logo

Agafia hajolaj felülvizsgálata

Napos tavaszi nap, járőrök!
Már a második évet szaporítottam, így mindig aktív termékeket keresek a hasított végek és a száraz haj ápolására. Szóval észrevettem Agafya homoktövis arany sorozatát (olaj és spray). Majd elmondom neked egy több tőkeeszközt - a szibériai homoktövis olajat.
Az üveg palack karton dobozba van csomagolva.

Pipettázzunk be. A teteje gumírozott, maga a pipetta üvegből készül. Megszakítottam a második alkalmazásban, mert a kezek olajosak voltak, és a pipetta egyszerűen elcsúszott.

Az olaj meglehetősen folyékony, az alkalmazás során óvatosnak kell lennie, hogy ne öntsön mindent és magad körül. Kis mennyiségű pipettát pipettázunk, elvben anélkül, hogy az olajat a tenyérre öntjük, nem különösen nehéz használni.

Térfogat - 100 ml. Közepes hosszúságú haj esetén 4-5 alkalmazáshoz elegendő. Megnyitás után - egy év.

A homoktövis és egyéb összetevők hasznos tulajdonságairól:

Haj olaj használata előtt:


Az én benyomásom: a haj lágyabb lett, a tippek sűrűbbek. A haj színe melegebbé vált, arany / sárga színnel. Haj illata kellemesen homoktövis, nagyon meleg nyári szag. Az egyetlen negatív az, hogy a haj egy kicsit kusza, egyáltalán nem vagyok a fésülés rajongója, ezért nem félek az eredménytől.

 1. a haj puha
 2. vastagítja a tippeket
 3. a haj ragyog
 4. kellemes szag
 1. egy kicsit elrontott haj

Az áru felhasználási ideje:

Feliratkozáshoz kérjük, jelentkezzen be:

Értékelés:

Elnézést kérek, ha figyelmen kívül hagyom ezt az információt, de nem láttam: könnyű-e leöblíteni a hajat, van-e nehézség? Érzi-e a haj zsíros?

Köszönjük, hogy kérdezte. Az olajat rendszeres samponnal, a fejbőrön vagy a hajon nem zsíros érzéssel mossuk. Az olaj öblítése után a balzsamot vagy maszkot nem alkalmaztuk.

Az olaj előnyei nyilvánvalóak.
Lehetséges-e kideríteni - szükséges-e dörzsölni a fejbőrbe? Vagy csak a hajra?

Egyetértek veled, általában a hajolajok rajongója vagyok!
Az olajat mind a fejbőrre, mind a haj teljes hosszára alkalmazzák, és mindig meleg állapotban.

Régóta hallottam a homoktövis erősítő tulajdonságairól, így ezt az olajat erre a célra szánták. Végül is, nemcsak a homoktövis, hanem a csigolya is - csak az, amit a lerakódás ellen kell. Az olaj finom, nagyon természetes illatú. A pipettának köszönhetően kényelmesen alkalmazható. A gyökerekre osztódnak és csöpögök, majd dörzsölöm, masszírozzuk és elterjedtem a teljes hosszúságra, figyelemmel a tippekre. Az egész a kalap alatt és egy meleg törülközővel a tetején, és körülbelül egy órát sétál. Amit nem szeretem, az a fejemből való mosás. A szokásos sampon nem elegendő itt. Azt tanácsolom, hogy vásároljon a profi szérummentes szulfátokból, amelyek általában mosogatják a hajat. Ezek pontosan azok a samponok (amelyek a Numero sorozatból származtak), amelyek kitűnő munkát végeznek és az olajat szinte először mossák. Szeretem az eredményt: a haj sűrűsödik, térfogatot szerez, hullámokba tört, és a tippek élénkek és fényesek. Az igazság megerősítése után már a negyedik alkalommal vettem észre. Talán ez szükséges, mert ez egyfajta orvosi komplex és nem valószínű, hogy először erősítené a hajat. Általában elégedett vagyok, jó termék.

Nem minden Agafya termék tetszett, de a márka olajai jó minőségűek. Úgy tűnik, hogy ez az olaj új, az első felülvizsgálata az olvasás. Jelenleg fehérítettem a hajat, és ez a téma nagyon releváns. A csomagolás mindig fényes, és csak tetszik a szemnek. Pipettával nagyszerű volt a világmárkák szintjén, jól sikerült. Kár, hogy rövid ideig szolgált. De elvben helyénvaló a terméket az arcán használni, és a haj esetében az olaj mennyisége mindig többet hagy. Itt van az a tény, hogy az olaj folyékony, ami azt jelenti, hogy gyorsan fogyasztódik - számomra ez egy mínusz, és az a tény, hogy a haja összezavarodik, nagyon nagy mínusz.

Kommentár hozzáadásához jelentkezzen be:

http://beautypatrol.ru/reviews/otzyv-o-masle-dlya-volos-retsepty-babushki-agafi-100-zolotoe-sibirskoe-naturalnoe-dlya-sukhikh-i-sek_88561/

Receptek Nagymama Agafi hajolaj - felülvizsgálat

A haj rehabilitációjával foglalkozom, és tavasszal úgy döntöttem, hogy rendbe hozzam őket.

Szóval, a hajam: vékony, száraz a gyökereken, vastag, a haj sűrűsége átlagos, világosbarna természetes hajszínem van. A múltban az árnyékolástól és a színezéstől gyakorlatilag nem volt tisztázva.

Ampulákat, RBA méz- és növényi komplexumot használok, váltakozva élesztő maszkkal, kókuszolajjal + sóhámlasztással.

És ezt vettem észre! Az olajokat ampullákból tartom a haj növekedéséhez és növekedéséhez körülbelül 40-60 percig. a kalap és a törülköző alatt. A haj jobb lett, még nem láttam növekedést, de az állapotom jelentősen javult. A templomoknál, ahol a hajnövekedés és a tetején észrevették a rövid szőrzetet, azt hiszem, a toli törött vagy újabbak lettek)) (azaz a rövid pálya, az emberek azt mondják). Ezt is megfigyelni fogom, vajon vajon valaki észrevett-e valami hasonlót, nevezetesen az új haj növekedését?

Megvettem egy komplexumot a száraz és sérült haj helyreállításához és a tápláló olajhoz.

http://sponzhik.ru/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D1%8B+%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D1 % 83% D1% 88% D0% BA% D0% B8 +% D0% B0% D0% B3% D0% B0% D1% 84% D1% 8C% D0% B8 / maslo + dlya + volos? Oid = 113486

Hogyan használjuk az Agafya nagymama olajat a hajnövekedés javítása érdekében?

Nem titok, hogy a növényi olajok már régóta használatosak a haj kozmetikájában, mint a különböző keverékek tápláló, erősítő, regeneráló komponensei. A felhasználói vélemények azt mutatják, hogy az olajkészítmények nagyszerűek az otthoni szálak gondozásában, és az intenzív növekedésüket is garantálják.

A kozmetikai üzletek polcain számos olajformátum található a különböző márkák hajtermeléséhez. Tehát nem utolsósorban köztük az Agafi nagymama receptjeinek nevezett kozmetikai olajok sorozata, amely három fő terméket tartalmaz:

 • olaj a szálak megerősítéséhez;
 • a helyreállító keverék;
 • univerzális táplálkozási összetétel.

Az alábbiakban részletesebben ismertetjük ezeknek a hatékony termékeknek az otthoni ápolására szolgáló tulajdonságait, összetevőit és használatát, valamint növekedésük aktiválását.

Szerszám laza szálakhoz

Ha a haj sérült, a végük elszakad, és a fürtök intenzíven esnek ki, az Agafi nagymama regeneráló olajja segít - ez egy teljesen természetes termék a haj számára, ami rövid időn belül helyreállítja az egészséget és a természetes szépséget minden hajra.

Az olaj tartósabbá, rugalmasabbá teszi a szálakat, engedelmeskednek, selymesek és gyönyörű természeti és gazdag hangot kapnak.

Ez a kozmetikai termék az Agafya nagymama sérült szőrzetére csak természetes alapanyagokból áll, mint például a szójakivonat, az olívaolaj, a fehér ribizli magvak, valamint a szibériai cédrus, melyet a haj és az E-vitamin tartalmaz. Ez a csodálatos komponenskészlet lehetővé teszi, hogy a keverék táplálja, hidratálja a fürtöket, hasznos anyagokkal telítse őket, valamint gondoskodjon a fejbőrről.

Az Agafi nagymama hatékony regeneráló hatású olaját a következőképpen használják: a hajkeverék kis mennyiségét masszírozó mozdulatokkal alkalmazzák a bőrre 60 percig. Jobb melegíteni ezt a maszkot - viseljen műanyag kupakot -, majd az eljárás hatása maximális lesz.

Egy óra múlva a hajnövekedési összetétel samponnal mosott vízzel.

Ennek a kozmetikának a klinikai hatása:

 • a keverék tökéletesen hidratálja a szálakat, hasznos anyagokkal telíti őket;
 • aktívan helyreállítja a sérült hajszerkezetet;
 • megvédi a fürtök végeit a szekciótól;
 • a haj természetes egészséges árnyalatú és ragyogó.

Hogyan erősítsük meg a szálakat

A csökkentő összetétel mellett a „Nagymama Agafi Receptjei” márka a nők számára hatékony feszítőolajat kínál mindenféle hajra. Tartalmazza:

A manipuláció klinikai hatását fokozza a kozmetikai termék további összetevői - ginzeng, kamilla, zsálya és Dahuri csipkebogyó kivonatai.

Az Agafya nagymama erősítő összetételének használata a gyenge haj állapotának javítása érdekében:

 • a terméket gőzfürdőn enyhén melegítjük;
 • akkor az anyagot gondosan elosztjuk a fej dermiszén;
 • a kompozíciót a fürtökre alkalmazzuk;
 • fél óra múlva a maradék olajat bő vízzel leöblítjük samponnal.

A termék rendszeres használatával a fürtök erősebbé, rugalmasabbá, lágyabbá válnak, csökken a veszteség, az új egészséges haj növekedési üteme nő.

Táplálék összetétele fürtökhöz

Ez egy másik hatékony termék a „Nagymama Agafya receptjei” sorozatnak, amely a fürtök otthoni ápolására szolgál. Ez a hajnövekedési olaj már régóta számos pozitív véleményt szerzett a hálás ügyfelektől a természetesség és a hatékonyság miatt.

Tehát a szokásos alapolajok (olívaolaj, szójabab, zsákmány) keverékén kívül ritkább, de hatékony komponenseket tartalmaz - fenyő, kakukkfű stb. Észterei.

Könnyen használható a tápanyag-összetétel a szálak növekedéséhez - csak melegítsen fel egy kis mennyiségű terméket vízfürdőben, és egyenletesen oszlassa el a fejbőrre és a hajra.

Egy óra múlva a terméket samponnal mossuk.

A tápanyagkeverék klinikai hatása a következő:

 • a szálak lágyabbak, ápoltabbak, könnyebben helyezhetők el;
 • a haj természetes fényt kap;
 • fejbőr gyógyul, a korpásodás eltűnik;
 • az olaj száraz fürtöket táplál, erős és rugalmas;
 • javul a szálszerkezet;
 • jelentősen csökkentette a haj sérült és hasított végeinek számát.

Mit mondanak a vásárlók

Ha olvassa el a kozmetikai olajok „Receptek nagymama Agafi” márka hatását tapasztalt felhasználók véleményét, akkor kiválaszthatja számos előnyét és hátrányát.

Tehát a felhasználók szerint ezeknek az ápolási termékeknek az előnyei:

 • könnyű használat;
 • nyilvánvaló rövid és hosszú távú hatás;
 • elfogadható ár;
 • a termékek összetétele teljesen természetes;
 • a jogorvoslatok gyakorlatilag nincsenek ellenjavallatok.

Az olajkozmetikumok pozitív tulajdonságai mellett az ügyfelek megjegyzik néhány hiányosságát:

 • a látható eredmények érdekében a haj összetételét fél órától vagy hosszabb ideig kell tartani;
 • a keveréket nagyon nehéz leöblíteni a szálról - a sampont kétszer vagy akár háromszor kell használni.

Tehát az Agafi nagymama receptjei által gyártott olaj kompozíciók kiváló minőségű, megfizethető áron elérhetőek, segítve a haj erősítését, helyreállítását és táplálását.

A kozmetikumok természetes összetétele a lányok számára is elérhetővé válik, akiknek a fejbőr nagyon érzékeny, mert az olajok nem okoznak allergiás reakciót és irritációt.

Az olajkeverékek kellemes textúrája és aromája lehetővé teszi, hogy ne csak az eredményt, hanem a használatuk folyamatát is élvezhesse.

http://alopecyja.ru/kak-ispolzovat-maslo-babushki-agafi-dlya-uluchsheniya-rosta-volos

ilovejars

IQ Beauty Blog

Olaj a haj növekedéséhez Agafi fürdő: Áttekintés

Az Agafi Fürdőfestőolaj megjelenése a polcon a szemet borítja: egy üveg borostyán olaj, amelynek belsejében van egy kúp magvakkal és gyógynövényekkel. A kezedbe veszi, elkezd tanulni: az Agafya olaj ígéri, hogy mélyen táplálja a fejbőrt, növeli a vérkeringést, erősíti a hajhagymákat, és mindez hozzájárul a haj + növekedéshez. Meg kell tennünk! :))

Olaj a hajnövekedéshez Az Agafi-fürdő szerkezete eléggé folyékony és a fűszernövények nagyon könnyen szagolnak. Amikor kinyomtat egy részt, akkor a magokat és a gyógynövényeket az olajjal együtt jön ki, amely személyesen hozza a nyírfa és természetes olajok, szappan és más kozmetikai termékek orosz fürdőjének légkörébe. :)) Igaz, mivel nincs adagoló, és a palack teteje meglehetősen egyszerű - a szivattyú vagy az orr nélkül, nem túl kényelmes az olaj a fejbőrre történő felhordása; majd alkalmazkodni.

Javasoljuk, hogy az Agafya Fürdőszoba Növekedési Olajot a fürdő / zuhany előtt 30-60 perccel meleg formában terjesszék a fejbőrre és a hajra, majd enyhe samponnal öblítsék. 30-60 percig ritkán emlékszünk arra, hogy olajod van a fejeden, csak akkor, ha elég folyékony, szivárogni kezd. A többiért - nem kellemetlen. De, hogy mossa le ezt az olaj Agafya - egy igazi probléma. Nincs enyhe sampon (próbáltam Weledát), hogy még 3 látogatásban sem tudott megbirkózni vele. Ez csak meglehetősen súlyos összetételű (pl. Pantene vagy Wella), és csak 2 mosás esetén - ebben az összefüggésben az Agafya olaj sokkal bonyolultabb, mint pl.

Egy ilyen olajmaszk után nem észleltem azonnali eredményt, de egy havi használat után, heti egyszeri gyakorisággal (más napokon még 30-60 perccel a fejem mosása előtt nem), úgy érzem, hogy egy kis sündisznó új haj jelent meg. Tehát az Agafya olaj működik!

Összetevők: szerves búza csíraolaj, farokolaj, menta, ánizs, len, napraforgóolaj, szerves homoktövisolaj, szerves olaj, borágó fű, E-vitamin, szerves rozmaringolaj, erdei zsályaolaj, borókaolaj, fekete borsolaj, tej Bogáncs-kivonat, édeskömény olaj, fenyőolaj.

Az Agafya Fürdőnövényi olaj egy csodálatos természeti és igazi munkakompozícióval rendelkezik: a farokolaj és a fekete borsolaj stimulálja az izzókat, míg a búzacsíraolaj és a homoktövisolaj más olajokkal együtt táplálja és gyógyítja a fejbőrt. És még egyetlen biztonságos, de még mindig szintetikus alkatrész!

ár:

Értékelés: 17 (68%) (összetétel - 3; jellemzők - 2; használhatóság - 0; alapvető tulajdonságok - 2; ígért eredmények - 2; fogyasztás - 2; mellékhatások - 3; ár-minőség arány - 2; légköri - 1)

Ha az Agafya Fürdő hajnövekedési olaját néhány szóval jellemeznénk, akkor az lenne: hatékony, biztonságos, kellemes, de szörnyen kényelmetlen. Készen állsz arra, hogy feláldozza az eredményeket?

http://www.ilovejars.ru/2015/05/10/hairoil-agafia/

kocakpaca.ru

hajvágás, hajvágás, hajápolás

Az Agafi olaj erősíti a haj értékelését

Kétértelmű benyomás ebből az olajból. Vannak előnyök és hátrányok. És nehéz megmondani, mi több. További információ - a visszahívásban.

Előnyök: kellemes illatú, könnyen kezelhető, jó összetételű, gazdaságos

Hátrányok: a haj piszkosabb, gyengébb hatású

Üdvözlöm az összes véleményemet!

A felülvizsgálat az Agafi nagymamája receptjeinek erősítő hajolaj-márkájára vonatkozik. Télen megvettem az olajat, de nem használtam fel azonnal, mivel a hajam gyakorlatilag nem esett ki télen. A tavasz végén, amikor a haj egyre intenzívebben esett ki, kezdtem használni ezt az olajat a gyökerek megerősítésére és a hajhullás csökkentésére.

Ár: 51 UAH. ($ 2,5). Vettem ezt az olajat 28 UAH áron. ($ 1.3), a mai áron, valószínűleg nem vettem volna meg.

Vásárlás helye: Smink IM (link a termékoldalra).

Térfogat: 150 ml.

Termelés: LLC „First Solution”, Oroszország.

Csomagolás: egy üveg átlátszatlan sötétzöld sűrű műanyag. Úgy érzi, kényelmes a műanyag érintkezése, különösen akkor, ha a palack használat közben csúszósabbá válik az olajból. Fedjük le a szeleppel, az olajat kényelmesen adagoljuk. Kívánt esetben a fedelet ki lehet csavarni.

A gyártó adatai:

100% természetes. Megakadályozza a hajhullást, táplálja a fejbőrt, erősíti a szőrtüszőt. Tartósítószerek és szintetikus illatok nélkül.

A kompozíció nagyon méltó:

Illat: kamilla és egy kis mész illata. Elég könnyű, nem bosszantó. Száraz hajon nem érezhető.

Konzisztencia: az olaj elég folyékony, melynek köszönhetően könnyen hajtható. De nem túl folyékony, nem fut át ​​a bőrön, nem áramlik a fejből.

Szín: színtelen, átlátszó.

Alkalmazás.

Alkalmazási mód: Meleg olajat kell a hajra és a fejbőrre felhordani. 30-60 perc alatt mossa le puha samponnal.

A hajam: hosszú, vékony, száraz, festetlen. A kőolaj használatának kezdetén nagyon intenzíven elkezdett kiesni az olaj.

Az olajot a fejbőrön és a hajgyökereken levő elválasztásokon alkalmaztam, enyhén masszírozottam, és a gyökerektől kb. És az olajat a haj végére is helyezze, valahol a 10 cm-es tartományban. Fonott hajot egy zsemle, gumiszalaggal rögzítve. A tetején zuhanykabátot viselt, valamint egy meleg, kötött sapkát is. Így 2-3 óra volt.

Aztán 2-szer mossuk le minden samponnal (nem szokták egyszerre lemosni), alkalmazott hajbalzsam. Mindig természetes módon szárítom a hajam, csak egy kis szárítót szárítok egy hajszárítóval, hogy ne lehessen hideg. A haj fésülése mindig teljesen száraz.

Az olajat egy hajmosáson keresztül felvittem.

Action.

Az olaj használatának eredménye a második használat után észrevehetővé vált. A haj kezdett kevesebbre esni 20% körül. De hogy teljesen megállítsuk a hajolaj elvesztését, nem segített. A maximális eredmény - a haj egyre kevesebbet, de még mindig nem ugyanaz, mint a tél. Vártam jobb eredményt. Miután az olaj lejárt, a haj ugyanabba az intenzív módba esik.

Ezenkívül az olaj felvitele után a haj másfél nap múlva piszkosabbá válik.

Az olaj állapota nem befolyásolja különösképpen.

Itt van a haj az olaj alkalmazása után:

1. nem fésült haj napfényben;

2. nem fésült haj, vakuval;

3. fésült haj napfényben.

Használati idő: 1,5 hónap.

Fogyasztás: meglehetősen gazdaságos, elegendő tégely volt körülbelül 10-11 alkalmazáshoz.

Az olaj benyomásait kétféleképpen elhagytam. Egyrészt az eredmény még mindig volt. Másrészt nem egyáltalán, amit szeretnék. Tehát még mindig ajánlom ezt az olajat, de nagyon nagy nyúlással.

Kedvenc hajápolási termékeim:

Luxus hidratáló sampon száraz hajra Love 2 Mix Organic Acai és Pearl Protein

Luxus hidratáló maszk száraz hajra Love 2 Mix Organic Acai + Pearl Protein

Krémmaszk Numero Brelil

(Legfrissebb fotók - a csomag információi)

A siker az egészséges haj felé vezető úton. Egy fotó történet arról, hogyan nőttem fel a hajam 3 hónap alatt.

Előnyök: aktiválja a hajnövekedést, a haj sima, a haj nagyon puha és sima, hasznos összetevők, kellemes szag, lágyítja a haját, jó összetételű, ár

Hátrányok: a magokat kiöntik a palackból

Az időhiány miatt egyre kevésbé írok véleményeket, de remélem, hogy valóban hasznos leszek valakinek.

A mai történetet egy hatékony hajápoló termékre - a Batha Agafia olajra szántam - a hajnövekedés javítása érdekében.

Az alábbi prológus kihagyható

A történetem azzal a ténnyel kezdődik, hogy egyszer egy szép tavaszi napon a Blueberry Mousse nevű maszkkal égettem a hajam. Ezt szinte minden "szőrös" emlékezetben megismételem, de ennek nélkül nem próbáltam meg ezt az olajat.

Az olajból vártam:

 • párásítás
 • tápegység
 • száraz haj eltávolítása
 • a regeneráció és a növekedés folyamatának felgyorsítása

A hajam nagyon lassan nő, sok, de nem elég vastag. Minden nap, a gyökerek gyorsan szennyeződnek. Általánosságban elmondható, hogy a szokásos történet, amely sok 3 hónapja ismert, nevezetesen májusban, a hossza közel azonos volt. 2015. május

Most el kell olvasnunk a történetünket

Azonnal foglaljon itt, olajom teljesen kielégítette a követelményeket. Természetesen vannak árnyalatok és ezek alól. Kezdjük a sorrendben (az előnyök és hátrányok egy halomban vannak, az összhatásom az elemekre).

 1. Olvastam a régi véleményeket, sokan panaszkodtak a csomagolásról, amiből olajat öntve a magok kijöttek az adagolóból. Most a gyártó cserélte ki az adagolót, de a koncepció ugyanaz marad - a magokat kiöntik. És igen, ez kényelmetlen, és megakadályozza, hogy az olaj eloszlik. Egy nagy, 250 ml-es palack, a fogyasztás nagyon kicsi még hosszú haj esetén is. Biztosan nem bánhatsz!
 2. Az olaj nem vastag és nem folyékony. Világos sárga szín. A haj könnyen eloszlik, nem igényel még fűtést. A kompozíció természetes, a gyökerekre merészen alkalmazva, amely nélkül a szőrnövekedésre gyakorolt ​​hatása nem lehetséges. A gyökereken alkalmazunk-cselekményeket.
 3. Az olaj illata nagyon kellemes. Könnyű virágos rét. Az orrban nem ér el, és nem okoz negatív érzéseket.
 4. A kompozíció is jól néz ki. Egy hatalmas mennyiségű természetes olaj és nem mint horrorfilmek.
 5. Az olaj használata. Mit csinálok: bőségesen alkalmazom a fejbőrön és a haj teljes hosszában. Gumicsík használata nélkül húzok be egy zászlóhéjba, és egy csomagot helyezek a fejemre. A szabadidő elérhetőségétől függően 30 perctől 2 óráig járok. Hetente 1-2 alkalommal használok. Olaj alkalmazása esetén a haj úgy néz ki: Ezt követően mossa le samponnal. A természetes samponok rosszul lemosódnak, nem mindig a második alkalommal. Tökéletesen mossa le a napraforgót fitokofinnal. A második alkalommal is.
 6. Amit látok és érzek az alkalmazás után: nincs vaku vaku

-puha és selymes tapintású

-jól ápolt és egészséges

-Körülbelül 3-4 napos használat után észrevettem, hogy a haj egyre gyorsabban növekszik.

Milyenek a tippek: vaku nélküli vaku

És a fő kérdés Vajon ez az olaj segített nekem a haj mentésében és növekedésében?

IGEN! Azt hiszem, a legjobb eredmény az eredmény, amely látható.

Ahogy ígértem, az Agafya fürdőolaj használata közben a hajom fotó története. (sajnálom egy ilyen önmagadért)

Másolatot készít a fényképhez MÁJ (2015)

2015. JÚNIUS ELŐZMÉNY MID 2015. JÚNIUS

2015. JÚNIUS ELADÁS

KÖZÖS JÚNIUS 2015

Július vége után abbahagytam az olaj használatát, az ok egyszerű: időhiány, a munka lenyelte. Ennek eredményeként a haj gyorsan megállt, és növekedésük szinte észrevehetetlen lett.

epilógus

Ez az olaj megbirkózott a feladatszőrével, gyorsabban nőtt fel egegeey! Fényes, hidratált, és ami a legfontosabb, egészségesek lettek.

Nem tudom, mennyit fog segíteni, hiszen mindannyian más vagyunk. De a tapasztalatom pozitív volt. Nagyon örülök és ajánlom ezt a terméket.

Ár: kb. 150-200 rubel szinte minden háztartási vegyi áruházban vagy szupermarketben.

A régi hajápolás a katasztrófa előtt, ami segített megőrizni a hajom szépségét:

A Bonacure BC Repair Rescue Seals végei a haj hasítási eszközei

Avon Advance Techniques kétfázisú hajszérum Spray értékes olajok - felülvizsgálat

Köszönöm mindenkinek a figyelmet! Őszintén kívánok egészségre és a nyár csodálatos folytatására!

És mennyit hajlandó fizetni a természetes hajolajért? Vagy "5 ok arra, hogy megvásárolja ezt az olajat" - csak azok számára, akik törődnek a hajukkal.

Pluszok: a hajat életre keltik és ápolták, a tárolás során a magokba betáplált olajat, nem zsírt, kiváló összetételt, jó árat

Hátrányok: nem túl gazdaságos

Végül egy teljesen természetes hajápoló olaj jelent meg a boltok polcain nagyon versenyképes áron! Az olaj csomagolásának ötlete forradalmi. Olaj ragaszkodik a magokhoz tárolása során, és szó szerint a szemed előtt. Hogy ne essen körül a kompozíció összetett nevében, keressen olyan értékeket, amelyek legalább valami "természetes" és "növény" -hez kapcsolódnak.

Tehát az Agafya nagyapja palackja egy szokásos konténer, egy szokatlan csővel, amelybe a növény összes magja kerül. A csőben kis lyukak vannak, amelyek miatt maga a mag is az olajra hat.

Ennek az olajnak az ára kb. 90 rubel, a választékban további kétféle, különböző összetételű és különböző célú olaj volt. De a hajnövekedéshez választottam. Bár a hajam már a derékig van. De meg kell vágni az osztott végeket, ezért remélem, hogy ennek az olajnak a segítségével először is kevésbé oszlanak meg, másodszor pedig a vágás után a haj hossza nem csökken.

Használati módszer: Kezdetben a haj teljes hosszára felhordottam az olajat, a gyökerekbe dörzsölve, egész éjjel hagytam. Aztán elkezdtem a maszkot 30-60 percig elkészíteni, ahogyan azt a csomagoláson jeleztem. Mindig nedves hajra olajolok. A csomagolás azt is mondja, hogy az olajat melegen kell felhordani. Ezért a felhordás előtt a mikrohullámú sütőben egy kicsit felmelegítem, vagy tartom a palackot a forró vízáram alatt. A haj hajszárítóval történő alkalmazása után is melegítheti a hajat. Amikor az olajat kinyomtatják, néhány mag is jön ki, de ezt nem tartom hátránynak.

Használat után a hajat alaposan le kell mosni samponnal. Egyszer nem volt elég számomra, így mindig olajom után kétszer mossam a hajam, majd hajbalzsamot alkalmazok.

eredmény: a maszk sokkal jobban néz ki, ha a maszk sokkal jobban néz ki, élénk csillogás van, puha és könnyű. Samponnal alapos mosás után az olaj nem zsírosodik. Ami a növekedést illeti, még nem mondok semmit konkrétan, mivel az olaj felhasználásának ideje eddig elhanyagolható.

Egyébként nem nagyon gazdaságosan (250 ml térfogat) tölti a hajam hosszát. Az olaj illata van, de nem éles, csak valamilyen gyógynövény illata.

A kompozíció csodálatosan csodálatos:

Szerves búzacsíraolaj, verőolaj, menta, ánizs, len, szerves homoktövis olaj, szerves borágó olaj, szerves rozmaringolaj, erdei zsályaolaj, borókaolaj, fekete borsolaj, édeskömény olaj, fenyőolaj.

Csak egy tápanyag raktár!

Az olaj megvásárlásának öt ígéretét összefoglalva:

1. Kiváló összetétel - sok különböző olaj használható hajra, mindegyikben egy üvegben.

2. Jó ár a természetes olaj számára.

3. Nincs fogyasztói csalás - minden látható, az olajat a tárolás során infundáljuk.

4. A haj élénk, ápolt, puha és fényes.

5. Az olaj nem zsírosítja a hajat, mivel néha más olajmaszkok használata után is előfordul.

Nagyi cajole újra. (Fotochki)

Előnyök: + a haj nem zsír, + kedvező árú, + a haj fényessége és erőssége, + hidratálja és táplálja, a haj gyorsabban nő

Hátrányok: (nincsenek hibák).

Helló mindenkinek, aki megnézte a véleményemet! Ma az Agafya nagymama új termékeiről beszélünk, nevezetesen, ahogyan a nevéből már megértetted, arról, hogy az olaj erősítse a hajat. Másodszor vettem ezt a terméket, mert az első palackom és a múmám már elpirult, így biztosan mondom, hogy megéri-e vagy sem.

Szóval, Granny megígéri nekünk, hogy erősítsük a hajat és a gyökereket, a hajhagymák felmelegedésével, és ezáltal az ebben az olajban található szükséges vitaminok és zsírsavak mélyen behatolnak a hajba. Ennek eredményeként a hajunk erősödik, fényessé válik, és a legnagyobb plusz, véleményem és tapasztalat, a haj gyorsabban nő.

Mindez a cselekvés részben az olajhoz hozzáadott természetes magok érdeme, és megfontolhatjuk őket, a csomagolást úgy készítik el, hogy a magok az olaj palackjában maradjanak, de nem egészen az olajban, de ha alkalmazzák, a magokat kiöntik, természetesen nem egy marékban, ennyire enyhén, így nem zavar engem. Azt is elismerték, hogy enyhíti az olajat a korpásodástól, és megvédi az UV sugárzás és a hajszárító hatásaitól (ezt nem tudom megerősíteni, mert ritkán szárazföld a hajszárítóval. És a hajszárító nem úgy tűnik, hogy egykor a haját megrongálná. Nem tudom, hogy bármilyen olaj véd a káros tényezők ellen, de talán tévedek, de biztonságosan elmondhatom, hogy az anya és én maradtunk, és nagyon elégedettek vagyunk ezzel a termékkel, hajunk telített, élénk, hidratált, puha, fényes.

Használati módszer:

Melegítem egy vízfürdőben, és száraz haja gyökerre tesszük, mosás előtt, egy zuhanyzós sapkát és egy törülközőt helyezek a tetejére, és hagyom 1 órán át. A fej nem süt, és enyhén felmelegszik. Az olajat egyszerűen egyszer vagy kétszer leöblítjük, két szappanosodás után, a nagyi azt javasolja, hogy egy enyhe sampont használjon, hogy ne mossa le a macskát a farok alatt), tudtam, hogy nélkülük, organikus samponokat vásárolok ehhez, úgy véljük, hogy nagyon jó és bolyhos.

Miután a haj száraz volt, semmiképp sem zsíros, a hajam 4 napig friss marad, ez hihetetlenül hűvös, mert most már nem lehet félni, hogy ilyen maszkokat készítenek a munka előtt, és várjuk meg a következő reggelit, hogy megcsinálja a palacsintát fejem, azt hiszem, sokan egyetértenek velem, az ítéletem erre az eszközre: egy nagyon jó és hatékony olaj. Egyszer többet vásárolok, és tanácsot adok neked, az ár 120-130 rubel.

http://kocakpaca.ru/uhod/maslo-agafi-dlja-ukreplenija-volos-otzyvy.html

Élelmiszer- és olajolaj az Agafya Fürdő haj erősítésére

visszahívás

Azt szeretném elmondani, hogy két asszisztensem a haj mentésében az Agafya fürdő olajja, mely erősíti és táplálja.

Öt hónappal ezelőtt faragni akartam, sokáig elmentem erre, azt hittem, végül úgy döntöttem, hogy figyelmeztettem, hogy ez az eljárás kiszárítja a hajam, több gondoskodásra, táplálkozásra és megerősítésre lenne szükség. Hajom vékony volt, a gyermek születése után kicsit felemelkedtünk, és végül elkészítettük őket ((de igazán akartam göndör ala, kémia. Ahogy mondják, az egyenes hajúak - néha fürtök, akik göndörek - kiegyenesednek, és nem vagyok kivétel. faragás, azonnal megvettem mindenféle maszkot, sampont, házi maszkot készítettem, de hamar rájöttem, hogy nem tudok olajokat csinálni, amikor a gyógyszertárba mentem, a szemem e két olajra esett, több éve megbízom Agafya-ban. Jól működik, miért nem? és feszes.

Fontolja meg őket közelebb?

Súlyos palack, amely hosszú ideig tart, közepén egy rúd magokkal - érdekesnek tűnik.)

Magának az olajnak sárga-zöld színe van, jó illata van, jól kifeszül, de ezek a magok a szárból néha nagy mennyiségben közvetlenül az olajba kerülnek, és ezzel nem voltam elégedett. a hajban vannak, és azonnal a padlón. Az olaj alkalmazása után meg kell tisztítanom a fürdőszobát, és ezt már tudom, ezért felkelek a fürdőben, és elvégzem az eljárást. Ha megvásárolja ezt az olajat, legyen a riasztás.

30-40 percig tartom a hajam olaját, majd 2 szettben mossuk le samponnal. A haja az alkalmazás után nagyon puha, ragyog, élénk megjelenés.

A palack ugyanaz a rúddal, az olaj áttetsző, enyhén zöld árnyalatú, jó illata is. A magokkal ugyanaz a probléma.))

Az eljárás ugyanaz, alkalmazza, tartsa a sapka alatt, mossa le két módon a samponnal. Az olajokat külön-külön és együtt használom. Ezek fűthetőek, majd alkalmazhatók, de ezt úgy használom. Mindkét olaj felhasználása néhány hónapig elégedett volt, a hajam enyhén erősödött, nem voltam olyan intenzív, mint korábban, puha, engedelmes, még mindig fürtök, gondoltam, hogy az olajok kiegyenesítik a hajam, de nem, örülök. Aligha megyek erre az eljárásra, a hajam ugyanaz. Az álom valóra vált, és ez elég.

Az olajok értékelése -4, jól működik, de ezek a magok.

http://www.ladiesproject.ru/public/maslo-dlya-pitaniya-i-maslo-dlya-ukrepleniya-volos-ot-banki-agafi

Olaj a hajápoláshoz Agafi fürdő

Ha egészséges és szép hajat akar, soha ne hagyja figyelmen kívül az olajat! Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak sok különböző olajat vásárolni. Egy üvegben a gondoskodó gyártók már összegyűjtötték a legszükségesebbeket!

Az olajmaszkok mindig voltak, lesznek és lesznek a hajápolásomban. Vásárolhatsz tonna szokványos maszkot a boltban, csak várhatsz egy csodát, és vásárolhatsz hasznos hajolajokat, és nézheted meg a haját. Szokásos maszkok és balzsamok is szükségesek a gondos hajápolásban. De gyakran, az ilyen maszkok csak külsőleg kezelik a hajat, és nem mindig alkalmazhatók a gyökerekre. Az olajmaszkokkal minden más: nyugodtan helyezze őket a gyökerekre, több órán át tartsa, és ne féljen a káros anyagoktól, jobban behatolnak és kezelik a hajat.

A gondozásomban különböző olajok vannak (Burdock, Makadámia, Jojoba, Kókusz, Avokádó, Lenmag).

De miután látta az Agafya nagyi újdonságát, nagyon érdekeltem! Egy gyönyörű palackban olyan sok hasznos olaj volt, amivel bűn volt, és nem vásárolt.

És így, ma beszélünk az Agafyáról származó hajolajról. Az új „Fürdőház Agafi” sorozat más olajokkal is rendelkezik: a haj erősítésére és a hajnövekedés javítására.

Ár: 43 UAH (kb. 4,5. In E. Az aktuális áron)

Vásárlás helye: A helyi áruház kozmetikumai és parfümjei.

Kényelmes műanyag palack csavaros kupakkal. A fedél alatt van egy lyuk, amelyből az olaj „bányászik”.

A palack teljes hosszában van egy cső, amelyen belül a gyártó mindenféle magot töltött be. Az ötlet nagyon érdekes, de nem praktikus. Abban az időben, amikor az olajat ki akarja tölteni a palackból, a magok is kiürülnek és bejutnak az olajba!

A gyártó megígéri nekünk:

A gyógyító gyógynövényekbe bevitt gyógyászati ​​olaj mélyen táplálja és helyreállítja a sérült hajat. Az olaj könnyen behatol a fejbőrbe, nagyvonalúan táplálja az egyes hajokat a teljes hosszában, visszaadja a ragyogást és a puhaságot. Hatékonyan hat a haj mérésére.

A kompozíció szép. Még egy kicsit nehéz elhinni, hogy a gyártó oly sok olajat töltött be!

Konzisztencia: Az olaj nem különösebben vastag. Zöldes-sárga árnyalatú.

Az olaj nagyon kényelmes, hogy öntsük a tenyerét, majd azonnal dörzsöljük a gyökerekbe és a haj hosszába.

Alkalmazás: a gyártó azt javasolja, hogy meleg hajat használjon a hajra, és egy óra múlva öblítse le. Nem melegítem az olajat.

Néha az olajat egy tálba öntsem, és néhány csepp E-vitamint és A-t adok hozzá, és jól keverjük össze, és tedd a hajamra.

Mint minden más olaj, ez alapos öblítést igényel. Ellenkező esetben piszkos hajjal maradhat.

Hatás: Az olaj után a haj mega-puha és szép! Úgy érezte, hogy az olaj átitatta őket a teljes hosszában, és egészségesvé tette őket. Az olaj nemcsak egészségesnek látszik, hanem belsőleg is! A haj erősödik és erősödik.

A haj állapota látható a képen:

Következtetés: Csodálatos olaj! Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak sok különböző olajat vásárolni. Egy üvegben a gondozó gyártók már összegyűjtötték a leginkább szükségeseket.

Erősen ajánlom, hogy ismerkedjen meg ezzel az üveggel Agafya nagymama.

Mindenképpen megpróbálok más „Agafya Fürdő” sorozatú olajokat kipróbálni.

A gyártó egy laucher.... nos, csak csalódhatok

Most én vagyok az összes besorolása és meghibásodása ennek az olajnak!

Tehát nem tudtam átmenni egy ilyen érdekes és szó szerint egyedülálló újdonságból az Agafyából, de leginkább azt vonzotta, hogy az olaj természetes összetételű, és nem tartalmaz szilikont, amit utálok! De az örömem nem volt hosszú...

Mit mondhatok, nem vagyok boldog! Természetesen egy gyönyörű kúp, amelyben különböző gyógynövények és gabonafélék találhatók. De amikor elkezdi önteni az olajat, ezek a gabonafélék elesnek a lyukból, ami nagyon kényelmetlen! Néhány sikertelen próbálkozás után csak kihúztam ezt a lombikot, de nem dobtam el, hagyta fotóra.

Mindenki tudja, hogy jobb az üvegeket üvegolajokban tárolni, sőt még a sötétben is. Közvetlenül nem figyelhető meg egyetlen feltétel sem, ami azt jelenti, hogy az eltarthatósági idő csökken, és az olaj könnyen beszennyeződhet még a megvásárlás előtt is.

A szállítás során több olaj áramlik ki. Vettem magammal a kertbe, hogy egy maszkot készítsek a fürdő előtt, és egy tisztességes rész csak kifelé áramlott, legalábbis a táskába tette.

Összesen 0 csillag.

Ó, igen, nekem ez olyan, mint egy szívbalzsam, mi az, ami nem csak! De vegyük le a rózsa színű szemüveget, és nézzük meg közelebbről! Először is, a segélykockák nem elegendőek, már zavarba jött az a tény, hogy a gyártó nem jelezte, hogy a farokolaj makerált, vagyis valamiféle olajjal a takaró tinktúra, ezt általában fel kell tüntetni, és így teljesen érthetetlennek kell lennie. gondolatokat. Menjünk tovább.... Szerves szibériai cédrusolaj, itt nincsenek panaszai.... Következő a bors! Ez a bors, amiből az idő múlva kiesett az adagolóból, úgyhogy kiderül, hogy a paprika maroknyi része a kompozícióban a 3. helyen van, minden másnak csökkentenie kell. Kiderült, hogy valójában 250 ml ismeretlen eredetű, drágaköves olajat értékesítettünk!

Következő a listán a fennmaradó szemek: édeskömény, tej bogáncs... napraforgóolaj, olívaolaj. Ha korrelálják a kötetüket a maroknyi borssal, akkor egy teljesen elhanyagolható adalékanyagot kapsz az olcsó zsaruolajhoz! És a többi olaj és csak egy fél csepp!

A kompozíció viaszja sem kedvelt nekem.

2 pontot adok ehhez az elemhez.

Gyakran foglalkozom olajokkal, tudom, mit éreznek, hogyan viselkednek az öblítés során, milyen aromák vannak... A véleményem szubjektív és személyes tapasztalatomra épül. és nem kis mennyiségben, az olaj szerkezete nem felel meg a természetesnek, túl folyékonynak, úgy érzem, a tapintásra tapogat, és ha elmosódik, akkor nem megfelelően viselkedik, még vízzel is kiöblíti. És akkor a haj maga is viselkedik és úgy néz ki, mint a szilikonok!

Valaki azt mondja, hogy van paranoiám, de bízom a tapasztalatomban és érzésemben!

Itt sem voltam közömbös! Az aromája túl kellemes és természetellenes, édes édességet, vaníliát és borsot szagol. Ugyanakkor a kompozícióban nincs meghatározva parfüm vagy aroma.

Érzés az alkalmazás során.

Olaj kifröccsen a kellemetlenül, könnyen eloszlik a hajon. A fejbőr enyhe égési érzést okoz, látszólag a bors érezte magát. Nem akarom felgyorsítani a növekedést, ezért nem szükségesek ezek a fűtési hatások. Ha alkalmazzák, nem viselkedik, mint a természetes olajok.

Próbáltam, hogy éjjel ne alkalmazzam. 40, 60, 120 percig tartott. Az ilyen kis időre vonatkozó eredmény túl jó.

Mosás után a haj nagyon szépen ragyog és nagyon engedelmes. De szó szerint szennyezett az esti órákban, még az olajmaszk után sem, de a szilikonok használata után.

Az olaj nem felel meg a természetesség követelményeinek! Csalódott voltam a gyártónál, nem tetszik, amikor megtévesztenek. Azok számára, akik nem nagyon ismerik az olajokat, ez az olaj ideálisnak tűnik, de nekem ez ismét megegyezik a nem mosható anyagokkal. Nem tudok 2 fölé tenni (átlagos pontszám 1,5, kerekítve a gyártó javára)

Igen, igen, igen, én paranoiás vagyok, és mindenhol látom a szilikonokat

Ismét megismétlem, hogy ez a KÖNYVÉRTELEM! Többé nem fogok ilyen kétséges keveréket vásárolni, jobb választani az olajokat és keverni őket a szükséges arányokban.

Ár: kb.

Az én véleményem a hajápolásról.

Szeretné tél után helyreállítani a haját vagy csak javítani állapotát? Agafya olaj "A haj táplálása" segít megtalálni az álom fejét! Oly sok hasznos dolog a kompozícióban! ++++ PHOTO

Valószínűleg sokan már tudják, hogy a „Nagyi” kiadott egy új kozmetikai sorozatot a haj- és testápolásra, az úgynevezett „Fürdőház Agafi”. Az egyik új termék táplálja a hajolajat egy elég érdekes designpalackban. Szeretnék elmondani róla!

Itt van az üveg. 250 ml térfogat.

Mint látható, nincs semmi természetes a kompozícióban! Néhány hasznosság: és szerves szibériai cédrusolaj, és a farokolaj, valamint a bors, édeskömény és a tejes bogáncs magjai.

A palack belsejében egy cső, amelyben valami csak a mag! Használatakor az olaj áthalad ezen a csövön, mielőtt a tenyerébe öntené, vagy ahol öntsük; Én is olyan voltam, hogy a magok maguk kiderültek, hogy a kezem olajjal vannak.

Ezt az Agafya-olajat "hajápolásra" alkalmazom az alábbiak szerint: Melegítem a palackot egy vízfürdőben, vagy csak tegye a csőre meleg vízzel a fürdőszobában, majd néhányszor kis mennyiségben öntsük a tenyerembe, és dörzsölöm a hajgyökerekbe. Miután elkezdtük az olajat a hegyekre és hosszában. Aztán felhelyeztem egy zuhanyzós sapkát, csomagolom egy törülközőt, és egy órát, vagy többet megyek, hogy elmegyek az üzletemben. Ezután mossa le a fejem, mint szokásos.

****** Csak annyit akarok megemlíteni, hogy az ananászhoz hasonlóan szelíd és kellemes aromája van! Ez valószínűleg az édeskömény ilyen szagot ad! Szeretem, bár nincsenek hajok. *****

szó szerint az első alkalmazásból a haj "életre kel", sima, telített és ragyogó, ragyog, ragyog.......

Itt vettem még néhány nedves hajot, csak az olaj alkalmazása után. Talán a kamera nem közvetítette a teljes ragyogást, de ott van! Ezen túlmenően megszűntek a "push", bár a gyökereken lévő kötet nem ment el!

Ez az Agafyából származó hajolaj méltó helyettesítője annak a farok- és olajkeveréknek, amelyet sokan maguk készítenek otthon! Könnyen és gyorsan lemosódik, egyáltalán nem nehéz alkalmazni! Ugyanabban a palackban további 2 különböző típusú olajat láttam Agafyából. Meg kell vásárolnunk őket is! De miközben még mindig kevesebb, mint egy fél üveg tápanyagot hagyott, hetente 1-2 alkalommal jelentkezem.

Jó termék! Azt javaslom!

Köszönjük figyelmét))

Mi van valójában?

Miután tönkretettem a hajomat egy faragás-hosszú távú stílussal (nézd és rémülten), mindent megteszek, hogy helyreállítsam őket. Természetesen az olajok a legjobb segítők ebben az üzletben. És hogyan juthatok el ebből a vonzó jarból? Igen, biztosan megvettem. De nem rögtön megragadta a palackot a pultról, de hosszú ideig sétált és figyelte, olvasta a sorozatot, olvassa el a véleményeket. Úgy tűnik, minden rendben van, mint egy csomó segédprogram, a vélemények - egy szebb, mint a másik. Próbálja?

Szeretném azonnal észrevenni a hűvös tervezést, ez a cső a magokkal valahogy elbűvöl, mintha a természetességről mesélne, nézel, és ez nem olyan, mint a belső olaj, hanem egy folyamatos vitamin a haj táplálásához.

De ez a dekoráció valójában nagyon, nagyon kényelmetlen! Amikor az olajat a cseppekre alkalmazom, a magokat kiöntik és a hajba kerülnek! Elkezdem kiszedni őket a hajból, fésülni, kidobni. Meg akartam távolítani a csövet, de akkor kényelmetlen lesz alkalmazni az üveg nagy nyaka miatt.

Az olaj illata kellemes számomra, fűszeres, balzsamokra emlékeztető, mint például Bittner stb. Melyek kanál tea A haj mosása után ez az illat nem marad meg.

Először a takaróolaj jön. Nagyszerűnek tűnik, BET! A farokolajból nem készül, gyökerei minden olajra ragaszkodnak. Milyen olaj az alap, amit nem értettem. A második a kompozíció szerves szibériai cédrusolaj. A harmadik helyen bors! Azt hiszem, ezek pontosan azok a magok, amelyek a csőben találhatók, és szó szerint 50 borsó van. És az összes összetevőnek a tartalom mennyiségének csökkenő sorrendjében kell mennie, hogy a többi "segédprogram" a kompozícióban, a macska sírt! Csak hangos nevek, csak a címkére írva, de valójában zilch, mindegyik fél csepp.

Most ellenőrizze, hogyan működik az olaj.

Megírná, hogy mi történik, és könnyen eloszlik a hajon, ha nem ezekre az öntött magokra. ebből már beszéltem. Azt írják, hogy az olajnak melegnek kell lennie, de ezt a hatást nem észleltem. Egy óra múlva elmosódott. Az olajat nagyon könnyen leöblítik. Nem volt érzékelhető a nedvesség, a táplálkozás, a haj simasága. Még a szokásos olívaolaj vagy avokádóolaj után is sokkal jobb a hatás! A haj nehezebb, nem ad túlzott zsírtartalmat, és köszönöm. Hogy van egy olajmaszk, hogy nem, minden egy.

Pontszám három. Az ár körülbelül 130 rubel, nyilvánvalóan túl magas, csak a designért fizetünk. Most egy kicsit használom a maszkok alapjául, hozzátéve, hogy szükségem van más és más olajokra.

?Az eredmény az! De megmondom nektek, hogy ugyanúgy működik, vagy még jobb, de háromszor olcsóbb? + (hajfotó, összetétel)

Üdvözlöm a véleményem minden olvasóját!) Mindenkinek jó napot és jó hangulatot kívánok

Ma az Agafya Fürdő Fürdő Táplálkozási Olajával kapcsolatos benyomásaimat fogom megmondani.

Hosszú, vékony, közepesen vastag hajom van, a fejbőrtípus normális, hajlamos a zsírra (a fejem egy vagy két nap után). Természetesen aktívan vigyázok rájuk. A haj hajlamos a fény kialakulására nem szép hullámok

A gyógynövények vetőmagjain beadott gyógyszeres olaj mélyen táplálja és helyreállítja a sérült hajat. A vitaminok és a mikroelemek magas tartalma miatt az olaj könnyen áthatol a fejbőrre, felmelegszik és nagymértékben táplálja az egyes hajokat a teljes hosszúságban, visszaadja ragyogását és lágyságát. Hatékonyan hat a haj mérésére. A bors növeli a vérkeringést és a tápanyagok áramlását a hajhagymákba, serkenti a haj növekedését. A fennel erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, erősíti a hajat. A tej-bogáncs K, E és aminosavakban gazdag, mélyen táplálja a hajat és megvédi őket a környezet negatív hatásától.

Az olajat átlátszó üvegbe csomagolják, 350 ml-es lágy műanyaggal. Mint tudjuk, a természetes olajokat sötét tartályban kell tárolni, jobb, mint az üveg. A fűszerekkel és gabonafélékkel ellátott csövek közepén kerülnek beszerelésre, de a végére nem gondolták, hogy mindezek a fűszerek folyamatosan elesnek belőle, mielőtt az összes haját olajjal töltik, a leveshez fűszereket gyűjthet.

A vaj személyesen szagolja az édesköményt, de nehéz ezt a szagot természetesnek nevezni, édes "szintetikus" jegyzet van a szagban. Közepes zsírtartalmú keverék, mint a farokolajban.

Arctium Lappa Seed Oil (takaróolaj), organikus Pinus Sibirica vetőmagolaj (szerves cédrusolaj), Helianthus Annuus (Napraforgó) magolaj, Olea Europaea (Olíva) Gyümölcsolaj, Bio Hippophae Rhamnoides Gyümölcsolaj (szerves homoktövisolaj), Szerves méhviasz ( Szerves méhviasz), tokoferol, szerves Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj (szerves rozmaringolaj), Salvia Officinalis (zsályaolaj), Mentha Piperita (borsmenta) olaj (borsmenta mentaolaj), Pimpinella Anisum (ánizs) Gyümölcsolaj (ánizsolaj, Betula Alba Bud Oil (nyírfa rügyek), Urtica Dioica (csalán) olaj (csalán olaj), Linum Usitatissimum (lenmag) olaj (szibériai lenolaj),

Őszintén szólva, nagyon csalódott vagyok az olaj használatával kapcsolatban. A gyártó összetételét és leírását olvasva csodálatos elixíret vártam a hajra. De van egy kicsit lágyabb hajam, és nem olyan száraz tippek és minden. Nem adtam nekem extra fényt, táplálkozást vagy nedvességet. Az eredmény sokkal rosszabb, mint a monoolaj, a kókusz vagy a jojoba, vagy akár a kiváló minőségű farokolaj. Meglepően könnyen lemosható, két fürdővel ezzel a samponnal. ami furcsa, természetesen. Egyébként, igen, nem számíthat a melegítő hatásra ahogy a gyártó írja, egyáltalán nem itt van. Az eredmények hiánya csak a hajamban lehet, mindez nagyon egyedi.

Az olaj szinte semmilyen hatást nem gyakorol, nagy a gyanú a készítmény természetességéről, a csomagolás nem helyes és nem kényelmes. Itt szinte nincsenek pluszok. A következtetésem az, hogy vásároljunk jó árvízolajat az ár felére, öntjük fűszereket és gabonaféléket ki fog esni és boldog leszek.

Rendezte azt a webhelyen makeup.com.ua (közvetlen link a termékhez) 53 UAH. akkoriban körülbelül 4,5 dollár volt.

P.S. Kérjük, ne fordítson figyelmet a nyelvtani és / vagy lexikai hibákra a véleményemben, idegen nyelven írok.

Agafya olaj a haj táplálásához. Próbálj mindenkit.

Jó napot!

És itt van az ÚJ Agafya nagymama. A boltban körbejártam az olcsó és hatékony olajok olcsó, de kiváló minőségű keverékét keresve. Szóval megértem ezt a vajat, és azonnal futottam a pénztárhoz.

Név: Agafya olaj a haj táplálásához. Szerves szibériai cédrusolaj, farokolaj, bors magok, édeskömény és tej bogáncs. SLS és parabének nélkül.

Felhasználhatósági időtartam: 2 év.

Amit a gyártó ígér nekünk: A gyógynövények magjaira beadott gyógyító olaj aktívan helyreállítja a sérült hajat. A magas vitamin- és nyomelemtartalomnak köszönhetően az olaj könnyen behatol a fejbőrbe, melegen melegíti és táplálja a hajat, és ragyogást és puhaságot ad nekik. Hatékonyan hat a haj mérésére.

„Ha a haja elvesztette a csillogását és erősségét, és nem illeszkedik jól a zsinórba, használjon gyógyító olajokat, amelyeket borsos magokra, illatos édesköményre és tej-bogánnyal infundálnak. A haj ragyogása és ereje fog növekedni.

A bors fokozza a vérkeringést és a tápanyagok áramlását a hajhagymákba, ami serkenti a haj növekedését.

A fennel erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal fokozza a hajot.

A tej-bogáncs K, E és aminosavakban gazdag, mélyen táplálja a hajat és megvédi őket a környezet negatív hatásától.

Összetevők: takaróolaj, szerves szibériai cédrusolaj, bors, édeskömény, tejhadag, szerves homoktövisolaj, szerves méhviasz, tokoferol, szerves rozmaringolaj, erdei zsályaolaj, hideg-menta olaj, ánizsolaj, nyírolaj, csalánolaj, szibériai olaj len, fenyőolaj.

Az első dolog, ami elkapta a szememet, egy 1,5–2 cm átmérőjű cső volt, tele bors, tej bogáncs és édeskömény. Nagyon érdekes, szokatlan, új és természetes.

Elég nagy palack 250 ml, elég hosszú ideig. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az, hogy a palack könnyű, nem sötét műanyagból készült. De ez egy kis mínusz, és így tartom az olajat a sötétben. Van még egy mínusz: az olajjal együtt a magok a tenyéren levő tubulusból esnek ki. Szükség volt egy kicsit már egy lyukra.

Illata nagyon gyengéd gyógynövény. Az olaj színe zöld. A csomagolás maga is szép.

Hogyan kell használni az olajat I. Olajot alkalmazok a hajgyökerekre. 5-10 percig dörzsöl a fejbőrbe. a tippeken avokádóolajat alkalmaztam ilang-ylang illóolajjal. Gyűjszem egy csomóba. Polietilénbe és kendőbe csomagolva. És menj lefeküdni. Reggel leöblítem az olajmaszkot samponnal. A haj természetesen száraz.

Az ilyen maszk hatása csodálatos. Haj fésű, szelíd, fényes, telített.

Többet fogok tenni. biztosan a kedvencem lett.

Áttekintés a hajolajról Agafi nagymama receptjei regenerálódnak

Áttekintés a cellulózellenes testmaszkról Fürdőház Agafi Hot

Az arcmaszk áttekintése Fürdőház Agafi kék tisztítás a búzavirág vízén.

Csodálatos olaj természetes összetételű! 3 használat módja + fotó egy hónapos használat után!

Az új felülvizsgálatot az Agafya nagymama csodálatos írójához szeretném szentelni.

A palack elég nagy (akár 350 ml), elég hosszú ideig. Sőt, az öröm egyáltalán nem drága. Olajköltség: 110 rubel.

Csak természetes olajok részeként nem kapaszkodik.

Belsejében két szárított gyógynövény és fekete bors.

Az egyetlen kellemetlenség az adagoló hiánya. Az olajjal együtt a száron belüli gyógynövényeket öntenek.

Hogyan alkalmazhatom az olajat:

Rögtön lefoglalom, hogy a további kontextusban csökken egy olajmennyiség, amely egy kattintással áramlik a permetadagolóra.

 • Az első út a haj maszkja.
 1. Az olajat egy kis, 10 ml-es spray-palackba öntjük. Ez az összeg több, mint elég a hajam számára. Meleg vízbe merítem a palackot.
 2. A permetezés nagyon könnyen alkalmazható a hajgyökereken és a fejbőrön. Ezekre a helyekre nagyobb figyelmet fordítok. A masszírozó mozgások kicsit dörzsölöm.
 3. Ezután permetezéssel nagymértékben alkalmazom az olajomat a hajam végére.
 4. Ezután 2-3 cseppet csepegtem a tenyerembe, és olajjal töltöttem fel a haj teljes hosszára. Az utolsó akció 3-4-szer megismétlődik, hogy az olaj egyenletesen eloszlik egy vékony rétegben a hajon keresztül.
 5. Aztán felakasztottam egy zuhanyzósapkát, és rajta meleg kalapot viselek, és ebben a formában 2-3 órát járok.
 6. Mossa le a maszkot rendszeres samponnal 2-3 alkalommal.
 7. Ezt követően a hajomra egy balzsamot alkalmazok (hogy könnyebb legyen a fésű). Régebben Balsam Revivor-t használtam, de most vettem egy másik belitoviai balzsamot a zsíros haj ellen.

Ha csak maszkként használja az olajat, könnyen kiszámítható, hogy ez a palack 35 alkalmazáshoz elegendő. Hetente egyszer olajos maszkot készítek. Még ha feltételezzük, hogy egy hónapban 5 hét van, akkor egy üveg olaj 7 hónapig tart! És ez 110 rubel költséggel jár!

 • A második út a dúsító samponok.

Amikor nincs idő maszk készítésére, csak adok hozzá olajat a samponhoz. Az ilyen mosás után a haj észrevehetően felélénkül.

 1. ?Samponba süllyedjen annyi sampon, ami elég egy samponhoz.
 2. Adjunk hozzá 2-3 csepp olajat.
 3. Keverjük jól.
 4. A fejem szokásos.
 • A harmadik mód a kondicionáló, amely ragyogást ad a hajhoz.
 1. Egy cseppre cseppünk, és óvatosan dörzsöljük a tenyér között.
 2. Alkalmazza a nedves vagy száraz hajra, kezdve kb.

Az olaj nagyon jól nedvesíti a kezét.

És most a közvetlen eredmény:

Egy hónapig felhasználtam az olajat.

Amint láthatjuk, a haj körülbelül 8 cm-rel nőtt, simábbá, fényesebbé és hallhatóbbá vált.

A hajnövekedéshez egy piros paprika maszk-balzsamot is használtam (hetente kétszer maszkot készítettem a hajomon: egyszer olajjal, egy második maszkkal balzsammal) -.

Nem használhatja ugyanazt az eszközt hosszú ideig. A haj gyorsan hozzászokik, így a hatás eltűnik.

Emiatt az Agafya-tól származó olajat az Arany Millet olajkomplexumba körülbelül 1,5 havonta kétszer két hétre cserélem.

Erő enni. Javaslom! (+ A kompozíció fényképei)

Megpróbáltam különböző olajokat - a hajok többségéből pelyhesítettek és hullámosodtak, ami nemkívánatos hatás számomra. Úgy döntöttem, hogy nagylelkűvé válok és megvásároltam ezt a terméket 156-ra A szag - természetes és kellemes - választotta.

A jar jól néz ki! Nem tudom, hogy mennyi haszna van a magok belsejében, de aztán azonnal világos, hogy van valami természetes

A kompozíció kellemes, ígérik, hogy egyszerre lesz növekedés, étel és minden csoda.

Más maszkok részeként alkalmazzák, így a fogyasztás kicsi. Rossz, hogy a magok kiesnek a sorozatból, de túlélhetsz))

Az eredmény egy remekmű, a haj puha, sima és fényes.

Többet fogok venni, mindenkinek ajánlom! Ebben a három olajsorozatban mindent megpróbálok kipróbálni

http://xlebez.ru/maslo-dlja-pitanija-volos-banka-agafi/