logo

Hair Forum.com

hajhullás kezelés

 • Fórumok listája ‹Talk.‹ Minoxidil
 • A betűméret módosítása
 • Nyomtatáshoz
 • GYIK
 • galéria
 • bejegyzés
 • belépés

Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

karambyl 2018. március 10. 9:22

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Proxolod 2018. március 11. 2:30

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Proxolod 2018. március 11. 02:32

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Télen 2018. március 30. 09:32

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Aleks1977 2018. április 13., 16:58

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

MrElit 2018. április 15. 22:32

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Tulantus 2018. július 18., 14:08

Valahol olvastam, hogy az asztmából lehetne az enyém. Elkezdtem megragadni az enyém használatát, és miután hideg voltam. A hideg telt el, és a köhögés egy hétig maradt.
Kirklandból az idén 5% volt, minden rendben volt.

Kainból
reggel 5% + 0,1% adenozin
És 5% -os adenozin este. Minden rendben volt.

De miután elkezdtem min
Reggel elfogadom a legmagasabb, 5% + adenozint 0,1% -os adenozint
Minimum 10% + azelaik este görgővel.

Egy köhögés kezdődött, majd 2 napig beteg volt.

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Ryslan2080 2018. aug. 15:45

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

shaxtep, 2018. aug. 16., 20:35

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

sentencia 2018. augusztus 16. 23:54

Nincs értelme növelni a koncentrációt. Érdemes leállítani a minoxidilt. Az olyan gyógyszerekre való áttérés, mint a dutu / fin, nagyon kétes döntés. Még ezek a tabletták sem garantálnak kielégítő eredményeket. Keveset veszít egy dute / fin. Bray fej vagy transzplantációs / hajrendszer / trichopigmentáció. Ezek a leginkább normál lehetőségek jelenleg.

http://www.volosy.com/forum/viewtopic.php?p=160356

Minoxidil értékelések

A minoxidilt kipróbált kopaszodó emberek számának mintegy 85 százaléka megerősítette a gyógyszer hatékonyságát. Minoxidillal végzett hosszú távú kezelés esetén a hajhullás lelassult. Az alopecia helyén a haj elkezdett bolyhos hajra nőni, ami végül sötétebb lett, egyre nehezebbé vált, terminálvá vált. A megkérdezettek 15% -ának kétségei voltak a gyógyszer hatékonyságával kapcsolatban. Miért nem segített mindenki a minoxidil? Az igazságot a elégedetlenek véleménye alapján keresjük.

Minoxidil: felülvizsgálatok és következtetések

Vaszilij: 45 éves, menedzser

Két évvel ezelőtt kémiai égést kaptam a fejbőrön. Átadott kezelés. A jobb oldalon, a korona közelében egy heg tűnt fel, amely nem nőtt fel a hajjal. Úgy döntöttem, hogy minoxidilt használok. A pleshinyut naponta kétszer fél éven át elfojtottam - az eredmény nulla.

Következtetések: A fizikai sérülésből eredő alopecia, ebben az esetben egy kémiai égés, nem kezelhető Minoxidillel. A cicatricialis alopeciában irreverzibilis károsodás következik be olyan tüszőknél, amelyek már nem képesek haj előállítására. Hegszövet kialakulása esetén a fejbőrön csak a sebészeti kezelés javíthatja a helyzetet.

Victor: 53 éves, taxisofőr

32-kor kezdett kopaszodni. Először nem figyelt rá. Amikor a feleségem néhány évvel ezelőtt elkezdett összezúzni a kopasz fejemre, úgy döntött, hogy cselekszem. Megtanultam, hogy van egy jogorvoslat a minoxidil kopaszságra. Én azonnal vettem 6 palackot. Naponta kétszer vagy háromszor minoxidilt használtam. Kopasz folt. A fejen irritáció volt. Egy másik válás.

Következtetések: Victor a kopaszság természetéből adódóan androgenetikus alopeciában szenved. Az ilyen kopaszság kezelésének egyik módja a drogterápia. A minoxidil hatásos az androgenetikus alopecia kezelésében a gyógyszer időben történő alkalmazása esetén. Ha a hajhígítás időtartama a parietális, frontális területeken több mint 5-7 év, és a veszteség jelentős, a gyógyszer hatékonysága csökkenhet. A Viktor helyzetében az észrevehető hajhígítás és a kezelés kezdete közötti időszak körülbelül 19 év volt. Ez alatt az idő alatt a tüszők szája, valószínűleg a kötőszövetet borította. Ebben az esetben a minoxidillel történő gyógyszeres kezelés értelmetlen, mert a tüszők elvesztették a haj, beleértve a vellus termelését is.

Kiegészítés: a fejbőr irritációja lehet a gyógyszer túladagolásának tünete. A minoxidilt naponta kétszer nem szabad bevenni.

Maria: 27 éves, tervező

Mindig megpróbálok vigyázni magamra: nem dohányzom, táplálkozom, sportolok, kozmetikushoz megyek. Most már csak el tudod képzelni, mennyire megdöbbentem, amikor észrevettem, hogy kopasz voltam. A haj az egész fejből esett. Egy barátjának tanácsára kezdte a DualGen Plus használatát. Mint a haj kezdett kiesni kevesebbet, de a hátán és az arcán világos pelyhes volt. Horror. A készítményt eldobta, eltávolította, a haj még mindig emelkedik. Nem tudom, mit tegyek. Súgó.

Következtetések: mivel Mary haja a feje fölé esett, ez a diffúz alopecia kialakulását jelzi. Az ilyen típusú kopaszsággal történő gyors haj helyreállításához a minoxidillel rendelkező gyógyszereket használhatja. De először el kell távolítania a kopaszság okát. A lány életmódja alapján a diffúz alopecia kialakulásának oka a szigorú étrendnek megfelelően rejtőzik. Talán a fontos elemek hiánya a test megzavarásához és ennek következtében a hajfejlődési ciklus meghibásodásához vezetett.

Nemkívánatos testszőrzet keletkezett Mariában a gyógyszer használata miatt, nem ajánlott nőknek. A DualGen Plus férfiaknak csak intenzív hajhullás esetén használhatók. A nők esetében a következő minoxidillel rendelkező termékek használhatók: Rogaine Női krém (naponta kétszer alkalmazott, 1 ml) vagy ROGAINE Hair Regrowth kezelési hab (naponta egyszer). A diffúz alopecia mellett lehetőség van a minoxidil-tartalmú szerek vételének késleltetésére a haj vitaminokra való összpontosításával, például a NuHair Hair Regrowth, regeneráló maszkok és samponok.

Valerij: 30 év, könyvelő

Kezdte vékonyodni a hajra. Miután elmentem az interneten, úgy döntöttem, hogy három üveg Kirkland Minoxidilt rendelek. Gyorsan szállították. Kezdte használni a következő napot. Nem volt mindig ideje, hogy reggel kenetet kóstoljon, de este nem hagyta ki. Egy palack saját kérésére kölcsönözte barátjának. 2,5 hónap elteltével nincs eredmény - elhagyott. Elnézést a kiadott pénzért.

Következtetések: ebben az esetben a pénzt valóban elvesztették, mert Valery könnyedén megközelítette a kezelést. Először: Kirkland Minoxidil krémet naponta kétszer kell alkalmazni: reggel és este. Másodszor: az első eredmények a Minoxidil használatából származnak, a legtöbb alany észlelte a gyógyszer három hónapos használatát.

Michael: 26, ügyvéd

Az orvos előírta a kezelést - az előírt krém Rogaine Extra erősséget. Egy barátja jó áron értékesítette a gyógyszert. Ezért úgy döntöttem, hogy megveszem rózsát. A gyógyszert azonnal 9 hónapig szerezte. Sokat vásároltam, mert a trichológus azt mondta, hogy a kezelés 7-9 hónapig tart. Rendszeresen alkalmazzák. Nincs változás. Az eredmény: 7200 rubel - a szélre.

Következtetések: veszélyes a drogok vásárlása barátoktól, nem pedig megbízható üzletekben, mint például a minoxid.ru. Különösen figyelmeztetni kell, ha a gyógyszer ára túl alacsony - mint az említett esetben. Az eredeti Rogaine Extra erősítő krém 800 rubelt nem tud fizetni. Ezért Michael szerencsés volt, hogy kilenc hónap múlva nem észlelt változásokat a gyanús eszközök használatával. Mihail, mint jogi diplomával rendelkező személy, meg kellett volna értenie, hogy a gyógyszer megvásárlásának előfeltétele nem csábító ár, hanem minőségi tanúsítvány.

Veronica: 40 éves, titkár

Észrevettem, hogy a szőrzet a központi szétválasztás közelében eltűnt valahol. Az orvos a gyógyszert 2% -os minoxidillal írta fel. Egy hónapos kezelés után a haj kezdett csak önteni. Feladtam. Jobb, ha a kopasz foltot középen fedjük le, mintha teljesen haj nélkül maradnánk.

Következtetések: vagy a Veronica nem figyelte figyelmesen a szakembert, vagy az orvos elfelejtette elmondani a nőnek, hogy a minoxidil használatának kezdetén sok beteg fokozott hajhullást tapasztal. Nem kell aggódnia. A haj fő része telogen. Mindenesetre három hónapon belül elhagyják tartózkodási helyüket. A minoxidil csak hozzájárul a follikulusok telogen-stádiumból az aktív növekedés fázisába történő átmenetéhez.

Nikolai: 39 éves, kis üzletember

Használt hab Rogaine hab. Megkötött kopaszság. Egy évig a temechka felborult kopasz foltja, a homlokán kopasz foltok szinte eltűntek. Befejezte a kurzust. Nem volt időm örülni, hogy a negyven negyvenes haj, mint az ifjúságában, mint egy kopaszság, újra elkezdett nyögni. Mi van

Következtetések: könnyen meghatározható, hogy milyen típusú kopaszsággal rendelkezik a Nikolai androgenetikus alopeciája, amely a dihidrotesztoszteron hormon hatása miatt alakul ki. A minoxidil aktiválja a hajnövekedést, de nem képes a betegség okának kiküszöbölésére, mivel a gén szintjén végződik. A drogterápia befejezése után az androgenetikus alopecia kezelésében az aktív nemi hormon hatása alatt álló haj eredeti állapotába lebomlik. Csak a hajátültetés örökre megmentheti a gén kopaszságát.

Általános következtetés

A minoxidil a két klinikai vizsgálaton átesett kopaszság kezelésére szolgáló két hatékony OTC gyógyszer. De csak a minoxidil, amelynek hatékonysága tudományosan bizonyított, férfiak és nők számára is alkalmas. A minoxidil eszközök hatékonyságának biztosítása érdekében helyesen kell használni őket, és nem szabad elhamarkodott következtetéseket tenni.

Figyelem: vigyázzon a hamisítványokra és kövesse a szakértők ajánlásait.

http://minoxid.ru/articles/minoxidil-otzivi/

beszélgetések

Eredmények a MINOXIDYL használata után! - HEAD, kopaszság

856 bejegyzés

Itt az eredményeket az összes srác osztja meg, akiknek problémái vannak a fejbőrrel: kopaszság, alopecia, spagetti és így tovább!

Ossza meg fotóit, eredményeit, hagyjon megjegyzéseket az érzésekről, elvárásokról és természetesen az eredményekről, hagyja, hogy a srácok értékeljék!

1) Ez NEM DINGE. És száraz bőr, ne keverjük össze. Ha dörzsölöm az izvidku-t a fejeden, akkor nem fogod a korpásodni?
Samponra nincs szükség, hanem a bőr hidratálására.

2) A homlokról és nem a homlokról. Nagy különbség van! Amint azt gyakran láthatjuk, a férfi egyén kezdenek kopaszulni a homlokáról, és az utolsóra, és idővel húzódik, ha nincs haj a fején, amikor kiszállt, aztán 5-8 év után (minden egyénileg). A tüsző elkezdi túlburjánzni a bőrt, és már minden van, csak a műtét segít.

Ezt bizonyítják azok a kliensek, akik nem nagyon ritkák a felső és a kopasz homlokuk, akik Minoxot vittek a probléma megoldására az egész fejen, valamint alkalmanként a szakállra (közvetlenül a fejre és a táblára). Ennek eredményeként #BORODA - zarasla, # Makushka - zarasla, # LOB - bármelyikben))

Nagyon gyakran az az oka, hogy egy személy egyszerűen késlelteti a problémáját, majd túl késővé válik (még az angol nyelvű utasításoknál is), hogy nem szükséges használni, ha a kopasz fejed 5-10 évig fut a napsugarakra.

Általában azok, akik túl lusta olvasni, csak ne húzza meg! Soha! És akkor minden helyzetben van))

És ennek az oka 1 000 000 ok lehet, gyakran az emberek azt írják, hogy mindent teljesen helyesen csinálnak. És az írás megkezdődik, nem tette, rosszul tette, és így tovább.

http://vk.com/topic-100191889_35059242

Minoxidil - forradalmi eszköz a hajhullás elleni küzdelemben

A haj elvesztése és elvékonyodása meglehetősen gyakori probléma a férfiak és a nők számára. Ma már számos gyógyszert fejlesztettek ki kezelésére, hatékonyak és nem annyira. Az egyik legnépszerűbb és pozitívan bizonyított a Minoxidil. Hogyan működik ez az eszköz, és milyen eredményeket várhatunk belőle?

Mi a Minoxidil?

A minoxidil egy értágító a belső és külső használatra. Tabletták és oldat formájában kapható, amelyet hajhoz használnak. Külsőleg az oldat tiszta folyadék az alkohol illatával, amely az alkalmazás után 10-15 perc elteltével eltűnik. Az oldat-palackot néha pipettázó kupakkal vagy szórófejjel szállítjuk permetező palackkal. Egyes gyártók eszközöket biztosítanak a források elosztására és dörzsölésére.

A megoldás összetétele:

A gyártótól függően a kompozíció kissé eltérhet. Kezdetben a gyógyszert csak a magas vérnyomás kezelésére használták, de hamarosan észrevették a mellékhatást - fokozott hajnövekedést, sűrűségük és mennyiségük növekedését. A kutatás után az eszközt aktívan alkalmazták különböző fajok alopeciájának kezelésére. A hajra kifejtett minoxidil az androgén alopeciával is hatékonyan kezel.

A kopaszodás kezdeti szakaszának kezelésében lehetőség van arra, hogy helyreállítsák az összes hajat, különösen elhanyagolt esetekben az izzók némelyike ​​nem ébred fel, de a pozitív eredmény még mindig ott lesz, és még ha a haj sem vastagabb, akkor minden bizonnyal abbahagyja a hígítást.

Rendszeres használat esetén a minoxidil stimuláló hatást fejt ki a szőrtüszőkre, és aktívabb működésre készteti őket. 3-4 hónap elteltével az alvó izzók felébrednek, és a hajnövekedés szemmel látható. A minoxidil használatának megszűnése után a növekedés ideiglenes lelassulása és még leállítása is lehetséges, de 2-3 hónapos pihenés után a szőrtüszők kezdik a normál munkát.

Milyen típusú minoxidil létezik?

A minoxidilt önálló eszközként vagy különféle gyógyszerek részeként alkalmazzák az alopecia kezelésére. Külföldön ezt az eszközt Regeinnek nevezik (az egyik gyártó tiszteletére), vannak különböző analógok is. A generikus gyógyszerek legnagyobb termelője minoxidil kirkland. A különbség a különböző vállalatok gyógyszerei között a hatóanyag költségében és koncentrációjában. Például, a Minoxidil Kirkland olcsóbb, mint egy hasonló Regein, de csak egy 5% -os koncentrációjú oldat keletkezik, ami nem mindenki számára alkalmas. Milyen típusú minoxidil van?

Minoxidil 2%

Minoxidil 2% - női gyengén koncentrált változata a gyógyszer

Ez a megoldás leggyengébb változata, és a nők számára készült. Úgy véljük, hogy a Minoxidil 2 nem képes kezelni a hím alopeciát, mivel a hatóanyag koncentrációja túl alacsony. A csomagoláson megjelölik a Womens. De a minoxidil összetétele és utasításai 2% -os koncentrációban nem különböznek más fajoktól, ezért férfiak használhatják. Például enyhe kopaszsággal vagy a kezelés utáni eredmény fenntartásával. A sok csomagoláson való jelölés félrevezető, de a különbség a doboz koncentrációjában, színében és néha a női változatban hosszúkás hegy van a termék hosszú hajjal történő permetezésére.

Minoxidil 5%

A Minoxidil 5 nagyszerű választás a hajhullás kezdeti szakaszában lévő férfiak számára.

A Minoxidil 5 az eszköz legmegfelelőbb és leggyakoribb változata. Nem csoda, hogy a Kirkland vállalat pontosan e koncentráció termelését korlátozta. A 2% -os eszközök gyakran gyengék, és nem adják meg a kívánt eredményt, és 15% túl sok. Néha egyes cégek utasításai szerint az 5% -os megoldás csak férfiak számára használható. A nők azonban továbbra is aktívan használják ezt a koncentrációt, és nem panaszkodnak az eredményre.

A minoxidil felszívódik a szervezetben, így a nők feleslegesen nem használhatnak nagy koncentrációt. Ez felesleges helyeken, például bajuszon vagy szakállon indíthatja a haj növekedését.

Minoxidil 15%

Minoxidil 15 - erős hatóanyag-koncentrációjú oldat; csak extrém alopecia esetén alkalmazható

Ezt az eszközt kizárólag férfi alopecia kezelésére használják. Egy ilyen koncentráció hátrányosan befolyásolhatja a női testet. Ezenkívül a Minoxidil 15-et csak akkor kezdik használni, ha az 5% -os oldat nem eredményezett teljes eredményt a kurzus befejezése után, vagy ha nem fejezik ki megfelelően. Azonnal elkezdeni a kezelést olyan nagy koncentrációjú gyógyszerrel, amely nem éri meg.

Minoxidil: használati utasítás

A minoxidil-oldatot csak külsőleg alkalmazzák. Az első eredmény megjelenése előtt legalább 2-3 hónapnyi helyes és állandó használatnak kell eltelnie.

A monoxid használata:

 1. A termék használata előtt tudnia kell, hogy közvetlenül a bőrre kerül. A haj nem kell kennie.
 1. 1-2 ml-t egy sor ujjbillentyűvel dörzsölnek a problémás területekre néhány másodpercig.
 2. Nem kell öblíteni. Ha a haját meg akarja mosni, akkor a Minoxidil alkalmazása után néhány órát kell várnia, hogy a gyógyszer felszívódjon.
 1. A minoxidilt naponta kétszer alkalmazzák, 12 órás szünetben 4-6 hónapig, hogy stabil eredményt érjünk el.
 1. Az eljárást követően alaposan mosson kezet. Ne érintse meg a test többi részét ujjaival, hogy ne provokálja a haj növekedését.
 1. Az oldatot csak száraz bőrre kell alkalmazni. Ha a fej izzadás vagy nedves az esőben, akkor a szerszám használatával meg kell várnia, és szárítsa meg a haját.

Ha a bőr károsodik, égési sérülések (beleértve a leégést is), kopás, irritáció, akkor a minoxidil nem használható.

Esténként a minoxidilt előnyösen lefekvés előtt 2 órával kell alkalmazni, hogy felszívódhasson. Ellenkező esetben a párnára, ágyneműre, majd az arc és a test bőrére esik. Nem kombinálhatja a minoxidil alkalmazását más terápiás és kozmetikai termékek alkalmazásával. Ezek gátolhatják a gyógyszer hatását vagy növelhetik az abszorpciót, ami lelassítja a gyógyulási folyamatot, vagy kellemetlen mellékhatásokat okozhat.

Mi a teendő, ha elfelejtette alkalmazni a gyógyszert 1-2 alkalommal? Folytassa a kezelést a szokásos módon. Ne próbálja kompenzálni a gyakoribb vagy bőséges alkalmazást. De néhány nap eltörlése lassíthatja a kezelést, vagy elutasíthatja az összes korábbi erőfeszítést. Ne hagyja abba a kezelést, amíg fenntartható eredményt nem ér.

A Minoxidil alkalmazásának lehetséges mellékhatásai

A minoxidil lehetséges mellékhatásai:

 1. Néha az eszköz használata viszketést, szárazságot és bőrirritációt okoz. Leggyakrabban ez magas koncentrációjú eszköz használata esetén történik. Az érzékeny bőrű embereknek ajánlott a kezelés megkezdése 2% -os oldattal.
 1. Hajnövekedés a test különböző részein. Gyakran okozza a gyógyszer pontatlan felhasználását és a kezével, arcával való érintkezését. Ez a mellékhatás a kezelés leállítása után eltűnik.
 1. A minoxidil felszívódása befolyásolhatja a szív-érrendszert, és duzzanatot, nyomásesést és szívdobogást okozhat. Ez azonban rendkívül ritka, és csak azoknál az embereknél, akik túlérzékenyek a minoxidillel szemben.
 1. Allergiás reakció. Nagyon ritkán fordul elő, de ha megnyilvánul, érdemes visszautasítani ezt a gyógyszert.

Közvetlenül a minoxidil kezdetét követően a hajhullás növekedése észlelhető. Ez a test normális reakciója, megszabadul a gyenge és beteg hajtól, hogy egészséges legyen.

A minoxidilben nem történt súlyos és életveszélyes mellékhatás. Kisebb bőrproblémák ritkán okozzák a kezelés megszakítását. Néha kiütések, irritáció és egyéb bőr megnyilvánulások fordulnak elő a parókák viselése miatt. Korábban a szerszámot szigorúan tiltották a terhesség és szoptatás ideje alatt használni, de ma erről a véleményről van szó.

Hol vásároljon minoxidilt? A gyógyszer ára

A leggyakrabban feltett kérdések a minoxidil megvásárlása és ára. Megvásárolhatja a gyógyszert a gyógyszertárban. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor számos gyógyszeripari vállalat rendelésre szállít. A gyógyszert online gyógyszertárakban és boltokban is megvásárolhatja. A minoxidil ára a gyártótól és a kibocsátás formájától függ.

Vásárláskor gondosan olvassa el az eszközt. Néha a Minoxidil samponok, balzsamok és krémek értékesítésével. Nem alkalmasak hajhullás kezelésére és az eredmény megelőzésére vagy javítására.

Moszkvában a Kirkland cég 5% -át minoxidil 500 rubel áron lehet megvásárolni. 60 ml palackonként. Kijevben, minoxidil 5% -a vállalat költségei 200 hrivnya. A vállalati alapok mintegy 2-szer drágábbak. Mivel a gyógyszeres kezelés hosszú, sok vállalat több palackot értékesít. Az ömlesztett vásárlások az alapok akár 30% -át is megtakaríthatják.

Minoxidil: az alapok felhasználásának áttekintése

Az egyszerűség és a könnyű használat, a hatékonyság és a rendelkezésre állás gyorsan népszerűvé tette a kábítószert. Mind a nők, mind a férfiak aktívan használják. A minoxidil számos pozitív véleménye reméli a haj visszatérését.

Elena, 28 éves

A második gyermek megszületése után a haj kezdett kiesni, azt hittem, abbahagyom a szoptatást, és minden rendben lesz. De nem volt ott, még a szoptatás megszűnése után sem változott a helyzet. Különböző gyógyszerészeti és népi maszkok, testápoló szerek és kekszek nem segítettek, valamilyen fórumon megtanultam a Minoxidilt. Kezdetben a hajam még jobban összezsugorodott, még féltem, de akkor minden visszaállt a normálisra, egy fiatal fluff megjelent. Csak 8 hónapig használta a szerszámot.

Maxim 34 éves

Minoxidil megvett egy feleséget, azt mondta, hogy nagyon hatékony és segít. Azt is elmondta, hogy lehetetlen megállítani a kezelést, rosszabbodhat. Először is féltem attól, hogy elfelejtem elszennyezni a gyógyszert. De aztán megszoktam, tedd fel, amikor fogom fogni fogtam. A haj körülbelül 3 hónap alatt kezdett növekedni, de nem szüntettem meg a minoxidil használatát, és körülbelül hat hónapig kezeltem, majd nyaralni mentem, és otthon elfelejtettem. Azt hittem, hogy a haj ismét elesik, de úgy tűnik, hogy eddig semmi. Az egyik probléma - amikor a fogaim kefére megyek, valami hiányzik.

Alekszej, 41 éves

Hogy őszinte legyek, a hajhullás kezelésére nem is gondoltam. Természetesen először ideges voltam, de aztán átmentem az ismerősömre, és eszembe jutott, hogy sokan kopaszodó hajjal és semmivel nem mennek. Úgy döntött, hogy egy rövid frizurát készít. Az interneten történő keresés során mit kell cserélni a fürtökkel, úgy döntöttem, hogy elolvastam a hajhullást. Szóval megtudtam a minoxidilről. Szeretem az előnyöket, hogy nem zsíros, és nem kell lemosni. Szennyezett, és szükség szerint elment, még aludni is, még a munkához is. By the way, a hajam nagyon gyorsan nőtt, és az első eredményt 2 hónap alatt láttam.

Antonina, 35 éves

A minoxidil egyáltalán nem segített nekem. Elvesztette a pénzt a szélre és hiába vesztett időt. Nem tudom az okot, nagynéném, aki segítette a hajhullást. Kevesebb, mint 5 hónapot használtam, és a hajam továbbra is összeomlott. És nem több, nem kevesebb. Minden ugyanolyan hullámhosszon történt, mint most. Először is gondoltam, hogy hamisítványt vettem. De a legvalószínűbb, hogy a kábítószer csak nem felel meg nekem, és meg kell találnom egy másik jogorvoslatot.

Andrey, 39 éves

A minoxidil valójában segít, már gondolkodtam egy transzplantációra, mert nem hittem az ilyen alapokba. Mindannyiunknak problémája volt a hím hiányában a hím vonalban, és nem ment át. De csak az apám kezdett kopaszodni 40-ben, és sokkal korábban. De most észrevehetően fiatalabb vagyok. Őszintén használtam a minoxidilt naponta kétszer 7 hónapig, és soha nem felejtettem el róla. Szükség esetén ismét megismételjük a kezelést.

A minoxidil egy klinikailag bizonyított hatékonyságú gyógyszer. Ezt az Egyesült Államok Gyógyszerészeti Minisztériuma és a Termékek Minőségellenőrzése jóváhagyta. A rendszeres és szakszerű alkalmazás 95% -ában segít a hajhullás megállításában és megerősítésében. A hosszú távú és szilárd eredmény eléréséhez legalább 6 hónapig kell kezelni.

http://zdorov-volos.ru/ukreplenie-volos/minoksidil-2-5-15-otzyivyi-tsena-instruktsiya.html

A hajhullás elhárítása Kirkland Minoxidil 5% - vélemények

Negatív vélemények

A rossz dolog az, hogy a Minoxidil csak valójában segít, azaz, amikor alkalmazzák. Miközben az eredmény elfojtódik, amint a leesés ismét megállt. Szeretnék valamit tartós hatással.

Előnyök:

hátrányai:

Az epikus hajhullás több mint egy évig tartott. Megpróbáltatásai már részletesen ismertetésre kerültek a visszahívásban

a távozásról. Nehéz megmondani, hogy most meglepődhet-e a gyorsulás, a hasznos népi receptek, a dörzsölés, a vitaminok és más, egzotikusabb módok (például egy gőzfürdő a fürdőben vagy egy Kuznetsov applikátor) tekintetében. Mindent megpróbáltam.

Természetesen, aki ismeri a hasonló problémát és eljutott a Minoxidil értékeléséhez, már tudják, hogy ez az utolsó lehetőség. További és komolyabb készítmények egyszerűen nem állnak rendelkezésre. A bizonyítékokon alapuló gyógyászatban.

Még mindig nem feküdtem a hangulatban, és nem dörzsölte meg a fejem tetején a megölett szúnyogot Dr. Popov tanácsa szerint (ez a jó fickó, aki meggyógyítja az uborkát az uborkával, és ne szakítsa le őket az ágyról). Igen, itt van egy másik a plazma bőr emelésére.

Valójában a Kirkland eszközről. Miért hoztam azonnal a férfiak 5% -át, a nők 2% -át? A válasz banális - a gyógyszertárakban egyszerűen nincs más koncentráció. Őszintén utazott minden ponton 3 km-es körzeten belül, és felhívtam a többieket a városban.

Mivel nem volt más választás, úgy döntöttem: ha van ilyen hatás, akkor a 2% -ot az interneten rendelem. De nem értek el.

A palack kicsi, de költséghatékony. A kényelem érdekében van egy pipetta a kupakban. Egy alkalmazásnál csak egy adagot kell bevennie, és mindent meg kell őrölnie.

Az első alkalommal nehézségek merültek fel ezzel, de aztán alkalmazkodtak. A folyadék pontos eloszlásának rendje, hogy elég legyen a teljes problémás felületre, a következő:

egyenletesen kell elhelyezni az elválasztást, mintha egy cikk-cakkot rajzolna. Így a folyadék tehetetlenséggel lefelé mozog, és könnyen megragadhatja azt, ami elválik. Miután a Minoxidilt belsejéből a hajra helyeztük, és alulról tenyerünket helyezzük el, és ujjainkkal könnyű masszázst csinálunk. Ez a módszer egyébként is hatásos, ha más anyagokat dörzsöl, ami áramlik és bejuthat a szemébe. Mint a bors vodka.

Nem tudom, hogyan különbözik a Kirkland Minox másoktól, de a vélemények alapján olcsóbb. Nem volt lehetőségem ellenőrizni és összehasonlítani.

A gyógyszereknek nincs szúrós szaguk, kevés alkoholt adnak ki, mint például köhögés vagy más gyógyszer. Átlátszó, nem szennyező.

A készítmény a hatóanyagon kívül alkoholt, vizet és propilénglikolt is tartalmaz.

Sok szabad információ áll rendelkezésre, hogy az anyag hatékonyságát tudományosan bizonyították, az orvosok által jóváhagyott, több tonna pozitív értékelés. A szakállas extrémok a "Timati és az MS Doni" típusaihoz tartoznak. A hírnév általában magas, és nem az emberekből származik, mint a dörzsölés

Fitolizin vagy hagyma.

Szabványos ajánlások, naponta kétszer alkalmazzák és hagyják megszáradni. Ne mossa le a haját azonnal, a szerszámot be kell szívni.

Nem alkalmazható, ha nincs AHA diagnózisa. És pontosan ez az 5% -os megoldás, hogy a gyártó tiltja a nőket, megmagyarázhatatlan veszteség okaival, ha 18 éven aluli vagy látható bőrkárosodást okoz.

Megszakítottam az első pontot. Nem volt más választás.

Nem tudom, hogy ez befolyásolta-e ezt a tényezőt, de a Minoxidil nem felel meg nekem. Az első alkalmazás stoikusan elviselte, bár fél óra múlva már észrevehető viszketést éreztem. A hajban nincsenek sebek, az alkoholos oldatok (bors vodka) normálisan tolerálhatók. És akkor legalább sírj.

Mind a második, mind a harmadik és a negyedik alkalommal szenvedtem. Égő érzés, kellemetlen érzés volt, meg akartam karcolni magam, bár nem láttam semmilyen látható vörösséget. Alig vártam fél napot a hajam mosásához. A lélegzettel még az antihestamin látta, csak azért, hogy ellenálljon és segítsen.

Nyilvánvaló, hogy a hatásnak nem kellett várnia. Ahhoz, hogy a kábítószer működjön, folyamatosan alkalmazza azt, és az eredmények várhatóan legkorábban 4 hónap után lesznek láthatóak. Eközben a szinkronizálás még nem tapasztalt.

Nincs erõm, hogy elviseljem a bõr ilyen irritációját. Az önéletrajzom - a Minoxidil dörzsölés nem alkalmas mindenki számára. Legyen óvatos, forduljon orvoshoz, tesztelje a használat előtt! Fotó trichogram nélkül nincs értelme egyáltalán dörzsölni!

Felajánlották, hogy hab formájában próbálják ki, alkohol nélkül. De valami, amit most erősen kétlem.

Előnyök:

hátrányai:

Félrevezető. Csalás.

A férjem ezt az eszközt másfél évig használta. Szavaiból írok, és magam is látom az eredményt. Ez az eredmény hiánya. A használat idején a kopaszság nem volt erős, de csak alig észrevehető volt. A kopaszság megállítása érdekében, és ezt a gyógyszert megvásárolták. A másfél év alatt, amikor alkalmazta, nem történt javulás, csak az illúzió, hogy a haj erősebbé és vastagabbá vált. És ez az illúzió azzal a ténnyel érhető el, hogy ez azt jelenti, hogy az alkalmazás után a hajon a lepedék formájában marad, ami növeli a haj vizuális vastagságát. Amint abbahagyja a szerszám elfojtását, abban a pillanatban minden olyan lesz, mint az. Sőt, az új haj nem nő belőle, de ez az eszköz nem akadályozza a hajhullást. A haj kiesett és kiesett. Általában, a pénz dobott a szél, és nem kicsi. Valaki azt állíthatja, hogy hamisítottunk. De nem! A terméket az USA-ból az eBay-ből vásárolták, és az objektivitás minden jeleit ellenőrzik.
És itt olvashatsz egy hasonló indiai termékről szóló véleményemet.
https://otzovik.com/review_5207449.html

Előnyök:

hátrányai:

ár, hosszú használat

Mindenki szépnek néz ki. De mindenkinek megvan a saját szépségmintája. Néhány ember álmodik a kopaszság hiányáról, mások a divat után egy vastag szakállat akarnak. Mindkettő, hacsak természetesen nem hiszi a gyártó reklámozását és ígéreteit, Kirkland Minoxidil haj helyreállítása segíthet.
A kis buborékokban értékesítik sok pénzt. És ha kényelmesen akarja használni, akkor külön kell fizetnie egy speciális sapka formájában.
Teljesen az angol nyelvű információ a csomagoláson.
A palack nem túl nagy, és könnyen illeszkedik a kezedbe.
A haj helyreállítására szolgáló eszközök Kirkland Minoxidil elsősorban a minoxidilin oldat. Ez az anyag nemcsak a hajnövekedést serkenti, hanem megakadályozza a régi / gyenge szőr kiesését. Ismét a gyártó szerint. A készítmény tartalmaz többek között vizet és etil-alkoholt. Ilyen a zeneszerző.
A szerszám felébreszti a nyugvó hajhagymákat és megteremti a feltételeket a növekedésükhöz.
Véleményem szerint az eszköz indokolatlanul drága. Különösen figyelembe véve, hogy hány buborék szükséges a hatás eléréséhez. Javasoljuk, hogy a gyógyszert 6-9 hónapig használja. A hónapban 6 palacknyi pénzt hagy el. Egy üveg ára 900 rubel.
A Kirkland Minoxidil haj helyreállítása nagyon egyszerű. A masszírozó mozdulatokkal száraz bőrre alkalmazzák ezt a helyet, ez a hely nem pár órán át nedvesíthető. A használat első hatása az, hogy ne várjon legkorábban, mint egy hónapos használat után.
Véleményem szerint az embereket egyszerűen pénzzel hígítják, miközben az egészséget robbantják. De a bátyám másképp gondolkodik, és másfél hónapig használja ezt az eszközt. És tudod, van némi hatás. A növényzetnek az arcán való teljesen nélkülözés nélkül (lefelé nem tekinthető), a növényzet kezdett megjelenni (bár ritka, mint a farok alatt lévő kecske).
Teljes benyomás.
Annak ellenére, hogy a használat bizonyos hatása van, rendkívül ellenzem az ilyen növekedési stimulánsok használatát. Ezért az ilyen eszközöket ellenségeskedjék.
Köszönöm a figyelmet! Minden jó vásárlás!

És nem segített nekem. Talán tévedt. Nos, nincsenek kopasz foltjaim, de hamarosan. Általában hígított haj, úgy nézek ki, mint egy öregember. Mit tud még kipróbálni, ki ismeri a szálat?

Egy másik válás! Megjegyzéseket írna, majd a moder nem hagyja ki, mert. És mit kell költeni egyfajta kenőcsre, ami olyan, mint egy halott tölcsér. Jobb, ha a hajhullást gyógynövényekkel kezeljük, majd több előny lesz. Röviden, ezt az eszközt hosszú 3 hónapig használtam. És gondolj semmire! Nem adtak hozzá egyetlen hajat, kopasz foltokat, és a fejen maradtak. Ez valami rémület. Lehet-e bolondozni, mint ez a kopasz? Ez alatt az idő alatt magamnak is választottam volna egy normális eszközt, és nem ezt a szart. Általában ne vásároljon. És van egy rosszabb szaga. És a következetesség szörnyű. Néhány hátrány. Kár, lehetetlen visszaadni... hogy maguk is elkenődjenek vele.

Semleges vélemények

Az Egyesült Államokból származó minoxidil Kirkland eredeti minoxidil valóban segít megbirkózni a kopaszsággal

Előnyök:

Eredeti gyógyszer az USA-ból

hátrányai:

Irritációt okozhat.

A szülés után észrevette, hogy a fésű állandóan eltömődött a hajjal. Elmentem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy ez egy gyakori jelenség, amely az anyagcsere változásaihoz kapcsolódik. Azt tanácsolta, hogy szenvedjen és ideiglenesen használja a Minoxidilt. Azt mondta, hogy minden rendben lesz, de most a megoldás segít az új szőrszálak növekedésében.

Előnyök:

Kényelmes és szinte nincs ellenjavallat

hátrányai:

Óvatosnak kell lenned, és még a szakáll is nő

A Kirkland cég termékeivel 2017-ben találkozott, megtudta, hogy a szakállot Minoxidil segítségével lehet termeszteni. Egy kis googling, megtudtam, hogy Kirkland a minoxidil legnépszerűbb márka. Általában, találtam egy eladót a városomban, megvettem.

Az utasítások szerint naponta kétszer, reggel és este 1 ml-re kell alkalmazni, az első hónapban nem volt sok felhasználás. A fej gyakran fájt, és az impulzus megnövekedett. A második hónapban az első eredmények már elindultak - az arcán megjelent a pelyhek, nem volt határ az örömre, a bolyhosodás megkezdődött, az alkohol erősen megszárította a bőrt. Fél év elteltével az arcokat és az állát vékony fekete szőrszálakkal borították. További 3 hónapot felkent, hogy megszüntesse a hatást és dobta. Most 3 hónapig minoxidil nélkül, szakáll a helyén.

Az orosz társaik olvassák az internetes véleményeket, egyáltalán nem bíznak meg bizalmat, jobb, ha egy külföldi gyártót egy kicsit drágábbra vinnünk, mint az olcsó, és vigyünk magunkat.

Előnyök:

Hatékony, viszonylag olcsó. Kényelmes pipettázás

hátrányai:

A korpásodás két héttel - egy hónap használat után - előfordulhat. Folyamatos használat szükséges

20 éves koromban szembesültem az androgén alopecia problémájával, észrevettem, hogy a hajok láthatóan vékonyodtak a templomok területén. Úgy döntöttem, hogy megkérdőjelezem a genetikát és használom a Minoxidilt.
A gyógyszertárakban olyan termékeket láthat, mint az Alerana vagy a Generolon. Generolon nem bízott bennem a bizalomban, de Aleran túlságosan drága volt (900r 60 ml-re). A minoxidil "Kirkland Signature" eladója.
Elkezdtem egy tanfolyamot három hónapig.
A márkás pipettát külön-külön megrendeltem, hiszen csak 6 hónapos tanfolyam esetén ingyenes. Használhatsz valamit, például egy fecskendőt.
Az orosz Alerana permet formájában jelenik meg, amit nem a legmegfelelőbb alkalmazási módnak tartok. Mivel a minoxidil egy része nem éri el a gyökereket és a hajon marad.
A pipetta nagyon kényelmes és könnyen csavarható. Hallottam, hogy nemcsak Kirkland Minoxidil cége számára alkalmas.
A korsó a tárolási körülményeket mutatja (20-25 fok). Származási ország - Izrael és ajánlások angolul való használatra.
Ami a használat hatékonyságát illeti, egy hónap múlva észrevettem az új haj megjelenését, és kettő után észrevehetően nagyobb lettek. Természetesen a tanfolyamnak legalább 6 hónapnak kell lennie, de az első két hónapban a hatás jó. Talán azért, mert 20 éves vagyok. Hallottam, hogy minél korábban kezded használni a minoxidilt, annál hatékonyabban működik.
És mégis, egy hónapos használat után kezdett megjelenni a minoxidilből származó korpásodás. Ne keverje össze a szokásos korpásodással. Az a tény, hogy a krém 5% -os minoxidilből áll, a fennmaradó 95% pedig etanol és propilénglikol. Így kezdődik a propilénglikol, amikor megszárad.
Talán ez csak a márka számára különleges. Annak érdekében, hogy a korpásodás kisebb legyen, mossa le a fejét melegebb vízzel (38-39 fok), majd az összes propilénglikolt jól lemosni.
Általában rendeljen minoxidilt a megbízható gyártóktól. A vállalat minoxidilje olcsóbb, mint az orosz és számos külföldi analóg.

A minoxidil segített alopeciában. Pontosan 2 hónapos használat után a fej megszűnt, a szőrszálakat új szőrszálakkal borították.

A hajnövekedés bummmal visszaáll, de az ilyen eszközzel állandó táplálást igényel. Különböző fórumokon olvastam, hogy már akkor is, ha a Minoxidil elkezdte a kezelést, akkor ezt rendszeresen meg kell tennie. folyamatosan táplálja a hajhagymákat, és csak alkalmanként adjon nekik pihenést a gyógyszerből.

5% -os oldatot vásárolok, férfiaknak szánták. Naponta dörzsölöm, csak a fejbőrben, nem érek a hajam, mert Nagyon kövér leszek. Nem vettek észre ebből a gyógyszerből a korpásodást és a viszketést, 100% -ra jutott. A haj jól nő, a kopasz foltok már régen elmentek. Két hónapig használom a kábítószert, majd 2 hetes pihenést stb. Egy kört. Annak érdekében, hogy ne váljon kopasz, állandó gondozásra van szükség.

Miután láttam nagyszerű eredményeket a férjem kopasz fején, úgy döntöttem, hogy megvásárolom magam.

Szemöldökre használják. Sok kopasz foltom van. Korábban mindig egy cérnát csípettem, és itt van az eredmény, ahol a szemöldökem legyen.

Úgy döntöttem, hogy tesztelek, még mindig ritkán megyek ki a házból. Magamnak vettem egy külön palackot, így csak az enyém volt. Ilyen érdekes pipettája van, néhány csepp a palackból, mindkét szélén. Csepegtem és elkezdem dörzsölni a homlokát és a szemhéjat. Az első eredmények 3 hét múlva jelentek meg, talán hosszú ideig, de minden természetesen történik. A haj kezdett felnőni, nemcsak azokat, amelyeket kivágtam, hanem teljesen új és vékonyak is, mint amilyenek. Elvileg most, ha szemöldököt használsz szemöldökre, a szemöldökem jól néz ki.

De nem hagyta abba a jogorvoslat használatát, a férje megkezdte a második használatát, lefekvés előtt alkalmazzuk, segítek neki. Az eszköz kiváló, mind összetételében, mind hatékonyságában. Az egyetlen dolog egy éles szag, először ijesztő volt a szemöldök elkenődésére, végül is közel volt a szeméhez, de minden rendben van!

Pozitív vélemények

A Minoxidil Kirkland 5% -át már 2 éve használom. A gyógyszer segített nekem, a Norwood-skála 2-es kopaszság volt. Az első 4 hónapban 0,5-1 fokosra nőtt a hajhullás. Két évig nem volt rosszabb. Elégedett az eredménnyel!

25 éves vagyok, a hajam 22 éves korig vékonyodott. Először nem nagy jelentőséget tulajdonítottam ennek, azt hittem, hogy elhalad. A folytatás azonban folytatódott, és rájöttem, hogy valamit meg kell tenni! A kopaszság mértéke Norwood szerint 2,5 volt, a komplexek borzalmasan kezdtek! Elmentem egy trichológushoz, sok dolgot olvastam az interneten, végül úgy döntöttem, hogy Kirkland Minoxidil 5% -ot rendelek. Először nem igazán hittem a sikerben, de már a nyolcadik hónapot használom, és az eredmények csodálatosak, az első fokon nőtt. Minden olyan volt, mint amit az utasítások jeleztek: enyhe veszteség, majd új hajnövekedés. Gyakorlatilag nincsenek mellékhatások, az első héten a fejem viszketés volt, és minden volt.

Minoxidil vásárolt egy meghatározott célra - hogy nő egy vastag szakáll. Elvette az egész készletet. A dobozban 6 palack, pipetta és utasítások voltak.

A koncentráció 5% -ot mond, amire szüksége van! Egy üveg 1 hónapig tart. Használhatja minden nap.

A krém nem irritálja a bőrt, nem okoz allergiát, a gyógyszer teljesen biztonságos. A bőrt azon részekre alkalmaztam, ahol szakállat akartam. És tedd a helyeket, ahol már volt. A pipettát egy pipettával egyenesen összenyomom, és az ujjaimmal dörzsölem. És így minden bőrön. Minél jobb, ha elmosódnak és eloszlanak, annál hatékonyabb lesz az eredmény.

Az arc érzése normális. Nincs film. Kényelmes vagyok, biztonságosan mehetsz az üzletükbe. Sehol semmi sem. Ez az eljárás nem sok időt vesz igénybe, így minden nap nem kell tennem. 20 percet adhat magának.

Csak egy másfél év múlva bolyhos voltam az arcon, a hajam még nem nőtt fel. Maga a szakáll sűrűbb lett. A kurzus végére a downy hajok tarlóvá váltak, de még mindig elég rövid. Hosszabbra akarok nőni. Ha ez nem lehetséges, most már tudom, mi segít.

A minoxidilt 6 hónapig ajánljuk. Kezdetben úgy döntöttem, hogy csak félig kipróbálom, és 3 palackot vásároltam. Mindegyik 60 ml. A palackokat a szokásos szűk fedéllel zárják le. Csavarja, hogy a gyógyszer ne szivárogjon.

A márka pipettát külön kellett megrendelnem, mert ez csak a teljes kurzus ajándék. És hogy a szokásos fecskendővel üljön, és a haj gyökerei között ne célozhasson valamit, a pipetta sokkal kényelmesebb. Egyébként más hajformázókra is alkalmas, így a gazdaság biztosan hasznos lesz.

Egy korsóba van írva, hogy a krém Izraelben készül, és vannak tárolási feltételek (20-25 ° C).

Lotion naponta kétszer dörzsölte. Az érzések normálisak. A szag gyorsan eltűnik. A hajnövekedés 2 hónap után látható, különösen a szakáll és a bajusz zóna. A szakáll nagyon hűvösnek tűnik, nincsenek kopasz foltok, csak szépségnek neveztem, és ez az.

A fejen a haj lassan nő. A kábítószer gyakori használatától fogva korpásodtam. A korpás sampont kellett vásárolnom, és mosni a hajam. Plusz, hogy a vizet melegebbre mossuk, hogy jobban mossuk. Most minden rendben van, nincs korpásodás, de csak abban az esetben, ha most használok sampont. A gyógyszer igen erős, szőrösség nő, csak akkor kell türelmesnek lenni.

Használom, ahol a kopaszság kezdett ragyogni a napon. A fejen öt ilyen kis sziget van. Miközben kicsi, úgy döntöttem, hogy elkezdek valamit csinálni, különben a haj nélkül maradok.

A palack kicsi, de elvileg, ha csak lapos foltokra költött, akkor elég néhány hétig, a teljes havi tanfolyam csak 2 csomag Minoxidil. Olcsó.

Alkalmazásakor megpróbálta a terméket a bőrbe dörzsölni, mindig engedje, hogy áztassa, majd finom fésűvel fésülte a haját.

Eddig észrevette, hogy a veszteség megállt, de még mindig messze van az új haj növekedésétől.

Vettem magamnak a Minoxidilt. Igazán akartam javítani a haj állapotát, megszabadulni a kopasz foltoktól. Már két hónapig használom, de nem látok sok hatást. De még mindig hiszek az eredményben! Ennek köszönhetően a jó barátom javíthatja a haj állapotát.

A születés után gyorsan elkezdett elveszíteni a haját. Kihullottak a maradékban, és csúnya kopasz foltokat hagytak a fejükön. Tudja, hogy a félelmetes kopaszság 30 volt? Végül is, az orvosok ígéretei, hogy minden hamarosan eltűnik, kiderült, hogy nem igazak! 8 hónappal a szülés után elvesztettem a hajam. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Minoxidilt. Jól írt róla. És ez a hajhullás lassítja és erősíti őket. Általában pontosan 4 hónapot használtam. És végül képes volt élvezni a gyönyörű hajfejet. Most meg tudom csinálni a hajam, és fésülködés után nem kell eltávolítanom egy csomó hajot egy fésűből. Általában az eszköz szuper hűvös!

A szakállhoz Minoxidilt használtam. Nem mondom, hogy ez csak félelmetes, de kopasz foltok vannak. Ezt a szerszámot minden nap elkezdte alkalmazni, és íme és ímé - szakállam egyenletesen nőtt. Természetesen nem azonnal, majdnem fél év kellett várni, amíg minden egyenletesen nőtt. Az eredmény azonban megéri ezeket a várakozásokat. A szigetek eltűntek, és általában a szakáll sűrűbb lett. És igen, most gyönyörű vagyok)))

http://otzov-mf.ru/sredstvo-ot-vypadeniya-volos-kirkland-minoxidil-5-otzyvy/

Egy igazi áttekintés a Kirkland-i Minoxidil-ról, hogyan lehet megállítani a hajhullást

Üdvözlet mindenkinek, aki jó hajerősítőt keres, és úgy döntött, hogy megpróbálja kipróbálni Kirkland minoxidiljét. Kijevből vagyok, 55 éves vagyok, de még mindig nem tekintek öregnek. És mivel én magam is átmentem a hajszálakat, szeretném megosztani a sikeres (végső) élményemet.

Kezdetben csak jó, vastag és erős hajról tudtam álmodni még ifjúságomban is - ilyen az öröklés. Ezért a szelíd ápolásról és a szelíd hajról tudom, hogy első kézből. A fürdőszobámban mindig volt jó balzsam, házi készítésű öblítés, nem szulfát samponok és egy nagy fazék (vagy felolvasztott) víz a fej mosásához. És azt kell mondanom, hogy a hajam nem hagyott engem, és mindig egészségesnek és ápoltnak tűnt (még mindig annyi időt töltöttek rájuk, vitaminokra, élelmiszerekre és kozmetikumokra).

Az orvosok azt tanácsolják, hogy használnak-e olyan gyógyszert, mint a Minoxidil?

Néhány évvel ezelőtt egy nagy szerencsétlenség történt az életemben, ami először egyszerűen összetört engem. És amikor elkezdtem fokozatosan eljutni az érzékeimhez, észrevettem, hogy a már nem túl vastag hajom csak az esőből esik. Mindenhol voltak - a ruhákon, a padlón, a billentyűzeten, és mégis, elnézést, minden lemezen. Aggódtam - a szokásos trükkjeim egyike sem segített.

Ekkor az egyik barátja keratinizálta magát, és nagyon elégedett volt az eredménnyel. És én (nem tudom, mi történt velem) futott ugyanarra a szalonra, csináltam magamnak. Amiben rettegtem, amikor egy rövid idő után a rossz hajam teljesen kiszállt. Még a sündisznó hajvágás egy kicsit beteg csirke volt. Véletlenül meg kellett keresnem a munkát abban a pillanatban. Nem is tudtam elképzelni, hogy a megjelenés hogyan befolyásolja az önbizalmat és mások hozzáállását is.

Aztán megtettem, amit először is meg kellett tennem - elmentem a trichológushoz. A hajam olyan állapotban volt, hogy még egy orvos kétségbe vonta a pozitív eredményt. A Minoxidil-t haladéktalanul tanácsolta nekem, és tisztázta, hogy pontosan megvásárolta a Kirkland (Kanada, USA) cég termelését. És figyelmeztetett arra, hogy az én esetemben hosszú távú felhasználást igényel. Azonban már elvesztettem a hitemet, és nem próbáltam semmit - a negatív értékelések (bár sokan közülük nem) tettek munkát. Úgy döntöttem: ha a gyógyszert nem árulják el gyógyszertárakban, nem fogok pénzt költeni rá. Bizonyára a hirdetett pénzbeli válás. Sőt, a mi idejükben elég megtévesztés van, próbálja meg kitalálni, hogy mi az igazság, és hogy csak a zsebek üresek.

A Minoxidil személyes eredménye a haj növekedéséhez

A minoxidil egy fiamot hozott. Haja is rossz, de sok emberhez hasonlóan nem is zavarta túlságosan. És akkor a barátok viccesen bemutatták neki egy csomagot (mondják, ne tegyenek keresztet magadra). Azt mondta, hogy nem szenvedek, de olvastam az ügyfelek véleményét, akik ténylegesen a Minoxidilt használták, és még egy cikket is írtak róla Wikipédiában.

A cikk lenyűgözött engem. Kiderült, hogy a Minoxidil egy több mint 60 éve ismert eszköz. És súlyos betegségek (gyomorfekély, vérnyomás és onkológia) kezelésére használják. Később észrevették a haja helyreállításának hatását a férfi kopaszságban.

Rögtön azt mondom - nem vártam csodát, és igaza volt. Körülbelül hat hónapig tartott (sajnos nem véltem a palackokat), hogy nyilvánvaló eredményt hozzon létre (először - egy rövid, de vastag növekedés a fejen). Ha azonnal elkezdtem használni a Minoxidilt, a hatás gyorsabb lenne - azt mondják, enyhe esetekben a női haj 1-2 hónap alatt helyreáll. És jó, hogy a kezdetektől fogva részletesen tanulmányoztam a kérdést, különben az első palack után dobtam volna.

Természetesen nem lettem okos sörény tulajdonosa, de a hajam jó egészséges állapotba került. Úgy tűnik nekem is (és remélem, hogy ez), hogy most már erősebbek, mint az ifjúságomban.

Hogyan használtam a Minoxidilt, utasításokat és néhány tippet

Gyógyszertárakban a Minoxidil soha nem jelent meg, de online is megvásárolhatja. És az én tanácsom minden résztvevőnek - ne bízz túl sokat a negatív véleményekkel. Olvassa el az utasításokat, beszélgessen a fórumokon, fedezze fel a részleteket, a megjelenítéseket és a Minoxidil használatának leírását. Ha egy személynek valóban problémája van a hajjal, az első hét után nem hagyta abba a kezelést, és egy igazi felülvizsgálatot hagyott, azonnal látható. Csak az ilyen vélemények megbízhatóak.

Mielőtt használná ezt a hajterméket, nagyon sokat olvastam róla (és mindenkinek azt tanácsolom, hogy ugyanezt tegyék) A minoxidil nagyon népszerű az interneten. Már több mint egy éve használom, és nem fogom elhagyni. Alapvetően, a gyógyszer célja, hogy helyreállítsa a hajat a férfiaknál, de a nők is alkalmasak. Tartom be az alábbi szabályokat:

 • Csak a Kirkland-től vásárolok Minoxidilt. Őszintén nem tudtam megismerni más gyártókat vagy analógokat, nem akarok egyáltalán kísérletezni;
 • Naponta kétszer használom reggel és este. Bár azt mondják, hogy a nők nem feltétlenül alkalmazzák folyamatosan (a bajuszok növekedhetnek). Ez persze vicc, a Kirkland-i Minoxidil-gyógyszer koncentrációja olyan, hogy nem figyeltem meg ilyen mellékhatásokat, de a drogok szemöldökei és szempillái valóban jobbak lettek;
 • A leírásokban a lehetséges bőrirritációról, a szemek görcsökről és az intolerancia más megnyilvánulásairól írnak, de Isten megbocsátott nekem, így nem tudok itt semmit.

A fiam, rám nézve, elkezdte használni a Minoxidilt mind a fej, mind a szakáll számára. A szakáll jól fejlődik, de a hajra a fejen valószínűleg sokkal több időre lesz szükség. Az ezt az eszközt használó férfiak véleménye alapján nagyon hatásos a kopaszság első öt évében, majd a hatás sokkal alacsonyabb. A haj helyreáll, de vékonyabb és gyengébb. Továbbá, a férfiaknak, akik visszajuttatták a haját a Minoxidillal, mindig használják, mert az eredmény nem rögzített. Miközben van Minoxidil, a haj tetején van. Hagyja abba a kezelést - ismét kopasz. Ezért a férfiaknak nem ajánlott abbahagyni az oldat alkalmazását.

Hol keressük a Minoxidilt, gyógyszertárban, üzletekben vagy az interneten

Ahogy már említettem, ne keressen Kirkland minoxidiljét a gyógyszertárakból. Vásárolok a hivatalos oldalon, és soha nem sajnálom. Az ár mindig megfizethető, még nyereséges is. Sőt, gyakran vannak promóciók és kedvezmények.

A Minoxidil alkalmazása mindenesetre olcsóbb lesz, mint a hajápolásra vagy a szemöldök tetoválására fordított összeghez képest. Már foglalkoztam ezzel az örömmel, de azt hiszem, ha korábban a Minoxidil-termékről tanultam volna, akkor a természetes szemöldökemmel sikerült volna.

Nos, csak azt akartam mondani, mondta. Tényleg szeretném, ha mindenki nem tenné a hibáimat, és nem késleltetném az időt. Ha a haj csak most kezdett kiesni, talán van egy esély arra, hogy nagyon gyorsan helyreállítsa. De ha mindent bosszantónak tartok - a példám segít, nem kétségbeesés, a Minoxidil jó eszköz, és biztosan segít.

Még két szó a férfiaknak. Tudom, hogy nem szeretik az életet tanítani, de hadd bocsássanak meg nekem. Mindegyiknek van egy anyja, aki emlékszik gyermekeire és fiatal fiúira. Nem tudom, hogy bárki, de még mindig szeretném a fiam hajait sztrájkolni, és emlékszem, hogyan volt egyszer. Valószínűleg a feleségeknek sem kell megfosztaniuk az ilyen élményt. Mindezen remélem hasznos lehet neked. Egészség és jó szerencse!

http://vekzdorov.info/realnyj-otzyv-o-minoksidil-ot-kirkland-kak-ostanovit-vypadenie-volos.html