logo

Hogyan nőttem fel a hajomat a Floresan "Burdock" sorozatának szerszámaival

A hosszú és vastag haja egyre több lány célja, különösen azok, akik, mint az ezen az oldalon összegyűltek, szívesen törődnek a fürtökkel. És mi a lehető legrövidebb időn belül szeretnénk fényűző hajat kapni.
Ezt a célt is követem, ezért folyamatosan igyekszem új eszközöket a hajnövekedés felgyorsítására. Ebben a hozzászólásban szeretnék beszélni arról, hogyan nőttem fel tavasszal a hajam, és milyen eredményeket kaptam a végén.
Ahogyan már a nevéből is megértetted, a kiadványban a beszéd a Floresan-i „verekedő” sorozat eszközeihez vezet.

Mindannyian tudjuk, hogy az átfogó ellátás pozitív hatással van hajunk megjelenésére és állapotára. Úgy döntöttem, hogy integrált megközelítést alkalmazok a megtisztelt centiméter hosszúság elérésében. Ezúttal az egyik gyártó termékét választottam, egy egész sorozatba kombinálva, amelynek célja a hajhullás csökkentése és a növekedés felgyorsítása.
A "Burdock" hajápolási termékek sorozata a farok, a bors, a csalán és a komló kúpok kivonatain alapul, amelyek kifejezetten a túlzott hajhullás megelőzésére és csökkentésére szolgálnak, segítenek növekedésük ösztönzésében és a fejbőr gyógyításában. A „Burdock” sorozat intenzív terápiás folyamata 3 szakaszból áll, és egy hónapra tervezték. A haja természetes ragyogást és fluffitást eredményez, a hajhullás csökken.

A sorozat 7 terméket tartalmaz:

sampon

Légkondicionáló maszk

Aktív zsákpaprika olaj

Koncentrátum "Burdock" napközben

Alopecia szérum

Szemöldök-szorító olaj

Forró maszk tömörítés

Egy forró maszkot szereztem, koncentráltam a nappali éjszakát és (ó Istenem) szérumot a kopaszság megelőzésére.Azt hiszem, a gyártónak egy kicsit izgatott volt ez a terméknév). Megjegyzem, hogy a termékek nagyon alacsony költségek voltak. Költségük 120 és 180 rubel között változik a helyi üzletünkben.
Már egy posta írása során láttam, hogy most már a pénzeszközök csomagolása kicsit megváltozott és frissült (lásd a fenti képet). Az üvegek a régi designban.
A februári maraton után kezdtem használni a „Burdock” sorozatból származó forrásokat. Gyakorlatilag minden mosás után maszkot alkalmaztam:

"Burdock" forró maszk-csomag

Megjelenés:

A maszk vastag, fehér színű, vastag, zöld színű fedővel ellátott műanyag edénybe van csomagolva. Ráadásul egy színes matrica látható a termék nevével, a gyártó logójával és a kopogtató képével. Azt is megállapították, hogy a termék "újdonság".

Hasonló matrica látható az üvegen.

A csomagoláson és a termék leírásán feltüntetett (a felhasználás módja, a gyártó adatai), valamint annak összetétele:

A maszk összetétele nem a leghasznosabb, természetellenes. Itt vannak szulfátok, szilikonok, tartósítószerek, parabének. De a hasznos összetevők nem kevések a kompozícióban, bár nem az első pozícióban vannak, de legalább addig, amíg szagtalanok. Nem félek a kémia a készítményekben, mert nincs problémám fejbőr, ritkán viszketés vagy korpásodás. De nem használnám vissza az ilyen eszközöket. Szükséges alaposan tisztítani a fejbőrt, alkalmi sampont használni a mély tisztításhoz és a fejbőr tisztításához. Sorolja fel a "segédprogramot":

Glicerin - Nedvességmegtartó komponens, oldószer, denaturált alkohol. Lágyító, védő, hidratáló hatás. Oldószer, viszkozitásszabályozó, emulgeálószer.
Arctium majus gyökérkivonat - farok kivonat
Glycine soja olaj - hidratáló, védő funkció, emolens, lassítja az öregedési folyamatot, táplálja és regenerálja a bőrt.
Capsicum annuum kivonat - chili paprika, antimikrobiális, antioxidáns, védő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a korpásodás elleni hajra és a hajgyökerek táplálkozására használatos, kondicionálókban.
Abies sibirica tűkivonat - fenyő kivonat. Kozmetikumokban, kivonatok, olajok, stb. Formájában használják. Tónusú, fiatalító, simító és gyulladáscsökkentő hatású. Kozmetikumokban is használatos aromaanyagként.
A Humulus lupulus kivonat - hop, lágyító, antimikrobiális, tonikus hatású.
Panthenol - hidratáló

A "fűtési" hatást a paprika kivonatával érjük el.
Egyébként a maszk változatának összetétele különbözik a „frissített” változattól, és nem a jobb. Itt van a frissített maszk összetétele:

Aqua, Arctium Majus gyökérkivonat (Burdock kivonat), Urtica Dioica kivonat Abies (csalánkivonat), Butyrospermum Parkii olaj (Shea vaj), Humulus Lupulus kivonat (komló kivonat), Cocos Nucifera olaj (kókuszolaj), cetearil-alkohol, Cetriumium-klorid Camelina Sativa vetőmagolaj (Camelina magolaj), pantenol (D-pantenol), gliceril-sztearát, dihidrogénezett hidroxi-etil-ammónium-metoszulfát, cetearet-20, cetil-palmitát, glicerin, Capsicum annuum-kivonat (Pepper-kivonat), Mytilus-kivonat. Acetát (E-vitamin), benzoesav, szorbinsav, dehidroecetsav, benzil-alkohol, Parfum.

Összhang és aroma:

A maszk egy világos bézs krém anyag, ami elég vastag, de nem teljesen homogén. Ebben az esetben nem találja a csomókat, csak kis szabálytalanságokat.

A terméket problémamentesen alkalmazzák, az áramlási sebesség az ilyen típusú termékeknél szabványos. Szokás nélkül is lemosódik, soha nem voltam úgy, hogy a maszk után nem haltam meg a hajam, annak ellenére, hogy a használat során elhagytam a gyártó által javasolt módon.

Használati benyomások:

Itt kezdődik a szórakozás
Március 1-jétől szinte minden mosásra alkalmaztam ezt a maszkot, a vis maior kivételével, és egy héttel a hajnövekedési termékekből.
Először ezt a maszkot kipróbáltam a gyártó által javasolt módon, vagyis a haj samponnal történő mosása előtt.

Használat: nedves hajra vonatkozik, intenzíven masszírozza a fejbőrt, és hagyja 10-15 percig hagyni. Öblítse le samponnal. Használjon heti 2-3 alkalommal.
A kellemes felmelegedés hatására a fejbőrre maszkot helyeztem, és... nem éreztem semmit. A maszk alig felmelegedett, a melegség érzése olyan könnyű volt, hogy alig észrevettem. De a heirmaniacsok nem adják fel!
A következő alkalommal a samponnal való mosás előtt ugyanazokat a maszkokat alkalmaztam, de már a nedves fejbőrön (megnedvesítettem a szórópisztoly gyökereit). Az eredmény is szomorú volt, az ígért fűtőhatást nem követték, a fényhő nem számít. De a heirmaniacsok még mindig nem adják fel!
A harmadik alkalom, amikor a sampont követően alkalmaztam a maszkot, és ímé, kezdte sütni. Ennek a „forró tömörítésnek” a fűtő hatása a névvel ellentétben nagyon, nagyon puha. A maszknak időre van szüksége a „swing” és a fejbőr melegítésére. 5 perc múlva süt, a hatás az intenzívebbé válik az expozíció 15. percében. De nem vártam a tűzre a fejemre.
Nincs kis tapasztalata a fűtőmaszkok használatában, és van valami, amit összehasonlítani tudok. Valószínűleg sokan élvezték a bors maszkot a Complimenttől. Időnként erősebbek, de nem érzem magam kényelmetlenül egyáltalán.

Menjünk vissza a forró tömörítéshez. Röviden:

maszk felmelegszik (és köszönöm)
jó illatú
könnyű alkalmazni és terjeszteni
eléggé gazdaságosan használható, 3 hónapig elég voltam
ne hizlaljuk a gyökereket, használat után a haj nem piszkosabbá válik, mint a szokásosnál
A hőhatás az öblítés után is fennáll
költségvetési ár és nagy volumen

maszk gyengén, kevésbé intenzíven süt, mint más hasonló termékek
időre van szüksége a "swing" -re, ugyanaz a bókot szinte azonnal felmelegíti
nem a leghasznosabb összetétel

Ár: kb. 170r.
Térfogat: 450 ml.

A maszkkal párhuzamosan a tonizálást is használtam a növekedés és a hajhullás ellen. Mint mondtam, megvettem 2.

Először a gondozásomba léptem:

Koncentrátum "Burdock" napközben

Úgy döntöttem, hogy elkezdem vele kezdeni, mert a leírás szerint hatékonyabbnak és aktívabbnak tűnt nekem, mint egy másik tónus (a továbbiakban).

A "Burdock" koncentrátum egy géllágyító formula fiziológiai oldata. A túlzott hajhullás megelőzésére és csökkentésére tervezték, hogy elősegítse növekedésüket és gyógyítja a fejbőrt. A csalánkivonat és a tarkaolaj aktív összetétele erősíti a hajgyökereket és helyreállítja a funkciójukat. Rendszeres használat esetén a hajnövekedés aktiválódik, ami csökkenti a hajhullást. Javasoljuk, hogy kombinálja a „Burdock” samponnal és maszk-kondicionálóval.

Megjelenés:

A koncentrátum kartondobozba került. Címkézzen ugyanabban a stílusban egy maszkkal. A mezőben az eszközök és összetétel leírása is látható:

Menjen végig a legfontosabb hasznos összetevők között:

Arctum majus gyökérkivonat - veréb kivonat
Hummulus lupulus kivonat - komlókivonat
Capsicum annuum kivonat - paprika kivonat
Glicerin - lágyító, hidratáló
Lanolin - Vastagítószer, emulgeálószer, bőrpuhító, táplálja a bőrt, gyógyítja, fiatalítja. Javítja a haj állapotát, ragyogást és selymességet biztosít.
Panthenol - hidratáló, haj kondicionálás, regeneráció és a bőr gyógyítása, erősíti a hajat.
Mannan - A hidratáló, a bőr regenerálása, a kollagén termelésének ösztönzése, a bőr megerõsödése és hangolása, lágyító hatás, cellulitellenes, nedves csapda.
Abies sibirica tűkivonat - szibériai fenyő kivonat
A koncentrátum frissített változatának összetétele eltérő (a gyártó hivatalos honlapján található).

Egy szép kartondobozban egy ilyen műanyag átlátszó üveg volt:

Sűrű műanyagból készült, kellemes a kézben tartása. A permetező teljesen szabványos, de nem permetez, a cseppek nem hasonlítanak a nem törölhető, de nagyobbakhoz. Talán ez a következetességnek köszönhető.

Konzisztencia és íz

A palackban halványzöld folyadék van. Vastagabb, mint a víz, úgy tűnik, hogy a termék enyhén gél, vagy inkább enyhe tipp, hogy a termék gél (a gyártó erre figyelmeztetett a leírásban). Mindazonáltal még mindig folyékony.

Koncentráljon zsíros, gyógynövény illattal, amelyben a farok jegyzetei vannak. Az aroma meglehetősen aktív, de nem kellemetlen. A hajon legfeljebb 15-30 percig tart, majd nem lesz semmilyen tipp.

Használati benyomások:

Ez a jogorvoslat a fejbőrre az első két hétben reggel és este történt. Így azt tanácsolja a gyártónak, hogy tegye. Annak ellenére, hogy a csomagoláson feltüntetett kurzus időtartama pár hét, én, mint kétségbeesett hajú ember, aki a lehető leggyorsabban haját akarja termeszteni, tovább folytatta a termék használatát, és továbbra is alkalmazta a palackom vége előtt. A termék összetétele viszonylag ártalmatlan, ezért csak egy ilyen időszakot választottam.
Olajos természete ellenére a termék meglehetősen könnyű, a haj gyökerei nem kerülnek túlterhelésre az alkalmazás után, különösen, ha mosás után nedves fejbőrre helyezi a koncentrátumot. Ebben az esetben nem érzem magam, hogy valamit permeteztem a hajgyökerekre. Bármilyen különleges effektus alkalmazása égő érzés vagy könnyű hő hatására nem éreztem magam, a paprika kivonatának ellenére.
De mégis, egy enyhe olajosság érezte magát, észrevettem, hogy a második napon a hajat egyáltalán nem lehet bemutatni. Ez pontosan hozzájárul a koncentrátumhoz. Egyéni maszkot használtam, és nem volt ilyen hatás.
Még csak nem is tudom, mit kell írni erről az eszközről, nem okozott nekem különleges érzelmeket és nem különböztettem meg szokatlan harakteristikami-tól. Tonikus és tonikus, mit mondhatnánk még?
Összefoglalva az ezen eszközzel kapcsolatos benyomásaimat:

költségvetési ár
semleges íz
kényelmes csomagolás

a haja a szokásosnál gyorsabban piszkos

Térfogat: 100 ml.
Ár: kb. 120 rubel

És most van egy kérdésed, miért nem értékelem a hatékonyságot? Mert ezt akarom veled csinálni
Tehát kb. 1,5 hónapig alkalmaztam a maszkot és koncentráltam, és ez az, ami jött. A növekedést csak a fotó alapján fogom megítélni, mert nem vagyok barátom mérőszalaggal (kivétel a maratonok).

A második fotóban a haj minősége csak borzasztó és rémálom, ez nem volt a legjobb nap a hajom életében, legalábbis ez a kép a hajvágás előtt készült, kifejezetten annak értékelésére, hogy milyen hatással van a termékek a csörgősorozatból. Ha úgy gondoljuk, hogy ez 1,5 hónapos növekedés, akkor ez nem inspirál engem. Nem látom, hogy még pár centiméter is nőtt volna. Csak egy maszk, amely a Congiment-ből származó mustárból származott, nagy lendületet adott.

A hajvágás után folytattam a haját Floressan eszközzel, és bevezettem egy szérumot az ápolásomba.

Szérummegelőzés a kopaszságtól "Burdock"


Nos, a szérum neve, egy kicsit félelmetes tőle

A gyártó leírása szerint a lerakódás megakadályozására szolgál, így valójában a koncentrátum után használtam azt a hatás megtartása érdekében.

A kopaszság "Burdock" szérum egy sóoldat, amely egy hatalmas aktív komplex extrakciót tartalmaz a farokból, borsból és csalánból. A speciálisan kifejlesztett formula a hajgyökerekre irányul, figyelembe véve azok jellemzőit és szerkezetét. A szérum rendszeres használata jelentősen csökkenti a kopaszság bármely szakaszában kiszáradó haj számát. A legjobb eredmény érdekében alkalmazza a „Burdock” sampon és maszk-kondicionáló szériát.

megjelenés

A szérum pontosan úgy néz ki, mint a koncentrátum - egy kartondoboz, egy üveg, egy spray-palack - minden ugyanaz. A különbség csak a csomagoláson található feliratokban van, mivel a termékek neve eltérő.

És most a rubrika "talál 10 különbséget" a koncentrátum összetételével éjjel-nappal.

A kompozíció, ahogy látod, más, de nem jelentős. Ha megnéztem mindkét eszköz összetételét a vásárlás előtt, biztosan nem fognék egyszerre 2 palackot. (de abban az időben sietett a boltban).

Konzisztencia / íz

A műanyag palack belsejében ugyanaz a halvány színű folyadék. A koncentrátummal összehasonlítva a szérum színe sárgabb (a koncentrátum zöldes) és olajosabb, a gél konzisztenciája is van.

Illatanyaga megegyezik az előző gyógyszerekéval - gyógynövényekkel, inkább aktívakkal, a farokjegyekkel.

Használati benyomások

A szérumot naponta egyszer, általában mosás után vagy este végeztem. Amint azt a gyártó tanácsolta, 3-5 percig alkalmazzák és masszírozzák. Annak ellenére, hogy van egy figyelmeztetés a leírásban, hogy az ügynök bizsergő és sütő (amit vártam), a szérum nem okozott semmilyen érzést. Úgy tűnt, normális tonikot alkalmaztam hőhatások nélkül.
A koncentrátum mellett a szérum hozzájárul a haj gyakrabban történő mosásához, mivel a gyökerek gyorsabban piszkosak. Nem meglepő, mert a szérum zsírosabb.
És ami a legfontosabb, a tejsavó és a koncentrátum azonosnak mondható. A tulajdonságok szerint teljesen azonos eszközök. Ezért az előnyök és hátrányok is azonosak lesznek.

költségvetési ár
semleges íz
kényelmes csomagolás

a haja a szokásosnál gyorsabban piszkos

Ár: 120-130 rubel
Térfogat: 100 ml.

Most ellenőrizzük, hogy ezek az ágensek eltérőek-e. A szérumot körülbelül 1,5 hónapig alkalmaztam, miközben folytattam a maszk használatát. Az első fotó a hajvágás után készült, a második - új.

És itt már jó eredményt látok, körülbelül 2 cm-re, egy kicsit, de ez több, mint amit stimuláció nélkül növekszem. Ez azt jelenti, hogy a tejsavó hatékonyabb, mint a napi éjszakai koncentrátum? Nem tudom. Talán elértem ezt a hatást a maszk és a tonik hosszú használatának köszönhetően, és talán a szérum jobban működött.

Tudok-e tanácsot adni egy sor „Burdock-nak”, és segített nekem nőni a haja? Nehéz válaszolni, de valószínűleg nem. Úgy tűnt, hogy a maszk átlagosan és még gyengébb is volt (ugyanazzal a bókokkal, mint a hoo-val). E tónusok előnye számomra is kétséges, de a kettő közül még mindig tanácsot adnék a szérum kiválasztására, mivel az eredmény sokkal lenyűgözőbb volt belőle. Ezt a sorozatot azoknak ajánlom, akik szeretnének valami újat próbálni a hajnövekedésért, és nem sok pénzt költenek rá.
Természetesen nagyon szeretném ezt a hozzászólást felhívni, hogy „hogyan tudok 9 cm-nél nagyobb hajat termeszteni 3 hónap alatt”, de sajnos nem ezekkel.

http://www.hairmaniac.ru/kak-ya-otraschivala-volosy-so-sredstvami-iz-serii-repeynik-ot-floresan.html

Shampoo Floresan "Burdock" Formula 80 hajhullás ellen

"Burdock" sampon: 80
A farokgyökér kivonatai és a komlótobozok alapján készültek. A sampon képletének intenzív gyógyító hatása van a gyökerekre és helyreállítja a hajszerkezetet. Rendszeres használat esetén a hajhullás észrevehetően csökken, gyökereik erősödnek. A haja természetes fényt és bolyhosodást nyer. Ideális a "Burdock" sorozat egyéb eszközeihez való kombináláshoz.
Alkalmazási módszer: a sampont egyenletesen vigye fel nedves hajra, habozzon masszázs mozgásokkal, majd öblítse le vízzel. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást. A sampon alkalmazása után alkalmazza a „Burdock” kondicionáló maszkot.

Összetevők: Aqua, nátrium-Laureth-szulfát, kokamidopropil-betain, kokotrimónium-metoszulfát, Arctum Majus-kivonat, Humulus Lupulus-kivonat, Capsicum Annuum-kivonat, Urtica Dioica-kivonat, nátrium-Lauril-szulfát, PEG-7 gliceril-kakaó, hidroxilezett Lourin, gliceril, gliceril-kakaó, gliceril-kakaó Nátrium-klorid, glicin, citromsav, parfüm, bensil-alkohol, metil-klór-izotiazolinon, CI 19140, CI 42051

http://nashemnenie.com/krasota-i-zdorove/62667-shampun-floresan-repeynik-formula-80-protiv-vypadeniya-volos.html

"Burdock" sampon Floresanból

visszahívás

Mindent meg akartam tenni a véleményem szerint, és írhatok egy áttekintést, miután az egész palackot használtam, de nem tudtam ellenállni, igazán akarok beszélni róla.

Általánosságban elmondható, hogy ritkán kapok be egy vagy más hajápolási termékbe, de itt csak öröm. A hajam problémái: a samponok sokasága (ártól függetlenül), hasított végek (és a vágás nem segít), és még mindig nagyon sok haj marad a fürdőszobában mosás és a fésű után. A hajam 10 cm-rel az öv felett van (tavasszal vágva), nem nőnek nagyon gyorsan, hennával használom őket, nem használok vasalót, hajszárítót és stílusos termékeket. A haj meglehetősen könnyű, puha, fényes és bolyhos, enyhén göndör.

Most a samponról. Maga zöld (nem ugyanaz, mint a képen, fényesebb), átlátszó, nem folyékony, közepesen vastag. Nagyon szeretem az illatanyagot - ez valamiféle növények (de nem olyanok, mint a gyepen frissen kaszált fű), nem pedig kemikózis. A fedélen az egyik oldalon felülről egyenesen kell nyomni, majd a másikval egy kifolyónyílás keletkezik az extrudáláshoz. Kényelmesen, erőfeszítés nélkül extrudált. Amikor használom, úgy tűnik, hogy sok sampont kell, de valójában a felhasználás hónapjában még a palack egynegyede sem fogy. A habzás valahogy furcsa. Ha a hajam mosása előtt használok egy maszkot vagy hámlást, akkor a sampon habokat nagyon jól. Ha nem használom, elég rosszul habzik. A hajról gond nélkül lemosódik. Az aromája meglehetősen világos nedves hajon marad, majd szárazon alig érzékelhető.

Most az akcióról. Hajmosás nagyon jól. A frissesség érzése zajlik. A korpásodás nem (ami számomra nagyon fontos). A balzsam nélküli első használat után nem tudtam fésülni a hajam. De valamilyen oknál fogva, az idő hátralevő részében is problémamentesen mosottam balzsamokat - és a hajam egyáltalán nem volt gond nélkül fésülve (bár általában erősen összezavarnak). És általában idővel kevésbé zavarodtak. A haj sokáig friss, 4 naponta mosva. Ragyogás, csillogás (festett és gyökerei mellett). A szakasz jelentősen csökkent, a tippek nem olyan szárazak (a másik gondozás nem változott). Ami a kiesést illeti - csodának, 3-4 fürdőszobában történő mosásnak nevezhető - ez egy példátlan esemény számomra, a veszteséget így csökkentették. Ami a hajnövekedést illeti - nem mondhatok semmit. Hosszabb használatra van szükség. 1 cm havonta biztosan nem mutat. Általánosságban elmondható, hogy a haj egészséges, szinte nem igényel napi többletellátást (csak mosás után használok egy könnyű fúvást a hajra, szennyeződések, balzsamok stb. Nélkül, stb. / Nem jelentek maszkot és hámlást, hetente egyszer marad). A haj, mint korábban (de nem zavar engem), de jobban feküdt, engedelmesebbek és kissé nehezebbek lettek, és úgy tűnik, hogy vastagabb a lágyság elvesztése nélkül.

Általában nagyon, nagyon elégedett vagyok ezzel a samponnal. Továbbra is használni fogom, és idővel biztosan megpróbálom ezt a vonalat más módon is használni.

http://www.ladiesproject.ru/public/shampun-repeinik-ot-floresan

Felülvizsgálat: A "Burdock" sampon a Floresan cégtől, Formula 80 (hajhullás ellen).

Nyáron megvásároltam ezt a sampont a „Burdock” sorozatból, amint azt egy palackban láthatjuk, ami így maradt, és ezért már tudom állni a termékről. Sajnos a külső doboz, amelyben a sampont eladták, nem volt megőrizve. Azt mondja, hogy a sampon a farokgyökér és a komló kúpok kivonatai alapján.

Azonnal készítsen fenntartást, hogy megvásároltam, hogy otthoni olajmaszkokat húzzam a hajamból, és szakszerű gondozással váltogassam. Ezért nem fogom megnyugtatni Önt arról, hogy a hajhullás segítőjeként cselekedjen, rendszeresen használnia kell, és ezt nem vettem. Az olaj sampon tökéletesen lemosódik, kolloid szerkezetű, közel a zseléhez, és nagyon jó használni. Az illat hihetetlenül gyönyörű - friss fű a területen, nagyon finom. Nedves hajon marad, majd kicsit száraznak érzi magát. Az eszköz egyik vitathatatlan előnye. A szín átlátszó zöld árnyalattal.

A gyártó meggyőződik arról, hogy a sampon teljesen természetes, és egy taxit tartalmaz, amint azt a neve is egyértelművé teszi. Természetesen a kompozícióban nemcsak a természetes anyagok és ugyanaz az SLS van, aminek köszönhetően a termék jól habzik.

Egy 250 mg-os üvegben.
Lejárati idő: a gyártás időpontjától számított 30 hónap.

Az egyetlen mínusz sampon kissé kiszárítja a haját, egy pontot vettem az értékelésben.
Ezért nem ajánlom a száraz hajú és szárazságra hajlamos embereket. Alkalmas normál és olajos hajra, festetlen, gond nélkül. Férfiak, gyermekek és nők egészséges vagy rövid hajjal.

http://spreeloony.ru/gds/purchases/shampun-repejnik-ot-firmyi-floresan-formula-80-protiv-vyipadeniya-volos-6140

Floresan sorozat Burdock - vélemények

Floresan sorozat Burdock 2015. augusztus 11.

Tetszett a sampon! Nagyon vastag. Az aromája kellemes, természetes. De ami a legfontosabb, a haj leesett. Természetesen meg kell adni azt a tényt, hogy B2, B6, B12 vitaminokat alkalmaztam a hajgyökerekre. Vásároltam őket gyógyszertárban, ampullákban. Az összes tartalmat, azaz 30 ampullát egy kis porlasztóba öntötte, és hetente kétszer szúrta a gyökerekre.

Floresan sorozat Burdock 2012. október 29.

Én használtam a Burdock sampont, nem nagyon tetszett, a hajam már száraz volt, és nem is tudtam fésülni rajta. Volt idő, amikor csak én nem próbáltam legalábbis megújítani az ónot, ami száraz (fehérítés és festés után). A profi és gyógyszertári maszkok általában próbáltak, az eredmények nulla. Nemrégiben ajánlott a boltban maszk légkondicionáló Burdock a Floresan, de természetesen megvettem. az első használat után a haj annyira puha lett! és ma, a medence után, ismét bliin hűti. fésüljön könnyen! Végül Shine megjelent pah pah. Azonnal írjon egy felülvizsgálati osztályt! Próbálja ki. Talán persze, hogy valaki nem fog menni, nem tudom. Sok szerencsét!

Floresan sorozat Burdock 2012. szeptember 28.

Lányok, elnézést kérek, hogy durva. Teljes G. Megvásárolta az egész sorozatot. Egyértelműen az utasítások szerint használható. eredmény - NO. Soha ne vegyél ezt a cuccot! Egy hónapig olvastam olajmaszkot - nulla eredmény! Most úgy döntöttem, hogy csak népszerű bizonyított maszkokat készítek. Egy barát ajánlott egy frissen facsart hagymalé maszkot. Azt mondja, undorító, de a hatás csodálatos.

Floresan sorozat Burdock 2012. május 10.

Olvastam a Burdock sorozatról szóló beszámolókat, megvettem magam egy sampont. Szappanhét fej, nem tetszett. A haj erősen duzzadt. Azt hittem, egy másik sampon jön a fürdőhabra. De aztán elhatároztam, hogy egy másik maszk-kondicionálót is használok. Két hétig élvezte. A haj sokkal jobb lett, nagyon szépen ragyog, és nem nyom (nem velem színezett).

A megjegyzések áttekintése hasznos? Igen 4 · Nem 0

Floresan sorozat Burdock 2012. március 11.

Vásároltam olajat, hogy megerősítsem a szempillákat Floresan "Burdock". Nagyon tetszett nekem, csak kevesebb mint egy hétig használtam, és az eredmény már ott van, kevésbé szempillák. Az egyetlen negatív-nagyon kényelmetlen kefe. És nekem is van olaj a hajat és a szérumot. Majd később írok róluk.

http://sponzhik.ru/floresan-6016/seriya%2Brepeynik

A hajhullás samponja

Gyakran a különböző korú nők szembesülnek a hajhullás problémájával. A vastag és szép haj rövid idő alatt vékony faroksá alakul. Az okok eltérőek lehetnek - a munkahelyi stressz, az egészségtelen étrend, a túlzott lelkesedés a fürtöket festő kompozíciókkal szemben. A legtöbb esetben a hajhullás elleni segítő sampon segíti. És tényleg segít abban, hogy ugyanaz a térfogat és szépség visszatérjen a hajhoz.

Mit használnak?

Bármely, a hajhullás elleni küzdelemre irányuló jogorvoslatot arra használják fel, hogy megakadályozzák a kellemetlen folyamatot, amely felborítja a nőt. Igen, haj hajlik ki. De néha a helyzet riasztó. Hajszálak maradnak reggel a párnán és a nap folyamán a fésűn. A legnépszerűbb eszköz, amely lehetővé teszi, hogy helyreállítsa a haját, a taxock samponnak számít.

Először is, ez a népszerű és keresett kozmetikai termék kielégíti az ügyfeleket, akik képesek a gyengített haj gyógyítására, és általában felgyorsítják a haj növekedését. Ezt számos felülvizsgálat bizonyítja. Természetes összetevőket tartalmaz, amelyek aktívan táplálják a fejbőrt és serkentik a sejtek megújulását.

Ezt a sampont minden nap kockázat nélkül használhatja.

A gyógyszerek gyakori használata gyógyító hatású. Természetesen az első eredmény alkalmazása után nem kell várni. De egy hét elteltével a hatás egyértelműen észrevehető lesz. Hosszabb használatával gyógyíthatunk ilyen betegséget is kopaszságként. Ezért a taposó sampon tapasztalt trichológusai nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is tanácsolják.

Floresan szuperaktív zsaru

Az egyik legnépszerűbb termék a Floresan sampon. És nem csak ő: a kozmetikai termékek egész sorozata jött létre azzal a céllal, hogy helyreállítsa a haj szépségét és egészségét. A sampon maga erősíti a fürtök gyökereit, fokozza a növekedést. És a természetes összetevők összetett összetételének köszönhetően. A csigolyakivonat mellett csalán és komlótobozokat is tartalmaz. Ezeket az ajándékokat a nagymamáink használták, és a gyógynövények mindig tökéletesen megbirkóztak a feladataikkal.

De ha a hajhullás kellemetlen folyamata megkezdődik, és van egy kopaszság ténye, a gyártó azt ajánlja, hogy egy kardinálisabb eszközt használjon, nevezetesen ugyanazon sorozatú szérumot. Ez egy különleges megoldás, amely magában foglalja a vöröspaprikát, a csalán kivonatot és a csigát. Ennek a készítménynek a képlete úgy van kialakítva, hogy mindenekelőtt redukáló hatást fejtsen ki.

Közvetlenül a hajgyökerekre hat, lassítva a kopaszságot. Ugyanaz a márkájú sampon komplex használata hatékonyabban megbirkózik a problémával. Az egyetlen kivétel lehet a test egyedi jellemzője és az allergiás reakciók megnyilvánulása.

A kellemetlen következmények elkerülése érdekében meg kell vizsgálnia a könyöken lévő pénzeket, a bőrpír kivételével. Csak akkor használhatja a szérumot és a sampont a meglévő használati utasításoknak megfelelően.

Növekedési aktivátor "Elf"

Ez a kozmetikai anyag szálnövekedési aktivátorral rendelkezik. Megbirkózik a hajhullás problémájával, kényelmes a gyakori használat során, minőségi összetételű, nagyszerű illata van, amely mind a nedves, mind a száraz hajon érezhető. Szuperaktív komponens - farokolaj. Minden hajat biztonságosan lefed, és megőrzi belső szerkezetét.

Ezt a gyógyszert nem csak kozmetikai célokra, hanem orvosi célokra is előírják. És kozmetikai szaküzletként, és gyógyszertárakban is megvásárolhatja. Ezt az utasításoknak megfelelően kell használni. A sampon napi használata erősíti a fürtöket, bolyhos és vastag. A szakértők azt tanácsolják azoknak, akik rövid időn belül szeretnék megszabadulni a korpásodástól.

Más drága termékekhez képest ez a sampon tökéletesen megfelel a feladatának. Ez is enyhíti a viszketést, a harmadik vagy a negyedik alkalmazás után érezhető.

Népszerű Bielita-Vitex

A Bielita-Vitex „Burdock” egy nagyon népszerű eszköz. Kiváló minősége és hatása miatt megérdemli az ügyfelek szeretetét, amely minden elvárásnak megfelel. Erős kopaszsággátló formulával rendelkezik, és a legaktívabb összetevőket, például a koffeint használják. Mossa meg a haját egy ilyen samponnal, és minden nap szüksége van rá. A gyártó nemcsak neki, hanem egy sor terméknek is ajánlja a haj megerősítését.

Tartalmaz egy balzsamot, amely a mosás után erősíti a szálakat. Minden mosás után ajánlott. A következő termék egy olyan mosható maszk, amely szuperaktív komponensekkel, majd szérummal rendelkezik - egy speciális aktív megoldás. És kiegészíti egy sor népszerű zsaruolajat.

Azt is használják, mint egy maszkot alkalmazzák a fürtök. A sorozatos samponnal kombinált termékcsalád újjáéleszteni fogja a haj korábbi szépségét.

Különleges ajánlat

A legnépszerűbb hátsó sampon hátránya a palack kis mennyisége. Csak kétszáz milliliter mágikus eszköz, ami nagyon gyorsan fogy. Rengeteg előnye van, és még egy másik mosószerből az egyikbe való átmenet sem veszélyezteti a korpásodás megjelenését, ami fontos. Egy másik kis hátránya - gyorsan lemosza a festéket a festett hajból.

Ez azt jelenti, hogy ha a haj speciális formájú színnel van ellátva, akkor a kompliment rendszeres használata után visszatér a természetes szín. És ezzel - pomp, sűrűség, szépség és egészséges megjelenés. Ezek a tápanyagok nemcsak a szálak, hanem a fejbőr számára is gondoskodnak.

Ott vagyunk otthon

Egy hatékony eszköz, amely megállíthatja a hajhullás folyamatát, erősítheti a haját és ízletes, egészséges megjelenést adhat otthon. Ehhez folyékony formában glicerin szappanra van szükség - a sampon alapja lesz. A fennmaradó összetevőket fokozatosan adják hozzá: a takaróolajat hozzáadjuk 50 ml szappanhoz - egy teáskanál és alaposan összekeverjük. Ezután három-öt csepp E-vitamin és ricinusolaj oldatát kell hozzáadni. És keverjük össze újra.

Ha a sampont a szőke hajú nőknek készítik, akkor hozzáadhatja a fél citrom levét. A sötét és festett hajhoz nem szükséges a gyümölcs használata. Miután alaposan összekeverjük a keveréket, adjunk hozzá néhány csepp kedvenc illóolajat, majd öntsük egy tárolóedénybe, ahol tárolják.

Ezt a készítményt a hajra legalább hét percig alkalmazzuk. Ezután mossa le meleg vízzel, és adjon a fürtöknek lehetőséget arra, hogy egyedül szárítson, hajszárító használata nélkül. A szerszámszálak alkalmazása három-öt alkalommal megszűnik, és lebeg, egészséges és szép lesz.

További receptek hajmaszkok a farokolaj alapján - a következő videóban.

Előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem használhatunk semmilyen anyagot.

http://wlooks.ru/shampun/repejnyj-protiv-vypadeniya-volos/

Takarmány a zsíros fejbőr vesztesége ellen: vélemények

A takaró számos szépségápolási termék része. A növény tökéletesen küzd a hajhullásért és serkenti a növekedést. A bőrgyógyászok a kopasz samponokat is javasolják a kopaszság, a viszketés, a fejbőr hajlítása érdekében. Természetesen megelőző célokra is használható.

Sampon Burdock a veszteség ellen

A hajhullás oka lehet a stressz, a rossz szokások, az egészségtelen táplálkozás, valamint más kedvezőtlen tényezők. A haj állapotának javítása érdekében természetes alapanyagokból készült termékeket használhat.

Sampon Burdock Oroszországban készült, a gyártó: Floresan Cosmetic. Az alap magában foglalja a farokgyökér és a komló kúp kivonatát. Kiváló gyógyító hatása van a gyökerekre és a hajszerkezetre. Állandó használat esetén a veszteség észrevehetően csökken, a gyökerek erősödnek, természetes ragyogás van. Kiváló hatás, ha más Burger sorozatú termékekkel együtt használjuk.

 1. habozzon és egyenletesen alkalmazza a nedves hajra;
 2. masszázs és öblítés vízzel;
 3. megismételhető;
 4. alkalmazzon kondicionálót vagy maszkot a Burdock sorozatból.

A takaró sampon célja a törékenység és a csapadékképződés kiküszöbölése, olyan anyagokat tartalmaz, amelyek javítják a vérkeringést és javítják az izzók táplálékát. Azok a vélemények, akik rendszeresen használják ezt a gyógyszert, bizonyítják, hogy nagyon hatékony.

A szezonális hajhullás meglehetősen gyakori. Gyakran ez a helyzet a vitaminok hiányával jár, így a kiegyensúlyozott étrend is hozzájárul az izzók erősítéséhez. A megfelelően kiválasztott gyógyszer szintén fontos.

A papillomák és azok megszabadulásának módja a Maria Panina áttekintéséből származik, és más, a Papillock pluszról szóló véleményeket is olvashat, amelyeket a szemölcsökből megszabadult emberek hagytak!

Olvassa el, hogy milyen hatással van, és hogyan készíti el a kávé arcmaszkját otthon: kiderül, hogy az ilyen maszknak sok értékes tulajdonsága van! De tudod: tisztíthatod a toxinok és méreganyagok testét a drogokkal, vagy egyszerűen teát tisztíthatsz ribizli levelekkel: itt egy leírás!

A rakodó sampon tökéletesen megbirkózik a veszteség problémájával, mivel a szárazság, az irritáció, a viszketés, a fejbőr hámlására használják.

Hajhullás zsíros fejbőrrel

A zsíros fejbőr tulajdonosai gyakran baj- és hajhullást tapasztalnak. A megnövekedett faggyú felszabadulás oka más lehet, beleértve:

 • öröklődés;
 • hormonális rendellenességek;
 • krónikus betegségek.
 • stressz tényezők;
 • vitaminok hiánya az étrendben.

Ősi idők óta a hagyományos orvostudományban használták a farok kivonatot. A növény terápiás tulajdonságai széles skáláját tartalmazza, beleértve:

 1. a hajhullás megelőzése és növekedésük ösztönzése;
 2. a faggyúmirigyek normalizálása;
 3. korpásodás megelőzése;
 4. a gyökerek megerősítése.

A bőrgyógyászok gyakran javasolják a zsíros samponokat zsíros fejbőr számára. Ezek tökéletesek azok számára, akik gyakran korpásodnak. Ők is használhatók zsíros seborrhea.

A koporsó samponok nem esnek ki

A kopasz samponok alkalmasak mindenféle fejbőrre, kellemes aromájukkal és a hajhullás megelőzésével. A növény a korpásodás hajlamára is ajánlott.

Fontos, hogy az ápolási termék természetes összetevőket tartalmazzon. A gyógynövények kellemes illata nyugodt, segít pihenni, felemelni. A takaró kivonat óvatosan megtisztítja a pórusokat, serkenti a vérkeringést, segít enyhíteni a szárazságot, viszketést és hámlást. A takaró samponok tökéletesek azok számára, akik egy gyönyörű és buja frizura álmodnak

A samponozáshoz szükséges minőségi termékeknek meg kell felelniük az alábbi kritériumoknak:

 • nem tartalmaz olyan szintetikus összetevőket, amelyek irritálják a fejbőrt;
 • mesterséges illatanyagok részeként;
 • nem tartalmaz kémiai tartósítószereket;
 • nem tartalmaz szulfátokat és parabéneket.

Az orvos véleménye

Néha nem könnyű kiválasztani a megfelelő márkát, a legjobb, ha erre a szakemberre támaszkodunk. Az alábbiakban áttekintjük az orvos trichológusát a Broom eszközön.

Orvos trichológus Ulyana Chernova

Az emberek véleménye

Modern guruló samponok: Takaró, Elf és mások, enyhítik a viszketést és a korpásodást, erősítik a tüszőket, javítják a vérkeringést. Vitaminokban, tanninokban és illóolajokban gazdag, kedvező hatással vannak a hajhagymákra. Alkalmasabb zsíros hajra. Az alapok kiválasztását alaposan kell kezelni, jobb konzultálni a szakértőkkel.

http://krasotagood.ru/shampun-repeynik.html

Sampon Floresan Burdock Formula 80 hajhullás ellen

Körülbelül egy hónappal ezelőtt elkezdtünk sooo sok hajat kiesni! Az ok még mindig nem világos számomra, de a haja szó szerint elesett a foszlányokban. Rettegettem (természeténél fogva elég vékony és nem vastag haj), attól tartok, hogy egyáltalán kopaszul! Édesanyám tanácsa.. Tovább »ittak sampont Burdock. Próbáltam.

A közelmúltban az Auchan polcain Floresan "Burdock" samponja hajlott le a Formula 80 hajhullás ellen. Egy palackonként 70 rubel környékén fizetett egy fillért. Már sok különböző sampont és csodát próbáltam tőle, de az ilyen pénzért nem vártam.

Először is, a szokásos samponok nem alkalmasak a szeszélyes fejbőrre - a hajam nagyon gyorsan szennyeződik, és egy megfelelő sampont keresve megbotlottam erre. Előttem egy hasonló sampont használtam, amit jobban szerettem.

Nem hagyhatok lelkes áttekintést erről a samponról, de csak megpróbálok adni egy jó dolgot - hozzáadom az 5 pontot az általános értékeléshez. Sampon gél, és az én esetemben a siker fele - olajos haj, és a gél nagyon jól mossa. Információk ezekből.. Tovább »ketki. A kompozíció nem zavar engem, mert

Régebben a szokásos különböző samponokat használtam a boltból, de 2013-tól a hajbalzsam után kezdtem csak samponokat vásárolni a gyógyszertárból! Bővebben »eltűnt Ez a sampon gyökérkivonatok alapján készült...

Szeretnék egy nagy sampont ajánlani a hajhullás ellen. Körülbelül 5 évvel ezelőtt használták. Ahogy az ugyanazon sorozatból származó hajmaszkra került. De még mindig nem tudott sampont vásárolni. És mégis találtam egy sampont. Végül nagyon tetszett. A haj megállt.. Tovább »esik. Akkor valamilyen okból.

Néhány évvel ezelőtt ez a sampon megváltás volt a fejbőröm számára. Megvettem annak érdekében, hogy gyorsabban nőjek a hajban, de úgy döntött, hogy egy teljesen más probléma, nevezetesen a korpásodás. Időnként a fejbőr szeszélyes, és fehér pelyheket önti.

Tetszett a sampon. Talán valamivel furcsanak tűnhet, de nem tudom, hogy segített-e vagy sem. Csak abban a reményben vettem, hogy egy jó, nem agresszív sampont találjak, amely növényi kivonatokat tartalmaz; Ez a sampon megfelel ezeknek. Olvassa tovább »m követelmények.

Mint mindig, az ősz érkezésével a hajamnak egy problémája van - borzasztóan esik ki. Idén még rosszabb, egy másik városba költöztek, a víz más, a környezet más, az eredmény az, hogy a haj szinte csomózott fel (nagynénje egy sampont és egy álarcos maszkot mutatott be).

Hello lányok! Ma szeretnék erről a samponról beszélni. Vettem tavasszal, mert a hajam nem problematikus, nem oszlanak el és nem zavarnak, úgy döntöttem, hogy nem kezeltem a hajam a tél után, hanem ezt a gyógyszert a megelőzésre használom.

Amikor elkezdtem egy erős problémát a hajhullás miatt, elkezdtem megvásárolni a hajhullás elleni gyógyszeres samponokat, és ez a sampon is a kosárban volt. "Úgy tűnik, hogy rontotta a helyzetet. A sampon előnyei: -...

A hajhullás ellen a Floresan "Burdock" sampongyártó céget megvásárolták abban a reményben, hogy a hajat elesik. Sajnos eldobtam a dobozt, így nem tudok írni a kompozícióról, de emlékszem, hogy a vásárlás előtt elolvastam a boltban, tetszett, sok természet.

Költségvetési márka Burdock és samponja. Az ár kb. 120 rubel / 250 ml. Gondolod, hogy a gyártó igazolta, hogy ez a sampon segíthet a kiszakadásban? Praaaavilno, a jómód nem segít.

Megismerkedtem ezzel a samponnal, miután megvásároltam egy forró tömörítő maszkot Floresanból. A maszk elégedett volt, erről egy másik áttekintésben fogok beszélni, és a boltba mentem, hogy megvásároljam a többi "Burdock" terméket.

Egyszer egy fix áron találkoztam ezzel a samponnal, vettem egy mintát, és végül annyira tetszett, hogy az átláthatóság törvénye működött: abbahagyták a sampon megvásárlását ehhez az üzletlánchoz. És most csak gyógyszertárban vagy az interneten lehet megvásárolni.. Bővebben »az ár 1,5-2-szer drágább. Megjelenés.

Szia mindenkinek Ezúttal meg akarom osztani a sampont, amely jó értelemben meglepett. Őszintén szólva, nem vártam semmit a Foresan-tól, éppen megvettem az olcsó sampont, hogy vegyék fel a vakáción, és kiábrándultam rajta. Bővebben ».

Jó nap vagy éjszaka, kedves olvasók! Ma a Floresan "Burdock" című sorozatának sorozatának folytatásában elmondom a hajhullás elleni sampont. Mivel a gyártó azt állítja, hogy mindez csak a komplexumban működik, ezért megvásárolták.. Tovább »Eten a gyógyszertárban.

Nagyon érzékeny vagyok a hajápolásra, és csak jó minőségű termékeket használok. De a nemrégiben tesztelt samponkrém után a hajam aktívan elhagyta a fejem, nagyon megijedtem és futottam, hogy kövessem.. Tovább »ugyanazon a napon a gyógyszertárban, hogy sampont hagyjon ki...

Még mindig nem volt floresan hajtermékem, és úgy döntöttem, hogy próbálok valamit. A „Burdock” samponnal kezdtem, mert mindenki már régóta ismeri a hajótörés elleni küzdelem tulajdonságait, és ez az összetevő gondoskodó eszközökben nagyon jó. Tovább »wah.

Jó nap mindenkinek! Ma a történetem egy nagyon egyszerű és megfizethető hajhullás-orvoslásról - „Burdock” sampon Formula 80-ból Floresanból. A sampont vásároltam egy gyógyszertárban kb. 80 rubel áron 200 ml samponért. Szükségem volt egy egyszerű samponra. Olvass tovább », hogy öblítse le az olajmaszkokat a hajból.

Köszönöm anyámnak, aki adta nekem ezt a fantasztikusan hasznos hajhullásgátló sampont, amelyet a Floresan LLC készített. A szokásos sampon könnyen megvásárolható bármely gyógyszertárban. Továbbá, ez a sampon professzionális pozícióban van.

Jó nap mindenkinek! Floresan tiszteletben tartja a céget, költségvetési forrásaik vannak, de a minősége többnyire boldoggá tesz. Vannak háziállatok, mint például a "Nettle and Hop" sampon, melyet a fürdőszobában mindig öt évig tartok.

Sampont vásároltam a gyógyszertárban, mivel ritkán találjuk meg a szokásos üzletek polcain. A hajam problémája az, hogy vékonyak, gyorsan zsírsá válnak, és ki is esnek. Ezért mindig mindig keresek valamiféle eszközt a hajam megtartására

Jó napot! Hosszú ideig egészséges hosszú hajat termesztek. Természetesen megpróbálok különböző samponokat, olajmaszkokat stb. És természetesen, mint minden lány, valószínűleg a lehető leghamarabb szeretnék hajat termeszteni. Szokásosan olvassa el a véleményeket. Olvassa el többet »la ez a zaklató sampon segít ebben a kérdésben!

Hello! Nem olvastam semmit erről a samponról, csak elkaptam a figyelmet a boltban. Az erkölcsi terhek és túlzott elvárások nélkül élvezték. A felhajtás, mielőtt azt alkalmazták volna nekem, többé-kevésbé semlegesítettem, csak jó kompozíciót akartam, de egy ilyen hatást is. Olvass tovább "soha nem fáj, csak kaptam...

Jó nap mindenkinek, aki nézett! Már régóta hallottam Floresan „Burdock” samponjáról a hajhullás ellen, de mindenki nem jutott el a vásárlás helyéig. És mostanában megszűnt a szokásos, bevált samponom, és megvettem ezt. Röviden a hajomról és állapotáról: Gyorsan, olvass tovább »Tro fat a gyökereken, a tippek szárazak.

Többször vette el ezt a sampont a régi formátumban. Aztán nem tudta eladni, és a közelmúltban a gyógyszertárban a „zsákutcán” találkozott. Úgy döntöttem, hogy elviszem. És nagyon kellemesen meglepődtem, hogy egy új, de még mindig felismerhető csomagolást látok.

Miután „alaposan megkínoztam” a hajam festékekkel és fényesítőszerekkel, elkezdtek kiesni (ami nem meglepő) És elmentem sampont keresni egy közönséges gyógyszertárban! Ott tanítottam ezt a sampont!

A hajaink a születés után 4 hónappal kezdődtek! A haj kezdett hízelgeni, és egyenesen a kötegekben! Szoptattam, a tél véget ért, nem neurózis hiánya stb.

Ki gondolta volna, hogy egy ilyen kényelmetlen palackban megtalálom a tökéletes sampont, és 28 év alatt túl sok sampont próbáltam meg, a professzionálistól kezdve a legprimitívebb költségvetésig. Röviden mondja el az Ön típusát. Bővebben »fejbőr.

A tökéletes sampont keresve (az ár-minőség arány tekintetében) megvásároltam a Floresan Burdock sampont. A déli udvarban 115 rubelt vásárolt. A hasznosság-károsodás a kompozíciók nem erősek, ezért nézd meg és vonj le következtetéseket. A sampon zöld, közepes.. Olvassa tovább »következetes.

Mindannyian tudjuk, hogy a hajunk állapota sok tényezőtől függ. Nemrégiben ilyen problémát tapasztaltam leesésként. Ennek számos oka van: a vitaminok hiánya télen; túlhűtés (néha egy kalapot kapott, sajnálom); seborrhea (.. Tovább »Változó sikerrel küzdek); stressz.

Hosszú időn át a gyógyszertár hajápolására törekedtem, még akkor is, ha ökológiai ellátásra fordulok, még mindig érdekes volt kipróbálni valami gyógyszertárat. A választásom a Floresan "Burdock" eszközeinek sorára esett.

Helló mindenkinek! Egyszer, egészen egy ideig az egyik Ashanovban, egy másik üveg "növényi eredetű" samponba botlottam. Őszintén szólva, addigra már kétségbeesetten találtam valamit, amit a félszínes szőrmeim meg tudnak emészteni. Olvass tovább »sy, a korpásodás, szárazság és...

Tehát szeretnék beszélni erről a samponról. Csak nagyszerű. A terhesség alatt csak a hajomat hajtogattam össze, mindenhol, a ruhákon, az ételben, a kozmetikumokban, a billentyűzeten, egy körben.

A Floresan-i barátságos samponnal való ismerkedésem nagyon trükk volt. Mindez azzal kezdődött, hogy nagyon haj kezdett kiesni. Mosás közben, amikor fésül, a haj mindenütt a ház körül, csakúgy, mint a "Én itt voltam" címke. Elkezdtem aggódni, nagyon.. Tudjon meg többet »ijesztő lesz a lány kopasz hajjal.

Kedves olvasóim! Sietek, hogy újra megvédem kedvenc sampont! Mi a rossz, amit róla nem olvasott. Szerintem tökéletes! Különösen tökéletes a CORRECT használatakor. Ár - 130r 250 ml-re. Az általam korábban használt samponok sokba kerülnek.. Tovább »drágább!

Helló mindenkinek) A Floresan kozmetikai gyártó által készített samponról van szó. Hullnak ki a haj? Próbált sok sampont a hajhullás ellen? Semmi sem segít?

Üdvözlet! Ma megmondom a sampont, amit 4 évvel ezelőtt felfedeztem. Mivel a hajam gyorsan elkezdett elveszíteni a mosás után egy új megjelenést, elkezdtem keresni egy sampont, amely meghosszabbította a hajam, először találtam egy zaklató sampont,.. Tovább

Helló, hölgyek) Őszi most, és ahogy valószínűleg sokan elkezdtek esni az ősszel. Természetesen a látvány nem kellemes, nem akarok minden alkalommal félig sörényt hagyni a mosogatóban, ezért gondoltam egy terápiás sampon használatára.

Most a hajam szörnyű állapotban van! Nagyon törékeny, nagyon hasadó, nagyon száraz! Mindez elvezetett a célomhoz, hogy nőttem fel a hajam, és gyorsan levágtam a szalma rémálmát! Ezért jobban próbáltam sampont a növekedésért, mint a kiesésért.

Helló barátaim!) Az öröm és a csodálat hullámában ebben a felülvizsgálatban szeretném dicsérni Floresan sampont "Burdock" ellen a hajhullás ellen.

A súlyvesztés és a dohányzásról való leszokás folyamán rettenetesen elkezdtek feltérképezni a hajukat (már hat hónapig kimentek) Saw vitaminok nem segített, pokoli háttámadást okozott) Kísérletekkel és hibával kiderült, hogy használtam.

Hello lányok! Szeretném megosztani veletek a legutóbbi megszerzésemet, de ahogy ez nagyon sikeres volt. A közelmúltban megvettem ezt a sampont, mert kerestem magamnak az ideálisat, és annak érdekében, hogy megakadályozzam, hogy a hajam esjen ki (jelentős súlycsökkenés után a test megszűnik. Olvass tovább!

Jó estét mindenkinek! A nevem Ksenia, és én vagyok a hajember!))) Szeretem a hajam, szeretem vigyázni rájuk, maszkot, táplálkozni, hidratálni, vőlegényt ápolni és ápolni. És természetes, hogy próbáljon ki valami újat. Ezúttal a választás a Burdock samponra esett. És most.. Tudjon meg többet »mindent rendben.

Az elmúlt évben csak horror, mi folyik a hajával! A sampon fésülése után a hajszál egy centiméter átmérőjével esik ki. Nem fogunk összpontosítani a problémámra, lépjünk tovább samponra. Ehhez a sorozathoz őszintén szkeptikus volt.

Alerana sampon után úgy döntöttem, hogy átmenetileg egy egyszerűbb, költségvetési eszközre váltok. A Floresan sampon a farka és a komló kúpok kivonatai alapján készült, a gyártó szerint.

Hello lányok! Ma egy kis áttekintést szeretnék írni a "Floresan" cég "Burdock" sorozatának samponjáról. Vettem ezt az eszközt egy 95 rubel gyógyszertárban. De a bevásárlóközpontokban értékesítésre is van lehetőség, mert a színezés után a hajam elrontott.

Helló mindenkinek! Elmentem a gyógyszertárba, és a szemem kozmetikumokkal esett az ablakokra. Igen, igen, nagyon szeretek mindenféle dolgot, és nem tudok elhaladni. Szeretem mindent újból kipróbálni. Itt felhívta a figyelmet egy ilyen kopott samponra.

Jó napot! Ma szeretném elmondani a Floresan-i guruló samponról. Egy világos lila dobozba kerül. A doboz belsejében egy üveg a samponnal. 250 ml térfogat, kb. 100 rubel.

http://otziv.net/shampun-floresan-repejnik-formula-80-protiv-vypadeniya-volos