

A sulsenovogo sampon alkalmazásának módja

Bár a szulen sampon a kábítószerek közé tartozik, nincsenek sajátos jellemzők a használat során. Nedves hajra vigyük fel a terméket, könnyű mozgások, habzás és kissé masszírozzuk meg a fejbőrt az ujjaival. A jó hatás elérése érdekében ajánlott néhány percig hagyni a sampont a fején, majd csak meleg vízzel öblíteni. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.

Milyen gyakran használják a korpásodást

A sampon gyakran használható, a gyártók azt javasolják, hogy a haját a rendszeres sampon helyett heti háromszor mosja. Lehetőség van mind önálló eszközként, mind melléktermék - szulsen paszta kombinációjával.

Egy kurzus időtartama másfél-két hónap. Az első pozitív változások egy hét után válnak észrevehetővé, ennek következtében a korpásodás eltűnése mellett a következő eredmények figyelhetők meg: a haj egészségesebbnek tűnik, szerkezete javul, csökken az elveszett szőrszálak száma és növekedésük gyorsul.

A Sulsen sampongyártók felülvizsgálata

Nyilvánvaló, hogy a szulsen sampon az orvosi kategóriába tartozik, így a termelése nem foglalkozik kozmetikai és farmakológiai cégekkel. A terméket gyógyszertárban vásárolhatja meg, és nem egy pozíció, hanem a különböző gyártók többsége is bemutatja, így sok közül választhat.

Mirra "Sulsen Forte"

Két változatban kapható: 1% és 2% sampon, 250 ml-es palackonként. Az első célja, hogy megakadályozza, a második közvetlenül a meglévő korpásodást. A textúra vastag, borostyánszínű és kellemes füves aromájú. A jó habzás miatt könnyen eloszlik a hajra. A készítmény növényi kivonatokat és kondicionáló adalékokat is tartalmaz, amelyek a termék használata után jelentősen javíthatják a haj állapotát. Javasoljuk, hogy hetente háromszor alkalmazzuk két hónapig.

Mirulla sampon (Mirrolla SULSEN)

A termék 250 ml-es palackban kapható. A legjobb hatás elérése érdekében a gyártó a pasztával kombinálva használja, de külön termékként is használható.

Segít hatékonyan megszabadulni a korpásodástól, enyhíti a viszketést és a bőr kényelmét, javítja a haj állapotát. A kompozíció egy kondicionáló adalékot tartalmaz, amely a hajat lágyítja és elősegíti a fésülést. A kontraindikációk között csak az összetevőkre adott egyéni intolerancia áll fenn.

Sulsen Amalgam Lux Peeling sampon

150 ml-es palackokban, egyedi kartondobozokban és 8 ml-es eldobható tasakokban kerül forgalomba. Ez nem csak egy sampon, a képlet speciális összetevővel - lágy műanyag granulátumokkal kiegészítve. Ezek az összetevők gyengéden hámlasztják a halott sejteket, hatékonyabban kiküszöbölve a korpásodás problémáját. A fő aktív összetevő a probléma okaival küzd, és a granulátumok segítenek gyorsan megszabadulni a megnyilvánulásaitól. A hámlási eszközök sajátosságai miatt ajánlott legfeljebb 2-3 alkalommal egy héten belül használni.

Sulsen mitte a korpásodás és hajhullás számára

A termék hatása hasonló a fentiekhez, fő célja a korpásodás okának és megnyilvánulásának leküzdése. A termék nagy előnye, hogy a terápiás hatás mellett tisztítja a szennyeződéseket, és a faggyúmirigyek normalizáló tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas az olajos haj eltávolítására. A szerszám vastag textúrájú és kellemes fűszeres aromájú. A termék jól habosodik, és a hajon keresztül oszlik el, könnyen leöblíthető tiszta tiszta vízzel.

Ellenjavallatok

Néhány súlyos kontraindikáció a szulenovogo sampon használatára vonatkozóan nem azonosítható, használata csak akkor lehetséges, ha az egyes összetevőkre egyéni intolerancia lép fel. Egyes szakértők azt tanácsolják, hogy a terhesség és szoptatás ideje alatt korlátozzák az alapok felhasználását, de az ilyen helyzetekben nincsenek egyértelmű korlátozások.

Vélemények

Vic: Sulsen sampon épp most mentett meg, nem tudta, hová menjen a korpásodás és a viszketés. Egy héttel később a helyzet jelentősen javult.

Rita: A férjem korpásodása, és nem segített semmilyen suttogott samponnak. Eljöttem a gyógyszertárba, és megvettem a szulfett sampont és beillesztettem - végül a probléma szinte azonnal eltűnt. Ugyanakkor egy kis pénzt költött a csapra, figyelembe véve a népszerű és hirdetett pénzek költségeit.

Alina: Egyszer egyszer mentettem a férjemet a korpásodástól, csak ilyen módon. Most 1% sampont és szulsen szappant használunk megelőzésre.

http://cosmetictrends.ru/uhod/dlya-volos/sulsenovyj-shampun.html

Pitypang "Amalgam Lux" Paste "Sulsena" - vélemények

Negatív vélemények

A gyógyszertárban szulsen pasztát vettem. A szörny, ami a hajam volt. Talán valami rosszat csináltam? (talán nem használható magas hőmérsékleten?! mert a fürdőben voltam.) Nem tudom, mit csináltam rosszul, de a paszta használata után elkezdtem öblíteni a hajam, és leesett a törmelékben, JUST STAMPS BECAME DROPING OF WATER. Soha nem volt ilyen. Megdöbbentem!

Itt kíváncsi vagyok, hogy én vagyok az egyetlen vagy bárki más.

A márka paszta és samponja. Ráadásul a termelők ukrán és Szentpétervár is. A korpásodás megszűnik, de a megszűnés után ismét megjelenik. A haj kezdett intenzíven kiesni, de azt hittem, hogy talán ez egy átmeneti jelenség, majd minden visszaállt. A tanfolyam úgy döntött, hogy befejeződik, szünetet tartott, és ismételten megismételte, ahogyan azt az utasítások írják, megváltoztatva a tészta és a sampon gyártóját. Elmentem az orvoshoz - kiderül, hogy ez az eszköz nem alkalmas mindenkinek, mindez a korpásodás okától függ. Igen, és a tészta gyorsan fogy. Tehát, még ha gyógyszertár is, jobb, ha a vásárlás előtt konzultál.

Szia, hosszú és gyönyörű hajról álmodok, és álmaim a gyógyszertári módszerekhez vezettek. Az első Pasta Sulsen volt.

A hajam zsíros a gyökereken, és a szálakon megszárad. Egy gyönyörű hajmaszkot használtam, és csodát tett, a gyökereim a mosást követő harmadik napon kezdtek zsírozni, és nem minden második napon, hanem két nappal később mostam a hajam, és nagyon jó volt.

Úgy döntöttem, hogy ezt a pasztát visszaadom. Végtére is, mindenki azt mondja, hogy megszünteti a zsírt. Lehet használni a korpásodás megelőzésére és normalizálja a szubkután zsír felszabadulását a fejen.

Pontosan a megelőzés céljára használják.

Mennyit tévedtem! Közvetlenül azt mondom, hogy talán valamilyen személyes intoleranciám van, mert nem tudok minden jó, de egyedül vagyok ebből a pasztaból.

Vettem egy drága csövet a gyógyszertárban, csak 18-55 rubelért.

Leírja a paszta alkalmazására és tulajdonságaira vonatkozó ajánlásokat, maga a narancssárga pasztát, krémes konzisztenciát, amely kifejezetten jellemző kénszaggal rendelkezik.

Az első alkalmazás óta nem szerettem az eredményt - végül is, a hajam szó szerint a mosás után kiment. Ha azt akarom mondani, hogy veszteséges voltam, nem mondok semmit. De úgy döntöttem. talán ez az elsődleges reakció, és újra megpróbált, majd még két alkalommal. zryazryazryazrya

Most naponta meg kell mosni a hajam! Meg vagyok ideges és pánikban, mert nem tudom, hogyan kell mindent most megjavítani, és legalább minden második nap mosni a hajam.

Nézd meg a fotót - ezek a gyökereim a mosás utáni napon, nemcsak a jégcsapok, hanem a korpásodás is, ami nem volt ott!

Ha valaki tud, írjon nekem egy személyes üzenetet a tippekkel, mert ez fájdalmat okoz számomra és a hajam számára.

Itt van egy ilyen szomorú történet a megelőzéssel.

Sok pozitív véleményt olvastam Sulsena-ról, és mivel ez puszta filléreket fizet, úgy döntöttek, hogy megpróbálják, sőt, jelenleg enyhe problémám van a fejbőrrel a korpásodás, a megnövekedett zsírtartalom és ezért egy szörnyű viszketés formájában.
Én is vonzott egy kis jelenléte, amely két paszta formájában egy pasztához kapcsolódik.

ugyanazon cég kedvenc kézkrémje.
A paszta sárgás árnyalatú és különleges szaggal rendelkezik, ami egyáltalán nem irritálja, bár a következő mosásig nem teljesen elhalványul a haj.
A fejem, a fejbőrre mosás után, mint minden, felhordtam a pasztát, kissé megdörzsölve, 15 percig tartva, szigorúan az utasításoknak megfelelően. De miféle sokkot éreztek a hajmosóba? Rémálom! És a stílus során a haj csak kihullott! A gyártó, egyébként, teljesen elhallgatott erről! Azt hiszem, az egész a rendelkezésre álló szilikonokban van.
Elég volt elég, ha pontosan három alkalmazást használok, különben csak a kopaszságot kockáztattam!
Miért van szükségem ilyen boldogságra?
És így, a normából való kiszorulás már régóta körül van, és semmilyen módon nem tudom csökkenteni, majd Sulsena után újabb hullámhullás van!

Nem is tudom elképzelni, hogy valaki megállíthassa ezt a moltingot, talán ezek az emberek csak szerencsések. Minden pontosan az ellenkezője számomra. Úgy tűnik, idegen vagyok, és semmi más. Milyen csodaszer a mások számára a halál számomra! Szégyen.
Ami a korpásodást és a viszketést illeti, ez a helyzet nem javult.
A tészta maradványait dobta a szemétkosárba a kárból.
Élvezem a kedvenc kézkrémemet. Mégis köszönöm!
A tészta egyetlen plusz egy elegáns kondicionáló hatás! Haj, mint a selyem - ragyog, csillogó, terjedelmes, könnyen fésülhető. Ismét a kompozícióban lévő nagy mennyiségű szilikonnak köszönhetően.
Ez a történetem arról, hogy megismertem ezt a "csodálatos" pasztát.
Köszönjük, hogy megállt, jó napot és jó hangulatot kívánok mindenkinek!

A Sulsen korpásodásából a korpásodásról oly sok pozitív véleményt olvastam, úgy döntöttem, hogy megpróbálom, mindenki nagyon dicséri őt, úgy döntött, hogy saját tapasztalatából látja, hogy mi a „csoda”. Elmentem a legközelebbi gyógyszertárba és megvettem ezt a pasztát csak 45 rubelre.

Amikor hazajöttem, a tésztacsövön a következőt olvastam:

A paszta hatékonyan megelőzi a faggyú túlzott szekrécióját, a korpásodást és a kellemetlen viszketést, az exogén toxinok kialakulását, amelyek elpusztítják a haj gyökérkészülékét, megakadályozzák a romboló folyamatokat a hajnövekedés területén.

Hosszú zsíros hajom van, és korpásoddal. Az a tény, hogy ez a paszta megelőző intézkedés Természetesen ez a tény azonnal csalódott, de még mindig úgy gondoltam, hogy még kevesebb korpásodom lesz. Ellenkező esetben nagyon tetszett a gyártó minden ígérete, azt hittem, erősíteném a hajam, annál kisebbek lesznek nekem zsírok.

És akkor egy böfögő. A fején lévő korpásodás nem csökkent teljesen az első alkalmazás után (a második nem követte). Ugyanakkor a hajam rettenetesen zsíros, nem mosott, ragacsos és nagyon kellemetlen volt a tapintásra, az érzés, hogy a lakk a fején nem volt fésült vagy rosszul mosott, bár csak a hajgyökerekre helyeztem be a pasztát, és a hajat óvatosan vízzel mossuk. írott, sampon használata nélkül. A következő nap múlva kellett mosni a hajam, ilyen hajjal szégyelltem az embereket, hogy megjelenjenek.. Még a következő napon nem lehetett teljesen lemosni ezt a pasztát, és visszaadni a korábbi pompát a hajra. És még egy tény, ami nagy csalódást okozott, a haj megerősítése helyett ez a paszta ellazította a hajhagymákat, és miközben a hajaimat ezzel a pasztával mosottam, nagyon erősen emelkedni kezdtek, bár általában mosás közben kijutok a hajam három szőr, majd egy egész csokor jött ki. Nem arról beszélek, hogy ez a paszta szaga van, az illata messze nem kellemes, és amikor a haj kiszárad, bűzlik valamiféle rothadt vízzel.

Szóval megdöbbentem ez a paszta, nem ajánlom senkinek, ha nem akarsz kopott rothadt csirke lenni.

Pozitív vélemények

Jó időben kedves látogatók. Szeretném megosztani veletek az eredményeket, amelyek az ilyen kellemetlen és problémás betegségek kezelésére, mint a seborrhea. Hosszú ideig meglátogatott minket, vagy inkább fiamat, és hogy nem tudtam legyőzni. Úgy tűnik, hogy a probléma teljesen megoldható, és az eszközöket, amelyeket csak felajánlunk, a reklám nem kínál, az összes sárkány hiába eltűnt egy rövid ideig, majd ismét megjelent, mintha nem tűnt el.

Így folytatódhatott volna, ha egy nap nem tanácsoltam volna Sulsent a fodrásznál.

Először megpróbáltuk sampont - kiderült, hogy gyenge. Igen, a korpásodás egyre kevesebb lett, de egyáltalán nem ment el. Aztán 1% -os pasztát találtam. Ugyanez volt gyenge, de még hatékonyabb, mint a sampon. Ezután úgy döntöttünk, hogy 2% tésztát készítünk. Neki ajándékként kézkrém is volt. Olvastam újra az utasításokat, csak óvatosabban. Kiderült, hogy a seborrhea kezelés időtartama legfeljebb három hónap, hetente kétszer használható.

Ez a legnagyobb problémát jelentette számunkra, mert a fiúk nem kedvelik az ilyen eljárásokat (és fia 14 éves volt), és körülbelül húsz percig kellett járnia. De az erőfeszítések megtérültek, most már három hónapig nincs „fehér hó” a vállukon. Az orvos elmagyarázta, hogy ez a serdülők átmeneti időszakának köszönhető, és még mindig csodálkoztam, hogy a családban senki nem kapott ilyen ajándékot.

Jó nap mindenkinek! Beszélni szeretnék az általam gyakran használt hajszál- és fejbőrápolási termékek közül.

Tészta Sulsen 2%.

Pontosan 2% -ot vásárolok, bár 1% is értékesítésre kerül. Különbségük az, hogy 2% egy terápiás szer, és 1% -kal több, mint profilaktikus.

Az ismerősem régi. Körülbelül 8 évvel ezelőtt a korpásodás szenvedett, aztán gyakran megváltoztatta a sampont - mindenki nem találta meg a számomra legmegfelelőbbet. De a helyzet a fejbőr állapotával mindegyik mosásnál csak súlyosbodott. Aztán már nem a tömegpiacon samponokat vásároltam, hanem gyógyszertárakban. Megpróbáltam és mindenféle drága Nizoral és FreeDerm típusú (ritkán szoptató). De az eredmény nulla! Ő panaszkodott az anyjának, hogy azt tanácsolta, hogy vásároljon Sulsen paszta. Elmentem a gyógyszertárba (ezt a pasztát nem csak gyógyszertárakban, hanem sok üzletben is eladhatjuk, még élelmiszerboltokban is), és olvassuk el az utasításokat. Valahogy nem voltam elégedett azzal a gondolatsal, hogy szükségem van a kenet elkenődésére és 15 percig várni - annyira akartam, hogy "mossa valamit, és minden elment." De a reménytelenség miatt még mindig van egy cső. Természetesen az elhanyagolt állapotomban nem kaptam azonnali eredményt. Az egyetlen dolog, ami az első használat után észrevehető volt, a viszketés csökkenése volt. Az eszközhöz mellékelt utasítások szerint használatos. És minden alkalommal, amikor elkezdtem észrevenni, hogy a korpásodás mennyisége csökken, és a fókuszok mérete kisebb lesz.

Ezután csaknem egy hónapnyi használat után teljesen eltűnt (megismétlem - teljesen elhanyagolták). Azóta a fürdőszobában a polcomban mindig volt egy cső Sulsen paszta. Most kettő-három alkalommal havonta háromszor használok tésztát profilaktikus szerként. Emellett nagyon hatékony eszköz a korpásodás elleni küzdelemben, és meglehetősen olcsó, erősíti és táplálja magát a hajat. A haj alkalmazása után fényes, kellemes tapintású. A paszta könnyen mosható egyszerű folyóvízzel. Az egyetlen hátránya a szag. Természetesen hozzászoksz hozzá, de a körülötte lévő emberek is érzik (ha közel vannak). Bár ha az alkalmazás és az illat eredménye között választunk, az eredményt választom!

Határozottan ajánlom mindenkinek!

A Sulsen paszta 2% mindig segít, az első használat után az eredmény már, és 2-3 után eltűnik teljesen, és olcsó, a legfontosabb dolog, hogy 2% -ot pontosan nem forte, vagy gyenge, gyenge

A legjobb módja a fejbőr gondozásának (mondjuk)! A paszta alkalmazása után rájössz, hogy a samponok és más korpás szarok elküldhetők a tűzhelyre! Könnyen alkalmazható, nem sokáig tartani, jól mosni, az eredmény nagyszerű!

Az ilyen kellemetlen érzés, mint a korpásodás sokak számára ismert. Mindenki a saját útján harcol.
Egyszerűen nem tudok jobb megoldást, mint a Sulsen paszta. Ez meglehetősen egyszerű, de ugyanakkor nagyon hatékony eszköz. Ez a probléma tökéletesen küzd, kényelmes a használata, megfizethető, és szinte minden gyógyszertárban megvásárolhatja.
A paszta maga is olyan szokatlan narancssárga kinézetű. A konzisztencia vastag és krémes. Használja ezt a pasztát könnyen, mossa le tökéletesen. Az ügynöknek nincs különleges szaga. A paszta műanyag csőben van, amely karton dobozban van. A csövön és a dobozon a gyártó írásos információi vannak.

Az ilyen paszta kétféle lehet: 1% és 2%. Ez a százalék a koncentrációt jelzi. Kicsi problémám volt, és a pénz 1% -a elég volt számomra. Úgy tűnik, hogy a csövek nem térnek el egymástól, meg kell nézniük a csomagoláson lévő rekordokat.
Ez az eszköz segített, hogy rövid időn belül megszüntessem a korpásodást. Megtanultam, hogy ez a paszta kiküszöböli a viszketést a fejen, és küzd a túlzott faggyúszekrécióval. Használat után észrevettem, hogy a fejem nem olyan gyorsan szennyezett, és a hajam nem gyorsan zsírosodik.
A paszta alkalmazása előtt rendszeres samponnal mosom a fejem. Ezután tedd a tészta a fejére. Ekkor a haját a szokásos hajmaszkba helyezheti. Ezután 15 percig állok, és leöblítem.
A "Sulsena" beillesztés kiválóan alkalmas a korpásodás ellen, biztosan ajánlom mindenkinek, akinek van ilyen problémája.

A korpásodás eltűnt, viszketés nem zavarta

Több mint 10 éve ismerem ezt a jogorvoslatot. Nagyon aktívan használom. Egy fodrászból tanultam, aki a következő frizuránál felhívta a figyelmet a korpásodomra.
Meghallgattam, és megvettem ezt az eszközt a gyógyszertárban. Ez körülbelül 25 hrivnya 75 milliliter csőre jut.
Természetesen a vásárlást megelőzően fórumokon és más internetes oldalakon mentem keresztül, hogy megtudjam ezt a drogot, mert még soha nem is hallottam ilyen nevet.
Kiderült, hogy ez az eszköz létezik a pasztában és a samponban, és természetesen a hatás fokozásához szükséges a komplexben.
Az amalgám Lux "Sulsen", a korpásodás elleni terápiás és profilaktikus szer 2% szelén-diszulfidot, ilyen kénvegyületet tartalmaz.
Természetesen elcsábítottam és megvettem egy ilyen eszközt, és viszonylag olcsó.
Egy amatőr számára a paszta, a sárga szín és a nagyon különleges illat formájában. A következőképpen kellett használni őket: dörzsölje be a fej gyökerébe, és tartsa kb. 20 percig. Mivel már futottam, ezt minden héten 2 hónapig csináltam.

Mit mondhatok? A fejbőr nem lett annyira száraz, ez a csúnya viszketés, ami nem adta a pihenést, eltűnt, a korpásodás eltűnt.
DE! Ez mindig az ellenkezője, BET!
Először is, a gyártó hosszútávú korpásodást és hajvisszanyerést ígér. Személy szerint én nem vettem észre. Az Amalgam Lux "Sulsen" kezeléssel és a korpásodás megelőző szerrel történő kezelése után 2% - pár hónap múlva minden tér vissza volt.
Másodszor, fel kell készülnie arra a tényre, hogy ez az eszköz nagyon kövér haj. Szükségessé vált, hogy sokkal gyakrabban mossuk őket, különben nagyon zsíros, zsíros és rendezetlenek, szó szerint a második napon.
Ezért összefoglalva elmondhatom ezt. Ha kínos korpásodás - próbálja meg ezt az eszközt megéri. Talán és illik. Az én esetemben - sajnos, egy ideig segített. Azt hiszem, itt az ideje, hogy radikálisabb eszközökre és kezelésre fordítsunk. De ez, mint mondják, egy másik történet.

Hatékony és olcsó

Régebben állandó problémáim voltak a fejbőrrel. Peeling, viszketés, korpásodás. Mindig örökre elfelejtettem őket, miután felfedeztem magamnak a "Sulsen" -et, amelynek használata elegendő, ha 10 napon belül megmentjük ezeket a problémákat. Ne feledje, hogy a "Sulsen" egy megelőző szer, és minden alkalommal használni kell.

A maszk bármilyen sampon alkalmazása után használható, lágyítja a hajat, ragyog, és megakadályozza a hajhullást.

Gyermekkora óta a korpásodás, de semmi sem segített. Sok különböző eszközt próbált meg. A boltok polcairól származó samponok csak súlyosbították a helyzetet, és a gyógyszertárban nem minden sampon segített, bár drága volt, a hajot merevnek és élettelenvé tette. Csak álmodtam, hogy megvásárolok egy kis sampont, amely a hajamhoz hozzáteszi a lágyságot és a ragyogást, de nem tudtam, azonnal kijöttem a korpásodástól és erősen. Egyszer bevittem a gyógyszertárba a Sulsena tésztát. Kellemesen meglepődtem, ez az egyetlen megoldás, ami segített, és ami fontos, a paszta lágyítja a hajat, és ragyog, és a haj nem sózott, és ami a legfontosabb, a korpásodás eltűnt.

segíti a korpásodást, olcsó, nagyon pozitív hatást gyakorol a hajra

Találtam ezt a krémet ezen az oldalon. Megvettem a gyógyszertárban (kb. 140 rubelt), az utasítások szerint próbáltam. És a korpásodás észrevehetően kevesebb az első alkalmazás után! A haj puha és engedelmes. Hosszabb "piszkos". Azt tanácsolom.

Macaroon a Passion Fruit-mal

Korpásodás - a kis dolog, ami tönkreteheti a hangulatot. A legjobb esetben csak rontja. De még mindig elronthatja az Ön első benyomását, ami szintén nagyon kellemetlen. És ha emlékszel, ez a korpásodás nem történik az egészséges hajokon.

Sok kozmetikai vállalatnak korpásodás elleni védelme van, de személy szerint inkább a gyógyszertárat választom. Miért? A boltok polcain értékesített kozmetikumok hatékonysága alacsonyabb, mint a speciális termékek. Néha előfordul, hogy a szerszám nagy terápiás funkciót hajt végre, de rossz - mosás. Vagy csak szárítsa meg a haját.

Sulsena - ez nyilvánvalóan nem egy adott vállalat egy adott termékének neve, hanem egyszerűen a termék típusának neve, mert már láttam Sulsent Mirollából. Azt tanácsolom, hogy vigye az Amalgámból Sulsenbe, mert tényleg működik, ellentétben Mirolla-val.

A paszta hatékonyan megelőzi a faggyú túlzott szekrécióját, a korpásodást és a kellemetlen viszketést, az exogén toxinok kialakulását, amelyek elpusztítják a haj gyökérkészülékét, megakadályozzák a romboló folyamatokat a hajnövekedés területén.

Támogatja a fejbőr egészséges bőrsejtjeit, javítja a hajhagymák létfontosságú aktivitását, egészséges megjelenést ad a hajnak.

Eredmény: a korpásodás megelőzése és a kellemetlen viszketés, a túlzott faggyúszekréció, hosszantartó hatással.

Azt mondhatom, hogy hetente egyszer vagy fél-fél alkalommal alkalmaztam a zsír kibocsátásának csökkenését. Éppen ellenkezőleg, a szulenával a szőrem piszkos és piszkosabb. De a korpásodás és a viszketés miatt nagyon jól küzd.

Alkalmazás: mossa le a hajat meleg vízzel és samponnal, majd elegendő mennyiségű paszta dörzsölje körkörös mozdulatokkal az ujjhegyeket a fejbőr bőrébe a hajgyökerek közelében. Dörzsölés után 10-15 percig tartsuk és meleg vízzel öblítsük le.

Alkalmazási javaslatok: a megelőzésre 2 hétig 1 hét alatt 1 hónapig alkalmazandó. Gyakoriság - 1 év félév alatt.

A súlyos korpásodás kezeléséhez 2% -ot kell szednie. 1% -a van, a legtöbb oldalon 1%. Azt mondhatom, hogy 1% is küzd a korpásodással, de egy kicsit - ha a „pelyhek” kicsik és nem gyakori. Amikor úgy tűnt, hogy a fej nagy hóval borított, meg kell venni a sampont, és 2% -ot kell beillesztenie.

A kezelés nem szándékozik.

Csak a megelőzésre, bár az emberek megvásárolják a kezelést, és segít. Mit kell vásárolni - úgy dönt, hogy

Óvintézkedések: a szemek pasztaütés elleni védelme. Érintkezés esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.

Ellenjavallatok: nincs azonosítva.

A beillesztést nem szabad egyéni intoleranciával vagy az egyes komponensekkel szembeni túlérzékenységgel használni.

Összetevők: víz, cetil-alkohol, sztearil-alkohol, nátrium-cetearát-szulfát, glicerin, kálium-cetearát-foszfát, szelén-diszulfid, parfüm, fahéj-alkohol, DMDM-hidantoin, citromsav.

Összetétel Nem neveznék szuper dráganak. Itt az "olcsó és vidám" kifejezés nagyon alkalmas, mert 40 gramm 65 rubelt áron. Ez elég költségvetés, és a kompozíció csak olcsó és dühös lesz. Nem ajánlom, hogy Sulsena-ban éljenek.

kérelem

Egyszer, tél után, találtam egy hógolyót a fejemre. Nem volt egy hógolyó az utcáról, mert nem voltam az utcán - holtgolyó volt a halott bőrből. Nem erős, de ő volt.

A szüleim bemutatták Sulsennek, akik nulla évig aktívan használják, és minden érdeklődőt tanácsoltak, így nem volt kérdésem, hogy mit kell vásárolni. Szinte lehetetlen pontosan megtalálni az Amalgámot a gyógyszertárakban (10 házam van, és mindenhol Mirul-t kínáltam nekem, tovább mentem - Mirolla is. Körülbelül 30 gyógyszertárat és mindenhol Mirolla !!)

ő nem mindig találkozik. Ennek eredményeként megrendelte

samponnal együtt.

Az én kis korpásodam a paszta és a sampon második alkalmazása után hagyott engem, vagyis több mint két hét múlva. Ne fókuszálj az időre, összpontosít az alkalmazások számára - ha nem vagy olyan lusta, mint én, akkor a felszabadítás egy hétig tart.

Egy 40 g-os cső körülbelül 3-szor elegendő, ha nagyon kövér, és nincs tapasztalata a gyökerek elszennyeződésének, majd elég 2-nek.

  először végezze el az olajmaszkot a haj hosszában

Most Precious Amla), hogy táplálja a hajat és megvédi őket a sampontól. Ez jól működik a gyökereken, de a hossz - agresszív.

sampon, masszázs egy percig, és hagyja a fejbőrt három percig. Ne kockáztassa meg többé, a haja megszárad.

A sampont leöblítem, a gyökerekre alkalmazzuk a Sulsent, és a tápláló maszkot vagy a balzsamot a hosszúságért

Marokkói hercegnő, és 15 percig üljön a fürdőben.

Ha a pasztát sampon nélkül alkalmazza, akkor maszk nélkül is megteheti - furcsa módon, a paszta meglehetősen jól hidratálja a teljes hosszúságot. Hacsak természetesen nem sampont szárít. Használat közben

a Sulsen paszta sampon a hidratáláshoz nem elég.

Ahogy mondtam, a paszta mínusz - zsíros hajjal rendelkezik, amivel hamarosan piszkosabb lesz. A hajam nem tetszik, ha valamit a gyökerekre alkalmaznak, így az összes maszkot és balzsamot nem csak 5 cm-re hagytam el a gyökerektől, hanem mindenkit 25) Ezért ritkán használom - nem mindig engedhetem meg magamnak, hogy járkálni fejét.

Mint látható, nincs korpásodás) a fejbőr normális, vizuálisan egészséges. A képekből úgy tűnik, hogy az elválás túl széles, valójában a világítás miatt

Az eredmény

Ajánlom a pasztát, valamint a sampont. De nem veszek többé ezt a párot anélkül, hogy szükség lenne rá, de ha problémái vannak, amiket Sulsena megold, először is tanácsot adok neki - eléggé költségvetési, de ugyanakkor hatékony.

http://otzov-mf.ru/sredstvo-ot-perxoti-amalgama-lyuks-pasta-sulsena-otzyvy/