logo

Hogyan működik a gőzpár és a tetvek és a csípő

Gyakran az emberek olyan problémával szembesülnek, mint a tetvek és a nitsek. Nem mindenki tud, és nem mindenki el akar menni egy egészségügyi létesítménybe. Ebben az esetben a tetvek és bolhák elleni Pair Plus spray a legjobb megoldás e kényes probléma megoldására.

A működés összetétele és elve

A modern orvostudomány ma sokféle módon (köztük népi) és vegyi anyagokat kínál, hogy ilyen lázadást leküzdjenek, mint a tetvek. A Spray Pair Plus a sorozat egyik vezető pozíciója. Főleg a magas hatékonyság, a megfizethetőség és a kényelem miatt.

Ennek a gyógyszernek az alapja az a képesség, hogy intenzíven harcoljunk a különböző parazitákkal (tetvek, szemérmék, bolhák, rüh). Ezt a célt a speciális hatású anyagok permetben való jelenléte biztosítja:

E három komponens hatását kölcsönösen fokozzák az eljárás végrehajtása során, de gyakorlatilag ártalmatlan az emberre.

Az Aerosol Vapor Plus használata nagyon kényelmes - kész oldat, enyhén olajos konzisztencia. Tartalma kényelmes tárolóedénybe van helyezve, és nincs erős kellemetlen szaga. A gyógyszer összetétele annyira hatékony, hogy lehetővé teszi, hogy szinte az első alkalommal részt vegyen a parazitákkal. És nemcsak a felnőtt rovarok elpusztulnak, hanem a tojásuk is. Az eljárás befejezése után a terméket sampon vízzel könnyen eltávolíthatja.

Lépésről lépésre

Emlékeztetni kell arra, hogy a Pair Plus csak kültéri használatra alkalmas.

A gyógyszer alkalmazásának folyamata meglehetősen egyszerű, de néhány kötelező feltételt be kell tartani.

 1. A védekezés és a körülötte lévő személyek védelme érdekében célszerű a polietilén kesztyűben végzett minden tevékenységet elvégezni.
 2. A permetezést a mosott száraz hajra rétegekben, szálszálonként alkalmazzák, egyetlen szakasz hiányában. Nyomja meg a léggömböt enyhén rövid mozdulatokkal.
 3. A hatóanyag permetezésénél a ballonnak 3-5 cm-re kell lennie az alkalmazás helyétől.
 4. A permet által a hajra töltött idő 10 perc, ez elég ahhoz, hogy a hatást elérje. (Az ajánlott időtartam túllépése allergiás reakciót eredményezhet). Ekkor kívánatos, hogy a fejet egy ruhával vagy műanyaggal fedjük le (az eljárás kényelméért, de nem a hatás növelése érdekében).
 5. A készítményt szokásos módon mossuk le: sampont helyezünk a fejre és alaposan öblítsük le meleg vízzel. Ahhoz, hogy megkönnyítsük a holtok szétválasztását a hajtól, vizet használva ecet (vagy savas levet) adhatunk.
 6. Mosás után, a további intézkedések kényelme érdekében a hajnak kissé száraznak kell lennie. Ezután a gyakori fogakkal fésült fésűvel kell ellátni, és a maradék halott paraziták alapos fésülését kell folytatni. Ezt néhány napig meg kell tenni, hogy eltávolítsuk a halott rovarok és rágcsálók összes maradványát.
 7. Ha a fertőzés súlyos volt, néhányuk nem hal meg azonnal. Biztonsági okokból a fésülést legjobban egy papírlapon végezzük. Ennek a lapnak az összes tartalmát azonnal be kell csomagolni és megsemmisíteni (jobb égeni).

Figyelem! Az elért hatás és a további profilaxis megszilárdítása érdekében kívánatos, hogy a teljes eljárást ismételten hét nap elteltével végezzük el.

Biztonsági szabályok

Bár a Spray Pair Plus használat közben nem jelent veszélyt, a munkavégzés során bizonyos biztonsági intézkedéseket kell követnie. Íme a legfontosabbak:

 • Az injekciós üveget gyermekektől és állatoktól távol kell tartani.
 • Ezt a gyógyszert csak a megadott célokra szabad használni. Először ellenőrizni kell a paraziták jelenlétét, alapos ellenőrzéssel. Ezt a házban élő mindenki számára ajánlott.
 • Ajánlatos kizárni az allergiák megjelenését e gyógyszerre. Ezt úgy végezzük, hogy az anyag vizsgálati mennyiségét alkalmazzák a könyök vagy a kéz hátsó része felé. Ha 30 perc elteltével a bőrön nem jelentkezett negatív megjelenés foltok vagy kiütések formájában - folytassa az eljárást.
 • A permetezés során dolgozzon egy helyiségben, ahol jó szellőzés van, és használjon kesztyűt. Javasoljuk, hogy használjon orvosi maszkot vagy saját készítésű gézkötést.
 • Kerülje a szembe és a szembe jutást. Ha ez történik, alaposan öblítse ki bő vízzel.
 • Az eljárást követően alaposan tisztítsa meg a felhasznált tárgyakat (törölje le a papírt halott parazitákkal; törölje le a törölközőket és szalvétákat szappanos oldatban 60 ° C-nál alacsonyabb hőmérsékleten).
 • A paraziták megsemmisítésének biztosítása érdekében ajánlott a fertőzött személy testével érintkező tárgyak (ruhák, ruhák, fésűk, kefék) permetezése is. Ezt követően ezeket a dolgokat ugyanolyan módon kell mosni, amennyire csak lehetséges. Ezzel elkerülhető a visszaesés lehetősége.

Ezeket az egyszerű szabályokat követve sikeresen megszabadulhat a tetvekből.

Ellenjavallatok

Vannak azonban olyan személyek, akik számára ez a gyógyszer nem biztonságos. Mielőtt választaná a Spray Pair Plus javára, meg kell ismerkednie az ellenjavallatok listájával:

 • gyermekek 2,5 éves korig;
 • a légzőszervi betegségek jelenléte az allergiás támadás megelőzése érdekében;
 • egyéni intolerancia.

Különben értékelni kell a gyógyszer használatának lehetőségét terhes nőknél és szoptató anyáknál. A mai napig nem azonosítható a permetnek a testükre gyakorolt ​​negatív hatása.

De a nemkívánatos hatások kiküszöbölése érdekében először konzultálnia kell egy szakemberrel, hogy felmérje az anya és a gyermek egészségére gyakorolt ​​lehetséges kockázatokat. Az utolsó szónak az orvosnak kell lennie.

Mellékhatások

A Pair Plus használatának kedvezőtlen mellékhatásai majdnem negatívak. Ezek felsorolása két pontra szorul:

 • enyhe égési érzés az alkalmazás helyén;
 • a bőr bizsergése.

A felsorolt ​​negatív megnyilvánulások általában akkor fordulnak elő, ha a bőrön töltött idő meghaladja az ajánlott időt. A gyógyszer használata előtt gondosan tanulmányozni kell, és kövesse az összes ajánlást. Az eltöltött erőfeszítés garantálja, hogy ezek a nemkívánatos megnyilvánulások kizárásra kerüljenek.

Hol vásárolhatok?

A Pair Plus gyógyszer könnyen elérhető, és szinte minden gyógyszertárban megtalálható. Előnyösebb vásárolni speciális intézményekben - ez garantálja az áruk minőségét. Nem szükséges, hogy az orvostól kapjon receptet, és a felvásárlás nem tart sok időt.

Van még egy lehetőség a Pair Plus spray megvásárlására. Az interneten keresztül rendelhető. Ebben az esetben meg kell találnia a szállítási időt. Ha több napot vesz igénybe, jobb, ha elutasítja ezt a lehetőséget.

Fontos! Egy olyan betegség kezelése, mint a pediculosis, nem tolerálja a késleltetést. A paraziták kimutatása után ajánlott azonnal folytatni.

Költsége

Ez a cikk már megjegyezte, hogy a Spray Pair Plus a széles körben elérhető termékek kategóriájába tartozik. Az árkategória elég széles - Oroszországban átlagosan 320 és 700 rubel között.

Ez az ár a teljes kezelési ciklus árának tekinthető, mivel egy gyógyszercsomag elegendő a fő és ismételt kurzusokhoz.

Erősségek és gyengeségek

méltóság

 • A gyógyszer nagy hatékonysága. Gyakran elegendő egyszeri használat. Elpusztítja nem csak a felnőtt rovarokat, hanem a nitseket is. A készítményben szereplő anyagok képesek behatolni a rovarok kitűnő héjába. Nem minden kábítószer és népi jogorvoslat ilyen hatású.
 • Az emberre ártalmatlan (az összes gyártó ajánlásának megfelelően).
 • Egyszerűség és kényelem használat közben.
 • Kis számú ellenjavallat. az emberek igen széles köre kihasználhatja ezt a gyógyszert.
 • Nagy eltarthatósági idő. Ez 4 év, és ez lehetővé teszi, ha szükséges, nem teljesen használt palackot tárolni, vagy csak tartalékba vásárolni.
 • Ár elérhetőség. Még ha a felső árskála permetezője is megvásárolható, ezt az opciót igazolja, hogy az eredmény gyorsan és hatékonyan érhető el.

A hiányosságokra hivatkozva meg kell jegyezni, hogy az összes ajánlástól függően szinte csak egy van:

 • A fejbőr permetezése nehezebb, mint egy másik típusú gyógyszer, például sampon.

Figyelembe kell azonban venni, hogy nem mindenki pontosan betartja az utasításokat (az expozíciós időt nem tartják fenn, a szervezet lehetőségeit és állapotát nem veszik figyelembe, az eljárás feltételei nem teljesülnek). Ezután a hátrányok a következők lehetnek:

 • fájdalom a fejbőr sérülésének jelenlétében;
 • viszketés és a fejbőr irritációja;
 • esetleg átmeneti korpásodás.

A megfelelő használat és az összes ajánlást követve a spray Plus Plus a legbiztonságosabb és leghatékonyabb. Használat előtt gondosan tanulmányozza a használati utasítást, ha lehetséges, forduljon szakemberhez. Ezután a gyógyszer megvásárlása megbízható asszisztens lesz a probléma megoldásában.

Részletes válaszok a pediculosisra vonatkozó gyakori kérdésekre:

Pair Plus: hatékonyság, szövődmények, kezelés. Párosítás a megelőzéshez.

Gyermekgyógyászat: okok, tünetek, kezelés.

http://expertpovolosam.com/zdorove/pedikulez/sredstva/sprey/para-plyus

Pair Plus Lice Remedy - gyors és hatékony

Lice - az emberiség régóta fennálló problémája, amely még mindig megtalálható. Különböző módon harcolhatsz velük, az összes létező eszköz nem számít. Az egyik leghatékonyabb a tetvek és a csípő - Pair Plus - meggyilkolása.

Mi a jó, mennyire hatékony és ártalmatlan egy személy számára? Nézzük meg.

A gyógyszer összetétele

Az eszköz olajos folyadék, amelynek súlya 116 gramm. Az aeroszolt a franciák fejlesztik ki, a szerszámot csak külsőleg lehet alkalmazni.
Három fő hatóanyag van:

 • 2,32 g piperonil-butoxid egy olyan rovarirtó, amely fokozza a piretroidok hatását (ebben a készítményben permetrin).
 • 0,58 g permetrin egy rovarirtó, a pediculosisra szánt gyógyszerek túlnyomó többségének fő hatóanyaga. Ez hatással van a rovarok idegrendszerére, ami bénulást és korai halált okoz.
 • A malation (0,29 g) olyan méreg, amely szintén rovarokat fertőz, behatolva a paraziták testébe az emésztőrendszeren keresztül, és bénulást okoz.

A robbanásveszélyes keverék nagyon káros a tetvekre és a csomókra, és gyakorlatilag biztonságos az emberek számára.

A tetvek fellépésének elve

A jogorvoslat hatással van a tetvek idegrendszerére, és kiemelkedően a nitsre.

Nem minden kábítószer képes a tetvek pusztítására, de ebben a kompozícióban van egy Malathion-anyag, amely jobban ismert Karbofos-ként, amely képes behatolni a nits-héj alá és elpusztítani őket.

A kábítószer elve, amely blokkolja az idegimpulzusok átadását a rovarok testében. A hatóanyagok tökéletesen kiegészítik egymást, növelve a hatásokat időnként. Ezért a szerszám gyorsan és gyorsan találkozik a tetvekkel.

Alkalmazási módszer (utasítás)

A gyógyszer nagyon könnyen alkalmazható:

 1. Szükséges, hogy a Pair Plus-t permetezzük a hajgyökerekre és a hosszra, óvatosan megfordítva a szálakat. Használat előtt nem kell mosni a haját. A gyógyszert száraz hajra alkalmazzák.
 2. A legjobb hatás érdekében ajánlatos a haj összetételét dörzsölni. Tartsa a szerszámot a szálakon csak 10-15 percig, ezért nem szükséges lefedni.
 3. Többször mossa le a haját samponnal. Bár spray és olajos, meglepően könnyen és egyszerűen lemosódik.
 4. Fésülje a haját egy speciális fésűvel a tetvek és a csípő fésülésére. A fésű nem tartozik ehhez az eszközhöz, ezért előzetesen gondoskodnia kell a beszerzésről. Olcsó és bármely gyógyszertárban értékesített. Jobb fémtermékeket választani.

Másnap meg kell ismételni a fésülést. Bár az eszköz mega hatékony, de nem mágikus. És ha nem dolgozták fel nagyon jól, vagy a fejben lévő paraziták száma hatalmas volt, valószínű, hogy nem mindenki meghalt. Ezután 7-10 nap múlva meg kell ismételnie a manipulációt a napi fésülés leállítása nélkül.

A Pair Plus nemcsak a fej tetvekre hatásos, hanem jótékonysági tetvek kezelésére is használható, és megszabadulhat a test tetvekről. Ha az első esetben a kezelési eljárás megegyezik (a lényeg, hogy ne felejtsük el elhelyezni az anyagot a combok belső felületén, a lábazati területen és a végbélnyíláson).

Óvintézkedések, mellékhatások és ellenjavallatok

Bár a gyógyszer nem mérgező az emberre, a használat során bizonyos finomságok vannak.

 • Ne használd a szerszámot más szerekkel együtt a tetvekhez, mert akkor a következmények kiszámíthatatlanok lehetnek.
 • A gyógyszer allergiát okozhat. Ezért az alkalmazás előtt nem sérül meg a belső kar hajtogatásának szabványos vizsgálata.
 • Hosszú ideig ne lépje túl a gyógyszer hatásait. Ez bőrirritációt, égést, vörösséget és még égést okozhat.
 • Az ágyékban való alkalmazás esetén kerülje a nyálkahártyával való érintkezést. Ez irritációt okozhat.
 • A gyártó nem tiltja a kábítószer használatát terhes és szoptató nőknél, de ez a saját felelősségére elvégezhető, ha a nő előnye meghaladja a baba esetleges kockázatát.

A kezelés időtartama nem haladhatja meg a 3 hetet. Ha ez idő alatt nincs hatás, akkor a tetvek kezelésére másik eszközt kell választani.

A mellékhatások csak akkor lehetségesek, ha az utasításokat nem tartják be. Ha betartja a gyártó ajánlásait, az aeroszol használata csak előnyös.

Ellenjavallatok:

 • A Pediculosis nem kezelhető Para Plus-val 2,5 év alatti gyermekek számára.
 • Tilos a kábítószert bronchális asztmában szenvedőknek használni.

Hol és milyen áron vásárolhat Pair Plus-t?

Az eszköz nagyon népszerű, annak ellenére, hogy az ára nem demokratikus. Minden gyógyszertárban eladott. Költsége 650 és 850 rubel között, az online gyógyszertárokban egy kicsit olcsóbb.

Vélemények

Az én unokatestvéremmel kezelték a pediculosisomat. Mindent egyetértett, ha csak gyorsan megszabadulhat a szerencsétlenségtől. Ezért még népi módszereket sem vettünk figyelembe. A gyógyszertár azt tanácsolta, hogy vegye be a Pár Plus-t, mert a kezelés 10 percet vesz igénybe. Nagy illeszkedés. Nagyon gyorsan alkalmazzuk, különösen a fiúk rövid hajvágásánál. Nincs csomag - szépség, civilizáció. A gyermekkoromban minden más volt. Általánosságban elmondható, hogy 10 percig tartott, leöblítették, karcolt (külön megvásárolható) fésűvel és készen állt - a fej tiszta. Nits nem volt elég, és akár tucatnyi tetvek is látták, hogy nem vonták meg a tenyésztést. A problémát először előállították, még a megelőzésre sem dolgozták fel újra.

Ahol a nagymamám tetszett az öregkorában, ismeretlen, de tény az arcán. A fej viszket, észrevehető állat van a hajban. Először is, a nagymama megparancsolta neki, hogy kerozint kapjon, de ez nem a mi módszerünk. Meg akartuk tartani a bűbájt, és miért ezek az ellenséges módszerek. Vettem neki egy pár nagy sebességű spray-t. 10 perc zaj és rémálommentes aromával az egész lakás számára (egy nagyon jó tulajdonság, egyébként ez fontos, különösen azok számára, akik éles szagok allergiásak). Mosott, fésült és elfelejtett. Először természetesen meghallgattuk, de aztán a nagymama felismerte, hogy jó megoldás, mert semmi nem égett, nem fújta fel, és nem volt szükség egy órára. És persze, a fő előny az volt, hogy nem kellett többször megismételni a rovarok zaklatását, és egyszerre sikerült mind a tetvek, mind a nits megölni.

A nyaralás után a fejem kellemetlenül viszketett. Lice, könnyű volt kitalálni. És a férj is. Rendeltük a Para Plus online gyógyszertárát, ez jó minősítést jelent. Egy másik hatalmas előny - mindössze 10 perc, a gyártó, a francia és a tetvek szerint, ahogy a szél elfújta. Nem rossz Általában először jelentkezett a férjéhez, majd magához. Jobb, ha valaki ezt csinálja. Sokkal nehezebb önmagában, kihagyhat néhány területet, ami természetesen csökkenti a hatékonyságot. 15 percet vártunk, hogy segítsünk. Mosott, fésült. Úgy tűnik, sikerült elpusztítani az összes élőlényt. De másnap újra fésültem. A férjem tiszta, és több tetemet találtam. Ismételt feldolgozás minden második napon. Már megkérdezte a férjét, hogy maga alkalmazza az eszközt, nyilvánvalóan kimaradt valahol a területen. 15 percig tartott. Ekkor eltűnt a probléma teljesen. Eszközök boldogok, ajánlhatom. Nem szag, nem csíp, a szem nem fáj.

Hasznos videó

Hogyan kell alkalmazni egy plusz tetvét az alábbi videóra.

http://hlopklop.com/vshi/unichtozhenie-vshi/para-plyus.html

Páros plusz (Para plus)

A tartalom

Farmakológiai csoport

Klinikai osztályozás (ICD-10)

Összetétel és felszabadulás

alumínium aeroszolos tartályokban, folyamatos szeleppel és 116 g permetező eszközzel; az 1-es doboz hengerében.

Az adagolási forma leírása

Tiszta, olajos, sárgás, enyhe jellegzetes szagú folyadék; kis részecskék formájában permetezzük.

vonás

Kombinált gyógyszer a fejbőr pediculosisának kezelésére.

Farmakológiai hatás

farmakodinámia

A gyógyszer farmakológiai hatása az inszekticid hatású hatóanyagok jelenléte miatt. A Permetrin neurotoxikus méreg a rovarok számára. A piperonil-butoxid fokozza a permetrin hatását. A malation egy szerves foszfor rovarirtó.

farmakokinetikája

A tanulmányokat nem végezték el, mert a gyógyszer helyileg alkalmazható, és az expozíció 10 perc.

Gyógyszer párok plusz

A fejbőr (tetvek és csípők) pedikulózisa.

Ellenjavallatok

túlérzékenység a gyógyszerrel szemben;

gyermekkora legfeljebb 2,5 év.

Használat terhesség és szoptatás alatt

Nem végeztek megfelelő és szigorúan ellenőrzött vizsgálatokat a Pair Plus terhesség és szoptatás (szoptatás) alkalmazásának biztonságosságáról.

Mellékhatások

Helyi reakciók: nagyon ritkán - a fejbőr könnyű bizsergés vagy égés érzése.

kölcsönhatás

A Para Plus hatóanyag-kölcsönhatását nem azonosították.

Adagolás és adagolás

Külsőleg. Rövid préselés, amelyet a gyógyszer a fejbőrre permetez, és a haj teljes hosszát. A gyógyszer expozíciója 10 perc, míg a fej nem terjed ki. Aztán meg kell mosni a fejét a szokásos samponnal. A halott rovarok gyakori fésűvel fésültek ki.

Az újrafertőzés elkerülése érdekében a beteg által érintkezett összes textíliát kezelni kell (beleértve a párnákat, kalapokat, ruházati gallérokat).

Súlyos fertőzés esetén ajánlott a kezelést egy hét elteltével megismételni.

túladagolás

Jelenleg a Pair Plus kábítószer-túladagolás eseteit nem jelentették be.

Különleges utasítások

A készítményt jól szellőző helyen kell permetezni. A permetezés és a hatóanyag expozíciója el kell távolulnia a tűztől.

Kerülje a szemmel és nyálkahártyákkal való érintkezést. Véletlenszerű szembe jutás esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.

A gyógyszer Pair Plus tárolási feltételei

Gyermekektől elzárva tartandó.

A kábítószer párosítója eltarthatósága

Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.

A nosológiai csoportok szinonimái

Az árak Moszkvában

Hagyja megjegyzéseit

Aktuális információigény index, ‰

Regisztrációs tanúsítványok Pár plusz

 • Elsősegély-készlet
 • Online áruház
 • Cégről
 • Lépjen kapcsolatba velünk
 • A kiadó elérhetősége:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-mail: [email protected]
 • Cím: Oroszország, 123007, Moszkva, st. 5. fővonal, 12.

A cég radar ® hivatalos oldala. Az orosz internet kábítószerek és gyógyszertáráruk főbb enciklopédiája. A gyógyszerek referenciakönyve A Rlsnet.ru hozzáférést biztosít a gyógyszerek, az étrend-kiegészítők, az orvostechnikai eszközök, az orvostechnikai eszközök és egyéb termékek utasításaihoz, áraihoz és leírásaihoz. A farmakológiai referenciakönyv tartalmaz információkat a felszabadulás összetételéről és formájáról, farmakológiai hatásáról, felhasználási jelzésekről, ellenjavallatokról, mellékhatásokról, gyógyszerkölcsönhatásokról, gyógyszerhasználati módszerekről, gyógyszeripari cégekről. A gyógyszer referenciakönyv tartalmazza a gyógyszerpiac és a gyógyszerpiac árát Moszkvában és más oroszországi városokban.

Az információ átadása, másolása, terjesztése az LLC RLS-Patent engedélye nélkül tilos.
A www.rlsnet.ru honlapon közzétett információs anyagok hivatkozásakor az információforrásra való utalás szükséges.

Sok érdekesebb

© OROSZORSZÁG GYÓGYSZEREK REGISZTRÁCIÓJA ® Radar ®, 2000-2019.

Minden jog fenntartva.

Az anyagok kereskedelmi felhasználása nem megengedett.

Az információ orvosi szakemberek számára készült.

http://www.rlsnet.ru/tn_index_id_2513.htm

Egy pár plusz a tetvekből: vélemények, utasítások, válaszok a kérdésekre

A pediculosis olyan probléma, amelyet az emberiség évszázadok óta próbál megoldani. De csak a 3. évezred küszöbén jelentek meg valóban hatékony eszközök, amelyek lehetővé tették az obszesszív paraziták kezelését 1-2 napon belül. Az egyik ilyen eszköz a Pair Plus, hogy megtudja, milyen utasításokkal válaszol az érdekes kérdésekre és áttekintésekre.

Pár pár típus

Ez a rovarölő termék, amelyet a francia OmegaFarm cég permet és sampon formájában gyárt. Oroszországban azonban csak egy aeroszol található.

A porlasztó oldat olajos folyadék, sárgás árnyalattal.

A kompozíció több összetevőt tartalmaz:

 • A malation enyhén mérgező anyag, amely behatol a rovar kitinális héjába, és toxikus vegyületben malaoxonvá alakul;
 • a permetrin a fő összetevő, a méreg, amely a rovar idegrendszerére hat, és bénulást okoz;
 • piperonil-butoxid - megakadályozza a védőenzimek termelődését a parazitákban és fokozza a toxikus anyagok hatását.

Az aktív összetevők számát úgy határozzuk meg, hogy minimálisra csökkentsük a hatóanyagnak az emberekre gyakorolt ​​toxicitását, és a felhasználásból a legnagyobb hatást érjük el.

Segít-e a nits javítása?

Mivel a legtöbb inszekticid hatóanyag csak felnőtt tetvekre hat, teljesen érthető, hogy a felhasználókat érdekli a nits megölése.

Ellentétben számos kapcsolódó gyógyszerrel, a Para Plus nemcsak a felnőtt parazitákon, hanem a tojásukon is fellép, áthatolva a kitinális héjon. A megoldás gyengíti az idegimpulzusok átvitelét, és rovar-bénulást eredményez, a tetvek mérgezését, a légzőszervi és emésztőrendszereket érintve.

A Plus Plus biztonságos a gyerekeknek?

Mivel a termék mérgező anyagokat tartalmaz, érthető, hogy a kisgyermekek szülei aggódnak attól, hogy ezt a gyógyszert gyermekek használhatják-e. Végtére is, a fiúk, akik óvodákban és iskolákban járnak, gyakran szenvednek pediculosisban.

A gyártó biztosítja, hogy a gyógyszer teljesen biztonságos a használati utasítás és az adagolás után. Ugyanakkor ellenjavallt, hogy 2,5 éven aluli gyermekeknél alkalmazzák. Vannak más korlátozások is. Nem ajánlott a szerszám használata, ha bőrbetegsége vagy bronchiás asztma van.

Győződjön meg róla, hogy szabadban vagy jól szellőztetett helyen kezeli. A hatóanyag, bár nem nagyon mérgező az emberre, próbálja meg nem belélegezni a kezelés alatt.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy elég nehéz lesz belélegezni (ha nem csinálod ezt a célt), mivel maga a permetezett oldat zsíros szerkezetű és elég nagy súlyú molekulák, amelyek azonnal leállnak.

Ezért gond nélkül kezelje a haját a morzsákra, a biztonsági szabályok betartásával.

Milyen gyakran használható a Pair Plus?

A gyógyszer toxicitását és az emberre gyakorolt ​​károsodást nagymértékben meghatározza, hogy hányszor használják az inszekticidet. A gyártó az útmutatóban ajánlott egyszeri feldolgozást. Szükség esetén ismételje meg az eljárást egy hét múlva. Az újbóli fertőzés megelőzése, mérgezéssel és a páciens dolgával való kezelés. Ez elég ahhoz, hogy hozza a parazitákat.

Aerosol Vapor Plus utasítás

A permetezés vagy az aeroszol a száraz hajra való permetezés eszköze, amint az a képen látható. Szabadtéri használatra alkalmas, jól szellőző helyen vagy friss levegőben. A termék használata során a gyártó nem ajánlja a haj szárítását vagy hajszárító használatát, mivel a maradék mérgező anyagok részecskék könnyen gyulladhatnak.

Aeroszol használata esetén kövesse az alábbi eljárást:

 1. A haj és a fejbőr teljes hosszát egy rövid préseléssel kezelje.
 2. Várjon 10 percet egy műanyag zacskóval vagy gumi kupakkal a fejed felett.
 3. Mossa meg a haját rendszeres samponnal.
 4. Nedvesítsük a hajat egy fésűvel, hogy eltávolítsuk a halott csíkot és a tetveket.
 5. Szükség esetén kezelje a háztartási cikkeket és a beteg által használt dolgokat.

Az eljárás során égő érzés, viszketés, bizsergés lehet. Az ilyen mellékhatások azonban általában ritkán fordulnak elő, ha a hatóanyag expozíciós ideje meghaladja a hajat.

Shampoo Pair Plus: utasítások

A francia Omega Farm cég gyártja ennek a sorozatnak a sampont, amelyet Para-nak hívnak (a „plusz” szó nélkül). Oroszországban azonban nem eladó. De ez nem akadályozta meg minket abban, hogy megtudjuk, mi van a samponról.

Mi a különbség a spray és a sampon között?

A két eszköz összetételét összehasonlítva meg lehet jegyezni, hogy a permetben három komponens van (lásd a fenti összetételt), de a samponban csak kettő van. Ez 11 mg Depalletrin, 44 mg / ml piperonil-butoxid sampon.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az utasításokban a sampont csak 6 évtől lehet használni, nem pedig egy évvel korábban. De a permet 2,5 évig engedélyezett.

A spray-nek szóló utasítások szerint a gyógyszer terhes nőknél történő alkalmazására vonatkozó kutatást nem végeztek. De a samponban szigorúan kijelentik, hogy a terhes és a szoptató nem használható.

Mi a hatékonyabb: spray vagy sampon?

Összehasonlítva az összes előnyt és hátrányt, azt mondhatjuk, hogy a spray hatékonyabb, mivel teljesebb összetételű (3 komponens), minimális toxicitással rendelkezik, és 2,5 évesnél fiatalabb gyermekek számára engedélyezett.

A sampon egyetlen előnye, hogy könnyen kezelhető: a hajra és a fejbőrre kerül, és 10-15 percig tart, majd a szokásos hajtisztítóval lemosódik.

Míg a spray megbízható védelmet nyújt a kábítószerrel való érintkezés ellen a szemben és a nyálkahártyákban, valamint a friss levegő helyét és hozzáférését.

Vélemények alkalmaztak Pár Plus tetvek

Az inszekticidet használóktól kapott visszajelzések azt állítják, hogy ez egy hatékony eszköz a paraziták 1 napon belüli megszabadítására. Ritka esetekben a permetezés után erős égési érzés és viszketés következett be, aminek következtében az eljárást idő előtt le kell állítani.

Alevtina, 35 éves

A lányom 2. osztályú tenyésztett tetvek. Haj hosszú, így csak összezavarodott, mit tegyen. A Para Plus gyógyszerész tanácsadásával szerzett. Esetünkben a spray a legkényelmesebb forma, mert lehetővé tette számunkra, hogy gondosan feldolgozzuk az egyes szálakat. Amikor a kábítószert leöblítették, és a tetveket fésülték, nagyon meglepődtek. A halott rovarok sokat kiderültek. Egy héttel később megismételte. Több tetű nem fordult elő.

Nem tudom, hol, de összeszorítottam a pediculosisot, bár soha nem szenvedtem el. Rettegettem: lehetetlen volt a munkahelyen megjelenni. Vettem egy Pair Plus gyógyszertárt abban a reményben, hogy gyorsan megoldja a problémát. Feldolgozott haj. De egy hét múlva mindent meg kellett ismételnem, mivel a túlélő rovarok megmaradtak és elkezdtek szaporodni. Legutóbb rosszul feldolgozható. De a második eljárás után nem jelenik meg.

Analógok Pár Plusz

A hatóanyagnak több közvetlen analógja van, beleértve ugyanazt a hatóanyagot - permetrin:

 • Nittifor. A gyógyszer a bolhák, kullancsok, tetvek ellen aktív. Száraz hajra való felhordás. Az inszekticid alkalmazása után mossa le rendszeres samponnal. A Nittifor krém egy másik formája, légkondicionálóval. A hajra való felvitel után várjon 10 percet, majd öblítse le meleg vízzel. A gyógyszer nem ajánlott 3 év alatti gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek.
 • Pedeks. Külső jogorvoslat parazitákhoz. A gyógyszer rovar-bénulást okoz. Az oldatot 40 percig alkalmazza a fejbőrre. A felnőtt haj kezeléséhez elegendő 25-30 ml. A megadott idő elteltével öblítse le az oldatot samponnal. A gyógyszer 2 év alatti gyermekeknél ellenjavallt.
 • Pedilin. Sampon a paraziták kiküszöbölésére. Használatához 10-30 ml sampont tegyen 10 percig a hajára. Öblítse le meleg vízzel és fésülje ki a haját. Az eszköz 5 évesnél fiatalabb, terhes és szoptató gyermekek számára ellenjavallt.

A gyógyszeripari cégek más hatóanyagokon alapuló pedikulózisellenes gyógyszereket is gyártanak, de nem a Para Plus közvetlen analógjai.

Megengedett a pár Plus terhesség alatt?

Terhesség nem ellenjavallata a gyógyszer használatának. Az utasításokban azonban a gyártó figyelmeztet arra, hogy a témával kapcsolatos részletes tanulmányokat nem végezték el, és ezért nem garantálhatják a gyógyszer magzatra gyakorolt ​​biztonságát.

Ebben a tekintetben a gyógyszert csak abban az esetben ajánljuk használni, ha az anya egészségének veszélye nagyobb, mint a gyermek egészsége. Mielőtt egy rovarirtószert használna a terhesség alatt, forduljon orvosához.

Az internetes fórumokon megtalálhatók az anyák, akik a Plus Plus-ot használták a terhesség alatt. A legtöbb azt állítja, hogy az aeroszol egyszeri használata nem károsította a gyermeket, és egészséges volt.

A terhesség alatt a gyengített immunrendszer miatt elkaptam a pedikulózist. Amikor az orvos Pair Plus-t írt, megijedt, mert a gyógyszert toxikusnak tekintik. De minden rendben volt. Nem volt hatással a gyermekre. Sokkal rosszabb lenne elviselni a tetveket és félni, hogy valami szörnyűbbet kapjanak tőlük.

Segítséget nyújt a kábítószer-tetveknek?

A szerszám nagyszerű nem csak a fej, hanem a rágcsáló rovarok elpusztítására is. Az intim terület kezelésének elve ugyanaz, mint a fejbőr esetében. A drog "működik" és a lenvászon ellen: képesek kezelni a dolgokat és a szobát.

A Pair Plus egy univerzális gyógyszer, amely lehetővé teszi, hogy 24 órán belül megszabaduljon a fehérneműtől és a parazitáktól. Ha betartja az utasításokat, nem károsítja a személyt, de gyorsan gyógyítja a pediculosisot.

http://begitarakan.ru/para-pljus-instrukcija/

PARA Plus - hivatalos használati utasítás

Adagolási forma:

Farmakoterápiás csoport:

FARMAKOLÓGIAI TULAJDONSÁGOK
Farmakológiai hatás insekticid hatású komponensek jelenléte miatt.
A Permetrin neurotoxikus méreg a rovarok számára.
A piperonil-butoxid fokozza a permetrin hatását.
A malation egy szerves foszfor rovarirtó.

AZ ALKALMAZÁSI JAVASLATOK
A fejbőr tetvek kezelése (tetvek és csípések megöli)

ELLENJAVALLAT
Nem alkalmazható 2,5 év alatti gyermekeknél.
Bronchialis asztma.
Egyéni intolerancia.

AZ ALKALMAZÁS MÓDJA ÉS AZ ALKALMAZÁS MÓDJA

 • A gyógyszer rövid megnyomásával a fejbőrt és a haj teljes hosszát permetezik. A gyógyszer alkalmazása után várjon 10 percet anélkül, hogy a fejet egy kalapral vagy törülközővel lefedné, majd alaposan mossa le a haját samponnal.
 • A halott szarok továbbra is ragadtak a hajhoz. Nits fésű gyakori fésű.
 • Kezelje a beteg által érintkezett textíliákat (párnák, sapkák, gallérok stb.) Az újrafertőzés elkerülése érdekében.
 • Súlyos fertőzés esetén kívánatos, hogy a kezelést egy hét után megismételjük. KÖVETKEZŐ HATÁSOK
  Helyi reakciók: nagyon enyhén bizsergő vagy égő. KÜLÖNLEGES UTASÍTÁSOK
 • Gyógyszerpermetezés egy jól szellőző helyen.
 • A permetezés és az expozíció során a gyógyszert távol kell tartani a tűztől.
 • Kerülje a szemmel és nyálkahártyákkal való érintkezést. Véletlenszerű szembe jutás esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.
 • Gyermekektől elzárva tartandó. PREGNANCIA ÉS LAKTÁCIÓ
  Nem végeztek megfelelő és szigorúan ellenőrzött vizsgálatokat a gyógyszer biztonságosságáról terhesség és szoptatás idején. FOGYASZTÁSI KÖRNYEZET
  Nem azonosított FORM ISSUE
  Permetezzünk 116 g-os injekciós üvegben, csomagolva egy kartondobozban való használatra. SHELF LIFE
  4 év. Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után. TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK
  50 ° -nál nem magasabb hőmérsékleten. Gyermekektől elzárva tartandó. A DRUGSTOROKBÓL SZÜKSÉGES FELTÉTELEK
  Recept nélkül.

  http://medi.ru/instrukciya/para-plyus_8721/

  Pár Plus tetvek: oktatás, összetétel, ár, vélemények

  A Spray Pair Plus egy nagyon hatékony és könnyen kezelhető gyógyszer a pediculosis kezelésére. A pedikulózis egy olyan bőrbetegség, amelyet kis rovarok - tetvek - okoznak. A múltban ez a betegség nagyon gyakori volt, mivel a társadalmi-gazdasági körülmények sokkal rosszabbak voltak, mint jelenleg. És úgy tűnik, a modern világban nincs helye ennek a betegségnek, de ez is gyakori, különösen a gyermekintézetekben. Rendszeresen szanatóriumokban, táborokban, iskolákban, óvodákban epidemiológiai járványok fordulnak elő.

  A modern fejlesztéseknek köszönhetően számos drog származik ebből a kellemetlen betegségből, és a Para-Plus a vezetők közé tartozik.

  Mit néznek a tetvek és milyen kárt okoznak?

  A lazac egy kis méretű csúszó rovar, amely nem rendelkezik szárnyakkal és parazita a fejbőr bőrén. Három pár tartós láb van, amelyek szorosan kapcsolódnak a hajhoz és gyorsan mozognak. Táplálja a vért, harapja a bőrt és felszabadítja a nyálat a sebben, amely megakadályozza a véralvadást. A nyál miatt a vérző sebek, viszketés és a bőr irritációja.

  Ezeknek az ektoparazitáknak a várható élettartama kicsi és 35-40 nap. De ez idő alatt egy nő akár több száz tojást is elhelyezhet, amelyekből hét nap után fiatal rovarok jönnek ki.

  A tetvek súlyos betegségeket hordozhatnak. Ezenkívül a viszketés okozta karcolás gyulladásos és fertőzött lehet. Ezért, hogy késleltesse a kezelés a pediculosis nem lehet.

  Használati jelzések

  Az Aerosol Vapor Plus-t Franciaországban az Aerofarm cég Marseille cége által gyártott OMEGA PHARMA laboratórium fejlesztette ki. A gyógyszert úgy tervezték, hogy megölje a fejbőrön lévő tetveket és nitseket, és másfajta tetvek ellen is hatékony: a csipkebogyó és a szekrény.

  A gyógyszer Pair Plus összetétele

  A hatóanyagot aeroszol formájában állítjuk elő egy léggömbben, amelynek térfogata 116 g. A folyadék olajos oldat formájában jelenik meg, amely különleges szagú, nem túl erős. Az oldat tiszta, enyhén sárgás árnyalatú. A spray összetétele három hatóanyagot tartalmaz, amelyek erős inszekticid hatásúak:

  • A Permetrin olyan anyag, amely negatív hatással van a rovarok idegrendszerére.
  • A malation egy szerves foszfor rovarirtó, amely a tetvek idegszerkezeteit érinti. Ennek az anyagnak a fő előnye, hogy nemcsak a felnőtt rovarokat és lárvákat, hanem a nits nevű tojást is befolyásolja. Egy másik, ismertebb neve ennek az anyagnak a karbofos.
  • A piperonil-butoxid elősegíti a permetrin hatásának fokozását, toxikus hatást gyakorol az idegrendszerre, és elpusztítja a tetvek enzimrendszerét is. Kapcsolati akcióval rendelkezik, azaz Ez nemcsak a rovarok légzőrendszerén és a belekben, hanem a kitin-köpenyen keresztül is befolyásolható - elég ahhoz, hogy a kábítószert a rovar testére hozza.

  Segédanyagként izododekánt és tetrafluor-etánt (HFA hajtóanyagot) alkalmazunk.

  A működés elve

  A hatóanyagok együttes hatásának köszönhetően a gyógyszer nagyfokú hatékonyságot mutat, nem okozza a rovarok rezisztenciájának kialakulását. A cselekvés elve az, hogy blokkolja az idegimpulzusokat, amelyek paraziták bénulását okozzák, az emésztőrendszer enzimeinek pusztulását, a motoros funkciók megsértését. A spray egyik fő előnye abban rejlik, hogy képes behatolni egy speciális héjba, és elpusztítani őket.

  Használat módja Pair Plus

  A spray könnyen használható, de fontos megjegyezni, hogy minden inszekticid termék felelősségteljes megközelítést igényel, és kövesse az utasításokat.

  • A fej használata előtt nem kell mosni, mivel a terméket csak száraz hajra használják. A szerszámot 3-5 cm távolságra permetezik a fejbőrtől, egyetlen szakaszt sem, majd a szál szálonként történő feldolgozását, a haj teljes hosszát.
  • A gondos feldolgozáshoz szükséges gyógyszer mennyisége a haj hosszától és vastagságától függ. Nagyon hosszú és vastag haj esetén az egész aeroszol könnyen eljuthat, de átlagosan elegendő a csomagolás két, közepes hosszúságú haj kezelésére és számos rövid haj kezelésére.
  • A feldolgozás után nem szabad lefedni a fejet, mert ez az üvegházhatás, és a gyógyszer negatív hatással lehet a fejbőrre.
  • A terméket 10 percig kell tartani, majd samponnal mosni. Az oldatot gond nélkül mossa le. A halott paraziták és nits eltávolításához jól kell fésülnie őket. Ehhez használjon gyakori fésűket a pediculosisból.
  • A csípős tetvek esetében alkalmazza a gyógyszert a rágcsálókra és a hajra, elkerülve az érintkezést a nemi szervek nyálkahártyáival, tartsa 10 percig, mossa le szappannal vagy tusfürdővel.
  • Ha a fertőzés súlyos, akkor a kezelést egy hét után ismételten meg kell ismételni, mivel nagyon nagy mennyiségű élő csípő maradhat a hajon. A hét folyamán a lárvák ki fognak merülni belőlük, amit a permet ismételt alkalmazása okoz. Tehát képes legyen megszabadulni az összes parazitától.

  Ellenjavallatok

  A Para-Plus aeroszol biztonságos az emberek számára, ha megfelelően használják. De bizonyos esetekben az allergiák előfordulása lehetséges, ezért alkalmazása előtt meg kell vizsgálni az allergiás reakció jelenlétét. Ehhez permetezzünk egy kis mennyiségű gyógyszert a könyök hajlékony vékony bőrére. Ha 30-35 perc elteltével kiütés vagy vörös foltok jelennek meg, akkor a permet használatát el kell dobni.

  Használat ellenjavallt bronchiás asztmában, valamint 2,5 év alatti gyermekeknél.

  Ne használja a kábítószert terhesség és szoptatás ideje alatt, mivel nem végeztek vizsgálatokat a hatóanyagok magzatra gyakorolt ​​hatásáról és az anyatejbe való behatolásról.

  Különleges utasítások

  A Para-Plus spray-t szellőztetett helyiségben kell elvégezni, és a meleg szezonban szabadtéri környezetben is lehetséges. A közelben nem szabad nyílt tűzforrás.

  Kerülje az anyag szembe jutását, nyálkahártyákat, de ha ez megtörténik, bő vízzel öblítse le. A légzőrendszer védelme jó, ha gézkötéseket használ.

  Az újrafertőzés megelőzése érdekében a Para-Plus párnákat, ágyneműt, ruházati nyakörveket, kalapokat és egyéb, tetvekkel fertőzött személyt érintő dolgokat permetezni kell. Előre kell mosni.

  A más gyógyszerekkel való kölcsönhatás nem bizonyított, nincs információ a spray hatásáról a gép irányítására.

  A ritka mellékhatás enyhe égési és bizsergő hatású lehet az alkalmazás helyén.

  Hol vásárolhat Para-Plus spray-t

  A gyógyszer képes gyorsan és hatékonyan megszabadulni a fejtetűtől, és megvásárolhatja a gyógyszertárláncban. A nagy és közepes nagyvárosokban szinte minden gyógyszertár választékában a tetvek kezelésére van lehetőség. Az interneten keresztül megrendelhető, de csak akkor, ha van lehetőség a gyors szállításra, mivel a kezeléssel nem lehet késleltetni a paraziták kezelését.

  A Para-Plus aeroszol ára 400 és 650 rubel között változik, az egyes gyógyszertárak árpolitikájától függ. De teljesen igazolja magát, mert az eszköz egy vagy két alkalmazásban vezet a kívánt eredményhez.

  A Spray Para-Plus nagy előnyökkel rendelkezik a fejléce kezelésének más módszereivel szemben, és a lehető leghamarabb segít megszabadulni a betegségtől.

  Pair Plus - tetvek spray: vélemények

  Az eszköz internetes áttekintése bizonyítja hatékonyságát, ezek közül néhány.

  Egy iskola lánya tetszett a hosszú hajára. Nem tolerálom a rovarokat. A gyógyszertárba mentem, aeroszolt, sampont és krémet kaptam. Megkérdezték, mi a hatékonyabb, tanácsos spray Pair Plus, azt mondják, hogy olcsóbb, mint más alapok, de segít 100%. Megvan. Az utasítások szerint okozott. Rögtön észrevettem, hogy a lazánnak nem volt ideje a lárvák elhelyezésére, ők meggyilkoltak egy korai szakaszban. Csak abban az esetben, ha a ruhák nyakörvét még feldolgozzák, ez a permet nem hagy jeleket a ruhákra. Általánosságban elmondható, hogy a lányát rövid frizuráról mentette. Egy üveg elég volt, még balra is.

  Nem gondoltam, hogy ez történne velem valamikor! Felkaptam a tetemeket a fodrászban, de két éve mentem oda. Nem fertőtlenített fésű, és ez megtörtént. Egy hét és fél után a fejbőr erősen fésült. Valahogy a tükörben láttam ezeket a teremtményeket, és majdnem elájultak. Szégyen még gyógyszertárban is gyógyszert kérni. Nos, az eladó normális volt, tanácsot adott egy jó Pair Plus-nak. Az egész fejet és a hajat a gyökértől a csúcsig feldolgoztam. Azt gondoltam, minden sokkal nehezebb, kiderült, hogy rendkívül egyszerű: 10 percig, kalap nélkül, majd öblítse le samponnal, és fésülje be a tetveket. A hajkefét ugyanazt a permetet, párnát és ruhák gallérját dolgozta fel. Másnap, minden esetben, megismételem az eljárást.
  Nincs több láb a fodrászban!

  http://taraklop.ru/vshi/para-plyus-ot-vshej/

  Pair Plus: használati utasítás

  struktúra

  leírás

  tiszta, olajos sárgás, enyhe jellegzetes szagú folyadék. Kis részecskék formájában permetezve.

  Farmakológiai hatás

  Farmakológiai hatás insekticid hatású komponensek jelenléte miatt. A Permetrin neurotoxikus méreg a rovarok számára. A piperonil-butoxid fokozza a permetrin hatását. A malation egy szerves foszfor rovarirtó.

  Használati jelzések

  A fejbőr pediculosisának kezelése (a tetvek és a csípések megölése).

  Ellenjavallatok

  • Ne használja 2,5 év alatti gyermekeknél.

  Terhesség és szoptatás

  Nem végeztek megfelelő és szigorúan ellenőrzött vizsgálatokat a gyógyszer biztonságosságáról a terhesség és a szoptatás idején.

  Adagolás és adagolás

  • Rövid préselés, amelyet a gyógyszer a fejbőrre permetez, és a haj teljes hosszát. A gyógyszer alkalmazása után várjon 10 percet anélkül, hogy a fejét valamivel lefedné, majd alaposan mossa le a haját samponnal.

  • A Dead nits továbbra is ragadt a hajhoz. Nits fésű gyakori fésű.

  • Az újrafertőződés elkerülése érdekében kezelje a beteg által érintkezett textíliákat (párnák, sapkák, gallérok stb.).

  Súlyos fertőzés esetén kívánatos, hogy a kezelést egy hét után megismételjük.

  Mellékhatások

  Helyi reakciók: nagyon ritkán érzik a könnyű bizsergést vagy égést.

  túladagolás

  Abban az esetben, ha nagy mennyiségű gyógyszert alkalmazunk a fejbőrre, mossa le a haját enyhe samponnal. Ha a felesleges kábítószer az arcok vagy a vállak felületére kerül, bő vízzel le kell mosni.

  Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

  óvintézkedéseket

  • A gyógyszert jól szellőző helyen permetezze.

  • A terméket permetezés és expozíció közben tartsa távol a tűztől.

  • Kerülje a szemmel és nyálkahártyákkal való érintkezést. Véletlenszerű szembe jutás esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.

  Kiadási forma

  116 g alumínium-henger készítményben, amely folyamatos működésű szelepet és egy polimer anyagból készült spray-t tartalmaz. A henger a használati utasítással együtt kartondobozban található.

  Tárolási feltételek

  30 ° C-nál nem magasabb hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Hőtől távol tartandó, ne melegítsen 30 ° C fölé.

  Tárolási idő

  4 év. Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.

  http://apteka.103.by/para-plyus-instruktsiya/

  Párosítson

  Egy plusz: használati utasítás és értékelés

  Latin név: Para plus

  ATX kód: P03AC04

  Hatóanyag: permetrin (permetrin), malation (malation), piperonil-butoxid (piperonil-butoxid)

  Gyártó: Alfa Omega S.r.L. (Franciaország), Aerofarm (Franciaország)

  A leírás és a fotó aktualizálása: 18/20/2018

  A pár plusz egy kombinált gyógyszer, amely pediculosisellenes hatású.

  Forma és összetétele

  Adagolási forma - aeroszol külső használatra: olajos, átlátszó oldat, sárgás árnyalatú, enyhe jellegzetes szaga van; kis részecskék formájában permetezzük (egy 1 g-os kartondobozban, alumínium aeroszolos dobozban, 116 g, folyamatos szelep és permetező eszköz).

  Egyetlen henger (116 g) összetételében lévő hatóanyagok: t

  • Malation - 0,29 g;
  • piperonil-butoxid - 2,32 g;
  • permetrin - 0,58 g

  Kiegészítő komponensek: HFA 134a hajtóanyag - 58 g; izododekán - 54,81 g

  Farmakológiai tulajdonságok

  farmakodinámia

  A pár plusz a fejbőr tetvek kezelésére használt kombinált gyógyszerek egyike.

  A hatóanyag farmakológiai hatása a hatóanyagok inszekticid tulajdonságai miatt:

  • A malation egy szerves foszfor inszekticid;
  • piperonil-butoxid - segít a permetrin hatásának fokozásában;
  • Permetrin - a rovarok neurotoxikus mérgezése.

  Használati jelzések

  Az utasítások szerint a fejbőr pediculosisának kezelésére a Pair Plus-t írják elő (a hatás a tetvekre és nitsekre vonatkozik).

  Ellenjavallatok

  • bronchialis asztma;
  • 2,5 éves korig;
  • az egyén intoleranciája a gyógyszer összetevőire.

  Relatív (a kezelést orvosi felügyelet alatt kell tartani):

  Használati utasítás Pair Plus: módszer és adagolás

  Az aeroszolos gőz plusz külső használatra szolgál.

  A hatóanyagot rövid időre megnyomjuk a ballon spray-készülékére, amelyet a fejbőrre és a haj teljes hosszára permeteznek.

  A gyógyszer expozíciós ideje - 10 perc, míg a fej lefedése nem lehet. Ezt követően a hajat samponnal kell mosni. Az elpusztult rovarokat az eljárás után gyakori fésűvel kell fésülni.

  Ha egy hét után kiterjedt fertőzés következik be, a kezelést ajánlott megismételni.

  Mellékhatások

  Lehetséges helyi mellékhatások: nagyon ritkán - a fejbőr könnyű égési / bizsergési érzése.

  túladagolás

  A túladagolási esetek nem állnak rendelkezésre.

  Különleges utasítások

  Az Aerosol Vapor plus-t jól szellőző helyen kell permetezni. Az eljárás során távol kell lennie a tűztől.

  Kerülje az oldat szembe és nyálkahártyákba jutását. Szembe kerülés esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.

  Az újrafertőzés elkerülése érdekében minden olyan textíliát kezelni kell, amelyet a beteg érintkezett, beleértve a kalapokat, párnákat és ruházati gallérokat.

  Használat terhesség és szoptatás alatt

  A terhesség / szoptatás során egy pár plusz csak az orvos utasítása szerint alkalmazható, miután a várható előny és a potenciális kockázat arányát értékelte.

  Használja gyermekkorban

  A 2,5 évesnél fiatalabb betegeknél a gyógyszer nem előírt.

  Kábítószer-kölcsönhatások

  Más gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazás esetén nem állnak rendelkezésre adatok a lehetséges gyógyszerkölcsönhatásokról.

  analógok

  A Pair Plus analógjai: Pedilin, Nittifor, Pedeks, Spray-Pax, Permetrin, Spregal, Itax, Permin, Medifox, Hygia.

  A tárolás feltételei

  Legfeljebb 30 ° C-on tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó.

  Tárolási idő - 5 év.

  Gyógyszertár értékesítési feltételek

  A vény nélkül kapható.

  Vélemények Couple Plus kapcsán

  Az értékelés szerint a Pair Plus, az adagolási rend tiszteletben tartása mellett, biztonságos és hatékony gyógyszer. Jegyezze fel a kényelmes felhasználást, a gazdaságos fogyasztást. Egyes esetekben helyi mellékhatások alakulhatnak ki. A hátrányok közül a leggyakrabban kellemetlen szag, magas költség és fésű hiánya jelzi a készletben.

  A Pair Plus ára gyógyszertárakban

  A Pair Plus (1 üveg / csomag) becsült ára 389-570 rubel.

  Oktatás: I. Moszkvai első orvostudományi egyetem. Sechenov, "Általános orvoslás".

  Általános információk a gyógyszerről, tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a hivatalos utasításokat. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

  Az Oxfordi Egyetem tudósai olyan tanulmányokat tartottak, amelyekben arra a következtetésre jutottak, hogy a vegetarianizmus káros lehet az emberi agyra, mivel a tömeg csökkenéséhez vezet. Ezért a tudósok nem ajánlják kizárni a halakat és a húst a táplálkozásból.

  Amikor szerelmesek csókolnak, mindegyik percenként 6,4 kalóriát veszít, de ugyanakkor közel 300 különböző baktériumtípust cserél.

  Nagyon kíváncsi az orvosi szindrómák, például az objektumok megszállott lenyelése. Egy mániában szenvedő beteg gyomrában 2500 idegen tárgyat találtak.

  Az embereken kívül csak egy élő teremtmény a Föld bolygón - kutyák - szenved prostatitiszben. Ez tényleg a leghűségesebb barátaink.

  Az élet során az átlagember két nagy nyálmedencét termel.

  Az első vibrátort a 19. században találták fel. Gőzgépen dolgozott, és a női hisztéria kezelésére szánták.

  A legritkább betegség a Kourou-kór. Csak az új-guineai szőrme törzs képviselői betegek. A beteg nevetésben hal meg. Úgy tartják, hogy a betegség oka az emberi agy eszik.

  A legtöbb nő több örömet szerez, hogy a tükörben a testükről gondolkodjon, mint a szextől. Szóval, a nők törekednek a harmóniára.

  Az emberi gyomor jól kezeli az idegen tárgyakat és orvosi beavatkozás nélkül. Ismert, hogy a gyomornedv akár az érméket is feloldhatja.

  A fogorvosok viszonylag nemrég megjelentek. Már a 19. században egy közönséges fodrász volt a felelős, hogy kihúzza a fájó fogakat.

  Annak érdekében, hogy még a legrövidebb és legegyszerűbb szavakat is mondhassuk, 72 izmot fogunk használni.

  Az Egyesült Királyságban létezik olyan törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a beteg egy műveletét, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Egy személynek lemondania kell a rossz szokásokról, és akkor talán nem lesz szüksége műtétre.

  Az emberi vér hatalmas nyomáson „halad át” az edényeken, és integritásuk megsértésével képes akár 10 méteres távolságra lőni.

  Az amerikai tudósok egereken végzett kísérleteket, és arra a következtetésre jutottak, hogy a görögdinnye lé megakadályozza az atherosclerosis kialakulását. Az egerek egy csoportja sima vizet ivott, és a második görögdinnye levét. Ennek eredményeként a második csoport edényei mentesek a koleszterin plakkoktól.

  A képzett személy kevésbé érzékeny az agyi betegségekre. A szellemi tevékenység hozzájárul a további szövetek kialakulásához, kompenzálva a betegeket.

  A „foglalkozási megbetegedések” kifejezés olyan betegségeket egyesít, amelyeket egy személy valószínűleg munkába állít. És ha a káros iparágak és szolgáltatások.

  http://www.neboleem.net/para-pljus.php