logo

Hair Forum.com

hajhullás kezelés

 • Fórumok listája ‹Talk.
 • A betűméret módosítása
 • GYIK
 • galéria
 • bejegyzés
 • belépés

Megállhat-e a minoxidil?

Megállhat-e a minoxidil?

Rose23 2011. november 19., 22:53

Re: A minoxidil nem segíthet?

Beauseant 2011. november 20., 00:38

Re: A minoxidil nem segíthet?

Oliki7 2011. november 20., 01:37

Re: A minoxidil nem segíthet?

Rose23 2011. november 20., 11:53

Re: A minoxidil nem segíthet?

Oliki7 2011. november 20., 12:12

Re: A minoxidil nem segíthet?

Beauseant 2011. november 20., 12:18

Re: A minoxidil nem segíthet?

Beauseant 2011. november 20., 12:28

Re: A minoxidil nem segíthet?

Oliki7 2011. november 20., 13:07

Beauseant, tudod, egy szőrös helyzetben a Minox 5% -a indokolt, de még mindig meg kell próbálnod 2% -kal kezdeni, de segít.
Attól félek, hogy a dermo pobochek miatt erősebb lesz, és attól tartok, hogy elkezdeném alkalmazni, elkezdem segíteni, és nem tudok 5% -ra váltani.

Rose, segít segíteni igazán fokozatosan, azaz hirtelen semmi sem fog történni.

Re: A minoxidil nem segíthet?

marisha 2011. nov. 20, 10:10

Re: A minoxidil nem segíthet?

Oliki7 2011. november 20., 15:37

Re: A minoxidil nem segíthet?

Rose23 2011. november 20., 16:42

Re: A minoxidil nem segíthet?

Oliki7 2011. november 21., 11:51

Re: A minoxidil nem segíthet?

Irracional 2011. november 21., 21:51

Oliki7, és nem mondja el, hogyan működik a szinkronizálás általában?

Pontosan 5 hónapja van Alerana alkalmazása, látom, hogy jobb lett, sok új szőrzetet látok, látom, hogy az elválás benőtt. Azonban a múlt héten a haja aktívabban csökkent, mint egy hónappal korábban. Naponta 70-80 darab van (különböző: sokan hosszúak, nagyon kicsi, közepesek (különböző hosszúságú hajom van). Még mindig kevesebb, mint Aleran előtt, de nagyon aggódom, hogy ez ugyanaz a szinkronizálás.

Re: A minoxidil nem segíthet?

marisha 2011. november 22., 18:30

De miért aggódj annyira a szinkronokról? Ez a jelenség kiszámítható, és ami a legfontosabb, visszafordítható. Általában elméletileg azt kell mondanunk, hogy Alerana segít, és ha igen, akkor később a szinkronizálás közötti időszakok meghosszabbodnak, ami jó hír.

Én magam is ülök és várok, mikor megszórják, eddig csak egy hét Alerana használatát

Re: A minoxidil nem segíthet?

Marinka 2012. január 25. 20:07

http://www.volosy.com/forum/viewtopic.php?p=77560

Hair Forum.com

hajhullás kezelés

 • Fórumok listája ‹Talk.‹ Minoxidil
 • A betűméret módosítása
 • Nyomtatáshoz
 • GYIK
 • galéria
 • bejegyzés
 • belépés

Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

karambyl 2018. március 10. 9:22

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Proxolod 2018. március 11. 2:30

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Proxolod 2018. március 11. 02:32

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Télen 2018. március 30. 09:32

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Aleks1977 2018. április 13., 16:58

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

MrElit 2018. április 15. 22:32

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Tulantus 2018. július 18., 14:08

Valahol olvastam, hogy az asztmából lehetne az enyém. Elkezdtem megragadni az enyém használatát, és miután hideg voltam. A hideg telt el, és a köhögés egy hétig maradt.
Kirklandból az idén 5% volt, minden rendben volt.

Kainból
reggel 5% + 0,1% adenozin
És 5% -os adenozin este. Minden rendben volt.

De miután elkezdtem min
Reggel elfogadom a legmagasabb, 5% + adenozint 0,1% -os adenozint
Minimum 10% + azelaik este görgővel.

Egy köhögés kezdődött, majd 2 napig beteg volt.

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

Ryslan2080 2018. aug. 15:45

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

shaxtep, 2018. aug. 16., 20:35

Re: Minoxidil. Gyakran feltett kérdések

sentencia 2018. augusztus 16. 23:54

Nincs értelme növelni a koncentrációt. Érdemes leállítani a minoxidilt. Az olyan gyógyszerekre való áttérés, mint a dutu / fin, nagyon kétes döntés. Még ezek a tabletták sem garantálnak kielégítő eredményeket. Keveset veszít egy dute / fin. Bray fej vagy transzplantációs / hajrendszer / trichopigmentáció. Ezek a leginkább normál lehetőségek jelenleg.

http://www.volosy.com/forum/viewtopic.php?f=4p=160356

Minoxidil értékelések

A minoxidilt kipróbált kopaszodó emberek számának mintegy 85 százaléka megerősítette a gyógyszer hatékonyságát. Minoxidillal végzett hosszú távú kezelés esetén a hajhullás lelassult. Az alopecia helyén a haj elkezdett bolyhos hajra nőni, ami végül sötétebb lett, egyre nehezebbé vált, terminálvá vált. A megkérdezettek 15% -ának kétségei voltak a gyógyszer hatékonyságával kapcsolatban. Miért nem segített mindenki a minoxidil? Az igazságot a elégedetlenek véleménye alapján keresjük.

Minoxidil: felülvizsgálatok és következtetések

Vaszilij: 45 éves, menedzser

Két évvel ezelőtt kémiai égést kaptam a fejbőrön. Átadott kezelés. A jobb oldalon, a korona közelében egy heg tűnt fel, amely nem nőtt fel a hajjal. Úgy döntöttem, hogy minoxidilt használok. A pleshinyut naponta kétszer fél éven át elfojtottam - az eredmény nulla.

Következtetések: A fizikai sérülésből eredő alopecia, ebben az esetben egy kémiai égés, nem kezelhető Minoxidillel. A cicatricialis alopeciában irreverzibilis károsodás következik be olyan tüszőknél, amelyek már nem képesek haj előállítására. Hegszövet kialakulása esetén a fejbőrön csak a sebészeti kezelés javíthatja a helyzetet.

Victor: 53 éves, taxisofőr

32-kor kezdett kopaszodni. Először nem figyelt rá. Amikor a feleségem néhány évvel ezelőtt elkezdett összezúzni a kopasz fejemre, úgy döntött, hogy cselekszem. Megtanultam, hogy van egy jogorvoslat a minoxidil kopaszságra. Én azonnal vettem 6 palackot. Naponta kétszer vagy háromszor minoxidilt használtam. Kopasz folt. A fejen irritáció volt. Egy másik válás.

Következtetések: Victor a kopaszság természetéből adódóan androgenetikus alopeciában szenved. Az ilyen kopaszság kezelésének egyik módja a drogterápia. A minoxidil hatásos az androgenetikus alopecia kezelésében a gyógyszer időben történő alkalmazása esetén. Ha a hajhígítás időtartama a parietális, frontális területeken több mint 5-7 év, és a veszteség jelentős, a gyógyszer hatékonysága csökkenhet. A Viktor helyzetében az észrevehető hajhígítás és a kezelés kezdete közötti időszak körülbelül 19 év volt. Ez alatt az idő alatt a tüszők szája, valószínűleg a kötőszövetet borította. Ebben az esetben a minoxidillel történő gyógyszeres kezelés értelmetlen, mert a tüszők elvesztették a haj, beleértve a vellus termelését is.

Kiegészítés: a fejbőr irritációja lehet a gyógyszer túladagolásának tünete. A minoxidilt naponta kétszer nem szabad bevenni.

Maria: 27 éves, tervező

Mindig megpróbálok vigyázni magamra: nem dohányzom, táplálkozom, sportolok, kozmetikushoz megyek. Most már csak el tudod képzelni, mennyire megdöbbentem, amikor észrevettem, hogy kopasz voltam. A haj az egész fejből esett. Egy barátjának tanácsára kezdte a DualGen Plus használatát. Mint a haj kezdett kiesni kevesebbet, de a hátán és az arcán világos pelyhes volt. Horror. A készítményt eldobta, eltávolította, a haj még mindig emelkedik. Nem tudom, mit tegyek. Súgó.

Következtetések: mivel Mary haja a feje fölé esett, ez a diffúz alopecia kialakulását jelzi. Az ilyen típusú kopaszsággal történő gyors haj helyreállításához a minoxidillel rendelkező gyógyszereket használhatja. De először el kell távolítania a kopaszság okát. A lány életmódja alapján a diffúz alopecia kialakulásának oka a szigorú étrendnek megfelelően rejtőzik. Talán a fontos elemek hiánya a test megzavarásához és ennek következtében a hajfejlődési ciklus meghibásodásához vezetett.

Nemkívánatos testszőrzet keletkezett Mariában a gyógyszer használata miatt, nem ajánlott nőknek. A DualGen Plus férfiaknak csak intenzív hajhullás esetén használhatók. A nők esetében a következő minoxidillel rendelkező termékek használhatók: Rogaine Női krém (naponta kétszer alkalmazott, 1 ml) vagy ROGAINE Hair Regrowth kezelési hab (naponta egyszer). A diffúz alopecia mellett lehetőség van a minoxidil-tartalmú szerek vételének késleltetésére a haj vitaminokra való összpontosításával, például a NuHair Hair Regrowth, regeneráló maszkok és samponok.

Valerij: 30 év, könyvelő

Kezdte vékonyodni a hajra. Miután elmentem az interneten, úgy döntöttem, hogy három üveg Kirkland Minoxidilt rendelek. Gyorsan szállították. Kezdte használni a következő napot. Nem volt mindig ideje, hogy reggel kenetet kóstoljon, de este nem hagyta ki. Egy palack saját kérésére kölcsönözte barátjának. 2,5 hónap elteltével nincs eredmény - elhagyott. Elnézést a kiadott pénzért.

Következtetések: ebben az esetben a pénzt valóban elvesztették, mert Valery könnyedén megközelítette a kezelést. Először: Kirkland Minoxidil krémet naponta kétszer kell alkalmazni: reggel és este. Másodszor: az első eredmények a Minoxidil használatából származnak, a legtöbb alany észlelte a gyógyszer három hónapos használatát.

Michael: 26, ügyvéd

Az orvos előírta a kezelést - az előírt krém Rogaine Extra erősséget. Egy barátja jó áron értékesítette a gyógyszert. Ezért úgy döntöttem, hogy megveszem rózsát. A gyógyszert azonnal 9 hónapig szerezte. Sokat vásároltam, mert a trichológus azt mondta, hogy a kezelés 7-9 hónapig tart. Rendszeresen alkalmazzák. Nincs változás. Az eredmény: 7200 rubel - a szélre.

Következtetések: veszélyes a drogok vásárlása barátoktól, nem pedig megbízható üzletekben, mint például a minoxid.ru. Különösen figyelmeztetni kell, ha a gyógyszer ára túl alacsony - mint az említett esetben. Az eredeti Rogaine Extra erősítő krém 800 rubelt nem tud fizetni. Ezért Michael szerencsés volt, hogy kilenc hónap múlva nem észlelt változásokat a gyanús eszközök használatával. Mihail, mint jogi diplomával rendelkező személy, meg kellett volna értenie, hogy a gyógyszer megvásárlásának előfeltétele nem csábító ár, hanem minőségi tanúsítvány.

Veronica: 40 éves, titkár

Észrevettem, hogy a szőrzet a központi szétválasztás közelében eltűnt valahol. Az orvos a gyógyszert 2% -os minoxidillal írta fel. Egy hónapos kezelés után a haj kezdett csak önteni. Feladtam. Jobb, ha a kopasz foltot középen fedjük le, mintha teljesen haj nélkül maradnánk.

Következtetések: vagy a Veronica nem figyelte figyelmesen a szakembert, vagy az orvos elfelejtette elmondani a nőnek, hogy a minoxidil használatának kezdetén sok beteg fokozott hajhullást tapasztal. Nem kell aggódnia. A haj fő része telogen. Mindenesetre három hónapon belül elhagyják tartózkodási helyüket. A minoxidil csak hozzájárul a follikulusok telogen-stádiumból az aktív növekedés fázisába történő átmenetéhez.

Nikolai: 39 éves, kis üzletember

Használt hab Rogaine hab. Megkötött kopaszság. Egy évig a temechka felborult kopasz foltja, a homlokán kopasz foltok szinte eltűntek. Befejezte a kurzust. Nem volt időm örülni, hogy a negyven negyvenes haj, mint az ifjúságában, mint egy kopaszság, újra elkezdett nyögni. Mi van

Következtetések: könnyen meghatározható, hogy milyen típusú kopaszsággal rendelkezik a Nikolai androgenetikus alopeciája, amely a dihidrotesztoszteron hormon hatása miatt alakul ki. A minoxidil aktiválja a hajnövekedést, de nem képes a betegség okának kiküszöbölésére, mivel a gén szintjén végződik. A drogterápia befejezése után az androgenetikus alopecia kezelésében az aktív nemi hormon hatása alatt álló haj eredeti állapotába lebomlik. Csak a hajátültetés örökre megmentheti a gén kopaszságát.

Általános következtetés

A minoxidil a két klinikai vizsgálaton átesett kopaszság kezelésére szolgáló két hatékony OTC gyógyszer. De csak a minoxidil, amelynek hatékonysága tudományosan bizonyított, férfiak és nők számára is alkalmas. A minoxidil eszközök hatékonyságának biztosítása érdekében helyesen kell használni őket, és nem szabad elhamarkodott következtetéseket tenni.

Figyelem: vigyázzon a hamisítványokra és kövesse a szakértők ajánlásait.

http://minoxid.ru/articles/minoxidil-otzivi/

Lehet-e a minoxidil idővel megakadályozni a hajhullást?

Helló mindenki, ma ismét beszélünk a Minoxidilről. Nevezetesen, egy ilyen kérdésről: lehet-e a minoxidil idővel abbahagyni a segítséget? Rögtön válaszolok: igen, ez lehetséges! De mégis, azt tanácsolom, hogy fejezze be a cikket, az alábbiakban elmagyarázom, miért történik ez, és hogy lehetséges-e elkerülni az ilyen fordulatokat.

Valójában a Minoxidil nem szűnik meg, csak az androgén alopecia halad előre, és ezért a DHT növekedésének és a szőrtüszőknek a káros hatása már nem tartható a fejen annak ellenére, hogy bőségesen öntözik Minox-szal.

Azok számára, akik 2% vagy 5% -os oldatot használnak, ez a probléma nem olyan jelentős, mert mindig 10% -os vagy 15% -os megoldáshoz juthat. Nos, azok, akik elérték a szélsőséges stádiumot (például I) és kénytelenek 15% -os minoxidil-oldatot használni, már gondolniuk kell, és ellenintézkedéseket kell tenniük az AHA további elterjedése és súlyosbodása érdekében, amíg a haja végül le nem esik a fejéből.

Itt a finasterid, a dermoroller, a lézerfésű vagy az ugyanazon darsenval végére juthat. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Minoxot fel kell dobnod, éppen ellenkezőleg, ezek a gyógyszerek csak a hatás fokozását segítik elő, kivéve a finasteridet. Ez egy teljesen független gyógyszer, amely függetlenül attól, hogy Minoxot használunk-e vagy sem. Bár mindegyiket pontosan az aggregátumban kell használni.

És így, most már megérted, hogy a Minoxidil nem áll meg abból a pillanatból, amikor a műveletben van, csak lehetséges, még inkább "igen", mint a "nem", hogy az AHA az idő múlásával kezd, és a Minox cselekedetei nem lesznek elégek ahhoz, hogy segítsenek megmented kedvenc haját.

Ha bármilyen kérdése van, kérdezheti meg őket a megjegyzésekben.

http: //xn--e1aaiklw3e.xn--p1ai/mozhet-li-so-vremenem-perestat-pomogat-minoksidil-pri-vyipadenii-volos.html

A minoxidil nem segít?

A minoxidil 1988 óta bizonyítja hatékonyságát, több százezer felhasználóval rendelkezik, de előfordul, hogy a gyógyszer nem működik. Ennek sok oka van. Vegyük a leggyakoribbakat.

8 ok, amiért a Minoxidil nem segít:

 • Passage a kemoterápia.
 • Bőrfertőzések.
 • Nem megfelelő hajápolás - erős gumi, agresszív formázó termékek használata, festés.
 • A gyógyszer elégtelen adagja. A gyógyszert naponta kétszer 1 ml-re kell használni.
 • A jelentkezési idő kevesebb, mint 3-6 hónap. Az alopecia esetében a minoxidil hatékonysága legkorábban 3 hónap után jelentkezik. Az eredmény egy mezoroller segítségével gyorsítható, amellyel az anyag a bőr alatt jobb lesz. A mezoroller szintén hozzájárul a termék gyors szárításához.
 • Ha a kopaszodás folyamata hosszú ideig tart, és a Minoxidil nem segít, mit kell tenni ebben az esetben? Gyakran pozitív eredmény fordul elő, ha egy olyan terméket használunk, amely nagyobb koncentrációjú hatóanyagot tartalmaz - elég ahhoz, hogy 15% -ot vegyen az 5% -os oldat helyett. Amikor kiderül, hogy a 2% -os megoldás nem segít, használjon 5% -os kompozíciót. Ugyanezt lehet tanácsolni, ha valamilyen ponton megállt a fejlődés.
 • Fontos megjegyezni, hogy a gyógyszer elősegíti a növekedést abban az esetben, ha még mindig vannak hajhagymák. Ha a haj nem nő a sérülés következtében, akkor a minoxidil nem segít.

A gyógyszer a leghatékonyabb az androgén alopecia kezelésében (az összes eset 96% -a), amikor a kopaszság a DHT túlzott mennyiségéből ered. A kérelem hatása az esetek 93% -ában található.

A probléma lehet a gyógyszer eredetisége. Valódi és minőségi kábítószer minoxidil csak vásárolni oldalunkon minox1.ru. A gyártó közvetlen szállításai megfizethetővé teszik. Minden kérdésre válaszolunk, és segítünk megtalálni a megfelelő eszközt.

http://minox1.ru/stati/ne-pomogaet-minoksidil/

Minden a Minoxidil-ról

A minoxidil jelenleg az egyetlen olyan megoldás, amely lassíthatja, és bizonyos esetekben teljesen megállíthatja az androgenetikus alopecia kialakulását. Ennek a betegségnek az oka az, hogy a hajhagymák nagy mértékben hajlamosak a hormonra, amelyet dihidrotesztoszteronnak neveznek. És ez az emberi testben és a nők testében keletkezik. Ő az, aki hátrányosan érinti az egészséget és a haj növekedését, mert elkezd gyengülni. És aztán kiesnek. Vannak, akik még mindig hajuk van a fejükön, de nagyon vékonyak, törékenyek és még színtelenek is.

A minoxidil rendszeres használatával biztosítható, hogy a dehidrotesztoszteron hormonja ne befolyásolja hátrányosan a szőrtüszőt. És a haj egy speciális fehérje szintézise miatt nem reagál az anyag negatív hatására.

De mielőtt elkezdené használni a minoxidilt, gondosan meg kell vizsgálnia az összes indikációt, ellenjavallatot és természetesen mellékhatásokat, amelyek a kezelés során előfordulhatnak. Először arról fogunk beszélni, hogy mit várhatunk a gyógyszer első néhány hétében.

Mi történik a hajra a minoxidil használatának elején

Miután elkezdte használni a minoxidilt az első, maximum második héten, észre fogod venni, hogy a hajad szó szerint elesett a fejedből. Vannak, akik attól félnek, és azonnal abbahagyják a kábítószer használatát.

De valójában nem kell félned, mert ez normális, és így kell lennie. Csak a régi szőrszálak esnek ki, ami már nagyon haszontalan. Igen, valójában meglehetősen nehéz, de túlélheti.

És ami a legfontosabb - minden esetben ne hagyja abba a kábítószer használatát, mert a fő hatása nem is kezdődött el.

Ezek a hajhullás a régi, már nem nőnek a hajat két héttől hónapig tarthatnak. És a naponta elvesztett haj mennyisége ezer lehet. De minden itt szigorúan egyedi, így nem lehet biztosan megmondani, hogy ez az, ami vár rád.

A hajhullás második szakasza

Amikor a hajhullás első szakasza befejeződik, egy idő után, ami körülbelül két - két és fél hónap, a minoxidil használatát követően nőtt hajok ismét elesnek.

Mi az oka a második esésnek? A lényeg az, hogy a kiszáradt haj most nőtt ki a tüszőkből, amelyeket „elhalványulnak” hívnak. Nem tudják a hajat a kívánt hosszúságra növelni. De ez csak most van.

Ezért ismét ne essen kétségbe, de továbbra is naponta használja a minoxidilt, és ne lepődj meg a fejen bekövetkező drámai változásokkal. Továbbá a haj általában egyszerre esik, és csak néhány nap múlva történik.

Hajhullás harmadik szakasza

A hatodik felhasználási hónapban a minoxidil használatát követően nőtt hajok ismét kiesnek. Ezért előkészülj fel erre a szakaszra. Továbbá az ilyen csapadékos időszakok továbbra is előfordulhatnak, de most már nem lesznek ilyen hatalmas léptékek, és szinte észrevétlenül haladnak.

Ebben a hajhullás véget ér. És a haj, ami még növekszik, tovább fog növekedni. Sőt, minél nagyobb az érzékenység a minoxidillel szemben, annál több "kihalt" hajhagymát lehet helyreállítani. Végül a növekedés akár a fej kezdeti mennyiségének 15% -át is elérheti.

Ugyanakkor lehetetlen, hogy a Minoxidil valódi csodaszer legyen a kopaszságért. Nem befolyásolja az "alvást", azaz a tartalék tüszőket. Képes helyreállítani csak azoknak a tevékenységét, amelyek a dehidrotesztoszteron hatására elhalványulnak. És a legfontosabb dolog, hogy emlékezzünk rá, hogy a minoxidilt tartalmazó összes eszköz nem tud új hajat termelni. Egyszerűen pozitív hatással vannak a már létezőekre. Azt mondhatjuk, hogy a minoxidil egyfajta anabolikus a szőrtüsző számára.

Amikor a minoxidil nem segít

A minoxidil nem csodaszer semmiféle kopaszságra. Ez a készítmény nem fog segíteni, ha a voltos follikulus elérte a dystrophia utolsó szakaszát. Ebben az esetben egyszerűen abbahagyta a haj termelését, és most már nem valósult meg az állapotból.

De sietünk, hogy kérem - annak érdekében, hogy átadjuk az utolsó fokozatot, 10 évig tart. Ezután egy egyszerű heg alakul ki a tüsző helyén, azaz kötőszövet alakul ki. És utána semmi sem segít a haj visszatérésében.

Az androgenetikus alopecia olyan állapot, amely észrevétlenül alakul ki. És csak a legritkább esetekben, csak néhány év telt el az első tünetektől a kezelés kezdetéig. Minden más esetben a kezelés megkezdése 8 év és annál hosszabb az első tünetektől. És ez azt jelenti, hogy egyes follikulusok visszafordíthatatlanul meghaltak, és semmi sem hozhatja vissza őket.

De még a fennmaradó tüszők is különböző fokú dystrophiával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a minoxidilnek más időre lesz szüksége a gyógyuláshoz. Ezért a minoxidil látható hatása csak az alkalmazás kezdetétől számított egy évvel értékelhető.

Visszavonás hatása

Ha valamilyen oknál fogva abbahagyja a minoxidil használatát a fej növekedéséhez, akkor olyan kellemetlen jelenség léphet fel, mint a törlés. Ebben az esetben a haja pontosan ugyanaz lesz, mint a gyógyszer használata előtt. És nem számít, ha oximetilt használtál egy évig, két-három évig.

És ha úgy dönt, hogy újra használja a gyógyszert, akkor a kezdeti hatás nem fog működni. Kiváló eredményeket érhet el csak először a minoxidil használatával. Mi az oka ennek a rejtélynek, míg meglehetősen nehéz megérteni.

Mi történik, ha hirtelen, bármilyen oknál fogva abbahagyja a kábítószer használatát az androgenetikus alopecia diagnosztizálásakor? Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez az állapot betegség, és a minoxidil egy gyógyszer.

Mi történik, ha abbahagyja a magas vérnyomású tabletták szedését? Igaz, a nyomás a lehető legnagyobb számra emelkedik, és lehetetlen lesz megbirkózni vele.

Ugyanez mondható el a minoxidilről is. Ezért, ha vastag és erős hajat szeretne androgenetikus alopeciával diagnosztizálni, akkor a minoxidilt naponta kétszer és egész életen át kell venni.

5–10 év folyamatos használata után a minoxidil egyformán hatékony lesz?

Csak igen vagy nem válaszolhatunk erre a kérdésre. Minden személy egyéniség, ezért nagyon nehéz pontosan megmondani, mi fog történni 5 vagy 10 év használat után.

Külföldi fórumokon olyan információ áll rendelkezésre, hogy ha ezt a gyógyszert naponta és naponta kétszer használja a kezdeti dózisban, akkor ugyanolyan hatásos lesz, mint az első felhasználási évben.

A legtöbb ember azonban óvatosan kezdi kezelni ezt az eljárást, elkezdi hiányozni az esti vagy reggeli használatát, megváltoztatja az adagot, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyógyszer megszűnik. Aztán írj véleményt arról, hogy a Minoxidil, amely annyira elkezdett, hogy visszatérjen az elveszett hajra, hirtelen megszűnt.

Lehetséges mellékhatások

Kültéri használatra a mellékhatások a következők lehetnek:

 1. Viszkető fejbőr;
 2. Korpásodás;
 3. Megnövekedett arcszőrnövekedés;
 4. Fokozza a testszőrzet növekedését
 5. A vérnyomás csökkentése;
 6. szívdobogás;
 7. Az arc puffasztása.

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezek a mellékhatások veled lesznek. Lehetséges, hogy egyikük sem érzi magát. És ne felejtsük el, minden szervezet egyéniség. Ezen túlmenően az ilyen mellékhatás, mint a haj növekedése az arcon vagy a testen, inkább nem fokozott érzékenységgel, hanem az alkalmazás pontosságával, valamint azzal, hogy elfelejtette kezet mosni a használat után.

Most próbáljuk meg kitalálni, hogyan kell kezelni ezeket a mellékhatásokat.

A fejbőr viszketése és a korpásodás a leggyakoribb. A legtöbb esetben azonban ezt a mellékhatást nem a hatóanyag, hanem a további összetevők okozzák.
Ezek a tippek segíthetnek:

 1. A fej gyakori mosása, ideális esetben minden nap;
 2. Használjon samponokat vagy balzsamokat a korpás hajra;
 3. Hidratáló tonikok alkalmazása a fejbőr normalizálására;
 4. Fontolja meg a Minoxidil Lotion helyettesítését habbal.

A második mellékhatás, amely minden esetben 99% -ban fordul elő, az arc és a test fokozott szőrszaporodása, amelyet a test egészében vastag szemöldök, antennák, szakáll és vellusszőrök fejeznek ki.

Csak egy tanács van - a haj eltávolítása.

Itt csak egy dolog tetszik - ha az adaptációs időszak véget ér, a haj és az arc növekedése önmagában megáll.

Ezt a mellékhatást most alacsony vérnyomásnak kell tekinteni. Miért történik ez? Kezdetben a gyógyszer magas vérnyomás kezelésére szolgál - magas vérnyomás. Ezért azok számára, akiknek természetesen csökken a nyomás, a minoxidil hatására még alacsonyabb lesz.

De ne féljetek. Néhány héttel a gyógyszer rendszeres használata után ez a mellékhatás önmagában eltűnik.

És végül, duzzanat. Néhány hetes használat után is teljesen áthaladnak. És annak érdekében, hogy reggel ne legyenek észrevehetőek, ne használja közvetlenül a lefekvés előtt.

http://shevelura.kz/news/Vse-o-Minoksidile

Ez a videó nem érhető el.

Nézési sor

fordulat

 • Összes törlése
 • Kapcsolja ki

A MINOXIDYL 5% nem működik. Mi van, ha a minoxidil 5 már nem segít ?!

Szeretné menteni ezt a videót?

 • panaszkodik

Videó jelentése?

Szereted?

Nem tetszett?

Szöveges videó

Vásároljon eredeti minoxidilt a BeardBoard.ru-tól -
https://beardboard.ru/volosy/minoksidil/
A MINOXIDYL 5% nem működik. Mi van, ha a minoxidil 5 már nem segít ?!

BeardBoard Minoxidil - https://vk.com/beardboard! Növekvő tippek, vásárlói vélemények, versenyek, kedvezmények, értékesítés és hasznos tartalom!
Szükség van egy konzultációra? Pasha BeardBoard - https://vk.com/bearboardadm
Muzhitsky üzletünk - https://beardboard.ru
Instagramunk - https://www.instagram.com/beardboard.ru/

Számos kérés miatt elmondom, hogy a hajomban azt kérem, hogy mennyi ideig. És mit tegyünk most, ha a minoxidil 5% -a már nem segít.
Csak érintse meg a sisak témáját "a hajnövekedés érdekében". Nos, általában nézd meg magad.
Amint azt az előző videóban elmondtam, elkezdtem nikotinsavat alkalmazni. Tehát megpróbálom fokozni mindazt, amit használok.
Azt is tervezem, hogy fejmasszázst és anti-androgéneket (ez a következő kérdésekben is) hozzáadok.
Természetesen nagyon ideges vagyok, hogy a Minoxidil 5 nem működik nekem, ahogy akarom, és a leginkább pozitív hatás lényegében az első és másfél évhasználat volt. Aztán volt egy recesszió és a visszanyerés egy többé-kevésbé elfogadható eredményre. De ez nem valami, kopasz foltok vannak, és továbbra is küzdök velük)
Mindent. Azok, akik kopaszságban szenvednek, nem akarják elveszíteni a szívüket, próbálják meg a harcok különböző módjait. Nos, a kraynyakon, a haj az életben nem fontos, a lényeg az, hogy egészséges legyen. De ha egészséges vagy, akkor van remény a Minoxidilre és minden másra. Nos, visszavonulás)

Röviden, a haj, a szakáll, az egészség és a legjobbak!

http://www.youtube.com/watch?v=qctfEbg0fX4

Minoxidil haj kezelésére: felhasználási módok

A cikk összefoglalása

A minoxidil egy kristályos anyag, amelynek kristályai gyorsan feloldódnak a vízben, és a kopaszság különböző szakaszainak kezelésére használják. Az alapok felhasználásának hatása nem azonnal következik be, mert azok, akik a Minoxidil segítségével megpróbálják visszaállítani a haját a korábbi vastagságára, türelmesek lesznek.

Mi a Minoxidil és annak hatóköre

A minoxidil egy értágító, amelynek oldata tiszta folyadék formájában van, amelynek alkoholtartalma gyenge. A bőrre való felvitel után a szag kb. 15 perc elteltével teljesen eltűnik. Az edényt, amelyben az oldatot tárolják, általában kupakkal vagy szórópisztollyal ellátott pipettával látják el. Néhány gyártó egy palackot két különböző sapkával egészít ki a termék kényelmesebb használatához.

Az oldat összetétele a következő:

Amikor a gyógyszer először jelent meg, megpróbálták megszabadulni a gyomorfekélyektől, majd később az artériás magas vérnyomással. Egy idő után, az orvosok és az emberek, akik bevették, észrevették a mellékhatást, nevezetesen a fokozott hajnövekedést és sűrűségük növekedését. A tulajdonságok további vizsgálata után a Minoxidil elkezdte kezelni az örökletes alopeciát a nők és férfiak esetében.

Minoxidil, mint a hajnövekedés stimuláló eszköz

A Minoxidil hatására a felszíni vérerek ellazulnak, a nyomás csökkenti őket, és ez a haj növekedéséhez vezet. A gyógyszer hatása a következő: befolyásolja a hajhagymákat, felgyorsítja a véráramlást és javítja a sejtek aktivitását. A kezelés általában látható és kiváló eredményt ad az alopecia kezdeti szakaszának megszüntetése esetén.

Ha a betegség elhanyagolt formába került, a korábbi hajsűrűség nem állítható vissza, mivel az izzók már elpusztultak ebben az esetben. Ebben a helyzetben a gyógyszer hosszú távú használata, amely magában foglalja a Minoxidilt, csak az aktív hajhullás elnémulását eredményezi, de az új szálak nem fognak növekedni az elesett helyén. A nyugvó izzók általában három-négy hónap után ébrednek fel, és néhány esetben csak hat hónap után.

Ki használhatja a minoxidilt, és tényleg segít

A minoxidil serkenti az aktív szőrnövekedést, és ezt a különböző országok kutatóközpontjai által végzett kutatási eredmények bizonyítják. Tanulmányozták a hajápolásra szánt samponokat, oldatokat és egyéb kozmetikumokat, ha a készítmény összetételében jelen van. Az önkéntesek ezrei vettek részt a minoxidil hatásának tanulmányozásában.

A Minoxidil hatására a hajhullás leáll, és az új szőrszálak fokozatosan nőnek a fej kopasz területein. A gyógyszer helyreállítja a hajat a férfiak és a nők körében, küzdve az örökletes jellegű alopecia szokásos formájával, amely a konzervenciához kapcsolódik. Ezt a fajta kopaszságot androgén alopeciának, rövidített AHA vagy férfi típusú kopaszságnak nevezik. Azok számára, akik ezt a problémát szenvedik, a hajuk észrevehetően vékony lesz az elválásban (ez a nőkre vonatkozik) vagy a tetején (férfiak esetében).

Amikor az öröklődés a kopaszság okává válik, a haj vékonyabbá válik és kevésbé fokozatosan. Csak néhány év múlva a környező emberek észreveszik a kopaszság megjelenését. Az új haj megjelenése után a fejbőr alkalmazása kétszer folytatódik. Ez azért szükséges, hogy a szőrszálak száma és sűrűsége folyamatosan növekedjen, és az elért hatás nem tűnik el.

Ne használja a minoxidilt:

- 18 év alatti gyermekek és tizenévesek;

- irritáció és fejfájás.

Hol vásároljon minoxidilt?

A minoxidilt ma már számos online áruházban értékesítik, sajnos a javasolt alapok fele olyan hamisítványok, amelyek veszélyesek lehetnek az egészségre. Javasoljuk, hogy forduljon a hitelesített eladókhoz:

A megoldások koncentrációja

A haj minoxidilje lehet:

Keresse meg a minoxidil a haj lehet a gyógyszertárban, mert eladás nélkül kapható. Az interneten számos virtuális áruházban vásárolhat minoxidilt, de jobb, ha azt az eladó hivatalos honlapján, hogy megvédje magát a hamisítás ellen. Az oldat három koncentrációban áll rendelkezésre: 2%, 5% és 15%, amelyek mindegyike rendelkezik bizonyos tulajdonságokkal.

A minoxidil alkalmazása a koncentrációtól függ:

 1. A leggyengébb a 2% -os minoxidil. A legkisebb mennyiségű hatóanyagot tartalmazza, a csomagoláson pedig "Womens" -et jelölünk, mivel úgy véljük, hogy a gyógyszer nem fog megbirkózni a férfi kopaszsággal. Tény, hogy összetétele teljesen megegyezik a koncentráltabb megoldásokéval, és a kopaszság kezdeti szakaszában vagy a minimális hajhullásnál is használhatják a férfiak.
 2. 5% -os minoxidil a legáltalánosabb formája a felszabadulásnak. Egyes gyártók a csomagoláson jelezték, hogy a termék férfiaknak készült, mivel a testbe felszívódó oldat, amely magas koncentrációjú, nemcsak a fejen, hanem az arcán is ellenőrizetlen hajnövekedést okozhat. Ez azt jelenti, hogy azok a nők, akik szélsőséges szükséglet nélkül használják az 5% -os minoxidilt, fokozhatják a bajusz és a szakáll növekedését.
 3. A 15% -os minoxidilt rendkívül ritkán használják, és nem olyan könnyű megvásárolni. Félelem nélkül alkalmazhat csak férfiakra. A nőknek semmiképpen sem szabad ezt a megoldást alkalmazni a bőrre, és csak akkor mutatják be a férfiaknak, ha az 5% -os opció erőteljes volt, és nem mutatott pozitív változást hosszú kezelés után. Az alopecia elleni küzdelem megkezdése 15% -os megoldás nem éri meg.

Minoxidil szabályok

Mielőtt elkezdené kezelni a kopaszságot minosidillel, vegye figyelembe az alábbi szabályokat:

 • Csak kültéri használatra alkalmas;
 • a hajnak nincs értelme;
 • azt jelenti, hogy nem mossa le. Ha meg kell mosnia a haját, azt néhány órával az alkalmazás után kell elvégezni;
 • A minoxidilt naponta kétszer, naponta kétszer alkalmazzák (minimum 4 hónap). Az eljárások közötti szünet 12 óra;
 • A terméket masszázs mozgásokkal dörzsöljük a fejbőrbe. Körülbelül 1-2 ml szükséges egy eljárásra. folyékony;
 • Minden alkalmazás után alaposan mossa le. A szerszám nem juthat el sehova, kivéve a fejbőrt;
 • a megoldást csak a hajnövekedés tiszta gyökérzónájára alkalmazzák. Ha a fürtök átitatódnak, csak mosva vagy csak izzadtak, először szárítani kell.

Esténként a minoxidilt lefekvés előtt legalább két órával kell alkalmazni. Ha megtörténik, hogy egy pár alkalmazás hiányzott, ne utasítsa el a kezelést. A kurzus haszontalan vagy hosszabb lesz, és gyakrabban kezdődik újra, ha a gyógyszer alkalmazását több napig elfelejtik.

A mellékhatásokról

Mint minden gyógyszer, a minoxidilnak is mellékhatása van. Ezek kifejezhetők:

 • száraz fejbőr és viszketés vagy irritáció. Általában ezek a kellemetlen érzések provokálják a túlzottan koncentrált oldat használatát;
 • aktív szőrnövekedés, ahol nem lehetnek láthatóak a gyógyszer gondatlan használata következtében. Az alapok visszavonása után a felesleges haj fokozatosan eltűnik;
 • allergiás reakció, általában nagyon ritka;
 • ödéma, szívdobogás vagy alacsony nyomás, amely a hatóanyaggal szemben fokozott érzékenységgel fordul elő.

A kezelés kezdetét néha vékony és gyenge haj aktív elvesztésével jár. A test ilyen reakciója normálisnak tekinthető: megszabadul a gyenge szálaktól, felszabadítva az új szőrszálakat. A hátrányok közé tartozik az a tény, hogy a Minoxidilt állandóan kell használni, mert egyszer és mindenkorra nem lesz képes az eredményt kijavítani.

Hogyan működik a minoxidil és mikor nem segít

A gyógyszer körülbelül 3-4 hónapos napi használat után leállítja az aktív hajhullást. 5% -os minoxidil lehetővé teszi, hogy 1-2 cm hosszú hajat termeljen, de ez csak néhány hónap múlva lesz észrevehető. Ha a megoldás nem változott meg semmit a pozitív eredmények megjelenésének időszakának lejárta után, akkor azt el kell dobni.

A minoxidil használata során előállított első haj lassan nő, és úgy néz ki, mint egy fény. Fokozatosan sötétednek, vastagabbá válnak, és egy idő után megszűnnek a többi szőrtől.

A Minoxidil segítségével nem lehet visszaállítani a hajat, ha kiesik:

- a gyógyszerek és vitaminok ellenőrizetlen bevitele után;

- a kiegyensúlyozatlan étrendek hosszú távú betartása után;

- A pajzsmirigy betegségei vagy a hormonszintek éles változása következtében;

- A fejbőr sérülésének következménye, amely hegek és égések megjelenését okozza;

- nem megfelelő gondozás és fárasztó frizurák, feszes farok alapján.

A peroxiális területeken a minoxidil hatástalan, és alapvetően csak a fej középső részén hat. Hátránya, hogy az alapok használatának megszüntetése csak néhány napig megállítja annak hatását, és a kurzusnak újra el kell kezdődnie.

Mikor ne használja a minoxidilt

Az orvosok nem javasolják az eszköz használatát, ha:

- a haj hirtelen kiesett, és nem teljesen;

- a szálak elválasztásának oka nincs telepítve;

- a fejbőr öblítése, irritációval és gyulladással borított;

- a fejbőrre és a hajra alkalmazott egyéb gyógyszerek használata.

Szívbetegségekben diagnosztizált emberek Minoxidil hajra a legjobb, ha nem használ, vagy csak orvos felügyelete alatt végezheti el.

Szükséges leállítani a minoxidil alkalmazását:

- a kezelés kezdetét követő 4 hónap elteltével a változások teljes hiánya;

- az arcszőrzet megjelenése;

- a fej bőrének gyulladása;

- ellenőrizetlen súlygyarapodás;

- szédülés, ájulás, mellkasi fájdalom és gyors szívverés.

Vélemények A Minoxidil azt mondja, hogy a férfiak mintegy 90% -át segíti, akik teljes körű kezelést végeztek. Természetesen a megoldás nem fogja helyreállítani a hajat, amelynek izzók hosszúak, és segítenek azoknak, akik a közelmúltban elkezdték elveszteni a fürtöket. A lányok kevésbé lelkesek a kábítószerrel kapcsolatban, de ebben az esetben érdemes figyelembe venni, hogy a női nem kevésbé szenved az androgén alopeciától, és más esetekben a jogorvoslat nem hatékony. Néha a haj visszahelyezése az előző megjelenéshez segíti a nagyobb koncentrációjú oldatot, mint amit az orvos írt.

http://rastivolos.ru/minoksidil-dlya-lecheniya-volos-sposoby-primeneniya.html

beszélgetések

Mi a minoxidil, és miért nem a csoportról van szó

1 bejegyzés

A minoxidil a leghatékonyabb eszköz az androgenetikus alopecia leküzdésére, amely ma Oroszországban és külföldön létezik, de ez a csoport nem szentelt neki. Lássuk, miért.

A minoxidil közvetlen hatással van a szőrtüszők celluláris szerkezetére és aktivitására, és eredetileg a nyomás csökkentésének eszközeként alakult ki. A véredények kibővítésével felgyorsítja a hajhagymák véráramlását, ezáltal ösztönözve az új haj növekedését.
A minoxidil egy olyan hatóanyag, amely különböző márkák krémjeiben található, például Kosilon, Regein, stb., És ez 2%, 5% stb.

Szóval, hogyan kell használni a minoxidilt és mi fog történni a hajjal?
A minoxidil oldatot naponta kétszer használják fel, az érintett terület középpontjától kezdve (a fej problémás területeire dörzsölve a kopaszság területén). Az alkalmazott készítmény a fejbőr teljes kopasz felületén oszlik meg. Az ilyen dózisban a hatóanyagot az érintett bőr méretétől függetlenül használják. A kezelés időtartama legalább 4 hónap. Az új haj megjelenésével naponta kétszer kell használni a Minoxidilt annak érdekében, hogy növeljék azok számát és támogassák a növekedést.
Továbbá, amikor a minoxidilt elkezdjük, gyakran 2-6 hét elteltével, a hajhullás megnövekedett, mivel a haj a telogén fázisból az anagén fázisba mozog, más szóval, az összes holt haj kiesik, és újak nőnek a helyükön. Ezt az időszakot meg kell tartani, sokan nagyon félnek ebben a szakaszban, és dobják a drogot. Átlagosan a hajnövekedés 4 hónapos használat után következik be.

Úgy tűnik, hogy a kép nagyon rózsás: a beteg hajok kiesnek, újok nőnek, és mindez csak a krémből származik. Itt kezdődnek a buktatók.

1. Élettartamú használat
Ha elkezdte használni a minoxidilt, most már egész életében meg kell tennie, mert ellentétben a vele megadott definíciókkal, ez nem egy orvosi előkészítés, csak mesterségesen támogatja a hajat, és néhány hónap elteltével a törlés után az összes vele termesztett haj általában kiesik.
2. Abszorpció a vérbe
A gyógyszer felszívódik a véráramba, ami azt jelenti, hogy:
- a haj elkezdhet növekedni az arcon és minden más helyen
- a mellékhatások valósággá válnak, mert a vérben minden kémia jó
3. Valójában mellékhatások
Ezek szerepelnek a gyógyszer utasításaiban, valamint bármely gyógyszerben, de nem ritkák, bár mindenhol írják le, hogy az emberek jól tolerálják a minoxidilt. Olvassa el az interneten legalább véleményeket. Az igazi mellékhatások közül a leggyakrabban a fejbőr viszketése és égése, allergia, korpásodás, alacsony vérnyomás, szédülés és hányinger jelentkezik.
4. Nem lehet terhes
Ha már van gyermeke, akkor minden nem annyira kritikus, de itt van, hogyan lehet olyan lányok, akik csak gyerekeket terveznek. A kép így néz ki: elkezdi használni a minoxidilt, majd úgy döntenek, hogy egy kisbabát, és megszünteti azt, végül terhes lesz és szinte szőr nélkül. Bár néhányan terhesség alatt használják. De sokan dohányoznak és ittak velünk a terhesség alatt, megjegyzések nélkül hagyom.
5. Minoxidilt kell használni az egész életében, csak ő nem segít az egész életében. Átlagosan azt írják, hogy körülbelül 20 évig segít a pénz százalékos növekedésében, de előbb-utóbb az izzók elhasználódnak annyira, hogy a mesterséges karbantartás megakadályozza őket.
6. Néhány ember számára kíméletlen, és nem segít. Igen, vannak ilyen esetek is.

Nem fogom érvelni, hogy semmilyen esetben nem használhatod a minoxidilt, az egyes helyzetekben ez az egyetlen kiutat, csak leírtam az előnyeit és hátrányait. Vagy vitatkozhat velük vagy sem, de ezek csupasz tények. Csak arra buzdítalak, hogy gondolkozzon arról, hogy valóban szüksége van rá, és ne fusson a gyógyszertárba, amint az első trichológus kiad egy ilyen kinevezést.

http://vk.com/topic-63983885_29416650

Minoxidil. Kérdések és válaszok

A minoxidil egy nem hormonális gyógyszer az új hajnövekedés stimulálására. Nem befolyásolja a dihidrotesztoszteront - a kopaszság okát. Ezért a finaszteriddal együtt használják. Naponta kétszer alkalmazzuk vékony foltokban a bőrön. Az első eredmények négy hónap után észrevehetők. A folyadék és hab formájában készült.

Kérdések és válaszok a minoxidilről:

Ha a Minoxidil alapú készítményeket a kopaszság kezelésére kívánja használni, akkor először konzultálnia kell a GP-vel és a trichológussal.

Melyek a minoxidil nevű gyógyszerek?

Az eladás helyétől függően a név megváltozik: az USA-ban - Rogaine (Rogaine), Európában - Regain (Regain). Más gyártók alternatív eszközei vannak, például 5% -os Kirkland Minoxidil, amely az alacsony ár miatt népszerű a FÁK-ban. Mindezek a gyógyszerek egy hatóanyagot - a Minoxidilt - használnak. Csak a segédanyagok összetétele és koncentrációja különbözik.

Melyik minoxidil alapú gyógyszert válasszon és hol vásároljon?

A legtöbb gyártó nagy árrést, valamint az eladó árrést terhel. Tehát a gyógyszertárakban a drogok lesznek a legdrágábbak. Olcsóbb online áruházak. Még több munkát takaríthat meg, ha az eladóktól egy évig megrendeli az ebay tanfolyamot (12 palack vagy több). Javasoljuk a Kirkland Minoxidil 5% -os bevételét. Ez a legjobb ár-érték arány. Ha kész pénzt költeni, akkor válassza a Lipogaine-t. További komponenseket tartalmaz: olajsav, törpe pálma kivonat és más 5-alfa reduktáz inhibitorok. E komponensek hatékonysága kétértelmű, de a gyógyszer minőségileg eltérő. Kirklandtól eltérően Lipogaine nem okoz dandyszerű részecskéket.

Hogyan kell használni?

A gyógyszert a bőr problémás területeire alkalmazzák, amelyeken a haj naponta kétszer növekszik (nem a hajra) (1 ml reggel és este pipettával, amely tartalmazza). Az alkalmazás után a gyógyszert legalább négy órán át áztatni kell. Ezt követően mossa meg a haját.

Lehet-e naponta egyszer alkalmazni a minoxidilt?

Igen. A gyártók ajánlásai ellenére egy éjszakánként egy alkalmazás elegendő, ha a kopaszság kezdeti szakaszában van (akár 3 fokos kopaszság is Norwood szerint). Ha hat hónapon belül nincs észrevehető hatás, akkor naponta kétszer is jelentkezhet. Ha csak este alkalmazza a gyógyszert, akkor a Minoxidil nem rontja a hajot. Másrészt, egy rövid hajvágás, egy kétszeres alkalmazás nem okoz problémát.

Melyik opció jobb - folyadék vagy hab?

Nincs hatékonysági különbség, de a hab gyorsabban szárad. A hab formájú készítmények drágábbak.

Mennyi ideig kell használni a minoxidilt?

Egész életemben, vagy amíg szereted a hajat. Amint megállítja az alkalmazást, az összes felnõtt haja néhány hónap múlva visszatér az elõzõ állapotba, vagy kiesik (ha nem a kezelés elõtt). A haj ismét elesik és lebomlik a növekedés-stimuláló hatás megszűnése miatt, amelyet a gyógyszer a tüszőkre gyakorol.

Hogyan és miért működik?

A működési mechanizmus ismeretlen, csak találgatások vannak. Feltételezzük, hogy a hatóanyag anabolikus hatása a follikulus sejtjeire, a fehérjeszintézist serkentve, megnyitja a sejtmembránok káliumcsatornáit, és így meghosszabbítja az anagén fázist. Ismeretes továbbá, hogy a VEGF (vascularis endothelialis növekedési faktor) termelést stimulálja - az érrendszeri növekedést befolyásoló tényező, amely stimulálja az angiogenezist (az új erek és a kapillárisok növekedése a bőrben), amely pozitívan befolyásolhatja a haj növekedését. Más szóval, a minoxidil egy hajnövekedés-stimulátor, de nem befolyásolja a hajhullás fő okait (a hajhagymák fogékonysága a dihidrotesztoszteronra). Ezért, még a hajnövekedés stimulálásával, a fent említett hormon káros hatásai miatt fokozatosan lebomlik mindezt. A finasteridet is gyakran használják, ami csökkenti a dihidrotesztoszteron koncentrációját a szőrtüszőkben.

Lehet-e a minoxidil teljesen helyreállítani az elveszett hajat?

Inkább nem igen. Ha a kopaszság kezdeti szakaszában van (1-2 fokos Norwood), akkor van esély arra, hogy teljesen elveszítheti az elveszett hajat. De ha a diploma 3 vagy annál magasabb, akkor a legtöbb esetben nem lesz képes visszaállítani az elveszett hajat.

Mikor jönnek az első eredmények?

Átlagosan 4-6 hónapos használat után az első eredményeket megfigyelhetjük. Bár minden személynek ez az ideje egyedül van: vannak olyan esetek, amikor az első javulást 3 hónap után figyelték meg.

Mennyit és hol vásároljon minoxidilt?

Az ár nagymértékben függ attól, hogy hol fog vásárolni. Ha ez egy helyi gyógyszertár, akkor az ár magas lesz, és a tartomány legfeljebb egy vagy két márkára korlátozódik. A kiválasztott gyógyszer bármikor eltűnik az eladásból, és meg kell keresni a helyettesítőt sietve. Az online áruházakban a magasabb időközönként elérhetőek az értékelések, és kiválaszthatja az Önnek megfelelő gyógyszert. Minoxidilt vásárolhat Moszkvában, Oroszországban és Ukrajnában a releváns webhelyeken, amelyek könnyen megtalálhatók a keresőmotorokban.

Használjam az eredeti Regein-t (Rogain), vagy csinálhatunk Kirkland-szel?

Meg tudod csinálni Kirklandot, ez az opció sokkal olcsóbb, és nincs különbség a hatékonyságban.

Lehet-e minoxidilt használni a finaszteriddal?

Igen. Ez a leghatékonyabb terápia. Ez a csomag a lehető legnagyobb eredményt nyújtja.

Milyen koncentráció kezdődik? 2% vagy 5%? Talán 10% vagy 15%?

Ha kezdeti kopaszodási fázisa van (1-2 a Norwood szerint), akkor 2% -kal indulhat. Ha nincs hatás, akkor 5% -ra válthat. Ha komolyabb mértékű (3 a Norwood szerint és még több), akkor jobb, ha azonnal 5% -kal indul. Az erősebb opciók (10% vagy annál nagyobb) a legjobban használatosak, amikor az összes többi opció kimerült.

Lehet-e egy ember használni a minoxidilt, amely azt mondja: „nőnek”?

Igen. A különbségek csak a csomagolásban, a készítmény nem különbözik egymástól.

Lehet-e a nők 5% vagy annál nagyobb koncentrációjú minoxidillel (10%, 15%)?

A nők általában 2% -os koncentrációt használnak. A nem kívánt haj (pl. Bajusz) esetleges növekedése miatt magasabb koncentráció nem ajánlott. Ha a 2% -os opció nem adja meg a kívánt hatást, akkor 5% -ot próbálhat ki, de csak mellékhatások nélkül. Továbbá, ha nem vásárolhat 2% -os opciót, akkor 5% -ot 2% etil-alkohollal lehet hígítani.

Hogyan kell a minoxidilt 5% és 2% közötti koncentrációra hígítani?

Vizsgáljuk meg, hogyan hígítsuk 5% -os koncentrációval 2% -ra. Ehhez hígítsuk az injekciós üveg tartalmát 1-1 arányban etil-alkohollal, de a vodka is. Nyissa ki az üveget, töltse fel a felét (30 ml), és adjon hozzá 30 ml etil-alkoholt vagy vodkát. Ugyanezt tegyük a második felével egy külön üvegben vagy más tartályban. Hígítás után 120 ml 2% -os minoxidilt kapunk, amely használatra kész és nők számára alkalmas.

Vannak mellékhatások?

Ez viszketést, korpásodást, alacsony vérnyomást, gyors szívverést okozhat (ha szívproblémái vannak, először konzultáljon általános orvosával), arcduzzanat. Minden esetben a reakció egyedi. Szintén lehetséges a haj növekedése az egész testben: a karokon, a lábakon, hátul. Lehetséges az arcszőrzet növekedése. Gyakran előfordul, hogy néhány mellékhatás néhány napos használat után eltűnik (ez nem vonatkozik a test és az arc fokozott hajnövekedésére).

Elkezdtem használni, és a hajam még erősebbé válik! Ez a gyógyszer nem alkalmas nekem?

Ez egy normális reakció. Néhány hónap elteltével a hajnak vissza kell nőnie. Úgy tartják, hogy a laza haj kiesik, és helyükön egészségesebbek. Ezt a jelenséget gyakran nevezik „hajhullásnak”, és átmenetileg ellentétben áll a kopaszság agresszív formájával (ebben az esetben a szőrszálak nem állnak meg).

Több mint egy éve elkenődött, és hirtelen erős hajhullás kezdődött, mi történik?

Amikor a minoxidilt több mint egy évvel ezelőtt kezdtük el használni, egy rövid idő alatt nagy mennyiségű haj esett ki a gyógyszer stimuláló hatása miatt, amely a gyengített szőrszálakat a növekedési fázisba vitte. Most már véget ért a korábban stimulált haj növekedési ciklusa, és egy nyugalmi fázisba lépnek (olvassák a hajnövekedés fázisairól). Más szóval, ez egy normális jelenség, és néhány hónap múlva a hajnak növekednie kell. Ezt a jelenséget szinkronizálásnak (szinkronizálásnak) nevezik. Egy másik lehetőség is lehetséges - a haj továbbra is lebomlik a dihidrotesztoszteron hatására (a kopaszság agresszív formája). Ha a lerakódás 3-4 hónap után nem áll meg, akkor valószínűleg a haj továbbra is romlik a stimuláló hatás ellenére. Ebben az esetben más opciókat kell gondolkodnia: növekvő% (például 2% -ról 5% -ra történő váltás vagy dermaroller vagy dimexide használata).

Milyen esélye van annak, hogy a kábítószer fog működni (hagyja abba a hajhullást, új hajat termeljen)?

Azon tanulmányok szerint, amelyekben 2300 beteg vett részt, a minoxidil 2% -a a következőképpen működött:

1. Semmi: észrevették az új hajat.
2. Minimális: az új haj alig észrevehető növekedése.
3. Kis: az új haj észrevehető növekedése.
4. Jelentős: a haj sűrűségének teljes helyreállítása, mint a nem kopaszodó zónákban.

http://vipadenievolos.ru/p/13