logo

Matrix hajápolás - helyreállítási sor áttekintése

A kozmetikai termékek széles választéka gyakran összetéveszti a választást. A színes üvegek és dobozok gyönyörű ígéreteket tesznek. Valójában nem minden hirdetett termék hozza a várt eredményt. Matrix hajápolás - a gyakorlatban egy lehetőség, amely megerősíti az állítólagos hatékonyságot. Miután megvizsgálta a népszerű gondozási sorozatot, jó benyomást kelthet a termékről.

A gyártóról

A Matrix márkát az USA-ban alapította Arnie Miller fodrász-stylist 1980-ban. A művészi környezet számos ügyfele, Miller személyes eredményeit dicsérve, nagyszabású tervek végrehajtására törekedett. Figyelembe véve a fogyasztók kezdeti körét (főként az elit képviselői használják), a kozmetikai osztály magas. A termelési szint továbbra is fennmarad.

2000 óta a Matrix lett a híres L'Oreal ügyének része. Az esemény jelentősen ösztönözte a márka fejlődését. A Matrix hozzáférést kapott egy kutatási alaphoz, erőteljes üzleti erőforrásokhoz. Módosított termék promóciós politika. A márka gyorsan eljutott a nemzetközi piacra, vezető szerepet töltött be a professzionális hajkozmetikumok értékesítésében.

A Matrix termékek előnye a természetes összetétel. A fejlett technológiák, az egyedülálló összetevők használata, a kutatás komoly megközelítése lehetővé teszi, hogy a kozmetikai termékek széles spektrumúak legyenek.

Fontos! A termékek előállításában a hangsúly az egészség és a kozmetikai hatások kombinációja. A széles körű választék lehetővé teszi a hajápolási termékek teljes választékát.

A gondozási sorozat áttekintése

A mátrix arzenáljában sok színezésre, frizurák létrehozására, napi és különleges gondoskodásra van szükség. Minden termék óvatosan befolyásolja a fürtöket, lehetővé téve számukra, hogy egészségesek maradjanak, külsőleg vonzóak legyenek. A Matrix grooming sorozatból származó kozmetikumok rendszeres használatával kiváló minőségű hajat lehet elérni.

Összes eredmény

A Total Results sor a hajat hatékonyan hidratálja és táplálja. A haj sima, kötetes, vizuális, engedelmesség. A rendszeres használatra alkalmas vonal. A Total Results termékek segítségével lehetőség nyílik a haj szépségének fenntartására otthon, és a hatás olyan lesz, mint egy szalon látogatása. A vonalzó eszközei univerzálisak, alkalmasak a legtöbb típusú hajra (normál, festett, sérült, gyenge, törékeny). A kilépő komplexum sikeresen támogatja a fáradt, feltöltő gyűrűket.

A sorozat a következőket tartalmazza:

 • samponok;
 • klímaberendezések;
 • maszkok;
 • kitörölhetetlen ápolási termékek;
 • spray-k, formázó habok.

Az összes termék terméke a professzionális kozmetikumok számos online áruházában vásárolható meg, a legtöbb szépségszalonban. A sorozat gyakran tapasztalt otthoni fodrászok által ajánlott. Egy termék átlagos ára: 500, 700, 1200 rubel.

Bond ultim8

A Bond Ultim8 sorozat kifejezetten a festés és a hajápolás során az eljárás után védett. A sorozat első 2 lépését a Bonding szalon eljárásban használják. Ezt külön-külön öltözködésként vagy világítással (festéssel) kombinálva végezzük. A hatás lehetővé teszi, hogy védje, helyreállítsa a szerkezetet molekuláris szinten. A szőrszálak belsejében megmarad a törött kötések rekonstrukciója. A szolgáltatások költsége a kabinban 500-1000 rubel.

Otthoni használatra a gyártó a Bond Ultim8 3 lépésben támogató eljárást kínál. Elég, hogy hetente 1 alkalommal tartson. A szerszámot a gyökerekre alkalmazzák, a nedves fürtök hosszában elosztva, szigetelve, várjon egy meghatározott időt (10 perc), mossuk le samponnal, alkalmazzunk kondicionálót. Az Ultim8 segít helyreállítani, táplálni a hajszálakat. A fürtök sűrűvé, puhavá válnak, ragyognak.

A hazai manipulációk hozzájárulnak a kötés szakmai hatásának hatásának meghosszabbításához. A szerszámot csak a szalon eljárás után használják. A cső átlagos költsége 1100 rubel.

Biolage

A Biolage kiterjedt kozmetikai vonala számos speciálisan kitett területet tartalmaz. A sorozat termékei a normál, vékony, gyenge, sérült, száraz, olajos, hajmentes hajok megfelelő ellátására szolgálnak. A megelőzésre irányuló kábítószer-vonal, a haj közös problémáinak megszüntetése. A legtöbb komponens vonal lehetővé teszi a rendszeres használatot.

A Biolage termékek ökológiai szempontból tiszta szerves összetevőkre, vitaminokra, ásványi anyagokra, speciálisan kifejlesztett komplex vegyületekre épülnek. A meglévő problémák megoldásához csak a megfelelő pénzösszegeket kell választania. A sorozat a haj gondozására szolgáló termékek teljes skáláját tartalmazza (samponok, kondicionálók, maszkok). Az egyes gyógyszerek átlagos költsége széles tartományban változik - 300-2000 rubel. A katalógus hivatalos honlapján történő áttekintése után kiderül, hogy a legmegfelelőbb lehetőségek közül választhat.

Biolage R.A.W

A Biolage R.A.W ​​speciális vonal a normál, száraz, sérült, térfogatú fürtök gyengéd ápolására készült. A sorozat samponok, klímaberendezések, maszkok, olajok. Az eszközök használata következtében a haj erőt, ragyogást, egészséges megjelenést eredményez. A vonal elkészítése alkalmas a mindennapi gondozásra.

A sorozat sajátossága összhangban van a "Cradle to Cradle" nemzetközi szabványgal. A Matrix olyan high-tech gyártást biztosít, amely megfelel a magas környezeti követelményeknek. Termékek előállításához természetes nyersanyagokat használnak, hulladékmentes forgalmat szerveznek, ésszerű forrásokat költenek el. Az uralkodó eszközeit elég magas áron értékesítik: 1200–1700 rubelt. másolási termékekhez.

Olaj csodák

Az Oil Wonders vonala a normál, száraz, festett haj gondozására készült. A készítmény alapja az olaj. Használjon értékes lehetőségeket a haj egészségének megőrzésére (argan, amla, hibiszkusz, rózsa). A sorozatot samponok, kondicionálók, kitörölhetetlen eszközök képviselik. A gyógyszerek hatása szokatlanul enyhe.

Figyeljen! A képleteket úgy választjuk meg, hogy a fürtöket takarmányozzák, nem pedig a súlyokat. Ennek eredményeként a haj sima, fényes, természetes térfogatú lesz. A szerkezet helyreáll.

Rendszeresen megengedett vonaleszközök alkalmazása. A gyógyszerek ára 900-1500 rubel tartományban változik.

Hogyan lehet javítani az eredményt

A Matrix alapjainak többsége rendszeres használatra készült. Figyeljük meg, hogy a pozitív hatás egyszeri használat után jön létre. A haj lágy, érzékeny, kellemes tapintású lesz. A tartós eredmény elérése a zárak kezdeti állapotától függ. A normál haj elegendő karbantartási hatású, száraz, sérült fürtökre alaposabb gondoskodást igényel.

A Matrix kozmetikumok segítségével nyert eredmény rögzítése, lehetőleg a megfelelő hozzáállás megszervezésével. Az óvatos hatások, az agresszív eljárások hiánya, a megfelelő táplálkozás, az egészséges alvás és az ideges túlterhelés kizárása kedvező hatással lesz a zárak állapotára.

Megfelelő hozzáállás a hajhoz - egészségük alapja, vonzó megjelenés. Ugyanilyen fontos ebben a kérdésben a kozmetikai kozmetikumok szakszerű kiválasztása. Professzionális szerszámok Matrix - kiváló megoldás mindenféle hajra.

http://expertpovolosam.com/uhod/sredstva/uhod-ot-matriks

Matrix Hair Cosmetics: a jellemzők, a vonalak és a szakemberek véleménye

A "Matrix" kozmetikumok szabadalmaztatott kompozíciói garantálják a gyógynövények gyógyhatásán alapuló biztonságos és hatékony gyógyszereket. Jó, hogy nem csak a magasan képzett stylistok használhatják a termékeket, hanem a szokásos felhasználókat is, akiknek javítaniuk kell a hajukat.

Kozmetikumok "Matrix"

A "Matrix" a professzionális hajkozmetikumok népszerű védjegye. Ezeknek a termékeknek a nagy hatékonysága miatt a haj nem kielégítő állapotával kapcsolatos problémák megoldhatók.

Fő termékjellemzők:

 • minden eszköz egyedi képleten alapul, és a haj helyreállításához és védelméhez szükséges konkrét feladatokhoz van tervezve;
 • A készítményeket az összetevők természetes természetessége jellemzi, és ezért biztonságosak;
 • A különböző típusú hajra (száraz, normál és olajos) készült kozmetikumok továbbá segítik a göndör fürtök állapotának javítását, és egyenletesebbé teszik az egyenes szálakat;
 • a termékek széles választéka nemcsak a sérült haj növekedését és regenerálódását javító kompozíciók, hanem a samponok, a festékek, a stílus, a könnyű, sötét hajú, perm;
 • A vonal speciális egzotikus fákkal és egzotikus fák és fűszernövények alapjaival rendelkezik.

A "Matrix" egy világhírű márka, amely minden korosztály számára megérdemelten népszerű. Sok híresség, köztük Hollywood is, ezt a sminket kedveli más hajjal. A professzionális stylistok pozitívan beszélnek a "Matrix" eszközökről, és tudják, hogyan kell megfelelően gondoskodniuk a hajukról.

A vállalat vezetése úgy véli, hogy ennek a márkának a sikere azon a tényen alapul, hogy abszolút minden eszközzel először „fel kell ébresztenie” a szőrtüszőket, és aktiválnia kell funkcióit. És ez az egészséges haj esetében a legfontosabb dolog - sokkal könnyebb és gyorsabb a problémák további megoldása. Ez talán a termék fő jellemzője.

A termékek típusai és vonaluk

Egy híres gyártó kozmetikai fő vonalai:

 • Színes intelligens és színápolás (lila sorozat). Ez egy újjáélesztő kozmetika a korábban festett hajra, melyet szerkezetük védelmére is terveztek. A line - spray a fényt kölcsönözve, védi az ultraibolya sugárzástól, statikus elektromosságtól. A krémet úgy tervezték, hogy stílusos legyen, és megakadályozza a negatív hőhatásokat. A maszk hidratálja a bőrt és fürtöket, táplálja a hajszálakat, aktiválja a sérült területek regenerálódását.
 • Erősít (kék sorozat). Vékony, gyenge hajú termékek sora. Ez magában foglalja a samponokat és a spray-ket, amelyek segítenek a haj mennyiségének növelésében, annak érdekében, hogy a pompája, sűrűsége biztosítsa. Balzsam táplálja a hajat a gyökerekből, miközben nem súlyozza a szálakat. A permetezés lehetővé teszi a térfogat rögzítését, különleges természetes fényt adva.
 • Elegáns megjelenés és Mega elegáns (narancssárga sorozat). Ennek a vonalnak a eszköze elengedhetetlen a gyorsan zavaros, zavartalan és száraz hajhoz. Különösen a rave értékelésnek van egy intenzív krém-gélje, amely a szőrtüszőket táplálja a ceramidok komplexje segítségével, erősíti a gyökereket, és emellett simábbá és fényesebbé teszi a hajat.
 • Biolage (fehér csomagolás). A gyógyszerkészítmények főként a gyökerek aktiválására és alapvető vitaminokkal és tápanyagokkal telítették őket. Ezek a simító sampon, kondicionáló, maszk és emulzió, amely magában foglalja a növényi összetevőket, például avokádóolajat és olajbogyót, lenmagot és magnóliat.

A Matrix termékei széles választékát kínálja a szükséges minőségi kozmetikumok kiválasztásához.

A professzionális kozmetikumok előnyei és hátrányai

A hajra gyakorolt ​​negatív hatás naponta történik - a kipufogógázok, az ultraibolya sugárzás, a por, a hajszárító, a vasalás és a festés. A "Maktriks" kozmetikumok a következő előnyöknek köszönhetően segítik a nőt a sérült haj helyreállításában:

 • ezek bizonyítottan gyógyszerek, amelyeket speciális laboratóriumi vizsgálatokon mentek át, így biztosan biztonságosak;
 • Az ilyen készítmények összetétele általában hipoallergén, és nem okoz irritációt, vörösséget és viszketést;
 • a professzionális samponok sokkal lágyabbak, mint a piaci analógok;
 • ha a terméket színezett hajra való felkészülésként vagy a korpásodás elleni küzdelemben említik, akkor az állítólag hatékony balzsamok és maszkok csoportjával ellentétben;
 • A növényi komplexek mellett vitaminok, ásványi anyagok, keratin is szerepel.

Ami a hiányosságokat illeti, valójában nem létezik, nem számítva a meglehetősen magas árakat, amelyek a természetes alkotóelemek és a gyártás high-tech berendezéseinek költségei.

Vélemény szakemberek

A „Matrix” stilizáló samponok jó jelet adnak, különösen a magas besorolást a So Long Damage ceramid termék törékeny sérült hajra teszi. A helyreállítás a fejlett Cuticle Rebond technológiának köszönhető. kereskedelemben. Megjegyezzük, hogy az eredmény valóban csodálatra méltó - néhány alkalmazás után az utóbbi időben tompa, törékeny szálak egészséges ragyogása, rugalmassága és rugalmassága visszatér.

A stylistok szerint a Biolage Therapie egyszerűen szükséges a melirovanny hajhoz, ami segít a élettelen és unalmas fürtök életében és csillogásában, gyorsan megszerezhetik a természetes ragyogást, könnyen fésülhetők, és a tonik könnyen kezelhető és alkalmas a napi ellátásra.

A professzionális fodrászok véleménye a festékekről igen nagy - először is, megfelelő választásnak kell alávetni a saját hajszínükre, figyelembe kell venni a szürke hajok számát és más paramétereket is, ezért az önfestés eredménye kétértelmű lehet.

De az árnyalatokról a mesterek a leggyakrabban örömmel válaszolnak - ez egy gazdag színárnyalat, amelyet gyakran nem látnak, függetlenül a színek sokféleségétől. Emellett a gyártó festékei minden esetben gyengébb és biztonságosabbak, mint a szokásos tárolási lehetőségek.

http://timelady.ru/1251-kosmetika-dlya-volos-matriks.html

Maszkok hajmatrixhoz - professzionális házi ápolási termékek

4 sor maszk a mátrixból

Írta: Oksana Knop Dátum 2016. május 13.

A Matrix egy olyan márka, amely professzionális termékeket gyárt kiváló minőségű hajhoz.

A márka hosszú története és a termékek viszonylagos rendelkezésre állása, valamint használatának egyszerűsége mind a szakemberek, mind az otthoni termékek körében népszerűvé vált.

Rendelkezésre álló ápolási és színezőanyagok. Néhány tartozék is rendelkezésre áll.

Minőségi termékeket biztosít mindenkinek

A gyártóról

A márkát 1980-ban alapították Miller házastársak - hosszú távú fodrászok. Jelenleg a Matrix a CJSC L'Oreal vállalatcsoport tagja. A színezés területén a vezető márka és az egyik első a szalonápolás területén.

Jelenleg a cég fő hangsúlya a szalon üzletág fejlesztése. A márka számos leányvállalat márkát és vonalat indított, amelyek termékei szinte minden szépségszalonban megtalálhatók. Emellett a világ különböző városaiban képzéseket, mesterkurzusokat és szemináriumokat szervez.

A haj maszkok típusai a Matrix által: Összes eredmény és Biolage

Az ebből a márkából származó összes készítményt sorozatosan szállítják a piacra. A haj mátrix minden egyes maszkja egy vagy másik sorhoz tartozik. Bár feltételesen szakmai és otthoni használatra, mindkét típus sikeresen használható otthon, mivel nincsenek sajátos jellemzők. A legnépszerűbb otthoni használatra:

Az első sorozat a két legnépszerűbb maszkot tartalmazza - sérült hajra és festettre. Nagy népszerűségük az, hogy egyetemesek és bármilyen színezett (vagy sérült) szálhoz alkalmasak. Nincs szükség arra, hogy a frizurák jellemzőire épüljön, ami néha megváltoztatható.

A helyreállító maszkban található védőelemek hatékonyan sima és helyreállítják a fürtöket. A fehérített haj maszkja ragyogó fényt ad, megvédi a színt, hidratálja a száraz festett szálakat, és egészséges megjelenést ad nekik.

A biológia sokkal szélesebb és sokszínűbb tartomány. A maszkok mellett olajokat, spray-ket és más hasonló hatású termékeket is tartalmaz.

 • Száraz hajra a Hydrasource maszkot mutatjuk be. Hatékonyan hidratálja és táplálja a szálakat a hasznos összetevők beépítése miatt;
 • Colorlast - a festett haj maszkja, valamint fehérített. Nedvesíti, táplálja, ragyog és megőrzi a színt;
 • A Fiberstrong erősíti és védi a törékeny és laza végeket. Már az első alkalmazás óta sokkal jobbnak tűnnek, szisztematikus felhasználás esetén lehetséges a maximális visszanyerési hatás elérése;
 • A strandon vagy szoláriumban meglátogatott napszemüvegeket szálakon alkalmazzák. Hát megvédi a naptól, és kiküszöböli a bekövetkezés hatásait. A haj egészséges megjelenésű, táplálja és hidratálja őket.

Minden mátrix-specifikus termék (a nap, a színes szálak stb.) Univerzális, azaz száraz és olajos hajra is alkalmas. Más esetekben szükség van a típustól függő jogorvoslat kiválasztására.

Továbbá, a termékek teljesen alkalmasak minden hajtípusra.

Megfelelő használat

A mátrix eszközök az uralkodókban állnak rendelkezésre. A festett fürtök komplexuma tehát speciális samponból, maszkokból és balzsamokból áll. A gyengített haj komplexei még szélesebbek, beleértve a permeteket, olajokat és folyadékokat.

Az egyik maszk a haj simaságáról a mátrixból nem képes önállóan hatni. Jobb hatékonyságot mutatnak ugyanaz a sampon, kondicionáló és spray használata esetén.

A Matrix eszközök alkalmazásának hatása integrált megközelítéssel jár

A hajápolási termékek előnyei és hátrányai

A márka összetételének előnyei a minőség és a rendelkezésre állás. Végül is, maszkok és samponok, márka színek kerülnek elosztásra speciális szalonokban, fodrászatban és professzionális kozmetikai üzletekben. Az áruk azonban magasabb a fogyasztói termékekhez képest.

A termékek másik hátránya a más eszközökkel való kompatibilitás. A maszk vagy a sampon mátrix hatásossága a Matrix más eszközével kombinálva teljesen ismert. És sokkal kevésbé kifejezett, ha más márkájú készítményekkel együtt használják.

Mindig vásároljon néhány terméket a teljes hajápoláshoz, és ez megéri az árat.

Minden anyag felülvizsgálatra kerül. Mielőtt javaslatokat használna a hajának egészségére vonatkozóan, javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez. Az anyag használata csak az aktív hiperhivatkozással engedélyezett.

Hajápolás

Ezáltal a 2006. július 27-i 152-ФЗ sz. Szövetségi törvény („személyes adatok”) szerint megerősítem a L'Oreal, BIN 1027700054986, Zárt részvénytársaság feldolgozásának helyét: 119180, Moszkva, 4. hely Golutvinsky lane, 1/8, 1-2. Oldal (a továbbiakban: a Társaság) személyes adataik, nevezetesen:

 1. - vezetéknév, keresztnév, születési dátum, kézbesítési cím (ek), elérhetőségi adatok (telefon, e-mail);
 2. - a Társaság termékeinek rendelés (ek) adatai (megrendelés története), a rendelés (ek) száma (i), a szerződés teljesítésével kapcsolatos elégedettség mértéke a Társaságnál;
 3. - az eszköz típusa, amelyből a Társaság által kezelt / használt webhelyek vagy mobilalkalmazások elérése történik;
 4. - a böngésző típusa, amellyel a Társaság által kezelt / használt webhelyek vagy mobilalkalmazások elérésére szolgál;
 5. - földrajzi elhelyezkedés;
 6. - a szociális hálózatokban található fiókom (ok) címének (címei);
 7. - a személyes adatok alanyában a szociális hálózat (ok) ban saját számláján feltüntetett információk, kivéve a törvény által a személyes adatok különleges kategóriájához rendelt információkat, valamint a biometrikus személyes adatokat;
 8. - bőr típusa;
 9. - haj típus;
 10. - a Társaság termékeiről közvetlenül vagy a Társaság termékeiből beszerzett információk;
 11. - a vállalat termékeinek megszerzésének helye (beleértve a kiskereskedelmi üzlet (ek) vagy a kiskereskedelmi üzletek hálózatát is, ahol a vállalat árut vásárol);
 12. - a Társaság árukkal / szolgáltatásaival való elégedettség mértéke, a Társaság árukkal kapcsolatos preferenciákkal kapcsolatos információk, a Társaság által kínált szolgáltatások;
 13. - a Társaság által kezelt / használt webhelyeken, mobil alkalmazásokban tett információk;
 14. - a Társaság felülvizsgálataiban, a Társaság árukban / szolgáltatásaiban szereplő adatok (beleértve a telefonon, e-mailen, SMS-eken keresztül nyújtott véleményeket);
 15. - versenyképes művekben vagy más anyagokban szereplő adatok, amelyeket a társaság vagy annak nevében szervezett versenyeken / ösztönző rendezvényeken való részvétel céljából küldtek.

E megállapodás keretében a személyes adatok feldolgozásának célkitűzései a következők: t

 1. - a Társaság által a megkötött szerződésekből eredő kötelezettségek teljesítése (beleértve a Társaság áru megrendelését, értékesítését és kézbesítését);
 2. - kiegészítő információ nyújtása a Társaságról (beleértve az értékesített tevékenységekre, árukra / szolgáltatásokra vonatkozó információkat) SMS-üzenetek, e-mailek, telefonhívások útján;
 3. - visszajelzés fogadása a Társaság árukról / szolgáltatásairól (beleértve az SMS-üzeneteket, e-maileket, telefonhívásokat) és a kapott adatok későbbi elemzését;
 4. - a piac tanulmányozása és elemzése (beleértve a weboldalakon végzett tevékenységek nyomon követését, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 5. - események megtartása (beleértve a promóciós promóciós eseményeket is);
 6. - a Társaság termékeivel, a Társaság által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák elemzése (beleértve a weboldalakon végzett monitoring tevékenységeket, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 7. - a felhasználói fiókok kezelése a webhelyeken, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban;
 8. - reklám- és információs küldemények küldése (beleértve a Társaság által értékesített árukkal / szolgáltatásokkal, a Társaság tevékenységeivel) e-mailben, SMS-ben, telefonhívásokon és egyéb kommunikációs eszközökön keresztül, amelyeket a személyes adatok tárgya megerősít.

Ez a hozzájárulás az alábbi műveletek (műveletek) elvégzésére szolgál: személyes adatok felhasználásával automatizálási eszközökkel vagy ilyen eszközök használata nélkül: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, felhalmozás, tárolás, finomítás (frissítés, módosítás), használat, átadás (beleértve a terjesztést, szolgáltatásnyújtást is). harmadik felek vagy harmadik felek körében a fenti célok elérése, hozzáférés, valamint a határokon átnyúló transzfer), depersonalizáció, blokkolás, törlés, megsemmisítés.

Egyetértek abban, hogy személyes adataimat a következő jogi személyeknek adom át:

 1. - IBS DataFort LLC (OGRN: 1067761849430, helyszín: 127287, Moszkva, 2. Khutorskaya St., 38A, 14. o.) A társaság üzleti alkalmazásainak karbantartására szolgáló szolgáltatások nyújtása érdekében;
 2. - Ekvant LLC (OGRN: 1037710010964, Helyszín: 125375, Moszkva, Tverskaya St., 7) a megrendelések feldolgozása / elhelyezése céljából;
 3. - OOO Strizh (OGRN 5147746330639, hely: 127322, Moszkva, Ogorodny proezd, 20YU, 1. oldal), LLC Internetes megoldások (OGRN: 1027739244741, hely: 126252, Moszkva, Chapaevsky Pereulok, 14), LLC SPSR-Express (OGRN: 1027715016218, helyszín: 107031, Moszkva, Rozhdestvenka st., Ház 5/7, 2. oldal, pom., 5, com. 18), LLC "Automatizált kiállítási pontok hálózata" (OGRN 1107746539670, helyszín: 109316, Moszkva, Volgogradsky sugárút, 42., 23. o.), Annak érdekében, hogy megrendeléseket adjon a Társaság árukhoz;
 4. - LLC FrikiEtLast (OGRN: 1127746335530, székhely: 123056, Moszkva, Krasin utca, 13) annak érdekében, hogy elemezze a személyes adatok tárgyainak preferenciáit a Társaság termékeivel, a Társaság által kínált szolgáltatásokkal, a hirdetési és tájékoztató e-mailek SMS-en keresztüli végrehajtásával. - üzenetek;
 5. - LLC „Kelly Services SI-IS” (OGRN: 1027739171712, hely: 129110, Moszkva, Prospekt Mira, 33, 1. oldal), LLC „Fabrika DM” (OGRN: 1037739361384, helyszín: 129626, Moszkva, Prospekt Mira, 102, 1. épület, 3. szoba) a hívóközpont funkcióinak teljesítése céljából a Társaság áruk feldolgozási megbízásainak részeként, valamint a Társaság termékeivel / szolgáltatásaival kapcsolatos visszajelzések megszerzésére (beleértve az SMS-ben, elektronikus úton) levelek, telefonhívások) és az adatok későbbi elemzése;
 6. - MAYNDBOKS LLC (OGRN 1097746380380; hely: 125040, Moszkva, Leningradsky Ave., 30, 2. o.), Odzhetto Web LLC (OGRN 1086154006245; hely: 347900, Rostov régió, Taganrog, Petrovskaya St., 89B) a következő célokra: kiegészítő információ nyújtása a Társaságról (beleértve az értékesített tevékenységekkel, árukkal / szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat) SMS-üzenetek, e-mailek, telefonhívások, visszajelzések kapcsán a vállalat termékei / szolgáltatásai (beleértve SMS-üzeneteket, e-maileket, telefonhívásokat) és az adatok további elemzése, a piac tanulmányozása és elemzése, események megtartása (beleértve a promóciós promóciós tevékenységeket), a Társaság termékeire vonatkozó preferenciák elemzése, a Társaság által kínált szolgáltatások, promóciós és tájékoztató levelek küldése (beleértve az árukat / szolgáltatásokat is). A Társaság, a Társaság tevékenysége által) a személyes adatok által megerősített e-mailben, SMS-üzeneteken, telefonhívásokon és egyéb kommunikációs eszközökön keresztül.

Igazolom, hogy ismerem az Orosz Föderáció jogszabályainak követelményeit, amely meghatározza a személyes adatok feldolgozásának eljárását, a „L'Oreal zárt részvénytársaság személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos politika” című dokumentummal, valamint az ezen a területen fennálló jogaimmal és kötelezettségeivel.

Ez a hozzájárulás 5 (öt) évre szól. A beleegyezés érvényességi ideje automatikusan meghosszabbodik ugyanezen időszakra, ha a személyes adatok beleegyezésének érvényességi ideje alatt legalább 1 (egy) látogatást végeztek a webhelye alatt. A hozzájárulás megújításainak száma korlátlan.

Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaival összhangban megfogalmazott írásbeli kérelem alapján, amely a Társaság helyére irányul.

Matrix hajmaszk

Az amerikai kereskedelmi márka, a Matrix, a múlt század 80-as éveiben kezdte meg működését, és először csak szűk szakmai körökben ismert. Csak 2000-ben szerzett világszerte népszerűséget.

, amikor belépett a L'Oréal kozmetikai óriásba. A cég gondoskodó és dekoratív kozmetikumok értékesítésére specializálódott.

Választékában számos olyan vonal van, ahol samponok, balzsamok, festékek és egyéb célok vannak.

A márka alkotói folyamatosan keresik a gondoskodó eszközök fejlettebb formáit, és új kozmetikai képleteket fejlesztenek innovatív technológiák alkalmazásával. A természetes összetevők és a forradalmi fejlesztések optimális kombinációja miatt a Matrix márka hosszú és alapos vezető szerepet tölt be a kozmetikai piacon.

A mátrix maszkok egyedülálló összetételűek, hogy a leginkább elhanyagolt állapotban is visszahozzák a hajat.

Sok nő, akinek a haja a helytelen ápolás és a rossz minőségű kozmetikumok használata következtében elhalványult és gyengült, miután Matrix kábítószerekkel végzett regeneratív tanfolyamot, megállapították, hogy abbahagyják a törést, nagyobb térfogatúak és egészségesebbek és ápoltak. Ezt a különböző országokból származó nők és lányok véleménye igazolja.

Minden Matrix termék szalon használatra készült. Ez azonban nem jelenti azt, hogy otthon nem használható. Minden termék kiváló minőségű, ésszerű áron.

A márka számos rajongója rámutat arra, hogy az összes készítmény nem teszi nehezebbé a hajat, és valóban szalonhatást ad. Különösen népszerűek a hajmaszkok.

Ez a termék két gyűjteményben jelenik meg: ez a „Biolage” és a „Total Results”.

A Matrix gondoskodó termékeinek komplexje lehetővé teszi, hogy teljes körű ellátást biztosítson otthoni elhagyása nélkül. Ennek a vonalnak az összes terméke a ceramidok.

Ezen anyagok hiánya negatívan befolyásolhatja a haj megjelenését és általános állapotát - úgy tűnik, unalmas, zavaros, fésülhető.

A Matrix-ról a "Biolage" keramidokkal rendelkező maszkok nélkülözhetetlen segítők a szépségért való harcban az érzékeny bőr tulajdonosai számára.

A Matrix kozmetikai termékek egyik jellemzője, hogy nem működnek jól más kozmetikai márkákkal, így a szakértők azt javasolják, hogy samponokat, balzsamokat és más, ugyanolyan sorozatú stílusos termékeket használjanak az eredmény eléréséhez.

Minden „Biolage” termék növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek a haj és a fejbőr állapotával kapcsolatos bizonyos problémákat megoldhatnak. Ezeknek a gyógyszereknek a hatása a komplexben teljes körű ellátást biztosít, és biztosítja a teljes haj helyreállítását.

A Biolage sorozat összes kozmetikai terméke több különálló vonalra oszlik, amelyek mindegyike úgy van kialakítva, hogy egy vagy másik problémát megszüntessen. És ezekben a vonalakban vannak maszkok a hajra.

A „Fiberstrong” bambusz kivonattal - a molekulaszerkezetű maszk az Intra-Cylane simító hatással rendelkezik, elősegíti a fésülést, miközben védelmet nyújt a túlszáradás ellen. A haj könnyebben illeszthető, hosszabb hajszálak, vonzóbbá válnak vizuálisan és érthetően.

„Javítás belülről” - a név önmagáért beszél. Szó szerint ez azt jelenti, hogy "javítás belülről". A maszkot alkotó szójafehérjék erősítik a hajat, és az agrinsav hozzájárul az intenzívebb növekedéshez.

A „Hydrasource” Deep Care a száraz és gyenge haj kezelésére alkalmas szer, amely különböző okokból, többek között a festés következtében vált. A kábítószer, amely a passió gyümölcsolaj és az aloe kivonatával rendelkezik, elősegíti a haj mély táplálását a teljes hosszában. Nem tartalmaz szilikonot, amely alkalmas a gyakori használatra.

A "Colorlast" orchidea kivonattal nyáron elengedhetetlen, ha a haj aktív napsugárzásnak van kitéve. A termék UV-szűrőket és megerősítő keramidokat tartalmaz. A vízegyensúly helyreállítása és extra fényességet biztosít.

A "Sunsorials" nemcsak a nap agresszív hatásait, hanem a tengert és a klórozott vizet is védi. Aloeolaj és napraforgómag kivonatait tartalmazza. A maszk termikus védelmet biztosít a hajszárító, vasaló, fogó és egyéb elektromos készülékek rendszeres használatával.

Kiváló olaj a kakukkfű olajok és moringa kárára, megnyugtatja a viszketést, sebgyógyító hatással rendelkezik, növeli a térfogatot, lágyítja és simítja a porozitást.

A „Delicate Care” kifejezetten fehérített hajra lett kifejlesztve, amely törékeny lett és gyengült a festés következtében. A szerszám kitölti az összes kialakult üreget, aminek következtében a haj egyre tartósabbá válik a szakadásra és sűrűbbre.

Az omega-3 és a rizsfehérjékkel rendelkező Rejuva Therapie-t úgy tervezték, hogy megakadályozza a hosszú haj struktúrájában bekövetkező életkorral kapcsolatos változásokat, valamint megerősítse őket. A vitamin-komplexumnak köszönhetően a frizura egészségesebb és vonzóbb. A mosás után kellemes, szokatlan aromája van.

Ezt a kozmetikai sort elsősorban színes hajra ajánljuk. Az összetételében szereplő termékek hosszú ideig megőrzik a szín fényerejét.

A Matrix kozmetikai aggodalomra vonatkozó „Teljes eredmények” szakasz a következő típusú maszkokat tartalmazza:

"Brass off Custom Neutralizator". Fehérített és fehérített hajra tervezték. Eltávolítja a kellemetlen sárga színt, ami hideg fémes fényt ad. Ugyanakkor erősíti a hajat, kiküszöböli a törékenységet, és vonzó megjelenést ad vissza nekik. Megjegyezzük, hogy a maszk alkalmazása után a frizura jobban megőrzi alakját.

"Szín Obrsessed". Orchidea, csalán és rozmaring kivonatokat tartalmaz, kellemes virágos illatot hagy, lágyítja a merevséget, megkönnyíti a fésülést, csökkenti a törékenységet, védi a színt a gyors kiürüléstől.

"Olyan hosszú kár". Az expressz helyreállításhoz. A keramidok, amelyek a termék alapvető képletéhez vezetnek, építőanyagként szolgálnak, és helyreállítják a szerkezetet a sejtek szintjén. Aminosavak, amelyek szintén a gyógyszer részét képezik, megvédik a tippeket a károsodástól.

„Pro Solutionist” glicerin és sárgabarackolajjal. A perm és a foltok után ajánlott haj. Nem tartalmaz parabenteket, nem súlyozza a hajat a szilikon hiánya miatt.

„Color Care” napraforgóolajjal és E-vitaminnal. Megvédi az agresszív napsütést, ragyogást és selymességet biztosít. Normál és száraz hajra ajánlott. A használat optimális intenzitása hetente egyszer.

"Elegáns pillantás." Úgy tervezték, hogy sima és tükörképtelen haja legyen. A készítmények hidratáló és lágyítószereken alapulnak: shea vaj és olajbogyó. Szintén a gyógyszer képlete tartalmaz ceramidokat, amelyek a haj kutikáját tartósabbá teszik.

Minden mátrix maszknak szép könnyű szerkezete van, és nagyon könnyen használható. Nem igényelnek különleges ismereteket és készségeket, így azok teljesen alkalmasak önálló használatra.

Az ápolószer alkalmazása előtt alaposan mossa meg a haját, és törölje le törölközővel, hogy ne csöpögjön víz.

Ezután a szükséges mennyiségű pénzt közvetlenül a hajra, az ujjaival vagy a fésűvel egyenletesen osztja el a teljes hosszúságra.

A maszk hajszerkezetbe történő termikus hatásának és jobb behatolásának érdekében javasoljuk, hogy viseljen műanyag kupakot, vagy tekerje le a fejét egy filmmel, és hagyja az expozíciót 10 percig, majd a maszkot bő vízzel le kell mosni.

Ebben a videóban - a maszk mátrix áttekintése.

Népszerű maszk hajra Matrix: típusok és tulajdonságok

A „Matrix” maszk regeneráló, gyógyító, gondoskodó és védő hatást fejt ki a hajra. Gyártó - USA. A maszkok egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy visszaállítsuk a leginkább reménytelen szálakat az életre. Szokatlanul puhavá válnak és teljes helyreállítást kapnak.

A Matrix egy jól ismert márka, egyedülálló és kiváló minőségű termékekkel. Ez a vállalat csak hasznos és kiváló minőségű alkatrészeket használ hajápolási termékeik gyártásához.

Termelői ígéretek:

 • Hajápolás nélkülözhetetlen vitaminok;
 • A sérült területek gondos helyreállítása;
 • Intenzív hidratáló;
 • Lágyító hajszerkezet;
 • Védje a hajat a külső tényezőktől.

A márka listája rengeteg maszkot tartalmaz. Ezek száma olyan nagy, hogy leírásaikhoz teljesen külön blogokat kell rendelni. A mátrix teljes eredményei a leginkább igényeltek, erről egy kicsit később beszélünk. De a maszkok más sorozatból nem kevésbé népszerűek.

A „Matrix” hajmaszk csodálatos simaságot és fényt ad a fürtöknek

 • ExquisiteOilRitualMasque. Krém maszk minden hajtípushoz. A termék alapja a moringi olaj. Belsőleg táplálkozást és kezelést hoz létre, és ideális hajszerkezetet is fenntart. A fürtök azonnal életre kelnek és vitalitást szereznek.
 • BIOLAGEHydrotherapie. A maszk a hajat hidratálja. Napraforgóolajból áll, amely erősítő hatású.
 • Matrix Biolage Colorlast maszk. Krém maszk kifejezetten a festett haj textúrájának ápolására és helyreállítására. És hogy erősítsük és visszatérjünk a vitalitás zárójához. Az olyan összetevők hatására, mint a csalán, a napraforgó, a szójafehérje, a rozmaring, a hajszín világosabb és mélyebb.
 • Matrix Biolage Hydrasource maszk. Intenzív ellátást biztosít száraz, törékeny és élettelen hajra. Minden haj típushoz alkalmas. A szerszámok a fürtökön természetes lágyítással rendelkeznek, és rugalmasságot adnak nekik.
 • Advanced Repairinside. Visszaállítja a tompa és gyenge hajat. A maszk alapja - szója és arginin. A hajszerkezet a bőrréteg mélységétől a csúcsokig hasznos komponensekkel gazdagodik. A fürtök engedelmesek és rugalmasak, könnyen fésülhetők.

A maszk alkalmazása után a haj könnyen fésülhető és kiváló fényességgel ragyog.

A maszk mátrix megfelelő használata

A mátrixok otthoni maszk használata nagyon egyszerű. A szerszám textúrája nagyon kellemes, még a selymességgel is összehasonlítható.

A maszkok megfelelő maszk használata:

 • A maszkot csak mosott hajra alkalmazzák. A fürtöket törölközővel kell törölni, hogy a felesleges víz a szövetbe kerüljön.
 • A szerszámot egyenletesen kell elosztani a gyökértől a csúcsig.
 • Csomagolja a fejét műanyag kupakkal és törölközővel a tetején.
 • Várja meg, amíg a haj kb. 8 percig telítődik a tápanyagokkal.
 • Öblítse le a haját vízzel.

A haj mosásának folyamata nagyon fontos. A konzisztencia meglehetősen gazdag, ezért teljesen el kell távolítani. Ellenkező esetben a hajon maradva gyorsan zsírt kapnak és súlyozottnak tűnnek.

A "Matrix" maszk egyenletesen esik a hajra, és nagyon könnyen lemosható

Mátrix teljes eredmény Molekuláris hajmaszk: típusok és jellemzők

A termékek széles választékának köszönhetően egy adott hajfajtához és egy speciális hatáshoz könnyen kiválaszthatja a megfelelő lehetőséget. A professzionális sorozatú Matrix Total Results fókuszában a haj: a hidratáló, az erősség, a kontroll, a színvédelem és a simaság áll.

Line Masks Matrix Total Rezalts:

 • Eredményeink olyan hosszúkásak, mint az erősség Pak. Ez a maszk a professzionális vonalhoz tartozik. Intenzív hajkezelést biztosít. A hatóanyagok amino-szilikonok és ceramidok. Hatékony "rekonstrukció" és erősítése a haj. A haj rugalmassága és rugalmassága nő. A maszk egy piros korsóba kerül.
 • Mátrix összesen eredmények Táplálkozás Táplálkozás Intenzív. Krém maszk azonnali és gyengéd hajápoláshoz. A Total Resalts mélyen táplálja és hidratálja a hajat. Összetétele eléggé egyedi: glicerin, búzafehérje és sárgabarackolaj. A komponensek kombinációja hosszú ideig táplálja a hajat nedvességgel, erősíti a kutikát és visszaadja a természetes puhaságot a fürtöknek. A maszk üveg elég szép: fekete.
 • Mátrix Összes eredmény Szín Obsessed. A színes haj védelmet nyújt. Ez mély gondot nyújt és frissíti a szerkezetüket a festés és más különböző eljárások után. Tökéletesen megbirkózik a hajszerkezet összehangolásával. Egy üveg telített lila színű, fekete fedéllel.
 • A mátrix teljes eredményei A javítóerő intenzív kezelése. Mélyen behatol a hajgyökerekbe és mikrotápanyagokkal gazdagítja őket. A maszk alapja a ceramidok és az aminoszilikonok. A hajszerkezet helyreáll és vitalitású, nemcsak a fürtök, hanem a fejbőr kezelése is. Fehér üveg, piros címkével.
 • Matrix Teljes eredmények Színápolás intenzív maszk. A termék színezett hajra alkalmas, a haj fényét és színtelítettségét biztosítja. Gazdag táplálékot és intenzív hidratáló fürtöket biztosít. Megvédi a hajat az ultraibolya sugárzásnak való kitettségtől. A jar klasszikus fehér színben van kialakítva.

A maszkok nagyon koncentrált termék. Az üvegek elég aranyosak. A csomagolás is vonzó - 150 és 500 ml.

Ahhoz, hogy a „Matrix Total Results” maszk kívánt hatását elérje, kövesse az üveg hátulján található pontos utasításokat.

Mátrix: hajmaszkok - vásárlói vélemények

A Matrix maszkja a legtöbb esetben csak pozitív visszajelzést ad. Azok, akik szerencséjük van, hogy megismerjék ezt az eszközt, határozottan megtagadják a kísérletet, és inkább csak ezt a márkát részesítik előnyben.

Jó vásárlói vélemények:

 • A haj kellemes tapintású és gyönyörű megjelenésű.
 • A fürtök puhaak és selymesek.
 • A maszk kémiai expozíció után segített visszaállítani az előző szerkezetet. A haja tanult és a súroló hatás eltűnt.
 • A maszkok választéka nagyszerű, így könnyen megtalálható a hajápolási terméke.

A negatív vélemények közül csak azok, akik nem érezték a megfelelő hatást, és összehasonlíthatják a légkondicionálóval.

Hajmaszk "Mátrix" (videó)

A Matrix Biolaz maszkja gazdag természetes alapanyagokból és vitaminokból, ami szükséges az egészséges hajnövekedéshez. Az olajok és természetes kivonatok tartalma miatt a fürtök jól ápolt megjelenésűek.

A szárazságról és a törékeny hajról tudod elfelejteni. Ezek az alapok különösen a méltányos nemek egyének körében népszerűek, széles körű és gyors hatásuk miatt.

A márka tette a legfontosabb tétet a komponensekre, hogy helyreállítsa a hajszerkezetet.

Figyelem, csak ma!

Mátrix mátrixárak vásárlása

Amerikai kozmetikai márka professzionális hajápolási termékekről.
Széles választékot kínál a festéshez és a hajápoláshoz, a haj helyreállításához és a stílushoz.

Matrix Cosmetics
Amerikai kozmetikai márka professzionális hajápolási termékekről

A színezés és a hajápolás széles választékát kínálja, a haj helyreállítása és stílusa.

A történelem története
1980-ban az Arnie Miller amerikai fodrász professzionális hajápolási termékek MATRIX-t hoz létre. Most már a márka termékeit a világ 50 országában, köztük Oroszországban értékesítik (2003 óta). 2000 óta a MATRIX része a LOreal aggodalomnak. A MATRIX márka ma a világ leggyorsabban növekvő márka.

koncepció
Minden kozmetika rendkívüli megközelítést tesz lehetővé a képekre, és exkluzív frizurákat és hajvágásokat hoz létre fényes és egyedi karakterükkel.

A kozmetikai mátrix csak természetes ásványi anyagokból és szabadalmaztatott széles spektrumú készítményekből áll.

A márka széles választékát kínálja a hajápolási termékeknek, színezésüknek és színmegőrzésüknek, a stílusnak, a fejbőr masszázs termékeinek, mind otthoni, mind professzionális szépségszalonok számára. A Matrix termékek népszerűek a vezető stylistok körében, és sok híresség használják.

Ultramodern képek készítése és létrehozása - Matrix Design Pulse Világhírű fodrászok részvételével alakult ki.

Hajformázás - Matrix Vavoom Hihetetlen mennyiséget ad a hajnak, miközben megőrzi a természetes mozgást.

A festett haj színének és fényének védelme - Matrix Teljes eredmény színe Megakadályozza a színek elszíneződését, erősíti a hajat, megőrzi a haj természetes fényét és fényét.

A mátrix teljes eredményei A sima haj helyreállítja a sérült hajat és maximális simaságot biztosít.

Sérült haj - Matrix Összes eredmény Javítás Professzionális helyreállítás, a haj belsejéből történő erősítése, a védelem és a tükör fénye kívülről.

Matrix Összesen eredmények Solutionist Gamut termékek a szakemberek számára a festés, perming és nyírás terén.

Göndör haj - mátrix teljes eredmény Curl A göndör haj ellenőrzése, táplálja és megtartja a nedvességet a haj belsejében.

Hidratáló száraz haj - Matrix Biolage Hydrasource Az innovatív bio-formula aloe kivonatot tartalmaz, amely hosszú ideig hidratálja a hajat, belsejében megtartva a nedvességet. A haj 15 alkalommal többször hidratálva van használat után.

Erősen sérült haj helyreállítása - Matrix Biolage Keratindose Egy innovatív bio-formula ötvözi a selyem szilárdságát és puhaságát, amelyet az innovatív Pro-Keratin komplexum javít a fehérjék természetes egyensúlyának és a haj nedvességének helyreállításához.

Matrix Biolage Colorlast színvédelem színezett hajra Az innovatív bioformában orchidea kivonat található, amely megvédi a színt és a színek mélységét. A haj a színezés után 9 hétig megőrzi a gazdag színt.

A vékony és gyenge haj erősítése - Matrix Biolage Fiberstrong Az innovatív bioformula egyedülálló molekulát tartalmaz az Intra-Cylane, amely a hajszerkezetet belülről helyreállítja, egyenletesen kitöltve a hajszemikumok szabálytalanságait és a haj puhaságát biztosítva.

Hangerő biztosítása a hajra - Matrix Biolage Volumebloom Az innovatív bioformula újrafelé teszi a gyapot virág képességét a súly növelése nélkül. Most az extracelluláris tér megnő, a haj felemelkedik és hosszú és rugalmas térfogattal telített.

A sérült haj táplálása és helyreállítása - A Matrix Biolage Exquisite Oil A Bioformula Moringa és Tamanu faolajokat tartalmaz, amelyek megvédik a hajokat a szabadgyökök káros hatásaitól a környezetben, megőrzik és helyreállítják a haj természetes egészségét.

Hajvédelem - Matrix Biolage Sunsorials Gamma védi a hajat az UV sugárzás, a tengervíz és a klór negatív hatásaitól a medencében.

Perm mátrix - fordítson egyenes hajat bájos fürtökbe

Napjainkban egyre több nő és lány veszi igénybe a biztonságos göndörséget, hogy megőrizze a haj szerkezetét és megvédje őket a károsodástól, ha hosszú ideig hajlik. Mi az amerikai permátrix (Mátrix), aki alkalmas arra, hogy miben különbözik másoktól, és számos más funkcióval, amit a cikkből megtudhat.

Hogy működik

A „Matrix” göndörödés azt jelenti, hogy a termékek összetevői a növényi összetevők alapján alakultak ki.

Ez nem csak lehetővé teszi, hogy szép fürtöket hozzon létre, hanem segít a szerkezet javításában és a károk megelőzésében.

A biowave alapja egy speciális hidratáló komplex, amely megismétli a biológiai hajhártyát. Így a Matrix lehetővé teszi, hogy megőrizze egészségét és vonzerejét. Az összes kémiai permi lágyabb módja a hajra gyakorolt ​​hatás mértékének megfelelően.

Összetétel és előnyök

A mátrix curling fő aktív összetevői az aminosavak és a hajra teljesen veszélytelen mesterséges helyettesítők. Alkalmazásuk után a haj nem tompa és törékeny.

A glikolsavat és a ciszteamint (az emberi szervezetben jelen lévő természetes anyagok) modellező komponensként használják. A rögzítő-semlegesítő segédanyagok keratin-tengeri komplex vitaminokkal.

A Matrix sor három curling opciót kínál:

 • kék (érzékeny haj esetén 10 percig tart);
 • narancs (nehéz és normális, öregedés - 15 perc);
 • rózsaszín (festett és normál, 15 percig tart);

A retesz-semlegesítő minden esetben azonos, 5–7 perces expozícióval.

Költsége

Lehetőség van egy mátrix curl készítésére mind a szalonban, mind otthon, ha szakszerű eszközöket használnak. A különbségek lehetnek ár és minőség. A szépségszalonokban mindent meg lehet vásárolni.

Az eljárás átlagos költsége a szalonban:

 • 6000 p. (Rövid);
 • 7000 r. (Átlagos);
 • 8000 r. (hosszú haj).

Otthon a Matrix Opti Wave Curling Lotion (250 ml) használatával 680–720 rubelt fog fizetni. + fixálószer (1000 ml) 790–800 r-ben. Ha hozzáad egy balzsamot - 700 rubelt. Ebben az esetben kizárja a mesteri és szalon eljárások költségeit, és jelentősen csökkenti a perm árát.

Ellenjavallatok

Annak ellenére, hogy ez az eljárás a hagyományos kémiahoz képest könnyebben tolerálható, számos ellenjavallattal rendelkezik:

 • a bőr integritását sértő vágások vagy egyéb sérülések jelenléte;
 • terhesség és szoptatás nőknél;
 • a fejbőr bármely betegsége;
 • a gyulladásos folyamatok jelenléte a szervezetben.

Amire szüksége van az otthoni használatra

A perm perme elvégzéséhez a mátrixnak szüksége van a szükséges eszközökre: curling krém, semlegesítő, sampon, balzsam és segédanyagok (hajcsavarók, papillotok, csúszkák, eldobható kesztyűk, sapka).

A fő dolog az, hogy válasszuk ki a megfelelő krémet. Számos szalonhelyen, ahol a Matrix termékeket értékesítik, a mester ezzel kapcsolatban online konzultációt kínál.

Az eljárás szakaszai

Az eljárást a következő sorrendben hajtjuk végre:

 1. Mossa le a haját semleges samponnal és jól nyomja össze.
 2. Csavarja be a fürtöket a csúszkákra / fájlokra / kis görbékre (a kívánt eredménytől függően).
 3. Mindegyik hajlékonylemezre pipettás fúvókával vigyük fel a krémet, a választott módszertől függetlenül (a kezek bőrének védelme érdekében eldobható kesztyű szükséges).
 4. Csomagolja a celofánt / törülközőt, és hagyja 10-15 percig hagyni (az idő függ a kiválasztott kompozíciótól). A hőhatás nem szükséges.
 5. Az expozíciós idő után a haj jól mosott és préselt, a hajcsavarók eltávolítása nélkül.
 6. Vigye fel a rögzítő-semlegesítőt, és tartsa lenyomva 5 percig.
 7. A hajcsavarók eltávolítása után masszírozza meg kissé a tippeket.
 8. Alaposan öblítse le és szárítsa hajszárítóval, vagy hagyja megszáradni.
 9. Kívánt esetben balzsamot lehet használni (a cisztein expozíció által okozott kellemetlen szagot eltávolítják). Az egyéni mérlegelés alapján.
 10. A kezelést háromszor kell elvégezni. A hosszú hajok hegyén és közepén közvetlenül alkalmazhatók, majd folytathatják a csavarást.

Mennyi a hatás

A curling hatását minden egyes esetben különböző időpontokban - 3 hónaptól 12-ig tartják. Ez a haj típusától, a csalás módjától, a választott krémtől és az azt követő gondozástól függ.

Képek előtt és után

Hatások és hajápolás

A biowave-t elvileg nem nehéz megtenni, fontos, hogy ne felejtsük el, hogy gondoskodjunk a hajodról a jövőben. A fürtök egészséges megjelenésének és tartósságának megőrzése érdekében a perm elvégzése után helyreállító terápiát kell végezni (arcmaszk, kezelés és balzsam). A természetes összetevők és az alapvető vitaminok hidratálják a sérült szálakat és védik őket.

Mindez otthon is elvégezhető.

Előnyök és hátrányok

Mint minden kozmetikai eljárás, a Chemical Curling Matrix előnyei és hátrányai is vannak. Az elsők között a következők:

 • megtakarító hatás;
 • az egyenesítés lehetősége (a biológiai hatás nem rontja a szerkezetet);
 • szárítás a gyökereken (kombinált vagy olajos fürtök esetén);
 • hatástartam (megfelelő gondozás akár hat hónapig);
 • a gyökereket és a hosszúságot az eljárás után festeni.

hátránya:

 • nem alkalmas mindenki számára (bizonyos esetekben a lányok, még megfelelő gondossággal is, keresztmetszete volt a végeknek és a szálak elvesztésének);
 • a száraz és laza szálak tulajdonosai előzetes helyreállító kezelést igényelnek;
 • a kellemetlen szag (a cisztein eredménye) körülbelül 2 hétig tart, sem a samponok, sem a gyógynövénykeverékek nem segítenek;
 • különös gondosságra van szükség annak érdekében, hogy a fürtök ne veszítsék el fényüket, ne váljanak törékenyek és zavarosak (a professzionális ápolási termékek költségei);
 • a haj szerkezete hosszú ideig változik (ha szükséges, a permot le kell vágni).

Ennek eredményeként azt mondhatjuk, hogy ezt az eljárást a haj könnyen átviheti és lehetővé teszi, hogy szép frizurákat hozzon létre anélkül, hogy megsemmisítené a szerkezetét.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a fürtök alakja, megjelenése és mérete a csomagolás módjától, valamint a haj minőségétől függ (ezek életben maradnak vagy törékenyek és unalmasak) a termék összetételén.

Az eljárás során a biokémiai jellemzőket egyesítik a haj egyedi jellemzőivel.

http://urhair.ru/maski-dlya-volos-matrix-professionalnye-sredstva-dlya-domashnego-uxoda.html