logo

Olaj elixír hajra Fructis Transformation - vélemények

ciklopentasiloxán, dimetikonol, argania spinosa olaj / argania spinosa kernel olaj, etilhexil-metoxi-cinnamát;

Álmodik a hajad ékszereiről?
A Garnier létrehozza az első Garnier Fructis olaj-elixipet minden arab olajjal.
Az olaj átlátszó, súlytalan szerkezete azonnal felszívódik, nem mér, és nem.

Álmodik a hajad ékszereiről?
A Garnier létrehozza az első Garnier Fructis olaj-elixipet minden arab olajjal.
Az olaj átlátszó, súlytalan szerkezete azonnal felszívódik, nem mérséklik, és nem hagy zsírt, érzést, és azonnal táplálja az egyes hajokat, Brilliant és
puha tapintású, a hajod azonnal átalakul és ragyog az egészséggel.

alkalmazás:
1. A mély táplálkozáshoz szükséges sampon előtt:
A mély táplálkozáshoz nedves hajra vigyünk fel egy kis mennyiségű Elixir olajátalakítást.
2. A hajformázás során a könnyű fésülést és a hajvédelmet:
A haj fésülése és védelme érdekében a haj teljes hossza előtt kis mennyiségű olaj-Elixir átalakítást szórjunk fel.
3. A nap bármelyik részében egy drága ragyogáshoz:
Kis mennyiségű olaj-Elixir átalakulást alkalmazzon a száraz hajra, hogy értékes fényt kapjon.

Vélemények

Összetétel alkohol nélkül, ár, térfogat.

A kozmetikus böjtét követően célzottan követte ezt az olajat. A termékem új volt, nem akartam pazarolni.
Abban az időben normális haja volt a vállam alatt, festetlen. A tippeket nem vágták le, és a kíváncsiság legyőzte.
Miért van ez? Összetevők (arganolaj a harmadik helyen), az alkohol hiánya a készítményben, megfizethető ár 150 ml-re.
Általában nem értettem, mert az olaj nem javította drámai módon a festetlen haj szerkezetét. De rendszeresen két zilciát használt a nedves hajra. Csak édes, keleti, poros aromája miatt.
De amikor tisztáztam, kiemeltem, megértettem a munkáját. A mosás után a haj nem volt maszk vagy kondicionáló nélkül.
A tangled tippek további szétválasztása nem zavarja őket, de nem hiszek a haj szilikonokkal való táplálásában.
Ez egy gazdaságos eszköz, a tippekre 2-3 kattintás elegendő számomra, szeptember óta nem használtam fel a palack felét. Megint megvásárolnám, de az arganolaj megjelent az arzenálban, ezért felváltva használom őket, és nem látom a palackok végét.

Nem hosszú távú hatás.

Két élményem volt a hajolajokkal: a kiváló Moroccanoil és a cédrusolaj az organikus boltban, ami nem tetszett nekem. Tehát a Garnier hajolaj ebben az első háromban számomra második, sokkal jobb, mint az organikus bolt, de sajnos nem éri el a Moroccanoil-t. A Garnier részeként az arganolaj a 3. helyen van, és ez jó helyzetben van, de a szilikonok is jelen vannak a készítményben. Az alkalmazás utáni eredmény selymes, ismerős haj, enyhe fésülés, de az olaj nem ad hosszú eredményt, nem kezeli a hajat, hanem csak átmeneti hatást fejt ki (a hossza csak a mellkas alatt van). Bónusz - kellemes szag. A szerszám nagyon gazdaságos és kellemes konzisztenciát biztosít. Általában árának és elérhetőségének köszönhetően az olaj elég tisztességes, ha először kipróbálhatja az olajat magadnak, nyugodtan választhatja Garniert, de természetesen sokkal jobb.

A haj segít megszüntetni a szárazságot és a károsodást.

A hatékonyság nem magas.

A szérummal való találkozás után megpróbáltam az olaj elixíret a hasított végek ellen. A színe kellemes, napos, a konzisztenciája vékony, olajos.
A palack szép, kényelmes a kezében tartani. Az adagoló is kényelmes. A design vonzó, a kompozíció és a használati utasítás jól látható, minden világos és érthető.

Amikor elkezdtem tesztelni az olajat, nem tetszett. A haja nem sokat változott, miután kissé piszkos volt. Tovább folytattam. A hét folyamán az eredményt mutatta, a haj rugalmasabbá vált, kevesebb osztott vég. Erősödtek és megálltak.

Nagyon könnyű hajom van, és egy kicsit nehezebb, kézzelfoghatóbbá váltak. Göndör hajom van, és ha az eszköz jól működik, akkor aktívan elkezdnek hajlani. könnyű hullámok voltak, és nem lenyűgözött. És folytattam a savó megvásárlását ugyanazon márka megosztott végei ellen, és ezt az olajat már nem vásároltam. Azt javaslom, mert nagyon hatékony és valóban
működik!

Az ár, a térfogat, a haj jól hidratálja.

Nagyon szerettem vigyázni a hajamra az olaj miatt! 3-4-szer vettem. Tényleg segít a száraz haj hidratálásában!
Ezt két különböző módon alkalmaztam: akár egy óra múlva mosottam a maszkot, vagy később a hegyre, mint hővédelem a curling ellen. A haj valóban megváltozott, ragyogóvá vált. És ami a legfontosabb, hogy nedvesek lettek, és nem kell minden hónapban mennem, és meg kell nyírni az ijesztő élettelen végeket!
Nagyon ajánlom ezt az olajat, hogy próbálja meg!

Ár, hidratáló haj.

Veszem ezt az olajat nem az első alkalom. Kényelmes pihenni, mert ugyanazt az olajat szeretem a test bőrének hidratálására a tengerparton töltött nap után. Lapos körülmények között nem használok ilyen zsíros olajat, de nyaralás után a nap és a sós tengervíz után - egyszerűen szükséges!
Ami a hajat illeti. Nem mondhatom, hogy a szuper-duper megfelelő hidratáló, de legalább a hajam sokkal kevésbé vastag, különösen, ha a terméket hajszárítóval szárítjuk. A legfontosabb dolog az, hogy figyelemmel kísérjük az összeget, és nem túlzásba vesszük, különben zsíros tapaszok jelennek meg a fejeden, és meg kell futtatnod a zuhanyzót, és mossuk újra a fejét.

Ár, mennyiség, elérhetőség lánc üzletekben.

Súlyozza meg a haját, megteremti a hajszálak hatását.

Vettem ezt az olajat Elsev helyett, aki több mint egy évet használt. Várható az állítólagos hatás, különösen a könnyebb fésülés, enyhe simítás és hidratálás. Sajnos a bejelentett egyik sem található. Számos megközelítést alkalmaztam erre az olajra, nedves és száraz hajra alkalmazva, változtattam az adagolást. Minden esetben a haj piszkosnak tűnt, élettelen lógott. Nem volt ragyogó fény. Meg kellett mosnom a fejem. Olyan érzés volt, hogy az olaj még egy kicsit kiszáradt, és a száraz szárú tippek előtt. A vásárlás előtt még mindig gondolkodom, mert ebben az esetben az "olcsó" ellentétes a "minőséggel".

Az olaj nagyon gazdaságos, simítja a hajat, az ár jól hidratálja a hajat.

Az olaj nagyon gazdaságos, a szőrzeten a vállak alatt a szó szoros értelmében egy pshik. Műanyag csomagolás adagolóval.
Ideális száraz, törékeny, porózus hajhoz. a hajvágás után használatos, sokkal kevésbé osztott véget. Vigyen fel nedves, szárított hajra.
Szeretném megjegyezni, hogy véleményem szerint az olaj önmagában nem elegendő a haj termikus védelméhez.
Az olajnak van egy parfümje, de a szaga kellemes. A hajon nem érezhető.

Gazdaságos, jól hidratálja a hajszerkezetet.

Mielőtt ezt az olajat használnám, folyamatosan küzdöttem az osztott végekkel. A hajam zsíros a gyökereken, és nagyon száraz a hegyeken. Hosszúság a lapocka alatt. További nedvesség nélkül csak nem tudok. Körülbelül egy évig, minden alkalommal mosás után, kis mennyiségű olajat helyeztem tiszta, nedves hajra. Idővel a tippek megszűntek, és megszakadtak.
Az olaj nagyon gazdaságos, jó illatú, és valóban megfelel a feladatainak.

Nagy mennyiségű, gazdaságos, megkönnyíti a fésülést.

Nem alkalmas zsíros hajra, könnyen felülbírálható.

Csak akkor tudta használni ezt az olajat, amikor teljesen megégette a haját fehérítéssel. Természetes és zsírtípusúak - a frissen mosott nedves hajok egy apró cseppje zsíros vontatássá vált. Ezért sokáig tétlen volt, elkezdett használni, amikor vörösre fényesedett. Könnyű volt túlzásba hozni, de a használat lehetővé vált. Ha még jobban megvilágosodik, akkor az olaj jól használható, minden mosás után. A haja könnyebben és simábban fésült.
Maszkként nem volt alkalmas a haj mosására - a haj nagyon bolyhos és villamosított. Ezenkívül ez a maszk olyan nehéz volt, mint a hagyományos növényi olajok. És ebben az esetben azt hiszem, a legjobb, ha azokat használják, nem tartalmaznak szilikonokat.
Általában az olaj nem rossz, az egész palackot használta, több mint egy évig tartott. De már nem vásárol - elveszti másokkal szemben.

Simítja a hajat, ragyog.

Mosás után olajat alkalmazok, amikor a haj kicsit megszáradt. Egy kis mennyiségű olajat (3-4 csepp) dörzsölek a tenyér között, és a haj közepétől a végéig alkalmazom. Így az olaj eltávolítja a haj pelyhességét, kissé súlyozza őket, jó fényt és fényt ad.
Ha egy kicsit túlzásba kerül az olaj, akkor a haj rendetlen és zsírosnak tűnik, de másnap változik, mintha az olajat elnyelik, és jól néz ki, jobb, mint a mosás utáni első nap. Sima, egyenes, áramló és mérsékelten nehéz.
Személy szerint a szag kellemetlen számomra, egy kicsit nehéz, zavaró. Ez hasonlít a Lancome "Hypnose" ízére, amelynek rajongója egyáltalán nem. De azóta az aroma nagyon egyedi dolog, igazságtalan lenne a becslést csökkenteni.
Nem az első évet használom, és most csak a második palackot töltök, amelyből megállapítható, hogy gazdaságos.

Kötet, gazdaságos fogyasztás, kellemes illat.

Szerette ezt a terméket. Számos hajfesték után szárítottam. Az olaj-elixír segít megszüntetni a hajat, simítani az osztott végeket, és isteni formába hoz. A vállhosszú hajomhoz elég egy kis borsó. A haj fényes, sima. Az olaj csak hosszában alkalmazzuk, hogy elkerüljük a zsíros haj hatását. Száraz és nedves hajokhoz is használok olajat. Ugyanolyan jól működik.

Lágyítja, simítja, ragyog, megkönnyíti a fésülést.

Adagoló, kényelmetlen csomagolási forma.

Rólam: vékony, nem vastag haj, zsíros fejbőr.
Minden samponozás után bőségesen alkalmazom a nedves hajra (a hossza felét, nem csak a tippeket). A további haj természetesen megszárad. Szárítás után a haj puha, sima, fényes, könnyű fésű, jobb illeszkedés (olaj nélkül vízszintesen kiszárad, különböző irányban kanyarodik, csak a tippek enyhén görbülnek olajjal). A száraz haj használata nagyon kis mennyiségben is elfogadhatatlan, mert a haja együtt tapad és gyorsabban piszkos, de nincs pozitív hatás. Ezzel az olajjal megjegyeztem, hogy a hajvágás (2-3 havonta egyszer) között a haj nem vált szalmává. A mínuszok közül kiemelem a palack nem nagyon kényelmes alakját (néha a kezemből kinyúlik) és egy teljesen kényelmetlen adagolót, amely, amikor a palackot megdönti, gyenge olajat termel, ha kevesebb mint fele marad. Általában véve az olaj nem teljesíti a bejelentett ígéreteket, ezért alkalmanként megismételem.

Szag, ár, költség.

Vettem ezt az olajat, miután elolvastam számos neves véleményt és tanácsot a barátoktól. Azonnal, fenntartom, hogy a hajam nagyon rossz a fekete színtől való megjelenés után, a vége nagyon törékeny és száraz. Tehát ez az olaj először csak egy wow-érzelmek viharát okozta, mert tökéletesen simítja az egész törött végtagokat, a haj még élve, ragyogva és szagosan illatossá válik. De! Másnap nem volt hatás, és az az érzés, hogy a végek csak keményebben érintkeznek, mint a használat előtt, kibírnak és sörtéznek. Azok számára, akik minden nap mosni hajukat, nagyszerű lehetőség a sima, fényes haj vizuális hatásának megőrzésére, de ez nem fog megmenteni a törékenység végét, kivéve a nem túl halott hajokat. Több mint hat hónapot használok, majdnem a felét töltöttem. Valószínűleg, amikor kész vagyok, valami mást fogok kapni, mert sajnos az olajom nem felel meg az elvárásaimnak.

Kényelmes adagoló, nem teljesen felszívódik.

Ezt az olajat egy különleges "aszály" alatt vettem télen, amikor a testem bőrét különösen hidratáltam. Reméltem, hogy kiderült, hogy táplált bőr, de nemcsak nem érte el ezt a célt, így az olaj sem teljesen felszívódott. Éjszakán át tette, és még mindig nagyon hosszú ideig volt zsíros bőrrel - nagyon kellemetlen érzés. Még mindig elszakítottam az adagolót, és nagyon kényelmetlen volt, az olajat minden irányban permetezték, beleértve a padlót is. Az előnyök közül csak a szagot tudom megemlíteni - az orromban nagyon kellemes, és egyáltalán nem ajánlom senkinek.

Simaságot, fényességet biztosít, elősegíti a fésülést.

Nincs halmozott hatás.

Meglehetősen kemény, természetesen hullámos hajom van. Sok éve festett, nemrég tisztázott. Természetesen a haj sérült, különösen a huzatok érintik. Ezért igyekszem állandóan kitörölhetetlen gondossággal használni a haj simaságát és ragyogását, „újraéleszteni” őket.
Ez a szerszám tetszett, könnyen eloszlott a hajon, simábbá, tápláltabbá téve őket, súlyozás nélkül. A haj sűrűbb, egészségesebb. Könnyíti a fésülést. Az olaj illata kellemes, édes, keleti. de semmiképpen, nem tolakodó, gyorsan eltűnik, nem ütközik a parfümemmel. Az áramlás minimális, 2-3 héjra van szükségem a hajra (hosszúság a lapockaig). Most már a márciusban megszerzett palack véget ér, azaz több mint fél évvel ezelőtt. Bár ezt az olajat átlagosan heti 2-szer használom. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a kumulatív hatás hiánya, legalábbis a hajamban. A haj sima, fényes marad a következő samponozásig. De úgy gondolom, hogy egy ilyen árért a termék megbocsátható, és legalább a vizuális hatás érdekében alkalmazható. Továbbra is megtalálom a hajolajomat.

Aroma, gyors hatás, ár, elérhetőség.

Ha a haj kusza, akkor ez egy jó lehetőség a könnyebb fésülésre. Csak azok nem vesznek fel, és a mosogatórongy rosszabbodik, ha számítasz erre az olajra, mintha élelmiszer lenne. Másrészt a medencébe vittem, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy a fehérítő után elmenekülhessen. Olcsó, a fejét öntsük literben (és észrevehetetlen!). Tehát természetes hajjal táplálom a hajam, de nehéz tüzérségként használok transzformációt. A szag finom, de mindent megszakít.

Kiváló hajápolás, súly nélkül, megfizethető áron, költséghatékony.

Az olaj csak jó áron! Eleget tesz a gyártó által bejelentett ígéreteknek.
Az olaj illata a Hypnose Lancom parfümre emlékeztet, nem tart sokáig a hajra.
A hajam szárazon van a gyökereken, és olajos. Egy nap elmentem és vágtam a hosszú hajaimat 20 cm körül, miután fáradt voltam a megosztott végek láttára. És hogy ez a kép már nem ismétlődik, úgy döntöttek, hogy megvásárolják ezt az olajat. Nagyon örülök az eredménynek! A használat első néhány napja félt attól, hogy tiszta hajra tegye a zsírtól való félelemre, és csak az esti lefekvés előtt használta az estét (a hajom minden reggel). Reggel, örömükre, telítettre és nem zsíros hajra jutva úgy döntöttek, hogy a hajformázás előtt ugyanazt használják. Körülbelül fél évig használom - az eredmény sokkal kevesebb, mint a szétválasztott végek és a száraz végek, a haj kellemesen telített, és sokkal jobban néz ki.

Arganolaj, jó hatással van a száraz hajra, megfizethető áron.

Nem teljesíti a gyártó összes ígéretét.

Egyszer szükségem volt arra, hogy a telepítés után sürgősen megvásároljam az Alterna olajra vonatkozó alternatívát. Szóval egy hipermarket kozmetikai sorai közé tartoztam. A különböző olajok bősége miatt úgy döntöttem, hogy megvásárolom ezt a különleges olajat Garnier-től.
Szomorú könyvet írhatsz a hajamról, és drámákat készíthetsz. Maguk is szárazak és hullámosak, az elmúlt 6 évben minden hónapban vagy fél hónapban festettem őket. És 5 hónappal ezelőtt jöttem ki fekete és könnyű gesztenye melirovannymi szálakkal. Én is szeretem a stílust vasalókkal, curling-sárgarépákkal és a Cloud9 TheO-val való telepítéssel. Végül, amit írtam, be kell mutatnod ezt a „csodálatos” képet a fejemre.
A gyártó azt állítja, hogy az olajat háromféle módon lehet használni:
-hajra mosás előtt, mint a maszk
-nedves hajon a fejed mosása után
-a száraz hajra.
Próbáltam mindhárom módon. Nem vettem észre az olaj hatását, mint egy maszk, én is megpróbáltam kókusz, avokádó, stb. Hozzáadni más olajos keverékekhez, ezért egy mínuszot adtam hozzá.
Az olaj nedves hajra helyezése, mint kitörölhetetlen kondicionáló, nem is voltam izgatott. Hajok hosszabb szárítás után, és rosszabbak.
Számomra ez az eszköz éppen abban az irányban jött, amire szereztem. A fúvás és a hajformázás után használtam fel, hogy megfékezzem a bolyhos tippeket és a haj teljes felületének simaságát. És az olaj tökéletesen megbirkózott ezzel a feladattal.
És mi az ő íze. A mese! És több órán át tartja a haját.
4-et csak azért tettem, mert csak 3-at éreztem a bejelentett cselekmények közül. Talán többet vásárolok. A masszából származó vaj - kiváló eredmény.

Nem mérik le a hajat, nagy mennyiségű, kellemes illatot.

Ezt az olajat használom fél évig a hajem mosása után. Nagyon elégedettek! Hosszú, majdnem a derékig a hajnak pár csapra van szüksége. Nagyon gazdaságos, megfizethető és kellemes vaj. A tippek kevésbé oszlanak meg, de soha nem szenvedtem ilyen problémákat. Az olaj „ár-minőség” szempontjából jó.
A kompozícióban nincs alkohol és arganolaj a harmadik helyen. Az adagoló kényelmes, nem szivárog.

Egyenletesítő hatás, szag, költségvetés, üveg adagolóval.

És megvettem a hajolajat, miután elolvastam a véleményeket. Tetszett az író. A hajam erősen meg van osztva a végükön, sőt maguk porózusak. Emiatt egyfajta „pitypang” jelenik meg gyakran a fejen. Naponta kétszer olajat alkalmazok, 2 prés - elegendő a hátsó közepére. Az első plusz a haj hosszirányú simítása, vagyis nem hullámosak, hanem inkább egyenesek. A második plusz a gyalázatlan "pitypang" eltűnése. A harmadik plusz az olaj finom illata. A negyedik plusz jel (opcionális) a tenyér puha és sima bőre, miután az olajot a hajra felhordta.
De van még egy mínusz - tartós hatás, sajnos nincs olaj várakozás. Ezért a haj mosása után újra és újra kell alkalmazni, különben a végeken lévő fluffiness elkerülhetetlen.
Ezért tettem 4 csillagot.

Ár, szag, haj szétválasztása.

Hosszú ideig festem a hajam, most már a gyökereken zsírosak, és a szálakon megszáradnak. Még jobban félek a zazhrynit hajától, és nem akartam még egyszer kitörölhetetlen eszközöket használni. A tippek azonban megoszlanak és összetéveszthetők a gyorsabb mosás után, mint amennyit sikerül levágni. Ezért úgy döntöttem, hogy megveszem ezt az olajat. Nem számítottam rá semmilyen különleges eredményre, így találkozott az elvárásaimmal. Az éjszaka, de a haj teljes hossza, reggel a fejem, és tegye a tippekre. A haj valóban könnyebben fésülhető, és fényessé, simavá és kissé megosztottabbá válik a tippeken, és ennélfogva nagyobbnak tűnik.
Csak a kompozíció, amit nem igazán szeretem - kevés természetes összetevő.
Általában véve elégedett vagyok ezzel az olajjal, mert nem vártam csodákat tőle, és valószínűleg többet fogok vásárolni!

Piszkos és ragadós, szilárd szilikon.

Horror, horror, horror, ez az, amit mondhatok erről az eszközről. Megpróbáltam minden módon alkalmazni - és nedves hajra, és teljesen szárazra, és enyhén nedvesen, megpróbáltam maszkot hozzáadni egy sampon egy részéhez - az eredmény mindig ugyanaz: ha egy kicsit veszel, nem lát semmilyen hatást, egy kicsit többet nem látsz - piszkos ragadós szálak.
Ön egy cseppet nyomja a tenyerébe, és azonnal érezheti a celofán szilikonot, amely természetesen nem ad semmit a hajra.
És ez a szag, ami megszakítja mindent - és a testápoló krém, és parfüm, horror. Nem tűnik el teljesen.
Sajnálom a pénzt és a fej mosására fordított időt.

Ár, költség, hatékonyság.

Nagyon elégedett vagyok ezzel a beszerzéssel, fehérítettem a hajat, ezért szárazak a tippeken, amikor megvettem ezt a terméket, nem vártam semmilyen különleges hatást. De az első használat után a szőrzet fényesebb, sima és hidratált. Mint korábban, a haj teljes hosszának mosására, majd a hegyekre mosottam, majd előmelegítettem, és megdörzsölte a tenyérbe. A terápiás hatás nem ad, de a gyártó nem ígéri ezt, de a kozmetikai hatás szuper. Nagyon jól illik a nyárra, a hajam nem folt (ha ésszerű határokon belül alkalmazzák), nem érzi a hajam, télen ez nem elég nekem. Nagyon, nagyon gazdaságos fogyasztás, elegendő egy kattintással a hajra. A második évet használtam a palackra, és csak a felét töltöttem.

Hihetetlen fényt ad a hajnak, megfizethető áron, alkohol nélkül, könnyebbé teszi a fésülést, és gazdaságosabb a költés.

Bőséges alkalmazással foltolhatja a hajat, sok szilikon van benne, és mindennapos használat esetén egy kicsit száraz hajat okozhat.

Vettem ezt a vajat számos pozitív értékelésen. A termék nem csalódott. Természetesen nem oldja meg az osztott végek problémáját, hanem hogy egy jól ápolt pillantást adjon a hajszálnak, amit megtehet. A mosás után nedves hajra helyeztem, szó szerint 1-2 csepp, mert ha túlzásba vesszük, a haját jégcsapokban lógják, és ismételt mosást igényelnek, de ha az elmével közeledik, tisztességes eredményt kap. A hajam hosszú, szinte a derékig (most a növekvő folyamatban), a szőke szín a 9. szinten, a tippek természetesen szárazak, a haj gyökerei hajlamosak a zsírra, a fejem minden nap. A csomagoláson feltüntetett olajjal, de száraz és lusta hajokon, valamint mosás előtt és után is használható. Mosás és száraz haj előtt nem próbáltam alkalmazni. Fésülés előtt nedves hajra kell felhordani. Az eredmény tetszik, hogy a hajok irreálisan ragyognak, sima és engedelmesek, ami jó. A hosszúságra és a végekre helyeztem, nem érek a gyökerekhez, így nem befolyásolja a haj frissességét, a haj mennyisége sem "megöli" Ezt az olajat a Constant de Light folyadékkristályokkal cserélje ki. Számomra úgy tűnik, hogy a napi használat során egy kicsit megszáradhatom a hajam, ami nagyon kedvezőtlen számomra. Ezért ezeket a két eszközt használom. Ezzel a módszerrel elégedett vagyok. Meg kell jegyezni, hogy a termék rendkívül gazdaságos, körülbelül egy évet használok, még a felét sem. talán hosszú ideje is van) Talán még ideje is unatkozni.) A vaj természetesen ajánlom.

Miután a haj könnyen fésült, élénk fényt ad a hajnak.

Ha bőségesen alkalmazzák, a haj kíméletlen.

Több mint egy éve láttam egy ilyen palackot a barátommal. Úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel egy szőke vagyok, aki tapasztalattal rendelkezik, több természetes hajápoló terméket próbálok használni. Ismeretes stylist tanácsos olajokat használni. Látva az eszköz összetételét, az argánolaj habozás nélkül vásárolt. Hajaik szárazak a végeken, porózus, hasítottak. Nem mondhatom, hogy ha ezt az olajat használom, képes voltam megoldani a fenti problémákat a hajjal, de a stílus könnyebbé vált, a haj sokkal bizalmasabb. DE. de ha túl messzire megyek és túl sokat alkalmazok, akkor a haj jégcsapokká válik. Az a következtetésem, hogy ha helyesen használjuk, akkor a termék elég jó. Mivel az arzenálban rengeteg különféle hajápoló termék van, hetente egyszer használom ezt az olajat, azt hiszem, hogy az üveg egy évig tart.

Kellemes illat, ár, nem kövér haj.

Nem szeretem a hajmaszkokat és kondicionálókat használni, mert néhány óra múlva a hajam vékony és karcsú. Olyan eszközt akartam találni, amelyet nem kell lemosni. Nagyon szerettem a sampont ebből a sorozatból, így megvettem és vaj. Örülök! Pontosan mit kerestem!
Az olaj hihetetlenül jó illatú, az aromája szinte egész nap a hajon marad. Nagyon kényelmes adagoló, amennyire csak szükséges. A mosás után nedves hajra tettem. Ezek sokkal lágyabbak és engedelmesebbek, könnyen fésülhetők. Az olaj nem befolyásolja a haj zsírtartalmát.
Nem mondhatok semmit a hővédelemről - nem tudom, hogyan kell mérni)
Kellemesen meglepett a kompozíció - az a tény, hogy az olaj az első helyen, és nincs alkohol.
Általánosságban elmondhatom, hogy vásárolhatok! Egyszerre többet vásárol!

Jól hidratálja az alkalmazás idején.

Használt márka olaj. Igen, jól hidratálja, kényelmes a fürtök elválasztása, még a gondoskodást is nyújtja a tippeknek, de mindezek a varázslatok csak az alkalmazás időpontjában vannak. Másnap, a tippek még szárazabbak, mint korábban.
Ne vásároljon többet, nem tetszett. Nagyon lassan fogyasztják.
Jobb olívaolajat használni, az eredmény csodálatos, és hosszabb hatást gyakorol.

Térfogat, ár, lágyítja a hajat.

Szilikon a készítményben.

A termék nagyon gazdaságos, vékony, jól eloszlik a hajra, kellemes illatú. Bőségesen (jó, térfogat és árengedmény) alkalmazom a fej végére a fej sószúrásakor, hogy ne ürítsük le a végeket sóval. Ez a feladat tökéletesen megfelel. Néha a hajszárítóval a hajszárítóval szembeni védelem érdekében kiszárítottam a hajat. Az olaj után a haj puha, fényes, selymes. A hajam nem zsír. A drágább olajok költségvetésének alternatívája lehet.

Jó mennyiség, megfizethető, kellemes aromájú, szelíd hajápolás.

Az olaj a közelmúltban kezdett használni. A kártolás után a haj száraz lett és nagyon zavaros. A kozmetikusok olvassák el véleményét erről a termékről. Tetszett. A térfogat 150 ml, az ár meglehetősen ésszerű, nagyon kényelmes használni. A samponozás után nedves hajra vigyük fel. A haj egészséges fényt kap, könnyen fésülhető, a tippek lágyabbak, sokkal könnyebben fekszenek - ne ragadjon különböző irányba. Az eszköz nagyon elégedett. Sőt, nincs összetett alkohollal, amit különösen szerettem volna.

Lágyítja a hajat, gazdaságos.

A mínuszok nem vették észre.

Az interneten olvasott vélemények elolvasása után "Olaj-elixír hármas helyreállítást" vásároltam "Garnier Fructis".
A hajam kombinálva, hosszú, száraz és törékeny a végén. Használat után a haj észrevehetően jobban és kevésbé zavarosan kezdett fésülni. Nagyon könnyen lemosódik, nincs piszkos fej érzése. Kellemes, nem erős szag.
A hajam mosása után főleg száraz hajra alkalmazom. Nagyon elégedett a termékkel, vásároljon újra.

Könnyű textúra, kellemes illata.

A készítmény nem kezeli a hajat, nincs kumulatív hatás.

Régóta szeretem a Garnier termékeket, így amikor láttam ezt az olajat az üzlet polcán, azonnal megvettem. Könnyű szerkezetű (nem túl folyékony, de nem kemény, mint néhány luxustermék), kellemes illata van. Száraz, festett, göndör, bolyhos hajom van. Ezt az olajat nedves, tiszta hajra vagy szárazra felhordom a textúrázó fürtökre a végeken és az extra „pelyhek” eltávolítása érdekében. Az olaj tökéletesen eleget tesz ennek a feladatnak, megvédi a hajat a hidegtől vagy bármilyen egyéb, a szilikonok okozta kedvezőtlen környezeti megnyilvánulástól. de ez minden. Nem hidratálja, nem táplálja és (ami a legfontosabb nekem!) Nem gyógyítja a hajat. Nem észleltem kumulatív hatást, az olaj csak akkor működik, amikor a hajon van. Ha meg akarja gyógyítani a haját - jobb, ha természetes olajat vásárolhat extra adalék nélkül.

http://kosmetista.ru/catalog/product/14993

Olaj elixír transzfekció gyümölcs áttekintése

Álmodik a hajad ékszereiről?

A Garnier Fructis 1e olaj-Elixir átalakulást hoz létre minden értékes típusú arganolajjal

Az olaj átlátszó, súlytalan szerkezete azonnal felszívódik, nem mérséklik, és nem hagy zsírtartalmat.

1. Mély táplálkozás
2. Könnyű stílus és hajvédelem
3. Értékes ragyogás

Ragyogó és puha tapintású, a haja átalakul a tippekké. A finom keleti illat gondoskodik az élvezetről és könnyű fátyol marad a hajon.

Súlyozás nélkül. Zsír nélkül.

alkalmazás:
Háromféleképpen:
1. A sampon előtt a mély táplálkozáshoz
2. A stílus során a könnyű fésülés és a hajvédelem
3. A nap bármelyik részében egy drága ragyogás.

Térfogat: 150 ml.
Gyártó: Franciaország, Garnier

Vélemények (33)

50 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

  tatyana30stm
   2019. január 20. 13:12
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: Jó költségvetés ragadós!
  Ahogyan a munkahorgony nagyon jól kezeli a feladatait.
  Független eszköz formájában nem lehet eléggé gondoskodni a károsodott hajért. De mint a végső érintés a többi ápolási termék után, tökéletesen működik.
  Nemrégiben frissített kompozícióval rendelkező verziót szerzett - gazdagabb lett.
  Összetétel fotók:

  Az aroma ugyanaz marad - édes és gyümölcsös. A következetesség megegyezik a korábbi verziókkal.
  A haj lágyabbá válik, fésülje haját és ragyog jobban)))

  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: A tökéletes tömegpiac olaj!
  Hajot ad:
  - jól ápolt megjelenés;
  - lágyság;
  - ragyogás;
  - megkönnyíti a fésülést;
  - nagyon gazdaságos költség.

  A hajam nagyobb hatású, ha nedvesre kerül.

  Nem szeretem, hogy mi nem tudom, hogy bízhat-e az összetételben. Nem hiszem, hogy ebből az árból az összes szabály szerint valódi, arganolajat hoznak létre.
  De újra meg fogom vásárolni, ahogy működik. Idővel a hajom szárítása nem a kezdet.
  A 34-38 fokos hőségben - ez nem fogja megmenteni a szárazságtól, szüksége van valami erősebbre vagy hidratáló hatásra.

  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: Eddig az egyik kedvenc olaj! Nagyon meleg érzésekkel emlékszem.
  - lágyul;
  - ragyog;
  - simítja az égést;
  - 4-ből 5-ből véd;
  - jó illata van;
  - ár / térfogat = minőség arány.

  Méltó határozatlan időre a tömegpiacon!

  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  megjegyzés:
  Vaj gyümölcsök Elixir átalakulás, amelyről először szerettem a szárított tippeket (lásd 10, amelyhez a folyadékot adtam) a szalma állapotába 5 napig
  Az első 3 nap örültem, mindent szerettem
  De az 5. napon a haja olyan volt, mint a huzal, bolyhos és kemény

  Tegnap használtam azt a számozást, amelyben nincs alkohol, és minden normális lett, a tippek puhaak és nem nyomnak, így a probléma az, hogy a gyümölcsben alkohol van ((

  Természetesen tudtam, hogy száraz, de nem 5 napig.

  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 2
  • Tetszik a tipp?
  • igen 2 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: Eszközök, amelyek táplálkozást és ragyogást adnak a természetes hajnak.

  Bájos szag, amely sajnos nem sokáig ragyog a hajra.
  A haj puhasága és ragyogása.
  Szárazság elleni védelem, szakasz. (Természetesen a meglévő szakasz nem segít.)

  A hajra nem teljesen száraz. Visszavonul a gyökerekből, lásd 15, figyeljen a tippekre.

  Az olaj könnyebbé teszi a fésülést, ragyogást és puhaságot biztosít. Minden mosás után használom.

  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 2 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 2 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 3net 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: Előnyök:
  - kellemes szag
  - jövedelmezőség
  hátránya:
  - szárítja a hajat

  Alsó sor: Tudom, hogy sokan szeretik ezt az olajat, de nyilvánvalóan nem illik a hajam típusához :)

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/maslo-eliksir-preobrazhenie-garnier-fructis-troynoe-vosstanovlenie-3489