logo

PARA PLUS

◊ Külső használatra készült aeroszol, átlátszó olajos oldat formájában, sárgás árnyalattal, enyhe jellegzetes szaggal; kis részecskék formájában permetezzük.

Segédanyagok: izododekán - 54,81 g, HFA 134a hajtóanyag - 58 g.

116 g - alumínium aeroszolos tartályok folyamatos szeleppel és permetező eszközzel (1) - kartoncsomagolás.

Kombinált gyógyszer a fejbőr pediculosisának kezelésére.

A gyógyszer farmakológiai hatása az inszekticid hatású hatóanyagok jelenléte miatt. A Permetrin neurotoxikus méreg a rovarok számára. A piperonil-butoxid fokozza a permetrin hatását. A malation egy szerves foszfor rovarirtó.

A gyógyszerpár farmakokinetikájára vonatkozó adatok és nem szolgáltattak adatokat.

- a gyermekek életkora legfeljebb 2,5 év;

- a gyógyszerrel szembeni túlérzékenység.

Rövid préselés, amelyet a gyógyszer a fejbőrre permetez, és a haj teljes hosszát. A gyógyszer expozíciója 10 perc, míg a fej nem terjed ki. Ezután a fejet samponnal kell mosni. A halott rovarok gyakori fésűvel fésültek ki.

Kiterjedt fertőzés esetén ajánlott a kezelést egy hét elteltével megismételni.

A készítményt jól szellőző helyen kell permetezni. A permetezés és a hatóanyag expozíciója el kell távolulnia a tűztől.

Kerülje a szemmel és nyálkahártyákkal való érintkezést. Véletlenszerű szembe jutás esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.

Az újrafertőzés elkerülése érdekében a beteg által érintkezett összes textíliát kezelni kell (beleértve a párnákat, kalapokat, ruházati gallérokat).

A motoros közlekedési és vezérlési mechanizmusok vezetési képességére gyakorolt ​​hatás

Nincsenek adatok a gyógyszer negatív hatásáról az autó és más járművek vezetésére.

Nem végeztek megfelelő és szigorúan ellenőrzött vizsgálatokat a Pair Plus terhesség és szoptatás (szoptatás) alkalmazásának biztonságosságáról.

A gyógyszer használata a terhesség és szoptatás alatt (szoptatás) csak abban az esetben lehetséges, ha az anya számára szándékolt előnyök meghaladják a magzatra vagy a gyermekre gyakorolt ​​potenciális kockázatot.

A 2,5 év alatti gyermekeknél történő alkalmazás ellenjavallt.

A 2,5 évnél idősebb gyermekeknél történő alkalmazás lehetséges az adagolási rend szerint.

A gyógyszert gyermekektől elzárva, 30 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten kell tárolni. Felhasználhatósági időtartam - 4 év.

http://health.mail.ru/drug/para_plus/

PARA PLUS

 • Használati jelzések
 • Használati módszer
 • Mellékhatások
 • Ellenjavallatok
 • Kiadási forma
 • Tárolási feltételek
 • struktúra

A pár plusz egy kombinált gyógyszer a fejbőr pedikulózisának (tetvek) kezelésére. A Permetrin neurotoxikus méreg a rovarok számára. A hatásmechanizmus a rovarok idegsejtjeinek membránjainak kationcseréjének (pozitív töltésű ionok cseréjének) megsértése. A permetrin hatását fokozza a piperonil-butoxid, amely gátolja a rovarok által választott védőenzimeket. A szerves foszfát rovarirtó (az ízeltlábú parazitákat leejtő eszköz, beleértve a tetveket is) A malation csökkenti a kolinészteráz felszabadulását a rovar motoros idegének szintjén. Az inszekticid hatás különböző mechanizmusainak köszönhetően a készítményt alkotó komponensek megakadályozzák bármelyikük ellenállásának kialakulását.

Használati jelzések

Kagyló tetvek kezelése (tetvekre és nitsekre gyakorolt ​​hatás).

Használati módszer

A kábítószer pár és spray a fejbőrön és a haj teljes hossza. A gyógyszer expozíciója - 10 perc. Ezután a fejet samponnal kell mosni. A halott paraziták gyakori fésűt fésültek.
Az újrafertőzés elkerülése érdekében ruhákat, kalapokat, ágyneműt kell feldolgozni.
Szükséges elkerülni, hogy a gyógyszer az arcra kerüljön. Véletlenszerű szembe jutás esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.

Mellékhatások

A gyógyszer jól tolerálható. Néha van egy érzés a fény "bizsergő" vagy égő a fejbőr.

Ellenjavallatok

A gyógyszert nem használják 2,5 évesnél fiatalabb gyermekeknél.

Kiadási forma

Aeroszol Steam Plus külső használatra 90 ml-es dobozokban.

http://www.medcentre.com.ua/medikamenty/para-plyus.html

Pair Plus Lice Remedy - gyors és hatékony

Lice - az emberiség régóta fennálló problémája, amely még mindig megtalálható. Különböző módon harcolhatsz velük, az összes létező eszköz nem számít. Az egyik leghatékonyabb a tetvek és a csípő - Pair Plus - meggyilkolása.

Mi a jó, mennyire hatékony és ártalmatlan egy személy számára? Nézzük meg.

A gyógyszer összetétele

Az eszköz olajos folyadék, amelynek súlya 116 gramm. Az aeroszolt a franciák fejlesztik ki, a szerszámot csak külsőleg lehet alkalmazni.
Három fő hatóanyag van:

 • 2,32 g piperonil-butoxid egy olyan rovarirtó, amely fokozza a piretroidok hatását (ebben a készítményben permetrin).
 • 0,58 g permetrin egy rovarirtó, a pediculosisra szánt gyógyszerek túlnyomó többségének fő hatóanyaga. Ez hatással van a rovarok idegrendszerére, ami bénulást és korai halált okoz.
 • A malation (0,29 g) olyan méreg, amely szintén rovarokat fertőz, behatolva a paraziták testébe az emésztőrendszeren keresztül, és bénulást okoz.

A robbanásveszélyes keverék nagyon káros a tetvekre és a csomókra, és gyakorlatilag biztonságos az emberek számára.

A tetvek fellépésének elve

A jogorvoslat hatással van a tetvek idegrendszerére, és kiemelkedően a nitsre.

Nem minden kábítószer képes a tetvek pusztítására, de ebben a kompozícióban van egy Malathion-anyag, amely jobban ismert Karbofos-ként, amely képes behatolni a nits-héj alá és elpusztítani őket.

A kábítószer elve, amely blokkolja az idegimpulzusok átadását a rovarok testében. A hatóanyagok tökéletesen kiegészítik egymást, növelve a hatásokat időnként. Ezért a szerszám gyorsan és gyorsan találkozik a tetvekkel.

Alkalmazási módszer (utasítás)

A gyógyszer nagyon könnyen alkalmazható:

 1. Szükséges, hogy a Pair Plus-t permetezzük a hajgyökerekre és a hosszra, óvatosan megfordítva a szálakat. Használat előtt nem kell mosni a haját. A gyógyszert száraz hajra alkalmazzák.
 2. A legjobb hatás érdekében ajánlatos a haj összetételét dörzsölni. Tartsa a szerszámot a szálakon csak 10-15 percig, ezért nem szükséges lefedni.
 3. Többször mossa le a haját samponnal. Bár spray és olajos, meglepően könnyen és egyszerűen lemosódik.
 4. Fésülje a haját egy speciális fésűvel a tetvek és a csípő fésülésére. A fésű nem tartozik ehhez az eszközhöz, ezért előzetesen gondoskodnia kell a beszerzésről. Olcsó és bármely gyógyszertárban értékesített. Jobb fémtermékeket választani.

Másnap meg kell ismételni a fésülést. Bár az eszköz mega hatékony, de nem mágikus. És ha nem dolgozták fel nagyon jól, vagy a fejben lévő paraziták száma hatalmas volt, valószínű, hogy nem mindenki meghalt. Ezután 7-10 nap múlva meg kell ismételnie a manipulációt a napi fésülés leállítása nélkül.

A Pair Plus nemcsak a fej tetvekre hatásos, hanem jótékonysági tetvek kezelésére is használható, és megszabadulhat a test tetvekről. Ha az első esetben a kezelési eljárás megegyezik (a lényeg, hogy ne felejtsük el elhelyezni az anyagot a combok belső felületén, a lábazati területen és a végbélnyíláson).

Óvintézkedések, mellékhatások és ellenjavallatok

Bár a gyógyszer nem mérgező az emberre, a használat során bizonyos finomságok vannak.

 • Ne használd a szerszámot más szerekkel együtt a tetvekhez, mert akkor a következmények kiszámíthatatlanok lehetnek.
 • A gyógyszer allergiát okozhat. Ezért az alkalmazás előtt nem sérül meg a belső kar hajtogatásának szabványos vizsgálata.
 • Hosszú ideig ne lépje túl a gyógyszer hatásait. Ez bőrirritációt, égést, vörösséget és még égést okozhat.
 • Az ágyékban való alkalmazás esetén kerülje a nyálkahártyával való érintkezést. Ez irritációt okozhat.
 • A gyártó nem tiltja a kábítószer használatát terhes és szoptató nőknél, de ez a saját felelősségére elvégezhető, ha a nő előnye meghaladja a baba esetleges kockázatát.

A kezelés időtartama nem haladhatja meg a 3 hetet. Ha ez idő alatt nincs hatás, akkor a tetvek kezelésére másik eszközt kell választani.

A mellékhatások csak akkor lehetségesek, ha az utasításokat nem tartják be. Ha betartja a gyártó ajánlásait, az aeroszol használata csak előnyös.

Ellenjavallatok:

 • A Pediculosis nem kezelhető Para Plus-val 2,5 év alatti gyermekek számára.
 • Tilos a kábítószert bronchális asztmában szenvedőknek használni.

Hol és milyen áron vásárolhat Pair Plus-t?

Az eszköz nagyon népszerű, annak ellenére, hogy az ára nem demokratikus. Minden gyógyszertárban eladott. Költsége 650 és 850 rubel között, az online gyógyszertárokban egy kicsit olcsóbb.

Vélemények

Az én unokatestvéremmel kezelték a pediculosisomat. Mindent egyetértett, ha csak gyorsan megszabadulhat a szerencsétlenségtől. Ezért még népi módszereket sem vettünk figyelembe. A gyógyszertár azt tanácsolta, hogy vegye be a Pár Plus-t, mert a kezelés 10 percet vesz igénybe. Nagy illeszkedés. Nagyon gyorsan alkalmazzuk, különösen a fiúk rövid hajvágásánál. Nincs csomag - szépség, civilizáció. A gyermekkoromban minden más volt. Általánosságban elmondható, hogy 10 percig tartott, leöblítették, karcolt (külön megvásárolható) fésűvel és készen állt - a fej tiszta. Nits nem volt elég, és akár tucatnyi tetvek is látták, hogy nem vonták meg a tenyésztést. A problémát először előállították, még a megelőzésre sem dolgozták fel újra.

Ahol a nagymamám tetszett az öregkorában, ismeretlen, de tény az arcán. A fej viszket, észrevehető állat van a hajban. Először is, a nagymama megparancsolta neki, hogy kerozint kapjon, de ez nem a mi módszerünk. Meg akartuk tartani a bűbájt, és miért ezek az ellenséges módszerek. Vettem neki egy pár nagy sebességű spray-t. 10 perc zaj és rémálommentes aromával az egész lakás számára (egy nagyon jó tulajdonság, egyébként ez fontos, különösen azok számára, akik éles szagok allergiásak). Mosott, fésült és elfelejtett. Először természetesen meghallgattuk, de aztán a nagymama felismerte, hogy jó megoldás, mert semmi nem égett, nem fújta fel, és nem volt szükség egy órára. És persze, a fő előny az volt, hogy nem kellett többször megismételni a rovarok zaklatását, és egyszerre sikerült mind a tetvek, mind a nits megölni.

A nyaralás után a fejem kellemetlenül viszketett. Lice, könnyű volt kitalálni. És a férj is. Rendeltük a Para Plus online gyógyszertárát, ez jó minősítést jelent. Egy másik hatalmas előny - mindössze 10 perc, a gyártó, a francia és a tetvek szerint, ahogy a szél elfújta. Nem rossz Általában először jelentkezett a férjéhez, majd magához. Jobb, ha valaki ezt csinálja. Sokkal nehezebb önmagában, kihagyhat néhány területet, ami természetesen csökkenti a hatékonyságot. 15 percet vártunk, hogy segítsünk. Mosott, fésült. Úgy tűnik, sikerült elpusztítani az összes élőlényt. De másnap újra fésültem. A férjem tiszta, és több tetemet találtam. Ismételt feldolgozás minden második napon. Már megkérdezte a férjét, hogy maga alkalmazza az eszközt, nyilvánvalóan kimaradt valahol a területen. 15 percig tartott. Ekkor eltűnt a probléma teljesen. Eszközök boldogok, ajánlhatom. Nem szag, nem csíp, a szem nem fáj.

Hasznos videó

Hogyan kell alkalmazni egy plusz tetvét az alábbi videóra.

http://hlopklop.com/vshi/unichtozhenie-vshi/para-plyus.html

Pár Plus tetvek: oktatás, összetétel, ár, vélemények

A Spray Pair Plus egy nagyon hatékony és könnyen kezelhető gyógyszer a pediculosis kezelésére. A pedikulózis egy olyan bőrbetegség, amelyet kis rovarok - tetvek - okoznak. A múltban ez a betegség nagyon gyakori volt, mivel a társadalmi-gazdasági körülmények sokkal rosszabbak voltak, mint jelenleg. És úgy tűnik, a modern világban nincs helye ennek a betegségnek, de ez is gyakori, különösen a gyermekintézetekben. Rendszeresen szanatóriumokban, táborokban, iskolákban, óvodákban epidemiológiai járványok fordulnak elő.

A modern fejlesztéseknek köszönhetően számos drog származik ebből a kellemetlen betegségből, és a Para-Plus a vezetők közé tartozik.

Mit néznek a tetvek és milyen kárt okoznak?

A lazac egy kis méretű csúszó rovar, amely nem rendelkezik szárnyakkal és parazita a fejbőr bőrén. Három pár tartós láb van, amelyek szorosan kapcsolódnak a hajhoz és gyorsan mozognak. Táplálja a vért, harapja a bőrt és felszabadítja a nyálat a sebben, amely megakadályozza a véralvadást. A nyál miatt a vérző sebek, viszketés és a bőr irritációja.

Ezeknek az ektoparazitáknak a várható élettartama kicsi és 35-40 nap. De ez idő alatt egy nő akár több száz tojást is elhelyezhet, amelyekből hét nap után fiatal rovarok jönnek ki.

A tetvek súlyos betegségeket hordozhatnak. Ezenkívül a viszketés okozta karcolás gyulladásos és fertőzött lehet. Ezért, hogy késleltesse a kezelés a pediculosis nem lehet.

Használati jelzések

Az Aerosol Vapor Plus-t Franciaországban az Aerofarm cég Marseille cége által gyártott OMEGA PHARMA laboratórium fejlesztette ki. A gyógyszert úgy tervezték, hogy megölje a fejbőrön lévő tetveket és nitseket, és másfajta tetvek ellen is hatékony: a csipkebogyó és a szekrény.

A gyógyszer Pair Plus összetétele

A hatóanyagot aeroszol formájában állítjuk elő egy léggömbben, amelynek térfogata 116 g. A folyadék olajos oldat formájában jelenik meg, amely különleges szagú, nem túl erős. Az oldat tiszta, enyhén sárgás árnyalatú. A spray összetétele három hatóanyagot tartalmaz, amelyek erős inszekticid hatásúak:

 • A Permetrin olyan anyag, amely negatív hatással van a rovarok idegrendszerére.
 • A malation egy szerves foszfor rovarirtó, amely a tetvek idegszerkezeteit érinti. Ennek az anyagnak a fő előnye, hogy nemcsak a felnőtt rovarokat és lárvákat, hanem a nits nevű tojást is befolyásolja. Egy másik, ismertebb neve ennek az anyagnak a karbofos.
 • A piperonil-butoxid elősegíti a permetrin hatásának fokozását, toxikus hatást gyakorol az idegrendszerre, és elpusztítja a tetvek enzimrendszerét is. Kapcsolati akcióval rendelkezik, azaz Ez nemcsak a rovarok légzőrendszerén és a belekben, hanem a kitin-köpenyen keresztül is befolyásolható - elég ahhoz, hogy a kábítószert a rovar testére hozza.

Segédanyagként izododekánt és tetrafluor-etánt (HFA hajtóanyagot) alkalmazunk.

A működés elve

A hatóanyagok együttes hatásának köszönhetően a gyógyszer nagyfokú hatékonyságot mutat, nem okozza a rovarok rezisztenciájának kialakulását. A cselekvés elve az, hogy blokkolja az idegimpulzusokat, amelyek paraziták bénulását okozzák, az emésztőrendszer enzimeinek pusztulását, a motoros funkciók megsértését. A spray egyik fő előnye abban rejlik, hogy képes behatolni egy speciális héjba, és elpusztítani őket.

Használat módja Pair Plus

A spray könnyen használható, de fontos megjegyezni, hogy minden inszekticid termék felelősségteljes megközelítést igényel, és kövesse az utasításokat.

 • A fej használata előtt nem kell mosni, mivel a terméket csak száraz hajra használják. A szerszámot 3-5 cm távolságra permetezik a fejbőrtől, egyetlen szakaszt sem, majd a szál szálonként történő feldolgozását, a haj teljes hosszát.
 • A gondos feldolgozáshoz szükséges gyógyszer mennyisége a haj hosszától és vastagságától függ. Nagyon hosszú és vastag haj esetén az egész aeroszol könnyen eljuthat, de átlagosan elegendő a csomagolás két, közepes hosszúságú haj kezelésére és számos rövid haj kezelésére.
 • A feldolgozás után nem szabad lefedni a fejet, mert ez az üvegházhatás, és a gyógyszer negatív hatással lehet a fejbőrre.
 • A terméket 10 percig kell tartani, majd samponnal mosni. Az oldatot gond nélkül mossa le. A halott paraziták és nits eltávolításához jól kell fésülnie őket. Ehhez használjon gyakori fésűket a pediculosisból.
 • A csípős tetvek esetében alkalmazza a gyógyszert a rágcsálókra és a hajra, elkerülve az érintkezést a nemi szervek nyálkahártyáival, tartsa 10 percig, mossa le szappannal vagy tusfürdővel.
 • Ha a fertőzés súlyos, akkor a kezelést egy hét után ismételten meg kell ismételni, mivel nagyon nagy mennyiségű élő csípő maradhat a hajon. A hét folyamán a lárvák ki fognak merülni belőlük, amit a permet ismételt alkalmazása okoz. Tehát képes legyen megszabadulni az összes parazitától.

Ellenjavallatok

A Para-Plus aeroszol biztonságos az emberek számára, ha megfelelően használják. De bizonyos esetekben az allergiák előfordulása lehetséges, ezért alkalmazása előtt meg kell vizsgálni az allergiás reakció jelenlétét. Ehhez permetezzünk egy kis mennyiségű gyógyszert a könyök hajlékony vékony bőrére. Ha 30-35 perc elteltével kiütés vagy vörös foltok jelennek meg, akkor a permet használatát el kell dobni.

Használat ellenjavallt bronchiás asztmában, valamint 2,5 év alatti gyermekeknél.

Ne használja a kábítószert terhesség és szoptatás ideje alatt, mivel nem végeztek vizsgálatokat a hatóanyagok magzatra gyakorolt ​​hatásáról és az anyatejbe való behatolásról.

Különleges utasítások

A Para-Plus spray-t szellőztetett helyiségben kell elvégezni, és a meleg szezonban szabadtéri környezetben is lehetséges. A közelben nem szabad nyílt tűzforrás.

Kerülje az anyag szembe jutását, nyálkahártyákat, de ha ez megtörténik, bő vízzel öblítse le. A légzőrendszer védelme jó, ha gézkötéseket használ.

Az újrafertőzés megelőzése érdekében a Para-Plus párnákat, ágyneműt, ruházati nyakörveket, kalapokat és egyéb, tetvekkel fertőzött személyt érintő dolgokat permetezni kell. Előre kell mosni.

A más gyógyszerekkel való kölcsönhatás nem bizonyított, nincs információ a spray hatásáról a gép irányítására.

A ritka mellékhatás enyhe égési és bizsergő hatású lehet az alkalmazás helyén.

Hol vásárolhat Para-Plus spray-t

A gyógyszer képes gyorsan és hatékonyan megszabadulni a fejtetűtől, és megvásárolhatja a gyógyszertárláncban. A nagy és közepes nagyvárosokban szinte minden gyógyszertár választékában a tetvek kezelésére van lehetőség. Az interneten keresztül megrendelhető, de csak akkor, ha van lehetőség a gyors szállításra, mivel a kezeléssel nem lehet késleltetni a paraziták kezelését.

A Para-Plus aeroszol ára 400 és 650 rubel között változik, az egyes gyógyszertárak árpolitikájától függ. De teljesen igazolja magát, mert az eszköz egy vagy két alkalmazásban vezet a kívánt eredményhez.

A Spray Para-Plus nagy előnyökkel rendelkezik a fejléce kezelésének más módszereivel szemben, és a lehető leghamarabb segít megszabadulni a betegségtől.

Pair Plus - tetvek spray: vélemények

Az eszköz internetes áttekintése bizonyítja hatékonyságát, ezek közül néhány.

Egy iskola lánya tetszett a hosszú hajára. Nem tolerálom a rovarokat. A gyógyszertárba mentem, aeroszolt, sampont és krémet kaptam. Megkérdezték, mi a hatékonyabb, tanácsos spray Pair Plus, azt mondják, hogy olcsóbb, mint más alapok, de segít 100%. Megvan. Az utasítások szerint okozott. Rögtön észrevettem, hogy a lazánnak nem volt ideje a lárvák elhelyezésére, ők meggyilkoltak egy korai szakaszban. Csak abban az esetben, ha a ruhák nyakörvét még feldolgozzák, ez a permet nem hagy jeleket a ruhákra. Általánosságban elmondható, hogy a lányát rövid frizuráról mentette. Egy üveg elég volt, még balra is.

Nem gondoltam, hogy ez történne velem valamikor! Felkaptam a tetemeket a fodrászban, de két éve mentem oda. Nem fertőtlenített fésű, és ez megtörtént. Egy hét és fél után a fejbőr erősen fésült. Valahogy a tükörben láttam ezeket a teremtményeket, és majdnem elájultak. Szégyen még gyógyszertárban is gyógyszert kérni. Nos, az eladó normális volt, tanácsot adott egy jó Pair Plus-nak. Az egész fejet és a hajat a gyökértől a csúcsig feldolgoztam. Azt gondoltam, minden sokkal nehezebb, kiderült, hogy rendkívül egyszerű: 10 percig, kalap nélkül, majd öblítse le samponnal, és fésülje be a tetveket. A hajkefét ugyanazt a permetet, párnát és ruhák gallérját dolgozta fel. Másnap, minden esetben, megismételem az eljárást.
Nincs több láb a fodrászban!

http://taraklop.ru/vshi/para-plyus-ot-vshej/

Hogyan működik a gőzpár és a tetvek és a csípő

Gyakran az emberek olyan problémával szembesülnek, mint a tetvek és a nitsek. Nem mindenki tud, és nem mindenki el akar menni egy egészségügyi létesítménybe. Ebben az esetben a tetvek és bolhák elleni Pair Plus spray a legjobb megoldás e kényes probléma megoldására.

A működés összetétele és elve

A modern orvostudomány ma sokféle módon (köztük népi) és vegyi anyagokat kínál, hogy ilyen lázadást leküzdjenek, mint a tetvek. A Spray Pair Plus a sorozat egyik vezető pozíciója. Főleg a magas hatékonyság, a megfizethetőség és a kényelem miatt.

Ennek a gyógyszernek az alapja az a képesség, hogy intenzíven harcoljunk a különböző parazitákkal (tetvek, szemérmék, bolhák, rüh). Ezt a célt a speciális hatású anyagok permetben való jelenléte biztosítja:

E három komponens hatását kölcsönösen fokozzák az eljárás végrehajtása során, de gyakorlatilag ártalmatlan az emberre.

Az Aerosol Vapor Plus használata nagyon kényelmes - kész oldat, enyhén olajos konzisztencia. Tartalma kényelmes tárolóedénybe van helyezve, és nincs erős kellemetlen szaga. A gyógyszer összetétele annyira hatékony, hogy lehetővé teszi, hogy szinte az első alkalommal részt vegyen a parazitákkal. És nemcsak a felnőtt rovarok elpusztulnak, hanem a tojásuk is. Az eljárás befejezése után a terméket sampon vízzel könnyen eltávolíthatja.

Lépésről lépésre

Emlékeztetni kell arra, hogy a Pair Plus csak kültéri használatra alkalmas.

A gyógyszer alkalmazásának folyamata meglehetősen egyszerű, de néhány kötelező feltételt be kell tartani.

 1. A védekezés és a körülötte lévő személyek védelme érdekében célszerű a polietilén kesztyűben végzett minden tevékenységet elvégezni.
 2. A permetezést a mosott száraz hajra rétegekben, szálszálonként alkalmazzák, egyetlen szakasz hiányában. Nyomja meg a léggömböt enyhén rövid mozdulatokkal.
 3. A hatóanyag permetezésénél a ballonnak 3-5 cm-re kell lennie az alkalmazás helyétől.
 4. A permet által a hajra töltött idő 10 perc, ez elég ahhoz, hogy a hatást elérje. (Az ajánlott időtartam túllépése allergiás reakciót eredményezhet). Ekkor kívánatos, hogy a fejet egy ruhával vagy műanyaggal fedjük le (az eljárás kényelméért, de nem a hatás növelése érdekében).
 5. A készítményt szokásos módon mossuk le: sampont helyezünk a fejre és alaposan öblítsük le meleg vízzel. Ahhoz, hogy megkönnyítsük a holtok szétválasztását a hajtól, vizet használva ecet (vagy savas levet) adhatunk.
 6. Mosás után, a további intézkedések kényelme érdekében a hajnak kissé száraznak kell lennie. Ezután a gyakori fogakkal fésült fésűvel kell ellátni, és a maradék halott paraziták alapos fésülését kell folytatni. Ezt néhány napig meg kell tenni, hogy eltávolítsuk a halott rovarok és rágcsálók összes maradványát.
 7. Ha a fertőzés súlyos volt, néhányuk nem hal meg azonnal. Biztonsági okokból a fésülést legjobban egy papírlapon végezzük. Ennek a lapnak az összes tartalmát azonnal be kell csomagolni és megsemmisíteni (jobb égeni).

Figyelem! Az elért hatás és a további profilaxis megszilárdítása érdekében kívánatos, hogy a teljes eljárást ismételten hét nap elteltével végezzük el.

Biztonsági szabályok

Bár a Spray Pair Plus használat közben nem jelent veszélyt, a munkavégzés során bizonyos biztonsági intézkedéseket kell követnie. Íme a legfontosabbak:

 • Az injekciós üveget gyermekektől és állatoktól távol kell tartani.
 • Ezt a gyógyszert csak a megadott célokra szabad használni. Először ellenőrizni kell a paraziták jelenlétét, alapos ellenőrzéssel. Ezt a házban élő mindenki számára ajánlott.
 • Ajánlatos kizárni az allergiák megjelenését e gyógyszerre. Ezt úgy végezzük, hogy az anyag vizsgálati mennyiségét alkalmazzák a könyök vagy a kéz hátsó része felé. Ha 30 perc elteltével a bőrön nem jelentkezett negatív megjelenés foltok vagy kiütések formájában - folytassa az eljárást.
 • A permetezés során dolgozzon egy helyiségben, ahol jó szellőzés van, és használjon kesztyűt. Javasoljuk, hogy használjon orvosi maszkot vagy saját készítésű gézkötést.
 • Kerülje a szembe és a szembe jutást. Ha ez történik, alaposan öblítse ki bő vízzel.
 • Az eljárást követően alaposan tisztítsa meg a felhasznált tárgyakat (törölje le a papírt halott parazitákkal; törölje le a törölközőket és szalvétákat szappanos oldatban 60 ° C-nál alacsonyabb hőmérsékleten).
 • A paraziták megsemmisítésének biztosítása érdekében ajánlott a fertőzött személy testével érintkező tárgyak (ruhák, ruhák, fésűk, kefék) permetezése is. Ezt követően ezeket a dolgokat ugyanolyan módon kell mosni, amennyire csak lehetséges. Ezzel elkerülhető a visszaesés lehetősége.

Ezeket az egyszerű szabályokat követve sikeresen megszabadulhat a tetvekből.

Ellenjavallatok

Vannak azonban olyan személyek, akik számára ez a gyógyszer nem biztonságos. Mielőtt választaná a Spray Pair Plus javára, meg kell ismerkednie az ellenjavallatok listájával:

 • gyermekek 2,5 éves korig;
 • a légzőszervi betegségek jelenléte az allergiás támadás megelőzése érdekében;
 • egyéni intolerancia.

Különben értékelni kell a gyógyszer használatának lehetőségét terhes nőknél és szoptató anyáknál. A mai napig nem azonosítható a permetnek a testükre gyakorolt ​​negatív hatása.

De a nemkívánatos hatások kiküszöbölése érdekében először konzultálnia kell egy szakemberrel, hogy felmérje az anya és a gyermek egészségére gyakorolt ​​lehetséges kockázatokat. Az utolsó szónak az orvosnak kell lennie.

Mellékhatások

A Pair Plus használatának kedvezőtlen mellékhatásai majdnem negatívak. Ezek felsorolása két pontra szorul:

 • enyhe égési érzés az alkalmazás helyén;
 • a bőr bizsergése.

A felsorolt ​​negatív megnyilvánulások általában akkor fordulnak elő, ha a bőrön töltött idő meghaladja az ajánlott időt. A gyógyszer használata előtt gondosan tanulmányozni kell, és kövesse az összes ajánlást. Az eltöltött erőfeszítés garantálja, hogy ezek a nemkívánatos megnyilvánulások kizárásra kerüljenek.

Hol vásárolhatok?

A Pair Plus gyógyszer könnyen elérhető, és szinte minden gyógyszertárban megtalálható. Előnyösebb vásárolni speciális intézményekben - ez garantálja az áruk minőségét. Nem szükséges, hogy az orvostól kapjon receptet, és a felvásárlás nem tart sok időt.

Van még egy lehetőség a Pair Plus spray megvásárlására. Az interneten keresztül rendelhető. Ebben az esetben meg kell találnia a szállítási időt. Ha több napot vesz igénybe, jobb, ha elutasítja ezt a lehetőséget.

Fontos! Egy olyan betegség kezelése, mint a pediculosis, nem tolerálja a késleltetést. A paraziták kimutatása után ajánlott azonnal folytatni.

Költsége

Ez a cikk már megjegyezte, hogy a Spray Pair Plus a széles körben elérhető termékek kategóriájába tartozik. Az árkategória elég széles - Oroszországban átlagosan 320 és 700 rubel között.

Ez az ár a teljes kezelési ciklus árának tekinthető, mivel egy gyógyszercsomag elegendő a fő és ismételt kurzusokhoz.

Erősségek és gyengeségek

méltóság

 • A gyógyszer nagy hatékonysága. Gyakran elegendő egyszeri használat. Elpusztítja nem csak a felnőtt rovarokat, hanem a nitseket is. A készítményben szereplő anyagok képesek behatolni a rovarok kitűnő héjába. Nem minden kábítószer és népi jogorvoslat ilyen hatású.
 • Az emberre ártalmatlan (az összes gyártó ajánlásának megfelelően).
 • Egyszerűség és kényelem használat közben.
 • Kis számú ellenjavallat. az emberek igen széles köre kihasználhatja ezt a gyógyszert.
 • Nagy eltarthatósági idő. Ez 4 év, és ez lehetővé teszi, ha szükséges, nem teljesen használt palackot tárolni, vagy csak tartalékba vásárolni.
 • Ár elérhetőség. Még ha a felső árskála permetezője is megvásárolható, ezt az opciót igazolja, hogy az eredmény gyorsan és hatékonyan érhető el.

A hiányosságokra hivatkozva meg kell jegyezni, hogy az összes ajánlástól függően szinte csak egy van:

 • A fejbőr permetezése nehezebb, mint egy másik típusú gyógyszer, például sampon.

Figyelembe kell azonban venni, hogy nem mindenki pontosan betartja az utasításokat (az expozíciós időt nem tartják fenn, a szervezet lehetőségeit és állapotát nem veszik figyelembe, az eljárás feltételei nem teljesülnek). Ezután a hátrányok a következők lehetnek:

 • fájdalom a fejbőr sérülésének jelenlétében;
 • viszketés és a fejbőr irritációja;
 • esetleg átmeneti korpásodás.

A megfelelő használat és az összes ajánlást követve a spray Plus Plus a legbiztonságosabb és leghatékonyabb. Használat előtt gondosan tanulmányozza a használati utasítást, ha lehetséges, forduljon szakemberhez. Ezután a gyógyszer megvásárlása megbízható asszisztens lesz a probléma megoldásában.

Részletes válaszok a pediculosisra vonatkozó gyakori kérdésekre:

Pair Plus: hatékonyság, szövődmények, kezelés. Párosítás a megelőzéshez.

Gyermekgyógyászat: okok, tünetek, kezelés.

http://expertpovolosam.com/zdorove/pedikulez/sredstva/sprey/para-plyus

Drog Pair Plus tetvek: alkalmazás és értékelés

A Pair Plus gyógyszert a francia laboratórium Omega Pharma szakemberei fejlesztették ki a tetvek és nitsek hatékony megsemmisítésére az emberekben. Néha előfordulhat, hogy hibás helyesírást talál a szerszám nevében - Paraplus a véleményekben és leírásokban, de ugyanaz az aeroszol.

Ennek az inszekticidnek az előnye, hogy nemcsak a felnőttekre, hanem az ágynemű, a fej és a szőrös tetvek, valamint a rühes atkák hatására is hatással van.

A működés elve

A Pair Plus egy olajos oldat, amely aeroszol csomagolásban van. Különleges gyenge szaga van, könnyen kezelhető és könnyen lemosható a hajból és a testből.

A hatóanyag parazitákra és lárvájukra gyakorolt ​​hatásmechanizmusa az idegimpulzusok átadásának megsértése, ami bénuláshoz és az azt követő halálhoz vezet. A magas reakciósebességet a rovarirtó szerek behatolása a tetvek, csíkok és kullancsok légzőszervi, emésztő- és külső integritumain keresztül szinte egyszerre okozta.

A páros Plus aeroszol összetétele a következő hatóanyagokat tartalmazza:

A malation nagyon könnyen behatol a rovarcsit-fedélbe, a malooxon toxikusabb analógjává válik, és gátolja a kolinészteráz hatását, amely felelős az acetil-kolin hasadásáért a parazita és a lárvák testében. Tehát a paraziták önmérgezése halálhoz vezet.

A permetrin paralízist okoz a felnőtt tetvekben és kullancsokban, ami további halálhoz vezet. Ezt a mechanizmust azzal magyarázza, hogy a parazita testében lévő idegsejtek membránjaiban a nátriumcsatornák eltömődnek, aminek következtében megszűnik a működésük, és ennek következtében idegimpulzusokat közvetítenek.

Piperonil-butoxidot vezetünk be a gőz Plus aeroszoljába, hogy javítsuk a permetrin penetrációját a paraziták kutikáján keresztül, fokozzuk annak hatását a tetvek idegrendszerére és felgyorsítjuk a bénulás kezdetét.

Ha kölcsönhatásba lépnek, ezek a gyógyszerek szinergikus hatást fejtenek ki, ami növeli az általános hatást.

Alkalmazási módszerek

A Spray Pair Plus-ot csak külsőleg alkalmazzák. Az utasítások szerint a hatóanyagot tiszta, száraz hajra és fejbőrre rövid csapokkal alkalmazzák. Ha a haj vastag és hosszú, akkor rétegben kell feldolgozni őket, a kezével külön kell tolni (a biztonság érdekében jobb, ha vékony műanyag kesztyűt viselni). Ebben az esetben a permetezőt 3 cm-re kell tartani a tárgytól, elkerülve a szembe jutást, az orr- és szájüreg nyálkahártyáin.

Ahhoz, hogy fenntartsuk a kábítószert a hajra, 10 percig kell tartani, amelynek során a fejet törölközővel, szalvétával vagy zuhanyzósapkával kell becsomagolni. A megadott időszakban bekövetkező növekedés irritációhoz vezethet, melyet a bőrpír, viszketés és még a kis hólyagképződés is okoz. Ezután le kell mosni a gyógyszert meleg vízzel, és nagyon alaposan mossa le a haját samponnal. Miután hagyta, hogy a haj egy kicsit kiszáradjon, meg kell fésülni a fennmaradó halott darabokat gyakori fogakkal.

A megelőzés érdekében a kezelést 7 nap múlva meg kell ismételni, az utasítások mindegyikét követve.

A tetvek lárvái nemcsak a hajra, hanem a ruházatra, ágyneműre, kalapra és egyéb textiltermékekre is megtalálhatók, amelyeket szintén a Pair Plus alkalmazásával kell alkalmazni.

Mit jelent a drogbemutató használatának tapasztalata?

A mamák számos véleménye azt sugallja, hogy ha több gyermek van egy családban, akkor, ha az egyikben tetvek találhatók, mindenkit meg kell kezelni a megelőző kezelésre.

Vannak ellenjavallatok?

Igen, bármi. A bemutatott aeroszol használata nem lehetséges, ha:

 • az allergia egyik megnyilvánulása a gyógyszer egyik összetevőjéhez;
 • nyitott sebek, sebek vagy karcolások a kezelt területen;
 • bronchiás asztma vagy obstruktív bronchitis megnyilvánulása.

A terhesség alatt és a szoptatás alatt tartózkodni kell a gyógyszer használatától. Súlyos szennyeződéssel nem aeroszol formájában lehet alkalmazni, hanem kis mennyiségű oldatot alkalmazva egy vattapálcára, és törölje le a haját és a fejbőrt. Ugyanez alkalmazható a 2,5 év alatti gyermekek és a légzőszervi megbetegedésekben szenvedő és a fulladásos betegek kezelésére is.

Ez a gyógyszer nem rendelkezik nyugtató hatással, és nem befolyásolja az emberi reakció sebességét. Ezért a járművezetők, gépészek, repülőtéri diszpécserek és más szakmák képviselői használhatják, ahol gondoskodni kell.

óvintézkedéseket

Az utasításoknak megfelelően a gőz és a permet:

 • permetezzen beltérben jó természetes vagy kényszer szellőzéssel, hogy megakadályozza a gyógyszer belégzését;
 • ne használjon nyílt tűzforrást, elektromos kemence spirálot és más forró tárgyakat;
 • kerülje az emésztőrendszer, a szem, az orr, a fül és a nyitott sebek lenyelését;
 • Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó.

Ha a permet a nyálkahártyákra kerül, akkor bő vízzel kell mosni. Ha egy személy hajlamos az allergiás reakciók megnyilvánulására, akkor adhat egy antihisztamin hatóanyagot.

Ha a Steam Plus belép a gyomor-bélrendszerbe, azonnal forduljon orvoshoz.

A kezelt textilterméket alaposan meg kell mosni és öblíteni. A vasaló használata az első mosás után szintén nem ajánlott.

http://vredinfo.ru/vshi/para-plyus-ot-vshhey

Aerosol Vapor Plus

Nézd meg a város gyógyszertáraiban.

Működési elv: rovarölő szer

Para-Plus - aeroszol a pediculosisból külső használatra. A szerszám felnőtt fejtekkel, nymphokkal és nitsekkel küzd. Nem végeztek klinikai vizsgálatokat a gyógyszer hatékonyságáról és hosszú távú hatásairól. A terhességre és a szoptató anyákra gyakorolt ​​hatás, valamint a légzőszervi betegségekben szenvedő emberek ismeretlenek.

Hatóanyag: permetrin.

A terméket a haj teljes hosszán kell permetezni és 10 percig hagyni. Ezután alaposan mossa le a haját samponnal, és gyakori fésűvel kefe a halott rovarokat. A szerszám hatásának javítása ajánlott, hogy egy hét után újra alkalmazza.

A megismétlődés megelőzése érdekében ajánlott az ágynemű és a kalapok kezelése is, amelyek érintkeztek a fertőzött személy hajával.

 • gazdaság
 • Könnyű használat
 • toxicitás
 • A klinikai vizsgálatok hiánya
 • Lehetséges mellékhatások, korpásodás, allergia, égő fejbőr
 • Ha a hatóanyag expozíciós ideje meghaladja az égést, lehetséges.

Ellenjavallatok: Asztma, a gyógyszer összetevőivel szembeni túlérzékenység, akár 2,5 éves korig.

Vélemények

 • 2014. november 20. Svetlana

Tetszett, hogy a Paraplus egyszerre képes a haj, párnák és sapkák feldolgozására. Csak ennek köszönhetően, a férjem és az idősebb fiam nem fertőzött le a lányomtól. Azt tanácsolom, hogy használja ezt a fertőzést.

2014. november 19. Greta

A tetvek csak a második kezelés után kerültek eltávolításra.

2014. október 18. Masha

Otthon maradok az elsősegélycsomagban egy paraplus - segít, bár a kezelés természetesen nem túl kellemes - lélegezni. De azonnal megszabadult a szar, és nyugodt lehet. I. és sapka folyamat paraplus.

2014. október 16. Vadim

Para-Plus élvezte az iskola téli táborát. Nagyon hatékony gyógyszer.

2014. szeptember 30. Kat

A Paraplus nagyon kövér - a gyermek feldobta a fejbőrt, és a kompozíció sebesült. De hibátlanul működik.

2014. szeptember 29. Nina

Az iskolában egy pediculosis járvány jelent meg a legfiatalabb gyermeknek - szinte minden szülő megvásárolta a parapleus-t. Nos, mi is megvettük - úgy tűnt, mintha minden segített volna. Legalábbis, a tetvek nem fordultak elő. Várakozással várom a jövő évet. Természetesen nem szeretnék rendszeresen adni egy ilyen adagot a gyermeknek a bőrön.

2014. szeptember 18. Valentin

A lánynál az osztályban öt emberben mutatták ki a pediculosisot, a fejet páros pluszval, és sapkát is feldolgoztuk. Visszatért az iskolába - egy héttel később - újra egészséges volt, ismét a tetvek. Az első kezelés után gondosan megvizsgáltam - biztos vagyok benne, hogy megszabadultunk mindenkinek. Úgy gondolom, hogy ezt nem gyógyította meg valaki, és újra fertőzés történt. Ennek eredményeképpen kiderült, hogy két alkalommal páros pluszval kezeltük. Jó és olcsó eszköz.

2014. szeptember 10. Vera

Gyógyszertárban vásároltuk meg egy gyógyszerész tanácsára, amikor egy lánya, ahonnan hozta ezt a szopást. Régebben azt gondoltam, hogy épp elég ahhoz, hogy normálisan fésüljön, és minden. De ezeket a csomókat általában nem távolítják el a hajból, még a körmök is rosszak! Kémia kellett hozzáadnom. Kényelmesen ez egy permet, hogy ne kelljen dörzsölnie, kétszer pshyknul, és várjon. Mindenesetre 10 nap múlva újra feldolgozták, de ott voltak a két szempillák, és ez az, hogy megöli az első alkalommal. És a Pár Pluszunk így néz ki.

2014. augusztus 30. Anna Sergeyevna

Másodszor találkoztak a fejtetűvel - és Para-plus mindkét alkalommal segített. 5 emberünk van családunkban - annak érdekében, hogy mindenki meg tudja dolgozni a haját, át kell adnia egy gallonnyi pénzt, úgyhogy árminőséget választok. A Para-plus rendelkezik mindkettővel.

2014. május 31. Alekszej

Minden az utasítások szerint történt, és még mindig félig halott volt. Ki kellett fejeznem Nyudával. Szóval.

http://sredstvo-ot-vshey.ru/para-plus

A Paraplus tetvek használatának előnyei és jellemzői - a paraziták elleni küzdelem legjobb asszisztense

Régóta azt hitték, hogy a hajparazitákat csak borotválkozással lehet megszüntetni. Most vannak gyógyszerek, kozmetikumok, hagyományos gyógyszerek receptjei a tetvek elleni küzdelemben. Ezek közül az egyik a Pice Plus tetvek, amelyeket mindenféle parazitára használnak. Fontolja meg a Pair Plus alkalmazásának összetételét, indikációit, hatásmechanizmusát, ellenjavallatait.

A gyógyszer jellemzői

A Pair Plus által Franciaországban kifejlesztett gyógyszert permet formájában állítják elő. Az antiparazita kombinációs szerek farmakológiai csoportjába tartozik. A folyadékot olajoldat képviseli, amelyet a fej hajrészére permeteznek (tetvek, nits, más paraziták).

A tetvek ectoparazita downy-evők, akik egy személy haját fertőzik, gyakrabban a fejen. Háztartási eszközökkel továbbítva. A diszkomfort - égés, a fej viszketése mellett - vérmérgezést hozhatnak létre, mert átszúrják a bőrt, szopogatják a szájberendezés speciális szerkezetének segítségével.

A gyógyszer összetétele

A Pair Plus három hatóanyagra épül:

 1. A piperonil-butoxid az orvostudományban, a kozmetikában és a mezőgazdaságban használt anyag. Lenyeléskor mérgezést okoz, negatívan befolyásolja a motoros aktivitást, ezért külsőleg használják. A tetveknek paralytikus hatása van, amely immobilizálja a rovarokat, csökkenti azok szaporodását.
 2. A malation egy jól ismert összetevő, a karbofos. Ez az anyag nagyon mérgező, elpusztítja a tetvek, rovarok. Gyógyszerészetben, levéltetvek, férgek, bolhák ellen használják. Megzavarja tevékenységüket, „gátolja” a központi idegrendszeri tetvek munkáját, aminek következtében életciklusuk megszűnik.
 3. A Permetrin egy gombaellenes szer, amelyet a pediculosisban, a rühben, a gombás betegségekben használnak.

Ezek a komponensek külön-külön hatnak a tetvekre, de kombinálva elpusztítják sejtmembránjukat, megállítják a növekedést és a fejlődést.

Segédanyagként propellán-izododekánt használnak. A spray széles spektrumú, elpusztítja a haj és a tetvek minden típusát.

A jogorvoslatok fajtái

Különböző spray-ket termeltek a tetvekből és nitsekből, ezek összetétele, hatásmódja:

 • egyes anyagokat csak a fej kezelésére használnak, és másokat - az egész test rehabilitációjára a gombás betegségek és a tetvek kezelésére;
 • vannak olyan gyógyszerek, amelyek természetes növényi összetételen alapulnak, és vannak olyan vegyszerek, amelyek agresszíven hatnak a kórokozókra;
 • gyógyszerek felhasználhatók a pediculosis megelőzésére vagy kezelésére.

Miért Pair Plus

A Pair Plus eszköz, hasonlóan a hasonló gyógyszerekhez, a komplex összetétel és a tevékenységek széles skálája miatt nyer. Alkalmazható a fejbőrre és a testrák paraziták elleni küzdelemre.

A Para Plus előnyei:

 • a por alakú forma miatt a Pair Plus kényelmesen használható a fejszék és a fej tetvek elleni küzdelemben;
 • Hűséges költség A Pair Plus lehetőséget ad arra, hogy mindenki számára vásároljon egy eszközt
 • A statisztikák szerint a pár Plus az esetek 90% -ában örökre kiküszöböli a tetveket (relapszus nélkül);
 • gyors hatás - 10 perc elegendő a tetvek és parazita tojások megöléséhez.

A működés elve

A permet összetett összetétele miatt számos elv alapján befolyásolja a parazitákat:

 1. A pár Plus megbénítja a tetveket az idegrendszer munkájának blokkolásával. A rovarok megszűnnek a fej hajrészén, nem szaporodnak, könnyen fésülhetők.
 2. Elpusztítja a kitint - az anyagot, amely a tetvek felső héját alkotja. Emiatt mozdulatlanok és ártalmatlanok.
 3. Pár Plusz küzd a tetvekkel és a tojásukkal - amelyek a gyökéren a hajhoz szorosan kapcsolódnak.

Használati jelzések

Összesen több mint 150 tetű típusát írják le. Az állatok és a madarak testén élnek. Csak néhány faj van parazita a humán epidermisz felső rétegén. Használjon spray Pair Plus-t, amikor pediculosis. Ez egy olyan betegség, amely bőrön parazitáknak való kitettségből ered. Ezek közül a leggyakoribb:

 1. A fejhéj - a fej hajrészén él, a vér táplálja, 6-10 napig fejlődik a tojás (nits). A rovar színe szürke-fehér, a szemöldök és a szempilla hatással lehet.
 2. A lazán lógó - parazitálódik elsősorban ruházatra, bár táplálja a gazdaszervezet vérét. Egy felnőtt eléri az 5 mm-t. A bőrön irritációk vannak a harapásoktól, leggyakrabban a ruhák és ágynemű varratok és ráncok helyén.
 3. A méhlepény - a genitális területen kezdődik (a higiénia hiánya, háztartás és szexuális kapcsolat révén). A várható élettartam 40 nap.

Ellenjavallatok

Mielőtt használná a Pair Plus gyógyszert a tetvekre, konzultáljon orvosával és tanulmányozza az ellenjavallatokra vonatkozó utasításokat:

 • nem használható 2,5 év alatti gyermekek számára;
 • bronchialis asztma;
 • a készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

Ha a fejbőrön sérülések, sebek, kopások, égések stb. Vannak, a Pair Plus nem ajánlott. A kompozíció egyik összetevője - a piperonil-butoxid - olyan mérgező anyag, amely a vérbe kerülve a szervezetben terjed, és részleges bénulást okoz.

Használati módszer és utasítások

A Pair Plus tetvek az alábbi algoritmus szerint kerülnek alkalmazásra:

 1. Használat előtt meg kell nedvesíteni a hajat (a fejen vagy a szőrzeten). A palackot előzetesen fel kell rázni, hogy az összes komponenst homogén tömegig keverjük.
 2. Vigyen fel a Pair Plus-t a tetvekből egy fúvókával, a haj gyökerén, a fejbőrön, a teljes hosszon.
 3. A páron a hajra 10 percig kell hagyni, majd le kell mosni samponnal, bő vízzel le kell öblíteni.

Ez az idő elegendő a tetveknek való kitettséghez, de mosáskor nem minden parazitát leöblítenek, mivel a lábukkal szorosan kapcsolódnak a szőrszálakhoz. Mosás után fésülködésre és fésülködésre van szükség, fésülködéssel vastag fogakkal.

Annak érdekében, hogy a tetvek ismételt inváziója elkerülhető legyen a fej kezelésére, a Para Plus 10 nap elteltével ajánlott, hogy elpusztítsa a fejben maradt nitseket. Az összes biztonsági szabályt és óvintézkedést is be kell tartania. Fontos annak biztosítása, hogy a szemcsés részecskék ne nyúljanak a szem, az orr, a száj vagy a nemi szervek nyálkahártyájára, ha a szőrszálakat használják.

Annak érdekében, hogy a Pair Plus alkalmazása előtt ne okozzon mellékhatások előfordulását, konzultáljon orvosával.

Különleges utasítások

A Pair Plus allergiás reakciót okoz, ezért használat előtt tesztet kell végezni az érzékenységre. Ehhez kis mennyiségű permet kerül a fül mögötti bőrre. Ezután körülbelül 10 percet kell várnia. Ha nincs negatív reakció, akkor ez a gyógyszer nem irritál. Vörösség és irritáció esetén a Pair Plus jobban helyettesítheti egy másik, hasonló hatású gyógyszerrel.

A Pair Plus eszköz használata mellett a pediculosis kezelése során más szabályokat kell követnie:

 • a tetvek ugrik, így ha egy családtagot érint, akkor fontos, hogy az összes lakást és állatot kezeljék, hogy ne alakítsák ki a betegséget;
 • fésűket, ruhákat, ágyneműt és párnákat kell feldolgozni (40 fok fölötti hőmérsékleten halnak meg, így a főzés a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon a parazitáktól);

Óvintézkedések, mellékhatások és ellenjavallatok

Annak érdekében, hogy ne sértse meg egészségét és szeretteit, kövesse az elővigyázatossági szabályokat:

 • permetezze a permetet csak jól szellőző helyen - az erkélyen vagy az utcán, ha lehetséges;
 • fontos, hogy a tűz ne legyen közel, mert az olajkészítmény gyúlékony;
 • terhesség alatt és a szoptatás alatt a gyógyszer alkalmazható, ha a potenciális előny meghaladja a lehetséges kárt.

A gyógyszert csak a jelzések szerint szabad alkalmazni. Lenyelés esetén azonnal vegye be az abszorbenseket, és orvoshoz kell fordulni.

Mint minden gyógyszer, a permet mellékhatásokat okoz:

 • a szemmel való érintkezés vörösséget és irritációt, szakadást és fényérzékenységet okoz;
 • a dózis nem megfelelősége vagy allergia jelenléte miatt fejbőrirritáció, viszketés és fekélyek terjedése következik be.

Hol és milyen áron lehet vásárolni?

A gyógyszert minden gyógyszertárban, kozmetikai boltban vagy online áruházban lehet megvásárolni. A költség az értékesítés helyétől függ. Az átlagos ár az Orosz Föderáció területén egy 116 ml-es palackhoz - 500 rubelig.

Az online vásárláskor figyelembe kell venni a szállítási költségeket. A szórás hatékonysága miatt a hamisítás esetei gyakoriak, ezért megrendeléskor bizonyított erőforrásokat kell használnia, hogy ne essen a csalók trükkjeinek.

Vélemények

Irina, 20 éves, Magnitogorsk

„A pedagógiai intézetben tanultam és gyakorlati munkát végeztem a gyermektáborban, ahol fertőzöttem a gyerekek tetűivel. Kezdetben volt egy pánikom, mert hosszú hajat viselek, szinte a derékig, és nagyon féltem, hogy részt kell vennem velük. Egy helyi nővér azt tanácsolta, hogy megvásárolja a Pár Plus-ot. Gyorsan, hatékonyan működött, minden parazita eltűnt.

Ivan, 36 éves, Yeisk

„A kertben lévő legfiatalabb lánya tetszést hozott, azonnal összezavarodott, nem tudta, mit tegyen. A gyógyszertárban azt tanácsoltuk, hogy a Plus Plus-t, annál inkább lehetséges a gyermekek számára. A spay-t könnyen alkalmazzák, mivel olaj alapú, a haj nem zavarodott, és az összes parazitát könnyű fésülni. Nem volt mellékhatás.

Katerina, 44, Moszkva

„20 évig gyógyszerészként dolgoztam, sok terméket láttam a hazai és külföldi gyártók tetvekből és nitsekből. A spray-ről Plusz Pár, csak jó dolgokat mondok: hatékony összetételű, minimális ellenjavallatok és mellékhatások, a költségek teljes mértékben igazolhatók a minőséggel. Azt is megjegyzem, hogy van egy fúvóka a palackon, amelynek köszönhetően Ön maga is használhatja a spray-t, feldolgozva a fej minden részét. ”

http://dezplan.ru/vopros/paraplyus-ot-vshey