logo

Szakmai gondoskodás és kiváló minőség: Nexxt hajolajok (Következő)

A hajolajok nagyon fontosak azok gondozásában. A legjobb hatás természetesen professzionális kozmetikumok.

A Nexxt márka hazánkban még nem ismert, de a népszerűsége aktívan növekszik, mivel jó minőségű termékeket kínál.

Figyelemre méltó olaj a gyártótól.

leírás

A Next cég kiváló minőségű kozmetikákat gyárt, amelyek a fürtök professzionális ápolására lettek tervezve.

A kiadás a Helm GmbH holdingtársaság volt, amely több mint hatvan évig számos márkát hoz létre.

A vállalat együttműködik a vegyészekkel is, hogy segítse a gyógyszerkészítmények kifejlesztését, hogy azok hasznosak legyenek. Ezért a márka által létrehozott gyógyszereknek gyakran nincs analógja.

Az összes kozmetikát előzetesen tesztelték, amely vegyészek, kozmetikusok, trichológusok.

Nexxt készítményeket használnak szépségszalonokban. Különösen népszerű eszközök, amelyeket többféle változatban mutatnak be.

Népszerű olaj „A 7 olajból készült vitamin-koktél folyadékkristályok”, amely teljes hosszában helyreállítja a szálakat, mérlegelés nélkül gyógyítja őket.

Ezenkívül felgyorsítja a fürtök növekedését is - ehhez a gyökerekbe kell dörzsölni, majd maximális hőt ad a szőrtüszőknek.

A "Botex" eszköz hővédelemre szolgál, ezért azok számára ajánlott, akik rendszeresen használják a hajszárítót, a vasalást, a curlinget.

Segít semlegesíteni a magas hőmérsékletek negatív hatásait. Egy másik népszerű termék az „Amber Drop”.

Ezt az emulziót gyakran a stylistok használják a fektetés során. Egyszerűen alkalmazhatja a samponozás után, nedvesítve a tippeket. Már egy hónappal később észrevehető lesz a nyilvánvaló változások.

Ez az eszköz segít elfelejteni a haj villamosodását.

Figyelemre méltó a Nekst márkájú gyógyszer - „Time Machine for Hair”, amelyet az ifjúsági elixírnek is neveznek.

http://beautyladi.ru/masla-dlya-volos-nexxt/

Nexxt hajolaj

A hajápoló gyártók számára a kozmetikumok gyártói nagyszámú terméket tartalmaznak, amelyek szerkezete, alkalmazási jellemzői és eredményei különböznek. Ez a cikk a kiváló tápanyagra - Nexxt hajolajra összpontosít.

Ez a termék a professzionális kozmetikumok kategóriájába tartozik, és alkalmas a problémás haj gondozására is.

Egy kicsit a gyártó

A következő cég a professzionális hajápolásra kiváló minőségű kozmetikumok gyártója. A vállalat termékeit a német Helm GmbH állítja elő. Több mint hatvan évig kiváló minőségű ápolási termékeket gyárt számos nemzetközi márka számára.

A minőség mutatója az a tény, hogy a vállalat együttműködik olyan vegyészekkel, akik segítenek az új készítmények kialakításában, és a lehető legbiztonságosabbá teszik őket a hajra. A NEXT cég nagyon gyakran olyan termékekkel jön ki, amelyeknek nincsenek analógjai a tulajdonságaikban és a hajra gyakorolt ​​hatásukban.

Nemcsak a kompozíció, hanem a gyártási folyamat is különbözik a kozmetikumok tömeges piacról való létrehozásának folyamatától. Minden Nexxt kozmetika kötelező tesztelés. A termékeket a laboratóriumba küldik, ahol a negatív hatások minőségét és jelenlétét professzionális kozmetikusok, vegyészek és trichológusok értékelik. Ha a tesztelési folyamatban vannak hibák, akkor ezeket egyszerűen eltávolítják a gyártásból. A vállalat értékeli hírnevét, és nem bocsátja ki a piacra a gyenge minőségű termékeket.

Jellemzők és előnyök

A Nexxt termékeket sok sikeres szalonban használják a stylistok. Ez megerősíti, hogy ezek a termékek nagyon jó minőségűek és a lehető leghatékonyabban működnek.

Az olajról "Folyékony kristályok, 7 olajból készült koktéllal" - a következő videóban.

Ellentétben a sok olajjal, ez a termék nem húzza fel a hajat. Az olaj gyakran használják a sérült fürtök javítására. A hasznos nyomelemek táplálják a hajat a teljes hosszában, és egészségesebbé teszik.

A Nexxt Professional olajok is aktiválják a fürtök növekedését. Ehhez a terméket a gyökerekbe kell dörzsölni. Ebben az esetben a hajhagymákat táplálja és a haj növekedését ösztönzi.

A videóból többet megtudhat a vállalat különböző olajairól.

A „Botex” nevű olajfajták közül. Hővédelemre tervezték, ezért a polcokon kell történnie, ha rendszeresen megszárítja vagy kiegyenesíti a haját. Ezt az olajat használva megőrizheti a haját.

A professzionális márka másik népszerű terméke a Drop of Amber. Ez az olaj, sok professzionális stylist a hajformázást és a stílust megelőzi. A szokásos élettartamban az olajat egyszerűen zuhanyozás után lehet használni, nedvesítve a csapokat. Azok, akik már megpróbálták ezt a terméket, egy hónap alatt jelentős változásokat fognak észlelni - a hajad életben és egészségesebbé válik. És a villamosító rend problémája a múltban marad.

További információ a "Borostyán cseppek" olajról, lásd a következő videót.

Jó beszámolókat és termékeket kap, amelyek az ifjúság elixírének "Time Machine for Hair" néven ismertek. Ez az eszköz megvédi az öregedési haj első jeleit. Nemcsak a vizuális hibákat távolítja el. Az olaj táplálja a fürtöket, kevésbé unalmas és élettelen. Rövid időn belül a fürtök erővel és energiával töltődnek be, így nem fog csalódni.

http://wlooks.ru/maslo/dlya-volos/nexxt/

lllokony

a haj szépségéről és egészségéről

  Kezdőlap »Kezelés» Hajolaj Következő vélemények

Haj olaj nexte értékelés

Sűrű, sűrű maszk, meszes aromával, heti hajápoláshoz. Annak ellenére, hogy a korsó mérsékelt mennyisége gazdaságos és hatékony.

Előnyök: - nem éri el a hajat nehezebbé, könnyebben fésülködéssel, konzisztenciával, nem hajolja meg, jól simítja

maszk Nexxt Professional Körülbelül 2 hónappal ezelőtt jöttem. Ennek a márkának a kozmetikája új, mert érdekes volt megpróbálni valamit egy széles körben. A város üzleteiben ritkán látom. De szinte a ház mellett professzionális hajápolási termékek osztálya. Ott ez a tarka jóság egész samponok, maszkok, balzsamok, a nyomorult 150 ml-től a lenyűgöző literes dobozokig.

Még nem szereztem semmit a bemutatottból. Csak egy korsó van egy maszkkal. De kellemes meglepetés volt. Vásárolja meg feltétlenül, amikor a vége.

Intenzív hidratáló és tápláló maszk száraz és normál hajra, fehér liliom-liliom elixírrel és Nexxt professzionális kenderolajjal

 • Ár: 200-220 rubel
 • Térfogat: 200 ml
 • Csomagolás: műanyag edény védőmembránnal. Kényelmes, gyors. A membrán is meglehetősen funkcionális. Jól nyitva és nem okoz problémát, kényelmesen rögzíthető.
 • Megjelenés: a maszk nagyon vastag. A megfelelő kanál adagolásához. De ez nem. Sűrű, zsíros csomóba van írva, amelyet a tenyerébe kell dörzsölni, mielőtt a hajra kerülne. Szokatlan aromája van - fényes mész.
 • Használat: Nedves hajra pár percig kell felhordani, majd öblítse le vízzel.
 • Saját megjelenítések:

A csomagoláson található információ rendkívül kicsi. És valójában nincs gyártó ígérete. Csak azt említik, hogy a maszk ugyanakkor intenzíven hidratálja és táplálja a hajat.

① Tetszett, hogy a maszkot több kötet képviseli. A jar-próba, csak 200 ml. Elég, ha megértjük a termék lehetőségeit, és nincs ideje unatkozni. 500 és 1000 ml térfogat van.

② Hatékonyság. Annak ellenére, hogy a maszk kicsi, nagyon ésszerűen töltik. A maszk vastag és sűrű. Egy felhasználáshoz eléggé szüksége van.

③ Nem evett a haj, nem veszített benne. Jól elosztva és borítékban.

④ Az expozíciós idő néhány perctől 10-ig tartott. Ilyenkor próbáltam megtartani. A maszkot gond nélkül mossa le. A haj telített, sűrű és sima. Érzi az eredményt.

⑤ Jól simítja a hajat, megkönnyíti a fésülést és a formázást. Szárítás után a puhaság és a selyemesség hatása nem vész el, különösen a csúcsoknál. Bár úgy tűnt, hogy a maszk táplálóbb, mint a hidratáló.

Nivea sampon hidratáló és ápoló + Nexxt maszk. Hajszárított és kerek dewal kefe

Mit figyelne meg:

Better Használjon jobb időszakokat. Legfeljebb hetente egyszer és másfél alkalommal. Bár ez minden a haj állapotától függ. Én a szokásos típusra utalok, és gyakran nem kell ilyen sűrű eszközökre. A sérült, száraz hajra a maszk jobban illeszkedik.

❷ A maszk illata a ventilátoron. Bár nem ellenálló. Általában a maszkok és balzsamok édességet szagolnak, virágos aromájuk van. Itt az aroma világos és citrusfélék.

Azt javaslom a maszkot, hogy mindent kipróbáljon, és ilyen kis mennyiségben. Kényelmes, olcsó és hatékony. Ha nem tetszik, akkor nem áll készenlétben.

Köszönöm a figyelmet mindazoknak, akik nézett és olvasottak. Az utolsó újévi ünnepek!

A NEXXT az év felfedezése. A maszk a nevetséges pénzek minőségi munkája. Fénykép eredménye a hajra.

Egy év alatt 3 kilométerre elkerültem a következő céget. Olcsó fényes design, színek "szétnyitják a szemet", az ár kisebb, mint a maszkok (Gliss Kur, Elsev, Dove). Nos, mi ez a profi?

Az Estelle-vel és az Ollinnal - az olcsó, nem teljesítő kozmetikával - azonnal kapcsolatba lépek. És ezután valószínűleg ebből a sorozatból.

Spodvig megvásárolja ezt a sárga jar pénzügyi válságot. Új masochka-t akarok a hajra, és kár, hogy ezeret töltsön egy ugyanolyan típusú 20. edénybe. Úgy döntöttem, hogy a hörcsögemet 200 rubelre táplálja.

És hogy tetszett! Csak egy öröm!

Csak 200 ml-t választottam, és tápláltam és hidratáltam.

Sajnos a műsor következetessége nem fog működni - a maszk hirtelen véget ért. És már azt a szemétbe vitték, azt hittem, hogy egy ilyen méltó termék érdemes felülvizsgálatra.

A konzisztencia átlag a krém és a gél között. A hajat tökéletesen elosztva, ezzel a maszkkal először megtanultam, hogy milyen költséges a költség! A hajban nem szívódik fel, elcsúszik rajta.

A szag édes, nagyon kellemes, tisztán hallom a kenderet. Mert van egy kozmetikai krémüzletem, és nagyon hasonló illatú.

Ha a haj csúszós, mint az algák.

A száraz haj nagyon telített, világos, hogy a maszk jól működött. Tisztán látom az ételt, de nem látom a nedvességet.

Nem mér, nem túlterhelt.

A végek telítettek, nehézek, nem puschatsyák, az osztott végek nem láthatók (de nem annyira valójában)

Az egyetlen dolog - szeretnék több fényt, fényt vagy valamit. de 200 rubel áránál nagy munkahúzó, nem fogom csökkenteni a becslést.

Bombázott maszk, azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja ki. Utána vettem más NEXT termékeket is, minden nagyon jó minőségű. Ez a német minőség.

Ez a koktél olajok a hajam csak imádja! Ha aggasztja a kérdés: hogyan lehet egészséges és ápolt megjelenést kapni, majd nyissa meg a véleményemet FAST!

Előnyök: * összetételű olajok, ápolt haj, költségvetés, haj nem gazdaságos

Kedves, hello!

Kedvenc témám a haj, és ma ismét róluk.

A NEXXT folyékony kristályai - ez valóban egy minőségi termék, amely nemcsak látható eredményt hoz létre, hanem visszaállítja a hajszerkezetet is.

Hét olaj, amelyek a vitamin koktélt alkotják, szinergikus hatást fejtenek ki, azonnali mély táplálkozást és hidratálást biztosítanak a száraz, sérült, dehidratált és vékony hajra, valamint az egészséges haj megelőzésére (a kockázati tényezők megszüntetésére).

Az antioxidánsok - testőrök, akik a hajszerkezetet a károsodástól védik, és a pigment - szerepét az elhalványulástól (a sztereotípiával ellentétben kifejezetten kiválasztható olajválaszték) ellentétben akadályozzák. A koktélt úgy tervezték, hogy megvédje az UV sugárzás káros hatásait, a megacitások kedvezőtlen környezeti tényezőit, és fokozza a haj és a fejbőr stresszhatását. A szőrzet növekvő ápolása során pótolhatatlan a gondozás során, erősítve és védve őket. Ezenkívül a szisztematikus használatra szánt szerszám hajszálak kezelésére és regenerálására szolgál. Antisztatikus hatású, szárításkor a haj végei nem ragadnak meg, és a nap folyamán nem érintik meg.

7 olaj nagyon vonzó, és ami a legfontosabb - nem hiába!

A fogyasztás meglehetősen gazdaságos.

Ezt a terméket a haja nedves hajra, majd száraz hajra mosás után alkalmazom a stílus végső fázisaként.

Higgye, ezeknek a kristályoknak a haja egészséges lesz.

Az összes manipuláció után, amit a hajaimmal csináltam, tisztességesnek tűnnek. Mindez a szisztematikus gondozásnak és hasonló kristályoknak köszönhető. Nekem sehol sem vagyok

Ár 100 ml-re. - körülbelül 500 rubel.

A NEXXT ízei külön téma!

Számomra nagyon ízletesnek tűnnek. Gyümölcs- és rágógumi szaga)

Az alkalmazás után - a haj észrevehetően jobb lett!

Azt tanácsolom, hogy próbálja ki!

Egyéb vélemények a hajápolásról.

 • Hővédelem NEXXT
 • Brelil Fluido Setificante con Multiaction System.Silky lotion
 • BB HAIR CREAM
 • A Hajápolásom a háztartásban + kozmetikai gyűjtemény.
 • Maszk pálinkával, tengeri sóval és mézzel.

Sok szerencsét!

És legyen a legszebb

A színárnyalat nem számomra 1010 (FOTÓK)

Előnyök: - az otthoni alkalmazás egyszerűsége, nem száraz, nem folyik

Hátrányok: nem felel meg az árnak, a színek eltérésének

Új festéket akartam kipróbálni magamnak, és a Schwarzkopf színes maszkot választottam. A dobozban gyönyörű modellszőrzet volt, és a színe pontosan ugyanaz, mint akartam.

A festék nagyon könnyen zavarja a kényelmes csövet. A szőrre alkalmazott szag normális, mint az összes ammóniafesték.

Nem tetszett a színárnyalat. Valószínűleg valaki. De a hajom véleményem szerint szürkés volt. Dim, néha zöld-kék árnyalattal. Abszolút nem az, ami a képen volt.

Már nem fogom megvásárolni ezt a festéket, de csak azért, mert a színem nem tetszett.

http://lllokony.ru/uhod/maslo-dlja-volos-nekst-otzyvy.html

Olaj elixír DROPS AMBER NEXXT PROFESSIONAL

Tél jön... hó, hangulatos esték szőnyeg alatt egy csésze teával, ünnepek... És szintén: mesterséges fűtés = száraz levegő = alacsony páratartalom = száraz haj = villamosítás. Szomorú ügy, ezért kell megfelelően felkészülni!
Nagyon szerettem a Nexxt német céget, sikerült nagy mennyiségű pénzt kipróbálni, és ma szeretném bemutatni a Nexxt Professional csepp borostyán olajomat a varázspálcára.

• Gyártó TM NEXXT szakember - Helm GmbH, Hamburg, Németország - egy nagy ipari üzem, 60 éves tapasztalattal a professzionális kozmetikumok gyártásában.
A fő irány a transznacionális német védjegyek szerződésgyártása.
• A „JOMANI STYLE” Kft. - a TM NEXXT szakemberének társalapítója és befektetője - teljes és élethosszig tartó jogokkal rendelkezik a márka népszerűsítésére és forgalmazására az Orosz Föderáció és a FÁK országai területén.
• Az Orosz Föderációval, Fehéroroszországgal, Kazastánnal és Ukrajnával egyidejűleg a TM NEXXT szakemberek promóciója és megvalósítása Németországban, Ausztriában és Skandináviában létezik.
• A gyártó saját laboratóriumával rendelkezik egy vegyész-fejlesztők és színészek munkatársaival, akik feladata az innovatív hajápolási termékek kifejlesztése - egyedi újítások és friss projektek várnak ránk.
• Az optimális árképzés az egész termékcsalád gyártójának közvetlen szállítása, az engedélyek és a márkanevek felárának hiánya, az optimális vámrendszer, és ami a legfontosabb, a gyártó érdeke az orosz piacon, a lehető legjobban alkalmazkodva hozzá.

Megjelenés:

• 100 ml-es palack adagolóval és védősapkával.


• Olajos sárga folyadék. Nehéz vízzel leöblíteni.

Körülbelül 400 rubel.

A gyártó írja.

Nexxt Professional Oil Elixir csepp borostyán - csepp borostyán olaj Elixir (100 ml).
Azonnali nedvesítés a kiszáradás veszélyének kitett hajra - hőkezelés után (hajszárítók, hajcsavarók, stb.), Az UV-expozíció káros hatásai vagy a száraz levegővel (például a radiátorokból származó) hosszabb tartózkodás után, valamint a hőmérséklet változása.
Megbízhatóan a száraz és törékeny haj megelőzése érdekében. Ideális a napi ápoláshoz és hidratáláshoz.

A sárgabarackolaj a készítményben táplálja és hidratálja a hajat. Ezenkívül tökéletesen felszívódik, így nem marad zsíros maradék. Más kozmetikumoktól eltérően a sárgabarackolajnak nincs kémiai és szintetikus összetevője.

Tengeri homoktövis olaj - erősítő haj és növekedésük ösztönzése. Ez egy kiváló természetes gyógyszer az alopecia és a korpásodás ellen. A homoktövisolaj kifejezetten regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a fejbőr megújulását, helyreállítja a hajhullás, a festés, a fehérítés, a gyakori stílus és a kedvezőtlen környezeti feltételek következményeit.

Borostyánpor („élő kő”) - a haj borostyán „peeling” - lehetővé teszi, hogy nemcsak mechanikusan szabadítsák fel a fejbőrt és a hajhártyát a halott epidermisz részecskékről, hanem stimuláló hatást gyakorolnak a fejbőrsejtekre az energia szintjén.

A mandulaolaj, az olívaolaj és az argan minden haját vékony védőréteggel borítja, amely megakadályozza a károsodást és a szárítást.


A gyártó 3 felhasználási módot kínál:
1. - Adjon hozzá néhány csepp olajat egy napi vagy speciális samponhoz, amely a fej mosása közben hidratálja, ápolja és táplálja.
2. - Adjunk hozzá néhány cseppet a hidratáló maszk-ápoláshoz, ujjheggyel dörzsöljük be a fejbőrbe, törölközővel csomagoljuk, 5-10 percig tartsuk samponnal.
3. - Hajtson néhány cseppet a haj teljes hosszára és végére - ne öblítse le.
Az én módom egy csepp olajat dörzsölni pálmákkal, és nedves hajra felhordani - ne mossa le.


Próbáltam mindhárom módot:

Az első - 4-5 cseppet öntöttem az egész palackba tápláló sampon Elseve Luxury 6 olajok. A gyökerek 2-3 napig kövérek és piszkosak lettek.

második - semmi különös. Sokat függ a maszk más összetevőitől.

harmadik - ha száraz hajat alkalmaznak, akkor kissé piszkos, elakadt haj jelenik meg.

És az utam nagyon hasonlít a harmadikhoz, de nedves hajra kell alkalmazni. A módszer hatása sokkal jobb!

Itt van a vaku / napfény:
És a haj általában:

De a videó a hajjal az olaj után. Az első, egyébként, videó :)

http://www.hairmaniac.ru/maslo-eliksir-kapli-yantarya-nexxt-professional.html

kocakpaca.ru

hajvágás, hajvágás, hajápolás

Hajolaj Nexte

A NEXXT az év felfedezése. A maszk a nevetséges pénzek minőségi munkája. Fénykép eredménye a hajra.

Egy év alatt 3 kilométerre elkerültem a következő céget. Olcsó fényes design, színek "szétnyitják a szemet", az ár kisebb, mint a maszkok (Gliss Kur, Elsev, Dove). Nos, mi ez a profi?

Az Estelle-vel és az Ollinnal - az olcsó, nem teljesítő kozmetikával - azonnal kapcsolatba lépek. És ezután valószínűleg ebből a sorozatból.

Spodvig megvásárolja ezt a sárga jar pénzügyi válságot. Új masochka-t akarok a hajra, és kár, hogy ezeret töltsön egy ugyanolyan típusú 20. edénybe. Úgy döntöttem, hogy a hörcsögemet 200 rubelre táplálja.

És hogy tetszett! Csak egy öröm!

Csak 200 ml-t választottam, és tápláltam és hidratáltam.

Sajnos a műsor következetessége nem fog működni - a maszk hirtelen véget ért. És már azt a szemétbe vitték, azt hittem, hogy egy ilyen méltó termék érdemes felülvizsgálatra.

A konzisztencia átlag a krém és a gél között. A hajat tökéletesen elosztva, ezzel a maszkkal először megtanultam, hogy milyen költséges a költség! A hajban nem szívódik fel, elcsúszik rajta.

A szag édes, nagyon kellemes, tisztán hallom a kenderet. Mert van egy kozmetikai krémüzletem, és nagyon hasonló illatú.

Ha a haj csúszós, mint az algák.

A száraz haj nagyon telített, világos, hogy a maszk jól működött. Tisztán látom az ételt, de nem látom a nedvességet.

Nem mérik le, nem túlzik.

A végek telítettek, nehézek, nem puschatsyák, az osztott végek nem láthatók (de nem annyira valójában)

Az egyetlen dolog - szeretnék több fényt, fényt vagy valamit. de 200 rubel áránál nagy munkahúzó, nem fogom csökkenteni a becslést.

Bombázott maszk, azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja ki. Utána vettem más NEXT termékeket is, minden nagyon jó minőségű. Ez a német minőség.

Szeretem! Mindez a hajod szépségéhez szükséges! (olvassa el mindent ;-))

Előnyök: * elfogadható ár, + jó illatú, jól ápolt megjelenés a haj, a haj nem tapad össze, sima és fényes, olajok, gazdaságosan

Hátrányok: nem menthető el a szakaszból

Helló mindenkinek!

A hajszétosztás problémája mindig kísértett. És én csak nem próbáltam!

És azóta Nemrégiben aktívan kipróbáltam egy új terméket nekem, a NEXXT-nek (vélemények az oldalamon :))), így amikor láttam NEXXT Vitamin regeneráló koktélt - Folyékony kristályokat, azonnal megszereztem, és örömmel kipróbáltam!

Természetesen megoldotta a hajszétosztás problémáját, de igazán tetszett neki, mint egy további kezelési lehetőség.

És most még:

Megjelenés. Kis műanyag palackok adagolóval.

Összhang. Úgy tűnik, hogy a koktél tiszta folyadék, nem túl vastag és nem túl folyékony. A bőrön valami olajosság érzett. könnyedén dörzsölni a tenyérre további alkalmazásra. Majdnem láthatatlan :)))

Szag. Nagyon szelíd, érzéketlen. Az alkalmazás után finom illatot hagy a hajra.

Funkciók végrehajtása. Ami az osztott végeket illeti, már írt, nem oldja meg a problémát. Általában tetszett a koktél: a haj alkalmazása sima, fényes, kevésbé zavaros és sokkal könnyebb.

. Nagyon fontos. NE hizlaljon hajat. ELŐTT a használat után

+ nagyon gazdaságos használni!

+ az ár kicsi (320r.)

A mínuszok nem tudták felfedni!

Túl hangos a neve ennek a hatásnak! Mire nevezték maszknak, nem tudom!

Üdvözlünk!

A mai felülvizsgálattal befejezzem a professzionális, német Nexxt hajkozmetikumok mini gyűjteményét, amely hajhullás sampont, expressz kondicionálót és maszkot tartalmaz.

Ez egy maszk makadámiaolajjal és olívaolajjal. A Nexxt professzionális márkaként van elhelyezve, és a professzionális hajtermékek összetételében rengeteg szilikon jellemzi, a név a maszkban lévő olajokról szól. Hogyan? Természetesen nem vagyok szakértő, de tudom, hogy az olajok és a szilikonok kiszorítják egymást, és nem tudnak együtt működni! Fura. Ha valaki megérti a chipet, kérjük, magyarázza el nekem

A Masochka egy kis, világos sárga, műanyag edényben, 200 ml térfogatú, melyen a gyártó adatai találhatók. A fedél alatt látható egy műanyag, sárga, átlátszatlan membrán; a membrán alatt, maga a maszk. Van fehér színű, közepes vastagságú krémes állagú és édes, kellemes, intenzív, gyümölcsös aromával!

maszk elfogyasztott elég gazdaságosan. Örülök, hogy használjuk: a hajon keresztül oszlik meg, és közöttük gond nélkül, nem képez vérrögöket, nem folyik le a hajból, könnyen lemosódik!

A 200 ml térfogat kicsinek tűnhet valakinek, de úgy gondolom, hogy ez a legjobb megoldás a maszk számára, mert ha minden hajmosás után a kondicionálót használjuk, akkor a maszkot kb. Három fürdőnként kell használni, remélem, hogy tisztán értem. A sötét hajú palmit ugyanaz a térfogat képviseli. Természetesen minden alkalommal használhatja, de figyelmesnek kell lennie a hajára, hogy ne legyőzze őket!

Az alkalmazás megjelenítései.

És nincsenek benyomások! Ahogy nincs hajfény, nincs haj helyreállítása, nincs hajszál, nincs szárazságuk megszüntetése, és legalábbis van némi hatása a tippekre. A maszk csak egy kicsit hidratáló, könnyű fésülést biztosít, nyugtatja a hajat a sampon hatására, többé-kevésbé simítja a kutikáját! PEz a maszk helyreállítja a hajot? nincs! Ez a szokásos balzsam vagy kondicionáló!

A kurzus egész sorozatát használtam másfél hónap. Egész idő alatt, ahogyan megérted, csodát vártam, de a csoda nem történt meg, és továbbra is használnám ezeket a termékeket, ha nem a mínuszok. Nem tudom, hogy pontosan mi a következő hatás, de Én samponban bűn vagyok: először a bazális térfogat eltűnt, a haj tiszta volt, de nem vastag, bár természetüknél fogva nagyon puha, így a kötet mindig jó; Sőt, még rosszabb, minden újrakezdés után észrevettem, hogy a hajam nem tűnt mosni, és minden alkalommal, amikor egyre inkább észrevehetővé vált! Végül egyszerűen elviselhetetlen volt, és teljesen feladtam! Nem, ez nem a „második nap” hajának hatása, hanem a „többszörös igények hatása a fej mosására”! Talán ez a sampon nem mossa le a hajat, talán egy klímaberendezést vagy egy maszkot, ami megmérte őket, talán részegek voltak, nem tudom, de nem fogom használni ezeket a termékeket! Ezután mostam a hajomat Fehérorosz samponnal „ala professional”!

Köszönöm a figyelmet! Nagyon remélem, hogy a véleményem hasznos volt neked! Veled voltam!

Jó maszk az árért.

Előnyök: mérsékelten vastag, nem áramló, jó ár

Hátrányok: nehéz megtalálni az eladáskor

Szeretném elmondani a Nexxt cég professzionális hajmaszkáról. Jelentős debütáló az orosz polcokon. Minden termék Németországban készült, nagy választéka gondoskodó kozmetikumoknak.

Ezt a maszkot kizárólag kíváncsiságból vettem, mert a vállalat új és az ár nagyon jó - csak kb. 400 rubel literenként. Érdekesnek bizonyult, hogy milyen professzionális kozmetikumok lehetnek ilyen áron, szeretném megjegyezni, hogy ennek a kozmetikának az egész sora kedvező árú, nem csak ez a maszk.

Eladó városomban találtam maszkokat ennek a cégnek a keratinnal, arganolajjal és édes mandulával, a hajhullás ellen, makadámiaolajjal és olívaolajjal. A választásom az utolsó maszkra esett, mert a helyreállítás és a hidratálás helyett pontosan azt kell, hogy szükségem van, az egész sorozatnak fényes és világos kialakítása van, nem nagyon tetszett, de ez messze nem a legfontosabb.

A csavaros kupak alatt egy másik műanyag védőburkolat van, a gyártó a maszkból jó sok jót ígér

A makadámiaolaj tökéletesen megerősíti és "újraéleszti" a haját, gyakorlatilag az alkalmazás kezdetét követően azonnal hatással. A festés vagy permingozás után a haj gyorsan felépül, élénk fényt és puhaságot szerez. A makadámiaolaj jól és egyenletesen oszlik el a haj teljes hosszában, és összehangolja a szerkezetét: a szőrszálak és a gyökerek között a maszk használatát követő ciklus után a szőrszálak különbsége szinte észrevehetetlen. A makadámiaolaj használatának egyik változata az aromás súrolás - a természetes anyagokból készült fésű használata. Miután néhány percig alkalmazta a maszkot a haj fésülésére, a gyökérektől a csúcsig. Különösen hatásos a száraz és vékony hajra, amelyet gyenge élettelen megjelenés jellemez. Az olívaolaj pótolja a hajhagymákhoz szállított alapvető tápanyagok és vitaminok hiányát, jó hidratáló, tápláló és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik, segít megszüntetni és megelőzni a szárazságot, serkenti a faggyúmirigyeket.

A fedél kinyitása után rögtön észrevettem a maszk konzisztenciáját, vastag, amikor a dobozot fejjel lefelé fordítjuk, a maszk nem kerül ki. Intenzív gyümölcsös aroma, amely azonnal érezhető. A szín tökéletesen fehér, és jó szín nélkül.

A maszk vastag konzisztenciája miatt nagyon gazdaságos, de nem bántam meg, jól eloszlik a hajban, de nem tudom, hogy ez a makadámiaolaj érdeme, ahogy a gyártó írja)

Fésülködő maszkot használtam. Nem találtam sok különbséget, de a maszk hatása határozottan ott van.

A haj lágyabbá és érzékenyebbé válik, nagyon kellemes érzés. Eddig nem vettem észre egy helyreállítást, csak kozmetikai hatást, de ennek az árkategóriának egy maszkához ez nagyon jó eredmény, azt hiszem.

A maszk egy kicsit kevesebb, mint a professzionális maszkok, de jobb, mint egy maszk.

Általánosságban, kellemes benyomások, tovább fogom használni a változást)

A maszk összetétele együttesen tartalmaz olajokat és szilikonokat, de nincs PEG, ami tetszik.

Azt javaslom, hogy próbálja meg, remélem, hogy a véleményem hasznos volt számodra

Először nem tetszett, de meglepett az eredmény.

Véletlenül a bevásárlóközpontban találkoztam egy professzionális hajkozmetikával foglalkozó osztálytal. Bementem, és az összes NEXXT termék 70% -os kedvezménnyel rendelkezik. Szóval úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Megállt ezen a maszkon. Hazajöttem és azonnal megmossuk a fejem. Ezután tegyen maszkot a hajára, és 10 percig várt. nem volt különös érzés, a maszk olyan volt, mint egy maszk. Amikor elkezdett mosni, kissé csalódott volt. A hatás nem érzett sokat. A haj vékony volt, és nem volt túl sima. Könnyen szárított haj törölközővel kezdett fésülni. A haj nem volt mattos, de nem nagyon könnyű fésülni. Azonban fésültem a hajam, és elmentem az üzletemben. Amikor a haj száraz, és elmentem a végső fésülésre, nem tudtam elhinni a szememet és az érzéseimet, amikor megérintettem. A haja fényes és puha volt. Meglepődtem és kellemesen meglepett a végeredmény. Most a hajam mosása után mindig ezt a maszkot helyezem a hajamra.

Tökéletes elvárások és hangos ígéretek - ez a Nexxt-től származó maszk-keratin természetes joghurtokkal foglalkozik

Előnyök: könnyű megtalálni, keratin jelenlétét

Szeretem vigyázni a hajamra. Igaz, még mindig nem büszkélkedhet néhány lenyűgöző eredményrel. Az ideális cél érdekében próbáltam egy csomó eszközt. Így történt, hogy a lelkes véleményekből vásárolt termékek többsége nem adta meg a várható hatást. Ebbe a kategóriába került a Nexxt természetes joghurtjával ellátott keratin maszk.

A választásom ezen a maszkon esett, mert ez egy profi (valamiféle), elég könnyű megtalálni és megrendelni, számos pozitív véleményt adni a vállalat egészéről, sőt, hol nélkül, a promóciós ár. Bár nem mondanám, hogy ez valóban költségvetési eszköz - a vásárlás idején egy 200 ml-es maszk ára 3,2 dollár volt, és most körülbelül 4,5 dollár.

Nexxt hajmaszk keratin természetes joghurttal A gyártótól (az információkat a hivatalos honlapról vettem, mivel a bankban nincs több, mint a felirat, hogy ez egy maszk, hogyan használják fel és milyen összetételű):

A maszk, a keratin haj helyreállítása hatékonyan képes helyreállítani az égett kémiai eljárások (festés és perm) szerkezetét, „újraélesztését” vagy a haja hőmérséklethatását. A keratin maszk lehetővé teszi a haj állapotának javítását egyetlen eljárásban. A maszk tartalmaz egy fehérje komplexet, amely a haj szerkezetének alapja, erősíti a keratin kapcsolást, kitölti a haj pórusait, telítődik a hiányzó fehérjékkel. Az ilyen táplálkozás erősíti a hajat, kitölti a hajmérlegek közötti üregeket, visszaadja a haj fényét. A kuraplastika hatásával járó maszk adja a hiányzó „építőanyagot”, kitölti a szerkezet „hiányosságait”. A természetes joghurt savófehérjéket, laktózt, tejsavat, A és B vitaminokat, ásványi anyagokat, alacsony molekulatömegű zsírokat tartalmaz. A laktóz - kondicionáló szer - növeli a bőr felső rétegének víztartalmát. Serkenti a bőr regenerálódását, kiegészíti a vitamin tartalékot. A haj puhaságot ad. A maszk részeként néhány laktózt tejsavvá, majd puha ANA-ba (alfa-hidroxisavak - „szépség savak”) - természetes biológiai anyagok, amelyek aktív hámlasztó, hidratáló és antimikrobiális szerrel rendelkeznek. A maszkot egyenletesen terítse a tiszta, nedves hajra, hagyja több percig működni. Ezután alaposan öblítse le vízzel.

Aqua, cetearil-alkohol, cetrimónium-klorid, behentrimonium-klorid, paraffin-folyadék, dimetikon, ae, hidrolizált keratin, amodimetikon, kókuszmag (kókusz) olaj, pantenol, DMDM-hidantoin, fenil, trimetikon, természetes joghurt, hidroxi-etil-cellulóz, a, joghurt, hidroklorid

Mint látható, a Nexxt keratin maszk számos szilikonot tartalmaz, még folyékony paraffint is tartalmaz. A hasznos összetevők közé tartozik a keratin, a kókuszolaj, a pantenol és a természetes joghurt.

A maszk egy kis, világos jarben van. A csomagolás kiváló minőségű - minden szorosan zárva van, védőburkolat van a dobozban.

Világos színű maszk. Olyan, mint a citrusokra emlékeztetõ valami, nem mondanám, hogy nagyon rossz illatú. Hosszú ideig a haj szaga nem marad. A maszk keratin textúrája vastag, könnyen alkalmazható és könnyen lemosható a hajból.

A keratin maszk konzisztenciája, nem lenne gazdaságos, csak 200 ml-t csak két és fél hónapig tartottam rendszeresen hetente egyszer a közepes hosszúságú hajra.

De valójában csalódott voltam. A hajam festett, zavartalan (göndör, amikor és bárhol akarnak), porózus, sok „öltés” ​​hosszú, zsíros a gyökereken és a végeken száraz. A maszkot 3–25 percig tartottam a hajon - a hatás nem függött az expozíciós időtől.

A Nexxt szőrmaszk keratin alkalmazása természetes joghurttal (hajszárítással)

Az első dolog, amely a maszk elmosásakor észrevehetővé válik, az, hogy a haj merevebbé és nem olyan simavá válik. És annak ellenére, hogy a szilikonok bővelkednek. Szárítás után a haj kevésbé ragyog, mint a szokásos sampon és balzsam alkalmazása után. Azt is mutatja, hogy a haj nem elég nedvesség. A szerszám egyáltalán nem befolyásolja a csúcsok keresztmetszetét, a „kiálló részek” nem simaak a hosszúságon, és a haj végei különböző irányokba merülnek. Ez a keratin maszk még hosszabb használat után sem ad felhalmozódó hatást.

A néhány előny közül megemlíthetem, hogy a maszk egy kicsit kiegyenlíti a hajat, és azt a hatásaihoz közeli balzsamnak tartja. Teljesen tudtam használni a gyógyszert, végül is nem okozott rettenetes irritációt.

A közelebbi használat hatása A Nexxt márkájával való ilyen nem túl sikeres ismeret után már nem akarok második esélyt adni ((Egy ilyen középszerű hatás esetén az ár egyértelműen túl magas).

A hajam a képen 2 héttel a festés után Kaaral Sense hajfesték árnyékban 6.2

http://kocakpaca.ru/uhod/maslo-dlja-volos-nekst.html

Hajsorolaj NEXT (Nexxt): összetétel, előnyök és hátrányok, hogyan kell használni

Nekst (Nexxt) olajok - professzionális hajápolási termékek, amelyek a legjobb módon bizonyították magukat.

Fő előnyük a magas minőség. Elvégre mindegyiket kizárólag a természetes nyersanyagokat használó legmodernebb technológiák szerint állítják elő.

A könnyű formula és a komplex hatás kellemes eljárást biztosít a kiválasztott olaj alkalmazására, súlyozás nélkül. Ez a cikk részletesen leírja a Nekst hajolaj vonalat (Nexxt). Bemutatja a kozmetikumok összetételét, előnyeit és hátrányait.

Nexxt Professional felállás - előnyök és hátrányok

A Nexxt márka kiváló minőségű, professzionális hajápolásra alkalmas termékeket gyárt. A vállalat szinte minden eszközének nincs analógja, mivel a gazdaság együttműködik a vegyészekkel, akik segítenek az összetevők egyedi kombinációinak fejlesztésében.

A Nexxt hajolajoknak több sora van:

 1. "A 7 olajból készült vitamin koktélos folyékony selyem" - segít a fürtök növekedésének felgyorsításában, megakadályozza a hajhullást, gyógyul.
 2. Csepp borostyán - hővédő szer: semlegesíti a közvetlen napfény és a stílusos eszközök hatásainak negatív hatásait (vasalás, curling, hajszárító).
 3. A „2x2” elengedhetetlen asszisztens a stílusban: engedelmeskedik a fürtöknek, hihetetlen ragyogást és erőt tölt.
 4. A „Hair Machine for Hair” a fiatalok egy bizonyos elixírje: oldja meg az életkorral kapcsolatos problémákat a szálakkal: kiküszöböli a törékenységet, keresztmetszetet, elősegíti az alvó szőrtüszők felébredését.
 5. "Amulet" - a zavarossággal küzd, megvédi a színező pigmentet a kiürüléstől és a kiégéstől.

Mindezek a sorok bizonyos előnyökkel rendelkeznek, amelyek a következők:

 • küzdelem az öregedési folyamat ellen;
 • hidratálás és táplálkozás;
 • szín és fényesség biztosítása;
 • hasznosítás;
 • segítségnyújtás a növekedés felgyorsításához;
 • könnyebb stílus és karcolás;
 • hővédelem.

A termék mínusz ára. Sok fiatal hölgy számára túlértékeltnek tűnhet.

Összetétel, jellemzők és használati szabályok

 1. "A haj időgépe" - aktívan ellenzi az öregedési fürtök első jeleit: a tompaság, a szárazság, a keresztmetszet és az egészségtelen megjelenés általában. A szerszám alkalmazása során láthatjuk, hogy a haj lágyabbá és könnyebbé válik, megszerzi a bazális térfogatot és finomított fényt.

A komplex összetételét folyékony kollagén, selyemfehérjék és aminosavak egészítik ki. Ezek az anyagok egymás után láthatatlan védőfóliát képeznek a haj fején, ami megvédi a környezet és a csomagolóanyagok negatív hatásaitól. Az olaj táplálja a fejbőrt egy vitamin komplexummal, és gátolja a szürke haj megjelenését. A szerszám alkalmas 35 éves nők számára. Olaj-elixír "Borostyáncseppek" - a termék célja a túlszáradt szálak elleni küzdelem, melyeket gyakran festésnek és forró stílusnak vetnek alá. A szerszám azonnal felszívódik, nem hagyja a zsíros jeleket a fürtök felületén.

Az olaj gazdag összetételének köszönhetően helyreállítja a hidro-lipid egyensúlyt: az olajkomplexumot (homoktövis, argan, mandula, olajbogyó és sárgabarack), valamint borostyánsárga por. Rendszeres használat esetén a termék természetesen ragyogást, gazdag színt és selyemszövetet adhat a hajnak. Az olaj száraz, törékeny és sérült fürtökhöz használható. Olaj "Amulet" hajra - integrált megközelítést biztosít a hajápolás kérdésére. Az eszköz stimulálja a sejtek anyagcsere-folyamatait, megbízhatóan helyreállítja a hajszálakat, és hozzájárul a sejtosztódás folyamatához is. Ennek eredményeként a fürtök egészséges, rugalmas és puha tapintásúvá válnak.

Az olaj összetétele számos természetes kivonattal gazdagodik, ami minden hajban keratintenyésztést okoz. A termék megbízhatóan ragasztja a hasított végeket és védelmet nyújt a szárítás ellen. Az olaj mindenféle hajra alkalmas. Olajpermet "2x2" száraz, vékony és törékeny hajra - a haj belsejéből történő rekonstrukciójára. Összetétele magában foglalja a múmia (ez a komponens stimulálja a fejbőr vérkeringését), a vitamin komplex (segít a szálak erősségének és térfogatának növelésében), valamint a kollagén (a haj puha és kezelhetővé teszi).

Az eszköz aktiválja a hajhagymákat, ezáltal serkenti a fürtök növekedését. Az olaj hővédő hatása van, és normalizálja a fejbőr és a szálak vízegyensúlyát. „A 7-es bajnokok folyékony selyemmel” a haj rugalmasságára, simaságára és ragyogására - alkalmas arra, hogy elhomályosodjanak, nem illeszkedik, nem harcol és nem botlik ki. A komplexum a következő olajokat tartalmazza: jojoba, homoktövis, búzacsíra, kókusz, argan, olajbogyó, ricinusolaj és folyékony selyemfehérjék. A komplexumban ezek a komponensek simítják a kutikát, megkönnyítik a fésülést, és magukkal töltik a hajszálakat.

Az olaj megakadályozza a száradási fürtöket, a törést és a keresztmetszetet. A termék felgyorsítja az anyagcserét a fejbőrben, rekonstruálja a mikrokockákat és nem rendelkezik súlyozási hatással.

A fenti eszközök alkalmazása nagyon egyszerű:

 1. Mossa meg a haját minden ápoló samponnal.
 2. Enyhén szárítsa meg a fürtöket (nem szárazra).
 3. Vigyen fel néhány csepp kiválasztott terméket a tenyérre, dörzsölje.
 4. A teljes hosszon terjedjen, különös figyelmet fordítva a tippekre.
 5. Hagyja megszáradni.
 6. Ne öblítse le.

Ha a hajhullás és a korpásodás problémái vannak, akkor az olajat maszkként alkalmazhatjuk a gyökérzónára. Elég, ha a terméket 10-15 percig tartjuk a fürtökön a fej mosása előtt.

Az alkalmazás hatása és lefolyása

Az olajok hatékonysága a következő:

 • szálfelújítás - „7 bajnokolaj”;
 • a törékenység kezelése és megelőzése - "Amulet";
 • hőhatás elleni védelem - „Borostyáncseppek”;
 • küzdelem az öregedési folyamat ellen - „Time Machine for Hair”;
 • könnyű fésülés és stílus "2x2".

Ellenjavallatok és lehetséges negatív hatások

A Nexxt termékek szinte soha nem okoznak allergiát, kivéve az allergiás megnyilvánulások hajlamát és a túlérzékeny bőr jelenlétét. A viszontbiztosítás esetében elegendő egy tesztellenőrzést végezni:

 1. tegyen egy pár csepp a könyökre;
 2. tartsa a kezét, és várjon néhány percet.

Ha nincs bőrpír és viszketés, akkor az olaj használható. Minden olajat óvatosan kell használni az olajos haj típusában, de ez nem jelenti azt, hogy ellenjavallt. Csak a tippeket kell kezelni, elkerülve a gyökérzónát.

Hasznos videó

Nézd meg a videókat a Nexxt Professional hajolajokról:

következtetés

Az olaj első eredményei több alkalmazás után is láthatóak lesznek. A fürtök ragyogni fognak, az egészséget és az erőt ragyogják.

Az európai termékek minősége ritkán fordul elő, különösen a Nexxt cég tekintetében, nem számít, hogy a hazai szépségszalonok többsége megbízza ügyfelei hajának egészségét az adott kozmetikai cégnél.

http://hairhomecare.ru/hair_products/oil/maslo-dlya-volos-nexxt.html

Haj termékek nexte értékelés

Ez az eszköz tudja, hogyan lehet a haját azonnal mosni a mosás után! NEM TUDJA!

Az utóbbi idők óta elkezdtem részt venni a hajsütővasban a fürtök kiegyenesítésére és csomagolására. És a hajam természetesen nem tetszett. Fokozatosan kiszáradtak és keményen érintkeztek. Szóval úgy döntöttem, hogy egy hős védelmet vásárolok a hajam számára.

A fodrászok néhány professzionális üzletének átfutása után rájöttem, hogy a piac egy új, gondoskodó eszköz márkát nyert - NeXXT. Az üzletek minden polcja narancssárga palackokban és üveget tartalmazott. És mindenhol az eladók - tanácsadók pontosan felajánlották. Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom.

Számos termoprotektorból háromfázisú permetezőt választottam. Ennek részeként az argan olaj, a makadámia, a halott tenger tengeri sója volt. Miért vettem? Igen, mert a szag volt a legkellemesebb, mindenekelőtt a cégtől.

Költség - 300 rubel, 250 ml-re.

A hővédelem alkalmazása előtt meg kell rázni, hogy habzá váljon.

Nos, menjünk most:

Először is kiderült, hogy ez a permetezés nagyon kényelmetlen, a permetező hibás. Olcsó, rendes - semmi természetfeletti. Még akkor is, ha a hajtól 30 cm távolságra távolítja el, majd fröccsenéssel permetezzük, azaz permetezéskor a nagy cseppek közvetlenül a hajra kerülnek.

információk:

Az információk mindegyike olyan kicsi nyomtatásban van kinyomtatva, hogy a szemem egy pár sort olvastak és fáradtak voltak. Ha szeretné elolvasni a kompozíciót vagy az alkalmazás módját, akkor kattintson a növekedésre.

Ismét az információ egy kerek fordulón található, amely lehetetlen még fényképezni. Oldalról oldalra csomagolásra kell fordulnia.

És most az érzéseimről:

Ezt az eszközt csak 5-ször használtam, és ez elég volt ahhoz, hogy végleges véleményt hagyjak róla. Mi a baj?

 • Először is, a terméknek nagyon kényelmetlen permetezője volt, amely fröccsenés közben felnyögött, és nem alkalmazta megfelelően a terméket.
 • Másodszor, ha megmossa a haját és azonnal nedves hajra tette, ahogy az az utasításokban meg van írva, akkor az egész piszkos fejed lesz! Igen, igen. Még száraz hajon is működik.
 • A haj struktúrájában hasonlít egy olajos felületre, ami szintén kellemetlen számomra.
 • A szag! A szag nagyon különbözik a csomagban lévő szagtól. A hajon nem nagyon kedves, túl keserű narancsra emlékeztet.

Nem vettem észre a nagyon termikus hatást, mert nem akartam többé használni. Még most sem érek a kezeihez.

Magamról arra a következtetésre jutottam, hogy ez az eszköz nem felel meg nekem. És én keresek valami mást.

Ui - Talán mondasz valamit?

Még a reménytelen hajom is átalakult! Nem egy nagy kiegészítés 2015.10.16-tól.

Üdvözlünk! Nem is olyan régen (körülbelül egy hónappal ezelőtt) úgy döntöttem, hogy megragadom a reménytelen hajaimat.

Röviden róluk: száraz, törékeny, hasított, lassan nő.

Rendszeresen elkezdtem házi maszkot használni (de most nem arról szólok), valamint gondosabban válasszuk ki a haj kozmetikumok beszerzését, különösen a balzsamokat és a páratlanokat. Valahogy "véletlenül" elmentem a professzionális kozmetikai osztályba "csak látni". Az eladó elkezdte dicsérni ezt a csodálatos vitamin koktélt a német szőrszálakért, hogy az emberek jól érezzék magukat, a lánya már fél évet használ, és így tovább.. Hát, azt hittem, hogy a németek nagyon óvatosak voltak az összes termékük minőségével, miért nem. Röviden, nem vette észre, hogyan, de megvettem ezt a csodálatos terméket.

Itt van, amit néz ki

És itt van ez a koktél:

Hét olaj, amelyek a vitamin koktélt alkotják, szinergikus hatást fejtenek ki, azonnali mély táplálkozást és hidratálást biztosítanak a száraz, sérült, dehidratált és vékony hajra, valamint az egészséges haj megelőzésére (a kockázati tényezők megszüntetésére). Az antioxidánsok - testőrök, akik a hajszerkezetet a károsodástól védik, és a pigment - szerepét az elhalványulástól (a sztereotípiával ellentétben kifejezetten kiválasztható olajválaszték) ellentétben akadályozzák. A koktélt úgy tervezték, hogy megvédje az UV sugárzás káros hatásait, a megacitások kedvezőtlen környezeti tényezőit, és fokozza a haj és a fejbőr stresszhatását. A szőrzet növekvő ápolása során pótolhatatlan a gondozás során, erősítve és védve őket. Ezenkívül a szisztematikus használatra szánt szerszám hajszálak kezelésére és regenerálására szolgál. Antisztatikus hatású, szárításkor a haj végei nem ragadnak meg, és a nap folyamán nem érintik meg. A haj egész nap jól ápolt és befejezett. A koktél intenzív, ragyogó ragyogást biztosít a frizurák és a stílus elkészítésekor, anélkül, hogy megmérné a hajat.

cydopentasiloxán, dimetikonol, izononil-izonanoát, makadámia integrifolia (makadámia), olívaolaj, lenmagolaj, kókuszolaj, arganolaj, avokádóolaj, kendermagolaj, amodimetikon, fenitrimetikon, parfum.

A kompozíció teljesen illik hozzám. Nagyon szerettem a szagot - virágos, hosszú ideig tart, bár ez ízlés kérdése.

De a legfontosabb dolog - a hatás! A haj könnyen fésülhető, sima és kellemes tapintású. A kezem rájuk és kifeszített. Általában megérinteni kell, mint egy régi babát. Ez a "nessyvashku" nedves és száraz hajra is alkalmazható. Én személy szerint inkább nedvesen, majd csak várom, hogy megszáradjanak és fésüljenek.

A fogyasztás nagyon gazdaságos. Közepes hosszúságú hajom van, és körülbelül 4 kattintásom van az adagolón. Minden a haj hosszától függ.

Amint a szerszám felvétele után megjelenik egy fénykép a hajról, feltétlenül hozzáadom. De még fotó nélkül is higgy nekem, a hatás csodálatos! (Bár a foglalás azonnal megtörténik: a hajra való megközelítésnek átfogónak kell lennie, egyetlen javítás sem segíthet).

Az eszköz ára viszonylag magas: 360 rubel. 100 ml-re. Szakember számára ez egyáltalán nem drága. És az interneten még olcsóbbnak láttam. Általánosságban, határozottan javasoljuk!

Frissítés 2015. október 16-tól. A lányok a közelmúltban új felfedezést tettek maguknak: most, amikor ezt a terméket alkalmazzuk, 3 csepp mandarin illóolajat adok hozzá, dörzsöljük a tenyérbe és alkalmazzuk a szokásos módon. A termék illata olyan csodálatos, és a mandarin keverékében csak elrepülök belőle! A szag annyira hűvös, hogy nem is tudok szavakat tenni! Plusz mindent - ez egy további előny az osztott végek esetén (olvassa el az interneten az EM mandarin előnyös tulajdonságait).

Egyébként két hónap telt el a folyadékkristályok használatának kezdete óta, és az injekciós üveget még egynegyedével sem fogyasztják el, míg a fejem háromszor egy héten mosom. Az eszköz nagyon gazdaságos! A hajam a vállak alatt van, nem vastag. Elég 3-4 kattintással. A felhasználás eredménye számomra észrevehető: a haj lényegesen kisebb. Bár, ahogy mondtam, a haj helyreállításának megközelítésének átfogónak kell lennie.

Sok szerencsét mindenkinek és gyönyörű hajat!

Home Scrub

Kakaó és joghurt maszk tápláló hajra

Kókuszolaj. amit néha a nem mosás helyett használok

Nem drága jó balzsam

Költségvető sampon, amely jól mossa az összes maszkot

Hajvédő

Csodálatos eszköz nem működik

Vettem egy "csodálatos eszközt" az eladó ajánlása alapján. Mint a szőke, a megégett haj tökéletes, a haj sima, könnyű fésű lesz. De nem volt ott: egy rendes klíma jobb, mint ez a dolog. A konzisztencia, mint a rendszeres balzsam. Illata olyan, mint a gyümölcs, nagyon szép. De sajnos nem láttam csodálatos hatást magamra (ó, igen, és ennek az üvegnek az ára körülbelül 500 dörzsölés.

Mindenki futott, és futottam. Ennek eredményeként nem vettem meg sampont. Úgy tűnik, hogy a kompozíció nem rossz, és nincs SLES / SLS, de nem ez a kabát, ó, nem így.

Hatalmas hello barátok!

Ez a sampon, valamint a Nexxt maszk meglehetősen spontán módon szereztem be - egy bizonyos árnyalatú géllakkot keresve egy profi boltba vándoroltam, és egy sorban láttam a pénztárgépen. A lányok mindegyikét ugyanolyan dolog - egyfajta sárga üveg különböző kalibrálókkal. Itt elkerülhetetlenül érdekel, ha ilyen rohanás!

Habozás nélkül úgy döntöttem, hogy megvásárolom magam egy készletet, de aztán hirtelen nem lett volna rémálom! Bár abban az időben voltam mosókészülékeim.

Otthon a sárga szettet a jobb időkig eltávolították, ami nemrég jött.

Tehát az egyik leginkább sikertelen vásárlása az elmúlt 2015-ben:

Keratin - Nexxt Keratin sampon sampon - szulfátmentes sampon

DESIGN:

A sampont 250 vagy 1000 ml térfogatú, fényes és pozitív sárga műanyag műanyag palackokban értékesítik.

A fedelet kinyitják és kicsavarják.

Nincs védelem.

LEÍRÁS:

A készítményben található természetes keratin kitölti a hajskálát, és a készítmény szellemi képlete lehetővé teszi a haj érintett területeinek keratinjának felismerését és feltöltését. A fehérje mikrofilmek a hajat kívül helyezik el, ami nehéz és sima. Ha engedetlen, göndör haja van, akkor a keratin haj rekonstrukciója nemcsak jelentősen egyszerűsíti a napi hajformázást, hanem a selymes, puha és fényes haját is. A fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, rostokat, hamut, telítetlen zsírsavat, vitaminokat, mikro- és makro-tápanyagokat tartalmazó gesztenye-kivonat segít megújítani a fáradt hajhagymát és táplálja azt. Ez egy hatékony orvosi eljárás, amelyben nemcsak a haj külső köpenye, a kutikula, hanem a mélyebb réteg, a kéreg is helyreáll.

HOZZÁVALÓK:

SHELF LIFE: 3 év, mivel a használat kezdete 12 hónapra csökken.

SZAG:

A citrusfélék aromája, fájdalmasan emlékeztet a "Golden Silk" samponra (a kötetre).

állag:

Sárgás-bézs sampon, közepes sűrűségű nacre nélkül.

ACTION:

A hajam festetlen, kicsit göndör, nyilvánvaló kár nélkül. A fejbőr közelebb kerül a zsírtípushoz - minden nap a hajam. Korpásodás és viszketés nem. A haj maga vékony és puha, hiányzik a kötet. Nem használok hajszárítót és vasalót. Egy olajmaszk szeretője.

Az ilyen bejelentett tulajdonságokkal rendelkező sampontól természetesen az első helyen vártam a simaságot és a kis fürtök megszabadulását.

Az utasítások szerint az alábbiak szerint kell eljárni:

A sampont egyenletesen alkalmazza nedves hajra, könnyű masszírozó mozdulatokkal, habot. Alaposan öblítse le a hajat. Ha a haj kiegyenesítésének hatása szükséges, akkor hagyja a sampont a szokásosnál többször 2-3 percig.

Mindent rendben tettem.

Egyébként a sampon habok normálisak a szulfátmentesek számára, és ez nem az első sampon SLS nélkül az arzenálban. A kisebb habok első alkalmazásakor a második már jó "sapkát" kap.

De a sampont a harmadik alkalommal mosva, megdöbbentem - és hol van a kedvenc tisztaságérzetem?

Hol van a mosott haj? Hol van a tiszta fejbőr?

Megmostam a sampont, és úgy döntöttem, hogy nem használom a balzsamot, hogy lássam a nettó eredményt (különösen, mert a hajam nem zavarodik).

Mdaa. Mit mondhatok. Horror, csendes horror.

Az én elhomályosodott gonoszságom nem ment el. Így volt, így marad.

De. míg a fejbőr csak elbukott, a zsírtartalom nőtt, az első nap végére le kellett mosnom a piszkos fejemet. Természetesen addigra a haja piszkos sosulivel lógott, és simábbnak tűnt, de a szokásosnál is simább volt.

A kísérlet folytatódott, mivel abban a pillanatban otthon ültem egész idő alatt a javítások során.

A második, harmadik, negyedik alkalommal.

Amíg rájöttem, hogy:

- sampon egyáltalán nem mossa le a fejbőrt;

- nagyon zsíros haj;

- nincs tisztaságérzet;

- egyszerűen használhatatlan az olajmaszkok leöblítése;

- nincs állítólagos kiegyenlítő hatás és valamilyen rekonstrukció ott (minden megmaradt, kivéve a megnövekedett zsírtartalmat).

A hét végére (6 mosás után) egyszerűen nem tudtam megnézni ezt a sárga palackot. Csak PURE-t akartam. Egy szupermarketbe vándoroltam, és megvettem egy ilyen káros ártalmas anyagot, az SLS-en a legelterjedtebb sampont, és végül mostam magam a lélekből!

Lehetséges, hogy erősen sérült, festett és / vagy száraz hajra alkalmas és alkalmas.

De az én esetemben ez csak egy rémálom, és nem tudom ajánlani egy ilyen sampont a vásárláshoz.

A németországi kénmentes Nexxt keratin sampon olyan termék, amely nem alkalmas mindenki számára. Túl puha, nem tud nekem adni a hajom tisztaságát. Nem tudom ajánlani, hogy megvásárolhassam, annak összetétele és szakszerűsége ellenére.

Térfogat - 250 vagy 1000 ml.

Az ár kb. 250-300 és 500-600 rubel.

Különböző üzletekben vásárolhat. (Lányok, ha van valaki Ivanovo városából, személyesen adhatom meg a bolt címét, bár úgy gondolom, hogy valószínűtlen, hogy bárki szeretné ezt a sampont).

Köszönjük, hogy megállt. Csodálatos hangulatot és csak hasznos vásárlásokat kívánok! Veled volt Lena. Ismerje meg újra a felülvizsgálatot.

- Szavakban - egy sas, valójában egy nedves csirke. A második történet.

Az előző áttekintésben a márka samponjáról beszéltem, és most itt az ideje, hogy megosszam a lenyűgöző hajápoló hatását.

Csomagolás:

Fényes, feltűnő.

Nem azt jelenti, hogy a cső könnyen használható. A fedelet nedves, csúszós kézzel kell csavarni.

ár: körülbelül 300 rubel

kötet: 200ml

A gyártó adatai:

Szóval a gyártó megígéri nekünk, hogy a balzsam használata után a hajod sűrűbb, tanulékonyabb lesz, és egy olyan filmben lesz benne, amely mindenféle hasznossággal rendelkezik, amit a hajunk igényeihez igazít.

Állag:

folyékony tejföllel. Bár ez gazdaságosabb, mint a sampon, de még mindig sok pénzt vesz igénybe, hogy egyenletesen oszlanak el a haj teljes hosszában. 3 héten át végeztem a csövet. Hosszúság a haj vállán.

Termék vélemény:

A samponhoz hasonlóan a balzsam nem tetszett nekem. Azt hiszem, a termelők hízelgődtek magukkal, a "PROF" terméküket hívva. A nedves hajra egyenletesen oszlik el, de sok balzsamot igényel, jól lemosódik, nem tűnik áramlónak és puhanak a mosás során. Úgy tűnik, hogy a filmbe burkoltak, mintha nem lettek teljesen kiöblítve. Száraz hajon nem észrevehető. A haj nem tűnik puhanak, áramlónak, stb. Röviden, ez a balzsam nem jobb, mint a legolcsóbb balzsamok a piac tömegéből. És ha igen, miért fizet többet?

Nem ajánlom vásárolni!

A legjobb szőke sampon

Hi hi Bárki, aki már láttam a véleményemet, észrevehette volna, hogy szőke vagyok, és a fehérített haj különös gondot igényel. A szokásos termékek és az egyszerű víz gyorsan lemosza a színt, és a haja sárgává válik.

Ezért a festés után egy vagy két hét után sampont használok, amely semlegesíti a sárga pigmentet.

Ezeket a különböző márkájú samponokat használtam, és most azt szeretném beszélni, amiről a legjobban tetszett. Ez a sampon Nexxt "Sampon ezüst könnyű és fehérített hajra" az ezüstérc izotópjaival.

A sampon összetételében a lila pigmentek és az ezüstérc izotópjai fokozzák az ezüstös árnyalatokat a könnyű és fehérített hajon, semlegesítik a nem kívánt sárga árnyalatot. A vitamin komplex táplálja és hidratálja a hajat, rugalmasságot és ragyogást biztosít.

Sampon lila, hab jól. Hajmosás, nem száraz. Egyébként ez egy nagyon fontos pont, mert a többi sampon szinte nem habozott, és annyira megszárította a haját, hogy rendszeres samponnal kellett beavatkozniuk 50-50-ig. A haj nem festett lila színnel, kellemes árnyalatú, sárgaság jön el. Ugyanazon sorozat balzsammal párosított sampont használok. Nem vagyok platina szőke, így nem leszem tiszta fehér színem.

A szag kellemes, feltűnő, a mosás után nem marad a hajon.

Ez a sampon nem minden nap, hetente kétszer használom, gyakrabban nincs szükségem. Minden szőkenek ajánlom, az ár nagyon kellemes, nem száraz haj, eltávolítja a sárgaságot, általában 5-ből 5)

Érdemes volt elrontani a haját, hogy felfedezzék az ilyen REANIMATORSokat! 1. rész.

Mindaddig, amíg a sült nem harap a kauzális helyre, akkor az évek / évtizedek során kidolgozott szabvány szerint élsz - ez vonatkozik az ellátás rituáléira is. Egészen a közelmúltig a haj tudta egy rendszert: egy hipermarket / állvány egy tömeges piaccal / kedvezmények / dobott a kosárba. Ha szerencséje van, a haj nem lehet sérült (pl. Az Els újdonsága a három agyaggal vagy a Paletovskoy festékkel).

De történt, hogy kétszer egymás után nem volt szerencséje, és ennek következtében a szépségszalonok professzionális boltjába történt invázió (amelyből ttt, ez nem volt elég, a legrosszabb esetben), a haj még csak nem is ereje volt SOS kiáltására! És mit lát egy amatőr, aki tapasztalattal rendelkezik a "természethez közelebb"? Ő mindenféle szakember, a megfelelő árcédulák, de a kompozíciók? Pustovaty chimozinka és a várható eredmény a PNIC szintjén, vagy csak a probléma ideiglenes ráncosodása.

Népi receptek, mint például öntőolajok, kefir mézzel és más mustárral, túl sok az idősebb amatőrnek, gyorsított és kényelmes folyamatok.

NEXXT szakember

A tanácsadók valamilyen oknál fogva nem engedik le a polcokat a hazai kozmetikával a német ellenőrzés alatt. Úgy látszik, maguk nem kóstoltak. Bár -

 • az árak nagyon szépek, hasonlóak ugyanolyan nyomorult
 • de a vegyületek értékes olajokkal, keratinnal, vitaminokkal, kivonatokkal és más hajízekkel gazdagok.
 • A marketing kellemesen meglepődött - a terméktervezés, a szállítás, a jó minőségű ésszerűség a potenciális ügyfelekkel kapcsolatban.
 • Nagyon sokféle eszköz, érdekes felfedezések.

A felülvizsgálat hősének először KERATIN-koncentrátuma (a sor második helye), amely, ha az ápolási termékekben megtalálható, valahol a külvárosban található. Ugyanakkor a hajunk összetevője, amely gyorsan elhagyja a hajat agresszív hatással - festésre, hőszigetelésre stb.

A keratin mellett az olajok, a kivonatok, a vitaminok és természetesen a szilikonok is hackeded téma, de elegendő az opacitás és a maximalizmus - hol lenne a vészhelyzet helyreállítása nélkül? Ebben az esetben egyértelmű előny.

Nos, ahol rengeteg univerzális összetevő van, van egy többcélú felhasználás -

helyreállítás, táplálkozás, ragyogás, hővédelem,

szó teljes átalakulás és a csere sok flakonchikov egyikük.

Az eszköz nagyon gazdaságos - több kattintás, amit meleg kezekkel kell felmelegedni az alkalmazás előtt, több mint elég. Én inkább nedves hajra alkalmazom, de szükség szerint, és a száraz haj (például a reggeli mosás előtti éjszaka) tippjein „lenyomom”. Ha túlzásba hozza, akkor a jégcsapok hatását kaphatja - az adagot csak tapasztalat, kísérlet, nem ítélheti meg azonnal. A folyadék csúszós-olajos fényű textúra:

Aroma édes fogakhoz - ízletes, legalábbis egy kanálfutáshoz. De elvtársak gyártók, parfüm nem kell futni előtt az eszközök és kiabálni parfüm! Ez az egyetlen meglepetés ez a márka.

Az eredmény - a festett, festett, porózus, hullámos hajom, hormonális megszakításokkal és tavaszi avitominozdal, végül életre kelt. Természetesen az alkalmazás után azonnal van hatás, a töltőanyag használata után, de követelményeim és a „beteg” újraélesztésének kumulatív hatása van. Ő! A haj sokkal engedelmesebb, sokkal kevésbé oszlik meg, a szerkezet összehangolásának köszönhetően jobban lemásolja a fényt, és sokkal jobban ápolt és egészségesebbnek tűnik.

Összesen - csodálatos nem mosás! El kell fogadnunk!)) Nemcsak a hajat, hanem a hazai termelő erőfeszítéseit is támogatjuk - az életet a Stakhanov-tempóban!) Kompetensen és alaposan.

1. A teljesen megölt hajat csak az olló fogja megtakarítani, az ápolási termékek elvárásainak megfelelőnek kell lenniük az államnak. Légy türelmes.

2. Legalább a B csoportba beletartozó hajszálak esetében nincsenek drága lehetőségek. A tavasz különösen fontos. Változtassa meg a táplálékot a finomságokkal, az omegas (zsírsavakkal) és a lenmagolaj-kiegészítőkkel (opcióként).

3. Legalább korlátozza az agresszív hatásokat a kezelési időre - próbálja ki az új frizurákat)).

http://hajr.ru/y/sredstva-dlja-volos-nekst-otzyvy.html