logo

Színezés

Kínai sampon "101" a veszteség ellen: érdemes egzotikusra fordulni?

Kínai sampon az erős hajhullásból a "101" szokásos numerikus név alatt már népszerűvé vált néhány honfitársunk között. Kezdetben ez a kínai eszköz a kopaszság gyógyítására szolgál.

A tökéletes shugaring hajhossz: megtudja, mennyi hajat kell termeszteni a tökéletes eredmény érdekében

A shugaring a haj különféle részein történő eltávolítása. Az eredmény legfeljebb 5 hétig tart. Az eljárás cukorpasztára épül, amely természetes alapanyagokból áll.

Korpásodás - nem a téli hópelyhek a vállon

Sokan ideiglenes kozmetikai kellemetlenségként kezelik a korpásodást. Nem kérdezik meg, hogyan lehet megszabadulni a korpásodástól, hisz abban, hogy nem igényel kezelést, és önmagában fog eljutni.

Avon Hair Serum: Jellemzők, összetétel, hatékonyság

Ma a kozmetikai piac hihetetlenül sokféle lehetőséget kínál a haj erősítésére és kezelésére. A statisztikák azonban azt mutatják, hogy a lakosság körében a már ismert és bevált márkák különösen népszerűek.

Szérum a hajnövekedéshez Andrea Hair Growth Essence - vélemények

Negatív véleményekElőnyök:hátrányai:Növekszik a hajszínem.
A hajam vállig ér, és a haj növekedése meglehetősen lassú. 1 centiméter havonta csak nő.

Avon hajolaj

Tudományosan bebizonyosodott, hogy a gyönyörű nők sikeresebbek a körülöttük lévő mások hozzáállása és a saját belső bizalmuk miatt. A jól ápolt haj egy gyönyörű kép szerves része. Sima, fényes, egészséges...

Baraka amla Baraka hajolaj

Amla olajja Baraka-tól teljesen természetes összetételű, nem okoz allergiát, alkalmas szőke, a szín megőrzi a szép, gazdag színt.Jó minden napszakban))))Végül vártam a kedvencemet, a legkedveltebb olajat, amit a hajam nagyon szeret.

Mi szükséges és hogyan kell a biotint hajhoz használni

A haj biotinja a hajhullás megelőzésére és kezelésére szolgáló gyógyszer. B7-vitaminra épül, amely az emberi szervezetben összetett anyagcsere-funkciót lát el, amely a szénhidrátok és az aminosavak gyors feldolgozását, valamint a zsírsavak és a glükóz energiává történő átalakításának kémiai folyamatainak egyszerűsítését jelenti.

Visszajelzés a haj folyékony kristályairól Brelil

Az olaj szerelmem körülbelül 10 évvel ezelőtt kezdődött velem, és a Brelilből származó olaj ebből a szeretetből származott (ebből érthető, hogy a visszajelzés pozitív lesz).

11 legegyszerűbb stílus éjjel

Fáradt az értékes idő eltöltésére reggel? Abban az időben, amikor még nem vagy teljesen ébren, nem szeretné, hogy hajszárítóval vagy vasalóval... Fogyasszon el a frizura szépségét!

Permetezéstechnikai kompatibilitás Száraz és sérült haj javítása

Helló mindenkinek! Ma mondom meg neked a márka komplett Theriment termikus védelmét a Timeks cégtől. Amint véget ért, hirtelen végeztem egy hajlakkot.

Folyékony kristályok Constant Delight 5 Magic Oils Cristalli Liquidi 80 ml 5.00 6

Constant Delight 5 Mágikus olajok A Cristalli Liquidi elengedhetetlen eszköze a hajszálak megelőzésének és kezelésének. Intenzív ellátás biztosítása, a haj struktúrájának befolyásolása, a mérleg bezárása és a haj további megsemmisítése.