logo

Az olaj használata a hajra L'Oreal Elsev: alkalmazási módszer, ár, áttekintés

Sok lány gyakran szembesül a száraz, törékeny vagy mattált szálakkal, hasított végekkel és laza hajokkal. Reggel, vagy az ilyen fürtök mosása után bozontos, zaklatott, rosszul fésült, még a legkényelmesebb masszázs kefével is. Egyesek drága samponokat, balzsamokat vásárolnak, professzionális spray-ket használnak. A legmegfelelőbb eszköz azonban a Loreal Elsev Rendkívüli hajolaj, amelynek felülvizsgálata szinte mindig pozitív.

Az olaj jellemzői és előnyös tulajdonságai

A Loreal Elsev márkájú „Extraordinary” olaj egy 100 ml-es palackban kapható szivattyú adagolóval. Elég folyékony, átlátszó, nem túl zsíros és sűrű. Amikor a tenyérre szorul, gyorsan elterjed, teljesen elnyelődik a hajban, és egyáltalán nem mérlegeli őket.

A megfizethető ár lehetővé teszi, hogy a megfelelő mennyiségben használják naponta, a száraz szálak etetésével és helyreállításával.

Az eszköz a következő hasznos tulajdonságokkal rendelkezik:

 • alkalmas bármilyen szerkezetre, típusra, hajhosszra;
 • a mosás előtt, a tojásrakás és a fésülés előtt, sima fürtökre vagy a hasított végek kiküszöbölésére használható;
 • kiküszöböli a puffasztó fürtöket, megkönnyíti a fektetést;
 • kevésbé porózus;
 • nem hagyja az olajfoltokat a bőrön, ruhákat, teljesen felszívódik.
 • A L'Oreal rendkívüli olajat festett hajra is fel lehet használni, teljes hosszában helyreállítva.

Az olaj összetétele a haj márka Elseve számára

A L'Oreal Elseve átfogó „rendkívüli” olaj a következő összetevőket tartalmazza, amelyek hasznosak a gyengített fürtök és az osztott végek számára:

 • természetes rózsa, napraforgó, szója, kókusz, lótuszolaj;
 • Kamilla, len, Tiare virágok kivonatai;
 • vízoldható szilikon;
 • kivonat a vadrózsa bogyóiból;
 • illatanyagok;
 • szeszkiterpén-alkohol.

Mindezek az anyagok fényes ragyogást, hibátlan megjelenést és simaságot adnak a fürtöknek, hozzájárulnak a könnyed fésülködéshez. A keleti fűszeres illat kellemes illata gyorsan eltűnik, allergia és kellemetlen érzések nélkül.

A természetes összetétel miatt az injekciós üveg ára magasabb, mint a tartósítószerek termékeinek ára, de a L'Oreal használatának és visszajelzésének hatása mindig jó. Mielőtt megvásárolná, megismerkedhet a palack hátulján felsorolt ​​összetevőkkel, olvassa el a részletes összetételt.

Használati utasítások, tippek

A L'Oreal Elseve professzionális vonala lehetővé teszi, hogy egy eszközben számos tulajdonságot és hasznos funkciót kombináljon. Ezért rendkívüli olaj cserélheti ki a maszkot, kondicionálót balzsammal és védő kondicionálóval. Ez különböző szálakon alkalmazható:

 1. Samponozás előtt. A szálak teljes hosszában kis mennyiséget kell elosztani vékony hegyekre, fél órára hagyni. A normál haj táplálékot kap, a száraz és törékeny idővel egészséges és rugalmas lesz. Javasoljuk, hogy a folyadékot kissé melegítse a tenyérben, hogy jobban felszívódjon a hajba.
 2. Fésülés előtt mosás. Az adagoló tenyérére többször is szükség van, és a szerszámot a nedves szálakra osztja. A gyökereknek nem kell megérinteniük. Ez a módszer megvédi a fürtöket a hajsütéstől, a hajszárító meleg levegőjétől. A centrifugálás sima lesz, szárítás után fényes lesz, hosszú ideig terjedelmes marad.

Mielőtt vásárolna olajat, olvassa el a véleményeket, tippeket az előnyök biztosítása érdekében. Néhány lány még a tojásrakás előtt is elhelyezte azt, és kiment a hőségben, és megvédte a szálakat a káros tényezőktől. A megfizethető ár lehetővé teszi, hogy a kábítószert naponta használhassa, és ne takarítsa meg az ápolásra és helyreállításra fordított pénzt.

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a megosztott és törékeny tippektől, az olajokat csak rajtuk kell alkalmazni. Ha a fürtök unalmasak és elhalványultak, a szerszámot a gyökerektől a teljes hosszon el kell osztani. Ebben az esetben az egészséges szerkezet teljes visszaállításához legalább két palackot kell vásárolnia.

Ajánlott adagok és alkalmazási szabályok

Annak érdekében, hogy a rendkívüli olaj Elsev elérje a kívánt hatást és előnyöket, kövesse az alkalmazás megfelelő adagját. Az ilyen professzionális hajápoló kozmetikumok kevéssé károsítják a fürtöket, de az alábbi szabályokat igénylik:

 • ezt a gyógyszert nem alkalmazzák a fejbőrre és a gyökerekre, csak a szálakon és a végeken, így a szilikon nem zárja el a pórusokat;
 • mossa le az olajfóliát napi samponnal 2-szer, jobb, ha egy profilt vásárol, az ára nem túl különbözik a megszokottól;
 • ha a fürtök erősen pirosak, az olajat hetente legfeljebb 1 alkalommal kell alkalmazni;
 • Először is, a szerszámnak szüksége van arra, hogy az adagolót 2-3 alkalommal préselje ki a tenyéren, majd nedves szálakkal kell nedvesíteni;
 • minél hosszabb és vastagabb a haj, annál több folyadékot kell kiszorítani a palackból;
 • Rövid lépésekhez elegendő az adagoló egy csaptelepe, hosszúak 3-4 adagot igényelnek.

A száraz és tompa hajat teljesen zsírozni kell, csak zsíros zsírral kell megosztani.

A palack hozzávetőleges költsége különböző üzletekben

Egy üveg L'Oreal Elseve olaj ára nagyban változhat a különböző üzletekben. Sokan weboldalakon rendelik meg, megtakarítva a kedvezményeket és a különböző bónuszokat. A legelőnyösebb megvásárolni a L'Oreal cég részlegeiben, ahol az árat szakmai árképzési politika szabályozza.

Egy 100 ml-es palack körülbelül 340-380 rubel költséggel jár, a különbség az árrészlettől függ. A honlapon történő megrendeléskor az ár alacsonyabb lehet, de ingyenes szállításra van szükség, hogy ne fizessen többet. Ha szükséges, olcsóbb termékeket talál, de használatuk hatása nem lesz észrevehető 2-3 alkalmazás után.

Sok lány, aki legalább egyszer használta a L'Oreal hajolajat, úgy véli, hogy az ára meglehetősen ésszerű. A magas költségeket a kiváló felhasználási eredmény, a lenyűgöző gyógyító, regeneráló hatás visszavonja.

Ajánlások a L'Oreal Oil-tól

Számos internetes értékelés teszi lehetővé az olajkivonat hatékonyságának megítélését az Elsev hajra. Sok lány úgy véli, hogy ára nem túl magas, de a minőség és a hatás kiváló. Még a szalonok mesteremberei is tanácsot adnak az ügyfeleknek, hogy Loreal olajat használjanak, hogy a laza szálakat otthon nélkül helyreállítsák.

Néhány rendszeres értékelés a különböző korú nőkről:

Irina, 26 éves:

„Amikor először vettem L'Oreal rendkívüli olajat, nem tudtam elhinni annak hatását. A mosás után a hajam mindig összezavarodott, rosszul fésült. Alkalmazása után a fésülések könnyűvé váltak, a problémák kevésbé váltak. A hegyek sima lettek, megálltak a hajlítás után. Meg szeretném jegyezni a gyógynövények és virágok kivonatainak természetes összetételét, az alkalmazás egyszerűségét és a foltok hiányát egy pólóban.

Alla, 17 éves

- A magazinból kiderült, hogy egy kis mintavevőből húztam ki ezt az eszközt. A mosás után elszennyeződött, nagyon tetszett a szag és a hatás. A fürtök vastagok, hosszúak, de nyáron unalmassá válnak, mert hajszárító miatt elkezdenek törni a végükön. Az Elseve olajösszetétele olyan puha és vastag, nagyon könnyű alkalmazni. Úgy döntöttem, egy egész palackot vásárolok, bár az ár nem volt túl alacsony. De most büszke vagyok a hajamra, olyan sima és fényes. Csak 3 adagot alkalmazok a tenyeremre, majd a közepétől a végéig kefe a hajam. Mindenkinek ajánlom, az eredmény egyszerűen elképesztő.

Galina, 32 éves

„Harmadik alkalommal vásárolok magamnak a L'Oreal Paris Elseve olajot, rendkívüli a Letual áruházában. A hajam azonban rövid, de a hajam gyenge, száraz, havi frizura nélkül. Minden második nap mosás után alkalmazom, szárítás nélkül törölöm a fejemet egy törülközővel. Ahogy szoktam fésülni vele, nem is tudom elképzelni. A szőrszálak lágyak, simaak, hazugságok, mint ahogy kell, ne toljanak és ne ragyogjanak. Most már nem vásárolok légkondicionálót, nem kell rá.

Anna, 23 éves

A „L'Oreal hajterméket egy barátom ajánlotta. A fürtök vastagok és fényesek, nem olyanok, mint én - valamiféle egér farok. Minden második nap elkezdett kenetet érezni, később mosás közben le kell mosni. Tetszett a textúra, a szaga is kellemes, keleti. A szálak ragyogtak, javult a frizura. Tetszett az eredmény, és az ár normális.

http://povolosam.ru/maslo-dlya-volos-loreal-otzyvy

Loreal Elsev hajolaj - hatékony?

Minden lány tudja, hogy egy luxus és egészséges haj mindig vonzza a férfiakat, de sajnos nem mindenki büszkélkedhet ilyen eredményekkel. De ne aggódj ezzel kapcsolatban, mivel jelenleg sokféle módja van a hajod állapotának javítására, például az Elsev olaj segítségével.

Manapság, fürtök, több, mint valaha, gondos gondoskodást igényelnek, mivel a kedvezőtlen környezet, az élet heves üteme és az állandó stressz nem marad észrevétlenül.

Sajnos a haj teljes ellátása időt vesz igénybe, ami nem minden lány. Azonban még ilyen nehéz helyzetből is mindig ki lehet találni a kiutat. A mai napig a világ vezető cégei a hajápolási termékek kozmetikai termékeinek gyártásában számos lehetőséget kínálnak a tisztességes szex figyelmének.

Egy ilyen lista magában foglalja a világhírű Loreal laboratórium nagyon hatékony fejlesztését a termékcsaládból - az Elsev rendkívüli olajból. Egy ilyen eszköz használata nemcsak szépségszalonban, hanem ismerős otthoni körülmények között is lehetséges. Annak érdekében, hogy az emulziót megfelelően hajtsák fel a hajra, nem kell tapasztalt szakembernek lennie, csak néhány egyszerű tippet és ajánlást kell követnie.

Használati módszer

Rendkívüli olaj L'Oreal két változatban kapható - mindenféle hajra és festésre. Ennek a terméknek a sokoldalúsága egyáltalán nincs benne, multifunkcionalitása a sérült hajszerkezetre gyakorolt ​​komplex hatás. Az a tény, hogy a L'Oreal cégből származó olaj egyszerre több hatással rendelkezik:

 • Védi a negatív környezeti hatásokat;
 • Hidratálja a túlhullott fürtöket és zárakat;
 • Egyszerűsíti és meggyőződik a haj megfelelőségéről;
 • Egészséges és természetes fényt ad;
 • Táplálja a hajat a gyökértől a csúcsig;
 • Visszaállítja a sérült hajszerkezetet.

Az elégedett lányok számtalan véleménye alapján, akik maguk is próbálták ezt a lépést, arra a következtetésre juthatunk, hogy az olaj valóban kielégíti a megadott tulajdonságokat. Ezen túlmenően ez az olaj nem helyettesít egyetlen eszközt, hanem egyszerre többet is. Az egyik ilyen eszköz elegendő a balzsam és a kondicionáló berendezés cseréjéhez és permetezéséhez. Ebből a szempontból a L'Oreal a leggazdaságosabb és ugyanolyan hatékony emulzió.

Ennek megfelelően az eszköz különböző használati módokat tartalmaz:

 • Az első módszer az Elseve olaj használatát jelenti, mielőtt a haját maszkként mossa le. A terméket előzetesen melegítse szobahőmérsékletre, óvatosan alkalmazza a haját, és óvatosan törölje le a fejét egy törülközővel. Az ilyen tömörítést a fejen legalább 30 percig kell tartani, csak ebben az esetben, elérheti a kívánt eredményt. A lányok szerint ez a maszk helyreállítja a száraz és élettelen hajot a lehető legrövidebb idő alatt. Még ha normális és nem sérült fürtök is vannak, ne utasítsák el az ilyen maszkot, mert további táplálkozást biztosít a gyökereknek;
 • A második módszer az emulzió használata a haj mosása után. Olajot szórjon a hajra, elkerülve a gyökérzónát. Ez a módszer azonnal ápolt és egészséges megjelenést biztosít a hajnak, védve a hajszárító káros hatásait a szárítás során.

A lányok véleménye azt mondja, hogy a L'Oreal olaj kedvezően befolyásolja a hajszálakat. A pozitív hatás eléréséhez a terméket közvetlenül a haj végére kell alkalmazni. Egy ilyen csodakezelés a nap bármely szakában használható, nem okozhat kárt a fürtökön és a fürtökön.

Ha vastag és hosszú haja van, vagy csodálatos fürtje van, de nincs egészséges ragyogás, használja az Elseve-olajat minden nap - az eredmény nem tart sokáig. Az olaj olyan összetevőket tartalmaz, mint a kamilla, a lótusz és a csipkebogyó kivonata, valamint a kókusz, a napraforgó és a lenmagolaj.

Természetesen az eszköz különböző illatanyagokat és tartósítószereket tartalmaz, de a legvitatottabb vélemények pontosan a dimetikonolról szólnak, amely szilikon adalék. Egyes lányok ezt az összetevőt káros kémiai adaléknak tekintik, azonban ő az, aki a tökéletes hajot adja a hajnak.

Világos előnyök és hátrányok

Nincs olyan termék, amely csak pozitív értékeléssel bírna, és az Elseve nem kivétel. Annak ellenére, hogy szinte minden olyan lány, aki önmagában próbálta meg ezt az olajat, elégedett volt, meg lehet találkozni azokkal, akiknek nem volt nagyon jó benyomása a termék használatából. Tehát kezdjük az érdemekkel. Először is az olaj legalapvetőbb pluszja, hogy teljes mértékben megfelel a gyártó által eredetileg megfogalmazott követelményeknek.

Az olaj után a haj valóban ragyogni kezd, sima és selymes lesz. Természetesen nehéz megítélni, hogy valóban helyreállítja-e a sérült hajszerkezetet, de az a tény marad az arcán - vizuálisan a megjelenésük sokkal jobb lesz. Másodszor, a lányok véleménye szerint az olaj finom, kellemes illatú, kényelmes adagolóval, megfizethető áron és gazdaságos fogyasztással rendelkezik.

Mint látható, az Elseve olaj javítja a legtöbb lány megjelenését, de vannak hátrányai. A leggyakoribb hiba, amely a szerszám alkalmazása után jelentkezhet, olajos haj. Néhány lány azt mondja, hogy ezt az olajat nagyon nehéz leöblíteni samponnal, és valaki azt mondja, hogy a természeti térfogat csökken.

Érdemes megjegyezni, hogy szinte mindig ezek a hátrányok a szerszám helytelen használatához kapcsolódnak. A kívánt eredmény elérése érdekében az olajat helyesen kell használni. Először is, nem szabad a L'Oreal Elseve hajolajat alkalmazni a hajgyökerekre és a fejbőrre, mivel ez a művelet okozza a pórusok eltömődését, ami megfelelő hatást eredményez. Másodszor, szinte minden olaj vöröses árnyalatúvá teszi a haját, így ha ez a tulajdonság nem alkalmas az Ön számára, akkor hetente egyszer csökkentse annak használatát.

Ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon az olajhéjtól, meg kell mosnia a haját samponnal, amely mély tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Ha rendszeres sampont használ, akkor kétszer mossa le a fejét. És végül, hogy ne töltsük túl a tiszta hajat olajjal, kezdetben érdemes megdörzsölni a tenyerében, és aztán a hajodra.

Mindig emlékezzen az egyes jellemzőkre, például a vastag és buja hajra, sokkal több emulzióolajra van szüksége, mint a rövid és vastag, ezért mindig várjon a dózist előre, ha nem akarja a zsírral szembenézni.

Ha meglátogat egy szépségszalonot, valószínűleg hallott volna egy ilyen csodálatos gyógyításról a L'Oreal-tól, mint rendkívüli hajolaj. Megtalálható az olyan eszközök, amelyek nagyon szokatlan módon írják le az eszközt. Mindenesetre sok különböző információ áll rendelkezésre erről.

Néhány lány csodálkozik, vajon lehet-e gyógyítani az élettelen fürtöket ezzel az olajjal? Meghallgathatja a lányok véleményét, akik azt mondják, hogy az Elseve olaj segített nekik helyreállítani a fürtök eredeti szépségét, elrontotta a kémiai perm vagy a végtelen festés és világítás.

A pozitív eredmény teljes mértékben függ egy vagy másik hajápoló termék szisztematikus használatától. Legyen a lehető legjobban a friss levegőn, ügyeljen arra, hogy elég aludjon és megfelelően eszik - ezek a három kritérium a női szépség kulcsa, beleértve a hajat is.

http://maskidlavolos.ru/sredstva/maslo-dlya-volos-loreal-elsev.html

Hajolajok a L'Oreal - Elsev-től és más híres márka sorozatból

Az olaj az egyik leghatékonyabb eszköz a sérült hajszerkezet helyreállítására, az osztott végek megakadályozására, a fényesség és a lágyság növelésére.

Egy ilyen terméket otthon készíthet a megfelelő alap és illóolajok megfelelő arányban történő keverésével, de sokkal könnyebb a késztermék vásárlása, amelynek összetételét a tudósok fejlesztették ki, és nem okoz kétségeket annak hatékonyságában.

A Loreal professzionális eszközeinek általános leírása

A kozmetikai olajat sok kozmetikai márkában megtalálhatja, beleértve a L'Oreal-ot is.

A gyártó termékeket gyárt, figyelembe véve a haj igényeit a különböző árkategóriákban.

Fontolja meg őket részletesebben.

 • Loreal Professionnel Mythic Oil - professzionális hajvonal a Loreal-tól, amely könnyű palack formájában, 125 ml térfogatú adagolóval.

Két értékes olaj keverékéből áll: avokádó és szőlőmag, amely tökéletesen táplálja a fürtöket, megpuhítja őket, fényessé és engedelmessé teszi őket.

A termék festett, fehérített és sérült hajfajtákhoz készült.

A Loreal Elseve Rendkívüli 6 olaj a hajpiacnak tulajdonítható.

Átlátszó üveg borostyánszínű csomagolásban, kényelmes szivattyúadagolóval, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén összenyomja a megfelelő mennyiséget.

A L'Oreal Elsev haj csomagolási olajának térfogata - 100 ml. A kompozícióban a természetes olajok dominálnak: kamilla, lótusz, csipkebogyó, napraforgó, gardenia és len virág. Ez a kombináció biztosítja a haj puha és természetes fényét, táplálkozását és védelmét az UV sugárzás káros hatásai ellen.

Ezenkívül az összetevők és a szilikonok közé tartoznak, amelyek nem szívesen segítik a organikusok rajongóit. Jelenleg kétféle kiadás létezik: festett és mindenféle hajra.

A Loreal Blond Studio egy egyedülálló olaj, amely több árnyalatban segít megvilágítani a hajat, és létrehozza a napsütésben elhalványult szálak hatását.

A termék 1 literes palackban van, így elegendő egy ismétlődő számú alkalmazáshoz, gél textúra.

A Szőke Stúdió nem tartalmaz ammóniát, ami azt jelenti, hogy szinte teljesen sérülést okoz. A szerszám alkalmas olyan lányok számára, akik 2-3 tónusú, de nem többet akarnak könnyíteni.

A Loreal Professionnel Liss Unlimited Oil egy olyan hőaktív olaj, amelyet kifejezetten göndör és tompa hajápolásra terveztek.

Egy 125 ml-es térfogatú adagolóval ellátott palack formájában kapható, amely a kellemes aromájú olajos folyadékhoz hasonlít.

A termék avokádóolajat és sárgabarackmagot, valamint kis mennyiségű szilikonot tartalmaz. Az Liss Unlimited Oil különbözik attól, hogy hővédő tulajdonságokkal rendelkezik, gyorsan felszívódik és nem mérje le a haját. A Therealaktív olaj Loreal nagyszerű a hajhegyek gondozására is.

http://beautyladi.ru/masla-dlya-volos-loreal/

L'Oreal Hair Oils felülvizsgálata

A hajolajok a legértékesebb termék, amit a természet teremtett, semmi sem jobb, mint a stílus és a fürtök adása. A francia minőséget a L'Oreal biztosítja, mert ez a védjegy csak a természetes összetevőkből álló olajkomplexeket állít elő.

Hajápolás és olajjal való kezelés népszerű módja a női vonzerő elérésének. Amellett, hogy a termék pozitív tulajdonságainak tömege a csúcsok, a korpásodás és a veszteség keresztmetszete elleni küzdelemben, az aromás hatás miatt tökéletesen nyugszik.

A fürtök olajat használják mind a megelőzésre, mind a kezelésre. Ezek stimulálják a véráramlást, térfogatot adnak és ragyogást adnak.

Mit használnak a hajolajok?

Az olajok hasznossága a következő:

 • hajnövekedési stimuláció;
 • kondicionáló hatás;
 • a térfogat vizuális hozzáadása;
 • nincs súlyozási hatás;
 • semmiféle mosatlan fej;
 • a szőrtüszők regenerálása;
 • a seborrhea és az alopecia megszabadulása;
 • ragyogás és ragyogás.

Az olajokat teljesen különböző növényekből, gyógynövényekből és virágokból bogyókra és gyümölcsökre extraháljuk, így az alábbi típusú fürtök kezelhetők velük:

Tippek az olajkomplexumok használatához:

 • a fejbőr masszírozása a termék alkalmazása előtt;
 • bőségesen dolgozzon a tippekkel;
 • a szerszámot a szálakra feltétlenül fűtött formában alkalmazzuk (a tenyérbe dugva);
 • ha mosás szükséges, sampon használatával többször kell elvégezni.

A kozmetikai cégek, amelyek olajkomplexeket termelnek fürtökhöz, a Loreal áll. Tekintsük a vállalat olajfestékeit.

Olajok a L'Oreal hajához

L'Oreal Paris Elseve olaj rendkívüli univerzális olaj

Ez a komplex a hajodnak egy második életet ad, mert hatékonyan hidratálja az egyes hajszálakat, ami hozzájárul a sérült szerkezet regenerálódásához. Az olaj egy olyan láthatatlan réteget hoz létre, amely megvédi a fürtöket a külső befolyástól, lágy, fényes és vonzóvá teszi őket.

A kompozíció elnyelte értékes olajokat, nevezetesen: kamilla, rózsa, lótusz, tiara, nivyanik és szibériai len magjai.

L'Oreal Paris Elseve olaj rendkívüli javítóolaj sérült hajra

Ez a termék képes a fürtök innovatív ellátására. Kellemes alacsony zsírtartalmú, keleti ízű. Az olaj könnyen alkalmazkodik a haj minden típusához, erősen kitölti őket, rugalmasságot és fényt ad vissza. Nem méri a szálakat, térfogatot ad a gyökérzónában. Biztosítja a külső irritálószerek elleni védelmet.

A készítmény csak hasznos összetevők: növények és olajok kivonatai: kamilla, lótusz, tiare, szója.

L'Oreal Professionnel mitikus olajszín izzó olaj tápláló olaj a festett hajra

A szerszám festett és sérült hajra van tervezve. Elősegíti a könnyű fésülést, a stílusos megjelenést, s így gördülékenyen sima és selymes. Hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. Hajszilárdságot, fényt ad, megbízhatóan védi a színt a kimosódástól.

A kompozíció sikeresen egyesítette a rizs korpait az arganolajjal, az ilyen tandem tökéletesen helyreállítja a szerkezetet a sejtek szintjén.

L'Oreal Professionnel mitikus olaj tápláló olaj minden hajtípushoz Tápláló olaj

Ez az olaj csak egészséges összetevőket tartalmaz. Néhány eljáráshoz fürtöket hozhat. Bármilyen károsodással hajra alkalmas. A terméket csomagolás előtt használják, antisztatikus hatású.

Összetevők: vitaminok összetétele: B1, B2, D, A; Omega-3 zsírsavak, természetes avokádó és szőlőmagolajok és ásványi anyagok.

L'Oreal Paris Elseve hajolaj „Luxus 6 olaj”

Az olaj a száraz haj tulajdonosai számára készült, keresztmetszetre és törékenységre hajlamos. Több alkalmazás esetén a sérült végeket megőrzi, így a fürtök egészségesek és simaak. Megakadályozza a szárazságot, helyreállítja a hidro-lipid egyensúlyt. Nagyban leegyszerűsíti a fésülést és a stílust. Védi az UV sugárzást és a túlmelegedést. A termék finom aromával és lágy konzisztenciával rendelkezik.

A szerszám a következő összetevőkből áll: kókusz, kamilla, tenyér, rózsaszín, argan és lenmagolaj, hortenzia kivonat és más virágok.

Használati módszer

A bemutatott olajok alkalmazása teljesen azonos:

 1. Előmosás és majdnem teljesen száraz fürtök.
 2. Dörzsöljön néhány csepp olajkomplexumot a tenyérben.
 3. Vigye fel a kiválasztott olajat a hegyekre és a haj teljes hosszára.
 4. Ne öblítse le.
 5. Folytassa a fektetést.

A fenti olajok ritkán okoznak allergiás reakciókat, de ha kétségbe vonja a bőrt, tesztvizsgálatot kell végezni: csepp néhány csepp a kezét, várjon 5-7 percet, és kövesse nyomon a reakciót. Ennek hiányában (vagyis nincs viszketés, égés, bőrpír, kiütés) - a használathoz bátran alkalmas termékek.

A L'oreal márkának van egy másik érdekes terméke - színező olaj, részletesebben meg fogjuk mondani.

Állandó öröm Olio Colorante hajfestékolaj

Ez egy innovatív, nem ammónia-festék, amely nemcsak a hajfelület teljes feltöltését garantálja, hanem gyengéd gondoskodást is biztosít. Olaj alkalmas a szürke hajra, valamint a világításra. Ennek az eszköznek a palettája nagyon széles - közel 60 árnyalat. A festési eljárás után a szálak nemcsak élénk színeket és ragyogást kapnak, hanem minden mást is, védve a kioldódástól. A termék regenerálja a szálak szerkezetét, így lágy, rugalmas és erős. Az olajat száraz szálakra visszük fel.

Használati módszer:

 1. A tisztításhoz: 9% -os oxidálószerrel 1: 1 arányban hígítsuk fel, a haj teljes területére, fél órán át álljunk, és meleg vízzel alaposan öblítsük.
 2. Szürke haj festésére: hígítson 1 bázis, 1 rész hang és 2 rész 6% oxidálószert. Kezelje a fürtöket ecsettel.

Szemolajjal való érintkezés esetén azonnal öblítse le bőséges mennyiségű tiszta folyó vízzel.

Ellenjavallatok vannak:

 • allergiás megnyilvánulásokra való hajlam;
 • a karcolások, sebek, akne a fejbőrön és az arcon;
 • szoptatás és szaporodás.

A L'Oreal alapolajok használata segít helyreállítani a haj egészségét és vonzerejét. Végül is, az olaj a hajápolás elsődleges terméke, melynek minden modern nő kozmetikai zacskójában kell lennie. Ennek az eszköznek a használata megkönnyíti a fésülést, rögzíti a hajskálákat, megakadályozza a hajszál megsemmisítését. Folyamatosan alkalmazva az olajkomplexumot, sokáig elfelejthetjük a fürtökkel kapcsolatos mindenféle problémát.

http://frauwow.com/zdorove/volosy/uhod/maslo/dlya-volos-loreal.html

Lépjen kapcsolatba velünk

Az árut nem lehet visszatéríteni.

A jó minőségű termékeket, amelyeket nem lehet cserélni (visszajuttatni), az Orosz Föderáció Kormánya által 1998. január 19-én jóváhagyott listában sorolnak fel. 55. További információ

 • leírás
 • paraméterek
 • kézbesítés

Hajolaj "Elsev, rendkívüli" - hatékony eszköz a festett haj ápolására. Egyedülálló, hat illóolaj alapú formula a hajat tökéletes anyaggá alakítja, és nehezebbé teszi. Az olaj kifejezetten festett és fehérített hajra lett kifejlesztve - intenzíven táplálja őket, fokozza a színét még telítettebbé, káprázatosan ragyog. Alkalmazási mód: Az olajat kis mennyiségben használják - a szivattyú 3-4 préselése elegendő a termék teljes hosszúságában történő elosztásához. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse le vízzel.

ragyog; hasznosítás; élelmiszer

minden típushoz; festett

Kozmetikai cél:

A termék tömege csomagolással (g):

NAGYVÁLLALATOK a barátokkal:

A kérdésekre és visszajelzésekre vonatkozó szabályok

Felülvizsgálat vagy szavazás szükséges
regisztrációval

Jelentkezzen be fiókjába Wildberries vagy regisztráljon - nem több, mint két perc.

SZABÁLYOK KÉRDÉSEKRE ÉS VISSZATÉRÍTÉSRE

A felülvizsgálatok és kérdések csak a termékre vonatkozó információkat tartalmazhatnak.

Az értékelések legalább 5% -os visszaváltási százalékos ügyfeleket és csak a megrendelt és szállított árukat hagyhatnak.
Egy termék esetében a vevő nem lehet több, mint két vélemény.
Legfeljebb 5 fotót csatolhat az értékelésekhez. A képen látható terméknek jól láthatónak kell lennie.

A következő vélemények és kérdések nem kerülhetnek közzé:

 • a termék más üzletekben történő megvásárlására mutat;
 • bármilyen elérhetőségi adatot tartalmaz (telefonszámok, címek, e-mailek, linkek harmadik fél webhelyeihez);
 • bántalmazással, más ügyfelek méltóságának vagy áruházának megsértésével;
 • nagyszámú nagybetűvel (nagybetűvel).

A kérdéseket csak akkor kapják meg, ha választ kapnak.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szerkeszteni vagy közzétenni a felülvizsgálatot és egy olyan kérdést, amely nem felel meg a megállapított szabályoknak!

Betöltési hiba

Legfeljebb 5 fényképet adhat hozzá.

Az üzenetet megkaptuk, és elfogadtuk.

Egyes felülvizsgálatok ellenőrzést igényelnek, így a közzététel késhet.

http://www.wildberries.ru/catalog/2196744/detail.aspx

Elseve Rendkívüli színes haj L'oreal

A laboratóriumok a L'Oreal Paris 6 ritka színû olajból készült Alchemy-t használtak az Elseve Rendkívüli Olaj készítésére a színes hajok számára - a legjobb haja a színes hajhoz. UV-szűrővel, olajjal dúsítva.

A laboratóriumok a L'Oreal Paris 6 ritka színû olajból készült Alchemy-t használtak az Elseve Rendkívüli Olaj készítésére a színes hajok számára - a legjobb haja a színes hajok számára. UV-szűrővel gazdagítva az olaj átalakítja a hajszálakat áramló anyaggá és javítja a színt.

A gazdag, nem zsíros formula 6 olajjal (Lotus, Tiare virág, Rose, Nivyanik, Kamilla, Lenmag) kifejezetten a festett és csíkos haj igényeihez igazodik, amelyet a rendszeres festés, a gyakori mosás és a külső környezet agresszív expozíciója okoz.

Rendkívüli Elseve olaj festett hajra mélyen táplálja a festett haját, így a haj színe gazdag, gazdag, és a testének élénkítő ereje és káprázatos ragyogása is van, súlyozás nélkül. Könnyű, keleti illatú, fás és egzotikus jegyzetekkel az Elseve Extra Oil használatát felejthetetlen érzéki élvezetgé alakítja, amely a haját egy finom, mérgező illattal borítja.

Vélemények

Nagyon kellemes illat, kényelmes csomagolás a nagy adagolóval, nagy térfogat.

Semmi, csak egy kozmetikai hatás.

Vigyen fel a hajra egy nagyon kis mennyiségű terméket, különben könnyen túlzásba kerülhet: ebben az esetben kellemetlenül ragadt tippek.
Az aroma kissé nehéz, de összességében nagyon kellemes. Egy nagy üveg vastag pohár (hello szerelmesek kozmetikumok lerakódnak a padlóra!) Adagolóval: könnyebb elhagyni a megfelelő mennyiségű olajat.
Természetesen nincs terápiás hatás, de a kozmetikai anyag észrevehető: a hajszálak jól ápoltak, és természetesen nem szárazak.
A termék szinte végtelen :)

Gyönyörű design, finom illata.

Ebből az olajból 2 palackot használtam, és a különbségekről szeretnék beszélni.
Vettem az üveg első üvegét egy üvegben. Gyönyörű csomagolás, kiváló adagoló, olaj nem folyékony, jól elosztva, Ezt az olajat éjszakára, minden hajra alkalmazzák. Hat hónappal az olajjal végzett kezelés után vettem egy második palackot. Valamilyen okból kiderült, hogy más adagolóval és folyékony olajjal műanyag.
A második lehetőség nem tetszett. Az olajat nagyon gyorsan fogyasztják, gyengén felszívódik, samponnal lemosni.

Nem fogok többet vásárolni, kivéve, ha visszaadja a régi tervezést és a régi olajat (Vastag olaj)

Szép illat, elfogadható ár.

Hatékony a haj helyreállításához.

Ezt a vajat (műanyag palackban) vettem egy nagyon jó olaj felhasználása után. Óvatosan kidobtam egy üres palackot, és választottam - mit kell tennem?
A hajam száraz, kemény és rossz. Nem göndör, de nem elég egyenes. Én hajszárítóval és lapos vasalóval kínozom őket. Ezért a fej mosása után egyszerűen más eszközökre van szükség, amelyek az isteni pillantást a hajra adják.
Ez a választás a "színes hajra" jelzés miatt következett be.
Nedves hajra használom a fújás előtt.
Nincs semmiféle természetfeletti természet. Nagy a veszélye az olajjal való túlterhelésnek, majd a haj piszkosnak, zsírosnak látszik.
Igen, úgy tűnik, hogy a haj használata lágyabb és engedelmesebb lesz. De ez nem menti a tippeket, nem ad simaságot. Csak enyhe ragyogás és az a képesség, hogy ne törje meg a fésűt a hajban. Nincs halmozott hatás.

Száz százalék, amit nem fogok újra megvásárolni.

Nincsenek komoly hajproblémáim, ezért csak azért vettem hajolajat, mert még soha nem használtam. Számomra a fő plusz a szag. Ez valami leírhatatlan. Kár, hogy L'orealnak nincs ilyen illatú parfümje vagy testkrémje. Azonban ez az, ahol az előnyök számomra véget érnek, mert az olaj semmit nem csinált a hajjal. Nem váltak ragyogóbbá, fényesebbé vagy kellemesebbé az érintésre. Csak jobban kezdtek szagolni. Rosszabb, nem, de minél többet nem fogom megvásárolni ezt a terméket.

Rush-ban vásárolták. Szükséges olcsó ellátás.
A hajam meglehetősen jó állapotban van, csak egy "öreg" hamu hajának egy ombre végén. Majdnem két év, kiváló eredmény, a hajod egészséges, plusz táplálja és hidratálja, általában a haj kissé száraz és törékeny a végén.
A szag kellemes. A csomagolás általában jó, volt az olaj az üvegben. Kényelmes adagoló. De néha előfordulhat, különösen a légi közlekedésben.
A hatás szempontjából alapvetően tetszett, mert a haj sima volt és nagyon szépen csillogott a következő napon (éjszaka). Az egyetlen dolog, ha legalább egy kicsit túlzásba vesszük, a haj piszkosnak és rendetlennek tűnik.
Mint az olaj, hogy élvezze a nyaralást, és ne húzza "a legjobbat és száz százalékot jó otthonodból", ez az olaj nagyon alkalmas.
Sajnos nem vásárolnék többet, annak ellenére, hogy általában elégedett voltam.

Kellemes aroma, jó kifejezett fellépés.

Szárítja a hajat, súlyozhatja.

Az olaj megismerése a magazinból származó mintavevővel kezdődött. A tesztelőt munkahelyen tette, és rendszeresen használta. Az eredmény nem volt rossz - a mosogatás után a második napon száradtak, simábbak és csillogtak.
Teljes verzió véletlenszerűen vásárolt. A folyadék, amelyet hajszárítóval történő szárítás előtt mindig használok, véget ért, és nem volt lehetőségem megvásárolni. Emlékeztem erre az olajra, és száraz és nedves hajra is használható, és egy közeli üzletben vásároltam.
Egy hét használat után észrevettem, hogy a végek nagyon szárazak lettek. A kompozícióban soha nem voltam a hihetetlen szilikon ellenfél: a szokásos folyadékom a szilárd szilikonok. De ez az olaj és összetétele megszárad, úgy tűnik, minden élőlény. A nedves hajra való mosás után összesen 3 hétig használta az olajat. Pozitív hatás nem volt megfigyelhető. Igen, fél nap múlva az általános megjelenés elfogadható. Este azonban a tippek gyorsan kiszáradnak és rendetlenek.
Annak érdekében, hogy ezt az olajat igazolni lehessen, csak azt mondhatjuk, hogy a vágási idő közeledik, és a végek egészében már nem voltak tökéletes állapotban. A szokásos ápolási termékeim azonban javították a megjelenést és elhalasztották a kirándulást a mester felé, és az olaj látszólag csak felgyorsította a folyamatot: enyhén súlyosbította az általános helyzetet, és nem is hozta átmenetileg javító hatását.
Ítélet: nem tartós ápolásra. Száraz hajra kifejezett szerszámként használható, de nem szabad visszaélni.

A hajról, hogy a kép teljes legyen: soha nem festett, szőke haj; a haj vastagsága normális (nem vékony, de vastag haj nem nevezik); vastag, nehéz. A második hónap vége után a vágás következetesen elkezd száradni és vágni.

Kellemes illat, végtelen mennyiség.

Semmit sem tesz a hajra, könnyű túlzásba hozni és „foltolni” a haját.

Természetesen nagyon rossz vékony és száraz hajom van, a hajom nem festett, hajformázó eszközöket vagy hajszárítót használok havonta 1-2 alkalommal, de mindig a „Leave-In Care” sorozat termékeit próbálom meg magamnak, de már nem találtam az ideális szérumomat nem engedhetné meg a hajolaj univerzális mániáját, és megpróbálta. Lányok, hogyan szagol! Egy amatőr szaga, de nagyon tetszik. Az olaj kozmetikai hatást fejt ki, és nagyon jó, ragasztott végeket ragaszt, eltávolítja a bozontos hajat, ha a pálmákon maradt olaj az ágyún a koronán sétálni kívánt tippek után ragyog - ez minden. További mínuszok: nincs terápiás hatás, éppen ellenkezőleg, észrevettem egy negatív hatást a hajamra, ezzel az olajjal a frissen vágott szőr két hét alatt eloszlott, ráadásul az olaj nagyon vastag, még a vastag hajra is, nem is annyira vékony, mint az enyém, hogy túlzásba hozza a semmit. - és bár a fejem újra.
Általánosságban elmondható, hogy ha szeszélyes haja van, aminek gondoskodnia kell a gondosságról, nem tanácsolom.

Ragyog a hajra, lágyul.

Éles kémiai szag.

Kezdetben az olajat üvegben állították elő, és az árért elég jól működött. Miután a csomagolás műanyag lett, az olaj minősége romlott: a szag élesebb és vegyiebb, és tulajdonságai rosszabbodtak. A konzisztencia folyékonyabbá és vízszerűbbé vált. Ez minden bizonnyal lágyítja és ragyog a hajra, de sokkal rosszabb, mint korábban. Magamnak az olaj nem fog vásárolni.

Kellemes aroma, a lágy haj hatása, a természetes fény, az olaj összetétele, a haj könnyű eloszlása.

Elseve rendkívüli hajolaj az egyik kedvenc hajápolási termékem. Azt kell mondanom, hogy festetlen hajom van, és szeretem a természetes színemet. Az olaj segít újraéleszteni, a haj lágyabbá, könnyebben stílusossá válik, fésű, és a haj színe elkezd „játszani”, a haj ragyog. A szag nagyon kellemes, lágyabbá válik a hajban, mint egy üvegben. A haj teljes hossza mentén zuhanyozás után fésülködés után alkalmazom, majd a tippekre való felhordás után a hegyek észrevehetően egészségesebbek lesznek és egy kicsit „össze fognak tapadni”, a hasító végek kevésbé észrevehetők. Kicsit a mínuszról: egy évvel ezelőtt az olaj üvegcsomagolásra volt csomagolva, kellemes volt megérinteni, tartani a kezében, és vizuálisan is tetszett a szemnek. 6 hónappal a következő vaj megvásárlásával találtam. hogy egy könnyű műanyag csomagban helyezkedett el: (Természetesen könnyebb volt a házba vinni, és még akkor is, ha az egyik lábára esik, most már nem fáj annyira, de az üveg sokkal jobb volt. Permóban élek, csak a városomban élek?

Nincs halmozott hatás.

Vettem ezt az olajat száraz tippek. Konzisztenciánál nagyon folyékony olaj, szín nélkül, nagyon kellemes illatú, bizonyos aromaterápia használat közben. Ezt az olajat maszkként használom egy másik olajjal, mert száraz hajat használva nem tetszett. Az olajmennyiséggel túlzásba veheted, és végül a zsír tippeket kaphatsz. Továbbá az olajnak nincs kumulatív hatása. A haj fénye és hidratálása a fej első mosása előtt. Akkor minden újra új. Ezért úgy döntöttem, hogy maszkként használom a haj teljes hosszának táplálására (kivéve a gyökereket). Az eredmény elégedett, a haj puha, sima és tökéletesen fésült, de alig tudom megvenni.

Az olajok összetétele, táplálja a tippeket, könnyen eloszlik a hajon, kellemes aromája.

Egyenesen normális hajom van, de az ombra festése után a haj szerkezete sérült, a haj végei szárazak.
Különös gondossággal megvettem magamnak ezt az olajat. A választás elsősorban az összetételre támaszkodott, és nagyszámú olajban van. Az olaj összetételében a virág mellett napraforgóolaj is található. Az ilyen olajfajták ára nagyon kellemes.
Ezt az olajat száraz fésült hajra samponozás után használom. Annak érdekében, hogy elkerüljük a zsíros lepedéket, a súlyozást, nem helyezek olajat a gyökerekre és 10 cm hosszúra a haj gyökereire.
Füstölöm egy kis olajat a tenyéremre, dörzsölöm, és alkalmazom a hajamre. Az első 5 perc nagyon ízletes illatú, akkor nem érzem az aromát. A hatás azonnal észrevehető: érintésképpen a szárított végek lágyak lesznek. A kis szőrszálak nem nyomnak, és a haj nem ragad össze, minden rendben van. Amit nem vártam, sőt, a haj ragyog a napban, ragyog!
A használat során elég gazdaságos, minden második nap mosom a fejem, még akkor is, ha egy ilyen rendszerrel elég hosszú ideig lesz elég.

Nem zsírozza a hajat, segít a fésülésben.

Hosszú, nagyon hosszú hajom van! És ez az én szerencsétlenségem;) Kozmikus sebességgel nőnek, a hajam vékony, normális - és sokan vannak! Olyan kitörölhetetlen terméket kerestem, amely ragyogást adna a hajamnak, és megkönnyíti a fésülést. Mivel a haj nagyon hosszú - nincs elég erőm, hogy órákig fésüljem, az olaj segít ezzel - fésülködés egy bumm! A terméket nedves hajra samponozás után használom a teljes hosszon. A hajam a derékig körülbelül 3 kattintás szükséges. Nem szárítom a hajam hajszárítóval, nem fésülöm le - így az olaj alkalmazása után nem csinálok semmit a hajamhoz, miután megszáradt - egy perc alatt fésülök. De a haj nem ragyog ez az eszköz. Nem tudom, ha kell, de szeretném;) Egy üveg vaj végtelen, több mint egy éve csak kevesen kevesebb, mint fele maradt el, de eldobtam, mert valamilyen oknál fogva sűrűsödött és nem viselkedett. Olaj méltó, de többet keresek;)

A Perfect ONE semmilyen hatást nem adott.

Bízom benne, hogy hajmániás vagyok! Különös figyelmet fordítok a samponozás után alkalmazott termékekre, az úgynevezett kitörölhetetlenekre. Hosszú, göndör hajom van, nagyon vastag. És zuhanyozás után csak olajokat vagy különleges tonikokat kell használnom. Az áruház észrevette ezt az olajat, és a reklám elvégezte a munkáját. Majdnem felét használtam, és a hatás nulla! Egyik problémám sem oldotta meg ezt az olajat. Továbbá, ha alkalmazzák, az alkohol szagát hallja! Ez csak szörnyű a már száraz szőremnek. Szükségtelenül adta anyjának. Az egyetlen jó dolog ez az olaj a szag. A keleti jegyzeteket emlékezteti.

Szép textúra, illata.

Nincs terápiás hatás.

Megvettem ezt a terméket, mert száraz táplálékot akartam a száraz tippekhez. Egy hónapig használták, a hatás nulla volt. Igen, jó illatú, könnyen elosztható, de valójában anélkül teheted meg. A csomagolás elég kényelmes, panasz nélkül. De a csoda nem történt meg, mert száraz tippek voltak, és maradt. De nem rosszabbá tette. Nem ajánlom, hogy a gyökerek közelébe kerüljön. A kompozíció nem tetszett, könnyebb olívaolajat vásárolni és a tippekbe dörzsölni. Most üresen áll.

Kellemes illat, könnyű textúra, látható hatás, száraz hajra való használhatóság.

Kedvenc olajom! Vásároljon másodszor, és vásároljon többet. Az olaj nagyon könnyű, szinte nem zsíros textúra, a víz konzisztenciája, így nagyon könnyen elosztható a hajon. Három présre van szükségem a vállhosszú hajomra. Az olajat lassan fogyasztják, fél évnyi használat után a cső egy kicsit több mint fele marad. Nagyon kellemes illata van, amelyet délután délután éreznek a szárítás után. Nedves hajra használok. De szárazon is nagyon jól viselkedik, nem zsír, ragyogást és simaságot ad, és segíti a haj fésülését. A "nedves" alkalmazással azonos eredményeket ad: ennek eredményeként a haj fényes, nem mágnesez és nem fakul, és könnyen fésülhető. Az olaj- "színes hajra" jelzik, de nem észlelt észrevehető különbséget a használatától, talán azért, mert gyakran színezem a hajam és a színt tonikussal tartom.

http://kosmetista.ru/catalog/product/12568

Hajolaj l'oreal elsev

A L'Oreal Paris laboratóriumban 6 ritka színből álló olaj alkímia került felhasználásra a rendkívüli Elseve Oil létrehozásához - a legjobb innovatív kezeléshez, amely minden szőr tökéletes anyaggá válik, és megvédi őket a külső környezet agresszív hatásától. Gazdag, nem zsíros formulája 6 olajjal (Lotus, Tiare virág, Rose, Nivyanik, Kamilla, Lenmag) alkalmazkodik az egyes hajtípusokhoz, mélyen tápláló, életet élvező erőt és ragyogó fényt adva nekik súlyozás nélkül. Könnyű, keleti illatú, fás és egzotikus jegyzetekkel a rendkívüli olaj-elszev használatát felejthetetlen érzéki élvezetgé alakítja, amely a haját egy remek, lenyűgöző illattal borítja.

A ritka virágok 6 olajának varázslatos szerkezete és alkímia átalakítja a hajrostot áramló anyaggá:
• A lótuszolaj táplálja a rostot és megvédi a hajat a külső környezet agresszív hatásaitól;
• A kamillaolaj ragyogó hajra tér vissza, a hajrostot lágyítja;
• Tiare virágolaj védi a haj szárazságát;
• Nivyanik virágolaj adja a haj vitalitását;
• A rózsaolaj alapvető tápanyagokkal rendelkezik;
• A lenmagolaj intenzíven táplálja a hajszálakat.

Ennek eredményeként létrejött a rendkívüli Elsev-olaj - a legjobb innovatív kezelés a hajra, amely minden haj tökéletes anyaggá válik, és megvédi a külső környezet agresszív hatásától.

Térfogat: 100 ml
Gyártó: Oroszország, L`Oreal

Vélemények (25)

28 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

  tatyana30stm
   2018. november 28. 9:49

  Megjegyzés: Az első olajmosásom. Az az eszköz, amely lehetővé tette számomra, hogy legyőzzem a törékenységet és a keresztmetszetet. Nedves hajra és száraz hajra helyezte azonnal a fektetés után (simítás céljából), és csak reggel, fésülés előtt, hogy megvédje a tippeket.

  Előnyök:
  + megvédi a tippeket a sérülésektől;
  + csökkenti a törékenységet és a keresztmetszetet;
  + lágyítja a hajat;
  + ragyog;
  + megkönnyíti a fésülést;
  + nagyon gazdaságos (2 edény 4 évig);
  + kellemes szag;

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/loreal-elseve-ekstraordinarnoe-maslo-dlya-vseh-tipov-volos-3315/

  Hajolaj l'oreal elsev

  A Loreal Paris rendkívüli Elseve olajja a közelmúltban jelent meg a kozmetikai piacon. 6 gyógynövényi olajból áll.

  A gyártók szerint minden szőr ezen eszköz használatával átalakul, és védve lesz az agresszív külső hatásoktól (napsugárzás, fagy, szárazság stb.).

  Olajmentes textúra bármilyen típusú. Mélyen táplálja és hidratálja a fürtöket, hihetetlen fényességet és erőt ad nekik a súlyozás hatása nélkül.

  A L'Oreal Elsev a következő olajokat tartalmazza:

  • Lotus - megvédi a hajat a környezet káros hatásaitól. Táplálja és táplálja őket hasznos anyagokkal.
  • Kamilla - ragyog és megtisztítja a száraz szálakat.
  • Lenmag - intenzív táplálkozás.
  • Virág nivyanika - kitölti a rostot életet adó erővel.
  • Tiare virág - véd a szárazságtól.
  • Rózsa - tápanyagokkal telített.

  A rendkívüli olaj használatának módjai:

  • Osztjuk szét a hajat.
  • Az olajat a tenyérben melegíteni kell.
  • Gyorsan terjesztheti a szálak közepétől a végig a sima mozdulatokkal.
  • Fújja szárazra és fésülje.

  Az alkalmazás egyik lehetősége megjelenik a videó utasításokban:

  Az eszköz különböző módon használható. Minden attól függ, hogy milyen hatást akar elérni.

  Olaj a színes hajokhoz L'Oreal

  A termék csomagolása kicsi, kényelmes adagoló található. Az olaj konzisztenciája viszkózus, viszonylag sűrű. A keleti aroma kellemes, édes, gyógynövényekkel és fűszerekkel.

  A samponnal való mosás után a szag alig észrevehető, csak enyhe emlékeztető marad a hajon.

  Hogyan kell használni a festés előtt:

  A színezéshez készített fürtök készítéséhez kis mennyiségű Loreal Paris-olajat kell alkalmazni az eljárás előtt. Ez megvédi a hajat a szárazságtól és a törékenységtől, védi a festést.

  A festett hajok napi ápolása egyértelműen megmutatkozik a videó bemutatóban:

  Loreal Elseve olaj megfelel a feladatainak:

  • Nem rosszabb más ismert gyártók analógjaihoz.
  • Hatékonyan törődik és gondoskodik a sérült hajról.
  • Nem húzza meg a gyökereket, és nem mérlegeli a frizurát.
  • Javítja az osztott végek állapotát.
  • Sima és egészséges ragyogást ad a fürtöknek.

  Vásárlói vélemények

  Általában a termékkel kapcsolatos felhasználói vélemények pozitívak. A lányok szeretik ezt az olajat, és örömmel tanácsolják másoknak.

  Lydia, Samara írja: „Első alkalommal mosás előtt alkalmazom a hajamra, mint egy maszk. A fésű hossza mentén elosztva, a táskában, kendőben és egy órán át tartva. Aztán samponnal mosott, és hajszárító nélkül megszárította. A hatás lenyűgözött: a haj terjedelmes, egyáltalán nem zsíros, a stílus tökéletesnek bizonyult. Nincs "bolyhos". Ez az eszköz helyettesítette a többit.

  Anna, Novoszibirszk: „Szilárd ötöt adok neki. Lányok, meg kell tennünk. A hatása még erősebb, mint a kedvenc Garnier olajom.

  Marina, Moszkva: „Ez a dolog csak szuper! A többi, nem örökre elfelejtett maradvány. Univerzális hajápolás, mindenkinek ajánlom.

  Valentine, Kiev: „A tömegpiac elég normális lehetőség. Úgy tűnik, hogy a kompozícióban szilikon van, de lehetősége van arra, hogy a haj ragyogjon.

  Svetlana, Ufa: „Ez a legjobb olaj, amit használtam (és eléggé kipróbáltam őket). A száraz, törékeny szálakhoz puha, sima és fényes.

  Az olaj "Elsev" hatása

  Az "Elsev" olaj 2 változattal rendelkezik - mindenféle hajra és színes hajra. A termék sokoldalúsága azonban nem a lényeg. A többfunkciós olaj összetett hatású. Ez egyszerre több effektust ad:

  • védelmét;
  • hidratál;
  • kisimítja;
  • ragyog;
  • táplálkozik;
  • helyreállítja.

  Az Elsev vonal más termékeivel ellentétben a rendkívüli olaj több terméket is helyettesíthet. Legalább 3 közülük áll: kondicionáló (balzsam), maszk és spray (krém) hajra. Ennek megfelelően különböző alkalmazási módok vannak.

  Alkalmazási módszerek

  Így az első módszer az olaj használatára a mosás előtt. Fontos, hogy a haj teljes hosszában alkalmazzuk, meleg törülközővel fedjük le a fejét, és hagyjuk legalább fél órát hagyni. Az olaj előmelegítéséhez ajánlott. Ez a maszk megújítja a száraz és sérült hajat. A normál haj további táplálkozást biztosít.

  A második módszer a mosás után. Szükséges az olaj elosztása a hajra, kivéve a gyökérzónát. Ez azonnal ápolja a haját egy jól ápolt megjelenéssel, valamint megvédi a forró stílus káros hatásaitól.

  Még az osztott végek problémáját az Elsev sorozat különleges terméke fogja megoldani - Rendkívüli olaj. Az alkalmazás ebben az esetben csökkenthető, ha a terméket a haj végére alkalmazzuk.

  Az „Elsev” olajat általában a nap folyamán bármikor felhasználhatjuk. Ez segíti a hajad sima és fényes lebegését, legyőzni a tompaságot és a szörnyű fürtöket. Az ilyen multidiszciplináris cselekvés összetételéből adódik.

  Összetétel és átirat

  Az innovatív technológiák használata a „L'Oreal” cég hagyománya, különösen az „Elsev” vonal számára. Rendkívüli olaj nem kivétel. De egészíti ki a természetes alapanyagok széles választékát. Ezek közé tartozik:

  Természetesen vannak illatanyagok és tartósítószerek a termékben. De a legvitatottabb ok a ciklopentasiloxán és a dimetikonol, amely "rendkívüli" "Elseve" olajat tartalmaz. Ezeknek a szilikonoknak a véleménye ellentmondásos. Valaki úgy véli, hogy "káros kémia". Azonban azok, akik hibátlan megjelenést adnak a hajnak.

  "Rendkívüli" olaj "Elsev": vélemények

  Bármely termék pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkezik. Ha csak az egyik érme világít, akkor valószínűleg hirdetése lesz. A Loreal tartomány, az Elsev, a rendkívüli olaj viszonylag új eszközei sokan megpróbáltak. De kisebb termékhibákat is leírtak.

  nyalánkság

  Kezdjük a profikkal. Az első és legfontosabb: a szerszám megfelel a gyártó által előírt alapvető követelményeknek. Ez valóban biztosítja a haj fényét, selymességét és simaságát. Nehéz meggyőződni arról, hogyan állítja vissza az olaj a szerkezetet, táplálja és védi. De a vizuális hatás nyilvánvaló.

  Ezenkívül a „L'Oreal” terméksorozatot a felülvizsgálók és más tulajdonságok megkülönböztetik. Elsev ”-„ Rendkívüli ”olaj. A vélemények olyan kellemes dolgokat írnak le, mint:

  • finom fűszeres aroma;
  • kényelmes adagoló;
  • elfogadható ár;
  • gazdaságos alkalmazás.

  ellenérvek

  Annak ellenére, hogy pozitív minősítések érvényesülnek, néhány lánynak problémája van a termék használatával. A leggyakoribb - hajzsír. Valaki nem tudja teljesen lemosni a terméket samponnal, valaki megjegyzi a termék zsíros megjelenését. Sokan panaszkodnak a hajmennyiség csökkenésére.

  De leggyakrabban ezek az árnyalatok az „Elzev” „alkímia” helytelen használatával kapcsolatosak. A "Rendkívüli" olajnak csak egy objektív tulajdonsága van - gyömbér alkörzetet mutat. Valójában minden olajnak van ilyen mellékhatása.

  Finomságok és tippek

  A lenyűgöző eredmények elérése és a negatív következmények elkerülése érdekében a termék használatakor be kell tartania bizonyos szabályokat:

  Nos, talán a legfontosabb dolog bármilyen eszköz használatakor az egyéni jellemzők figyelembevétele. Nyilvánvaló, hogy egy vastag hajra több emulzióra van szükség, mint a vékony hajra; a száraz hajolaj maszkok számára fontosak, és azok számára, akik hajlamosak a zsírra - a tippek kenése stb.

  A sérült haj kezelése

  A szépségszalonokban a „L'Oreal” terméke. Elsev ”-„ Rendkívüli ”olaj. Vélemények leírják és nem szabványos alkalmazási módszereket, valamint személyes tapasztalatokat és hibákat használnak. Általában az információ bővelkedik. De sokan érdeklődnek egy másik kérdéssel: lehetséges-e a haj gyógyítása ezzel a jogorvoslattal? Ezután mélyebbre kell ásni, és alaposan tanulmányozni kell az olajok hatékonyságát.

  Sok lány úgy véli, hogy az olajok segítették helyreállítani a hajuk korábbi szépségét. Az ilyen kezelés támogatói azt állítják, hogy gyógyíthatnak:

  • elhasználódott haj;
  • haj, amelyet folyamatosan festnek és világítanak;
  • hasított, törékeny és unalmas haj.

  Azonban, mint minden esetben, a haj helyreállításának sikere az alkalmazás következetességétől függ. Az eredmény kellemesen meglepni fog! De csak 3 hónapos rendszeres használat után.

  Ne felejtsük el, hogy az egészség belsejéből származik. Egy gyönyörű nő egészséges nő. Friss levegő, jó alvás és kiegyensúlyozott étrend - 3 bálna, amely megtartja a szépséget... beleértve a hajat.

  http://volosi5.ru/uhod-za-volosami/maslo/maslo-dlya-volos-loreal-elsev.html