logo

Nem törölhető Revlon Uniq One ​​Spray All-In-One hajápoló maszk 150 ml

A Revlon Uniq törhetetlen permetező maszkja egy hajápolás - mindegyik egy gondoskodó hatás kombinálva egy üvegben. Az innovatív fejlesztések és a Revlon márka hosszú távú tapasztalata lehetővé tette egy átfogó hajápoló termék létrehozását, amely könnyen kicserélheti a hagyományos termékek arzenálját.

Az Uniq One ​​All In One hajápoló maszk használata:

 • A kémiailag gyengített fürtök teljes helyreállítása.
 • Azonnali ragyogás és kellemes selymesség a száraz törékeny hajhoz.
 • A nem kielégítő kemény szálak lágysága és tisztasága.
 • Az UV sugárzás elleni maximális védelmi szint.
 • Extra térfogat és vékony fürtök.
 • Szárazság elleni védelem és a csúcsok részei.
 • A napi stílus egyszerűsége. Kényelmes fésülködő haj bármilyen hosszúságú.
 • Styling puha tartás hatással.
 • Sima és simább haj.
 • A szárazság megelőzése gyakori hőkezelő eszközök használata esetén.

Permetező maszk Az Uniq One ​​All In One hajkezelés könnyű, finom textúrájú, tökéletesen illeszkedik a hajhoz, nem hoz ragadást vagy zsírtartalmat. A haj alkalmazása után meglepően selymes és fényes lesz, jól ápolt és igazán szép.

Alkalmazás: nedves vagy száraz hajra egy Uniq One ​​All In One hajkezeléssel ellátott spray-maszkot kell alkalmazni. Ne öblítse le.

Termelés: Spanyolország.

Márka: Revlon Uniq Egy hivatalos honlap

http://constant-delight.ru/revlon-uniq-one-all-in-one-hair-treatment/

Lépjen kapcsolatba velünk

Az árut nem lehet visszatéríteni.

A jó minőségű termékeket, amelyeket nem lehet cserélni (visszajuttatni), az Orosz Föderáció Kormánya által 1998. január 19-én jóváhagyott listában sorolnak fel. 55. További információ

 • leírás
 • paraméterek
 • kézbesítés

A letörölhetetlen napi spray-maszk, amely hidratálja a hajat, fokozza a ragyogást, szabályozza a bolyhosodást, megvédi az aktív napsugárzást és megkönnyíti a stílus kialakítását. Alkalmazható mind a nedves, mind a száraz hajra a stílus korszerűsítése érdekében.

Kozmetikai cél:

A termék tömege csomagolással (g):

NAGYVÁLLALATOK a barátokkal:

A kérdésekre és visszajelzésekre vonatkozó szabályok

Felülvizsgálat vagy szavazás szükséges
regisztrációval

Jelentkezzen be fiókjába Wildberries vagy regisztráljon - nem több, mint két perc.

SZABÁLYOK KÉRDÉSEKRE ÉS VISSZATÉRÍTÉSRE

A felülvizsgálatok és kérdések csak a termékre vonatkozó információkat tartalmazhatnak.

Az értékelések legalább 5% -os visszaváltási százalékos ügyfeleket és csak a megrendelt és szállított árukat hagyhatnak.
Egy termék esetében a vevő nem lehet több, mint két vélemény.
Legfeljebb 5 fotót csatolhat az értékelésekhez. A képen látható terméknek jól láthatónak kell lennie.

A következő vélemények és kérdések nem kerülhetnek közzé:

 • a termék más üzletekben történő megvásárlására mutat;
 • bármilyen elérhetőségi adatot tartalmaz (telefonszámok, címek, e-mailek, linkek harmadik fél webhelyeihez);
 • bántalmazással, más ügyfelek méltóságának vagy áruházának megsértésével;
 • nagyszámú nagybetűvel (nagybetűvel).

A kérdéseket csak akkor kapják meg, ha választ kapnak.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szerkeszteni vagy közzétenni a felülvizsgálatot és egy olyan kérdést, amely nem felel meg a megállapított szabályoknak!

Betöltési hiba

Legfeljebb 5 fényképet adhat hozzá.

Az üzenetet megkaptuk, és elfogadtuk.

Egyes felülvizsgálatok ellenőrzést igényelnek, így a közzététel késhet.

http://www.wildberries.ru/catalog/3910722/detail.aspx

Uniq egyet

Uniq A spanyol professzionális hajápoló kozmetikumok samponok, kondicionálók, spray-k, multifunkcionális maszkok, amelyek napról napra táplálják, hidratálják és védik a haját. Online áruházunkban az eredeti samponokat és az Uniq One ​​maszkokat vásárolhatja meg a legjobb áron.

Kínálunk csak eredeti termékeket a világmárkákból, rendszeresen tartunk promóciókat és bónuszpontokat adunk az állandó ügyfeleknek. Tanácsadóink készek válaszolni minden kérdésére, és segítenek kiválasztani a megfelelő terméket, hívni és rendelni 8 (800) 100-80-31.

Permetezzen és maszkolja az Uniq One-t Moszkvában

Professzionális kozmetikumok Az Uniq One ​​hajra a fodrászok kedvence, mivel sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A márka köre innovatív és nagyon népszerű termékeket tartalmaz. Gondosan törődnek a hajukkal, így szépek és egészségesek. A Uniq One ​​maszk, melyet a helyszínen vásárolhat, a haj vonzóvá teszi. Megszabadul a göndörök minden esztétikai problémájától, valamint felgyorsítja a sejtek regenerálódását, védi a fejbőrt a negatív külső hatásoktól. A kozmetikumok integrált használata a márka hajához hozzájárul a maximális hatás eléréséhez. Az Uniq One ​​Spray könnyen alkalmazható és egyenletesen oszlik el a fürtök teljes hosszában, és a márka kondicionáló samponjai biztosítják a haj eleganciáját és tökéletességét.

Az Uniq One ​​márka három terméket tartalmaz (maszk-spray, balzsam és sampon), amelyek professzionális gondoskodást nyújtanak, haját sima és szép, csodálatra méltó és mások figyelmét felkeltik. A kiváló minőségnek köszönhetően az Uniq One ​​mindig nagyszerű véleményt kap.

A Revlon Professional a modern nők által választott kozmetikumok, mivel a választék nemcsak az alapápolási termékeket, hanem olyan speciális uralkodókat is magában foglalja, amelyek megbízhatóan védik a fürtöket a tengervízben vagy a fehérítővel ellátott medencében, valamint a színek védelmére tervezett termékeket. kiégés.

Ha nem elégedett az áruk minőségével - visszafizetjük a pénzt vagy cseréljük őket egy másik hasonló termékre!

Örömünkre szolgál, hogy egy futárszállítást kínálunk Oroszországban, otthoni szabadsággal! Reméljük, hogy ez a szolgáltatás kényelmesebb lesz az Ön számára, és megmenti az értékes időt.<

Regisztrált felhasználóknak van egy bónuszrendszere a kedvezményeknek. Amikor regisztrál a honlapunkon, automatikusan 100 bónuszpontot számít fel.

Vásárláskor bónusz pontokat gyűjthet a megrendelés összegének 5% -ában a következő vásárlásra. A bónuszokat a megrendelés kézbesítését követően azonnal jóváírják, a fiók egyenlegét megtekintheti.

Hagyja visszajelzést a termékekről és bónuszokat kap!
1 értékelés = 25 pont.

http://hairs-russia.ru/brendy/uniq-one-ispaniya/

UNIQ ONE - Innovatív ellátás 10 in 1 - REVLON Professional

A spanyol cég a REVLON Professional bemutatta az orosz piacra a hajápolási termékek új vonalát - Uniq One. Ezek a 10 alapvető ápolási tulajdonság, amely a haj kiváló állapotához szükséges!

REVLON Professional

Az Uniq One ​​száraz sampon elnyeli a felesleges faggyút, ami rendezetlen megjelenést biztosít a hajnak. Receptjének köszönhetően nemcsak a haj tisztaságát és vitalitását biztosítja, hanem a kötetet és a textúrát is adja, friss aromával borítva. Tíz valódi előny egy termékben: tisztítja.

REVLON Professional

A készlet tartalmaz: kondicionáló sampont. Törölhetetlen napi spray-maszk. A kondicionáló sampon a haj puha, fényes és selymes, könnyen fésülhető. Formájának köszönhetően megakadályozza az ionok elhelyezkedését a hajszálban, védve a kemény víz ellen.

REVLON Professional

Az Uniq One ​​™ száraz sampon elnyeli a felesleges faggyút, ami rendezetlen megjelenést biztosít a hajnak. Receptjének köszönhetően nemcsak a haj tisztaságát és vitalitását biztosítja, hanem a kötetet és a textúrát is adja, friss aromával borítva. 10 valódi előny egy termékben :.

REVLON Professional

A kondicionáló sampon a haj puha, fényes és selymes, könnyen fésülhető. Formájának köszönhetően megakadályozza az ionok elhelyezkedését a hajszálban, védve a kemény víz, a hőforrások és egyéb külső hatások ellen. 10 előnye van :.

REVLON Professional

A letisztíthatatlan napi lótusz illatú spray-maszk, amely hidratálja a hajat, fokozza a ragyogást, szabályozza a pelyhességet, védi az aktív nap okozta károsodásokat és megkönnyíti a stílust. Alkalmazási módszer: a nedvességre és a száraz hajra is lehet alkalmazni, hogy frissítsék.

REVLON Professional

Az Uniq One ​​™ száraz sampon elnyeli a felesleges faggyút, ami rendezetlen megjelenést biztosít a hajnak. Receptjének köszönhetően nemcsak a haj tisztaságát és vitalitását biztosítja, hanem a kötetet és a textúrát is adja, friss aromával borítva. 10 valódi előny egy termékben: 1.

REVLON Professional

A kondicionáló sampon a haj puha, fényes és selymes, könnyen fésülhető. Formájának köszönhetően megakadályozza az ionok elhelyezkedését a hajszálban, védve a kemény víz, a hőforrások és egyéb külső hatások ellen. 10 előnye van :.

REVLON Professional

A kondicionáló sampon a haj puha, fényes és selymes, könnyen fésülhető. Formájának köszönhetően megakadályozza az ionok elhelyezkedését a hajszálban, védve a kemény víz, a hőforrások és egyéb külső hatások ellen. 10 előnye van :.

REVLON Professional

A legjobb hajmaszk az egész világon! Olyan termék, amely 10 hajat igényel a hajad számára. 10 valódi előny csak egy termékben, amely lehetővé teszi, hogy elfelejtsék más hajmaszkokat. 1. A mélyen sérült haj helyreállítása. 2. Intenzív táplálkozás.

REVLON Professional

Multifunkcionális hatása van: ragyogást és selymességet biztosít, helyreállítja a sérült és száraz hajat, lágyítja őket, harcol az osztott végekkel, védi a napsugárzástól, hővédő funkcióval rendelkezik. 10 előnye az uniq ONE használatának.

http://www.proficosmetics.ru/revlon-professional/linii/uniq-one-innovacionnyj-uhod-10-v-1/

Az egyik a haj

Az összes hajtípushoz használható, letörölhetetlen spray-maszk. Egyedisége abban rejlik, hogy az egyik eszköz helyettesíti a tíz szokásos csövet a hajápoláshoz és a stílushoz.

Az Uniq One ​​multifunkcionális hatású: képlete visszaállítja a sérült és száraz hajot, ragyogást és selymességet ad a hajanak, lágyítja őket, megvédi a napsugárzástól, harcol a szaggatott végekkel, hővédő funkcióval rendelkezik hajszárítóval, vasalóval vagy fogóval. A permetmaszk is megkönnyíti a haj kiegyenesítését és fésülését, növeli a hangerőt és biztonságosan rögzíti a stílust.
Az Uniq One ​​az alkalmazás egyszerűsége és sebessége, a maximális hatás minimális erőfeszítéssel.
A permetező maszkot száraz vagy nedves hajra kell felhordani, ne öblítse le.

Térfogat: 150 ml
Gyártó: Spanyolország, Revlon Professional

Vélemények (5)

3 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/maska-dlya-volos-uniq-one-all-in-one-hair-treatment-4700/

Uniq One ​​(Spanyolország)

Uniq One ​​- spanyol hajápoló kozmetikumok. A márka hajtermékeit szépségszalonokban használják, megfelelnek a legmagasabb minőségi és hatékonysági követelményeknek. A természetes összetevők alapján készült Unic Van kozmetikumok nem tartalmaznak hipoallergén szulfátokat, amelyek érzékeny fejbőrre alkalmasak.

A különböző típusú hajápolás előkészületeit az idők tiszteletben tartott hagyományainak és a haj gyógyító innovatív módszereinek figyelembevételével fejlesztik ki. A samponok, maszkok, balzsamok és hajspray-k természetes összetevőket tartalmaznak, könnyű szerkezetűek, nem mérik le a hajat. A növényi kivonatok, ásványi komplexek, természetes olajok intenzíven táplálják és rekonstruálják még a leggyengébb és sérült hajat.

A speciális komponensek biztosítják a hajszerkezetet a hő hatásának, az ultraibolya sugárzásnak, a stílusos termékek és a színezékek agresszív összetevőinek.

http://inbeautymall.ru/catalog/uniq-one-ispaniya

Maszk-spray hajra Uniq One ​​All In One hajápolás

Egyszer egy barátnőnek születésnapi maszkot kapott az Uniq One ​​All In One hajápoló hajlakkhoz. És a következő nap lelkesen leírta ezt a terméket nekem.
Természetesen megvettem).

Leírás:

Vajon a haja szárított, gyenge és élettelen? Tompa árnyalatuk van, és úgy tűnik, hogy már nem lehet visszaadni a korábbi szépségüket, lágyságukat és selymességüket? A híres Uniq One ​​márka újszerű spray-maszkot vezetett be, amely gyorsan helyreállítja a haj minden típusát és átalakítja azt.

A letörölhetetlen permetmaszknak több funkciója van, és egyszerre tíz különböző ápolási terméket helyettesíthet. Az eszköz aktívan helyreállítja a szárított és sérült szálakat, életképességet, selymességet és puhaságot biztosít. A maszk kiemelkedően simítja a szálakat és a vágott végeket, tökéletesen védi a hajszín mélységét és telítettségét az UVAUVB szűrőknek köszönhetően, és a fürtöknek kifinomult ragyogást és elmefúvó hangerőt biztosít a gyökerekből.

Érdemes megjegyezni, hogy a bemutatott maszkpermet jelentősen megkönnyíti a stílus kialakítását. Ez engedelmeskedik a hajnak, megszünteti a bolyhosságuk és a kontrollálhatatlanságuk problémáját és javítja a stílusát. Ezenkívül a szerszám megbízhatóan védi a szálakat a magas hőmérsékletek agresszív hatásaitól, amikor termikus eszközöket használ.
Nedves hajra történő alkalmazás módja:

Spray a haj 20 cm-es távolságra. (rövid haj - 4-6 kattintás; közepes hosszúságú - 6-8 kattintás; hosszú hajjal - 8-10 kattintással) Használja kedvenc stílus termékeit. Száraz és stílusos haját, vagy hagyjon természetes frizurát. Használja a napi termékeket a stílus tökéletesítéséhez.

Eredmény: sima, selymes, fényes, védett haj súlyozás nélkül.
Száraz hajra:

Vigye fel a terméket a szükséges mennyiségben a tenyerére és tegye a hajra a hajhossz közepétől a végéig. Ne alkalmazza a gyökerekre. (rövid haj - 4-6 kattintás; közepes hosszúságú - 6-8 kattintás; hosszú hajjal - 8-10 kattintással) Használja kedvenc stílus termékeit. Húzza be a haját, vagy hagyjon természetes frizurát.

Eredmény: Ön frissítette a hajat, és stabil, puha és selymes hajformázást adott, és nem mérte le őket grammra.

A nagyobb hatás érdekében jobb választani az Uniq One ​​nedves hajra való alkalmazását.

Térfogat - 150 ml.

A megjelenés vonzó eszközzel. A cső könnyű műanyagból készült, nem csúszós. Kényelmes a kézben tartani.


A hátoldalon a szerszám összetétele és a gyártó adatai.


A szag intenzív, édes. Egyáltalán nem természetes, de nem csúnya számomra. A haj nagyon gyorsan elkop. A fektetés végére már nem érezhető.

Név szerint egyértelmű, hogy ez egy szórómaszk. Az adagolóból tökéletesen permetezhető. Vele együtt egy évig sem volt probléma a használatának egy évében. Csak most, amikor a szerszám majdnem vége, az adagoló leállt. Ezért a csövet "fejjel lefelé" kell forgatni, és rázni kell a tartalmát.


Mindenesetre soha nem permeteztem a spray-t a hajamra a csőből. Előkezelje a kezét, majd dörzsölje meg a tenyerét, és csak utána hajtson rá.


Hozzávalók:

Aqua / Water / Eau, cetearil-alkohol, Behentrimonium-klorid, illat / parfüm, hexil-cinnamál, butil-fenil-metil-propion, alfa-izometil-ionon, limonén, linalool, benzil-szalicilát, citronellol, hidroxi-izohexil-3;, Ciklopentasziloxán, Pantenol, Quaternium-80, Selyem-aminosavak, Etil-hexil-Metoxi-cinnamát, Butil-Metoxidibenzoil-metán, Propilénglikol, Dinátrium-EDTA, Fenoxi-etanol, Metil-izotiaxolinon.

Mivel az összetételben több mint 20 alkotóelem van, elemezzük a fő összetevőket, a fennmaradó részarány elhanyagolható, és kevesebb, mint 0,2%.

Aqua - víz.
Cetearil-alkohol - cetearil-alkohol - cetil- és sztearil-alkoholok keveréke. Szerkezeti komponensként, emolensként, emulgeálószerként és stabilizátorként, oldószerként, sűrítőanyagként használatos
A Behentrimonium-klorid - egy kationos emulgeálószer - a Behentrimonium Metosulfate olcsó analógja, számos tudományos publikáció azt jelzi, hogy a kationos emulgeálószerek, ha a bőrre kerülnek, potenciális veszélyt jelentenek az egészségre.
Parfum - parfüm.
Hexil Cinnamal - aromás adalék.
Butil-fenil-metil-propion - aromás aldehid, illat.
Alfa-izometil-lonon - parfüm.
Limonene - illat, oldja a zsírokat.
A Linalool a terpénalkoholok csoportjára vonatkozik. Allergiát okozhat.
Benzil-szalicilát - benzil-alkohol és szalicilsav-észter, sűrű, színtelen folyadék puha virágos illattal
A citronellol - az UV sugárzás, az aroma. Potenciális allergén.
A hidroxi-izohexil-3-ciklohexén A karboxaldehid egy olyan anyag, amely kellemes kozmetikumok illatát idézi, és nagyon kevés a szóban forgó összetevőről, pontosabban csak egy dolog tilos.
Az Amyl Cinnamal Eugenol egy ízesítő komponens.
Izopropil-alkohol - a kozmetikumok részét képező káros anyag. Mérgező még kis adagokban is.
Ciklomentaciloxán - szilikon, oldószer és tonik. Káros összetevő, mert bőrirritációt, endokrin zavarokat okoz. Még rákot is okozhat.
Panthenol - a bőrben és a hajban B5-vitamint képez. Lazíthatja a haj felületét, de számos tényezőtől függ, és előfordulhat, hogy nem jelenik meg.
Quaternium-80 - légkondicionáló, antiszeptikus. Hozzájárul a kötet létrehozásához. Megakadályozza a fejbőr viszketését és túlszáradását.
A SilkAminoAcids - selyem, javítja a haj megjelenését.
A kompozíció nem teljesen természetes, magam is látom. Először is, nem alkalmazom a terméket a fejbőrön, másrészt egyszerűen lehetetlen, hogy a természetes jogorvoslatok gyorsan kijavítsák a rosszul sérült hajat.

És Uniq One ​​All In One Hair Treatment nekem csak egy üdvösség. A használat után a haj selymes, jobb fésű, kevésbé törött, fényes. És persze azt hiszem, hogy a maszk-spray valóban hővédő tulajdonságokkal rendelkezik.

A permetezés nem zsír, és nem mérlegeli a hajam. Ha a hajra „olajokkal” könnyű túlzásba kerülni, akkor bátran helyezem el. A fej hátsó részén, a nyak közelében, a haj általában összezavarodik. És a lehető legközelebb lehet a permetezést alkalmazni, és a hajam nem fog jégcsapokban lógni.
A haj alkalmazása után puha, könnyű, de ugyanakkor terjedelmes és rugalmas.

Előnyök:

 • selymességet ad, eltávolítja a haj pelyhességét;
 • a haj alkalmazása után csodálatosan ragyog, simább és ismerhetőbb;
 • mennyiséget takarít meg;
 • nem éri el a hajat egyáltalán (természetesen szükség van arra, hogy az oknál fogva legyen), könnyű és súlytalan;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • megkönnyíti a haj formázását és kiegyenesítését. A formázási folyamat sokkal gyorsabb lesz;
 • minden hajtípushoz alkalmas;
 • növeli a természetes térfogatot, nedves és száraz hajra is alkalmazható.

hátránya:

 • ár;
 • Nem mindenki elégedett a kompozícióval.

Nem találtam több hátrányt magamnak.

Az Uniq One ​​All In One hajápoló hajápoló maszkot itt vásárolhatja meg.

Boldog vagyok a spray-vel, és többet vásárolok.

És milyen eszközökkel használja a termikus védelmet?

http://blog.shoppingzone.ru/kosmetika_otzyvy/maska-sprey-dlya-volos-uniq-one-all-in-one-hair-treatment.html

Maszk-spray haj Revlon Uniq One ​​All In One hajápolás

Aqua / Water / Eau, cetearil-alkohol, Behentrimonium-klorid, illat / parfüm, hexil-cinnamál, butil-fenil-metil-propion, alfa-izometil-ionon, limonén, linalool, benzil-szalicilát, citronellol, hidroxi-izohexil-3;, Ciklopentasziloxán, Pantenol, Quaternium-80, Selyem-aminosavak, Etil-hexil-Metoxi-cinnamát, Butil-Metoxidibenzoil-metán, Propilénglikol, Dinátrium-EDTA, Fenoxi-etanol, Metil-izotiaxolinon.

A Revlon Uniq One ​​All In One többféle funkcióval rendelkezik, és egyidejűleg tíz különböző gondozási eszközt tud helyettesíteni. A szerszám aktívan helyreállítja a szárított és sérült szálakat, így élve.

A Revlon Uniq One ​​All In One többféle funkcióval rendelkezik, és egyidejűleg tíz különböző gondozási eszközt tud helyettesíteni. Az eszköz aktívan helyreállítja a szárított és sérült szálakat, életképességet, selymességet és puhaságot biztosít. A maszk kiemelkedően simítja a szálakat és a vágott végeket, tökéletesen védi a hajszín mélységét és telítettségét az UVAUVB szűrőknek köszönhetően, és a fürtöknek kifinomult ragyogást és elmefúvó hangerőt biztosít a gyökerekből.

Érdemes megjegyezni, hogy a bemutatott maszkpermet jelentősen megkönnyíti a stílus kialakítását. Ez engedelmeskedik a hajnak, megszünteti a bolyhosságuk és a kontrollálhatatlanságuk problémáját és javítja a stílusát. Ezenkívül a szerszám megbízhatóan védi a szálakat a magas hőmérsékletek agresszív hatásaitól, amikor termikus eszközöket használ.

alkalmazás:
A maszkot száraz vagy nedves hajra kell alkalmazni, ne öblítse le

Vélemények

Sok "opció" egy eszközben, gondoskodik a hajról, szépvé teszi, gazdaságosan tölti.

Láttam ezt a szerszámot a mesteremtől a szalonban, miután a hajomra használtam, ugyanazt vettem magamnak))
A hajam sötét színű lesz, a hossza közepes, vékony, gyakran hajszárítót és curlinget használok, így a tippek szárazak.
A korrekció maga a konzisztencia, mint egy folyékony balzsam / maszk, de nem is nagyon vastag, fehér színű, édes szaggal, ami a hajon marad, az aroma zavar - ez egy mínusz.
Én pshikayu először a palm 2-3 alkalommal, így a gazdaságos fogyasztás. Aztán alkalmazom a haj középső részén és a végeken, a szárított hajon (nem mosom le).
A haj gondoskodik, ragyog, puha, sima és kellemes tapintású, a haj könnyebben fésülhető, hővédelem. Nem tapad össze, nem piszkos, nem hizlalja a hajat a termék ésszerű felhasználásával.
Majdnem egy évet használok (nem minden nap), majdnem fele marad. Hogyan fogja megismételni a vásárlást, mert a termék több hajápolási termékkel helyettesíti))

Megvédi a hajat, engedelmeskedik, helyettesíti néhány terméket, nem mérlegeli a haját.

Személy szerint nem találtam.

A hajamról: zsíros a gyökereken, normális a teljes hosszon, a tippek nem oszlanak el, a hossza kissé alacsonyabb, mint a vállak.
Szóval, több mint 2 éve használok spray-t, és barátságunk csak erősebbé válik! Nagyon elégedett vagyok a termékkel, egyszerre több mást is helyettesítettek - az olaj a tippekhez, a stílusos termékekhez és néha hajápolóhoz is. Nedvesen (törülközővel kiöntve) hajat helyeztem a végére és a hosszúságot több "pshikami" -al (5-ször elég, ha több - zsírt kapnak), majd fésülködjék egy ritka fogakkal, hagyjuk 10-15 percig száradni természetesen, majd száradj meg természetesen, majd száradj meg, majd szárítsam hajszárító És ebben a módban minden második nap. Ugyanakkor megismétlem, abbahagytam az olaj használatát a haj tippjeihez, és jól éreztem magukat.
Ennek eredményeképpen a haj nem túlterhelhető eszközökkel, könnyű, engedelmes, jól ápolt napi stílusokkal, ne nyomja. A permet elég gazdaságos, hosszú ideig elég. A palack normális, a minőség, utazhat, semmi szivárog. Már a második és nyilvánvalóan nem az utolsó. Próbáld ki és te!

Gondoskodik, helyreáll, megkönnyíti a fésülést.

Ez az én második pénzalapom, és azt mondhatom, hogy nincsenek panaszok. A múltbeli tapasztalatok alapján rájöttem, hogy könnyű volt túlzásba venni ezt az eszközt, és ezért most, a vállak alatt, 3-4 présgépet használok, permetezem a tenyerembe, dörzsölöm, és a haj közepétől a hosszon húzzam, majd szárítsam. Határozottan azt mondhatom, hogy a termék megakadályozza a szárazságot, hidratálja. A hajam fehérített, ezért hajlamosak a kusza és a törékenyek is. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy könnyen fésülje őket, használat után a haj jól ápolt. Természetesen megértem, hogy a hatás csak vizuális, a tanfolyam részeként szilikonok vannak.

A hajat puha, jó formájúvá teszi, kíméli és sűríti a hajat.

Nem helyreállítja a száraz hajat, kifejezett szagot, könnyen felülbírálható.

A hajam színes, szárazságra hajlamos, vékony, állandó gondozásra szorul, hosszú.
Nagyon gondoskodom a hajápolásról, hiányozhatok az arc / test bőrápolásának megvásárlásáról, de a hajam gyenge. Háromszor ismételtem meg az eszköz megvásárlását, és magabiztosan elmondhatom, hogy a termék méltó, melynek megvásárlása ismét megismétlődik, de nem teszem ki 4 pont felett. Most rendben.
Mindig kétséges a "három egyben" eszközzel, esetünkben a maszk-spray 10 funkcióval rendelkezik, és a legtöbbjük működik.
A szag meglehetősen éles, enyhén megnyugtató, a hajon marad, és egy kicsit érzi magát. Használt permet nedves és száraz hajra. A mosás után nedvesen a vállamra kb. 7-8 csap szükséges. Elhagyás után természetesen megszárad. A permetező haj lágyul, kóstol, vékony hajatömítésem, ami nagyon fontos számomra. Egyetértek azzal, hogy az eszköz növeli a természetes kötetet. Abban az esetben, ha nedves hajra fektettem, majd hajszárítóval helyeztem rá, a maszkpermet nagyon méltó stílusos eszközként jelent meg. Valójában a stílus nagyon hosszú ideig tart, a haj jól ápolt, sűrű, simított. Száraz hajra, a végükre felhordva a hidratálás és a védelem érdekében. Minden pozitív szempont ellenére a szerszám nem állítja vissza a száraz és sérült szőrzetet, képes egyszerűen fenntartani azokat az állapotukban. Hasonlóképpen, száraz tippekkel a helyzet nem változik jobbra, de nem fog rosszabbodni. A csillogó szerszám gyenge, és nem befolyásolja a hajszín színét. Kétségeim vannak a hővédelemmel kapcsolatban is. Nagyon fontos, hogy ne hajtsa végre azt a termék alkalmazásával, mielőtt a hajkiegyenesítőt használná, különben a hajlakk ellenkezőleg kiszárad. A permetmaszk használatakor a legfőbb dolog nem túlzás - ha túl sok hajat alkalmazunk, a haj túlságosan ragadós lesz, összebújik, zsír gyorsabban és kifejezetten éles szaga.

Tökéletesen segíti a haj fésülését (személyesen az én göndör és vadul összezavarodott), a használat során a tippek megszűntek.

Szag, személyesen kemény.

A Revlon nagyszerű terméke.
Természetben nem színeztem, göndör hajú, szárazságra és érzékeny bőrre hajlamosodtam.
Ennek a sorozatnak a samponja nem felel meg nekem, nem tudtam jól tisztítani a hajat, lemért a hajam. De ez az eszköz kedvence lett! A terméket 2 évig használják. Vigyen fel a nedves préselt hajra egy hosszra, anélkül, hogy megérintené a gyökereket. A maszk után a haj nagyon fényes, és a fürtök rugalmasabbá és élesebbé váltak, a pelyhesség eltűnt.

http://kosmetista.ru/catalog/product/19443

Az egyik a haj

A legjobb programok haj hajkiegyenesítésére és felújítására természetes összetevőkkel

Kiváló minőségű és biztonságos hajfestés, festés és védelem a kémiai támadás alatt

Professzionális támogatás a szalonprogramokhoz otthon

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapja meg a legfrissebb híreket és ajánlatokat

Kategóriák

Saját fiókom

Oldalak

körülbelül

Divat / ruházat / sport üzlet az egész család számára! Mindannyian a technológiai berendezések tárgya. Fontos szerepet játszik abban is, hogy van egy online áruházunk. Elég lesz ott, ahol élsz.

Ezeket az iránymutatásokat az elmúlt években hajtottuk végre. Gondosan kiválasztjuk beszállítóinkat. Ez egy sportprogram. Az Ügyfél érdekei mindig az első helyen álltak. A rendszeres ügyfelek számára jogosultsági rendszerünk van. Ezenkívül a résztvevők különleges ajánlatokat és kedvezményeket kapnak a szolgáltatásokról.

http://bbone.ru/

Satu Panda blog

Keresés a blogban

Lotus Hair hajápolás - Hair Spray Mask felülvizsgálata.

 • Kap egy linket
 • Facebook
 • Twitter
 • pinterest
 • email
 • Egyéb alkalmazások

Valójában ez az új termék a klasszikus vörös maszk újbóli kiadása, de egy új illattal.

Egyszer megpróbáltam a piros verziót - ekkor elvileg nem volt rossz haj, nem festettem. De vékony. Aztán a maszk még megmérte a hajam.

Ezért az anyjához költözött, aki göndör, száraz és festett hajú, ezért porózus és sérült.

A hajánál az Uniq One ​​All in One maszk csodálatosan dolgozott - a haja csillogott, a göndör kakasok szépen hullámosodtak, és nem szétszórt formában szétszóródtak. Általában az anya a piros változatban nem az első palack :)

És most száraz és nagyon festett sérült hajam van. Ezek a gyökereken zsírok, és a szálakon száradnak. Általában úgy döntöttem, hogy az Uniq One ​​All in One Lotus Flower hajápolásának esélyt adok, és megpróbálom újra.

Csomag: egy gyönyörű kék ​​doboz lótuszképpel. Belül - egy üveg sűrű műanyagot permetezéssel. Igen, a szórómaszk egy kicsit szokatlan formátumú. :)

Illat: ha a vörös változatban durvanak tűnt, a fehér változatban kókuszos, nem túl kellemes, de egyáltalán nem szeretem a kókuszdiót, aztán szeretem a szagot ebben a verzióban. Lótuszvirág hajápolás tiszta * * * mosott bőr, mosott ruhák, tiszta haj! Ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy sok mosó- és mosószer tartalmaz egy lótusz ízét.

Mivel a hajam meglehetősen száraz a végén, Unix One-ot használok egy-egy Lotus Flower hajápolásra, miután mosottam samponnal, maszkkal vagy kondicionálóval a törülköző-hajlított hajon. Bár a gyártó azt állítja, hogy a maszkpermet további hajhordozó nélkül is használható, közvetlenül a sampon után.

Szárítom a hajat egy törülközővel, majd 6-8 puffot alkalmazok a tenyerembe, a haj állapotától függően, dörzsöljük és eloszlatom ezt a krémet a hajon keresztül, kezdve valahol az állból, különös figyelmet fordítva a tippekre. Bár a szerszámnak saját jó és kis adagolója van, ez kényelmesebb számomra így - és a fogyasztás kisebb, és én irányítom a folyamatot, nem aggasztó, hogy valahol több pshiknu van, mint amennyire szükséges.

Közvetlenül a felhordás után a nedves haj észrevehetően lágyabbá válik, könnyen fésülhető és óvatosan fésülködöm Tangle Teezerrel a maszk egyenletes elosztásához.

Miután megszárítottam a hajam, én Tudom Adjunk hozzá 1-2 pshik-t száraz végeken. És - szépség :)

Két pshik annyira :) A maszk vastag, de nem sűrű. a kézkrémre emlékeztet.

És most elmondom, hogy a gyártó miért ígér nekünk, és mit csinál a maszk a haja számára :)

1) A száraz és sérült haj helyreállítása: csak a ragasztó ragaszthatja a hasított végeket :) De vizuálisan a haj egészségesebb és erősebb. A hajon lévő gyűrődésekből származó fehér pontok szinte láthatatlanok.

2) A haj selymes és puha: teszi :) És simítja a „tüskés” rövidebb szőrzetemet.

3) Hővédelem: ritkábban próbálom használni a vasat. Amikor csak hajszárítóval szárítom a hajam, nem adok hozzá semmilyen hővédelmet, kizárólag a Lotus Flower hajkezelésre támaszkodva. Ha vasalással kezdem kiegyenesíteni, akkor a saját kényelmemhez egy másik speciális hővédelmet adok hozzá :)

4) Ragyogást ad: valójában a haj szép és fényes lesz. De nem annyira „egészségtelen” ragyogó, mint a nesmyvashek szilikon után, hanem egy kicsit kevésbé ragyogó, de természetesebb.

5) Védi a hajszínt - nehéz ellenőrizni, mivel a tényező sok okból függ. Nem vagyok biztos benne, de a szín nem kerül gyorsabbra - határozottan.

6) Megkönnyíti az egyenesítést és a formázást: működik! Különösen figyelemre méltó, ha a vas húzás - haj egyenesen 1-2-szerese, mint általában, általában hosszabb időt vesz igénybe. Ebben az esetben azonban van egy kis mínusz, amikor hajra hajlik a hajába, vagy összegyűjti őket egy zsemle - mindezek a kanyarok nagyon gyorsan „emlékeznek” a hajra. De ez is előny lehet, aki szereti a fürtöket magának, hajszálakat gyűjtve éjjel egy zsemle :)

7) Eltávolítja a hajat: nagyon jól érzi magát. Száraz és vékony hajom van, ami szó szerint összeilleszkedik a szőnyegekbe: (Szóval értékelem a szétválasztó hatást. És egyébként kevésbé zavarodnak össze ez a spray.

8) A megjelenés ellenállóbbá válik - nem biztos benne, mert nem tudok bonyolult stílust ellenőrizni.

9) Megakadályozza az osztott végek megjelenését - nagyon remélem, hogy ez megtörténik. De az a tény, hogy megérteni vagy nem, azt hiszem, legalább 3-4 hónapnak kell lennie.

10) Növeli a természetes térfogatot: nem vonatkoznak a hajgyökerekre, különben zsíros hajú lesz :) Hosszúság szempontjából ez valójában így van. Mintha önmagukban a haj vastagabb lett volna. Valószínűleg az Uniq One ​​All in One Lotus virágápolás tápanyagokkal és szilikonokkal borítja az egyes hajokat, és hozzáadja a kötetet. Szeretem ezt a hatást.

És persze a haj. Az Uniq One ​​All in One Lotus Flower hajápolásával nem szétválnak egymástól, hanem "egy tömegben" vannak. Nehéz és engedelmes. Az efa maszk visszanyerésének hatása kumulatív.

De még egy pár alkalmazás után az Uniq One ​​All in One Lotus Flower hajápolás. A haj természetes módon is megszárad, és ez a hullám, amit velem tartanak))

A világítás egy kicsit ugrott, így az átlagos fotó könnyebb lett. Általában a haj minősége kissé javult. Ezek simábbak és ápoltabbak, így telítettek és selymesek. Természetesen az ápolásom nem csak a lótuszvirág hajápolására korlátozódik, de ez a maszk fontos szerepet játszik a hosszú szenvedésű hajam helyreállításában.

Maszk haj nem kövér, ha nem alkalmazzák a gyökerek. A szag meglehetősen tartós, kissé észrevehető még a mosás után a 2. napon is. De ez egyáltalán nem bosszant engem, számomra ez olyan tiszta illatú. Második napon 1-2 pshik maszkot adok hozzá a hajam végéhez, ha úgy érzem, hogy megszáradtak.

http://www.satupanda.com/2016/05/uniq-one-all-in-one-lotus-flower-hair.html