logo

Lunar fodrász naptár március 2019-re

Minden hónapban különleges napok vannak, amikor bármelyik vállalkozás sikeresen véget ér, és fordítva - amikor minden kiesik a kezünkből, betegek vagyunk. A hold számos földi folyamatot, valamint az emberi bioenergiát érinti. Használja a 2019 márciusi holdnaptárat, hogy stílusos hajvágást készítsen az asztrológusok által javasolt napon. Nemcsak a frizura, hanem az élet hangulata is megváltozik.

Ideje kísérletezni

Az emberek régóta észrevették a holdfázisok kapcsolatát az emberi testben bekövetkező változásokkal. A Holdnak pozitív vagy negatív hatása van nemcsak az emberek általános pszichoemotív és fizikai állapotára, hanem a haj és a körmök növekedésére is. A hold ciklikus fázisainak ismeretében választhatsz olyan szalon eljárásokat, amelyek ebben az időszakban a leghatékonyabbak lesznek.

A 2019 márciusának színezésére, vágására, kémiai hullámzására szolgáló hold ciklikus naptárat a táblázat mutatja.

A színezéshez használjon természetes színezéket: henna vagy basma. A hajvágás segít javítani a gyenge, vékony szőrzet állapotát.

Ajánlatos a sérült haj táplálkozására és helyreállítására összpontosítani. A fejbőr és a haj táplálására szolgáló természetes maszkok otthon készíthetők. Mindegyik samponozás után ne felejtsd el alkalmazni a balzsamot.

Zodiac sorozat és annak hatása a színre

Ne feledje, hogy az eljárások végeredményét nemcsak a holdfázis befolyásolja. Nagyon fontos, hogy a zodiákus csillagkép jelenleg a holdban van.

A táblázatban a hold színezéséről szóló, 2019 márciusi hold zodiákus naptár szerepel.

Ezenkívül a festés minőségét súlyosan befolyásolja az állatöv jel. Például, ha a vízelem jele (rák, hal, skorpió) tulajdonosa szeretne színezni, ha a hold tűzjelzőben van (ram, íjász, oroszlán), akkor nem lesz legjobb eredmény, legrosszabb esetben - sérült fürtök természetellenes színnel.

A sikeres tavaszi átalakulás titkai

2019 márciusában a holdfázis naptárának köszönhetően kedvező napok a hajvágásra a növekvő és a teliholdra esnek:

 • 7-20.03 - növekedési fázis.
 • 03 a telihold.

A fürtök hosszának megváltoztatása nemcsak a hajat, hanem a gazdagságot is megváltoztatja. Úgy véljük, hogy a haj növekedése a növekvő Hold időszakában jótékony hatással van az egyén életének különböző aspektusaira, legyen az munka vagy az ellenkező nemhez való viszony. A stílusos hajvágás növeli az önbecsülést és bizalmat ad.

Ha a haj vékony, akkor 2019 márciusában vágja le, a holdnaptár szerint a legjobb a csökkenő ciklushoz. A hajvágás lassítja a szőrszálak növekedését, és egyre erősebbé és egészségesebbé válik. A szőrszálak általános állapota javulni fog, megszűnik a szétválás és a kiesés.

Március 20-án különleges dátum lesz - március 03 - a napjainak napja. Ez a tavasz csillagászati ​​kezdete, amikor a természet felébred és minden körül mozog. A holdnaptár hajvágása ezen a napon nem csak a megjelenést, hanem az egész világot is át fogja alakítani. Energizáljon, energiát adjon és erőt adjon a tervezett tevékenységek teljesítéséhez.

2019 márciusában a tökéletes hajvágás és stílus stílusa a telihold. Ekkor az összes biokémiai folyamat maximális aktivitását adja. Az asztrológusok azt javasolják, hogy minden kísérletet frizurával tervezzenek, mert az eredmény meghaladja a várakozásokat. Az űrlap hosszú ideig tart, de nem fog unatkozni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teliholdban csak hajvágást ajánlunk, mivel a 2019 márciusi holdciklusos naptár színe nem fog működni. A Hold a Libra jele alatt lesz, ami megakadályozza a minőséget, és véglegesen megváltoztatja a színt. Ha azonban nem tudja átadni a látogatást a szalonban, ne próbáljon meg radikális színváltozást végezni - a legjobb lesz több színnel festeni az egyik vagy másik irányba.

Egyéb kozmetikai eljárások márciusra

Ha álmodik egy perm, 2019 márciusában a 7.03 és 21.03 közötti számok jó választás lesz. Különösen elégedett az alábbi eredményekkel:

 • 03 - 12.03 - az idő, amikor a Hold Taurusban van.
 • 03 és 20.03 között - az égi test a Leo és a Szűz jelek között van.

Márciusban a kémiai hullámzás kedvezőtlen dátuma 15.03. A növekvő holdfázis ellenére március 15-e rendkívül nemkívánatos dátum a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatásra. A fürtök manipulálásával pénzügyi problémákat okozhat. Ezen túlmenően az eljárás után lehetőség van a stílus kialakítására. A legrosszabb esetben a szőrszálak kivágnak és elkezdenek kiesni, megjelenhet a korpásodás. 22.03 és 24.03, valamint a 31.03. Manapság a test gyengül, a vágás vagy a görbület hozzájárulhat a krónikus betegségek súlyosbodásához.

Külön dátum: 6.03. Az új holdban bármi veszélyt jelent a hajjal. Van egy jele annak, hogy a hajod ezen a napon nemcsak a hajat, hanem a saját életedet is lerövidíti. Az asztrológusok azt is javasolják, hogy a hajvágást egy másik időpontra mozgassák. Márciusban megfelelőbb napok vannak a fürtök hosszának korrekciójára. A New moon a pihenésre, a meditációra és a jövőbeni tervezésre szentel.

A haj eltávolításánál a szőrtelenítés dátumait (szőrtelenítés vagy szőrtelenítés) a holdnaptárban is megtekintheti. 2019 márciusában ajánlott, hogy az ilyen manipulációkat csökkenő holdfázisban hajtsák végre. A szőrszálak rosszul nőnek, ami hosszabb ideig rögzíti az eredményt.

A közelgő 2019 márciusi holdnapja elegendő napot tartalmaz, hogy stílusos hajvágást hajtson végre, valamint a kép általános változása. Tervezze meg először a szalon látogatását, a Hold-állatöv és a fázisnaptár alapján. Ezután a hajjal elvégzett eljárások jó szerencsét és jó közérzetet fognak nyújtani, segítenek megtalálni a nyugalmat és a képességeikbe vetett bizalmat.

http://novyjgod.com/kalendar/lunnyj-kalendar-strizhek-na-mart-2019-89-0219.html

Holdnaptár hajfesték 2019 márciusában

A fejlett emberek szorgalmazzák az erkölcsi értékek, az integritás és a gazdag lelki világ értékének értékelésekor a környezetükben. Ez fontos tartalom, de a megjelenéshez kapcsolódó sztereotípiák a leginkább meg vannak határozva. Sokkal gyorsabb megismerni egy személyt, ha divatos, modern, sikeres és világos képe van. A szocializáció folyamatában fontos szerepet játszik az a képesség, hogy kövesse magát, nevezetesen a haj. Különben is, de először nézd meg a fedelet. Az első benyomás lehetővé teszi, hogy bizonyos véleményt hozzon létre a személyről, és megértse, hogy alkalmas-e az Ön számára további kommunikációra. Nagyon fontos a helyesen választott fürtök színe és egy jó nap az eljáráshoz. Ez segít megérteni a 2019 márciusi holdnaptár hajfestését a megfelelő és nem megfelelő dátumokkal. A 2019-es általános holdfesték naptár a kedvező napokat itt látja!

Lunar hajfestés 2019-ben

A hajfestést össze kell hangolni a holdnaptárral. Ebben megtalálhatja az asztrológusok ajánlásait, akik segítenek az egészséges haj fenntartásában, jó szerencsét és jólétet biztosítanak az életben. Az ősi időkben a nők hajfestéket használtak. A szín megváltoztatásával a gonosz szellemeket elhajtották, életüket jobbra változtatták és szerencsét vonzottak. A modern világban a festés bármikor megtörténhet. A holdenergia használata azonban nem csak a kép megváltoztatását teszi lehetővé, hanem a haj egészségének megőrzését, valamint a jólét megszerzését. Bízza meg a haját egy tapasztalt mesterre, előnyben részesítse a festékeket természetes alapon, hogy ne tapasztalhasson csalódást a következő színezés után.

Javítsa a haj és a körmök állapotát különböző módon, beleértve egy speciális naptár ajánlásait is. A holdhajfesték naptár maga egy kényelmes asztal, ahol kedvező és kedvezőtlen napok szerepelnek a haj vagy körmök manipulációinak, beleértve a festést és a permust is. Egy ilyen naptárat pontosan egy hónapra állítanak össze, figyelembe véve a holdfázisokat és az ajánlásokat az Oracle számára - az éjszakai csillag megtalálása bizonyos állatöv jelek hatására. Ezeket az ajánlásokat felhasználva könnyedén, vastagabbá és egészségesebbé teheti a haját. Ezután a 2019. márciusi holdnaptár hajfestékét felhívjuk. Ennek a naptárnak köszönhetően mindig tudni fogja, mikor érdemes a hajat és a körmöket az új év első hónapjában vágni.

Holdnaptár hajfesték 2019 márciusában táblázat naponta

Március 1. Péntek 23% Negyedik fázis Waning Moon
Március 2. Szo 16% Negyedik fázis Waning Moon
Március 3. Nap 9% A negyedik fázis A csökkenő hold
Március 4. Mon 5% Negyedik fázis Csökkenő Hold
Március 5. Kedd 1% Negyedik fázis Csökkenő Hold
Március 6. Wed 0% New Moon New Moon
Március 7-én 0% Első szakasz Növekvő hold
Március 8. Péntek 3% Első szakasz Növekvő hold
Március 9. Szo 7% Első szakasz Növekvő hold
Március 10. Nap 13% Első szakasz Növekvő hold
Március 11-én 20% Első szakasz Növekvő hold
Március 12. T 29% Első szakasz Növekvő hold
Március 13. Wed 39% Első szakasz Növekvő hold
Március 14, 49% Első negyedévben növekvő hold
Március 15. péntek 60% Második szakasz Növekvő hold
Március 16. Szo 71% Második szakasz Növekvő hold
Március 17. Nap 81% Második szakasz Növekvő hold
Március 18 mon 90% Második szakasz Növekvő hold
Március 19.: 96% Második szakasz Növekvő hold
Március 20-án 99% A növekvő hold második fázisa
Március 21-én 100% Full Moon Full Moon
Március 22. Péntek 97% Harmadik fázis csökkenése
Március 23. Szo 93% Harmadik fázis Waning Moon
Március 24. Nap 86% Harmadik fázis Waning Moon
Március 25-én 77% Harmadik fázis csökkenése Hold
Március 26. K 68% Harmadik fázis Csökkenő Hold
Március 27. Wed 58% Harmadik fázis Waning Moon
Március 28, 48% Harmadik negyedév Csökkenő hold
Március 29. Péntek 39% Negyedik fázis Waning Moon
Március 30. Szo 30% Negyedik fázis Csökkenő Hold
Március 31. V. 21% Negyedik fázis Waning Moon

Hogyan lehet a zodiákus és a hold jelei a hajfestékben?

A hajfestés minősége szempontjából nagy jelentőséggel bír a hold áthaladása az állatöv különböző jeleivel. A rák, hal, skorpió (kémiai expozíció károsíthatja a hajat és a fejbőrt) vízjeleket és a Libra (nem alkalmas színváltoztatásra) és a Nyilas (gyorsan tompa lesz, és a színe leesik) nem alkalmasak a haj festésére. A színezés, a fehérítés és a hajszín színezésének legjobb jelei a Bak, a Bika, a Szűz (különösen a szürke haj színezése) jelei, és a Leo, Aries, Gemini jelek szerint is sikeresek lesznek. A nagyon fényes hajfestéshez és a kísérleti festéshez az Aquarius jelzés lesz.

Érdekes, hogy a hajfestés mintegy 4000 évvel ezelőtt kezdett népszerűvé válni. Ez magában foglalja Persia és Assiria lakosait. Ezután az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak elfogadják a folyamatot. Ezek elsősorban nők természetes alapanyagokat használnak színezékként, mint például citromlé, hagyma, gyógynövények keveréke, fahéj, dióhéj, savanyú tej stb. Aztán hennába mentek, és kifejlesztették ezt a képességet. Ha összehasonlítani az ősi őseivel, akkor a jelenlegi személynek sokkal több lehetősége és esélye van a festésre márciusban, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen. Minden sarkon szépségszalonok vannak professzionális kézművesekkel és szükséges felszereléssel. A gyártók megpróbálják a termékeket természetes, biztonságos és kényelmes használni. Annak érdekében, hogy a hajvágás és a leginkább ideális festés legyen, csak a Hold hatását kell kezelni. A hold a bolygónk egyik legjelentősebb égi teste, hiszen fázisai és holdnapjai befolyásolják a tevékenységet, a jólétet és a test munkáját.

videó

A haj festésére vonatkozó általános szabályok 2019 márciusában

Tehát úgy döntött, hogy színezést hajt végre egy holdnaptáron. Természetesen a sikeres napok fontos szerepet játszanak, de emlékeznie kell az alapvető ajánlásokra, amelyek segítenek az eredmény javításában. A hajvágás és a festés otthon vagy a fodrászon is elvégezhető. Sokan az utóbbit részesítik előnyben, mert félnek mindent elrontani. Az önfestés azonban nem nehéz, ha követi az utasításokat. Először is tanulmányozzátok saját szálaidat. Fontos megérteni a szerkezetet és az állapotot. Tekintsük a konkrét helyzetet is, mert ha radikális átalakulásról beszélünk (szőkeről barnare), akkor jobb, ha egy szakember szolgáltatásait használjuk. Ne feledje, hogy 2019 márciusában a hajfestés sikeresen befejeződik a kívánt hang kiválasztásakor. Itt egy racionális arányú oxidálószer jelentős súlyt mutat. Az indítás előtt ellenőrizze a fejbőr érzékenységét. Jobb, ha a menstruációs pillanatokban nem kezdünk dolgozni. Alkalmazása után a festék nem mossa a haját 3-4 napig, különben a pigment nem fog tartani.

http://kalendarnagod.ru/lunnyj-kalendar-okrashivaniya-volos-na-mart-2019-goda/

Horoszkóp hajfesték Március 2019 kedvező nap színezés

A márciusi holdnaptár festő haját a 2019 márciusi horoszkóp szerint kedvező festési napok biztosítják, és a Hold állatövi jeleiben maradnak, ami nagyon fontos tudni, és a divatos nők és a divatmódok megértik, miért. A márciusi holdhoroszkóp, a hajfestés, a hajvágás és a perm kezelések 2019 márciusában, a kedvező napok a színezéssel és más hajszálakkal, más fontos információkat is tartalmaznak, nevezetesen a teljes hold ciklus holdnaptárát, amelyben megértheted magad mikor és milyen holdnapokon lehet vagy nem hajtható végre a hajával, olvassa el és tanuljon tovább.

Horoszkóp festés, haj festése 2019 márciusában

- A legkedvezőbb időszak minden hajszálakra, a színezés, a színezés és az új frizura horoszkópja szerint 2019 márciusában, hajvágás, perm vagy festés a hajon ezeken a holdnapokon, amikor a Hold a Nyilas és Leó zodiákus jelei közé tartozik - manapság a divat- és a modok leveszik a stresszüket, megszabadulnak a negatív gondolatoktól, és pozitív energiát kapnak;

- Ha gyorsan vágni kell a haját, amikor új frizurát hoz létre, akkor menjen a fodrászhoz, hogy láthassa a szakemberét, abban az időben a haj manipulációs horoszkóp szerint, amikor a Hold a Gemini vagy Libra állatövi csillagképekben van;

- Ha egy divat- vagy modor nőnek van a fő célja, hogy a zodiákus horoszkóp kedvező napjaival megváltozzon 2019 márciusában, teljesen újnak érezze magát, miután egy divatos szalonba utazott, és a haj manipulációját követően (új frizura, festés vagy perm) létrehozása után meg kell változtatnia a megjelenését a következő jelzésekben: Virgin, Taurus és Capricorn;

- Jobb, ha a tervezett tevékenységeket a holdnapokon megváltoztatja a megjelenés változásával, amikor a Föld természetes műholdja a Zodiákus jelek Aries vagy Aquarius területén található, ekkor nem ajánlott semmit sem változtatni magadban, csináld a hajvágást, soha ne vágja le a haj végét, hajtsa végre perm és / vagy hajfestés.

- A leghátrányosabb, kedvezőtlenebb napokat a hajszálak kezeléséhez, amikor nem ajánlott új frizurát létrehozni, hajszálakat vágni, festeni vagy permust készíteni, még a tippek vágását el kell halasztani, ezúttal és a horoszkóp szerint, amikor a Hold ilyen vízi állatövi csillagképekben van, mint - Rák, Halak és Skorpió.

Hold horoszkóp hajfestés március 2019, kedvező napok a színezés, festészet állatöv jelek

A javasolt horoszkóp hajfestés 2019 márciusában, a legjobb és legbiztonságosabb napok a zodiákus jeleiben, a hold ciklus kedvező napjain a divatos és dandies nők megismerkednek a legkívánatosabb és kedvezőbb és kedvezőtlenebb frizurákkal, hajvágással, hullámzó és változó hajszínnel. Miért kell betartanod a holdnaptár tanácsát?

http://worldluxrealty.com/goroskop-pokraski-volos-mart-2019-blagopriyatnye-dni-okraski

beauty.ua

Emlékezzünk a tavaszi első hónapban a szépség-kísérletek legsikeresebb napjaira, és fogadjunk el ajánlásokat a haj vágására és festésére

A 2019. márciusi holdnaptár-frizurák segítenek meghatározni a hajjal való átalakulás optimális napját, ha azt szeretnénk, hogy az eredmény kellemes legyen. Inkább nézd meg a hajvágás és a festés legkedvezőbb napjait 2019 márciusában, és attól függően, hogy milyen időpontokban kell tartózkodnod a szalonban. Tekintse meg 2019 márciusában a legjobb hajvágási napokat, hogy a menedzserrel találkozzon.

Március 1 - 24, 25 napos nap

A hold Bak, ami azt jelenti, hogy a hold hatása a haj állapotára ebben az időszakban rendkívül pozitív. A hajvágás erősíti és gyógyítja a hajat. Nyugodtan jelentkezzen be a fodrászba, ha azt szeretné, hogy a szálak kevesebbet legyenek, vastagabbak és erősebbek, és a hajhullás jelentősen csökkent.

A színezés és a tonizálás sikeres lesz, különösen a szürke haja festménye, még színes kísérleteket is végezhet. Jó időszak a perm számára, nem sok kárt okoz a hajodnak. De a frizura jobb választani egy nyugodt, és próbálja meg nem túlzásba venni a tartozékokkal.

Március 2 - 25,26 holdnap

Nem a legjobb nap a haj hosszának manipulálására. De a színezés természetes színben sikeres lesz, különösen akkor, ha fontos találkozója van, amelyen benyomást kell tennie.

Válasszon egy nagy frizurát, akár bouffant is lehet, de nem lehet túl bonyolult. Próbáld meg mindent úgy tűnni, hogy a lehető legteljesebb legyen.

Március 3 - 26, 27 holdnap

A Hold az Aquarius jelében, a haj minőségére gyakorolt ​​hatása semleges. Jó nap a kísérleti és extravagáns frizurákra és stílusra. Ahhoz, hogy ma frizurát kapjunk, a karizma és a varázsa növelése.

Sikeresen befejeződik a szokatlan tonizálás vagy festés élményes, nem tipikus színei is. A hajszín színváltozása növelni fogja a népszerűségét, és egy szép szép, bizonyos értelemben a különleges frizura a pozitív érzelmekért felelős.

Március 4-27. 28 napos nap

A hajvágás kedvező ideje, amely pozitív hatással lesz a szépségükre és egészségükre. Ha ezt a napot festeni kívánja, vegye figyelembe, hogy jobb, ha előnyben részesítené a haj színének csekély változását, vagy elhalasztaná a festést egy másik napra. A hajnak egyszerűnek és egyszerűnek kell lennie.

Március 5-28. 29 napos nap

A Hold a Halak jele, ami különösen érinti a fejbőrt. Ezen a napon meg kell tartózkodnia a haj vágásától és mosásától, hogy ne okozzon problémát (olvassa el a "korpásodást"). A jobb pillanat várakozása után is jobb megtagadni a kémiai stílust és a színezést.

Fodrász látogatása érdemes a vékony és sérült haj tulajdonosainak ─ ez a legjobb nap a wellness és a helyreállító eljárások számára. Ami a frizurát illeti, például játékosnak kell lennie, például egy kissé zavaros zsemle tökéletes.

Március 6 - 29, 30, 1 holdnap

Hajvágás a holdnap utolsó napján - egy megfelelő döntés, amely erősséget és egészséget biztosít a hajának. De a haj színezése jobb, ha elhalasztja, ha nem akar csalódni az eredményben. A mai frizura szokatlan lehet, mintha a holdhónapot összegezné.

Március 7 - 1, 2 napos nap

Hajvágás a növekvő hold fázisában - amire szüksége van, ha fel akarja gyorsítani a hajnövekedést. Színező szálak érdemes természetes színezékek, ez a fajta színezés fog energiát és sikert a pénzügyi kérdésekben. Ma kísérletezhet a haj alakjával, színével és hosszával, új erőt, inspirációt és új kreatív ötleteket adhat.

Március 8-2. 3 holdnap

A Hold Kosban, a haj állapota nem változik a jel hatására. A hajvágást el kell halasztani, hátrányosan befolyásolhatja a haj állapotát és megjelenését, a szőrszálak elkezdenek kiesni, és a végek elszakadnak.

Sikeresen átadja a színezést, a haj erősítő eljárásait, tonizálja. A haszon fejmasszázshoz vezet, a haj gyökereihez való véráramlás felgyorsítja növekedését és javítja az általános állapotot. A fektetést a kollagént vagy viaszot tartalmazó kozmetikumok segítségével kell elvégezni. Egyszerűsítse a haját.

Március 9 - 3, 4 nap

A hajvágás sajnos nem a legjobb megoldás ezen a napon. A megfogalmazott célok és tettek kudarcot vallhatnak. Ha a színezéssel egy kicsit frissíteni szeretné a képet, inkább természetes árnyalatot és növényi színezéket kell előnyben részesítenie. Ne kísérletezzen új frizurákkal, tegye a haját a lehető legegyszerűbb és kényelmesebbé.

Március 10 - 4, 5 napos nap

A Taurus-i hold, amely befolyásolja a hajjal végzett munkát, úgy érzi, nyugodtan tervezze meg a tervezett kísérleteket erre a napra. Ne hajtsa le a mai fodrászot, az új frizura a haj erősségét és energiáját adja, és megjelenése drámaian változik a jobbra.

Rendeljen otthont egy szalont, és hajtsa végre a természetes alapanyagokból készült házi maszkot. Sikeresen a szürke haj festése, a haj erősítése, a villámlás, a szemöldök kopasztása. A haj bolyhos, terjedelmes.

Március 11 - 5, 6 napos nap

Ismét egy kedvező nap a márciusban végzett fodrászokra, amelyen biztonságosan meglátogathatja a mestert. Ezeknek az átalakításoknak azonban korlátozniuk kell ─ jobb a festés átadása. Jobb erősíteni és táplálni haját házi maszkokkal. A frizura ezen a napon klasszikus és szigorú, nem magas. Például egy alacsony farok vagy egy leeresztett gerenda.

Március 12 - 6, 7 napos nap

Hold a Taurusban, bátran tervezzen kísérleteket hajjal. A hold még mindig növekszik, ami hozzájárul a gyors növekedéshez. A hajvágás pozitívan befolyásolja állapotukat és megjelenését, az új divatos színezés pedig szexualitással jutalmazza Önt és bizalmat ad.

Ma érdemes egy könnyű, göndör frizurát készíteni, így ennyire gyengéd fürtökre van szükség.

Március 13 - 7, 8 napos nap

A Hold a Gemini-ben, a hajra gyakorolt ​​hatása semleges. A hajvágás ma felgyorsítja a hajnövekedést, de a szálak engedetlenekké válhatnak, gyakorlatilag nem befolyásolja a haj minőségét, de a haj maga is elgörbülhet. A nap hajlításra alkalmas, beleértve a kémiai, hajfestési, tonizálási feladatokat is. A radikális változásoktól kezdve, amíg érdemes visszautasítani.

A mai frizurának könnyűnek, tágasnak kell lennie, nem szabad túl nagy díszítőelemekkel súlyoznia, jobb, ha később hagyja őket.

Március 14 - 8, 9 napos nap

A hajvágás ma kiváló megoldás, hiszen a hajszárnyaló növekvő holdral való vágása a legkedvezőbb hatással lesz a növekedésre. A színárnyalatok természetes árnyalatokban is jelen vannak. A mai frizura - magas, de szerény. Például diszkrét magas farok.

Március 15 - 9, 10 napos nap

A Hold rák, ami azt jelenti, hogy a hajra gyakorolt ​​hatása sok kellemetlenséget okoz. A fürtök engedetlenek lesznek, és szinte minden manipuláció a haj formázására és a kívánt alak megadására sikertelen lesz. A színezés során érdemes természetes növényi festékeket választani, mint a henna.

Ha száraz és sérült haja van, rendkívül sikeres lesz ma a wellness és táplálkozási eljárások elvégzésére. Frizura a mai - laza szálak, és próbálja meg fésülni őket ezen a napon, amilyen gyakran csak lehetséges.

Március 16 - 10, 11 holdnap

Nem a legkedvezőbb nap a hajvágásokra, jobb várni. A színezést nem szabad elhalasztani, ha természetes gyógynövényeket (például henna) választ. Jobb, ha visszautasítja a vegyi anyagokat, oldja fel a haját, és gyakrabban fésülje haját ezen a napon.

Március 17 - 11, 12 napos nap

A hold a Leo jele alatt, befolyása alatt, a haj vastagabb lesz. Ma a tökéletes nap a mester látogatására. Gyakorlatilag minden szőrrel végzett eljárás sikeresen elvégezhető - vágás, stílus, színezés, tonizálás, elszíneződés. De jobb, ha elhalasztjuk a permot, mert a szálak nagyon göndörek. A mai frizurát gondosan át kell gondolni és gondosan el kell helyezni.

Március 18 - 12, 13 napos nap

Ma a Hold egyre növekszik, így tudod, hogy mi a tökéletesebb, mint egy nap a hajvágásnál, és nem jön fel vele. A haj hosszával végzett kísérletek sikeresek lesznek, és elégedettek lesznek az eredménnyel. A mai frizura szokatlan és világos, az ilyen választás segít a férfiak nézeteinek vonzásában és talán még a személyes problémák megoldására is.

Olvassa el

Divatos tér: a frizurák legjobb típusai, amelyeket 2019-ben kell próbálni

Március 19 - 13, 14 napos nap

A Hold a Szűzben van, és hatása a hajra nagyon pozitív. A szálak gyorsabban fognak növekedni, a stílus megtartja az alakot, és a perm sikeres lesz, és amennyire csak lehet, szívesen fogadja Önt. Figyelemre méltó lesz a színezés, még a szürke színezés, a tonizálás is.

A hajvágás lehetővé teszi, hogy a hajad energiát és erőt nyerjenek, jobban fognak kinézni, a tippek nem lesznek vágva. Frizura jobban csinál magad.

Március 20 - 14, 15 napos nap

A hajvágás nem a legjobb megoldás ezen a napon. Nem mondható el a hajszín kis változásáról, ami hozzájárul az üzleti győzelemhez. Szintén jó idő a wellness-kezelésekhez. A frizurának a lehető legtermészetesebbnek kell lennie, célszerű elhagyni a partíciót.

Március 21 - 15, 16 napos nap

Hold a Mérlegben, a haj általános állapota nem változik. A hajvágás után a haj egyre gyorsabban növekszik, de légy és engedetlen lesz, ők is elkezdenek göndörödni és nehezen stílusosak.

A hajkezelések számos előnnyel járnak. Előnyben részesítsük a könnyű maszkokat és a természetes növényi főzeteket, vagy megbízzunk egy szakemberrel.

Nem érdemes drasztikusan megváltoztatni a hajszínt, a végeredmény valószínűleg nem felel meg az elvárásainak, ugyanez vonatkozik a radikálisan rövid hajvágásokra. Előnyben részesítsük az egyenes hajat.

Március 22 - 16, 17 napos nap

Ma egy hajvágást el kell hagyni, ami hátrányosan befolyásolhatja fizikai állapotát. De a megfelelő idő, hogy a hajodat sötét tónusban festjük természetes növényi festékekkel. A mai szálakat gyönyörű távolsági fényben kell összegyűjteni.

Olvassa el

Nézzük meg: milyen divatos bob hajvágás illik Önnek tökéletesen? teszt

Március 23 - 17, 18 napos nap

A Hold a Skorpióban van, és ez egy rendkívül instabil jele a hajnak. A hajvágás alkalmas gyenge, unalmas és vékony szálakra, keményebbé és vastagabbá teszi őket. A nap haj, táplálkozás, természetes színezékkel való festéshez alkalmas.

Szükséges elhagyni a hajra gyakorolt ​​erős kémiai hatásokat és a színek színváltozását, mivel az eredmény csalódást okozhat.

Március 24-18., 19. holdnap

A mai fodrász segít erősíteni a karizmádat, erősséget és egészséget biztosít a hajodnak. Ma a hold halványul, és ha meg akarja tartani a haját, meg kell vágnia a haját.

Hogy jobban festhesse magát az életed legsikeresebb időszakában tapasztalt színben - emlékezzen arra az időre, amit vissza szeretne térni vagy megismételni. A frizura a sapkára összpontosít.

Március 25-19. Holdnap

A Nyilas a Nyilasban, a hajra gyakorolt ​​hatása kétértelmű. Ha hosszú ideig szeretné új frizurát tartani, ma jobb, ha a mestert megszakítja. A nyírás után a haj nagyon gyorsan növekszik, és engedetlen lesz. Perm ma nem tart sokáig.

A hajfestés is nem felel meg az elvárásoknak, valószínűleg a szín nem tart sokáig, és gyorsan elhalványul. A frizura ma ne legyen nehéz, jobb, ha gyakrabban fésülködtesse a haját, erősséget és energiát ad nekik.

Március 26 - 19, 20 napos nap

Ha javítani akarja az érzelmi hátterét és javítja a hangulatát - egy új fodrász lehet nagyon hasznos. De annak érdekében, hogy ne rontjuk el a pozitív hozzáállást, a festést el kell halasztani. Ma hagyja laza haját, és gyakrabban kefe haját, hogy pozitív energiát vonzzon.

Március 27 - 20, 21 napos nap

A hajvágás ma a legjobb hely, de nagyobb változások nélkül. Ahhoz, hogy a megfelelő és szükséges embereket az életedbe vonzza, fényes tónusban kell festenie a haját. A frizurát fém díszítéssel érdemes kiemelni.

Március 28-21. És 22 holdnap

A Hold a Bakban, a hajra gyakorolt ​​hatása ebben az időszakban rendkívül pozitív. A hajvágás erőt és egészséget fog adni a hajadnak, kevésbé lesz osztva, vastagabbá és erősebbé válnak, és a hajhullás jelentősen csökken.

A színezés és a tonizálás sikeres lesz, különösen a szürke haja festménye, még színes kísérleteket is végezhet. A perm jó ideje, ez nem okoz sok kárt a hajra. Frizura jobb választani egy nyugodt, nem frilly, nem frills a választék a tartozékok.

Március 29-22. 23 holdnap

Nem szabad ma frizurát kapnod, és a természetes összetevők segítségével a hajfestést meg kell bízni valakinek a szeretteitől. Az általános jólét javítása érdekében a haját természetes színben kell festeni. A frizurának nyugodtan kell választania, kissé hullámos zárak lehetnek.

Március 30 - 23, 24 napos nap

A Hold a vízöntőben, a haj minőségére gyakorolt ​​hatása nem észrevehető. Ma jó nap a kísérleti és extravagáns frizurák és stílusok számára. Sikeres lesz a szokatlan színezés vagy színezés, amely fényes színben van, ami nem jellemző az Ön számára korábban. A frizura kiválasztásakor a kötet fürtjeire kell fogadnia.

Március 31 - 24, 25 napos nap

A hónap utolsó napján a hajvágást jobban el kell halasztani, hátrányosan befolyásolhatja az Ön állapotát. A hajfestés ma is nem éri meg, jobb, ha otthoni ápolást szervez, miután elkészítette a tápláló hajmaszkokat. Ha lehetséges, akkor próbáljon fárasztó fejdíszet tölteni.

http://beauty.ua/hair/hairstyles/7114-lunnyy-kalendar-strizhek-i-okrashivaniya-volos-na-mart-2019-goda

Lunar hajfesték naptár március 2019-ig: kedvező napok

A 2019 márciusi holdfesték-naptár megmutatja, hogy melyik napon a legjobb, ha megváltoztatjuk a képet és a hajszínt, hogy a hajfestési eljárás a lehető legbiztonságosabb legyen. Ismerje meg a tavaszt frissített hajszínnel!

Mikor kell 2019 márciusában festeni a haját

 • A hajszínezés kedvező napjai: 1, 2, 10, 11, 13, 16, 18, 19, 20, 24, 25, 27, 28, 29.
 • A hajszínezés kedvezőtlen napjai: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15, 17, 21, 22, 23, 26, 30, 31.

Holdnaptár hajfesték 2019 márciusára: napi előrejelzés

 1. Március 1 - a színezés sikeres lesz. Ez a nap is kedvez a hajszínnel végzett új kísérleteknek.
 2. Március 2 - a természetes színezés stabilizálja a pénzügyi helyzetet, így a legjobb, ha ezen a napon festjük.
 3. Március 3-a jobb, ha a hajfestés folyamatát egy kedvezőbb napon elhalasztja.
 4. Március 4 - ma nem szükséges megváltoztatni a haj színét, jobb, ha tápláló maszkok segítségével javítjuk őket.
 5. Március 5 nem kedvező nap a kép megváltoztatására. Tegye át a hajszínt másnap.
 6. Március 6 - nem a legjobb nap a hajfestéshez. Az új szín hátrányosan befolyásolhatja a haj állapotát és megjelenését.
 1. Március 7-én jobb, ha a képváltást egy másik napra helyezzük át.
 2. Március 8 - ezen a napon nem szabad festeni a haját, inkább a hajápolási eljárásokat részesítse előnyben.
 3. Március 9-én jobb, ha ma nem festjük meg a hajat, hogy elkerüljük az egészségügyi problémákat.
 4. Március 10 - ma biztonságosan megvilágíthatja a haját, és extrém árnyalatokban festheti.
 5. Március 11-én kedvező nap a haj kezelésére.
 6. Március 12-én - ne festje meg a haját ma, a frissítések csalódást okoznak.
 7. Március 13-án - válasszon hajfestést természetes festékekkel.
 8. Március 14 - míg drasztikus változásokat érdemes lemondani.
 9. Március 15. - tegye félre a hajfestést egy másik napra.
 10. Március 16-án - nyugodtan frissítse a hajszínét ezen a napon. Ügyeljen arra, hogy a hajában az arany árnyalatai - ezen a napon növeljék a hitelességét.
 11. Március 17 - annak érdekében, hogy ne rontja el a hangulatot, jobb, ha a hajfestést egy másik napra hagyja.
 1. Március 18-a jó nap, hogy a haját fényes árnyalatokban színezze. A frissített hajszín ezen a napon javítja a másokkal való kapcsolatokat.
 2. Március 19. - ez a nap kedvező a hajfesték, a szürke haj és a tonizáló szálak számára.
 3. Március 20 - a mai hajfestés profitot fog hozni.
 4. Március 21 - hagyja el a korábbi hajszínét, mivel ma a festés kedvezőtlen napja.
 5. Március 22. nem jó nap a haj festésére.
 6. Március 23 - javasoljuk, hogy tartózkodjon a kép megváltoztatásától. Ezen a napon jobb javítani a hajat az ápolási eljárások segítségével
 7. Március 24 - ma a hajfestés fokozza a karizmat, erősíti az egészséget és a hajat.
 8. Március 25. - kedvező nap a sötét árnyalatú haj festésére.
 9. Március 26-án - hajtsa végre a hajfestést kedvezőbb napra.
 10. Március 27 - a sötét árnyalatú haj vonzza az üzleti sikert.
 11. Március 28 - ezen a napon jobb választani a természetes színárnyalatokat a haj festésére.
 12. Március 29 - megbízza a hajfestés eljárását egy szeretett személynek, így világosabbá teszi életét.
 13. Március 30 - jobb, ha nem hajol a haját ezen a napon, hogy elkerülje a személyes élet problémáit.
 14. Március 31. - ma nem a legjobb nap a hajfestéshez.
http://freewoman.club/lunnyj-kalendarq-okrashivaniya-volos-na-mart-2019-blagopriyatnyee-dni.html

Holdnaptár hajfesték 2019 márciusában

Sok nő remegően kezeli a hajait, próbálva nem ártani nekik extra stílus és kémia. A holdnaptár tippjei segítenek kiválasztani a legjobb napot a fürtök színezéséhez.

A tavasz a változás ideje, és ezért márciusban sokan, még a korábban edzett konzervatívok is, hirtelen úgy döntenek, hogy extrém színekben festik hajukat, hogy radikálisan megváltoztassák a frizurákat, szerepeket és képet. És ezek teljesen helyesek: itt az ideje, hogy kijusson a hibernált állapotból.

Március 1-jén 2: a Csendes Hold a Bakban. Március első napjaiban jobb nem festeni, hanem a hajápolásra összpontosítani. A zodiákus földes jele, a Bak, különösen erősítenie kell a gyökereket. Általánosságban elmondható, hogy ezeken a napokon fontosabb lesz a rendezett és jól formázott frizura.

Március 3, 4: Hold az Aquarius csillagképében. Az erős haj tulajdonosai színezhetnek: jó szerencsét hoz. Nos, ha észreveszed, hogy a tél folyamán a haja elhalványult, gyengült vagy elszakad, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy folytassa a nap első és második napján megkezdett munkát, és vigyázzon a haj egészségére.

Március 5-én, 6-án és 7-én: A hold a hal jelévé válik. Ezekben a napokban az energia teljesen újrakezdődik a New Moon-ban március 6-án. Ezért az előző nap jobb, ha a pihenésre vagy az üzleti életre fordít, amit befejezni szeretne, és a haja elég lesz a napi ellátásban. De a New Moon és után, 7 szám, akkor festeni a haját. Különösen, ha változásokat és tisztaságot akarsz a magas ügyek területén - nem mindent sima a szeretetügyekben, inspirációt hagyott, nincs elég életerő. Egy új frizurával az ilyen problémák a múltban maradnak.

Március 8-án 9: A Holdban növekszik a Hold. Színezheti a haját, de ne használja vissza az extravagáns tonikokat és túl világos, dacos színeket. Ideális - ha az új szín eltér az aktuális hangtól. A kifogástalan, helyes színezőszálak is szerencsét fognak adni.

Március 10-én, 11-én és 12-én: a hold három holdnapot tölthet Taurusban. A világos színek színezése megváltoztathatja az életet a jobb és a családban és a személyes életben. A dayhoro.ru oldal szakértői azt tanácsolják, hogy gondoskodjanak az ápolási termékekről, még akkor is, ha a haj jól néz ki.

Március 13-án 14: A hold tovább növekszik, és a Gemini csillagképe két napig fog tartózkodni. Itt az ideje a merész kísérleteknek, aszimmetrikus hajvágásoknak és élénk színeknek. Az ezekben a napokban festődő határozatlanságok optimizmusot és önbizalmat fognak adni, mert a hajszín befolyásolja a személy sorsát és jellegét.

16. március 16.: A növekvő Hold a Sign Cancer-ben elősegíti mind az ápolást, mind a változást, például a nyírást vagy a színezést. Azonban a kép innovációi nem változtathatják meg drasztikusan. A legjobb megoldás a gyökerek vagy a szürke haj színezése, ha szükséges, valamint a kifakult szín helyreállítása.

18: 18: A Hold belép a Leó csillagképébe. Napjainkban a festés kedvezőtlen, de az asztrológusok rámutatnak a hajápolás fontosságára. Leó befolyásának napjaiban a kép fontos szerepet játszik a siker elérésében, így a fürtök, a feszesítő maszkok és a gondos stílus gondozása kiemelt fontosságú lesz.

Március 19, 20: Hold a Szűz csillagképében. Ez a zodiákus jel márciusban semleges. A sötét színek kedvező színezése - segít megvédeni az energiát. Egy másik jó lehetőség - a szín közelébe színezni. Az ilyen színezés segít megtalálni a harmóniát az önmagával és keményebben állni.

Március 21-én 22: A Moon 21. március a Mérlegben nem a legjobb idő a színezésre. Ezen a napon sokan teljesen eltérő aggályokkal rendelkeznek, és csak nem fog megváltoztatni a képet. Másnap, 22 szám, jobb, ha ugyanazt a vonalat ragaszkodik, és nem kell feliratkozni a mester színezésére.

Március 23, 24: A Hold a Skorpióban csökken. Manapság az asztrológusok óvatosak a festés ellen: az eredmény teljesen eltérhet attól, amit kell. Különösen ha haját otthon és magadban fested.

Március 25-én, 26-án és 27-én: A Nyilas a Nyilasban a közeledő változások, a kiszámíthatatlan fordulatok és a sors jelei jele. Ekkor a hajfestés segíteni fog a múltban, szó szerint újjászületik és új emberré válik. Ehhez azonban a fürtök színét drámaian meg kell változtatni.

Március 28, 29: az öregedő Hold a Bakban. A fényes változás a tavaszban kívánatos dolog, de nem ezek a napok. Az éles átfestés (szőkeről vörösre, barnaről szőkere stb.) Belső ellentmondásokhoz és régi komplexek felébresztéséhez vezethet. Sokkal több prózai dolgot tehetsz, de nem kevésbé fontos dolgokat, mint például az osztott végekkel vagy a korpásodással való küzdelmet.

Március 30, 31: Hold a Vízöntőben. Napjainkban a szépség azoknak szól, akik életre kelnek a pénzügyi szektorban. A bonyolult színezés (balayazh, brondirovanie, ombre, vagy a másik opció) segít a pénzáramlás meredek megfordításában.

Nemcsak a színező fürtök segítenek a szerencse vagy az élet megváltoztatásában. A haj (és így a személy energia) állapota is befolyásolja a hajvágást. Javasoljuk, hogy nézze meg a márciusi hajvágás holdnaptárát, hogy ne veszítse el a szalon rekordját. Sikeres hónapot kívánunk, és ne felejtsd el megnyomni a gombokat és

http://dailyhoro.ru/article/lunnyij-kalendar-okrashivaniya-volos-na-mart-2019-goda/

Holdnaptár hajvágás és festékszőrök 2019 márciusában

Habár néhány évtizeddel ezelőtt az embereket nem tekintették túl képzettnek, és nem rendelkeztek olyan sok információval, amely a modern emberek rendelkezésére állt, nagymamáink még mindig bölcsek voltak és tökéletesen megértették: nagyban függ a hold viselkedésétől, beleértve a női szépséget is.

Még akkor is fontos volt, hogy az emberiség gyönyörű felének képviselői kövessék a hold ciklust, tervezzék a hajvágást és a hajfestést a hold ciklusnak megfelelően. Végül is, milyen hosszú és egészséges a fürtök fog növekedni attól függ, hogy milyen fázisban volt az éjszakai égbolt teste.

Mit kell tudni a hajhullásról 2019 márciusában a holdnaptár szerint?

Tehát, hogy márciusban menjen a fodrászra vagy saját frizurára, meg kell fontolnia néhány egyszerű szabályt.

Sokan már gyermekkoruk óta ismerik anyjuktól, hogy csak akkor lehet vágni a hajat, ha a hold növekszik, mert ebben az esetben gyorsabban nőttek.

A rövid hajvágók szerelmesei számára azonban ez egy mínusz, mint egy plusz, mert ha a haj gyorsan növekszik, akkor néhány hét (vagy akár korábban) után újra meg kell látogatnia a fodrászot, és a szolgáltatásai, enyhén szólva, nem olcsóak.

 • Ha a haj dinamikus növekedése nem igazán zavar, de meg akarja erősíteni a gyökereiket, akkor csökken a holdtól. Az első tavaszi hónapban ezek a napok a 13. és 27. között vannak.
 • De ha levágod a haját a Hold napjaiban, és még a Bika, a Leó, a Szűz, a Mérleg vagy a Bak alatt is, akkor a hajvágásod bizonyára nagyszerű lesz, és szép megjelenése hosszú ideig marad.

Hajvágás 2019 márciusában, kedvező napok a holdnaptár szerint

 • Március 2-tól 4-ig és a 30. napon a Hold Taurusban lesz, és 13-tól 15-ig lesz a Mérlegben. Ezek a napok nagyon kedvezőek a hajvágásnál.
 • Március 6-án a növekvő hold a rák jele lesz. Amellett, hogy ezen a napon fodrászkodhat, valószínűleg észre fogod venni az intuícióval kapcsolatos változásokat - ez fokozódik, jobb lesz az élet eseményeinek előrejelzése. A haj egy meghatározott napon vágva, a sérült szerkezetet is visszaállítja.
 • Szeretné javítani a kapcsolatokat valamilyen személygel, vagy egy kicsit a pénzügyi helyzet javítása érdekében? Ezután vágja le a haját azon a napon, amikor a Hold Leóban van, a Szűz vagy a Bak alatt, vagyis március 9-én és 10-én, március 11-én, 21-én és 22-én. A feltüntetett napokon ajánlott a frizurát megváltoztatni, és azokat a nőket, akik már régen akartak megszabadulni az élet problémáitól.
 • Amikor március 1-jén és 4-én vágja le a haját, készen áll arra, hogy megkapja a monetáris nyereséget és javítsa egészségét.
 • De a haj március 5-i manipulációja hozzájárul a kívánt célok eléréséhez, és hozzájárul a belső értelem kialakításához.
 • Szeretné elérni a pénzügyi jólétet, vágja le a 10-et.
 • Március 15-én azok számára ajánlott, akik nem félnek a drámai változásoktól az életben, és a március 16-i hajvágás előmozdítja az egészséget, és még több varázsa is.
 • A 23. nap az a nap, amikor a hajvágásnak köszönhetően pozitív, fényes energiával töltheti magát.
 • Aki március 26-án meglátogatja a fodrászot, úgy tűnik, hogy világos és eredeti személy lesz.
 • Ha úgy dönt, hogy a következő napon fodrászkodik, akkor a 2019-es holdnaptár hajvágásainak biztosítékai szerint az életed javulni fog és hosszabb lesz.

Milyen napok 1919 márciusában nem alkalmasak a haj festésére és vágására?

A hajvágásokra vonatkozó legfontosabb szabály: ezt mindig a hold növekvő helyén kell elvégezni, nem pedig az időszak alatt, amikor csökken.

Ha figyelmen kívül hagyja ezeket az ajánlásokat, és még mindig vágja le a haját, vagy legalább csípje a hanyatló holdra vonatkozó tippeket, akkor ne lepődj meg a vitalitás és az energia elvesztése miatt.

Bizonyos esetekben az ilyen cselekmények mindenképpen kockázatot jelentenek az Ön számára az egészségveszteségre, ami komoly kárt okoz.

Ne feledje, hanem inkább az aktuális év naptárát, és jelölje meg azokat a márciusi napokat, amikor nem kívánatos frizurát és festést végrehajtani:

 • 8, 17 és 18 szám - ezekben a napokban az egészségi állapot romlását észleli, fejfájás és gyengeség lehet az egész testben.
 • Felkapta az ollót március 12-én? Készüljön fel a depresszióval való találkozásra, mert ezen a napon is nem kaphatsz hajvágást.
 • Ha nem akarsz „ütközni” az emberekkel, nem akarsz különböző konfliktusokban részt venni, akkor március 28-án ne vágd le a hajat, és a 24. és 25. számok vágása befolyásolja a mentális és érzelmi állapotodat, ezért légy óvatos.
 • A haj, a 31-es szám, a holdnaptár szerint, életképtelenné válik, csalódást okoz majd maga a hajvágás és az utolsó frizura.

Van még egy értékes tanácsadás a hajvágásról: erősen ajánlott, hogy egy újszülött csecsemő hajának vágását csökkenő Holdon hagyja abba, különösen, ha ezt az eljárást először végezzük. Mit fenyeget ez? A jövőben a haja mindig gyenge lesz, nem lesz fényes és nagyon vékony.

Holdnaptár hajfesték 2019 márciusában

A hajvágásnál minden világos. Most beszéljünk arról, hogy a tavasz első hónapjának mely napjai nem kívánatosak, vagy éppen ellenkezőleg, megváltoztathatja a hajszínét.

A holdnaptárban bizonyos szabályok is léteznek. Tehát 2019 márciusában a hajfestés a következő napokban megengedett:

 • Március 1-jén hajfestéshez meg kell vásárolni egy minőségi terméket ammónia nélkül, lehetőleg természetes alapanyagokból. Ebben az esetben a hangulat nem romlik, és erőteljes, vidám lesz, pozitív pozitív energiát fogsz érezni;
 • 2 szám A Holdnaptár az üzleti nőknek természetes árnyalatokban történő festését javasolja a pénzügyi nehézségek és az esetleges üzleti problémák elkerülése érdekében;
 • a március 5-én festett haj vonzó és bájos megjelenésű lesz, magabiztosabbnak érzi magát;
 • Március 6-a csak a henna festésére alkalmas, ellenkező esetben ajánlatos teljesen lemondani a vállalattól.
 • Ahhoz, hogy megszabaduljon a rossz dolgoktól, amelyek most az életedben vannak, változtassa meg a színt a természetes és a március 7-i;
 • a nők ünnepnapján, azaz március 8-án egy új hajszín segít javítani a kapcsolatokat nemcsak másokkal, hanem a munkafőnökökkel is.
 • Nagy nyereséget akar? Ezután ütemezze meg a festményt március 10-én.
 • Azonban a 11-es számú haja színe nem érdemes megváltoztatni, mert valószínűleg nem tetszik az új szín, csak negatív érzelmeket tapasztal.
 • A radikális változásokhoz március 26-án lesz alkalmas: az ezen a napon festett fürtök nagyszerűek lesznek, javítani fogod az egészségedet és javíthatod a pénzügyi helyzetedet.
 • A béke, a megértés és a család megegyezésének érdekében ajánlott a haját 31 számmal festeni, de jobb választani egy természetes árnyalatot.

Ne feledje, hogy a Hold önmagában egy varázslatos éjszakai fényszóró, amely biztosan segít abban, hogy jobban megváltoztassa az életét, ha úgy dönt, hogy tavasszal az első hónapban vállalja.

Most, hogy összegyűjtötted az összes szükséges információt, nem lesz nehéz kiválasztani egy megfelelő március napot 2019-ben a vágáshoz és a festéshez.

http://kladovaia-krasoti.ru/lunnyj-kalendar-strizhki-i-okrashivaniya-volos-na-mart/

Hajfestés márciusban

Tudja meg, hogy mikor 2019 márciusában a legjobban festeni haját, a holdnaptár szerint.

Mikor tudod festeni a hajait a 2019 márciusi holdnaptár szerint úgy, hogy a képváltoztatás tetszik, vonzza a mások pillantásait, hozza sikerre és egészségre? Nézze meg a részletes holdfesték naptárat 2019 márciusában, és válassza ki a legjobb napokat a szépségszalon látogatásához.

A tavasz első hónapjában megszabadulni akarok a télen idegesített sapkáktól, és sok lány rohan, hogy megújítsa képét, megváltoztassa a haját és a hajszínét. Azonban nem minden nap alkalmas a haj kezelésére. Vannak időszakok, amikor jobb, ha nem változtatjuk meg a hajszínt, hogy ne okozzon bajt. Vannak olyan napok is, amikor a színváltozásnak kedvező hatása van a megjelenésre és az élet számos területére. Ismerje meg a holdnaptárból az előrejelzést minden 2019 márciusában levő napra, és döntse el, hogy meglátogatja-e a mestert, vagy jobban elhalasztja a látogatást egy másik napra.

Holdnaptár 2019 márciusára: mikor kell festeni a hajat

Március 1 - 25 holdnap. Ma nem szabad festenie a hajat, hogy ne rontja meg másokkal való kapcsolatait.

Március 2-26. Holdnap. A természetes árnyalatok optimálisak a hajra, elégedettek lesznek a megjelenéssel.

Március 3-27. Holdnap. Ma a színezés és a hajfestés előnyös lesz, elég sikeres lesz, ne félj az új színektől.

Március 4-28. Holdnap. Jó időszak a színezéshez, nyugodt hangulathoz, nyugodt árnyalatok kiválasztásához.

Március 5. - 29. holdnap. Ma nem kívánatos a haj festése a pénzügyi problémák elkerülése érdekében.

Március 6 - 30, 1 holdnap. A haja színeinek megváltoztatása a holdnapok csomópontján problémákat okozhat, és elvonhatja a fontos kérdéseket.

Március 7-2. Holdnap. A Hold hajfesték naptárának napjainkban javasoljuk, hogy hagyja abba a választást természetes színekben.

Március 8 - 3 holdnap. A haj színezése a holdnaptár szerint ezen a napon nem kívánatos veszélyeztetheti a zárak egészségét.

Március 9. - 4. holdnap. A hajfestés holdnaptára nem ajánl új árnyalatokat, hanem a korábbi szín megőrzését.

Március 10 - 5. Válasszon világos színeket a festéshez - ez a szín örömöt és kellemes kommunikációt eredményez.

Március 11. - 6. holdnap. A holdnaptár szerint a hajfestés negatív időszak a kép megváltoztatásához.

Március 12-7. Holdnap. Kedvező nap a hajfestéshez, ami erősséget és bizalmat ad.

Március 13. - 8. holdnap. Ma nem szabad befolyásolni a haj megjelenését és színének megváltoztatását, jobban hagyja mindent, ahogy van.

Március 14–9. Holdnap. Válasszon természetes árnyalatokat a hajfestéshez, hozzájárul a javuláshoz.

Március 15. - 10. holdnap. A kép megváltoztatásához csak természetes termékek illeszkedjenek, és ne használjanak kémia a hajra.

Március 16. - 11. holdnap. Semleges nap a haj színének megváltoztatásához, fájdalommentes színárnyalatú gyökerek.

Március 17. - 12. holdnap. A hajfesték naptár szerint ez a nap olyan sötét árnyalatokra alkalmas, amelyek pénzügyi sikert vonzanak.

Március 18. - 13. holdnap. A haj színeinek kardinális változása vonzza az ellenkező nemű érdeklődését.

Március 19 - 14. Jó nap a hajápoláshoz, de ne festék őket, hogy ne károsodjon.

Március 20-15. Nem szabad túlságosan eltérnie a hajszínétől, ebben az esetben a festés eredménye kedvező lesz.

Március 21-16. Holdnap. Semleges időszak a hajfestéshez, elrejtheti a visszanyert gyökereket.

Március 22-17. Holdnap. Egy jó nap a kívánt szín és színező haj színezéséhez, akkor elégedett lesz.

Március 23-18. Holdnap. A haj fényes árnyalatai felemelik a hangulatot és segítenek megtalálni a közös nyelvet másokkal.

Március 24-19. Holdnap. A nap színes kísérletekre alkalmas, a haj hosszú ideig egészséges marad és ragyog.

Március 25 - 20 holdnap. Jobb színezni a haj természetes színben, ami pozitív hatással lesz az üzleti fejlődésre.

Március 26 - 20 holdnap. A haj színezéséhez válasszon természetes színeket.

Március 27-21. Holdnap. Nem megfelelő nap a színek megváltoztatására, különösen kémiai eszközökkel.

Március 28-22. Holdnap. Nem szabad ma a haját ma festeni, ha nem akarja a kellemetlen változásokat, vagy megáll a natív színnel.

Március 29-23. Holdnap. Nem jó nap a haj manipulálására, hanem a színezést egy másik időszakra átadni.

Március 30-24. Ma jó választani a tónusokat, amelyek sötétebbek, mint a tiéd;

Március 31-25. A haj festésére alkalmatlan nap, jobb, ha helyreállítják.

http://vp.donetsk.ua/fashion-beauty/72509-lunnyj-kalendar-okrashivaniya-volos-na-mart-2019-goda