logo

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

A házi hajfesték festéke a Schwarzkopf márkanév alatt már régóta újdonság a tömegpiacon. Ez a termék hosszú ideig megtalálható szinte minden kozmetikai osztályban, és ára alacsonyabb, mint a L'Oreal versenytárs analógja. De ezek a versengő habok különböznek a színezés tartósságában, és a Schwarkopf mousse előnye, mert képlete ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festék nagy ellenállással rendelkezik.

Az ammónia jelenléte a festékben ma sok vitát okoz, és már biztos lehet benne mondani, hogy az úgynevezett „nem-amiacos” színezékek károsítják a hajat, mint az ammónia termékei. Ha többet szeretne megtudni a hajfestékek ammónia értékéről, olvassa el a Wella ammóniamentes festékanyagot.

A hajat öntőformák formájában festő termékek sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum hosszú ideig marad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is igény van, és a gyártó időről időre megváltoztatja a palettán lévő színeket, eltávolítja a népszerűtlen, rosszul értékesítő színeket és divatos aktuálisakat.

Az utolsó frissítést a Schwarzopf mousse palettán két "Caramel" árnyalatú kollekció képviseli barnák számára - 757 "gyömbéres sütemény" és 850 "Krémes keksz". A színezés során mindkét árnyalat enyhén tisztázza az eredeti bázist 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE palettáját illeti, egy szuperfényesítő terméket (1200-as szám), 4 szőkét (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számot) tartalmaz, a többi árnyalat pedig a világosbarna eredeti színtől a sötét gesztenyéhez. A mai árnyalatok gyűjteményében nincs olyan festék, amely messze van a természetes hajszíntől, ami népszerű volt a bordó vagy a vörös előtt. A Red már a 388-as árnyalatban képviselteti magát gesztenye-vörösben.

Paint mousse Schwarzkopf - színárnyalat:

Schwarzkopf 850 festékhab, szín "krémes keksz"

Schwarzkopf 800 festékhab, szín "közepes szőke"

Schwarzkopf 757 festékhab, szín "mézeskalács"

Schwarzkopf 750 festékhab, szín "Almond"

Schwarzkopf 700 festékhab, szín "sötét szőke"

Schwarzkopf 668 festékhab, szín "mogyoró"

Schwarzkopf 616 festékhab, szín "Ice cappuccino"

Schwarzkopf 600 festékhab, szín "Könnyű gesztenye"

Schwarzkopf 536 festékhab, szín "Frosty Mocha"

Schwarzkopf 500 festékhab, "Medium chestnut" színben

Schwarzkopf 400 festékhab, szín "hideg espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, szín "Csokoládé gesztenye"

Schwarzkopf 388 festék hab, szín "vörös és gesztenye"

Schwarzkopf 365 festék hab, szín "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, szín "fekete gesztenye"

Schwarzkopf 200 festékhab, szín "fekete"

Schwarzkopf 1200 festékhab, szín "Ultra Blond"

Schwarzkopf 1000 festékhab, szín "Pearl blond"

Schwarzkopf 950 festékhab, szín "arany szőke"

Schwarzkopf 940 festékhab, szín "homokos szőke"

Schwarzkopf 910 festékhab, szín "Ash Blonde"

Schwarzkopf 900 festékmousse, színes "Sunny Blond"

http://hair-trends.ru/palitry-krasok-mass-market/kraska-muss-shvarckopf-palitra/

Festékpaletta Schwarzkopf hajhab

leírás

Minden színezőanyagot ammóniát és ammóniát nem tartalmazó festékeket tartalmazó termékekre osztunk. Bizonyították, hogy az utóbbiak gyakorlatilag ártalmatlanok. Finoman érintik a hajszerkezetet anélkül, hogy károsítanák vagy megrongálnák. Az ammónia másképp működik. A színezékek egyszerűen belépnek a szerkezetbe, eltolva a természetes árnyalatot.

Használati utasítás

A Schwarzkopf Perfect Mousse használata nagyon egyszerű. A dobozban van egy utasítás, amely segíteni fog azoknak, akik először festik a hajukat. A készletben kesztyű, tartály, maga a festék és egy fejlesztő. Itt van a dugattyú, amely a kompozíciót habzá alakítja, tápláló balzsam van. Ezzel a készlettel nem lehet félni a haj állapotától, és nyugodtan használhatja a kompozíciót.

homály

A schwarzkopf tökéletes mousse színpaletta változatos. Bármelyik nő választja, hogy mi illik hozzá. Azok számára, akik nem akarják drasztikusan megváltoztatni a haj színét, világosbarna árnyalatok fognak. Természetesnek tűnnek, miközben élénk fényt adnak a szálaknak.

A gesztenye színek világosabbá teszik a képet. Ez a szín mindig vonzza a figyelmet. A Schwarzkopf tökéletes mousse színpaletta több gesztenye árnyalatú.

A fekete csoport csak két hangot tartalmaz: természetes és fekete és gesztenye. Ez utóbbi szokatlan, de nem minden nő számára.

Néhány tipp

 • néha egy nő nem tud hosszú ideig megérinteni. Ha természetesnek szeretné nézni, akkor jobb, ha választani egy olyanat, amely különbözik a természetestől, és nem több, mint két tónus. A Schwarzkopf paletta segít elkerülni a sok árnyalatból adódó nehézségeket;

 • a fodrász segít kiválasztani a megfelelő színt;
 • Az eljárás megkezdése előtt szalvétákat kell készítenie. Az arcukról eltávolítják a festéknyomokat;

 • jobb, ha régi ruhákat használ, amelyeket nem bánsz festéssel;
 • a készítményt száraz hajra alkalmazzuk;

 • annak érdekében, hogy a foltokat a lehető leggyorsabban eltávolítsuk a bőrtől, a festés előtt ajánlott petróleumot alkalmazni;

 • nyomon kell követnie az időt. Nem kell hosszabb ideig tartani a keveréket a fejen;

 • jobb, ha nem keverjük össze a különböző árnyalatokat;
 • öblítés kell mosni a mosogató vagy a fürdő. Tehát nem tud bejutni a szemébe;

 • mielőtt az eljárás jobb lenne eltávolítani az összes ékszert.

Vélemények

A nők, akik megpróbálták Schwarzkopfot, sok előnnyel rendelkeznek. Sokan egyszer eljöttek erre a festékre. Sok előnye van. Az eszköz gazdaságos, ezért elegendő csak egy csomagot használni. A keveréket könnyű előkészíteni, és a habnak köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható. Az anyag nem tartalmaz ammóniát, így jó illatú.

A schwarzkopf tökéletes mousse termék gyorsan és könnyen lemosható a bőrről. Még egy egyszerű szappanoldat is segít. Ugyanakkor a haj hosszú ideig szárad a hajon: az árnyék 6 hétig tart. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében ajánlott az allergia tesztelése. Ha nem találja az egyéni intoleranciát, akkor biztonságosan használhatja a festéket.

http://beverli.ru/blog/kraski-dlja-volos/schwarzkopf-perfect-mousse-paitra/

Tökéletes hab

HASZNÁLJA INTENSIÁLIS HAJT, GLOSSY GLOSS

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné festeni a hajainkat anélkül, hogy extra erőfeszítést igényelne?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon egyet a Perfect Mousse-árnyalatok közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást az egér gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lehetővé teszi a festés csodálatos eredményét és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt. *

A Perfect Mousse segítségével a tökéletes szín elérése hihetetlenül egyszerű!

http://www.schwarzkopf.ru/ru/brands/haircolor/perfect-mousse.html

A legjobb hajfesték

Luxus csillogás, kellemes érzés a haj színezésében, szépségében és egészségében, természetes, gazdag árnyalatok - mindez Schwarzkopf Perfect Mousse. A festékpalettát húsz színben, köztük a gesztenye, a szőke, a fekete és a különböző intenzitású háromféle tisztítótípust mutatják be, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyik alkalmazás jelentősen (legfeljebb három tónus) változtassa meg az eredeti színt.

A szójafehérjéknek és a festékkel gazdagított orchidea-kivonatnak köszönhetően a fürtök ugyanolyan lágyságot biztosítanak és példátlan ragyogást és egészséges ragyogást szereznek. Egy varázslatos hatás a hajra gondoskodó balzsam.

A Schwarzkopf Perfect Mousse kétségtelen előnyei a kellemes illata, kényelmes felszerelése, költséghatékonysága. És a festék és a balzsam több mint elég ahhoz, hogy bármilyen, még a legszebb hajat is festessen. Ezenkívül a Perfect Mousse-t véletlenül érintkezés esetén nagyon könnyen le lehet mosni a bőrtől. Az egyetlen dolog, ami kissé bonyolítja a festék használatát - a mousse gyorsan szárad, ragasztva a szálakat.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, a szín nagyon hosszú, nem fokozatosan kiszárad. Ez egyrészt a hiányosságoknak tulajdonítható, másrészt a visszanyert gyökerek nem láthatók. De a Schwarzkopf Perfect Mousse kis hátrányai ellenére a visszajelzések nagyrészt nagyon pozitívak.

http://luchshaya-kraska-dlya-volos.ru/palette/shvarckopf-perfekt-muss-palitra-ottenkov.html

Schwarzkopf hajszínpaletta

A Schwarzkopf cég több mint száz éve gyárt kiváló minőségű kozmetikai termékeket a test, az arc és a haj számára. A jól ismert márka festéke a professzionális kategóriába tartozik, amelynek megkülönböztető jellemzői a tartósság és a kímélő formula, a haj gondos gondozásával kombinálva.

Emellett a kozmetikai termékek gyártója sokféle terméket kínál, amelyek a festési eljárás után helyreállítják a haj szerkezetét.

paletta

A kozmetikai vonal széles színválasztékot kínál, melyeket a katalógus segítségével könnyen kiválaszthat. Minden híres márka színét biztosítja. Annak érdekében, hogy az arcra és alakjára alkalmas árnyalatot válasszon, elegendő ahhoz, hogy egy tesztcsíkot csatoljon hozzá.

A Schwarzkopf kozmetikai sorában több színvonalat mutat be:

 1. Világító sorozat, amely a színek kategóriájából különböző színeket biztosít, beleértve az aranyat, a hamu és a gyöngy árnyalatait is.
 2. Sötét hideg színek, fekete és kék színű.
 3. Gesztenye meleg színek, beleértve a különböző színű telítettségű vörös, dió és réz árnyalatokat.

Tökéletes mousse

A Perfect mousse a megtakarító ammóniamentes sorozathoz tartozik, amely számos előnnyel rendelkezik:

 • a bőr vérkeringését javító vitamin-kiegészítők jelenléte;
 • a komponens összetételének hiánya - ammónia, amely mélyen behatol a hajszerkezetbe, ezáltal megsemmisíti és megzavarja a működését;
 • a színtelítettség hatásának biztosítása;
 • Alkalmas szálak festésére terhes nőknél.

Palettájában a gyártó több mint tizenöt különböző színtelítettségű árnyalatot hozott létre. Ezzel az eszközzel a színezés lehetővé teszi a nők számára, hogy megőrizzék a hajuk szépségét és egészségét. A festék szilárdsága 28 mosásig tartható.

Így a PerfectMousse használatával egy hónapig élvezheti a megszerzett hajszínt, miközben nem korlátozza magát a vízkezelési eljárásokban. Azonban a nyilvánvaló előnyök ellenére a Perfect Mousse számos hátrányt tartalmaz, amely a szürke haj festésénél a használat hatékonyságának hiánya, és a gyártó más festékeivel összehasonlítva instabilitás.

Schwarzkopf szín

A Schwarzkopf színe az alkotórészek alapvető színezőanyag-összetételének elkészítése után habos szerkezetű, ami nagyban megkönnyíti annak alkalmazását a szálakra. A fej mosásához hasonló eszközök használata. Tökéletesen fest a szürke hajat és a haj puhaságát és fényességét adja, a gyógyszer habszerkezetének nagy előnye az egyenletes felvitele a fej felszínére, beleértve a problémás nyakszívó zónát.

A Schwarzkopf szín minden színben képes színt készíteni, beleértve a könnyebbeket is. A gyógyszer gyengéden megvilágítja a szálakat egy-hat tónusból.

Schwarzkopf Million Color

A SchwarzkopfMillionColor egy újító a festékek világában, a szokásos krém helyett szokatlan alapösszetétel formájában. A termék előnyei:

 • könnyen kezelhető szálakon;
 • egyenletes eloszlásban a haj felületén;
 • a felhasználás jövedelmezőségében;
 • az intenzív festés lehetőségében;
 • kitartásban.

A készítménynek az utasításoknak megfelelő elkészítése után a haj fejével való érintkezés ideje 30 perc. Szürke haj jelenlétében a festés időtartama 45 percre emelkedik. Az eljárás után ajánlott egy mosható mosószert alkalmazni a szálakhoz, amely egészséges és fényes megjelenést biztosít a hajnak.

Schwarzkopf Nektra Color

A NectraColor paletta 17 árnyalatot képvisel, szőketől feketeig. A termék sajátosságai az összetevői:

 • aminosavak;
 • illóolajok;
 • növényi olajok;
 • vitaminok;
 • nektár virág.

Az olajok és az aminosavak a termék mélyebb behatolását biztosítják a hajba, ami hosszú távú festést biztosít a telített szín megőrzésével még a fej ismételt mosása után is. Ezenkívül a festési eljárás során keletkező színezékek védőfóliát képeznek az egyes hajok felületén, ami fényt és selymességet biztosít.

A Schwarzkopf festék átlagos ára 387,21 rubel. Előnyös a termék megvásárlása szaküzletekben, amelyek szintén a gyártó forgalmazói.

Vélemények

Már régóta használom Schwarzkopf festékgyártót a „mousse” sorozatból. Először az ammónia hiánya miatt vonzott engem ártalmatlanságával. Miután először próbáltam, rájöttem, hogy most nem változtatom meg az eredeti választásomat. A festék valóban takarékos módban teszi a festést. Az eljárás utáni szálak megőrzik az élénk és egészséges megjelenést, anélkül, hogy szükség lenne további gondozásra.

A használat gyakorisága havonta egyszer történik, ezután elveszik a színtelítettség. Egyszerű előkészítése után vonzza a kompozíció konzisztenciáját is.

Az egér tömege könnyen alkalmazható a haj felületére, miközben könnyen behatol a fej hajrészének nehezen elérhető területeibe. A színező készítmény alkalmazása nem különbözik a fej mosásától. A színezőszer nem igényel sampont a mosáshoz. A festéket egymástól függetlenül vízzel áramoltatjuk le, mert összetétele elegendő a felületaktív anyagok indexének.

Irina, 25 éves, Belgorod, 5. értékelés

A Schwarzkopf Nectar Color festék használata a terhesség ideje óta. Én jelenleg szoptató anya vagyok és továbbra is használom a színező készítményt, ami garantáltan nem károsítja a babámat. Hálás vagyok a Schwarzkopf cégnek az általuk feltalált ammónia remekműért. Végül is tetszeni fogsz minden helyzetben!

Emellett megjegyzem, hogy a festék képes elfedni a szürke hajat, amit nem sok, de még mindig szeretnék elrejteni a kíváncsiskodó szemtől. A speciális aromatizált adalékanyagoknak köszönhetően a színező eljárás nem feszíti meg aromáit, hanem kellemes eljárássá válik.

Anastasia Nikolaevna, 56 éves, Szentpétervár, 5. értékelés

Száraz hajom van, így a színező eljárást mindig súlyosbította a hajom állapotával kapcsolatos nehéz helyzet. Egyszer, egy áruházban nem ammónia festéket ajánlottam. Ezt szokásos maszkként alkalmazzák, és nem terjed. Az egész eljárást kellemes aromák kísérik, amelyekben nincs hely az erős ammónia szagok számára.

Annak érdekében, hogy Kolormask színt válasszon ahhoz, hogy a dobozon lévő modellek képére összpontosítson, ez teljesen igaz. A gyógyszer alkalmazása után nincs szükség a szálak helyreállítására, amelyek gazdag színt, rugalmasságot, fényességet és egészséget biztosítanak a következő eljárásig.

Elena, 18 éves, Kalinyingrád, 5. értékelés

Én szerető vagyok a megjelenésem állandó változásában, különösen a hosszú, elegáns varázslatok színe irányában. A szokásos színek azonban nem teszik lehetővé a haj színének drasztikus megváltoztatását.

A Schwarzkopf millió festékcsalád színével könnyedén megváltoztathatom a haj színét a különböző színeken belül, hat színben könnyebb, mint a természetes. A sorozat minden árnyalata természetes és telített, az egész hónapban tiszteletben tartható típusú szálakat tartva, ugyanakkor nem fontos a mosás gyakoriságának mutatója.

Anastasia, 22 éves, város Moszkva, 4. értékelés

Ezt a festéket már régóta használom, és ez az egyetlen, akivel megpróbáltam másodszor próbálni. Tény, hogy nagyon szigorú kritikus vagyok, különösen olyan érzékeny kérdésben, mint a megjelenésem, mert az, hogy az új embereket a társadalomban érzékelik.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a festék segített nekem megbirkózni a problémás hajaimmal, nem olyan száraz és kiálló, mint a Schwarzkopf használata előtt. Ebből arra a következtetésre juthatunk, hogy ez a márka nem csak a színek problémamentes megváltoztatását segíti elő, hanem javítja a haj állapotát, vagyis nem kell félni a törékenységtől és a szárazságtól.

Mila, 17 éves, város Jekatyerinburg, 5. értékelés

Nem is olyan régen kezdtem festeni a hajam, de sok éven át hűséges maradtam Schwarzkopfnak. Ez volt az első festék márka, amit az anyám ajánlására és ragaszkodására használtam, és mint mindig, igaza volt! Igaz, egyáltalán nem bántam meg egy ilyen kísérletet, mert nem ártott a hajamnak, annak ellenére, hogy a hajfestés közötti maximális intervallum két hónap.

A Schwarzkopf festék másik előnye, hogy körülbelül tíz különböző színt váltottam, és ugyanakkor a haj nem romlott, és nem lett törékeny, mivel a festés után általában a hajjal történik.

Úgy gondolom, hogy a jövőben ezt a festékmárkát fogom használni, mert a minőséget választom és mindenkinek ajánlom!

http://prokrasotu.net/volosy/pokraska/color/palitra-krasok-schwarzkopf.html

Tökéletes hab

HASZNÁLJA INTENSIÁLIS HAJT, GLOSSY GLOSS

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné festeni a hajainkat anélkül, hogy extra erőfeszítést igényelne?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon egyet a Perfect Mousse-árnyalatok közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást az egér gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lehetővé teszi a festés csodálatos eredményét és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt. *

A Perfect Mousse segítségével a tökéletes szín elérése hihetetlenül egyszerű!

http://www.perfectmousse.ru/

A legjobb - Schwarzkopf Perfect Mousse

A legtöbb nő általában változik. Szeretném a bútorokat helyben rendezni, teljesen frissíteni a szekrényt. Vagy legalább változtassa meg a hajszínét. Itt kell ezt felelősségteljesen megközelíteni. Egy szép árnyék kiválasztása érdekében ne felejtsük el, hogy nem minden hajfesték termék ártalmatlan. Ezért a legjobb festék a szaküzletekben, ahol több mint egy évtizede értékesítenek termékeket a kozmetikai termékek piacán. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a készítmény nem tartalmaz káros összetevőket. Ez a két paraméter megfelel a Schwarzkopf mousse hajfestéknek.

Festék jellemzői

A Schwarzkopf termékeket jó minőségű, jól tájékozott emberek hozzák létre. Beleértve ezt a festékhaj habot. Megérdemelten nemcsak a fogyasztók körében érdemlően foglalja el az első pozíciót. A fodrász szalonok, elit szépségszalonok szakemberei nagyra értékelik. Amit elvárunk és reméljük, hogy hajfestéket használunk. Selymes, színintenzitás, szürkés haj szemrevételezése. Egy ilyen eszköz létezik. cég Schwarzkopf A Henkel kifejlesztett egy egyedülálló, szinte páratlan terméket tartalmazó mousse festéket, amely nem tartalmaz ammóniát. Ezek az alapok nem ok nélkül tartalmazzák a legjobb professzionális hajfestékek minősítését.

Mi van a csomagban

A márka termékei nemcsak kiváló minőségűek, hanem ergonomikus csomagolással is rendelkeznek. 1991-ben a Schwarzkopf tervezői díjat kaptak „A termékcsomagolás fejlesztésében végzett innovációkért”.

A "Schwarzkopf perfect mousse" doboz a következőket tartalmazza:

 1. Részletes utasítások a hajfestéshez.
 2. Eldobható kesztyűk.
 3. Színező.
 4. A fejlesztő ammónia nélkül.
 5. A dugattyú.
 6. Hajápoló balzsam a festés után.

struktúra

A mousse nem tartalmaz ammóniát, így a szín nem tart, amíg szeretnénk. De a haj egészséges marad és nem sérült. A festés után természetes táplálékot (orchidea kivonatot és szójafehérjét) tartalmazó tápláló balzsam rögzíti az hab hatását és ragyog.

A Schwarzkopf tökéletes mousse további két előnye a kellemes és finom illata, valamint gazdasága. A csomagolás elég közepes hosszúságú haj festésére.

Tekintettel arra, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, gyakrabban használható, mint a hasonló termékek.

gyártó

A 19. század végén, nevezetesen 1898-ban Hans Schwarzkopf (Hans Schwarzkopf) gyógyszertárban parfümöket értékesített. A dolgok jól mentek, de egy huszonnégy éves férfi valami újat akart. Meglehetősen véletlenül kiderült, hogy Angliában értékesítették a fej mosására szolgáló száraz porzsákokat. Természetesen, bár abban az időben egy meglehetősen drága öröm volt, a nők pontosan ezt az eszközt kezdték át. Végül is, a szappan után a hajon volt egy támadás, és a száraz por használata után a hajat nagyon jól mossuk.

A Schwarzkopf jó vegyész volt, ezért gyorsan kiszáradt egy száraz sampon formula. 1903-ban szabadalmaztatta találmányát. A csomagban lévő fekete fej samponok jelképévé vált (németül Schwarzkopf - „fekete fej”). Azóta kezdte meg a márka történetét, amely több mint száz éve.

Schwarzkopf a múlt század nyolcvanas éveiben elutasította az aeroszolok gyártását, amely magában foglalja a Föld ózonrétegének integritását befolyásoló eszközt is.

1995-ben a Schwarzkopfot a Henkel vállalat vette át. Ekkor a "Schwarzkopf A Henkel székhelye: Hamburg (Németország). A termékek közé tartozik a hajápoló termékek, az arcbőr, a száj, a hajformázás és a színezés.

sorozat

A gyártók bővítették termékpalettájukat. A boltok polcain megjelent az egér tisztítószer (1000, 1100, 1200).

A hajfestékek:

 • profi. Általában szalonokban használják. Például Schwarzkopf termékek a Schwarzkopf Professional IGORA sorozatból. A professzionális hajápoló kozmetikumokról itt olvashat.
 • rendes. A haját otthon festheti. Ezek közé tartozik a Schwarzkopf Perfect Mousse.

Ez a festék alkalmas azoknak, akik szeretik a természetes színeket és árnyalatokat. Válasszon könnyedén kedvenc színeit egy igen széles körben. A legnépszerűbb barna árnyalatok. A festés után a haj gyönyörű fényt kap. Sima és selymesek lesznek. Az árnyalatokat három irányban mutatják be: fekete, szőke és szőke. Tudja meg, mi teszi különbözõvé a hajfesték krémet a többi terméktől.

paletta

A hajfesték színpaletta igen változatos. Fekete, gesztenye és szőke. A hajra és az életkorra összpontosít.

A gyártó nagyobb figyelmet szentelt a gesztenye árnyalatoknak (a fekete gesztenyéből az aranyig).

 • Fekete (200)
 • Fekete gesztenye (300)
 • Vörös gesztenye (388)
 • Fekete ribizli (419)
 • Csokoládé gesztenye (465)
 • Közepes gesztenye (500)
 • Redwood (586)
 • Könnyű gesztenye (600)
 • Arany gesztenye (665)
 • Mogyoró (668)
 • Világosbarna (700)
 • Mandula (750)
 • Közepes szőke (800)
 • Arany Szőke (950)

A hideg gesztenye színek különleges helyet foglalnak el: fagyos mokka (536) és jég cappuccino (616).

A haj megvilágítására a cég mousse-t is kínál: puha (1000), közepes (1100), intenzív (1200).

A végső árnyék még mindig a természetes színtől függ.

Színezés otthon

A Schwarzkopf tökéletes mousse a hajfestéshez nemcsak a fodrászatban, hanem otthon is használható. Nagyon könnyű és meglehetősen egyenletesen esik, nem csepeg a ruhákra, és nem hagyja el a foltokat. Szinte olyan, mint egy formázó hab. A kívánt hatás eléréséhez először olvassa el az utasításokat és tesztelje az allergiás reakciót. Még akkor is, ha az összetétel és nincs ammónia, ez még mindig festék-mousse vegyi anyag. Ezután kezdje el a festést a következő sorrendben:

 • keverjük össze az összetevőket. Forgassa a festéket mousse-ra egy dugattyú segítségével. A lombikot többször fordítsa a dugattyúval. A rázás nem aktív;
 • fésülje haját;
 • kenje meg a bőrt a fejbőrrel érintkezve a vazelinnel;
 • viseljen kesztyűt;
 • elkezd festeni a fej elejétől a haj gyökereitől, fokozatosan a végeik felé haladva;
 • csinálj mindent szépen, lassan;
 • tartsa a festéket időben az utasításoknak megfelelően;
 • alaposan öblítse le a haját;
 • alkalmazzon balzsamot.

Szükséges szigorúan követni az utasításokat, és megfelelően csatlakoztatni kell az alkatrészeket.

Tippek a színek kiválasztásához

A festék mousse nagyon könnyen használható. Ugyanakkor ugyanakkor van néhány árnyalat a használat során:

 1. A boltban gondosan tanulmányozza a palettát. Figyelembe véve a natív haja színét, válassza ki a legmegfelelőbb árnyalatot. Tudjon meg többet a Paletta hajszínpalettáról itt.
 2. Ha a haj sötét, akkor nem lesz képes jelentősen megváltoztatni a színt a világos árnyalatokra. Lehetőség van a tisztítószer előkezelésére ugyanabból a sorozatból.
 3. A természetes színárnyalat eléréséhez a Schwarzkopf Perfect Mousse-t legfeljebb két színtől eltérőnek kell tennie.
 4. Nem lehet választani, megállítani azt, ami könnyebb.
 5. A csomag hátoldalán van egy paletta. Azt kell választania.

Ez az árnyalatokra vonatkozik. A nők azonban színváltozatokban is különböznek:

 • tavaszi nő Mézes bőrszín. Ideális hajszín: barna, sötétvörös, arany szőke;
 • nő ősszel. Őszibarack bőr. Auburn árnyalatai, gesztenye szín;
 • nő nyári. Olajbőr. Talán elefántcsont. A méz és az arany színárnyalatok, valamint a csokoládé színe jól illeszkedik erre a színtípusra;
 • nő téli Világos bőr. Javasoljuk, hogy az ezüst szőke vagy mélyfekete árnyalatán maradjon.

Ha drasztikusan meg akarja változtatni a színt, akkor tegye a hajfényesebbet, majd először alkalmazza az egér fényesítőt.

A festett haj gondozása

Nem számít, mennyire jó minőségű a festék, de a festés rendszeressége kb. Fél és fél óra között törékeny hajhoz és szárazsághoz vezethet. A festett haj rendszeresen gondoskodik az egészséges megjelenésükről és szépségükről:

 1. A festés után maradó lúgok semlegesítéséhez szükséges a haj balzsam-kondicionálóval történő feldolgozása. Tudja meg, hogyan különbözik a haj kondicionáló a cikktől.
 2. A fejet legfeljebb 2-3 naponta egyszer le kell mosni. Jobb meleg víz, nem meleg.
 3. A mély hajápolás kívánatos maszkok használata. A szaküzletek széles választékával rendelkeznek minden ízléshez és költségvetéshez.
 4. Jól bevált maszkok természetes termékekből. Itt van az egyikük. Készítsen olívaolaj, méz, citromlé és pálinka keverékét (egy evőkanálban), adjunk hozzá egy sárgát. Vigye fel a keveréket a hajára, tegye egy műanyag kupakra, csomagolja és sétáljon legalább egy órán keresztül. Öblítsük le. Ismerje meg az anyag egyéb hidratáló hajmaszkjait is.
 5. Fésülje a haját egy speciális fésűvel, gyenge széles fogakkal.

Jobb, ha nem használjunk stylereket, vasalókat.

videó

megállapítások

Minden nő gyönyörű akar lenni minden korban. A haj egy dísz. Különösen, ha egészséges, fényes, és a szín hangsúlyozza tulajdonosuk egyéniségét. A kozmetikai piacon sokféle hajfesték található. A vásárlás előtt azonban győződjön meg arról, hogy a gyártó megbízható. A Schwarzkopf hajfesték mousse jól működik a szakemberek körében is. Ammónia nélkül, és palettáján húsz árnyalat van. Az öblítő balzsam természetes összetevőket tartalmaz. A haj fényes, selymes festése után.

Csak azért, hogy megkapjuk a kívánt színt, szigorúan be kell tartania a mellékelt utasításokat.

http://okosmetike.online/volosy/kraski/kraska-dlya-volos-muss-shvartskopf-palitra.html

Schwarzkopf Mousse - Paletta

A Schwarzkopf régóta vezető szerepet tölt be a hajfestékek piacán, többek között az utóbbi években népszerű termékként a habanyag formájában. A festékről a Schwarzkopf mousse, amelynek palettáját idén frissítették, lesz a cikkünk.

A cég jogosultsága 1898-ban kezdett keresni, amikor a gyógyszertár irányítása alatt állt
A Schwarzkopf lassan a legnagyobb hajápolási termékeket gyártó céggé alakult. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy Hans Schwarzkopf volt az első tudós, aki a haj sampont bocsátotta ki. Ezt követően megalapította a hajápolási intézetet, amelyből a hajápolás és a kezelés területén dolgozó szakemberek végzettek. Az intézetben kutatóközpont volt. Ennek eredményeként 1933-ban a vállalat kifejlesztette a világ első alkálimentes hajmosását, majd az első kémiai permot.

Hamarosan a Schwarzkopf cég nemcsak a német belföldi piacon, hanem az egész világon is elnyerte pozícióját. A cég már a kezdetektől fogva bizalmat szerzett termékeinek kifogástalansága, megbízhatósága és minősége miatt.

A cég egyik legújabb találmánya a Schwarzkopf festék-mousse már elismert. Könnyen kezelhető, jól tartja, ellenáll, nem sérti a haj szerkezetét, és nem okoz irritációt a fejbőrben (allergia hiányában).

A Perfect Mousse egy habos szerkezetű, ami olyan egyszerűvé teszi a festést, mint a hajmosás. A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát és más összetevőket, amelyek hátrányosan befolyásolják a haj szerkezetét. Tökéletesen fest a szürke hajra, gyengéden hat a hajra, puha és fényes.

Festék alkalmazás.
A Schwarzkopf mousse nagyon könnyen alkalmazható. Először is össze kell keverni a komponenseket (az utasításokban feltüntetve), a kesztyűt festeni kell, és habot kell felvenni a kezére. Masszírozza a kapott keveréket a haj teljes hosszában, a gyökerektől kezdve. A habos szerkezetnek köszönhetően a színezés egységesebb lett. Még a problémás területek, mint a fej és a templomok is könnyen festhetők. A hab előnye, hogy nem terjed, ha alkalmazzák, és egyenletesen borítja a hajat. Az öregedés után öblítse le a hajat meleg vízben sampon nélkül (ez a festék nagyon könnyen lemosható), majd alkalmazza a professzionális balzsamot, amely a festékkészletben található.

A Perfect Mousse létrehozásakor innovatív formulát alkalmaztak a haj intenzív és élénk színeinek károsítása nélkül.

Schwarzkopf mousse - paletta:

A Schwarzkopf cég nagy mennyiségű festékhabot tartalmaz: természetes, ashy és mások. Ebben az évben három új terméket adtak hozzá a Schwarzkopf mousse paletta - mousse fényesítőhöz (1000, 1100, 1200), ami segít enyhén megvilágítani a hajat két-hat hangszínből.
paint mousse 1200 - Intenzív fényesítő
1100-as festék mousse árnyékoló - Közepes tisztítószer
1000-es festék mousse színárnyalat - lágy fényesítő

festék mousse árnyékolás 950 - Golden szőke
800 mousse festék hab

festék mousse árnyékoló 750 - Almond
festék mousse árnyékoló 700 - Sötét szőke

668 mousse árnyékolás - Mogyoró
festék mousse árnyékoló 665 - Arany gesztenye
festék mousse árnyékolás 607 - Bronz könnyű gesztenye
festék mousse shade 600 - Könnyű gesztenye

festék mousse árnyékolás 500 - Közepes gesztenye

festék mousse árnyékoló 465 - Csokoládé gesztenye
festék mousse árnyékoló 400 - Sötét gesztenye

festék-mousse árnyékoló 388 - vörös-gesztenye
festék mousse árnyékolás 300 - Fekete gesztenye

http://vashivolosi.ru/index.php/kraski/shvartskopf-muss-palitra.html

Festék Schwarzkopf Mousse - Schwarzkopf Perfect Mousse Palette

Festék Schwarzkopf Mousse - Schwarzkopf Perfect Mousse Palette

A többi festékhabhoz hasonlóan a Schwarzkopf Schwarzkopf Perfect Mousse festék mousse paletta sajnos nagyon kevés színt tartalmaz. A Schwarzkopf mousse festékpalettáját 15 gyönyörű mély árnyalat képviseli. De ahogy mondják - a lényeg nem a mennyiségi, hanem a minőség. Ezen túlmenően a festékhabnak is van néhány előnye, nevezetesen:

- a fehér szín kellemes konzisztenciája, nagyon könnyen kézbe helyezhető, nem terjed;

- nem kellemetlen szúrós szag;

- a bőrből vagy ruházatból véletlenszerűen festett festéket nagyon könnyen eltávolítják sima vízzel.

A Schwarzkopf Perfect Mousse dobozban megtalálható:

2. Palack applikátor fejlődő emulzióval

3.Színes klímaberendezés mosás után (kb. 10-szer tart)

5. Szivattyú adagolóval

Festék Schwarzkopf Mousse - Schwarzkopf Perfect Mousse Palette

A Schwarzkopf Schwarzkopf Perfect Mousse festékmousse palettájában 15 árnyalatú.

• 1000 - Pearl Blonde

• 668 - Mogyoró

• 665 - Arany gesztenye

• 607 - Bronz könnyű gesztenye

• 600 - Könnyű gesztenye

• 500 - Közepes gesztenye

• 465 - Csokoládé gesztenye

• 400 - Sötét gesztenye

• Schwarzkopf 388 festékmousse - Vörös és gesztenye

• Schwarzkopf 300 festékmousse - Fekete gesztenye

• Schwarzkopf 200 - Fekete festék

Reméljük, hogy élvezte a palettát - válasszon és legyen szép!

http://mydeepinside.info/krasota/kraska-muss-shvartskopf-palitra-schwarzkopf-perfect-mousse/

TOP-5 habok a hajfestékhez, a mousse előnyei a festék előtt

A haj egészsége és a maximális szín a főbb szempontok a fürtök hangjának korrekciójához. A hajfesték mousse a termékkategóriába tartozik. Nem tartalmaz ammóniát és garantálja az akció lágyságát, de ez tükröződik az eredmény tartósságában. Ha nehezen választhatja a színárnyalatot, attól tart, hogy kísérleteket és radikális változásokat hajthat végre a hajszínben - kezdje a habokat.

Mi az

A haj színezésére szolgáló hab egy egyszerű módja a fürtök hangjának beállításának, miközben nem törik össze a szerkezetüket. Az innováció összetétele mentes az ammóniától és hasonló agresszív komponensektől, és a gyengéd habos konzisztencia egyenletesen és finoman oszlik el a szálak teljes hosszában.

A kép frissítéséhez nem kell szépségszalonba menni, vagy fodrászattal foglalkozni. Hajfestés mousse-val mindenki számára elérhető, csak 25-30 percet és egy kis erőfeszítést igényel.

Figyelem! Mousse - biztonságos színezőanyagokra utal. Gyakran használhatja őket, és a haj romlásának kockázata minimális.

Előnyök és hátrányok

A színező habhoz való hozzáállás meglehetősen ellentmondásos. Egyrészt a termék egyszerű, biztonságos és gyors átalakításokat biztosít, másrészt az eredmény nem változik a fürtökön, amennyire csak szeretnénk. Részletesebben meg fogjuk érteni az alapok előnyeit és hátrányait.

A színező mousse előnyei:

 • biztonság, enyhe expozíció az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt;
 • tisztességes táplálkozási és gondoskodó összetevők ellátása a készítményben;
 • könnyű használat;
 • kényelmesen alkalmazható, habos konzisztencia nem terjed;
 • a termék nem okoz égést, kényelmetlenséget;
 • nem kellemetlen szag;
 • a színkorrekció meglehetősen gyakran, megfelelő gondossággal elvégezhető, nem vezet a hajszál romlásához;
 • az ömledék lehetővé teszi a színekkel való kísérletezést, hogy a figyelmet a modulációkra összpontosítsák;
 • A festést önállóan, különleges készségek nélkül és kívülállók segítsége nélkül végzik;
 • tetszik a felhasználóknak és az átalakulás sebességének. Csak fél óra múlva kap egy új árnyalatot;
 • Az első haja festésére alkalmas.

Ellentétben a festéshez használt hab mousse előnyeinek kézzelfogható listájával, vegye figyelembe a folyamat negatív aspektusait:

 • nagyon instabil eredmény, fontos, hogy időben frissítsük az árnyalatot, különben egy hónap nem hagy nyomot róla;
 • a termék nem képes radikális változásokra, legfeljebb 2–3 tónusra;
 • gyenge színpaletta, nem világos, excentrikus árnyalatok.

A mousse festésének egyszerűsége és biztonsága ennek az újdonságnak a „fad” -ja, ugyanakkor ne feledje, hogy a hatás ideiglenes és rendszeres korrekcióra van szükség.

Hogy megfeleljen

A mousse hab egy sokoldalú kozmetikai termék. Ilyen célokra bármilyen hajra használható:

 • a fürtök természetes színének beállításához, hogy a kép kiemelkedő és egyedi legyen;
 • a fürtök színének telítettségének helyreállítása, napsütötte;
 • a tisztázás lényeges változása után tonikként;
 • új kép kiválasztásához. A legmegfelelőbbet a különböző árnyalatokkal rendelkező szerszámok használják. Ha az új hang nem harmonikusan néz ki, akkor egyáltalán nem működik, nem nehéz megszabadulni tőle, csak gyakrabban mossa le a fejét;
 • az első szürke hajra festeni.

Fontos! A sikeres habzás különleges feltétele a helyes választás. Az eredeti és a kiválasztott szín közötti több mint 2 szint közötti különbség elfogadhatatlan.

Böngésszen a népszerű márkák között

A rendszeres festés ammónia színezékekkel a haj szalmaszokkává válik, így száraz és törékeny. Miután megvizsgálta, hogy a nők mit akarnak a festésről, a kozmetikai cégek egyre inkább nem agresszív festékeket, köztük habokat termelnek.

A legnépszerűbb habfestékek közé tartoznak az olyan márkák termékei, mint a Schwarzkopf, Loreal Paris, Wella, Palette. A híres mousse kis áttekintése segít abban, hogy könnyedén meghozza a megfelelő választást.

Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf Perfect Mousse népszerű festékhab. A márka szakértők az ügyfeleknek egységes és gazdag színt, könnyű használatot és gyors eredményeket ígérnek. A termék kiemelése a színes szálak káprázatos ragyogása.

Kompakt csomagolás egy applikátorral lehetővé teszi a szerszám pontos és egyenletes alkalmazását. A készletben a mousse gondoskodó maszk. Győződjön meg róla, hogy a festés eredményét rögzíti.

Általában a festési eljárás nem sok időt vesz igénybe, ezért ajánlott a színezőanyagot a fürtökön tartani 25-30 percig.

A habot száraz és nem mosott hajra alkalmazzuk. Az eljárás után használjon kozmetikumokat színes fürtökhöz.

A Schwarzkopf Perfect Mousse ára 370–400 rubel között változik.

A Schwarzkopf Perfect Mousse palettát 22 változatban mutatjuk be, köztük 6 gyönyörű szőke.

Fontos! A fénytónusokat a külső expozíció leginkább érinti, ezért nagyobb figyelmet és gondosságot igényel. A szakértők erősen ajánlják a szőkeeket, különösen a forró szezonban, gyakran tápláló maszkot használnak. Ez meg fogja erősíteni a hajszál szerkezetét és fokozni fogja a védelmet a napsugárzó sugarak ellen.

Loreal Párizs Sublime Mousse

A Loreal Paris Sublime Mousse egy híres márka innovatív összetételű festékhabja. A könnyű habszerkezet egységes és kényelmes alkalmazást biztosít a fürtök számára. A készítmény kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, ami biztosítja a gyógyszer tartósságát több mint egy hónapig.

A L'Oreal festék-mousse vásárlása körülbelül 300 rubelt fog fizetni. A készlethez tartozik egy speciális balzsam is, amely rögzíti a hatást, fokozza a szálak színét, fényét és selymességét.

Sublime Mousse paletta - ezek 20 természetes árnyalatú fürtök a gyönyörű szőketől az érzéki feketeig.

Ha örömmel fogadja az új hajszínt, a cég széles választékát kínálja az ellenálló színeknek, a Lorealnak, palettáik megtalálhatók a honlapunkon.

Wella wellaton

A Wella Wellaton rezisztens festékmousse olyan ajándék a nőknek, akik készek kísérletezni, meglepni és javítani a képüket. A gyógyszer innovatív formula biztosítja a festék mély behatolását a hajba.

A gyógyszer igazolt. Kedveli a felhasználókat és a festés folyamatát: a festék hab nem terjed, egyenletesen és finoman eloszlik a hosszon.

A festékkel és az oxidálószerrel együtt a gyártó 2 tasakot tartalmazó tasakot intenzív ragyogáshoz, egy pár kesztyűt és utasítást tett. Egy ilyen készlet akár 600 rubelt is fizet az ügyfélnek.

Fontos! A színező mousse használata előtt ügyeljen arra, hogy tesztelje az érzékenységet, mert a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek irritációt és ritkán az ügyfél egészségének romlását okozhatják.

A Wella Wellaton mousse palettájában 20 természetes árnyalat van.

Igora

Az Igora márka a ragyogó új érintés mellett professzionális gondoskodást is biztosít az ügyfeleknek. Az Igora Expert Mousse eszköze - a felhasználó kreatív ötleteinek mestere, a fürtök egészségének sérelme nélkül.

Ennek a gyűjteménynek a sajátossága azt jelenti, hogy egymással összekeverhetők, exkluzív "koktélszínt" hozva létre. Az eredmény meglehetősen stabil, 8 mosás után elkezd mosni.

Figyelem! Az Expert Mousse-val mindössze 5 perc alatt frissítheti a régi fürtök színét. Ha a festést először végezzük, akkor az expozíciós időt 20 percre növeljük.

Az Igora hatékony festőhabja 650–700 rubelt fog fizetni.

Az Igora Expert Mousse kollekció 16 természetes színt tartalmaz.

SYOSS színező hab

A Brand SYOSS a rajongóit a színaktiváló mousse Color Activator gyűjteményével várja. Az egyedülálló nem-ammónia-formula gazdag hangot és káprázatos szőrszálakat ad. A gyógyszer a festékfestékek ártalmatlan festékként való felhasználására használható, a visszanyert gyökerek és a szürke hajok elfedésére.

Figyelem! A mousse sajátossága azonnali akciójában. Vele, hogy frissítse a színek mindössze 5 percet vesz igénybe.

A SYOSS Color Toning Mousse Activator színek nagyon gazdaságosak. A csomag hossza 3-6 eljáráshoz elegendő a haj hosszától függően. A költség mintegy 200 rubel.

Nem szükséges kesztyűt viselni festés közben. Ez ismét bizonyítja cselekvésének puhaságát.

A kényelem érdekében a Color Activator paletta 5 területre oszlik: szőke, vörös hajú lányok, hűvös gesztenyefestékek tulajdonosai, csokoládé és sötét fürtök árnyalatai számára.

A használat szabályai és jellemzői

A színárnyalatok alkalmazása során saját árnyalatok vannak. Tekintsük őket, hogy lenyűgöző hatást érjünk el, ne legyünk szomorúak a végeredmény miatt.

Az eljárás jellemzői:

 1. Nedvesítse meg a szálakat a festés előtt, de ne mossa le őket. Általában a termék könnyebben elosztható a hidratált hajra, és az árnyék végül világosabb lesz.
 2. Ne felejtse el tesztelni a test érzékenységét a festékkel.
 3. Annak érdekében, hogy a kiválasztott szőke színárnyalat tökéletes legyen, szükség lehet a természetes pigment elszíneződésére vagy színes hajra való mosásra.
 4. Próbálja meg egyenletesen elosztani az eszközt.
 5. A festés után tápláló, gondoskodó eszközökkel (balzsamok, maszkok) kiegészítsük az ápolást.
 6. A készítményt a szálakra áztassa annyira, mint amit a gyártó ajánl. Ha korábban megmossa, a kívánt eredmény nem lesz. Azonban a gyógyszer túladagolása is elfogadhatatlan.
 7. Az eljárás után használjon speciális kozmetikumokat a festett fürtökhöz (sampon, balzsam, kondicionáló).
 8. A fel nem használt habot nem lehet tárolni.
 9. A szerszámot gyorsan leöblítik, így készen áll a frissítésre néhány hét múlva.

Vegyük figyelembe, hogy minél hosszabb a haj, annál több előkészítésre lesz szükség. Ebben az esetben a megtakarítások befolyásolják az eredményt. Ezért, ha a hajvágás rövid és 2 vagy több csomagra van szükség a vállak alatti hosszúsághoz, tegyen egy üveg habot.

Hogyan festjük fel a hajat mousszával

A haj színének megváltoztatása egy speciális habszívóval talán a legegyszerűbb és legbiztonságosabb. Segítség nélkül és szakmai készségek nélkül töltheti el.

A műveletek algoritmusa:

 1. Gondosan olvassa el a gyártó utasításait.
 2. Viseljen kesztyűt, ha habot tartalmaz.
 3. Keverje össze a fejlesztőt, ha szükséges, rázza meg a palackot. Néhány vállalat kész kompozíciót, csak 1-3 alkalommal rázza meg.
 4. Az applikátort a szálakra terjesztjük. Lehet, hogy a hab egy részét a tenyerébe kell nyomni, és masszírozó mozdulatokkal ráhelyezni a hajra.
 5. Masszírozza a fejét egy ideig, mint a fej mosásakor, fésűvel fésülhet.
 6. 10–40 perc múlva öblítse le a terméket a hajból. Elég, hogy meleg vizet használjon.
 7. A legtöbb márka ápoló maszkkal rendelkezik. Alkalmazza azt az eljárás eredményének javításához.
 8. A szokásos módon helyezze el a fürtöket.

A hajfesték mousse a legjobb megoldás a gyors és biztonságos hajszínváltoztatáshoz. Ez az innováció lehetővé teszi a színek frissítését, szürke hajra festést, vagy próbát a kép megváltoztatására szorongás nélkül. Mindig bájos legyen, és a L'Oreal, Wella és Schwarzkopf szakemberek csapatai segítenek ebben!

Tudjon meg többet a haj világos árnyalatáról, akit megfelelnek:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/sredstva/muss-penka