logo

Színárnyalat Belita Color Lux a maszk tulajdonságaihoz

Helló mindenkinek!
Ez a Fehéroroszországi származásom legkedveltebb árnyalati balzsamáról szól Belita Color Lux
Termelői ígéretek:
A „COLOR LUX” színárnyalatos balzsamok gondos és hatékony módja a divatos hajszín elérésének: a színező pigmentek nem károsítják a hajszerkezetet, jól megtartják a haj felületrétegének skáláját; a természetes olajok a hajszerkezetet alkotják.
A hajszín fényességének fényereje - már csak egy hajfestési eljárás után érhető el
A haj szerkezetének javítása - köszönhetően az olívaolajnak és a karitának a balzsamok összetételében
A festés során nem irritálja a fejbőrt - az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt
Lehetővé teszi, hogy kísérletezzen árnyalatokkal és változtassa meg a hajszínét olyan gyakran, amennyit csak akar, a haj károsodása nélkül.
A tónus balzsamot 4-6-szor egyenletesen mossuk le, így a festett és festetlen haj között nincs éles határ, a „visszanyúló gyökerek” kifejezett hatása nélkül
Lehetővé teszi, hogy növelje a színek ellenálló festékek közötti időt - a haj színezett és regenerált területei közötti határvonal simításával, a szín fényerejének visszatérésével.

Csak tegnap vettem egy másik csomagot! A bemutatás sötétebb árnyéka volt:

Chestnut. Nos, lássuk, mi jön róla, mert nyáron előzetes tisztázás nélkül vittek el egy mahagóni árnyalatot, de aztán a haj kiégett.

Nem emlékszem a balzsam megvásárlási történetére. Épp most próbáltam a különböző márkák balzsamjait, és megálltam a legjobb. A költség 120-150 rubel.
Lányok, én csak imádom ezt a árnyalati balzsamot! Színezőszerként és ápoló maszkként működik.
Haj egy mosás után:

A fotók a kedvenc árnyalatomat mutatják - Brown Burgundy, érdekes és sokoldalú) Egyébként, a szag, amíg a következő mosás megszállott, a férj azt mondta, hogy a szaga olyan, mint a festék. Életemben soha nem festette a haját, különösen otthon.
A konzisztencia vastag:

Mondom, hogyan próbáltam alkalmazni. Megpróbáltam azonnal mosni a tiszta, szárítatlan hajon, és nem volt nagyon hatékony. A legjobb, ha teljesen száraz és tiszta hajra kerül. A gyártó azt mondja, hogy a balzsam után nem szükséges a haj samponnal mosni, de azért mosok, mert a gyökereket nehezebbé teszi, és közvetlenül a gyökerekből festjük meg! Ugyanakkor megpróbálom nem esni a fejbőrre. ott szilikon és parabének.

Összetevők: víz, cetearil-alkohol, etoxi-glikol, cetrimónium-klorid, propilénglikol, shea (shee) olaj, olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfüm (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, petrolkémiai készítmény (metil-hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid), például nők, nők és nők kezelésére chytomethylsulpha kezelésére; 3, HC Blue 2, 4-hidroxi-propil-amino-3-nitro-fenol, N, N-bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin, diszperziós lila 1, diszpergált fekete 9.
Valószínűleg mindenki, aki színezi a haját, ismeri ezt az állapotot, amikor a „haj festékeket kért”?
Szóval, a hajam is megtörténik) És ezért a raktárban mindig 1-2 csomag balzsam van. Ha a balzsam / tonik nem szárítja meg a hajat, akkor ne félj használni, amilyen gyakran csak akarsz. Rosszabb, ha a haj üres.
Köszönöm mindenkinek a figyelmet!

http://www.hairmaniac.ru/ottenochnyy-balzam-belita-color-lux-so-svoystvami-uhodovoy-maski.html

Színárnyalat hajhoz Belita-Viteks Color Lux

Gyönyörű, sokoldalú szín a haj károsodása nélkül! + három árnyalat elemzése: No. 01- "fahéj", No. 11- "gesztenye", sz. 02- "konyak" + élénk fotók a haj minden árnyalatáról, részletes használati utasítások és tippek

Üdvözlet, hölgyek :) Én ugyanaz az ember vagyok, aki életében csak egyszer festett haját (már régen, százszor nőtt), vagyis most teljesen természetes termékem van :) De ez a különleges minőség és egészség sajnos nem különböznek egymástól. De a nyugtalan lélek kísérleteket kér! Előnyösen reverzibilis, így csak színárnyalat jelent peroxid nélkül.

Bevezetőm: göndör vékony haj a válllapok alatt. A hossza nagyon száraz, a természetes szín sötét szőke.

Balzsam az árnyékban 06. Az első kísérlethez a saját színéhez hasonló maximumot választottam. Élje újra a színt, és egyúttal próbálja meg, hogy milyen gyümölcsöt kap a színárnyalat

A doboz belsejében csak egy cső van a balzsammal. A térfogat 100 ml. A kesztyűk hiánya számomra nem volt probléma, új háztartási ruhát vettem.

Elnézést kérek egy használt cső esztétikai fotójától (elfelejtettem teljes képet készíteni). By the way, a hajam egyszerre ment. Ennek részeként nincs hidrogén-peroxid, így lehetett festeni.

A következő sorrendben festett:

 • samponozott haj
 • enyhén törölje szárazra
 • kesztyűket hozott
 • helyezzen egy balzsamot a gyökérszálra egy kefével (nagyon keményen próbáltam, de kényelmetlen volt a fej hátulján csinálni) - a balzsam konzisztenciája vastag, nem folyik bárhol
 • tegye a hosszát
 • fésűvel elosztva
 • a balzsam többi részét a kezek terítették
 • tegye a fejére egy eldobható műanyag zacskót a vásárláshoz)
 • a zuhanyfedél tetején, és még mindig törölközőbe van csomagolva
 • 45-50 percig tartott a hajon
 • elmosódott

Nagyon keményen próbált, hogy ne foltolja meg homlokát és fülét, de számomra úgy tűnik, hogy ez lehetetlen. Abban az értelemben, hogy nem piszkos. De mosás után minden tiszta volt, csak a haj volt színes. Egyébként, a balzsamot leöblítettük, amíg a víz átlátható volt, ameddig csak vártam, az értékelés elolvasása után. Gyorsan leöblítettem, és még a törött törülközőt is, amit a hajomat törölgettem, nem szennyezett.

A hajgyökerek fényképei:

A csomagolás színárnyalata - mindkét változat festett haj:

Hajhossz fotó:

Mivel a természetes haj sötétebb a gyökereknél, és a végüknél könnyebb (elhalványult) (ha a fejemre a tippeket alkalmazzuk, akkor két teljesen különböző árnyalat), az eredmény a következő, ahogy látjuk - a gyökereknél a haj fényesebbé és sötétebbé vált a végeken. Szín, mintha kiegyenlített. Nos, felélénkültem - mit akartam.

A szagról: nem túl erős, elég kellemes, de unalmas a hajon. Az első fürdőig tart.

Amit nem szerettem - az eszköz megszárítja a hajot. Talán a normál hajnál nem olyan észrevehető, de szárazon nagyon észrevehető. Kívülről nem láttak rosszabbul, de mégis habverő volt. Az első mosás és fogmosás után azonban a haj normalizálódott.

Alsó sor: a hajom árnyékában körülbelül öt mosás történt. Legközelebb megpróbálok egy órát tartani. A szín egyenletesen elhalványul, fokozatosan elveszíti az intenzitást.

Következtetés: könnyen használható eszköz, amely nem okoz jelentős károsodást a hajra, így a kísérletezés helyet biztosít. A kíváncsi, ajánlom!) Megpróbálok más árnyalatokat (akkor frissítem a felülvizsgálatot).

Árkibocsátás: 60 rubel. a fehérorosz kozmetikumok boltjában.

Köszönjük, hogy elolvasta, maradjon szép!

A haj sérelme nélkül! Haj csak ragyogjon! Hue Dark Chocolate

Egy másik felülvizsgálatom van a árnyalati hajbalzsamról. Ma a Belita költségvetési forrása. Mivel nem találtam Olaszországban a kedvenc árnyalat maszkomat eladó.

Meglehetősen sötét haját választotta a sötét csokoládé árnyalatát, a 13-as tónusszámot.

100 ml-es csomagolásban. Ez elég ahhoz, hogy a válllapok alatti hajhoz hasonló legyen, mint az enyém.

Hogy őszinte legyek, a balzsam elég vastag és hígítható, és a csomagot 2-szer meghosszabbíthatja, de úgy döntöttem, hogy nem mentem meg, különösen azért, mert az ára csak 15 ezer, ami 1,5 dollárnak felel meg.

Ez mennyi balzsamot kap.

A balzsam illata, banális, mint minden árnyalati eszköz.

Balzsamot, ecsetet alkalmazok, csakúgy, mint a hajom színét. Pontosan az elválasztásokban és a szálakban.

A gyártó javasolja a maximális hatást, viseljen műanyag kupakot, de ezt nem javasoljuk. Ezután mondja el, miért!

Ebben az esetben egy órával egy balzsammal mentem. Ez én vagyok a szokásomtól, ami jobban felszívódik és a szín gazdagabb lett volna. De kiderült, hogy túl messzire mentem. Azt mondom, hogy leöblít, elég nehéz, különösen a fejbőrrel. Csak hihetetlen erőfeszítéssel dörzsölte. De egy hatalmas plusz. Ezt a fürdőt bumm! És még anélkül is. azt jelenti, hogy nem mondható el a bőrről)))

Nos, ez az, amit én végeztem!

Véleményem szerint a csomagoláson található színnel teljesen összeegyeztethető.

Mosott haj gyökerei))))))

Szeretném megemlíteni a hajfestés és az őrült ragyogás gyönyörű állapotát! A haj vastagabbá válik, és csúszóssá válik, és megérintette őket.

És most megmagyarázom, miért nem szabad túlzásba fektetni és szigetelni a hajat!

Itt van az eredmény, amit a növekedési vonalon mentem a hajra. Mindig vékonyak és könnyűek. Mint a gyermek pelyhesítése))) Az árnyék túl világos.

Talán ez csak az én egyéni sajátosságom, de ahogy azt mondják, a vállalkozásom figyelmeztet)))

A balzsam erőssége 4-6 mosásig megígérhető. De itt Belita hazudott. A szín sokkal hosszabb ideig tart. A balzsam elszíneződött, olajjal maszk és a szín a helyén maradt.

Általában 5+ értéket értem!

Ah elfelejtett beszélni a legfontosabb dologról. Nincs semmiféle károsodás a hajra)))))

És búcsút a gyártó ígéretének.

Szőke nők, akik színüket próbálják megnövekedni, nem ajánlják a Belita-t. tónus Platina + fotó haj, összetétel, konzisztencia

Több mint három hónap telt el a balzsam utolsó tonizálása óta, és még mindig késleltettem az igazság pillanatát vagyis felülvizsgálat írása.

A hajam leírása:
Természetesen szőke vagyok, de a nyüzsgő nyári nap miatt a gyönyörű hamu színe valami sárgássá válik, így évek óta haldoklik... Először kiemelték, majd nem ammóniás festékekre váltottam (egységes színt akartam). A fejbőr érzékeny, így csak bezamichnye! ha valami rosszul megy, a haj kiesik, mint őrült. De 2012 júliusában. Elhatároztam, hogy elég lenne a festésre pénzt pazarolni, ami maximum 2-3 hétig elég volt, és a haj minősége évek óta zaklatott!

A szín növelése mellett felmerült a probléma - mi a helyzet a színnel? szép akarsz lenni és nem sárga most, nem 3 év után.

A Belita-Vitex Color Lux árnyalati hajbalzsamra felhívta a figyelmet. Megfizethető ár - körülbelül 3 $... jó mennyiség - 100ml... a gyártó csábító szavai és természetesen a minősítés - minősítése 4.6 (68 szavazat).

Kezdetben vettem egy 15-ös Platinum hangot, majd egy héttel később 20 Beige-t is.

A vascső fogkrémnek tűnik, rendszeres sapka...

A konzisztencia tökéletes - nem folyik, könnyen alkalmazható, gyorsan lemosódik a hajból. Kellemes illat.

Egy tonizálás fél csövet (50 ml) vesz fel.

A gyártó azt javasolja, hogy a balzsamot mosott, törülközőszárított hajra 30 percig alkalmazza. Csak ezt tettem: balzsamot nedves hajra festett kefével, tetejére egy kalapot és háztartási munkát végeztem. 30 perc múlva lemosni. Íme, mi történt a végén:

Akkor kísérletezni akartam.
Nem lehet egyenletesen alkalmazni nedves hajra balzsamot, úgyhogy úgy döntöttem, hogy 30 percig alkalmazom mosás előtt - a hajom is túlságosan protonálódott. ))))
Ez történt... észre a kék-zöld farkát:

Én már nem kísérleteztem, és nem ajánlom neked.

Ami a tonizálás utáni hatást illeti - amikor a balzsamot a hajból mossa, úgy érzi, hogy a folyékony selyem kezében van! de miután a haj száraz volt, a mágia eltűnik!

Szeretném megjegyezni, hogy NEM SZÜKSÉGES EZT A BALM-ot különböző színekhez, mert a különböző károsodások és a különböző színek miatt egyes területeken a tonizálás nem egyenletes, a tippek a legjobbak (a haj legkönnyebb része), továbbá a felnőtt hajból az átmenet színes, így észrevehető, nem simított.

n. s. Nem mertem bézs tónust helyezni az összes hajamre, csak a frufru tónusoltam - nem tetszett a hatás!
Ha még mindig úgy dönt, hogy sokat vásárol, az árat nem fogja elveszíteni, mint elfogadható.

Ki érdekel - megtaláltam az ideális eszközt a sárgaság ellen. így nézd meg néhány hét múlva - azt hiszem, a felülvizsgálat kész!

Köszönjük a minősítéseket és figyelmet a felülvizsgálatra!

Szépséget és jó hangulatot kívánok!

A legjobb eszköz a kísérletekhez, a haj sérelme nélkül! Fotók a mahagóni és a barna burgund árnyalatáról

Szeretem ezt a balzsamot! Hosszú, színezett hajszín "Brown Burgund", "Dark Chocolate". És az egyik és a másik egy kis bordó a napban. Nagyon tetszett ez a szín, nyáron kísérletezni akartam, unatkoztam sötét árnyalatokkal, és megvettem a „Red Tree” -t.

Állag: nagyon vastag, "olaj".

ár: 14,600 fehér dörzsölje. (kb. $ 1,52)

100 ml-es csőben. Ez elég volt számomra 3-4-szer, a fotó hosszában, most már a haj hosszabb, elég 2-re.

A készletben nincsenek kesztyűk, így előzetesen szerezzük be.) Ezt a balzsamot nem könnyű leöblíteni a bőrből …….

Általában, nagyon szeretem ezeket a balzsamokat, ők hatással vannak a hajra, mint egy minőségi maszk! A haj fényes, puha, sima, jól ápolt, fényes. A haj hidratálva van, mintha még helyreállt volna. És a mosás után nem megy át, a hatás nagyon hosszú. Körülbelül egy hónapom van. A hajam minden második napban körülbelül 15 mosást jelent.

Nagyon szép is a szag. A festék nem hasonlítható össze....) Az első hét haja nagyon is szagú.

Árnyék széles választéka. De ahogy már írtam, a "Brown Burgund" és a "Dark Chocolate" vörösek. Burgundia még egy kicsit lila, bordó.

Itt van egy fotó a barna burgundról:

"Mahagóni" különböző világításban:

Erre a színre festett:

1) A fejem, győződjön meg róla, hogy használja a balzsamot, hogy ne hajtsa le a hajam.

2) A mosott, szárított hajra helyeztem. Sokat kérek, vastag. A fésűt ritka fogakkal osztom el.

3) Egy zsemle, 1 órás zuhanyzós sapka és törölköző alatt hajolok hajra.

A csomag azt mondja, hogy 30 percet kell tartania, de tetszik, ha a szín gazdagabb és sötétebb, így hosszabb ideig tartok, egy órát. Ezért 4-6-szor hosszabb ideig lemosni a haj mosását, a csomagoláson feltüntetett módon.

4) Akkor a hajam szinte átlátszó vízbe, teljesen átláthatóvá válik, nem tudok

Egy felesleges törülközővel csomagolom a hajam, mert nagyon piszkos és nehéz mosni.

Hosszú ideig balzsamot használok, és teljesen elégedett vagyok vele. Ajánlom!)

Nagyon tetszett, nagyon szerettem volna, amit akartam. Tó 03 Mahagóni - FOTÓK

Ismét akartam lángot csinálni a szőke hajomból. Vettem ezt az árnyalatot az orosz Estel cégtől. De körbejártam a közeli és nem nagyon üzleteket, és elképzeltem - nem találtam egyetlen ilyen példányt sem.

És az interneten láttam ezt a fehérorosz balzsamot, úgy döntöttem, hogy megpróbálom. A kérelem eredményeként örülök.

Hosszú hajom van, szinte a papokhoz. A csövek mindegyike 100 ml, kettőt vásároltam, minden esetben, amint később jó okból kiderült.

Az alumínium csövek, mint például a festőművészek), még egy kicsit is szórakoztatott. Elvileg kényelmes, akkor szinte mindent összenyomhat az utolsó cseppre.

A festék elég vastag.

A festéket tiszta, nedves hajra alkalmaztam, mert ha később elkezdtem mosni a samponnal, nem lett volna olyan fényes.

Gyakorlatilag nincs tapasztalataim a hajfestésről, így minden kiderült, hogy nem nagyon jó nekem.) Először mohó voltam, és úgy döntöttem, hogy csak egy csövet használok, úgy tűnt, hogy elég hajomat festettem. De kiderült, hogy tévedt. Ez csak akkor vált láthatóvá, amikor elmosottam a balzsamot és megszárítottam a hajam. A fej korona jó volt, de a hát egy kopasz folt volt.

Újra a fürdőbe kellett mennem, és a második csövet teljesen használni. Tehát azt javaslom, hogy ne hajtsa végre a hosszú hajúakat, és legalább 2 csomagot vásároljon egyszerre.

A balzsam elég jól és gyorsan lemosódik. 15 percig a víz már kevésbé átláthatóvá vált. Néhány helyen, a bőrön, ahol a festék esett - nem azonnal mostam le, kénytelenek szappannal kellett dörzsölnem néhány helyet, de végül még le is mosottam.

A haj természetes módon szárított. Nagyon aggódtam, hogy ez a festék tönkretenné a hajam. Már szárazak........ De miután a haj kiszáradt, a meglepetésem nem tudott határt. A haj annyira selymes, puha, sima volt! Ragyogtak és könnyen fésültek! Egyszerűen hihetetlen, nem minden hétköznapi hajbalzsam után, akkor a színező balzsam után! Csak egy öröm!

Nem is beszélve a színről, hanem beleszerettem belőle, valójában 100% -os találat, pontosan mit akartam elérni. A hajam egyenletesen festett, bár a természetes színem egy festés - néha szőke hajlik, majd csak szőke. A csúcs kissé sötétebb lett, de ez annak a ténynek köszönhető, hogy kétszer festettem (ha nem felejtetted el).

Most arról, hogy a színét kiöntötték - szintén finom, egyenletesen és fokozatosan ment. Az első 2-3-szorosa a színnek, majd természetesen elkezdett kimosni. Természetesnek tűnt, és még az ellenkezője is érdekes árnyalatot adott a hajomnak (mások is megjegyezték). Majdnem teljesen lemosott egy hónap alatt. Mégis, a kettős festés miatt egy kicsit tovább tartotta a fejét.

Szóval... A kísérletek rajongóinak ajánlom ezt a árnyalati balzsamot, hogy a hajra nem károsodik, és jól fest.

Ha nem voltam mohó, és egyszerre mindkét csövet használnám, akkor a szín ugyanolyan lenne a végén és a tetején =)

http://xlebez.ru/ottenochnyj-balzam-dlja-volos-belita-vitjeks-color/

Bielita / Color LUX hajfesték balzsam
Bézs nem volt számomra.

A barátom jó áttekintése után úgy döntöttem, hogy magamra tesztelem a árnyalati hajbalzsamot.

A termék csomagolásának gyönyörű színes kialakítása azonnal elkapta a szememet. A Lux Color sorozatú balzsamok 28 különböző árnyalattal rendelkeznek. A boltban lévő termékek megvásárlásakor csak kétféle árnyalat volt, ami alkalmas a hajamra. Ezek közül 20 bézs választott (szürke hajra). Mivel korábban nem tapasztaltam árnyalati hajbalzsamokat, úgy döntöttem, hogy biztonságban játszom, és megkérdezte az eladót. És ez az árnyék megfelel nekem, a hajam határozottan nem szürke. Amire megkaptam a választ: fit, nincs különbség! Hitt abban a szóban és kétségben, amit elhagyott.

A csomagoláson belül egy színezett balzsam van egy fémcsőben. Kesztyűk, használati utasítások és további "cuccok", ahogy szokásos színekben láttuk, nem!

Az utasítás maga a csőre van írva. A balzsam használata nagyon egyszerű és nem nehéz önmagában alkalmazni.

Szintén általános fogyasztói információk találhatók a cső hátsó részén.
A források mennyisége: 100 ml.
Felhasználhatósági időtartam 12 hónap. Esetemben az időzítés kiváló. Gyártási dátum: 08.16.
Gyártó: JV "Belita" Kft.
Befejezte: TU RB

A termék összetétele a csomagoláson idegen nyelven van feltüntetve. A hivatalos vitex.by webhelynek köszönhetően oroszul sikerült megtalálni a kompozíciót:
Összetevők: víz, cetearil-alkohol, etoxidiglikol, cetrimónium-klorid, propilénglikol, shea (olaj), olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfüm (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid 3) (), metil-metil-hidroxi-etil (metil-hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid 3) 17, Basic Blue 99.

A cső szorosan lezárva van. A sapka kényelmes, könnyen csavarható és csavarható.

A szükséges balzsam alkalmazása: kesztyű és fésű.

Kövesse a csomagoláson található utasításokat. A balzsam alkalmazása előtt a hajat előzőleg mosották és szárították.

A balzsam színe hasonló a tejcsokoládéhoz. A következetesség átlag.
A szag kellemes, édes, nem éles, nem lebegő. Emlékeztet a gyermekkori toffee-kis illatára.

A gazdagabb árnyalatért a hajat celofán kupakkal borították, és egy törülközőt helyeztek a tetejére. Minden szigorúan az utasításoknak megfelelően történik. A balzsam 30 - 35 percig tartott.

A fenti tesztben látható teszt eredménye. Ő nyomorult! Szép, ahogy várhatóan nem lettem).

Amit tetszett a termék: a balzsam valójában nem rontja a hajszerkezetet. Ezután, amikor leöblítettem a terméket, rögtön úgy éreztem, hogy a hajam sokkal vastagabb lett, és a gyenge „patkány farok” sokkal vastagabb lett. Kényelmes csomagolás. Tetszett, hogy a balzsamot nem kell hígítani, nincsenek sok különböző felesleges tégelyek. A cső nagyon kényelmes használni. Régebben kértem valakit, hogy segítsen. Ezúttal én magam csináltam. Ennek részeként elégedett voltam ilyen tényekkel: ammónia nélkül, hidrogén-peroxid nélkül. Az is jó, hogy a készítményben olajok vannak: shea és olívaolaj. Nagyon olcsó ár 87 nőtt. dörzsölje.

Mint én nem tetszett a termék: bűn az a tény, hogy a hajam nem árnyékolt, mint a fotó doboz, nem tudom. Mert talán az árnyékot rosszul választottam, ahogy már említettem. De a tény, hogy a balzsam alkalmazása után a haj szaga egyszerűen elviselhetetlen lett, tény! Azt hittem, elfojtok, a torkom érzése olyan volt, mint egy fájdalmas gnash. Talán a balzsam jó valakinek, de biztosan nem nekem.

Következtetés: minden nagyon egyedi! Vannak, mint a termék, mások nem. De az én esetemben ennek a balzsamnak a megvásárlása óvatosabban kellett. És így csináltam: mi van, ha felrobbant. De megértettem, hogy mi a színezett balzsam és hogyan kell használni őket. A hajam számára biztosan nem volt lehetőség!

Legközelebb biztosan nem fogok ilyen balzsamot vásárolni, még megfelelő árnyalattal is. Nem pontosan az enyém!

http://www.mycharm.ru/kosmetika/obzory/bezhevyj-ne-dlya-tebya/

Belita - Vitex Balsam színárnyalat a hajra

leírás

Színárnyalat hajra

Javasoljuk, hogy vásároljon 599 vásárlót.

Hozzáadva a kívánságlistához 145 alkalommal.

Vélemények a hajbalzsam árnyalatáról:

Nagyszerű, hogy állandóan megváltoztathatja az árnyalatokat, a balzsam kellemes aromát hagy maga után, az árnyékot fokozatosan leöblíti többször. A szőrszálakat gyakori és hosszú ideig használhatja, különösen a huzalokat érintve. De ha hidratálót használ, különösen mosható, az árnyékot gyorsabban mossuk le. De mégis többet fogok venni az ár és a minőség tekintetében, ez az eszköz minden bizonnyal nyer.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Tonizálás A hajszín színe A festéshez

A balzsamról szóló véleményem az alábbiakban látható. Szeretnék egy áttekintést hozzáadni a színsémához. Próbált ezüst a szürke hajon. A haj a nemes középső árnyalatú. Nagyi örömmel! Rövid hajra egy cső 4-5-ször tart fenn, jó alkalmazás nélkül, mentés nélkül. AJÁNLJA!
Megpróbálta a bézs árnyalatait fehérített hajra. Nagyon elégedett!
A haj nagyon hálás a balzsam használatáért. A haj jól ápolt, könnyű stílus. A tippek nem sérültek.
A balzsam jó, mert ha meg akarja változtatni a hajszínét, de nem biztos benne, hogy festék-e vagy sem. Próbáld ki először ezt a balzsamot. Válasszon színt anélkül, hogy megdöbbenten haját. A balzsam teljesen lemosódik 8-10 öblítés után (attól függően, hogy milyen haj), anélkül, hogy elhagyná a titokzatos maradék árnyalatokat (mint a színezett samponok esetében).

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A tompa hajra A haj fénye A tonizálás A hajszín színe A festéshez

Nagyszerű termék! Szinte az egész csapatot használjuk! Több mint 2 éve! A minőség mindig a tetején van! 30 perc, és szépség vagy! A hajfestékek cseréje egyszerű! Maga a balzsam gyógyító maszkként hat a hajra. A haj nem csak életben van, hanem szuper életben! Ragyogjon, mint egy szépségszalon után. A mosás nem gyors. Egy cső elegendő 3 alkalmazáshoz, a hosszú lapok alatt. Szeretem a barna és vörös árnyalatban kísérletezni. Néha több színt is összekeverek, hogy megkapjam az egyedi színt vagy árnyalatot. AJÁNLJA!

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A tompa hajra A haj fénye A tonizálás A hajszín színe

A szín 100% -nál! 10 hang! A szín megtanult egy kedves mélységet! Örülök. Ilyen színű festéket keresek

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogásmentes A tompa hajra A tonizálás A hajszín színe

A használat után a haj valóban ragyog, a szín ugyanolyan, mint a csomagoláson feltüntetett, és sokáig ezt a balzsamot használom, nagyon tetszik.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A haj ragyogásához Tonizálás A hajszín színe

Vettem ezt a árnyalati balzsamot két színben - dohány és fahéj. Ennek eredményeként méltó alternatívát kapott a színezéshez, különösen a fahéj árnyalatának köszönhetően - kiderül, hogy meleg réz színű, amely néhány hétig képes ellenállni a hajnak.
A balzsamból származó haj nem szenved - az első napokban nagyon sima és engedelmes. Ennek a színárnyalatnak a szárazsága nem okoz (de általában félig ápoltam a hajamra gondoskodó balzsammal).

A szín fényes és telített szeletet mutat a festés után. Mint ilyen, egy hétig marad, 2-3 nap múlva mosom a hajam. Fokozatosan, természetesen, elmosódott, de végül az árnyék pár hétig tart.

Nagyon tetszett a balzsam, a haj lágy és folyékony, mint a selyem, kellemes aromájú, világosbarna árnyalatú.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogásmentes hajért

Kipróbált 2 tónus: 09 Aranybarna és 10 Medno világosbarna. Az élményért először próbálkozták a 09 Golden Brown hangját. A balzsam konzisztenciája, mint a professzionális hajfestékek. A szag nagyon kellemes számomra. A balzsamot nagyon jól alkalmazzák, nem folyik.
Most arról a tapasztalatomról, hogy festem ezt a balzsamot. Mivel magam is valószínűleg körülbelül 10 évvel ezelőtt festettem (az utóbbi időben csak a szalonban és festékben festettem), egy kicsit féltem, hogy nem fogom kefét készíteni. De nem, minden kiderült nagyszerűnek.
És így tettem mindent az utasítások szerint. Először samponnal mostam a hajam, és egy kicsit szárítottam a hajat egy törülközővel. A hajam hossza a lapocka alatt van, de nem vastag. És nekem egy kicsit kényelmetlen volt alkalmazni a balzsamot a fejem hátulján, de sikerült. Igen, persze, egy egész balzsamcsövet fordítottam le, de biztos voltam benne, hogy minden hajam balzsammal borított. Egy műanyag zacskót viselt, és a balzsamot tartottuk a hajon 30 percig, ahogy azt a gyártó javasolta. Régebben félt, mert nem tudta, mi lesz az eredmény. Miután mosott a fejem vízzel sampon nélkül. Természetesen nagyon sokáig elmosottam, de nem vártam olyan tiszta vizet. Nem alkalmaztam maszkot vagy kondicionálót, azt akartam látni, hogy mi történik a hajam után festés után. Az egyetlen dolog, ami a haj végein, kitörölhetetlen olajat és mindent okozott.
És az eredmény csak megüt. A balzsam után a haj puha, áramlik, mintha csak a szalon után lenne. Csak sokkban vagyok.
Nos, mi van a színünkkel. Vörös hajú vagyok a születés óta, de most egy vörös-szürke-barna színű. Ez befolyásolja az öröklődést és az állandó hajfestést. A hajamban a szín beltérben, csokoládéban mutatkozott, de nem túl sötét. A férj nem is rögtön észrevette, hogy valami megváltozott. A szín kismértékben sötétebb volt, mint az eredeti, de teljesen illik hozzám, mert nem szeretem a sötét színeket. De a nap utcán, a szín kezdett játszani az összes arany színével. A haj csak ragyogott. Nagyon szép vagyok. És ahogy a szürke hajam teljesen festett. Ami nagyon fontos.
Szóval ajánlom a balzsamot. Többet fogok kipróbálni.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A tompa hajra A haj fénye A tonizálás A hajszín színe A festéshez

Allergiás vagyok, allergiás vagyok az ellenálló festékre, és ez a festék nem lesz bonyolult?

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogó hajra

Nagyon hűvös! A maszk nagyon hasonlít egy maszk után, amit még soha nem találkoztam színes balzsamokban. Általában a haj használat után túlzottan elhomályosodik. A szín gyönyörű (ezüst volt), a csomagolás háromszor elég volt a közepes vastagságú és hosszúságú hajra. A szín nem túl hosszú, de nem kritikus.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Tompa hajra A haj fénye A tonizálás A hajszín színe

Ezt a balzsamot sok éven át használom. A fodrászok mindig azt kérdezik, hogy mit festenek a hajad, hogy nem száradnak meg a színezésedtől? Örömmel mondhatom, hogy balzsam bielita lux színű.

A pozitív: szépen festék, mély, szemet gyönyörködtető színt ad, nem rontja a hajat (!), Ez talán a legfontosabb dolog.

A mínuszokból - jól, 5-6 samponozás után le kell mosni. Ám általában a hónapot nem lehet átfesteni.
Ez elég. Még a piros festék sem marad több mint egy hónapig. És akkor egy balzsam.
Tehát ez nem egy mínusz, hanem csak egy tény.

Az úton! A hajra 01 tónust (paprikát) és szemöldökre szedek 07-es dohányt, és nagyon organikusnak és természetesnek tűnik. És újra, ne csalódj szemöldök korrodálva))

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A haj fénye A tonizálás A hajszín színe A festéshez

Megvettem a balzsamok egész sorát és próbáltam minden árnyalatot. Néhány évvel ezelőtt ezek a balzsamok, amikor kinyitottam, tanácsot adtam az eladónak a fehérorosz kozmetikumok üzletében. Abban a pillanatban nem tudtam elképzelni, hogy egy árnyalati balzsam nemcsak a haj színét változtatná meg, hanem gondoskodhat a hajról, és helyreállíthatja a szerkezetét. A balzsam után, a haj folyik, könnyedén fésül, ragyog és úgy néz ki, mint egy szépségszalon látogatása után. Régebben a dohány, a világosbarna, a tejcsokoládé, a piros, a narancs színeit vettem észre, nem is emlékszem, hogy más árnyalatokat hívnak. A lényeg az, hogy szinte ugyanolyan színűek, mint a csomagoláson. Természetesen jobb, ha világos és festetlen hajra alkalmazzák. Mindazonáltal, ha a haj már festett bármilyen festékkel, a szín egyenetlen lehet, és nem ugyanaz, mint amit szeretnénk. A csomagoláson lévő gyártó azt is elmondja, hogy ha két héttel nem telt el a hajszálnyílás vagy a haj megvilágítása, akkor jobb, ha nem használja a balzsamot, mivel egyszerűen nem veszik el, vagy az egyenetlen színezés következik be. A közelmúltban ismét megvettem a kedvenc három színt: dohány, világosbarna és tejcsokoládé. Ezek a színek nagyon megtakarítottak azokban a pillanatokban, amikor a haj nem eléggé kifinomult ahhoz, hogy fehérvé váljon. Természetesen, ha elvégzi a második világítási eljárást, elveszítheti a haját, vagy nagyon károsíthatja azt, hiszen a következő világítás és az előző között legalább két-három hónap kell eltelnie, aztán valahogy természetesebb és gyönyörűebb árnyalatot kell adnia a hajának, mint egy csirke a fejen. Ahogy most kiderült, velem. A végeket fényesítették és szinte fehérvé váltak, és a haj gyökerei és közepe sárgásvörösek voltak. Tény, hogy az undorító szín Annak ellenére, hogy jó szalonban voltam, és 5000 rubelt adtam nekem. Ezt a balzsamot azonnal felemeltem a hajamre, és törölközővel szorítottam, és tartottam, ahogyan 30 percig kell lennie. A gyártó jelzi, hogy az árnyalat mélységét az expozíciós idő csökkentésével állíthatja be. Ez azt jelenti, hogy a balzsammal 10 vagy 20 percig ülhet, és az árnyék kevésbé lesz telített és kevésbé fényes. Kísérleteket végeztem, és ha a balzsamot szinte száraz hajra alkalmazzuk, enyhén nedves és tartsd azt 40 percig vagy egy óráig, az eredmény jobb lesz, és a balzsam túlságosan jól fog kerülni, nem úgy, mint amit az ajánlott 30 percig tartott volna. Egyébként a balzsamokat összekeverhetjük egymással. Körülbelül szemmel tudom becsülni, hogy milyen színt akarok tenni, és adjunk hozzá megfelelő arányokat a tálhoz. Még különböző típusú árnyalatú balzsamokat is kevertem, ez az Estelle-ből asszony egy ilyen ezüst árnyalatú. Az eredmény is érdekes volt. Csak azt tudom mondani, hogy az egyetlen hideg árnyalat a felállásban világosbarna. Úgy értem, hogy világos szőke, ezt hívják. Egy sötét szőke és gesztenye és minden más árnyalat piros vagy piros a kompozícióban, vagyis közelebb vannak a csokoládé színéhez, de nem hamu-szőke. Általában keverem a dohány és a tejcsokoládé árnyalatait. Vagy ha közepes szőke akarsz kapni, akkor világos szőke és sötét szőke színeket keverhetsz egyenlő arányban. A balzsam elég gyorsan lemosódik, a gyártó azt jelzi, hogy a hajra legfeljebb 8 öblítésre támaszkodik. Ez tényleg igaz, de tekintettel arra, hogy minden nap vagy minden nap megmossa a haját, akkor egy hét vagy két óra alatt teljesen elfelejti, hogy valamiféle árnyékot kapott a haján. Nagyon érdekes, ha a haj minden színét leöblítjük minden mosással, világosabb, de egy új és érdekes árnyék. Mivel a balzsamot egyenletesen mossuk, a szín a lehető legtermészetesebb. Természetesen a balzsamot minden bizonnyal megvásárlásra ajánljuk, mivel az ára 2-szer olcsóbb, mint egy többé-kevésbé normál színezésnél, és akár kétszer is használható közepes hosszúságú hajra. Egy rövid haj esetében általában a csomag egynegyede elég, ha enyhén nedvesen alkalmazzák. A balzsamnak nincs hátránya, mivel ez a legjobb megoldás a Vitex Belita számára, és valójában az összes árnyalati balzsam között. Tonika szörnyű összetételével nem állt mellette.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A tompa hajra A haj fénye A tonizálás A hajszín színe A festéshez

Már három csövet használtam, és többet rendelek. Két hónapon át tartó rendszeres használat után a balayazh szinte teljesen kiszáradt (19 tonna) sárgulása, és még a lágy, még nem túlzottan hajszálak is. Elegáns eszköz, de a pénzért - teljes öröm.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A ragyogás hiányában

Nos, itt van, és ott szürke haja van, ami sokat meglepett, nem vártam ilyen balzsamot. Jól tartja, nem ruházza meg a zsírt, a kalap-párna, nem károsítja a hajat, még javul - az én szárazságom, alkalmazása után lágyabbak lettek, jobbak.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A tompa hajra A haj fénye A tonizálás A hajszín színe A festéshez

Személy szerint tetszett a balzsam: jól alakul, a haj fényes és puha. Nem találtam semmilyen hátrányt

Megerősítem a tulajdonságokat:
A haj ragyogásához Tonizálás A hajszín színe

A 2-es és 15-ös árnyalatokat vettem a sárgaság semlegesítésére. A hajam alapvetően nehezen festhető, de nem szükséges várni a balzsam színváltozásainak súlyos változásától.

Sárgaság kissé korrigált, de összességében a helyén), de! haj balzsam után - puha, fényes, mintha nem színezném őket, de helyreállítottam)

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogás nélkül A tompa hajért A haj fénye

Ó, ez a szenzációs hajbalzsam!
Első alkalommal úgy döntöttem, hogy az új évet megelőzően próbáltam tesztelni, hogy a hajhoz kissé világosabb árnyalatot adjak. Mivel abban az időben a hajam kissé alacsonyabb volt, mint a vállam, a cső térfogata kétszer elég volt nekem.
Azonnal szeretném megosztani a saját tapasztalataimból származó alkalmazás bonyolultságát.

Alkalmazás előtt meg kell mosni a hajat, lehetőleg kétszer (az első alkalommal, hogy leöblítsük a szennyeződést és a port a hajból, másodszor -, hogy a haj hasznos anyagokat kapjon sampont használva)
Miután a haj kiszáradt, balzsamot alkalmazunk, ajánlatos egy olyan balzsamot alkalmazni, amely nem szennyeződik a szennyeződésre, csak ne felejtsük el a kesztyűt (sajnos nem tartoznak ide).
Ügyeljen arra, hogy a csomagoláson feltüntetett balzsam időt tartsa fenn, ebben az esetben - minél nagyobb a háború, annál jobb és hatékonyabb lesz a kimenet. 50 percig tartom, majd meleg vízzel leöblítem (amíg a víz teljesen átlátszó).
Felhívom a figyelmet arra, hogy ennek a balzsamnak az összetételét elemezve nagyszámú olajat (shea, szervek) figyeltem meg, ami miatt a haj nemcsak szép árnyalatot kap, hanem zavarba kerül, lágy, telített és jól ápoltnak tűnik.

A 06-os és 08-as árnyalatokat használtam, a hajom arany-orosz árnyalatú volt, és a balzsam használata után egy gyönyörű hideg alátétet szereztek. Továbbá a használat után a haj nagyon lágy és bizalmas volt.
Az árnyék a haj mosási gyakoriságától függően tart a hajon, átlagosan 8-10 év mosásra van szükségem.
Ügyeljen arra, hogy javasoljuk, hogy használja!

http://beloris.ru/item/balzam-ottenochniy-dvolos

Bielita Vitex COLOR LUX FELÜLVIZSGÁLAT / FELÜLVIZSGÁLAT / Árnyalatos balzsamok ÁTTEKINTÉSE

Leírás:

A „COLOR LUX” árnyékoló balzsam egy szelíd és hatékony eszköz a divatos hajszín elérésére: a színező pigmentek nem károsítják a hajszerkezetet, jól megőrzik a hajszálak kutikula skálája; a természetes olajok a hajszerkezetet alkotják. Olívaolaj - táplálja, helyreállítja és simítja a hajhártyát. Shea vaj - védi a hajszínt és fokozza a fényességet, meghosszabbítja a színtelítettséget.

A hajszín fényessége - egyetlen hajfestési eljárás után - a haj struktúrájának javítása - az olajbogyó és a karitikus olajoknak köszönhetően a balzsamokban Nem irritálja a fejbőrt festés közben - az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt. A hajszín károsodása nélkül 4-6-szor egyenletesen mossa le a színárnyalatot, így nem lesz éles határ a festett és festetlen haj között, kifejezett „felnőtt” hatás nélkül. gyökerek „Lehetővé teszi, hogy növelje az időt közötti foltok ellenálló tinták - simítással a határok között, a színes haj és újból kinőtt területeken, visszatérve a fényerőt a színe. Valódi költségmegtakarítás - nem kell további kondicionálót vagy hajkondicionálót vásárolni a hajápolás befejezéséhez.

Használati módszer:

viseljen kesztyűt, takarja le a vállát egy törülközővel. Óvatosan, próbáljon meg nem esni az arc és a nyak bőrére, alkalmazzon egy balzsamot az előmosott és szárított hajra, a teljes hosszúságra. Az egységes szín eléréséhez fésülje be a haját. Áztassa 30 percet. Alaposan öblítse le a haját vízzel, amíg tiszta.

Hozzávalók:

víz, cetearil-alkohol, etoxidiglikol, cetrimónium-klorid, propilénglikol, shea vaj (shea), olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfüm (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid), metil-, cellulóz-, citromsav, illatszerkészítmény, hidroklorid HC kék 2, 4-hidroxi-propil-amino-3-nitro-fenol, N, N-bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin, diszpergált lila 1, diszpergált fekete 9

Térfogat: 100ml

Gyártó: Bielita (Fehéroroszország)

A hajam leírása:
Természetesen szőke vagyok, de a nyüzsgő nyári nap miatt a szép hamu színe valami sárgássá válik, így a felülvizsgálat idején sok évig szép arcot viselek. Először kiemelték, majd nem ammóniás festékekre váltottam (egységes színt akartam). A fejbőr érzékeny, így csak bezamichnye! ha valami rosszul megy, a haj kiesik, mint őrült. De 2012 júliusában. Elhatároztam, hogy elég lenne a festésre pénzt pazarolni, ami maximum 2-3 hétig elég volt, és a haj minősége évek óta zaklatott! A szín növelése mellett felmerült a probléma - mi a helyzet a színnel? A Belita-Viteks Color Lux árnyalati hajbalzsamra felhívta a figyelmet. elfogadható áron, jó volumenben, a gyártó csábító szavaiban, és természetesen más lányok véleményeiben, akiknek többsége nagyon elégedett volt az eredménnyel.

Kezdetben vettem egy 15-ös Platinum hangot, majd egy héttel később 20 Beige-t is.

A vascső fogkrémnek tűnik, rendszeres sapka.

A konzisztencia tökéletes - nem folyik, könnyen alkalmazható, gyorsan lemosódik a hajból. Kellemes illat.

Az egyik tonizálás fél csövet (50 ml) vesz fel.

A gyártó azt javasolja, hogy a balzsamot mosott, törülközőszárított hajra 30 percig alkalmazza. Csak ezt tettem: balzsamot nedves hajra festett kefével, tetejére egy kalapot és háztartási munkát végeztem. 30 perc múlva lemosni. Íme, mi történt a végén:

fotó 12/19/12

Aztán megpróbáltam kísérletezni)).
Nem lehet egyenletesen alkalmazni nedves hajra balzsamot, úgyhogy úgy döntöttem, hogy 30 percig alkalmazom mosás előtt - a hajom is túlságosan protonálódott.
Ez történt. észre a kék-zöld farkát:

fotó 12/23/12

Én már nem kísérleteztem, és nem ajánlom neked.

Ami a tonizálás utáni hatást illeti - amikor a balzsamot a hajból mossa, úgy érzi, hogy a folyékony selyem kezében van! de miután a haj száraz volt, a mágia eltűnik!

Szeretném megjegyezni, hogy NEM SZÜKSÉGES EZT A BALM-ot különböző színekhez, mert a különböző károsodások és a különböző színek miatt egyes területeken a tonizálás nem egyenletes, a tippek a legjobbak (a haj legkönnyebb része), továbbá a felnőtt hajból az átmenet színes, így észrevehető, nem simított.

Általában nem mondhatom, hogy a színárnyalat rossz, egy kicsit csillog a sárgaság, de ez nem csodaszer a „ellenség” elleni harcban. Én magam is felfedeztem a csodálatos Kallos sampont, amit már régóta megtakarítottam, de megálltam a többi kísérletet.

A "Bézs" hangja nem merte felhelyezni az összes hajat, csak tónusú frufru - nem tetszett a hatás!

Ha még mindig úgy dönt, hogy megvásárol, akkor nem fog sokat elveszteni elfogadható áron (jelenleg körülbelül 55 UAH).

http://innakeils.blogspot.com/2016/06/bielita-color-lux.html

Kísérletezés hajjal. Visszajelzés a színárnyalat-balzsamról Belita-Vitex Color Lux.

Üdvözlet!
Tegnapelőtt festette a haját árnyalattal Balita-Vitex Color Lux hajbalzsammal, tónusú 08 tejcsokoládéval.
Azt tanácsolták, hogy odafigyeljek erre a termékre ott az SM nyílt terében, számos sikertelen frizurával kapcsolatos hozzászólásom volt (https://www.stranamam.ru/post/8495884/))) Már fodrászkodtam, de mégis Újra növekszem a hajat))) Az utolsó beállítás után, két hónappal telt el, úgy döntöttem, hogy még nem érek hozzá a hosszúsághoz, de itt az ideje, hogy kivágjuk a frufru. De a sikertelen kísérletek után ezt a kérdést vetem fel, mert ismét félek a romlástól))))

Árnyékoló balzsam, nagyon jó, mert ez a sorozat sok véleményt készített harmadik fél webhelyeiről, esetemben teljesen megerősítették. A haj, amit a gyártó ígért, színezett, hogy megfeleljen, gondoskodó hatás is jelen van, és a balzsam négy-öt alkalommal teljesen lemosódik. Ha valaki érdekli az adott árnyalatra vonatkozó véleményeket, akkor könnyen megtalálhatja őket a Yandex (otzovik, irekkomends) segítségével. Az áttekintésekből megértettem, hogy óvatosabbnak kell lennie a sötét árnyalatokkal, mivel nem lehet hosszú ideig lemosni.

A nedves (enyhén szárított) és tiszta hajra egy balzsamot tettem, majd egy kalapra és egy törülközőre helyeztem. 30 percig nem tartotta az ajánlást, de valahol 1:20 körül, majd hajbalzsamot alkalmazott és alaposan mosott. De mielőtt hajszálpróbát végezne, elkerülje a kiszámíthatatlan színes eredményeket))))
A hajam barna, gesztenye és fehér zárral van csiszolva. A képen 2-3-4, a festés után a haj, sőt, a gesztenye szálak (a belitával történő színezéskor) már nem voltak olyan fényesek.

A fotó-5-6-7 haj színezett árnyalatbalzsam 08 (tejcsokoládé), nagyon tetszett. Egy cső körülbelül egyharmada elment a hosszúságomra, körülbelül száz rubel költsége.

Korábban megvettem a 06-os szőrzetet, a hajom is színes volt, az árnyék hasonló volt a natív hajszínemhez. De, mint a haj natív árnyékában, nem igazán szerettem magam, valahogy unalmas és sápadt. A kapott árnyalatok hasonlítanak a dobozokon ábrázolt árnyalatokra, bár féltem, hogy pirosra mennek, mert a hajamban piros pigment van.

Ezért ajánlom ezt a balzsamot olyan kísérletekhez, amelyeket annyira szeretünk, és akkor szenvedünk, ha nem teljesülnek az elvárások))) Jelenleg csak pozitív érzelmek vannak.

http://www.stranamam.ru/post/8872221/

Tónus balzsamok Estel, Belita, Color lux, Tonic, Concept, L'Oreal, Capus. Legjobbak

Gyakran könnyű megváltoztatni a hajszínt anélkül, hogy károsítaná őket, könnyű, ha árnyalási balzsamot használ. A boltok széles választékot kínálnak a professzionális márkáktól a költségvetési lehetőségekhez, sokszínű színpalettával.

Mi a színárnyalat-balzsam

A színárnyalat-balzsamok a legkedveltebbek a többi színezőanyag között. Ezek gondoskodó összetevőket és nem tartós festékeket tartalmaznak. Használatukkor a színpigment nem jut be a hajszerkezetbe, hanem csak kívülről borítja be. Ez magyarázza az ilyen festés instabilitását - ez néhány hétig, maximum egy hónapig tart.

A haj színárnyalata (a paletta lehetővé teszi a világos, sötét, szokatlan színek kiválasztását) a haj két színben színezhető. A sötét haj tulajdonosai nem fogják sikeresen megváltoztatni a hajszínét. De a balzsam elrejtheti a szürke hajat, és nemes árnyalatot ad a hajnak.

Előnyök és hátrányok

Minden kozmetikai terméknek előnyei és hátrányai vannak. A színezett balzsam esetében az egyik fogyasztó számára az erény hátrányos lehet a másik számára.

Színtartomány

A szelíd festés eszközei gazdag palettával rendelkeznek.

Néhány gyártó csak klasszikus, minden színárnyalattal rendelkezik:

 • meleg blondok;
 • hideg blondok;
 • világosbarna árnyalatú, meleg és hideg;
 • méz, arany, élénkvörös;
 • vörös változatok;
 • sötét szilva vagy kékfekete;
 • gesztenye, sötét gesztenye;
 • fekete.

Színárnyalat hajra (a gyártók részének palettája is szokatlan színeket tartalmaz), lehetővé teszi a tényleges, divatos képek létrehozását.

Ezek lehetnek:

 • rózsaszín;
 • őszibarack;
 • türkiz;
 • aqua szín;
 • lila;
 • lila;
 • zöld.

Hogyan válasszuk ki a színárnyalat-balzsamot

A színárnyalat kiválasztásakor a következő szabályokat kell követni:

 • A balzsam által végzett gondoskodó funkciókra kell összpontosítania - megszabadulni a törékeny hajtól, hasított végektől, a fej túlzott zsírtartalmától, szürke hajtól.
 • Ha a hajat festették, akkor a színhez illeszkedő balzsamot tudsz felvenni.
 • Fontos szabály - egy árnyalati balzsam segítségével nem lesz lehetőség a haj könnyítésére. Barna és barna hajú nők választhatnak a telítettebb és sötétebb árnyalatok közül - padlizsán, szilva, kávé, mokka, csokoládé, különböző lehetőségek a sötét gesztenye és réz, piros. Ezek a színek az eredetitől függően finom árnyalatot és fényt adnak, vagy telítettebb hangot adnak.
 • A tonikus szín kiválasztásánál érdemes megjegyezni, hogy a haj sötétebb vagy világosabb lesz, mint a 2-3 hang.
 • A szőke lányoknak emlékezniük kell arra, hogy a hajfestékeik fényesebbek. Ha nincs szükség a kép drasztikus megváltoztatására, figyelmet kell fordítani a bézs, a méz, a karamell színekre. Előfordulhat, hogy a fehérített hajok arany árnyalatai sárgaságra és hamisságra mennek - hogy zöldes árnyalatot meglepjen. Ezért a festett szőkenek először konzultálnia kell egy fodrászral, mielőtt kiválasztaná a színárnyalatot.
 • A szőke hajú lányok világos színek közül választhatnak, amelyek fokozzák a természetes színt, vagy finom árnyalatúak és ragyogóak, és világosabb árnyalatokból.
 • Annak érdekében, hogy az árnyékolás pontosan illeszkedjen, meg kell találni a gyártó utasításait a színezőszer csomagolására, milyen típusú hajra tervezték - szürke, világos, sötét, világos.
 • Ha egy árnyalatos balzsamot vásárol a szaküzletekben, kérjen katalógustáblázatot az árnyalatok megoszlásával, a hozzátartozó hajszálak szerint. Ez leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot.

Hogyan használjuk a színezés haját

A színezett balzsam használatára vonatkozó szabályok egyszerűek:

 1. A festés előtt a sampont csak samponnal kell mosni. Klímaberendezések és gondoskodó balzsamok, hajmaszkok nem szükségesek.
 2. Áztassa a hajat egy törülközővel. Fontos, hogy nedvesek maradjanak, de a víz leállt tőlük.
 3. Hajfesték ecsettel használjon balzsamot a hajra. Jobb, ha elkezdjük a nyakból. Fontos, hogy a haj összetétele egyenletesen oszlik el a gyökerektől a csúcsokig.
 4. A következő lépés egy speciális polietilén kupak felhelyezése a fejre a festéshez.
 5. Az árnyalási balzsam utasításai azt mutatják, hogy mennyi ideig kell tartani a terméket a hajon. Az eljárás átlagosan legfeljebb 25-35 percet vesz igénybe.
 6. Öblítse át a színárnyalatot a meleg vízhez. Elfogadhatatlan, hogy a sampont vagy a gyógynövénytöréseket használjuk.
 7. Fontos, hogy a pigmentet teljesen megmossuk a hajból, különben a maradék termék a ruhákat vagy az ágyneműt fogja meg. Tiszta folyó víz jelzi, hogy a tonik teljesen lemosódott.

Nem számít, mennyire egyszerű volt a színezőanyagok használata, és ebben a folyamatban vannak árnyalatok:

 • Tehát annak érdekében, hogy csökkentsük a fényerőt a kapott árnyalatban, meg kell mosni a haját samponnal.
 • Annak érdekében, hogy a csomagoláson feltüntetett szín kissé könnyebb legyen, a balzsamhoz hozzáadhat egy kis kondicionálót a hajhoz vagy a balzsamhoz.
 • Egy kevésbé fényes színt is kaphat, ha a haj színét 10 perccel rövidíti.
 • És ha több színezett vagy sötét frizurát szeretne festeni, akkor a festési időt 15 perccel meghosszabbíthatja.
 • A sárgás színből a szőrszálakat eltávolíthatja a sárgaságból. A fej mosásakor eléggé hozzá kell adni az ápolási terméket.

Keverjük össze a színárnyalat-balzsamot a palettánál a leginkább hasonló hamuval, hogy megszabaduljon a sárgaságtól

 • Érdemes megjegyezni, hogy még akkor is, ha kedveli a szelíd festés eredményeként kapott árnyalatot, nem kell a hajfestékkel festékkel színezni. Szükséges, hogy a balzsam teljesen leöblítse a hajat, ellenkező esetben az ellenanyag felhasználásának eredménye kiszámíthatatlan.
 • Sikertelen festés esetén a tonik vízből és samponból ki lehet mosni a hajból, egyes márkák is elkészíthetik a feloldáshoz szükséges termékeket.
 • Színárnyalók híres márkákból

  A szaküzletekben és a közönséges szupermarketekben a színárnyalatok nagy választéka található. Ezek nemcsak az árban, hanem a tartós festésben is különböznek.

  Legnépszerűbb márkák:

  Estel

  Az Estel árnyalati balzsamok több sorban kaphatók. Népszerű a „Solo Ton”. A termék összetétele keratinnal, UV-szűrőkkel, olajokkal van gazdagítva. Nem hajszárítja a hajat, erősíti a szerkezetüket.

  A tisztított árnyalatok palettája a következőket tartalmazza:

  • hamuszürke;
  • hamu ezüst;
  • poláris;
  • gyöngy;
  • bézs.

  Sötét hajszín esetén megfelelő:

  Sötét szőke, arany-réz hajra a következő színeket használhatja:

  • Arany dió.
  • Karamell és méz.
  • Fahéj.
  • Cognac.
  • Réz piros.

  Szürke hajfestéshez:

  A balzsam felhasználható a festett haj fényerejének és telítettségének fenntartására, valamint a korábban nem festett tonizálásra.

  Az árnyék 6 mosás után teljesen eltűnik a hajból.

  Belita "Color lux"

  Az ottenochny hajbalzsamot („Color lux” palettát - 24 színt) a Belita márka gyártja.

  A paletta 3 csoportra osztható:

  • festetlen hajra;
  • szürke hajra;
  • fehérített hajra.

  Az első 18 árnyalatot tartalmaz:

  • A barna változatai meleg gesztenye, gesztenye, dió barna, tejcsokoládé, barna-arany, dohány, barna burgund, sötét csokoládé.
  • Réz, barna réz - fahéj, karamell, pálinka, réz-orosz.
  • Finom színek - világosbarna, homok, sárgabarack.
  • Vörös-mahagóni, érett cseresznye, mahagóni variánsai.

  A szürke haja a következő színekkel színezhető:

  A fehérített haj illeszkedése:

  A szerszám nemcsak a hajat tónusítja, hanem az is érdekli, erősíti a szerkezetet, ragyog. Összetételében kímélő festékeket, olajokat - olívaolajat, kifogást. A haj színe túlélni fogja a fej 6 mosását.

  Ez a haj kezdeti állapotától függ. A tisztított árnyalatokon hosszabb ideig maradnak, és a nem festetteken gyorsabban lemosják és hangsúlyozzák a természetes árnyalatot. A balzsam rendszeres használatával ugyanabban az árnyékban az eredmény minden alkalommal ellenállóbb lesz.

  A haj festésekor pontosan kövesse az utasításokat. Fontos annak biztosítása, hogy a készítmény ne essen az arc vagy a nyak bőrére, mivel nehéz lesz mosni. A gyártó nem alkalmaz kesztyűt és ecsetet a balzsamra.

  Ár: 150 dörzsölje.

  tonik

  Egy másik költségvetés opció tint balzsam - "Tonic". A színtartomány sokféle árnyalattal rendelkezik. Könnyen megtalálható és nyugodt klasszikus opció festetlen hajra és fényes - sokkoló kép érdekében. A balzsam sorában vannak eszközök a szürke haj festésére és a fehérített haj tonizálására.

  A klasszikus vonalon festetlen hajra a következő árnyalatok találhatók:

  • Sötét - grafit fekete, fekete, keserű csokoládé.
  • Barna - csokoládé, mokka, eszpresszó, cappuccino, aranygesztenye, fahéj.
  • Szőke - klasszikus szőke, sötét orosz, világos szőke.

  A szokatlan árnyalatok palettája a következőket tartalmazza:

  • Piros-gazdag cseresznye, mahagóni, bordó, mahagóni, vörös borostyán, kubai rumba árnyalatai.
  • Vörösek - indiai nyár, arany dió, piros.
  • Kék-lila - írisz, vad szilva és mások.

  A szürke haja a következő árnyalatokat festheti:

  • platina;
  • rózsaszín és füstös;
  • gyöngyház rózsaszín;
  • gyöngyház.

  A fehérített vagy melirovannyh hajhoz a következő színeket alkalmazzuk:

  • füstös topáz;
  • amethiszt
  • hideg vanília;
  • hamuszürke;
  • creme brulee;
  • hamu gyöngy

  A "Tonic" nemcsak a hajat festi, hanem törődik velük is.

  A balzsam összetétele a színpigmenteken kívül:

  • Lenmagolaj. Hidratálja és táplálja a hajat, így erősebbé és fényesebbé teszi.
  • Méhviasz. Megvédi a fejbőrt, erősíti a hajszerkezetet, tömíti a mérlegeket, simábbá teszi a hajat.

  Haj, színezett "Tonika", tartsa árnyékban 4-5 mosás. A szín egyenletesen lemosódik. A balzsam árnyék tartós használata hosszabb.

  Ár: 130 dörzsölje.

  koncepció

  A „Concept” árnyalati balzsamok alkalmasak a már festett haj színének megőrzésére, a sárgás vagy fehérített haj eltávolítására, valamint a szürke haj vagy természetes haj színezésére. Minden sor gazdag palettával rendelkezik.

  A koncepció balzsamok megakadályozzák a haj törését és táplálják őket.

  Gondozó komponensek:

  • Ricinusolaj. Hidratálják a hajat.
  • Méhviasz. Megerősíti a haját, megakadályozza a törékenységet és az osztott végeket.
  • Vitaminok. Meg kell erősíteni a hajat.

  Ahhoz, hogy megszabaduljon a fehérített haj sárgaságától és tonizálásától, az „Északi sarki szőke” vonal alkalmas lesz. A puha akció nemes hideg árnyalatot biztosít a hajnak.

  A "Fresh Up" vonal alkalmas a korábban festett haj színének megőrzésére vagy természetes árnyalat alakítására. A színárnyalatban a világos szőke, szőke, a sötét csokoládé, a fekete. A Fresh Up Brown termékek sötét hajfestékekhez alkalmasak. A Subline "Fresh Up for Fair Hair" hangsúlyozza a világosbarna szín szépségét.

  Meleg, vörös árnyalatok támogatják a balzsamokat - „Concept Profy Touch”. Tónusúak és visszanyerték a gyökereiket, még akkor is, ha sötétek.

  A márka balzsamjai 3 ellenállási szintet jelenthetnek:

  • 0 - gyorsan elmosódott. 2-3-szor samponozás után.
  • 1 - színmegőrzésre alkalmas. A rezisztensebb festés. Mosás után 4-6 alkalommal mossuk le.
  • 2 - félig ellenálló színezőanyagok, amelyek helyettesíthetik a hajfestéket. Körülbelül egy hónapig fogják tartani a haját, az árnyék rendszeres frissítése mellett.
  • 3 - rezisztens termék, összehasonlítható a hajfestékkel.

  Fontos! A szürke haj elrejtéséhez nagyfokú ellenállású balzsamokat kell kiválasztani, árnyékban, a lehető legközelebb a természetes hajszínhez. A fehérített hajhoz megfelelő termékek, amelyek ellenállóképessége - 0,1, sötét esetén - 2.3.

  Ár: 350 dörzsölje.

  Loreal

  A L'Oreal Paris különféle termékeket készít szelíd hajfestéshez. A balzsamok alkalmasak a már színezett haj árnyékának megőrzésére vagy természetes tonizálásra.

  A "Chroma Care" vonal sokszínű palettával rendelkezik. Ebben természetes színek és fényes, szokatlan. Az "Iris" hang a tisztítás után semlegesíti a sárgaságot. Ahhoz, hogy a fény és a szőke haj fényes fényt adjon, az "Arany" hangot ad.

  Ahhoz, hogy az árnyék sötétebbé váljon a sötét hajon, segít a "Meleg gesztenye" ​​vagy "Hideg gesztenye" ​​árnyalataiban. A vöröses vagy réz ragyogású hajok számára a "Copper" árnyékot fejlesztették ki. "Mahagóni", "Red" árnyalatok jól néz ki a sötét hajon, gazdag színt adva nekik.

  Az ebből a sorból származó balzsamok sárgabarackmagolajat tartalmaznak, táplálják és hidratálják a hajat, és képesek szürke hajra festeni.

  A L'Oreal márka újdonsága a Colorista Washout tint balzsam. Két hétig fog tartani a hajon, és szokatlan élénk színeket ad nekik.

  A paletta 3 csoportra oszlik. Az első kettő alkalmas könnyű vagy fehérített hajra, a harmadik - sötétre, mint a fehérített hajra, nagyon gazdag és világos színű, ami hosszabb, mint a gyártó által bejelentett két hét.

  Pasztell árnyalatok szőke hajra:

  Fényes árnyalatok egy tisztességes hajhoz:

  Világos árnyalatok sötét hajra.

  A „Colorists” világos színek sötét hajra való használatához szükség van az előzetes tisztázásra. Az eredmény intenzitása az expozíció időpontjától függ - 15 perc múlva a balzsam nyugodt árnyalatot és 30 perc expozíciót ad a hajnak - világosabb és telítettebb. Minél rövidebb idő alatt a terméket alkalmazzák a hajra, annál gyorsabban mossa le.

  Ár "Colorista Washout" - 450 rubel, "Chroma Care" - 870 rubel.

  Kapus

  A "Life Colour" márka "Kapous" színárnyalatos balzsamok, amelyek alkalmasak a színezett haj színének megőrzésére, megszabadulva a tisztázott sárgaságtól. A festéknek köszönhetően a hajának köszönhetően mélyebb árnyalatot kap.

  A balzsam UV szűrőket, olyan komponenseket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a statikus elektromosság megjelenését a hajon, táplálják és erősítik őket.

  A palettán "Life Color" 6 árnyalat:

  • Sand. Könnyű vagy fehérített hajra alkalmas.
  • Brown. A festett haj gazdagabb árnyalatú lesz. Alkalmas sötét szőke és barna haj tonizálására.
  • Réz. Bővítse a vörös árnyalatok élettartamát. A festetlen, szőke haj fényes vörös színű, sötét réz-árnyalatú.
  • Padlizsán. A haj sötét árnyalatú vagy fekete vagy lila színezésű.
  • Gránátalma. A festetlen barna hajon előnyös lesz, gazdag, sötétvörös árnyalatú, festett fekete és sötét gesztenye.
  • Lila. Alkalmas sötét és szőke hajra. Az utóbbi világosabb és telítettebb hangot ad.

  A „Kapous” árnyalat-balzsamok akár 7-szer sampont tartanak a hajon.

  Ár: 450 dörzsölje.

  Ellenjavallatok a tonikok használatára

  A színárnyalatos balzsamok gyengéd formula ellenére számos ellenjavallattal rendelkeznek. Először is ez a haj kezdeti állapotának köszönhető.

  Ne használja a tonikokat, ha:

  • A haj több mint 50% -a szürke. A kompozíció nem képes teljesen elrejteni a szürke hajat.
  • A henna vagy a basma színe színes. A balzsam nem fog fogni, vagy a festés egyenetlen lesz.
  • Engedélyezett perm. A színezés eredménye kiszámíthatatlan, és a kapott szín jelentősen eltér a gyártó által megadott színtől.
  • Haj festett ammónia tartalommal. Ugyanúgy, mint a kémiai hullám esetében, az eredmény valószínűleg sikertelen lesz.

  Az utolsó tétel nem vonatkozik a professzionális márkák balzsamaira, ami megnöveli a tartós festést.

  Hol vásároljon árnyalati balzsamot?

  A színes balzsam (melynek palettája lehetővé teszi a kísérletezését) a professzionális hajápoló szerekkel (Concept, Kapous) vásárolható. Ebben az esetben a táblázat-könyvtár látható, amely megkönnyíti a kiválasztást.

  Sok szupermarketek polcain megtalálhatók a hajápolási termékek polcain népszerű márkájú színező balzsamok (Tonic, L'Oréal, Color lux), amelyek közül néhány a katalógusokhoz csatolható.

  A kozmetikumok és a hozzájuk kapcsolódó termékek értékesítő lánc üzleteiben árnyalati balzsamok is megtalálhatók. Ebben az esetben az eladók tanácsadói segíthetnek a kiválasztásban.

  A gyártók vagy az online áruházak hivatalos honlapjain az instabil festésre szolgáló termékek széles skálája is bemutatásra kerül. A webhelyeken gyakran szokatlan árnyalatokat talál, amelyek nem mindig elérhetők az offline üzletekben.

  A színezőanyagok kiválasztásakor fontos, hogy gondosan tanulmányozzák a csomagoláson szereplő gyártók ajánlásait. Ez megakadályozza a sikertelen festést, és segít kiválasztani a haj típusának megfelelő balzsamot.

  Növényi eredetű színezékek

  A hajszínt növényi színezékek segítségével változtathatja meg. A legnépszerűbbek a henna és a basma. Ezen túlmenően ezeknek a természetes színezékeknek a segítségével erősítheti a hajat és fokozhatja növekedését.

  A henna alkalmas abban az esetben, ha rézből árnyékot kell kapnia mézvörösre. Basma festett haj fekete, sötét gesztenye színben. E színezékek különböző arányban keveredve arany-gesztenye árnyalatokat kaphat.

  Fontos megjegyezni, hogy mind a henna, mind a basma tartós színezést biztosít, és a hajfesték vagy a tonik csak akkor használható, ha teljesen kiöblítik a hajból.

  • Adj egy arany árnyalatot a világos és szőke haj, használhatsz egy hagymás héjat. A fél liter vízhez 200 g héj szükséges. A keveréket főzzük, majd további 40 percig forraljuk. A maradékot lehűtöttük és pácoltan szűrtük, 30-45 percig kell a hajra felhordani, majd vízzel öblíteni.
  • Lehetőség van a szőke haj fényességének és fényességének hozzáadására, vagy 2-3-os hangszínnel könnyíteni őket kamilla főzéssel. 50 g szárított kamilla 0,5 liter forró vizet kell önteni, 45 percig hagyni. Kezelje a hajat hűtött húsleveszel, 40-50 percig törölje le a fejét, majd öblítse le.
  • A haját mézzel és citrommal könnyítheti. Szükséges a gyümölcslében, fél citromból kifeszítve, egy evőkanál mézzel, mindent alaposan összekeverünk. A keveréket 2-3 órán át felvisszük a hajra. A fejre speciális, színezésre alkalmas sapkát kell viselni, és törölközővel kell csomagolni. Az idő után mossa le a kompozíciót a hajból. Az észrevehető eredmények eléréséhez több hasonló eljárást kell végrehajtania.
  • Adj szőke hajat egy ashy színárnyalat, ami segít a féltékenységnek. A serpenyőben tegyen egy font féltékeny, öntsünk egy liter hideg vizet, forraljuk fel és forraljuk fel, hogy csökkentsék a folyadék mennyiségét. A serpenyőben a kezdeti térfogat ¼-nek kell maradnia.

  Fontos megjegyezni, hogy a természetes színezékek alkalmasak a hajra, amelyet korábban nem kémiai vegyületekkel festettek, kivéve a hennát és a basmát.

  Vélemények

  A professzionális márkák tonális balzsamainak áttekintése pozitív. Sok lány használja őket a színes haj színének fenntartására vagy a fehérített sárgaság megszüntetésére.

  Az alacsony költségű tonikok a gazdag paletta miatt népszerűek. De néha egyenetlenül színezhetik a hajukat. A "Colorista Washout" balzsamról sok pozitív vélemény, de vannak negatívak is.

  A szerszámot ki lehet mosni, megváltoztatva az eredeti árnyalatot vagy rossz hajszálakat. Az összes árnyalati balzsam lányának fő előnye nem károsítja a haj állapotát.

  Cikk tervezése: Mila Fridan

  Videó a tónusú hajbalzsamokról

  Hogyan festjük fel a haját Tonic árnyalatbalzsammal:

  http://ladysdream.ru/ottenochnye-balzamy-dlya-volos.html