logo

Matrix Hair Oil - csodálatos hatás, könnyű ápolás és gyönyörű fürtök

A világszerte ismert Matrix professzionális hajápolási termékek gyártására specializálódott. A különféle kozmetikumok közül különös figyelmet érdemel a hajolaj, amely több változatban jelenik meg, és segít javítani a fürtök állapotát, és szépséget ad nekik.

Leírás és összetétel

A mátrix termékek folyékony olajos vegyületek, amelyek természetes összetevőkre épülnek és értékes vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok. Az egzotikus növények kivonatai azonban a készítményben külön figyelmet érdemelnek. Attól függően, hogy milyen eredményre van szüksége, kiválaszthatja ezt az eszközt az emulziók sorozatából.

Biolage Exquisite Oil

Matrix Biolage Exkluzív olajszőrolaj A mátrix tápanyagokban gazdag a Moringa fáról és Tamaráról.

A kompozíció segít megvédeni a szálakat a negatív tényezőktől kívülről, erősíti és simítja a szálakat, megakadályozza őket, hogy megzavarják, sima és selymes.

Olaj csodák

Az Oil Wonders indiai Amla tartalmazza az Amla fa táplálkozási összetevőit, amelyek azonnal helyreállítják a törékeny és sérült hajat.

Az emulzió tökéletesen táplálja, biztosítja a szálak csillogását és rugalmasságát. A rendszeres használat lehetővé teszi számukra, hogy sokkal erősebbé tegyék őket, és ezáltal is hatékonyan hidratálja őket.

Matrix Oil Wonders Az Amazonas Murumuru egy sima olaj a Wanders Amazóniai (Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru) hajához. Tökéletesen simítja a hajat és engedelmessé teszi őket.

Összes eredmény

Olyan termék is van, mint a Matrix. Az összes eredmény, amely magában foglalja az olívaolajat is - belülről gondoskodik a fürtökről, sima és egészséges. A shea vaj a kompozícióban megszünteti a túlzott bolyhos frizurák problémáját.

Ezek és más emulziók a következő hatással vannak a fürtökre:

 • Aktívan táplálja és hidratálja őket, értékes anyagokkal telített. Ennek eredményeként a haj egészségesvé válik, gyönyörű fényt és puhaságot szerez.
 • A rendszeres használat helyreállíthatja a még súlyos sérült szálakat, visszaadhatja ragyogását és ragyogását.
 • A termékek hullámosabbá teszik a fürtöket és térfogatot adnak nekik.
 • Emellett az emulzió megvédi a hajat az ultraibolya sugárzás, a szennyezett levegő, a cigarettafüst, a szabadgyökök és egyéb olyan tényezők negatív hatásaitól, amelyek negatív hatással lehetnek a fürtök egészségére.

Előnyök és hátrányok

A Matrix eszközeinek számos előnye van a többi hasonlóhoz képest. Ezeket az előnyöket megkülönböztethetjük:

 • Gazdag összetételű, gazdag vitaminokban és növényi kivonatokban, beleértve az egzotikus. A komponensek mélyen behatolnak a hajszálszerkezetbe, belülről telítve.
 • Az olajok könnyű szerkezetűek, nem mérik le a szálakat, könnyűek és tágasak.
 • Meg kell jegyezni, hogy az alapok segítenek a korpásodás elleni küzdelemben.
 • Az első alkalmazás után látható eredményeket adnak.
 • A csomagolás kényelmes és gazdaságos.

Ha a hiányosságokról beszélünk, a szilikon anyagok összetételében jelen lehetünk. Annak érdekében, hogy ne provokáljanak allergiás reakciót, először végezzenek tesztet annak hiányában.

Használati utasítás

A Matrixból olajokat is lehet alkalmazni száraz és nedves szálakon. Csak tippekre vagy a teljes hosszra alkalmazható.

Az eszköz használható a fürtök növekedésének felgyorsítására. Ebben az esetben a termék kis mennyiségét masszírozó mozdulatokkal be kell dörzsölni a fejbőrbe. Hagyja körülbelül két órán át. A rendszeres használat (hetente egyszer elegendő lesz) lehetővé teszi, hogy egyértelmű előrelépést érjen el a szálak növekedésében.

Az emulziót a teljes hosszra lehet alkalmazni, maszkként. Alkalmazáskor célszerű egy fésű használata, amelyen keresztül a készítmény a hajon keresztül oszlik el. Hagyja néhány órán keresztül.

A hatékonyság növelése érdekében kalapot viselhet a tetején, és a fejét törölközővel melegítheti. Ezután öblítse le samponnal.

Az emulzió elősegíti a fürtök aktív táplálását, értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal telíti őket.

Olaj-mátrix is ​​használható védelmi célokra. A keverék kis mennyiségét nedves, tiszta hajra kell felhordani.

Ezután szárítsa meg őket hajszárítóval és feküdjön le. A termék minimálisra csökkenti a hőhatás negatív hatását, eltávolítja a sztatikus elektromosságot a szálakból, simábbá és bizalmasabbá teszi őket.

A kompozíciót csak a tippekre alkalmazhatja - így kevésbé lesz osztva, hatékonyan hidratálják és egészségesebbek lesznek.

Az eredmény javítása érdekében ajánlott más Matrix termékekkel - samponokkal, balzsamokkal, maszkokkal - használni.

Vásárlói vélemények

A cég Matrix olajai elég jó visszajelzést kapnak az ügyfelektől.

Közöttük nagyon népszerű az Oil Wonders termék.

Kellemes aromával büszkélkedhet, és erős, egészséges, sima és vonzó haját is teszi.

Ez az eszköz segíti a szálak sima simítását, és sokkal tanulékonyabbá teszi őket. Az ügyfelek előnyeit is figyelembe veszik az alkalmazás hatékonyságában.

A Biolage Exquisite Oil a vélemények alapján megérdemli a multifunkciós termék tiszteletét, amely táplálja, hidratálja, helyreállítja, simítja és védi a termikus hatásokat. Az egyiptomi Hibiscus nagyra értékelik - az egzotikus termék hihetetlen aromával és figyelemre méltó hatással van a fürtökre.

 • Estelle hajolajok;
 • Állandó öröm;
 • Natura Siberika;
 • L'Oreal;
 • Londa Velvet Oil;
 • Moroccanoil;
 • Kapous;
 • Gliss Kur;
 • Nexxt;
 • Wella.

Hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül

A gyártó Matrix olajai kozmetikai üzletekben és online áruházakban, valamint szépségszalonokban vásárolhatók. 92, 125 és 150 ml-ben állítják elő.

Ami a termelési költséget, a mennyiségtől és a névtől függően 600-1200 rubel lesz.

Ellenjavallatok és óvintézkedések

Mint ilyen, a Matrix emulzióinak ellenjavallatai nem rendelkeznek, de megjegyezzük, hogy összetevőik allergiás reakciót válthatnak ki. Ezért előzetesen ajánlott kis vizsgálatot végezni, kis mennyiségű készítményt helyezve a kéz bőrére vagy a fül mögé. Ha nincs negatív reakció, akkor a terméket a hajra kell felhordani.

Hatékonyság és alkalmazási jellemzők

A mátrixból származó olaj első használata után észrevehető eredményeket érhet el.


A haj ragyogni kezd, élénkebb és engedelmesebb, könnyen fésülhető és illeszkedik.

A rendszeres használat lehetővé teszi, hogy visszaállítsa a sérült fürtöket, megszabaduljon a csúcsrészektől, gyorsítsa fel a szálak növekedését és gyógyítsa meg őket.

Az emulziók alkalmasak a rendszeres használatra. Ezek a hajsütésekre reggelre alkalmazhatók a könnyű stílus és a negatív tényezők elleni védelem érdekében.

Maszkként a kompozíció a teljes hosszon elosztható, és több órán át vagy egy éjszakán át hagyható. Ebben az esetben ajánlatos hetente egyszer megismételni az eljárást.

Így a Matrix olajai csodálatos hajápolási termékek. A biztonságos és könnyen használható, lehetővé teszi, hogy számos problémát megoldjanak a fürtökkel, javítva mind a belső egészségüket, mind a megjelenését.

http://beautyladi.ru/masla-dlya-volos-matriks/

Mátrixolajolaj Wanders

MATRIX OIL WONDERS

- az egzotikus természetes olajokon alapuló teljes körű hajápoló termékek, amelyek nagyobb szilárdságot biztosítanak a hajra, 72 órán keresztül engedelmeskednek a hajnak, helyreállítják a haj vitalitását és 75% -kal növelik a ragyogást.
Mutassa be a haját egy régi hajápolási rituáléra, amely a marokkói argan, az egyiptomi hibiszkusz, az indiai fa Aml és az Amazon palm Murumuru-ra alapozott.

Matrix Oil Wonders Micro-Oil sampon - mikroszálas sampon (mikro-csepp olaj).

Könnyű sampon marokkói arganolajjal. Óvatosan tisztítja és táplálja a hajat, ugyanakkor lágy és fényes.

Matrix Oil Wonders olajkondicionáló - olajjal kondicionáló.

A marokkói arganolajjal dúsított súlytalan klímaberendezés megkönnyíti a hajat, visszaszorítja a fegyelmet, és lágy tapintásúvá teszi.

A Matrix Oil csodálkozik az indiai Amla - indiai Amla feszesítő olajjal.

Az indiai fa Amla gyümölcsének kivonatát tartalmazza. Az aromás olaj helyreállítja a törékeny és gyenge haj szerkezetét. Visszaadja a haj rugalmasságát, a puhaságot és a fényességet.

Mátrixolaj csodái Amazoniai Murumuru - Amazon Morumuru simító olaj.

Az Amazonas palm magjaival gazdagodott, Murumuru. Kellemes illatú. Nyugtatja és simítja a leginkább tompa hajat, így puha és ragyogó.

Mátrixolaj csodálkozik az egyiptomi hibiszkusz - egyiptomi hibiszkuszolajjal, színes hajra.

Egyiptomi hibiszkusz kivonatot tartalmaz. Kellemes aromájú, színezett haj fényerejét adja vissza, lágy és hihetetlen fényt biztosítva nekik.

Mátrixolaj csodák Sharp Cut Oil - olaj a vágáshoz.

Matrix Oil Wanders hajápoló eszköz Könnyű ollós csúszás a pontosabb vágási és kondicionáló hatásra a hajra.

A Matrix Oil Wonders formázó olajkrém egy modellező krémvaj.

Az egyedülálló kombinációja 2 textúrából - krém olaj és gél alapján - spirál formájában. Marokkói arganolajjal gazdagodva azonnal táplálja és egyúttal lágyabbá és fényesebbé teszi a hajat. Megőrzi a haj természetes mozgását, hangsúlyozza a szálak kontúrját. Csökkenti a hajszárító szárításának idejét. Mindössze 1 lépésben hajformát ad és ragyog.

Matrix Oil Wonders Flash Blow Száraz olaj - olajfény, amelyet a hajszárító felszerel.

A marokkói arganolajjal nem aeroszolos spray-vel lágyabbá válik a haj, és 2-szer csökkenti a hajszárítási időt. Ennek eredményeként a haj sima, fényes és rugalmas.

Vásároljon a MATRIX (Matrix) hajápolási termékeket otthon nélkül. Egyszerűen adja meg a megrendelést a MALINA (malina-magazin.ru) internetes áruház webhelyén, megadva a szükséges áru szállításának napját és időpontját.

Valahogy kiderült, hogy az amerikai márka Matrix I... Nem, nem mentem meg. Inkább csak becsapta a figyelmet. Mindig volt némi információ, néha összpontosítottam a figyelmemet, és néha elfelejtettem, de nem törődtem vele. Aztán egy napon a csillagok összegyűltek, így volt egy sorom az „olaj” sorozatból - Oil Wonders. Szokásos társulásom van az „olaj” vonalakkal - Moroccanoil és L'Oreal Professionel, amelyek mindkettő csak hallás. És itt van a Matrix Oil Wonders.


Az általános: fekete és arany design cseppek, olajok és szilikonok formájában a készítményben.

Szóval, minden egyes eszközről, és a felülvizsgálat végén - az általános hatásról.

Sampon mikro-cseppek Matrix Oil Wonders Micro-Oil samponnal

A marokkói arganolaj sampon mikro-cseppjeinek összetételében. Ez az első alkalmazásból látható. Általában a samponok mosás közben elrontják a hajam (valaki kevésbé, valaki erősebb). Az Oil Wonders Micro-Oil sampon után a haj azonnal sima, nem szükséges sem maszk, sem balzsam. Találtad már valaha? Nem vagyok. Igen, a samponban simító szilikonok vannak, de messze vannak az első helyen, ezért azt hiszem, ez még mindig a legcsodálatosabb mikro-cseppek munkája.


Most a kompozícióról. Tökéletes, akinek fontos - első helyen a nátrium-Laureth-szulfát (ez a kevésbé káros SLS-formula). De, amennyire tudok, az emberek 98% -a egyáltalán nem fontos.) Ez a képlet segíti a sampont, hogy tökéletesen habozzon, és az első alkalommal tökéletesen mossa a fejét. Az eredmény az, hogy a sampon gazdaságos. 300 ml.

Matrix Oil Wonders Oil kondicionáló

Marokkói arganolaj van jelen a kondicionálóban, valamint a samponban (és az egész sorban). Ez simítást és gondoskodást biztosít. Igaz igaz. Nem minden maszk így simítja a hajat. Nem kell 5 percet vagy többet várni, elég egy. A gyártó azt javasolja, hogy a légkondícionálóhoz még pár csepp olajat adjunk hozzá, de őszintén nem vettem észre egy erős különbséget.


Részeként egy csomó olaj, egy csepp alkohol (ami furcsa vagy nem?), De nincsenek szilikonok egyáltalán. Ez furcsa, mert a maszk szépen simul. Tökéletesen így van, mivel ebben a tervben csak szilikonok vannak)) A légkondicionálás egy kicsit kevésbé gazdaságos. Ebből következik, hogy a samponnal végződnek, valószínűleg ugyanakkor. Általában 2 üveg sampont és 1 balzsam repül el tőlem. 200 ml.

Olaj csodálja az indiai Amla erősítőolajat

Ez az olaj multifunkcionális: alkalmazható a fejbőrön történő mosás, valamint a kondicionáló és végső gondozás során. Sikerült kipróbálni az utolsó 2-et. Ahogy fentebb írtam - számomra ez a hatás. Nem tudom megmondani az erődítményről, nem éreztem, de a fényesség és a selymesség tökéletesen sima sima, nem veszi el ezt.

Az ilyen eszközök összetételét és tesztelését illetően általában vesztes leszek. Azt gondoltam, hogy ha azt mondja, hogy „olaj”, akkor a jogorvoslat lesz. De nem, tévedtem. Ez inkább szilikon, legalább konzisztencia és tapintási érzés. És ez az összetevő az összetevők első listája. Az olajok kicsit később mennek. Ez a második eszköz az életemben (az első Joico szérum, például átlátszó palackban) és... Kiderült, hogy szeretem őket! =)) Emlékszem, hogyan szerettem Joico hatását, és hogyan szeretem az indiai Amla hatását... A haj még inkább sima, áramló (!), haj hajra, nem kicsit zsíros. Nem tudom, hogy lehetséges-e ez a szerszám túlzásba hozni, 2 cseppet (2 adagolót, pontosabban ez nem egy spray) használok, és néha még egy felét szeretnék, de nem kockáztatom. 125 ml.

És ennek eredményeként. Mi a hatás és kinek ajánlhatom ezt a sort? A fő hatások a táplálkozás és a simítás. Abszolút gyönyörű, azt kell mondanom. Ki fogja ajánlani? Lányok göndör, porózus hajjal - szükségszerűen. Sajnálom, hogy nem próbáltam ezt a sort 1,5 évvel ezelőtt, azt hiszem, sok problémát és költséget el lehetett volna kerülni. Tanácsot adok a nehéz, sűrű hajú lányoknak - könnyű, áramló haj biztosított.

Száraz szárítóval szárított, nem fésült haj:

Ár: az egész készlet kb. 2000r
Vizsgálati időszak (gondozás): 2 hónap
Értékelés:

A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás

Ezáltal a 2006. július 27-i 152-ФЗ sz. Szövetségi törvény („személyes adatok”) szerint megerősítem a L'Oreal, BIN 1027700054986, Zárt részvénytársaság feldolgozásának helyét: 119180, Moszkva, 4. hely Golutvinsky lane, 1/8, 1-2. Oldal (a továbbiakban: a Társaság) személyes adataik, nevezetesen:

  - vezetéknév, keresztnév, születési dátum, kézbesítési cím (ek), elérhetőségi adatok (telefon, e-mail);

E megállapodás keretében a személyes adatok feldolgozásának célkitűzései a következők: t

 1. - a Társaság által a megkötött szerződésekből eredő kötelezettségek teljesítése (beleértve a Társaság áru megrendelését, értékesítését és kézbesítését);
 2. - kiegészítő információ nyújtása a Társaságról (beleértve az értékesített tevékenységekre, árukra / szolgáltatásokra vonatkozó információkat) SMS-üzenetek, e-mailek, telefonhívások útján;
 3. - visszajelzés fogadása a Társaság árukról / szolgáltatásairól (beleértve az SMS-üzeneteket, e-maileket, telefonhívásokat) és a kapott adatok későbbi elemzését;
 4. - a piac tanulmányozása és elemzése (beleértve a weboldalakon végzett tevékenységek nyomon követését, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 5. - események megtartása (beleértve a promóciós promóciós eseményeket is);

Ez a hozzájárulás az alábbi műveletek (műveletek) elvégzésére szolgál: személyes adatok felhasználásával automatizálási eszközökkel vagy ilyen eszközök használata nélkül: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, felhalmozás, tárolás, finomítás (frissítés, módosítás), használat, átadás (beleértve a terjesztést, szolgáltatásnyújtást is). harmadik felek vagy harmadik felek körében a fenti célok elérése, hozzáférés, valamint a határokon átnyúló transzfer), depersonalizáció, blokkolás, törlés, megsemmisítés.

Egyetértek abban, hogy személyes adataimat a következő jogi személyeknek adom át:

  - IBS DataFort LLC (OGRN: 1067761849430, helyszín: 127287, Moszkva, 2. Khutorskaya St., 38A, 14. o.) A társaság üzleti alkalmazásainak karbantartására szolgáló szolgáltatások nyújtása érdekében;

Igazolom, hogy ismerem az Orosz Föderáció jogszabályainak követelményeit, amely meghatározza a személyes adatok feldolgozásának eljárását, a „L'Oreal zárt részvénytársaság személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos politika” című dokumentummal, valamint az ezen a területen fennálló jogaimmal és kötelezettségeivel.

Ez a hozzájárulás 5 (öt) évre szól. A beleegyezés érvényességi ideje automatikusan meghosszabbodik ugyanezen időszakra, ha a személyes adatok beleegyezésének érvényességi ideje alatt legalább 1 (egy) látogatást végeztek a webhelye alatt. A hozzájárulás megújításainak száma korlátlan.

Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaival összhangban megfogalmazott írásbeli kérelem alapján, amely a Társaság helyére irányul.

http://volosi5.ru/uhod-za-volosami/maslo/maslo-dlya-volos-matriks-ojl-vanders.html

Mátrixolajolaj Wanders

Ezáltal a 2006. július 27-i 152-ФЗ sz. Szövetségi törvény („személyes adatok”) szerint megerősítem a L'Oreal, BIN 1027700054986, Zárt részvénytársaság feldolgozásának helyét: 119180, Moszkva, 4. hely Golutvinsky lane, 1/8, 1-2. Oldal (a továbbiakban: a Társaság) személyes adataik, nevezetesen:

 1. - Vezetéknév, név, szülőföld, születési dátum, szállítási cím (ek), elérhetőségi adatok (telefon, e-mail);
 2. - információ a Társaság termékeinek rendeléséről (rendeléséről), a rendelés (ek) számáról, a szerződés teljesítésével kapcsolatos elégedettség mértékéről, a Társaság részéről;
 3. - az eszköz típusa, amelyből a Társaság által kezelt / használt webhelyek vagy mobilalkalmazások hozzáférhetők;
 4. - a böngésző típusa, amelyet a Társaság által kezelt / használt webhelyek vagy mobilalkalmazások elérésére használnak;
 5. - geopozitsiya;
 6. - információ a fiókom (ok) címéről a szociális hálózatokon;
 7. - a személyes adatok alanyában a szociális hálózat (ok) ban saját számláján feltüntetett információk, kivéve a jogszabályok által a személyes adatok különleges kategóriájába sorolt ​​információkat, valamint a biometrikus személyes adatokat;
 8. - bőrtípus;
 9. - haj típus;
 10. - információk a Társaság termékeiről, amelyeket közvetlenül a Társaságtól vagy a Társaság termékeinek kiskereskedőitől vásárolnak;
 11. - a társaság áru vásárlásának helye (ideértve a kiskereskedelmi üzlet (ek) vagy a kiskereskedelmi üzletek hálózatának feltüntetését is, ahol a vállalat árut vásárol);
 12. - információ a Társaság árukkal / szolgáltatásaival való elégedettség mértékéről, információk a Társaság árukkal kapcsolatos preferenciáiról, a Társaság által kínált szolgáltatásokról;
 13. - információk a weboldalakon végzett tevékenységekről, a vállalat által kezelt / használt mobil alkalmazásokról;
 14. - a Társaság felülvizsgálataiban, a Társaság árukban / szolgáltatásaiban szereplő adatok (beleértve a telefonon, e-mailen, SMS-ben nyújtott véleményeket);
 15. - a versenyképes művekben vagy más anyagokban tárolt adatok, amelyeket a társaság vagy annak nevében szervezett versenyeken / ösztönző eseményeken való részvétel céljából küldtek.

E megállapodás keretében a személyes adatok feldolgozásának célkitűzései a következők: t

 1. - a Társaság által a megkötött szerződésekből eredő kötelezettségek teljesítése (beleértve a megrendelés feldolgozását, a Társaság áru értékesítését és szállítását);
 2. - kiegészítő információk nyújtása a Társaságról (beleértve az értékesített tevékenységekkel, árukkal / szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat) SMS-üzenetek, e-mailek, telefonhívások útján;
 3. - visszajelzést kap a vállalat termékeiről / szolgáltatásairól (beleértve az SMS-üzeneteket, e-maileket, telefonhívásokat) és a kapott adatok későbbi elemzését;
 4. - piackutatás és elemzés (beleértve a weboldalakon végzett tevékenységek nyomon követését, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 5. - események lebonyolítása (beleértve a promóciós promóciós eseményeket);
 6. - a Társaság termékeivel, a Társaság által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák elemzése (beleértve a weboldalakon végzett monitoring tevékenységeket, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 7. - felhasználói fiókok kezelése weboldalakon, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban;
 8. - promóciós és tájékoztató levelek küldése (beleértve a Társaság által értékesített árukkal / szolgáltatásokkal, a Társaság tevékenységeivel) e-mailben, SMS-ben, telefonhívásokon és egyéb kommunikációs eszközökön keresztül, amelyet a személyes adatok tárgya megerősít.

Ez a hozzájárulás az alábbi műveletek (műveletek) elvégzésére szolgál: személyes adatok felhasználásával automatizálási eszközökkel vagy ilyen eszközök használata nélkül: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, felhalmozás, tárolás, finomítás (frissítés, módosítás), használat, átadás (beleértve a terjesztést, szolgáltatásnyújtást is). harmadik felek vagy harmadik felek körében a fenti célok elérése, hozzáférés, valamint a határokon átnyúló transzfer), depersonalizáció, blokkolás, törlés, megsemmisítés.

Egyetértek abban, hogy személyes adataimat a következő jogi személyeknek adom át:

 1. - IBS DataFort LLC (OGRN: 1067761849430, székhely: 127287, Moszkva, 2A Khutorskaya St., 38A, 14. o.) A társaság üzleti alkalmazásainak karbantartásához;
 2. - Ekvant LLC (OGRN: 1037710010964, Helyszín: 125375, Moszkva, Tverskaya St., 7) a megrendelések feldolgozása / elhelyezése céljából;
 3. - OOO Strizh (OGRN 5147746330639, hely: 127322, Moszkva, Ogorodny Proezd, 20YU oldal 1), LLC Internetes megoldások (OGRN: 1027739244741, hely: 126252, Moszkva, Chapaevsky Pereulok, 14), LLC "SPSR-Express" (OGRN: 1027715016218, helyszín: 107031, Moszkva, Rozhdestvenka st., 5/7, 2. oldal, pom., 5, 18. szoba), LLC "Automatizált kiállítási pontok hálózata" (OGRN 1107746539670, helyszín: 109316, Moszkva, Volgogradsky sugárút, 42. o., 23. o.
 4. - LLC FrikiEtLast (OGRN: 1127746335530, székhely: 123056, Moszkva, Krasin utca 13) annak érdekében, hogy elemezze a Társaság termékeivel, a Társaság által kínált szolgáltatásokkal, promóciós és tájékoztató e-mailek SMS-en keresztüli személyes adatait. kommunikáció;
 5. - LLC Kelly Services CI-ES (OGRN: 1027739171712, hely: 129110, Moszkva, Prospekt Mira, 33, 1. oldal), LLC „Fabrika DM” (OGRN: 1037739361384, helyszín: 129626, Moszkva, Prospect Mira, 102, 1. épület, 3. szoba) a hívóközpont funkcióinak teljesítése céljából a Társaság termékeinek feldolgozási megbízásainak részeként, valamint a Társaság termékeiről / szolgáltatásairól (beleértve az SMS-üzeneteket, e-maileket is) történő visszajelzés megszerzésére. telefonhívások) és az adatok későbbi elemzése;
 6. - MAYNDBOKS LLC (OGRN 1097746380380; helyszín: 125040, Moszkva, Leningradsky Ave., 30, 2. oldal), Odzhetto Web LLC (OGRN 1086154006245; hely: 347900, Rostov régió, g Taganrog, Petrovskaya St., 89B), LLC LOYALMI (BIN 1117746405732, székhely 123242, Moszkva, Zoologicheskaya St., 1, 1-es szám) a következő célokra: további információ nyújtása a Társaságról ( beleértve az értékesített tevékenységekre, árukra / szolgáltatásokra vonatkozó információkat SMS-üzenetek, e-mailek, telefonhívások, visszajelzések kapcsán az árukról / szolgáltatásokról Com és az adatok későbbi elemzése, a piac tanulmányozása és elemzése, események megtartása (beleértve a promóciós promóciós tevékenységeket), a Társaság termékeivel kapcsolatos preferenciák elemzése, a Társaság által kínált szolgáltatások, e-mailben, SMS-üzeneteken, telefonhívásokon és egyéb kommunikációs eszközökön keresztül hirdetési és információs küldemények küldése (beleértve a Társaság által értékesített árukkal / szolgáltatásokkal, a Társaság tevékenységeivel kapcsolatban); dtverzhdennyh a személyes adatok.

Igazolom, hogy ismerem az Orosz Föderáció jogszabályainak követelményeit, amely meghatározza a személyes adatok feldolgozásának eljárását, a „L'Oreal zárt részvénytársaság személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos politika” című dokumentummal, valamint az ezen a területen fennálló jogaimmal és kötelezettségeivel.

Ez a hozzájárulás 5 (öt) évre szól. A beleegyezés érvényességi ideje automatikusan meghosszabbodik ugyanezen időszakra, ha a személyes adatok beleegyezésének érvényességi ideje alatt legalább 1 (egy) látogatást végeztek a webhelye alatt. A hozzájárulás megújításainak száma korlátlan.

Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaival összhangban megfogalmazott írásbeli kérelem alapján, amely a Társaság helyére irányul.

http://www.matrix.ru/shop/oil-wonders-ukrepljajuschee-volosy-maslo-indijskoe-amla-6244.html

Matrix hajolaj

A világszerte ismert, professzionális kozmetikumok, amelyek már több mint 30 éve a piacon vannak, nagy a kereslet. Termékeinek előállításához a Matrix egzotikus összetevőket használ, amelyeket gondosan választanak ki. Ezek természetes növényi olajok, citrus illóolajok, kamilla és zsálya kivonatok. Minden eszköz kiegészítésre kerül a hajhoz szükséges vitaminokkal és mikroelemekkel. A high-tech berendezéseknek és a speciális gyártási technológiának köszönhetően a Matrix szinte teljesen természetes termékeket képvisel nagyon kedvező áron.

A hajápoló termékek tökéletesen helyreállítják a fürtöket, egészséges ragyogást és vitalitást biztosítva nekik. A gyártó azt állítja, hogy a Matrix olajok használata segít a leggyakoribb görbülési problémák kezelésében. A vállalat képviseli:

 • Haj olajok Matrix Biolazh;
 • Olajok hajhoz Matrix Oil Wanders.

Minden szerszámot úgy terveztek, hogy megfeleljen a haj és a fejbőr egyedi tulajdonságainak. Mindegyik probléma esetén egyszerű és hatékony megoldást választhat. A Matrix termékek előnye, hogy kizárólag természetes összetevőket használnak, ami a termékeket biztonságossá teszi. Az expozíció széles területe lehetővé teszi az összes feladat átfogó megközelítését: táplálkozás, hidratálás, hajszerkezet helyreállítása, a fejbőr gondozása stb.

Matrix Biolazh hajolaj

A Biolaz termékek aktív komponensei olyan ceramidok, amelyek mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, és megtöltik a kialakult üregeket. A Matrix Biolazh sorozat 3 típusú hajolajat tartalmaz:

 1. Matrix Biolage Therapy Exquisite Oil (univerzális olaj a mély hajápoláshoz);
 2. Matrix Biolage Exkluzív olajkezelés Tamanu (olaj a gyenge és sérült hajhoz);
 3. Matrix Biolage olaj finom olaj Monoi Blend lágyító kezelés (olaj a háborítatlan hajhoz) /

Univerzális olaj a mély haj táplálásához

A külső tényezők hátrányosan befolyásolják hajunk egészségét és vonzerejét. Napi stílus, festés, ultraibolya sugárzás, mindez a fürtök száradásához, elvékonyodásához, töréséhez és tompaságához vezet. A haj rendszeres mély táplálása a megfelelő ellátás kulcsa. A Matrix Biolage Therapy Exquisite Oil kifejezetten mindenféle hajat táplál és hidratál. A fő hatóanyaga az antioxidánsokban gazdag moringa olaj. Ez mélyen behatol a hajszál szerkezetébe, aktívan telíti a szükséges anyagokat, és regeneráló folyamatokat vált ki. Az olaj tökéletesen hidratálja a gyökereket és a hajhagymákat, aktívan simítja a kutikula felületét.

Alkalmazási módszer: A kívánt eredménytől függően a szerszám használatának számos módja van.

№1 Nagyon száraz, sérült és hasított haj mély regenerálása és táplálása.

Az olajat egyenletesen alkalmazza száraz hajra, középtől a hegyekhez. Javasoljuk, hogy fordítson különös figyelmet a tippekre, és szükség esetén további feldolgozásra. Melegítse a fejét egy törülközővel, és hagyja a terméket a haján egész éjjel. Reggel a szokásos módon mossa meg a haját.

2. Élelmiszer és a nemkívánatos curling megelőzése.

A tiszta, enyhén nedves hajra kis mennyiséget kell felhordani. Ne öblítse le.

№3 Hővédelem

Mielőtt hajszárítót vagy hajegyenesítőt használna, nedves fürtökön kis mennyiségű olajat kell felhordani, egyenletesen elosztva.

# 4 Megszakítás megelőzése

Mosás előtt bőkezűen alkalmazza a fejbőrt és a fürtök teljes hosszát. Könnyű masszázs mozdulatokkal gyengéden masszírozza a gyökereket. Mossa meg a haját samponnal.

№5 A hasított végek kezelése

Masszázs egy kis mennyiséget a haj végébe.

A hajápoláshoz más kozmetikumokhoz a mély táplálkozáshoz használt olaj is hozzáadható. Például maszkokban, samponokban, kondicionálókban.

Olaj a gyenge és sérült hajhoz

Matrix Biolage Exkluzív olajkezelés A Tamanu kifejezetten a gyenge, vékony és sérült haj mély helyreállításához és erősítéséhez készült. A termék fő összetevője a Tamanu olaj. Ez a termék Omega-3 zsírsavakban gazdag, ami megkönnyíti a vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak könnyű behatolását a hajszálba, helyreállítva és erősítve a sérült kéregeket és megbízható védelmet nyújt a törés és sérülés ellen. Az olaj intenzíven hidratálja a túlszáradt szálakat, így lágy és rugalmas. Segít javítani a haj természetes növekedését, védi a hajat az ultraibolya sugárzásnak és a színvesztésnek.

Alkalmazási módszer: A Matrix Biolage Exquisite Oil Treatment számos lehetséges felhasználási módja van.

№1 Táplálkozás és erősítés

A hajat mosás előtt egyenletesen alkalmazza a száraz hajra. Hagyja a terméket a hajra 5-10 percig. Mossa meg a haját samponnal.

2. A haj engedelmességének és rugalmasságának biztosítása.

Adjon hozzá néhány csepp terméket a légkondicionálóhoz, maszkhoz vagy más hajápoló termékhez.

№3 Hővédelem

A terméket tiszta, enyhén törölközővel szárított fürtökre kell felhordani.

№4 A haj fényének biztosítása

A stílus kialakításakor alkalmazzon kis mennyiségű fürtöt. Ismételje meg az eljárást a fektetés végén. Ez lesz az ellátás utolsó szakasza.

№5 Intenzív helyreállítás.

Óvatosan alkalmazza a száraz hajra. Különös figyelmet kell fordítani a tippekre. Melegítse a fejét egy törülközővel és hagyja éjszakánként.

Olaj a tompa hajra

A természeti tényezők és az agresszív hajformázási eljárások a fürtök gyengüléséhez, elvékonyodásához, törékenységéhez, unalmasságához és élettelenségéhez vezetnek. Ennek eredményeképpen a haja rosszul válik, ami jelentősen bonyolítja a stílust. Kiváló olaj Monoi Blend lágyító kezelés hatékony eszköz a haj egészségének, rugalmasságának és engedelmességének helyreállítására. A termék rendszeres használata normalizálja a vízfelszínt és a pH-szintet, amely biztosítja a kutikula felületének simítását, a follikulus rudak erősítését és a kiszáradás megelőzését.

Alkalmazási módszer: Számos lehetőség van az olaj használatára a tönkrement hajra. Minden módszer hasonlít a korábbi olajok Biolazh vonalon történő használatára.

Matrix olajolaj Wanders hajolaj

A Matrix Oil Wonders a természetes természetes olajok alapján kifejlesztett hajápoló termékek teljes választéka, amely hajerősséget, bizalmatlanságot, erőt, ragyogást biztosít. A professzionális szolgáltatások eredményeinek javítására létrehozott csodálatos olajok sora a szalonban áll:

 • Indiai Amla feszesítő hajolaj;
 • Hajolaj simítása Amazóniai Murumuru;
 • Egyiptomi Hibiszkuszolaj színezett hajra;

Indiai Amla feszesítő hajolaj

Az indiai Amla feszesítő hajolaj tökéletesen megtisztítja és helyreállítja a hajat, és visszanyeri az egészséges fényt. A szerszám kifejezetten a laza, életmentő hajápolásra készült. A termék használatának hatása - a haj puha, sima és selymes lesz. A fürtök könnyebben stílusosak, formájukat jól megtartják és ragyogóan ragyognak.

Alkalmazási módszer: A források egyenletes eloszlása ​​a haj minden részénél csak 2 adagológépen van elegendő. Az olajat enyhén nedves hajra felhordják, a masszázs mozdulatokkal dörzsölve a gyökerekbe. Hagyja a terméket a hajon legfeljebb 5 percig, majd öblítse le vízzel samponnal.

A hajolaj simítása Amazóniás Murumuru

Ez a termék olyan szálakhoz készült, amelyek nehezen rakhatók. Ugyanakkor az olaj képes visszaadni ragyogást és vitalitást a fürtökhöz. Az ultra-könnyű textúra miatt az olaj gyorsan behatol a hajszerkezetbe, hasznos anyagokkal telítve. A termék használata során minden szőr egy vékony, láthatatlan filmbe van burkolva, amely megvédi a szálakat a külső tényezők negatív hatásaitól. Az olaj rendszeres használata megakadályozza a haj törését és a ragasztó megosztását. Az eszköz nagyon gazdaságos. Az adagolóra 1-2 kattintás elegendő.

Alkalmazási módszer: Nyomja ki néhány csepp olajat és dörzsölje meg a tenyerében, melegítse fel. Az intenzív körkörös mozdulatok 2-5 percig masszírozzák a fejbőrbe (a haj vastagságától függően). Mossa le samponnal.

Egyiptomi Hibiszkusz olaj, színes hajra

Ez az olaj - csak egy szerelmese a szerelmeseinek, hogy nézzenek ki. Gyakori festés, szálak kiemelése, perm stb. nagyon negatív hatással van a hajra. Elveszítik fényüket, száradnak, törékenyek és felvertek. Mindezek a problémák megoldhatók az egyiptomi Hibiszkuszolaj színes hajra való használatával. Könnyű konzisztenciájából adódóan az anyag gyorsan felszívódik a hajba, előnyös anyagokkal telített és mélyen hidratáló. Ennek eredményeként a haj lágy, sima és könnyű fésűsé válik. Ezenkívül az olaj színstabilitást biztosít. Ennek eredményeként a haj szép fényt kap.

Alkalmazási módszer: Egy pár csepp olajat egyenletesen terjesszen a fürtök teljes hosszára. A hajnak nedvesnek, törölközővel kissé szárítottnak kell lennie. Ezután néhány percig masszírozza az olajokat a gyökerekben, masszázs mozdulatokkal. Mossa el a szokásos módon.

Vélemények

Nagyon tetszett a Biolaz olaj a mély táplálkozáshoz. Nagyon könnyű, gyorsan felszívódó, nem hagy zsíros jeleket a kezekre, és nem mérik le a hajat. Nagyon kellemes aroma, amely hosszú ideig a zárakon marad. Ami a hatékonyságot illeti, hiányzik az adagoló két kattintása. A váll alatti hajra 3-préselésre van szükség. Ennek eredményeként rendszeres használat esetén a források 2-3 hónapig tartanak.

Több, mint egy éve használom az őrölt hajat. Láthatóan megváltoztatta a haj tippeit. Ezek simaak és nem oszlanak meg. Számomra az olaj legfontosabb tulajdonsága a haj flufficitásának megszüntetése. Nem zsír és nem nehéz fürtök. A termék használatát követően nincs szükség arra, hogy másnap mosjam a hajam, ami nem mondható el az Elseve olajokról. Véleményem szerint - ez egy jó eszköz a zavartalan szálak gondozására.

http://nashivolosy.com/uhod/maslo-dlya-volos-matriks.html

Matrix hajolaj

A világhírű Matrix cég professzionális hajkozmetikumok gyártására specializálódott. Krémfesték a színezéshez, samponok, maszkok, balzsamok a márka szerette sok nő. Segítenek nemcsak a fürtök természetes szépségének megőrzésében, hanem számos felmerülő probléma megoldásában is. A márka összes eszköze közül kiválaszthatja a hajolajat, amelyet az alábbiakban tárgyalunk.

Miért veszik el a fürtök a fellebbezést

Kevés nő büszkélkedhet egészséges vastag hajjal. Egy nő mindig másnak akar lenni, meglepni és örömmel látni a megjelenését, hogy alkalmazza ezt a frizura. A gyakori festés, a kémiai permáció, a fújás, a vasaló feszítőszálak, vagy ezzel ellentétben a hajsütő hajsütéses hajsütés modellezésével a haj megszárad és élettelen.

Az instabil hormonok, a kiegyensúlyozatlan étrend, a rossz vitaminok és a rossz szokások nem adják a haj egészségét.

A környezet - a szmog, a napsütés vagy a hideg és a fagy negatív hatása - a fürtöket unalmasnak, fénytől mentesnek teszi.

A híres márkák speciális maszkjai és emulziói megmentésre kerülnek. A mátrix hajolaj különösen népszerű. Rólunk szól, és ebben a cikkben lesz szó.

Előny és összetétel

A matrix hajolaj természetes összetevőket tartalmaz. Vitaminokban és egészséges nyomelemekben gazdag. De talán a legfontosabb összetevők az egzotikus növények kivonatai.

Attól függően, hogy milyen hatást gyakorol az elérni kívánt hajra, és milyen problémát kell megoldani, az emulziók Matrix sorozatának egy vagy másik termékét használjuk.

Biolage Exquisite Oil

Ez a mátrix eszköz gazdag a Moringa fa és Tamara tápanyagaiban. A termékben található összetevők miatt a termék jól védi a hajat a negatív környezeti hatásoktól. Feszesítő és simító hatása van a hajra. Ettől kezdve a fürtök nem lesznek zavarosak, sima és selymesek lesznek. Az olaj ideális bármilyen típusú hajért.

Oil Wonders indiai Amla

Az emulzióba belépő Amla fa tápanyagok képesek azonnal helyreállítani a törékeny sérült hajat. A mátrixolaj táplálkozási hatást biztosítva a szálakat rugalmassá és fényessé teszi. A termék rendszeres használatával a haj észrevehetően erősebb lesz. Az eszköz képes megoldani az osztott végek problémáját - sokkal jobban hidratálódnak.

A mátrixolaj csodálkozik az Amazóniai Murumuru

Ennek az olajnak a fő összetevője egy azonos nevű tenyér kivonata. A termék nagyon jól simítja a göndör hajat. Ezzel a fürtök könnyen eljutnak a legösszetettebb stílushoz is.

Mátrix Összes eredmény

Az olaj részét képező olívaolaj belsejében törődik a hajra, így észrevehetően simább és egészségesebb. És a shea vaj jól harcol a bolyhos szálak hatásával.

Mindezek és más mátrix emulziók óriási előnyökkel rendelkeznek a haj számára:

 • Aktívan táplálja a száraz fürtöket, hidratálja őket, töltse ki hasznos elemekkel. Az alkalmazás eredményeként a haj egészségesvé válik, természetes ragyogása és lágysága visszatér;
 • E termékcsalád rendszeres használata képes visszaállítani a nagyon sérült fürtöket, gyönyörű fényt kölcsönöz nekik;
 • A termék összetételében lévő hipoallergén szilikon komponensek térfogatot adnak, és a szálakat engedelmeskedik;
 • Emellett az emulzió tökéletesen megvédi a káros napsugarak, a cigarettafüst, a szmog, a szabad gyökök által okozott fürtöket.

Kiválasztási funkciók

Az olajsorozat Matrix megválasztása függ a görbék állapotától és a szerkezet jellemzőitől.

A színes hajok esetében az olaj egyiptomi hibiszkusz jó termék. A professzionális, szelíd festék használata a szálakat keményen és a fénytől mentes. A probléma megoldja ezt az olajat. Az egyiptomi hibiszkusz kivonatoknak köszönhetően a haj belsejéből helyreáll. Ezenkívül a termék védelmet nyújt a napsugárzás ellen, és a fürtök sokkal hosszabb ideig tartják a tartós színt.

Rózsaolaj Biolage Exquisite Oil erősíti a finom hajat. Az eszköz széles körben elterjedt a professzionális fodrászok körében, mint a frizurák stílusa. Otthonellátásban az emulzió is elengedhetetlen. A termék mindennapi használata hővédelemként védi a hajat egy forró vasalótól és hajszárítótól. Olaj táplálja a csúcsokat, eltávolítja a sztatikus elektromosságot a szálakból.

A porlasztó adagoló lehetővé teszi az adagolandó olajmennyiség beállítását, ami nagyon kényelmes.

A termék nyáron és nyaraláskor elengedhetetlen, amikor a fürtök különösen szárazak a sós tengeri levegő hatására. Az olaj mélyhidrátiás szálakat biztosít a teljes hosszában.

kérelem

A mátrix olajok nedves és száraz hajra is használhatók. Tökéletes az izzók táplálására, a tippek nedvesítésére, vagy a tompa fürtök gondozására a teljes hosszon.

Az izzók növekedésének ösztönzésére a Matrix termék használható. Ehhez egy kis mennyiségű olajat kell masszírozó mozdulatokkal dörzsölni a fejbőrbe. Az emulziót kb. 2 óra kell tartani. A rendszeres használat (hetente egyszer elegendő), a haj észrevehetően gyorsabban növekszik, a fényesség és a természetes fény között különbözik.

A termék maszkként használható a fürtök teljes hosszában. Ebben az esetben az olajat fésűvel kell elosztani a hajon. Hagyja az emulziót több órán át. A hatás fokozásához zuhanyzós sapkát viselhet, és törölközővel becsomagolhatja a fejét. A fürtök samponnal való öblítése után. Az emulzió táplálja a fürtöket, telítettségét hasznos anyagokkal és mikroelemekkel.

Ahhoz, hogy megvédjük a fürtöket a környezet negatív hatásaitól, a Matrix olaj használata is jó. A nedves haj tisztításához használjon kis mennyiségű terméket. Miután megszáríthatja a hajszárítóval ellátott fürtöket, használjon sík vasalót. Az emulzió védi a hajat a magas hőmérsékletektől. A szerszám használatával eltávolíthatja a sztatikus elektromosságot a hajból, a sértetlen szálakat sima, a haj pontosabb.

A száraz tippek nem tűnnek vonzónak. A tippekre alkalmazott eszközök megnedvesítik őket. A fürtök észrevehetően egészségesebbek lesznek, megoldják a terméket és a megosztott szálak problémáját.

Az emulzió jól felszívódik, nem zsíros.

Meg kell jegyezni, hogy az olajat szigorúan mért formában kell használni. Ellenkező esetben fennáll a kockázata annak, hogy túlterhelje a szálakat, ebből egy rendezetlen megjelenést kapnak, hamarosan piszkosak lesznek, és a frizura lefogy.

Tippek és villanykörték esetében nem elegendő egy csepp olaj. Ha a terméket a teljes hosszában alkalmazza, ne használjon legfeljebb 3-4 csepp.

A lenyűgöző hatás elérése érdekében a gyártó más Matrix termékekkel - samponnal, balzsammal és maszkokkal - történő emulziót javasol.

Vélemények

A termék legjobb hirdetése mindig pozitív visszajelzés a fogyasztóktól. A Matrix Oils jó minősítést kapott a nőktől és a lányoktól, így mi van, ha csak a termékkel való félelemről van szó?

Kiváló jellemzők az olajok csodái. Az első alkalmazástól kezdve a termék kellemes aromájával kezd örömére. A nők tudomásul veszik, hogy a haj használata során vastag, sima, erős, egészséges és szép lesz. Újra és újra meg akarnak érinteni. Az olaj tökéletesen simítja a szálakat, megkönnyíti a fésülést. Érdemes megjegyezni, hogy sokan használják az Oil Wonders emulziókat az osztott végek problémájának megoldására. A lányok azt is mondják, hogy a termék gazdaságos használata - egy kis üveg elegendő több hónapos napi használatra. Az Amazon termék, mint minden nő, kivétel nélkül.

A Matrix Biolage Exkluzív Olaj a nők számára valódi leletvé vált. Az ügyfelek tudomásul veszik a termék sokoldalúságát. Az emulzió tökéletesen táplálja a szálakat és a fejbőrt, simítja és gyógyítja, és kiváló hővédelem is. A legjobb megoldás egy szép frizura létrehozására.

Az egyiptomi hibiszkust "a legelegánsabbnak" nevezik. A haja áramlik és sima. A nők és a lányok ezt a terméket spa kezelésként használják. Alkalmazáskor az olaj kitölti az egész házat csodálatos aromával.

Rendszeres használat esetén a szálak simavá válnak, hihetetlen fényt kapnak.

Erősségek és gyengeségek

A Matrix termékeknek számos előnye van a többi márkához képest:

 • A növényi kivonatok és vitaminok gazdag koktélja. Különösen érdemes kiemelni a Moring emulzióját, az anyag szemcséi olyan kicsi, hogy könnyen behatolnak a hajszálba, tápanyagokkal töltve;
 • A könnyű textúra nem teszi nehezebbé a fürtöket, légy és természetes marad;
 • Megjegyezzük, hogy az olajok képesek megszabadulni a korpásodástól;
 • A szerszám hatékonysága az első használat után észrevehető;
 • Gazdaságos, kényelmes csomagolás.

A hátrányok közé tartozik a szilikon komponensek jelenléte a készítményben.

Ebben a tekintetben a szerszám használata előtt ajánlott tesztet végezni. A könyök vagy a csukló bőrén egy csepp emulziót kell alkalmazni és várni. Vörösség, égő érzés, viszketés hiányában hajhullás olaj használható.

Vegye figyelembe a termék magas költségeit is. Egy kis üveg 600-1200 rubelt fog fizetni a tulajdonosának. Ha figyelembe vesszük, hogy az eszközöket gazdaságosan költik, a költségek megérthetőek.

A mátrix emulziókat szaküzletekben, szépségszalonokban és online áruházakban lehet megvásárolni. A szerszám 92 ml és 125 ml.

A Matrix Oil Wonders olajok rendszeres használata csodát okozhat a hajával.

Áttekintés és ajánlások a hajhoz használt olajok használatáról a következő videóban.

http://wlooks.ru/maslo/dlya-volos/matrix/

A mátrixolaj csodája felállít és megjelenít

Ma az új mátrixról fogok beszélni! De mivel ezek nem saját használatra vásárolt termékek, nem fogok sokat mondani a személyes tapasztalatokból. Habár bevallom az injekciós üveget, hogy ne roncsoljam meg az adagolót, megpróbáltam néhány cseppet, hogy valahogy alakítsam ki a saját ötletemet, hogy megértsem, hogy milyen hajhoz illik többet. jól, vagy inkább megpróbálja megérteni, sőt az összetételét és az első benyomást, eldöntheti, hogy a következő versenyekre kívánja-e venni, vagy sem!


És menjünk!
Ez az olaj mindenféle hajra, simító hatású. A fő komponens a Muru Muru pálma gyümölcs olaj.

És tudod, természetesen lehetetlen megmondani, hogy hány százaléka volt benne a kompozícióban. De tényleg szinte alap. Mivel csak kevés szilikon van a kompozícióban, vagy inkább kettő! Aztán olívaolaj, és utána azonnal muru-muru. Ezután vannak olyan emulgeálószerek, amelyek összekeverik a szilikonot és az olajat és az ízeket, amelyek néha konzerválószerként is szolgálnak.

A muru-muru valószínűleg nagyon távolról lehet a shea vajhoz képest - mind a laurinsav magas tartalma 43%, a mura-muru bizonyos adatai szerint, és 50% a shea vajban. Ez a zsírsav összetétele nagyon hasonló a bőr és a haj fehérjéihez, ezért könnyen beépíthető a sérült szerkezetbe.

A muru-muru olaj zsírsav-összetétele:

laurinsav - körülbelül 43%
mirisztinsav - körülbelül 37%
olajsav - körülbelül 11%
palmitinsav - körülbelül 5%
sztearinsav, kaprinsav - körülbelül 2%
Kaprilsav - körülbelül 1%
linolénsav - körülbelül 0,5%.

Az olaj leírását keresve olyan információt találtam, hogy az olaj különösen jól mutat a göndör, kemény, tompa haj és afrikai típus esetében.
Bár általában bármilyen típusú hajra van szükség.
Az olaj előnyös tulajdonságaiban meglehetősen koncentrált, és szinte mindenhol találkoztam azzal, hogy főként más olajokban használják fel. Valahol írták: Ajánlott adag: 0,2-5%, körülbelül 30%. De az is teljesen lehetséges, hogy tiszta formában is használhassa!
Általában vaj vaj, azaz szilárd.
A kutatás eredményeként azt találták, hogy a murumuruolaj rekord mennyiségű A-vitamint tartalmaz.

 • Kíváncsi voltam, hogy ez az olaj még mindig tiszta formában vagy keverékben van-e, és ezt találtam:
 • Mu-Muru saadi olaj folyékony formában - 30 ml 240r-re.
 • Azok számára, akik nem Oroszországban találkoztak, találtam egy ilyen bolt- http://www.mylo.by/glavnaya/tverdie-masla-batteri/murumuru-maslo-bio.html?vmcchk=1 toroget olajjal, ami még azt is igazolja, hogy beszél a gyártó minőségéről. Márka Chemyunion.
 • Finomítatlan olaj vajja - http://www.mechtamilo.ru/item/148 269r 50g.

Általában, ha beírja a Google-t a „tészta muru-muru” -ba, sok cég lesz! De folyékony formában, valami hasonló, mint a szőnyegekben, nehezebb megtalálni.

Az olaj aromája kellemes, nem nevezett szalon, kifinomult. A palackban nagyon gyengenek tűnik, de nagyon érzékelhető a hajon és minden alkalommal, majd önmagára emlékeztet.

Az elmúlt év során számos olajszérumot próbáltam, különböző szemináriumokon dörzsöltem, és csak a közelmúltban észrevettem. Ezt még nem vettem észre, mert nem találkoztam.
A képen 3 olajtermék van, amelyek hihetetlenül hűvösen csúsznak a hajra, míg ez a szelíd köpeny nagyon könnyűnek tűnik. Ahogy a szerszám a haj fölé csúszik, boldog boldogságot ér el, mintha a hajat selyemmel borítja. Az egyetlen dolog a fotóban a palackban, amit Natasha megosztott velem, aki az egyik versenyemben írt az olajról Argan folyadék Nirvel.

Vagyis emlékezetes: minden vonala minden olajja, fruktis, angyal, chi selyemcseppek, minden olajsavó-köpeny - egyikük sem hasonlít és nem csúszik. Közülük olyanok, amiket dicsértek és nagyon jóak. De különbözőek.

A hatások:

 • Nagyon lágyul. A hatás, amely ritkán ad ilyen olajokat az ilyen professzionális kozmetikumokhoz. Ragyogás és simaság, igen. A lágyságot ritkán adják meg, a kiváló lágyság még ritkább.

A mátrixot nem lehet megkülönböztetni egy őrült ragyogással, azaz az alkalmazás előtt és után, számomra semmi sem változott, de a haj lágysága nagymértékben megnövekedett.

 • Nagyon könnyű, nem teszi a hajat nehezebbé, annak ellenére, hogy ígéretet tett a "simítás". Úgy tűnik, hogy az ilyen hatású olajnak nehéznek kell lennie. De ez inkább a „simítás” azok számára, akik még mindig szeretnék megtartani a haja pompáját. Ami megkülönbözteti a Lanza kék fioláját, amely ugyanazt a dolgot ígéri, egy pillanat alatt megnehezíti a hajat. Nem, nem teszi őket zsírnak, lógónak és csúnyának. Csak igazán nagyon simítja a hajat. Természetesen nincs pompa, nem.

Nem tudok sokat beszélni a hatásról, mennyit tud egyszerre megérteni? De az eszköz sikeres!

http://yuliya-teddi.com/suhie-i-povrezhdennye-volosy/atrix-oil-wonders-sostav-i-vpechatleniya/