logo

beszélgetések

Elismerem, hogy a polírozás előtt nem figyeltem az eljárás negatív értékelésére. Pozitív értékelés volt a polírozásról, ami a szalonba vezetett. Hosszú haja van osztott végekkel. És szeretem a hosszú hajat, de az osztott végeket először elrontja a megjelenést, és másodszor, nincs értelme egészségtelen hajat termeszteni, előbb-utóbb még mindig le kell vágnia őket. A polírozás csak egy olyan eljárás, amelyben csak a vágási tippeket vágjuk.

Annak ellenére, hogy a húgom lengyel lett, és egy hónappal később meleg ollóval futott a kedvenc frizurájához, úgy döntöttem, hogy polírozom is, és megtudom, hogy mi a saját tapasztalataimból. Sajnos La_Sirene nem fogta meg a szememet. Elolvastam az eljárás után, és a lehető legpontosabban írja le a polírozásom érzéseimet.

A hajlakk véleménye többnyire pozitív, de ez nem az én esetem. Negatív véleményem van a haj polírozásáról.

Ahogy a mester elmagyarázta nekem: a polírozás során a teljes hajhossz marad, és egy speciális fúvóka segítségével a hasított végeket levágják. Mit kell csak! Ritka látogató vagyok a szépségszalonokban (régimódi módon, fodrászok, bár most úgy gondolom, hogy mindenki szépségszalonra hív), Mindig nincs időm erre, és sajnálom a pénzt. És ami a legfontosabb, nincs vágy, nem igazán tetszik, amikor behatolnak a személyes helyemre!

Általában a hajom az eljárás előtt úgy nézett ki:

6 hónapig nem vágtam le a haj végét, így ez a megjelenés.

A polírozás csak 400 rubelt fizetett nekem, mivel az akkori szépségszalon rallyt tartott rajta. A mester hajszálának lengyel idejének körülbelül 45-60 perc volt.

Először is, a mester szálra osztotta a hajam, majd külön szálra vitt, és átmentem egy „borotva-csoda” géppel. Enyhén szólva az érzések nem kellemesek, nem lehetett pihenni. Természetesen nem fájt, de ez kellemetlen, ez biztos. Nagyjából elmondva, a haja húzódik, és a fejed a helyén marad! De a hajlakk véleménye nem figyelmezteti az ilyen bajokat.

A fotó az eljárás után azonnal a következő volt:

A hatás természetesen az volt. De kérjük, ne feledje, hogy a hajban a hajban nem voltak ápolási termékek, és itt a haja tippjei nagyon édes olajjal szennyeződtek, és nem tudom megtartani az édes szagokat, így gyorsabban akartam mosni a hajam.

Így a polírozás nem tett semmilyen benyomást rám, mivel az osztott végeket a haj teljes hosszában vágták le, és most nem vagyok biztos benne, hogy levágták-e az osztott végeket. Ezenkívül a polírozás nem minden osztott véget eltávolít. És minél hosszabb ideig csiszol a mester, annál vékonyabb a haja, ami szintén nem jó.

Amit én políroztam, nem észleltem sem a férjét, sem a hozzátartozóimat. Igen, és nem láttam a jól ápolt hajat a tükörben, esetemben el kellett mennem a haj vágásához. Bár az osztott végek időnként kevésbé váltak, nem vitathatsz ezzel.

Úgy döntöttem, várok egy hónapot, hogy mennyi ideig elegendő a hajom polírozása.

Ez tiszta haj, melynek végén úgy tűnik, hogy a híres Kapous szérummal Irek-ben eléggé meghintjük, ami a következő felülvizsgálatom csalódás lesz. Lehet, hogy túlságosan válogatós vagyok az eljárásról, de... SZÜKSÉGESEN, SZÜKSÉGESEN, NEM TUDJA, és NEM TUDJA! Nem tudok rólad, de úgy tűnik számomra, hogy a polírozásom előtt a hajam nem volt rosszabb, mint egy hónappal azután.

Mennyi a polírozás a hajra?

Bár vártam egy hónapot, de véleményem szerint a polírozás hatása csak a fej első mosásáig látható. Ha nem a különleges hajú termékeket stílusozza, akkor a haj rendetlenül néz ki. Ezért a polírozás után a haj különleges gondosságot és helyreállítást igényel.

Ui A felülvizsgálat írásakor gondosan megvizsgálta a haj tippeit, (sok vágás de csaknem 1,5 cm-es szuper szeletelt hajszálnyom lenyomása volt. A gép furcsa módon úgy dönt, hogy mit kell vágni, és mi nem!

Polírozás és vágás meleg ollóval, ami jobb?

Itt a válasz egyértelmű! Ha nem volt ideje, hogy ilyen szerencsétlen eljárást hajtson végre, jobb, ha a szokásos ollóval is vágja. Emlékszem még arra is, hogy a polírozás után feszültem a hajom állapota, zavartabbá váltak, folyamatosan töröttem a törött szőrzetet, és ami a legfontosabb, megértettem, hogy a polírozás után a haj rosszabb lett, és mielőtt csak aggódtam a hajom végei, majd a polírozás után a haj teljes állapota a teljes hosszában romlott.

Egy hónappal a polírozás után futottam egy meleg ollóval, amit örömmel fogadok, és határozottan írok egy könyvet!

Hajcsiszolás: profik

 1. Alacsony ár
 2. Kezdetben hűvös hatás az eljárás után.
 3. Az üdvösség azok számára, akik meg akarják tartani a hosszúságot. Valószínűleg. De pontosan ez a kivétel.

Hajcsiszolás: hátrányok

 1. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a mester a fúvókát a haj teljes hosszában végzi, nemcsak az osztott végeket vágják, hanem egészségesek is.
 2. A hajvágás alatt volt idő, amikor fájt.
 3. A mester rossz mozdulata kellemetlen eredményhez vezet, bár szerencséje volt. Nem maradt haj.
 4. A polírozás után sokáig tart a haj helyreállítása, és sajnos még mindig csökkentenie kell a haj hosszát.
 5. A polírozás után a hajam zavartabb lett.
 6. A polírozás után a haj megjelenése jelentősen romlott.
 7. A polírozás rövid távú hatást fejt ki.

Ha érdekelte ezt a felülvizsgálatot, olvassa el a kapcsolódóan valahogy a hajápolást (a fotókat):

Német minőség! A Balea Professional Hair Oil egy nagyszerű költségvetésű hajápolási termék Németországból (hajfotó)

Nem egységes sampon. Ideális a használat elején és a hosszú működés során problémákat okozott

Olyan sokáig akartam ezt a legendás szérumot, vártam a hatást, de szinte nem volt rá (((Vagy hogyan lehet megállapítani, hogy a szérum valóban működik? Azt hiszem, tudom, miért dicsérik mindenki annyira!

Jó sampon a férfiaknak, amit magam használok. Miért?

Hasznos tartozék Ali-val, ami csak a penniért vásárolt (40 rubel), visszatért a jól ápolt pillantásra a fésűmre! óvintézkedéseket

Gliss kur nem ugyanaz. Talán ezért gyakran a kedvezményekre kerül sor (+ fotók). Hol lehet megvásárolni ezt a sampont?

Nos, ez nem sampon...

Sampon A „kötet és táplálkozás” varázsa egyáltalán nem volt kedves számomra, vagy az összes SLS!

Az ápolási kozmetikumokról szóló egyéb véleményem itt található.

http://protivobmana.com/review/polirovka_volos_otricatelnyiy_otzyiv_kak_volosy_do_polirovki_byli_luchshe_chem_posle_foto_volos_do_i_posle_effekt_est_no_stoit_li_on_togo/

Olyan káros, mint a festés? Megmondom, hogyan lehet boldog maradni a mesterrel. Tapasztalatom

Jó nap, lányok!
Most mindenki szépnek és ápoltnak tűnik, így a szépségipar nem áll meg, és minden nap új eljárások vannak, amelyek felismerhetetlenné teszik Önt. Nemrégiben a szépségpiac HG POLISHEN csatolással felrobbantotta a hajcsiszolást, és mindenki hajvágásba kezdett, de valaki teljesen örült, míg mások tönkretették a hajukat. Miért? Együtt értsük meg! Megosztom veled a haj fényezésének tapasztalatait.
Mi a hajcsiszolás? Mit csinál?

A hajcsiszolás a vágott végek vágása a haj teljes hosszában egy írógép és egy speciális HG POLISHEN fúvóka segítségével. Itt jelenik meg az első víz alatti kő: tapasztalatom szerint meggyőződtem arról, hogy a lengyel a hajvágás maximum 70% -át eltávolítja. Most ezt a fúvókát minden kínai webhelyen értékesítik, így bárki azt állíthatja, hogy mesterfodrász és haját lengyelíti, ezért óvatosan kell eljárnia, és kihasználnia néhány tippet.
Hogyan hagyjuk elégedettnek a hajlító haj mesterétől?

 • Nézd meg a mester munkáját! Amint a gyakorlat megmutatta, a lelkiismeretes mester minden munkájáról, néhány videóról is készít fényképeket. Ha kétségei merültek fel, hogy a mester műve vagy az internetről készült kép, akkor a GUGL PICTURES-t használhatja. A polírozás után azt javaslom, hogy nézzek a haj végeire, néhány mester annyira könyörtelenül tépte a haját egy olyan géppel, amellyel a képen látható.
 • A polírozás költsége 150-300r. Most van egy millió új kézműves, akik naponta 20 embert políroznak, és az ilyen elégedetlen ügyfelektől származik. Bízz a hajában, csak bizonyított mester. A polírozás ára 500 és 3000r között változik a különböző városokban.
 • A mester nagyjából megmondja a gépének. Kérdezd meg, mielőtt megkezdenéd a mester gépét, ha rozsdás és piszkos, akkor biztonságosan hagyd el.
Néhány szó az eljárásról.
 • Egy jó mester figyelmezteti Önt, hogy a göndör vagy hullámos haj kiegyenesedik a haj polírozása előtt.
 • A haj szakaszokra van osztva, és minden szálat polírozó fúvókával kezelünk. A mesternek a gépet derékszögben kell tartania, csak úgy, hogy a polírozófej megfelelően működjön, és nem károsítja a hajat.
 • Ez az eljárás nem kellemes, itt nem pihenhet, mert a gép erősen húzza a hajat. Ez kényelmetlenséget okoz.
 • A hajcsiszolásnak nem szabad 20 percet tartania, mert ilyen rövid időn belül nem lehet minden hajszál magas minőségben kidolgozni. Hozzávetőleges időtartam: 40 perc és egy óra.
A hajom fényesítő tapasztalata
Úgy döntöttem, hogy az első lengyelet 2016. március 15-én tesszük. Hosszú ideig választottam mestereket, de megálltam egy lánynál, aki 3,5 éves munkatapasztalattal rendelkezik. A szőrök polírozásáról szóló szörnyű vélemények nem állítottak meg, aztán azt hittem: "Mi lehet a baj a vágás végének levágásával?" A hajom polírozása után eljárást kaptam a brazil Blowout Thermo-Marine kötőrendszer osztott végeinek helyreállítására.
Mi az a Split Ends javítási eljárás?

Split Ends Reconstructor - nem gondolja az osztott tippeket!
A brazil Blowout Split Ends formulájával készült eszköz egy professzionális re-konstruktor formula, amely kiküszöböli a megosztott végeket. Pontosan orvosi eljárásként használják, mert a regeneráló hatás lenyűgöző!
A Split Ends jellemzői
A szabadalmaztatott, innovatív Thermo-Marine Bonding System képletnek köszönhetően professzionális haj-helyreállítás a Split Ends segítségével. Olyan komponenseket tartalmaz, amelyek nemcsak az egyes hajok állapotának azonnali javulását, hanem a negatív hatások elleni további védelmet is biztosítják.
Az újrakonstruktor alkotórészei közvetlenül a hajszerkezetben dolgoznak, és kiküszöbölik a károsodást, újra megkötik a törött szálakat, összekötve őket.
Rekonstrukciós művelet
A Split Ends csak egy alkalmazása segít megszabadulni az osztott végektől egy teljes 4 hétig. A gyógyításhoz nem kell hosszú, luxus zsinórra vágni. Eközben az eljárás mindössze 20 percig tart, és utána azonnal elronthatja a farkát, és az edzőterembe mehet, anélkül, hogy félne a hatás elvesztéséről.
A javítás és a tápanyagok „tömítik” a tippeket, kiküszöbölve a sérüléseket. Ez vonzóbbá teszi a frizurát, és minden későbbi stílusban védelmet nyújt.
A kompozíciót alkalmazzák a hajodra, amely állítólag meggyógyítja Önt a hasított végektől, majd a hajat hajszárítóval szárítjuk és vasalóval húzzuk. Természetesen a vasalás és a fényezés után a haj nagyon szép, csillogó és ragyogó, de miért van olyan érzés, hogy a haj egyre kisebb lesz? Ez azért van, mert a haj nagyon sima, a haj a hajra, nincs hajfényező haj, ami extra fluffitást eredményez. Haj az eljárás után annyira, mint előtte.
Polírozási eredmény

Mi vár rád egy hónappal a hajod polírozása után?
Split Ends javítás nem volt lenyűgözve, így nem ajánlom ezt az eljárást, nem láttam sok hatást, csak kényeztetés. "Könnyű keratinnak" nevezem. Ha magas minőségű és következetes hajápolója van, akkor a fényezés után a haj minősége csak javulni fog.

Második csiszolt haj
A hajam mindössze 5 hónappal az első polírozás után eltűnt, de az ellátás érdeme is. A második eljárást ugyanazt a parancsnok döntötték el július 28-án. Örültem.

Tudja, hogy miért az első képen a hajam úgy néz ki, mintha egy hétig nem fésültem volna? Nagyon egyszerű: a fénykép hatásának növelése érdekében a mester az első fényképet vaku nélkül, a második pedig fordítva. Tehát kiderül, hogy a szuperhatás után.
Egy hónappal a második polírozás után
A haj minősége észrevehetően jobb, kevés vágás, elvileg az eredmény jó. De pontosan elmondhatom, hogy a polírozás nem helyettesíti a hajvágást a szokásos ollóval. Az utolsó alkalom, amikor 2015. október 1-jén vágtam a hajam 25 cm-t, majdnem egy évig tartott, a tippek 3-5 cm-es hajvágást igényeltek, a polírozás segített nekem, hogy a hajat legkevésbé elveszítsem, így biztonságosan ajánlom, ha javítani szeretnéd a haj minőségét, de nem el kell felejtenie a hajápolást. Minden együtt jó eredményt ad!Szeptemberben fogok egy hajvágást kapni, már nem tudom elviselni

Még mindig lengyel leszek?
A polírozás 5-6 hónaponként történik. Úgy gondolom, hogy legközelebb megpróbálok egy forró borotvával vagy forró ollóval megcsinálni, de biztos vagyok benne, hogy ismét visszatérek a kedvenc polírozásomhoz, ezzel sok árnyalat is van, így gondolok és egy jó mestert fogok magamnak kiválasztani, mert a professzionalizmusától függ. az eljárás után!
Természetesen, a mínuszok az, hogy az egészséges, növekvő hajok egy részét levágják, de nem mondanám, hogy nagyon elvágják őket. Forró ollóval nyírva a mester egészséges haját is vághatja. nem minden tökéletes
Szeretném, ha minden lánynak meg akarja találni a saját mesterét, akitől mosolytok. Köszönöm a figyelmet!
Fotó: polírozó fúvóka, rekonstrukció

http://www.hairmaniac.ru/tak-li-vredna-polirovka-volos-kak-o-ney-malyuyut-rasskazhu-o-tom-kak-uyti-dovolnoy-ot-mastera-moy-opyt.html

Haj olló polírozás: minden az eljárás

A hajszálak szétválasztása minden lány számára elengedhetetlen eljárás, mert egyetlen kozmetikum sem tud „forrasztani” őket. Csak a gyenge és törékeny szerkezetek eltávolítása után kezdheti el az intenzív kezelést. De mi van a szálhossz többi részével? Végül is vannak antennák, amelyek különböző irányokban kilógnak. Ebben az esetben segítsen lengyel hajra. A gépet speciális géppel, hő- vagy szokásos ollóval szállítsa.

Az eljárás lényege

A rendszeres hajvágási tippek csak az érintett szálak legnyilvánvalóbb részét távolítják el, de nem oldják meg teljesen a problémát. A frizura 1-1,5 hónap elteltével elveszíti a takarítást. De az őrlés más eredményeket is eredményez. Segítségével a szálakat tökéletesen simavá teheti, anélkül, hogy befolyásolná a hosszát.

A hajrétegű részek eltávolítása a hasznos anyagok jobb telítettségét és gyorsabb szállítását eredményezi az izzókról a csúcsokra. A fürtök fényesek, rugalmasak és sokkal gyorsabban nőnek. Megfelelő gondossággal az eredmény több hónapig marad.

Előnyök és hátrányok

A hajcsiszolásnak számos tagadhatatlan érdeme van. Először professzionális szalonokban kerül sor, de ha szükséges, megszabadulhat a ház száraz tippjeitől segítség nélkül. Sok időt vesz igénybe, de az eredmény teljes mértékben igazolja az összes erőfeszítést.

Az eljárás előnyei a következők:

 • különböző végrehajtási módszerek;
 • a rétegzett szőrszálak legfeljebb 60-80% -ának eltávolítása a teljes hajterületen;
 • a száraz szőrszálak vágásának lehetősége hosszúságvesztés nélkül;
 • viszonylag alacsony költségű, különböző szalonokban változhat;
 • a kapott hatás tartóssága legfeljebb 3 hónap;
 • a szálak szerkezetének megőrzése;
 • figyelmeztetés a fürtök törékenységére és tompaságára.

A lenyűgöző számos előny ellenére is vannak hátrányok és eljárások. Az első dolog, ami figyelmezteti Önt, az a kockázat, hogy nem kapja meg a várt eredményt.

Az őrlés egyéb hátrányai:

 • az eljárás időtartama - ollóval történő polírozás körülbelül egy órát vesz igénybe;
 • a képtelenség, ha az ügyfélnek gombás betegsége van;
 • rövid ideig tartó eredmény az őrlés utáni nem megfelelő gondozás esetén.

Ezen túlmenően, ha a hajat egy kezdő mester csiszolja tompa ollóval, akkor fennáll annak a veszélye, hogy károsíthatja a szálakat és létrehozza a hátsó vágás hatását, de ez nagyon ritkán fordul elő.

Forró olló

A meleg ollóval való polírozás a szalonokban történik. Nemcsak a hegyek vágásában, hanem a haj teljes hosszában történő javításában is. Az eljárások végrehajtására szolgáló eszköz több részből áll:

 • Olló. Nagyon fontos, hogy a pengék kemények legyenek, különben fennáll a veszélye annak, hogy a fürtök szerkezete megsérül.
 • A huzal, amelyen keresztül áramlik a villamos energia.
 • A dugó, amely összeköti a huzalt az ollóval.
 • Miniatűr számítógép. Lehetővé teszi a mester számára, hogy a haj vastagságától függően beállítsa a legmegfelelőbb üzemi hőmérsékletet, ez 90-160 ° C lehet.

Az őrlés előtt speciális táplálkozási vegyületeket alkalmaznak a hajra, amelyek vitaminokat, aminosavakat és más hasznos anyagokat telítenek. Ezután vizuálisan értékelje a fürtök állapotát az eszköz optimális hőmérsékletének kiválasztásához.

A kezelés után végzett vágás tökéletesen egyenletes, a tippek szó szerint forrasztva vannak, ami jelentősen meghosszabbítja az eljárás hatását.

Otthoni őrlés

Használja ki a haj polírozását otthon ollóval bármelyik nő számára. Annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogyan folyik a folyamat, a speciális képzési videókat kezdőknek vagy a mesterkurzusok tanulmányozására lehet nézni.

Általában a polírozás teljesen egyszerű. Csak éles pengével és vastag fogú fésűvel kell rendelkeznie.

Ezután mindent az utasítások szerint teszünk:

 1. Hát a fejem, rajta nem maradhat stílusos termékek, por vagy zsír.
 2. Száraz haj hajszárítóval vagy természetesen.
 3. Jó fésülés. A haj sokkját osztjuk fel rétegekre, rögzítjük a felsőrészet egy gumiszalaggal vagy egy csipesszel a fej tetején.
 4. Egy vékony 2–4 cm széles szálat különítünk el a fej hátsó részéből, és egy kötegbe tekerjük.
 5. Óvatosan ujjával végezzük a kábelkötegeket a csúcsoktól a gyökerekig. Meg kell fojtani, hogy az összes hámlasztott él kitörjön a haj teljes tömegéből.
 6. Vágja le a ragadós szőrszálakat.
 7. A körgyűrűre ugorva hagyja újra az ujjak között. Ha szőrszálak vannak, vágjuk le őket.
 8. Végeztük a haj teljes fejének kezelését, utána egy kitörölhetetlen olajat alkalmazunk.

Az eljárás nianciái

A hajat polírozza otthon ollóval gyorsan, így elegendő szabad idő szükséges. Nem siet, néhány gondatlan mozdulat - és egyenetlen vágást kap. Nehéz lesz a hosszú hajú tulajdonosok számára, hogy segítség nélkül megbirkózzanak egy ilyen feladattal.

Vegye figyelembe az alábbi árnyalatokat is:

 • Nem tudod polírozni, ha gombásod van, csak súlyosbítja a problémát.
 • A vékony és ritka haj tulajdonosai másfajta ellátást választanak. A frizura őrlése után a kötet jelentős részét elveszíti.
 • Jobb, ha elhagyja az eljárást, ha sok szál van.

Ammóniás készítményekkel történő festés után legalább két hétnek kell eltelnie, mivel először a szálak különböző irányban kitapadnak. Lehet véletlenül vágni az egészséges szőrszálakat.

A göndör hajnál az eljárást nem szabad elvégezni, mivel nemcsak a hasítás, hanem az egészséges területek is kiállnak a zászlórétegből. De ha még mindig szeretné megszabadulni a száraz tippektől, akkor előre hajthatja végre a hajat egy vasalóval.

Óvatos a polírozás után

Néhány lány véleménye szerint a fényezés rövid eredményt ad. Valójában a haj gyorsan elvesztheti a simaságát és a ragyogását, de csak akkor, ha helytelen a gondozása.

Ha a hatást a lehető legrövidebb időn belül szeretné elvégezni, kövesse az alábbi egyszerű szabályokat:

 • Használjon szulfátmentes samponokat a mosáshoz. A szőrzet kevésbé szárad, és nem fejt ki agresszív hatást a fejbőrre.
 • Rendszeresen kezelje a zárakat tápláló és hidratáló maszkokkal. Ez segít megőrizni egészséges ragyogását és rugalmasságát.
 • Minden samponozás után használjon kondicionálót. Lágyítja a fürtöket és a kócsagokat, sokkal könnyebb lesz a fésülés.
 • Rendszeresen használjon kiüríthetetlen olajokat a tippekre. Megakadályozzák a szálak rétegződését és szárítását, ami egészséges ragyogást biztosít.
 • Öblítéshez gyógytea vagy ecet-savanyított víz készítése. Így erősítheti a fürtöket és védheti a külső tényezők negatív hatásait.
 • A forró évszakban hajszálakat UV-szűrőkkel kell felhordani. Így megakadályozhatja a szőrszálakat és a nedvességvesztést.

Használjon minimális hajszárítót, vasalót és egyéb forró stílusú berendezéseket, hogy ne sértse meg és ne szárítsa meg a fürtöket. Ha nem tudsz szerszám nélkül csinálni, előkészítsd a hajat egy hővédő eszközzel.

megállapítások

A polírozás kitűnő eredményeket ad, segítve a haj hajlított végeinek eltávolítását és a hosszának megtartását. Az eljárás hatását sok lány és szakmai mester értékelte. A szolgáltatás rendkívül népszerű a szalonokban. Azonban megcsinálhatja az őrlést és otthon, ez csak éles minőségű ollót, türelmet és szabadidőt igényel.

Gondoskodjon a hajáról, és mindig szívesen látja az egészséget és a szépséget.

http://cosmetism.ru/protsedury/sanaciya/polirovka-volos-nozhnicami.html

Hajcsiszolás - vélemények

Negatív vélemények

Hátrányok: a haja vékonyabbá válik, elkezd szakadni a hosszon

Szeretem mindenféle dolgot csinálni a hajért, keratinnal, forrasztással, mert festem őket. És itt nekem egy lány, akiben keratint csináltam, azt tanácsolta a haj fényezését. Jó, hogy még mindig középről, és nem a gyökerektől kezdtem. Lányok, gondolj magadra, hogyan tudja a borotva tudni, hogy eltávolítja-e az osztott hajat? Valójában minden szőrszál, amely a borotvát sújtotta, és széttöredezett, és nem hasad, levágásra kerül, ennek következtében a haja olyan, mint egy vékonyodás, a szőrszálak különböző hosszúságúak! és mikor elkezdnek növekedni, újra vágni, csak most a közepétől, és fél év múlva meg fogják találni, hogy a szőrszálak a teljes hosszúság mentén megosztottak, amellyel ezt nagyon fényesítette. Még mindig le kell vágnod, de most sokkal több, hogy minden szőrzet azonos hosszúságú. Tehát mindez a pokol, általában az olló kivételével az alábbi szakaszt nem lehet eltávolítani, ez az én véleményem. A nyírószőrnek meg kell tennie. És a polírozásról mindenki maga dönt, de nem tanácsolom. A haj vékonyabbá válik (végül, amikor eltávolítják a bejelentést, eltávolítják a sűrűséget), idővel elkezdnek vágni a hosszon, majd meg kell vágni mindezt! Vigyázz a hajodra), hamarosan négyzet leszek.

Natalepro

Pluszok: Vágás, nem sima ár.

Hátrányok: A haj még erősebb, rövid élettartamú.

Az eljárás körülbelül egy órát vett igénybe, a lány nagyon gondosan feldolgozta az egyes szálakat írógéppel. Bár a polírozás híres az a tény, hogy a megosztott végeket a rövidítés nélkül lehet feldolgozni, mégis egy kicsit vágást ajánlott nekem, ami után a haját folyékony selyemmel kezelte. Elégedett voltam, a haj sima, fényes és nagyon puha. Mivel minden nap mosom a fejem, másnap észrevettem, hogy a mosás után a hajam nem olyan sima, mint tegnap. Egy héttel később a fején rémálom volt. A haja az újonnan vágott hosszúság mentén, különböző irányokban, rövid szőrszálakkal ragaszkodik, mintha velük lennék és nem. A benyomás az volt, hogy még jobban megosztották, mint korábban. Általában vélekedésem szerint nem költenek pénzt a nonszenszre, és ez az eljárás valóban értelmetlen, nincs értelme belőle, a hatás nem tartós.

Dikiyangel36

Pluszok: haj a helyén, nincs kémia

Hátrányok: sima egy este, talán fáj

Szeretnék sokat próbálni magamnál, és csak akkor következtetést levonni. A haj polírozásáról van szó. A hajam szinte teljes hosszában vágott, nem sok, de néha észrevehető. Megtanultam a polírozásról, és hogy ő csak segít eltávolítani ezt a ragadós hajat. Gondoltam, amire szüksége van. Ez nem túl drága, átlagosan 300-600 rubel. Úgy döntöttem. Jobb, ha egyszer próbálkozunk, és készítsünk saját személyes következtetést, mint hosszú gondolkodás, egy csomó vélemény olvasása.

Az egész folyamat így történt. A hajat fésült, hővédő spray-vel kezeljük, és lapos vasalóval egyenesítjük.

Ezután vegyen egy kis szálat, és menjen át egy speciális gépen.

Az eljárás másfél órát vesz igénybe. Amikor a haj áthalad a készüléken, fájdalmas lehet, mert a gép néhány hajat húz, mint egy porszívó.
Az eljárás után a térfogat a helyén marad, a vastagság és a hossz is. Már tetszik.

Most a hatásról.

Van egy fontos árnyalat. A vélemények elolvasásakor a fotó előtt és után láthatja a fotót. Tehát, közvetlenül a beavatkozás után, a haj jól ápolt, mivel különleges ügynökökkel kezelték őket, és ezért ragyognak, olyan simaak és egyenletesek, és miután mossa meg a haját, újra meg fognak válni, mint korábban. Tehát ne lássa ezeket a képeket. Polírozás, ha eltávolítja a látogatott hajat, majd 20-30% -kal. Szóval szinte nincs hatása, és a képeken a haj olyan szép, mert a haj feldolgozása és simítása vasalattal történt, a haj mosása után ismét kilógsz az antennákból, talán egy kicsit kevesebb, mint korábban, de nem sokáig, de nem sokáig, a vasalót párszor használnod kell, és minden vissza fog térni.

Ez az eljárás nem ajánlott 3 hónapnál többször. Minél kevésbé használják a vasalókat és a hajszárítót, annál kevésbé lesz törött haj.

Olya

A legtöbbnek számomra problémásnak tűnik. Igen, és nem minden mester tökéletesen megbirkózik. Megtettem ezt az eljárást, nem értettem először a hatást, most egy héttel később látom, hogy a polírozás nem működött számomra, és AT ALL! Vagy egy ilyen mester fogott. A hajam hullámos, porózus, és a végeken hasonlítanak, nem olyan könnyű megbirkózni velük, de ez igazi. A polírozás után egészséges megjelenést nem adtak hozzá, csak rosszabbodott. Először is világos, hogy rövidebbek, kissé, de mégis. A szokásos vágást végeztem, és a hossza szinte azonos maradt, és a végek sokkal egészségesebbek voltak, és a polírozás után általában vékonyak voltak, a vállak alatt minden látható, és egyrészt erősebb! A haj széle általában egyenetlen. És tegye a torma fordulatait. Most azt is meg kell tennem egy fodrászot, hogy ezt a felháborodást ne lássam! És régóta próbáltam hajat termeszteni.

Egyszer kézzel végeztem tisztítással - a hajot vékony szálakba sodrották, és kivágták a kiemelkedéseket - egy megapolgy eljárást, de a hatás sokkal jobb volt, mint a géppel való polírozás után.

MarinaSM

Pluszok: Sima haj. sima

Hátrányok: Egy napra gyakorolt ​​hatás. Még többet

Miután elolvasta az interneten, és sokat hallott a barátairól a "Hair Polishing" eljárásról, amely polírozás visszatér a hajhoz, korábbi megjelenését, egészségét, szépségét, és megtartja a haj hosszát, ami most nagyon fontos számomra, mert sikertelen hajvágás után nő vagyok. Számos festés, vasalás, hajszárító, formázó termékek után a hajam nagyon hasított, majdnem a gyökéren kezdődött, úgy döntöttem, hogy egy lengyelet készítek. Általánosságban elmondtam, hogy az első mosás után elkezdtem az eljárást, a kezdeti hatás eltűnt. Megdöbbentem, a hajam még jobban kitart. minden alkalommal, amikor a vágás haja egyre nagyobb lett, mint amilyen volt. Nem ajánlok senkit. A hatás pontosan az első mosás előtt áll, csak dobta ki a pénzt

Semleges vélemények

Pluszok: nem veszített hosszúság

Hátrányok: Elég sokáig nem.

Hello. Szeretném megosztani veletek a hajfényezéssel kapcsolatos benyomásaimat. Szőrt nőek, de félévente egyszer vágtam a végeket. Nagyon jól elvágták őket, hogy szinte az összes hajam egy kicsit megnő.

Nemrégiben felajánlom a hajcsiszolást. Őszintén szólva nagyon meglepődött. Soha nem hallottam ilyen eljárásról. Valószínűleg ez valami újdonság. Azt mondták, hogy a haj hossza nem szenved, és csak az osztott végek kerülnek eltávolításra. Nos, egyetértettem. Érdekes volt kipróbálni.

A szalonban fésültem a hajam, és valamilyen gépet hajtottam egy speciális fúvókával. Ez körülbelül egy órát tartott. És a felvert haj nagyon sok volt. De a hossz és az igazság szinte nem szenvedett.

A haja sokkal hűvösebb lett. Sima, fényes. Örültem. És az ár nem olyan magas.

De a hatás körülbelül egy hónapig tartott. És akkor ismét ezek a felvert végek.
Hosszú ideig nem volt elég, de vannak lányok, akik fél évig járnak kiváló eredménnyel. Mindent egyénileg. Talán a mestertől is függ.
Nos, nem igazán illettem. Ezért legközelebb valószínűleg elutasítom az ilyen eljárást.

001

Elmentem a szalonban, hogy megtudjam a hajhosszabbításokat, a mester konzultált velem. és felajánlotta, hogy most egy lengyelet készít. Már régóta kipróbáltam ezt az eljárást, és egyetértettem. De előtt, hogy üljön egy széken, megkérdeztem százszor, a kötet nem lesz eltávolítva, a hossz nem csökken? Azt állította, hogy nem, a hosszúság ugyanaz marad, de kissé eltávolítható, mert levágja a sec. véget ér, és azt állította, hogy a kötet nem fog szenvedni.
És még mindig úgy döntöttem. 2-2,5 órát töltöttem, majdnem meghalt a fáradtságból, nagyon hosszú volt, és számomra kellemetlen volt, amikor szinte minden hajat kihúzott. Amikor befejeztem, a tükörbe nézett, és csak mentem. Igen, nincs szétválasztó vég, BET a haj sokkal kisebb lett, nincs kötet! A hajhossz is nagyon rövidül! Általánosságban elmondtam, hogy nagyon sajnálom! Soha ne ismételje meg ezt az eljárást.

evadeva

Pluszok: Hosszú mentés esetén a haj jól ápolt

Hátrányok: nagyon rövid hatás, majd személyesen még több szeletet adtam hozzá.

Az ősz és a hideg érkezésével a haj megszáradt és széttöredezett. A különféle hajápoló fórumok figyelemmel kísérése érdekes és új nekem - hajcsiszolás. Olvastam többet erről, általában az ígért eredmény inspirált, bár a fórumok aktívan megvitatják az előnyöket és hátrányokat, de nem számít, mit próbáltam. Feliratkozott a szalonban, és várja az eljárást.

A kinevezett napon és időben a mester elkezdett "varázsolni" rám. Óvatosan fésült haj, több részre osztva, és elkezdett polírozni. Egy speciális gépet használtunk fúvókával. A mester végigfutott a haján, és én csak néztem egy hajszálkásodást a hajból. Az eljárás egésze körülbelül 40 percig tartott, annak ellenére, hogy a hajam elég vastag és hosszú. Egy csomó fűrészpor (apróra vágva) nem kicsi.

De a haj hossza nem volt hatással és változatlan maradt. Aztán a mester hidratálót alkalmazott a hajra, és békében engedtem. És valóban a hatás jó volt - sima és fényes haj, rajta ujjak futva, nem ragaszkodtak egyáltalán, és nem zavarodtak.

DE. A szó szoros értelmében egy hét múlva az eredmény csalódott volt - a hajam ismét megszáradt és törékeny lett, a karaj még inkább megjelent! A haj ismét összezavarodott. Ismét visszaállítom a hajomat, a régóta bizonyított és szeretett balettomat a "Ballet" - orosz gyártásra. Bár az ókor és nem márka, de nagyon szeretem az eredményt.

Nem akarok semmilyen módon kritizálni a polírozási eljárást, de megjegyzem, hogy a hatás nagyon gyorsan halad. Szóval úgy dönt.

lety

Pluszok: eltávolítja a szőrszálakat a teljes hosszon, a haj hossza ugyanaz marad

Hátrányok: sok időre van szükség az eljáráshoz, hosszú ideig statikus helyzetben van

2007-ben csiszoltam a hajam. A helytelen ápolás és a stressz következtében a hajat vágták. Meg akartam vágni őket, de alternatívaként polírozást kaptam. A mester nem volt tapasztalt és fiatal, így az ár elfogadható volt. Természetesen kockáztattam, hogy rossz minőségű eredményt kapok, de kiderült, hogy a személy mindent a szabályoknak megfelelően tette, ahogy kellene, még akkor is, ha sok időt vett igénybe.

A hajcsiszolási eljárás lényege a következő: a vágott hegyek a hajra vágódnak, és a haj hossza nem sújt. Sőt, maga a haj, a polírozás így nem traumás és gyakorlatilag ártalmatlan. A mester csavart egy sávba, majd vágta a végét a teljes hosszában. És így többször is.

A hajam vastag, közepes hosszúságú, így sok munka volt. Mennyi időt vesz igénybe, évek óta nem emlékszem. (By the way, ugyanezen okból, nincs fénykép előtt és után a visszahívás). De az a tény, hogy ez legalább egy óra, mondhatom biztosan. Szóval, úgy gondolom, ki kell választanod egy napot, amikor nem vagy sietve, hanem inkább szabadon, vagyis egy szabadnapon.
Elvileg minden egyszerű. Csak az idő, a türelem, a mester és az olló figyelme szükséges. Nem kellett külön szerszámokat vásárolnom.

Néha megkértem, hogy döntsem a fejem. Amíg a szálakat feldolgozták, a nyak zsibbadt, mert statikus helyzetet kellett tartani. Ez az egyik hátránya, amelyre készen kell lennie.

Most a hatékonyságról. A haj nagyon könnyű fésülni. A hatás körülbelül kilenc hónapig tartott. Több lett volna, ha dolgoztam volna, hogy megszüntessem a hajok metszéspontjának okait. Később megtettem, amikor rájöttem, hogy mi az.

Külsőleg a haj egyenletesebbnek és tisztábbnak tűnt.
Tehát, ha eljutsz egy jóhiszemű mesterhez, megszabadulhatsz a metszéstől a haj hosszának feláldozása nélkül.

Pozitív vélemények

Elmondom, miért döntöttem el, hogy lengyel és mit gondolok róla. Sok negatív véleményt olvastam, de még mindig úgy döntöttem, hogy mindent megvizsgálok, mert van egy hajvágásom, és a haj nem sok, de az egész hossza le van vágva, de a legrosszabb dolog zavarodott! Hosszú időre ugyanazt a fodrászba mentem, és a hajam egy hónap múlva elkezdett osztódni, nem értettem pontosan, hogy miért történik ez, és ismét megcsinálom a hajam, és jó állapotban nőttem fel a hajam, nem működött. Megkértem, hogy vágja le a barátomat, vagy vágja le magam, és nem volt szekció! Meglepő módon nem igaz? Aztán megvilágosítottam, hogy sok fodrász úgy mondható, hogy ilyen gondosan kiegyenesedett, hogy hamarosan visszatérjenek hozzájuk (tompa ollóval a rossz szögből, és így tovább)

Úgy döntöttem, hogy megpróbálom a polírozást, és azt mondhatom, hogy a hatás sokkal jobb, mint egy fodrász szalon vágás után. A szekciót eltávolították, azt mondanám, 98%, és 2 hónap és néhány színezés után természetesen egy kicsit újra elkezdődött, de sajnálom, hogy várható volt. A keresztmetszet pontosan a napra, hajszárítóra, fésűre és másra hajlamos hajra kezdődött. Életemben először a leghosszabb haj tökéletes állapotban van. Általánosságban is szeretném elmondani a szekciót, hogy mi jön és mi a teendő vele. A szekció a rossz hajápolásból, a rossz életmódból (vitaminok hiánya), a hajat és természetesen a hajszárító, a vasalás és egyéb technikai és természetes fűtés vagy hipotermia helytelen eszközéből származik. Ha természetes haja van, és a végük meg van osztva, akkor gondolni kell a vitaminok bevételére és a tippek hidratálására, valamint a természetes napfény elleni védelemre, vagy fordítva, a fagy nem fog fájni. Érdemes figyelmet fordítani a hajkefére is, és milyen állapotban van. Ha a haja festett vagy hő hatásának van kitéve, akkor nagyon óvatosan ellenőrizni kell a táplálkozásukat és a hidratálódást, mivel a legkisebb szárításnál elkezdenek szétszóródni és a legszörnyűbb törni.

És így gondolok a polírozásra. 1. Nem várnám, hogy a haj hossza nem változik. Ez ugyanaz a hajvágás, de az összes vágás vége lesz! És a választás már mögötte van, szüksége van rá, vagy sem. A szépségszalonban levághatja a haját, de a szekciók minden végéről, különösen, ha nem szabadul fel tőle a teljes hosszában. 2. Nem várhatnám, hogy csiszolódni fogok, és a vas segítségével ismét futtathatok, és úgy gondolom, hogy a szakasz nem jelenik meg, mert hülye, hogy őszinte legyek. Ha a vasat használja, és nélkülözhetetlen, akkor használjon hidratáló balzsamot, hetente egyszer egy maszkot, és a hővédelmet nem 200 rubelre, hanem egy kevésbé normális hajszálakhoz. 3. Az eljárás után meg kell tartani a haját, hogy a lehető legrövidebb időn belül maradjanak ebben az állapotban, és még ha nem használsz hajszárítót, még mindig dörzsölje a szerszámokat és az olajokat és egyéb eszközöket a szekcióból. 4. Ha a polírozás előtt a hajad szivacs, pitypang, forgószél, stb. Úgy nézett ki, akkor a haja szörnyű állapotban van a teljes hosszúság alatt, és a polírozás csak a tippeket eltávolítja, így az életed csak a polírozás estére lesz. 5. Válasszon ki bizonyított mestert legalább a barátaidnál, akik nem működnek egy tompa hajvágónál, ami csak rosszabbá teheti.
Ha tetszik a véleményem, lépjen kapcsolatba velem, hogy tanácsot kapjak az instagram becenévben ugyanaz) Sok szerencsét és egészséges szőrszálakat!

Örömmel töltöttem el ezt az eljárást, a hatás 4 hónapig tartott, most megint megyek

A városomban elfojtottam a haj "polírozásának" hirdetését, és elkezdtem olvasni az információkat és véleményeket erről a hajvágási módszerről. Nagyon kevés negatív értékelés történt, mivel a szőrzetet az eljárás előtt vasalóval kell kiegyenesíteni, de még mindig sokkal több pozitív észrevétel volt, és úgy döntöttem.

A hajam elég gyorsan növekszik, vastag és ápolt, de a tippjeim problematikusak, nagyon gyorsan oszlanak meg, gyakran kell borotválni őket, ami lehetetlenné teszi számomra, hogy elérhessem az általam álmodott hosszúságot. )

Ebben a szolgáltatásban nem láttam semmit szokatlan és nehéz, de mégis fontos a mester könnyű keze, mivel a mester, aki egy helyről kezével van, azt akarja, vagy nem akarja, és túl sokra vágja, ezért legyen óvatos, amikor kiválaszt egy mester és - mint mondják - bizalmat, de ellenőrizze))

Tiszta hajjal jöttem a szalonban, így nem kellett újra mosni.

A mester hőt védett a hajához, egy vasalattal egyenesítette ki. Aztán felvette a haj "polírozására" szolgáló eszközt (ez egy speciális fúvóka, amelyet egy vágógépre helyeznek), és maga a folyamat :) Egyenes szálonként. átment minden kis szálon keresztül. Ennek eredményeképpen a haj nem volt ugyanolyan hosszú a hátsó részen, de ez annak köszönhető, hogy kezdetben néhány szőrszál rövidebb volt, mint a többiek, és másképp vágtak. Ezért végül egy kicsit meg kellett vágnom a hajam, nem több, mint egy fél centimétert. Nem vettem észre, hogy a hossza jelentősen csökkent, de a felvert tippek eltűntek, és nagyon örülök)

Az eredmény az eljárás után ugyanúgy tart, mint a normál hajvágás után (kb. 1,5-2 hónap), de a haj most már valóban nő! :) És az a tény, hogy ki kell egyenesítenie a hajat az elején, egyáltalán nem ijesztő, mint én magam gyakran használom a vasat, hajsütővasat, hajszárítót. Csak ne legyen lusta, ha a haját, a kozmetikai olajokat és a hővédelmet használó balzsamokat (klímaberendezéseket) használod, valamint terápiás maszkot készítesz (bolt, otthon, nem számít! Kísérlet!)) Legalább hetente egyszer.

Elégedett vagyok az eljárással, azt tanácsolom!)

Klepa

Már sokszor polírozott. Nagyon hűvös eljárás azok számára, akik hajra akarnak nőni. Az eljárás után nem volt kötet, a mester elmagyarázta, hogy most átmentek a vason, és a haja ilyen volt, és a haj következő mosása után minden rendben lesz. A boldogság és az öröm érzését hagyta, mert nem voltak törött végek, a haj egészségesnek tűnik, mint a magazinok. Miután otthon mosottam a hajam, ahogy a mester azt mondta, a kötet visszajött, és mindent csak szépvé vált! Lányok, ha nem tudsz hajat termeszteni, mert eltörnek, és elvágod őket, akkor ez az eljárás csak az üdvösség lesz neked !!

A vendég

Elmentem a polírozáshoz, tetszett, de olyan sokáig ültem, bár a haj közepesen vastag volt.. természetesen természetesen két órára ültem. óvatosan minden dolgot kétszer dolgoztunk fel), elvileg a dolog jó, elégedett vagyok, azonnal elhagytam a szárazságot, és a hossz mentén nincs aprítás. a haj puha, és az egész vágás eltávolításra kerül nekem)) és egy kicsit 3-5 mm-es volt levágva)))

Még mindig járni fogok)) akkor meg tudok vásárolni egy fúvókát, de magamnak is meg kell kapnom a kezét))

és ez nem hajhullás) a vágás)))

Alina

Nemrégiben lencsét készítettem, nagyon féltem, mert a haj már most kiesik, de még a fodrász sem tudott meggyőzni. Az eredmény több, mint elégedett, a haj nem zavarja a hosszát, a tippek nem ragadnak ki, és nem befolyásolták a veszteséget, bár még mindig teljesen megváltoztattam az ellátást.

Tanya

Nagyszerű volt a hajomat csiszolni, és még a munka során mindenki azt mondta nekem, hogy javítottam a hajam állapotát, de még nem volt hajvágás előtt. Ezért határozottan ajánlom!

Katrin

Az eljárást hajvágó hajtja végre, amelyet egy speciális fúvókára helyeznek a tippek polírozására. A fej hátuljától kezdődően a mester a hajszálakat veszi át, és szükség szerint többször áthalad a fúvókán a görbület teljes hosszában.

Ennek az eljárásnak a szépsége az, hogy a gép teljes mértékben reagál a sérült tippekre, milyen szinten nem lenne. De ez nem lehetséges egyetlen frizurát elérni (jól, kivéve "0 alatt") :)!

Ugyanakkor a gép egyáltalán nem reagál a haj teljes szerkezetére. A fúvókát össze lehet hasonlítani a pellet vagy az epilátor vágására szolgáló géppel - az eszközök a problémára hatnak, és nem károsítják a szövetet / bőrt.
A hosszú hajaim eljárása egy kicsit több mint egy órát vett. Már az eljárás közepén a hatás egyszerűen lenyűgöző volt - hasonlította össze a már feldolgozott hajszálakat, és még mindig az.

Szörnyű volt elképzelni, hogy mi marad a padlón egy ilyen időre, de nem - a matchbox ereje a matchbox fele lenne. A nyírócsúcsok száma teljesen független a hosszúságtól, de csak a haj vastagságától és állapotától.

Az eljárás után a haj hosszú ideig él, fényes és ápolt, csak egy álom!

Nem írtam egy pillantást a felülvizsgálatra, mert időbe telik, hogy teljesen megértsék az előnyeit és hátrányait. De nem tudott ellenállni a barátainak és ismerőseinek! És a nyilvánvaló eredmény után a varázsló ügyfelei megnövekedtek :)

Az eljárás átlagos költsége 700–1300 rubel. Legyen érdekes, de még mindig nem látok okot arra, hogy tanácsot adjak a rövid hajú tulajdonosoknak és azoknak, akik rendszeresen göndör hajvágásokat készítenek - még mindig azok számára, akik, mint én, elkerülik a fodrászatot.

Javasoljuk, hogy ezt az eljárást 3-4 hónaponként ismételje meg, de mindegyik egyedi - 3 hónap után egy másik szolgálathoz jöttem a mesterhez, és ez nem feltétlenül szükséges.

Most már több mint 6 hónap telt el - az osztott végek megjelentek, de még nem kritikusak, csak 10 percig dolgoznak - feliratkozom néhány hónap múlva.
Általánosságban véve örülök, hogy a szépségipar nem áll meg, és örömmel fogadta a hosszú haj tulajdonosait egy ilyen csodálatos új termékkel!

http://otzov-mf.ru/polirovka-volos-otzyvy/

A hajcsiszolási eljárás áttekintése

A jelenleg népszerű szolgáltatás a hajcsiszolás. De mennyi ideig tart a hatás? És vissza fognak jönni a felvert haj? MINDEN AZ ELJÁRÁS ÉS A FOTÓ ELŐTT / KÖVETKEZŐ ELŐTT ÉS KÖVETKEZŐ HÉT!

Most nincsenek szolgáltatások, hogy a hajunk jól ápolt és egészséges legyen :)

Itt vagyok, egy népszerű szolgáltatáson - HAIR POLISHING

Azt akarom, hogy azonnal elmondjam a hajamról, végig vágtam őket, de nem használom a vasalást és a curlinget, még csak nem is, de valami, amit nem szeretek a hajamban. Általánosságban elmondtam, hogy valahogy nagyon jó fodrászhoz jutottam, és azt tanácsolta, hogy változtassam meg a fésűt, és azt mondta, hogy gyorsan mutassam be, amit használok. És akkoriban volt egy kedves és „hasznos” fésűs fésűm (

Általánosságban véve megnézzük, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ő húzta meg és összeszorította a szőrmeimet (Ah, körülbelül két évig használtam, és nem is értettem, hogy ez az egész dolog, mint ahogy eszik, és figyeled a hajat, Általánosságban véve szégyen, hogy ezt még nem gondoltam.

Mindig vágom a hajam, természetesen egyenesen rólam, és ismételten megismételjük, vágva a hosszat.

Amint az internetre jutottam, találkoztam ezzel a szolgáltatással, és úgy döntöttem, hogy otthon csinálom.

Általánosságban elmondható, hogy a szalonban ez a szolgáltatás legfeljebb 1000 rubelt fizet, és meghívtam egy lányt, aki polírozással és keratinnal egyenesítette a házát, mivel nincs lehetőség arra, hogy valahol menjen, elvileg ez az „öröm” nekem - 600 dörzsölje.

Nos, ez azt jelenti, hogy eljött hozzám, és mindannyian aggódtam, mert a polírozás előtt a haját egy lapos vasalóval kell kiegyenesítenie, és azt gondoltam, hogy ha lelkiismeretes mester lenne, akkor a hajat termikus védelemmel permetezné, így nem gondolnék a hajam állapotára. De, mint kiderült, nem aggódtam semmitől, nem hozta a vasat egyáltalán: D, mert azt hittem, hogy most mindenkinek van, és miért kell ezt megtenni)

Nos, oké, a haj egyenes, köszönöm Istennek.

Fésülködtem a hajamat, és szálakba osztottam, összetörték a felesleget, és hogyan kezdték el a hajam a géppel. Én alig visszafogottam magam, hogy sikoltozni és megállítani ezt a horrorot.

Természetesen minden a mester szakmaiságától függ, de ez az eljárás nem jár örömmel (

Hány hajat vágtam le. A házak azt mondták, mintha a sündisznó nyírna volna

Általánosságban elmondható, hogy a kopott hajak elhasználódása és a levágott haja eltávolítása után enyhén megnedvesítettem a hajam, és ugyanarra a gépre vágtam a tippeket.

Így azonnal megnézik az eljárást.

Csak most mennyi ideig tart ez az élvezet

Itt van az eredményem, boldog voltam, a hajam szuper ápoltnak tűnt és egyáltalán nem vágott!

Csak az első samponozás előtt boldog voltam!

Mosott, azt értem, haj, természetesen megszáradt, minden olyan, mintha sampon / maszk lenne, és aztán a húgom kijelentette, hogy a hajomat levágták és megmaradt.

A tükörbe futok, így van! Ez a lenyűgöző hatás eltűnt!

Ezeket a képeket egy héttel később vették.

Amint láthatod, a hajam még mindig le van vágva, és már feltöltöttem az olajokat a hajam számára, gyönyörű hajról álmodtam.

De a csoda nem történt meg, ahogy minden volt, így marad.

Nekem van egy pluszom, a hajam lágyabbá vált, vagy akárcsak, mert minden samponozás előtt elkezdtem elmosni a hajam olajokkal, nem tudom.

Nem ajánlom ezt az eljárást neked, ha csinálod, majd visszatérsz a haj előző formájához és állapotához! Ne pazarolja a pénzt!

EGYÉB FELÜLVIZSGÁLATOK:

 • Kapous osztott végű olaj
 • Spray a hidratáló és hajápoláshoz Kapous
 • Eldobható hajmaszk a koreai Skinlite cégtől, jó haj helyreállítása
 • Kényeztesse haját kókuszolajjal, a hajam csak nem tudja!
 • Professzionális sampon, haj, mint a Kapous szalon után
 • Hatékony balzsam Kapous

A hajom a polírozás után rosszul ment. Haj fotók két héttel az eljárás után.

Az első és utolsó hajcsiszolási élményem.

Rögtön azt mondom, hogy minden nem volt olyan rossz a fejemben) nézem a hajam, hetente háromszor maszkot készítek, balzsamokat, mindenféle permetezőt használok. Gondoskodom, és ami a legfontosabb - abbahagytam a festést. Már fél évig nőttem a saját hajszínemet. Rosszul nőnek rám. Őrülten lassú. Két hónaponként takarítom meg a hosszúságot. De még mindig sokáig kell megszabadulnom a "festett részről". A tisztítón keresztül festettem. És természetesen kiszáradt és elrontotta a hajszerkezetet. Ebből a részből összetévesztenek, és az osztott végek gyorsan megjelennek. Most az idő még inkább úgy van, hogy az oldalsó kupakok és a lányok frizuráikat, laza fürtöket vonják be. Hát, fésülködöm a hajam, és kiderül, hogy a szél miatt a végek összezavarnak és rémálmává válnak. Kellett sürgősen valamit tenni.

Rövid hajvágást terveztem. Számomra csodálatos volt minden betegségért. De kár, hogy vágj! Akkor, néhány női fórumon, egy lány hirdetett egy ilyen hajvágási eljárást, mint polírozott. Ez azt jelenti, hogy a milliméteres szőrszálakat 3-4. A hossz továbbra is fennáll, de a hatás csodálatos - nincs osztott vég, a fejen levő mosogatórongy eltávolításra kerül, és azonnal olyan lesz, mint Rapunzel.

Később rájöttem, hogy a lány csak a varázsló első benyomása alatt volt.

Valamilyen oknál fogva a lányok írnak véleményeket az első napon. Legfeljebb egy másodperc az eljárás után. Bátran tartottam két hétig) Most valójában egy felülvizsgálat:

A barátaim véleménye alapján találtam meg a mestereket a kapcsolatom alapján. Egy félelmetes tapasztalattal rendelkező lány. Az oldalán egy csomó fénykép előtt és után. Bizonyíték van arra, hogy ezt az eljárást képezte. Költség - 400 rubel. Általában vélem, hogy nem drága! Elfogadja mind otthon, mind pedig egy kis díjat fizet az ügyfélnek. Nálam könnyebb voltam menni a házába.

A szekció előtt meg kellett mosni a haját, és szárítani a hajat.

Az első dolog, amit a mester csinál, egy védőpermet fröccsenése és egy hajra egyenesítése. Már nem használom már három éve. És akkor - amikor volt egy bumm - csak kiegyenesítettem. Valahogy számomra az egyenesítés folyamata hosszú volt, és mindig is szörnyű volt, általában nem szerettem ezt megtenni. És itt - ülök a tükörbe nézve, és megértem, hogy szükség lenne egy vas megvásárlására is) a hajam még hosszabb lesz, ha igen, és jól ápolt. Igaz, a fülem még párszor égett (kellemetlen.

Miután befejezte a kiegyenesítést - a mester egy speciális fúvókával összekapcsolta a gépet, és elkezdte a polírozást. Osztja szét a hajszálakat és ezt a dolgot minden szál vzhzhzhiikhkhala ez a dolog) a hang szörnyű volt) nekem úgy tűnt, hogy haj nélkül maradok. Vagy ismét fül nélkül), de nem.) Nem túlságosan szerettem az a tény, hogy a kiálló szőrszálakat egyenesen vágták a teljes hosszon. a gyökértől a csúcsig. Én csak nem volt osztott vége. csak a vége. (ha ha - "nem volt". most már (de hát igen) folytatom)

Valószínűleg kb. 30-40 percet vett igénybe mindenre. És itt van egy jelentés arról, hogy „mi volt”, és hogyan lett „utána”: Tudod, 80% -kal szépnek tűnik az egyenesítés miatt. Majd gondosan megvizsgáltam a tippeket - végül is, az osztott végek természetesen. De egy kicsit. 95 százaléka jó.

Visszafelé csodáltam egyenes hajjal. Szokatlan voltam

Otthon, az összes barátnő elmondta) dicsekedett)

Természetesen az első fejmosás után minden olyan lett, mint amilyen volt, igen, nincs megosztott vég, de a többi ugyanaz, mint korábban. Valamilyen oknál fogva sok lány összekeveri a polírozást a keratin egyenesítéssel. És úgy gondolják, hogy a hatás ugyanaz, mint az eljárás folytatása után a jövőben. Nem. Természetesen ez olyan, mint egy mini fodrász. Nem tesz semmit a hajára.

A polírozás frissítése (azaz a gép újrahasznosítása) 3-4 hónap után tanácsot ad. Neeem. a hajam sokkal korábban használhatatlanná válik (

2 hétig tartott, ahogy mondtam. és itt A tippek elvben semmi. Igen, elkezdtek osztódni. de nem globálisan. És a lágyság a fodrász szalon után is marad.

Itt van a leginkább rémálom (

A gép végeinek hossza levágott, és elkezdett összezavarodni (nem tudom, mit csináljunk most, csak rémülten. Helytelennek tűnik, ha egyáltalán nem törődöm a hajam. És őszintén szólok egy bosszúnak.

Remélhetőleg sokan hasznosnak találják majd a véleményemet. Ha igen, kattintson a plusz jelre. Nos, a fő ítélet - ne rohanjon fel a haját, ha jól vagy, és így van! Csak állítsa be a szokásos ollót. Ne hagyjon millimétert, hanem centimétert, de szép, egészséges hajjal maradsz.

Elmondom neked, mi a hajcsiszolás. Hogyan jobb a meleg ollót vágni? Hogyan lengyel otthon. És hol vásároljon "HG polírozó" hajvágót ?! (+ Részletes fényképek)

Jó az egész napszakban

A közelmúltig nem tudtam, hogy létezik ilyen fúvóka, mint a "HG polishen" polírozó. És először hallottam erről az eljárásról, mint a barátom hajszálcsiszolásáról. Szépségszalonban dolgozik, és kapcsolatba lép, hogy az ilyen eljárás megjelenjen a szalonban. Azt kérdezte, hogy mennyi fodrász, 800 rubelt.

Nagyon érdekelt ez az eljárás, és kezdtem részletes információkat keresni. Olyan csodát akartam vásárolni magamnak. A kapcsolattartó csoportban találtam egy csoportot az adott melléklethez. Miután megvizsgálta az összes részletet, rájöttem, hogy bárhol is rendeltem, az ára 1500 ezer. rubelt. Az ár minden bizonnyal magas, de ha a fúvókát folyamatosan használja, akkor a kabinban két eljárással igazolható. Nem számít olyan rokonoknak, akik hajvágást akarnak. Egy másik kérdés az volt, hogy használhatom-e magam. De a vágy mindenekelőtt. Néhány nap után gondoltam, hogy találtam egy képviselőt a legközelebbi városba, és sikeresen elrendeltem egy polírozó mellékletét. Így néz ki csomagolásban és anélkül.

Az átlátszó dobozon, amelyen a polírozó fekszik, azt jelzi, hogy a fúvókát egy vágógépre helyezzük.

De ez a fúvóka használatakor egy feltétel áll fenn. A vágóegység vágóegységének 45-46 ml-nek kell lennie. A mesterek azt állítják, hogy csak professzionális gépekre alkalmas, de nem. Alkalmas például a szokásos, például a Scarlett, amely 700 rubelt fizet. Nem hiszem, hogy ez az eljárásnál rosszabb lenne.

A hajcsiszolást az ollóval történő vágással hasonlítjuk össze. És a szakemberek szerint a polírozás sokkal jobb, mint a meleg ollóval való vágás. Mit tesz egy ilyen eljárás, mint a haj fényezése a hajunkkal:

 • A legfontosabb dolog az, hogy az eljárás az osztott végek 90% -át 100% -át eltávolítja a teljes hosszban.
 • a maximális hosszúság fennmarad (ez különösen jó azok számára, akik hajra akarnak nőni, vagy nem akarnak részt venni a hosszúsággal)
 • hajvágás időtartama 15-20 perc
 • csak a tippeket 0,3-1 cm-re vágja
 • a haj tökéletesnek tűnik
 • otthoni hajvágásra alkalmas (bár az oldal azt mondja, hogy ez az eljárás kizárólag a mestereknek szól)

A fúvóka a következő elv szerint működik. Hajvágót visel, része egy fúvókába behelyezett szálnak, hogy a gép csak a tippeket vághassa.

Felső szőr előtt és alul

Most el akarok menni az eljáráshoz.

A fejem természetesen száraz vagy hajszárító.

Ezután a hajat vasaljuk ki, kedvenc turmalin bevonattal és gamma-ionizációval ellátott legegyenesítőm segíti. Ez egy fontos pont, annál simább a haj, annál jobb a hajvágás.

A haj nem törik meg, és a folyamat sokkal könnyebb lesz. Nem tudom teljes egészében bemutatni az egész folyamatot, mert nem célszerű vágni és fényképezni, de jó, hogy van egy videó, amely részletesen tanulmányozható (csak a link fölött).

Édesanyám kivágta, ő egy tanított fodrász, minden rokonát ollóval. Szóval megkértem, hogy segítsen nekem ebben az ügyben. Ha természetesen keményen dolgozol, akkor magad is megteheted, de idővel hosszabb lesz, és problémák lesznek. Megpróbáltam az elülső szálakon, nem mondhatok semmit nehézről. Megpróbáltam egy barátnőt is vágni, nagyon jól kiderült.

És itt van az eredményem.

Legfeljebb

után

Összefoglalva Azt akarom mondani, hogy a frizurát forró ollóval tesztelve tíz centiméter hajat hagytam. Anyám nem bolond nekem, ne aggódj, ha a mester annyira ferde, hogy természetesen nem értettem meg egy ilyen eljárás varázsát. De a "HG polishen" fúvóka polírozóból örülök, hogy a teljes hosszúságot legfeljebb 1 cm-re vágjuk, természetesen nem akarom, hogy bárki vásároljon egy ilyen fúvókát, mivel ez egy drága öröm. De legalább azt javaslom, hogy a szalonban polírozást kezdjenek egy kézműves mesterével. Mindig magam csinálok mindent, nem bízom meg a hajomban senkivel, mert több mint egyszer megrántottam „idióta alatt”.

Minden gyönyörű haj.

Előfordulhat, hogy érdeklődik:

Hogyan csináltam a felső szemhéj keresztmetszetű tetoválását. Az eredmény csodálatos, mindenkinek ajánlom!

Vagy arról, hogyan döntöttem a pigment foltok lézeres eltávolításáról, és most egy sima színű arcom van. De mit fizetett nekem.

•• ● UPDATED 08/10/2016 ● •• A megfelelő polírozás részletes leírása. Az eljárás fontos pontjai és tippek a kezdőknek! Az üdvösség göndör, rossz és csak sérült hajra! + Fotók előtt és után.

Jó nap mindenkinek!

Őstörténet:

Egy ilyen eljárásról megtanultam a haj polírozását a forró ollóval való vágásról szóló vélemények alapján - épp most akartam „újraéleszteni” és frissíteni a hajam. Egyébként

róluk:

Göndör vagyok, és amikor az utcai páratartalom megnövekszik, akkor is van egy buja „pitypang”. Ennek megfelelően a hajam porózus, majdnem állandóan villamosított, tolta, elégtelen gondossággal, túlságosan látszik. És ez egyáltalán nem szórakoztató, bár mások csak azt kérdezik, hogy "hogyan csavarod a haját?" Semmi. Ez az én xD keresztem

Hosszú időre öt évvel ezelőtt egy vasval egyenesítettem ki a hajam (először is termikus védelem nélkül, szomorúság, szomorúság és tudatlanság nélkül, vagy ahogy elrontottam a hajam), de aztán körülbelül 1,5 évvel ezelőtt kijavítottam, hogy megszüntettem a napi vasalást és a keratin egyenesítést, Egyébként, a hajam szörnyű állapota miatt 15 cm-re vágtam le ((

A keratin után „felvettem a fejem” és csökkentettem egy vas használatát hetente néhányszor (majd csak egy pár szál egyenesítése, az arc ovális kialakítása). A sérült hajaink helyreállításához ezzel a balzsammal és kókuszolaj maszkkal megcsonkítom őket.

Én másfél évig lusta voltam, és nem mentem hajvágásra, ezért elég hosszú haj volt a teljes hosszúságban (rengeteg kisméretű haja van a maszk használata óta)

Magáról az eljárásról:

A városomban (Dnyipropetrovszk) a polírozás jelenleg csak két intézményben történik: sok negatívnak láttam az elsőt, különös tekintettel a mesterekre és a munkájuk minőségére. A második hely volt a stúdió, amely nemcsak szalonként, hanem fodrászok képzési és továbbképzési központjaként is elhelyezkedett. Vélemények róla pozitívak voltak, és úgy döntöttem!

1. szakasz:

A hajat kétszer átmossuk, töröljük egy törülközővel, eltávolítjuk a felesleges nedvességet, és 2 percig kondicionálunk, majd mossuk le.

2. szakasz:

A hővédelmet nedves hajra alkalmazzák, majd a mester hajszárítóval megszárítja, majd kiegyenesíti.

3. szakasz:

Szárított haj kiegyenesíti a vasat. Ezután kis szálakat különítünk el (nagyon kicsi). A mester egy speciális polírozószerkezettel dolgozza fel őket a hajvágó számára. Minden egyes szálon 5-6-szor "sétáltam": a szál több oldaláról, mivel a kis hasított szőrszálak különböző irányba ragadhatnak.

4. szakasz:

Összefoglalva, megcsillantam a tippeket, és hajat szereztem.

Fontos pontok

Ezt az eljárást megelőzően gondosan megvizsgáltam a rendelkezésre álló véleményeket, és a polírozás után magam is mondhatnék:

1. Néhány lány azt írta, hogy a fodrászuk a mosás és a hővédelem előtt nem alkalmazta a kondicionálót, mielőtt a haja hatást gyakorolna a hajra (ezt elmagyarázta azzal, hogy így a haj jobban csiszolt). Oké, a légkondicionálás a fodrász szolgáltatási szintje (bár most nagy választékkal és különböző árakkal minden létesítménynek lehetősége van kiválasztani a megfelelő gondozót), de termikusan védett. nemcsak a rendelkezésre álló adatok alapján, hanem az én sajnálatos tapasztalatom alapján is bizalommal mondhatom: nos, nem használhatsz hajszárítót, vasalást (és amikor a polírozást csak egymás után használjuk) anélkül, hogy hővédelmet alkalmaznánk a hajodra! NE, hacsak természetesen nem akarsz szalmát a haj helyett.

2. Fújás után a hajvasalás elengedhetetlen a haj sikeres és tiszta polírozásához.

3. A polírozás jobb, mint a forró olló azok számára, akik hajszálnak vannak, t, k. A polírozás során csak kis hajszálakat vágnak le a teljes hosszban (legfeljebb 1 cm), és forró ollóval vágva mindent a mestertől és készségétől függ.

4. Minél többször és különböző oldalról jársz a szálak mentén a rögzítéssel, annál nagyobb az osztott haj százalékos aránya. 1-2 alkalommal, ez semmi, elvesztegetett pénz az eljárásra.

Mindez az öröm körülbelül 1 órát és 20 percet vett. (haj a derékig, közepes vastagság)

ár: 199 UAH (kb. 570 rubel), az ezt követő polírozási eljárások ebben a szalonban 150 UAH-t fognak fizetni (kb. 430 rubelt).

eredmény:

Egyik mester sem garantálja, hogy az összes leválasztott tipp eltávolításra kerül - mindez a haj állapotától függ! 80 százalékot eltávolítottam, de aprólékosan kerestem őket))

A haj sokkal jobbnak, élethűbbnek és egészségesebbnek tűnik, miután ezt az eljárást hosszában elvesztették - számomra ez a legfontosabb dolog)

A legjobb hatás érdekében a polírozást 2-3 havonta kell elvégezni.

◆◆◆◆◆◆◆DD◆ UP◆◆ATEATE◆◆◆.◆◆◆◆◆◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆◆◆ ◆

A másik nap a haj polírozásának második eljárásán volt. Sajnos nem volt sok szabad időm, és őszintén szólva, a hajam nem tűnt nagyon jónak: sok hasított vég egyértelműen elrontotta az általános megjelenést.

Az ugyanabban a kabinban végzett polírozás mindent a fenti rendszer szerint történt

Az eredmény ismét meghaladta az összes elvárásomat: a haj jobban „egészségesnek” és egészségesnek tűnik.

Eljárás i azt javaslom! Nem számít, hogy bárki is mondja, az nem „elfogy” a kötetet, és egyenletesen megtisztítja a megosztott végeket a teljes hosszon.

Remélem, hogy a véleményem hasznos volt.

Ha kérdése van, szívesen válaszolok!

Lengyel, ahogy kellene! Fénykép Előtt és után. A felülvizsgálat 07/09.

Bevallom, félek az osztott végektől. Látom őket és elkezdem rázni ☺. A műfaj törvénye szerint - hajom hajlamos a szárazságra és a szekcióra. És amint megtudom, hogy van valami csodálatos gyógyítás, próbálkozom. Nem is olyan régen találkoztam egy eljárással - a hajcsiszolással, amely az osztott végek 80% -át ígérte.

A városomban csak egy javaslatot találtam a haj polírozására. A közepes haj ára 1300 rubel, hosszú - 1500 rubel.

Először a fejüket mossák, balzsamot használnak, és a hajokat szálakra osztják. Mindegyik szárított és egy fúvókával ellátott géppel van kezelve. A fúvóka úgy néz ki, mint egy doboz, amiből a fényben látható, hogy kicsi a szőrszálak.

Aztán a hajaimat egy meleg ollóval vágtam. Nézze át őket itt. Az eredmény - a haj sima, mint a reklámban. Az osztott végek sokkal kisebbek lettek. Az eljárást 4 hónaponként meg lehet ismételni - olyanok számára, mint én, akik álmodnak a haj növekedéséről. Ha megszokta, hogy gyakrabban kap egy hajvágást - minden hónapban kódolhat, az eljárás nem káros. Eddig nem tudom megmondani, hogyan fognak viselkedni tovább a haj, én feltöltem a felülvizsgálatot! Fotó tippek előtt és után.

UPDATE 14.05

Tehát több mint egy hónap telt el azóta, hogy „csiszoltam” a hajam. Észrevettem egy változást? Igen. Nem azt mondva, hogy az osztott végek problémája teljesen eltűnt, de valójában kevesebb osztott vége van (az összehasonlításhoz a szokásos olló után az ollóm egy héttel később kezdődhet), és a hajam könnyebben halmozott. Ünnepélyesen ígérem, hogy leiratkozom a 4 hónap eléréséig (nevezetesen, ez az időszak a kabinba kerül). A fotó eredményei.

Frissítés 7.09.

Szóval, az udvarban októberben. Az első polírozás óta közel fél év telt el. És egy héttel ezelőtt egy második eljárást tettem. Azt akarom mondani, hogy ez alatt az idő alatt egyre többet hallok, és negatív véleményeket hallok. De ahogy mondják, mindegyiknek saját. A hajam csiszolt. Például a hajvágás előtt a szokásos ollóval végzett hajvágás másfél hónapig tartott, forró - 2 -2,5 és polírozás - akár 4-re! Ezt követően kezdtem észrevenni a csúnya végeket, és ez a nyár után és két „halott minőségű” stílus a barátnők esküvője előtt. Számomra ez egy csodálatos eredmény. És a hajammal együtt, még a növekedéshez is tudtunk lépni! Nem mondhatom, hogy csak polírozás. Mégis, megpróbálok maszkokat és kitörölhetetlen eszközöket használni, de úgy gondolom, hogy van egy polírozás érdeme! A haj kevésbé sérült, sima, tiszta!

Hosszú álmodott a próbálkozásról. Csiszolt haj! Örülök! + az eredmény fotója

Én vagyok az osztott végek és a világos szőke haj, a promellán tulajdonosa. Folyamatosan hajszárítót tartok, az utóbbi időben nem használom az olajokat: (amelyekhez a mester "szidta")

A végek többnyire megoszlanak és nagyon sokat szenvednek (nem tudom, hogyan kell pontosan megmagyarázni) a haját, amely a hajszárító közelében található, amikor fésűvel fújsz, a felső szálak, amelyek a haj teljes tömegét lefedik. Nagyon szárazak és porózusak. Plusz, erősen húzta a teljes hosszát

Az eljárás lényege: a borotvához speciális rögzítés kerül. A mester hajszálakat vesz át, átadja a kötésen (képzelje el, hogyan hajtsa végre a haját egy súlyozó sapkával, ez ugyanaz a dolog) és. A forgás tökéletesen ragyogóvá és simavá válik * _ * Már megdöbbentem, amikor láttam!

Költsége: maga a polírozás körülbelül 600 rubelt (megértem, hogy az árak mindenhol eltérőek, de 500 és 1000 rubel között)

Megkértem a parancsnokot, hogy vágjon le egy pár cm-t nekem (ott volt egy súroló), és hajszárítóval kiegyenesítettem a hajam (a hajam hullámos, és a tojásrakás után kiderül, hogy tökéletesen egyenes), de még azt követően is észrevettem a vágást. És akkor elkezdődött a csodák. A mester a fúvókát tartja a szálakon. Ezután a másik.. És ez jön ki!

hajfotó közvetlenül az eljárás utánElőnyök:

 • A haj sima és fényes!
 • Sokkal kisebb keresztmetszeti hossz
 • A hossza megmarad
 • Jó ár, mint a meleg ollóval való vágás (észrevettem egy erős hatást, mint a szokásos vágásnál)
 • További gondossággal a szőrszálak kevésbé oszlanak meg. De a megfelelő gondoskodás nem az én témám (hajszárító 2-3 naponta), így 2 havonta a fodrásznak. De ez az eljárás most a biztonság a hossza nem lehet félni

Fénykép a hajról másnap vakuval

És igen.. Sokat, ahol olvastam, hogy a vágást 80% -kal távolítják el. Tehát van esély arra, hogy egy kis napfény tipp maradjon valahol. (Enyhe zavarok)

Későbbi megfelelő gondozás nélkül (maszkok, olajok, ritka forró stílusok) természetesen újra megosztják. A probléma valószínűleg nem az eljárás hatékonyságában van, hanem a későbbi gondozásban, de még mindig úgy gondolom, hogy a mester nagy szerepet játszik itt, ha valakinek a hangereje vagy hossza meghaladja a 2 cm-t.

A hajam porózus szerkezetű, így az ideális ragyogás valószínűleg nem működött, de tökéletesen sima! Végül nem látom ezeket a vékony hajat. És az első mosás után hűvös legyen

Röviden, néhány plusz! Azt javaslom! fotó a hajból másnap, napfény

Meg kell tennem ezt az eljárást? Nem tudom biztosan mondani, de leírom a benyomásaimat, az eredményem fotóit és a reményeket igazoltam.

Üdvözlet mindenkinek, aki nézett!

Egy hónappal ezelőtt még mindig úgy döntöttem, hogy hajlakkot készítek. Mint a keratin egyenesítés (amiről itt olvashatsz), nagyon hosszú időre beilleszkedtem ehhez az eljáráshoz, megkérdeztem, konzultáltam és úgy döntöttem, hogy leírom az összes tapasztalatot itt, hogy segítsek Önnek az ideális keresés során.

Röviden a hajamról:

push, split és vékony.

Természetesen én, amennyire tudom, vigyázok rájuk (leírtam az élményt itt), és úgy tűnik számomra, hogy az ápolás érezhetővé válik

A különbség a képen egy és másfél év, de az osztott végekkel kapcsolatos probléma nem csak az első helyem, hanem a csapásom. Az ok egyszerű - a fejemben mindig szoros kúpgal kell járnom (ez a tény kapcsolódik a munkához) - egy szűk farok és szegecsek csinálják a munkájukat.

A rendszeres frizura egy hajcsiszolás, ami meglehetősen kétértelmű, és elmondom, miért.

Az eljárásról:

a haj polírozása HG POLISHEN fejjel - meglehetősen új eljárás, lényege abban rejlik az osztott végek eltávolítása a teljes hosszon. A legnépszerűbb hirdetési szlogen - "mented a hosszát."

A hajcsiszoló a folyamat legfontosabb eszköze. Ezeket felváltva szálakkal kezelték, előzetesen kiegyenesítettek. Mindegyik szál 4-5-ös földi. Az eljárás 15 perctől 1 óráig tart, ami befolyásolja a haj hosszát. A csiszolás teljesen biztonságos. A tartása következtében a haj ugyanolyan hosszú marad, és a hasító végek gyakorlatilag nem figyelhetők meg. Emellett a haj hihetetlenül puha tapintásúvá válik.

Az eljárás lényege:

Új szalonban jöttem a szalonban (az eljárásom nem foglalkozik ezzel). Mossák a fejemet, maszkot helyeztek a hosszúságra, és körülbelül öt percig ültem, majd a szérumot a gyökerekre helyeztem és fejmasszázst készítettem. Ezután mindenki elmosódott, és kitörölhetetlen eszközöket használt. Szintén csináltak valamit.

A mester elmagyarázta nekem, hogy ez egy üvegezés + keratin eljárás.

Mindezen eljárások után a hajat hajszárítóval szárítottuk, fésűk használata nélkül, vagy bármi ilyesmi (hideg üzemmódban szárított).

Ezután a hajat egy kis szálral húztuk meg, és azonnal áthatoltuk egy speciális géppel ellátott géppel többször. A mester gondosan figyelte, hogy nincsenek osztott végek.

Az eljárás végén a gép fúvóka nélkül vágta a hosszát, hogy a vágás egyenletes legyen.

költség: 800 rubelt az én hosszúságomra Irkutszkban (2015 augusztusában készült)

Érzéseim:

Mintha meglátogattam volna a hajszárító SPA szalonját. Masszázs, maszk, hajvágás - tetszett mindent. Néhány lány azt írja, hogy egy gép, amelynek fúvókája kegyetlenül tépi a hajat, és fáj. Én személy szerint soha nem zavartam - látszólag minden a mestertől függ, és nem ez a fúvóka.

Leginkább attól tartottam, hogy a haj mennyisége csökken. Én nem annyira vastag haj. De szerencsére ez nem történt meg.

Itt vannak a hajam az eljárás előtt -

Utána (ugyanazon a napon készült fotó) -

Az üvegezés után kiegyenesednek és ragyognak.

Itt van egy fotó este - egész nap mentem, és soha nem fésültem őket egyszer (sajnálom a minőséget) -

A fotó azonban azt mutatja, hogy a bolyhok elmentek. Ez a csúnya pelyhek, amiket felrobbant, megéri a páratartalom kis mértékű emelkedését. Az volt, hogy megszabaduljon tőle, és elmentem erre az eljárásra.

De a lányok örök mozdulatát nem létezik, és minden véget ér. A fluff hamarosan ismét megjelent.

Ez a haj nő, és lehetetlen megszabadulni tőle, csak a stílusos termékek, olajok, habok stb.

Itt van egy haja fotó egy hónap alatt -

A fotót Törökországban készítették - a páratartalom mindegyike ismét emelkedett (bár megjegyzem, hogy nincsenek csomagolóanyagok a fotóban).

Távolról a haj kevésbé ápoltnak tűnik (újra, stílus nélkül és szerszámok nélkül):

Az osztott végek eltűntek, de a szokásos fodrász után következik be. A szakasz hosszát eltávolították, de nem az összeset.

megállapítások:

A hagyományos hajvágás alternatívájaként - nagyszerű. Mesterem, amikor elvág, megragad, szálakat hajt ki, zászlóra csavarja, és elvágja a szőrszálakat. Ez az eljárás megegyezik a polírozással. csak minden hosszú. És másfél órát csináltam a polírozást.

De a polírozás nem fog megmenteni a haj további részéből - ez nem csodaszer! Amikor kaszált, folyamatosan gondoskodnia kell a tippekről és követnie kell azokat.

Ami a borotválkozó véleményeket illeti - miután a haját feldolgozták és feszítették, természetesen örömmel fogják érezni a fényességüket és a selymességüket. De ez nem tartós. Mint minden ebben a világban.

Ajánlom ezt az eljárást - természetesen! Ez ugyanaz a hajvágás, és a szakasz hossza kissé eltávolítható.

De - ez nem csodálatos csoda, nem csoda. Ne várjon polírozást, hogy selymes kendőt vegyen ki a mosogatórongyból. Csoda csak a mesékben. igen a reklámban lehetséges.

Ami engem ill. A következő frizurát polírozással is helyettesítem - valójában ugyanaz, de kicsit drágább. de jó bónuszokkal.

Határozottan - érdemes megpróbálni, és nem is gondolni rá. A haj csak nem fog elrontani, de már mindent eldönthet magáról.

Sok szerencsét, lányokat, hajjal! Legyenek az egészségesebbek!

http://hajr.ru/v/polirovka-volos-otzyvy-o-procedure.html