logo

Festés szürke hajra: 25 legjobb festék

A "fém" problémája a szálakban bárki ismert, mert sok tisztességes nemi megjelenés elég korán jelenik meg. De ne aggódj - a legjobb festék a szürke haja számára lehetővé teszi, hogy elrejtse a problémát.

Hogyan válasszunk egy jó festéket?

Ha szürke szerszámot választ, ügyeljen arra, hogy ezeket a fontos pontokat vegye figyelembe:

 • Állítsa le a tartós festékeket. Tekintettel a szürke haj sajátosságaira, a puha eszközök nem tehetők;
 • Ügyeljen a csomagoláson feltüntetett szürke hajok feltöltésének hatékonyságára (60, 70, 100%);
 • Kerülje a túl világos vagy túl sötét színeket - támaszkodjon a természetes hajod árnyékára;
 • Előnyben részesítsük a gondoskodó összetevőket tartalmazó festékeket.

Tipp Ha kétségei vannak a festék minőségével vagy a teljes eljárás sikerével kapcsolatban, forduljon a mesterhez. Ez vonatkozik a sérült haj tulajdonosaira is.

Böngésszen a népszerű márkák között

Mi a legjobb hajfesték? A kérdés megválaszolására úgy döntöttünk, hogy a leghatékonyabb eszközök minősítését hozzuk létre. Meglehetősen nagy mennyiségű festéket fed le - a háztartásoktól az olcsó és drága és profi.

Ellenálló professzionális festék Orosz gyártó kis mennyiségű ammóniával. Természetes anyagokból áll, beleértve a kakaóvajat is, amely belsejéből táplálja a hajat és fényessé és puhavá teszi a szálakat. Sokféle palettával rendelkezik - 100 gyönyörű árnyalat + 6 színfokozó. Sima és gazdag árnyalatot ad a hajnak. A minuszok közül a fényesség gyors elvesztése figyelhető meg.

"Loreal Professionnel Color Supreme"

Ez az eszköz nagyon komoly összeget fog fizetni, de higgyen el nekem, a vásárlás teljesen indokolt. Ennek a festéknek a hatékonysága nagyon magas - még akkor is, ha a szürke haj több mint 80% -át érte a hajnak. A "Loreal Professionnel Color Supreme" Densilium-R-t, egy speciális anyagot tartalmaz, amely erősíti a gyökereket, tömöríti a szálakat és helyreállítja a szerkezetüket.

Hollandiában kifejlesztett professzionális szürke hajfesték három alfajra oszlik: állandó, takarékos és SPA festésre. A „Keune” paletta nagyon nagy - 107 különböző tónus (80 alap és 5 keverék). Ami fontos, a végeredmény mindig a csomagban megadottak szerint válaszol. A festéknek szokatlan szaga van, nem irritálja az epidermist és tartalmaz selyemfehérjéket, amelyek lágyabbá teszik a szálakat.

Folyamatos krémfesték "Palet" - egy másik népszerű és költségvetési lehetőség. Nos, maszkok szürke haja, egyedülálló színvédő komplexum, stabil eredményt ad 2 hónapig. 32 különböző hangszínt tartalmaz, amiből könnyedén kiválaszthatja, amire szüksége van. Háromféle színezék van a palettán - könnyű, félig állandó és állandó festéshez.

Ami a hiányosságokat illeti, ezek közé tartozik a balzsam hiánya, az erős szag és a kompozíciónak a hajra gyakorolt ​​negatív hatása - törékeny és túlzott mértékű lesz. Annak érdekében, hogy elkerüljék ezeket a pillanatokat, vigyázzon a hajára speciális kozmetikumok segítségével - maszkok, balzsamok, szérumok. Megjegyezzük, és az a tény, hogy az egyik cső gyakran nem elég ahhoz, hogy a teljes hosszúságot festeni lehessen.

L'Oreal preferencia-preambulumbekezdés

Nagyon jó minőségű festék, amelynek ára kb. 250 rubel. Ehhez a pénzhez nemcsak egységes színezést, hanem bonyolult ellátást is kap a teljes eljárás során. A festés után a haj élénk és fényes lesz.

„Estel De Luxe” az „Unicosmetics” -től

Ez egy professzionális orosz márka, amely a rajongók rövid időn belül több millió rajongót nyert. Jól álcázza a szürke hajat, gondoskodik a hajról, és egy nagyon nagy palettát kínál. A fényezett, fényes és selymes színekkel festett zárakat ad. Az "Estel" krémes szerkezetű - nem terjed és egyenletesen oszlik el a teljes hosszon. Örömmel látjuk az egyedülálló kompozíciót is - van egy csillogó pigment a festékben, és tápláló emulzió a kitozán, vitaminok és gesztenye kivonat alapján. A mínuszok közé tartozik a kellemetlen ammóniaszag és a haj erős száradásának képessége.

A francia eredetű jó festék egy szelíd vonalhoz tartozik. Egyedülálló képlete - minimális vegyi anyagok + természetes összetevők, amelyek láthatatlan védőréteget hoznak létre a szálakon. A színtartomány 66 divatos színt tartalmaz - természetes és exkluzív.

Professzionális festék, Németországban gyártva, a szürke hajok tartós festésére. A speciális képletnek köszönhetően egyáltalán nem terjed, és egyenletesen áthatol a teljes hosszban, ezért ideális a ház festésére. A hangok száma szerint az „Igora Royal” első helyet foglal el. Bátorító az is, hogy az egyes keverékek jelenléte lehetővé teszi egyedi kombinációk létrehozását. A festék kellemes gyümölcsös aromával rendelkezik - nincs semmilyen csípős szag. Jó vitaminokkal és egyéb gondoskodó anyagokkal rendelkezik.

"Wella Koleston Perfect"

Ezt a tartós festéket túlzás nélkül nevezhetjük kifogástalan német minőségnek. A professzionális stylistok és a közönséges nők előnyben részesítik a fehér haj speciális vonalát. A palettán természetes és szokatlan árnyalatok találhatók. Az Ammonia-mentes festék "Wella Koleston Perfect" nem szárítja a haját, és gazdag fényt ad neki. Sajnos, néhány tónus idővel kissé unalmas.

"Rowan" az "Acme Color" -ból

Az állandó festék kipufogócső berkenyével nevezhető a legolcsóbbnak. Átlagos ára 100 rubel, de az eredmény gazdag, fényes és hihetetlenül ellenálló lesz. A palettának 30 különböző hangja van. A „Rowan” egyetlen hátránya egy erős ammóniaszag, amely nem romlik a teljes festési eljárás során.

A Matrix SoColor egy tartós, amerikai gyártású szürke hajfesték, amelynek fő előnye a szabadalmaztatott ColorGrip technológia. Nagyszerű népszerűségnek örvend, a haj fejének világos és intenzív árnyalatú. Nagyon könnyen rögzíti, egyenletesen impregnálja a teljes hosszúságot, hosszú ideig megőrzi színét, alkalmazkodik a szálak pigmentéhez, és ez kiváló eredményt ad. A Formula festék tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek helyreállítják a sérült szerkezetet. Hátrányok - enyhén szárítsa meg a tippeket, ammóniát tartalmaz.

Professzionális ammóniafesték, az olasz márka garantálja a teljes színezést 100 gyönyörű színben. Kétségtelen előnye a magas ellenállás. A kompozícióban megtaláljuk a porózus haj szerkezetét összekötő táplálék-összetevőket. Sajnos ennek az eszköznek a következetessége nem túl vastag.

"Londa Color Permanent"

Nem tudod, hogy a haja színe jobban választható a szürke hajra? Ügyeljen a "Londa Color" (Németország) szalon krémes krémére. A szín körülbelül 8 hétig nem mosható le, és az oxidáló emulzió pozitív hatással van a készítmény egységességére, és kiváló eredményt ad. A festék szürke hajat fest, és gyógyítja a hajat. Tartalmaz lipideket és természetes viaszot, kiváló minőségű ápolással és a kémia semlegesítő hatásával. A „Londa Color” fontos előnye a megfizethető ár. Hátrányokkal - egy kis árnyalat.

A nano-molekuláris technológia legjobb hagyományaiban kifejlesztett, gazdag palettával (35 stílusos szín) népszerű festék. H, E, A és B3 vitaminokat tartalmaz, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a negatív hatások ellen. Nagyon lágyan fest, ami minden bizonnyal megkérdőjelezi az érzékeny epidermisz tulajdonosait. Egy kis száraz szál, éles szaga van.

Tippek a szürke haj színének kiválasztásához:

Milyen professzionális hajfestéket fest a legjobban a szürke haj? A jó mesterek örömmel ajánlják a „Farmavita” festékeket - ez az olasz márka rendkívül népszerű a fodrászati ​​környezetben. A növényekből, tápláló olajokból és gyógynövényekből nyert kivonatok alapján készítik a haj természetes és mély színeiben. A „Farmavita” krémes szerkezetű, egyáltalán nem folyik, és egyenletesen impregnálja a teljes hosszúságot.

Az előnyök közé tartozik a demokratikus ár és az ammónia alacsony aránya. A mínuszok közül a szárítási hatást és a szín gyors elhalványulását jegyezzük fel.

Orosz állandó, alacsony ammóniatartalommal. A színpaletta 80 alaphangból, 6 keverékből és 12 árnyalatból áll. Nagyon tartós színt ad, de kicsit kiszárítja a szálakat, és nem tartalmaz további ápolási adalékokat.

Jó folyékony festék francia termelés. Nagyon tartós hatást fejt ki, 100% -a szürke hajat álcáz, különböző színekkel tetszik (45 tényleges árnyalat). A sérült szerkezet helyreállításához természetes alapanyagokból készült balzsam is megtalálható. A Loreal Preference festék vastag konzisztenciát mutat, de nagyon kellemetlen illatú.

"Garnier Color Naturals"

Egy nagyon jó minőségű termék, amely három összetevőből áll: olívaolaj, avokádóolaj és shea vaj. A vastag konzisztenciának köszönhetően a Garnier Color Naturals nem folyik, és könnyen alkalmazható. Nagyon jó illatú, fényes árnyalatokat ad, szükségtelen sárgaság nélkül. A szín teljes mértékben elszáradt.

A SchwarzkopfHenkel (Németország) könnyű festéke önálló használatra készült. Természetes összetevőket tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak a haj egészségére. Búzafehérjékről, B-vitaminokról és aloe vera-ról beszélünk. A palettán 20 tónus van.

Figyelem! A "Syoss" csak festetlen, korábbi szürke hajra használható.

Az orosz-francia együttműködés terméke segít megváltoztatni a képet a haj sérelme nélkül. Teljes mértékben összhangban van a megadott palettával. Jó tartóssága, hosszú időn át nem süllyed, és nem mossa ki, tökéletesen elrejti a szürke hajat. Tartalmaz aktív összetevőket (arginin és amlaolaj), aminek köszönhetően a szálak hihetetlenül puhaak lesznek. És ami a legfontosabb, Faberlic Krasa hiányzik a PDD, a káros vegyi anyag, amely gyakran allergiához vezet. Sajnos a festéknek csípős szaga van, és csője nem túl kényelmes.

Casting Creme fényes L'Oreal

Az ammónia nélküli festék egyedülálló formula teljesen megszünteti a szürke színt, nem csípíti a bőrt és nem okoz irritációt. A palettán 28 szín van. A szag kellemes, a textúrája elég vastag ahhoz, hogy könnyű alkalmazást biztosítson. A csomagban van egy balzsam, amelyet a királyi zselé alapján készítenek. Kíméletesen elköltve - egy cső több, mint elég egy átlagos hajhosszhoz. A színt csillogással kapjuk.

A színek széles skálájával büszkélkedhet, lehetővé téve a legdrágább kísérletek végrehajtását. Megtakarító hatása van, gyönyörű hajszínt ad a hajnak, megtartja szerkezetét, fényt és fényt ad. A szag könnyű és kellemes.

Fontos! A természetes árnyalatok néha zöldes árnyalatot adnak, ezért nagyon fontos a pigmentek helyes keverése.

Talán ez az egyik legjobb festék a szürke haja számára. A francia L'Oreal cég új fejlesztése szabadalmaztatott képlettel rendelkezik, amely az Incel molekulából, a Revel Color kijelzőrendszerből és az Ionen G mikrokationos polimerből áll. A krémes textúra kényelmes alkalmazást biztosít foltok nélkül. A palettán fényes és visszafogott hangok vannak.

A professzionális ammóniamentes francia festék a világhírű Loreal márkától nem éles illatú, és luxus árnyalatú palettát tartalmaz. Monoetanol-aminon alapul, amely egyedülálló színezék, amely lehetővé teszi, hogy szürke hajra festje és kiegyenlítse a teljes hangot. Az "Inoa" nem sérti a lipid egyensúlyt, és nem szárítja meg a szálakat. A festék összetevői közé tartoznak a védőanyagok, amelyek megakadályozzák az allergiák kialakulását és az epidermis irritációját.

Ez a finn eszköz nagyon gyakori a szakterületen. Nagyon hatékonyan küzd a szürke hajjal, nemcsak kiváló minőségű színezést, hanem intenzív ellátást is biztosít. A termék alapját képező viaszok (méhviasz és sarkvidéki áfonya) fényt adnak a testápolónak, és belülről táplálják.

Fontos! A Cutrin-ben nincs ammónia, szilikon vagy tartósítószer.

A híres japán festéknek egyedülálló tulajdonságai vannak - ugyanakkor védi a haját és biztosítja az egységes színezést. A „Lebel Materia” kis mennyiségű peroxidot és ammóniát tartalmaz, ami nem akadályozta meg, hogy a szürke haj színezésének egyik legjobbja legyen. Tartalmaz lipideket és fitoszterolokat, amelyek részt vesznek a szálszerkezet mély megújításában, valamint jelentős mennyiségű színpigmentet, amelyek hozzájárulnak a tartós festéshez.

Sajnos nincsenek kész árnyalatok a palettán - az alapszíneket össze kell keverni. Emiatt a „Lebel Materia” nem nagyon kényelmes otthoni használatra.

"Anthocyanin Second Edition"

A professzionális színezékek a szürke szálak festésére nem tehetők anthocianin második kiadás nélkül, ami egy új, hihetetlenül világos palettával és lamináló hatással rendelkező festék. A kozmetikai termék alapja a mélyfestést elősegítő növényi kivonatok. A fényes aromával járó eszközök ragyogást adnak a záraknak. Sajnos nehéz a bőrt lemosni.

Ezt az értékelést az amerikai eredetű ammóniamentes ionfesték zárja. A palettáját réz, hamu és természetes színek alkotják. A kompozícióban nincs ammónia - az eljárás egy hosszú infravörös spektrum hullámának részvételével zajlik, amely felemeli a mérlegeket, és hagyja őket a pigmentnek.

Szürke haj színezésének szabályai

A festék használata a haj sérelme nélkül, ne feledje el ezeket a szabályokat:

 • Határozza meg a szürke szálak számát. Ha több mint 50% van, akkor az arányokat 1: 1,5 arányban kell kiválasztani (oxigén / festék). 70% -os arányban a szürke haj aránya 1: 1 arányban oszlik meg;
 • Elemezze az eloszlást. Ha a szürke haja egyenletesen szakad, és nem haladja meg az 50% -ot, nyugodtan használhatja a „festésig 50% -ig” megjelölt festéket. Ha úgy tűnik, a szigeteket, használja az eszközt ammónia nélkül;
 • Állítsa be a szürke és a szál merevség karakterét. Üveghaja festésére az arányok 2: 1. A lágy hajszálú nők 1: 1 arányban megállhatnak. A festéket a kívántnál könnyebbre kell vinni;
 • A festési eljárást a fej hátsó részéről kell elindítani - ebben a zónában a legalacsonyabb hőmérsékletet;
 • Néhány nappal az eljárás előtt ne használjon sampont és kondicionálót;
 • Döntse el a színt. A sötétebb hajon a szürke haja nehezebb festeni, mert sűrűbb szerkezetű. Ezért a barna hajú nőknek és a barnáknak a természeti tartományból (a natív szín közelében) árnyalatokat kell választaniuk. Gyakorlatilag minden színben számot jelölnek - 0, 4.0, 5.0, stb. Azok számára, akik színt kívánnak változtatni, ki kell választani az óramutató járásával megegyező irányban elhelyezkedő hangokat. Ebben az esetben megvédi magát az előre nem látható eredményektől.

E javaslatok betartása során soha nem fogod megkeresni a kérdést: „Miért nem tart a festék a szürke hajra?”.

Lásd még: Hogyan készítsünk otthonról szürke hajat (videó)

http://vashvolos.com/luchshaya-kraska-dlya-sedyx-volos

A legjobb festék a szürke haja számára - a legjobb minősítés 2019-ben

Egy nő gyönyörű minden korban. Azonban szinte mindannyian arra törekszünk, hogy késleltessük az ifjúságot, vigyázzunk az arc, a kezek és a haj bőrére. Ez utóbbi képes meggyőzni egy nőt ezüst csillogással. Szürke haj Sajnos ez a jelenség nemcsak felnőtt nőknél figyelhető meg, de bármely korban, stressz vagy betegség miatt is előfordulhat. Csak a szürke haja speciális színezékei visszajuttathatják a hajot és elrejthetik az „ezüstöt”, amelyek közül a legjobbat 2019-ben az alábbiakban ismertetjük.

A szürke hajról

Számos tényező van a szürke haj megjelenésére, ezek általában endokrin és genetikai problémákkal társulnak, amelyek mindkét nemnél előforduló általános vágy jele. Úgy véljük, hogy ez a nehézség csak bizonyos korban jöhet számodra, bár a szürkés haj 19 évesen és 30 éves korig jelentkezhet. A szürkület a melanin hiányával kezdődik, vagyis a hajszínhormontól, minden ember számára különböző mennyiségben és egyedi ritmusban állítható elő. A hormon hiánya miatt már korai életkorban kell festeni, mások csak öregkorban.

A legvalószínűbb és legmegfelelőbb festési módszer különleges festék marad. Ne húzza ki a haját, mert haszontalan.

További információ a szürke haj megjelenésének okairól:

színezés

A szürke csak egy embert képes díszíteni, de egy asszony számára szörnyű probléma lesz, és sürgősen meg kell tennie a megfelelő intézkedéseket. A festék színét és színárnyalatát a kötelező egészségügyi ellátás alapján kell kiválasztani. Ha úgy dönt, hogy festéket vásárol, akkor a választását a lehető legfeljebb felelősséggel kell megközelíteni. Több gélt, habot vagy lakkot használhat, csak ez rövid távú festés, ami világos, szép árnyalatokat hoz létre. Javasoljuk, hogy jó minőségű, magas színvonalú, speciális színezékekkel rendelkező termékeket vásároljon, melynek köszönhetően a szín nagyon hosszú ideig tart, csak a kiválasztott termék minden előnyét és hátrányát kell figyelembe venni.

Javaslatok festésre:

 • Először készítsük el a festéshez szükséges eszközöket és eszközöket, jobban viseljünk egy régi pólót, vegyük fel a kesztyűket, amelyeket általában a készlet tartalmaz;
 • A festékek használata előtt tesztelje az allergiát, az utasítások szerint;
 • Az utasításoknak megfelelően alkalmazzon festéket, és ha szükséges, először nedvesítse meg a hajat;
 • Használjon egy új, nyílt csőből származó festéket, mivel a régi festék maradékaival való festés azt eredményezi, hogy az árnyék már eltér a csomagolásban feltüntetetttől;
 • Tudja, hogy a festés eredménye más lehet, ha egy hónappal azelőtt, hogy a kivonatok és a henna festék volna. Ugyanez vonatkozik a mesterséges színekről a természetes készítményekre való átmenetre is;
 • Nem ajánlatos egyszerre festeni és curlelni, hagyja, hogy a haj festése után kicsit felépüljön;
 • Ha tetszik egy hang, akkor azonnal írja le annak számát, hogy ne kelljen kitalálnia a boltban;
 • A fényesség megőrzése és az egészséges árnyalat megtartása előtt győződjön meg róla, hogy színezést és utána jó minőségű samponokat használ.

A gyönyörű és vastag hosszú haj minden nő álma, de ha szürke haja van, jobb, ha biztonságos, modern festékeket használ. Légy tudatában annak, hogy a természetes jogorvoslatok, a basma és a henna majdnem haszontalanok lesznek itt. A természetes színezékek nem képesek 100% -ra festeni, emellett gyorsan elmosódnak, így ezt az eljárást újra és újra meg kell ismételni. Csak ellenálló speciális festékformátumokat használjon. Elég, ha 5-7 hét alatt egyszer használjuk a jó festéket, és még kevésbé gyakori, hogy az erősítéshez rendszeresen készítsünk házi maszkot.

A legjobb festékek szürke haj festésére

Ezt a festéket tartós szürke festék jellemzi, míg az oxidáció ammónia nélkül történik. Ez az eszköz ODS technológiát használ (olajfesték-adagoló rendszer). Az összetevők között - sok tápláló, mélyen behatolnak a hajba, ami biztosítja a simaságot és a kifejezett ragyogást. A sorozat számos piros árnyalatot tartalmaz. Mindegyikük fényességében és mélységében különbözik. A gyártó 100% -ban szürke hajfestést biztosít gondos alkalmazással és öregítéssel 35 percig.

 • Az ammónia nincs jelen;
 • A pigmentek behatolnak a kutikula alá;
 • Szürke hajfestés;
 • A haj ragyog, egyre engedelmesebb lesz az ellátásban;
 • Professzionális termék, amely az alkalmazás előtt könnyen összekeverhető.
 • Csak 6 színárnyalat, mind vörös színben;
 • Az ár csak a festékre vonatkozik.

A költsége 60 ml pénzeszközök - 950 rubeltől.

A gyártó által ajánlott ellenálló krémfesték, beleértve a szürke haj festését is. A készítmény krémes szerkezetű, könnyen kezelhető. A készletben maga a színezőanyag mellett van egy szérum, amelyet színezés előtt fel kell használni a hajra. A hajfestés és a haj teljes kiöblítése után a hajszálakat balzsamra kell felhordani, amelynek feladata a haj rugalmasságának és szilárdságának visszaállítása. A balzsam is benne van.

 • Tartós eredmény;
 • Komplex festéshez és ápoláshoz szükséges teljes körű ápolási termékek;
 • Kesztyű és applikátor;
 • A festés után a haj egészségesebbnek tűnik;
 • Gondos alkalmazással a szürke haj teljesen megfest.
 • A kompozíció nem tökéletes, beleértve az ammóniát is.

A L'Oreal Paris Excellence költsége 340 rubel.

A mátrix a színezés egyik legjobb festéke, ammóniát tartalmaz, bár nagyon kis mennyiségben. Ha azt szeretné, hogy a hajának a legszebb és legszebb színe legyen, akkor ez az eszköz tökéletesen illeszkedik. A szerszám költsége nem magas, ideális a szürke szőrzet elleni küzdelemhez. Van egy hátránya - a paletta meglehetősen kicsi, és csak 17 árnyalatú, bár közülük könnyen kiválaszthatja, hogy mit kell. Ez a szerszám gyorsan és szépen lefedheti a haj teljes szerkezetét, mivel különleges, egyedülálló anyagok vannak a színezéshez.

A speciális modern festékeknek köszönhetően a fényvisszaverő gyönyörű színek a kívánt árnyalattal rendelkeznek. Az itt felhasznált innovatív festék tökéletes árnyalatú, fényes, gyönyörű pigmentekkel. A vállalat termékeinek gyártásában a Pre-Softening technológiát alkalmazza, amely egyedülálló módszer az egészséges megjelenés és a haj fényességének visszatérésére. Az eszközök tökéletesen festik a szürke hajat, még akkor is, ha a haj vágva van, megszakad.

 • Festékek még széttört és törött haj;
 • A színezékek nagyon gyorsan szálak;
 • Alacsony ammónia-tartalom;
 • A költség ésszerű;
 • Ellenálló árnyék;
 • A keramidok és a különböző gyógyító olajok tartalmaznak;
 • A képlet kiváló;
 • Innovatív technológiával készült;
 • Fényes árnyalatok;
 • Ez egy professzionális festék;
 • Nagyszerű az otthoni színezéshez;
 • Kapható szőrzetben használható;
 • Gyengéd akció;
 • Lágyságot ad;
 • A világ legjobb szakértőinek értékelése;
 • Besorolás: szakmai összetétel.
 • Csak 17 árnyalat;
 • Lehet, hogy kicsit száraz;
 • A festés után alaposabb gondoskodást igényel.

Költség: 420 rubel 90 ml-re. jelent.

Ez egy modern festék szürke haja festésére, amelynek áttekintése a hálózaton többnyire csak a leginkább pozitív. Meg kell jegyezni, hogy ez az egyedülálló eszköz csak olyan érett nők számára készült, akiknek szürke haja az életkorral kapcsolatos változásoknak köszönhető. Ha a szürke haj nem jelent meg a különböző életkori változások miatt, de betegség, stressz vagy egészségtelen étrend miatt, akkor jobb, ha más festéket vásárol. B7-vitamint tartalmaz, amely megvédi a hajat a pigmentfestés elvesztésétől. Tudja, hogy Schwarzkopf nem egyetemes orvosság, mivel nem minden nő alkalmas.

Ennek a festéknek az összetétele gyönyörű fényt biztosít, megakadályozza a színező pigmentek elvesztését és megvédi a hajat a környezettől, és ez nagyon fontos minőség. A termék fő előnyei a védelem és az ellenálló festés. A költség természetesen nem kicsi, de az általános színpaletta elég nagy, így könnyen kiválaszthatja a kívánt árnyalatot.

 • Maximális lefedettség;
 • Használt pigment penetrációval;
 • Hosszú ideig rögzítve;
 • A festékben lipid hordozók vannak;
 • Visszaállíthatja a szerkezetet;
 • A külső tényezőktől védett;
 • Sok különböző árnyalat van;
 • elérhetőség;
 • Tiszta, rejtett szürke haj;
 • Nagy mennyiségű pigment;
 • Ápolási fürtök és fejbőr;
 • HD technológiát használnak;
 • Van egy speciális vitamin-komplex;
 • Tiszta tökéletes hang garantált;
 • Jobb minőség;
 • Biotint tartalmaz;
 • A Schwarzkopf sokszor jól ismert és bevált vállalat.
 • Csak az érett felnőtt nők számára;
 • Az ár magas;
 • A színezés után balzsamot vagy maszkot kell használni;
 • Nem mindig lehetséges megtalálni a saját színét;
 • 1-1,5 hónap után újra kell festeni.

A festék ára: 595 rubel 60 ml-re.

A modern termékek Estel egy professzionális kozmetika, amely ideális a gondozáshoz és a világ egyik legdivatosabbá teszi. Az Estel Professional De Luxe-t speciális krómenergia-komplexum alapján hozták létre, és ideális esetben gyengített vékony hajra is alkalmas. A krémfesték meglehetősen ellenálló és különleges ápolási képletekkel rendelkezik, különleges fényt, sőt árnyékot és puha kasmírot ad a gyémántnak. A teljes palettán már 140 árnyalat van, ráadásul további sor kerül a tisztázásra és kiemelésre.

Ez egyike a jól ismert cég által gyártott női hajok modern, egyedi színeknek, és gyorsan eltávolíthatja a szürke hajait. Az online vélemények szerint ez a kompozíció könnyen megoldhatja az összes problémát, még akkor is, ha 70% vagy annál több szürke haja van. Nem minden festőanyag képes megbirkózni ezzel, bár van egy hátránya - a palettán többnyire csak sötét színek vannak. Az ammónia-tartalom itt elég nagy, ezért nehéz egy biztonságos anyagot figyelembe venni. A színezést legjobban egy tapasztalt mester végezheti, aki képes lesz az összes szabály szerint festeni, majd újabb helyreállítani a szerkezetet. A professzionális kozmetikumokra utal.

 • Ideális festékek;
 • Könnyen kezelhető;
 • A hajat puha és selymesvé teszi;
 • Tökéletes ellátást biztosít;
 • Könnyen elosztható;
 • Nem fog száradni;
 • A hang hosszú ideig tart;
 • Szépség és természetesség;
 • Egységes szín;
 • Elsődleges és másodlagos festéshez;
 • sokoldalúság;
 • Minden hajtípushoz;
 • Speciális pigmentet tartalmaz;
 • Nem károsítja a szerkezetet.
 • Nagy mennyiségű ammóniát tartalmaz;
 • Sok a hibás információ a hálózatban;
 • Panaszok merültek fel, hogy a jogorvoslat nem mindig tartós.

A festék átlagos ára - 325 rubel 60 ml-re.

Master-osztály a szürke haj festésére ezzel a festékkel - a videóban:

A haj színezésére szolgál, a felhasználók véleménye többnyire csak pozitív, a kozmetikumok ára meglehetősen magas, de ezt ellensúlyozza a színezés tökéletes hatása. Ennek a kozmetikai terméknek a minősége egyedülálló, ráadásul nagyon erős szürke hajjal is használható. Támogatja a növekedést és erősíti, gyorsan helyreállítja, hogy a szőrszálak szépebbé, sűrűbbé és rugalmasabbá váljanak. Ennek a festéknek köszönhetően nemcsak az ezüstözött szálakra fest, hanem a fürtöknek is csodálatos szép árnyékot, valamint a hossz mentén károsodott károkat. A Majirel egy különleges kulturális kompozíció, nagy árnyalatú palettával, amely növeli személyiségét és stílusát.

A Professionnel Majirel egyedisége a kompozícióban rejlik, ahol sok különböző összetevő van, hogy helyreállítsa a haj minden hajának szerkezetét. A L'oreal ideális esetben még mindig megfelel azoknak, akik szeretik a színt kísérletezni, sőt, ez az eszköz megengedett, hogy gyakran használják. Ez egy egyedülálló, korszerű öregedésgátló kiváló színezés, kettős akcióval, az európai legjobb laboratóriumokban. A Majirel festékek tökéletesen kifinomultak, kifinomult árnyalatúak, és a színek sokoldalúsága jellemzi.

 • Színjavítás;
 • A Fortitude nagy;
 • Gyönyörű árnyék;
 • Védi a szerkezetet;
 • erősítése;
 • A kifogástalan minőség;
 • Tökéletes lefedettség;
 • Gazdag paletta;
 • 100% -os kitöltés van megadva;
 • Textúra tisztasága;
 • sokoldalúság;
 • Szerkezeti felújítás;
 • lágyság;
 • Dazzle fényesség;
 • Speciális összetételt tartalmaz;
 • Van egy mikrokerathion polimer;
 • Többdimenziós egyedi összetétel.
 • A költség túl magas;
 • A festék megkeresése nem könnyű;
 • Lehet, hogy enyhe szagú ammónia van.

Egy cső költsége egyetlen festékhez - 970 rubel.

Ha arról beszélünk, hogy mi a legjobb és leginkább tartós kompozíciók a szürke haja elrejtésére, akkor nem tudjuk megmondani a Londa Color festékről, amely tökéletesen fest, és nagyon könnyen és gyorsan. A legfontosabb kiválasztási kritériumok itt egy biztonságos, kiváló minőségű festék és egy jól ismert, professzionális cég, a Londa, az időellenőrzés. A cég a közelmúltban kiadott egy egyedülálló sorozatot a modern kozmetikumok festésére, nagy palettájával, hatékonyságával a szürke haj színezésében, további hasznos tulajdonságok jelenlétében. Itt van egy probléma - a festés után szükség van a haj további védelmére.

A Londa komplexumban egy speciális balzsam van, amelyet egyenletesen kell elosztani az összes hajra az alapösszetétel alkalmazása előtt. Ez a festék és a tandemben használt balzsam számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül az a tény, hogy a komplex tökéletes védelmet nyújt és hozzájárul a szerkezet javításához. Az eszköz könnyen és gyorsan behatol a komponenseibe a szőrszálak mélységébe, és ennek következtében telítettek és nagyon szépek. A Londa Color a hajszerkezetet sima és selymesvé teszi, bár egy darab balzsam nem elég hosszú ideig, és ez az egyetlen jelentős mínusz. Tökéletes színezés biztosított, a szín nagyon fényes, és a szerszám is könnyen használható és szinte szagtalan.

 • A szín élénk;
 • Tökéletes eredmény;
 • ellenállás;
 • A szag hiányzik;
 • Ragyog;
 • Könnyű használat;
 • Gyengeen lemosni.
 • Az árnyalatok kis választéka;
 • A balzsamfogyasztás magas;
 • Jobb, ha nem festenek fémtárgyakat;
 • A kefe nincs benne.

A festék átlagos ára 395 rubel.

Ennek a festéknek az aktív összetevői képesek gyorsan és mélyen behatolni a szerkezetbe, ami általános megerősítést biztosít. Ez egyike a legjobb minőségű kozmetikumoknak, melyeket lédús és világos tónusok jellemeznek. A festéket könnyen és gyorsan használják, csodálatos textúra, tökéletesen borítja az összes hajat és hidratálja őket.

A festék ammóniát tartalmaz, ennek ellenére a termék illata nagyon illatos és könnyű. Különböző mély színek, gyümölcsolajat és egyedi anyagokat tartalmaznak a szilárdság és szépség megszerzéséhez. Ideálisan és hatékonyan védi a szőrszálakat, biztosítva a szükséges anyagokat, és az avokádóolajnak köszönhetően az anyag ragyogást és puhaságot biztosít. Könnyen és gyorsan alkalmazható, gyümölcsös friss illattal rendelkezik, így a festés már kellemes dolog.

 • Mélyen behatol a szerkezetbe;
 • Az egyik legjobb szín;
 • Könnyen kezelhető;
 • A szag nagyon kellemes;
 • Óvatosan hat a fürtökre;
 • Hatékonyan fest;
 • Erősítése és hidratálása;
 • Fényes hangok;
 • A haj életben és jól alakul;
 • Keverik jól;
 • Puha és ragyogó;
 • Eszközök tökéletesen ülnek;
 • Színező minőség.
 • Ammónia van, bár kis mennyiségben;
 • Gyorsan lemosódik, nem tart sokáig;
 • A szín nem lehet egyenletes.

A festékkel való csomagolás 440 rubelt fog fizetni.

A modern festékpaletta nagyon ellenálló és kiváló minőségű, nagyon kis mennyiségben tartalmaz ammóniát, valamint vitaminokat és különböző olajokat is tartalmaz. Az ideális kompozíció kiváló minőségű és gyengéd gondoskodást biztosít a fürtök számára, a szerszám kényelmes és könnyű a festés során, a paletta meglehetősen nagy. Minden nő képes lesz kiválasztani magát a legjobban megfelelő árnyalatra, ennek a terméknek a költsége több, mint megfizethető, és 165 rubelnek felel meg. Az összes értékelés alapján a kompozíció a szürke hajra tökéletesen fest, és ennek az eljárásnak az eredménye legalább 4 hét vagy annál hosszabb lesz.

Ideális azoknak, akik úgy döntenek, hogy reinkarnálják és elrejtik a szürke hajaikat. A cég szakemberei egyedi festék-formulákat fejlesztettek ki, amelyek kiválasztott speciális összetevőket tartalmaznak. Minden összetevő figyelemre méltó az egyedülálló hatásuk miatt, a termék összetétele valóban tökéletes és színezi a fürtöket. Ezzel a festékkel könnyen és gyorsan megkaphatja a kívánt színt és a kiváló minőségű szép árnyalatot, amely elég hosszú ideig tart. A festéknek továbbá védő hatása van. Az univerzális jogorvoslatokat kezeli mindenféle hajra. Németországban két térfogat-változatban készül: 50 és 115 ml.

 • Az eredmény tökéletes lesz;
 • Kiváló minőségű gyönyörű színezés;
 • A haj szépsége és egészsége biztosított;
 • Természetes fényerő;
 • Nem okoz allergiát;
 • A költség megfizethető;
 • Könnyen kezelhető;
 • Hosszú ideig tart;
 • Gyenge mosás;
 • Gyönyörűen csillog a fényben;
 • Ideális reinkarnáció, elrejti a szürke fürtöket;
 • A maró illat hiányzik.
 • Ne használjon keverékhez fémtárgyakat;
 • Minden szürke nem fest át;
 • Előfordulhat, hogy a fejbőr enyhe égő;
 • Száraz lehet.

Ez a minősítés egyik legolcsóbb színe, 165 rubel költsége.

Ez egy professzionális, modern festék, amelyet egy ismert, több mint 35 éves múltra visszatekintő cég gyárt, amelynek gyártása Olaszországban található. Ezt a fajta festéket sok fodrász már régóta szereti a megbízhatóság, a stabilitás és a szelíd hozzáállás miatt. A szelektív gazdag palettával rendelkezik, amely több mint 100 színt és árnyalatot tartalmaz, fő jellemzője, hogy megfelel a csomagban lévő adatoknak, így nem lesz kellemetlen meglepetés a hangválasztással. A színskála pontosan meg fogja felelni a modern nő minden követelményét, és bármilyen típusú és hajfajtához közeledik.

Ez a szelíd, gyengéd orvosság nem tartalmaz ammóniát, ami a göndör minőségének romlásának fő oka. A festék egyedülálló természetes összetevőkkel gazdagodik, és ragyogást és fényt ad a fürtöknek. A festék kímélő kémiai elemeket, különféle gabonafélék, zsírsavak, méhviasz, valamint vitaminokat és különböző ásványi anyagokat tartalmaz. Ideális a festéshez, mivel egyenletesen lefedi a haját és tökéletesen elfedi a haját. Egy másik érdekes pont, hogy ez a kompozíció hosszú ideig tart (nem ammónia-szerek esetében), és sok pozitív értékelés az interneten ezt mutatja.

 • Egységes bevonat;
 • Sok pozitív értékelés online;
 • Kellemes illat;
 • Gyönyörű szín;
 • Hosszú ideig tart;
 • Minimális kár;
 • Nem tartalmaz ammóniát;
 • A térfogat 100 ml;
 • Tartalmaz egy ásványi anyagokat és vitaminokat;
 • Gabonafehérjék, zsírsavak a készítményben;
 • 100% -os kitöltés van megadva;
 • A minőség kiváló;
 • telítettség
 • Nem rontja a szerkezetet;
 • A fényerő tökéletes.
 • 3 hét elteltével könnyen lemosható;
 • Túl erős tapadás.

Ennek a festéknek a költsége - 435 rubelt.

Ez a modern, Európában készült festék professzionális eszközökre utal. Gazdag, fényes színe, ragyogása és egy nagyon szép árnyéka, amely a fürtöknek egy mély és világos, ragyogó fényt ad, ami sokáig tart. Gazdag palettával rendelkezik, az eszköz tartalmaz egy jobb típusú formulát, amely a haj gazdag, élénk és gyönyörű lesz. A festék színe meglehetősen ellenálló és intenzív, a termék összetétele nagyon jó minőségű és enyhe hatást gyakorol az emberi hajra.

 • Természetes anyagokból áll;
 • Az itt használt alkatrészek a legaktívabbak és legbiztonságosabbak;
 • A képlet egyedülálló;
 • Telítettség, szép fény;
 • sokoldalúság;
 • Nem károsítja a hajszerkezetet, védelmet nyújt a környezeti expozícióval szemben;
 • Van egy szép árnyalatok túlcsordulása;
 • A kívánt szín elérése nagyon egyszerű és egyszerű;
 • Jó hangerő;
 • Élénk szín.
 • Csak szaküzletben vásárolhat;
 • Nem tartalmaz semmit, csak maga a festék;
 • A tisztítószert külön kell megvásárolni;
 • Nincs kesztyű.

A festékkel ellátott cső ára 480 rubel.

Egyesíti az egyedi, gyógyító és egészséges gyógynövényeket, valamint az illóolajokat. Maquis cserjeolajat és egyéb növényeket, valamint innovatív pigmenteket tartalmaz gazdag szürke és fehérített hajra. A kompozíció számos egyedülálló formulát tartalmaz a szerkezet megnyugtatásához és javításához, az eszköz szelíd textúrát képez, lágy és ragyogó. Érdekes, gyümölcsös jegyzetekben aromában különbözik, nagyon kevés színező pigment van, de könnyen behatolnak a haj belsejébe, a festék sokáig tarthat, biztosítva az optimális színezést és tartósságot. Sok hatóanyagot tartalmaz, amelyek antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatások eléréséhez szükségesek, amelyek a festés után védelmet nyújtanak, és szépséget adnak.

 • Finom textúrája van;
 • Lágy és ragyogó;
 • Színegyensúly;
 • Gyümölcsös jegyzetek;
 • Egyedi gyógynövényeket tartalmaz;
 • Mackis és más cserjék illóolajai;
 • Az olajoknak és gyógynövényeknek gyógyító hatása lesz;
 • A színezéshez innovatív pigmenteket használnak;
 • A szín nagyon telített, tiszta;
 • Optimális festés;
 • ellenállás;
 • A haj gyógyító hatása;
 • Gyulladásgátló hatás;
 • Tökéletes védelem.
 • A termék mosható.

Az alapok költsége 168 és 372 rubel között változik.

http://vyborok.com/samaya-luchshaya-kraska-dlya-sedyih-volos-top-reyting/

BEBI.LV

bejelentkezés

A fejem első szürke szőrszálai már 32 éves korukban jelentek meg, és amikor 35 éves voltam, a szürke haja észrevehetően megkülönböztetett a buja fejemben, sötét fürtökkel, ami évekig további éveket adott. Tudom, hogy egyes hölgyek még szándékosan utánozzák a szürke haj megjelenését az egyes szálak platina kiemelésével, de egy ilyen nemes megjelenés egyáltalán nem inspirál engem, és elkezdtem keresni a jó hajfestéshez jó lehetőségeket. Amikor nagyon kevés szürke haja volt, sikeresen színeztem a hajamat otthon a természetes hetek és a basma keverékével. Idővel egy professzionális színész segített, és a szakember megtanította, hogyan válasszam ki a megfelelő árnyalatot a szürke hajok festésére a professzionális festékek széles skálájából.

Ha a kozmetikai eljárások után sérült vagy gyengült a haja, akkor egész egészségük helyreállításáig használjon félig állandó festéket ammóniával és más agresszív anyaggal a hajfesték készítéséhez szürke hajjal. Ezen színek hátrányai közé tartozik az eredeti színtelítettség gyors elvesztése a fej szabályos mosása után. Az állandó festék alkalmazása után azonban az eljárás megismétlése 1-2 hónapra nem szükséges, mivel a festék pigment behatol a hajszál mélyebb rétegeibe, kompenzálva az eumelanin és a pheomelanin természetes pigmentjeinek hiányát a szürke hajban. A jó márka kiváló minőségű állandó festékének összetétele szükségszerűen magában foglalja a természetes összetevőket, amelyek lágyítják az ammónia hatását a hajszerkezetre.

Top 10:

❶ MATRIX SOCOLOR.
Ideális, ha a szürke haj kevesebb, mint 30% -a haj teljes mennyiségének. A széles árnyalatú paletták közül biztosan talál egy megfelelő lehetőséget a fürtök számára, amelyek pontosan megfelelnek a csomagoláson feltüntetett színnek. A krémfesték színe egyenletesen oszlik el, és a színes fürtök egészséges ragyogást kapnak. A termék innovatív képlete a festés és a rendszeres színkorrekció után védi a hajszerkezetet a károsodástól, megakadályozza a sárgaság megjelenését. A festék minimális mennyiségű ammóniát tartalmaz, amelynek aktív hatását olajok lágyítják.

paletta:


❷ ESTEL DE LUXE SILVER.
A jól megalapozott Estel márka színei több mint 60 árnyalattal rendelkeznek minden természetes hajhoz, 100% -os szürke hajjal. A festék nagyon ellenálló és kiegészül Anti-Age Color formulával a szürke haj mély festésére. Az Estelle avokádót és makadámiaolajat is tartalmaz, amelyek erősítik a hajot, és lágy, fényes és selymes.

paletta:

ELLA WELLA PROFESSIONAL COLOR TOUCH.
A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát, de a festés után a hajszín nagyon lassan telítődik, és elegendő havonta egyszer megismételni az eljárást. A krémes textúrájú eszközök nagyon egyenletesen és könnyen eloszthatók a zárakon, elegendő 10-15 percig tartani. A festék viaszban az olaj és a keratin javítja a haj állapotát. Szürke vagy szürke haj festése saját otthonában.

paletta:


❹ KEUNE TINTA COVER.
A 80 alapszín közül a festék minden bizonnyal megfelelő választást talál. A festés után a hajszín nagyon ellenáll a samponoknak és más tisztítószereknek. Mély, gazdag fürtök, amelyek az eljárás után nagyon rugalmasak, tartósak és fényesek.

paletta:


W SCHWARZKOPF IGORA ROYAL ABSOLUTES.
A Biotin-S komplexum innovatív formája elősegíti a szürke és sérült haj üreges területeinek aktív festését pigmentekkel. A festék szilícium-dioxidot és biotint tartalmaz, amely erősíti a keratin hajrostok szerkezetét.

paletta:


’L'OREAL PROFESSIONNEL MAJIREL.
A meglehetősen magas ár valószínűleg az egyetlen mínusz a híres márka termékéből. Az árnyalatok gazdag választékából azonban természetesen lehetőség van a természetes haj színére is. Ezzel a festékkel még a szőrszálakat is észrevehetően festhetjük, amely jól ellenáll a tisztítószereknek, lágyítja a haját, és egészséges ragyogást biztosít.

paletta:


❼ OLLIN COLOR CREAM.
Nagyon jó minőségű krémfesték, mely otthoni színezésre készült. A haj egyenletesen festik a teljes hosszúságban, a festék textúrája szorosan illeszkedik a haj hámló felületéhez, és az aktív pigmentek gyorsan kitöltik a szerkezetét. A festék olajokat és növényi kivonatokat is tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a sérült hajat.

paletta:


I CHI IONIC.
Az ezzel az eszközzel ellátott színezőszálak nem véletlenek, hogy a színészek csúcstechnológiát hívnak, mivel a hosszú infravörös hullámok ösztönzik a hajszár pelyhek megnyitását és a pigment akadálytalan behatolását a mátrixba. Az Ion technológia egyenletesen osztja el a pigmentet, és egy hónap után a következő színkorrekció előtt elfelejtheti a szürke hajat.

paletta:


❾ SYOSS szakmai teljesítmény.
Hatékony és könnyen használható otthon festék a szürke haj garantált festésére. Az alacsony ammónia koncentráció ellenére a pigment 3-4 hétig ellenáll a kioldódásnak. A festék keratin hajvonalat és B5-vitamint is tartalmaz.

paletta:


❿ KAPOUS PROFESSIONAL.
Alacsony költségű, de nagyon ellenálló állandó festék, amely ginseng kivonatból, rizsfehérjékből, kakaóvajból áll. Ismét ismételt színkorrekció után a haj maradványos és lágy marad.

paletta:

♦ A SZÍNES SZÍNES SZÍNESÍTÉSE A FELTÉTELEKBEN A BASM ÉS HNNEY

Sok nő inkább a természetes fürtökkel színezi a fürtjeit, köztük a henna és a Basma a legnépszerűbb. A szürke haja csak a két komponens keverékének festésére használható, megváltoztatva az arányokat, amelyekhez a kívánt árnyalatot kapjuk. Ha a basma a természetes haj árnyékát sötétebbé teszi, akkor a henna piros.

Mindkét komponens megfelelő arányban összekeverése és a kívánt színárnyalat elérése érdekében a minta esetében kívánatos az egyes szálak alsó részének festése. Ha elégedett az eredménnyel, akkor az egyes szálakra tegyen egy vastag réteget. A szürke haj árnyékolásához az expozíciós időnek hosszúnak kell lennie. Először is nézd meg az eredményt körülbelül 40 perc alatt, és ha az árnyék nem elég telített, akkor nem mossuk le a festéket még 2-3 óráig (legfeljebb 4 óra). Állítsa be a színt havonta kétszer.

♦ VIDEO ANYAGOK

Ha már elvégezte az eljárást otthon, kérjük, ossza meg a megjegyzéseket és tippeket.

http://bebi.lv/okrashivanie-volos/kraski-dlya-sedyh-volos.html

6 legjobb szín a szürke haja számára - nemzeti értékelés

Szürke hajfesték: kiválasztás, márkaértékelés, alkalmazás + vélemények

Idővel a haj kezd világítani, elveszíti az eredeti árnyékát. Szürke haj jelenik meg a melanin pigment elégtelen termelése miatt. Ez a probléma segít a hajfesték kezelésében, melynek választását felelősségteljesen kell kezelni.

Tartalom:

Hogyan válasszuk ki a festéket a szürke hajból

Ha egy speciális szalonhoz fordul, a mester azt fogja mondani, hogy melyik hajfestéket kell használni a szürke haj eltávolításához. Ugyanakkor gyakran nem lehet látogatni egy szépségstúdióban, ezért fontos, hogy önállóan válasszon egy jó minőségű és biztonságos eszközt.

Vásárláskor vegye figyelembe a következőket:

 1. A csomagoláson feltüntetett szürke hajok töltésének hatékonysága legalább 70% legyen.
 2. A színárnyalat nem lehet túl sötét vagy világos. A színt a lehető legközelebb kell választani a haj természetes tónusához.
 3. Nem minden eszköz képes megbirkózni a szürke hajaval, így az összetételnek ammóniának vagy azzal egyenértékűnek kell lennie. Az ammóniamentes festékek nem tudnak mélyen behatolni a hajszerkezetbe, ezért csak kívülről festik őket.
 4. A legjobb, ha gondoskodó és regeneráló összetevőket vásárolnak.

Ammónia alkalmazásával a festés után nagyobb figyelmet kell fordítani a hajápolásra, mivel a vegyületek súlyosan károsítják a szerkezetüket.

Szürke haj + színpaletta színezése

A polcokon számos lehetőség áll rendelkezésre a különböző gyártók színező keverékeinek színezésére. Fontos, hogy válasszon olyan kvalitatív kompozíciót, amely hatékonyan megbirkózik a pigment elvesztésének problémájával.

A L'oreal elsőbbségi preambulumbekezdése

Paletta: 40 árnyalat

Magas minőségű, jól ismert gyártó, amely nemcsak szürke hajra fest, hanem csodálatos fényt is ad. Ennek a terméknek a jellemzője, hogy a festékek összetétele nagyobb, mint más termékeknél. Ennek következtében a pigment mélyebbre hatol, és jobban megmarad a hajban, és így rezisztens festés érhető el.

Ez a festék a szürke haj teljes vitamin-komplexet tartalmaz, melynek köszönhetően a haj „élve” marad, puha és selymes. A palettán több mint 40 telített szín van. Néhány héttel az ellenálló L'Oreal termék használata után ajánlatos átfogó hajápolási programot végezni.

Kapous Professional

Paletta: 100 árnyalat

A "Kapus" hazai gyártók professzionális festéke tartós hajfestékhez készült. 100% -ban fest a még a legerősebb szürke hajra is. A kompozícióban a természetes anyagok és olajok gazdagsága különbözik, aminek következtében a haj puha és selymes marad, valamint a haj fényessége és színe a következő festésig megmarad.

A széles színpaletta mintegy 100 árnyalattal rendelkezik. A festék könnyen kezelhető, így mind professzionális, mind otthoni használatra alkalmas. A mélyebb és telítettebb szín elérése érdekében a termék különböző árnyalatainak keverése megengedett. A "Kapus" színezőanyag kiválasztása garantálja, hogy ragyogó és egyenletes hajszínt kap.

Igora királyi

Paletta: 46 árnyalat

A szürke hajból készült „Igor Royale” német festék rendkívül ellenálló és ideális otthoni eljáráshoz. Összesen 46 hang van, amelyek egymással összekeverhetők. A szerszám kellemes gyümölcsös illatú. A kompozíció gondoskodó anyagokkal és vitaminokkal telített, köszönhetően a fejbőrnek és a hajnak a festés során.

A színezőanyag aktualizált formula garantálja a stabil és egyenletes bevonatot, valamint hosszú ideig a szürke haj teljes festését. Ennek eredményeként fényes, puha és selymes fürtöket kapsz, szürke szőr nélkül. Az Igora Royal egy kiváló minőségű német termék, amelyet kifejezetten megfizethető áron fejlesztettek ki.

Londa Color állandó

Paletta: 91 színárnyalat

Szuper ellenálló Londa Color állandó festék krémes textúra. Könnyen alkalmazható és nem folyik le. A termék összetétele tartalmazza a lipideket és a természetes viaszokat, amelyek a festés folyamán a fürtöket gondozzák. Szembe kerül a szürke haj problémájával. A szerszám nem változtatja meg a haj szerkezetét, és nem kiszárítja őket. Kellemes illatú, parfümre emlékeztet.

A színpaletta 91 színt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt hangot. Az árnyék 8 hétig tartja a haját, anélkül, hogy elveszítené a szilárdságot, a telítettséget és a fényességet. A termék másik fontos előnye a megfizethető ár.

Revlon

Paletta: 35 árnyalat

A "Revlon" színező keveréket az érzékeny fejbőr tulajdonosai számára készítették. A termék összetétele egy egész vitamin- és illóolaj-komplexet tartalmaz, amelyek védő és hidratáló funkciókat látnak el. A göndöröket puha, selymes és egészséges ragyogás is biztosítja, hasznos és tápláló összetevőkkel telítve.

A szerszám krémes szerkezetű, így a termék könnyen keverhető és bármilyen hajhosszra osztható. Ebben az esetben a keverék nem ürül ki. A színtartomány meglehetősen nagy, és 35 divatos árnyalatot tartalmaz, amely tökéletesen megbirkózik a szürke haja problémájával. A termék egyetlen hátránya a színező keverék meglehetősen éles szaga.

Garnier színes naturálok

Paletta: 30 árnyalat

"Garnier" - az egyik legnépszerűbb színezőanyag a szépségipar piacán. A szerszám mélyen behatol a hajszerkezetbe, amely 8 hétig tartós bevonatot biztosít. A német gyártó a természetes táplálkozási összetevők összetételét is magában foglalta: shea vaj, avokádó és olajbogyó.

Az olívaolaj gondoskodik a haj fényességéről, és avokádóolaj aktiválja a növekedést. A shea vaj regeneráló funkcióval rendelkezik, nevezetesen: erősíti és táplálja, valamint védi a napfény káros hatásaitól. A termék könnyen alkalmazható és nem folyik. A paletta 30 tónusban jelenik meg: gazdag fekete és szuper fényes szőke.

Syoss

Paletta: 20 árnyalat

A Syoss festék kiváló megoldás a szürke haj professzionális festésére otthon.

A termékben található színező pigment mélyen behatol a szálak szerkezetébe, ami egységes és tartós bevonatot eredményez.

A krémfesték olyan gondoskodó összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera, a B-vitamin és a búzafehérjék. Hála nekik, a haj hidratálódik, puha tapintású és rugalmas.

Az eljárás után a fürtök engedelmesek, fényesek és könnyen fésülhetők. A palettán 20 luxus és gazdag szín található. Az ellenálló Syoss krémfesték egy új generációs termék, melyet a haj hajlékony és puha színezésére fejlesztettek ki a házban.

Schwarzkopf Essential Color

Paletta: 20 árnyalat

A "Schwarzkopf Essential Color" festéket az összetételben az ammónia hiánya jellemzi, de ez nem befolyásolja a festék jobb intenzitását a termék javított képlete miatt. Az árnyékolástól függően 30-100% szürke haja eltávolítható. A vásárlók 20 gyönyörű, telített színt kaptak.

A termék alkotóelemei gondoskodnak a szálak szépségéről, egészségéről és fényességéről. Az eljárás után a haj telített és tartósabb, ami megkönnyíti a formázást. Mivel ez egy nem ammónia-szer, a szín fokozatosan eltűnik. Festék "Schwarzkopf Essential Color" - az egyik legjobb a nem professzionális használatra, megfizethető áron.

Estel De Luxe

Paletta: 65 árnyalat

Az orosz gyártó Estelle Deluxe Silver színezékei a haj gazdag színét és ragyogó fényét adják. A professzionális keverék kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, így a fürtök erősek és puhaak. A termék gazdaságos és könnyen használható: könnyen alkalmazható és elosztható.

A szürke haj festésére szolgáló palettán körülbelül 65 árnyalat található, ami lehetővé teszi a tökéletes hangzás létrehozását. Alkalmas mind a szalonban, mind az otthoni használatra.

A színes fürtök megfelelő gondozásával a szín sokáig ugyanolyan gazdag és mély marad.

Az "Estelle Deluxe Silver" a hazai termelés egyik legjobb krémfestékének tekinthető.

MATRIX SOCOLOR

Paletta: 20 árnyalat

A "Matrix Sokolor" 20 gazdag tónusú és 100% -os szürke hajjal is rendelkezik. A festék minimális mennyiségű ammóniát tartalmaz, könnyen alkalmazható, göndör rugalmasságot és ragyogást biztosít. Professzionális használatra tervezték, és alkalmas minden hajtípusra. Egységes és tartós bevonatot biztosít még porózus hajokon is.

A termékben található vitaminok összetétele puha, fényes és egészséges megjelenést biztosít a szálaknak. A „Matrix Sokolor” egy kiváló minőségű, megfizethető árú amerikai termék, amely világszerte ismert a professzionális színészek körében.

Otthoni festék szürke hajra

Az otthoni festés folyamatának elvégzéséhez kézzel kell viselni a kesztyűt, a vizet, a törülközőt és a szerszámot (festeni egy aktivátorral és balzsammal).

A műveletek sorrendje a következő:

 1. Alaposan keverjük össze az aktivátort a festékkel.
 2. Ha professzionális kompozíciót használunk, oxidálószert adunk a tömeghez.
 3. Ellenőrizze, hogy az allergia összetételének összetevői. Egy kis pénzt dobhatsz a kezedbe, és várj néhány percet. Ha a kényelmetlenség nem merül fel, biztonságosan használhatja a festéket.
 4. Szükséges a parietális helyszínek színezésének megkezdése, a szürkés fürtök kiemelésével. A hajnak mosottnak és teljesen száraznak kell lennie.
 5. Feldolgozza a szálak teljes hosszát, várjon fél órát.
 6. Az egyenletes szín elérése érdekében a készítményt fésűvel osztjuk szét. Hagyjuk még 10 percig.
 7. Mossa le a fejét, vigye fel a készletben található gondozó komponenst.

A szürke haj több mint 50% -ának jelenlétében a festési technológia eltérhet. Javasoljuk, hogy konzultáljon szakemberrel az eljárás árnyalatairól.

A kiváló minőségű hajfesték a legjobb módja annak, hogy elrejtse a megjelenő szürke hajat. Ahhoz, hogy hosszú ideig egészséges és erős legyen a haja, nem szabad pénzt megtakarítani. A modern gyártók széles termékválasztékot kínálnak, így minden nő képes lesz kiválasztani a megfelelő lehetőséget.

Mi a legjobb festék a szürke haja számára

Az első szürke haj megjelenését gyakran személyes tragédiának tekintik. És nem csak a nők, hanem a férfiak is. És bár a nemes szürke hajok időnként divatossá válnak, a leginkább azt szeretnék kezelni. Az egyes szőrszálakat rendszerint kihúzzák, és ha a folyamat aktiválódik, akkor azok át vannak festve. És itt kiderül, hogy ez nem könnyű.

Minőségileg nagy mennyiségű szürke hajat festünk először csak a szürke haja professzionális festéke. A szakszerűtlenség gyakran egyenlőtlenül esik rá és gyorsan lemosódik, ami a kifakult szálak hatását eredményezi. Megkérdeztük a tapasztalt fodrászokat, hogy miért történik ez. Kiderült, hogy a probléma a szürke haj megváltozott szerkezetében van.

Az emberi hajszálakban speciális sejtek - melanociták - válnak színező pigmentekké. Számos oknál fogva lassíthatják vagy teljesen leállíthatják munkájukat. Erős stressz, hormonális egyensúlyhiány és még bizonyos gyógyszerek szedése is befolyásolhatja ezt a folyamatot. A pigmenttől megfosztott haj átlátszóvá válik. A fényt tükrözi és fehérnek tűnik.

A haj testében lévő pigmentmentes területek üregesek maradnak, és porózus szerkezetet kapnak. Úgy tűnik, hogy a festési folyamatot egyszerűsíteni kell. De a festék gyorsan lemosódik - a kibővített pórusokban nem tarthatja sokáig. Éppen ezért a korai szürke haja olyan nehéz, hogy megbízhatóan lehessen festeni.

Emellett a haj maga is idővel üveges szerkezetet szerez - merevebbé válik, mintha keményített kéreg lenne. A pigmentet nehéz áthatolni rajta, és csak a felületen marad, mint a tonizálás.

Miért történik ez, a tudósok még mindig nem tudják. De a fodrászok régóta megértették, hogy a kemény, szürke hajat először meg kell lazítani.

Szakmai előnyök

Ha könnyedén megbirkózhat egy kis mennyiségű szürke hajaval szokásos tonizálással vagy természetes festékkel, akkor nagy mennyiségben - csak professzionális eszközökkel.

Egyes gyártóknak külön soruk van a "szürke hajra" jelöléssel. A színek némileg eltérőek a kompozícióban, mivel figyelembe veszik a szerkezetük változásait:

 • magas színező pigment tartalommal rendelkeznek (néha akár 40%);
 • természetes olajokkal és vitamin-kiegészítőkkel gazdagodnak, amelyek rugalmasabbá teszik a hajat;
 • gyakran olyan high-tech komponenseket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a festék mélyebb behatolását;
 • A rögzítőelem egy része szükségszerűen magában foglalja azokat a anyagokat, amelyek "tömítik" a hajszár pórusait.

Ezenkívül a szakemberek speciális technológiát használnak a szürke haj festésére, ami sokkal hatékonyabbá teszi a folyamatot.

Hogyan festjük át a szürke hajat

Előbb vagy utóbb, de azzal a kérdéssel, hogy a hajfesték jobban fest a szürke hajat, minden nőnek szembe kell néznie. És mindegyiknek saját választ kell adnia erre a kérdésre, mivel nem könnyű kiválasztani egy céget és egy árnyalatot magadnak, ezért gyakran meg kell próbálnod több eszközt.

Minden hatással van a haj struktúrájára és állapotára, a szürke haj mennyiségére, a kedvenc palettára és még sok másra.

Az ammóniamentes festékek hosszú ideig nem maradnak szürke színben. Az intenzív tonizáláshoz használhatók, ha kevés szürke haja van, de legalább havonta egyszer meg kell ismételni az eljárást. Ebben az esetben vegye figyelembe, hogy összetételükben van egy peroxid, és még mindig rontják a hajat. Ezért a legtöbb nő megállítja a tartós festékek választását.

Természetes jogorvoslatok

Ha a szürke haj nem túl sűrű és kevesebb, mint 25%, akkor ellenálló festékek használata nélkül is megteheti. Érdemes megpróbálni a természetes festékeket, amelyek nemcsak a hajat károsítják, hanem képesek is erősíteni, sűrűbbé és fényesebbé tenni.

Ezek közül elsõsorban a henna és a basma, amelyet keverni kell, hogy gyönyörű árnyalatokat kapjunk - a könnyû gesztenyétõl a csokoládéig. Kívánatos hozzáadni az olívaolaj vagy a farokolaj keverékéhez, különben a haj kiszárad és törékeny lesz.

Hennának és Basmának jelentős hátrányai vannak: gyorsan elmosódnak, és alkalmazása után legalább egy hónapot kell várni az ammónia festékkel történő festés előtt.

A szürke haj sötétítésére erős gyógyteák alkalmazása: rozmaring, zsálya, zöld dióhéj. A tiszta fürtöket öblítik, és 20-30 percig hagyják. Ha legalább kétnaponta ismételje meg az eljárást, egy hónap elteltével nagyon jó eredményeket kap.

Aranyszínű árnyalatot adhat a szürke hajhoz, vagy maszkolhatja a sárgaságot, amely gyakran a korábbi dohányosokban nyilvánul meg, hasonló kamillahús alkalmazásával.

Háztartási festékek

Milyen festék a szürke haja az otthonában a leghatékonyabb, nehéz megmondani. Minden nőnek saját preferenciája van. A legkedveltebb háztartási festékek minősítését azonban leggyakrabban az alábbi:

 1. "Londa". A Londacolor fő palettája mély, egyenletes színt biztosít, és tökéletesen fest a szürke hajat.
 2. "L'Oreal". A legjobb szürkés haj "Preference" sorozattal festett, amely nemcsak mélyen gazdag árnyalatot biztosít, hanem megvédi a hajat a súlyos károktól.
 3. "Rowan". Az egyik legolcsóbb és ellenállóbb háztartási festék, amely a nagy mennyiségű pigmentnek köszönhetően tökéletesen fest nagy mennyiségű szürke hajat. Ennek a festéknek az egyetlen jelentős hátránya, hogy erősen megszárad a haj.
 4. "Garnier". Ideális megoldás a népszerű gyártó "Nutris Cream" szürke vonalával. Puha, krémes textúrájú, amely lehetővé teszi, hogy minden hajat a legmagasabb minőségben festhessen.
 5. „Paletta”. A Schwarzkopf cég legnépszerűbb háztartási festéke. A könnyű szürke hajat a legjobb színezékkel festik a Color Nachurals sorozatban, ahol a palettát természetes árnyalatok jellemzik: világosbarna, barna.

Fontos! A szín kiválasztásakor emlékeznünk kell arra, hogy a piros a szürkeen nagyon rosszul és gyorsan elhalványul, és a fekete természetellenesnek tűnik és hozzáteszi az életkorot. Szőke lehet ajánlani arany és szőke árnyalatok, és barnák - gesztenye vagy sötét csokoládé.

Szakmai eszközök

A professzionális vonalak használata otthon nagyon kockázatos. De a szürke haj esetében a kockázat meglehetősen indokolt, mivel ezek a színek lehetővé teszik a legjobb eredmény elérését.

A szürkés haj legjobb festékét a következő professzionális festékek vezeti:

 • Matrix. A természetes összetevőkkel gazdagodott Matrix Dream Age Socolor Beauty vonal képes megbirkózni még a nagy mennyiségű szürke hajjal is. A szerszám úgy van kialakítva, hogy az előzetes előkészítés nem szükséges. Csak egy aktivátorral kell hígítani és a szálakra alkalmazni. Kényelmes otthoni használatra.
 • Estel. A hazai gyártó Estel nem csak háztartási, hanem professzionális festékekkel is rendelkezik. A szürke haja számára a különálló paletta a Deluxe Silver, amelyben természetes árnyalatok uralkodnak, ami lehetővé teszi, hogy egy nő több éve frissítse a képet, és teljesen elrejtse a szürke hajait.
 • Schwarzkopff. Ez a cég, amely a professzionális és házi hajfestékek gyártásában elismert vezető szerepet tölt be az Igora Royal vonalon, egészen szuperrezisztens árnyalatok palettáját kínálja, kifejezetten a szürke hajú hajra. Alkalmazásuk után a szín egyenletes, és a haj sima és rugalmas lesz.

Fontos! Nem ajánlott a professzionális festékek használata az összetett festési technikákhoz otthon.

A titkok színezése

A szürke haj jobbá tétele érdekében a professzionális fodrászok enyhén módosított technológiát alkalmaznak. Ezek a kis titkok otthon használhatók, így az eredmény nem rosszabb, mint a szalon:

 • A festés megkezdése előtt megtörténik a kötés: mosás vagy 3% -os oxidálószer kerül felhasználásra a szürke területeken, ami 15-20 percig marad.
 • Ha a szürke haj több mint 50%, a pigmentáció előzetes. A szükséges festékmennyiség felét (a haj hosszától függően) tiszta vízzel 1: 2 arányban hígítjuk és a hajra alkalmazzuk.
 • 15 perc elteltével festés végezhető. A festék fennmaradó részét egy oxidálószerrel hígítjuk 6 és 12% között, és egyenletesen elosztjuk a szálakon.
 • Az ellenálló festéket először a szál középső részén, majd a csúcsokon és csak a gyökerek végén kell alkalmazni. Így egyenletes festés érhető el.
 • Miután a festéket leöblítették, szükség van egy rögzítő balzsam felhelyezésére a hajra és legalább 10 percig tartani.

Ezek a kis trükkök némileg bonyolítják az otthoni színezés szokásos folyamatát. De ezeknek köszönhetően nem kell többször megismételniük a szokásosnál. Ezzel a technológiával a haj nem lesz túl kemény, és a frizura stílusa tovább tart.

Otthoni gondozás

Mennyi ideig tart a festék a szürke hajon nagyban függ a megfelelő otthoni gondozástól. Az árnyék fényerejének megőrzése feltétlenül szükséges a színező balzsamok segítségével. Segítenek elrejteni a növekvő gyökereket is, amelyek különösen érzékenyek, ha sötétben halnak meg.

Jól használható a haja samponokhoz és lamináló hatású balzsamokhoz. Ha lehetőség van szalon biolaminációra - még jobb.

Az eljárás után a haj rugalmassága visszatér, és gyönyörű fényt szerez. Minden haj védőfóliával van borítva, amely megakadályozza, hogy a pigment túl gyorsan kiszivárogjon.

A szürke haja rendkívül szükséges táplálkozás és hidratálás. Ehhez hetente kétszer meg kell kényeztetni őket maszkokkal. Akár professzionális eszközök vagy népi receptek lesznek - nem számít. Ha nem foglalkozik a fürtök szárazságával, amely az ellenálló festékek alkalmazása után növekszik, akkor elkezd törni.

A szürke hajra festő természetes hajfestékek értékelése

A nők mindig arra törekszenek, hogy szép haja legyen, időről időre kísérletezik a színt. Ifjúságban a haj gazdag, természetes színe és egészsége van, és az életkorban a haj elveszti az állóképességet, az erőt és a színt.

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a szürke hajtól, a természetes színben lévő hajszín, sok professzionális kozmetikai gyártó hajfestéket kínál, sikeresen és tartósan színez a szürke haj.

Szakmai eszközök

Számos minőségi és bizonyított sok festékgyártó gyárt a hajkompozíció legbiztonságosabb.

"Kapous Professional"

Ez egy állandó professzionális termék, kis mennyiségű ammónia tartalommal. Származási ország - Oroszország.

A termék tartalmazza a kakaóvajat, amely belsejéből táplálkozást biztosít a hajszálvonalhoz, és ezáltal is hozzáad a lágyságot és a színt.

Többszínű színek - 100 szín, valamint 6 erősítőjük.

Gazdag és még fényesebb is. De a negatív oldalak között, csak ez a nagyon ragyogó gyors elvesztés.

"Loreal Proftssionnel Color Supreme"

Drága termék, de indokolja az árát.

Ez a festék nagyon nagy hatásfokú - a szürke haj több mint 80% -át fest.

Densillium-R-t tartalmaz - a hajhagymákat tartalmazó anyag, sűrűséget kölcsönöz a szálaknak, és helyreállítja a haj szerkezetét.

«Keune»

Ez egy professzionális festék a szürke haja számára. Készült Hollandiában.

3 típusra oszlik:

 • állandó;
 • kímélve;
 • festék SPA festéshez.

A festék változatos palettával rendelkezik, amely 107 árnyalatból áll.

előnyei:

 • az eredmény mindig egy-egy a csomagoláson lévő képpel;
 • szinte szagtalan;
 • nem irritálja a fejbőrt;
 • selyem fehérjéket tartalmaz.

«Palette»

A professzionális hajszínező termékek nagyon népszerű márka.

A szürke haja jól fest, egyedülálló összetett "színvédelem", tartós színt ad körülbelül 2 hónapig.

A paletta 32 hangból áll.

Ebben a festékben a háromféle eredmény összetevői vannak:

hátrányai:

 • rossz hatással van a haj állapotára (törékeny és száraz);
 • balzsam nem biztosított;
 • erős szaga van;
 • egy cső nem elegendő a haj teljes hosszához.

L'Oreal preferencia-preambulumbekezdés

Nagyon jó minőségű festék, amelynek ára átlagosan csak 250 r.

Sokoldalú ellátást biztosít a használat során. Az eredmény egy élénk és ragyogó hajfej.

"Estel De Luxe"

Ez a természetes hajfesték, amely fest a szürke hajra, ami gondoskodik a hajról. Orosz termék, sok rajongóval. Alkalmazása után a haj fényes, fényes és egészséges lesz.

Az alap egy krémes textúra, amely nem teszi lehetővé a festék elterjedését, és hozzájárul az egyenletes eloszláshoz a teljes hosszon.

Érdekes tény! Ritka összetétele: csillogó pigment és tápláló emulzió gesztenye kivonat, kitozán és vitamin komplex alapján.

Hátrányok - az ammónia illata és a haj szárítása, és meglehetősen erős. Nem ajánlott olyan nők, akiknek a haja már száraz.

«Kydra»

A francia márka festéke a kímélő festékek egy sorához tartozik. Egyedülálló formula - minimális kémia, maximum természetes termékek.

A paletta 66 árnyalatban gazdag, természetes és legdivatosabb.

olcsó

Természetesen mindig a legjobbat akarod elérni, de nem minden lány megengedheti magának, mert magas árak miatt. Ebben az esetben olcsóbb festékeket kell nézni, de jó minőségűek is.

"Rowan"

Ez egy állandó festék, amelynek összetétele a berkenye.

Az áruk hozzávetőleges költsége 100 rubel, de az eredmény meghaladja a várakozásokat - a haj fényes és telített színű, az árnyék nagyon tartós.

A 30 tónusú sorban.

Mínusz egy - erős ammónia szag, a hajátalakítás teljes folyamata alatt.

"Matrix SoColor"

Ellenálló krémfesték szürke haja számára. Gyártó - USA. Funkció - szabadalmaztatott technológia, a "ColorGrip".

A festék nagy népszerűségnek örvend, mivel könnyen, egyenletesen felszívódik, fényességet ad a hajnak, és hosszú ideig tartja, és alkalmazkodik a szálak eredeti színéhez is, ami nagyon jó eredményt ad a végén.

A festék tápláló összetevőkben gazdag, ami a sérült hajat helyreállítja.

Hátrányok: ammóniát tartalmaz, szárítja a haj végét.

"Faberlic Krasa"

Orosz-francia termék. Jó meghosszabbítással, hosszú ideig nem fakul, nem gyorsan lemosódik, szürke szőrzetet fest. Amlaolajat és arginint tartalmaz, ami a haj puha.

Érdekes tény! Ez a természetes hajfesték, amely kitölti a szürke hajat, ahol nincs PDD termék - mérgező anyag, amely hozzájárul az allergiák kialakulásához.

Hátrányok: kényelmetlen cső és erős szag.

"Garnier Color Naturals"

Ez a krémfesték, melynek összetétele olívaolaj, avokádó és shea vaj. Ezek az összetevők táplálkozást biztosítanak a hajnak az eljárás során.

A természetes festékálló szín és a szürke haj 100% -os árnyékolása.

Figyeljen! Ennek a festéknek a csomagolása a fejlett tej, a fehérítő krém és a por.

A fehérítő termékek nem szükségesek minden szürke haja számára, és ebben a kérdésben jobb, ha egy trichológus és egy fodrász tanácsát használjuk.

"Londa Color"

Krémfesték a legtöbb "makacs" szürke haja számára. Tökéletesen fest, ugyanakkor a haj puha és telített fényű.

Előnyök:

 • a csomagolás speciális festési folyamatra alkalmas balzsamkészítéssel rendelkezik, használatának eredményeként a haj sokkal jobban érzékeli a festék pigmentet;
 • a legtermészetesebb és ellenállóbb árnyalatok;
 • Ez a termék hajlamos a szürke hajok tökéletlen pigmentációjának simítására.

Figyelem! Ezt az eszközt mosatlan hajra kell használni.

"ЗD Golografic"

A kozmetikai termékek összetétele egy új, elsősorban természetes összetevőket tartalmazó formula alapján alakult ki, ami a festés hatását 25% -kal magasabb, mint a korábbi készítmények.

A készítmény összetevői hatékonyabban befolyásolják a vízegyensúly kialakulását, így a haj belsejéből erősödik. A hajfestés után a haj fényvisszaverődik.

«Color Shine »

Festékápolás, ahol arganolaj és áfonya kivonat található.

A sampont használva 28 hétig tart a szilárdság. Ammónia nélkül.

Sikeres tippek

A sikeres eredmény érdekében a szakemberek azt tanácsolják:

 • válasszon festéket rezisztens festékekkel;
 • alaposan megvizsgálja a szürke szín feltöltésének hatékonyságát a festék csomagolásán (60,70, 100%);
 • ne vegyen be nagyon világos és nagyon sötét árnyalatokat, célszerű olyan színt választani, amely közel van a természetes színhez;
 • Az ammóniát vagy annak helyettesítőjét bele kell foglalni a termékbe;
 • a minőségi ágensnek magas oxid tartalommal kell rendelkeznie (5-10%);
 • a haj sűrűbb, annál nagyobb az ammónia vagy oxidálószer aránya.

Hogyan válasszunk egy festéket?

Hogyan juthat el a kívánt színre a szürke hajra, és hogyan választhatja ki a megfelelő festéket, akkor az alábbi táblázatban olvashat.

http://aero-mov.ru/arenda/6-luchshih-krasok-dlya-sedyh-volos-narodnyj-rejting.html