logo

Hogyan kell alkalmazni a Rivanolt a szőrtelenítéshez - utasítások, vélemények

A modern kozmetika kiterjedt szőrtelenítő termékekkel rendelkezik. Ezek közé tartoznak a radikális és konzervatív módszerek, a high-tech és népi módszerek, a szalon és az otthoni eljárások. A gyártók a meglévő módszerek javítására és az „ideális” epilációs eszközök megtalálására összpontosítanak, míg a növényzet új kezelési módjai spontán születnek az emberek között. Az egyik ilyen recept, amelynek hatékonysága semmit sem ismert, a szőrtelenítés a Rivanol segítségével.

A Rivanol epilálásnak való kitettség elve szerint ez a kémiai depilációs módszereknek tulajdonítható: a készítményt olyan bőrfelületre alkalmazzuk, amelynek hatóanyaga romboló hatást gyakorol a hajszálra, és behatol a bőrre a hajhagymára.

A Rivanol gyógyszerről

Mi a Rivanol? Célja szerint egy sebészek, nőgyógyászok, bőrgyógyászok, valamint szem- és ENT-orvosok orvosi gyakorlatában használt antiszeptikum.

A Rivanol-etakridin-laktát hatóanyaga kifejezetten antimikrobiális hatású, és főleg külsőleg oldatok, kenőcsök vagy paszták formájában, valamint befelé tabletták formájában használatos fertőtlenítésre és megelőzés céljából számos betegségben.

A szőrtelenítésre elsősorban a tabletták és a Rivanol porok felszabadulását érdekli. A bórsavat vagy finom kristályos, sárgás porokat tartalmazó zúzott tablettákból elkészül a megoldás, amellyel eltávolíthatja a hajot az arc vagy test bármely részéből. A Rivanol vagy annak analógjai, az Etodine, az Akrinol, az Acricid, az Ethacridine nevű készítményeket is megvásárolhatja.

Jelenleg a Rivanol gyógyszertárakban egy új, továbbfejlesztett formulával, bórsavval, a referenciakönyvekre és a régi cikkekre vonatkozólag áll rendelkezésre, korábban csak egyedi helyeken és bórsavval lehetett megrendelni. Jelenleg azonban az orosz technológusok véglegesítették a kompozíciót a Rivanol gyártói Európában szerzett nemzetközi tapasztalatai alapján, és gyógyszergyár alapján három Rivanol formát hoztak létre.

 • A Rivanol egy 1% -os kozmikus oldat a nem kívánt növényzet epilálásához.
 • Rivnol 0,1% -os oldat a probléma normalizálására és a sérült bőrre.
 • Táska (por) 1g. az önálló főzéshez a szükséges koncentrációban.

A gyógyszer ára 250–1600 rubel között változik a gyártótól függően, a felszabadulás és az adagolás formájától. Az egyetlen probléma, amellyel előfordulhat, hogy a Rivanol nem olyan könnyű vásárolni. Szinte lehetetlen megtalálni a gyógyszert a közönséges gyógyszertárakban, főként a vényköteles gyógyszertárakon vagy az orvosi intézményeknek szánt gyógyszertárakon keresztül. De az internet ezen korában megpróbálhatja megrendelni a Rivanolt egy online gyógyszertárban.

Depilation Rivanol - használati utasítás

A haj eltávolításához etakridin-laktáttal gyógyszerészeti 1% -os oldat vagy házi készítésű készítmény szükséges a következő recept szerint: 1 gramm por 100 ml víz vagy 10 tabletta (fél csomag) azonos mennyiségű folyadékra.

A Rivanol tasak jelenléte megkönnyíti az otthon főzését, ha a korábbi embereknek tablettákat kellett keresniük és összetörniük kellett, most már a csomagoláson található utasítások, egy átlátszatlan tartályban támaszkodhatnak, azonnal oldódnak a vízzel, hogy megoldást találjanak.

A Rivanol 1% -os és 0,1% -os kész oldata 100 ml-es injekciós üvegben kapható, és hosszú élettartamú. Az oldat még mindig sárga színű, kellemes illatú és nedves, mélyen behatolva a bőrbe. A frissített összetétel miatt nem szárítja meg a bőrt, hanem gondosan végzi a hatását.

Az egyetlen probléma lehet a maradék sárgás árnyalat, amely nem látható a cserzett bőrön, de a bőr nagyon könnyű, könnyen tisztítható szappanos vízzel vagy citromos szelettel (citromsav).

A gyógyszer teljes feloldódása után a hajlakk kezeléséhez folytathatja a megsemmisítendő hajat. A vattapálca segítségével a készítményt naponta naponta egyszer, megszakítás nélkül alkalmazzák a nem kívánt szőrrel rendelkező bőrfelületre. Az ajánlott eljárások minimális száma öttől a kívánt hatásig terjed, de legfeljebb két hetes folyamatos használat. Ez alatt az idő alatt a haj vékonyabbá válik, elszíneződik és kiszakad. A módszer támogatói ígéretet tesznek a haj növekedésének lelassítására és akár teljesen leállítására a Rivanol-szal kezelt területeken.

Rivanol Hair Remover: előnye és hátránya

A szőrtelenítés bármely más módszeréhez hasonlóan ez az eszköz előnyei és hátrányai is. Előnyei:

 • költség - az egész tanfolyamhoz elegendő egy gyógyszercsomag;
 • a gyógyszer biztonsága - használat után nincsenek égési sérülések, irritációk és gyulladások, mivel önmagában csak a bőrfelület, de a nyálkahártyák sebeinek fertőtlenítésére és gyógyítására is szolgál;
 • A Rivanol fenti tulajdonságai lehetővé teszik a haj eltávolítását a bőrön, amely krónikus károsodást okoz az olyan betegségek miatt, mint az ekcéma, a pszoriázis, a bőrgyulladás, amelyek gyakran ellenjavallt más típusú epiláláshoz;
 • a megoldás képes kezelni az arc és a test minden területét, beleértve a mély bikini területet is;
 • fájdalommentesség - sem az alkalmazás során, sem a készítmény hatása alatt nem jelentkeznek kellemetlen érzések a bőrön (vélemények szerint - érzések, mint a sima víz), kivéve az egyéni intolerancia esetét;
 • kényelem - nincs szükség bonyolult manipulációra a hajszál eltávolításával a Rivanollal, kivéve az oldat elkészítését, az eljárás egyszerű, egyszerű és gyors;
 • Hatékonyság és hosszú távú hatás - ha a Rivanol hatással van a hajaira, akkor a hatása elég hosszú lesz: a haj teljesen abbahagyhat, vagy vékony, ritka és könnyű lesz.

Most értékelje a módszert a másik oldalról. A szőrtelenítés ezen módszerének hátrányai is ott vannak, és meglehetősen súlyosak:

 • a kábítószer hozzáférhetetlensége - amint fentebb említettük, a gyógyszert nem lehet megvásárolni egy közeli gyógyszertárban, hogy Rivanolt időt és idegeket töltsenek el;
 • a pontos adagolás megfigyelésének szükségessége - a megoldás során fontos, hogy az ékszerész pontossága a hatóanyag és a víz aránya legyen: ha az oldat koncentrációja kisebb, mint 1%, a folyadék nem lesz a kívánt hatás, és ha nagyobb, akkor nem biztonságos, mert a készítmény lassan eltávolítja a maradékot a test szövetéből, azaz túladagolásból vagy allergiás reakcióból;
 • a Rivanol szőrtelenítésre kifejtett hatásossága nem bizonyított, és csak azon személyek szubjektív információján alapul, akik maguk is próbálták ezt a módszert - az eredmények hiányának százalékos aránya többször meghaladja az esetek számát, amikor kielégítő hatást értek el.
Rivanol és óvintézkedések

Mielőtt megpróbálná ezt a szőrtelenítési módszert magadon, ne felejtsd el a megfelelő óvintézkedéseket. El kell kezdeni a Rivanol gyógyszer használatára vonatkozó ellenjavallatok tanulmányozásával.

Az utasítás csak egy ellenjavallatról számol be: ezek a vesebetegségek, amelyek proteinuriaval járnak (azaz a fehérje felszabadulását a testből a vizelettel).

Nem ismert, hogy a hatóanyag behatol-e a placenta-gáton, függetlenül attól, hogy teratogén hatása van-e a születendő gyermekre vagy a csecsemőre az anyatejen keresztül, mivel az ilyen vizsgálatokat nem végezték el. Ezért indokolt lenne a Rivanol szőrtelenítés kísérletét elhalasztani a terhességi és laktációs időszak végéig.

Az eljárás előtt meg kell vizsgálni a gyógyszerkomponensek tolerálhatóságát: kis mennyiségű oldatot kell alkalmazni a fül mögött lévő bőrre vagy a könyökcsúcsra, és hagyjuk megszáradni. Az eredményt 6 óra elteltével kell megvizsgálni, ha a bőr hajlamos irritációra és allergiás reakciókra, és egy nap múlva, ha érzéketlen bőre van. A Rivanol-kezelés helyén bőrpír, hámlás, viszketés megjelenésével ez a módszer nem használható a haj eltávolítására.

Az eljárást először a test láthatatlan területein, például a lábakon kell elvégezni, és eredményes eredmény esetén az eljárást az arcra és a nyitott bőrre is kipróbálhatja.

Mivel az etakridin lassan kiválasztódik a szervezetből, később gyulladásos vagy allergiás reakció léphet fel a kumulatív hatással. A kezelt felület sárgássá is válhat, így a fontos események előestéjénél ne szedje ki a Rivanol-t.

Ha a Rivanol oldatával való dörzsölés 14 napon belül nem eredményezett hatást, az eljárást le kell állítani - megállapítható, hogy az Ön esetében ez a módszer nem megfelelő.

Felhívjuk a figyelmet a 0,1% -os Rivanol széles körű alkalmazásának sajátosságaira, amelyek az ilyen antiszeptikumokkal párhuzamosan helyezkedtek el (ha az orvostechnikai eszközökből analógokat adunk), mint Miramistin és klórhexidin. A Rivanol 0,1% -a gyermekkori pelenka-kiütésekre, a tizenéves bőrön a bőrpír eltávolítására és a fogászatban a szájban a sérülésekre és a bőrpírra alkalmazott eszközként ismert.

De ami a legfontosabb - fertőtleníti a bőrt és a nedves sebeket. Az állatgyógyászatban széles körben ismert, de ez egy másik történet)

Nézze meg a videót: Rivanol a nem kívánt haj eltávolításához

Vélemények

Bármely más "csodálatos" módszerhez hasonlóan, a Rivanol szőrtelenítés túllépte a hihetetlen hatékonysággal és sokoldalúsággal kapcsolatos mítoszokat. Ebben az esetben a Rivanol segítségével sikeresen leküzdeni a növényzetet leküzdő nők véleményét nem olyan gyakran hasonlítják össze azokkal, akik csalódtak ebben az eszközben.

Íme néhány áttekintés az etakridinnel végzett szőrtelenítési eljárásról, melyet a hatalmas világhálón találtak.

Áttekintés №1

Azt mondhatom, hogy nem próbáltam semmit jobban az arcon, nagyon örülök. De a haja ugyanolyan nő, mivel problémák vannak a hormonokkal.

Ellenőrizze a 2. számot

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Rivanol-ot, ha elolvasom a női fórumban a haj elleni küzdelem módját: Próbáltam Rivanolt. A haj nem esett ki, de szinte észrevehetetlen lett, már jó.

3. szám felülvizsgálata

Még mindig nem nőek a haj! Két hétig dörzsöltem Rivanol arcát. Először is észrevehető szőrszálak esnek ki, majd a többiek. Super!.

Áttekintés №4

Nem segített. Ugyanezzel a sikerrel kímélheti a szokásos vizet - nincs különbség.

№5

Én vagyok a rivanolod a haj eltávolítására, mint egy halott tölcsér. Általában semmi. Igen, nem számoltam túl sokat, nem igazán bízom ezekben a népszerű módszerekben.

Mint látható, a Rivanol-szal történő szőrtelenítéssel kapcsolatos vélemények ellentmondásosak, és csak saját tapasztalatai alapján lehet levonni a saját következtetéseit. Hogy Ön a szőrtelenítést a Rivanol-al végezze-e, vagy nem. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ez a módszer, bár kétséges hatékonysággal rendelkezik, még mindig ártalmatlan az egészségre, ami azt jelenti, hogy félelem nélkül kipróbálhatja magát.

http://moivolosy.com/rivanol-dlya-udaleniya-volos/

A rivanol megoldása a nemkívánatos arc- és testszőrzet ellen

A Rivanol a "antennák" elleni csodaszerként ismert. Az antiszeptikus hatású gyógyszer hatékonyan küzd az arc- és arcszőrrel. A megfelelő alkalmazás és az ajánlások betartása segít megszabadulni a nemkívánatos hajtól.

Mi a rivanol

A gyógyszer egy fertőtlenítőszer, amely a vény nélkül kapható gyógyszertárban, kenőcs, por, por, tabletta vagy oldat formájában áll rendelkezésre. Az utóbbi lehetőség kényelmes és biztonságos az epilálás céljára. A Rivanol fertőtlenítő, fertőtlenítő és fertőtlenítő hatású

A gyógyszer összetétele

Jellemzően a hatóanyagot már hígított formában forgalmazzuk: az oldat 0,1% vagy 1% azonos kristályos sárga port tartalmaz. A folyadék enyhe fertőtlenítő és antibakteriális hatású, így a mindennapi életben önállóan használható, égési veszély nélkül.

A folyékony változatban a gyógyszer összetétele a következő:

 • desztillált víz;
 • etakridin-laktát - a fő aktív gyulladásgátló anyag;
 • bórsav - néhány „régi vágású” gyártó magában foglalja az oldatban az antiszeptikát, annak ellenére, hogy a modern orvosi szervezetek azt kérik, hogy a mellékhatások kockázata miatt elhagyják.

A gyógyászati ​​oldat hasznos tulajdonságai

A gyógyszer fő hatása a bőrt szennyező gyulladás okozta kórokozók elleni küzdelem: stafilokok és más baktériumok. Tehát a rivanol számos betegség kezelésére szolgál:

 • dermatológiai rendellenességek: psoriasis, dermatosis, források és gennyes sebek;
 • a légzőrendszer szennyezése: az orr- és a garat nyálkahártyái;
 • szemfertőzések;
 • bélgyulladás;
 • nőgyógyászati ​​és urológiai problémák stb.

A szerszámot aktívan használják a gyulladás megelőzésére: az öltések és a sebek fertőtlenítése utáni kezelésre. A hatóanyag - etakridin-laktát alacsony toxicitása miatt - a mellékhatások kockázata minimális, és a gyógyszer biztonságosan használható kozmetikai célokra.

Használja az epilálást

A haj rezisztenciájának megsértése egyfajta mellékhatásnak nevezhető a gyógyszer használatából. Az orvosok észrevették, figyelve a betegek dermisének változásait. Későbbi vizsgálatok azt mutatták, hogy az etakridin-laktát, amely önmagában vagy bórsavval kombinálva, a bőrre gyakorolt ​​rendszeres hatással fokozatosan "csupasz" hatáshoz vezet. A szerszám elérhetősége és biztonsága a rivanol egyik legkedveltebb otthoni szőrtelenítő termékének megoldását eredményezte. A plusz a gyógyszer fertőtlenítő funkciója.

A rivanol használata a nemkívánatos haj elleni küzdelemben

Annak ellenére, hogy a felesleges növényzet eltávolítása nem jelzi a gyógyszer használatát, a rivanol modern utasításai tartalmazzák a felhasználás leírását.

Folyékony készítmény önálló elkészítése

A rivanol megoldását a gyógyszertárban kész formában lehet megvásárolni. Üveg üveg vagy műanyag tartalmaz 0,1% vagy 1% hatóanyagot. A szőrtelenítésnél előnyösebb a második lehetőség.

Főzheted otthon. Ehhez:

 1. Mérjünk meg pontosan 10 gramm port vagy zúzott rivanol tablettát orvosi vagy konyhai mérleg segítségével.
 2. A terméket 1 liter meleg forró vízzel keverjük össze.
 3. Várjon, amíg a por teljesen feloldódik a keverék alján.
 4. Világos sárga folyadéknak kell lennie, amelynek sűrűsége vízre emlékeztet.

Az oldatot 1-2 napig tartsa távol a napfénytől.

Az eszköz használata

Az arc és a test hajának sikeres eltávolításához kövesse számos egyszerű szabályt:

 • tesztelje az egyéni intoleranciát a rivanol használata előtt;
 • ha nem jelennek meg a negatív bőrreakciók, helyezzen kis mennyiségű terméket a pamutbetétre, és áztassa vele az epilálási zónát;
 • ismételje meg a műveletet naponta 2 hétig;
 • ne növelje az adagot: napi egy alkalmazás elegendő a kívánt hatás eléréséhez;
 • ne mossa le a kompozíciót, hagyja legalább egy órán át dolgozni;
 • Javasoljuk, hogy a Rivanol lefekvés előtt kezelje a bőrt: így a sárga patina nem zavarja meg a nap folyamán.

A merev sörték elleni küzdelemben néha a rivanol koncentrációját 2-3% -ra növelik. Fontos először biztosítani, hogy a készítmény ártalmatlan legyen a bőrére. Ezt a trükköt csak a lábak és karok epilálására használja.

Milyen zónákat lehet kezelni rivanollal

Ellenjavallatok nem állnak rendelkezésre a készítmény egyes területein történő felhasználására. Ez a szőrszál eltávolításának ez a nagy előnye az agresszívebb shugaring és elektrolízis során. A nők gyógyászati ​​megoldást használnak a növényzet megszabadítására:

 • az arcon („antennák”, szemöldökterület, hajszálvonal, álla, oldalsó égők);
 • a lábakon és a karokon;
 • a bensőséges területen (sárkányrész és mély bikini);
 • a hónaljban;
 • a mellkason a mellbimbó-cicák finom kezelésére.

Ismeretes, hogy a legjobb hatás érhető el, ha a szőrszálak vékonyabbak és könnyebbek, például az arcán. Ez a tulajdonság minden olyan beteg számára rendelkezésre áll, akik csalódottak a növényzet eltávolításában: fotó- és lézeres szőrtelenítés. A haj hiányzik a pigmenttől, hogy cselekedeteik gyengülnek.

Jellemzői a gyógyszer használatának az arcán

Úgy véljük, hogy a gyógyszerkészítmény a legmegfelelőbb a "bajusz" és más zónák leküzdésére. Az egyetlen alkalmazási javaslat ezeken a területeken a saját kényelmét érinti. A Rivanol hajlamos a bőr sárga színére. Ezért jobb, ha az összetételt használjuk az éjszakára, óvatosan áztatva őket az előtisztított bőrre. Reggel a színfoltot önmagában is törli, vagy vízzel könnyen le kell mosni.

A rivanol alkalmazásáról a bensőséges környezetben

Úgy véljük, hogy a megoldás a gerinccsont és a mély bikini területén biztonságos, de saját sajátosságai vannak. Az intim zóna növényzetét erős pigment és intenzitás jellemzi. A szerszám hatékonyan küzd a könnyű és vékony fuzz ellen, hogy elérje a hajhagymát. A kemény és sötét sörték jobban ellenállnak a kémiai támadásoknak, ezért a rivanol használata csak lágyíthatja. A megoldás alkalmazása a kényes területen:

 • Kerülje a nemi szervek nyálkahártyájával való érintkezést;
 • várjon, amíg az oldat teljesen megszárad;
 • Ne feledje, hogy a fehérnemű sárga színű lesz: használja a nadrágos bélést.
Különösen óvatosan alkalmazza a terméket a mély bikini területre: ne nyúljon a nyálkahártyára

A rivanol epiláláshoz való előnyei és hátrányai

Mint minden más népszerű eszköz az önszőrtelenítéshez, a rivanol megoldásának előnyei és hátrányai is vannak.

A gyógyszer kétségtelen előnyei:

 • elérhetőség - alacsony költség és elérhetőség a gyógyszertárakban;
 • könnyű használat;
 • teljes fájdalommentesség;
 • a szőrtelenítés egyéb módszereivel kapcsolatos kockázatok nem jelentenek: égési sérülések, pustulusok, vörös foltok, viszketés és hajhullás;
 • további fertőtlenítő hatás, amely lehetővé teszi a rivanol használatát még enyhe irritáció esetén is;
 • hatásos a könnyű finom szőrszálak ellen, amelyek gyakran nem alkalmasak a szalon eljárásokra a növényzet megszabadítására.
Ez a fajta gyógyszer kétkomponensű: csak desztillált vizet és etakridint tartalmaz.

Vannak hátrányok, amelyeket még mindig figyelni kell:

 • az egyéni intolerancia lehetősége a hatóanyagra vonatkozó allergia formájában;
 • nincs sima sima hatás: a rivanol alkalmazása 2 hétig tart;
 • nem tud versenyezni a szőrtelenítés szalon módszerével a sötét és kemény haj elleni küzdelemben.

Óvintézkedések a megoldás használatakor

A gyógyszer nyilvánvaló kényes hatása ellenére nem szabad elfelejtenünk a használat és a lehetséges nemkívánatos reakciók ellenjavallatait.

Ellenjavallatok

A Rivanol nem használható:

 • Vesebetegek (a vizeletben lévő fehérje jelenléte);
 • az etakridinre adott egyéni intolerancia;
 • a bórsavra adott nemkívánatos reakciók esetén (használat során győződjön meg róla, hogy ez a komponens hiányzik ebben a konkrét megoldásban);
 • szoptatási időszak (nem alkalmazható a mellkas területére).
A szoptatás alatt el kell hagynia a mellbimbók általa használt pénzeszközöket

Legtöbben ismerik a drogot: gyermekkorban sok embert baktériumellenes összetételű, kitömött térdekkel kezeltek. Ha először szembesül a rivanollal, jobb, ha allergia tesztet végez. Ez önállóan is elvégezhető.

 1. Nedvesítsen meg egy vattapálcát egy oldattal.
 2. Vigyen fel egy vékony folyadékréteget a könyök vagy a csukló területére.
 3. Figyelje meg a bőr reakcióját a nap folyamán: nem lehet viszketés vagy bőrpír.
 4. Ha a negatív megnyilvánulások hiányoznak, nyugodtan folytassa a szőrtelenítést.

A mellékhatásokról

Ritka esetekben a rivanol bőrön történő alkalmazása után szárazság, irritáció és viszketés figyelhető meg. A gyógyszer hosszú távú alkalmazásával (több mint 2 hét) vagy az oldat koncentrációjának növekedésével jelennek meg. Ha a leírt reakciók akkor jelentkeznek, amikor a gyógyszert használják, hagyja abba a felhasználást, és próbálja meg a haj eltávolítását.

A rivanol analógjai a túlzott növényzet elleni küzdelemben

Az eszköznek nincs abszolút analógja. A hajhullás hatását hidrogén-peroxid alkalmazásával lehet elérni. A sörték gyengülését és a pisztoly elvesztését úgy érik el, hogy a területen a dope vagy csalán magjainak alkoholos tinktúráját alkalmazzuk.

Ha a rivanol nem foglalkozik a növényzet eltávolításának feladatával, próbálja meg a haj eltávolítását és a szőrtelenítést bizonyított módszerekre fordítani: fotó és lézer expozíció, shugaring, viasz, borotválkozás stb.

Vélemények a megoldás használatáról

A pozitív vélemények bősége megerősíti a rivanol hatékonyságát a nem kívánt arc- és arcszőrzet elleni küzdelemben. A nők megosztják az interneten a gyógyszerkészítmény használatának trükkjeit.

Nem lehet szavakkal leírni, mennyire boldog vagyok, hogy olvastam egy áttekintést erről az eszközről! Nagyon régóta kerestem a rivanolt. Őszintén szólva, sajnálatos volt, hogy ilyen pénzt fizettünk egy olyan jogorvoslatért, amely nem segített, de nem volt rivanol a Krasznodari régió gyógyszertáraiban. Már megegyeztem azzal a ténnyel, hogy továbbra is borotválom a szakállomat és a bajuszot, ami szörnyű ütemben nőtt. A haj nagyon kemény volt, és ha reggel borotválkozott, este már egy kicsit dübörgött. Amit én csak nem próbáltam a támadás elleni küzdelemben, semmi sem segített a kémia és a népi jogorvoslatok számára. A hirsutizmus hivatalos diagnózisa (a férfiak túlzott mértékű növekedése a nőkben, - kb. Avt.) És a saját csúnya érzése, ez az, ami kísérte engem az elmúlt 7 évben... És valahogy elmentem egy szociális gyógyszertárba, és megszoktam a rivanolt, aki már negatív választ várt, elmentem, de... Egy gyógyszerész lány válaszolt nekem, hogy csak az utolsó injekciós üveg maradt. Általánosságban elmondtam, hogy naponta 3-szor elfojtottam az arcomat rivanollal, és ez nem maradt sárga, egy szelet citrommal törölve. És most, egy hónappal később, teljes mértékben megbirkózom a szakálla csipesszel, az ajkamon 7 darab van, és az álomon 10 darab, de ezek olyan apróságok, mint az. Ráadásul vékonyak és szinte észrevehetetlenek lettek. Talán nem maradtak volna, ha a rivanol nem fejeződött be, és még egyszer nem találom meg. Ezért a lányok és a fiúk, ha találkoznak ezzel a gyógyszerrel a gyógyszertárban, azonnal megveszik, még a hormonális hajat is eltávolítja. Csak megállnak, és ez minden)))

Xanteepa

http://irecommend.ru/content/zhizn-stala-prekrasnee

Fáradt az „antennák”, amelyek kényelmetlenséget okoztak, és miután elolvastam a pozitív kiküszöbölést az eszközök megszüntetésére szolgáló eszközökről, végül megkaptam (igen, megkaptam az egyetlen gyógyszertárban Krasnodarban, ahol ezt a gyógyszert bemutatták) „Rivanol-dep” (0, 1%) Az alkalmazás első napjai nem adtak pozitív eredményt, de az utasítások azt mutatták, hogy a tanfolyam 10–14 napon belül befejeződött. Naponta 2-szer folytatta a kenetet, míg nyaralásom volt. És íme, íme! Az ötödik nap, az antennák elvékonyodtak, és alig észrevehető pelyhekké váltak, és néhány helyen teljesen elesett. Bár a koncentráció csak 0,1%, nem 1%. Sokan azt írják, hogy a gyógyszer a bőr hámlását okozza. Valószínűleg az egész a koncentrációban van. A "Rivanol-dep" nem okoz irritációt és hámlást, és gyorsan felszívódik a bőrbe. Sárga foltokkal a kábítószerből legfeljebb két órát járok. De mit tehetsz a szépség kedvéért!)) Én továbbra is használom. Remélem, hogy a nemkívánatos arcszőrzet problémáját örökre megoldom.

Milla vanília

http://irecommend.ru/content/o-chudo-sredstvo-ot-usikov-sushchestvuet

A feladatom az volt, hogy észrevehetetlenül tegyem a sötét hajokat a kezemre, nem oldottam meg a lézer alatt, és drága volt. A népi jogorvoslathoz fordult. A gyógyszertárban található. Felajánlották, hogy megvásárolják a rivanol port, és elkészítik a megoldást, de nem tudok kozmetikát készíteni, megvettem egy 100 ml-es üvegből készült, 1% -os, drágább, mint a por, de desztillált vízzel készített oldatot. By the way, egy szép plusz ez a palack sárga, a Rivanol DEP (kék üveg is kínálta a keresőmotor). Mi van a sárga dobozban NO BORN ACID. Mégis méreg, és a csótánya mérgezett, nem akarta megsimítani a bőrt. Különösen azért, mert betegnek kellett lennem Rivanollal. Elfelejtettem, hogy párszor elpirítom. A 10. napon észrevehető változások mentek végbe, a haj olyan, mint egy szőke. Mi fog történni egy hónap múlva, míg a sötét haj nem látható.

Mariohmari

http://otzovik.com/review_4237379.html

Videó: tapasztalat a rivanollal a szőrtelenítéshez

A gyógyszertár népszerű szeretete a felesleges növényzet ellen érthető. A rendelkezésre álló és hihetetlen könnyű használat mellett a rivanol gyógyító és gyulladáscsökkentő hatásai is ismertek a bőrön. Ahol a szőrtelenítés szalon módszerei nem tudnak megbirkózni, a gyógyászati ​​megoldás a mentésre kerül.

http://epil.guru/sredstva-pri-udalenii-volos/rivanol-dlya-udaleniya-volos-otzyivyi.html

Rivanol a szőrtelenítéshez az orvosok véleményével

A tökéletes smink csak sima, bársonyos bőrön néz ki. Néhány nő egy okból kifolyólag megjelenik az arcán extra haj, ami nemcsak a sminket, hanem a hangulatot is rontja. Számos módszer létezik a nemkívánatos növényzet eltávolítására, néhányuk pedig elég fájdalmas, mások messze nem olcsók. De ezeknek az eljárásoknak az aranyát is jelenti - a Rivanol gyógyszer gyógyszer.

Mi ez a gyógyszer

Gyakorlatilag a nők rájöttek, hogy a bőrön és a belsejébe behatolva a Rivanol képes fokozatosan elpusztítani a hajhagymákat. Az etakridin-laktát a csodás összetevő, amely segít a haj növekedésének lassításában és megállításában. Ilyen adatokat nem talál a készítmény utasításaiban, de kipróbálhatja azt, ha véglegesen eltávolítaná a nem kívánt szőrzetet.

Porban, tablettákban és kész oldatban, 1% vagy 0,1% koncentrációban értékesítve.

Hogyan kell használni

Először meg kell vizsgálnia a gyógyszerre gyakorolt ​​lehetséges allergiás reakciókat. A használat módja meglepően egyszerű: naponta meg kell dörzsölni az oldatot azokon a helyeken, ahol le akarja állítani, és megakadályozza a nem kívánt szőrszálak növekedését.

A pályázati eljárás:

 • alaposan tisztítsa meg a bőrt a kozmetikumoktól és minden egyéb szennyeződéstől;
 • Dipeljen be egy vattacsövet a folyadékba és néhány percig dörzsölje be a bőrbe;
 • nem kell a gyógyszert öblíteni.

Az eredmény megjelenhet egy hónapos napi eljárások után. A Rivanol kábítószer-beszámolói szerint a szőrtelenítés az arcán teljesen fájdalommentes, a szőrszálak fokozatosan vékonyabbak lesznek, könnyebbé és törékenyebbé válnak. A megoldás törölheti a mellkasot, a karokat és a lábakat.

Ha 3 hónap elteltével a haj továbbra is zavarja Önt, akkor talán egy szélesebb körű és hatékony lézeres szőrtelenítésre van szüksége.

Ellenjavallatok

Mint minden gyógyszer, számos ellenjavallat van.

 • Egyéni intolerancia a gyógyszerhez.
 • Vesebetegség.
 • Allergiás reakció alakulhat ki a gyógyszer mellékhatásaként. Ebben az esetben forduljon orvoshoz.

Az orvosok áttekintik a szőrtelenítésre szánt gyógyszert

Shevchenko Valentina Vasilievna, endokrinológus, munkatapasztalat 17 év

Hajnövekedés a testen teljesen más okokból adódik. És ha a hormonális hormonok zavarnak és a hajnövekedés megnő, először konzultáljon szakosodott orvosral. A szükséges kezelés után a hormonok normalizálódnak, és a megnövekedett szőrszálakat már Rivanol eltávolíthatja. Az intim területek epilálása e gyógyszer segítségével, nem ajánlom.

Nezhina Svetlana Ivanovna, nőgyógyász, munkatapasztalat 22 év

A serdülőkorban a lányok gyakran túlzott hím nemi hormonokat termelnek. A nem kívánt hajnövekedés ennek az egyensúlyhiánynak a következménye. És a legrosszabb hiba, amit a tinédzserek tesznek, az, hogy szőrszálakat húzzanak az arcra csipesszel, vagy viaszgal eltávolítják őket. A hormonok végül visszatérnek a normálhoz, de a sérült hajhagymák továbbra is kemény és sötét haj növekedését fogják előállítani. Rivanol - a legjobb módja ennek a helyzetnek. Segít a lánynak, hogy fájdalmatlanul túlélje a nehéz időszakot, és ne gondolja át a problémát gondtalan cselekedetekkel. További hatásként - egy antiszeptikus gyógyszer segít megszüntetni a kis pattanásokat az arcán. A lényeg az, hogy ne használjuk túl aktívan, nem biztos, hogy megoldja az összes problémát.

Galina Yavorskaya, trichológus, munkatapasztalat 11 év

Sok lány nem érti az epiláció és a szőrtelenítés közötti különbséget. A szőrszálak gyors vágását vagy szőrtelenítését borotvával vagy trimmerrel végezzük. A Rivanol nem azonnali hatású gyógyszer, ez hosszú folyamat a szőrtüszőknek való kitettségre, amelyet nem szabad félúton dobni, anélkül, hogy egy hét alatt látnánk a hatást. Ezenkívül a gyógyszer hatása csökkenthető, ha különböző eljárásokkal tovább provokálja a hajnövekedést. Így például az arc bőrének gőzölése a maszk alkalmazása előtt növeli a tüszők véráramlását, és fokozhatja a haj növekedését. A Rivanol használatakor ne menjen a szaunába vagy a szoláriumba, és amikor külföldre megy, különösen nyáron, alkalmazzon fényvédőt a bőrére.

Usko Nikolai Ivanovics, trichológus, munkatapasztalat 7 év

A Rivanol egy külső gyógyszer, és a szőrtüszők különböző mélységben lehetnek. A gyógyszer nem érinti az összes izzót, ami csak részleges gyengüléshez vezethet. Ha a gyógyszer hosszú távú (több mint 3 hónapos) használata nem eredményez pozitív eredményt, konzultálnia kell orvosával és el kell végeznie a szükséges vizsgálatokat. Kozmetikai hatás más módszerekkel. A lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos számos vélemény garantálja a teljes szőrtelenítést több eljárás során, és hat hónapig megőrzi a hatást.

Irina Soboleva, bőrgyógyász, 20 éves tapasztalat

Rivanol - egyfajta szőrtelenítés otthon, csak fájdalommentes és szelíd. A szőrszálak (például viasz) azonnali eltávolítása rendkívül fájdalmas művelet, még a kis ödéma és a beáramolt haj megjelenése miatt is. A speciális szőrtelenítő krémek gyakran irritálják a bőrt. A külső készítmény Rivanol segítségével a szőrtelenítés fokozatosan, de hosszabb eredménnyel történik. De a legkisebb irritációval le kell állítani az eljárást, és forduljon orvoshoz.

http://www.joxin.club/esteticheskaya-meditsina/kosmetologiya/udalenie-volos/rivanol-otzyvy.html

Hogyan kell alkalmazni a Rivanolt a szőrtelenítéshez

Sokféle módon lehet kiküszöbölni a nemkívánatos növényzetet, de szeretnék megtalálni egy egyszerű, olcsó és leginkább hatékony eszközt. A Rivanol az arcra és a testre való haj eltávolítására minden ilyen paraméternek megfelel.

 • 1. Mi a Rivanol és a hatásmechanizmus
 • 2. Megoldás összetevői
 • 3. Rivanol típusai
 • 4. Milyen zónákat használ
 • 5. Az oldat elkészítése és alkalmazása
 • 5.1. A rivanol fokozatos használata
 • 6. Előnyök és hátrányok
 • 7. Ellenjavallatok és mellékhatások
 • 8. Gyakran feltett kérdések és válaszok
 • 8.1. Mi a megoldás költsége?
 • 8.2. Melyik a jobb, ha 1% vagy 0,1% -os oldatot használ?
 • 8.3. A megoldás alkalmazása után a bőr sárga lesz?
 • 8.4. Ha sárgaság van a bőrön, akkor hogyan lehet megszabadulni róla?
 • 8.5. Ha húzzam ki a szőrszálakat, és megoldást találok ezeken a helyeken, akkor a haj növekedése lelassul?
 • 8.6. Mi legyen az eredmény?
 • 8.7. Mikor lehet megismételni a kurzust?

Mi a Rivanol és a hatásmechanizmus

A Rivanol nevét különböző nevek ismerik, mint például az Etodine, Acrinol és Acricide. Az orvosi területen a gyógyszert aktívan használják a bőr fertőtlenítésére és gyors helyreállítására, sebészek, bőrgyógyászok, nőgyógyászok használják.

Kezdetben a Rivanol-ot nem alkalmazták epilálásra, egy csodálatos tulajdonságot véletlenszerűen fedeztek fel: az orvosok megállapították, hogy a gyógyszer hosszabb idejű jelenléte a test bizonyos részén jelentősen lelassítja a haj növekedését.

A hatóanyag ilyen hatása a szőrtüszőkre az összetételében található komponensek kiegészítő tulajdonságainak köszönhető. A hajszálra jutáskor a Rivanol korlátozza a fejlődését, a tüszőket vékonyabbá teszi és elveszíti.

Az Acrinol közvetlen receptje egy antimikrobiális gyógyszer a staph-baktériumok elleni küzdelemben.

Az oldat összetevői

A Rivanol csak két anyagot tartalmaz: desztillált vizet és etakridin-laktátot. Szovjet időkben a bórsav hozzáadásra került a kábítószerhez, de az orvostechnika fejlődése lehetővé tette ezt.

 1. Az etakridin-laktát sárga pornak tűnik. Szagtalan, kellemetlen és csak forró vízben jól oldódik. A hígított anyag gyorsan elveszíti tulajdonságait, különösen fényviszonyok esetén, és barna színűvé válik.
 2. A bórsav antiszeptikus tulajdonságai már régóta ismertek, de körülbelül két évvel ezelőtt a kutatók felfedezték a mellékhatásokat, amelyek miatt korlátozta a felhasználást és teljesen kizárta a savat a Rivanolból.

Rivanol típusai

A gyógyszert egy gyógyszertárban értékesítik:

A haj csak oldattal távolítható el, különböző bőrbetegségek kezelésére is. A nők véleménye szerint azonban az anyag koncentrációja a megvásárolt Rivanol-oldatban nem elegendő, ezért célszerű por megvásárlása és a keverék elkészítése.

Milyen zónák érvényesek

A szakértők a Rivanol használatát javasolják a növényzet eltávolítására:

A szerszám jól kezeli a vékony és könnyű szőrszálakat, de túl durva és sötét sörtéknél az eredmény észrevehetetlen lesz.

Az oldat elkészítése és alkalmazása

A kész Acrinol-oldatot a gyógyszertárakban értékesítik, de a szőrtelenítéshez a hatóanyag tartalma elég alacsony, ezért jobb, ha magad csinálja.

A szőrtelenítéshez 1% -os oldatot használunk, amelyet 10 g kristályos por és egy liter meleg víz összekeverésével nyerünk.

A rivanol fokozatos használata

Az eljárás megkezdése előtt a bőr nem igényel különleges előkészítést, elegendő egy ismerős gyógyszerrel mosni és az arcot zsírtalanítani. A hatás fokozása érdekében a bőrt gőzfürdővel vagy gőzfürdővel lehet gőzölni.

Kötelező a gyógyszer tesztelése, a könyök hajlítására. Ha egy nap alatt nincs allergiás reakció, akkor a szőrtelenítés lehetséges.

A Rivanol bőre bőségesen megnedvesített pamut párnával van felhordva, ajánlott egy kicsit dörzsölni az anyagot, hogy jobban behatolhasson az izzókba. 5–6 eljárás után a tüszők gyengülnek és elkezdenek kiesni.

Az Acrinol alkalmazása az arcra ugyanúgy történik, a problémás területeket pamut párnával töröljük. A szerszámot nem mossa le a nap folyamán, így kényelmesebb az éjszakai használat.

Szintén a haj megszabadulásának időszakában jobb, ha korlátozzák a dekoratív kozmetikumok használatát, csökkenti a gyógyszer hatékonyságát.

A kozmetikusok nem javasolják a Rivanol használatát több mint két hétig: végül is olyan gyógyszer, amely bizonyos hatást gyakorol a testre.

Előnyök és hátrányok

A gyógyszer használata előtt mérlegelni kell az előnyöket és hátrányokat.

A Rivanol előnyei a haj eltávolításában:

 • biztonsági alapok;
 • nincs fájdalom az eljárás során;
 • hosszú távú hatás a hajhagymák pusztulása miatt;
 • könnyű használat;
 • az antiszeptikumok által okozott irritáció alacsony valószínűsége;
 • minimális ellenjavallatok és mellékhatások;
 • az ár és a helyi rendelkezésre állás, a Rivanol-t bármely gyógyszertárban értékesítik.

A hiányosságok közül érdemes megjegyezni a következőket:

 • nem alkalmas vastag, merev és sötét hajra;
 • a mélyen növekvő tüszőket nem lehet eltávolítani;
 • a Rivanol tevékenységének eredménye csak néhány ülés után észrevehető;
 • allergiás kiütések lehetségesek;
 • a gyógyszer hosszan tartó használata megszárítja a bőrt;
 • enyhe festés a bőrön, de a sárga árnyalat könnyen leöblíthető szappannal és vízzel.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A gyógyszer minimális ellenjavallatokkal rendelkezik, jobb, ha a Rivanol-t nem használjuk:

 • az összetevők egyéni intoleranciája;
 • a vesebetegség jelenléte;
 • terhesség és szoptatás.

A legtöbb esetben a nők nem veszik észre a mellékhatásokat, de bizonyos körülmények között allergiás reakció vagy száraz bőr fordulhat elő a termék túlzott használata miatt.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Mi a megoldás költsége?

A 100 ml 0,1% -os oldat ára 100–130 rubel, 1% 500–700 rubel. A por 300-400 rubelt fog fizetni.

Melyik a jobb, ha 1% vagy 0,1% -os oldatot használ?

A Rivanol-ot használó nők véleménye szerint a 0,1% -os oldat kevésbé hatékony, mivel a szőrtüszőkre ható anyag alacsony.

A megoldás alkalmazása után a bőr sárga lesz?

A termék bőrre történő felhordása után, különösen az antennák területén, a nők fényes, halványsárga árnyalatúak, ezért ajánlatos a gyógyszert éjszakára használni.

Ha sárgaság van a bőrön, akkor hogyan lehet megszabadulni róla?

A nemkívánatos plakk könnyen levehető meleg vízzel és szappannal, vagy citrommal.

Ha húzzam ki a szőrszálakat, és megoldást találok ezeken a helyeken, akkor a haj növekedése lelassul?

A gyógyszer hatással van a haj gyökereire, így a Rivanol-kezelésnek meg kell szüntetnie a szőrszálak növekedését, különösen több eljárás után.

Mi legyen az eredmény?

Nem számíthat azonnali eredményre, először úgy tűnik, hogy a Rivanol nem segít, azonban 5 kezelés után a follikulusok vékonyabbá válnak, és fokozatosan kiesnek.

Mikor lehet megismételni a kurzust?

Úgy véljük, hogy Akrinol véglegesen eltávolítja a szőrszálakat, de megelőző intézkedésként két vagy két alkalommal végezhető el.

Hogyan kell alkalmazni a Rivanolt a szőrtelenítéshez. Számos módja van a nemkívánatos növényzet kiküszöbölésének, de valami egyszerűet akarok találni.

Hogyan kell alkalmazni a Rivanolt a szőrtelenítéshez. Számos módja van a nemkívánatos növényzet kiküszöbölésének, de valami egyszerűet akarok találni.

Négy hónapig használom, az arcon, sokat segít. De a problémám a megnövekedett tesztoszteronban van, így a hajnövekedés továbbra is gyötrődik, de nyolcszor kevesebb haj, vékonyabb és fekete könnyebb, különben katasztrófa volt! 33 éves vagyok és tíz éves vagyok, és a hajam megkínozta, és az egész állománnyal naponta kinyújtottam! Van egy hátránya, a sárgaságot nem mossák a végéig, és a napfény is látható (Igen, és az eljárásnak naponta kell lennie!

http://badhairs.ru/udalenie-volos/rivanol-dlya-udaleniya-volos

Hogyan kell alkalmazni a Rivanolt a szőrtelenítéshez

A gyógyszerek Rivanol a szőrtelenítés, az orvosok szerint, nagyon hatékony. Kezdetben a gyógyszert antiszeptikus és regeneráló gyógyszerként használták. Széles körben alkalmazható a nőgyógyászat, a szemészet és a sebészet területén. Jelenleg a gyógyszert aktívan előírják a cisztitisz, urethritis, az orr gyulladása.

A gyógyszer formái és az expozíció elve

A Rivanol csökkenti a fertőzés valószínűségét a szövetekben. A nem kívánt szőr eltávolításához viszonylag nemrégiben kezdték használni. A szakemberek véletlenül felfedezték, hogy a gyógyszer hosszú távú kezelésével a test bizonyos területein a hajnövekedés gyorsan csökken. A gyógyszer használata csökkenti a szőrtüszők erősségét. Így a Rivanol gátolja a haj növekedését.

Fontos! A gyógyszer megváltoztatja a szőrszálakat. Gyengébbé és vékonyabbá válnak.

Emellett a gyógyszer kifejezett antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. A gyógyszer semlegesíti az egyes káros mikroorganizmusok aktivitását.

A gyógyszer fő összetevője az etakridin-laktát. Sárga por, kristályos szerkezetű. A hatóanyag hatóanyaga keserű utóízzel rendelkezik. Az etakridin-laktát szagtalan.

Korábban a gyógyszerkészítményben jelen volt a bórsav, amely kifejezetten antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik. A releváns tanulmányok során azonban az anyag veszélyes mellékhatásait fedezték fel. Következésképpen a bórsav kizárásra került a gyógyszerkészítményből.

A gyógyszer a következő formában áll rendelkezésre:

A felesleges haj eltávolításához a Rivanol-t általában olyan oldat formájában írják elő, amelyet aktívan használnak a különböző bőrgyógyászati ​​patológiák kezelésében.

Az intim területen és a lábakban

A haj intim területén történő eltávolítása érdekében az eszközt óvatosan használják. Előzetesen ajánlott a Rivanol érzékenységének vizsgálata az égési sérülések elkerülése érdekében. A gyógyszer kiszáríthatja a bőrt, így használat után kis mennyiségű hidratáló vagy kozmetikai olajat kell alkalmazni a test kezelt területére.

A gyógyszerek előnyei és hátrányai

A szőrtelenítésre szolgáló Rivanol-oldat ilyen előnyökkel rendelkezik:

 • könnyű használat;
 • kifejezett hatása, amit a nem kívánt szőrszálak növekedési folyamatának gátlása magyaráz;
 • védelem a bőr fertőzései ellen;
 • viszonylag kis számú ellenjavallat;
 • alacsony mellékhatások esélye;
 • viszonylag alacsony áron.

A gyógyszer hátrányai:

 • alacsony hatékonyságú kemény haj jelenlétében a tisztességes nemben;
 • a szőrtelenítő termékek hosszú távú használatának szükségessége;
 • az allergia kockázata.

Fontos! A gyógyszer használata során a bőr világos sárgás árnyalattá válhat. A gyógyszert szappannal és sok meleg vízzel le lehet mosni.

Az utasítások szerint a szőrtelenítésre szánt Rivanol nem ajánlott a szerszám összetevőivel szembeni túlérzékenységre, súlyos vesebetegségre. A terhesség alatt és a szoptatás során el kell utasítani az eszközök használatát. A gyógyszert nem szabad a test nagy területének kezelésére használni.

A gyógyszerek használatára vonatkozó utasítások

Nem minden tisztességes szex tudatában van annak, hogyan használhatja a Rivanolt a haj eltávolítására. Meg kell jegyezni, hogy a kozmetikai keveréket a hatóanyagtól függetlenül, tabletták vagy por alakjában készíthetjük el. Biztonsági okokból azonban egy speciális 1% -os Rivanol-oldatot kell vásárolnia, amely alkalmas a haj különböző részén lévő haj eltávolítására.

Kozmetikai készítmény készítéséhez otthon kell feloldani a Rivanol port vagy tablettát (10 gramm mennyiségben) egy liter vízben.

A bőr elkészítése

Az eljárásra külön előkészítés nem szükséges. A gyógyszer alkalmazása előtt a testet alaposan meg kell tisztítani, és a zsír feleslegessé válik.

A tartósabb hatás eléréséhez a bőrt kell gőzölni: ehhez kis mennyiségű forró vízben kell törölni egy kis törülközőt. Ezután 5 percig a kezelt területre helyezzük.

Hogyan kell alkalmazni a gyógyszert

Meg kell nedvesíteni egy kis tampont gyapjúból, gyógyszeres oldatban. Ezután az eszközt a problémás területre alkalmazzák. Szükséges a bőrbe finoman dörzsölni, hogy a Rivanol mélyebben behatoljon a szőrtüszőkbe. Az eljárást naponta 1 alkalommal ajánljuk. A problémás területek kezelése röviddel az alvás előtt javasolt. A nemkívánatos növényzet Rivanol-nal való eltávolításakor nem ajánlott kozmetikai termékeket alkalmazni a kezelt területekre. Ez csökkenti a gyógyszer hatékonyságát.

Ez a módszer két hétnél hosszabb ideig nem ajánlott. Ezért, ha egy hétig tartó rendszeres használat után nincsenek pozitív változások, figyelni kell a nem kívánt szőr eltávolítására.

Az internetes felülvizsgálati módszerek hatékonyságának értékelése

A tisztességes nemek egy része meg van győződve arról, hogy a Rivanol nem használható a nem kívánt haj eltávolítására a lábakban és a bensőséges területen. Ez azzal magyarázható, hogy a test ezen részén lévő haj merev és a hajhagymák elég mélyen találhatók.

A gyógyszer használata nem várható pozitív eredményt abban az esetben, ha a nemkívánatos haj megjelenése hormonális rendellenességek vagy az immunrendszer funkcióinak romlása miatt következik be.

Ebben a helyzetben először meg kell gyógyítani az alapbetegséget. Miután a hormonok szintje visszatér a normál szintre, ajánlatos konzultálni egy szakemberrel a Rivanol használatának ajánlhatóságáról.

A durva hajápoló nők számára valószínűtlen, hogy segít. Arra ösztönzik őket, hogy hagyományos módszereket használjanak a nemkívánatos haj eltávolítására, például lézeres szőrtelenítésre, fotó-epilálásra. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy ezek a módszerek bizonyos negatív oldallal is rendelkeznek.

A Rivanol-t gyakran használják fel a felesleges növényzet eltávolítására, nem csak a lábakon, a karokon és az intim területen, hanem az arcán is. A gyógyszer segít a bőrkiütés vagy irritáció kezelésében. Ezért a Rivanol ajánlott a problémás zsíros bőr tulajdonosainak.

És itt van írva, hogyan működik a növényi szőrtelenítő krém.

következtetés

Végezetül érdemes megjegyezni, hogy az eszközt óvatosan kell használni. Az oldat testére alkalmazva a Rivanol olyan mellékhatásokat tapasztalhat, mint a kiütések megjelenése vagy a bőr irritációja, az égő érzés megjelenése. Ezeket a nemkívánatos hatásokat gyakran észlelik, ha túl koncentrált eszközöket használnak. Ha a gyógyszert két hétnél hosszabb ideig használják, a bőr túlzott szárazsága gyakran előfordul.

http://vashynogi.com/krasota/epil-depil/sredstva/rivanol.html

RIVANOL 1% A HAIR NÖVEKEDÉSE LÉTREHOZÁSA 100ML

Röviden a termékről

Olvassa el a terméket

Rivanol 1% a haj növekedésének lassítására 100ml használati utasítás

struktúra

Víz demineralizált, para-hidroxi-benzoesav-metil-észter, etakridin-laktát

leírás

A RIVANOL 1% -os oldat hatékony eszköz arra, hogy lassítsák a haj növekedését az arcon és a testen.

Nem irritálja és nem károsítja a bőrt. Az etakridin-laktátnak (Rivanol) köszönhetően gyengéd hatást fejt ki a hajhagymákra, javítva a bőr állapotát. Az újonnan növekvő haj egyre ritkább, vékonyabb és világosabb lesz.

Az epilálás után hatásos, eltávolítja a vörösséget, antimikrobiális hatással rendelkezik. Segíti a sérült bőr szerkezetének helyreállítását, nyugtató hatást biztosítva. Csökkenti a beáramolt szőrszálak valószínűségét. Zavarja a haj későbbi növekedését. A bőr sokáig sima marad.

Különösen figyelmet fordítunk arra, hogy a Rivanol könnyen használható a "túlzott növényzet" megszüntetésére a nem kívánt helyeken.

1% -os megoldás, amelyet közvetlenül használhat a hajnövekedés elleni küzdelemhez. Például a fájdalmas és bőrt zavaró eljárásokban, mint például a fotepiláció.

az oldat sárga, könnyű folyékony szerkezetű (víz alapján készül), kellemes aromájú

A Rivanol szappanos oldattal könnyen lemosható a bőrről és a szövetekről.

Különleges feltételek

Külső használatra, a szemmel való érintkezés elkerülése érdekében tartsa távol a gyermekektől.

bizonyság

lassítja a haj növekedését

Ellenjavallatok

Az egyes összetevők egyéni intoleranciája.

Használat előtt meg kell vizsgálni az allergiák hiányát. Ehhez készítsen előkészített oldatot a könyökcsúcson lévő hely kenésére. Ha 4-6 óra elteltével nincs reakció, akkor folytathatja a haj eltávolítását.

 • Vásároljon Rivanol 1% -ot a hajnövekedés lassítására 100 ml-re Galíciában kényelmes lehet az Ön gyógyszertárában az Apteka.RU-nál.
 • A Rivanol 1% -os ára a hajnövekedés 100 ml-es lassulását jelenti Galíciában - 582,20 rubel.

A legközelebbi kézbesítési pontok Galichben láthatók itt.

adagolás

Kis mennyiségű oldatot alkalmazzon a bőrre a hajnövekedés nem kívánt területein pamut tamponnal.

2-3 perc múlva ismételje meg az eljárást. 10 perc múlva öblítse le meleg vízzel és szappannal. Az eljárást naponta kétszer hajtják végre: reggel és este.

http://apteka.ru/galich/catalog/rivanol-1-100ml-r-r-d-zamedleniya-rosta-volos_58c24b092c5df/

Rivanol szőrtelenítés

A szőrtelenítés Rivanol-t viszonylag nemrégiben használják, de már sikerült jól ajánlania magát. Életében minden nő több mint egy módja van annak, hogy eltávolítsa a hajokat a nem kívánt helyeken, amíg ő nem választja ki neki a kényelmes.

Használja ezt a gyógyszert a haj eltávolítására otthon. Természetesen ma sok lehetőség van a haj eltávolítására a testből, de mindegyiknek megvan a maga sajátossága, és még mindig egyedileg kell kiválasztania őket, figyelembe véve az általános egészségi állapotot és képességeket. A hatékony, hosszú távú, fájdalommentes és olcsó árú gyógyszerek megtalálása meglehetősen nehéz. A Rivanol a testből történő szőrtelenítésre ártalmatlan és könnyen használható gyógyszer. Eltávolításakor a növényzetet nemcsak a hónaljokban, a lábakon, a bikini-területen, hanem a kézen és az arcon is eltávolítják.

A haj típusától, azaz keménységétől és színétől függően válassza ki a szőrtelenítéshez használt gyógyszer oldatának százalékos arányát. Érdemes megemlíteni, hogy a Rivanol nem képez speciális eszközt a haj eltávolítására - ez egy széles körben használt antiszeptikus gyógyszer. A gyógyszert csak gyógyszertárban lehet megvásárolni, az orvosnak nincs szüksége receptre. Ezt az eszközt a műtét, a szemészet, a nőgyógyászat, az urológia és a fogászat területén használják. Fő összetevői az etakridin-laktát és a bórsav. Ezek az anyagok erőteljes antiszeptikus, antimikrobiális és gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek.

A gyógyszer könnyen behatol a szövetbe, és aktív. Engedje el kenőcs, tabletta, por és oldat formájában. Sokan azt javasolják, hogy porokat vagy tablettákat vásároljanak, és megoldást készítsenek önmagukban, de a hibák és a nemkívánatos szövődmények elkerülése érdekében jobb, ha kezdetben vásárolják meg a Rivanol-ot 1% -os eltávolításra. 0,1% is van, de hatása sokkal gyengébb lesz, jobb az arcán használni.

A szőrtelenítés ezen módja az arcán, tudnia kell, hogy a termék kiszárad, megrepedt az ajkakon, és meg is festheti a bőrt. Ha szükség van arra, hogy az oldatot egy porból vagy egy tablettából hígítsuk, érdemes emlékezni a szükséges százalékra. Ehhez vegye be 1 liter vizet 10 g por vagy ugyanabban a megfelelő tablettában, és addig keverje össze, amíg fel nem oldódik.

A Rivanol alkalmazása epiláláshoz

Ennek a gyógyszernek az összetevőinek köszönhetően hosszú ideig képes megszabadulni a nemkívánatos hajnövekedéstől. A jogorvoslat gyengéden és fájdalommentesen működik, ami fontos, mivel a legtöbb epilálási módszer elég fájdalmas eljárás. Az eszköz használata a hajnövekedés ellen nem több, mint 2 hét, minden eredmény különböző módon jelenik meg. A gyógyszer gyorsan behatol a szövetbe, és ezzel kapcsolatban ellenjavallatai: az egyik összetevőre való intolerancia és a vesebetegség.

Veseelégtelenség esetén ez a gyógyszer nem használható. A vérbe történő felszívódása meglehetősen gyorsan megy végbe, és a gyógyszer a vesén keresztül hosszú időre kiválasztódik a szervezetből. Az allergiás reakciók elkerülése érdekében a gyógyszert használat előtt a bőrön kell vizsgálni. Ehhez egy vattapálcát megnedvesítünk egy oldatban, és a könyök belsejének belső oldalára helyezzük, a reakciót 5-6 órán át figyeljük. Bár ha azonnal van bőrpír vagy égő érzés, kényelmetlenség, akkor a terméket azonnal mossuk le szappannal és vízzel.

A Rivanol-t hajhullás eltávolítására használják fel az oldat külső alkalmazásával naponta 1 alkalommal. Használja minden nap, idővel, a haja az ütésektől gyengül, és vékonyabbá válik, az izzó kimerült és kialszik. A haj helyreállítása nehézségekbe ütközik, így egy bizonyos idő elteltével a gyógyszert több napig kell alkalmazni. Néhány alkalmazás azt jelenti, hogy 2-szer keletkezik - reggel és este ez a frekvencia alkalmas arra, hogy sötét bőrű és durva fekete növényzet legyen a testen. A haj eltávolítónak van egy tulajdonsága - színe.

A gyógyszer képes a bőr sárga színezésére, ebben az esetben a bőrt hidrogén-peroxiddal töröljük. A haj eltávolítása az arcról, nagyon óvatosnak kell lennie, és először próbálja meg az eszközt egy kis bőrfelületen. Ne dörzsölje a gyógyszert a bőrbe, elég jó ahhoz, hogy megnedvesítse a vattapálcát az oldatban, és alkalmazza a kezelt terület szőrös felületére. Ez a haj eltávolító nem eredményez gyors eredményt, így az eljárás időtartama alatt előre kell készen állnia.

Ezzel a megoldással lehetséges az intim helyeken történő szőrtelenítés eljárása, ebben az esetben a vizsgálati minta kötelező az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A szerszám tökéletes a bikini vonal feldolgozásához, de a mélyebb szőrtelenítéshez óvatosan használják. Ez az eszköz képes kiszárítani a bőrt, így egy idő elteltével ajánlatos kozmetikai olajat vagy hidratálót alkalmazni.

A Rivanol előnyei depilációs szerként

Azok számára, akik ezt az eszközt használták, a főbb pozitív tulajdonságai a következők voltak:

 1. Könnyű használat.
 2. Teljesen fájdalommentes eljárás.
 3. Hatékony szőrtelenítés.
 4. Tartós eredmény.
 5. A bőrbetegségek megelőzése.
 6. Kis költség.

Ennek a gyógyszernek a hátránya a használat időtartama, a nem kívánt növényzet eltávolítása a szervezetből néhány nap múlva a segítségével. Az epiláció több hétig tart, és ebben az időszakban kellemetlen érzést kell elviselnie, mivel szükség van arra, hogy a hajat regenerálják. Jobb, ha hideg évszakokból elkezdjük eltávolítani a nemkívánatos növényzetet, hogy felkészítsük a testet a nyárra, és ne tapasztaljunk kényelmetlenséget.

Végezetül

A Rivanol segítségével a szervezetben a nemkívánatos növényzet elleni küzdelem módszere biztonságosan nevezhető hatékonynak és ártalmatlannak.

Ezen kívül a gyógyszer is költségvetés.

A szőrtelenítő termékek, mint például a Rivanol, nagyszerűek, ha otthon szennyezik. A gyógyszer nemcsak ártalmatlan, hanem antiszeptikus tulajdonságai miatt is képes tisztábbá és egészségesebbé tenni a bőrt. A használat időtartamát ilyen hosszú és stabil eredmény indokolja. A szerszám használatakor sima bőr és kényelem érzi magát.

http://1epilyaciya.ru/depilyaciya/rivanol-dlya-udaleniya-volos.html