logo

Fodrász a növekvő Holdon

Mint ismeretes, a Hold hatással van számos természeti jelenségre: ebbs, flow, stb. Azonban a személy jóléte és a hajvágás sikere is függhet a hold fázisától. Az őseink régóta észrevették, hogy a hajvágás, stílusa és az orvosi kozmetikai maszkok eredménye közvetlenül függ az égi test fázisától. Ha növelni szeretné a hajnövekedést és javítani kívánja az energiát, akkor természetesen jobban igénybe veheti a fodrászatot a növekvő hold alatt, és ha a cél az, hogy maximálisan erősítse a gyökereket és

az egészségesebb megjelenés érdekében az eljárások jobbak a csökkenő Hold megfigyelésekor.

A tenyésztés fázisában lévő hajvágás jellemzői
A növekvő Hold a megfelelő idő azok számára, akik a lehető leggyorsabban szeretnék nőni a hajat. Ebben a fázisban a csillag "P" betű nélkül van. A hajnövekedés felgyorsításának folyamata ajánlott a hegyek vágásakor. Ezenkívül ezt az eljárást minden hónap hónapban kell elvégezni. Különösen csodálkozni fog az eredmény, ha a hajvágást a harmadik és a negyedik holdnapon fogják végrehajtani, amikor nemcsak a haj állapotának javítása, hanem a megjelenés vagy a stílus hosszú ideig történő megőrzése is van. Próbáld ki magadnak, és kellemesen meglepődsz.

Ami a kozmetikai eljárásokat illeti, az eredményeik megdöbbentésre kerülnek, ha azokat a Hold növekvő időszakában hajtják végre. Az időszerűen vágott haj sok előnnyel jár. Ön:

 • Javítsa a jólétet;
 • Megszabadulni a negatív energiától;
 • Éljen fel;
 • Szabaduljon el a betegségtől.


Holdnaptár érték

Régóta hitték, hogy az emberi vitalitás közvetlenül a hajban van. Emiatt sokan különösen komolyan kezelték a hajvágást, és csak bizonyos napokon próbálták azt végrehajtani bizonyos szabályok szerint, amelyek forrása a hajvágás holdnaptára volt.

Ezt a naptárt elsősorban arra használják, hogy a lehető legpontosabban meghatározzák, hogy mely napokon kell a hajat vágni, hajlítani vagy festeni. Természetesen a haj egészsége a megfelelő gondosságtól és táplálkozástól függ, de a holdnaptár használata segít abban, hogy pozitív eredményeket érjen el ezekből az eljárásokból. Ha korábban egy ilyen hold-ütemterv szkeptikus volt, akkor a szépségipar ma ezt a tájékoztatást a kozmetikai eljárások végrehajtására vonatkozó terveibe foglalja.

Az ilyen naptár általában minden évre vonatkozik, és 3 összetevőt tartalmaz, amelyeken alapul:

 1. Holdnap. Itt a holdfázisokat értjük, amelyeken a hajnövekedés közvetlenül függ. Ezen információk alapján következtetéseket lehet levonni a hajvágás és a hajfestés kedvező napjairól, és arról, hogy mely napokon szükséges ezeket az eljárásokat elhagyni.
 2. A hét napja. A hét minden napja kivétel nélkül különbözik az egyéni képességektől, amely szerint a fodrászat és a kozmetikai eljárások pozitív és negatív mutatóit határozzuk meg.
 3. Hold horoszkóp. A holdnak különleges lehetőségei vannak, az adott állatöv jelének helyétől függően. A haj növekedését is befolyásolják.


Hogyan lehet meghatározni a legjobb időt a vágásra?

Amint már említettük, a fodrász esetében a maximális jó időszak a hold fázisa, amit neveznek. A vágott szőr ebben az időben képes lesz aktívan növekedni, létfontosságú energiával, ami selymesebbé teszi őket. Ugyancsak fontos szempont, hogy a kedvező napot meghatározzuk a holdterv szerint. Tehát ezek a napok a harmadiknak és a negyediknek tekintendők, amikor a Hold hajának növekedése a legerősebb. Vannak, akik úgy vélik, hogy még ebben az időszakban a tippek vágására vonatkozó eljárásnak csak pozitív hatása van az agyban található hajók munkájára.

A harmadik napon végzett hajvágás lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a saját auráját, és a negyedik helyen - hogy megvédje magát a halott energiát tápláló emberektől.

A 15. és a 30. holdnapig elteltével csökken a aktivitás, ami lassú hajnövekedést okoz.

Ha a hét napjairól beszélünk, akkor meg kell jegyezni, hogy a legeredményesebbek a következők:

 • Pénteken. A napot új változások jellemzik. A pénteken készített hajvágás segít pozitív energiát vonzani, vonzóbbá, egyedi kép létrehozásához.
 • Csütörtökön. Ez a nap szimbolizálja a megújulást, egy bizonyos tisztítást. Ha csütörtökön vágja le a hajait, sok ígéretes lehetőséget nyithat meg, megszabadulhat a negatív pillanatoktól. És a hajod a frissített megjelenésnek köszönheti.
 • Szintén a kedvező napok közé tartozik a szombat.

Ami azt a napot illeti, amikor nem hajlandó vágni a haját, vasárnap van, amikor fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti a saját boldogságát.

Ezenkívül fontos figyelembe venni az állatöv jelét is, amelyben a növekvő hold található. Ha a Szűz, Libra vagy Leo van - szerencsés vagy. Egy ilyen időszak gyorsabban járul hozzá a haj növekedéséhez. Különösen jó ebben az időben a perms.

A növekvő fázisban, amikor a fény Leóban vagy Szűzben van, hosszú hagyományait követve elvégezheti a baba első hajvágását.

Nem a legsikeresebb zodiákus jelei a fodrászoknak nevezhetők Halak, Kos és Rák. Ebben az időszakban a hajszerkezet nem annyira helyreállított. Lehetséges a túlzott bozontos megjelenés.

Amint látod, a növekvő Hold időszakában fodrászszolgálatot kell igénybe venni, amikor lehetőség van arra, hogy megtisztítsa magát a negatív energiáról, hogy egészséges haját és aktív növekedését biztosítsa. A hajvágás elvégzésének ideális napjának meghatározásához azonban a holdnaptár információi alapján is ajánlott. Ő az, aki lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő állatöv jelet, amelyben a mennyei test található, a hét napját és a számot annak érdekében, hogy az álmaid fodrászát hajtsa végre. Vegyük észre, hogy nem kevésbé fontos az a mester választása, amelyre a végeredmény függ.

Videó a növekvő hold vágás előnyeiről.

http://ezoterizmo.ru/strizhka-na-rastushhuyu-lunu/

A hét legjobb napja, hogy hajvágást hajtson végre: az asztrológusok népi jeleit és ajánlásait

A hajvágás egyfajta rituálé minden lánynak és nőnek. Úgy véljük, hogy ez az, hogy hogyan vágjuk le azt a negatív energiát, amely hajlamos felhalmozódni a halott ügyekben, azaz a hajban.

Sokan meg vannak győződve arról, hogy a frizurát a Hold növekvő fázisában lehet legjobban elvégezni, és ennek saját célja van.

Van értelme az énekekben és a babonákban?

Valóban, még a víz felborulása és áramlása a földön is függ az új holdtól és a teliholdtól, mit mondhatunk az emberek jólétéről a hónap különböző naptári időszakaiban. De mégis, ez a pozíció messze nem áll közel mindenkihez, és néhány fiatal hölgy csodálkozik jobban arról, hogy a hét melyik napja jobb, ha elvágja a haját.

Azok számára, akik hisznek az énekekben és a babonákban, számos korlátozás és jele van a legbánatosabbnak, úgy tűnik, a fodrászatnak.

És mindez azért, mert sok érdekes szokás és legenda kapcsolódik a női zárakhoz. Például az ősi szlávok úgy vélték, hogy a figyelemre méltó erő és erő koncentrálódott a női hajba, ezért a harcosok, akik a csatába mentek, meg kellett tisztítaniuk a szeretőik zsinórját. Úgy tartották, hogy ez erő, ügyesség és jó szerencsét fog hozni nekik.

A hajvágás, vagy inkább azok megvalósításának ideális idejei a mai napig a különböző vallások és filozófiák hívei közötti meleg viták tárgyát képezik. Valaki csak szereti a holdnaptárt, és valaki felkészül az eljárásra, mintha üzleti útra folyik volna, és az idő közel percre számít.

Szóval, hogyan hajtson végre hajvágást a hét naptári napjain, és mely napokon jobb, ha nem vágja le a haját?

Hold fázis és a hajvágás

Hosszú ideig használt fodrászok által használt holdnaptár. Azok az idők óta, amikor fodrásznak és fodrásznak tekintették, és nem stylistnak, mint most. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy megtagadják az ügyfelek vágását a csökkenő holdhoz, de ezekben az időszakokban nem szolgálnak rokonai és barátai.

Azt mondják, hogy ha elvágod a hajat egy csökkenő holdhoz, akkor akaratlanul leállíthatod vagy lassíthatod a növekedését. Úgy értem, a fodrászat ilyen látogatása után a fürtök nem fognak hamarosan növekedni. Ez az egyik dolog, amikor a végeket vágjuk, és egy másik, amikor egy radikális frizuráról beszélünk, amelynek eredménye lehet, hogy nem tetszik. Annak érdekében, hogy ne kockáztasson, előre tanulmányozza a frizurák naptárát, mielőtt a mesterhez megy.

Szinte minden asztrológiai erőforráson van. Ugyanazon a helyen, ahol olvasod a napi horoszkópot, láthatod a holdnaptárat. Úgy véljük, hogy az ilyen fodrászati ​​szolgáltatások számára a legkedvezőbb időszak az új hold. Ez nem csak lehetséges, hanem hajszálakat is meg kell vágni, mivel „mint élesztő” nő.

Bizonyos holdnapokon a haj struktúrája, sűrűsége és sűrűsége is megváltozik. Ezért, ha a fürtöket a legtágasabb, engedelmesebb és selymesebbekké vágjuk, akkor azok így is növekedni fognak.

Lehetséges, hogy nem mindenki hisz a „kedvező” napokban, de valószínűleg észrevette, hogy e triviális eljárás után morális állapota drámaian megváltozhat. Azt mondják, hogy a hajvágás kedvező napján, miután megkapta ezt a szolgáltatást, jön a béke, a nyugalom és a könnyűség érzése.

Épp ellenkezőleg - ha nem megfelelő napon csinálod, hirtelen fáradtságot, szomorúságot és negativitást, nehézségérzetet tapasztalhatsz. Tehát miért történik ez - egy bizonyos ponton a haj vágása után a „hegy a vállakból” látszik esni, és egy másik - éppen ellenkezőleg, az rájuk esik? Az a tény, hogy ezekben az időszakokban biofieldünk változik, ami azt jelenti, hogy a hajnövekedés mellett életünk néhány aspektusát korrigálhatjuk.

Ki kap egy hajvágást egy csökkenő holdon?

Ha a holdnaptár vágóhaja a hét bizonyos napjain azt mondja, hogy egy telihold után senki sem kap hajvágást - ez alapvetően rossz.

Valójában a csökkenő hold szimbolizálja a megszerzett veszteséget, gátlást és elvesztést. De lássuk ki, hogy ki lesz rajta a hajvágás ebben az időszakban.

A teljes holdak után vágás vagy vágás előnyös lesz:

 1. Személyek, akik betegek vagy nehéz életszakaszban szenvednek. Miután eljutott egy ilyen szolgáltatáshoz, megváltoztatja a biofieldet, és ez éles és radikális változást fog eredményezni az életed állapotában - a „reménytelen” helyzetek önmagukban megoldódnak, eltűnnek, a problémák lesznek;
 2. Férfiak, akiknek az aktív hajnövekedés általában elfogadhatatlan. Ha nő vagy, és állandóan ugyanazt a hajvágást viseli, például egy bobot, ajánlatos a haját is csökkenő holdra vágni, hogy a következő szükségessége ne lépjen fel a szokásos módon;
 3. Lányok, akik módosítani szeretnék a fürtök szerkezetét. Ha pontosan a hanyatló holdra vágja a haját, a fürtjei ismertebbek lesznek, simaak és egyenesek lesznek, már nem zavarodnak és nem oszlanak meg. Ez különösen igaz azokra, akiknek haja porózus, göndör és rendkívül ellenálló a stílusra.

Amint láthatod, még ebben az esetben is helytelen lenne azt mondani, hogy a hét vagy a hónap mely napjaiban lehetetlen mindenkire vágni a hajat. Mindenütt vannak kivételek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Figyelem mindenkinek

Ahhoz, hogy a haja tisztességes legyen, és az életben nem volt negatív változás, meg kell ismerkednie azzal, hogy hány napot kell elvágnia.

Ne forduljon a fodrászhoz a következő egyházi ünnepeken:

 1. Karácsonyi;
 2. keresztség;
 3. Szentháromság
 4. Az Angyali üdvözlet;
 5. Pálma-vasárnap.

Sőt, a lányok manapság még nem fésülnek és fonnak a fonatot - úgy vélik, hogy ily módon vonzza a betegségeket, és magukra rövidíti életüket.

Sőt, még a legkedvezőbb időszakokban sem szabad fodrászot kapnia. Ön maga nem tudja megváltoztatni a biofieldet, és ha bármilyen problémája van a betegségben, a pénzügyi nehézségekben, a vállalkozás összeomlásában, akkor csak annyit szaporíthat, hogy ilyen önálló tevékenységet folytat.

A természeti katasztrófák napjaiban - főleg mágneses viharok, valamint nap- és holdfogyatkozások - nem kell fodrászra fordulni. Ez rendkívül negatív hatással van a haj állapotára.

És még akkor is, ha valódi luxus "sörény" -vel érkezett a szalonban, a banális vágás után nem lesz a legkisebb nyoma - a helyén vékony szálak lesznek, amelyek zavarosak és majdnem lehetetlenek lenni. Egy szép hajszál szó szerint fél óra múlva szánalmas jelképévé válhat, de a legszomorúbb az, hogy szinte lehetetlen lesz megjavítani.

Kerülje el az eljárást azokban a napokban, amikor a Hold a Rák és Halak csillagképében van. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a frizura végrehajtása ezekben az időszakokban bőséges hajhullást fenyeget a jövőben. A köpés is elég lassan nő, elveszíti a természetes pompáját és sűrűségét.

Ami a másik világot illeti, a holdciklus 9., 15., 25. és 29. napján nem lehet hajvágást kapni. Ezeket a napokat sátánnak tekintik, ami azt jelenti, hogy ha a fodrász látogatása után a fodrász csúnya lesz, enyhén szólva, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabadulhasson, és ezért nem szabad megijesztenie a mestert, hanem köszönöm a sorsot, amely megmentett téged a kézzelfoghatóbb bánatoktól.

Kedvező időszakok

Milyen napokra van szükséged a hajod vágására? A holdnaptár szerint ezek a napok, amikor a bolygó a növekedés és a teljesség fázisában van. A hajvágás ezen a napon, aktívan növekszik a fürtök, erősíti őket és növeli azok sűrűségét.

Ha beszélünk az asztrológiáról, akkor a legjobb, ha a frizurára fordulunk, amikor a hold megjelenik a Leo, Virgo, Taurus vagy Capricorn csillagképekben.

A nemzeti jelek és hiedelmek szerint a hajvágás:

 • Hétfő - kiküszöböli az összes negatív életet;
 • Kedd - segíti a szomorúság, a vágy, a fáradtság és a túlmunka leküzdését;
 • Szerda - új hasznos ismerősöket mutat be;
 • Csütörtök - intenzív növekedést biztosít a nyíró hullámokhoz;
 • Péntek - jobbra változtatja a sorsot.

Természetesen nem mindenki alkalmazkodik minden jelhez és babonához. De mégis, próbálja meg követni legalább a hold fázisát, és kerülje a potenciálisan veszélyes "ördögi" napokat, hogy a fürtök jól fejlődjenek, és az életben csak kedvező változások történjenek.

http://mjusli.ru/krasota_i_zdorove/uhod_za_volosami/den-dlya-strizhki-volos

Fodrász csökkenő hold

Mi lesz a fodrász a csökkenő holdon - áttekinti a hold fázisának hatását a fodrászon. Fedezze fel a kedvező és kedvezőtlen napokat a holdnaptár hajvágásaiban.

Ma csökken a Holdra hajvágás

A föld műhold műholdának mozgása közvetlenül befolyásolja a sorsunkat, így a jövő világos, vagy napról napra problémákkal és aggodalmakkal tölti ki. Érdekes módon ez a folyamat könnyen szabályozható, ha bizonyos szabályokat ismer. A legegyszerűbb módja - a megfelelő dátum kiválasztása a haj kezeléséhez. Általában 4 fő holdfázis van: Növekvő, Csökkenő, Új Hold és Telihold. Nézzük meg, hogy a hanyatló holdon levágott haj lesz hatással a sorsra.

Haj tippek a csökkenő Holdra

A telihold hónapja körülbelül 29,5 napot fed le. Ez az idő elegendő ahhoz, hogy a Föld műholdja visszatérjen a bolygónk és a Nap közötti eredeti pozícióhoz. Ahhoz, hogy megértsük a növekvő vagy csökkenő Holdot előttünk, meg kell nézni az éjszakai égbolt megvilágításának mértékét. Az északi félteke lakói számára a csökkenés jobbról balra történik, a teliholdtól az újig terjedő időszakig. Ebben az időszakban az energia kimerül, és a műhold sötétebbé és sötétebbé válik.

Mielőtt elolvasná a haját egy bizonyos fázisban levágó személyektől, érdemes megismerkednie a frizura hatásával. Ne feledje, hogy a haj hihetetlenül érzékeny az energia változására, így a fürtök állapotának megváltoztatásával kijavíthatja, hogy követi-e a holdnaptár szabályait.

Tehát az Aquarius fodrász a csökkenő holdon a harmadik és a negyedik negyedet fedi le. Ebben az időszakban a fürtök növekedési üteme drámaian lelassul. Ha van egy rövid fodrászod, vagy tervezed, hogy a választott űrlapot a lehető legrövidebb időn belül megtartsa, most már meglátogathatja a fodrászot. Ráadásul a lassú növekedés erősséget, sűrűséget és egészséget kölcsönöz, ami pozitív hatást gyakorol az egész megjelenésre. Ugyanez vonatkozik a szemöldökbevonásra. Az eljárás majdnem fájdalommentes lesz, és a szőrszálak nem fognak hamarosan megjelenni, és vékonyabbá válnak.

Felejtsd el a színezés fürtjeit, mert a szín nem tart túl sokáig és gyorsan lemos. Az eljárás után egy unalmas és rendetlen zárat kap. Győződjön meg róla, hogy a tápláló vagy feszesítő maszkokat rendezi. Bármilyen terápiás beavatkozás hasznos lesz, mivel a hajnak további védelemre és támogatásra van szüksége. Különösen akkor kell alkalmaznia az alkalmat, ha törékeny és száraz tippek vannak. Kiderül, hogy a csökkenő hold hossza csökkenthető, de csak abban az esetben, ha hosszabb időt tervez egy fix eredménnyel. Ha nem, akkor korlátozza magát a további műveletekre, mint például a masszázs és a maszkok.

A csökkenő hold naptárában információkat talál a régi hold kezdetének idejéről.

http://v-kosmose.com/lunnyiy-kalendar/strizhka-na-ubyivayushhuyu-lunu/

A csökkenő hold rituálékai: mit lehet tenni, monetáris, szerelmi, tudok-e hajvágást vagy sem

A csökkenő hold belső és külső tisztítás, szerkezetátalakítás, elemzés, csendes családi estek és megbocsátás. Ebben az időben meg kell menteni magát minden idegen, felesleges, felületes, érdektelen, attól, ami megakadályozza az ember életét. 2019 februárjában a tomboló hold időszaka a telihold után a 19. helyen állt, és nem fog véget érni az új holdnak 2019 márciusában.

A csökkenő holdon ajánlatos általános tisztítást végezni a házban. Az asztrológusok azt mondják, hogy az ilyen tisztítás után a házban könnyebb lélegezni, mert a szennyeződés és a por mellett a régimódi energiát „eldobják”, ami negatív érzelmeket, veszekedéseket, bűncselekményeket, rossz emlékeket vesz fel. Még jobb lenne, ha a csökkenő hold alatt, a lakás megtisztításával, a test megtisztításával és tisztításával pár napig megfigyelhető a böjt vagy a diéta, hogy eltávolítsák a testből a méreganyagokat és salakokat.

Csökkenő hold 2019 februárjában - olyan jellemzők, amelyeket lehet és nem lehet megtenni

A csökkenő hold fázisa kedvezőtlen idő az üzleti életben, az új termékek kibocsátásában, az új piacokra való bevezetésben és a nagyobb tranzakciók megkötésében. Ekkor kívánatos, hogy az erőfeszítéseket ne ezekre a pillanatokra, hanem az üzleti elemzésre összpontosítsuk. Próbáld meg kitalálni, hogy mit csinálsz helyesen, hol tévedsz, és hogyan lehet elkerülni őket. Szükség esetén végezzen szerkezetátalakítást, átszervezést.

Távolítson el mindent, ami zavarja a te dolgodat, így versenyképtelen, nem nyereséges. Ha el kell távolítania egy alkalmazottat - tegye meg a csökkenő holdon. Ha nem vagy egy vállalkozás tulajdonosa, hanem éppen ellenkezőleg, valakinek dolgozik, és nem elégedett a pozíciójával, ez a holdszakasz lehetőséget nyújt arra, hogy vonzóbb munkát találjon, vagy saját vállalkozást kezdjen.

A Hold leereszkedő fázisa egy rövid idő, amelynek célja, hogy megszabaduljon mindentől, ami zavaró és zavaró az örömmel élni. A csökkenő hold időtartama bizonyos szabályok hatálya alá tartozik, amely után az életedet harmóniába vezeti. Nem sok szabály létezik: csak 3 tilalom és 3 eset, amelyeknek biztosan időre van szükségük az új Hold előtt.

 • Mit ne tegyünk a csökkenő holdon

A hold energiája a hanyatlás időszakában elsődlegesen a felszabadulás és a csökkentés célja: az ember energiájával való kölcsönhatás, a Hold energiája képes elvonni az életéből mindazt, amit feleslegesnek tart.

Ebből következik az első tilalom: nem a haragban, "a szívekben".

Gyakran az érzelmeknél, anélkül, hogy észrevennénk, szörnyű dolgokat mondanánk: „Nem akarlak látni!”, „Igen, hogy meghalsz!” És így tovább. A veszekedés melegében nem irányítjuk magunkat, és a megbékélés után elfelejtjük, amit mondtunk. De a gyengülő Hold energiája elvonhatja az életünktől azt, amit az érzelmi kitörés idején feleslegesnek és fájdalmasnak találtunk. És ha gyakran „nem akarunk látni”, a látás elkezdhet csökkenni, és ha egy másik személynek halált vagy betegséget akarunk, nem csak neki, hanem magunkra is vonzhatjuk őket.

A második tilalom a pszichiátriai és az ezoterikusok véleménye szerint alapvető: nem kell új üzletet kezdeni, míg a Hold csökken.

Meglehetősen egyszerű megérteni: minden erőfeszítés, amelyet egy új vállalkozásba fektetnek, az erejük legalább felét elveszítik, ha nem indulnak el rossz napon és a holdnapon. A Föld egy műholda csökkenti az összes erőfeszítést semmire. Sokkal jobb, ha új üzletet indítunk az Új Holdban, és hagyjuk, hogy a növekvő Hold energiája szaporodjon és energikusan növelje ötleted sikerét.

A harmadik tilalom az anyagi megszerzésre vonatkozik: nem jelentős és fontos vásárlásokra.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a csökkenő hold időszakában a gondolkodásmódunk is kissé változik. Néhány embernél, különösen azoknál, akik a tűz csillagképei alatt születnek, a zodiákus jelei (Kos, Lviv és Nyilas) még fizikai szinten is észrevehetőek: a súly kicsit változhat, és a hangulat változhat.

Ha nagy mennyiségű vásárlást vagy pénzt fektet a csökkenő Holdra, akkor az Új Hold után valószínűleg megbánja. Valóban, ebben az időszakban tudatosan hajlandóak vagyunk megszabadulni valamitől, és nem szerezni. A felvásárlásokhoz a tudatalatti elme nyitva áll a felkelő hold időszakában. Ebben az időpontban, amikor csak lehetséges, jobb, ha minden, a megszerzéshez és cseréhez kapcsolódó pénzügyi tranzakciót végre kell hajtani.

 • Mit kell tennie a csökkenő holdon

Minden gyakorló és pszichika első ajánlása: az adósságok kifizetése.

Mindannyian biztonságosan akarunk élni. A pénzügyi horoszkópok fordítói azt jelzik, hogy mely napok kedvezőek a vásárlások és felvásárlások számára, és amelyek jobban érintik a pénzt. Ritkán azonban részletesen elmagyarázzák, hogy az adósságokat hogyan lehet legjobban fizetni egy hónapos időszakban.

Amikor pénzt kölcsönöz, létrehoz egy energiát a személynek, aki adta neked. Az energiáid kölcsönhatásba lépnek egymással az „adós adás” szinten. Egy idő elteltével az energián keresztül kölcsönzött pénz kezd visszatérni, és a pénzforgalma megváltoztatja a pályáját, a hitelfelvevő felé, mintha egy mágnes lenne. A zodiákus jelek cash flow-ját a legjobban érzi: Halak, Skorpió és Rák. Ezért gyakran intuitívan tudják, hogy kik és mikor vehetnek kölcsönöket, vagy kölcsönöket szerezhetnek, és akikkel nem kell pénzügyi ügyekkel rendelkezniük.

Ez az a holdenergia, amely átirányítja az áramlást. Ezért, ha még mindig van adóssága. A csökkenő fázisban adják fel őket, frissíteni fogják a cash flow-t, és a pénzügyi helyzet energiaszintjén fog javulni.

A második eset, ami nagyon kívánatos az Új Hold előtt, az érzések és érzelmek szférájához kapcsolódik: megszabadulni a felesleges emlékektől és tapasztalatoktól.

Még a jó emlékek is megsérülhetnek, amikor rájövünk, hogy valamilyen oknál fogva a múlt már nem tér vissza. Mit mondhatunk a negatívról, fáj? Mindenki szeretné megszabadulni tőle, és nem gyönyörködni a memóriájukkal.

Gyakran szükség van a múltbeli emlékek és szükségtelen nosztalgia energetikailag eltávolítására: a múlt energiája elveszi a jelen erőit, anélkül, hogy semmiféle hasznot és elpusztítást okozna az életerőből. „A törlés” a memóriában segít a csökkenő hold energiájában.

Annak érdekében, hogy a múltban fokozatosan megtapasztalhassuk és megszüntessük az obszesszív gondolatokat, félelmeket és emlékeket, olyan technikákat kell használnunk, amelyek minden nap során kiküszöbölik a negatív gondolkodást. Ha egyértelműen elképzeled a végső célodat, és erőfeszítéseket teszel, akkor idővel biztosan sikerül.

A harmadik kötelező eset a belső erők helyreállítására és a létfontosságú energia feltöltésére vonatkozik: a stresszt és a többi pihenést el kell kerülni.

Ennek oka az, hogy a hold befolyásolja az energiát. A csillag csökkenésével az energiánk is csökken, hogy megújulhassunk az új holdban. A Zodiákus Föld jelei különösen érzékenyek az energiaszint ingadozására: Szűz, Bika és Bak.

A nyugalom, a nyolc óra alvás és a csökkent fizikai terhelés segít egyensúlyban maradni és elkerülni a túlterhelést. Hasznos kiegészítés a könnyű étrend és a megnövekedett ivóvíz: ez a test jó állapotban marad.

Lehetséges-e, hogy a hajvágás csökkenése - kedvező napok a hajvágás számára 2019 februárjában

A haj nem csak szépség. Testünk sajátos természetes antennái, amelyek a test láthatatlan életet nyújtó erejét viselik.

Ha azt szeretné, hogy a vágás után a haja gyorsabban nőjön, a frizurát teliholdon kell végezni. Ha azt szeretné, hogy a haja kicsit megváltoztassa a tulajdonságait - például nem elégedettek azzal, hogy zavarosak, engedetlenek - akkor a fodrászra csökken a hold. De ne feledje, hogy egy ilyen hajvágás után a haj nagyon hosszú ideig nő vissza. Csökkenő holdon is jó, ha van egy hajvágás, ha meg akarja erősíteni a hajgyökereket és késleltetni a gyors elvesztését.

A haj nem vágható az úgynevezett sátáni napokon (9, 15, 23 és 29 nap a holdnaptár szerint), valamint a nap és a holdfogyatkozás napjaiban. Az ilyen eljárások után megbetegedhet, vagy - ahogy azt a régi időkben mondták - levágta a memóriát és az elmét.

Azt mondjuk, mikor 2019 februárjában meg tudod vágni a haját egy csökkenő holdon:

 • Február 20 - 16, 17 napos nap

A Hold a Szűzben van, és hatása a haj állapotára nagyon pozitív. A haj gyorsabban növekszik, a stílus hosszabb ideig tart, formája sikeres lesz, és hosszú ideig fog tartani. Nagyszerű nap a színezéshez (sötét tónusban), színezés és vágás - hosszú ideig megőrzi formáját, és lehetővé teszi a haj jobb megjelenését, és a tippek tökéletes állapotban maradnak.

Ezen a napon itt az ideje, hogy tervezzen egy wellness-eljárást - a haj utána tökéletesen megerõsödik, a szerkezet javul, a növekedés felgyorsul, a veszteség jelentősen csökken.

 • Február 21 - 17, 18 napos nap

Nagyszerű nap egy új frizurára, ha hamarosan terveztek néhány drámai változást az életedben. Ellenkező esetben ezt az elképzelést el kell hagyni.

Kedvező nap a fényes vagy vörös színű haj festésére természetes színezékekkel.

 • Február 22. - a 18., 19. holdnap

A hold a Mérleg jele, akkor a haj általános állapota nem változik. A hajvágás után gyorsabban fognak növekedni, de engedetlenek lehetnek, ők is elkezdhetnek görbülni, és nehezen hajthatók.

A haj kezelésének javítása ezen a napon sok előnnyel jár. Előnyben részesítsük a könnyű maszkokat és a természetes növényi főzeteket, vagy látogasson el egy profi szakemberre. Ha úgy dönt, hogy ezen a napon festeni szeretne, akkor válassza ki azt a színt, amelyet az élet legsikeresebb időszakában volt.

 • Február 23 - 19, 20 napos nap

Fodrász ezen a napon - nem a legjobb megoldás, de van egy helye. Nem szükséges a hajszín drasztikus megváltoztatása, a végeredmény valószínűleg nem felel meg az elvárásainak, ugyanez vonatkozik a radikálisan rövid frizurákra is.

Ezen a napon jobb, ha hasznos hajkezeléseket tervez, készítsen egy könnyű maszkot, vagy látogasson el egy szalon szakemberéhez.

 • Február 24. - 20. holdnap

A Hold a Skorpióban van, és ez egy rendkívül instabil jele a hajnak. A hajvágás gyenge, unalmas és vékony hajra alkalmas, keményebbé és vastagabbá teszi őket. A nap ideális a tápláló hajra, a wellness-kezelésekre, a természetes színezékek színezésére.

Szükséges lemondani a hajra gyakorolt ​​erős kémiai hatásokról, ha az ellenkező színben göndör vagy festék, akkor tegye félre őket.

 • Február 25 - 20, 21 napos nap

Az új hajvágás a lehető legkevésbé sikeres lesz a gyenge és vékony haj tulajdonosai számára. Tedd ezt a napot hasznos eljárásoknak a gyökerek és a tippek táplálására. Ha festeni akarsz - tegyél fogadást a természetes színezékekre.

Kémiai manipulációk hajjal való hátrányos ideje.

 • Február 26. - 21., 22. nap

A Nyilas a Nyilasban, hatása ugyanolyan egyértelmű, mint a Skorpió. Ha hosszú frizurát akarsz tartani, akkor jobb, ha nem csinálod ezt a napot. A nyírás után a haj nagyon gyorsan növekszik, és engedetlen lesz.

Ugyanez vonatkozik a permre is, amely ezen a napon nem tart sokáig. A hajfestés szintén nem felel meg az elvárásoknak, valószínűleg a szín gyorsan elhalványul. Ha még mindig dönt a festésről, jobb, ha természetes színt választ.

 • Február 27-22. 23 holdnap

Egy másik nem túl jó nap a hajvágás (jobb visszatartás), a stílus és a kémiai perms számára. Az eredmény veszélybe sodorhatja. A hajfestés szintén nem felel meg az elvárásainak, valószínűleg a szín nem tart sokáig.

 • Február 28 - 23, 24 napos nap

A Hold a Bakban, a haj állapotára gyakorolt ​​hatás ebben az időszakban rendkívül pozitív. A frizura erőt és egészséget ad a szálaknak, a megosztott végekkel és a hajhullással kapcsolatos problémákat megoldják. Ha azt szeretné, hogy a hajvágási formája hosszabb ideig maradjon, írjon a mesternek.

A színezés és a tonizálás sikeres lesz, megfelelő dátum a szín és a perm kísérletezéséhez.

A csökkenő hold rituálékai - hatékonyak, mit lehet tenni

A csökkenő hold energiája segíthet megszabadulni a bajtól és vonzani a pénzügyi jólétet. Ebben az időszakban az összeesküvések és a rituálék különleges erővel rendelkeznek, amelyeket saját hasznukra lehet használni.

A tudósok megerősítik az éjszakai csillag erős befolyását egy személy életére, egészségére és érzelmére. Például, a teliholdban az emberek képesek érezni a világot vékonyabban és élesebben a mágikus rezgések patakainak érzékelésére. A meghaladó hold időtartama alkalmas tisztításra és megújításra.

 • Rituális, hogy megszabaduljon az élet problémáitól

Ez a rituálék segít mindenkinek megtalálni a helyes utat, és megszabadulni azoktól az akadályoktól, amelyek megakadályozzák, hogy erőteljes tevékenységeket dolgozzanak ki a jólét elérése érdekében.

Szerezzen be egy sötét gyertyát és főzzön papírt egy tollal. Éjjel írjon egy darab papírra, ami aggaszt. Ezek negatív érzelmek lehetnek a körülöttünk lévő emberek körében, bántalmazás, rossz szokások, kétségbeesés... Leírja mindent, ami megakadályozza Önt abban, hogy boldog ember legyen.

Miután leírtad az összes negatív érzelmeidet, tépd fel a lapokat, majd írd be őket egy gyertya lángjára, mondván:

„Megszabadulok a bajoktól és bánatoktól, új életet kezdek a semmiből. Elárulom minden tapasztalataimat és szenvedéseimet a tisztító, a hold gyengülő tűzének.

Miután az utolsó papírlapot megégették, gyűjtsük össze a hamu és dobjuk ki az ablakból a következő szavakkal:

- Minden írva megégették, a Holdot eladták. Amint megújul, az életem újjászületik.

 • Rituálé, hogy megszabaduljon a pénzügyi nehézségekről

Azon az éjszakán, amikor a hulló hold megjelenik az égen, tegyen tükört az ablakpárkányra, és tegyen egy üres pénztárcát mellette. A tükrözött tükröződő holdfénynek a pénztárcára kell esnie. Beszélje meg az összeesküvés szavait:

- Egy üres pénztárcát mutatok a Holdra, mondván a pénzhiányomról. Kéri a holdat, hogy segítsen nekem a pénzügyi nehézségek leküzdésében. Szabadíts meg engem a szegénységből és nehézségekből, térj vissza a mennybe Teljes és pénzzel.

Hagyja üresen ezt a pénztárcát, amíg a Hold újra nem növekszik. Egy ilyen szertartás segít megszabadulni a pénzügyi veszteségektől és vonzza az életedbe a pénzáramlást.

 • Rituálé, hogy megszabaduljon a bajtól

Ez a szertartás egyszerű és hatékony. Az őseink erre fordultak, és most a gyengülő Hold energiáját használhatja, hogy jó szerencsét és jólétet vonzzon az életedbe.

Éjfélkor menj ki, nyúlik a karjaid a Holdra, és mondd el neki a félelmeidről, kétségeinkről, problémákról, amiket nem tudsz megoldani. Ezután beszéljünk egy hatékony összeesküvés szavairól:

„Az ezüsthold halványul, és ezzel nehézségeket okoz. Újjászületése után a szerencse visszatér hozzám.

http://mir46.ru/apollo/-22249-ritualy-na-ubyvajushhuju-lunu-kakie-mozhno-provodit-denezhnye-ljubovnye-mozhno-strichsja-ili-net/

Igaz vagy mítosz: a növekvő hold vágása segíti a haj növekedését

Yana Ilinskaya

Szépség és életmód egyenesen Európából (Prága, Csehország).

Azt mondják, hogy a haj minél gyorsabb növekedése érdekében a holdnaptár szerint, vagy inkább a növekvő holdra kell vágni! E szabály betartása valóban segít-e a Rapunzel-hoz hasonló haj tulajdonosa?

A növekvő Hold hajvágása: Valóban segít?

A hold mitikus hatásáról a haj és a körmök növekedésére az ókori Egyiptomban beszélt, de a modern tudománynak nincs bizonyítéka.

- Valójában a hajvágás nem fog gyorsabban növekedni. A haj, mint a körmök, halott anyag, csak a tüsző, amelyből a haj nő, „él”, és ez nem érinti semmilyen módon a tippekkel való manipulációkat - beleértve a hajvágást. Néhány ügyfelem ténylegesen elvágta a haja a növekvő holdhoz. Vannak még azok is, akik feliratkoznak a fodrászra vagy a színezésre az orákulum naptárának megfelelően, mert a színezés ezen a napon állítólag jó szerencsét ígér. Úgy gondolom, hogy ezek a jelek is ezoterikusak, ezért szakemberként ezt nem irányítja.

Irina Zhokhova

Ami a növekvő holdat illeti, valóban vannak tanulmányok, amelyek összekapcsolják a holdciklus fázisait és az emberi test biológiai ritmusait. Például egy telihold alatt csökken az alvás időtartama és minősége. De fel kell ismernünk a tényt: bárhová hajszálra vágod, ugyanolyan átlagos sebességgel fognak növekedni, ha az egészségi állapotod nem változik.

Tudományos tények: miért nem befolyásolja a Hold a hajnövekedés ütemét?

Vagy vitatkozzunk. Például a hajvágás közötti intervallum három hónap. Ez alatt az idő alatt a Hold ciklus (29 naptári napig tart) három alkalommal kezdődik. Ha követi a növekvő hold elvágásának elméletét, akkor kiderül, hogy egy héttel a haja gyorsabban nő, egy héten belül lassabb lesz, de háromhavonta ugyanazt az eredményt kapja.

A különleges kozmetikumok használatával megpróbálhatja felgyorsítani a haj növekedését. A kutatás szerint az ebben az irányban működő kevés komponens egyike a minoxidil. Serkenti a véráramlást a fejbőrben, a tüszők több oxigént és tápanyagot kapnak, és ez felgyorsítja a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást.

http://www.salonsecret.ru/strizhki/tehniki/strizhka-na-rastushuyu-lunu

Miért kell a haját vágni a növekvő holdon. Mikor van jobb a haj vágása a holdnaptár szerint?

Még az ősi időkben is az emberek hittek a Hold természetfeletti erőiben. Őt imádták, ajándékokat hozott, énekeltek és imádták. Több ezer évvel ezelőtt, az emberiség megtanulta, hogyan kell összeállítani a holdnaptárakat, amelyeknek azt kellett volna mondaniuk, hogy melyik naptári ciklust tartják a legjobban a növények ültetése és a betakarítás, amikor a legjobb az új üzlet megkezdése, és amikor jobb időt fordítani a régi tanulmányokra.

A Hold megfigyelésével és egy bizonyos folyamat viselkedésével egy bizonyos holdciklusban az emberek elkezdték felismerni, hogy ez egy erőteljes energiaforrás, amely pozitív és negatív energiát biztosít, szabályozza a víz áramlását és áramlását, és hatással van az összes élőlényre.

A hold ciklus hatása a testre

Ismeretes, hogy az úgynevezett emberi bioritmusok, amelyeken általános állapotunk függ, jelentősen függnek a hold forgásától. A hold teljes és hiányos ciklusai vannak. Egy huszonkilenc napos befejezetlen ciklusban az emberek rendkívül izgatottak, és nem képesek minden helyzetet megfelelően értékelni. Ilyen ciklusokban az ember hibája miatt a legtöbb baleset és katasztrófa esik. De a befejezett holdi ciklusokban az emberek sokkal jobban érzik magukat. Ez az idő kedvez az új kezdeteknek, a régi ügyek befejezésének és az utazásnak.

A holdhónap négy fázisból áll, amelyek mindegyikének sajátos hatása van a bolygónkra. Az Új Hold a Nap és a Hold kombinációja. Telihold - a napot meghaladó hold megtalálása. És vannak is haladási fázisok - növekszik és csökken. A holdciklus minden fázisa körülbelül egy hétig tart.

A hold hatása az emberi pszichére

Az általános holdnaptár mellett egy személy is van. A hónap kezdete a személy születésnapja. Ez a naptár a születéstől a halálig állandó. Sok kutató úgy véli, hogy ha mindenki a bolygón tudná és követné az egyéni holdnaptár tanácsát, akkor az emberiség elkerülte a sok veszélyt, nézeteltérést, veszekedést. És mindezzel mindenki felhívhatja magának a szükséges energiát, hogy egészséges és boldog legyen.

Úgy tartják, hogy a természet és a hold és a nap elhelyezkedését befolyásolja a fogantatás és a születés időszakában. Az emberek megtanultak speciális naptárakat és ún. Horoszkópokat készíteni. A legpontosabb horoszkópok azok, amelyek sok tényezőn alapulnak. Figyelembe veszi a születés pontos idejét, helyét, időjárását és még sok más. Sok popsztár, politikus és sportoló hisz a hold természetfeletti erőiben, ezért követik a horoszkópjaikat, amelyeket az asztrológusok és a numerológia alkotnak.

Mindenki régóta tudja, hogy a hold felelős a vízért. A víz az élet forrása, és több mint hetven százaléka van. Ezért nem tagadható meg, hogy a hold befolyásolja az emberi testet.

A hold hatása az emberre az új hold időszakban

Ebben az időszakban a Hold és a Nap gravitációja emelkedik, a személy tömege csökken, a folyadékok eloszlanak az egész testben, ezáltal harmonizálva a szervezet összes folyamatát. Ebben a ciklusban a leghatékonyabb bizonyos betegségek megelőzése. A kapott vitaminok és ásványi anyagok ebben az időszakban jobban és gyorsabban felszívódnak. De az új holdon a személy pszichológiai állapota instabil marad. A psziché instabil, a pszichológiai zavarok száma nő. Ezúttal különösen óvatosnak kell lennie az emberektől, mivel az új hold leginkább érinti őket.

A hold hatása az első fázisban

Ha ebben az időszakban a wellness ciklusokat végzi, akkor a legtöbb időszakhoz képest a legtöbb eredményt hozza. Ezért az asztrológusoknak azt tanácsolják, hogy a növekvő hold első szakaszában vegyenek részt fizikai és lelki egészségükben. Ha azon gondolkodik, hogy melyik holdnapokon jobb a haját vágni, hogy gyorsabban nőjön, erős legyen és egészséges legyen, akkor ez az időszak csak a legkedvezőbb a frizurák megváltoztatására. A nők már régóta érdekeltek a hold hatása a hajukra. Hosszú, vastag haj - a női szépség színvonala, így az ősi szépségek csak kedvező napokon vágták ki a fürtöket.

A felkelő hold második fázisa

Ez az időszak kedvező a szervezet káros anyagoktól való tisztítására. Az étrend és a böjt ezekben a napokban könnyen tolerálható. A testsúlycsökkenés legnagyobb eredményei a hold ezen fázisában figyelhetők meg. Ha érdekli, hogy mennyi napokban érdemes a hajat vágni, hogy vastag és erős legyen, nyugodtan menjen a fodrászba a növekvő hold második szakaszában. Ha rövid hajvágást akarsz magadnak csinálni, és nem akarod, hogy a haja gyorsan növekedjen, akkor jobb, ha pár héttel az új fázis kezdete előtt vár.

Telihold

A telihold napján az emberek leggyakrabban stresszt, elégedetlenséget, irritációt és izgatottságot tapasztalnak. Amikor az égen megfigyelhető, a szexuális hajlam mindenütt növekszik. Ez azzal magyarázható, hogy az energia legfeljebb a genitális területre rohan, így az ellenkező nemű vágy egyre erősebbé válik. Ebben az időszakban a legegyszerűbb a koncepció.

A Hold harmadik fázisa

Ebben az időszakban jobb, ha elhagyjuk a nehéz fizikai terhelést, mivel a testben lévő folyadék energiával együtt tömörül, ami különböző sérüléseket okozhat.

A Hold negyedik fázisa

A szakértők ebben az időben azt tanácsolják, hogy mindenben mérsékelt figyelmet szenteljenek, hiszen az egyik tevékenységhez való túlzott figyelem negatív következményekkel járhat. Megteheti a testtisztítási eljárásokat, ellenőrizheti a megfelelő táplálkozást.

Ha úgy döntesz, hogy valamit megváltoztatsz az életedben, akkor jobb, ha nem hétfőtől kezdődik, hanem egy új hold ciklusból - egy új holdból. Az ebben az időszakban megkezdett vállalkozás vagy projekt több előnyt és eredményt hoz, mint bármely más hold ciklusban. A legkedvezőbb napok valami új és az új szokások kialakításához az új Hold napjai. Kezdje követni a holdnaptárat, és hamarosan észre fogod venni, hogyan változott az életed.

Milyen Holdnapokon jobb a haj vágása. Gyönyörű haj és a hold hatása

A fodrász látogatása minden nő számára nagyon fontos pillanat. Végtére is, a szép és ápolt haj nagyon fontos az önbecsülő lánynak és nőnek. Ha azt gondolja, hogy melyik holdnapokon jobb, ha a haját úgy vágja, hogy különösen szép legyen, az alábbi tippek segítenek Önnek.

Ideális idő, és ugyanakkor nem vesztette el a csillogását, vastagságát és erejét - egy teliholdot. hajvágás segít megszerezni a hosszú fürtöket, gyorsabban nőnek, de unalmassá, elveszítik az erejüket és a nedvességet.

De nemcsak a hold fázisa fontos a hajvágás, hanem az eljárás ideje. Különös figyelmet fordítson erre, és akkor nem fogja megbánni az új frizurát. A hajvágás akkor érhető el, amikor a hold Leo vagy Szűz jelében van (mindkettő, amikor nő és amikor leesik). A haj nem fog olyan gyorsan növekedni, de a nedvesség és az egészség megmarad.

Milyen holdnapot választott egy hajvágásra, figyeljen az állatöv jelére, amelyben a hold található. Ha ez a Halak vagy a rák jele, akkor jobb, ha tartózkodik a kép megváltoztatásától, és várjon egy kedvezőbb időt. A Halak vagy a Rák jelzése alatt napokon levágott haj elveszti az erejét, gyorsan eltörik és elesik.

Nem ajánlott hajvágás a holdnapokon, amikor a mennyei test csökkenő szakaszban van, különösen, ha hosszú hajra álmodik. A frizurák ebben az időszakban nem ajánlott. Kivételt képeznek azok a napok, amikor a hold Leo és Szűz jele.

Naptár hold hajvágás. A hajvágás kedvező napjai (2015. január-június)

A hold és a hajvágás nagyon összekapcsolódnak. Ha kedvezőtlen napon látogat egy fodrászot, akkor az új utat nem érti. Kövesse a holdnaptár fodrászokat, majd az ilyen jellegű bajok átadják Önt.

A januári vágás legkedvezőbb napjai:

 • Január első, csütörtök: A Hold növekszik, a Taurus jele.
 • Január 21., szerda: Hold emelkedik, az Aquarius jele.
 • Január huszonegyedik, csütörtök: Lena növekszik, az Aquarius jele.

Ebben a hónapban nem ajánlott a festés és a kémiai perm haj készítése, mivel a festés túlságosan intenzív lehet. A curling is túl erős lehet, és az eredmény csalódást okoz.

 • Február huszonegyedik, kedd: A hold emelkedik, a Taurus jele.
 • Február 3., kedd: Hold emelkedik Leóban.
 • Február tizenhatodik, hétfő: a Csendes-óceán jele.

Ebben a hónapban biztonságosan festhet haját bármilyen színben. Ha már régóta szeretne kísérletezni, most az idő.

Kedvező Holdnapok. Hajvágás, március hónap:

 • Március huszonegyedik, kedd: Hold emelkedik a Bika jelében.
 • Március harmincegyedik, kedd: A hold emelkedik, Leo jele.
 • Március 2, hétfő: A hold emelkedik, Leo jele.

A haj különösen erősen nő ebben a hónapban, így nem ajánlott a haj új színben történő festése.

 • Első április, hétfő: A Hold emelkedik, a Taurus jele.
 • Április huszadik, szerda: A hold egyre nő a Szűz jelében.
 • Húsz kilencedik április, szerda: Hold emelkedik a Szűz jelében.

Ha azt szeretné, hogy a haja gyorsabban növekedjen, a gyökerek megerősödnek, és a stílus hosszabb ideig tart, vágja le a haját, és ebben a hónapban új frizurákat készít.

 • Május 9-én, szombaton: a Csökkenő Hold, a Bak alatt.
 • Május tizenkilencedik, kedd: Hold emelkedik a Gemini jelében.
 • Huszadik, szerda: Hold emelkedik a Gemini jelében.

A májusi növekvő hold különösen kedvező lesz a hajvágás számára. Tegye a fejmasszázsokat és vágja le a hajat ebben a hónapban, és egy idő után meglátja, hogy a haj erős és selymes lesz. Májusban jobb, ha új frizurát vagy stílust készít, különösen ellenálló lesz.

 • Június tizenhetedik, szerda: A Hold emelkedik, a rák jele.
 • Június 20-án, hétfőn: A Hold egyre nagyobb, Leo jele.
 • Huszonegyedik június, szombat: A hold a Szűz jelében növekszik.

A holdnaptár hajvágásának legkedvezőbb napjai ebben a hónapban - a huszadik és a huszonegyedik júniusban. A hold Leóban és Szűzben van. Ha egy új frizurát készítesz ezeken a napokon, akkor hamarosan meg kell érezned, hogy az élet energiája jön hozzá, és kreatív potenciálja nő. Ha szombaton vágod a hajat, győződj meg róla, hogy nem maradsz egyedül. De a hajvágás azon a napon, amikor a Hold a rák jele, egy kis bajt okozhat. A haj rosszul válik. De ha zsíros fejbőre van, akkor a hajvágás ezen a napon segít megszabadulni a felesleges faggyútól. Nem ajánlatos szerdán fodrászokat készíteni a száraz és törékeny hajok tulajdonosai számára.

Hajvágás kedvezőtlen napon

Hajvágás a holdnapokon jó időben soha nem károsítja a hajat. De mi a teendő, ha csak a hajvágás holdnaptáráról megtanultad a fodrász látogatása után, és az eljárás napja kedvezőtlennek bizonyult? Van egy kiutat ebből a helyzetből. Nézd meg a következő dátum naptárában egy fodrászot, és menj a fodrászhoz ezen a napon, kérj néhány milliméter haj vágását. Ebben az időben ne felejtsük el figyelembe venni azt a tényt, hogy a haj fázisa fontos szerepet játszik a hajvágásnál. Ne változtassa meg a frizuráját abban az időben, amikor a Hold a Halakban vagy a Rákban van.

Ősi idők óta az emberek azt hitték, hogy a hajnak van egy bizonyos energiája, amely közvetlenül kapcsolódik az emberi biofieldhez. Éppen ezért sok rituálék és egy ember bekapcsolása az emberi haj használatát jelenti. Különös figyelmet kell fordítani a haj vágására, hogy ne sértse meg magát. Fontos tudni, hogy melyik hold jobban vágja a hajat, hogy ne vonzza a bajt. Ezenkívül fontos figyelembe venni a hét napját, a hónapot és még az állatöv jelét is.

Mikor van jobb a haj vágása a holdnaptár szerint?

Régóta ismert, hogy a Föld műholdja hatással van az emberre, ezért számos, ezzel kapcsolatos tilalom és ajánlás merült fel. Ha jobb a haj vágása - holdnaptár hajvágás:

 1. Az ötödik nap - egy új kép nemcsak növeli, hanem pozitív hatással lesz a pénzügyi helyzetre is.
 2. 8. nap - a felesleges haj eltávolítása, a negativitás megszüntetése és a jó szerencse elnyerése.
 3. 11. nap - a nyírás megnyitja az energiacsatornákat.
 4. 13. nap - egy kirándulás a fodrászba lehetővé teszi a haj erősítését.
 5. 14. nap - a hajvágás jó szerencsét vonz.
 6. A 19. nap - a megjelenés változása pozitív hatással lesz az egészségre.
 7. 21. nap - egy új frizura hosszú ideig szívesen lesz.
 8. 22. nap - a haj állítása a kívánt felvásárlásokhoz vezet, a legfontosabb, hogy ne hagyja ki az esélyt.
 9. A 23. nap mágikus szám, és minden változásnak pozitív eredménye lesz. A hajvágás nemcsak tetszik, hanem javítja a jólétet.
 10. 26 nap - a hajhoz kapcsolódó összes eljárás jó eredményt ad.
 11. 27. nap - az új frizura hosszú ideig szívesen, és a haj fényes lesz.
 12. 28. nap - a kép változásai segítenek az ellenkező nemű tagok vonzásában.

Melyik állatöv jel jobban vágja a hajat?

Milyen holdi nap van az állatöven, ha jobb a haj vágása:

 1. Hold a bika, a szűz és a Bak. Ez az idő a lehető legjobban vágásra alkalmas. Ennek eredményeként a haj gyorsan növekszik és erősebbé válik. Napjainkban ajánlatos színezés és különböző eljárások elvégzése a hajra.
 2. Hold a Gemini és Libra. Rövidítse a haját a lányok göndör hajjal.
 3. Hold Leóban. A hajvágás ebben az időben azt eredményezi, hogy a haj hajlandó lesz, és sima lesz.
 4. Hold a Nyilasban. Menj a fodrászhoz, hogy növelje a hajnövekedés sebességét.

Tudva, hogy a Hold melyik szakasza a legjobb a haj vágására, és figyelembe véve az állatövi szempontokat, nem aggódhat, hogy a haj rendetlen lesz, és más életproblémák jelennek meg.

Amikor válaszol a kérdésre, ha jobb a haj vágása, akkor a havi holdnaptárra támaszkodhat, melyet az asztrológusok havi összegben töltenek be. Azonban még anélkül is lehetséges, hogy a hajvágáshoz optimális időt válasszunk, tudva, hogy a Hold milyen fázisban van.

Mikor jobb, ha a hajat a hold fázisaiban vágjuk le

Ha nem használja a hajvágási naptárat, akkor hajtsa végre ezeket az irányelveket a hajvágási idő kiválasztásakor.

1. Látogasson el egy szépségszalonba, hogy gondoskodjon a hosszú hajokról növekvő holdral. A műhold látható részének növekedésével együtt a hajgyökerek erősödnek és növekedésük növekedni fog.

3. Próbálj meg ne menjen a szépségszalonokba a hajápoló eljárásokhoz az új holdon, a hold ciklus kilencedik, harmadik napján. Ha a tizenötödik napon a mesterhez megy, figyeljen a hold helyzetére az állatöv jelében, és figyeljen a jólétére, mivel a legtöbb esetben ez a dátum nem alkalmas a hajápolásra.

4. Próbáld meg elkerülni, hogy a hold- és napfogyatkozás idején menjen a fodrászhoz. Ha úgy döntesz, hogy egy ilyen napra vágod, figyelj a bolygók befolyására.

Mikor jobb a haj vágása az állatöv jelének megfelelően?

A hajvágáshoz megfelelő idő kiválasztásához nem elegendő a hold fázisaira összpontosítani, akkor is kívánatos, hogy figyelembe vegyük, melyik csillagkép van benne.

A Hold helyzete Kosban egészében nem alkalmas a hajápolásra. Bár a haj gyorsabban növekszik, azonban a hajvágás ezen a napon fenyegeti az állapotuk romlását.

Jobb a haj vágása, amikor a műhold a föld jelei - Bika, Szűz, Bak. Az eredmény a gyors növekedés, erősödés. Elosztottak és kevesebbet esnek ki. Ilyen napokon jó, hogy nemcsak a hajat vágjuk, hanem festjük is, olyan eljárásokat végezzünk, amelyek erősítik és táplálják a gyökereket. Ha egy permot szeretne csinálni, akkor a legjobb, ha a Holdot a Szűzben választja, mivel ilyen napokon csökken a hajra gyakorolt ​​káros hatás.

Ha elvágod a haját, amikor a Hold a Gemini csillagképében van, akkor engedetlenek lesznek. A göndör hajú tulajdonosok számára, akik több fürtöt akarnak kapni, éppen ellenkezőleg, ezt a napot kell választani a fodrászra való utazáshoz.

A Hold a Libra-ban, mint a Gemini-ben, alkalmas azok számára, akik buja frizurát szeretnének. Ebben az esetben a haj ezen a napon a hajvágás után gyorsabban fog növekedni anélkül, hogy a minőség romlana.

A haj optimális napi kísérleteihez, amikor a hold belép az Aquarius csillagképébe.

Hajnövekedés lassul a vízjelek napjaiban, különösen a Hold alatt a rákban és az Aquariusban. Csak a törékeny és száraz hajú emberek kaphatnak hajvágást ilyen napokon. Az ápolási és samponozási eljárások ezekben a napokban nem kívánatosak.

A legjobb, ha a hajat Leo-ban találja. Manapság jó haj vágni, később jobban tudnak és simaak lesznek.

Nem kívánatos, hogy eredeti frizurát készítsünk a Nyilas által, így a frizura rossz formájú lesz. De ha meg kell erősíteni a hajnövekedést, akkor ez az idő kedvezőnek tekinthető.

Ha a hold Skorpióban van, akkor jobb, ha nem vágja a hajat, amennyire csak lehetséges, mivel ennek a jelnek a hatása nagyon kiszámíthatatlan lehet. A fürtök vastagabbá és keményebbé válhatnak, vagy fordítva elvesztik erejüket.

Sok asztrológus és ezoterikus, amikor válaszol a kérdésre, ha jobb a haj vágása, hívja meg a telihold napjait (különösen, ha a Hold a Szűzben vagy Leóban) a legkedvezőbb, mert manapság testünk, mint minden a természetben, energiával telített. A hajszálak eltávolítása szintén segít az energiafelesleg elvesztésében. A hajvágás napjának kiválasztásakor azonban nem szabad elhanyagolnia az egészségi állapotát. Alacsony immunitású, még a legkedvezőbb holdnapokon is, a vágás és a színezés károsíthatja a már gyengített testet.

Most különféle hajápoló kozmetikumok állnak rendelkezésre, például speciális samponok, balzsamok és kondicionálók, amelyek segítenek javítani a hajod állapotát. Azonban néhányan keresnek, mikor vágják a hajat az egészségük javítása érdekében. És ehhez fordulnak a holdnaptárhoz, remélve a természet erőit.

Valójában bebizonyosodott, hogy lenyűgöző változás következik be az üreg és az áramlás magasságában és az élet függőségében a Földön a hold vonzerejével. Úgy gondoljuk, hogy a hold fázisai hatással vannak az emberi test vízegyensúlyára, és így segítenek a haja gyorsabban vagy lassabban növekedni.

Tehát válassza ki a napokat a haj vágásához és festéséhez a holdnaptár szerint.

Ezoterikus szimbolikában a Hold főleg a víz elemével van társítva. A gravitáció szabályozza a Földön az árapályokat, és ezért a holdnaptárat nemcsak fodrászok, hanem mezőgazdaság esetében is használják - a növényi növekedés ösztönzése révén.

A holdciklus 28 napig tart, amelynek során az égitest teste körül a Föld körül kering az összes tizenkét asztrológiai zodiákus csillagképből az Aries és a Halak között. A holdfázis és az állatöv különböző jeleinek kombinációja hatással lesz a földre és az érző lényekre.

Hajápolás a hold szerint

Hogyan kell használni a holdnaptárat a kívánt frizurához, és megtervezni egy kirándulást a fodrászba?

http://osayt.ru/hair-removal/why-you-need-to-cut-hair-on-the-growing-moon-when-is-it-better-to-cut-hair-on-the- holdnaptár /