logo

Online áruház hétfő-ma

A Minox Spray Lotion - megállítja a hajhullást és a férfiak és nők haj növekedését is

Hogyan működik a Minox?

Hajkrém Minox - Minoxidin alapú nem hormonális termékek. Vasodilatáló hatása miatt megállítja a hajhullást, normalizálja a szőrtüszők természetes táplálékát, serkenti az új haj növekedését, és az elveszett szőrszálakat még a kopaszodó férfiakhoz is visszatér.

A Minox kifejezetten vékony, gyenge, intenzíven eső hajok gondozására készült.

A Minoxidin egy új generációs termék a hajhullás problémáinak megoldására. A gyógyszer hatása hasonló a világhírű Minoxidil hatásához, de a kisebb molekulaszerkezet miatt a minoxidin permeabilitása magasabb, ami azt jelenti, hogy a stabil eredmény gyorsabb.

A minoxidin aktiválja (megnyitja) a vaszkuláris sejtek káliumcsatornáit, ami komplex hatást fejt ki a tüszőkre:

 • javítja a hajhagymás természetes táplálékát az értágító hatás miatt;
 • semlegesíti a dihidrotesztoszteron (DHT) hatását;
 • csökkenti a follikulus érzékenységét a dihidrotesztoszteronnal (DHT) szemben;
 • serkenti az új hajnövekedést;
 • közvetlenül befolyásolja a haj életciklusának fázisainak változását (a tüszők többsége a lebomlási fázisokból és a pihenésből a növekedési fázisba lép);
 • meghosszabbítja a haj növekedési fázisát, erősíti a hajat.

A gyógyszer egyedülálló képlete figyelembe veszi a hajhullás sajátosságait a férfiak és nők körében.

Minox nők számára

A Minox 2 egy enyhe porlasztó, melynek célja a nőknél a hajhullás megnövekedése elleni küzdelem. A minoxidin (pirrolidinil-diaminopirimidin-oxid) 2% -ának mennyisége megakadályozza a hajhullást a nőkben, és stimulálja az új haj növekedését szisztémás mellékhatások nélkül.

Bizonyos esetekben a nőknek ajánlott egy erősebb gyógyszer Minox 5

Minox férfiaknak

Újdonság! Megerősített formula

MinoX 10 hajápoló

Minox 10 extra erős testápoló spray a hajhullás kiküszöbölésére és a régóta kopasz foltok leküzdésére. A minoxidil hatóanyagának 10% -a felgyorsítja a hajnövekedést, nő a hajhagymák véráramlása, ami revitalizálja a hajhagymát, erősíti a hajgyökereket, serkenti és felgyorsítja növekedésüket.

Minox krém egyedisége

A Minox testápoló összetétele csalán kivonatot tartalmaz, ami hozzájárul a termesztett haj vastagságának és pigmentációjának növekedéséhez.

Csalánkivonat

A csalángyökérből nyert kivonat kifejezett antiandrogén aktivitással rendelkezik, blokkolja a dihidrotesztoszteron (DHT) kialakulását, gátolja a két kulcsfontosságú 5-alfa-reduktáz és aromatáz enzimet, semlegesíti a hajhagymára gyakorolt ​​negatív hatásukat; az anyagcsere-folyamatokat befolyásolja, csökkenti a prosztatarák proliferációját, gátolja a megnagyobbodott prosztatarák progresszióját; megakadályozza a gyulladást a mirigyben.

A C, K, B2, karotin, pantoténsav, klorofill, kálium, kalcium, kén, vas sók, cukrok, fehérjék tartalma nélkülözhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal rendelkezik.

2 - 4 hónap után észrevehető eredmény

Palack Minox (50 ml) 1 hónapig tart. Egy csomagban 2 palack.

Alkalmazza a krémet naponta kétszer az egész haj regrowth folyamán, amely több hónaptól több évig tarthat. Az új hajok észrevehető növekedése 2-4 hónap múlva kezdődik.

Útmutató a Minox krém használatához

A Minox megállítja a hajhullást, serkentő hatást fejt ki az androgenetikus alopeciában szenvedő férfiak és nők hajnövekedésére (férfi kopaszság); a diffúz telogén alopeciában szenvedő nőknél. A nőknél a gyógyszerek nagyobb hatékonyságot mutatnak, mint a férfiaknál.

A férfiak számára a Minox krém hatékony a haj hátsó részén a hajhullásért, a nők számára - a hajhullás a középső részen.

A pirolidinil-diaminopirimidin-oxid hatása nem lesz, ha nem szünteti meg a hajhullás okát (gyógyszerek, sugárzás, vashiány, A-vitamin és egyéb anyagok, szűk haj).

Adagolás és adagolás

 • A Minoxot kizárólag a bőrön használják.
 • A gyógyszer alkalmazása előtt fel kell rázni.
 • Naponta kétszer permetezze a krémet száraz, tiszta felületre a fejbőrre egy permetező fúvókával (7 - 8 prés), közvetlenül a fejbőrre (0,5 - 1,0 cm), elkerülve a hajra jutó oldatot.
 • A kívánt (vagy maximális lehetséges) hatás elérése után az alkalmazások száma naponta egyszer csökkenthető.

Minox szállítás

 • Ha lehetséges, Minox testápoló jelenlétében a város képviselőiből két munkanapon belül futárszolgálattal szállítjuk. Rendelés telefonon
  Moszkva: + 7 916 843 38 32,
  Krasznojarszk: +7 953 588 22 34.
 • Ellenkező esetben a Minox lotion orosz postai küldeményeket küldünk.
 • Az átlagos szállítási idő 10 nap.
 • E-mail értesítéseket kap a megrendelési csomag állapotáról.
 • Fizetéskor a fizetési rendszeren keresztül a Robokassa - ingyenes szállítás.
 • A Minox szállításának költsége készpénzzel történő szállítás esetén 500 rubel. Oroszország posta 3 - 5% -os pénzátutalást is igénybe vesz.
 • A küldeményt önállóan nyomon követheti az orosz posta honlapján a megrendeléssel, a postai azonosító segítségével, amelyet az üzletvezető tájékoztatni fog a megrendelés elküldése után.

Garantált észrevehető eredmény 4 hónap után


Bízunk benne a Minox krém hatékonyságában, és garantálja a garancia!

Abban az esetben, ha a gyógyszer nem segít neked - visszajuttatjuk a pénzt.

Hogyan vásároljunk Minox krémet?

 • Kattintson a "Minox rendelés" gombra:
 • Töltse ki a megrendelés kézbesítéséhez szükséges információkat (név, postai cím, telefonszám, e-mail)
 • Válasszon ki egy fizetési módot:

Hogyan vásároljunk Minox krémet?

 • Helyezze a kosárba a megfelelő mennyiségű terméket
 • Kattintson a "Checkout" -ra
 • Töltse ki a megrendelés kézbesítéséhez szükséges információkat (név, postai cím, telefonszám, e-mail)
 • Válasszon ki egy fizetési módot:
 • Fizesse meg a megrendelést elektronikus úton;
 • Több fizetési mód;
 • Kifizetés jutalék nélkül;
 • Ingyenes szállítás;
 • A megrendelés után menedzserünk felveszi Önnel a kapcsolatot és tisztázza a részleteket.
 • Az áru készpénzben történő megrendelésekor menedzserünk felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítéséhez;
 • A fizetés a megrendelés kézhezvételét követően a postahivatalnál történik;
 • Szállítási és biztosítási költségek 500 dörzsölés. + 3 - 5% a rendelési érték lesz az orosz postai megbízás a pénzátutalásért.
 • 2 napon belül az orosz postai küldeményt küld Önnek
 • Ön értesítést kap a csomagod mozgásáról az e-mail címére
 • Postai azonosítóval rendelkező SMS-t küldünk a megadott telefonszámra, amellyel önállóan nyomon követheti a csomagot az orosz postai oldalon

Minox Lotion vélemények

Mikhail Chuev, 2013. november: „Három hónapig alkalmazom a Minox 5 krémet, míg a kifejezés rövid, így a globális változásokról beszélhetünk, de az eredmény (ami nyilvánvaló): a hajhullás megállt, fiatal haj kezdett megjelenni; élő, egészséges megjelenésű.

Kristina Kushnir, Krasznojarszk: "Nagyon jó termék, kiváló eredmény))"

Minox Lotion Gyártó: Factor Trading Group.

A Minox.rf projekt létrehozója és tulajdonosa
internetes marketing labor

Az internetes áruház www.minoks.rf (a továbbiakban: ELADÓ) közzéteszi ezt a megállapodást, amely mind a magánszemélyek, mind a jogi személyek (a továbbiakban: Vevő) közbeszerzési szerződése:

1. cikk. A szerződés tárgya.

1.1. AZ ELADÓ vállalja, hogy átadja az ingatlant a Vevőnek, és a VEVŐ vállalja, hogy megfizeti és elfogadja az online áruház Minox.rf (a továbbiakban: ÁRUK) által megrendelt árukat.

2. cikk. A szerződés megkötésének időpontja.

2.1. E megállapodás szövege nyilvános ajánlat (az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyvének 435. cikke és 437. cikkének 2. része szerint).

2.2. Az áru ORDER of SELLER-től való elhelyezése mind az önállóan, mind az üzemeltetőn keresztül e megállapodás feltétel nélküli elfogadása, és a Vevő a személynek, aki online kapcsolatot létesített a www.minox.rf-vel.

2.3. Az ÁRUK RENDELETét az ÁRUK BIZTOSÍTÓJÁNAK megrendelésével, a www.minoks.rf online áruház felületén vagy az internetes áruház www.minoks.rf telefonon vagy e-mailen keresztül történő megrendelésével dolgozzák fel.

3. cikk.

3.1. A monitorok különböző műszaki jellemzői miatt a termékek színe eltérhet a honlapon bemutatottaktól.

3.2. Az áruk megjelenése eltérhet a webhelyen leírtaktól.

4. Cikk Áruk árai.

4.1. Az online áruház árai a vevő ország pénznemében kerülnek feltüntetésre az ÁRUK egységénként.

5. cikk.

5.1. Nem készpénzes fizetés esetén a VÁSÁRLÓ árutulajdonának megfizetésére vonatkozó kötelezettsége akkor tekinthető teljesítettnek, amikor a megfelelő pénzeszközök az előleg 100% -os (száz százalékos) összegét jóváírják az Eladó számlájára, melyet a jelen SZERZŐDÉS 13. pontjában (Üzletadatok) határoz meg.

5.2. Nem pénzforgalmi fizetési mód esetén a Vevő áruk késedelmes fizetése 5 (öt) napos időtartamra jelentősen sérti ezt a szerződést. Ebben az esetben az ELADÓ jogosult egyoldalúan megtagadni a szerződés teljesítését, értesítve a Vevőt.

5.3. ÁRUK a Vevőnek áron, névvel, a Vevő által fizetett számla szerinti mennyiségben kerülnek eladásra.

5.5. Az áru készpénzben történő megfizetésénél az Orosz Posta jutalékának megfizetésének költségét a Vevő viseli.

6. cikk.

6.1. A VÁLLALATOK SZÁLLÍTÁSÁRA a SZERZŐDÉS során a Vevő által megadott címen kerül sor.

6.2. Postai úton történő kézbesítéskor az ELADÓ két munkanapon belül elküldi a TERMÉKET a Vevőnek, vagy értesíti a Vevőt a megrendelés lehetetlenségéről. A SELLER nem vállal felelősséget a postai küldési időért.

6.3. Ha a VEVŐ nem jelenik meg vagy nem tesz semmilyen más szükséges intézkedést az ÁRUK elfogadására, az ELADÓ figyelembe veheti a SZERZŐ MEGFELELŐSÉGÉNEK FELHASZNÁLÁSÁT. Abban az esetben, ha a Vevő nem fizeti meg az árut, az ELADÓ jogosult követelni a VEVŐ által felmerült költségek megtérítését.

7. cikk Az árukra vonatkozó garancia.

7.1. AZ ELADÓ kötelezettséget vállal arra, hogy a KERESKEDELEM a megfelelő minőségű vevőt a szükséges dokumentumok kérésére a BIZOTTSÁGNAK nyújtja.

7.2. A termék jótállási ideje 1 év.

8. cikk A felek jogai és kötelezettségei.

8.1. ELADÓ vállalja, hogy:

8.1.1. Nem adhatja ki a SZERZŐDŐ személyes adatait, és ne adjon hozzáférést ehhez az információhoz harmadik felek számára, kivéve az orosz jogszabályok által előírtakat.

8.1.2. Adja meg a Vevő számára a lehetőséget, hogy ingyenes telefonos konzultációkat kapjon a bolt weboldalán feltüntetett telefonokon (www.minoks.rf). A konzultációk terjedelme az ORDER végrehajtásával kapcsolatos konkrét kérdésekre korlátozódik.

8.1.3. Az ELADÓ fenntartja magának a jogot, hogy a Megállapodást a megkötéséig egyoldalúan módosítsa.

8.1.4. Postai úton történő kézbesítés esetén értesítse a Vevőt a levelezési számról.

8.2. A Vevő vállalja, hogy:

8.2.1. A MEGÁLLAPODÁS megkötéséig ismerkedjen meg az ajánlati megállapodás tartalmával, a fizetési feltételek és a szállítás feltételeivel a bolt honlapján (www.minoks.rf).

8.2.2. Adjon meg pontos információt magáról (név, telefonszámok, e-mail cím) és az áruk szállításának részletei.

8.2.3. Postai kézbesítéskor 30 napon belül fogadja el és fizeti meg a VÁLLALATÁT a VÁLLALAT postai postahivatalánál.

8.2.4. Ha kétségei merülnek fel a postahivatalok és a postai küldemények kézbesítésével kapcsolatban, nyomon kövesse a csomagot az orosz postai oldalon lévő megrendeléssel, a postai azonosító segítségével, amelyet a www.minoksr.r áruházkezelő a megrendelés elküldése után tájékoztat a vásárlóról;

9. cikk A felek felelőssége és a viták rendezése.

9.1. A Felek felelősek ennek a MEGÁLLAPODÁSnak a nem teljesítéséért vagy helytelen végrehajtásáért a jelen Egyezményben és az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaiban előírt módon.

9.2. Az eladó nem vállal felelősséget a SZERZŐDÉS kézbesítéséért, ha a SZERZŐ helytelen szállítási címet ad meg.

9.3. Az ELADÓ nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a VÁSÁRLÓ várakozásait a VÁLLALAT fogyasztói tulajdonságai nem indokolják.

9.4. Az ELADÓ nem felelős azért, hogy a VÁLLALKOZÁSRA vonatkozó kötelezettségeket részben vagy egészben elmulasztja, ha a vis maior következménye.

9.5. A VÁLLALÓ, aki az ORDER-t készíti el, felelősséget vállal az általa szolgáltatott információk pontosságáért, és megerősíti, hogy ismeri a SZERZŐDÉS feltételeit.

9.6. Minden olyan vitát és nézeteltérést, amely a FELEK által e megállapodásból eredő kötelezettségeik teljesítéséből ered, tárgyalások útján kell megoldani. Eltávolításuk lehetetlensége esetén a FELEK jogosultak érdekeik bírósági védelmére.

10. cikk. Áruk visszaküldése és cseréje.

10.1. A VÁSÁRLÓ követelményét az ÁRUK cseréjére vagy visszaküldésére akkor kell teljesíteni, ha az ÁRUK nem kerültek használatba, fogyasztói tulajdonságai megmaradtak, a csomagolás megmarad, és nem sérültek meg, az áruk vásárlását igazoló dokumentumokat az internetes áruházban tárolták. minoks.rf.

10.2. Az ilyen követelmény időtartama 14 (tizennégy) nap a VÁLLALAT VÁSÁRLÓNAK átruházásának napjától számítva.

10.3. A VEVŐ kompenzálja az ELADÓT az áruk cseréjének vagy visszaküldésének megszervezésével kapcsolatban felmerülő szükséges szállítási költségeket.

11. cikk. Vis maior.

11.1. A Felek mentesülnek a felelősség alól a Szerződésből eredő kötelezettségek elmulasztása vagy nem megfelelő teljesítése miatt a vis maior időtartama alatt. Vis maior következtében az adott feltételek mellett rendkívüli és meglephetetlen körülmények állnak fenn, amelyek megakadályozzák, hogy a FELEK teljesítsék e megállapodás szerinti kötelezettségeiket. Ide tartoznak a természeti katasztrófák (földrengések, árvizek, stb.), A közéleti körülmények (katonai akciók, vészhelyzetek, sztrájkok, járványok stb.), A kormányzati szervek által megtiltott intézkedések (forgalom tilalma, deviza korlátozások, nemzetközi szankciók). kereskedelmi tilalom stb.). Ez idő alatt a FELEK nem rendelkeznek kölcsönös követelésekkel, és mindegyik Fél kockázatot vállal a vis maior következményeivel.

12. cikk. A szerződés időtartama.

12.1. Ez a MEGÁLLAPODÁS az internetes áruház www. Minok.rf és a megrendelés feldolgozása, és a FELELŐSSÉGEK kötelezettségeinek teljes teljesítésével végződik.

http: //xn--h1aeefft.xn--p1ai/

MinoX - hajnövekedési termékek

Sok ember szerte a világon a hajhullás problémái vannak. Az alopecia számos tényezőt okozhat - természetes, mesterséges és ember alkotta:

 • kedvezőtlen ökológiai helyzet;
 • egészségtelen étrend;
 • bőséges stresszhelyzetek;
 • hosszan tartó depressziós állapotok;
 • egyes betegségek;
 • hormonális egyensúlyhiány;
 • életkori változások stb.
Érdemes megjegyezni, hogy néha a haj kiszárad és a nők. Ez a probléma főként az idősebb nők és a gyakori festődéssel élők számára releváns.
A probléma megoldása a hajnövekedés különböző eszközeivel. Megfelelő használatuk lehetővé teszi nemcsak a hajhullás csökkentését, hanem a növekedés növelését is.
Ha a hajhullás sokáig fordul elő, akkor az alopecia második szakaszáról beszélünk. Kezelje ezt a problémát komolyan, különben teljesen elveszítheti a haját. Ehhez meg kell találni a hajnövekedés leghatékonyabb eszközeit, amelyek visszaállíthatják a normál állapotot és megakadályozzák a további kopaszságot örökre. Ilyen hatékony eszköz a MinoX lotion spray, amelyet az ukrán Minox Technology Trading gyárt.
A haj erősítésére és a hajvédő helyreállítására szolgáló ukrán jogorvoslatok eleget tettek a széles körben történő alkalmazáshoz szükséges vizsgálatoknak. Az emberek több ezer embert bíznak az országban, és a szakértők nagy tisztelettel bánnak velük.

Előkészületek MinoX - akció és előnyök

A MinoX kábítószer-hatás a fő hatóanyag - a Minoxidin - következménye. Tevékenysége a fejbőr vérkeringésének normalizálása és a normális, természetes táplálkozás helyreállítása. Ennek eredményeként a szőrtüsző aktiválódik, és kezd aktívan termelni a hajat. A kapillárisok rácsa jelentősen bővül, a hajfedél létfontosságú funkciói gyorsan visszatérnek a normálhoz. A testápolás hatékonysága olyan magas, hogy egy vagy két hónapos használat után a szőrszálak gyors növekedéséhez a probléma eltűnik, és a fejbőr a fejen teljesen helyreáll.

A MinoX termékeknek számos fontos előnye van az analógjaikhoz képest:

 • minoxidin helyett minoxidil - az anyag kis molekulatömegű, a gyógyszer gyorsan és teljesen felszívódik a bőrbe, sokkal mélyebbre hatol;
 • könnyű használat - elegendő naponta párszor feloldani a problémás területeken krémet;
 • szakemberek ajánlásai - a laboratóriumi vizsgálatok és gyakorlatok azt mutatják, hogy a hajhullás 70% -kal csökken, és a tüszők jelentősen erősödnek;
 • Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Ukrajnában csak a legmagasabb minőségű természetes nyersanyagok előállítására használják.

  A permetezés jellemzői

  Mint fentebb már említettük, a permetező krém és más professzionális hajnövekedési segédeszközök rendkívül könnyen kezelhetők.

  1. Alkalmazza a terméket a fejbőr kiszáradására és tisztítására általában vagy a problémás területekre reggel és este, azaz naponta kétszer;
  2. Öblítse le a hajnövekedést nem szükséges - egy órán belül teljesen felszívódik a bőrbe.

  MinoX termékcsalád

  A MinoX olyan gyógyszereket állít elő, amelyek mind a férfi, mind a tisztán női problémákat megoldhatják. A termékválaszték a következőket tartalmazza:

  • Gyorsított hajnövekedési készítmények;
  • leállni;
  • szakáll- és bajuszpermet;
  • sűrítők és álcázás hajra;
  • balzsamok a szempillák növekedéséhez.

  Minden termék kiváló minőségű, teljesen biztonságos és hatékony.

  Minden termékünk kiváló minőségű alapanyagokból készül, Franciaországból, Nagy-Britanniából, Németországból, Kínából és természetesen Ukrajnából, minden gondosan ellenőrzött és tesztelt. Ügyfeleink azonban európai minőségű terméket kapnak, és ezt az ukrán árakon is ki kell emelni.

  Vannak olyan folyamatos intézkedések, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy termékeinket ingyenesen megkapják, hogy megosszák eredményeiket a Minox-szal. Hálásak vagyunk Önnek, hogy megosztod velünk tapasztalatainkat, örülök, hogy termékeinkben megoldást találsz a legbelsőbb problémáinkra, és büszkék vagyunk arra, hogy elolvasta a győzelmeket.

  Köszönjük a választást! Mindenkinek szépséget és egészséget kívánunk!

  Az ügyfél a MinoX termékek használatából ered

  Szia mindenkinek Igor vagyok, elkezdtem kopaszodni 29 évvel ezelőtt 7, még mielőtt elég nagy fejem volt. Nem különösebben lebegtem a kopasz foltjaimat, ellentétben a feleségemmel, aki mindig megvett nekem krémeket, samponokat, vitaminokat és kipróbált népi jogorvoslatokat.

  Felülvizsgálat: Szérum a szempillák növekedéséhez MinoX ML - Elegáns szempillák! Pluszok: Összetétel, eredmény Hátrányok: Nem Üdvözlet minden barátnak és vendégnek a helyszínen. A hossz teljesen illik nekem és a szempillaspirál megfelelő alkalmazásával...

  MINOX Hair Magic Filler: Anna Filatova por-álcázás tesztmotorja A MINOX Hair Magic Filler-t teszteljük, és megtudjuk, mi az valójában. Analóg száraz sampon? Szürke haj maszkoló por? A termék haja mennyiségét hozza létre? Vagy csak egy igazi varázslat...

  Legfrissebb hírek

  A közeljövőben csodálatos promóció vár rád! Készlet, mentse a szállításra! Az ingyenes szállítás 2017. július 1. és augusztus 31. között megrendelt megrendelésekre érvényes, és fizetendő.

  Legfrissebb cikkek

  Ez a cikk egy olyan érdekes kérdésre összpontosít, amelyet a közelmúltban kaptunk. Az ügyfelek egyike megkérdezte, hogy történhet-e, hogy a hajszaporító krémek vagy a szempillák növekedésére szolgáló balzsam hatására a haját / szempilláit kimerítené.

  Új a „Kérdések és válaszok”

  Válasz: Biotinnal lehetséges, a javasolt rendszer elég hatékony. De a haj elvékonyodik vagy elvékonyodik - jobb, ha dermatológus-trichológus van. És vizuálisan, és ez, és...

  http://minox.ua/

  Minox hajra

  Minoxidil hajra

  Kirkland Minoxidil 5% 1 hónapig

  Kirkland Minoxidil 5% 12 hónapig

  Kirkland Minoxidil 5% 3 hónapig

  Kirkland Minoxidil 5% 6 hónapig

  Reagain Lotion 2% a nők 1 hónapig

  Regeyn 2% -os krémje nők számára 3 hónapig

  Reagain Lotion 2% a nők számára 6 hónapig

  A krém 5% -át a férfiaknál 1 hónapig

  Ismerje meg a krém 5% -át a férfiak számára 3 hónapig

  A krém 5% -át a férfiaknál 6 hónapig tartsa

  Azelofin - Minoxidil Lotion 2%

  Azelomax - Minoxidil Lotion 3,5%

  Minoxidil 15% (IIS) 1 hónapig

  Minoxidil 15% (IIS) 3 hónapig

  Minoxidil 15% (IIS) 6 hónapig

  Toll Kirkland Minoxidil 5% 1 hónapig

  Toll Kirkland Minoxidil 5% 3 hónapig

  Toll Kirkland Minoxidil 5% 6 hónapig

  5 hónapig reagáljon a habra 2 hónapig

  4 hónapig reagáljon 5% -os habra a nők számára

  8 hónapig reagáljon 5% -os habra a nők számára

  5 hónapig reagáljon a habra 1 hónapig

  A habosított habot 5% -ra állítsa férfiak számára 3 hónapig

  5 hónapig reagáltassa a férfiak 5% -át


  Kiválasztása, hol vásároljon Minoxidil a haj, forduljon az eladók, akik dolgoznak közvetítők nélkül. Az interneten keresztül történő megrendeléssel sokat takaríthat meg, ugyanakkor elkerülheti a problémákat. A gyógyszertárak kötelesek viselni a bérleti díjakkal, a közüzemi kifizetésekkel és az ott dolgozó személyzet szolgáltatásainak kifizetésével járó többletköltségeket. Ez magyarázza a Minoxidil magas árát a hajra a moszkvai gyógyszertárban és bármely más városban. A minoxidil ellenjavallatok gyakorlatilag hiányoznak. Az aktív összetevő egyéni intoleranciája nagyon ritka. Bár a gyógyszer kapható recept nélkül, a terhes nőknek, valamint a kemoterápiában részesülő embereknek tanácsos orvoshoz fordulni.

  Miért vásároljon tőlünk

  Üzletünk eredeti termékeket értékesít, közvetlenül együttműködik az amerikai gyártókkal. Ezért a Minoxidil ára hajunkra jelentősen alacsonyabb, mint a többi online áruházban. A klinikailag bizonyított és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) által igazolt hatékonyság. Kedvezmények, bónuszok, promóciók - további előny, ha tőlünk vásárolunk. A szállítást Oroszország minden városában, beleértve Moszkvát is.

  Szerszám rendelése tőlünk:

  • Eredeti termék közvetítői szolgáltatás nélkül.
  • Lehetőség a Minoxidil haj megvásárlására Moszkvában és a legtávolabbi orosz városban.
  • Legfeljebb 10 százalékos kedvezmény a megrendelések után.
  • Ingyenes szállítás az 5000 r összegű összeg vásárlásakor.
  • Szakmai tanácsadás a használat során.

  Gyógyszertár vagy online áruház - hol van jobb?

  Vásárlás a gyógyszertárban minoxidil a haj növekedése alacsony áron néha lehetséges, de elsősorban a hazai termelés. Az amerikai piacra szánt hajnövekedési stimulátorok értékesítése általában nem érhető el a kiskereskedelmi láncokon keresztül.

  Gyakran a gyógyszertárakban csak olyan generikus termékeket vásárolhat, amelyeket az Egyesült Államokban szállítanak, ugyanakkor az analógok ára is sokkal magasabb. A gyógyszer hatékonysága nem mindig felel meg.

  A beszerzés tőlünk kiküszöböli az alacsony minőségű áruk fogadásának lehetőségét. Az online áruházban a minox1.ru csak olyan minőségi termékek állnak rendelkezésre, amelyek helyreállítják a fejen a növényzetet, javítják a véráramlást és aktiválják a tüszőket, anélkül, hogy károsítanák az egészséget. Valamennyi bemutatott alap hiteles és külföldön nagyon népszerű. A katalógus a termékek széles skáláját mutatja be, amelyek közül a legnépszerűbbek közül Kirkland és Rogaine. A Minoxidillel készült haj készítmények ára a csomagolás mennyiségétől és a hatóanyag koncentrációjától függ.

  Hogyan válasszuk ki?

  A gyógyszer olyan oldat formájában készül, amely színtelen folyadék, néha sárgás árnyalattal. Kicsit olajos a tapintású, és az alkohol illata van. Különböző formájú és koncentrált termékeket kínálunk:

  • A nők 2 százalékos koncentrációját használják a haj kisebb problémáinak kiküszöbölésére - az aktív hajhullás kezdete, a lassú növekedés, a kopaszodás első jelei stb.
  • A minoxidil 5% -os koncentrációja segít a férfiaknak és a nőknek a kopaszodás aktívabb szakaszában.
  • A 15% hatóanyagot tartalmazó gyógyszert elsősorban a férfiak használják, ha kiterjedt kopasz területek vannak.

  Egy palackot egy hónapig terveztek. A termékeket különböző formában mutatják be:

  • Hab. Könnyen felhordható, azonnal száraz, nem ürítés
  • Lotion. Az előny az alacsony ár. Kényelmesebb a hosszú szálak alkalmazása. Egy üveg krém elegendő 1 hónapig.

  Honlapunkon Minoxidilt rendelhetsz bármilyen formában. A választás csak a megfelelő alkalmazási módtól és költségtől függ.

  Használati utasítás

  A kopaszság nem haladt előre, a kompozíciót a fejbőrre alkalmazzák. Az adagoló használatával mérjük meg a gyógyszer szükséges mennyiségét. Ezután óvatosan alkalmazza a bőrt, enyhén dörzsölje meg az ujjhegyekkel. Az eljárást naponta, reggel és este végzik.

  Alkalmazza folyamatosan a Minoxidilt. Szükséges a kezelés megszakítása, mivel a feltétel ugyanaz lesz. Az alkalmazás észrevehető hatására legalább 3 hónapot kell használni. Ezért javasoljuk, hogy gondoskodjon egy állandó készletről. Vásárlás Minoxidil a haj és szakáll növekedése minox1.ru és 3-6 hónapon belül a tulajdonos a luxus haj. Hívja +7 (499) 391-63-16 és élvezze az életet!

  http://minox1.ru/minoksidil-dlja-volos/

  Anasty blogja

  A megnövekedett hajhullás nem csak a nők, hanem a férfiak számára is nagy probléma. Általában ez a folyamat már felnőttkorban aktiválódik, de sajnos elég fiatalokban is megtalálható. Például, a bátyám, aki néhány évvel ezelőtt vállára sűrű és bozontos hajat viselt, elkezdte a haját a szemei ​​előtt vékonyodni, ami nemcsak hosszú fürtökhöz vezetett, hanem a komplexek megkezdéséért is. És bár hajhullása folyamatosan zavarta őt, nem volt hajlandó eljutni a trichológushoz (valami azt mondja, hogy sok srác és férfi ugyanezt teszi). Időnként sikerül meggyőzni őt arra, hogy megpróbálja megpróbálni egy vagy több eszközt a hajnövekedés fokozására, de őszintén szólva, türelme nem sokáig elég, de ebben az ügyben itt az idő és a szisztematikus megközelítés fontos szerepet játszik. A tavalyi év végén pedig a Minox - Lotion Spray márkájú kopaszodás elleni küzdelemre próbálkoztam neki 5 Men's, amely már sikerült az ország határain túl is népszerűsíteni.


  A céget 2010-ben alapították, ma már a férfiak és nők hajhullás elleni folyadékkal is rendelkezik (figyelembe véve a különböző nemek képviselőinek kopaszságának sajátosságait), a szempillák és az álcázópor növekedésének eszköze. A növekedési eszközök a minoxidin nem hormonális komponensén alapulnak, amely bizonyítottan hatékony a kopaszság elleni küzdelemben.

  Természetesen a bátyámra választottam a Lotion 5-et, ami a férfiaknak szól. Két palackot spray-kkel csomagolva. A kötet kicsi, ezért kényelmesen elvenni magával az úton, és a problémák használatával nem merül fel, mivel a palack könnyen illeszkedik a kezedbe.


  A minoxidin mellett a propilén-glikol a hatóanyag oldószere, valamint a vezető bőrrétegek vezetője; csalán alkohol kivonat, amely természetes antiandrogén, vagyis csökkenti a hím hormonok mennyiségét a vérben. A C, K, B2, karotin, pantoténsav, klorofill, kálium, kén, kalcium, vas sók és fehérjék jelenléte miatt a csalán táplálja a hajat, hozzájárul a pigmentációhoz és növeli a haj vastagságát.


  Javasoljuk, hogy naponta kétszer használjon problémás területeken, ne öblítse le. Az első 2-6 hétben több hajhullás figyelhető meg (a bátyámnak megvan), de idővel megáll, és az új haj kezd növekedni.

  Annak érdekében, hogy hosszú ideig ne festhessünk, menjünk egyenesen az eredményekhez. Határozottan azt mondhatom, hogy a testvér naponta kétszer szigorúan kétszer használt, de később, gyanítom, lusta volt, és egyszer használta, és néha teljesen hiányzott. Mindazonáltal négy hónap alatt nagyon jó eredmények mutatkoztak, ami remélem inspirálja őt arra, hogy folytassa a gyártó által javasolt rendszer alkalmazását.


  A legnyilvánvalóbb és legnyilvánvalóbb probléma a parietális rész volt, ahol nagy kopasz foltok alakultak ki, és egy hajszál is elkezdett szétválasztani egy „tüskével”. A második képen láthatjuk, hogy ezek a kopasz területek csökkentek.


  Az a tény, hogy új haja nőtt, látható a profilfotókban. Az új haj sokkal vastagabb, és szerintem vastag.

  A fej hátoldalán lévő kopasz folt is kevésbé volt látható:


  És ez, ne feledje, nem nagyon szigorú az utasításokat követve.

  Nagyon örülök, hogy az eszköz működik, hogy feltalálták és Ukrajnában tették, és ez a termék megéri a pénzét, és egyáltalán nem kozmikus.

  Becsült ár: 380 UAH ($ 25)

  Ismeri a Minox termékeit? Milyen eszközökkel (amelyek rendelkezésre állnak a vény nélkül) küzdenek a kiesés ellen, és látja a hatékonyságot?

  http://anasty.kosmetista.ru/blog/82938.html