logo

Úgy döntöttek! A hosszú hajat vágó lányok vallomása

Miért vágják le a hosszú hajukat a nők, inkább egy rövid hajvágást?

Egy rövid hajvágás fest egy nőt, vagy az ő előjoga és előnye, hogy hosszú, buja fejét viselje?

Úgy tűnik, hogy nagymamáink és nagyapáink véleménye (végül is nagymamák rövidre vágnak) fokozatosan elavulttá válnak: egy nő már nem köteles hosszú hajat viselni.

Senki sem vitatkozna azzal a ténnyel, hogy egy vastag, hosszú, fényes "sörény" mindig vonzóbb a férfiaknak, mint egy rövid "sündisznó", és egy jól ápolt, hosszú hajú lány mindig vonzza a két nemét.

A közelmúltban összegyűjtöttem egy történetgyűjteményt arról, hogy a nők hogyan cseréltek hosszú hajat a rövid hajra, és miért jött el. Azt javaslom, hogy olvassa el ezeket a különböző történeteket.

Elena, 26: „Vágtam a hosszú, derékszögű hajaimat a vállam fölötti rövid négyzetre, nem véletlenül - egy új életszakasz kezdődött, ami egy karrierhez kapcsolódik: megnyitottam egy reklámcéget. Egy nagyon mobil élet kezdődött: találkozók az ügyfelekkel, oktatási szemináriumok, amelyeken részt vettem, egy kis, de kollektív csapat... Röviden, nem akartam, hogy egy érzékeny lánynak tekintsék, hanem egy erős üzleti nő képét akartam létrehozni - és erre festettem a hajomat Ultra-fekete és vágott, ahogy soha nem vágott. Örülök a frizurával, és tovább vágtam a hajam a fülek alatt, és most, néhány év múlva. Tapasztalatom szerint egy rövid hajvágású és sötét hajú nő sokkal könnyebb létrehozni egy üzletasszony képét, és ügyfeleit észleli (és közülük sokan vannak).

Galina, 36: „Soha nem vághattam volna le a gyönyörű hajam - hosszú, fényes, göndör haj. Mindent a kemoterápia miatt... le kellett vágnom, és nagyon rövid frizurát csináltam. Nem tetszett - nem sikerült elfogadni magam egy ilyen képben, és ez az! Úgy tűnt számomra, mintha az egész nőiség, az én szépségem elhagyott volna... Egy héttel egy frizurával „a fiú alatt” elhagytam, rájöttem, hogy nem tudom tovább venni - annyira kényelmetlen voltam. Szóval parókára mentem - és ebben találtam az üdvösséget. Természetesen olyan minőségi parókát akartam vásárolni, amely nem tűnne egy babahajnak. Mit tudok mondani, a kiválasztott parókát (és azt találtam, ami nagyon hasonlít az igazi hajamhoz) sok pénzt fizetett nekem, de elégedett voltam! Most, hogy a betegség és a kemoterápia véget ért, még mindig parókát viselek, de keményen dolgoztam az igazi hajmaszkokkal, csigákkal, masszázzsal... Gyorsan vissza akarom hozni a hosszú fürtöket, amelyeket soha nem vágtam le a szabad akaratodból!

Lisa, 27: „Az új frizurám - és azt kell mondanom, a váll alatti hajból, egy fiú frizurává alakult (azaz gyakorlatilag borotváltam a fejem) - meglepetés volt mindenkinek. Mi volt az oka? Valószínűleg a változás vágya - valami újat akartam az életemben, új színpad elindításához. Körülbelül hat hónappal ezelőtt csináltam egy fodrászot, aztán volt egy válságom - az értékek újraértékelése, és azzal a vágysal, hogy drasztikusan megváltoztassunk mindent. Megváltoztattam a munkámat - elmentem a „papírról” a kreatívra, elkezdtem találkozni egy új fiatalemberrel, elkezdtem egészséges életmódot... Megértem, hogy az ultra-rövid frizurám átmeneti, talán nem fogok ennyire vágni a hajam, de most úgy érzem kényelmesen. "

Irina, 28: „A történetem valószínűleg nagyon prózai - nem vágom a hajamat, úgy, hogy azt mondjam, a vágy. A terhesség alatt nagyon rossz lettek - tompaak lettek, törékenyek lettek, elszakadtak... Csak egyfajta varjú fészkel a fejére! Szóval úgy döntött, egy rövid négyzetet tett. És rájöttem, hogy nagyon kényelmes: korábban, amikor a haj hosszú volt, amit mindig velük végeztem - állandó maszkok, laminálás stb. A karanténban sokkal kevesebb időt töltök magamra - és ez jó, mert az ikrek születtek. Legalábbis addig, amíg a gyerekek nem nőnek fel, nem tervezek hajat termeszteni. Most már mindennel elégedett, férje nem volt ellene, és állandóan bókokat kapok a körülöttem lévőektől - azt mondják, hogy fiatalabbak és felfrissültek.

Anna, 24: „Nem, nem, nem - soha többé nem fogom rövidre vágni a hajam! Nem tudom, miért döntöttem, hogy egy rövid frizurát csináltam - csak akartam valahogy frissíteni a képet. A magazin modelljeinek hajvágásai olyan vonzónak tűntek, hogy egy ujjal nem haboztam egy ujját a fodrászon, a legsikeresebb hajvágásom szerint - és... a fej első mosása után sajnálta. Igen, a fodrászatban szépen lefeküdtem a rosszul kezelt fejem, de nem tudom irányítani az ilyen szépséget - a hajam nem illik jól, nem vagyok profi hajszárító, és körülbelül fél órát vesz igénybe még többé-kevésbé stílusra! Nem azt mondom, hogy mi lesz a gyötrelem a télen, amikor leveszed a kalapodat, és a fejed szörnyen néz ki - legalábbis ezt megtette, bár nem... Mindent, soha többé!

Inna, 27: „Van egy hajvágásom, és nem sajnálom! Igaz, egyedülálló körülmények voltak: egy évet önkéntesként töltöttem Afrikában, fogyatékos gyermekekkel dolgozva. Nagyszerű élmény volt! Egy egész évet elhagyva a városomból és az én országomból, hirtelen úgy döntöttem, hogy megvágom a hajomat; ha a férfiak szinte mindenkinek van ilyen tapasztalata, akkor nagyon ritka a lányok számára. Mikor próbálok még kopasz lenni ?! Figyelembe véve, hogy városomban elemi osztályok tanáraként dolgoztam és szerettem a munkámat (visszajöttem ide), lehetetlen voltam, hogy kopogtassam a diákjaim előtt. És ezután lehetőség nyílt: senki sem látott engem egy egész éven át, kivéve talán az anyát és apát a Skype-on (de ők is fel fogják használni). Így Kenyába érve másnap habozás nélkül borotváltam, és egy év múlva a hajam tisztességes hosszúságot ért el a tanár számára. Nem éreztem többet a hajvágásomat - valószínűleg csak egy új élet szimbolikus találkozója volt.

És egy rövid hajvágásról döntene és miért?

http://www.myjane.ru/articles/text/?id=15826

Szereznék egy fodrászot az autó alatt: jellemzők és árnyalatok

A hajvágóautó divatja több ezer éve változatlan. Egy ilyen fodrászot a híres Kleopátra viselt, és még ma is sok hosszú hajú lány álmodik a haját a tér alatt - ez egy csodálatosan szép és elegáns stílus, melynek több fajtája van.

Kare egy rövid hajvágás, hossza a vállak felett.

Számos fajta van:

 1. Classic. A fülek szintjén vágott szálak mindkét oldalon szigorú szimmetriájúak és egyenlő hosszúságúak. A francia változat a frufru jelenlétét feltételezi.
  Meghosszabbítani. Ez a stílus hosszabbítású hajvágást tartalmaz. Két lehetőség van - az első kiterjesztés a hátsó szálakról az elejére, a "létra" hatására megy. A második változatban csak az arc elülső szálai vannak meghosszabbítva, a hátsó pedig ugyanazon a szinten.
 2. Aszimmetrikus. Az aszimmetrikus stílusban különbség van a szál hosszában az arc bal és jobb oldalán. A különböző hosszúságok szinte láthatatlanok, és kifejezhetők.
 3. Osztályozni. A stílus egyesíti a szálak kiegyenesítését, azaz a rétegződést. A felső hajszálak az alsónál rövidebb érettségűek. Ez a stílus alkalmas a ritka haj tulajdonosainak.
 4. A lábon. Ez az opció nagyon rövid frizurát tartalmaz, szinte férfias stílusban. A haj mögött sokkal rövidebb, mint az első, így az első szálak „állnak”. Ezért a stílus neve. Azonban a rövid hosszúság ellenére nagyon nőies.
 5. Kara-bob. Ez az opció hasonlít a kocsi kialakítására a lábon, és magában foglalja az érettséget - a fej hátoldalán a haj rövidebb lesz, mint az elülső, és az elülső szálakat őröljük. A klasszikus bob karab egy lekerekített frizurát és egy kis különbséget jelent az első és hátsó zárak között.

Rozsdás négyzet, dupla, borotvált templom, „kaszkád” és sok más. Minden lány választhat saját stílusát.

előnyök

 • Bármilyen hajra alkalmas. A fajta szőnyeg akár nagyon vékony és ritka szőrszálakra is fel lehet venni. Az ilyen haja csúnyán néz ki, ha hosszú, és rövid hajvágásnál stílusos és tiszta lesz.
 • Fiatalos arcot ad. A hajnak az életkornál rövidebbnek kell lennie, mondják a stylistok. Igen, ez igaz, mert egy idős asszony hosszú hajai, enyhén szólva, furcsaak, és egy szép rövid fodrász az arc frissességét adja, és fiatalabbá teszi a képet.
 • Időt takarít meg. Sokkal könnyebb megszáradni és rövid hajat fektetni, mint a hosszú. Továbbá, ha az autót klasszikus stílusban gyártják, akkor csak a haját kell mosni, és fésülniük kell a haját.
 • Ez kényelmesebb aludni. Nem számít, mennyire hangzik, de rövid hajjal sokkal kényelmesebb aludni, mivel semmi nem mászik az arcra, szemre, semmi sem zúzódik.
  Létrehozhat bármilyen képet. Ha a haj nem hosszú, a fürtök vagy az egyenes szálak sokkal észrevehetőbbek. Az irodában szigorú képet készíthet - egyenesítse ki a szálakat és óvatosan helyezze el őket, és egy dátumon vagy sétáljon a szélfényű fürtökhöz, hogy a kép romantikusabb legyen.

hiányosságokat

Ahhoz, hogy megértsük a haj vágását, meg kell ismernie a rövid hajvágás hiányosságait, így nem sajnálom:

 • Szükséges a haját gyakran mosni. Minél rövidebb a haj, annál gyorsabban szennyeződik. És ha a hosszú haj nem tudott 3 napig mosni, és szép és friss megjelenést tartott, akkor rövid idő alatt egészen rövidre. A mosás után másnap a szálak elavultak és csúnyaak, így majdnem minden nap meg kell mosni.
 • Lehet, hogy a hajvágás nem megfelelő. Sok nő elbátortalanít egy fodrász látogatása után, mert megértik, hogy nem járnak ilyen hosszúságban. Azonban a kárpótlás mindent megtesz, csak fontos az „Ön” stílusának kiválasztása. Ha a haj vágása után nem illik a megjelenéshez, újra meglátogathatja a varázslót, aki kijavít néhány részletet, majd a hajvágás másképp néz ki és sokkal lenyűgözőbb lesz.
 • Nincs lehetőség egy szép frizura készítésére. Mint egy jó hosszú haj - mindig gondolkodhatsz vele valamivel. Például, kössön egy hajat egy lófarokba vagy egy zsemle, fonjon le egy fonatot, vagy tegyen valami mást. Rövid hosszúsággal a frizurák halmaza drámai módon csökken, de a kép kicsit megváltoztatásához mindig fürtöket készíthet, vagy megváltoztathatja a partingot. Egy kis szövésű „vízesést” is készíthet, vagy kössön egy szép kötést a fej körül.

A quadok hibái még csak nem is hiányosságok, hiszen mindig gondolkodhat az alternatív lehetőségekről, és a „mínuszokat” „pluszoknak” kell fordítani.

A stílus kiválasztása

A legjobb lehetőség kiválasztásához figyelembe kell vennie a haj típusát, hosszát, arcát és egyéb tényezőket. Ha kiválasztja a megfelelő fodrászot, elrejtheti néhány megjelenését, és arányosabbá teszi az arcot.

 1. Vékony. Jól illeszkednek a nyúlás, az aszimmetria és az érettség, a bob-caret vagy a láb. A hajra kiterjedtnek tűnt, jobb, ha elhagyja a közvetlen elválást.
 2. Vastag. A vastag hajszálon mindenféle szőnyeg néz ki, különösen klasszikus, hosszúkás és aszimmetrikus. Ha a fürtök nagyon vastagok és nehézkesek, akkor azokat ki lehet hígítani.
 3. Hullámos és göndör. A hullámos hajokon mindenféle quad jól néz ki, kivéve a „kaszkádot”. A fényhullámok a frizura romantikáját és egy kis gondatlanságot adnak. Ha a fürtök nagyon göndörek, nem ajánlott rövid frizurát készíteni, jobb, ha előnyben részesítjük a hosszúkás verziót.
 4. Egyenes vonalak Az egyenes szálak tökéletes fajtájúak.
 1. Ovális. A tulajdonosok ovális homlokát illeszkednek minden frizurához - frufru vagy anélkül.
 2. Round. A kör alakú alaknál ajánlatos előnyben részesíteni a hajvágás hosszúkás vagy aszimmetrikus változatát. Szükséges a frizurák elhagyása, az arc alakjának megismétlése - kare-bob vagy a lábon, különben az arc még rosszabb lesz.
 3. Négyzet és téglalap alakú. Ebben az esetben a fő feladat a hatalmas állkapocs és a téglalap alakú homlok elrejtése. Ehhez a jól illeszkedő hosszabbított tér vagy "létrához". Jobb, ha megtagadja a klasszikus opciót egy bumm-el, mivel ez még inkább hangsúlyozza a masszív arcvonásokat.
 4. Feszített és vékony. Ebben az esetben az ideális változat érettségi, „szakadt” hatással, aszimmetriával. Jobb, ha nem tesszük hosszabbítást, hogy ismét ne hangsúlyozzuk az arc hosszú oválját.

A ápolás ideális megoldás azok számára, akik mindig divatosak és modernek. A megfelelő stílus kiválasztása érdekében érdemes fodrászral vagy stylisttal konzultálni.

http://plusiminusi.ru/stoit-li-strichsya-pod-kare-osobennosti-i-nyuansy/

Stílus titkok

Népszerű kiadványok

Legutóbbi megjegyzések

10 ok arra, hogy nagyon rövidre vágja a hajat

Hosszú ideje álmodtál a hajstílus változásairól? Az év eleje - itt az ideje, hogy vágja le a hajait, mint még soha.

Minden lány (vagy szinte minden) életében jön egy pillanat, amikor drasztikusan akarsz valamit megváltoztatni. És általában a megjelenésünkkel kezdődünk: a fogyás, a vágás, a másik szín átfestése.

A haj vágásához 100% -os meghatározásra van szükség. Soroljunk fel 10 jó okot, hogy miért kell egy rövid frizurát kipróbálni.

1. Soha nem fogod tudni, hogy ez a frizura jön-e, ha nem próbálod

Hogyan szidhatsz rövid hajat, ha soha nem mentél ilyen hajvágással? Minden tapasztalat és kísérletezés révén megtanulható. Talán rövid hajjal 100-szor kényelmesebbnek és magabiztosabbnak érezzük magunkat, és nem is hiszem.

Anne Hathaway hosszú, hosszú hajot visel

Egyszer kipróbálni akart egy autót

Aztán úgy döntött, hogy teljesen levágja a haját

Minden képben Ann gyönyörű. Mi a titok? A hírességek soha nem félnek a megjelenésük megváltoztatására és a tökéletes frizura keresésére.

2. Egy rövid hajvágás azt mutatja, hogy gondosan gondoskodik a megjelenéséről.

Hacsak természetesen ez nem igaz. A rövid fodrász és a jó stílus azt mutatja, hogy gyakran egy stylisthoz megy, fenntart egy fodrászot, törekszik egy új és kreatívra, próbálja meg követni az összes trendet. És nem kell semmit, hogy korán kelj fel, és szépen tegye a haját.

Egyrészt a hollywoodi csillagok hülye, hogy példát mutassanak, mert a professzionális stylistok és a képalkotók mindig együtt dolgoznak velük.

Másrészről nézd meg a Scarlettet a mindennapi életben: alig egy mester, aki sokáig dolgozott vele, és a haját egyszerűnek és ügyesnek látja

3. Rövid haj az egészséges haj.

Az a tény, hogy a hajnak nincs ideje elrontani. A napi stílus, a vasalás, a curling és a hajszárító nem olyan szörnyű, ha havonta egyszer fodrászba megy. Nincs osztott vég és törékeny haj. Mindig frissek és egészségesek.

A hajmodellek és a csillagok a leginkább szenvednek: mivel nem csak a stylistokat kínozzák

Nem is mentjük a hajat, ezért néha teljesen "frissíteni" kell őket

4. Egy rövid hajvágás lehetőségei, annál több, mint gondolnád

Hallgassa meg a "rövid hajvágás" kifejezést, képzelje el a gonosz borbélyt egy géppel a kezében. És akkor teljesen kopaszodsz a könnyekben, amik elfogynak a kabinból. Hülyeség! Tanulmányozza a rövid frizurák típusait előre. A legnépszerűbb és legszebb frizurák - ez talán a bob, pixie és undercut. Mindegyik teljesen más, és bizonyos formákat követel meg a stílusban. Tehát, mielőtt úgy dönt, hogy megváltoztatja a képet, megtalálja azt, amit biztosan szeret.

Ashle simpson visel bobot

Jennifer lawrence a pixie-t részesíti előnyben

És Miley Cyrus szereti az aláfutást

5. A rövid hajú idő megtakarítása vitathatatlan, de ha gyakorolsz, a szárítás és a stílus néhány percig tart.

Igaz, egy nagyon nehéz és nagyon egyedi kérdés. Néhány lány azt mondja, hogy rövid hajjal nincsenek problémák, és nagyon könnyű őket gondozni. Más lányok azt állítják, hogy a hosszú haj stílusa kevésbé időt vett igénybe, és rövid hajjal még hosszabb időn át kell kiabálni.

Nem állunk senki oldalán, de csak úgy gondoljuk, hogy biztosan megmentjük:

 • szárítási idő (természetes vagy hajszárító) - végül is a rövid haj gyorsabban szárad, mint a hosszú, ez tény;
 • sampon, kondicionáló, hajmaszk - a kozmetikumoknak kevésbé szükségük van;
 • a kötet létrehozásának ideje - hogy a fésű rövid hajon gyorsabb legyen, mint a hajon a derékig.

A többi a haj és a kemény edzés jellegétől függ. Amikor megtanulod, hogyan kell egy univerzális stílust készíteni, akkor minden olyan lesz, mint az óramű. És 30 perc helyett 5.

A stílus, mint az Emma Watson, könnyebb, mint valaha: szárítsa meg a haját, és vegye fel és finoman rázza meg a felső szálakat. Ne felejtsük el a gélt jó rögzítéssel.

A Kaley Cuoco fektetése nehezebb, és egy kicsit több időt vesz igénybe: el kell távolítania a haját, készítenie egy halomot és rögzítenie kell az eredményt lakkkal

6. Végül, a körülöttünk lévő emberek látni fogják a gyönyörű gyémánt fülbevalóikat.

Nem feltétlenül gyémántokkal, csak nagyon szép. Rövid frizurával az elegáns díszítésekre fordítanak megfelelő figyelmet: ezek nemcsak mindenki számára láthatóak lesznek, de még kiegészítik a stílust. És ha korábban nem szeretett volna fülbevalót változtatni, akkor az ékszergyűjteményed jelentősen megnő.

Hosszú fülbevaló - a tökéletes frizura „partner”

Eredeti, de szép fülbevaló kiemeli a szépségét

7. Egy rövid frizura is elrejtheti a kis arc-hiányosságokat.

Gondolod: „Vágd le a hajodat, és mindenki azonnal észreveszem a hatalmas homlokomat, nagy arcokat vagy hosszú arcot”. Ez nem olyan, mintha: egy rövid fodrász tökéletesen díszítheti a megjelenésének apró hibáit. Például könnyű elrejteni egy nagy homlokát és hosszú arcát egy pixie frizurával.

Michelle Williams egy nagy homlokát maszkolja buja frufru

Keira Knightley kissé hosszú arccal rendelkezik, de soha nem fogjuk észrevenni

8. Rövid hajvágás volt kopott, kopott és kopott.

Tudod, egy rövid hajvágás soha nem fog elmenni a stílusból. Csakúgy, mint a fényes fürtök. A 60-as évek Twiggy stílusának ikonja rövid frizurát viselt, a 90-es évek stílusának ikonja Diana hercegnő rövid frizurát viselt, és manapság a modern szépségek nem takarítják meg a gyönyörű hajukat. Tehát, ha valaki elmondja: "Ez már nem divatos!"

Twiggy imádta a rövid frizurát

Diana hercegnő is a rövid hajat részesítette előnyben.

9. Bármilyen korú és akár fiatal nők számára is alkalmas

Őszintén szólva, szinte minden fodrász azt mondja, hogy egy nőt 10 évvel fiatalabbá tesz. A rövid hajvágás az emelés „mágikus hatásának” is tulajdonítható. Stylistok azt mondják: ha eltávolítja a hajat az arcról, és felemeli, azonnal észrevenné a vizuális változásokat az életkorban kellemes módon.

Sharon Stone az 57-ben jól néz ki. Fogadunk, hogy nem csak a hajról van szó

Chris Jenner (anyja Kim Kardashian) már 60 éves, és ő is rövid hajú

10. Mert csak akarsz

Nagy változásokat tervez az életedben? Akkor kezdj egy frizurával. Ne fordítson figyelmet a közvéleményre, csak a kívánt módon járjon el.

Lily Collins szerint a rövid haj hűvös

Audrey Tautou egész életét rövid hajjal viselte.

Rihanna csodálatosnak tűnik!

Evan Rachel Wood elégedett a rövid hajával

Mint a honlapunk? Csatlakozzon vagy jegyezze fel (az új témákról szóló értesítéseket küldjük a levélnek) a MirTesen csatornánkon!

http://stil.mirtesen.ru/blog/43795580361/next

10 ok arra, hogy nagyon rövidre vágja a hajat

Minden lány (vagy szinte minden) életében jön egy pillanat, amikor drasztikusan akarsz valamit megváltoztatni. És általában a megjelenésünkkel kezdődünk: a fogyás, a vágás, a másik szín átfestése.

A haj vágásához száz százalékos meghatározásra van szükség. Soroljunk fel 10 jó okot, hogy miért kell egy rövid frizurát kipróbálni.

1. Talán egy rövid frizura tovább megy

Hogyan szidhatsz rövid hajat, ha soha nem mentél ilyen hajvágással? Minden tapasztalat és kísérletezés révén megtanulható. Talán rövid hajjal 100-szor kényelmesebbnek és magabiztosabbnak érezzük magunkat, és nem is hiszem.

Anne Hathaway hosszú, hosszú hajot visel

Egyszer kipróbálni akart egy autót

Aztán úgy döntött, hogy teljesen levágja a haját

Minden képben Ann gyönyörű. Mi a titok? A hírességek soha nem félnek a megjelenésük megváltoztatására és a tökéletes frizura keresésére.

2. Egy rövid hajvágás bizonyítja a megőrzését.

Hacsak természetesen ez nem igaz. Egy rövid hajvágás és a jó stílus azt mutatja, hogy gyakran egy stylisthoz megy, fenntartja a haj stílusát, törekszik egy új és kreatívra, próbálja meg követni az összes trendet. És ez nem számít semmire, hogy korán kelj fel, és szépen tegye a haját.

Egyrészt a hollywoodi csillagok hülye, hogy példát mutassanak, mert a professzionális stylistok és a képalkotók mindig együtt dolgoznak velük.

Másrészről nézd meg a Scarlettet a mindennapi életben: alig egy mester, aki sokáig dolgozott vele, és a haját egyszerűnek és ügyesnek látja

3. Rövid haj az egészséges haj.

Az a tény, hogy a hajnak nincs ideje elrontani. A napi stílus, a vasalás, a göndörítés és a gyakori festés nem olyan rossz, ha havonta egyszer fodrászba megy. Nincs osztott vég és törékeny haj. Mindig frissek és egészségesek.

A hajmodellek és a csillagok szenvednek: a stylistok nem kínozzák őket!

Nem is mentjük a hajat, így néha teljesen frissíteni kell őket.

4. Egy rövid hajvágás lehetőségei több, mint amilyennek látszik

Hallgassa meg a "rövid hajvágás" kifejezést, képzelje el a gonosz borbélyt egy géppel a kezében. És akkor teljesen kopaszodsz a könnyekben, amik elfogynak a kabinból. Hülyeség! Tanulmányozza a rövid frizurák típusait előre. A legnépszerűbb és legszebb frizurák - ez talán a bob, pixie és undercut. Mindegyik teljesen más, és bizonyos formákat követel meg a stílusban. Tehát, mielőtt úgy dönt, hogy megváltoztatja a képet, megtalálja azt, amit biztosan szeret.

Ashle simpson visel bobot

Jennifer lawrence a pixie-t részesíti előnyben

És Miley Cyrus szereti az aláfutást

5. A szárítás és a stílus csak néhány percet vesz igénybe.

Igaz, egy nagyon nehéz és nagyon egyedi kérdés. Néhány lány azt mondja, hogy rövid hajjal nincsenek problémák, nagyon könnyű őket gondozni. Mások azt mondják, hogy a hosszú haj formázása sok időt vitt nekik, de rövid hajjal még hosszabb időn át kell elrontani.

Nem állunk senki oldalán, de csak úgy gondoljuk, hogy biztosan megmentjük:

 • szárítási idő (természetes vagy hajszárító) - végül is a rövid haj gyorsabban szárad, mint a hosszú, ez tény;
 • sampon, kondicionáló, hajmaszk - a kozmetikumoknak kevésbé szükségük van;
 • a kötet létrehozásának ideje - hogy a fésű rövid hajon gyorsabb legyen, mint a hajon a derékig.

A többi a haj és a kemény edzés jellegétől függ. Amikor megtanulod, hogyan kell egy univerzális stílust készíteni, akkor minden olyan lesz, mint az óramű. És 30 perc helyett 5.

Az Emma Watson-hoz hasonlóan egyszerűbbé teheti a stílust: szárazon szárítsa meg a haját, hajtsa végre és óvatosan rázza meg a felső szálakat. Ne felejtsük el a gélt jó rögzítéssel!

A Kaley Cuoco fektetése nehezebb, és egy kicsit több időt vesz igénybe: el kell távolítania a haját, készítenie egy halomot és rögzítenie kell az eredményt lakkkal

6. A környező emberek észre fogják venni a gyönyörű gyémánt fülbevalóit.

Nem feltétlenül gyémántokkal, csak nagyon szép. Rövid frizurával az elegáns díszítésekre fordítanak megfelelő figyelmet: ezek nemcsak mindenki számára láthatóak lesznek, de még kiegészítik a stílust. És ha korábban nem szeretett volna fülbevalót változtatni, akkor az ékszergyűjteményed jelentősen megnő.

Hosszú fülbevaló - a tökéletes frizura „partner”

Eredeti, de szép fülbevaló kiemeli a szépségét

7. Rövid frizura elrejti a kis arc-hiányosságokat.

Gondolod: „Vágd le a hajodat, és mindenki azonnal észreveszem a hatalmas homlokomat, nagy arcokat vagy hosszú arcot”. Ez nem olyan, mintha: egy rövid fodrász tökéletesen díszítheti a megjelenésének apró hibáit. Például könnyű elrejteni egy nagy homlokot és egy hosszú arcot egy pixie hajvágással.

Michelle Williams egy nagy homlokát maszkolja buja frufru

Keira Knightley kissé hosszú arccal rendelkezik, de soha nem fogjuk észrevenni

8. Rövid hajvágás történik minden korszakban.

Tudod, egy rövid hajvágás soha nem fog elmenni a stílusból. Csakúgy, mint a fényes fürtök. A 60-as évek Twiggy stílusának ikonja rövid frizurát viselt, a 90-es évek stílusának ikonja Diana hercegnő rövid frizurát viselt, és manapság a modern szépségek nem takarítják meg a gyönyörű hajukat. Tehát, ha valaki elmondja: "Ez már nem divatos!"

Twiggy imádta a rövid frizurát

Diana hercegnő előnyben részesítette a rövid hajat

9. Rövid hajvágás minden korú és fiatal nők számára

Őszintén szólva, szinte minden fodrász azt mondja, hogy egy nőt 10 évvel fiatalabbá tesz. Egy rövid fodrász is mágikus emelőhatással bír. Stylistok azt mondják: ha eltávolítja a hajat az arcról, és felemeli, azonnal észrevenné a vizuális változásokat az életkorban kellemes módon.

Sharon Stone 60-ban néz ki. Fogadunk, hogy nem csak a hajról van szó

Chris Jenner (anya Kardashian anya) 63 éves, és rövid hajra is

10. Néha érdemes stílust kísérletezni és kockázatot vállalni.

Nagy változásokat tervez az életedben? Akkor kezdj egy frizurával. Ne fordítson figyelmet a közvéleményre, csak a kívánt módon járjon el.

Lily Collins szerint a rövid haj hűvös

Audrey Tautou egész életét rövid hajjal viselte.

Rihanna csodálatosnak tűnik!

Evan Rachel Wood elégedett a rövid hajával

http://www.yapokupayu.ru/blogs/post/10-prichin-chtoby-reshitsya-podstrich-volosy-ochen-korotko

7 jó ok arra, hogy ne hajtsa fel a hajat

Mint egy lány, aki az elmúlt öt évben pixie frizurát és elegáns rövid bobot viselt, azt mondhatom: a rövid haj mindig a népszerűség csúcsán van. De mások jóváhagyása és annak ellenére, hogy a nagymamám azt is állítja, hogy egy rövid hajvágás számomra szembe kell néznem, ismét nő vagyok a hajban, és félig ünnepélyes fogadalmat tettem - soha, soha nem vágtam őket újra. Miért? Íme 7 nagyon jó ok arra, hogy ne hajtsa végre a haj...

1. Téli hideg

Természetesen ez a tél enyhe volt, de a legtöbb területen télen nagyon hideg, és egy rövid hajvágás azt jelenti, hogy teljes mértékben megtapasztalja a hideg szél és a fagy. Ha kedves nő vagy hőfúvó, mint én, ez fontos ok, hogy ne vágja le a hajat. Brr!

2. „Rossz nap” a hajunkra

Kalapok és fejpántok - kiegészítők, amelyekre támaszkodhatunk, ha a haj nem friss, de az aranyos fonat, a farok vagy más frizura nem rövid választás. A hajam rossz, nagyon egyenes és nehezen stílusos, így több napom van, mint amennyit szeretnék.

3. Napi samponozás

A rövid hajú lányokat naponta meg kell mosni és stílusba kell venni, különben a haj zsírosnak látszik... még ha a haj sem piszkos. Hosszú fürtök esetén 2-3 mosás elegendő, ami a hajat elhalványítja.

4. Spit a népszerűség csúcsán

Különösen köszönet, hogy Katniss az éhségjátékokból, a zsinórok nagyon divatosak ebben az időben, de mi, rövid hajú lányok, nem viselhetjük őket! Ez egy nagyon jó ok arra, hogy a jövőben ne vágjunk szőrzetet, és szép szövést készítsünk belőle, például egy elegáns vízesés zsinór.

5. A férfiak hosszú hajat szeretnek

Egy kivételtől eltekintve, mindig csak a nőktől kaptam bókokat a rövid frizurámról. Azok közül a férfiak közül, akikkel találkoztam, mert rövid hajat viselek, csak az egyik kedvelte a fodrászomat, és legalább egyszer elgondolkodva megkérdezte, miért vágtam le a hosszú hajaimat. Egy közelmúltbeli interjúban még a gyönyörű Michelle Williams is elismerte, hogy a legtöbb férfi inkább a hosszú hajú lányokat részesíti előnyben.

6. Mindig vághatja őket, de...

Ha hosszú haja van, és csak azt gondolod, hogy nem az arcodra (vékony, hosszú haj hajlamos a jégcsapokra nézni), mindig vághatod őket. Másrészről, van egy jó ok, hogy ne tegyük meg...

7. A haj olyan sokáig nő

Tavaly télen egy pixie frizurát készítettem, és most, egy évvel később, alig tudok kicsi farkát csinálni. A hajnövekedés általában 1,5 cm / hó. Tehát, ha rövid haja van, sok időbe telik a termesztés. Ha türelmetlen vagy, mint én, és szeretném azonnal látni az eredményeket, akkor ez még egy a legjelentősebb oka annak, hogy nem vágta le a hajat.

http://air-hair.ru/7-xoroshix-prichin-ne-obrezat-volosy

Ki akarok térni. Hogyan dönthetsz magad megváltoztatásáról? Vágtam a hajam. 8. oldal.

Az első témám az autóról :)
Különösen egy kérdés azoknak, akik nagyon hosszú hajat vágtak. Később megbánta?
Ez a „kárhozat” nem ad nekem egy lépést a változás felé :)))
Haj a derékig, és sajnálom.. De a vágy, hogy "viseljen egy bob" nem hagy engem.
Igen, és a haj az OK után. Vagyis a farok hígult jelentősen ((((gyógyászati ​​célokra 4 hónapig ivottam).
Talán ugyanakkor mondd el nekem, hogyan kell megállítani a hajhullást?
És most fog kinézni a vékony hajra.


Minden kétséges.
Képek előtt és után.

http://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/674007/

Ez az egyszerű trükk segít abban, hogy megtudja, hogy egy rövid hajvágás megfelel-e Önnek.

Sok lány számára, legalább egyszer életükben, a gondolat merült fel: „Nem kellene levágnom a hajam?” De nem mindenki részt vehet hosszú fürtökkel, mert sikertelen hajvágás esetén ez nagyon hosszú időt vesz igénybe.

Az AdMe.ru megosztja veled egy egyszerű trükköt, amely segít meghatározni, hogy kell-e rövid frizurát készítenie, hogy ne sajnálja a választását.

Ezt a módszert feltalálta a híres brit stylist és a John Frieda (John Frieda), a hajtermékek névadó márka alapítója, és az úgynevezett „5,5 cm-es szabály”. Mindössze egy vonalzó és egy ceruza szükséges.

Annak megértéséhez, hogy rövidre vágynak-e vagy sem, a következőket kell tennie:

 1. Helyezze a ceruzát vízszintesen az álla alatt, és a vonalzó merőleges a ceruzával. 90 fokos szögnek kell lennie.
 2. Mérjük meg a fülhüvelytől a ceruza és a vonalzó metszéspontja közötti távolságot. Ha ez a távolság kevesebb, mint 5,5 cm, biztonságosan eljuthat a fodrászba. Ha a távolság nagyobb, jobb, ha visszautasít egy rövid hajvágást.

Jó példa Michelle Williams és Liv Tyler.

Michelle hihetetlenül rövid, a Liv pedig csodálatos, hosszú fürtökkel. John Frieda szerint "ez a sarkokról szól."

A stilisták szerint ez a módszer megbízható és pontos. Tehát, ha nem tud dönteni egy rövid frizuráról, nyugodtan érheti el a vonalat egy ceruzával. Nos, vagy köpködj mindent, és tedd, ahogy akarod.

http://www.adme.ru/zhizn-nauka/etot-prostoj-tryuk-pomozhet-uznat-pojdet-li-vam-korotkaya-strizhka-1426515/

Ismerje meg, hogyan lehet autó után nőni a hajat: hatékony tanácsadás a növekedés felgyorsítása érdekében

Jogok közmondás: hétszer (vagy még több) gondolkodnia kell, próbálkozzon, mielőtt levágná...

Ha mindig hosszú haja volt, de miután határozottan megváltoztatta a képet, miután frizurát csináltál, hamarosan mindent vissza akarsz hozni.

Azonban sokkal nehezebb a hajat termeszteni, mint vágni. Hogyan teljesítsünk egy álmat?

Hogyan lehet a szőrszálak után nőni a hajat?

Ezen túlmenően többféleképpen lehet rendezni a fejét, amikor átmeneti állapotban van (a hajvágástól a hosszú hajig), és ennek következtében nyugodtan, anélkül, hogy ideges lenne, várjon a kívánt eredményre.

Íme néhány lehetőség arra, hogy mit lehet tenni a növekvő hajból:

 • csavarja őket hajcsavarókra;
 • hogy egy oldalt elváljon (jól néz ki egy felnőtt careton);
 • használjon felső részeket (segítségükkel a hosszú fürtök illúzióját hozzák létre).

Ha biztos vagy benne, hogy ezeknek vagy más trükköknek köszönhetően még mindig jól nézel ki, akkor megvan az ereje, hogy véglegesen hajtsa végre a terveit.

Hogyan kell gondoskodni a hajról a növekvő folyamatban?

Az első dolog az, hogy egy darabig elhagyjuk a színezést, bár ez csábító lehetőség - az új szín elterelheti mások figyelmét a növekvő fodrászodtól, és nem zavarja Önt a fodrászhoz vezető tippekkel.

Az a tény, hogy a festékek összetétele (még a legmagasabb minőség) magában foglalja a hajhagymákat gátló anyagokat is. Ez azt jelenti, hogy a természetes hajnövekedés sokkal lassabb lesz, mint amennyire lehetséges. A színek elutasítása, éppen ellenkezőleg, a haj erősségét és az energia növekedését eredményezi.

Egy másik alapvető tabu nem hajlandó fújni. A legnehezebb lesz azok, akik megszokták, hogy szépen és gyorsan tisztítsák. Sajnos, a hajszárító, mint a festék, negatív hatást gyakorol a hajgyökerekre, lelassítja az összes folyamatot, beleértve a növekedést is.

Szakértők szerint a hajszárítót fájdalommentesen csak a már megszáradt haj formázására lehet használni, de természetesen meg kell szárítani őket sikertelenül.

Milyen gyakran kell őket szintre állítani?

Paradox: nőni akarsz - vágd. Elég kicsit, két milliméter, de rendszeresen, havonta egyszer - másfél. Kiderül, hogy minél hosszabb a szálak, annál lassabb a növekedésük.

Egy szelíd, szinte szimbolikus, hajvágás felébreszti a hajhagymákat (a szakértők „tüszőknek” nevezik) és serkenti a növekedési folyamatot.

Ezen túlmenően ez a módszer a megosztott célok kezelésére: ha nem figyelsz rájuk, előbb-utóbb saját maguk törnek le, vagy meg kell kérniük a fodrászot, hogy vágja le őket, mert a cél hosszú és egészséges haj, de nem törékeny, élettelen.

A szakértők szerint a haj növekedése semmiképpen nem vonhatja vissza a problémát: ha nem tesz semmit a számításban, hogy a haj hosszabb lesz önmagában, előfordulhat, hogy nem kapja meg a legjobb eredményt.

A hihetetlenül felnőnek tűnő csúnya lesz, ahol nincs szükségük, és mivel a hajnövekedés soha nem tökéletesen egyenlő, minden hónapban nem lesz „enyhén hosszabb vágás”, mint várt, de egy bizonyos rendetlenség, semmi sem olyan, mint az előbbi szép forma.

Növekedési segédeszközök

Bármilyen növekedés lehetetlen a kiegyensúlyozott étrend nélkül. Ebben az esetben magának kell tartania az egészséges életmódot, és közvetlenül a hajra kell adnia az ételt. Például a B-vitamin nagyon fontos a növekedés szempontjából.

Hiánya vékony és törékeny. A vitaminok étkezéssel, a gazdag termékekkel, vagy egy B-vitamin-vitamin megvásárlásával ampullákban szerezhetők be. A samponhoz vitamin adható. Mindenesetre „a rendeltetési helyre érkezik”.

Győződjön meg róla, hogy elegendő mennyiségű folyadékot fogyaszt (csak vizet vagy cukrozatlan teát), napi mennyisége legalább másfél liter. A víz hiánya, mint a vitaminok, száraz és törékeny hajsá válik.

Nagyon hasznos a haj fejbőr masszázsának növelésére.

A masszázs stimulálja a tüszők véráramlását és növeli aktivitását.

Néha a nők csak masszázst végeznek (például lefekvés előtt), mintha valamilyen drogot dörzsölnének a fejükbe.

Az eljárás előnyei azonban nagyobbak lesznek, ha valójában a haj gyökerébe dörzsölnek, például olívaolaj vagy ricinusolaj.

Melegnek kell lennie, de nem elég ahhoz, hogy az ujjak vagy a fejbőr csúcsát égesse.

Ne feledje, hogy az olaj nagyon jól tartja a hőt.

Hát felgyorsítja a haj növekedését különböző maszkok. Íme néhány lehetőség:

 • olaj és gyömbér;
 • hagyma mézzel;
 • bors;
 • mustár.

A meglehetősen maró összetevőket használva óvatosan kell eljárni. Például lágyítsuk a vöröspaprika tinktúrájának hatását azonos mennyiségű olívaolajjal, egy kanál mézzel vagy tojássárgájával. És mustár (száraz porból) kefirben vagy olajban hígítva.

Sokat függ a test egyéni válaszától bizonyos anyagokhoz, ezért próbáljon ki egy maszkot a fej kis részén. Minden maszkot vízzel kell lemosni: mustárral és borssal 5-15 perc alatt, gyömbér fél óra alatt, hagyma negyven perc alatt.

Honlapunkon megismerkedhet a házi hajnövekedési maszkok nagyszámú receptjével: nikotinsav, kávéfő, vodka vagy pálinka, mustár és méz, aloe, zselatin, gyömbér, henna, kenyér, kefirral, fahéjjal, tojással és hagymával.

Meddig fog tartani a hajat a bobból?

Minden nő esetében a válasz erre a kérdésre egyéni. A növekedés átlagosan havonta egy-két és fél centiméter. Évente ez a szám mintegy 18 centiméter lesz. A hajnövekedés mértékét befolyásolja az öröklés, az életkor (fiatal és fiatal növekedés gyorsabb), a táplálkozás szerkezete.

Amikor egy szög vágása után szőrt növekszik, győződjön meg róla, hogy megtervezi a célját, hogy ne lépjen fel felesleges lépéseket.

Például, ha a hajvágásodat egy „létrán” végeztük, akkor kezdj a fejszőrszálakkal, állítsd be az alsó alsó részeket, majd tedd fel a hajat a teljes hosszában.

Nos, ha van egy fotója a frizuráról, amit szeretsz a szemed előtt, akkor lesz egy útmutató és ösztönző, hogy leküzdje az összes nehézséget a cél felé vezető úton.

Hasznos anyagok

Olvasson el más cikkeket a haj regrowth-ről:

 • Tippek a fürtök rövid hajvágás után történő termesztéséhez, a festés után a természetes szín visszaállítása, a kemoterápia utáni növekedés felgyorsítása.
 • A holdnaptár hajvágásai és milyen gyakran kell a haját vágni, miközben növekszik?
 • A főbb okok, amelyek miatt a szálak rosszul nőnek, milyen hormonok felelősek a növekedésért és milyen élelmiszerek befolyásolják a jó növekedést?
 • Hogyan lehet gyorsan nőni a haj egy év alatt vagy akár egy hónap alatt?
 • A növekedést segítő eszközök: hatékony szérum a hajnövekedéshez, különösen az Andrea márka; Estel és Alerana termékek; cemerica víz és különböző krémek; Lóerő sampon és olaj; valamint más növekedési samponok, különösen az Golden Silk aktivátor sampon.
 • A hagyományos eszközök ellenfelei számára népszerű: múmia, különböző gyógynövények, mustár és almabor ecet használatára vonatkozó tippek, valamint házi sampon készítésére szolgáló receptek.
 • A vitaminok nagyon fontosak a haj egészségének szempontjából: olvassa el a legjobb gyógyszertári komplexek, különösen az Aevit és a Pentovit gyógyszereinek áttekintését. Ismerje meg a B-csoport vitaminok, különösen a B6 és B12 használatának jellemzőit.
 • Ismerje meg az ampullák és tabletták növekedésének fokozására szolgáló különböző készítményeket.
 • Tudtad, hogy a spray-k formájában lévő eszközöknek kedvező hatása van a fürtök növekedésére? A hatékony spray-k, valamint az otthon főzésre vonatkozó utasítások áttekintését ajánljuk.

Hasznos videó

Egyszerű tipp, hogy hogyan tudtam növelni a hosszú hajaimat az alábbi videóban:

http://hairhomecare.ru/kak-otrastit-volosi/iz-kare.html

Hosszú hajra négyeseket kell készítenem?

Minden évben a divatos frizurák választékát különféle újdonságok egészítik ki, de vannak olyanok, akik mindig a szezon trendjében lesznek. A hosszú hajú Kare egy klasszikus stílus, amely lehetővé teszi, hogy mindig divatos és ellenállhatatlan legyen. Ha úgy dönt, hogy új módon kényezteti magát, de nem szeretne elegáns hosszú fürtökkel részt venni, ez a stílus az Ön számára.

Milyen előnyei vannak ennek a hajvágásnak?

A hosszú hajú hosszú haj évek óta a műfaj klasszikusja, és ez nem véletlen, mivel az ilyen hajvágás előnyei sokkal többek, mint a hátrányok. Tekintse meg a frizura számos előnyét:

 1. Hosszú autó minden nőnek megfelel, függetlenül attól, hogy milyen arc- vagy hajformájú.
 2. Bob caret sok stílusos kísérletet tartalmaz. Nem számít, hogy úgy dönt, hogy a parkban sétál, vagy készen áll egy ünnepségre, mindig eredeti és stílusos lesz.
 3. Nem igényel folyamatos kirándulásokat a fodrászhoz, mivel a visszafogott hajvágás nem kevésbé eredeti, mint az eredeti változat. Nem kell havonta menni a szalonban, hogy a frizura eredeti formáját adja.
 4. Gyors stílus és könnyű ápolás. Nem kell folyamatosan szomorúnak éreznie magát az osztott végek miatt, mivel ennek egy kis hossza nem teszi lehetővé.
 5. A hajvágás stílusát és hosszát választhatja saját belátása szerint, mivel a frizurák fajtái nagyon nagyok.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy ezek az előnyök nem olyan fontosak, de a mindennapi életben nagyon fontosak. Különösen akkor, ha sietsz dolgozni, és nincs idő egyáltalán a fektetésre.

Hátrányok hajvágás

Ha már úgy döntött, hogy a frizura tulajdonosává válik, ne haladjon azonnal a stylistra. Számos "de" van, amit figyelembe kell venni a következők kiválasztásakor:

 1. Bob autó alkalmas a hosszú nyakú nők számára. Ha van egy rövid nyakad, akkor egy új kép csak ezt a fontos árnyalatot hangsúlyozhatja.
 2. Hosszú autó látványosnak látszik a tökéletesen lapos hajra. Ha szép fürtök vannak, el kell hagynia ezt az ötletet. Egy másik esetben a stílus sok időt és különféle kozmetikumokat vesz igénybe.
 3. Ha vékony és gyenge haja van, érdemes fodrászkodni egy kaszkádban, hogy legyen egy buja kötet, és érezheti a sűrűséget. By the way, a dupla autó lesz valódi találni a nők számára. Ennek a frizura rongyos megjelenésének köszönhetően több éven át megszabadulhat, és a kép légy és világos lesz.
 4. Ha van egy vékony arcod, akkor ez a kép csak ezt a hiányosságot hangsúlyozza. De ha csalodsz és gyönyörű hullámos fürtöket csinálsz, ez a tény vizuálisan bővíti az arcot.

Ne azonnal kétségbeesés, mert az előnyök sokkal nagyobbak, mint a hátrányok. Sőt, a hajvágás eredetinek tűnik minden hajszínre. Nem számít a szőke, barna, barna hajú vagy tüzes-vörös, akkor jó lesz minden színben.

Frizurák fajtái

Ki gondolta volna, hogy az ilyen fodrász mögött sok variáció rejlik. Ismerjük meg mindegyiküket:

 1. A leghíresebb hajvágás a klasszikus négyfajta. Ez a frizura mindig a szezon trendje lesz. Eleganciájával és nőiességével meghódította a tisztességes szexet. Könnyen kísérletezhető vele: könnyű hullámok, hullámzás vagy szokásos szövés.
 2. Ha egy stílusban szeretné kombinálni a stílust és az eredetiséget, akkor figyeljen a dupla karóra. Ez a frizura olyan, mint a nők, akik hajlandók nem szabványos döntéseket hozni, ugyanakkor nőiesek és elegánsak. A kettős szőnyeg önmagában elrejti egy titkot - egy kettős kötetet, amelyet egy speciális tippkészítési folyamat hoz létre. Egy dupla bab segítségével kiválaszthatja a gyönyörű fürtöket, és ugyanakkor ne csináljon bonyolult manipulációkat a stílussal. Nagyon gyakran a dupla négyzetet hangsúlyozza, hogy a hajot a fej hátulján lévő világos árnyékba színezi.
 3. Hosszú hajra hajvágó bobnak van szüksége hosszú fürtökre, vagy legalábbis a váll alatti hosszúságra. Hosszú bab készíthető két változatban: szögben vagy egyenletes vágással. Leggyakrabban a fiatal lányok pontosan ferde bobot választanak. Hosszú hajra hajvágó bob nagyon népszerű a lányok körében, és sok éven át a divat trendek csúcsának tekintik. A hosszú bob kreativitást, határozottságot és eredetiséget hordoz. Ez a frizura a könnyű és vékony haj tulajdonosának felel meg. A hosszú bob hihetetlen nőiességet és személyiséget ad a lánynak.
 4. Aszimmetrikus bob tér. Az aszimmetria rendszeres hajvágás alapján jön létre, de kiemelkedő és egyedülálló, szín kontrasztot készíthet. A hajvágás bob tér tökéletes a hosszú fürtök tulajdonosai számára, akik nem mernek elveszteni a hosszúságukat, de tervezik a képük megváltoztatását. Eldöntheti, hogy az aszimmetria szöge megfelel az Ön számára.

Ne felejtsük el, hogy minden frizurát frufru díszíthet. A bimbók változatosak, és természetesen maguk is választhatják a legjobb választást.

Összefoglaljuk

Természetesen sok hosszú fajtájú sokféle hosszú haja van, de a fő dolog nem az, hogy elveszítsük a választást és megtaláljuk a megfelelő közepet.

Ha még mindig úgy gondolja, hogy négyzetet vagy hosszú hajot szeretne elhagyni, vegye figyelembe a hajvágás minden előnyét és hátrányát. Hosszú négyzetet készít, megtartja a hosszát, de a képe stílusos és eredeti lesz.

http://100strizhek.ru/strizhki/jenskie/stoit-li-delat-kare-na-dlinnye-volosy.html

Hiba 404!

© SuperOmsk.ru. 2010. szeptember 16-án az Omski régióban a „Távközlési és tömegkommunikációs felügyeleti szolgálat” irodája regisztrálta a „SuperOmsk” információs irodát.

A médium nyilvántartásának igazolása: IA №T55-00215

A szerkesztők nem felelősek a webhely felhasználói által közzétett információk pontosságáért.

Alapító: SuperOmsk LLC

Főszerkesztő: Voytovich V.Yu.

Cím: 644033, Omsk régió, Omsk, ul. Tyutcheva, 1

Szerkesztőség: +7 (3812) 21-54-64. e-mail: [email protected]

Hirdetési osztály: +7 (3812) 900-070, 8-965-985-36-06. e-mail: [email protected]

A webhely tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem a 18 év alatti személyek számára készült.

http://superomsk.ru/article/1039/chto-nuzhno-znat-prezhde-chem-strich-dlinnye-volos