logo

Tetszett a sampon

Szeretem az organikus boltot kozmetikumok gondozásában, és mindig megpróbálom megvásárolni, vagy inkább, hogy nekem megfelel. Ismét vettem egy új sampont, korábban nem láttam a Milk Organic Naturally Professional extra tápláló tej bio-tartalmát, 120 rubelt fizetett.

Mivel nincsenek vélemények róla, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam, és 2 hónap múlva megosztom a benyomást.

A sampon összetétele jó, a konzisztencia nem vastag, de nem folyékony, fehér, habzás átlagos.

Miután megnyitotta a sampont, azonnal hallottam egy olyan illatot, mint a sűrített tej, olyan szép és puha.

Alkalmazott sampon, szappanos és mosott. De most mindent túlságosan lemos, és miután mosott a haját, ajánlatos vagy balzsamot vagy maszkot alkalmazni, mivel a haj végei összezavarodnak.

Ami a gazdaságot illeti, a sampon gazdaságos, kényelmes csomagolás egy fordított cső, 250 ml térfogatú.
Alapvetően tetszett a sampon, de további balzsamot kell használni.

http://spasibovsem.ru/responses/mne-shampun-ponravilsya.html

A "Milk Organic" bioüzlet Bio-sampon egy 3D-s tejfehérje. És vannak ilyenek?

méltóság

hiányosságokat

részletek

Egyszer ezekben a hajtermékek sorozatában botlottam a boltban, és most szorgalmasan megvásárolom és kipróbálom őket. Miért? Érdekli az abban rendelkezésre álló összetétel és szokatlan összetevők. Már írtam erről a sorozatról a paradicsom sampont és a sárgarépa-balzsamokat. Most úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Milk Organik Extra tápláló tej Bio sampont. Ez az eszköz eredetisége nem különbözött, mint a társai. A tej és a tejtermékek meglehetősen gyakori összetevői sok samponnak, amelyek táplálónak neveznek. Bár itt a gyártónak sikerült egy kis zavart hoznia. De mindent rendben és pontonként.

1. Csomagolás. Elég egyszerű, de ugyanakkor kissé emlékeztet a professzionális kozmetikumok csomagolására.

A színmeghatározás, ahogyan értem, a bejelentett aktív összetevőktől függ. Ebben az esetben a tej, illetve egy fehér-szürke színű cső. A 250 ml-es térfogat optimális számomra. A cső burkolata fehér, széles, nyitott nyílással. Kényelmes adagolni és tárolni a fürdőszobában, a fedélre helyezve. A fedél ki van csavarva.

Védőmembránt biztosítottunk. Az információt a beillesztett címkén alkalmazzák. Ő (információ) elég sok. Ez elsősorban a kedvező tulajdonságok leírására és a sampon használatának hatására vonatkozik.

Természetesen vannak adatok a gyártóról, a lejárati időről és a szabályozási dokumentumra mutató linkről. Ezt a GOST szerint hajtják végre.

2. Összetétel. A kompozícióról külön tételadatokban szerepeltem, mivel ez az egyik fontos és érdekes pont.

Személy szerint nagyon jónak és elég biztonságosnak tűnik (más samponokhoz képest). A híres és így gyűlölt lauril / em-nátrium-szulfát helyett nátrium-kókusz-szulfátot használnak felületaktív anyagként. Bár szinte azonos, de ez az összetevő az olajok után áll, valahol a lista közepén. Már nagyon jól. By the way, nem találtam többet, mint néhány nagyon ijesztő összetevőt. Természetesen vannak parfümök és tartósítószerek, de mégis. Nagyon érdekelt a 3D-tejfehérjék. Milyen az? Még mindig nincs 3D-s? Mindig úgy gondoltam, hogy háromdimenziós térben élünk, és még a fehérjék és fehérjék is ott élnek. Hamarosan valószínűleg megjelenik a „nano-fehérje”. Most már divatosnak látszik, a "3D" vagy "nano" szót a szóba és mindennek fel kell tüntetni - valami újat talált. A "fehérjék csodája" mellett növényi olajok is vannak vitaminokkal.

3. Az érzékszervi tulajdonságok. A sampon színe nem telített, bizonyos átlátszatlan átlátszóság és kis mennyiségű nacre.

A szag kellemes, kifejezett, dió-vanília, enyhén édes. Shea vaj, azt hiszem, ezt az ízt adja. A konzisztencia átlagos, közelebb van a vizeshez, ezért a sampon nem túl gazdaságos.

4. Használja Ez elég volt ahhoz, hogy megmossa a hajam.

A habzás nem rossz. Nem ad bőséges, de sűrű habot.

Mindig mosok ki sok vizet.

5. Eredmény. Hosszú, de nem vastag, puha és vékony hajom mosott. De a második nap végére a haj már nem volt friss, általában egy másik sampon használata után, a haj tiszta volt a 3. napon.

A simaság és a rugalmasság rovására, a táplálkozás és a hidratálás nehéz megmondani. Olyan egyenesek. Igen, és hogyan kell megérteni, hogy „táplálták”. Split véget ér, ahogy voltak, és megmaradtak, és mászottak, mint korábban.

De igazolásként azt szeretném mondani, hogy a legutóbbi terhesség, szülés és folyamatos szoptatás nem volt a legjobb hatással a haj egészségére, és alig van sampon, ami segíthet.

6. Következtetés. Ebből a sorozatból ez a sampon alacsonyabb, mint a "Tomato Organik" sampon (turbo térfogat) az eredményben. Bár az eredmény a „Milk Organik” programban lehetséges - idő kérdése (néhányszor, úgy gondolom, túl korai várni). Nem alkalmas vastag vastag hajra, valószínűleg nem fogja mosni. sampon nem túl koncentrált, és ezért nem gazdaságos. Ezek a hiányosságok azonban egy viszonylag enyhe összetétel következményei, ami számomra a fő előnye, ezért 4 pontot adok. Tovább fogom használni, és várom az eredményt.

http://otzyv.expert/3d-molochnie-proteini-i-takie-est-1484728

Tej szerves sampon értékelés

Bio sampon tej Tej Szerves, extra tápláló, 250 ml.
Természetesen profi

A legjobb hatóanyagok:
3D-tejfehérjék, 100% -ban természetes szerves kenyai vaj, Pro-elasztin, szerves marokkói arganolaj, növényi kollagén, A, B5 vitamin, E.

 • 87% sima és rugalmasabb haj
 • 90% -os csökkenés törékeny és osztott végeken
 • 100% mély táplálkozás és hidratáló haj

Extra tápláló
tej bio sampon

probléma:
Szárítsuk szárazra, használjunk csipeszeket és vasalókat? Száraz lettek, törékenyek és széthullottak? Nehéz fésű és stílus?
megoldás:
A hajadnak jó táplálkozásra van szüksége az innovatív és természetes összetevőkkel, amelyek extra tápláló tej bio sampont tartalmaznak.

A 3D-tejfehérjék mélyen táplálkoznak, erősek és erősek. 100% -ban természetes szerves kenyai vaj és a marokkói argan szerves vaj intenzíven helyreállítja a sérült hajstruktúrát a teljes hosszában. A PRO-elasztin megakadályozza a haj törékenységét és keresztmetszetét, s ezáltal az egész hosszúságban sima és rugalmas. A növényi kollagén hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez a haj belsejében, puha és ragyogó.

Használati módszer:
Sampont alkalmazzon nedves hajra. Masszázs habba, majd öblítse le vízzel.

http://organic-shop.net/catalog/ukhod-za-volosami/shampuni/bio-shampun-molochnyy-milk-organic-ekstra-pitatelnyy-250-ml/

Bio Bio Bio Tej Sampon

leírás

Bio szerves sampon tej

Ajánljon 38 vásárlót vásárolni.

Hozzáadva a kívánságlistához 45 alkalommal.

Használati módszer

Alkalmazzon sampont a nedves hajra, masszírozza a habot és öblítse le vízzel.

Bio Organic Milk Shampoo véleménye:

Tetszett a sampon! Aroma egyszerűen varázslatos, vanília turmixra emlékeztet, nagyon ízletes és kellemes illatú. Hajmosás finom. A gél sampon szerkezete figuratív, nagyon vastag, textúrájú, gyönyörű fehér gyöngyházzal. A sampon csodálatos, hogy a haj teljes hosszában alkalmazható legyen. Nagy habok, és a hab nagyon vastag és sűrű. Mossa le a sampont. Használat után a haj puha, sima, gyönyörű egészséges ragyogással és lenyűgöző, finom aromával rendelkezik, ami még egy ideig még szárított hajon is megmarad. Ami a sérült haj helyreállítását illeti, úgy gondolom, hogy ez nem fog megtörténni, itt több nehéz tüzérségre van szükségünk.)) A sampon sem segít. Nem sok hatalom ad, de nem több. Balzsammal és maszkkal ugyanabból a sorból használom, de külön is használható. Nagyon kényelmes a csomagolás használata, ráadásul meglehetősen drága. A sampont gazdaságosan használják. Általában elégedett voltam a vásárlással)))

Megerősítem a tulajdonságokat:
A haj táplálása A haj ragyogása A haj puhasága

http://beloris.ru/item/shampun-bio-organik-molochniy

ORGANIC SHOP SHAMPOO BIO MILK ORGANIC MILK 250ML

Röviden a termékről

Olvassa el a terméket

Szerves bolt sampon bio tej bio tej 250ml használati utasítás

struktúra

A 3D-tejfehérjék mélyen táplálkoznak, erősek és erősek. 100% -ban természetes szerves kenyai vaj és a marokkói argan szerves vaj intenzíven helyreállítja a sérült hajstruktúrát a teljes hosszában. A PRO-elasztin megakadályozza a haj törékenységét és keresztmetszetét, s ezáltal az egész hosszúságban sima és rugalmas. A növényi kollagén hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez a haj belsejében, puha és ragyogó.

leírás

bizonyság

A törékeny és hasított végek mosására

 • Vásároljon Bio Milk Organic Organic Milk Shampoo 250ml-t Moszkvában a kényelmes gyógyszertárban, ha megrendelést tesz az Apteka.RU-ra.
 • Az organikus bolt sampon bio-tej bio-tej 250 ml-es alacsony ára van Moszkvában.

Itt található a legközelebbi szállítási pontok Moszkvában.

http://apteka.ru/catalog/organic-shop-shampun-bio-milk-organic-molochnyy-250ml-_55d58dbf36d00/

jövedelmezően

Keresési áruház

samponok

Organic Naturally Professional MILK extra tápláló tej bio haj sampon 250 ml

INGYENES SZÁLLÍTÁS Krasznodarban. Minimális rendelés = 300 rubel.

Sorozat: OS_ HAIR

Márka ország: Oroszország

A 3D-tejfehérjék mélyen táplálkoznak, erősek és erősek.

100% -ban természetes szerves kenyai vaj és a marokkói argan szerves vaj intenzíven helyreállítja a sérült hajstruktúrát a teljes hosszában.

A PRO-elasztin megakadályozza a haj törékenységét és keresztmetszetét, s ezáltal az egész hosszúságban sima és rugalmas.

A növényi kollagén hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez a haj belsejében, puha és ragyogó.

Használat: Sampont alkalmazzon nedves hajra, habra masszírozni és vízzel öblíteni.

Tejes bio-balzsamot használjon a tejszerű bio-sampon után a könnyű fésüléshez, valamint egy tejszerű bio-hajmaszk az intenzív ellátáshoz.

Termelés: Szerves üzlet, Oroszország, Moszkva

#organikusan természetileg profi címkék #shampoobesulfate tags

Minimális rendelési összeg = 300 dörzsölés (pickup / futárszállítás)

"Pickup" a rendelések kiadásának helyétől

A megrendelés PVZ-hez történő szállítása ingyenes

A címet kibocsátó rendelések:

CENTRE, ul.Pashkovskaya, 79 (Krasnoarmeyskaya és Krasnaya utca között)

minden nap 10 órától 8 óráig

Futárszállítás Krasnodarban:

- A Krasnodar bármely pontjára a szállítás ingyenes

Rendelkezhetsz házhozszállítással, munkával, bármilyen kényelmes helyen.

Szállítási határidők Krasznodarban: 1-2 munkanap a megrendelés után.

Szállítás hétköznap (hétfőtől péntekig) 9.00 és 18.00 között

A megrendelés időtartama a választott áruktól függ.

Gyorsan megtudhatja, mikor készen áll a megrendelés, hívhat 8-988-244--01-79, 8-918-28-58-333.

Megrendelések küldése postai úton

minimális rendelési mennyiség - 700 rubel

Az orosz postai megrendelések szállítási költsége:

A termék súlya (kg)

Krasznodari régió

Oroszországban

Oroszország távoli régiói

Ingyenes szállítás (csak 100% -os előrefizetéssel)

Rendeljen 3 kg-ot

Rendelési összeg 3000 rubelt

A rendelési összeg 4000 dörzsölés

A rendelési összeg 6000 rub

Rendeljen 3–5 kg súlyt

A rendelési összeg 4000 dörzsölés

Rendelési összeg 5000 rubelt

A rendelési összeg 8000-ről dörzsölje

A csomagokat csak részleges / teljes előrefizetés után küldjük.

Legalább 500 rubel részleges előrefizetés, legalább 1000 rubel távoli régiókban.

Részleges előlegfizetés esetén a megrendelés összegének nem fizetett része postai úton történő kézbesítéskor fizetendő, a csomag kézhezvételekor. A bejelentett értékű postai jutalékok és a készpénz átutalása a fizetési összeg körülbelül 9% -a.

* Távoli régiók listája:

Primorsky Krai
Tyva Köztársaság
Khakassia Köztársaság
Khabarovsk régió
Hant-mansi autonóm terület - Ugra
Nenets AO
Bajkonur
Amur régió
Zsidó autonóm régió
Kamcsatka régió
Zabaykalsky Krai
Zsidó autonóm régió
Magadan régió
Szahalin régió
Yamalo-Nenets Autonóm Okrug
Sakha Köztársaság
Krasznojarszk régió

Lehetőség van arra, hogy a TENSI online áruházban megrendelést nyújtson bármely olyan oroszországi településről, ahová az autót vagy vasutat szállítják.

A megrendelés elküldésének időpontja 2-3 nap, a megrendelt áru előlegfizetésének napjától számítva.

A megrendelés kézbesítési ideje az Ön helyére az Orosz Posta szabályzatának megfelelően történik.

A megrendelés elküldése után értesítjük Önt a csomag postai azonosítójának számáról, és naponta nyomon követheti a megrendelés helyét.

A megrendelés megérkezésekor a postai iroda útlevéllel és postai azonosító számmal kaphat csomagot, a postai értesítés várakozása nélkül.

Minden csomagot gondosan csomagolunk - úgy, hogy megrendelését kár nélkül kapja meg.

FIZETÉSI MÓDSZEREK:

Készpénz: csak Krasnodarban, a megrendelés kiállításának helyén vagy a futárnak, a megrendelés kézbesítésekor.

Yandex.
A Yandex.Money rendszer engedélyezett, NEM névtelen felhasználója vagyunk.
Pénztárca száma 410011635952963

Ha nincs saját Yandex.Money pénztárca, akkor a megrendelést az Euroset, Svyaznoy, MTS stb. Üzletének számlaszámával fizetheti.
És az Eleksnet, Forward, City terminálokon keresztül is.

Fizetés a folyószámlára - a megrendelés elhelyezésekor a kifizetéshez nyugtát kap

A megrendelés után fizethet az Ön megrendelésére Oroszország bármely bankjában.

Banki fizetési adatok a bankban:
kedvezményezett: Üzleteink Korlátolt Felelősségű Társaságunk
TIN 2346016872
KPP 234601001
elszámolási számla 40702810726150000525
a "Rostovszkij" fióktelepen "Alfa-Bank"
levelezőszámla 30101810500000000207
BIC 046015207
Fizetési hely: a _____ rendelésszám fizetése (kiskereskedelmi vevő)

Kifizetés QIWI-n keresztül

- a weboldalon történő megrendelés után - automatikusan létrehoz egy QIWI számlát, a címzett TENSI

- ha a QIWI terminálon keresztül szeretne fizetni, és nincs saját QIWI pénztárca, a megrendelés megfizetéséhez használjon bármilyen QIWI terminált, a QIWI pénztárca száma fizetésre 89182858333

Fizetés elektronikus pénzzel Webmoney
Webmoney pénztárca száma, hogy megfizesse a megrendelést R387914262297

Átutalás a Sberbank kártyára

Ha Ön egy Sberbank-kártya tulajdonosa, akkor pénzt lehet átutalni a Sberbank-kártyára a Sberbankban online vagy a Sberbank ATM-ben, díj nélkül.

Fizessen PayPal-on

Ha bármilyen kérdése van a fizetési megbízással kapcsolatban - mindig készen állunk a tanácsadásra és segítségre!
Lépjen kapcsolatba az online áruház online tanácsadójával, rendeljen vissza egy hívást, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

http://kosmetika-krasnodar.ru/item.php?id=12703

Aisha2016: A LEVRANA kozmetikumok egy kis rajongója áttekintése

Édesanyám nemrégiben írt egy csomó véleményt a kedvenc természetes kozmetikáiról az ECOgolik.ru ecoportal-on, azt is elhatároztam, hogy lépést tartok vele, és írok a kedvenc gyógyszerekről, amelyek nélkül egyetlen lány sem tehet!

Ismerjük meg - a nevem Aisha, majdnem három éves vagyok, és nagyon szeretem a LEVRANA-tól származó CHERRY sampont, amelyről most részletesebben elmondom!

Ez a második természetes samponom, mielőtt édesanyám vásárolt nekem a Kis Siberica cégtől, ami egyáltalán nem illik a hajamhoz, összeszorította a szemem és összezavarta a hajam! Én is elkezdtem mosni, kiabálni és sírni, amíg nem mostam a hajam.

Aztán kaptam egy sampont a LEVRANA-tól, amit már semmit sem kereskednék!

Ez a sampon három különböző kötetet tartalmaz:

Anya vette a középsőt, hogy lássa, hogy megfelel nekem, vagy sem.

 A sampon fehér műanyag csőben van, amely újrahasznosítható.

 A címke ragasztva van, ahol megismerkedhet a kompozícióval és az alapvető hasznos információkkal.

"Sampon könnyek nélkül" sorozat. "Napi használatra alkalmas. Gyengéden és óvatosan tisztítja a gyermek haját és fejbőrt. Erősíti és ragyog a hajra, rugalmasabbá teszi őket. A körömvirág és a csalán kivonatai táplálják a hajgyökereket. fürdők.

A kompozíció egyébként nagyon jó, anyám megvizsgálta az ökológiai portálon, és azt mondta, hogy természetes összetevőkből áll és nem károsítja a környezetet!

"Aqua (forrásvíz), kókusz-glükozid (kókuszból és glükózból), Glicerin (növényi glicerin), hidrolizált szójaprotein (szójafehérjék), inulin (inulin), xantángumi (xantángumi), Aloe barbadensis (aloe vera gél) levéllé, kálium-szorbát *, nátrium-benzoát *, citromsav (citromsav), Lavandula Angustifolia (levendula illóolaj) olaj, Melaleuca Alternifolia (teafa illóolaj) olaj, Rosmarinus Officinalis (rozmaring illóolaj) olaj, Bidens tripartita (kivonat) szekvenciák) kivonat, Calendula officinalis (körömvirág kivonat) kivonat, Urtica dioica (csalánkivonat) kivonat.

A sampont három hónapig éltem a fürdőszobában, mivel játszottam vele, és a matrica még nem jött le!  Újból bizonyítja, hogy a LEVRANA nemcsak a kompozíciókért, hanem maga a csomagolásért is felelős.

A szerszám kényelmes adagolóval rendelkezik, annyi sampont termel, amennyire szüksége van, csak óvatosan nyomja!

A sampon olyan átlátszó színű, és a konzisztencia zselés, ezért nagyon kényelmes a szappan a kezedre.

Anya néha megmossa a kis testvérem hajait, mert a címke 0+!

Azt is szeretném megjegyezni, hogy a kozmetikumok nem teszteltek állatokon!

Nagyon szeretem az állatokat, és nem szeretnék megsérteni, és kozmetikai célokra kísérleteket végezni rajtuk!

És hogyan szaga ízletes, nem tudod elképzelni! Mintha a nagymamám kertjében lennék, éreztem a friss fűszernövények és növények illatát. Inkább nyár.

Most menjünk a pontra, tényleg nem tetszik, amikor a hajam mosom, mert néha a sampon a szemembe kerül és vízbe kezd.

Amikor anyám megvásárolta ezt az újdonságot, azt mondta, hogy nem fogja megcsípni a szemét, természetesen hittem és ellenőrizte!

Valójában egyáltalán nem irritálja a szemet! Most örömmel mosok és soha nem sírok!

Szerettem a sampont, ő

 • Jól habzik, jobb, ha a kezedre habzik, majd mossa meg a hajat ezzel a habbal.
 • Gazdaságilag eltöltött, néhány csepp elég a nagy és hosszú hajomhoz.
 • A kompozícióban lévő növényi kivonatok miatt nagyon kellemes aromája van a friss fűszernövényeknek.
 • Abszolút nem bosszantó szemek, magam ellenőriztem.
 • Ez viszonylag drága, 250 ml-re vásárolhatunk 250 ml-t
 • Óvatosan és óvatosan tisztítja a hajat és a fejbőrt.
 • Nem okoz irritációt, allergiás reakciókat.
 • A sampon fésülése után a haj nem keveredik össze, nem lesz fényes és ápolt. Nem kell tovább hidratálni a hajat balzsammal vagy hajlakkkal.
 • Használható fürdőhabként

Anyám ajánlotta ezt a sampont a barátai számára, most a kis barátaim is mosják őket.

Amikor ez a cső véget ér, megkérem, hogy azonnal vegyen egy nagy formátumot a csodálatos samponból, és ne kísérelje meg többet 

http://ecogolik.ru/blog-aisha2016-22542/otzyv-ot-malenkoy-poklonnitsy-levrany/

Bio sampon ORGANIC MILK tej extra táplálkozás 250ml

A törékeny és hasított haj mély táplálása

Használati ajánlások

Alkalmazzon sampont a nedves hajra, masszírozza a habot és öblítse le vízzel.

Aktív összetevők és innovációk

A 3D-tejfehérjék mélyen táplálkoznak, erősek és erősek.

100% -ban természetes szerves kenyai vaj és a marokkói argan szerves vaj intenzíven helyreállítja a sérült hajstruktúrát a teljes hosszában.

A PRO-elasztin megakadályozza a haj törékenységét és keresztmetszetét, s ezáltal az egész hosszúságban sima és rugalmas.

A növényi kollagén hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez a haj belsejében, puha és ragyogó.

A szállítás naponta 10: 00-21: 00 óra között tart nyitva

A Moszkvában a Moszkva körgyűrűn belüli szállítás költsége:

 • legfeljebb 2900 rubel megrendeléssel. - 150 rubel,
 • 2900 rubel megrendeléssel. - ingyenes

A futárszolgálat a Moszkvai Körgyűrűhöz a Stalker Consulting futárszolgálattal heti rendszerességgel történik.

Az oroszországi régióba történő szállítást futárcégek végzik: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • A szállítási költség a pénztárnál kerül kiszámításra.
 • A legkisebb rendelési mennyiség 1000 rubel, Oroszországba való szállításhoz Moszkva, Moszkva és Szentpétervár kivételével.
 • Az Orosz Föderáció postai küldeményei csak teljes előlegben történnek! Az áruk részleges elutasítása lehetetlen!
 • 5-10 kg - 100 rubel
 • 10-20 kg - 250 rubel
 • 20-30 kg - 400 rubel
 • 30-50 kg - 600 rubel

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Szállítási határidő: holnap (raktárban lévő áruk jelenlétében)
Cím: Hidroprojekt. A Volokolamskoye autópálya oldalán található bejárat a "Gyógyszertár" jel.
Nyitva tartás: H-péntek 10: 00-19: 00, szombat-nap 11: 00-18: 00 között

 • Készpénzfizetés
  A megrendelés és a kézbesítés megfizetése a megrendelés kézhezvétele után történik, közvetlenül a futárnak, vagy a felvételi ponton.
 • Bankkártya az oldalon

A webhely felhalmozási pontrendszerrel és további felhasználással rendelkezik a megrendelés részleges megfizetése formájában!

 • A pontokat a BEAUTY katalógus termékeiből ítéljük oda és terheljük, kivéve a "Minimum ár" ikonnal jelölt termékeket.
 • Minden megrendelés esetén az áru értékének 10% -át visszaküldjük a BEAUTY katalógusból.
 • Pontok, amelyek a BEAUTY katalógusból a következő megrendelés összegének legfeljebb 10% -át fizetik.
 • A számlán lévő pontok száma a fiókomban látható a "Saját bónuszok" részben.

2018. október 1-jétől a bónuszprogram új feltételei kerülnek bevezetésre.
Most a fel nem használt pontokat évente 4 alkalommal égetik fel (törölve) január 1-jén, április 1-jén, október 1-jén.

Október 1-jén minden 2018. június 30-ig felhalmozott pont törlődik!

http://lab-krasoty.ru/shop/shampun_organic_milk-art_med0000013191.html

Szerves üzlet. Hajápolás Samponok - vélemények

Szia, drága! - Így történt, hogy csak ezt a sampont tudtam vásárolni. Nem gondoltam, hogy mi történne velem, de a sampont sürgősen és gyorsan kellett elvégezni, és a legközelebbi bolt volt a Magnet Cosmetic, és az egyetlen elérhető (elképzelhető?) "Organic". További információ...

Üdvözlet minden kedves lányomnak. Minden januárban teszteltem a Coffee Bio sampont a híres nonsense hajápolási termékekből. Szerves üzlet. Nagyon hosszú ideig akartam kipróbálni ezt a kávéssorozatot, és csak a Szilveszteren értem el. További információ...

Elmondom neked a gyógyszertárban vásárolt sampont, emlékszem rubelt 150 rubelre, az árat vettem, és valami újat akartam kipróbálni, krém volt az organikus boltból, súrolta, de sampont nem, ennél több, ő az én kisem. További információ...

- Nos, nézzünk egy kókuszdiót? - gondoltam, megnéztem ezt a sampont, és valami új, egyedi csomagolás kialakítása, annyira pozitív volt, és az ár nagyon szép. Nem kerestem egy piszkos trükköt és megvettem, a kókusz aromája azonnal elbűvöl, és. További információ...

Üdvözlet barátaim! Kérlek, kérlek, ki próbáltál ki egy ilyen SHAMPOO-t, amely visszahelyezte a „KOSA-TÖRÖK” ORGANIKUS KONYHÁT Mivel egy csodálatos sampont használtam csodálatos módon, úgy döntöttem, hogy nem hagyom abba. További információ...

Jó napot kedves ekogoliki! Veled történt, hogy nem minden sampon alkalmas az Ön számára. Különösen szilárd samponokat szeretnék megemlíteni. Nos, nem gondoltam volna, hogy egy napon találok egy megfelelő hajsampont. További információ...

Szia kedves Ecogolics. Ma elmondom Önt az OrganicShop samponról, amit soha többé nem fogok vásárolni.. További információ...

A lányok és a fiúk egyébként is tetszenek neked! Szeretném elmondani Önökről a szokásos és természetes samponról való átállás tapasztalatait, a gyengéd tisztítószerekkel (kókusz-szulfátok) az organikus boltból. További információ...

Jó nap az öko-embereknek. További információ...

Jó nap mindenkinek! Ma szeretném elmondani neked az organikus bolt samponjáról. Egyetértek a sampon palackjának negatív értékelésével. Igen, nincs adagoló, de hosszú vagyok. További információ...

http://ecogolik.ru/otzivi/brand_organic-shop_section_ukhod-za-volosami_subsection_shampuni/

Bioüzlet Bio-sampon Tej Szerves, természetesen professzionális Extra tápláló tejvizsgálatok

Bio-sampon Szerves üzlet áttekintése Természetesen professzionális professzionális Extra tápláló tej

Élénk vélemények a tulajdonosokról a Bio-sampon Bio-sampon Természetesen professzionális Extra tápláló tejéről a Sony Portal mobilportálon. Itt nemcsak az ügyfelek véleményét olvashatja, hanem a visszajelzést is regisztráció nélkül hagyhatja.

TOP legjobb árak:

A legjobb árak a Bio-sampon Bio-sampon Tej Szerves természetes természetű, extra tápláló tej:

http://sony-ericsson.ru/otzivy/organic-shop-bio-shampun-milk-or