logo

Proffs száraz sampon Proffs professzionális száraz sampon zsíros hajra - vélemények

Száraz sampon Proffs Professional száraz sampon zsíros hajra

 • Proffs - összes értékelés (1)
 • Száraz sampon Proffs Professzionális száraz sampon zsíros hajra (1)

ulianna86
Krasnodar aktív résztvevő

Proffs száraz sampon Proffs professzionális száraz sampon zsíros hajra február 13, 19:41

Továbbra is szétszórom sztereotípiáimat a száraz samponokkal kapcsolatban, és örömmel tesztelek minden új mintát, ha hívhatod őket))

A mai poszton a kedvenc márka Proffs száraz samponjáról beszélünk.

A Proffs száraz sampon a lányok nélkülözhetetlen asszisztense, és a leggyorsabb módja a haj frissítésének és tiszta megjelenésének néhány perc alatt.

A hajamnak van egy örök problémája - aktív gyökerei, de ugyanakkor maga a haj száraz, vékony és a fejbőr szennyeződése azonnal látható, és ha figyelembe vesszük a perfekcionizmust, akkor egy jó változatot kap az örök fejfájásról - a haj gyakori mosása. Ilyen luxus télen nem engedhetem meg magamnak, máskülönben még törékenyebb hajat kapok, így mindig legalább egy napra halasztom a mosást. Ezért a télen kezdem aktívan felhalmozni a száraz samponokat.

"A márka legfontosabb elképzelései a stílus, a fényes egyéniség, a kreatív impulzus és a korlátlan képzelet kiválasztása."

Költség: körülbelül 350 rubel.
Térfogat: 150 ml

A haj száraz tisztítására tervezték, frissességet és tisztaságot kölcsönöz, a samponozás közötti időközönként újraélesíti az olajos, tompa hajat.

A természetes eredetű abszorbensek hatékonyan kiküszöbölik a szennyezést és visszaadják a természetes haj fényét.

Styling szerként használható a stílusformáláshoz.

Összetevők: bután, izobután, propán, alkohol-denát, Solanum tuberosum (burgonya) keményítő, alumínium-keményítő Octenyl-szukcinát, Aqua, kokotrimonium-metoszulfát, hidratált szilícium-dioxid, parfum.

Használat: alaposan rázza meg a palackot. Egyenletesen szórjunk be egy kis mennyiségű sampont a hajgyökerekre 10-15 cm távolságból, hagyjuk 2-3 percig, fésülködj és hajszálra tedd. Kerülje a szembe jutást és a ruházatot.

Termelői ígéretek:
- A haj tisztítása 1 percig a haj mosása nélkül.
- Kötet a gyökértől a csúcsig.
- A haj természetes színe és ragyogása.

Csomagolás:
Egy kis üveg világos rózsaszín színű. A kézben az üveg nagyon kényelmes, nem csúszik. A permetező megfelelően működik, egy pillanatra a termék optimális mennyiségét adja. Kellemes kozmetikai, virágos aromája van. Szóráskor nem fojtogató, nagyon finom. A sampon nagyon könnyen és gyorsan elnyeli a felesleges faggyúszennyezést. Nem hagy fehér jeleket és plakkokat. A gyökereken nemcsak friss és tiszta megjelenés, hanem további térfogat is van. Arra a következtetésre jutottam, hogy a sampont további alaptérfogatra is használhatjuk a stílus kialakításakor! Egyébként nagyon sok fodrász használja ezt a módszert.

Azt is megjegyzem, hogy a sampon alkalmazása után a gyökereken lévő haj nem lesz száraz, de lágy marad. Sampon frissességet ad a hajnak, nem matt, nem okoz viszketést vagy korpásodást, nem szárítja a haját, és nem hagy ragadósságot!

Megfelelő árú és megfizethető áron.

http://sponzhik.ru/proffs/suhoy+shampun+proffs+professional+dry+shampoo+for+oily+hair

Száraz sampon Proffs Professzionális száraz sampon zsíros hajra félig professzionális hajszárító hajra 3 in 1

Üdvözlet! Továbbra is kipróbálom a kozmetikákat a PROFFS szőr cégek számára. Menj a már hatékony, kisállatra, száraz samponra. Régebben ismertem a Baptiste száraz sampont, egyáltalán nem lenyűgözött, és nem láttam semmilyen hatást.

Helló mindenkinek! A 21. században az élet üteme megköveteli, hogy mindig jól ápolt legyen, és ugyanakkor mindent nagyon gyorsan tegyen, és az olajos haj egyáltalán nem segít nekünk. Gyermekként hetente kétszer megmossa a fejét, és tartsa tisztán és frissen a haját. Tudjon meg többet »mi, most már a harmadik napomban kövérek.

Először próbáltam száraz sampont, és örültem. Először is, nagyon kellemes, könnyű illatú. Másodszor, nem por, és nem hagy hátra a fehér nyomokat. A haj alkalmazása után tiszta és morzsás, jó gyökér van. Tovább »nd volume.

Előfordul, hogy a tükörbe nézel, és látod, hogy a hajam unalmas, és nem friss, még akkor is, ha tegnap mosottad a hajat. És futtatnia kell valahol, és nincs ideje a haj mosására. Ezekben az esetekben száraz sampon van.

Helló mindenki! Tudta, hogy a PROFFS termékeket ugyanabban a gyárban gyártják, ahol kozmetikumok készülnek a svéd királyi bíróság számára?) Jó, hogy a PROFFS szintén nem veszi a királyokat a gyülekezési sorból!

Már régóta ismerem a proffs márkát, sok pénzem kedvence és ez a rózsaszín design, csak nem hagyhattam közömbösnek :) A PROFFS márka Svédországban készült, így minősége csúcsminőségű. Ma szeretnék odafigyelni.. Tovább »Száraz sampon 150ml száraz samponhoz.

Ez nem az első száraz sampon a polcomon, így valami összehasonlítható volt. A gyártótól: Hol lehet megvásárolni és mennyit? Általában nem tudom, hogy ez a termék kiskereskedelmi kozmetikai üzletekben kerül értékesítésre, de van egy csomó online áruház, ahol lehet.

Ez volt az első száraz sampon, amit megpróbáltam. Nem illettem abszolút, nem vettem észre a hatást. Használat után mindenképpen szükséges volt a hajat összegyűjteni a farokba, mivel a haj nem volt tiszta. Amit a hajamra szaggattam, ami nem... Olvass tovább!

Szia mindenkinek A PROFFS márka száraz samponjáról szeretném elmondani, őszintén szólva, ritkán használom ezeket az eszközöket, mert allergiásak lehetnek, korpásodás formájában.

Jó nap mindenkinek! A közelmúltban gyakran kezdtem száraz samponokat használni, mivel reggel reggel katasztrofálisan rövid volt, és sok időre van szükségem ahhoz, hogy elkapjam.

Száraz sampon - egy igazi varázspálca! Régebben azt hittem, hogy ezt az eszközt nélkül is megteheted, de nem! Négy oka annak, hogy miért van szükség száraz samponra, és miért legyen pontosan ez a száraz sampon Proffs! Vannak köztünk lányok.. Tovább »és akik nem tudják, mi a száraz sampon?

Hello barátok! Mindannyian folyamatosan futunk. Sietünk. Siess. Késő. És ebben a folyamatos rohanásban nincs mindig szabad pillanat a tisztításhoz. És mindig az ALL STO!

Üdvözlet! Száraz sampon Proffs Professzionális száraz sampon zsíros hajra félig professzionális hajszárító hajra 3 in 1... További információ.

Jó napot! Száraz samponokkal találkoztam több mint egy évvel ezelőtt, és a szőrtisztító és -formáló eszközeimben maradtak. Elengedhetetlen dolog! Néhány hónappal ezelőtt a PROFFS márka száraz samponjáról tanultam Instagramból. A hely.. További információ »pki: Magnet-Cosmetic. Ár: 320 dörzsölje.

Helló mindenkinek! Hosszú szőke hajom van, a fejem egy nap. De vannak idők, amikor nincs idő, hogy mossa meg a hajat, mert hosszú ideig szárad, vagy más rendellenes helyzetekben.

Nem szeretnék nagy mennyiségű pénzt költeni a kozmetikumokra, és leggyakrabban találok magamnak egy jó piacon jó minőségű termékeket. Tehát amikor úgy döntöttem, hogy megpróbálom a száraz sampont, először is felhívtam a figyelmet a költségvetési tételekre. Olvastam tovább »másodszor, az első száraz sampon volt a syoss-tól.

Ó, nem szeretem a rossz véleményeket, de mit tegyek! Már régóta szeretnék kipróbálni egy hasonló sampont, hogy hordozzon velem a táskámban, ha megfelelőnek kell lenned, és az első frissességet nem lehet nyomon követni a fejeden.

Száraz sampon Proffs Professzionális száraz sampon zsíros hajra. Rámutattam az olcsó költségeire: azt gondoltam, hogy egy ilyen áron valószínûleg egy teljes értelmetlen.

Helló mindenkinek! Harmadik alkalommal veszem ezt a száraz sampont, nem vagyok boldog. Kipróbált és más márkák - nem így. A PROFFS árkategóriájában a legjobb. nem rendelkezik éles kémiai szaggal, a PROFFS-nak kellemes illata van, nem „fehéríti” a haját, ott van egy spray.. Tovább »szőke és barnák (világos és sötét),...

A száraz sampon használata a régi „kék” álmom volt, szó szerint aludtam és láttam, hogy legalább 3 naponta egyszer mostam a fejem, mint reggel, amikor láttam a jégcsapokat a fejemre, ami nem utalt magamra tegnap, a kezem apró mozgásával permetezem a hajam csoda.. További információ »egy örök megoldással, és most repülek...

Egy kicsit a hajamról: vékony, egyenes hajom van, teljesen térfogatmentes. A fejbőr olajos, ezért minden nap meg kell mosni. Ezért a száraz samponnak nekem és kínzott hajamnak kellett volna valódi megváltásnak lennie.

Helló mindenkinek!)) Én, mint sokan, néha olyan problémával találkozol, amikor valahová kell menned, és nem volt idő, hogy előre mosd a hajat. És akkor mi? Ahhoz, hogy összegyűjtse a hajat egy zsemle, hogy a haj zsíros gyökerei és általában a lógó jégcsapok nem látszanak? Nem,.. Bővebben »ez nem így van!

Jelenleg ez a legjobb száraz sampon, amit megpróbáltam. Megpróbálom objektíven leírni mind az előnyöket, mind a hátrányokat. Hadd kezdjem azzal a ténnyel, hogy a hajam vékony, és mi a kötet, nem hallották. Ebben az esetben gyorsan szennyezze. Saját p.. További információ »az két nap alatt. Általában a legjobb és nem kívánja.

Száraz sampon - csak nélkülözhetetlen eszköz vészhelyzet esetén. Később hazatért, a haját több napig nem mossuk, és szappanra volt szükség, de nem volt idő és erőfeszítés a hajának mosására. Ilyen esetekben a száraz sampon varázspálcává válik. Nem értem.. Olvass tovább »ala összetételben, az érzéseimről beszélek.

Egy évvel ezelőtt megvettem ezt a terméket, azt hittem, hogy hetente egyszer megmentettem a fürdőzésre szánt rendetlen hajból. De a várakozásom nem értett egyet a valósággal.

Amikor láttam ezt a sampont a pulton egy kozmetikai áruházban, nagyon érdekeltem! A samponok az én gyengeségem. Hosszú, szeszélyes, vegyes hajom van, ezért folyamatosan keresek valami újat, ami gondoskodik róluk.

Nem értem egyet a száraz sampon negatív értékelésével. Számomra ez egy nagyszerű termék, és ezért. Olyan helyzetekben, ahol nincs idő a teljes körű ellátásra - mosás, balzsam után, vagy akár masochka ELŐTT, szárítás, stílus - pótolhatatlan dolog!

Olvasva a negatív véleményeket erről és más száraz samponokról, úgy tűnik, hogy az emberek nem szeretik a száraz sampont termékként, és nem az adott márka száraz, samponját, ami téves és félrevezető azoknak, akik olvassák a felülvizsgálatot.

Láttam ezt a száraz samponpermetet az egyik online áruházban, és a kíváncsiság jobb lett. Gyártó: Wish & Wei AB, Svédország Kötet: 150 ml. Ár: kb. 200 rubel. Valószínűleg sokan voltak ilyen helyzetek: otthon ülsz anélkül, hogy aggódnád a cél miatt.. Tovább »a petesejtek nem túl frissek, és hirtelen meg kell futnod valahol,...

Jó napot, kedves értékelők! Soha nem használtam ilyen száraz sampont. Láttam egy proffs proffs professzionális száraz sampont zsíros haj-sampon félig professzionális samponnak, egy száraz tisztításhoz egy online áruházban.

Megvettem ezt a sampont az Optima-ban, amikor először hallottam a száraz samponokról, úgy döntöttem, hogy megpróbálom, mert Vannak helyzetek, amikor valahol este jársz, például a munka után, és a fej már piszkos, és nincs lehetőség arra, hogy mossa le, így a gyártó ígér: - ig.. Tovább »3 percig víz nélkül keres haját - kötet a gyökérről...

http://otziv.net/suhoj-shampun-proffs-professional-dry-shampoo-for-oily-hair-poluprofessionalnyj-dlya-suhogo-ochishcheniya-volos-3-v-1

Le a farokkal a PROFFS száraz samponnal!

Azt hiszem, sokan találkoztak egy helyzetben: a fejet mossuk tegnap, és a haj elvesztette a kötetét és a jelenlétét, és ma van egy fontos találkozó. Vagy egy utazáson van, váratlanul egy dátum volt, a vizet kikapcsolták, és a haj már nem volt komoly. Ilyen helyzetekben sokan gyakran elítélték a farkukat. A PROFFS száraz samponnal azonban biztonságosan el lehet távolítani a gumit.

Száraz sampon

Hogyan működik a száraz sampon?

Általában száraz por, amely képes a szennyeződések és a zsírok felfogására és elnyelésére a fej felületéről. Alkalmazása után fésülködnie kell a hajon, hogy a részecskéket szennyeződéssel húzza le - így történik a tisztítás. Meg kell jegyezni, hogy ez nem alternatívája a fej mosásának, csak a frissesség meghosszabbításának lehetősége, mivel ez nem a bőr és a haj teljes tisztítása, hanem csak átmeneti átalakulás. Nagyon kényelmesen utazhat a leállás és egyéb vészhelyzetek során.

Most a száraz samponokat leggyakrabban permet formában állítják elő, mint a legegyszerűbb felhasználási módban. Az ilyen spray-k rendszeresen lógnak rám a polcokon, soha nem tudhatod, mikor egy piszkos fej és valami fontos fog fogni egy időben. Ezért különösen érdekes az új jó termékek megismerése, különösen, ha nem engedheti meg magának, hogy megengedje magának.

PROFFS Száraz sampon zsíros hajra

Előttem 2 sampont tartottam Syoss és Schwarzkopf során, ezért automatikusan megnézem az újat. Egy üveg sampon rózsaszín, azonnal ad nekem, de egy kicsit - gyorsan felemel. Nos, nézd meg. A permetezés előtt a permetet jól meg kell rázni és az egyes szálak gyökereire 10-15 cm távolságra kell felhordani. Ezután hagyjuk 2-3 percig hagyni, és fésűvel próbálja meg kaparni a szennyeződést. Az első dolog, amit észrevesz, a szag. Ő az, de az előző eszközökhöz képest sokkal kevésbé tolakodó és még kellemesebb is számomra. Ugyanakkor nem tart sokáig. Ezt a tételt pluszként helyezem el. Nagyon örültem, hogy a samponnak nincs ilyen fehéres színe, és a sötét gyökereim nem váltak szürkére. Jó spray-t, és a hangerőt, ami hosszú ideig tart. A barátnőm lövöldözött vele, hogy a haját hozza, és azt mondhatom, hogy a haja egy csomó bókot húzott le. A tiszta fej hatása egy napig tartott velem, és hosszú távon nem mondanám, hogy a sampon káros hatással volt a száraz hajomra. És voltak olyan képviselők, akiket a túlszárítás miatt félretettem.

Összetevők: bután, izobután, propán, denaturált alkohol, burgonyakeményítő, alumíniumsó, víz, kokotrimónium-metoszulfát (antisztatikus), hidratált szilícium-dioxid Parfum (szorbens parfüm)

Leginkább meglepődtem az a tény, hogy az utazásom után, ahol én vettem, és ahol nemcsak hasznos volt számomra, a bank még mindig súlyos volt. Az előző Syoss 5-ös felhasználása után véget ért. Ezért csak nagyon pozitív benyomásaim vannak a samponnal kapcsolatban, és még egy kicsit szomorú, hogy sok vegyes értékelés van az interneten. Én magam is többet fogok és tanácsot adok másoknak, végül is, a sampon nem egy lakás, megengedheti magának, hogy más dolgokat kipróbáljon.

http://beautyreporter.ru/2017/02/dry-shampoo-proffs/

Proffs sampon a sötét haj száraz tisztítására "Brown"

leírás

Sampon a sötét haj száraz tisztítására "Brown"

Javasoljuk, hogy vásároljon 5 vásárlót.

Hozzáadva a kívánságlistához 15 alkalommal.

Használati módszer

Rázza meg alaposan. Egyenletesen szórjunk be egy kis mennyiségű sampont a hajgyökerekre 10-15 cm távolságból, hagyjuk 2-3 percig, fésülködj és hajszálra tedd. Kerülje a szembe jutást és a ruházatot.

Hatóanyagok / összetétel

Bután, izobután, propán, alkohol-denát, Solanum Tuberosum (burgonya) keményítő, alumínium keményítő Octenyl-szukcinát, Aqua, kokotrimonium-metoszulfát, hidratált szilícium-dioxid, Parfum.

Vélemények a "Brown" sötét hajának tisztítására szolgáló samponról:

Csodálatos benyomásom van a samponról. Senki nem adja hozzá a kötetet, még Batist XXL-t sem.
Számomra megváltássá vált.
A fej valóban barna színű, de valójában barnára is vonatkozik, hogy ne hagyjon fehér jeleket.
Nem mondok semmit a szagról, már megszoktam, hogy egyáltalán nem veszem észre.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A haj mennyisége A sötét haj frissítése

A termék kategóriái

Csodálatos benyomásom van a samponról. Senki nem adja hozzá a kötetet, még Batist XXL-t sem. Számomra megváltássá vált. A fej valóban barna, de ezért saját.

http://beloris.ru/item/shampun-dlya-suhogo-ochishcheniya-temnih-volos

Száraz hajsampon Proffs-tól

visszahívás

Elmondom neked egy olyan eszközt, amit nem régen felfedeztem. Véletlenül tanultam róla. A munkában az Arany Apple-ben vagyok, tanácsadó lányokkal beszélek. Azt mondták, hogy van egy új eszköz, olcsó száraz sampon. Volt egy tesztelő a boltban, az egyik lány próbált - az eredmény nagyon elégedett volt, a piszkos bangkok, amelyek jégcsapokkal lógtak, észrevehetően felfrissültek. Szeretem mindenféle új elemet, és úgy döntöttem, hogy próbálom meg ezt a permetet is. Sőt, az ár elégedett, a professzionális száraz samponok legalább 2-szer drágábbak. A szomszédokkal is kellemetlen helyzet állt elő, amikor a hideg és a meleg vizet több napig is kikapcsolták. Ki kellett mennem, hogy sürgősen dolgozzam, valahogy meg kellett görgetnem a farkam. Ezért érdekelte a száraz sampon, így minden meglepetés esetén kézben voltam. Végül azt használtam, amikor túl lusta voltam, hogy mossam a hajam, vagy frissítsem a szálakat az arcomon, itt gyorsan piszkosak. A hajam vékony, kötet nélkül, és még mindig nyomja. Általában a hajam minden második nap, majd a második napon már elvesztik a megjelenést és ráncosnak tűnnek.

- Tényleg térfogatot ad és eltávolítja a haj zsírosságát.
- A haját újrafestölheti valamilyen permetezéssel.
- Kicsit időt vesz igénybe, tedd fel, várt 2 percet és fésült ki a maradék port.
- Megőrzi a természetes haj fényét

- Éles virág illata.
- Továbbra is enyhe érzés az alátét hiánya, a haj érintése kemény.
- Gyorsan végződik, 2 hónapig volt elég, hetente kétszer használtam

A fotós hajban a mosást követő harmadik napon. Alkalmazott száraz sampon, majd hajlított vas. A csúnya illatra csökkentett sampon értékelése, túl intenzív virág illat. A többi hiányosságot még fel lehet állítani. Hasonló termékeket próbálok kipróbálni más márkákból, például Klorane-ból vagy Rene Furterer-ből, ahol a kompozíciók többet kérnek.

http://www.ladiesproject.ru/public/sukhoi-shampun-dlya-volos-ot-proffs

Proffs száraz sampon értékelés

Csak tavaly tavaly száraz sampont fedeztem fel magamnak. És ez csak azért van, mert a kedvenc porom, amit dörzsöltem ínyben a gyökerekben fájdalmasan drága vásárolni kezdett. Ez a sampon az én gyűjteményem egyik leginkább költségvetése. És ez az ő fő pluszja :)

Rendszeres csomagolás, jó permetező, semmi eltömődött. Erős fúvókát hoz létre, szétszórva. Több pontosságot szeretnék elérni az alkalmazásban. Amikor megpróbálom alkalmazni a whiskyre, az arcom felét is samponnal borítom, ami kellemetlen. Nagyon jól és eléggé rázzuk, hogy a gáz és a sampon egyidejűleg véget érjen.

A gyógyszert erős virág illata jellemzi. Nem mondhatom, hogy nagyon csúnya, de nem kellemes sem - mint sok olcsó hajlakkhoz. Nagyon finom port permeteznek, nem látható a gyökereimen, nem fésülök semmit a célból. Természetesen a gyökerek könnyebbé válnak, de színezésem nem tragédia.

Természetesen a haj sampon frissül: eltávolítja a zsírosságot, eltávolítja ezt a csúnya szétesést a szálakba. De a gyökereket keményen, csúnyaul érinti. Ugyanakkor nem látok további kötetet. Jobb, ha a haját legkésőbb egy nap múlva mossuk, mivel a szálak, bár nem sózottak, a rasztaba esnek.

(A fej mosását követő második nap estéig):

A mínuszok közül azt is kiemelném, hogy hatástalan: 7 alkalmazásra elegendő volt.

Ár: 300 rubel
Értékelés: 3. Biztos vagyok benne, hogy sokkal kellemesebb lehetőségek vannak.

http://beauty-maniacs.livejournal.com/79694.html

PROFFS A zsíros haj száraz samponhoz, 150 ml - a tulajdonosok véleménye

Mielőtt bármilyen terméket vásárolnánk, ebben az esetben a PROFFS For Dry Shampoo-t. jobban olvassa el az első véleményeket erről. Nézd meg, mit mondanak a PROFFS-ról Oily Hair Dry samponhoz, 150 ml-es tulajdonosokhoz, saját véleményedet és vásároljatok.

Ha még nem áll készen vásárolni, akkor nézze meg a specifikációkat, olvassa el az árakat, vagy olvassa el a vitát.

Összes értékelés

Értékelés: 5 - Felülvizsgálat: John Doe

Megjegyzés: Már egy ideje használom. Kétértelmű benyomások, amíg tovább nem használom a PROFFS For Oily Hair Dry sampont, további 150 ml-t.

Legjobb termékek

 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>
 • Részletek >>>

PROFFS Oily Hair Dry samponhoz, 150 ml minden tulajdonos véleménye

Talán az oldal nem mutatja be a Runet összes értékelését, de megpróbáljuk összegyűjteni az összes információt a PROFFS For Oily Hair Dry samponról, 150 ml-t, és bemutatni a felhasználónak felülvizsgálat céljából. Írja be üzeneteit a "Vita" részben, hogy megoszthassa a benyomásait, és jó vásárlást kíván.

Az árak, jellemzők, paraméterek, vélemények, fórum és megbeszélések termékeinek online katalógusa. Válasszon és vásároljon!

A modellleírásban szereplő információk csak tájékoztató jellegűek. A vásárlás előtt mindig keresse meg a kiválasztott online áruház jellemzőit és áruk csomagolását.

http://top-cena.ru/reviews-29736899.html

Száraz sampon Proffs frissíti a barna hajat

Megment, ha nincs idő a teljes samponra! Az első száraz sampon sötét hajra! (sok fotó)

Bizonyos ponton rájöttem, hogy csak szükségem van egy száraz samponra. Néha vannak olyan idők, amikor sürgősen szükség van egy tiszta fejre, és nincs idő alaposan mosni és szárítani. Sötét haja sampont talált és vásárolt

Sampon balonchikban, hajlakkban van. Balonchik kicsi és erős. Belül van egy vasgolyó (használat előtt mindig fel kell rázni..

Leírás és összetétel

Spray, mint egy lakk. Permetez egyenletesen és "bolyhos".

Szóval, ez a hajam 2 nappal a fürdés után. Minden nap mosom a fejem - a hajom zsíros.

Általában nem fújom a hajam nagyon erősen, majd az ujjaimat használom a száraz sampont a hajamba.

Aztán megyek, hogy felöltözöm és öltözzek. Majd fésülj, és ez az, ami van

Amint láthatod, az eredmény az arcon A fej tiszta lesz, mintha csak most mosott volna. Ezt követően még néhány napig nem tudom mosni a hajam.

Mint látható, ez egy száraz sampon sötét hajra. Ez nagyon kényelmes, mert a szokásos száraz sampon fehér hajú sötét hajra esik.

Az egyetlen negatív - a haj nagyon furcsának tűnik. Nem száraz, de ugyanúgy, mint egy raid. Nem látható, de ha megérinti a haját - úgy érezhető. Elvileg ez nem mínusz, de teljesen normális, hogy valami marad a hajon

Mindenképpen ajánlom a sampont minden zsíros hajú, sötét hajú fiatal hölgynek

Költsége 185 rubel a Beauty Home-ban (a promóciós kód belsejében egy kedvezmény).

És azoknak, akik inkább a szokásos sampont részesítik előnyben, ajánlom ezt.

Nem is tudom, mit mondjak... olajos fényesség igen, eltávolítható, de utána tisztítsa meg a haját? Nem lehet lazán viselni, de a faroknál...

Már régóta meg akartam próbálni a száraz sampont, és a bolt nem fogott mindent. De itt, az első rendelésemre a http://beautyhome.me-nál láttam egy nagyon olcsó, száraz sampont, és csak sötét hajra volt szükségem - http://beautyhome.me/proffs/product/proffs-sredstva-dlya-volos-shampun- d...

Azonnal úgy döntött, hogy próbálja ki, különösen mivel az ár csak 185 rubelt.

Ma megkaptam a megrendelést, és úgy döntöttem, hogy azonnal ellenőriztem.

A hajam sérült, száraz és száraz a gyökereken. Sooo vékony, bolyhos, szemtelen, göndör. Festett, de az elmúlt 3 hónapban megállt a festés, és megszüntették a hajszárítóval és hajszálnyílással történő szárítást, mert a hajam csak elkezdett kimerülni (próbálom kezelni a hajat maszkkal (Sapsibo Ayrku)), de eddig nem látom az eredményeket. 1-2 nap, de egy évvel ezelőtt tanítottam magam, hogy hetente kétszer mossam a hajam, általában szerdán és vasárnap, aztán szombat - a negyedik nap az utolsó alkalomtól, hogy mossa meg a haját, csak egy jó alkalom a száraz samponra.

Látható, hogy a haj a gyökereken zsíros, fényes, teljesen térfogatmentes, először egy kis samponnal szórva csak néhány szál tetején, felemelve őket.

Látható, hogy a haj, ahogy fehér virággal borították, napfényes fotók.

Meg szeretném jegyezni, hogy ennek a samponnak a permetezője nagyon erős nyomás, és egy nagy adagot permetez, ami véleményem szerint jelentős pénzhiány (először is, nagyon gazdaságtalan, másodszor nehéz szabályozni.

Továbbá, az utasítások szerint 2-3 percet kell várni, majd fésülni, valószínűleg 7 percet vártam, és fésültem, az eredményt idegesítettem, de nem volt ragyogás, de nem volt kötetlen, a hajam csúszós volt, rendetlen volt a hajam, és nem is volt szemmel. nagyon kellemes, mint a szintetikus acél...

Ismét a fürdőbe mentem, és több pénzt tettem, most már nem csak a fej tetején, hanem egy nagyobb hajfelületen is, felemelve őket a gyökerekre, 7 perc múlva a gyökereket a kezeimmel megvertem, és vastagabb lettem, de még mindig látta, hogy a szőr piszkos, az ilyen kézi manipulációk után a kötet általában rövid élettartamú, általában nem fogok dolgozni.

Aztán végül úgy döntöttem, hogy csinálom a farkát. Kaptam egy kis hajat, és a tetejére szórtam ezt a dolgot, egy farokhoz kötöttem. Véleményem szerint tehát teljesen elfogadhatónak bizonyult. Valószínűleg néha használni fogom, de általában száraz sampont akarok vásárolni Lush-tól, jó dolgot mondanak, de soha nem fogok eljutni Lush...

http://xlebez.ru/suhoj-shampun-proffs-refreshes-brown-hair/

Száraz sampon Proffs és por a bazális térfogathoz: tesztvezetés

Írta: She Wolf · Közzétéve: 08.01.01 · Frissítve 2018. július 7.

Helló mindenkinek! Az életben mindenkinek van pillanata, amikor egy fontos esemény hirtelen elesik a fejére, és nincs ideje a mosására. Ilyen esetekben a száraz sampon a mentésre kerül. Töltsön három percet, és térjen vissza a haj mennyiségére és lágyságára? Úgy hangzik, mint az abszolút mágia, de ma már valósággá vált. Hadd mondjak el egy pár ilyen mágikus palackról - Proffs Professional száraz sampon zsíros hajra és fiatalabb nővére por a gyökér haj mennyiségére - Volume Powder.

Száraz sampon Proffs Professional száraz sampon zsíros hajra és por a gyökér mennyiségére Proffs térfogatpor

elvárás:

 • Száraz sampon A Proffs Professional száraz sampon frissességet és tisztaságot nyújt, a samponozás közti időközönként újraélesíti az olajos, tompa hajot, a természetes abszorbensek pedig hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és helyreállítják a haj természetes fényét.
 • Alsó por Proffs térfogatpor - ideális a texturális térfogat kialakításához, erős rögzítést és hosszú távú kötetet biztosít. Ez lesz a tökéletes megoldás a vékony hajra. Távolítsa el a haj túlzott zsírosságát, lehetővé téve, hogy ritkábban mossa le őket.

valóság:

Kezdek samponnal.

Száraz sampon Proffs Professional száraz sampon zsíros hajra

Tetszett, hogy nem hagy fehér jeleket, biztonságos a sötét hajra. Azonban a sampont nagyon óvatosan kell használni, és a gyökerektől nagy távolságra kell permetezni, mivel a termék még mindig súlyozza a hajat. Ami az érzéseket illeti, a tisztaság és a frissesség érzése egyáltalán nem jelenik meg, hanem csak az az érzés, hogy a hajra valami ragadós és nehéz volt.

Száraz sampon Proffs Professional száraz sampon zsíros hajra

Vizuálisan, túl kevés ahhoz, hogy megváltozzon, hosszú ideig fésülködnie kell a haját, és tartósan legalább egy kötetet kell adnia. Az olajos hajra alkalmas, igaz, de ugyanakkor lehetetlenné teszi őket. Nem a legjobb sampon az életemben, adok neki három és egy mínusz.

Por a bazális térfogatra Proffs térfogatpor

De nagyon tetszett a por. Egy kis mennyiség elég ahhoz, hogy felemelje a hajat a gyökereken. Gyorsan felszívódik a hajba, nem hagy maradékot, nem szárad, mint a sampon.

Por a bazális térfogatra Proffs térfogatpor

Az egyetlen hátránya, hogy ne habozzon, miközben alkalmazza, nagyon gyorsan megolvad a kezeden, majd meglehetősen nehéz lemosni a pálcák ragadós maradványait.

Száraz sampon Proffs Professional száraz sampon zsíros hajra és por a gyökér mennyiségére Proffs térfogatpor

Tehát, a duett figyeléséből, véleményem szerint csak a babapor érdemel.

http://www.beautylabs.ru/reviews/hair/suhoy-shampun-proffs/

PROFFS Száraz sampon sötét hajra 3 in 1, 150 ml / Art. [$ product.ProductActions.product_gallery.code $]

A haj száraz tisztítására tervezték, frissességet és tisztaságot kölcsönöz, a samponozás közötti időközönként újraélesíti az olajos, tompa hajat.

 • A haj tisztítása 1 percig a haj mosása nélkül
 • Kötet a gyökerektől a végéig
 • Természetes hajszín és ragyogás

A haj száraz tisztítására tervezték, frissességet és tisztaságot kölcsönöz, a samponozás közötti időközönként újraélesíti az olajos, tompa hajat.

 • A haj tisztítása 1 percig a haj mosása nélkül
 • Kötet a gyökerektől a végéig
 • Természetes hajszín és ragyogás

A haj száraz tisztítására tervezték, frissességet és tisztaságot kölcsönöz, a samponozás közötti időközönként újraélesíti az olajos, tompa hajat.

http://beautyhome.me/proffs/product/proffs-sredstva-dlya-volos-shampun-dlya-suhogo-ochischeniya-volos-3-v--5744/