logo

Könnyen megszabadulhat a megfosztástól 3 napon belül

Természetesen vannak különböző zuzmók, de nem tudom, hogy pontosan mi volt. hiszem, rózsaszín versicolor. Egy tél a faluban, egy szomszéd macska volt a karjában, hideg volt, de szívesen melegítettem fel, és karját a karjába tette. Pár nap múlva kezdett viszketni, és egy rózsaszín kiálló hely jött létre, nem mentem az orvoshoz, de átnézett a hálón. És az egyik fórumon egy lány tanácsát olvastam, és kihasználta azt: minden reggel dörzsölje a „megfulladást” az ablakból, amikor az ablakok „sírnak”. Nem tudtam megérteni, hogy mi a helyzet, de reggel korán felemelkedtem, az ablakra néztem, ott voltak cseppek, és felkentem őket, és így még 2 alkalommal és a zuzmó eltűnt))) Számomra ez még mindig rejtély, hogy ez milyen. mi van ilyen kezelés? Bár nem tudom, hogy az év mely szakaszaiban vannak ezek a cseppek, de télen biztosan van, mert hideg van és meleg a lakásban

 • Köszönöm 1
 • Köszönöm 2
 • Köszönöm 1
 • Köszönöm 1

Miközben tinta, kátrány, kondenzátum stb. - megkaphatod ezt a fertőzést, tilos Isten. Nem tudom, hogyan kell meghatározni a megfosztás formáját, de segíthetünk a jóddal, a másik - csak a kórház teljes kezelésének. Légy óvatos! Nyáron a fiú elvitte a cicát a csupasz mellkasához, megsimogatta. Hat hónapig kezelte a fiát nagyon súlyos gyógyszerekkel. Emlékszem, annyira rossz lesz. A mellkason egy foltkal kezdődött, majd megjelent a karján (és már különböző otthoni utakkal, valamint a helyi gyógyszertárból származó gyógyszerekkel kezelték), majd a nyakán, és végül - több helyen a fejen. Ez egy NIGHTMARE. A kórházba jöttek - azt mondták nekünk, hogy maguk is hibáztak, azonnal kapcsolatba kell lépniük a kórházzal, ha megvan a zuzmó. Általában - tabletták, büdös megoldások, és a legszörnyűbb (pszichológiailag) - hajvágás teljesen kopasz háromszor 3 hét alatt. És a haj nagyon vastag, és nem vesz el borotvát, és a fia már 10 éves. minden felfelé repült. és sport. és a versenyt réz medencével borították. Egy másik szerencsés, ami a minimális pályára kerül, rosszabb lehet. A tanfolyamot otthon tartották, felelősségem alatt. Az összes dolgot, amit a kezelés során használt, eldobtak, mert a szag nem mossa le semmit, beleértve a párnákat is.

A fejemben mindent összevetettem, és időnként visszapattantam: egy fél és fél kínom, egy hatalmas halom kenőcsök, sejtek, gyógyszerek - sok antibiotikum, és ezenkívül nagy öröm. és aztán még 2 hónapig mentünk az ellenőrző kaparókba, és a barátnője (aki ugyanakkor megbetegedett velünk) népi módszerekkel kezelt, és amikor a kórházba jött, csaknem 5 hónapig pihenett, majd 3 hónapig otthon kezelték.
Lányok, ne kísérletezzetek magadra és gyerekeire - jobb a kórházban.

http://sovet.kidstaff.com.ua/advice-2772

Rózsaszín zuzmó ((((

Először volt egy hely. Nem értékeltem semmilyen értéket. Néhány nap múlva megnéztem, hogy pár újabb foltot találtam a testemre... természetesen elmentem a zuhanyzóhoz, úgyhogy KÖSZÖNTEK. Az LCD-n futok. Azt mondják, hogy „allergia” van. Ilyen étrendet írtak le, hogy jól, egyáltalán nem könnyű enni. És a foltok csúsznak és bejárnak. A KVD-be mentem. És azt mondják nekem, hogy "rózsaszín zuzmó". És írta Tsindol. Nos, ne nedves. Több mint egy hét telt el. A foltok még nem teltek el, de már lementek a lábamra ((((Előfordulhat, hogy viszketés történik (((És ma, a rhinitis elkezdődött) (((5 percenként tüsszentem) ((nem tudom, mit tegyek, és nincs időm erre) (((

Lányok, tanácsok, ki volt? Ki kezelték? A KVD azt mondta, hogy nem veszélyes egy kis ember számára, de még mindig aggódom ((

http://www.baby.ru/community/view/73449/forum/post/24949504/

Salicilsav-alkohol megfosztása

Ha a bőr versicolor, a drága gyógyszerekhez nem szükséges a gyógyszertárba menni. Úgy véljük, hogy a szalicilsav a megfosztásból nem lesz rosszabb, mint a híres bőrgyógyászati ​​szerek. A szalicilsav a bőrproblémák olcsó és hatékony gyógyítása. Ez magyarázza népességének népszerűségét.

A szalicilsav tulajdonságai és hatása

A szalicilsav alkohol jó antiszeptikus oldat, amely az alábbi előnyökkel rendelkezik:

 • sikeresen küzd a baktériumok és a gombás fertőzések ellen az epitheliumban, megzavarva a fehérjeszintézist gomba spórákban;
 • akne, akne és egyéb gyulladásos bőrbetegségek kezelésére használják az alkohol gyulladásgátló tulajdonságai miatt;
 • kis koncentrációban hámlasztja az epidermisz felső rétegét, és elősegíti a normális kialakulását;
 • elnyomja a faggyúmirigyek szekrécióját, megtisztítja a felhalmozott szennyeződéseket;
 • Elnyomja a verejtékmirigyek szekrécióját, és a hiperhidrosishoz külön szerként vagy bórsavval kombinálva alkalmazzák.

A salicil-alkohol tagadhatatlan előnye, hogy nem okoz allergiát, ellentétben más többkomponensű gyógyszerekkel.

Hogyan különbözik a sav az alkoholtól?

A szalicilsav alkohol az etanolban oldott savkristályok oldata. Gyógyszerként használják antiszeptikus és gyulladásgátló szerként. A szalicilsavat átlátszó kristályok formájában állítják elő, és nemcsak gyógyászatban, hanem ipari termelésben, színezékek és gyógyszerek gyártásában is használják.

Mi hatékonyabb?

A jelzések és a hatás szerint mindkét megoldás azonos. A zuzmóból származó szalicilsav-alkohol nem olyan hatékony, mint a sav: sokkal hatékonyabb és gyorsabban hat, mint az alkohol. A sav megöli a gombákat és a spórákat, megakadályozva, hogy elérjék az inkubációs időszakot. Ezért, hogy gyorsan megszabaduljon a megfosztástól, kívánatos, hogy szalicilsavat vagy más gyógyszert használjanak vele: oldatok vagy kenőcsök. Ha lehetetlen a savat beszerezni, akkor az alkohol használata megengedett. Csak egy hátránya van - hosszabb időt vesz igénybe a hatás várakozása.

A szalicilsav használata különböző típusú zuzmókban

A szalicilsav alkohol különböző típusú megnyilvánulások megfosztása ellen küzd. Nincsenek szigorú alkalmazási irányelvek a zuzmók minden típusára vonatkozóan. Ha használja, kövesse az alábbi szabályokat:

 • a terápia naponta 2-4-szeresére csökkenti a fertőzött felületek helyi kezelését;
 • A sav használata előtt győződjön meg róla, hogy lehetséges-e az allergiás reakciók.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Szabadság a csíra

A csípő a leggyakoribb és legveszélyesebb gombás fertőzés. A hajléktalan állatokkal való érintkezés után, ebben az esetben egy macskával. Két típusra oszlik:

 • microsporia - egy állattal fertőzött;
 • trichophytosis - fertőzés lehetséges egy humán hordozótól.

Ezt nevezzük ótvarnak, mert a leggyakrabban a hajban fordul elő, amely megszakad, ha nem kezelik a gomba. Azok a helyek, ahol a vereség látható, kerek, rózsaszín színű foltok találhatók, amelyek néha kísértéssel járnak. A sikeres eredmény érdekében jobb, ha a kimerítő kenőcsöt és az érintett területeket 2-3% -os sav- vagy kénsav-szalicilsav kenőcsrel kenjük.

Piros zuzmó kezelése

Ezt a fajta bőrbetegséget kevésbé tanulmányozták, mint a többi, de bebizonyosodott, hogy alacsony immunitás miatt jelentkezik. A baktériumoktól és gombáktól való megerősítést még nem találták meg. Jellemzője a kis pattanások kiütése, ami nagyon viszkető, az érintett területek pikkelyesek és repedések. A vörös zuzmó nem gombabetegség, de a szalicilsav alkohol hatékony módja annak kezelésére. De ehhez a típushoz jobb, ha szalicil kenőcsöt használunk - nem kiszárítja a már száraz epitéliumot. A terápia hatékonyságának javítása érdekében kéntartalommal és kátránygal kombinálják. De érdemes óvatosnak lenni, és nem túlzásba hozni a kénes kenőcsökkel, mert nagy dózisokban mérgező.

Savas, rózsaszínű fosztogatóból

Lichen rosé, zuzmó vagy Giber-betegségnek nevezik. A stressz, az allergia, az akut légúti fertőzések után csökkent immunitás következhet be. A Deprive Gibert provokálja a foltok megjelenését, amelyek közül az egyik szülő, nagyobb méretű, minden folt rózsaszín színű, hámlással. A Zhiber rózsaszín zuzmójából nem ajánlott szalicilsavat használni, mivel irritálja az epitéliumot. De ezt a tényt ellentmond a sok pozitív visszajelzés az embereknek, akik a savat ilyen zuzmóval használják. Ahhoz, hogy megvédje magát, jobb, ha az oldatot „Celestoderm” kenőcsrel használjuk. Először a savat alkalmazzák, és utána - vékony kenőcsréteg. A krém alkalmazása után jobb, ha nem nedvesíti ezt a helyet, és nem válik pamutruhává, hogy ne dörzsölje.

Az ilyen típusú gombák sajátossága, hogy spontán kialakul, és 6-8 hét alatt is eltűnik, még akkor is, ha nem kezelik.

A pikkelyes eltávolítás eltávolítása

A pityriasist vagy a színes versicolor-ot nem vizsgálták teljesen, de a gomba jellegét nem tagadják, mert a gombaellenes szerek jó segítők, hogy megszabaduljanak ebből a megfosztástól. Amikor a zuzmó kis barnás foltok jelentkeznek viszketés nélkül. A szalicilsav kezelésében a pityriasis zuzmó 3% -os oldatot alkalmazzuk az érintett területekre, és a hámlás megelőzése érdekében vékony, tápláló krémmel (lehetőleg gyermekkel) fedjük le. 5% -os koncentrációban sikeresen kezeli a csípőt és a szalicilsót.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A szalicil kenőcs használata nem kívánatos a terhes nőknél, a laktációnál és a kisgyermekeknél - jobb, ha a gyógyszert a gomba számára engedélyezett gyógyszert választjuk. Nemkívánatos a sav alkalmazása veseelégtelenségben szenvedőknek és az allergiás hajlamúaknak. A szalicilsav gyengíti az epithelialistát, így a rosacea és a vékony bőrű emberek számára jobb, ha a savat nem használja.

Ha az oldat külső alkalmazása emberben a következő mellékhatásokat okozhatja:

 • allergiás reakciók;
 • égő, viszketés, bőrpír a kezelt területen;
 • nagyon ritka esetekben az összetevő egyéni intoleranciája lehetséges.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Túladagolás tünetei

Egy ilyen gyógyszer túladagolása lehetetlennek tűnik, de bizonyos forrásokban mérgezés és túladagolás történt, amelyekre a következő tünetek jellemzőek:

 • sebek a nyálkahártyákon, a fekélyek megjelenése rájuk;
 • súlyos égési fájdalmak;
 • halláskárosodás és fülkárosodás;
 • az orr, az íny és néha még a belső szervek vérzésének lehetséges megjelenése a gyomorban.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Mit kell cserélni?

Ha valamilyen oknál fogva a savat nem lehet megfosztani, akkor a fő analógja a szalicil kenőcs, amelyet a bőrgyógyászati ​​fertőzések megszabadítására használnak, és 2%, 5%, 10% és 60% koncentrációban áll rendelkezésre. A savak helyett a következő kenőcsöket használják: teljes értékű analógok: szalicilsav-kén- és kén-tar kenőcs - mindegyik szalicilsavat tartalmaz, de kisebb koncentrációban. Néha bórsavat kapnak kezelésre, de óvatosan, mert az antiszeptikus hatása erős, és néha kiszárítja a sérült területeket a testen.

http://etogribok.ru/lishaj/medikamenty/salitsilovaya-kislota-ot-lishaya.html

Pink ziber Giber - kezelés hatékony eszközökkel

A rózsaszín zuzmó vírusos, fertőző vagy más eredetű dermatológiai betegség. A második neve Giber-betegség. A leggyakrabban gyengült immunitással fordul elő, megfázás után vagy őszi-téli időben. Ez a betegség veszélyes és hogyan kezelhető a rózsaszín zuzmó?

Szintén olvassa el az emberekben más zuzmó - csípőfajtákról szóló információkat.

Mi a rózsaszín versicolor vagy versicolor giber?

A test és az arc bármely részén megjelenik a Gibert megfosztása. Lehet, hogy magányos, de a leggyakrabban csoportos kiütések alakulnak ki az anyai plakk közelében. A megfosztásnak bármilyen formája lehet. Külsőleg a folt rózsaszín, egyértelműen piros szegély. Kezdetben a bőr megfosztása sima, később a felső réteg durva lesz, és a zuzmó sárgás lesz. Ritka esetekben hólyagok és kis csomók jelenhetnek meg a plakkokon. Ez az alacsony immunitású embereknél történik.

Giber-betegség esetén a testen különböző megjelenésű plakkok vannak jelen. Ennek oka a betegség ciklikus jellege és a kiütés különböző ideje.

Fotók rózsaszín zuzmóból:

Az okok:

 • Hipotermia vagy túlmelegedés
 • feszültség
 • Allergiás reakciók
 • Fertőző betegségek
 • Az immunrendszer megzavarása vagy gyengülése
 • Rovarcsípések (tetvek, buggyök, bolhák)
 • beriberi

A betegség 4 héttől 6 hónapig tarthat. Ez idő alatt a plakkok színe megváltozik, és a bőr pelyhesedése megváltozik. A viszketés néhány napig tarthat. Kevésbé a zuzmó rózsaszín a láz, a nyirokcsomó-bővítés és az általános rossz közérzet.

Rózsaszín zuzmókezelés - mit és hogyan kell kezelni?

A Giber-betegség nem veszélyesnek tekinthető, és a bőrelváltozások maguk is eltűnhetnek az idő múlásával, ezért úgy vélik, hogy nem lehetséges rózsaszín zuzmó kezelése. A bőrkiütés ciklikus jellege miatt azonban a bőr végső helyreállítása és helyreállítása nagyon hosszú és legfeljebb hat hónapig tarthat. Különösen kellemetlen, ha a zuzmó az arcon vagy a nyakon helyezkedik el. Mit kell tenni a folyamat felgyorsítására és a rózsaszín zuzmó kezelésére?

Ha rózsaszín zuzmó jelenik meg, akkor meg kell korlátozni a vízzel való érintkezést, és annál is inkább, hogy nem lehet a bőrt mosogatórongyral dörzsölni, hogy ne terjesszen a plakkok az egész testre.

Salicil kenőcs

Antiszeptikus, gyulladáscsökkentő, szárító és mikrobaellenes hatású. Kapható csövekben vagy sötét üvegedényekben. Külsőleg alkalmazzák gyulladásos és fertőző bőrbetegségekre, beleértve a rózsaszín zuzmó kezelését is. Naponta kétszer alkalmazzon problémás területekre. Több felhasználás után a zuzmó könnyebbé válik, és összekeveredik a bőr színével. A gyógyítás befejezéséhez szalicil kenőcsöt alkalmazzon. Ellenjavallatok: gyermekek 1 éves korig, veseelégtelenség, túlérzékenység. A szalicil kenőcs átlagos költsége 20 rubel. Hasonlóképpen, szalicilsav cink paszta is alkalmazható.

flutsinar

Szintetikus glükokortikoszteroid. Gél és kenőcs formájában a hatóanyag százalékos aránya megegyezik, nincs jelentős különbség. Gyulladásgátló, antiallergén hatású. Hát kiküszöböli a viszketést és az irritációt. Száraz gyulladásos bőrbetegségek kezelésére használják. A rózsaszín zuzmó gliber kezelésére kenőcsöt vagy gélt vékony réteggel kell felhordani a lemezekre, finoman dörzsölni. A flucinar megtisztítja a mérlegek képződményeinek felületét, és kiküszöböli a színt. Sok ellenjavallattal és mellékhatással rendelkezik, használat előtt gondosan olvassa el az utasításokat. A Flutsinara átlagos költsége 150 rubel.

Lorinden kenőcs

Antibakteriális, gyulladásgátló és gombaellenes szerek külső használatra. Kapható alumínium csövekben. A zuzmó rózsaszín kezelésére a Loriden kenőcs első napjai naponta 2-3 alkalommal kerülnek alkalmazásra, az egyik elég. Ha kötést kell használnia, akkor el kell mennie a levegőből. A bőr simább, kevésbé észrevehető. Loriden nem használható több mint 2 hétig és 10 év alatti gyermekeknek. Számos ellenjavallat van, köztük néhány vírusos bőrbetegség, akne és korosztály. Ne alkalmazza a gyógyszert a bőrön. Loriden kenőcs ára 220 rubelt.

Sinalar krém, kenőcs, emulzió

A hormon glükokortikoid és antibakteriális anyagok kombinált előállítása. A felszabadulás formájától függetlenül a krém, a kenőcs és a gél ugyanolyan koncentrációjú fluocinolon - 0,25 μg. A Sinalar-t 15 és 30 g-os csövekben gyártják. A termék kis mennyiségét reggel és este rózsaszín zuzmóba dörzsöljük. Gyorsan kiküszöböli a viszketést, fényesíti a foltokat és kevésbé észreveheti őket. Néhány nap elteltével a bőr lágyabb lesz, a mérleg és az érdesség eltűnik. Ellenjavallatok: bőrfertőzések, akne, akne, tüskés hő, gyulladás és a nemi szervek viszketése. Hosszú használat esetén a bőr atrófiája lehetséges.

Kenőcs kenőcs

Önállóan készíthet hatékony kenőcsöt nyíró káposzta rózsaszín zuzmójára. Antibakteriális, sebgyógyító és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A nyír kátrányt már régóta használják bőrbetegségek kezelésére. Bármilyen olajos kenőcs, például egyszerű kénsav használható alapként. A kenőcsöt (5 ml) kenőcsbe (25 g) öntjük és alaposan összekeverjük. A terméket naponta kétszer, reggel és este kell alkalmazni, 10 nap elegendő a zuzmó gyógyításához.

Alapul szolgálhat a vaj használatára is. Lágyul és egyenértékű kátrányt keverve. Vigyen fel egy plakátra egy éjszakán át, fedjük le a kötést és rögzítsük egy vakolattal. Számos eljárás után a zuzmó elindul.

Aciklovir (tabletták)

A vírusellenes gyógyszert a bőrelváltozások kezelésére használják. Kapható tabletta és kenőcs formájában. Használható rózsaszín és zsindely kezelésére. Megállítja a vírus szaporodását, és a gyógyszer időben történő alkalmazása jelentősen csökkentheti a plakkok számát. Az aciklovir növeli a szervezet vírusokkal szembeni rezisztenciáját.

Komplex terápiában a helyi kenőcsök gyors eredményt adnak. A plakkok elhalványulnak, kevésbé észrevehetők és elég gyorsan elindulnak. Az idősebb tablettákat naponta 5-ször 5 darabra 5 darabra veszik. Ellenjavallatok: a terhesség és a szoptatás ideje, a gyermekek életkora legfeljebb 1 év. Az aciklovir tabletta átlagos ára 28-50 rubel.

erythromycin

A rózsaszín zuzmó betegségének első napjaiban használt antibakteriális gyógyszer a plakkok terjedésének megállítására. 5 nap múlva a kinevezés nem jár előnyökkel. A felnőtteknek 1 tablettát kell bevenniük 6 órás étkezés után. Csökkenti a kezelés időtartamát, csökkenti a mikroorganizmusok számát. Csökkenti és megakadályozza a bőr további kiütését. Ellenjavallatok: túlérzékenység, veseelégtelenség. Az eritromicin átlagos költsége 90-120 rubel.

antihisztaminok

Bármilyen bőrbetegség esetén ajánlott antihisztaminokat és zuzmó rózsaszínű kivételt tenni. Az antiallergiás szerek megszüntetik a viszketést, enyhítik a duzzanatot és a gyulladást, megnyugtatják és csökkentik a foltok számát. Előkészületek: Tavegil, Suprastin, Fenistil, Zyrtec, Zodak. Elfogadható az utasítások szerint.

Rózsaszín versicolor fertőző?

Rózsaszín versicolor fertőző! De ez nem mindig kerül továbbításra, és főként a test gyengített védelmi funkcióival rendelkező emberekre. A fertőzés a szoros fizikai kapcsolat, a higiéniai termékek (mosogatórongyok, törölközők, fésűk, ágynemű) használatával történhet. Ha valaki a családban rendelkezik Gieber-betegséggel, érdemes korlátozni a szoros kapcsolatot. Az emberekben az a felfogás, hogy a versicolor az állatokból az emberekre kerül. A rózsaszín zuzmó csak sertést árthat, de nem fertőző formájúak és biztonságosak az emberek számára.

A zuzmó rizs (rózsaszín zuzmó) megelőzése

A zuzmó kialakulásának pontos oka nehéz megállapítani, így megelőzése általános jellegű. Mivel a gyengített immunrendszerrel rendelkező emberek hajlamosak a betegségre, az első dolog az, hogy vigyázzon a test védekezésének megerősítésére.

Rózsaszín zuzmó megelőzése - egészséges életmód és kiegyensúlyozott étrend. Hasznos lenne lemondani a rossz szokásokról.

Hogyan lehet megelőzni a zuzmót:

 1. Ne engedje hipotermiát.
 2. Amíg a vége nem gyógyítja meg a fertőző és vírusos megbetegedéseket, utána vitaminterápiát végez.
 3. Kerülje a stresszes helyzeteket. Nehéz pillanatokban nyugtatókat kell szedni.
 4. Tartsa meg a vitaminok immunitását, fehérjetartalmú élelmiszerek bevitelét.
 5. Temper a test és az aktív életmód.
 6. Tartsa tisztán a kezét és a testét.
 7. Ha allergiás reakciók lépnek fel, vegye be az antihisztaminokat.
 8. Korlátozza a tartósítószerekkel, ízesítőkkel és vegyi adalékokkal töltött mesterséges élelmiszerek fogyasztását.

Ha egy személynek rózsaszín zuzmója volt, akkor stabil immunitást alakít ki neki. Az ismételt relapszusok rendkívül ritkák, és csak a gyengített testű embereknél.

A rózsaszín zuzmónak nincs negatív hatása a testre, és inkább kozmetikai probléma.

Tény, hogy nem tudod a kezelést elvégezni, és a bőr képződményei egy idő múlva magukra kerülnek. Nem hagynak hegeket, hegeket és hibákat. De a bőrtartalmú plakkok kezelésében sokszor csökken a bőr. És ha a betegség elején cselekszik, megakadályozhatja a képződmények terjedését az egész testben.

http://zdorov-volos.ru/lechenie/lishay-rozovyiy-lechenie-foto.html

Légy óvatos, megfosztja! Tünetek és kezelés gyermekeknél

Olvassa el a teljes cikket »

Comments

2014 júliusában, a faluban töltött nyaralás után egy kis cica felvették, és úgy döntöttek, hogy magukkal vitték a városba, és bevitték és elindították az egész családot, amely a testen zuzmóval borított, amit sikeresen gyógyítottunk egy hét alatt. állatorvosi rendelő. De csak egy kezdet volt. Az 5 éves lánya tetején lévő fejben fájdalmat találtam a korpásodással, kezeltem az ARC-ben, diagnosztizáltuk a Microsporia-t, kezelték őket, és elhelyezték a nappali kórházba. reggel este, kenőcs a kén-szalicilsav, és a Yam kenőcs az éjszaka. Vettem egy pénznemérzékelőt, és minden este megnézte a fejét, és a fejemre kellett borotválnom a centrumot, de nem borotválkoztam a hajam, de két szőrzetet forgattunk. és az ágy főtt, párnahuzatok férfiak Minden nap mossuk, fehérítéssel mossuk, és ecettel töröljük. Kezeltük, 3 negatív kaparást, de cm 5-ben a röplabda alatt a borotvált helyről találtam egy friss kandallót, csak egy haj égett zöld fénygel, és mindent újra megújítottunk. A biopsziás vizsgálat az ALT és az AST erős növekedését mutatta. A tabletták törlésre kerültek, a kezdők a máj helyreállításához. Reggel jód, majd klotrimazol, gomba, gödrök A kezelés véget ért, 3. negatív, a következő 3 kaparás, minden hónapban negatív. 2015 júniusa volt. De 9 hónap elteltével boldoggá váltunk, 2016. március hónapja és TA-DAM. Ismét ugyanazon a helyen van microsporia, az orvosok vállat vontak, ez nem egy visszaesés, azt mondják, hanem az újrafertőzés is ugyanazon a helyen, amit kizárnak. Ezúttal ismét a borotvát borotválták, de most már a tabletták nélkül, a reggeli jód, majd az ASD-3 krémek, egy marlechka és az éjszakai pergamenpapír alatt nagyon rossz illatú és erősen éget. ragyog, és nagyon mély, nem minden lehetséges kihúzni. Az ASD egy hétig elpirult, az orvos megvizsgálta a járványt, azt tanácsolta, hogy törölje, hogy a heg ne maradjon. Az első kaparás negatív, tovább kezeljük a Yamot és a jódot, kedves anyukáink, milyen fertőzés van?

2016. március 27. 12:42

Ez egy nagyon hosszú folyamat, az első héten reggel kezelték (a jódot szalicilsavval hígítják), délután és este - kenőcs (mikospor), a következő két hét - kenőcs (travokort), a ház fő háziasszonya, minden reggel nedves tisztítás fehérítővel Az ágyneműt minden nap meg kell cserélni - szükség van a vasalásra, a gyermeknek naponta kétszer vagy háromszor kell cserélnie a ruhát, és a fejét semmi borotválkozás nélkül.

2016. március 22. 10:22

Kedves anyukáim, ne kínozzatok csecsemőket hosszú és kimerítő kezeléssel, különösen antibiotikumokkal. Próbálja ki az ASD-2 és az ASD-3. Az SDA-ról szóló áttekintéseknek köszönhetően, amit itt olvastam, egy hét alatt gyógyítottam a lányomat (2,6 g). Gyorsan hozzászokik a szaghoz. Nem csíp, nem okoz égési sérülést, csak zuzmóra hat. Az én birtokomnak nagyon elhanyagolt ügye volt (3 nagy központ és 11 kicsi - és mindent a fején. 2 hónapig megpróbáltam mindenféle népi jogorvoslatot és néhány gyógyszertárat. Vettem egy UV lámpát (Wood). Semmi sem segített, mert folyamatosan kellett hatással lennem gyakran, szorgalmasan, és még mindig nem tudom, hogy hogyan, de nem tudod megmagyarázni egy 2 éves gyermeknek, kiabálás, könnyek, harcok és kihúzás, nem gyógyultak túl sokat, csak mikor elaludt, de ez nyilvánvalóan nem volt elég. Nem volt hatás, mivel minden kezdetben ragyogott, és továbbra is ragyogott a kábítószerek és kenőcsök után. A férje feszült a férjéhez, hogy menjen az állatorvos-gyógyszertárba, és 2. és 3. ASD-t és Yam-ot vásárolt, és először elfojtotta az ASD-3-at, azonnal felajánlotta neki, hogy ASD-2-t inni, de kategorikusan nem volt hajlandó inni. A karom alatt is volt egy kis zuzmó, és fél napig sírtak, felmosották a fejét este, lefeküdtem, bekapcsolták a lámpát - és a MIRACLE-t! Mindent fehérre ragyog. Megpróbáltam kihúzni a fertőzött szőrszálakat - a gyökerek még mindig zöldek voltak. - Naponta kétszer, amikor a lánya elaludt, kinyitotta az ablakot, tette egy rongyot a fejére, hogy megtartsa a szagát. Ó, nem sokat zavarta. A fejet több napig nem mossák, nem volt értelme. Aztán egy kis szünet. Kifogottam - nézett, minden úgy tűnt, hogy fehérre vált, sárgára vált, de úgy tűnt, valami zöld volt, vagy úgy tűnt nekem, de úgy döntöttem, hogy még 3 napot ébresztek, és ezúttal egy kis száraz antibiotikumot adtam az ASD-3-hoz. Otthon fekszik. Néhány nappal később az a tény, hogy sokan, ahogy már megértettem, elkezdtek összekeverni a fájó, a fehér hólyagok és pustulusok erősödésével, először megijedtem, mert például a kenőcs réz-szulfáttal történő alkalmazása után megfigyelte. (de ég - nem tanácsot adok) vagy a motorolaj, de azt hittem, hogy ez a versicolor egyre aktívabbá válik. Kiderül, hogy a zuzmó sdyhaet, és a test elkezd rávenni, mint egy szál. Egy hónappal az ASD után egy pillantást vetettem végig, csak egy életmentővel keneteltem meg, hogy gyorsan gyógyítsam a sebeket. Azt hiszem, lehetséges volt, és nem húzni, nem volt mindig lehetséges, hogy kihúzza a gyökereket, de ahol lehetséges, a hólyagok már nem ugrottak ki. És itt és ott szőrszálak húzódtak a kéreg mögött, amikor levettem. Néha néha a lányom fején keresztül látom, bár több mint 2 hónap telt el. A haja kopasz foltokban nő, nincs ragyogás. A megfosztott elment. És nem vágtuk le a hajat, és nem mentünk az orvoshoz. Próbálja ki. Csak 1 alkalommal próbáltam kiengedni a gödört, és nem volt ilyen hatás, akkor nem tudtam lemosni... nagyon nehéz volt lemosni a hajból. A tizedik alkalommal valószínűleg elmosódott, és már nem szennyeződött.

2016. február 13. 10:36

Egy év telt el, miután visszanyertük a megfosztástól. Rettenetes volt. Mivel három lányom van, a versicolor nemcsak a testen, hanem a fej hajúságán is.
A szavakat, amelyek mindent megtapasztalnak, nehéz megnevezni. Több fókusz volt, és egy idő után megjelent a fejen. Az orvosok azt mondták, hogy kopaszodnak. El tudod képzelni a kopasz tini lányt?

Csak azt írom, ami segített a haj megőrzésében.
A hajat természetesen a szőnyeg alá kellett vágni Mindegyik szegélyt sterilizált ollóval vágták, gyógyszerrel kezelték, ragasztószalaggal lezárták, és a szomszédos hajmaradványokkal szépen borították őket. Minden nap alaposan, vasalóval dolgoztam a hajam (minden szál). Megpróbáltam vasalni, lehűlni és sterilizálni a lakást. De megjelentek új fókuszok. Vettem egy ipari ozonátort. 2013-ban 2000 UAH volt. Megöl mindenféle baktériumot és gombát. Segítségével néhány órára sterilizálhatja az egész lakást, a szekrények, a játékdobozok, a könyvek, a függönyök, a falak, mindent tartalmazó tartalommal együtt. De mindent meg kell tenni az utasítások szerint. Részeg drogok voltak.

Az eredmény. Annak ellenére, hogy mentettük a hajat, a tinédzser stressz nagyon erős volt. Én is meg kellett adnom a kutyát a hozzátartozóimnak. A pszichológus segített. Csak néhányszor fellebbeztek. Hatalmas hála neki. Inkább a pszichológus segített anyának felállítani a gyermeket.
A betegség idején, ha ez lehetséges volt, el kellett különíteni a gyermeket a társaik nevetségétől. Ha fiúk lennék, senki sem vette észre. Megborotváltam a fiút, és meggyógyultam (.
Remélem, hogy tapasztalataim segítenek valakinek gyorsabban gyógyulni.

P. S. Orvosa meglepődött, hogy megmentettük a hajat. Nem tudta, mit kell választ adni a curlingvassal való sterilizálásomra, azt mondta, hogy tanácsot ad a betegeknek.
És őszintén imádkoztunk)))

Kezdjük a történetet azzal a ténnyel, hogy júliusban elmentünk a gyerekekhez. a kert megkezdődött! Laryngitis, hideg, köhögés, stb. stb és valahol egy hónappal ezelőtt talán még jobban észrevettem egy fehér foltot a fejen, amelyet mérleggel borítottak, természetesen azonnal a gyermekorvoshoz az ARC-ben diagnosztizálta a fejbőr mikrosporiáját. az alkohol és a jód kenőcsök és a kenőcs fenggoterin kezelése három hétig elkenődött. újra tesztelték, most a gombát a mérleg helyén találják, de nem a hajra. és itt ismét elküldjük a KVD-nek egy harmadik elemzésre, majd tetszeni fognak, és mit fognak kezelni. És elveszítem a fejem. Az óvodát sokáig elfelejtheti. de a baba fő egészsége. ez nem valahol ott van, hanem a fejen. valaki szembesülhet ilyen problémával.

2015. december 1. 08:29

Mondja meg, kérlek, Leshaev azonnal kijön egy kicsit? Csak beteg vagyok Lesha-ból, és attól tartok, hogy borotválkoznak, és én vagyok egy lány !!

2015. október 10. 14:27

A fiam a múlt év novemberében egy nagymamának házi macskájából csörgőt kötött, és ekkor nem tudtuk, hogy mennyi ideig tart. Kezdetben csak kénes kenőcsökkel és mindent, a hiányosságokkal, fürdöttem, és mindent szoktam. Néhány hónap múlva jöttünk a kórházba a gyermekorvoshoz, aki azt mondta, hogy jóddal és kénes kenőcsrel is kenetet kelt, és nem arról a tényről, hogy egy másik városba megyünk a vénák bőrébe. Egy hónappal később megvizsgálta, hogy minden normális. de láttam, hogy semmi sem ér véget. És csak az új év februárjában váltunk a szomszédos város vénáinak bőrére. Az egész feje zöld "lánggal" égett, és magam is szerettem egy párat a testemre. Szavak nélkül 30 napig felvették a kórházba, kiáltottam, nem vártam, hogy menjenek.. de nem mentem oda, ahol voltam, és végül megtudtam, hogy lehetetlen fürdeni a kategóriát kategorikusan, és a betegség minden árnyalata. De a fiam nem tudott segíteni a KVD-ben. 2 éves korig nem kapható tabletták, és augusztusban csak 2 leszünk (((és egy gramm fejlesztés nélkül, hazatértünk, és magam is elkezdtem próbálni ezt a szemetet népszerű módszerekkel elhozni: kálium-permanganátot használtam, ASD-t, néhány argo-ot, általában azt, amit az interneten írtunk, sokat próbáltunk... nem volt javulásunk, ha csak egy kicsit. Lámpa alatt vesztegettem, vettünk egy UV-lámpát, és nagyon kényelmesen hordtuk. Láttam az ellenséget a szememben, április 1-jén jött, kezeim június 1-jén megjelentek, az óvodába mentek (((És elkezdtem gondolkodni a tablettákkal, elmentem a KVD-hez és a barátaimhoz. Elkezdtem beszélni az ápolókkal, és megtudtam a mellékhatásokat és mindent. Ennek eredményeként az egyikük egy csomó tablettát adott nekem egy csendes helyen, és elmagyarázta a rendszert, hogyan kell inni. napokban, és itt van egy kaparás megtagadva. az eredmény.. és a következő is... csak nem tudtam elhinni a szemem. Nos, így a lányok az én következtetésem és mindezek: először nem hiszek a gyermekorvos diagnózisában, mivel megtévesztett bennünket, és az egyik nidus helyett 6-at jelentettem meg, ha azonnal gyanúja van az ARC-nek. semmilyen helyi kezelés nem segít a fejbőrben. A tablettákról döntöttem, és soha nem bántalmaztam.. nem volt mellékhatás.. és várnom kell augusztusig ((remélem, hogy hasznos lesz a véleményem, kedvesem

2015. július 15. 08:41

2014 őszén a fiamnak 14 éve volt egy nagy foltja a testén, ami nőtt, aztán rengeteg foltot találtam a testem fölött, és ha meg nem égettem jóddal, este és este megégettem az összes talált foltot Ezek a foltok kiszáradtak és elestek, a fejen ugyanaz a történet volt, mint a foltok, de a hajam nem esett ki, a fejem C kategóriájú borotválkozással borotváltam, reggel és este korán ASD-3-t használtam, és semmit sem tettem. Egész nap, és lefekvés előtt kátrányszappannal mosottam, egy hét múlva mindent A bőrtudományi orvos azt mondta, hogy zuzmó volt. Néhány zsebet látott. Az egyetlen dolog, az ASD-3 nagyon szagú volt.. Jó egészség mindenkinek.

2015. február 22.

Szerelem és hogyan állapította meg, hogy a kalap fertőző volt? Honnan tudtad, hogy egy gyermek, egy fertőző zuzmó mérte?

2015. február 9. 17:01

lány és év 9 hónapja Podsiteli versicolor egy új kupakból (valaki előttünk mérte a fertőzőt) egy 4 cm átmérőjű foltot ((.) egy privát klinikai MICROSCOPY diagnózisra (((- jódot naponta kétszer kezeltek és Lamikon kenőcsöt kezeltek) 2 hét múlva, úgy tűnt, hogy segített, de egy hét múlva minden újra elkezdődött (((Majd elmentek a bőrbe. Aztán azt mondták, hogy borotválják a KÖTELEZETTSÉGT. A kórházba helyezték őket, azt mondták, hogy Grezyofulvinnel fognak bánni (((Tudom, hogy nagyon káros ((( (. megkérdezte az orvost, hogy adjon nekünk egy hetet az önkezelésre. ha nem segít, akkor beleegyezünk a tablettákba (azt mondtam neki, hogy nem iszik, ne igyál őket) Odem Vserovno! Rettenetesen káros.) Először 3 napig vízzel égettem Magran-t, úgy tűnt, hogy segít, de én is égettem a bőrt! és ez nem tetszik (a holnapi naptól kezdve elkezdem kenetet kenni az NM kenőcsökkel! Van egy kvarclámpa, amit minden nap 30 percig bekapcsolok minden szobában! fertőzött! A macskát elvitték az állatorvoshoz, és nem volt fuvarozó. Ma megvettünk egy lámpát, amit Vood megvilágított a lányának fejére. még mindig világít ((bár nem olyan fényes, mint a kórházban lévő fények. mindenki azt írja, hogy a MICROSPORIA pöttyökkel ragyog, és az összes foltot teljesen megvan (.) Nem tudom, mit tegyek (de nem fogom a kezem. Mindent megpróbálok, kivéve az ecetet ( akkor a haj nem nő ((((((

http://www.2mm.ru/malysh/zdorove-rebenka/607/ostorozhno-lishay/otzyvy/22

Milyen kenőcs a személytől megfosztva jobb és hatékonyabb a kezelésben?

A kártevőtől való leghatékonyabb gyógyszerkészítménynek tekintik a személytől megfosztó kenőcsöt. A „zuzmó” kifejezés egyesíti a vírusos vagy gombás természetű bőrbetegségeket, melyeket az emberi test bizonyos belső rendellenességei okoznak. Az ilyen betegségek terápiája kompetens diagnózist igényel, mivel a különböző típusú megfosztások elleni küzdelemhez különböző gyógyszereket használnak.

Ha a diagnózis helytelen, akkor a nem megfelelő kezelés csak súlyosbíthatja a helyzetet, súlyos bőrelváltozásokhoz és a betegség krónikus állapotba történő átmenetéhez vezethet. Tehát az antimycotikus szereket a bőr gombás fertőzéseinek kezelésére használják, és a vírusos herpeszfertőzés által okozott betegséget teljesen más gyógyszerekkel kezelik.

Ha bármilyen gyanús tünete van, önmagát nem lehet öngyógyítani, azonnal forduljon a bőrgyógyászhoz. A szakértő elvégzi a szükséges vizsgálatot és előírja a terápia lefolyását, figyelembe véve a beteg egyedi jellemzőit, a betegség típusát és súlyosságát. A bőrgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére a helyi készítményeket széles körben alkalmazzák: kenőcsök, gélek, krémek, gyógyászati ​​oldatok és krémek.

A kenőcsök kezelése magában foglalja a vírusellenes vagy gombaellenes szerek aktív használatát, amelyek hatása a fő tünetek kiküszöbölésére irányul:

Ezen gyógyszerekkel együtt kortikoszteroidok, kén, kátrány vagy szalicilsav alapú kenőcsöt használnak. Jelentős antiparazita, baktericid és gyulladáscsökkentő hatásuk van. Intenzív viszketés esetén alkalmazzon helyi antihisztaminokat. Áttekintjük a leggyakoribb kenőcsöket, amelyeket széles körben használnak a bőrgyógyászati ​​betegségek kezelésére.

Rózsaszín zuzmó kenőcs kezelés

A lichen versicolor a bőrbetegségek leggyengébb formája, és sokkal alacsonyabb a fertőző, mint a gombás fertőzéseknél. Úgy véljük, hogy a zuzmónak ez a formája fertőző-allergiás jellegű. A betegségterápia nem igényel komoly gyógyszereket. Sok esetben a betegség önmagában megszűnik, külön kezelés nélkül. A rózsaszín zuzmó terápia célja a betegség tüneteinek enyhítése (viszketés, bőrfertőtlenítés csökkentése). A bőrt szárítócsavarokkal (tsindol) vagy kátrány-, kén- vagy szalicilsav-kenőcs alapú kenőcsrel kezelik.

 1. Kén-kenőcs. Gyulladásgátló, szárító és baktericid hatású. Javasolt az érintett bőrfelületeket jóddal kezelni reggel és kenje be kén-kenőcskel az éjszakára. A kezelés 10-14 nap.
 2. Kén-szalicil kenőcs. Hasonló terápiás hatása van, jól fertőtleníti a bőrt, enyhíti az irritációt, csökkenti a gyulladást. A kezelés 7-10 nap.
 3. Az Olethrine kenőcs széles spektrumú antibakteriális szer, és gyakran bőrgyógyászok írják fel, amikor rózsaszín zuzmó tünetei jelentkeznek. Használata hozzájárul a betegség könnyű lefolyásához és gyors gyógyulásához, megakadályozza a lehetséges szövődményeket.

Ha a betegség súlyos és viszketés súlyos, a bőrgyógyász szteroid hormonokat tartalmazó kenőcsöt (Cinaflar, Flucinar) írhat elő. Gyorsan enyhülnek, és megszüntetik a fájdalmas tüneteket. Ugyanakkor sok szakértő kétségbe vonja, hogy ilyen erős hatóanyagokat kívánatos-e a rózsás zuzmó kezelésére, és úgy vélik, hogy a betegséggel hagyományos eszközökkel lehet megbirkózni, amelyeknek nincs komoly mellékhatása.

Hatékony kenőcs csirke és metélőhagyma.

Mivel mindkét típusú zuzmót gombafertőzés okozza, kezelésük gombaellenes terápia (mind szisztémás, mind helyi) alkalmazásán alapul. Melyek a leghatékonyabb gyógyszerek a sárkány és a pityriasis (varicolor) zuzmónak?

 • Mikoseptin. Ez egy gyűrűs kenőcs. Unicelenic savat és cink dialitelátot tartalmaz. Hatékony a gombák - körgyűrűs kórokozók típusai ellen. A készítményben lévő cink gyorsan csökkenti a bőr irritációját, száradási és összehúzó hatású, és hozzájárul az érintett szövetek gyors gyógyulásához.
 • Mikonazol - a leggyakoribb kenőcs a tinea versicolor számára. A gyógyszer alapja a miconazol hatóanyaga, amely a patogén mikroorganizmusok mutációját okozza és kiváltja halálukat. A gyógyszert naponta kétszer alkalmazzák az érintett területekre, amíg a tünetek eltűnnek.
 • Ekzoderil. Gombaellenes gyógyszer külső használatra. A fő hatóanyag a naftifin-hidroklorid. Kenőcsként használják a többszínű zuzmó, valamint a mycoses és dermatophytes egyéb formáiban. Az Exoderil hatékonyan alkalmazza a csigahártya kezelését, a gyógyszer jól alkalmazható a fejbőr kezelésére. A termék gyorsan felszívódik a bőrbe, magas gombaellenes koncentrációt teremt, és hatékonyan megszünteti a viszketést és a gyulladást. Elég naponta egyszer kenőcsöt használni.
 • Terbinafin - gombaellenes kenőcs a színes nyalás és más dermatofiták és élesztő gombák számára. A hatóanyag a terbinafin-hidroklorid. A kenőcsnek kifejezett fungicid hatása van, hatásos a fejbőr gombás elváltozásaira. Elég, hogy naponta egyszer vagy kétszer alkalmazza a gyógyszert. Használat előtt az érintett bőrt meg kell tisztítani és szárítani.
 • A Lamisil egy gombaellenes szer, amelyet csirke- és chirimalis kezelésére szánnak. A hatóanyag - a terbinafin fungicid és fungisztatikus hatású, megakadályozza a kórokozó mikroorganizmusok szaporodását és hozzájárul a károsodáshoz. A gyógyszer súlyos ellenjavallatokkal rendelkezik, és nem a 2 év alatti gyermekek kezelésére szolgál.
 • Klotrimazol - gombaellenes szer a külső használatra. A hatóanyag klotrimazol. A gyógyszert naponta 2-3 alkalommal kell alkalmazni a korábban tisztított és szárított bőrre. A tartós hatás eléréséhez a termék rendszeres használata szükséges. A bőr gombás elváltozásai 2 héten belül meggyógyulnak, 1–3 hétig tart a chubbies kezelésére.
 • A Nizoral - a színes nyalás kenőcseként használható, a fő hatóanyaga a klotrimazol. A gyógyszert naponta egyszer alkalmazzák az érintett területekre, a kezelés időtartama 7-10 nap.
 • Kenőcs Yam. Az egyedülálló összetételű gyógyszer. A kenőcset állatgyógyászatban használják, de sikeresen felhasználható egy személy megfosztására. Ez a gombaellenes gyógyszer a gombák ellen aktív, és csípőt és a pelyvát okoz. A kenőcs kátrányt, kreinint, cink-oxidot, ként, terpentint, lanolint, vazelint tartalmaz. Kenőcs barnás-szürke színű, éles, specifikus szaggal. Ez az eszköz a leghatékonyabb az állatokkal érintkezésbe kerülő gombák ellen. Jelentős baktericid, gombaellenes, antiszeptikus és antacid hatású. A gyógyszer mérgező, nincs mellékhatása, gyorsan megszünteti a tüneteket és elősegíti a gyógyulást.

Kiterjedt gombás fertőzések és súlyos betegségek esetén a bőrgyógyászok kortikoszteroid hormonális kenőcsöket írnak elő. Nagyon hatékonyak, gyorsan kezelik a fájdalmas tüneteket, de sok ellenjavallattal rendelkeznek, és nem ajánlottak hosszú távú alkalmazásra. Bizonyos esetekben még bonyolíthatják a patológiát, allergiás reakciókat, szárazságot és bőrirritációt okozhatnak. Ezeket a készítményeket szakképzett bőrgyógyász írja elő, a kezelést az ő felügyelete alatt kell végezni.

A Sinalar - alkalmas a fejbőr kezelésére. Gyorsan kiküszöböli a gyulladásos és viszkető megnyilvánulásokat, enyhíti az irritációt és a száraz bőrt. A gyógyszert hetente egyszer vagy kétszer dörzsölik a fejbőrbe. A száraz, pikkelyes bőrre a zuzmó naponta 2-3 alkalommal alkalmazható. A gyógyszert nem lehet hosszú ideig használni. A kezelés időtartamát az orvos határozza meg.

A flucinar egy hormonális gyógyszer, amelyet súlyos gyulladásos bőrelváltozásokhoz használnak. A szerszámot az érintett bőrön naponta egyszer vagy kétszer alkalmazzák. A flucinarnak komoly mellékhatásai vannak, nem alkalmazható nagy területekre, és hosszú ideig alkalmazhatók. A gyógyszeres kezelés folyamata legfeljebb 7-10 nap.

A fentieken túlmenően a gombás természetű bőrgyógyászati ​​patológiák komplex kezelésében a szalicilsavat, ként vagy kátrányt tartalmazó kenőcsöket (kén-szalicilsav, kén-kátrány kenőcs, szalicilsav, kén-kenőcs) sikeresen alkalmazzák.

A zuzmó kezelésére szolgáló szalicilsalapot óvatosan kell alkalmazni, mivel a szalicilsav magas koncentrációja károsíthatja a bőrt és allergiás reakciókat okozhat.

A kénes gombaellenes kenőcs a megfosztás kezelésének egyik leghatékonyabb eszköze. Jelentős javulás figyelhető meg mindössze 5 napon belül a rendszeres használatuk után. A kenőcsöt naponta kétszer kell alkalmazni. Emlékeztetni kell arra, hogy a kén nagy toxicitással rendelkezik, ezért ne kezelje a nagy területeket az előkészítéssel, és hosszú ideig használja a készítményt.

A kénes kenőcs irritációt és szárazságot okozhat a bőrön, fokozott viszketést és allergiás reakciót okozhat. Nem ajánlott olyan betegeknél, akik túlérzékenyek az összetevőivel szemben, terhes nőknél és 2 év alatti gyermekeknél. Mindenesetre a kenőcset egyedileg a kezelőorvos választja ki, figyelembe veszi a mycosis típusát, a betegség súlyosságát, a lehetséges ellenjavallatokat és a beteg általános egészségét.

A legjobb kenőcs zsindelyek számára

A zsindely egy herpesz vírus által okozott fertőzés. Ezért a betegség kezelése antiherpetikus és vírusellenes szerek használatán alapul belső és külső használatra. A legtöbb zsindely kenőcsben aciklovir található. A legnépszerűbb és népszerűbb gyógyszerek a következők:

A kezelés során ajánlott naponta 6 alkalommal alkalmazni ezeket az alapokat. Ezeknek a gyógyszereknek a hatóanyaga képes behatolni a fertőzött sejtekbe, elpusztítja a herpeszvírust és megakadályozza az új fertőzött sejtek kialakulását. A gyors és stabil eredmény eléréséhez nem ajánlott megszakítani a kezelést, miközben javítja az állapotot. A vírus további elterjedésének megakadályozása érdekében a kenőcseljárást kesztyűvel vagy pamut tamponnal kell elvégezni.

A betegség súlyos formája esetén kortikoszteroid kenőcsöket írnak elő: Cinaflan, Sinalar, Flucinar. A hormonális kenőcs rövid szedéseket írt elő, mint hosszan tartó használat esetén, a bőr függőségét és atrófiáját okozhatják.

A herpesz zosteret gyakran súlyos neuralgikus fájdalmak kísérik, és ebben az esetben az érzéstelenítő kenőcsök használata javasolt (Ibuprofen kenőcs, ketoprofen).

A zsindelyek kezelésére a Panavir gélt rendelhetik. Ez egy hatékony eszköz, amely antivirális és immunmoduláló hatásokat biztosít.

Egy másik népszerű gyógyszer a Viru Merz vírusellenes kenőcs. Ez enyhíti a herpeszfertőzés jellemző tüneteit: a fájdalom, viszketés és égés, jelentősen csökkenti az akut periódus időtartamát és felgyorsítja a gyógyulást. A kenőcsöt vékony réteggel alkalmazzuk az érintett területekre naponta 3-5 alkalommal. A kezelés 5 nap.

A legjobb és hatékony kenőcs a vörös lapos zuzmóból

A vörös zuzmó gyakran krónikus formában fordul elő, időszakos exacerbációval. Komplex terápiában a szisztémás készítmények mellett külső felhasználásra szánt szereket használnak. A kenőcs alapjait kátrány alapján vagy kenőanyaggal kenje meg a kenőcs alapján a homoktövisolaj kenőcsével. A legjobb hatást a hormonális szteroidokat tartalmazó készítmények adják.

 1. Az Advantan népszerű vörös zuzmó kenőcs. Hatékonyan elnyomja az allergiás és gyulladásos bőrreakciókat, segít csökkenteni az erythemát, a duzzanatot, megszünteti a viszketést, irritációt, enyhíti a fájdalmat. A kábítószert naponta egyszer alkalmazzák az érintett területekre.
 2. A Celestoderm egy hormonális gyógyszer, amelynek hatóanyaga a betametazon. Kifejezett anti-allergiás, gyulladáscsökkentő hatása van, gyorsan enyhíti a fájdalmat és a viszketést, megszünteti a duzzanatot. Alkalmazza az érintett területekre vékony réteggel naponta 2-6 alkalommal.

A piros zuzmó helyi kezelésére az alábbi hormonhatású kenőcsöket használjuk, amelyeknek hasonló hatása van:

 • Hydrocortisone kenőcs (1%). Alkalmazza a bőrkiütést naponta 2-3 alkalommal.
 • Prednizolon kenőcs (0,5%). Kenje meg az érintett területeket naponta 2-3 alkalommal.
 • Kenőcs Flumetazon. Kezelje az érintett bőrt naponta kétszer.
 • Kenőcs Triamcinolone. Alkalmazza a bőrkiütést naponta 2-3 alkalommal.

A hormonális szteroidokat tartalmazó gyógyszerek hosszú ideig nem használhatók, ezeknek a szereknek a kezelését rövid kurzusokkal végzik, hogy elkerüljük a nemkívánatos mellékhatásokat.

Főbb ajánlások

Amikor megfosztjuk a fertőzést, döntő fontosságú a helyes diagnózis felállítása. A helytelenül választott kezelés veszélyezteti a fertőzés további fejlődését, a betegség átmenetét a krónikus stádiumba és a komplikációk kialakulását.

A zuzmók minden típusát a kurzus bizonyos kórokozói és jellemzői jellemzik, ezért bizonyos gyógyszerek kezelésére van szükség, amelyek hatékonyak a betegséget kiváltó gombák és vírusok ellen.

Az orvosok kategorikusan javasolják, hogy önmagukban ne kezeljék a betegséget, és javasolják, hogy ha gyanús kiütés, pikkelyes foltok vagy viszkető léziók jelennek meg a bőrön, azonnal forduljon orvoshoz.

Ne feledje, hogy a megfosztás számos formája fertőző, a környező emberek és családtagok is érinthetik a fertőzést. A betegség formájától függően az orvos kiválasztja a megfelelő gyógyszereket, amelyek képesek megbirkózni a problémával és garantálni a gyógyulást.

Válasz a hatékony kenőcs kezelésére a megfosztásra

Áttekintés №1

Néhány évvel ezelőtt elkapta a csípőt. Nagyon kellemetlen dolog. Piros foltok jelennek meg a mellkason és a karokon, amelyek viszketnek, pikkelyesek és viszketnek. A szemöldök fölött az arcon egy folt alakult ki. Leginkább attól tartott, hogy átmegy a feje fölött, nem akart kopaszolni. Kén-kenőcs-kenőcs és a Yam kenőcs Mazal zsebei.

Erős, specifikus szagú készítmények, ezért estére helyezték őket. De mivel a fertőzés során nem lehet mosni, úgy gondolom, hogy a környező szagot éreztem, bár megpróbáltam a fertőzött területeket alkoholos oldattal megtisztítani használatuk után.

Ezen túlmenően, az orvos a gombaellenes kenőcsöt Lamisil és Clotrimazole írta. Előkészületek segítenek, de nem annyira a kívánt esetben. Összességében több mint két hétig kezelték. Most megpróbálom elkerülni az állatokkal való érintkezést, azt hiszem, hogy a gomba a szomszéd kutyájával való kommunikációból származik.

Ellenőrizze a 2. számot

A közelmúltban rózsaszín foltok jelennek meg az egész testen. A kiütés kezdett egyesülni és viszketni, az egész test viszketett. Azt hittem, hogy allergiás reakcióm volt, de kiderült, hogy rózsaszín zuzmó volt. Hol tudtam elkapni, nem értem. Az orvos azt mondta, hogy a különleges kezelés nem szükséges, minden hamarosan el kell mennie. De antihisztamin kenőcsöket írt elő, amelyek enyhítik a viszketést, és néhány napot tanácsolták, hogy kén-salicil kenőcsrel kenje be a bőrt.

Segített nekem, egy hét múlva nem volt nyoma a bőrkiütésnek, a bőr tiszta volt. És az orvos azt mondta, hogy csak egyszer lehet rózsás zuzmó az életedben, a test immunitást produkál. És ez természetesen nagyon boldog.

3. szám felülvizsgálata

Találtam egy piros lapos versicolor-ot. A kiütés hirtelen kijött, fényes málna kiütés jelentkezett a mellkason, a hason, a hónaljban. A bőr nagyon viszkető volt, irritált és duzzadt, a hámlás megjelent. A bőrgyógyász azt mondta, hogy a betegséget autoimmun betegség vagy hormonális zavar okozhatja. Problémák vannak a pajzsmirigyben, azt hiszem, ez volt az oka.

A súlyos viszketés ideges bomláshoz vezetett, nagyon rosszul éreztem magam, ingerült lettem, éjszaka nem tudtam aludni. Az orvos szedatívokat írt elő, tablettákat és kenőcsöket írt elő. Erős hormonális kenőcsöt kellett vásárolnom Celestoderm, Prednisolone kenőcs. A fájdalmas tüneteket jól eltávolították, megszüntették a bőr viszketését és irritációját. Rövid kurzusokkal kezelték, mivel sok mellékhatásuk van. Most minden rendben van, a betegség visszaszorult.

http://netderm.ru/maz-ot-lishaya/

Rózsaszín zuzmó

Docens írta (a):

Helló 5 hónapig rózsaszín zuzmó van. De csak a bőrkiütés harmadik hónapjában kezdte el a kenőcsöket. A jóddal való bőrégetéssel súlyosbította a betegséget. Ezután egy bőrgyógyászhoz fordultam, és RL-t diagnosztizáltam, és az előírt terbinofin kenőcsöt, egyszeri mosás után a háztartási szappannal és jóddal mosottam. Egy héttel később ismét eljöttem, azt mondták, hogy folytassam a kezelést, és tanácsot adtak a klotrimazol kenőcsnek. Az első hónapban "terbinofin" krémmel és kenőcsrel használtam, sikerült meggyógyítanom a hátamon 4 kiütést (gyermek), de nem tudtam gyógyítani a fő anyai blúzot (a karomon). A jód megszűnt. A kenőcsöt 2 csövet töltöttem, klotrimazolra váltottam, elkezdtem a javulásokat, az anyai mell falai láthatóan elvékonyodtak és ragyogtak, de a súlyosbodás ismét megkezdődött, még 2 folt jelent meg a karon és a hátoldalon. Úgy gondolom, hogy én magam bűnös vagyok, hiszen hetente egyszer felvehetem a forró vízbe. Nem követtem az étrendet, de az elmúlt héten intenzíven fogyasztottam gyümölcsöket, részegítettem a "Alphabet" fitaminokat, most már Echinacea tinktúrát iszom. Mondd meg, érdemes folytatni ezt a kezelést, érdemes folytatni a klotrimazol kenőcs használatát? Tudom, hogy segített az ismerős kenőcsnek, de azonnal felhasználták, amikor megjelentek a vörös foltok. Segítség, kérem, tanácsot. Nincs lehetőség arra, hogy az orvoshoz menjen. A férjemmel élek, és van egy macska (otthon ül), csak beteg vagyok.

Miért gombaellenes szerek az RL? Nem étrendről és cuccról beszélek, de miért?

Hagyja a férjét a macskával, és menjen az orvoshoz. Megértem, hogy az utolsó látogatás régen volt.

Helena írta (a):

Helló 5 hónapig rózsaszín zuzmó van. De csak a bőrkiütés harmadik hónapjában kezdte el a kenőcsöket. A jóddal való bőrégetéssel súlyosbította a betegséget. Ezután egy bőrgyógyászhoz fordultam, és RL-t diagnosztizáltam, és az előírt terbinofin kenőcsöt, egyszeri mosás után a háztartási szappannal és jóddal mosottam. Egy héttel később ismét eljöttem, azt mondták, hogy folytassam a kezelést, és tanácsot adtak a klotrimazol kenőcsnek. Az első hónapban "terbinofin" krémmel és kenőcsrel használtam, sikerült meggyógyítanom a hátamon 4 kiütést (gyermek), de nem tudtam gyógyítani a fő anyai blúzot (a karomon). A jód megszűnt. A kenőcsöt 2 csövet töltöttem, klotrimazolra váltottam, elkezdtem a javulásokat, az anyai mell falai láthatóan elvékonyodtak és ragyogtak, de a súlyosbodás ismét megkezdődött, még 2 folt jelent meg a karon és a hátoldalon. Úgy gondolom, hogy én magam bűnös vagyok, hiszen hetente egyszer felvehetem a forró vízbe. Nem követtem az étrendet, de az elmúlt héten intenzíven fogyasztottam gyümölcsöket, részegítettem a "Alphabet" fitaminokat, most már Echinacea tinktúrát iszom. Mondd meg, érdemes folytatni ezt a kezelést, érdemes folytatni a klotrimazol kenőcs használatát? Tudom, hogy segített az ismerős kenőcsnek, de azonnal felhasználták, amikor megjelentek a vörös foltok. Segítség, kérem, tanácsot. Nincs lehetőség arra, hogy az orvoshoz menjen. A férjemmel élek, és van egy macska (otthon ül), csak beteg vagyok.

Miért gombaellenes szerek az RL? Nem étrendről és cuccról beszélek, de miért?

Hagyja a férjét a macskával, és menjen az orvoshoz. Megértem, hogy az utolsó látogatás régen volt.

Elnézést, de elolvasta még, amit írtam? Megkérdezel engem, megkérdezve, miért a kenőcs, ez a bőrgyógyász kinevezése. A lány alatt azt írod, hogy helyesen mondták, hogy ez a kezelés (a lány leírja a diétát is). Ismétlem, nincs lehetőségem az orvoshoz visszatérni, és kétségem merül fel, hogy az ajánlások megváltoznak.

Bárki, aki ezt az üzenetet olvassa, és aki ilyen problémával is szembesül - segített a klotrimazol, és nem feltétlenül nedves volt. Amint kizártam a fürdést, azonnal jobb lett! 2,5 hét múlva mindent megteszünk, és minden szinte eltűnt. Visszatérés mindenkinek!

És elnézést kérek :), de elolvasod, amit írsz? Két üzenetet látok Helen-től, ahogy én értem, különböző (.), Az első, amely az RL rövidítést használja, amely a "rózsaszín zuzmó" témában kizárólag PINK zuzmónak tekinthető. Leírja a többszínű zuzmó kezelését, amelyet valóban gombaellenes szerekkel kezelnek, de nem a legkisebb kapcsolatban áll a rózsaszín zuzmóval, valamint az "anyai plakk" kifejezéssel és ajánlásokkal, hogy ne mossanak, és különösen a meleg vizet. És ebben az esetben el kell kezdeni a diagnózis specifikációjával. És csak akkor beszéljünk az ajánlásokról.

A második üzenet egészében az ajánlásokat helyesen adjuk meg. A táplálkozás hatása kétséges, de a rózsaszín zuzmó tényleg nem tetszik, amikor mossuk, és nem igényel kenőcsöket (beleértve a gombaellenes szereket is).

Mielőtt megosztaná az RL kezelési receptjeit, kérjük, szétválasztja a legyeket a szeletektől: nem kell mosni a rózsaszín zuzmót, de nem érdekel a klotrimazol a magas harangtoronyból, mert ez a betegség nincs kapcsolatban a gombával. A sokoldalú zuzmó (amelyet eredetileg ebben a témában nem tárgyaltak) gombaellenes szerekkel kezelik, de nem reagál a vízre.

http://www.medsovet.info/forum/topic_180951/page_5