logo

Fodrász a növekvő Holdon

Hajvágás a növekvő holdon - holdnaptár hajvágás. Tanulmányozza a növekvő hold hatását a hajra és az egészségre, a holdat az állatöv jeleire, a holdfázist ma.

Ma növekszik a hajvágás

A föld műhold műholdának mozgása közvetlenül befolyásolja a sorsunkat, így a jövő világos, vagy napról napra problémákkal és aggodalmakkal tölti ki. Érdekes módon ez a folyamat könnyen szabályozható, ha bizonyos szabályokat ismer. A legegyszerűbb módja - a megfelelő dátum kiválasztása a haj kezeléséhez. Általában 4 fő holdfázis van: Növekvő, Csökkenő, Új Hold és Telihold. Nézzük meg, hogyan befolyásolja a növekvő holdon a haj vágását.

Haj tippek a növekvő Holdra

A telihold hónapja körülbelül 29,5 napot fed le. Ez az idő elegendő ahhoz, hogy a Föld műholdja visszatérjen a bolygónk és a Nap közötti eredeti pozícióhoz. Ahhoz, hogy megértsük a növekvő vagy csökkenő Holdot előttünk, meg kell nézni az éjszakai égbolt megvilágításának mértékét. Az északi félteke lakói számára a növekedési időszak megvilágítja a holdfelület jobb oldalát, amely az új holdtól a teljesig tartó időszakot lefedi. Ebben az időszakban az energia növekszik, és a műhold egyre fényesebbé válik.

Mielőtt elolvasná a haját egy bizonyos fázisban levágó személyektől, érdemes megismerkednie a frizura hatásával. Ne feledje, hogy a haj hihetetlenül érzékeny az energia változására, így a fürtök állapotának megváltoztatásával kijavíthatja, hogy követi-e a holdnaptár szabályait.

Tehát az Aquarius fodrász a növekvő Holdra kiterjed az első és a második negyedre. Úgy tartják, hogy ez a legeredményesebb fázis azok számára, akik a megjelenésükben kívánnak változtatni, és meglátogatják a szépségszalonot. És kiderül, hogy nemcsak valami újat hoz létre, hanem sikeresen rögzíti az előző sikertelen frizurát. Az a tény, hogy az energia folyamatosan áramlik, így a haj növekedési üteme nő. Ugyanakkor egészségesnek és érezhetőnek tűnnek, ami azt jelenti, hogy könnyedén elhelyezhető a kiválasztott alakban.

Használja ezt az időszakot, ha már régóta tervezte, hogy rövid idő alatt növelje a fürtök hosszát. Indítsa el ezt a folyamatot a régi tippek megszabadításával. A lehető leggyorsabb eredmény eléréséhez minden hónap hónapban ismételje meg ezeket a műveleteket. A legkedvezőbb 3-4 napos nap, amikor az energia nem csak javítja a haj általános állapotát, hanem sokkal hosszabb ideig tartja a választott alakot vagy stílust. A színváltozás és más kozmetikai eljárások, amelyek elősegítik a szálak egészségét és szépségét, szintén kiválóak lesznek. A mosás előtti speciális maszkok lehetővé teszik a kívánt sűrűség és pompa elérését.

A növekvő hold naptárában információkat talál a fiatal hold kezdetének idejéről:

http://v-kosmose.com/lunnyiy-kalendar/strizhka-na-rastushhuyu-lunu/

Igaz vagy mítosz: a növekvő hold vágása segíti a haj növekedését

Yana Ilinskaya

Szépség és életmód egyenesen Európából (Prága, Csehország).

Azt mondják, hogy a haj minél gyorsabb növekedése érdekében a holdnaptár szerint, vagy inkább a növekvő holdra kell vágni! E szabály betartása valóban segít-e a Rapunzel-hoz hasonló haj tulajdonosa?

A növekvő Hold hajvágása: Valóban segít?

A hold mitikus hatásáról a haj és a körmök növekedésére az ókori Egyiptomban beszélt, de a modern tudománynak nincs bizonyítéka.

- Valójában a hajvágás nem fog gyorsabban növekedni. A haj, mint a körmök, halott anyag, csak a tüsző, amelyből a haj nő, „él”, és ez nem érinti semmilyen módon a tippekkel való manipulációkat - beleértve a hajvágást. Néhány ügyfelem ténylegesen elvágta a haja a növekvő holdhoz. Vannak még azok is, akik feliratkoznak a fodrászra vagy a színezésre az orákulum naptárának megfelelően, mert a színezés ezen a napon állítólag jó szerencsét ígér. Úgy gondolom, hogy ezek a jelek is ezoterikusak, ezért szakemberként ezt nem irányítja.

Irina Zhokhova

Ami a növekvő holdat illeti, valóban vannak tanulmányok, amelyek összekapcsolják a holdciklus fázisait és az emberi test biológiai ritmusait. Például egy telihold alatt csökken az alvás időtartama és minősége. De fel kell ismernünk a tényt: bárhová hajszálra vágod, ugyanolyan átlagos sebességgel fognak növekedni, ha az egészségi állapotod nem változik.

Tudományos tények: miért nem befolyásolja a Hold a hajnövekedés ütemét?

Vagy vitatkozzunk. Például a hajvágás közötti intervallum három hónap. Ez alatt az idő alatt a Hold ciklus (29 naptári napig tart) három alkalommal kezdődik. Ha követi a növekvő hold elvágásának elméletét, akkor kiderül, hogy egy héttel a haja gyorsabban nő, egy héten belül lassabb lesz, de háromhavonta ugyanazt az eredményt kapja.

A különleges kozmetikumok használatával megpróbálhatja felgyorsítani a haj növekedését. A kutatás szerint az ebben az irányban működő kevés komponens egyike a minoxidil. Serkenti a véráramlást a fejbőrben, a tüszők több oxigént és tápanyagot kapnak, és ez felgyorsítja a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást.

http://www.salonsecret.ru/strizhki/tehniki/strizhka-na-rastushuyu-lunu

Holdnaptár hajvágás

A hajvágás holdnaptárát az ókorban gyűjtötték össze, hosszú távú megfigyeléssel a Hold egészségre és hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásáról.

Először is, a holdfázisok közvetlen hatást gyakorolnak a hajod növekedésére. Ha növekvő hold alatt hajvágást készít, a haj sokkal gyorsabban fog nőni, mint egy csökkenő holdú fodrász után. Ha gyakran szeretnél frizurát változtatni, akkor gyorsan meg kell nőzned a haját. Ebben az esetben a hajvágásnál jobb dátumot választani, amikor a növekvő Hold az első vagy a második negyedévben van. Ha éppen ellenkezőleg, nem szereted gyakran meglátogatni a fodrász szalonját, válasszon egy napot, amikor a Hold öregszik. Ez segíteni fog a Holdnaptár 2019-es vágásában. A csökkenő holdon történő vágás erősíti a hajgyökerét és megakadályozza azok elvesztését, de hosszú időn belül vissza fognak nőni. Az új holdban tartózkodnia kell a haj vágásától, mert ezekben a napokban a hajvágás lerövidíti a személy életét.

A holdfázisok mellett a holdnapok is nagy szerepet játszanak a hajvágásban. A Hold ciklus legfeljebb 30 napig tart, és minden holdnapnak saját jellemzői vannak.

A hajvágás következő horoszkópja a holdnaptáron és a hold hatásán alapul a haj egészségére és növekedésére. A holdnapokat kedvező, kedvezőtlen és semleges hajvágásokra osztják. A holdnaptár hajvágásairól részletesebb magyarázatok találhatók az „Alapvető szabályok a haj vágására a Holdon” című oldalon. A 2019-es havi hajvágási naptár segít kiválasztani a megfelelő időt a fodrász látogatásához.

Holdnaptár hajvágás 2019 márciusára

a holdnapok, a holdfázisok, a hold helyzete az állatöv jeleiben, valamint kedvező és kedvezőtlen napok a hajvágás és a hajfestés számára

http://astrosfera.ru/lunnyj-kalendar-strizhek.html

Fodrász a növekvő Holdon

Mint ismeretes, a Hold hatással van számos természeti jelenségre: ebbs, flow, stb. Azonban a személy jóléte és a hajvágás sikere is függhet a hold fázisától. Az őseink régóta észrevették, hogy a hajvágás, stílusa és az orvosi kozmetikai maszkok eredménye közvetlenül függ az égi test fázisától. Ha növelni szeretné a hajnövekedést és javítani kívánja az energiát, akkor természetesen jobban igénybe veheti a fodrászatot a növekvő hold alatt, és ha a cél az, hogy maximálisan erősítse a gyökereket és

az egészségesebb megjelenés érdekében az eljárások jobbak a csökkenő Hold megfigyelésekor.

A tenyésztés fázisában lévő hajvágás jellemzői
A növekvő Hold a megfelelő idő azok számára, akik a lehető leggyorsabban szeretnék nőni a hajat. Ebben a fázisban a csillag "P" betű nélkül van. A hajnövekedés felgyorsításának folyamata ajánlott a hegyek vágásakor. Ezenkívül ezt az eljárást minden hónap hónapban kell elvégezni. Különösen csodálkozni fog az eredmény, ha a hajvágást a harmadik és a negyedik holdnapon fogják végrehajtani, amikor nemcsak a haj állapotának javítása, hanem a megjelenés vagy a stílus hosszú ideig történő megőrzése is van. Próbáld ki magadnak, és kellemesen meglepődsz.

Ami a kozmetikai eljárásokat illeti, az eredményeik megdöbbentésre kerülnek, ha azokat a Hold növekvő időszakában hajtják végre. Az időszerűen vágott haj sok előnnyel jár. Ön:

 • Javítsa a jólétet;
 • Megszabadulni a negatív energiától;
 • Éljen fel;
 • Szabaduljon el a betegségtől.


Holdnaptár érték

Régóta hitték, hogy az emberi vitalitás közvetlenül a hajban van. Emiatt sokan különösen komolyan kezelték a hajvágást, és csak bizonyos napokon próbálták azt végrehajtani bizonyos szabályok szerint, amelyek forrása a hajvágás holdnaptára volt.

Ezt a naptárt elsősorban arra használják, hogy a lehető legpontosabban meghatározzák, hogy mely napokon kell a hajat vágni, hajlítani vagy festeni. Természetesen a haj egészsége a megfelelő gondosságtól és táplálkozástól függ, de a holdnaptár használata segít abban, hogy pozitív eredményeket érjen el ezekből az eljárásokból. Ha korábban egy ilyen hold-ütemterv szkeptikus volt, akkor a szépségipar ma ezt a tájékoztatást a kozmetikai eljárások végrehajtására vonatkozó terveibe foglalja.

Az ilyen naptár általában minden évre vonatkozik, és 3 összetevőt tartalmaz, amelyeken alapul:

 1. Holdnap. Itt a holdfázisokat értjük, amelyeken a hajnövekedés közvetlenül függ. Ezen információk alapján következtetéseket lehet levonni a hajvágás és a hajfestés kedvező napjairól, és arról, hogy mely napokon szükséges ezeket az eljárásokat elhagyni.
 2. A hét napja. A hét minden napja kivétel nélkül különbözik az egyéni képességektől, amely szerint a fodrászat és a kozmetikai eljárások pozitív és negatív mutatóit határozzuk meg.
 3. Hold horoszkóp. A holdnak különleges lehetőségei vannak, az adott állatöv jelének helyétől függően. A haj növekedését is befolyásolják.


Hogyan lehet meghatározni a legjobb időt a vágásra?

Amint már említettük, a fodrász esetében a maximális jó időszak a hold fázisa, amit neveznek. A vágott szőr ebben az időben képes lesz aktívan növekedni, létfontosságú energiával, ami selymesebbé teszi őket. Ugyancsak fontos szempont, hogy a kedvező napot meghatározzuk a holdterv szerint. Tehát ezek a napok a harmadiknak és a negyediknek tekintendők, amikor a Hold hajának növekedése a legerősebb. Vannak, akik úgy vélik, hogy még ebben az időszakban a tippek vágására vonatkozó eljárásnak csak pozitív hatása van az agyban található hajók munkájára.

A harmadik napon végzett hajvágás lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a saját auráját, és a negyedik helyen - hogy megvédje magát a halott energiát tápláló emberektől.

A 15. és a 30. holdnapig elteltével csökken a aktivitás, ami lassú hajnövekedést okoz.

Ha a hét napjairól beszélünk, akkor meg kell jegyezni, hogy a legeredményesebbek a következők:

 • Pénteken. A napot új változások jellemzik. A pénteken készített hajvágás segít pozitív energiát vonzani, vonzóbbá, egyedi kép létrehozásához.
 • Csütörtökön. Ez a nap szimbolizálja a megújulást, egy bizonyos tisztítást. Ha csütörtökön vágja le a hajait, sok ígéretes lehetőséget nyithat meg, megszabadulhat a negatív pillanatoktól. És a hajod a frissített megjelenésnek köszönheti.
 • Szintén a kedvező napok közé tartozik a szombat.

Ami azt a napot illeti, amikor nem hajlandó vágni a haját, vasárnap van, amikor fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti a saját boldogságát.

Ezenkívül fontos figyelembe venni az állatöv jelét is, amelyben a növekvő hold található. Ha a Szűz, Libra vagy Leo van - szerencsés vagy. Egy ilyen időszak gyorsabban járul hozzá a haj növekedéséhez. Különösen jó ebben az időben a perms.

A növekvő fázisban, amikor a fény Leóban vagy Szűzben van, hosszú hagyományait követve elvégezheti a baba első hajvágását.

Nem a legsikeresebb zodiákus jelei a fodrászoknak nevezhetők Halak, Kos és Rák. Ebben az időszakban a hajszerkezet nem annyira helyreállított. Lehetséges a túlzott bozontos megjelenés.

Amint látod, a növekvő Hold időszakában fodrászszolgálatot kell igénybe venni, amikor lehetőség van arra, hogy megtisztítsa magát a negatív energiáról, hogy egészséges haját és aktív növekedését biztosítsa. A hajvágás elvégzésének ideális napjának meghatározásához azonban a holdnaptár információi alapján is ajánlott. Ő az, aki lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő állatöv jelet, amelyben a mennyei test található, a hét napját és a számot annak érdekében, hogy az álmaid fodrászát hajtsa végre. Vegyük észre, hogy nem kevésbé fontos az a mester választása, amelyre a végeredmény függ.

Videó a növekvő hold vágás előnyeiről.

http://ezoterizmo.ru/strizhka-na-rastushhuyu-lunu/

Holdnaptár-frizurák ma (március 14)

A 8. holdnap tele van tárolt energiával, de az elme még nem tudja irányítani. Ezért ezen a napon jobb, ha nem vállalunk radikális változásokat, nem pedig a nagyszerű ügyek megkezdését. A megjelenés szempontjából érdemes fenntartani az ésszerű és nem extravagáns változásokat.

Hold láthatóság: 49%

Hold a Gemini-ben

Waxing Moon (1 negyed)

A növekvő hold első negyede az erők megérkezésének ideje és az energia feltöltése a testben. Manapulációk hajjal ezekben a napokban előnyösek az általános állapot és a hangulat.

Az első negyedév hajvágásai semleges árnyalatúak, a haj vagy a test egészének egészségét befolyásolva. A hajvágás után a haj nagyon gyorsan nő vissza, ami pozitív és negatív pillanatokat is hordoz, ha tetszett a hajod.

A stílus, a curling és a szokásos frizura megváltoztatásával kapcsolatos kísérletek nem tetszenek. Javasoljuk, hogy a képváltozást a csökkenő hold idejére vigye át.

A haj ápolása és helyreállítása a hold első negyedévében jól ápolt megjelenését és erősségét adja, de nem szabad nagy reményeket hoznia az eredményre. Az eljárás összecsukható hatása nem hoz létre. Ugyanez a helyzet a színezéssel. Az eredmény csak a természetes színek közelében található. Jól fog tartani, és hosszú ideig nem mossa le.

Az első negyedévben a fodrászati ​​manipulációk jelentős hatása nem várható - ez az idő semleges. A karrier, az anyagi jólét, az egészség és a kapcsolatok enyhe változásai lehetnek mind a pozitív, mind a negatív szempontok szempontjából.

A növekvő hold első negyedének pozitív hatása:

 • az első negyedévben végzett hajvágás elősegíti a haj gyors növekedését;
 • az idő alkalmas a haj rehabilitációjára, tisztítására és táplálására;
 • a színezés a természetes környezethez közeli színekben megengedett.

Az első negyedév negatív hatása:

 • a frizura változása és a képváltozás sikere nem lesz koronázva, az eredmény eltér a kívántaktól.

Hold a Gemini-ben

A zodiákus egyik legszélsőségesebb és legragyogóbb jele, a Gemini adja azokat a napokat, amikor a hold áthalad rajtuk, a változó hangulat. Valamennyi tervezett eset ellentmondás és változtathatóság között változik.

Az ebben az időszakban végzett frizurák meglehetősen jóak lesznek, a jel elhomályossága pompás és ömlesztett, de nem érdemes sokáig tartani. A haj nagyon gyorsan növekszik, és szerkezete nem javul. Inkább éppen ellenkezőleg - a haját a Gemini-ben a Hold alatt többször is levágtad, így a hajod lazíthatod, így törékeny lesz, és nem osztozik a hajod szépségében.

Azonban más hajszálas kozmetikai eljárások is nagyon sikeresek lesznek - ebben az időszakban az abszorpció fokozódik, így a különböző maszkok, tápláló balzsamok maximalizálják hatékonyságukat, és hálával fogadják el őket.

Kiváló idő a színezéshez és a kiemeléshez is, a haj tökéletesen telített lesz pigmentrel, míg a szerkezetük nem fog szenvedni, és a szín a megadott ideig tart.

A holdnap hatása

A 8. holdnapon készült hajvágások sikeresek lesznek a hajszerkezet megjelenésének és gyógyító hatásának javításában. Napjainkban általában hasznos, hogy megszabaduljon a feleslegesektől és szükségtelenektől, így a haj egy részének megszabadulása jó ötlet lenne, ami meggyógyítja állapotukat. A frizurákkal végzett kísérletek is sikeresek.

Ugyanakkor a színezés és a perm sikertelen lesz, nem fog jól tartani, és gyorsabban mossa le, mint amilyennek kellene lennie. Jó nap a tisztítási eljárásokhoz.

A fodrász látogatása a 8. holdnapon nemcsak az egészséges hajra, hanem a hosszú élettartamra és az üzletben szerencsére is ígér. Ne csak festjük meg a szálakat, valószínűleg ez az eljárás konfliktusokat és félreértéseket okoz a közeli környezetben.

A hét napjának hatása

A hét negyedik napját az asztrológiai naptár szerint a Jupiter védi. Ez a nap erős energiával és jelentős hatással van az emberi élet minden aspektusára.

Ezért a szépségszalon látogatása nagyon komoly változásokat hoz az életedben, és többek között hozzáadhat hitelességet. A pénteki fodrász anyagi előnyöket és szerencsét fog hozni a monetáris ügyekben. Azt is érdemes meglátogatni a fodrászatban, ha az önbecsülés és a saját erejébe vetett hit csökken, ez minden bizonnyal segít abban, hogy mindent visszaállítson normálisra, bizalmat és hatalmat adjon a kommunikációban.

A tökéletes nap a kozmetikai szempontból is alkalmas - még a hajat is kismértékben vágva, jelentősen javíthatja állapotukat, egészségesebb és ápoltabb megjelenést ad a hajának, és növeli a népszerűségét a barátok és kollégák körében.

Kivételt képeznek azok, akik szerdán születtek. Tartózkodniuk kell attól, hogy a fodrászhoz forduljanak annak érdekében, hogy ne okozzanak pénzügyi gondokat és konfliktusokat a rokonokkal.

http://kalendar-365.ru/haircut/today

Holdnaptár hajvágás 2019 márciusára

Minden hónapban különleges napok vannak, amikor bármelyik vállalkozás sikeresen véget ér, és fordítva - amikor minden kiesik a kezünkből, betegek vagyunk. A hold számos földi folyamatot, valamint az emberi bioenergiát érinti. Használja a 2019 márciusi holdnaptárat, hogy stílusos hajvágást készítsen az asztrológusok által javasolt napon. Nemcsak a frizura, hanem az élet hangulata is megváltozik.

Ideje kísérletezni

Az emberek régóta észrevették a holdfázisok kapcsolatát az emberi testben bekövetkező változásokkal. A Holdnak pozitív vagy negatív hatása van nemcsak az emberek általános pszichoemotív és fizikai állapotára, hanem a haj és a körmök növekedésére is. A hold ciklikus fázisainak ismeretében választhatsz olyan szalon eljárásokat, amelyek ebben az időszakban a leghatékonyabbak lesznek.

A 2019 márciusának színezésére, vágására, kémiai hullámzására szolgáló hold ciklikus naptárat a táblázat mutatja.

A színezéshez használjon természetes színezéket: henna vagy basma. A hajvágás segít javítani a gyenge, vékony szőrzet állapotát.

Ajánlatos a sérült haj táplálkozására és helyreállítására összpontosítani. A fejbőr és a haj táplálására szolgáló természetes maszkok otthon készíthetők. Mindegyik samponozás után ne felejtsd el alkalmazni a balzsamot.

Zodiac sorozat és annak hatása a színre

Ne feledje, hogy az eljárások végeredményét nemcsak a holdfázis befolyásolja. Nagyon fontos, hogy a zodiákus csillagkép jelenleg a holdban van.

A táblázatban a hold színezéséről szóló, 2019 márciusi hold zodiákus naptár szerepel.

Ezenkívül a festés minőségét súlyosan befolyásolja az állatöv jel. Például, ha a vízelem jele (rák, hal, skorpió) tulajdonosa szeretne színezni, ha a hold tűzjelzőben van (ram, íjász, oroszlán), akkor nem lesz legjobb eredmény, legrosszabb esetben - sérült fürtök természetellenes színnel.

A sikeres tavaszi átalakulás titkai

2019 márciusában a holdfázis naptárának köszönhetően kedvező napok a hajvágásra a növekvő és a teliholdra esnek:

 • 7-20.03 - növekedési fázis.
 • 03 a telihold.

A fürtök hosszának megváltoztatása nemcsak a hajat, hanem a gazdagságot is megváltoztatja. Úgy véljük, hogy a haj növekedése a növekvő Hold időszakában jótékony hatással van az egyén életének különböző aspektusaira, legyen az munka vagy az ellenkező nemhez való viszony. A stílusos hajvágás növeli az önbecsülést és bizalmat ad.

Ha a haj vékony, akkor 2019 márciusában vágja le, a holdnaptár szerint a legjobb a csökkenő ciklushoz. A hajvágás lassítja a szőrszálak növekedését, és egyre erősebbé és egészségesebbé válik. A szőrszálak általános állapota javulni fog, megszűnik a szétválás és a kiesés.

Március 20-án különleges dátum lesz - március 03 - a napjainak napja. Ez a tavasz csillagászati ​​kezdete, amikor a természet felébred és minden körül mozog. A holdnaptár hajvágása ezen a napon nem csak a megjelenést, hanem az egész világot is át fogja alakítani. Energizáljon, energiát adjon és erőt adjon a tervezett tevékenységek teljesítéséhez.

2019 márciusában a tökéletes hajvágás és stílus stílusa a telihold. Ekkor az összes biokémiai folyamat maximális aktivitását adja. Az asztrológusok azt javasolják, hogy minden kísérletet frizurával tervezzenek, mert az eredmény meghaladja a várakozásokat. Az űrlap hosszú ideig tart, de nem fog unatkozni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teliholdban csak hajvágást ajánlunk, mivel a 2019 márciusi holdciklusos naptár színe nem fog működni. A Hold a Libra jele alatt lesz, ami megakadályozza a minőséget, és véglegesen megváltoztatja a színt. Ha azonban nem tudja átadni a látogatást a szalonban, ne próbáljon meg radikális színváltozást végezni - a legjobb lesz több színnel festeni az egyik vagy másik irányba.

Egyéb kozmetikai eljárások márciusra

Ha álmodik egy perm, 2019 márciusában a 7.03 és 21.03 közötti számok jó választás lesz. Különösen elégedett az alábbi eredményekkel:

 • 03 - 12.03 - az idő, amikor a Hold Taurusban van.
 • 03 és 20.03 között - az égi test a Leo és a Szűz jelek között van.

Márciusban a kémiai hullámzás kedvezőtlen dátuma 15.03. A növekvő holdfázis ellenére március 15-e rendkívül nemkívánatos dátum a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatásra. A fürtök manipulálásával pénzügyi problémákat okozhat. Ezen túlmenően az eljárás után lehetőség van a stílus kialakítására. A legrosszabb esetben a szőrszálak kivágnak és elkezdenek kiesni, megjelenhet a korpásodás. 22.03 és 24.03, valamint a 31.03. Manapság a test gyengül, a vágás vagy a görbület hozzájárulhat a krónikus betegségek súlyosbodásához.

Külön dátum: 6.03. Az új holdban bármi veszélyt jelent a hajjal. Van egy jele annak, hogy a hajod ezen a napon nemcsak a hajat, hanem a saját életedet is lerövidíti. Az asztrológusok azt is javasolják, hogy a hajvágást egy másik időpontra mozgassák. Márciusban megfelelőbb napok vannak a fürtök hosszának korrekciójára. A New moon a pihenésre, a meditációra és a jövőbeni tervezésre szentel.

A haj eltávolításánál a szőrtelenítés dátumait (szőrtelenítés vagy szőrtelenítés) a holdnaptárban is megtekintheti. 2019 márciusában ajánlott, hogy az ilyen manipulációkat csökkenő holdfázisban hajtsák végre. A szőrszálak rosszul nőnek, ami hosszabb ideig rögzíti az eredményt.

A közelgő 2019 márciusi holdnapja elegendő napot tartalmaz, hogy stílusos hajvágást hajtson végre, valamint a kép általános változása. Tervezze meg először a szalon látogatását, a Hold-állatöv és a fázisnaptár alapján. Ezután a hajjal elvégzett eljárások jó szerencsét és jó közérzetet fognak nyújtani, segítenek megtalálni a nyugalmat és a képességeikbe vetett bizalmat.

http://novyjgod.com/kalendar/lunnyj-kalendar-strizhek-na-mart-2019-90-0219.html

Holdnaptár hajvágás

A holdnaptár hajvágásai tájékoztatják a Hold hatását a haj növekedésére és egészségére. Azt mondja, ha jobb, ha csinálsz hajvágást, perm, festést, cseréld ki a frizurát. Segít kiválasztani a fodrászat legmegfelelőbb napját. A hajvágás holdnaptára figyelembe veszi a holdnap, a Hold fázisa, a hold helyzetét az állatövi csillagképekhez viszonyítva, a hét napját a haj állapotában.

Lunar fodrász naptár a mai napig

Holdnaptár hajvágás a következő hétre

Kedvező és kedvezőtlen napok hajvágás esetén

A hajvágás és más hajszálak kísérletének legjobb napja 2, 5, 11, 17, 21, 27 holdnap, kedvezőtlen - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 nap.

Ha levágja a hajat a tenyésztő hold alatt, a haja gyorsan növekedni fog. A hanyatló hold frizurája erősíti a hajgyökereket, de lassan nőnek vissza.

A hold kedvezőbb helyzete az állatövben, hogy látogasson el a fodrászüzletbe, Taurus, Leo, Szűz, Bak és Aquarius, a leginkább alkalmatlan Aries, Cancer, Sagittarius és Fish.

A hét legrosszabb napja a haj vágására vasárnap. Más napokon a hajvágás sikeres lesz.

http://my-calend.ru/moon-hair

Lunar hajvágási naptár 2019

10 megfelelő és biztonságos fodrász titka

Zodiákus jelek, a Hold és más frizurák titkai 2019

Legendák és szabályok

Ha úgy gondolod, hogy az egyik ősi legenda, akkor ősi időkben, még az Ószövetség eseményei előtt, a Földön élő embereknek nem volt hajuk, a szokásos bemutatónkban. Úgy véljük, hogy a távoli őseink között a „frizurák” jobban hasonlítanak egy szelídre, amit most csak az újszülötteknél látunk.
Azonban ez nagyon le volt fantasztikusan képes felhalmozni a biológiai energiát, melynek jelenlétét a fényes halo fölött határozta meg. Körülbelül egy ilyen csoda az Isteni Nimbus, most már látható az ikonok.

De a legenda szerint a bukás után az efemer, tágas szőrszálak, amelyek segítségével egy személy kozmikus energiával vádolták, nehézkes és durvább lett. Tulajdonképpen ez a haj megjelenése. Van azonban egy változat, amely a szálakon és a fürtökön keresztül, és a mai napig egy titkos kapcsolat az ember és a menny között. Ez a kapcsolat mindaddig fennáll, amíg az emberek ismét a legmagasabb fejlettségi szintre emelkednek.

Ezért a hajat óvatosan kell kezelni, felismerve, hogy ezek trükkös antennák, amelyek segítségével testünk az életet biztosító erőket vonja be az űrbe. A régi időkben biztosak voltak abban, hogy a hajvágás drasztikusan megváltoztathatja az ember sorsát. Ezért a vágószálakhoz kapcsolódó titkos rituálék ismerete eddig megmaradt. Vannak olyan titkok, amelyek azt sugallják, hogy mikor vágja le a haját.

Lunar hajvágási naptár minden 2019-es hónapra


A modern mágia a hajat az emberek és a kozmosz közötti kapcsolatnak tartja. Minden manipuláció velük, nemcsak a megjelenésünket megváltoztatja, hanem a láthatatlan bioenergetikai folyó áramlását is megzavarja, mosva minket a hullámokat hordozó erőkkel.

A korai kopaszság nem csak kozmetikai hiba. Ez a hatalmas védelem elvesztése a Guardian Angel arcán. Ennélfogva a fő és a változatlan szabály - a hajat óvatosan kell kezelni, emlékezve arra, hogy a rájuk gyakorolt ​​hatás nem nyom nélkül halad, hanem közvetlenül a sors, az élet és az egészség jobb vagy rosszabb oldalán tükröződik.

Szerencsére évszázadok óta nem vesztették el az emberiség szent titkait és gyakorlati ismereteit, amelyek segítenek megőrizni a hajuk szépségét és erejét. Ha 2019-ben bizonyos szabályokat és törvényeket követel meg, akkor nemcsak megcsodálhatja a körülötte lévőeket luxus fürtökkel, hanem teljes mértékben kihasználhatja a kozmosz energiáját.

Tíz titok a megfelelő és biztonságos frizurának

Titkos

Sokan intuitív módon választják a fodrászukat. Csak neki bíznak a hajukban. És egyébként teljesen igazak. Nem bízhat abban, hogy hajvágást csinál az első fodrásznak. Ez az ember, okosan ollóval megfordítva, megváltoztatja a biofieldet az út mentén. Ha még nem találtad meg a „fodrászodat”, akkor ne feledd, hogy egy energikus, jóindulatú, mester képes megváltoztatni az életedet a jobbra, mintha optimizmussal töltenéd.

Az idősebb és tapasztaltabb stylist, annál erősebb lesz a befolyása. Ezért ha önálló személy vagy, aki hozzászokott a döntések meghozatalához, hogy felelősséget vállaljon magadért, akkor jobban üljön egy székre egy olyan mester számára, aki ugyanolyan korú, mint te vagy egy kicsit fiatalabb.

Ha úgy érzi, hogy krónikusan szerencsétlen, mintha egy fekete vonal érkezett volna, akkor forduljon egy idősebb és hitelesebb szakemberhez. Hagyja, hogy tiszteletteljesen átveszi a munkáját, de az új frizuraért fizetve nem fogod megbánni. Szó szerint közvetlenül a fodrászbolt elhagyása után a sors az első kellemes meglepetés. Nem csak elfelejtené a bajokat, de úgy érzi, hogy a sors kedvező az Ön számára, ha még mindig kedvező napokat választasz a szalonban.

Második titok

Van magyarázat arra, hogy a népi optika soha nem vágja le saját szálát. A tapasztalt pszichika fontos szabályt ismer - lehetetlen, hogy pozitívan befolyásolják a saját biofieldet. Sőt, valójában az emberek gyakran meglepődnek: miért nem tudnak elismerni a bűvészek és az összes látás maguknak, gyógyítani vagy megváltoztatni a sorsukat. Erőik, az akaratuk lehetővé teszik számukra, hogy gyógyítsanak másokat, korrigálva mások biofieldek deformációit. De a sajátoddal sajnos lehetetlen. Vagy a következmények ellentétesek a kívánatosakkal.

Harmadik titok

Tudtad, hogy az éteres, fém és asztrális biofieldek vágásakor? Más szóval, ha fodrászszékben vagyunk, rendkívül érzékenyek a másik befolyására. Először is, a mester maga dolgozik rajtad.

Ennek alapján nem ajánlott, hogy a haját az ellenkező nemű fodrászra bízza. Ezt így magyarázzák: állítólag, ha egy nő, egy férfi vágja a hajat, akkor érzései vannak rá. És akkor is, ha egy gyönyörű ügynök baleset nélkül elhagyja a szalont, akkor később nehézségekbe ütközik a személyes, családi kapcsolatokban.

Példaként még Sámson legendáját is vezeti. Szerinte, a rejtélyes Dalida szépség, amely a bibliai hős hatalmának titkát keltette, elrejtve a fürtök integritásában, levágta őket. Ennek eredményeként Samson elvesztette erejét és meghalt.

Titkos négy

Még akkor is, ha pontosan tudja, mikor jobb a haját vágni, mindig figyelje, mi történik a vágott szálakkal később! Semmilyen esetben ne hagyja, hogy a fodrászok a vízbe dobják őket. Ha követi ezt a tanácsot, akkor képes lesz arra, hogy a fürtök és a ragyogást megőrizze extrém öregkorban.

Titok öt

Erősítse, javítja a haját a 2019-es Holdnaptár-frizurákhoz. Például, ha azt akarja, hogy minél hamarabb növekedjék, akkor menj a fodrászhoz a telihold napjaiban. A szálak állapotának javítása érdekében, például, hogy engedelmeskedjenek, simaak, fésülködjenek, a szalon látogatása időben megtörténik abban az időpontban, amikor az éjszakai lámpák csökkenő szakaszban vannak. Tekintsünk egy árnyalatot, miután egy hajvágás történt a csökkenő hold napjaiban, a haja a szokásosnál lassabban nő. Igaz, ez az időszak jó a gyökerek, hajhagymák megerősítésére, ami segít megakadályozni a veszteségeket.

Hatodik titok

A holdnaptár a hajvágás kedvező napjait is javasolhatja, és megadhatja azokat a számokat, amelyekben a kategorikus nem ajánlott a hajra ollóval megérinteni. Az őseink észrevételei szerint jobb, ha nem csinálsz hajvágást a hónap 9., 15., 23., 29. napján, mert felhalmozódhat a memória és az elme problémái. Tartózkodjon a frizuráktól 2019-ben, és a nap és a holdfogyatkozás idején.

A hetedik titka

Melyik a hét napja jobb haj vágása

A hét minden napja 2019-ben is különleges hatást gyakorolhat a hajnövekedésre és még a jóllétre is, annak a személynek a sorsa, akihez tartoznak:

 • Hétfő: biztonságosan mehetsz a szalonba. A haj elvisel, hajvágás és színezés. A fodrász közben a szeretőjük, „eldobja” a felhalmozott negatív érzelmeket és aggodalmakat, nem fog aggódni a triviálisságok miatt, eléggé elrontotta az idegeit.
 • Kedd: egyedülálló nap azok számára, akik nem találják meg az erőt, hogy megoldják a problémát, vagy fontos döntést hozzanak. Látogasson el a fodrászra is, hasznos lesz azok számára, akik a rutinban szenvednek, és új fényes benyomásokat keresnek.
 • Szerda: a holdnaptár hajvágásakor ezen a napon meg kell tervezni a fodrászot a nyugtalan emberek számára. Azonban azok számára is alkalmas, akik csak egy kis romantikát vagy kalandos szellemet akarnak hozni az életükbe. Például találkozhat valakivel, menj egy izgalmas utazásra.
 • Csütörtök: a hét közepén a hajjal végzett manipulációk azoknak mutatnak be, akik kapcsolatba kívánnak állni másokkal, akik népszerűségről és hírnévről álmodnak. Vagy talán csak meg akarja leküzdeni a túlzott félelmet és az elszigeteltséget.
 • Péntek: ez egy különleges nap, amikor drasztikusan megváltoztathatja a megjelenését. Úgy gondoljuk, hogy ha elégedett a tükörben lévő saját elmélkedésével, akkor pénteken jobb, ha nem kísérletezünk frizurákkal. Ha éppen ellenkezőleg, jobbra akarsz váltani, akkor válassza ki a kedvező napokat (péntek) abban az időszakban, amikor a Nap a Bakra költözik (december 24-től január 22-ig), vagy a Taurus-ra (április 22-től május 21-ig).
 • Szombat: ez az idő a képváltozásokhoz ajánlott. Az új frizura sikeres lesz, a szálak egészséges ragyogást és erőt fognak kapni. Biztosítják, hogy rövid szőrszálakkal együtt szombaton „eltávolíthatja” az adósságokat és a bűnöket az egész verseny karmajából.
 • Vasárnap: 2019-ben a hajvágás holdnaptára kategorikusan nem javasolja, hogy új frizurákra gondoljanak, különben a szerencse elfordul tőled. Ha ez olyan krónikusan szerencsétlen, akkor eldöntheti, hogy kísérletezzen - vasárnap nézni a szalonba, hogy megváltoztassa a képet. Talán az új megjelenés segít a sorsnak, hogy forduljon a jobbra?

Titkos nyolc

Nem elég, ha a heti fodrász kedvező napját választjuk. Meg kell elemeznie azt is, hogyan kapcsolódik a születésnapjához. Kiderül, hogy napok vannak olyan antagonistákkal, amelyek a hajvágás minden pozitív hatását tisztán negatívnak és még veszélyessé teszik!

 • Például, ha hétfőn született - a szépségszalon látogatásának napjai: csütörtök, péntek és szombat. Vasárnap a legrosszabb pillanat.
 • A kedden született emberek csütörtökön, szombaton és vasárnap ajánlott hajvágás. Pénteken jobb, ha nem zavarja a fejed növényzetét.
 • A vasárnapok harmonikusak a környezetben élő gyermekek számára, és csütörtökön ellenjavallt.
 • Csütörtökön született hétfőn, kedden, pénteken, vasárnap. De szerda az antagonista napja.
 • Pénteken született - kedvező napok: hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap. Az antagonistát kedden tartják.
 • Az első születésnapja szombaton esett, majd pénteki energiája is megvédi Önt, de a vasárnap nem fog jó szerencsét adni a kívánt eredményhez.
 • És végül, mindenki, aki látja a vasárnapi fényt, emlékezzen arra, hogy mikor vágja le a haját, hogy sikeres napja legyen - kedden és csütörtökön. Vasárnap azonban hétfőn „ellenjavallt”.

És ismét nincsenek kivételek nélküli szabályok. A 2019-es Lunar Haircut naptár azt tanácsolja, hogy pontosan a „rossz” napokon lépjen a fodrászba, abban az esetben, ha minden nincs ragasztva, egyszerűen karmikus visszalépések folytatódnak. Kiderült, hogy az ilyen nap frizurájának megváltoztatása után az élet lelassul egy ideig, de a sors hirtelen és váratlan fordulatot eredményez, ami győzelemhez és boldogsághoz vezet!

Titkos kilencedik

Amikor jobb, ha 2019-ben vágjuk a hajat, hogyan gyorsítsuk fel növekedésüket és erősítsd meg, mondd el a hold helyzetét az égen. Sokat függ attól, hogy az állatövi csillagkép az éjszakai fény. Egy különleges hold horoszkóp, amely jelzi az állatöv jeleinek helyzetét, a hajvágásra kedvező napokat kínálhat.

Kos. Amikor a hold ebben a jelben jobb, az új frizurát elhalasztani. A fodrászati ​​manipulációk ebben az időszakban gyakorlatilag nincsenek hatással a haj általános állapotára. De az emberi test rosszul reagál rájuk, és az immunrendszer meghibásodhat, vagy a krónikus betegségek súlyosbodhatnak.

Bika, Szűz és Bak - egy nagyszerű alkalom, hogy látogasson el egy stylistra. Tökéletesen kiderül, hogy a fodrászat és a zárak is könnyen bejuthatnak a csomagolásba. Ezenkívül aktívan növekszenek, és csúcsaik kevésbé vannak kitéve a keresztmetszetnek.

A Gemini és a Libra a levegő horoszkóp jelei. Talán ezért a Hold idején uralkodása során nagy mennyiségű, tágas hajvágást ért el. Ezek a kedvező napok akkor használhatók, ha fel akarja gyorsítani a haj növekedését.

Rák és halak. Ha van egy célod, ameddig csak lehetséges, tartsa a hajvágás tiszta kontúrjait, és adja meg a haj táplálékát és erejét, majd használja az időszakot, amíg a hold e zodiákus jelek hatása alatt áll.

Lev. A 2019-es hajvágási naptár szerint ez nem a legjobb alkalom, hogy meglátogasson egy mestert, ha elégedett az életével és jól jár. De ha problémáid vannak, és a szerencsétlenségek a fejedre esnek, próbáld ki a szerencsét - változtassa meg a frizuráját. Talán akkor a sorsodban jöjjön a kívánt változás a jobbra?

Skorpió. Ez a jel a Holdban nem ígér kedvező napokat a fodrászok számára, mert az intrigájával Scorpio kiszámíthatatlanul zavarja a személyes életét. Ez azt jelenti, hogy egy fodrászat után egyaránt javíthatja partnereivel való kapcsolatait, és súlyosbíthatja a problémákat és félreértéseket.

Nyilas. A 2019-es holdfrizurára vonatkozó naptár ajánlja a Nyilas használatát a szakmai területen. Ez azt jelenti, hogy a horoszkóp fodrászja is hozzájárulhat a karrierem növekedéséhez. Ez bizalmat fog adni, és sikerül elérni, hogy megérdemelt hatalmat nyerhessen a kollégák körében.

Vízöntő. Ne rohanjon a fodrászra az Aquarius uralkodása alatt. Ön továbbra is elégedetlen lesz a mester munkájával és a hajának állapotával.

Titkos tizedik

A horoszkóp jelének hatása a születésnapra

Ha betartja az összes szabályt, nem elég, ha a hajvágás kedvező napjait választja, még egy sikeres frizura titka, alakja, hossza és még színe is összhangban van az állatöv jelével, amely alatt a személy született. A hajvágás holdnaptárában megtalálhatók a stílusok közös jellemzői, amelyek segítenek intenzíven közvetíteni és kiaknázni a kozmosz energiáját.

Kos

Kos, az úgynevezett sport fodrászok, amelyek nem igényelnek gondos stílust, rövid szálak. Először is, az ilyen frizurák fiatalosnak, tónusúnak tűnnek. Másodszor, ténylegesen egy energiát adnak, és pozitív hatással vannak a jólétére. Nem véletlen, hogy a régi időkben az emberek, amikor betegek voltak, rövidre vágták a hajukat. És ez hozzájárult a helyreállításhoz.

A 2019-es Holdnaptár szerint ennek a jelenségnek a magyarázata. Az Aries jele a testünkben az agy területére vetül, válaszolva az asztrológia szemszögéből, a folyamatos oxigénellátásért, ami a folyamatos vérellátással lehetséges. Ha tudja, hogy mikor és hogyan lehet a haját Aries horoszkópjának megfelelően vágni, akkor stabilizálhatja az agyi aktivitást.

Ennek az állatövnek a frizurái segítenek az embernek, hogy mentálisan koncentráljon és a legmegfelelőbb döntéseket hozza a globális tervek és projektek megvalósításához. Rövid szálak, nem véletlen, hogy az üzleti nők, gyakran döntőek, hozzászoktak a döntések meghozatalához, és képesek kiszabadítani magukat a legnehezebb helyzetekből, következmények nélkül és a külső támogatás gyakran választani. Gyakran ezt a stílust követi a sportolók és a dinamikus, hihetetlen életstílusú hölgyek.

Bika

A középhosszú hajról készült frizurák a Taurus Lunar naptár hajvágásaira utalnak. A divat trendjei szerint különböző technikákkal végezhetők. De a fő dolog az, hogy a szálak szabadon fekszenek, ami a gondatlanság hatását okozza. A fodrász ez a látszólag érintetlen természeti szépsége és kegyelme egy tehetséges furcsa okos trükkök segítségével érhető el.

Elegáns, áramló fürtök, ezt nem könnyű elérni a modern formatervezési termékek használata nélkül: lakkok, gélek, viaszok. De nem szívesen látnak mesterműveket a Taurus fején. És 2019-ben a hajvágás hajvágási naptára megígéri azoknak, akik helyesen felvették a haját, sok szerencsét az ingatlanügyletek végrehajtásában.

Ikrek

Ez a horoszkóp jele - a levegő és a tér eleme. Ennek az állatövi jelnek az egyedisége abban rejlik, hogy nem fél a modern kísérleteket festéssel és állandó fürtökkel. A kémiai anyagok nem károsítják a Gemini szálakat, még akkor sem, ha ideális hosszúságuk van kiválasztva - a vállig.

Hullámos fürtök, hamu és kékes árnyalatokkal festve, szépek és elegánsak. Az ilyen frizurák lehetővé teszik az idegrendszer és a légzőszervek rendezését. És titkos erejük abban rejlik, hogy 2019-ben segítenek kapcsolatba lépni másokkal és sikerrel járnak az iskolában és az utazásban.

rák

Ez a titokzatos jele a horoszkópnak, amely a középkorral magyarázhatatlanul társult. Az akkori lovagoknak volt egy népszerű frizura, amely hasonlít a jelenlegi quadokra. A keresztesek nem véletlenül választották, mert biztosak voltak abban, hogy energiával és erővel töltik ki őket. A szőnyeg a rákban született kortársaink számára is alkalmas.

Ez a konstelláció hatással van a genetikai memóriára. Ezért a 2019-es holdfrizurára vonatkozó naptár azt javasolja, hogy azok a rákok, akik jó kapcsolatokat kívánnak kialakítani az idősebb családtagokkal, azt javasolják. Egyébként ez az elegáns fodrász segíti a fiatalokat egy méltó partner kiválasztásában, akivel gondolkodhat a házasságról. És a szülők jóváhagyják ezt a jelöltet.

oroszlán

Nehéz elképzelni a vadállatok királyát csodálatos sörénye nélkül. Ezért és a horoszkóp jeleinek képviselői számára ideális a buja fürtök. A "természetes" szépség elérése csak egy komplex lépcsős frizura segítségével lehetséges. Enyhén göndör zárak adnak mennyiséget és könnyedséget.

Ha a természet nem ad fürtöket, akkor használhatja a hajcsavarókat. Vagy, ha a mesterrel konzultálnak, vegyenek igénybe vegyi perm. A hajvágási naptár azt tanácsolja, hogy az "oroszlán manes" a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek.

Ezen kívül, a frizura a jele Leo szerint a horoszkóp, fejleszteni kreatív képességeit. 2019-ben segítenek abban, hogy magabiztosabbak legyenek, kedvesebbek és nagyvonalúbbak, vidámabbak legyenek, életükben egy kis romantikát és ünnepséget.

Szűz

Ennek a horoszkópnak a jele a gyönyörű asszonyhoz kapcsolódik, ami sok erőfeszítést tesz a megjelenésének javítására. A Virgosok szeretik a kozmetikumok használatát a szépség hangsúlyozására, és tévesen elfedik a hiányosságokat. Tehát számukra a szokásos dolog - hajfestés, parókák, frizurák, bélések viselése.

Érdekes, hogy mindezek a mesterséges eszközök és technikák csak a Virgók számára segítenek abban, hogy erős kapcsolatokat alakítsanak ki a Kozmoszmal, amely folyamatosan fújja őket energiára, a fodrászat "trükkjei" ellenére.

A 2019-es holdfodrász naptár szerint a Virgos által ajánlott frizurák segítenek megbirkózni a hatalmas mennyiségű unalmas munkával, segítenek a tanulmányokban, a különböző kézművességekben és kereskedelemben, sőt még a gyomor-bélrendszer állapotának javítását is.

Mérleg

E jel alapján született a klasszikusok. Számukra az ideális választás az időigényes, stílusos frizurák - buja, de szigorú és elegáns. A hölgyek illeszkednek az elegáns stílushoz, amelyek hangsúlyozzák a tulajdonos titokzatos és hozzáférhetetlenségét.

A férfiaknak stílusos, klasszikus frizurákat kell választaniuk - szigorúak és tömörek. A mérlegek gyakran egy elegáns és tökéletes, a látszólagos egyszerűségükben, az öltözködés stílusában részesülnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy egyenlő alapon érezzék magukat a társadalom legmagasabb körének képviselőivel. Ez garantálja számukra a mások hatáskörét és tiszteletét, valamint a kollégák és az üzleti partnerek bizalmát. A hajskálák segítenek a vesék és a húgyúti rendszer működésének szabályozásában.

Skorpió

A víz elemének ezen jeleinek képviselői állandóan megnövelt energiaáramra van szükségük. A Scorpions férfiak és nők számára a "vamp" stílusa szerves - egyenes és sima szál.

Ha rövidek, akkor hozzáad egy kis tüzet és szenvedélyt a "víz" lényegéhez. Ami viszont szexualitást ad nekik és egyszerűen vonzza az ellenkező nemű tagokat. És minél több figyelmet, csodálatot, annál szebb a Scorpions.

Démoni vonzerejük, amelyet az „a la vamp” stílus hangsúlyoz, megköveteli a felülről történő táplálás folyamatos támogatását, különösen szokatlan, rendkívüli helyzetekben. Segíti a reproduktív rendszer egészséges szerveinek fenntartását, és nem veszíti el a szexuális vágyakat.

Nyilas

Ennek a horoszkópnak a jele alatt gyakran születnek olyan emberek, akik meglehetősen konzervatívak. Elkerülik a megjelenést és a cselekedeteket. Ugyanakkor a szigorúság és a túlzott korlátozás idegen a számukra.

A Nyilas jele alá tartozó nők számára a 2019-es hajvágás hajvágási naptára az Athena Pallas ősi görög istennőjének egy változatát kínálja, aki bátor harcosként kényelmesen rövid hajat (frufru) viselt az arca előtt és egy hosszú ló farok a nyak hátulján. Körülbelül ugyanaz, de a hím férfi kialakítása és az előnyben részesített Zeus Thunderer.

Talán nem minden erősebb szex képviselője készen áll arra, hogy dönteni egy ilyen merész, extravagáns frizuráról a mai napon, de láthatod azt a félelmében, hogy Tarzanról vagy a névneveiről szól, ami népszerűsíti a férfi test szépségét.

Megfelelően választotta a Hold horoszkóp fodrászát 2019-ben, segíti a Nyilas számára, hogy sikerüljön a politikában, a művészetben, a vallás és a papság területén. És képes hatékonyan beállítani a máj munkáját.

Ez a Tűz eleméhez tartozó jel a „uralkodásának” időszakában született embereket pragmatikus és aktív emberként jellemzi. Mérsékelten hétköznapi, gazdaságos és értékű kényelem, idő és erőfeszítés. Mivel a Nyilas a holdhoroszkóp szerint illik a frizurákhoz, amelyek minimális gondosságot és gondozást igényelnek.

Bak

Kíváncsi, hogy ennek a jelnek az úriemberei gyakran intuitívan választanak nagyon rövid hajvágást vagy túlterhelik a fejüket. És helyesen cselekednek, mert ez a brutális stílus nem akadályozza meg őket abban, hogy egyértelműen felvegyék az energia-rezgéseket, és rajzolják ki a konstelláció támaszkodó energiáját.

A nők előnyben részesítik a hajszálcsiszolt opciókat egy selyemkendő, kalap vagy sál alatt. És gyakran a fejfedő alatt elrejtik egy luxus zsinórra, amit éreznek, büszkék és soha nem fognak egyetérteni abban, hogy a karrier-törekvések érdekében is levágják.

A Bakok olyan gyakorlók, akik pontosan az alkalmazott területeken találják magukat. Ők anyanyelvűek arany kezekkel. Frizurájuk kedvez a csontrendszernek és a fogaknak.

Aquarians

Ha a horoszkóp ezen jele alatt született, nagyon érzékeny a legújabb divatirányzatokra. És ez a helyes helyzet, mivel az Aquarius esetében nincsenek egyértelmű ajánlások a hosszúságra, a hajszínre és az ajánlásokra.

Igazak, amikor a legbátrabb kísérletekről döntenek. Például, punk Iroquois, hosszú hippi fürtök, vagy rendkívül lakonikus, rövid frizurák minimális stílusban.

Az Aquarius új frizurájának megválasztása, néha az idő előtt, az üzleti kilátások, az új projektek és a jövedelmező kapcsolatok. Ennek a jelnek az ellenőrzése alatt az edények, az artériák és a vénák vannak.

hal

Ezek a miszticizmusba ágyazott emberek, akik a létezés jelentését és az univerzum harmóniáját szimbolizálják. Frizuráiknak összetetteknek kell lenniük, amelyek összefonódó szálakból állnak, például a trükkös zsinórok a valóságban az univerzum különböző elemeinek tükröződése.

Az ilyen összetett hajformák a hal energiáját adják és garantálják a magasabb hatáskörök védelmét. Ugyanakkor 2019-ben harmonizálják a Halak életét, racionalizálják sorsukat, és segítenek a merész ötletek és kreatív tervek megvalósításában.

A horoszkóp jelének képviselői, a béke rendkívül fontos. Ezért a helyesen választott frizura rendben tartja az idegrendszerét, módosítja az anyagcserét, és általában erős gyógyító hatással lesz az egész testre.

Mikor van jobb, ha a haját Holdnapokon vágja

 1. Hold nap A hajvágás rövidebb lesz.
 2. Hold nap Egy szépségszalonba való látogatás után valószínű, hogy viták és börtönök jönnek létre.
 3. Hold nap Ha zavarja a hajat, károsíthatja az egészségét. Egy másik kockázat, hogy elveszteni vagy ostoba pénzt költeni.
 4. Hold nap Fennáll a kockázata az orrnyálkahártya és a szájüreg betegségeinek kiváltására. A hajvágás kényelmetlenséget és félelmet fog okozni a szeretteik elvesztésében.
 5. Hold nap Kedvező idő egy új frizura számára. Ön növeli a tőkét, és új ingatlanokat kap.
 6. Hold nap Rossz időszak, mert „elkaphat” egy hideg és más vírust. Csípett orr, vöröses szemek - mindez nem valószínű, hogy hozzáadná szépségét és varázsát.
 7. Hold nap Új fodrász kíséri körülötte a gyűlöletet és a nyugalmat. Tudod veszekedni a vezetővel, vagy egy szerettével. A tibeti naptárban ezt a napot „égőnek” nevezték, mert a fürtökre és a szálakra gyakorolt ​​bármilyen hatás az egészség súlyos romlásához vezet.
 8. Hold nap Siess a mesterhez. Ön kívülről átalakul, és esélyt kap arra, hogy boldogan élhessen, tiszteletben és tiszteletben.
 9. Hold nap Szerencsétlenségek, ez az, amit a hajvágás ezen a napon vezet.
 10. Hold nap Egy undorító nap, amely „mindenféle vírust” elenged a testetekbe.
 11. Hold nap Vágd el a hajodat, akkor meg fogod szerezni az elme, a harmónia és a gondolatok következetességét. Vagy talán előrelátó ajándékot kaphat.
 12. Hold nap A hajvágás ma növeli a sérülés és az élet egyéb veszélyeinek kockázatát.
 13. Hold nap És ez, az összes jelzéssel ellentétben, az egyik legjobb pillanat a fodrász ollóval való átalakuláshoz. A frizura szép lesz, és még minden dolog, mint az óramű!
 14. Hold nap Döntse el a hajvágást, most, ha javítani szeretné a pénzügyi helyzetét, és dicséretet szereznie kell a feletteseitől.
 15. Hold nap Jobb, ha nem lépsz a fodrászüzlet küszöbére ezen a napon! Ha figyelmen kívül hagyjuk ezt az ajánlást, akkor valószínűsíthető a mentális zavarok, pánik és magas vérnyomás-válság.
 16. Hold nap Ezen a furcsa napon a hajjal végzett manipulációk hibákhoz és a romboló szokások újjászületéséhez vagy súlyosbodásához vezethetnek. Például nem lehet leküzdeni a kísértést, hogy mérje meg a dohányzást vagy alkoholt.
 17. Hold nap Ne vágja le a hajat, különben az egészségügyi problémák, a sérülések és az egészségügyi problémák valószínűsíthetők. Az idegrendszer különösen sebezhető lesz. Keleten úgy vélték, hogy a szálak megérintése ezen a napon aktiválhatja a gonosz szellemeket.
 18. Hold nap Ijesztő nem a megfelelő alkalom a fodrász látogatására. Először is, a rablók bejuthatnak a házába, miközben egy széken ül. Másodszor, a háziállatok (macskák, kutyák és más állatok) előre látják a gondjaidat, és a tulajdonos aggódása miatt megbetegedhet. Tibetben ezt a napot „égőnek” nevezték, azaz a vágás következményei nagyon veszélyesek lehetnek az egészségre és az életre.
 19. Hold nap Várj erre a napra! A hajvágás ma hozzájárul az élet meghosszabbításához.
 20. Hold nap El kell halasztanunk egy új frizura terveit. Ellenkező esetben a depresszióba esik, apátia érzi magát minden körülvevő körül.
 21. Hold nap Nagyszerű alkalom, hogy jó fodrászatot készítsen, javítsa jólétét, és vigyázzon rád.
 22. Hold nap A mai frizura minden érzékben segít szaporodni. Ez azt jelenti, hogy egyrészt javítod a jólétedet, és kapsz új tulajdonságot. Másrészről a fogyás kockázata.
 23. Hold nap Vágja haját, és rendkívül elégedetlen lesz a megjelenésükkel - a tükörben egy furcsa arcú furcsa személy néz rád! Ráadásul veszteségeket is szenvednek.
 24. Ha az egészséged kedves, akkor elhalasztja a szalon látogatását! Ebben a napban a hajhosszabbítási naptár nem ajánlott erősen a hajhossz csökkentése érdekében.
 25. Hold nap Ma az olló és a fésű, ha megérinti a haját, szembetegséget okoz. Ez lehet banális árpa, vagy a látás súlyos romlása.
 26. Hold nap Egy új frizura garantálja a boldogságot és az örömöt ezen a napon!
 27. Hold nap Kiváló, ha ma új frizurát készítesz! Sok szerencsét és jólétet fog hozni.
 28. Hold nap Ha szeretné, hogy valaki igazán tetszik, akkor ne habozzon, hogy új frizurát készít. A fodrászüzlet ellenállhatatlanul kilép.
 29. Hold nap Ne vágja a hajat ma. Ez egy nagyon kedvezőtlen időszak, amikor a karma szenvedhet.
 30. Hold nap Ne feledje, hogy ez a nap a legveszélyesebb a fodrászokra. Ez szerencsétlenséget, bajt, érintkezést okozhat az ellenséggel, vagy akár balesetet is okozhat az autópályán.

Annak érdekében, hogy ne hagyja ki a kedvező napokat, hagyja a naptár google vagy a naptár yandex jegyzeteit és emlékeztetőit

Frizurák, amelyek a jobb életért változnak

Még akkor is, ha biztosan tudod, mikor jobb, ha elvágod a hajat, akkor még mindig gondolj: miért csinálsz egy új frizurát vagy fested a saját szálaidat? Végtére is, ezek a manipulációk a megjelenéssel befolyásolják a jólétét, és még a hozzáállásodat is. A 2019-es holdnaptár és az asztrológia segít kiválasztani a belső "I" -nek megfelelő frizura stílusát és típusát. Ez az egyedülálló tudás megtanítja, hogyan kell modellezni az életedet, megváltoztathatod a sorsodat, és pozitívan befolyásolhatja jólétét és egészségét.

Földlakók vagyunk, naiv bizonyosságban vagyunk, hiszünk abban, hogy elég a földrajzi koordináták vagy postai cím alapján ismerni a helyét. De ritkán gondolunk arra a tényre, hogy mi is része vagyunk a Cosmos nevű hatalmas térnek. Erőteljes hatással van a Föld bolygó minden élőlényére. Világűrnek, energiának, Holdnak, Napnak és más tárgyaknak adunk helyet. Különféle környezeti katasztrófákat provokálnak, serkentik a legerősebb elektromágneses viharokat.

A lakóhelyünk természetesen egy bizonyos jelet is hagy nekünk, jólétünket és viselkedésünket. Végül is, akaratlanul résztvevői vagyunk az űrfolyamatoknak, amelyek jelenleg a világ egy bizonyos részére irányulnak. A csillagok úgy vélik, hogy elküldik nekünk a legtisztább energiát. Ezek közül a legerősebb - a nap. Az év folyamán 12 fő csillagképet halad át, amelyek ismerik a zodiákus jelek nevét.

A metafizikában a haj mikroszkopikus antennák, amelyek kozmikus energiát fogadnak és továbbítják az emberi testbe. Ha megváltoztatjuk a szálak hosszát vagy színét, az energia áramlása is változik.

Ez azt jelenti, hogy mielőtt új frizurát döntene, elemeznie kell, amit 2019-ben igyekszel, ami hiányzik. Talán álmodsz a boldogságról a személyes életedben, vagy a fő cél egy lenyűgöző karrier és széles körű nyilvános elismerés?

Miután meghatározta a prioritásait, esélyt kap arra, hogy egy ilyen egyszerű segítség segítségével megváltoztassa a sorsát, mivel az első pillantásra úgy tűnik, a módszer, mint egy sikeres hajvágás. Tegyük fel, hogy most már profi eredményei vannak. Akkor meg kell választania a frizurát egy földi vagy tüzes zodiákus jel. Ha jelenleg szeretné erősíteni a helyzetét a társadalomban, akkor a Föld vagy Libra jeleire jellemző frizurák energiája segít.

Amikor 2019-ben célt tűzött ki mások támogatásának igénybevételére és hasznos kapcsolatok készítésére, valamint új ismeretek vagy információk megszerzésére, akkor az Air és a Szűz jeleinek ajánlott hajvágásai irányítják.

Azoknak, akiknek nincs személyes életük, meg kell nézniük a víz és a tűz elemei frizuráját. Ha döntést hoz, és pontosan tudod, hogy mit akarsz, emlékszel még egy fontos szabályra: a horoszkóp jele nem lehet ellentétes a kiválasztott frizura stílusával, így a tűzjelzők vágása és formázása olyan emberek számára alkalmas, akiknek születésnapja a tüzes vagy szellős időszak alatt esik állatövi csillagképek. De a víz jele alatt született, ellenjavallt, mivel elrettentik a szerencsét.

Ha a jele a levegő vagy a tűz elemei közé tartozik, nyugodtan válasszon egy légjelet tartalmazó frizurát. Amikor a születésnapja Taurus, Libra vagy Szűz idején esik, akkor nem szabad sietni a "air" frizurával. Nem fognak boldogságot és sikert hozni.

Ennek megfelelően a Halak, Rákok és Skorpiók jelei alatt született emberek alkalmasak a víz frizurákra, valamint a Föld jelei által javasolt összes stílusra. De a "tüzes" hajvágásokat el kell kerülni.

A földi jelek frizurái hasznosak a Föld és a víz jeleinek képviselőinek kiválasztásában, és „légy” Gemini, Libra és Aquarius számára egyszerűen károsak.

Tudod, hogy a hajod színe határozza meg, hogy melyik égi test energiát húzod? És a frizura alakja ad választ a kérdésre, milyen energiát használsz leginkább. Egyenes, hosszú, sima, mintha az áramló fürtök a víz jeleire jellemzőek.

A közepes hosszúságú hullámos szálakat általában az Air jelek emberek részesítik előnyben.

Naughty, vastag, forgószárak és fürtök gyakran láthatóak ezek fején. aki a Szűz, a Bika és a Bak alatt védte a Föld elemeit.

A vöröses, bronz és arany árnyalatú hajok, amelyek gyakran a koronán és az elülső részen röviden levágtak, általában olyanok, akik már születésük óta tüzes védők voltak: Kos, Leo és Nyilas.

A hajhossz határozza meg a személy által észlelt energia sebességét és mennyiségét. Tehát minél hosszabbak a szálak, annál több energiát rajzol, de ugyanakkor lassabban jut hozzá. A hosszú haj energiát ad a személynek, de a körülötte lévő eseményekre adott reakciója meglehetősen lassú. A rövid hajvágás ellenkezőleg, gyorsan és impulzív módon válaszol mindenre.

Van ilyen jele: ha nincs okod a sorsra panaszkodni, akkor ne rohanj fel a hajra. De ha a dolgok nem olyanok, mint szeretné, vágja meg a szálakat kár nélkül. Megjegyzendő továbbá, hogy sok nő, aki sikeres volt az üzleti életben, rövid frizurát visel. De a homebody és a „just moms” gyakran tartanak fonatokat vagy frizurákat a hajuk közepes hosszúságú. Innen arra a következtetésre jutottak, hogy a dinamikus rövid hajvágás növeli a tevékeny hölgyeket, és azt tanítja, hogy a férfiak stratégiai gondolkodásra gondolnak.

Hasznos tippek

A 2019-es holdnaptár segít a sorsod jobb megváltoztatásában, de az ősi időkben tapasztalt szépségek arzenáljában számos módja van arra, hogy a hajod egészséges és fényes legyen. Napjainkban ezek a titkok egyre nagyobb igényeket támasztanak, mint valaha, mert egyre többé válnak azok a tényezők, amelyek hátrányosan befolyásolják a frizura állapotát - a gyönyörű nők fő díszítését.

Milyen régi receptek használhatják sikeresen kortársainkat?
Ez például daisy. Minden idők és népek szőkék gyógynövényként használták a gyógyhatású kamillát, ami ragyogást és arany árnyalatot adott a fürtöknek. Készítsünk oldatot négy evőkanál száraz fűre egy csésze forró vízre.

A szőke nők körében népszerű másik lehetőség a citrom. Ha vízzel bizonyos arányban hígítjuk, és ezt a megoldást a mosott szálakra helyezzük, akkor az állapotuk jelentősen javul. A citromterápia azonban nem alkalmas barna hajú nők és barnák számára. Hajaik csúnya sárga árnyalatot kaphatnak.

A haj állapota közvetlenül függ az étrendtől. A menünek kiegyensúlyozottnak kell lennie, és elegendő mennyiségű fehérjetartalmú élelmiszert kell tartalmaznia, amely pozitívan befolyásolja a szálak növekedését és megjelenését. A tudósok legújabb tanulmányai bizonyították a természetes selyem ágynemű előnyeit. Kiderül, hogy ha a fej egy selyem párnahuzaton nyugszik, akkor a haj nem sérült meg, és nem zavart, ami szintén kedvező hatással van az állapotukra.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/