logo

Hogyan lehet vörösből festeni a hajú? Mindent a szabályok szerint csinálunk

A tüzes hajfestékek szerelmesei gyakran érdeklődnek a vörösről világosbarnavá válás iránt. A megjelenés alapvető változásai abszolút normális vágyak, és a haj átfestése néha döntő szerepet játszik az új képen. Hogyan készítsünk, hogy egy vörös árnyalatból nincs nyom nyom, és nyugodt, világosbarna színű lett, hogy cserélje ki? A probléma az, hogy ezek a színek különböző színező pigmentek. Mielőtt nehéz feladat lenne, de teljesen megvalósítható, ha betartja az összes szabályt.

A tartalom

A probléma okai

A vörösbői világosbarna színű festés, a hajszerkezet elrontása nélkül - a fodrászszalonokban gyakran feltett kérdés. Sokat függ attól, hogy a vörös természetes szín, vagy festett, megszerzett árnyék. Néha ez a szín a fekete vagy vörös hajfesték hosszú és könyörtelen mosásának eredménye. Mindenesetre ahhoz, hogy az ilyen fürtöket a világosbarna árnyalatokban átfestjük, keményen kell dolgoznod. De a festett haj különös nehézségeket okoz.

Az a tény, hogy az arany, vöröses és réz árnyalatok sok vörös és sárga pigmentet tartalmaznak. Világos barna színben a kék és a szürke dominál. Ha festett világosbarna festéket festett pirosra, akkor piszkos szürke és még zöld színárnyalat is kaphat. Ezen túlmenően, a tüzes pigmentek erősebbek, mint a többi "eszik" mélyen a hajskálába, és ha egyszer már pirosra festették, lehetetlen megszabadulni róla az első alkalommal.

akció eljárás

Nem tapasztalt fodrász nem fogja tanácsot adni a haj festésére a már festett frizurákon. Ez különösen igaz a tüzes árnyalatokra. Itt követnie kell ezeket a szabályokat:

 • A narancssárga fények nélküli természetes világosbarna szín eléréséhez szükség van a sárga és piros pigmentek megszüntetésére. Ehhez használja a mosást világosító hatással;
 • A professzionális mosások egy-egy kísérletben 2-4 tónussal enyhítik a fürtöket;
 • A legkellemesebb mosások savasak. Ezek nem befolyásolják a természetes pigmentet, hanem óvatosan és fokozatosan kiszárítják a festéket. Az ilyen alapokat kész formában értékesítik;
 • A leghatékonyabb, de veszélyes a hajmosás szerkezetére - ez egy mély dekupázs. Ennek megoldása önállóan elkészíthető;
 • Egy sor kipirító tüzes árnyalat után fényes barna színben festheti a haját. Kezdőknek válassza a könnyebb árnyalatokat, mint amennyit akar.

Most nézzük meg a tüzes frizurától a világosbarna fürtökig tartó helyes átmenet finomságait.

Mit kell mosni?

A szépségszalonokban nem mindig van szabad idő és hajfestés. A fodrászok mesterei ismerik a mosás és a festés titkait és finomságait, anélkül, hogy a hajra káros lenne. De lehet-e minőségi szempontból lemosni a vörös színt otthon? Természetesen igen, de sok árnyalat van ebben a kérdésben:

 • A savas eltávolító csak a hajban maradt pigmentet érzékeli;
 • Ha savas mosást használ, az eredeti vöröshajú visszatérhet, különösen akkor, ha ez a háztartási festékek, például Palette, Fara festésének eredménye;
 • A professzionális festékek általában savasan mosnak. A legfontosabb az, hogy kövessük az öblítés szabályait;
 • Az olcsó otthoni használatra szánt festékek a dömping módszerével jobban lemoshatók;
 • A természetes színezékeket, mint például a basma és a henna, csak akkor lehet lemosni.

Megállapítjuk, hogy a savas mosás kevésbé hatékony, mint a dekapitálás, de biztonságosabb. A piros pigmentek elmosásához a legjobb, ha a hajot savas oldattal először kezeljük, és végül használjuk a lemosást. Ez véglegesen eltávolítja a nem kívánt sárga és piros árnyalatokat, megőrizve a haj egészségét.

Első lépések

A savmegtisztító választékához menjen a professzionális hajtermékek áruházába. Néha ezeket a megoldásokat szépségszalonokban értékesítik. Győződjön meg róla, hogy rendelkezik minőségi tanúsítványokkal. Ha a vörös festék a hajadon szakszerűtlen, készítsen eszközöket a megoldás elkészítéséhez. Ezek lehetnek professzionális készletek több palackból származó mély mosásokhoz, amelyek bizonyos sorrendben és arányban keverednek. Ön is dekupálhatja magát - keverje össze a fehérítőszert, az oxidálószert, a sampont és a tiszta vizet.

További intézkedések:

 • Vigyen fel savmegkötőt a száraz és tiszta hajra;
 • Az oldatot a hajra nem több mint 20 percig áztassa;
 • Öblítse le meleg vízzel, sampon használata nélkül;
 • Ha a narancssárga szín nem tűnt el, ismételje meg az eljárást három napon belül - nem korábban;
 • Ha a harmadik kísérlet után a vöröses árnyalat maradt a hajhulláson - használjon lebontást

Fontos megjegyezni, hogy a szakemberek nem javasolják, hogy otthon tegyenek mélytöréseket. Fennáll a kockázata, hogy elrontja a hajat, a fürtök életképtelenné, szárazvá, törékenyé válhatnak. Ez az öblítés megnyitja a hajmérlegeket, így a kiszáradás után azonnal kezdjen a világosbarna színezés. Annak érdekében, hogy a haj teljesen tönkretegye a mosást, ne használjon hajfestéket, hanem árnyalatot, de világosabb színt, mint a természetes árnyalat. A jövőben, hogy elkerüljék a hasonló helyzetet a mosási nehézségekkel, használjon professzionális eszközöket a festéshez.

Természetes mosás piros árnyalatok. A savas mosások vagy a dömping után a másik módszerrel bizonyított és biztonságos módszert kell alkalmazni a haj struktúrájához, hogy megszabaduljon a tűz pigmentjeitől. Egy pohár kefirban oldjuk 2 evőkanál. normál élesztő. Vigye fel a maszkot a fürtökre és hagyja 1 órán át. Ezután jól öblítse le a fejét. Ez az eljárás nem csak a festéket lemosza, hanem erősíti a hajat. A festékmosók közötti időszakban győződjön meg róla, hogy tápláló balzsamokat és maszkokat használ, amelyek nemcsak a hajskálát, hanem a gyökereket és a fejbőrt is erősítik.

A természetes vöröstől a szőkeig

A természet a születéstől tüzes fürtöket adott? Akkor nem lesz nagyon nehéz festeni a haját szőke. Ebben az esetben gyakran előzetes elszíneződés nélkül is megteheti. De fontos, hogy válasszon egy világosbarna árnyalatot, amely ugyanolyan hangszínnel rendelkezik, mint a természetes árnyalat. Még jobb, ha egy világosbarna árnyalatot választunk, amely sötétebb, mint a természetes. Hogyan lehet a vöröstől világosbarna színűre festeni, ha a tüzes árnyék természetes? Válasszon hűvös szőke árnyalatokat, melyeket lila és kék pigmentek uralnak.

Sokan hozzáadják a festéket további keverékhez, amely semlegesíti a vörös és sárga pigmenteket. Csak kiváló minőségű festékeket használjon, és a festés eredménye csak tetszeni fog.

http://evagirl.ru/937-kak-iz-ryzhego-perekrasitsya-v-rusyy-delaem-vse-po-pravilam.html

Hogyan festjük a hajat vörösről szőkere. A vöröstől a világosbarna színnel, a haj eltávolítóval, a szépségszalonban történő festéssel, az értékeléssel, a vörös szín világosbarna festésével, festék eltávolítóval kell rendelkeznem

Jó napot már írtam, de tudatlanul írtam a rossz témát. Másolok: világos szürke hamu színét is szeretném. Ennek elérése érdekében a mosást, fehérítést, festést, festést, fehérítést és vágást (rövid) és festést végeztem. Most a haj 8-as szintjén sárgaságos és pirosabb. A fodrász capusára festett. Most újra el tudok menni a fodrászhoz, de még nem találtam meg a mestert, otthon otthon van egy 9.1 9.1, 10.1 és 10 kapus, mikston ashen és violet, Londa 8.0 és 10.0. Talán valami ebből illik? Abban az esetben, ha kétségem merülne fel, anyja festett, haja tónusonként (talán fél tonna villámlás) 8,1-nél, 6% -os oxidon, amely sötét színű volt, még csak nem is ragyogott, festőhangot hallott, sőt vörös hajú is. Igen, és szürke maradt. Elfelejtettem 6 bázis szintjén írni egy bázist. És miért vagyok olyan makacsul festve, találtam szürke hajat (szoktam festeni a hajam, hogy megkapjam a színemet), de amikor rájöttem, hogy nem tudok nőni a sajátom, elkezdtem festeni egy álom színében. Fénykép bocsánatot kér. Nincs jobb minőség, decemberben festettem, tavasszal. A szemek kékek. Haj 6 tónusú, vörös árnyalattal, göndör, porózus, bőrt és szeplőkkel. Azt is gondolom, hogy helyesen adtam a kérdést. A legvalószínűbb, hogy nem helyesen adtam a kérdést, inkább magam fogom megfulladni (nem tudom jól elfesteni a fej hátulját, megértem, hogy először gyökereket kell, majd hosszát kell). Én jobban érdekel, hogy melyik márka jobban festhető és a szám) Eltávolítja ezt a 8-as sort? Lila és hamutartalmú pigmenttel (8.12) Vagy 7-re? Bár egy másik fórumon láttam egy lányt, akinek vörös haját jól festették Exalance Loreal 9.1 festékkel, és mint a képen, úgy gondoltam, hogy bűnös dolog, és én is festeni tudom? 6% oxigens nem fog engem elvenni. Ez a szín számomra nem rossz, egyre pályázatibbá váltam, 8 Általában nagyon szeretem, de azt szeretném, ha piros, természetesebb lenne, de a képen általában úgy néz ki, mint egy báb, ragyog át. Lehet, hogy eljuthat Estel colorista cégéhez (de Estelle gyorsan lemosható, fodrászral festett, és a szalonba megy, ahol Vella festik.

Beszéljünk meg egy ilyen témáról - hogyan válik át a vörösről egy világosbarna színűre, hogy szükség van-e a haj eltávolítására, festés egy szépségszalonban, vörösre festve a világosbarna színekre, a haj ombmát, véleményeket.

A szerző megkérdezi:
Hogy a vöröstől a világosbarna színekkel festették ki, és kinek volt a festékeltávolítója, visszajelzéseit? Ossza meg tapasztalatait.
Nem igényelnek javaslatokat a szépségszalonra való alkalmazásra. Mindig megölik a hajat, és sok túlsúlyban vannak. Például a szőke után azt mondták, hogy a természetes színemet nem lehet egyszerre elvégezni. De vettem egy professzionális festéket, és minden nagyszerűnek bizonyult.
Aztán nőtt a haja, és piros lett volna. Elmentem egy szépségszalonba, odarohantak odakint - görbe és nem élénk színűek. Elkezdték azt mondani, hogy a piros szín nélküli elszíneződés nem fog működni. De még mindig találtam egy jó, bár nem a legolcsóbb festéket, és megkaptam a tökéletes fényes vöröset.
De majdnem egy év telt el, és unatkoztam vele, és úgy gondolom, hogy újra vörösre festettem a vörösbabot a világosbarna színemben, majd csinálok egy ombre-t.
Nem tudom megtenni az Ombre-t, elkezdtem keresni a mestert, és ismét megerősítették a mosást. Mint egy piros, világosbarna színnel festeni kell mosni, vagy még világosabbá tenni.
Nem bízom bennem. A pálya mentén és az ombra is megtanul.
Nos, itt vannak olyan képek, mint a természetes és piros szín.

PS. Bíróság, vélemény a megjelenésemről stb. nem érdekel. Érdekli a vörös szín megszabadulásának tapasztalata.

És milyen észrevételeket kapott:
- Soha ne tegye a festékeltávolítót, majd egy csupacabra.

A kabinban sok a felesleges. És otthon, persze jól fogsz dolgozni - persze, igen, igen, menj tovább. Először 50 kopecksra kerül a periférián lévő "Afroskin Paradise" -ra, majd az összes szépségszalon nem nyújt minőségi szolgáltatást.

Vörös színű voltam, szépségszalonban voltam mosva. Festett és színezett, minden rendben volt.

A festékeltávolítót pontosan a szépségszalonban tették, majd mindent megfestették, a régi fekete szín jött ki, ahol piros színű volt - sárga lett. A mester rettenetesen, minden 3000rért fizetett, tönkretette a hajam. Két évvel ezelőtt volt. Csak most eltömődött a festék ezekben a mosott területeken.

A piros pigmentem van, és egyébként csak a szépségszalonban találták meg. A festés folyamatában, amikor zöldre váltok. A végén csak otkolorilovali sötétebb színben. A hajmosás már nem történik meg. Fájdalmas haj. Tényleg, jó nélkül, a mester nehéz.

És maga is nagyszerű lesz? Nos, jó szerencsét, "magam fodrász", jobb, ha egyszerre kopaszodik, de egészséges hajuk növekedni fog.

A szerzőnek igaza van. Régen elmentem Jaroslavl városának, az édesanyjának egyik jó szalonjába, fehér színűnek kellett lennem, és először fehérre fényesítettem, majd néhány világos szőkere festettem. És veszélyesebb volt festeni, ráadásul egy kis kopasz foltot hagytak a feje tetején. Otthon enyhítek és színezek, soha nem következik ilyen nonszensz. És a szépségszalonokban soha nem teszik a kívánt eredményt, így elmentek a kertbe.

Fodrászok, akik nem bíznak, és a helyi tanácsadók bizalommal vagy valamivel. Igaz, ijesztő a hajat, hirtelen mindent elront.

Az a tény, hogy a kabinban mindent a szabályai szerint végeznek, amit nem lehet megtörni, és otthon is mindent sokkal jobbá tehet az Ön számára megfelelő módon. Nincs festék eltávolító senki sem festheti meg világosbarna. Mindezen árnyalatok be nem tartása miatt repülhetsz.

Én vagyok a hozzászólás szerzője. Körülbelül öt évvel ezelőtt a hajam 7000-re zöldre váltott - akkoriban drága volt. És most sokak számára ez az ár magas. Olyan drága szépség nem garantálja a minőséget. Otthon festékkel és árnyalatbalzsammal festek, amelyek többet fizetnek és sokkal jobbak, mint a szalonok mesterei által használt vellák és mátrixok. A saját haja soha nem elrontotta. Amikor egy görbe szín és bast volt, ez nem olcsó szalonok után történt.

Még a leginkább pro-mester sem fog ombmát csinálni a haján, csak a haja esik. Ha egy nem minősítő mester fogott, ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs.

Sok szerencsét. Amikor elhatároztam, hogy vörösről átfestem, a kabinban tettem az összes eljárást, és minden rendben van. Ha biztos benne vagy magadban, menj előre. Utána dobja ki az eredményt. Szeretném látni, hogy mit csinálsz ott.

Ez igaz. Mindig magam is csinálok mindent. Én magam is eltávolítottam a szempillákat, én magam csináltam, és a hajam, és feketere festettem, és én is elmosottam. Ennek eredményeként a szőketől a feketeig terjedek, és onnan vissza a saját színemhez, segítség nélkül visszajöttem.
Csak én nem tudom, mit tegyek az ügyben.

Brad. Azt is szerettem volna a vöröstől, hogy festék a hajomat világosbarna, és egy szép szalonban is elmentem. Az alsó sor: három nap alatt arany gyökereim vannak. Szóval itt is, ahogy kapsz.

Saját sárga pigmentom van. Mosás után a haj megáll.

A vöröstől a szőkeig nem szükséges. Gyönyörű vörös hajú.

Kezelje a haját, de ne festje - halott.

Egyébként úgy döntöttem, hogy a vöröshajúról festek magam csokoládét, mosás nélkül, minden jól és zökkenőmentesen kiderült. De sötétebb voltam, de itt nem tudom, hogyan. Önmagában nem kockáztatná, hogy vállalja.

Nem tudom. Annyira kibaszottam a hajam festékeltávolítóval. És ő csinálta a profikat azzal, amit tett. Röviden, kockázatos munka, és nem lehet kitalálni, hogyan megy.

Igen, már magam is jó festékfestést készítek, és minden rendben van. Csak a vöröstől a szőkeig soha nem hagyta el. Az én hozzászólásomban minden rendelkezésre áll. Ha hülye mestereket hallgattam, akkor alig tudtam volna felnagyítani a hajat, amikor nem volt szükség.

Szomorú vagyok, hogy a „szépség” szolgáltatási piac nem nyújt magas színvonalú választékot és képzett szakembereket Oroszországban, egyszer találja meg a mestert.

A nővérem elment a szalonban, többet akart kiemelni a világosbarnaon, hogy saját színt készítsen (mielőtt mindent megtett, és minden rendben volt), végül a haja kék-zöld színűnek bizonyult. A haj elpusztult a szélén. Hát persze, elengedtem egy csomó kísérőt, hogy legalább valamit javítsam, régen szenvedtem. Mi történt rosszul, senki sem értette.

Remélem is, de sajnos eddig egy vörös árnyalattal.

Ez csak olaplexet fog segíteni, így a kívánt szín elérése nélkül kockázatot jelent.

A hajam normális, amint az a postából látható. A rossz mesterek nemcsak olcsó szalonok. Naiv lenne azt hinni, hogy egy drága kabinban nem zavarnak.

Van egy szépségszalonunk, 10 szőkeet adnak egy szőkenek, szép képeket terjesztenek, csak a megjegyzésekben írják le a lányok, hogy a hajuk mászik, és minden görbe.
A színe sötétebb, mint ez a piros. Hasonló a palettán. 8-ra festettem a közelben. És az, aki úgy néz ki, mint az enyém, 7-ből származik.

Gondolj csak arra, hogy nem egy szépségszalonra gondolsz, hanem rendszeres fodrászatban, túl gyakran a kis udvarokban, hogy a teljes körű szolgáltatást őszintén és jobbá tegyék, még az árról sem beszélek. Mi van Moszkvában, mi Izraelben. Anya minden hónapban egy közönséges fodrászüzletben fest, ahol csak két szék van, mert tapasztalatai szerint a divatos szalonok olyanok, mint a magánklinikák: feladata, hogy több pénzt szopjanak fel szükségtelen eljárások bevezetésével. És csak rövid hajon, hosszú, gyere, "megment" háromszoros erővel.

Ugyanabban a helyzetben vagyok, a hajam még a legkiválóbb szalonokban is éget. Nem minden szerencsét! Ki kell jutnunk a legtöbbet, jó, sok professzionális termék áll rendelkezésre.

Igen, ezzel nem vitatkozom, a leginkább undorító, hogy az ár megfelel az elit szegmens szintjének, és a szalon által nyújtott szolgáltatások nem alulról, a fodrászok a húsosztály korábbi értékesítői. Mindenesetre, vannak bizonyított és jó mesterek, ezek az információk általában szájról szájra kerülnek. És van egy rekord az elkövetkező évre. De a hajat azonban meg kell kezelni, nyomorultnak kell lennie.

Hogyan távolította el a haját? Nem viccelek.

És én csak festettem a hajamat vörösről sötétre.
Sárga pigmentem is van, így nem mostam a festéket.
A gesztenyét festve sötétebbnek tűnt, mint az enyém.
De egy hónappal később a festék elmosódott, és a hajam közelebb került a színemhez.
Most már nem festettem a nyarat, és a vörös hajúak nem láthatók.
És a színe természetes lett.
Alsó sor: elegendő az egyetlen festék a saját színedben, hajmosás nélkül.
Természetesim sötétebb, mint a tiéd, és többször is kell festened.
De az én gesztenyefestem mindent megtiltott az első alkalommal.
Ne bíznak a szalonban.
Olyan jó kísérletek.

Milyen szépségszalonokat csináltál, mit kaszáltál? Gazdaságban? Nem meglepő.
A haja nem tűnik életben.
Jobb, ha abbahagyja a gúnyolódást, és pénzt költenek a festékekre, jobb, ha az ápolásra és a haj helyreállítására fordul.

Próbáld meg, persze. De ha én lennék, meghallgatnám a tanácsot, de nem bízott 100% -ban. Mégis, mivel a fodrászok minden második tudatlanok, akkor annál is inkább.

Nem, maradjon piros.
Általában nincs semmi jobb, mint egy jó mester. Csak találkozhatsz rossz szalonokkal.

Hol nem élnek? Olcsó és drága szalonokban voltam. Ismétlem: naiv azt hinni, hogy nem drága szalonokban vannak kosyachatok. A hajam nem tökéletes állapotban van, de nem halott. Ebben a képen a szokásos sampon után hajszárító nélkül szárítottak. Még balzsam nélkül is. Most csak meg kell vágnom a végeket, és ez az. Minden otgaryvayu, mert nem találok normális mestert.

Milyen emberek vagytok, mindent meg kell tenni a megjegyzésekben. Ha nem írsz olcsó árúról, akkor a napot elvesztik.

Ne légy olyan ideges, csak kifejeztem a véleményemet.

Igen. Az édesanyám azonban egy drága szalonban ismerősével festette meg az egész életét, annyi pénz megy, hogy az anyám nem kiabál, de fodrászát már idővel tesztelték. Egyszer nem volt drága a fodrászüzletbe, mivel az egyetlen volt a közelben, és mire nem volt időm egy másiknak (mindent már felvettünk egy barátomnak), jól mentem a tippeket. Pontosan abban a napban próbálkozol. Kértem egy kicsit, úgyhogy szinte egy négyzet alatt vágtam le, és alig tudtam nőni a hosszú hajam.
Így nem is rosszul fizetett a végén.
Azóta már nem megyek kétséges fodrászatba, és magam nem vágom a hajam.

Mindig a szalonokba mentem, mindig ott voltam Gandalf White által, a tökéletes szőke nem működött. Most 130 rubel palettával festek magam, megtalálom a tökéletes árnyalatot, ami nem ad sárgaságot és túlzott fehérséget. Ilyen dolgok.

Természetesen függ a szalonban és a mester egyszerűségétől. Én végeztem mosni a festéket - a savat rózsaszínből kivették, ami 3 hónapig nem akarta magától lemosni. Kétszer kellett mennem, de a haj normális volt, semmi sem esett le. Természetesen szilárdan kellett fizetnem, de a törökök tudják, hogyan kell ezt megtenni a szívem alján, és ha csak pirosra fested, mégis vöröses árnyalatú lesz. Csak öblítse le egy kicsit, és finom.

Maga most pirosról szőkere fordul. 2-szer enyhe mosást végeztem, 1 alkalommal festettem a festék mosása nélkül, mind a kabinban. A szín maró, nehezen látható.

Hűvös, hogy emlékeztette a pigmentet. És így elfelejtettem. Most biztosan nem fogom elvégezni a mosást.

Hogyan kell lőni? Megkaptak, a mesterem pár hónapig pihenni kezdett, kiáltottam, mert az iparág haja nagyon kusza volt, megtalálta a fogókat, és levette. A fele a fele az oldalán. Most rövid hajom van előttem és hátul. És mielőtt ugyanaz a hosszú volt.
A fotó még mindig nő. Nagyon rossz volt.

Szörnyű. Így volt, most itt az ideje, hogy kiegyenesítsem a hajam, és rettenetesen félek.

És a vas nem prokanaet?

Nem, nem használom a vasat.

Még mindig nem tudok benne, hogy ha a hajod festék nélkül, fél napig legyengülnek és piszkosak. És amikor festek, akkor minden második napon mossa le. Nem drága szakmai samponok nem segítenek, és hozzászoknak a samponokhoz: a palack első fele normális, majd az én és jégcsapok váltak. Vegyünk egy másik céget.

Vörösről szeretné, hogy a haját szőke színezzék otthon - csináld, én is, a szépségszalonban töltött időmben, a hajat meglehetősen nagy mennyiségben ölték meg. Mindenesetre szükség van egy festékeltávolítóra, miután megtisztította a fényesítést és a tonizálást. Megtisztítottam Estelle-t, szőrszálakat, majd porítottam, és lila vagy hamutartó árnyalattal árnyékoltam a sárga megölésére. Azt mondom, most magam vagyok a kertben.

Száraz hajom van, három napig nem tudok mosni, rendben leszek. Aztán egy zsemle és egy másik hét. Csak viccelsz De az a tény, hogy sokáig nem piszkosak, nagyon igaz. Általában minden hónapban megváltoztatom a samponokat és a balzsamokat, hogy ne hozzászokjak a hajamhoz. Nos, minden tökéletes választás számomra. Eddig szeretem a Kerastas-ot és L'Oreal-ot.

Szerencsés a szalonban. Amikor fekete hajom volt, magam vágtam a végeket. Hamarosan a kurzus ismét a legnagyobb. Csak normál ollót kell vásárolni.

Próbáld ki az olajokat az éjszakára, hogy a szín elmosolyodjon.

Az a cég, amelyben festéket vásárolok, 2 tónusú fényt ad. Azt hiszem talán megpróbálom.

Próbáljon másképp menni, ne rontja el a haját.

Igen, miután két évig kellett nőnöm, nagyon óvatos vagyok.

Ezt az időszakot meg kell tartani. Ezután a bőr megszokik, és így nem lesz olyan gyorsan zsír. A festés utáni hiperfunkció a szárított haj nedvesítésére szolgál. A szulfátmentes Paul Mitchell segített nekem, óvatosan megszárította a szennyezést szárítás nélkül. A vörös hajú mosás nélkül a festéket nem távolítja el, a piros pigment - a leghatékonyabb a spektrumban. Ha semlegesíteni akarja, lila tetejére kell helyeznie. De mikor a festék elkezd mosni, a vörös hajúsága egy hét múlva felmászik. Tehát mossa le egy puha hajmosóval, és egy könnyű talpon, tegye meg azt, amit akar.

Szóval, és megcsinálta, mint én! De tudod, hogy mennyire van szükséged, és ne feszítsd túl.

A vöröstől a sötétig átfestve jobb lenne.

Azt hiszem, nyárra, ahogy vissza fogom hozni a hajam, piros leszek.

Még mindig kezelem a hajat. Nincs több kísérletezés. Zincteralot iszom és maszkot készítek. A legnagyobb hiba.

A festékeltávolítót meg kell tenni! Ez egy piros színű, nehéz megszabadulni. Az Ombre már elment, és maga nem lesz sikeres. Olyan lesz, mint egy csirke csirke.

Körülbelül 3 évvel ezelőtt Krasznojarszkban voltam (úgy tűnik, ott laksz), nem találtam egy jó mestert, aki egy ombre-t csinált volna a hajamban. Sok fodrász ilyen szemet hallott, amikor meghallotta ezt a szót, mint például. Végül egy mesterre bíztam, és az ombre helyett kiemelte, miután nem habozott velük egyáltalán kapcsolatba lépni. És így, nem a témáról, persze, de te nagyon jó, fényes megjelenés, majd újra szeretnéd visszatérni erre a színre.

Vegyük a mátrix könnyű mester haj eltávolítóját, könnyen kezelhető és védjük a hajat. Nos, tudod, igen, hogy a vörös hajú mosott hajokon is nagyon hosszú ideig fog megnyilvánulni? Emlékszem, hogy nagyon hosszú idő eltelt a vörösről a szőkere.

Nos, elméletileg a hetedik szintnek meg kell festenie a vörös haját.

Már régóta piros voltam, majd hirtelen fáradt voltam, és átfestettem. És most is: először boldog volt, de most már csak vörös haja van. De igen, igazad van, biztosan később visszatérek hozzá.

Igen, a mesterek is túlságosan magabiztosan kezdenek vezetni, mint: "Tízzel mosni fogunk, és minden rendben lesz!" Vagy fordítva kezdődik: "Ó, ez nehéz, nem tudjuk, mi fog történni", valamilyen ón.

Amikor vörösről szőkere megyek, azt tanácsolták, hogy ashy és szőke vegyek, hogy eltávolítsam a vörös hajú. Valójában az eredményt elértük. A szín meglehetősen természetesnek tűnt, de idővel a vörös árnyalat még mindig megnyilvánul.
A festék Keen 7/1, oxidálószer 3%.

Nem fogom festeni a hajam, hogy ne zavarjam a színeket, a festékeket, a mosást, a visszanyerett gyökereket és más nonszenszeket.

A vöröstől a világosbarna színekig újrafestett idő 3 hónapig tartott.

Ó, ne mondd, hogy egy jó mester nagyon nehéz megtalálni. Nincs mód arra, hogy jöjjön a szalonba, mondja el, mit akar, és a fodrász neked: "Igen, nem probléma, most mindent megteszünk a lehető legjobb módon." De nem, mintha valamit túl kérne. Én is gyorsan meguntam a színekkel, meg akarom változtatni, de most a szőrszálak szánalmasak, messze vannak attól, hogy messze vannak, most megállít.

Amikor magabiztosan mondják, hogy nincsenek problémák, végül elpusztítják a hajukat.
Ami megmenti, az, hogy többé-kevésbé megértett szakmai festékek. Most a vöröstől a szőkeig megyek, és általában guru leszek. De nem értem, hogyan csinálják: tanfolyamokat tartanak, minden nap gyakorolnak, de nem tudnak semmit, és mindig csinálják - a tehetség ostobaság.

Milyen szőke? Éppen ellenkezőleg, mindent átfestett az egérből fényesre. Azt hiszem, ha ombre, akkor élénk színek.

Elfelejtettem hozzátenni, hogy nemcsak beszélnek, hanem mindent minőségi és szépen. Igen, úgy tűnik számomra, hogy egy jó fodrász ugyanaz a tehetség, mint például művész. És szeretni kell. És most van egy csomó "mester", de senki sem fordulhat ténylegesen. Szóval ki kell jutnod magad.

Megdöbbentem, amikor nem tudtam pirosra festeni a természetes szőkeben! Sokkolt voltam, és ez volt az utolsó szalma. És a fodrász elkezdte: „Nos, a bőr meleg a fején, így a gyökerek világosabbak és nem olyan fényesek a végeken, így lehetetlen volt pontosan megtenni” - sikerült nemcsak fényesen és ferdén festeni, de a hajam is romlott, de a hajam is romlott, köszönöm Isten, ez nem jó.

1. Mi volt.
2. Közvetlenül a festés után (enyhén sötétebb, mint a világosbarna).
3. Körülbelül 3 héttel később a festéket elpárologtattuk.

Itt nem csak egy jó fodrászra van szüksége, hanem egy színésznek is. De egy ilyen nap tűzzel nem talál. És még ezek a mesterek, akik mindent az utolsó részletre számítanak, nem teljesen biztosak abban, hogy mi fog történni, ahogy az ügyfél akar. Lehetetlen megjósolni, hogyan fognak viselkedni a haj.

Ezért teszi az anyám most egyenlővé. A hajam minél hamarabb nő.

A kabinban tettem, így nem tudom az arányokat. Piros festett finom melirovaniya plusz alakformálás. Ennek eredményeképpen a szín kismértékben világosabb volt, mint a természetes szőkeem, ahol néhány helyen könnyű szálak voltak. Minden nagyon ügyes, és mintha mindig is volt.

Szükséges, hogy festékeltávolítót készítsünk, legalább egy nukleáris csirkeig, majd szomorú pigmenttel vegyük fel a festéket.

Gyönyörű. Redhead megbocsát. Világos barna érdekes. Te és a szőke sokkal jobbak.

Miért mossa el?
A közelmúltban ugyanolyan színű volt, mint a tiéd. Vártam, hogy leöblítsem, és egyszerűen festettem a hajam egy világosbarna színű festék körettel. Csak a szőke lesz mosva, meg kell festeni. De tetszett nekem most. Úgy tűnik, egy kicsit shatush.

Hűvös, a gyökerei visszatértek, és a vörös szőke elmosódott? De szeretném, ha a fény egyenes. Igen, nem fogom elvégezni a mosást, elviselni fogom, amíg mosni. Csak a festék nagyon jó - még az újév előtt is festett, és a gyökerek nőttek, de a színe még világos.

Mindenesetre természetesen a piros pigment marad, de ha a sajátodban periodikusan fested, akkor senki sem lesz ilyen. És ott is lehet az ombre.

Nincs tapasztalat arra, hogyan kell átfesteni a vörösről a szőkere, de tanácsot adhatok. A festékfesték elvileg nem világosodik, csak természetes alap. Ha szeretnél egy szőkeet, mint a második képen, festékeltávolítót kell csinálnod. 3 százalékos oxiddal, majd színezve, azt hiszem, közelebb van a 6,0-hoz, a kék színű korrektor a festékhez, hogy semlegesítse a vörös haját (de ha egy tiszta sárga bázis jön ki a mosásból, nem kell kék, hanem lila korrektor).

A haj eltávolítóját egyszerre megvilágítottam. De amikor pirosra festettem, mindig két tónussal meggyújtottam a gyökereket (az Arany Szőke színe gyenge). Itt van egy mosás előtt az arany szőke és mosott le. Aztán egyszer ragyogtam, és már mézes szőkeben festettem. Aztán a sötétben átfestették, mert fáradt volt, hogy egy mosogatórongyaláddal járjon.

Wow, majd ismét a sötétben?

Mennyire nehéz lány lenni. Van egy barátnőm, aki soha nem festette a haját, de nem tudom. Amikor megnéztem a sajátomat, azt hittem, nem akarok többet festeni, aztán megfordultam. Amikor piros lettem, azt hittem, hogy minden az enyém. Megpróbáltam festeni a hajam, hogy ne mossa meg. Festéket kerestem. És most nem mossa le, és én újra pereklinilo vagyok. Szőke egész életemben húz engem, de a tisztán szőke nem igazán illik hozzám.

Vörös - gonosz, fáradt, hogy mossa le. Mit döntöttél? Ön vörös hajú!

Pirosra festettem a közepes szőke hideget. Piros eltűnt, de a haj barnás lett.

Igen, ez olyan volt, mint egy mézes szőke körülbelül 5 hónapig, és egy fagyos gesztenyére festett, és nem bántam egyetlen grammot sem. Most úgy gondolom, hogy egy nagyon hosszú ideig sötét leszek. Hiányzik egy barna.

És a vörös hajom zavarta. De amíg én megnő és várom, amíg meg nem mosódik, meg tudom változtatni a fejem. Nekem van egy sárga pigmentem is. Valószínű, hogy a fehér szín sikertelen lesz.
Angelina Jolie-hez hasonlóan fog dolgozni, ha a festék eltávolítót csinálom.

Ha nem rosszabb, már tesztelték.

És hogyan érzed magad arról, amit a szerző írt a hozzászólásnak?

Beszéljünk meg egy ilyen témáról - hogyan válik át a vörösről egy világosbarna színűre, hogy szükség van-e a haj eltávolítására, festés egy szépségszalonban, vörösre festve a világosbarna színekre, a haj ombmát, véleményeket.

A szerző megkérdezi:
Hogy a vöröstől a világosbarna színekkel festették ki, és kinek volt a festékeltávolítója, visszajelzéseit? Ossza meg tapasztalatait.
Nem igényelnek javaslatokat a szépségszalonra való alkalmazásra. Mindig megölik a hajat, és sok túlsúlyban vannak. Például a szőke után azt mondták, hogy a természetes színemet nem lehet egyszerre elvégezni. De vettem egy professzionális festéket, és minden nagyszerűnek bizonyult.
Aztán nőtt a haja, és piros lett volna. Elmentem egy szépségszalonba, odarohantak odakint - görbe és nem élénk színűek. Elkezdték azt mondani, hogy a piros szín nélküli elszíneződés nem fog működni. De még mindig találtam egy jó, bár nem a legolcsóbb festéket, és megkaptam a tökéletes fényes vöröset.
De majdnem egy év telt el, és unatkoztam vele, és úgy gondolom, hogy újra vörösre festettem a vörösbabot a világosbarna színemben, majd csinálok egy ombre-t.
Nem tudom megtenni az Ombre-t, elkezdtem keresni a mestert, és ismét megerősítették a mosást. Mint egy piros, világosbarna színnel festeni kell mosni, vagy még világosabbá tenni.
Nem bízom bennem. A pálya mentén és az ombra is megtanul.
Nos, itt vannak olyan képek, mint a természetes és piros szín.

PS. Bíróság, vélemény a megjelenésemről stb. nem érdekel. Érdekli a vörös szín megszabadulásának tapasztalata.

És milyen észrevételeket kapott:
- Soha ne tegye a festékeltávolítót, majd egy csupacabra.

A kabinban sok a felesleges. És otthon, persze jól fogsz dolgozni - persze, igen, igen, menj tovább. Először 50 kopecksra kerül a periférián lévő "Afroskin Paradise" -ra, majd az összes szépségszalon nem nyújt minőségi szolgáltatást.

Vörös színű voltam, szépségszalonban voltam mosva. Festett és színezett, minden rendben volt.

A festékeltávolítót pontosan a szépségszalonban tették, majd mindent megfestették, a régi fekete szín jött ki, ahol piros színű volt - sárga lett. A mester rettenetesen, minden 3000rért fizetett, tönkretette a hajam. Két évvel ezelőtt volt. Csak most eltömődött a festék ezekben a mosott területeken.

A piros pigmentem van, és egyébként csak a szépségszalonban találták meg. A festés folyamatában, amikor zöldre váltok. A végén csak otkolorilovali sötétebb színben. A hajmosás már nem történik meg. Fájdalmas haj. Tényleg, jó nélkül, a mester nehéz.

És maga is nagyszerű lesz? Nos, jó szerencsét, "magam fodrász", jobb, ha egyszerre kopaszodik, de egészséges hajuk növekedni fog.

A szerzőnek igaza van. Régen elmentem Jaroslavl városának, az édesanyjának egyik jó szalonjába, fehér színűnek kellett lennem, és először fehérre fényesítettem, majd néhány világos szőkere festettem. És veszélyesebb volt festeni, ráadásul egy kis kopasz foltot hagytak a feje tetején. Otthon enyhítek és színezek, soha nem következik ilyen nonszensz. És a szépségszalonokban soha nem teszik a kívánt eredményt, így elmentek a kertbe.

Fodrászok, akik nem bíznak, és a helyi tanácsadók bizalommal vagy valamivel. Igaz, ijesztő a hajat, hirtelen mindent elront.

Az a tény, hogy a kabinban mindent a szabályai szerint végeznek, amit nem lehet megtörni, és otthon is mindent sokkal jobbá tehet az Ön számára megfelelő módon. Nincs festék eltávolító senki sem festheti meg világosbarna. Mindezen árnyalatok be nem tartása miatt repülhetsz.

Én vagyok a hozzászólás szerzője. Körülbelül öt évvel ezelőtt a hajam 7000-re zöldre váltott - akkoriban drága volt. És most sokak számára ez az ár magas. Olyan drága szépség nem garantálja a minőséget. Otthon festékkel és árnyalatbalzsammal festek, amelyek többet fizetnek és sokkal jobbak, mint a szalonok mesterei által használt vellák és mátrixok. A saját haja soha nem elrontotta. Amikor egy görbe szín és bast volt, ez nem olcsó szalonok után történt.

Még a leginkább pro-mester sem fog ombmát csinálni a haján, csak a haja esik. Ha egy nem minősítő mester fogott, ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs.

Sok szerencsét. Amikor elhatároztam, hogy vörösről átfestem, a kabinban tettem az összes eljárást, és minden rendben van. Ha biztos benne vagy magadban, menj előre. Utána dobja ki az eredményt. Szeretném látni, hogy mit csinálsz ott.

Ez igaz. Mindig magam is csinálok mindent. Én magam is eltávolítottam a szempillákat, én magam csináltam, és a hajam, és feketere festettem, és én is elmosottam. Ennek eredményeként a szőketől a feketeig terjedek, és onnan vissza a saját színemhez, segítség nélkül visszajöttem.
Csak én nem tudom, mit tegyek az ügyben.

Brad. Azt is szerettem volna a vöröstől, hogy festék a hajomat világosbarna, és egy szép szalonban is elmentem. Az alsó sor: három nap alatt arany gyökereim vannak. Szóval itt is, ahogy kapsz.

Saját sárga pigmentom van. Mosás után a haj megáll.

A vöröstől a szőkeig nem szükséges. Gyönyörű vörös hajú.

Kezelje a haját, de ne festje - halott.

Egyébként úgy döntöttem, hogy a vöröshajúról festek magam csokoládét, mosás nélkül, minden jól és zökkenőmentesen kiderült. De sötétebb voltam, de itt nem tudom, hogyan. Önmagában nem kockáztatná, hogy vállalja.

Nem tudom. Annyira kibaszottam a hajam festékeltávolítóval. És ő csinálta a profikat azzal, amit tett. Röviden, kockázatos munka, és nem lehet kitalálni, hogyan megy.

Igen, már magam is jó festékfestést készítek, és minden rendben van. Csak a vöröstől a szőkeig soha nem hagyta el. Az én hozzászólásomban minden rendelkezésre áll. Ha hülye mestereket hallgattam, akkor alig tudtam volna felnagyítani a hajat, amikor nem volt szükség.

Szomorú vagyok, hogy a „szépség” szolgáltatási piac nem nyújt magas színvonalú választékot és képzett szakembereket Oroszországban, egyszer találja meg a mestert.

A nővérem elment a szalonban, többet akart kiemelni a világosbarnaon, hogy saját színt készítsen (mielőtt mindent megtett, és minden rendben volt), végül a haja kék-zöld színűnek bizonyult. A haj elpusztult a szélén. Hát persze, elengedtem egy csomó kísérőt, hogy legalább valamit javítsam, régen szenvedtem. Mi történt rosszul, senki sem értette.

Remélem is, de sajnos eddig egy vörös árnyalattal.

Ez csak olaplexet fog segíteni, így a kívánt szín elérése nélkül kockázatot jelent.

A hajam normális, amint az a postából látható. A rossz mesterek nemcsak olcsó szalonok. Naiv lenne azt hinni, hogy egy drága kabinban nem zavarnak.

Van egy szépségszalonunk, 10 szőkeet adnak egy szőkenek, szép képeket terjesztenek, csak a megjegyzésekben írják le a lányok, hogy a hajuk mászik, és minden görbe.
A színe sötétebb, mint ez a piros. Hasonló a palettán. 8-ra festettem a közelben. És az, aki úgy néz ki, mint az enyém, 7-ből származik.

Gondolj csak arra, hogy nem egy szépségszalonra gondolsz, hanem rendszeres fodrászatban, túl gyakran a kis udvarokban, hogy a teljes körű szolgáltatást őszintén és jobbá tegyék, még az árról sem beszélek. Mi van Moszkvában, mi Izraelben. Anya minden hónapban egy közönséges fodrászüzletben fest, ahol csak két szék van, mert tapasztalatai szerint a divatos szalonok olyanok, mint a magánklinikák: feladata, hogy több pénzt szopjanak fel szükségtelen eljárások bevezetésével. És csak rövid hajon, hosszú, gyere, "megment" háromszoros erővel.

Ugyanabban a helyzetben vagyok, a hajam még a legkiválóbb szalonokban is éget. Nem minden szerencsét! Ki kell jutnunk a legtöbbet, jó, sok professzionális termék áll rendelkezésre.

Igen, ezzel nem vitatkozom, a leginkább undorító, hogy az ár megfelel az elit szegmens szintjének, és a szalon által nyújtott szolgáltatások nem alulról, a fodrászok a húsosztály korábbi értékesítői. Mindenesetre, vannak bizonyított és jó mesterek, ezek az információk általában szájról szájra kerülnek. És van egy rekord az elkövetkező évre. De a hajat azonban meg kell kezelni, nyomorultnak kell lennie.

Hogyan távolította el a haját? Nem viccelek.

És én csak festettem a hajamat vörösről sötétre.
Sárga pigmentem is van, így nem mostam a festéket.
A gesztenyét festve sötétebbnek tűnt, mint az enyém.
De egy hónappal később a festék elmosódott, és a hajam közelebb került a színemhez.
Most már nem festettem a nyarat, és a vörös hajúak nem láthatók.
És a színe természetes lett.
Alsó sor: elegendő az egyetlen festék a saját színedben, hajmosás nélkül.
Természetesim sötétebb, mint a tiéd, és többször is kell festened.
De az én gesztenyefestem mindent megtiltott az első alkalommal.
Ne bíznak a szalonban.
Olyan jó kísérletek.

Milyen szépségszalonokat csináltál, mit kaszáltál? Gazdaságban? Nem meglepő.
A haja nem tűnik életben.
Jobb, ha abbahagyja a gúnyolódást, és pénzt költenek a festékekre, jobb, ha az ápolásra és a haj helyreállítására fordul.

Próbáld meg, persze. De ha én lennék, meghallgatnám a tanácsot, de nem bízott 100% -ban. Mégis, mivel a fodrászok minden második tudatlanok, akkor annál is inkább.

Nem, maradjon piros.
Általában nincs semmi jobb, mint egy jó mester. Csak találkozhatsz rossz szalonokkal.

Hol nem élnek? Olcsó és drága szalonokban voltam. Ismétlem: naiv azt hinni, hogy nem drága szalonokban vannak kosyachatok. A hajam nem tökéletes állapotban van, de nem halott. Ebben a képen a szokásos sampon után hajszárító nélkül szárítottak. Még balzsam nélkül is. Most csak meg kell vágnom a végeket, és ez az. Minden otgaryvayu, mert nem találok normális mestert.

Milyen emberek vagytok, mindent meg kell tenni a megjegyzésekben. Ha nem írsz olcsó árúról, akkor a napot elvesztik.

Ne légy olyan ideges, csak kifejeztem a véleményemet.

Igen. Az édesanyám azonban egy drága szalonban ismerősével festette meg az egész életét, annyi pénz megy, hogy az anyám nem kiabál, de fodrászát már idővel tesztelték. Egyszer nem volt drága a fodrászüzletbe, mivel az egyetlen volt a közelben, és mire nem volt időm egy másiknak (mindent már felvettünk egy barátomnak), jól mentem a tippeket. Pontosan abban a napban próbálkozol. Kértem egy kicsit, úgyhogy szinte egy négyzet alatt vágtam le, és alig tudtam nőni a hosszú hajam.
Így nem is rosszul fizetett a végén.
Azóta már nem megyek kétséges fodrászatba, és magam nem vágom a hajam.

Mindig a szalonokba mentem, mindig ott voltam Gandalf White által, a tökéletes szőke nem működött. Most 130 rubel palettával festek magam, megtalálom a tökéletes árnyalatot, ami nem ad sárgaságot és túlzott fehérséget. Ilyen dolgok.

Természetesen függ a szalonban és a mester egyszerűségétől. Én végeztem mosni a festéket - a savat rózsaszínből kivették, ami 3 hónapig nem akarta magától lemosni. Kétszer kellett mennem, de a haj normális volt, semmi sem esett le. Természetesen szilárdan kellett fizetnem, de a törökök tudják, hogyan kell ezt megtenni a szívem alján, és ha csak pirosra fested, mégis vöröses árnyalatú lesz. Csak öblítse le egy kicsit, és finom.

Maga most pirosról szőkere fordul. 2-szer enyhe mosást végeztem, 1 alkalommal festettem a festék mosása nélkül, mind a kabinban. A szín maró, nehezen látható.

Hűvös, hogy emlékeztette a pigmentet. És így elfelejtettem. Most biztosan nem fogom elvégezni a mosást.

Hogyan kell lőni? Megkaptak, a mesterem pár hónapig pihenni kezdett, kiáltottam, mert az iparág haja nagyon kusza volt, megtalálta a fogókat, és levette. A fele a fele az oldalán. Most rövid hajom van előttem és hátul. És mielőtt ugyanaz a hosszú volt.
A fotó még mindig nő. Nagyon rossz volt.

Szörnyű. Így volt, most itt az ideje, hogy kiegyenesítsem a hajam, és rettenetesen félek.

És a vas nem prokanaet?

Nem, nem használom a vasat.

Még mindig nem tudok benne, hogy ha a hajod festék nélkül, fél napig legyengülnek és piszkosak. És amikor festek, akkor minden második napon mossa le. Nem drága szakmai samponok nem segítenek, és hozzászoknak a samponokhoz: a palack első fele normális, majd az én és jégcsapok váltak. Vegyünk egy másik céget.

Vörösről szeretné, hogy a haját szőke színezzék otthon - csináld, én is, a szépségszalonban töltött időmben, a hajat meglehetősen nagy mennyiségben ölték meg. Mindenesetre szükség van egy festékeltávolítóra, miután megtisztította a fényesítést és a tonizálást. Megtisztítottam Estelle-t, szőrszálakat, majd porítottam, és lila vagy hamutartó árnyalattal árnyékoltam a sárga megölésére. Azt mondom, most magam vagyok a kertben.

Száraz hajom van, három napig nem tudok mosni, rendben leszek. Aztán egy zsemle és egy másik hét. Csak viccelsz De az a tény, hogy sokáig nem piszkosak, nagyon igaz. Általában minden hónapban megváltoztatom a samponokat és a balzsamokat, hogy ne hozzászokjak a hajamhoz. Nos, minden tökéletes választás számomra. Eddig szeretem a Kerastas-ot és L'Oreal-ot.

Szerencsés a szalonban. Amikor fekete hajom volt, magam vágtam a végeket. Hamarosan a kurzus ismét a legnagyobb. Csak normál ollót kell vásárolni.

Próbáld ki az olajokat az éjszakára, hogy a szín elmosolyodjon.

Az a cég, amelyben festéket vásárolok, 2 tónusú fényt ad. Azt hiszem talán megpróbálom.

Próbáljon másképp menni, ne rontja el a haját.

Igen, miután két évig kellett nőnöm, nagyon óvatos vagyok.

Ezt az időszakot meg kell tartani. Ezután a bőr megszokik, és így nem lesz olyan gyorsan zsír. A festés utáni hiperfunkció a szárított haj nedvesítésére szolgál. A szulfátmentes Paul Mitchell segített nekem, óvatosan megszárította a szennyezést szárítás nélkül. A vörös hajú mosás nélkül a festéket nem távolítja el, a piros pigment - a leghatékonyabb a spektrumban. Ha semlegesíteni akarja, lila tetejére kell helyeznie. De mikor a festék elkezd mosni, a vörös hajúsága egy hét múlva felmászik. Tehát mossa le egy puha hajmosóval, és egy könnyű talpon, tegye meg azt, amit akar.

Szóval, és megcsinálta, mint én! De tudod, hogy mennyire van szükséged, és ne feszítsd túl.

A vöröstől a sötétig átfestve jobb lenne.

Azt hiszem, nyárra, ahogy vissza fogom hozni a hajam, piros leszek.

Még mindig kezelem a hajat. Nincs több kísérletezés. Zincteralot iszom és maszkot készítek. A legnagyobb hiba.

A festékeltávolítót meg kell tenni! Ez egy piros színű, nehéz megszabadulni. Az Ombre már elment, és maga nem lesz sikeres. Olyan lesz, mint egy csirke csirke.

Pirosról szőkeig.

Körülbelül 3 évvel ezelőtt Krasznojarszkban voltam (úgy tűnik, ott laksz), nem találtam egy jó mestert, aki egy ombre-t csinált volna a hajamban. Sok fodrász ilyen szemet hallott, amikor meghallotta ezt a szót, mint például. Végül egy mesterre bíztam, és az ombre helyett kiemelte, miután nem habozott velük egyáltalán kapcsolatba lépni. És így, nem a témáról, persze, de te nagyon jó, fényes megjelenés, majd újra szeretnéd visszatérni erre a színre.

Vegyük a mátrix könnyű mester haj eltávolítóját, könnyen kezelhető és védjük a hajat. Nos, tudod, igen, hogy a vörös hajú mosott hajokon is nagyon hosszú ideig fog megnyilvánulni? Emlékszem, hogy nagyon hosszú idő eltelt a vörösről a szőkere.

Nos, elméletileg a hetedik szintnek meg kell festenie a vörös haját.

Már régóta piros voltam, majd hirtelen fáradt voltam, és átfestettem. És most is: először boldog volt, de most már csak vörös haja van. De igen, igazad van, biztosan később visszatérek hozzá.

Igen, a mesterek is túlságosan magabiztosan kezdenek vezetni, mint: "Tízzel mosni fogunk, és minden rendben lesz!" Vagy fordítva kezdődik: "Ó, ez nehéz, nem tudjuk, mi fog történni", valamilyen ón.

Amikor vörösről szőkere megyek, azt tanácsolták, hogy ashy és szőke vegyek, hogy eltávolítsam a vörös hajú. Valójában az eredményt elértük. A szín meglehetősen természetesnek tűnt, de idővel a vörös árnyalat még mindig megnyilvánul.
A festék Keen 7/1, oxidálószer 3%.

Nem fogom festeni a hajam, hogy ne zavarjam a színeket, a festékeket, a mosást, a visszanyerett gyökereket és más nonszenszeket.

A vöröstől a világosbarna színekig újrafestett idő 3 hónapig tartott.

Ó, ne mondd, hogy egy jó mester nagyon nehéz megtalálni. Nincs mód arra, hogy jöjjön a szalonba, mondja el, mit akar, és a fodrász neked: "Igen, nem probléma, most mindent megteszünk a lehető legjobb módon." De nem, mintha valamit túl kérne. Én is gyorsan meguntam a színekkel, meg akarom változtatni, de most a szőrszálak szánalmasak, messze vannak attól, hogy messze vannak, most megállít.

Amikor magabiztosan mondják, hogy nincsenek problémák, végül elpusztítják a hajukat.
Ami megmenti, az, hogy többé-kevésbé megértett szakmai festékek. Most a vöröstől a szőkeig megyek, és általában guru leszek. De nem értem, hogyan csinálják: tanfolyamokat tartanak, minden nap gyakorolnak, de nem tudnak semmit, és mindig csinálják - a tehetség ostobaság.

Milyen szőke? Éppen ellenkezőleg, mindent átfestett az egérből fényesre. Azt hiszem, ha ombre, akkor élénk színek.

Elfelejtettem hozzátenni, hogy nemcsak beszélnek, hanem mindent minőségi és szépen. Igen, úgy tűnik számomra, hogy egy jó fodrász ugyanaz a tehetség, mint például művész. És szeretni kell. És most van egy csomó "mester", de senki sem fordulhat ténylegesen. Szóval ki kell jutnod magad.

Megdöbbentem, amikor nem tudtam pirosra festeni a természetes szőkeben! Sokkolt voltam, és ez volt az utolsó szalma. És a fodrász elkezdte: „Nos, a bőr meleg a fején, így a gyökerek világosabbak és nem olyan fényesek a végeken, így lehetetlen volt pontosan megtenni” - sikerült nemcsak fényesen és ferdén festeni, de a hajam is romlott, de a hajam is romlott, köszönöm Isten, ez nem jó.

1. Mi volt.
2. Közvetlenül a festés után (enyhén sötétebb, mint a világosbarna).
3. Körülbelül 3 héttel később a festéket elpárologtattuk.

Itt nem csak egy jó fodrászra van szüksége, hanem egy színésznek is. De egy ilyen nap tűzzel nem talál. És még ezek a mesterek, akik mindent az utolsó részletre számítanak, nem teljesen biztosak abban, hogy mi fog történni, ahogy az ügyfél akar. Lehetetlen megjósolni, hogyan fognak viselkedni a haj.

Ezért teszi az anyám most egyenlővé. A hajam minél hamarabb nő.

A kabinban tettem, így nem tudom az arányokat. Piros festett finom melirovaniya plusz alakformálás. Ennek eredményeképpen a szín kismértékben világosabb volt, mint a természetes szőkeem, ahol néhány helyen könnyű szálak voltak. Minden nagyon ügyes, és mintha mindig is volt.

Szükséges, hogy festékeltávolítót készítsünk, legalább egy nukleáris csirkeig, majd szomorú pigmenttel vegyük fel a festéket.

Gyönyörű. Redhead megbocsát. Világos barna érdekes. Te és a szőke sokkal jobbak.

Miért mossa el?
A közelmúltban ugyanolyan színű volt, mint a tiéd. Vártam, hogy leöblítsem, és egyszerűen festettem a hajam egy világosbarna színű festék körettel. Csak a szőke lesz mosva, meg kell festeni. De tetszett nekem most. Úgy tűnik, egy kicsit shatush.

Hűvös, a gyökerei visszatértek, és a vörös szőke elmosódott? De szeretném, ha a fény egyenes. Igen, nem fogom elvégezni a mosást, elviselni fogom, amíg mosni. Csak a festék nagyon jó - még az újév előtt is festett, és a gyökerek nőttek, de a színe még világos.

Ezt akarom.

Mindenesetre természetesen a piros pigment marad, de ha a sajátodban periodikusan fested, akkor senki sem lesz ilyen. És ott is lehet az ombre.

Nincs tapasztalat arra, hogyan kell átfesteni a vörösről a szőkere, de tanácsot adhatok. A festékfesték elvileg nem világosodik, csak természetes alap. Ha szeretnél egy szőkeet, mint a második képen, festékeltávolítót kell csinálnod. 3 százalékos oxiddal, majd színezve, azt hiszem, közelebb van a 6,0-hoz, a kék színű korrektor a festékhez, hogy semlegesítse a vörös haját (de ha egy tiszta sárga bázis jön ki a mosásból, nem kell kék, hanem lila korrektor).

A haj eltávolítóját egyszerre megvilágítottam. De amikor pirosra festettem, mindig két tónussal meggyújtottam a gyökereket (az Arany Szőke színe gyenge). Itt van egy mosás előtt az arany szőke és mosott le. Aztán egyszer ragyogtam, és már mézes szőkeben festettem. Aztán a sötétben átfestették, mert fáradt volt, hogy egy mosogatórongyaláddal járjon.

Wow, majd ismét a sötétben?

Mennyire nehéz lány lenni. Van egy barátnőm, aki soha nem festette a haját, de nem tudom. Amikor megnéztem a sajátomat, azt hittem, nem akarok többet festeni, aztán megfordultam. Amikor piros lettem, azt hittem, hogy minden az enyém. Megpróbáltam festeni a hajam, hogy ne mossa meg. Festéket kerestem. És most nem mossa le, és én újra pereklinilo vagyok. Szőke egész életemben húz engem, de a tisztán szőke nem igazán illik hozzám.

Vörös - gonosz, fáradt, hogy mossa le. Mit döntöttél? Ön vörös hajú!

Pirosra festettem a közepes szőke hideget. Piros eltűnt, de a haj barnás lett.

Igen, ez olyan volt, mint egy mézes szőke körülbelül 5 hónapig, és egy fagyos gesztenyére festett, és nem bántam egyetlen grammot sem. Most úgy gondolom, hogy egy nagyon hosszú ideig sötét leszek. Hiányzik egy barna.

És a vörös hajom zavarta. De amíg én megnő és várom, amíg meg nem mosódik, meg tudom változtatni a fejem. Nekem van egy sárga pigmentem is. Valószínű, hogy a fehér szín sikertelen lesz.
Angelina Jolie-hez hasonlóan fog dolgozni, ha a festék eltávolítót csinálom.

Ha nem rosszabb, már tesztelték.

És hogyan érzed magad arról, amit a szerző írt a hozzászólásnak?

http://voprosso.ru/how-to-repaint-hair-from-red-to-light-brown-how-to-redden-the-color-of-the-red-color-light-hair-color- festés-szépség-szalon-vélemények-how-to-rep-the-red-in-light-barna-do-you-kell-a-festék-öblítés /