logo

Homoktövis maszk "Nature Siberika" hajra

Az orosz cég, a Natura Siberica az egész természetes szerves kozmetikumok márkájaként helyezked el. Több mint egy alkalommal rangos nemzetközi díjak díjazása lett, és számos országbeli csodálót talált az európai országokban. A kollekció olyan hajápolási termékeket tartalmaz, amelyek nemcsak kozmetikai, hanem terápiás hatást is nyújtanak, amint azt a gyártó ígérte. A homoktövis maszkot két változatban tekintjük.

Jellemzők

Az altaj homoktövis, melynek olaját és bogyóit használják a maszk alkalmazásához, sokszor több tápanyagot tartalmaz, mint a „testvérek”, amelyek más helyeken nőnek. Az a tény, hogy a kemény éghajlaton termesztett fák sokkal több tápanyagot termelnek.

A Natura Siberica szakemberei megőrzik és átadják az összes értékes összetevőt a kozmetikumoknak:

 • zsírsavak;
 • aminosavak;
 • többszörösen telítetlen és egyszeresen telítetlen zsírok;
 • A, D, E vitaminok, B, C, K csoportok;
 • fitoszterolok;
 • ásványi anyagok.

hatás

A "Nature Siberika" homoktövis maszk a legjobb módja annak, hogy gondoskodjon az erősen sérült hajról. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek felgyorsítják a szálak természetes teljes regenerálódását a teljes hosszon, amiből a szálak lágyabbak és szerkezetük tömörül.

Az eszközök a következő funkciókat is ellátják:

 • mélyhidráció a teljes hosszban;
 • táplálkozási tüsző;
 • az anyagcsere gyorsulása a sejtek szintjén;
 • a haj növekedésének felgyorsítása;
 • a gyökerek megerősítése;
 • védelem a külső tényezők negatív hatásától;
 • súlyozás nélküli légkondicionálás;
 • a szálak ragyogása, rugalmassága és ereje.

csomagolás

A maszk széles műanyag edénybe van csomagolva, amelyet a Natura Siberica vállalati stílusa díszít. Az átlátszó csomagolás lehetővé teszi, hogy azonnal megítélje a termék színét és konzisztenciáját, és használatával láthatja, hogy mennyi pénz marad.

A címkén a gyártó jelzi, hogy a készítmény nem tartalmaz szulfátokat (SLS és SLES). A felületaktív komponensek azonban csak detergens termékekben lehetnek, mivel feladata egy hab képzése. Valószínűleg a forgalmazók ismét elhatározzák, hogy hangsúlyozzák a kozmetikumok természetességét.

Maga a maszk két burkolat alatt rejtve van, ami megvédi a szennyeződések külső környezetből való behatolásától.

A 300 ml térfogatú üveg ára kb. 400 rubel, az eladás helyétől függően változhat. Elég hosszú ideig elég termék, a fogyasztás kicsi. A közepes hosszúságú hajok hat hónapon belül feldolgozhatók.

kérelem

A maszkokat ugyanúgy használják, mint a többi kategóriába tartozó terméket. A hajat jól kell mosni, lehetőleg a Natura Sibericából származó homoktövis samponnal. A felesleges nedvesség eltávolításához törölje őket törölközővel. Vigye fel a terméket nedves szálakra a teljes hosszúság alatt, a csúcsainak 2-szer nagyobbnak kell lennie.

Az öregedési idő mindössze 5-7 perc, ami nagyon kényelmes az élet modern ritmusával. Az öblítés során a víz sárgára változhat, de ne aggódjon, hogy a maszk árnyékot hagy a fürtökön, még szőke is használhatja. A lányok azt állítják, hogy a termék illata egy ideig érezhető, ha a haj természetesen megszárad. Ha hajszárítót használ, teljesen eltűnik.

A fej mosásának gyakoriságától függően hetente 2-3-szor kell maszkokat készíteni. A szakértők azt állítják, hogy az első alkalmazás után látni fogja az eredményt. A haj lágyabbá és fényesebbé válik, a száraz végek nedvességgel telítettek.

A terápiás hatás a termék 1-1,5 hónapos alkalmazása után érhető el.

Maszkok áttekintése

A Natura Siberica kollekcióban nincs egy, hanem két maszk, amelyek alapja a homoktövis. "Mély nedvesítő" ajánlat száraz és normál hajra. Azonban a vélemények megerősítik, hogy alkalmas a kevert és zsírtípusra is, nem ragasztja a szálakat, és nem okoz zsíros ragyogást.

A "Deep Recovery" maszk segít meggyógyítani a sérült hajat. A gyártó nem határozza meg, hogy milyen típusú haj hajtható végre, de azt állítja, hogy a szálak lágyabbak lesznek, a fésülés és a stílusozás során bekövetkező zavarok problémája eltűnik.

Hasonlítsuk össze mindkét eszköz több összetevőjét, hogy megértsük a különbséget.

http://cosmetism.ru/applikaciya/firmennye/maska-dlya-volos-natura-siberika.html

Lépjen kapcsolatba velünk

Az árut nem lehet visszatéríteni.

A jó minőségű termékeket, amelyeket nem lehet cserélni (visszajuttatni), az Orosz Föderáció Kormánya által 1998. január 19-én jóváhagyott listában sorolnak fel. 55. További információ

 • leírás
 • paraméterek
 • kézbesítés

Intenzíven hidratálja a hajat. Lágyabbá és rugalmasabbá teszi a hajat. Elősegíti a fésülést. Élhető nedvességgel és alapvető tápanyagokkal táplálja a hajat, helyreállítja az egészséget és a szépséget, megvédi a hőhatást a forró stílusban. A haj hajlamosabbá és ápoltabbá teszi, csökkenti a törékenységüket, megkönnyíti a fésülést és a stílust. A maszk alkalmazása után a haj sima és fényes lesz, mint a folyékony selyem. A vitaminok és az aminosavak tartalmazzák a haj táplálását és helyreállítását. Az Altáji homoktövisolaj, a marokkói arganolaj és a fehér szibériai lenmagolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. A cédrusfenyő olaj és a vadon élő szibériai komló táplálja, hidratálja és helyreállítja a selyemfehérjét, és selyemfehérjéket sima a haj felületét, és megtartja a nedvességet a szerkezetükben. Felhasználhatósági időtartam: 3 év Alkalmazás: A maszkot nedvesen tisztítsa meg, hagyja 5-7 percig, majd alaposan öblítse le.

http://www.wildberries.ru/catalog/2055916/detail.aspx

Homoktövis maszk "mély nedvesítő"

száraz és normál hajra

• Intenzíven hidratálja a hajat.
• Lágyabbá és rugalmasabbá teszi a hajat.
• Segíti a fésülést

Élhető nedvességgel és alapvető tápanyagokkal táplálja a hajat, helyreállítja az egészséget és a szépséget, megvédi a hőhatást a forró stílusban. A haj hajlamosabbá és ápoltabbá teszi, csökkenti a törékenységüket, megkönnyíti a fésülést és a stílust. A maszk alkalmazása után a haj sima és fényes lesz, mint a folyékony selyem. A vitaminok és az aminosavak tartalmazzák a haj táplálását és helyreállítását. Az Altáji homoktövisolaj, a marokkói arganolaj és a fehér szibériai lenmagolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. A cédrusfenyő olaj és a vadon élő szibériai komló táplálja, hidratálja és helyreállítja a selyemfehérjét, és selyemfehérjéket sima a haj felületét, és megtartja a nedvességet a szerkezetükben.

A sampon alkalmazása után nedves hajra vigye fel a maszkot, hagyja 5-7 percig hagyni, majd alaposan öblítse le vízzel. Használjon heti 2-3 alkalommal. A maximális hatás eléréséhez adjunk hozzá néhány csepp Oblepikha Siberica Sea Buckthorn Oil-ot a maszkhoz.

0% SLS
0% SLES
0% ásványi olaj
0% PEG
0% paraben
0% glikol

1991-ben alapított, nemzetközi elismeréssel rendelkező francia tanúsító ügynökség. 2002-ben EcoCert szabványokat hoztak létre a kozmetikumok számára. Jelenleg Európa legnagyobb természetes és szerves kozmetikai tanúsító ügynöksége. Az Ecocert tanúsító szervként képes tanúsítani az egyes összetevőket vagy a terméket. Csak abban az esetben tekinthető tanúsítottnak az egész termék, ha a csomagnak van egy szabványos Ecocert jelvénye. Egy másik esetben a gyártó csak az Ecocert által hitelesített összetevőket használt, és maga a termék nem igazolta. Az Ecocert két szabvány szerint tanúsítja a kozmetikákat: környezetbarát természetes kozmetikumok (ökológiai / természetes kozmetikumok) és szerves kozmetikumok (szerves kozmetikumok).

ICEA COSMOS SZERVEZET

A COSMOS Standard egy nonprofit szervezet, amelyet 2010-ben alakítottak ki vezető európai tanúsító szervezetek. A COSMOS-Standard alapítói a BDIH (Németország), a Cosmebio és az Ecocert (Franciaország), a Soil Association (Anglia) és az ICEA (Olaszország). Ez a társulás kidolgozta a COSMOS-standard természetes és szerves kozmetikumok nemzetközi szabványát, amely egyesíti az európai tanúsítási rendszereket egy közös szabványként. Ez a legigényesebb és egységesebb minőségi szabvány az ökológiai és természetes kozmetikumok számára Európában. Az alapelvek mellett a COSMOS-ban nemcsak a termék beszerzésének fontossága, hanem a természetbeni lebomlása is fontos, hogy mely közbenső szakaszokat használták fel annak megszerzéséhez. A termék csomagolásán megjelenik a COSMOS ORGANIC vagy a COSMOS NATURAL felirat a COSMOS-standard AISBL társulatának jelével, amely a terméket tanúsította.

A BDIH (Bund deutscher Industrie- und Handelsunternehmen - az ipari és kereskedelmi vállalatok szövetségi szövetsége) német ipari vállalatok és kereskedelmi vállalatok szövetsége, amely gyógyszeripari, orvosi, kozmetikai termékeket gyárt. A BDIH-t 1952-ben alapították, központja Mannheimben (Németország) található, az egyesület több mint 500 kozmetikai gyártót foglal magában. 1996-ban a vezető kozmetikai gyártókkal együtt a BDIH kifejlesztett egy gyakorlati kódexet a természetes kozmetikumok tanúsítására.

A talajszövetség (Soil Association) - az Egyesült Királyságban 1946-ban alapított szervezet - az egyik legbefolyásosabb szervezet az élelmiszer- és kozmetikai tanúsítás területén. Ez az egyesület először bevezette a „szerves kozmetikumok” fogalmát.
A tanúsított kozmetikumokra vonatkozó követelmények
A talajszövetség tanúsítványának megszerzése érdekében a kozmetikai cégnek:
1. Végezzen éves termelési kapacitás-ellenőrzést a Talajszövetség tanúsításra. Ez szükséges a környezetbarát termelési módszerek használatának biztosításához.
2. Fejlessze az összes képletet és termék csomagolást az SA tanúsítvány követelményeinek megfelelően.
3. A készítmény egyértelmű címkézése, hogy a fogyasztó tájékozottan választhassa meg a terméket.
4. Bármely szervetlen alkotórész esetében nyújtson be beszállítói nyilatkozatot arról, hogy nem géntechnológiával módosított összetevő, valamint a beszállítók három nyilatkozata arról, hogy milyen összetevők származhatnak és minőségüket nem lehet organikusan beszerezni.
5. Használja a lehető legnagyobb mennyiségű szerves összetevőt. A Talajszövetség jelzéssel ellátott és szerves anyagként megjelölt terméknek legalább 95% -ban szerves összetevőket kell tartalmaznia. Azokban az esetekben, amikor a termék több mint 70% szerves összetevőt tartalmaz, a talajszövetség továbbra is tanúsíthatja, de a gyártónak a természetes kozmetikai áruházba szállítandó gyártónak fel kell tüntetnie a csomagoláson, hogy az összetevők mennyi része szerves.
6. Használjon minimális mennyiségű szervetlen adalékanyagot és csak azokat, amelyek a talajszövetség engedélyezett összetevőinek listáján szerepelnek.
7. Használja azokat az összetevőket, amelyek feldolgozása során csak környezetbarát.
8. Adjon el nanorészecskéket.

1991-ben alapított, nemzetközi elismeréssel rendelkező francia tanúsító ügynökség. 2002-ben EcoCert szabványokat hoztak létre a kozmetikumok számára. Jelenleg Európa legnagyobb természetes és szerves kozmetikai tanúsító ügynöksége. Az Ecocert tanúsító szervként képes tanúsítani az egyes összetevőket vagy a terméket. Csak abban az esetben tekinthető tanúsítottnak az egész termék, ha a csomagnak van egy szabványos Ecocert jelvénye. Egy másik esetben a gyártó csak az Ecocert által hitelesített összetevőket használt, és maga a termék nem igazolta. Az Ecocert két szabvány szerint tanúsítja a kozmetikákat: környezetbarát természetes kozmetikumok (ökológiai / természetes kozmetikumok) és szerves kozmetikumok (szerves kozmetikumok).

ICEA Cosmos Natural

A COSMOS Standard egy nonprofit szervezet, amelyet 2010-ben alakítottak ki vezető európai tanúsító szervezetek. A COSMOS-Standard alapítói a BDIH (Németország), a Cosmebio és az Ecocert (Franciaország), a Soil Association (Anglia) és az ICEA (Olaszország). Ez a társulás kidolgozta a COSMOS-standard természetes és szerves kozmetikumok nemzetközi szabványát, amely egyesíti az európai tanúsítási rendszereket egy közös szabványként. Ez a legigényesebb és egységesebb minőségi szabvány az ökológiai és természetes kozmetikumok számára Európában. Az alapelvek mellett a COSMOS-ban nemcsak a termék beszerzésének fontossága, hanem a természetbeni lebomlása is fontos, hogy mely közbenső szakaszokat használták fel annak megszerzéséhez. A termék csomagolásán megjelenik a COSMOS ORGANIC vagy a COSMOS NATURAL felirat a COSMOS-standard AISBL társulatának jelével, amely a terméket tanúsította.

A Környezettanúsítási Intézet Olaszország fő tanúsító szervezete. Az ICEA 300 akkreditált szakértőt egyesít, több mint 13 000 szervezet vesz részt a természeti és környezetbarát termékek gyártásában, fióktelepe van az egész világon. Az ökológiai mezőgazdasággal foglalkozó szövetséggel együtt kidolgozták az ökológiai kozmetikumokra vonatkozó szabványokat, és ma már a világ minden táján ártalmatlan, természetes kozmetikumok tanúsítására szolgálnak.
Kezdetben ezt az igazolást az élelmiszeripar termékeire hozták létre, de más iparágakra is kiterjesztették: természetes kozmetikumok, zöld épületek és textiltermékek, személyi ápolási termékek, háztartási vegyszerek, bútorok és alkotóelemek az ICEA számára is.

A szibériai kemény éghajlat miatt egyedülálló szépség- és egészségnövények találhatók, amelyek gyakran csak ezen a területen jellemzőek. A szibériai gyógynövények és növények ötven fokos fagyban fennmaradnak és a legerősebb szélben élnek, és védő hatóanyagokat szintetizálnak és káros antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Cégünkben szent tiszteletben tartjuk a vadon termő gyógynövények gyűjtésének technikáját. Megfelelő betakarítással a legtöbb gyógynövényt és növényt még nagyobb mértékben reprodukálják. Rendkívül fontos bizonyos korú, méretű és a legmagasabb koncentrációjú szépség- és egészségelemek összegyűjtése. Ezért a szibériai vadon élő gyógynövényeket manuálisan gyűjtik a helyiek.

http://naturasiberica.ru/products/ukhod-za-volosami/oblepikhovaya-maska-glubokoe-uvlazhnenie/

A Natura Siberika tengeri homoktövis maszkja

A Natura Siberika márkából készült kozmetikai termékek sorozatát homoktövisbe vitték, az Oblepikha Natura Siberica nevet kapta. Nem volt semmi, hogy ez a fogadás történt. A homoktövis, amely eredetileg az Altaj területéről származik, az egyik leghasznosabb összetevő az összes típus között. Aminosavainak, vitaminainak, mikroelemeinek köszönhetően magabiztosan belép a legértékesebb bogyók tetejére.

Kézzel betakarítják, csak a legjobb választás a bogyók válnak a kozmetikumok összetevőjévé. Homoktövis olaj, univerzális célokra. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a bogyók fagyos Altaj állapotban nőttek, azok adaptogén tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek egészséges és vonzó állapotot biztosítanak. A homoktövis olaja az összes Oblepikha Natura Siberica termék alapeleme, amely számos pozitív véleményt szerzett.

A gyártók gondoskodtak arról, hogy egy egész vonalat hozzon létre a hajra, amely magában foglalja: a maximális térfogatú habot, a hajformázó spray-t, a hajnövekedéshez használt olajokat és a hajvégeket, az élő homoktövis olajat minden alkalomra, a fejbőr tisztítását, a permetezést. Számos fajtában maszkok, samponok és balzsamok találhatók a rendeltetési helytől függően. A sorozat jól fogadott és megérdemelt köszönet és vélemény.

Csoda maszk

A Natura Siberica kétféle variációt mutatott be a hajmaszkoknál: mélyen hidratáló és mély regenerálódás. Ami a mély nedvesítést illeti, nem nehéz kitalálni a névből, hogy:

 • Bőséges hidratáció;
 • Lágyság és rugalmasság;
 • Könnyű fésülés.

A Natura Siberika maszk száraz és normál hajfajtákhoz alkalmas. A hajat a szükséges nedvességtartalmú töltéssel tölti, és gazdag táplálékot nyújt a hasznos mikroelemekkel. Érdekességei közé tartozik a hajszárító, a hajsütővas, a fogó és a vasalás hőjét védő védelmi tulajdonság. Ez helyreállítja a haj egészségét, gyógyítja a tippeket és a zsíros gyökereket, újjáépíti az elveszett szépséget. Haj sokkal engedelmesebb és hajlékonyabb, hogy fésüljön, frizurákat teremtve. Ez a keverék segíti a simítást.

A törékenység jelentősen csökken, az erő erősödik. A haj fényes, sima, egészséges és selymes. A maszk összetevői megtartják a nedvességet az egyes hajok szerkezetén belül, fenntartva a vízegyensúly optimális szintjét. A maszk véleménye főleg csodálatos és hálás.

A mély helyreállítási maszk súlyosan sérült hajra van tervezve, amelynek célja:

 • A gyengített és sérült szerkezet helyreállítása;
 • Ragyogás és rugalmasság;
 • A növekedés aktiválása és intenzitásának stimulálása;
 • Megnövekedett rugalmasság és sűrűség.

A Natura Siberika maszkja a sérült és elveszett haj újraélesztésére irányul. Biztosítékot biztosít, amely megakadályozza, hogy a hajszárítóval, vasalóval, hajsütővasral és csipesszel érintkezve a hőterhelés károsodjon. Ideális makacs fésülködéshez és hajfestéshez. A maszk hidratálja és táplálja az összes hajat, elérve a szerkezet mélységét. Visszaállítja a vízmérleget, táplálja a szükséges mikroelemeket és az energiaért, a ragyogásért és az egészségért felelős anyagokat, gyógyítja a tippeket és zsíros gyökereket.

A maszkot alkotó összetevők a haj fényét és sűrűségét adják. A keratin telítettség miatt a sérült haj rekonstruálódik. Az alkalmazás után a haj ápolásra, kiegyenesítésre, könnyebben fésülhetővé válik. Számos pozitív értékelés megerősíti a maszk nagy hatékonyságát.

A vásárlók nagy többsége, aki visszajelzést szeretne hagyni, egyetért abban, hogy ezek a maszkok szuper hatékonyak. Költségük 200-250 rubel tartományban változik. Ilyen költség esetén csak egy korsó kapható, amely lehetővé teszi, hogy minden más palackot eltávolítson a polcról.

A vonal maszkjának használata az olló alternatívája. A továbbiakban nem szükséges a sérült száraz csúcsok nyírása, ezért jobb, ha kétszer vagy háromszor lépjen kapcsolatba ezzel a tömeggel. A gyártó által bejelentett terápiás tulajdonságok teljes mértékben összhangban vannak a valósággal, amint azt a felülvizsgálatok is bizonyítják.

A sampon és a balzsam hatékonysága

A maximális hatás érdekében jobb, ha sampont és balzsamot használunk a Natura Sibericából a rekeszben. Négy fajta van:

 • Sampon és balzsam intenzív hidratáló - száraz és normál hajra;
 • A sampon és a balzsam táplálása és helyreállítása - a sérült hajra összpontosítva - a laminálás hatása van;
 • Sampon és balzsam maximális térfogata, mindenféle hajra alkalmas;
 • Sampon és balzsam mély tisztítás és ápolás - olajos és normál hajra tervezték.

A Natura Siberica duettje számos kellemes értékelést kapott. A vásárlók ünneplik a teljesítményt és a vonzó értéket. Átlagosan az ár 260 rubelben változik. Egy pár sampon-balzsam használata után a haj állapota jelentősen javult, a száraz tippek a múlté, és a fésülés csak pozitív benyomásokat hoz.

A haj nem szorul, nem villamos, simább és engedelmesebb lesz. Megoldotta a zsírgyökerek és a hasított végek problémáját. Azok a lányok, akik maguk próbálták ezeket a termékeket, azt állítják, hogy hajuk egyenesen és jól ápolt három-négy napig. Kellemes illat és gazdaságos fogyasztás, elegendő a hosszú távú használathoz.

Általában a Natura Siberika tengeri homoktövis-hajápolási termékcsaládja megérdemli az öt felülvizsgálat teljes körű betartását. Minőség, alacsony költség, nagy volumen - ezek a fő okok, hogy megpróbálják ezt a sort saját magadban kipróbálni. A kenőcs nélkül, természetesen, nem lehet. A tisztességben megjegyezzük, hogy ezeknek a termékeknek a negatív véleménye, amelyek közül nagyon kevés volt, a mínusz egyéni preferenciák.

Valaki nem rendelkezik elegendő átlátszó ablakkal a palackon, hogy megnézze a maradék folyadék mennyiségét. Egyesek számára a maszk színe nem tűnik a legsikeresebbnek. Valaki csak egy használat után akart látni a csodát, de nem történt meg. Ahhoz, hogy személyes véleményt alakítsunk ki az eszközről, javasoljuk, hogy kövesse az utasításokban leírtakat, és mielőtt az eredményeket összehasonlítaná az előtt és után, várjon legalább egy hónapot, vagy akár kettőt.

http://maskidlavolos.ru/sredstva/oblepihovaya-maska-ot-natura-siberika.html

Natura siberica homoktövis maszk

Visszaállítja az erősen sérült haj szerkezetét, és megvédi őket a hőhatásoktól a forró stílusban. Ideális a háborítatlan, festett, melirovanny hajápoláshoz. Minden hajra behatolva, táplálja az életet biztosító nedvességet és az alapvető tápanyagokat, helyreállítva az egészséget és az erőt. A vitaminok és az aminosavak tartalmazzák a haj táplálását és helyreállítását. Altaj homoktövisolaj, a marokkói arganolaj elősegíti a keratin képződését, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A cédrus anya és a makadámiaolajok mélyen megtartják a nedvességet a hajszerkezetben. A keratin védőréteggel zárja le a haj felületét, helyreállítja őket a sérülés helyén, simítja a hajat, ragyogást és jól ápolt megjelenést biztosít. A maszk alkalmazása után a haj észrevehetően rugalmasabbá és érzékenyebbé válik.
• A sérült hajszerkezet helyreállítása
• A haj rugalmasságát és fényességét biztosítja
• Serkenti a haj növekedését
• Sűrűbbé és rugalmasabbá teszi a hajat

Térfogat: 300 ml
Gyártó: Oroszország, Natura Siberica

Vélemények (19)

25 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/maska-oblepikha-siberica-professional-dlya-silno-povrezhdennyh-volos-quotgluboko-2719

A Natura Siberica homoktövis-maszkainak áttekintése

A Natura Siberica homoktövis-maszkainak áttekintése

Homoktövis hajmaszk, de nem egy, hanem egyszerre kettő. Nyilvánvaló, hogy a Natura Siberica forgalmazói úgy döntöttek, hogy biztosan cselekednek, és termékeket hoztak létre száraz és sérült hajra.

Őszintén szólva, nem vettem észre egy alapvető különbséget közöttük. De mindketten tetszettek. Mit akarsz!

Tengeri homoktövis maszk Mély nedvesítő Natura Siberica

Tengeri homoktövis maszk A Natura Siberica mély nedvesítőt a gyártó száraz és normál hajra tervezte. Azonban véleményem szerint mindenkinek tetszik! A kövér frizurám egyszerűen elvitte a „Hurray!” -T. Általában ez egy ritka eset, amikor egy új maszknak minden esélye van arra, hogy az egyik legkedveltebb legyen.

Ár 150-300 p.

A homoktövis maszk optimális egyensúlyt biztosít a légkondicionálásban és a nedvességben. Egyrészt a haj valóban rugalmas, könnyen fésülhető és ragyogó. Másrészt, még a hosszú vágású végek is lágyabbak és simábbak (a maszk használatának idejére 5 hónapig nem vágtam a hajam). Azonban még mindig kétséges, hogy a maszk kezeli és helyreállítja a hajat. A szilikonok általában nem. Ez egyszerűen kiváló kondicionáló hatást hoz létre a következő mosásig.

A maszk konzisztenciája vastag, nem áramlik. Ezért nagyon gazdaságosnak nevezhető.

Hővédő szerként is használható fűtőberendezések fújás és szárítás érdekében. Fontos! Ebben az esetben (mint bármely más maszk vagy balzsam esetében) nem szabad teljesen lemosni a hajból. Tartósan meg kell maradnia a kitörölhetetlen eszközök érzését. Ebben az esetben az alkotó szilikonok védőfunkcióit mutatják.

Véleményem szerint a homoktövis maszk télen egyaránt jól használható (amikor a haj jó antisztatikus szereket igényel), és nyáron, amikor gyakran összekeverik a szélben és elhalványulnak a napban.

Személyesen az egyetlen hátrány, hogy a homoktövis (természetesen szintetikus) erős aromája, amit aligha nevezhetünk kellemesnek. A haj szárítása és a kedvenc parfüm használata után azonban nem érezhető a hajon. Legalább a nap folyamán nem követt engem, bár nagyon féltem.

Úgy tűnik számomra, hogy ez a maszk hatékonysága miatt további kitörölhetetlen eszközökkel is használható. És megfizethető áron kombinálva általában jó választás!

A homoktövis maszk összetétele Mély nedvesség a Natura Sibericából:

 • Aqua a Humulus Lupulus Virágkivonat - komló kivonat infúzióval. A kozmetikában olyan termékeket használnak, amelyek a korpásodás megszüntetésére szolgálnak, erősítik a hajot. Gyulladásgátló, kapilláris. Visszaállítja a zsír-, ásvány- és vízcserét. A komló szabályozza a haj és a fejbőr zsírtartalmát, javítja a bőr anyagcsere-folyamatait, segít a korpásodás és a hajhullás elleni küzdelemben.
 • Arctium Lappa gyökérkivonat - csigolyakivonat. Hatékony a hajhullás, a növekedés ösztönzése, a gyökerek erősítése, a korpásodás elleni küzdelem.
 • Urtica Dioica Leaf Extract - csalán kivonat. A csalánkivonatot samponokban, balzsamokban és más hajtermékekben használják. A száraz csalán kivonat a haj sötét színű színezésére használható. A csalán a kopaszság, a seborrhea és más dermatózisok kezelésében is hasznos.
 • Az Aquilegia Sibirica kivonat szibériai vízgyűjtő kivonat.
 • Cetearil-alkohol - cetearil-alkohol. Oldószerként, emulgeálószerként, sűrítőszerként, egyéb összetevők szerkezeti alapjaként használják.
 • Cetrimonium-klorid - Cetrimónium-klorid. Antiszeptikumként használják.
 • Argania Spinosa Seed Oil - marokkói arganolaj. Lehetővé teszi a fényesség helyreállítását, sima és selymességét a sérült, tompa hajra.
 • Behentrimonium-klorid - Bechyntrimónium-klorid. Balzsamokban és hajmaszkokban használják antisztatikus szerként.
 • Hippophae Rhamnoides Gyümölcsolaj - Altaj homoktövisolaj.
 • Gliceril-sztearát - gliceril-sztearát-citrát. Vízben-olajban természetes emulgeálószer, amelyet bizonyos zsírsavak növényi olajokból glicerinnel való összekeverésével nyerünk.
 • Olea Europaea gyümölcsolaj - olívaolaj. Táplálja és hidratálja a hajat.
 • Cetil-észterek - cetil-alkohol. Természetes zsírok és viaszok feldolgozása eredményeként kapott nagy molekulatömegű vegyület.
 • Ciklopentasziloxán - ciklopentaxiloxán, szilikon. Tónusos, emolens, oldószer.
 • Linum Usitatissimum Seed Oil - Szibériai lenolaj Táplálja és simítja a hajat.
 • Pantenol - B5 provitamin. Ez az összetevő a kozmetikai termékek számos receptjének része, mivel gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, tökéletesen hidratálja a bőrt, enyhíti a viszketést, serkenti a sebgyógyulást és az epithelizációt.
 • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Olaj - jojobaolaj. Táplálja, lágyítja a haját, ragyog és rugalmas.
 • Bisz-cetearil-amodimetikon - szilikon.
 • Szilikon Quaternium-18 - szilikon.
 • Trideceth-6 - emulgeálószer.
 • Trideceth-12 - emulgeálószer.
 • Hidrolizált selyem - selyem fehérjék. Természetes biostimulátor, amelyet selyemhernyó-kutyájuk kémiai úton nyernek. Használja a haj helyreállítását, sima és puha.
 • Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine a homoktövis betain. A betain kondicionáló és hidratáló hatást biztosít.
 • Hidrolizált búzafehérje - búza fehérjék. Használja a haj helyreállítását, sima és puha.
 • Tocopheryl Acetate - E-vitamin A hajat hidratálja és védi a bőrt és a hajat az ultraibolya sugárzásnak való kitettségtől.
 • Gliceril-linolát - gliceril-linolát. Az összetevőt a körömlemez törékenységének és laminálásának kiküszöbölésére használják.
 • Glyceryl Oleate - emulgeálószer.
 • Pinus Pumila olaj - cédrusfa olaj.
 • A nátrium-laktát nátrium-laktát. Savasságszabályozóként, vízmegtartó szerként használják.
 • Arginin - arginin. Elősegíti a véráramlás javulását és a haj általános javulását.
 • Az aszparaginsav - aszparaginsav. Aminosav, amelyet a pigmentáció megelőzésére és ellenőrzésére használnak, valamint a tartósítószert, a Ph szabályozót stb.
 • Helianthus Annuus (Napraforgó) magolaj - napraforgóolaj. A hajat táplálja, ragyogást és egészséges megjelenést biztosít.
 • A hidroxi-etil-cellulóz egy hidroxi-etil-cellulóz-éter. Stabilizátorként és sűrítőszerként használják vizes és emulziós környezetben.
 • Nátrium-aszkorbil-foszfát - C-vitamin Segít csökkenteni a pigmentációt, fényesíti a bőrt, védi a bőrt, serkenti a bőrsejtek megújulását. Stimulálja a fejbőr vérkeringését, javítva a kapillárisok működését.
 • A benzil-alkohol egy olajból vagy kátrányból származó szintetikus alkohol. Tartósítószer, oldószer.
 • A benzoesav tartósítószer, a benzoesav illóolajokban található.
 • Sorbinsav - szorbinsav, tartósítószer.
 • Parfüm - aroma.
 • Citromsav - citromsav. Gyenge szerves sav, savasságszabályozó, kelátképző szer.

Tengeri homoktövis maszk A Natura Siberica-tól való mély helyreállítás

Tengeri homoktövis maszk A Natura Siberica mély helyreállítása sérült hajra van tervezve. Például, festett vagy kiemelt. Általában nagyon szeretem ezeket a termékeket, bár a hajam nem felel meg ennek a leírásnak. Csak az a tény, hogy ezek vékonyak és könnyen összekeverhetők. Ezért imádom a jó kondicionáló termékeket.

Ár 150-300 p.

Az előzőhez hasonlóan a mély helyreállítási maszk NS nagyon vastag, tápláló. Összetételében több szilikonot tartalmaz (megjegyezzük, hogy ha nem illik neked!), Amely megint védi a hajat a hőbeállítás során. Már részletesen írtam erről részletesen. Mindkét eszköz összetétele meglehetősen hasonló.

Nagyon ajánlom, hogy ezt a maszkot a teljes hosszúságra helyezzük, és hosszabb ideig tartsuk. Például 5-10 perc. És ha boldog gazdája van a buja fürtöknek, amelyeknek különös figyelmet kell fordítaniuk, akkor minden 20 - 30! Ezt a titkot egy barátom tanította nekem, aki nagyon szép, de száraz fürtökkel rendelkezik.

Igaz, ebben az ügyben nem szabad lusta! A hajam, miután a maszk jól lett, csak selyem - sima, fényes és rugalmas. Ezenkívül nem lehetett további kitörölhetetlen eszközöket alkalmazni. Ebből a célból kozmetikumokat vásárolok szilikonokkal.

Személy szerint tetszett ez a maszk finomabb aromájú. Vagy talán megszoktam a homoktövis ízét. De mindenesetre a szag még a használat közben sem feszült meg.

A maszkot el is maszkolhatja a tengerbe utazáshoz. Egyrészt a tengeri vízben való megjelenést követően helyreállítja és simítja a haját, másrészről egy láthatatlan filmmel védi a hajat a meggyújtó naptól.

http://www.myhair.su/kosmetika/otzyv_ob_oblepihovoj_maske_dlya_volos_ot_natura_siberica/

OBLEPIKHA SIBERICA SEA-BUCKTHOUS MASK DEEP RESTORATION 300ML

Röviden a termékről

Oblepikha siberica homoktövis maszk mély helyreállítási 300ml használati utasítás

struktúra

Aqua infúzióval Humulus Lupulus virágkivonat (komló), Arctium Lappa gyökér kivonat * (takaró), Urtica Dioica levélkivonat * (csalánkivonat), Rhodolia Rosea gyökér kivonat * (Rhodiola Rose kivonat), Sorbus Sibirica kivonat * (Rowan kivonat Szibériai), cetearil-alkohol, Argania Spinosa-olaj (marokkói olaj-argánok), Hippophae Rhamnoides gyümölcsolaj * (Altaj homoktövisolaj), makadámia Ternifolia dióolaj (makadámiaolaj), Olea Europaea gyümölcsolaj *, Cetrimonium-klorid, Pinus Syner szirup, szintetikus szirupolaj, Olea Europaea gyümölcsolaj * cédrusolaj), cetil-észterek, cheng etát (E-vitamin), gliceril-linolát, gliceril-Oleate, gliceril-linolenát, retinil-palmitát (A-vitamin), Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, hidroxi-etil-cellulóz, biotin, segédanyagok.

leírás

Visszaállítja az erősen sérült haj szerkezetét, és megvédi őket a hőhatásoktól a forró stílusban. Ideális a háborítatlan, festett, melirovanny hajápoláshoz. Minden hajra behatolva, táplálja az életet biztosító nedvességet és az alapvető tápanyagokat, helyreállítva az egészséget és az erőt. A vitaminok és az aminosavak tartalmazzák a haj táplálását és helyreállítását. Altaj homoktövisolaj, a marokkói arganolaj elősegíti a keratin képződését, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A cédrus anya és a makadámiaolajok mélyen megtartják a nedvességet a hajszerkezetben. A keratin védőréteggel zárja le a haj felületét, helyreállítja őket a sérülés helyén, simítja a hajat, ragyogást és jól ápolt megjelenést biztosít. A maszk alkalmazása után a haj észrevehetően rugalmasabb és engedelmesebb lesz.

bizonyság

Ideális a háborítatlan, festett, melirovanny hajápoláshoz.

 • Vásárlás Oblepikha siberica homoktövis maszk mély helyreállítási 300ml Moszkvában a saját boltban elrendelésével Apteka.RU.
 • A Moszkvában 300 ml mély regenerálódás mellett az Oblepikha siberica homoktövis maszk ára alacsony.

Itt található a legközelebbi szállítási pontok Moszkvában.

http://apteka.ru/catalog/natura-siberika-maska-oblepikh-d-povr-volos-300ml-_53f44f17dacf5/

Natura Siberica Oblepicha Siberica Hair Product Review

A Natura Siberica tengeri homoktövis sorozat a hajápolás professzionális vonalához tartozik. Minden termék megfelel az ökológiai kozmetikumok európai minőségi előírásainak, amit számos tanúsítvány (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH) igazol.

Vizsgáljuk meg részletesen az eszközből származó eszközöket, elemezzük a gyártó összetételét és ígéreteit. A sorozatban samponok és balzsamok, olajkomplexek, maszkok és hajformázó termékek, valamint krémek és testradírok vannak.

A homoktövis egész sora nem tartalmaz:

A legjobb módja a haj növekedésének és szépségápolásának.

 • Nátrium-Laureth-szulfát;
 • Mesterséges illatanyagok és tartósítószerek;
 • paraffinok;
 • szilikonok;
 • Szintetikus festékek;
 • GMO-k.

Homoktövis sampon minden haj típushoz Maximális hangerő

A sampon tartalmazza a vitaminokat és az aminosavakat. A sampon alkalmazása után a haj egyre izgalmasabbá válik és szédül.

Az Altáji homoktövisolaj, a marokkói arganolaj és a fehér szibériai lenmagolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. A csalán és a vadrózsa Dahuri megőrzi a nedvességet a hajszerkezetben.

Összetevők: Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, Lauril-glükozid, kokamidopropil-betain, Sitha Jove, pantenol, gliceril-Oleate, Hippophae Rhimohisamidopropyl Betaine (hr), Pineamidopropil-betain (ps), Hippophae Rhahysha (ps), Zhahysidesamidopropyl Beekee (Zr). Kernel olaj *, Panax ginseng gyökér kivonat *, Larix Sibirica tűkivonat (wh), polikvatemium-44, guar-hidroxi-propiltrimónium-klorid, hidrolizált búzafehérje, Achillea Asiatica kivonat (wh), Pinus Sylvestris kéreg kivonat *, sztirol-akrilát kopolimer, kooko- Glükozid, biotin, folsav, cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, piridoxin, riboflavin, tiamin, élesztő polipeptidek, glicerin, nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, alanin, szerin, szint, szint, szint, szint, szint, arginin Histidin, fenilalanin, citromsav, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, parfum, CI 15985, CI 19140, limonén.

Homoktövis balzsam minden hajtípushoz, maximális mennyiség a Natura Siberica-tól

Ez biztosítja a haj maximális térfogatát, fényességét és sűrűségét, védve a hőhatásoktól a forró stílusban. Revitalizálja és felemeli a hajat a gyökerekből anélkül, hogy nehezebbé tegye őket. Elősegíti a fésülést. A balzsam-vitaminokban és az aminosavakban a haj táplálja és helyreállítja. A balzsam alkalmazása után a haj izgalmas szépségévé és szédülõ térfogatvá válik. Az Altáji homoktövisolaj, a marokkói arganolaj és a fehér szibériai lenmagolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. Kalina és Dahuri csipkebogyó megtartja a hajszerkezet nedvességét.

Hozzávalók: Aqua, Cetearyl Alcohol, ciklopenta, Polyquaternium-37, gliceril-sztearát, Cetrimónium klorid, Panthenol, Behentrimonium klorid, lauril-glükozid, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil *, Argania Spinoza Kernel Oil *, Linum usitatissimum Seed Oil *, vadrózsa Fruit Oil *, Achillea Asiatica kivonat (wh), Larix Sibirica tűkivonat (wh), Pinus Sylvestris kéreg kivonat *, Panax ginseng gyökér kivonat *, Trifolium Pratense virágkivonat, hidrolizált búzafehérje, nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, Glicin, alanin, szerin, valin, prolin, teonin, izoleucin, hisztidin, fenilalanin, retinil-palmitát, nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferol, biotin, folsav, cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, piridoxin, Jeffying, cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, piridoxin, farmer, cianokobalamin Betain (hr), Pineamidopropil-betain (ps), glicerin, cetrimónium-bromid, benzil-alkohol, benzoesav, szorbinsav, citromsav, Parfum, CI 19140, CI 15985.

Homoktövis sampon lamináló hatással

Finoman megtisztítja a hajat, intenzíven helyreállítja a sérült szerkezetet, és megvédi a hőhatást a forró stílusban. Ideális a gyengített, festett és melirovanny hajok, valamint a kémiai perm után történő hajápolására. A haj felületét védőréteggel zárja le, ami a laminálás hatását hozza létre, simítja és tömíti őket, megkönnyítve a fésülést.

A sampon vitaminokkal és aminosavakkal együtt táplálják és helyreállítják a hajot, az Altáji homoktövisolaj és a marokkói arganolaj hozzájárulnak a keratin kialakulásához, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A szibériai lenmagolaj, a sarkvidéki rózsa és a hó tsetraria megtartja a nedvességet a hajszerkezetben. A sampon alkalmazása után a sampon észrevehetően simábbá, rugalmasabbá és rugalmasabbá válik.

Összetevők: Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, Lauril-glükozid, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, pantenol, foszfolipidek, glicin-sojaolaj, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl-betain (H), Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil *;, Linum Usitatissimum Seed Oil *, Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, benzil-alkohol, dehidroecetsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, parfum, Abies Sibirica tűkivonat (Wh), Cetraria Nivalis kivonat (wh), rhodiola rózsa-kivonat (Wh), Posera Tű kivonat (wh), Rosa Damascena virágkivonat *, Rubus sarkvidéki gyümölcskivonat, sztirol Akrilátok, kopolimer, kókusz-glükozid, biotin, folsav, cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, piridoxin, riboflavin, tiamin, élesztő polipeptidek, nátrium-PCA Nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, teinin, izoleucin, hisztidin, fenilalanin, hidrolizált búzafehérje, citromsav, benzoesav, CI 15985, CI 16255, CI 19140.

Homoktövis balzsam a laminálás hatására Táplálkozás és helyreállítás a Natura Sibericából

Intenzíven helyreállítja a sérült hajszerkezetet, és megvédi a hőhatást a forró stílusban. Ideális a gyengített, festett és melirovanny hajápolás, valamint a hajhullás után. Egy védőréteggel tömíti a haj felületét, létrehozva a laminálás hatását, simítja és tömíti őket, megkönnyíti a fésülést.

A balzsát alkotó vitaminok és aminosavak táplálják és helyreállítják a hajot, az Altáji homoktövisolaj és a marokkói arganolaj hozzájárulnak a keratin kialakulásához, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. Hó, sarkvidéki rózsa és fehér szibériai lenmagolaj megtartja a nedvességet a hajszerkezetben. A balzsam alkalmazása után a haj észrevehetően simábbá, rugalmasabbá és hajlamosabbá válik.

Összetevők: Aqua, cetearil-alkohol, bisz-cetearil-amodimetikon, ciklopentasziloxán, gliceril-sztearát, cetrimónium-klorid, pantenol, behentrimon-klorid, Lauril-glükozid, foszfolipidek, glicin-sojaolaj, glikolipidek, kesztyűk, Gycoline Soja olaj; Argania Spinosa kernel olaj *, Linum Usitatissimum magolaj *, Abies Sibirica tűkivonat (wh), Cetraria Nivalis kivonat (wh), Diplazium Sibiricum kivonat (wh), Rhodiola Rosea gyökér kivonat (wh), Pinus Pumila tűkivonat (wh), Hidrolizált búzafehérje, nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, teonin, izoleucin, hisztidin, fenilalanin, retinil-palmitát, nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferol, mintin, chinthenral, inthynthenyne, inthynthene Niacinamid, pantoténsav, piridoxin, riboflavin, tiamin, élesztő polipeptidek, Hippophae Rhamnoidesamidopropil-betain (hr), Pineamidopropil-betain (ps), glicerin, cetrimónium-bromid, benzil-A alkohol, benzoesav, szorbinsav, citromsav, parfum, cI 19140, cI 15985.

Homoktövis sampon normál és száraz hajra intenzív hidratáló

Finoman tisztítja és intenzíven hidratálja a hajat, védve a hőhatásoktól a forró stílusban. A hajszerkezetbe mélyen behatolva az életet biztosító nedvességet és az alapvető tápanyagokat táplálja, egészségüket és szépségüket helyreállítva. Elősegíti a fésülést és a formázást, fokozza a haj hajlamosabbá és ápoltabbá, csökkenti a törést. A sampon tartalmazza a vitaminokat és az aminosavakat. Az Altáji homoktövisolaj és a marokkói arganolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. A Taiga lungfish és a búzacsíraolaj megőrzi a nedvességet a hajszerkezetben.

Összetevők: Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, Lauril-glükozid, kokamidopropil-betain, pátita, nátrium-klorid, gliceril-Oleate, Hippophae Rhyshidesamidopropyl Betaine (hr), pineamidopropil-betain (ps), Hippophae Rhyshysysyspropopropa-betaine (hr) és Pine Shrife, Beeine (Ps) Vetőmagolaj *, Argania Spinosa kernelolaj *, Guar-hidroxi-propiltrimónium-klorid, Pulmonaria Officinalis kivonat, hidrolizált búzafehérje, Cetraria Nivalis kivonat (wh), Pinus Pumila tűkivonat (wh), sztirol / akrilátok kopolimer, kókusz-glükozid, biotin, zsír, Cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, piridoxin, riboflavin, tiamin, élesztő-polipeptidek, mel *, nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prine, teinin, izoleucin, ine, iinin, iinin, lucinin, ilyin, iinin, lucinin, iicin, Citromsav, benzil-alkohol, dehidroecetsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, Parfum, CI 15985, CI 19140, Linalool.

Tengeri homoktövis balzsam normál és száraz hajra Intenzív nedvesítés a Natura Siberica-tól

Intenzíven hidratálja és táplálja a hajat, védve a hőhatásoktól a forró stílusban. A hajszerkezetbe mélyen behatolva az életet biztosító nedvességet és az alapvető tápanyagokat táplálja, egészségüket és szépségüket helyreállítva. A balzsam-vitaminokban és az aminosavakban a haj táplálja és helyreállítja. A balzsam alkalmazása után a haj észrevehetően simábbá, rugalmasabbá és hajlamosabbá válik. Az Altáji homoktövisolaj és a makadámia és a fenyőmagok hozzájárulnak a keratin kialakulásához, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A sarkvidéki rózsa és a fehér szibériai lenmagolaj megtartja a nedvességet a hajszerkezetben.

Összetétel: Aqua, Ceteryl-alkohol, Gliceril-sztearát, Cetrimonium-klorid, Dimetikon-keresztpolimer, Panthenol Chairali Olaj *, Anemonoides Altaica kivonat (wh), Cetraria Nivalis kivonat (wh), Pinus Pumila tűkivonat (wh), Pulmonaria Officinalis kivonat, hidrolizált búzafehérje, nátrium-PCA, glicin, alanin, szerin, valin, Prolin, teonin, izoleucin, Histidin, fenilalanin, retinil-palmitát, nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferol, biotin, folsav, cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, Bromid, benzil-alkohol, benzoesav, szorbinsav, citromsav, Parfum, CI 19140, CI 15985.

Homoktövis sampon zsíros hajra Mély tisztítás és ápolás

A haj és a fejbőr mélyen tisztítja és frissíti, táplálja és erősíti a hajhagymákat, serkenti a hajnövekedést. A megújuló és gyulladásgátló hatás megszünteti a korpásodást, javítja a vérkeringést. Hatékony a hajhullás elleni küzdelemben. A sampon tartalmazza a vitaminokat és az aminosavakat. A sampon alkalmazása után a haj vitalitás és szokatlan frissesség érzés. Az Altáji homoktövisolaj és a marokkói olaj hozzájárul a keratin képződéséhez, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A sarkvidéki málna és a galagonya megtartja a nedvességet a hajszerkezetben. A vadon élő borsmenta és a Kuril tea megtisztítja, frissíti és hangolja fel a fejbőrt, serkenti a vérkeringést.

Összetevők: Aqua, Sodium Coco-szulfát, lauril-glükozid, betaint, nátrium-klorid, pantenol, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl betain (HR), Pineamidopropyl betain (ps), Hippophae Rhaimnoides gyümölcs olaj *, Argania Spinosa Kernel olaj *, Rubus Arcticus gyümölcs kivonat, Potentilla Fruticosa kivonat, Mentha Piperita Leaf Water *, Crataegus Oxyacantha virágkivonat, Guar-hidroxi-propiltrimónium-klorid, mentol, sztirol, akrilátok, kopolimer, biotin, folsav, cianokobalamin, niacinamid, korszerű, fizioterápiás kezelésben, biotin, folsav, cianokobalamin, Nepeta Sibirica kivonat (wh), Sorbus Sibirica kivonat (wh), nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, teonin, izoleucin, hisztidin, fenilalanin, citromsav, benzil Alkohol, dehidroecetsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, parfum, CI 15985, CI 19140, limonén.

Tengeri homoktövis balzsam olajos hajra A Natura Siberica tisztítása és gondozása

Gyulladásgátló hatása van, megakadályozza a korpásodást és javítja a vérkeringést. A balzsam-vitaminokban és az aminosavakban a haj táplálja és helyreállítja. Altaj homoktövisolaj, a marokkói arganolaj elősegíti a keratin képződését, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A sarkvidéki málna és a galagonya megtartja a nedvességet a hajszerkezetben. A vadon élő borsmenta és a Kuril tea frissíti és tonizálja a fejbőrt, serkenti a vérkeringést. Balzsam biztosítja a haj vitalitását és rendkívüli frissességérzetet.

Összetevők: Aqua, Ciklopentasziloxán, Cetearil-alkohol, Gliceril-sztearát, Cetrimónium-klorid, Pantenol, Dimetikonol, Behentrimon-klorid, Lauril-glükozid, Hippophae Rhaimnoides Gyümölcsolaj *, Pinus Sibirica magolaj (t), ugyanabban az időben, és reggel, egy nap, és egy nap alatt, az Ön idejében, és mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy jó legyen Crataegus Monogyna virágkivonat *, Festuca Altaica kivonat (wh), Nepeta Sibirica kivonat (wh), Sorbus Sibirica kivonat (wh), Quercus Robur kéregkivonat, Rubus Arctic gyümölcs kivonat, Potentilla Fruticosa kivonat, mentol, hidrolizált búza fehérje, nátrium PCA, Nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, teonin, izoleucin, hisztidin, fenilalanin, retinil-palmitát, nátrium-aszkorbil-foszfát; Piridoxin, riboflavin, tiamin, élesztő-polipeptidek, Mentha Piperita olaj, Hippophae Rhamnoidesamidopropil-betain (hr), Pineamidopropil-betain (ps), glicerin, Cetrimonium-bromid, Benzil Alkohol, benzoesav, szorbinsav, citromsav, Parfum, CI 19140, CI 15985.

Tengeri homoktövis bozót Natura Siberica számára

Egyedülálló bőrápoló termék. A hármas hatású intenzív bozót mélyen tisztítja a fejbőrt, megakadályozza a hajhullást, növeli a véráramlást a hajhagymákba. Szabályozza a faggyúmirigyeket, megszünteti a korpásodást. A termék mindenféle hajra alkalmas. A benne foglalt vitaminok és aminosavak táplálják és helyreállítják a hajot, az Altáji homoktövisolaj és a marokkói olaj hozzájárulnak a keratin kialakulásához, ami ragyogást és erőt biztosít nekik. A körömvirág, a vadon élő szibériai menta és a Kislita Yakut gyógyítja a fejbőrt, és táplálja a haj gyökereit.

Hogyan kell használni: dörzsölje a nedves fejbőrre. Masszázs könnyű mozgásokkal, majd 3 percig hagyja, majd bő vízzel öblítse le. Az eljárás befejezése után mossa meg a haját samponnal. Ajánlott hetente egyszer alkalmazni.

Összetevők: Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, Pinus Sibirica héjpor, Lauril-glükozid, akrilát-kopolimer, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, Rubus Idaeus vetőmagpor, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine hr, Hipphaha Rhythyphaehaemothane Hippophae, Hippophae Betaine *, Pineamidopropil-betain (ps), gliceril-undecilenát, glikolsav, Mentha Piperita levélvíz *, Calendula Officinalis virágkivonat *, Bisabolol, Achillea Asiatica kivonat (wh), Arctium Lappa gyökér kivonat *, Oxalis Tetraphylla kivonat, Citrus citrus, citrus, citrus, citrus, citrus, citrát, Acacia Piperita, Citrus, citrát, Acacia Piperita Levélkivonat *, Geranium Sibiricum kivonat *, Juniperus Sibirica kivonat *, nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferol, retinil-palmitát, nátrium-hidroxid, nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, Theine-sav, PCI, Izoleucin, hisztidin, fenilalanin, parfum, benzil-alkohol, etil-hexil-glicerin, CI 16255, karamell, CI 15985.

Tengeri homoktövis maszk súlyosan károsodott szőrzethez A Natura Siberica-ból való mély helyreállítás

Visszaállítja az erősen sérült haj szerkezetét, és megvédi őket a hőhatásoktól a forró stílusban. Ideális a háborítatlan, festett, melirovanny hajápoláshoz. Minden hajra behatolva, táplálja az életet biztosító nedvességet és az alapvető tápanyagokat, helyreállítva az egészséget és az erőt. A vitaminok és az aminosavak tartalmazzák a haj táplálását és helyreállítását. Altaj homoktövisolaj, a marokkói arganolaj elősegíti a keratin képződését, amely hajerősséget és ragyogást biztosít. A cédrus anya és a makadámiaolajok mélyen megtartják a nedvességet a hajszerkezetben. A keratin védőréteggel zárja le a haj felületét, helyreállítja őket a sérülés helyén, simítja a hajat, ragyogást és jól ápolt megjelenést biztosít. A maszk alkalmazása után a haj észrevehetően rugalmasabbá és érzékenyebbé válik.

Használat: a sampon alkalmazása után a maszkot nedves hajra kell felhordani, 5-7 percig hagyni, majd alaposan öblítse le vízzel. Használjon heti 2-3 alkalommal. A maximális visszanyerés hatásának eléréséhez adjunk hozzá néhány csepp Oblepikha Siberica Sea Buckthorn Oil-ot a maszkhoz.

Összetétel: aq, otel, cetearil, ceteryl, ceteryl, ceteryl; Rhamnoides Fruit Oil *, Macadamia Ternifolia dióolaj, hidrolizált búzafehérje, Pinus Sibirica magolaj (wh), foszfolipidek, Glycine Soja olaj, glikolipidek, Glycine Soja Sterols, Humulus Lupulus virágkivonat, Arctium Lappa gyökér kivonat, Urtica Dioica levelek, Rhodolia Rosea gyökér kivonat *, Sorbus Sibirica Extract (wh), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl betain (HR), tokoferol, gliceril-linolát, gliceril-oleát, gliceril-linolenát, retinil-palmitát, Helianthus annuus mag olaj, Pinus Sibirica mag olaj poligliceril-6-észterek (ps ), Hidroxi-etil-cellulóz, nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, Prolin, Theonine, Isoleuci ne, hisztidin, fenilalanin, benzil-alkohol, benzoesav, szorbinsav, biotin, folsav, cianokobalamin, niacinamid, pantoténsav, piridoxin, riboflavin, tiamin, élesztő-polipeptidek, cetrimonium-bromid, parfum és sorban, sorban, sorban, sorban, sorban, sorban, sorban, sorban, sorban CI 19140, CI 42090.

Tengeri homoktövis maszk száraz és normál hajra A Natura Siberica nedvesítője

Élhető nedvességgel és alapvető tápanyagokkal táplálja a hajat, helyreállítja az egészséget és a szépséget, megvédi a hőhatást a forró stílusban. A haj hajlamosabbá és ápoltabbá teszi, csökkenti a törékenységüket, megkönnyíti a fésülést és a stílust. A maszk alkalmazása után a haj sima és fényes lesz, mint a folyékony selyem. A vitaminok és az aminosavak tartalmazzák a haj táplálását és helyreállítását. Az Altáji homoktövisolaj, a marokkói arganolaj és a fehér szibériai lenmagolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. A cédrusfenyő olaj és a vadon élő szibériai komló táplálja, hidratálja és helyreállítja a selyemfehérjét, és selyemfehérjéket sima a haj felületét, és megtartja a nedvességet a szerkezetükben.

Összetevők: Aqua, cetearil-alkohol, Behentrimonium-klorid, gliceril-sztearát, Olea Europaea gyümölcsolaj *, Cetrimónium-klorid, cetil-észterek, Bisz-cetearil-amodimetikon, ciklopentasiloxán, Panthenol, Hippophae Rhamnoides Search, valamint a vállalat társasága a Cyclopentasiloxane-ban; *, Simmondsia Chinensis mag olaj, Selyem Amino Acids, Humulus lupulus Virág kivonat, közönséges bojtorján gyökér kivonat *, csalán levél kivonat *, aquilegia Sibirica Extract (wh), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl betain (HR), hidrolizált búzaprotein, tokoferol, gliceril-linoleát Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Pinus Pumila tűkivonat (wh), nátrium-PCA, nátrium-laktát, arginin, aszparaginsav, PCA, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, teonin, izoleucin, hisztidin, fenilalanin, emberi, Pianylthian, Pryla, börtön, Theonine, Isoleucine, Prison,, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6-észterek (ps), hidroxi-etil-cellulóz, nátrium-aszkorbil-foszfát, benzil-alkohol, benzoesav, szorbinsav, parfum, citromsav, Cetrimonium Brom ide, CI 15985, CI 14720, Caramel.

Tengeri homoktövis olajkomplexum a Natura Siberica hajnövekedéséhez

Serkenti az egészséges és erős haj növekedését, megakadályozza a korai elvesztést, helyreállítja a fejbőr egyensúlyát. Aktívan táplálja és erősíti a szőrtüszőt, felgyorsítva az egészséges haj növekedését. Az Altáji homoktövisolaj és a marokkói arganolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, ami a haj fényét és erősségét teszi lehetővé. A kardamom, a szibériai fenyő és a vadon élő menta olajai, amelyek serkentik a fejbőr vérkeringését, javítják a hatóanyagok behatolását a hajhagymákba, biztosítva a termék maximális aktivitását.

Használat: Az olajat a fejbőrre kell felhordani, körkörös masszírozó mozdulatokkal dörzsölni. A legjobb stimuláló hatás érdekében ajánlatos egy órát hagyni melegítőszerrel, például törölközőkkel vagy kalapokkal. Alkalmazzon heti 2-3 alkalommal.

Hozzávalók: Olea Europaea gyümölcsolaj, Hippophae Rhamnoides gyümölcsolaj *, foszfolipidek, tokoferol, Arctium Lappa gyökér kivonat, Glycine Soja olaj, Argania Spinosa magolaj *, Simmonds Chinensis magolaj, glikolipidek, Glycine Soja Sterolok, Macadia iheriia, olajmagolaj, macadiaia iediard Seed Oil Gyümölcsolaj, Prunus Amygdalus Dulcis kernelolaj, Mentha Piperita Leaf Oil *, Elettaria Cardamomum olaj, hidrogénezett szójaolaj, retinil-palmitát, gliceril-linolát, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Prunus Örményország, Kernel Oil *, Synther Synthylfeelyflower Synthesis, Oleatele Oleate ps), Rosa Canina Seed Oil *, Borago Officinalis magolaj, Abies Sibirica Oil, Parfum.

Tengeri homoktövis olajkomplexum a Natura Siberica hajszálaihoz

Azonnal hasítja és lezárja a haj hasított végeit, nedvességgel töltve őket. Revitalizálja a haj tippeit, így rugalmassá és ápoltá teszi őket. Védi a hőhatást a forró fektetés során. Az olajos vitaminok és aminosavak tartalmazzák a haj végét. Az olaj rendszeres használata kiküszöböli az osztott végek problémáját, és jól ápolt és egészséges megjelenést biztosít a hajnak. Az Altáji homoktövisolaj és a marokkói arganolaj hozzájárul a keratin kialakulásához, amely hajszilárdságot és ragyogást biztosít. A citromfű Nanai olaj, a szibériai len és a fenyőmagok megtartják a hajszerkezet nedvességét.

Használat: dörzsölje be néhány csepp olajat a tenyerébe, alkalmazza a tiszta, nedves végekre. Mosás nélkül folytassa a telepítést.

Összetevők: Ciklopentasiloxán, dimetikon, dimetikonol, fenil-trimetikon, dimetikon-keresztpolimer, Argania Spinosa magolaj *, Hippophae Rhamnoides gyümölcsolaj *, Bhut-cetearil-amidimetikon, Schizandra Chinensis gyümölcsolaj, asus, asus, asus, asus, umicicaryeml Amidimetikon, Schizandra Rimnoides gyümölcsolaj * Palmitát, Pinus Sibirica magolaj (wh), foszfolipidek, Glycine Soja olaj, glikolipidek, Glycine Soja Sterols, Pinus Sibirica magolaj Polyglyceryl-6 Esters (ps), Helianthus Annuus Seed, Parfum.

A homoktövis olaj komplexum a sérült hajápolás érdekében

Megsimítja és tömöríti a sérült haj szerkezetét, kiküszöböli a törékenységet, és megszorítja a hasított végeket. Ideális a gyengített, festett és melirovanny hajok, valamint a hajat követő permetezéséhez.

Az Altáj homoktövis olajja elősegíti a keratin kialakulását, amely hajszilárdságot és rugalmasságot biztosít. A marokkói arganolaj táplálja és azonnal javítja a hajszerkezetet. Az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag fenyőmag- és búzacsíraolaj normalizálja a hajhagymák állapotát, erősíti a törékeny és hasított hajot.

Összetétel: Ciklopentasziloxán, dimetikon, dimetikonol, fenil-trimetikon, dimetikon-keresztpolimer, Argania Spinosa magolaj *, Ciklopentasziloxán, Hippophae Rhamnoides Gyümölcsolaj *, Bis-Cetearil-amidimetikon, cég, cég, vállalat, cég. Foszfolipidek, Glycine Soja olaj, Glikolipidek, Glycine Soja Sterolok, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (ps), Parfum.

Natura Sibericából származó élő homoktövisolaj

Egyedülálló, természetes hajápoló, amely javítja a haj és a fejbőr állapotát, hozzájárul a bőr rugalmasságának javításához, az életkor és az arc ráncok megszüntetéséhez, serkenti a kollagén szintézist. Megakadályozza a bőrgyulladást, baktericid, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású, helyreállítja a napégés vagy kémiai égési sérülések következtében sérült bőrt. Elősegíti a táplálkozást és a bőr lágyítását, megbízhatóan védve a nedvességveszteségtől. Eltávolítja a pigmentációt. Minden alkalommal olajnak is nevezik, mivel egyedülálló gyógyító hatása van az egész testre.

http://volosomanjaki.com/kosmetika-dlya-volos-obzory/obzor-produkcii-dlya-volos-oblepicha-siberica-ot-natura-siberica/