logo

Maszk kapous mágikus keratin véleménye

A maszk szerkezete búzafehérjéket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a haj telítettségét mikrotápanyagokkal. A maszk gyenge és sérült hajra van tervezve, képes helyreállítani a kémiai hatások következtében elvesztett létfontosságú ragyogását és rugalmasságát. A búzafehérjék tökéletesen telítették a hajat tápanyagokkal, védő réteget hoznak létre a hajon. A hajszerkezetbe való belépéskor a keratin molekulák kiküszöbölik a haj belsejéből eredő károsodást, ami után rugalmassá válnak, természetes ragyogással és erővel ragyognak. A maszk megbízhatóan védi a hajat az idő előtti öregedés és elvesztés ellen.

Alkalmazás: Alaposan mosott hajra bőségesen alkalmazzon maszkot keratinnal. Abban az esetben, ha nagyon zsíros hajod van, akkor a maszkot csak a hajra kell alkalmazni, a gyökerek mögött. A maszk alkalmazása után 10-15 percet kell várnia ahhoz, hogy jól áztassa a hajat, majd le kell mosni. Ha további hőt alkalmaz, akkor az időt 5-7 percre kell csökkentenie.

Térfogat: 500 ml
Gyártó: Olaszország, Kapous Professional

Vélemények (10)

4 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/kapous-magic-keratin-restrukturiruyuschaya-maska-s-keratinom-kapus-1121/

A "JuliBya" áttekintése a Kapous hajmaszk szerkezetátalakításáról a keratinnal "Magic Keratin"

* elfogadható ár, nagy volumen, ragyogás, sima, hidratáló

Ma megosztom benyomásaimat egy profi orosz márkájú Kapous maszkról. Ezzel a maszkkal megismerkedtem ezzel a márkával, de ma más Kapous hajtermékeim vannak.

A maszkot egy gyönyörű, bronz színű nagy bankban tárolják, az egész szöveget ezüst betűkkel írják. A fedél műanyag, áttetsző, alatta védőcímke volt, amely kellemesen örült. A fedél szorosan csavart - ez is tetszik

A maszk térfogata nagy - 500 ml.

Megjelenés üvegek

A maszk nem túl vastag, nem zsíros, világos sárga, kellemes szín. Az üvegen látható, hogy a maszk nem tartalmaz illatosított adalékanyagot, ha a maszkot közvetlenül a korsóból szagolja, könnyű, kellemes aromát érez, de nem lesz fényes illata, nincs aromája a hajon.

Maszk egy üvegben

▼ Alkalmazás és hatás ▼

A hajom sötét színű, 2013-ban még világosabb lett, így a hossz egy része hajlamos károsodásra. Nagyon régóta megpróbáltam megérteni ezt a maszkot, nagyon tetszett, aztán csalódott.

Hetente egyszer használom - a fejem samponnal, majd óvatosan szorítsa meg a haját egy törülközővel, hogy a víz ne csöpögjön le, és mint bármely más „kozmetikus” maszkot, csak 15-20 percig alkalmazzam, a hajomat egy zsemle és tetejére csavarom Zuhanyzós sapkát viselek.

A maszk jól eloszlik a hajon, csúszik, a hajam "nem eszik." Bőségesen alkalmazom, a haj nem kap zsírt, nem jégcsapokká alakul (tetszik), a fogyasztás meglehetősen gazdaságos. Meg kell mosni a maszkot is, a haj nagyon csúszós.

A haj, miután lágy (de még lágyabb is lennék), ragyog javul. Nem mondhatom, hogy a haj tökéletes haj a hajra, de a simaság megjelenik. A hajam többnyire nem zavarodott, így nem tudom teljes mértékben értékelni ezt a maszk hatását. Nem éreztem intenzív nedvességet a hajamban, de nincs szárazság sem.

A hajam vékony, nem vastag, így a legnagyobb hátránya az volt, hogy a termék használata után teljesen felhasználtam a kötetet

A haj még kevésbé tűnik

Igen, sima, puha, fényes, de kevés... nincs pompa, nincs szükség tömörítésre.

Haj maszk nélkül vaku nélkül

Haj vaku maszk után

Azt hiszem, ez a maszk jól illeszkedik a porózus hajhoz, esetleg könnyített, rossz.

Nem fogom újra megvásárolni, de biztosan működik.

Ár kb. 350-400 rubel

Köszönöm a figyelmet! Szép és egészséges haj! ▼ ▼

Lehet, hogy érdekli:

Költségvetési keresés - Kapous krém

Kicsit a hajápolásomról:

MATRIX BIOLÓGUS Kiváló olaj

Maszk a hajhoz ORGANIC SHOP Kókuszparadicsom

Hair Vital krémmaszk a haj erősítésére és növekedésére

http://nsotz.com/review_168013

A keratinnal átalakított maszk Kapous Magic Keratin Mask 500 ml 5.00 1

A festés vagy a curling, a száraz és törékeny szálak speciális táplálkozásra és ápolásra szorulnak, amit a Kapous Professional különleges kerámia maszkja, a Magic Keratin biztosítja. A termék vastag textúra, egyenletesen csomagolja az egyes göndöröket a kiváló minőségű keratin és búzafehérjék koktéljával, segít szakmailag megoldani a gyengített szálak fő problémáit.

A maszk fő összetevője a keratin fehérje, egyedülálló képessége, hogy felismerje a kéreg károsodott területeit és kiegészítse azokat, a belsejében lévő fürtök meghúzását és simítását, rugalmasságának, pompájának és ragyogásának növelését. Ezzel a szálak gyorsan megszabadulnak a törékenységtől és a törékenységtől, a hegyek keresztmetszete és szárazsága erősebbé, simábbá és selymesebbé válik. A búzafehérjék kiegészítik a keratin hatását - a legerősebb természetes kondicionáló szert, amely simítja a kutikát, és a szőrzet lágyságát hozza, valamint megbízhatóan védi a kiszáradás ellen.

A Magic Keratin maszk szép tulajdonsága a Illatmentes formula, illatos adalékanyagok nélkül, ideális az érzékeny és irritált bőrű emberek számára.

Alkalmazás: tisztított és szárított szálak maszkolják a Magic Keratint a teljes hosszában. 3-5 perc múlva mossa le.

Termelés: Olaszország.

Márka: Kapous Professional

http://constant-delight.ru/kapous-magic-keratin-mask/

Kapous Magic Keratin sorozat - termékcsalád áttekintése

Jelentős szerepe van a haj egészségében és szépségében, rendszeres és magas színvonalú gondoskodást nyújt számukra, ami lehetővé teszi, hogy a szükséges vitaminokkal és nyomelemekkel telítődjön. A cikkben mindent megtudhatunk a Kapous és a csodálatos „Magic Keratin” sorozatának termékeiről, arról, hogy milyen eszközöket mutatnak be, milyenek és hogyan használják őket, milyen hatása várható!

Mi az és miért van szüksége rá

Annak érdekében, hogy megértsük a Kapous Magic Keratin sorozat használatának szükségességét, érdemes megvizsgálni a haj felületének szerkezetét, amely az izzón alapul. Egy haj, amely medulából (magból), egy kéregből (testből) és egy kutikula (kapszula) hajtásából áll. Hogy ez a haj természetes védőköpenye, ami jelentősen csökkenti a környezet negatív hatását. A kutikula 5 rétegből áll, és 70% keratin - egy természetes termék, amelyet az emberi test termel.

Sajnos a megfelelő ellátás hiánya, a rossz minőségű és agresszív kozmetikumok, a magas klórtartalmú kemény víz, a hőmérséklet változás, a festés, a forró készülékek (hajszárító, vas, hajsütővas) és más tényezők hátrányosan befolyásolják a haj állapotát, megsemmisítve a kapszulát - a kutikát. A haj fokozatosan elkezd pelyhesíteni, megosztani, eltörni, kevésbé engedelmes lesz. A kutikula sérült területein keresztül a fürtök nagy mennyiségű vitamint veszítenek és gyengülnek, vékonyak és unalmasak.

A lehetséges problémák elkerülése érdekében rendszeresen kell feltölteni a keratin készletét, és segít a Kapus cég, a Magic Keratin sorozat csodálatos termékei. Ezek az egyedi különleges hatású gyógyszerek, amelyek a sürgősségi ellátáshoz és a gyenge, sérült és nem hajlandó hajok fokozott gondozásához készültek.

A termékek aktív keratin molekulákkal telítettek, amelyek képesek behatolni a kutikula legmélyebb rétegébe, helyreállítva védő tulajdonságait.

Figyeljen! A termékek pantenolt, napraforgó kivonatokat, többszörösen telítetlen zsírsavat és E-vitamint is tartalmaznak, amelyek képesek a hajat lágyítani és hidratálni, élénk ragyogást, erőt, nehéz kémiai eljárások után helyreállítani (festés, fehérítés, perm).

Kapous "Magic Keratin" sorozat

Alapját öt egyedi termék alkotja: keratin sampon, lágy krém, maszk, krémfesték, szérum. Mindegyik terméket külön kell megvitatni.

sampon

A nagy koncentrációjú keratin sampon a Kapous Professional hatékonyan megszünteti a zsírt, finoman megtisztítja a fej haját és fejbőrt, anélkül, hogy túlszáradná. A szerszám egyedülálló tulajdonságai miatt simítja a hajszerkezetet, elkészíti a szükséges tápanyagokkal és regeneráló anyagokkal való telítettséghez.

A sampon alkalmazási módja két szakaszból áll: előkészítő és fő.

Az első előkészítő szakasz a nyilvánvaló szennyeződések és a bőr szekréció felületi tisztítása. Ehhez nedvesítse meg a hajat meleg vízzel, habozzon rá egy kis sampont és öblítse le.

Az intenzívebb és mélyebb tisztítás érdekében a sampont újra kell habosítani, és 2-3 percig hagyni kell hagyni, majd alaposan öblítse le meleg vízzel. A mély tisztítás kiváló előkészítés a további helyreállító eljárásokhoz.

Fontos! A sampon napi használata keratintartalmat eredményezhet. A fürtök nehezebbek és saját súlyukkal kiegyenesednek. Nagyon szépnek tűnik, ahogyan a természetes egyengetés hatását érik el, de a gyökereken lévő hajok a súly alatt elszakadhatnak, és a törött hajból egy kis bolyhos lesz a fejen.

testápoló

A professzionális keratin krém könnyű textúra, melynek köszönhetően nagyon könnyen használható. A gyógyszer az aktív ápolásra és a törékenység megelőzésére készült, megakadályozza a színvesztést, helyreállítja a hajszerkezetet, sűrűbbé teszi, miközben nem mérlegeli a fürtöket.

A krém a keratin fehérjékkel telített, ami kompenzálja a természetes anyag hiányát, helyreállítja a védő kapszulát. A testápoló növényi olajokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a törékenységet és a keresztmetszetet. A terméket dörzsölési módszerrel előzetesen megtisztított, nedves és nem szőrölt hajra kell felhordani. Az ütközéshez hagyja az ügynököt 15-20 percig, majd mossa le.

A krém tápláló és védőfóliát képez. Az eljárás befejezése után a hajat törölközővel kell nedvesíteni, de nem töröljük le, mivel az egész hasznos tápanyagréteg törlődik, és kívánatos, hogy a szárítás természetes legyen, hajszárító használata nélkül. Az eljárást hetente háromszor hajtják végre.

maszk

Ez a termék keratin fehérjére épül. Kiegészítő elemekként a gyártók az E és D csoportba tartozó vitaminok, növényi olajok és gyümölcs savak komplexét adták hozzá, amelyek javítják a károkat.

A rekonstrukciós keratin maszk a professzionális támogatást, táplálkozást és gyógyulást célozza a gyakori termikus stílus és kémiai kezelések után. A termék francia összetétele a Fragrance Free, a haj és a bőr szempontjából veszélyes szulfátokat és parabéneket nem tartalmazó gyógyszerek csoportjába tartozik. Az E-vitamin vitaminok jelenléte miatt a maszk nemcsak helyreállítja a gyengített szőrzetet, hanem normalizálja az endokrin mirigyek működését, megakadályozva a fejbőr gyors szikesedését.

A maszkot alaposan mosott hajra alkalmazzuk, és 20 percig hagyjuk. Ha kozmetikai kalapra tesszük, és egy törülközővel becsomagoljuk a fejét, további hő keletkezik, növelheti a maszk hasznos tulajdonságait.

Érdekes tény! A maszkot nem szabad kétszer többször használni. A hatás legfeljebb 4 napig tart, így a gyakori használat nem javítja az eredményt, és nem gyorsítja fel a helyreállítási folyamatot.

Krémfesték

A francia szakértők egyedülálló terméket fejlesztettek ki, amely új generáció a színezés területén - hihetetlenül ellenálló, gondoskodó festék ammónia nélkül. A fehérje, az olajok, a pantenol és más gondoskodó összetevők miatt a krémfesték védő funkcióval rendelkezik. A termék hipoallergén és minden hajtípushoz alkalmas.

A több mint 120 különböző színárnyalatú színes paletta, amelyek között nem lesz nehéz megtalálni az egyénét.

A krémfestéket hihetetlenül könnyű használni: 3 vagy 6% -os oxidálószerrel kell hígítani (az egész a haj vastagságától és vastagságától függ) az azonos nevű sorozatból és egyenletesen elosztva a hosszban. Az elegyet 40 percig hagyjuk érintkezni, majd bő vízzel leöblítjük samponnal.

A szín változatlan marad 6 hétig, a festék ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, a kozmetikumoknak és a hőkezelésnek.

Részletek a hajfestékekről keratinnal, népszerű márkák, amelyeket a honlapunkon talál.

szérum

A kétfázisú javító szérum a sürgősségi ellátás kiváló eszköze a sérült, száraz, törékeny, unalmas és tompa hajra.

Az eszköz két aktív aktív fázist tartalmaz:

 • Az első csoportba tartoznak a keratin molekulák, olajok és gyümölcs savak, amelyek hozzájárulnak a sérült szerkezet gyors helyreállításához.
 • A második fázist hialuronsavval telített, könnyű tej formájában mutatjuk be, amely azonnal megnedvesíti és lágyítja a hajat.

A hialuronsavnak köszönhetően az első használat után hihetetlen hatást tapasztal. Nagyon könnyű a szérum használata, csak rázza meg a palackot, hogy összekeverje a két fázist, és óvatosan permetezze a tiszta és enyhén szárított hajra.

Figyelem! Az alkalmazás után nem kell öblíteni. A szérumot a következő samponozás után kell használni.

Képek előtt és után

Előnyök és hátrányok

A Magic Keratin sorozat ápolási termékei a tökéletes vészhelyzet. Az első alkalmazás után jelentős javulás figyelhető meg, a haj simábbá és bizalmasabbá válik. Ennek a termékcsaládnak a fő előnye a sokoldalúság. A termékek hipoallergének, és minden bőrtípusra alkalmasak. A használat után semmilyen mellékhatás nincs rögzítve.

Az egyetlen hátránya ezeknek a termékeknek a költsége. ami háromszor nagyobb, mint a tömegtermelés kozmetikai analógjainak költsége. Ennek megfelelően a haj gondozására és helyreállítására szolgáló teljes komplex megvásárlása kerek összeget fog fizetni.

Annak ellenére, hogy bizonyos kozmetikai termékek minősége és végtelen dicsérete ellenére, a vásárlás előtt konzultáljon a trichológus orvosával. Hogy képes lesz kiválasztani az egyéni és a legmegfelelőbb hajápolási termékeket.

A sérült haj gyakori társa - túlzott szárazság. A száraz hajra vonatkozó népszerű termékeket áttekintjük:

Hasznos videók

Milyen profi fodrászok mondanak a Kapous "Magic Keratin" sorozatról.

Hajápolás a Capus-tól: hogy vegye vagy ne vegye be?

http://expertpovolosam.com/procedury/vosstanovlenie/keratinovoe/sredstva/kapous

Maszk Kapus keratinnal: vélemények és tippek az alkalmazáshoz

Mi a keratin és miért olyan népszerű a sampon, a balzsam és a keratin maszk? Ez egy közös szénhidrát, amely a fibrilláris fehérjék csoportjába tartozik. Hagyományosan a keratin két típusra oszlik - kemény és puha. A kemény keratin az emberek körében és a szarvakban, az állatok patkájában van. A lágy keratin belép az emberi hajba és az állati szőrbe.

Ez a keratin képes gyorsan helyreállítani és erősíteni a hajat. Enélkül egyszerűen nem lesz olyan sima, sugárzó, szép.

Capus Mask - Tulajdonságok és leírás

Kapous szerkezetátalakító hajmaszk keratinnal A „Magic Keratin” egy híres termék, amely a Kapous egy sor kozmetikával foglalkozó cég valódi eszköze.

Amit Ön előtt lát, egy szokásos műanyag barna üveg, bronz színű, 500 ml térfogatú. A fedél átlátszó, feszes. A kupak alatt védőmembrán található.

Maga a kompozíció őszibarack sárga, hasonlít az azonos sorozatú balzsamra. A konzisztencia nem túl zsír, közepes vastagságú. Élvezi a maszk alkalmazását - szó szerint megolvad a hajra, és nem zavarja a vérrögöket.

A mágikus keratin teljes sorozatában nincsenek illatosított adalékok, ezért a készítmény nem rendelkezik gazdag aromával. A kompozícióban olyan szilikonok találhatók, amelyek sokaknak nem tetszenek. A keratin csak a kompozíció listájának végén van, és ez hidrolízis formájában van. És a hidrolízis már törött keratin. Ebben az értelemben a maszktól való különleges csodák várakozása nem éri meg.

Capus Macadamia Nut Mask

Ugyanez a márka egy másik terméke - professzionális kozmetikumok, hajmaszk makadámia dióolajjal.

Mit lehet mondani erről a maszkról:

 • A makadámiaolaj lágyítja és hidratálja a hajat, ami rendkívül hasznos a száraz és törékeny hajok számára;
 • A búzafehérjék kompenzálják a tápanyagok hiányát, erősítik a hajat és nem teszik lehetővé a hasított végek megjelenését;
 • A maszk jó a hajra, amit a festés és más kémiai eljárások gyengítenek;
 • A maszk eltávolítja a haj porozitását.

A macadamiaoil maszk olyan sok nő, mint a hullámos, göndör, és ezért porózus haj. Egy szóval eltávolítja ezt a „fluffinesst”, amely a hóban, az esőben és nyáron magas páratartalommal folytatja őket.

Fényes és sima: Kapus maszk búza és bambusz kivonattal

Ha olvassa el a véleményeket, megjegyezhető, hogy ezt a maszkot balzsamként használják, és gyakrabban, mint egy balzsamot.

Ez a maszk 500 ml térfogatban kapható, fekete, aranyos edényben. A búza és a bambusz ígért kivonatai mellett mind a parabének, mind a szilikonok vannak, így ha ezt a „kémia” -ot elvben elkerüli, akkor ez a maszk nem fog megfelelni neked.

Mi van a termékről:

 • A maszk tökéletesen összeragadja az osztott végeket, az összesített hatás lehetséges;
 • A haj nagyon sima, fényes, a megfelelő használat révén elérhetjük a laminálás hatását;
 • A maszk megtartja a haj térfogatát (és például a vas az ellenkező hatást eredményezi, sima, de a térfogat eltűnt), míg a haj összetétele nem mérséklődik;
 • Ilyen módon maszkot készíthet - hajtsa végre a kompozíciót a hajára, fedje le a fejét egy műanyag sapkával, húzza le a törülközőt, és 5-6 percig melegítse a fejét egy hajszárítóval.

Talán egy ilyen hatásra vár, akkor természetesen érdemes megpróbálni.

Capus: a maszkok sorozata

A Kapus rajongók továbbra is azzal érvelnek, hogy a maszkgyártók milyenek voltak. És konszenzusra nem jött. De a vitathatatlan vezetőkben az arganolajat az arganoil sorozatból származó olajjal maszkolják. Az arganolajjal ellátott maszk 500 ml térfogatban is kapható, kellemes illatú, vastag konzisztenciájú és a hajon keresztül könnyen elosztható.

A hajmaszk fellépése után:

 • rugalmas;
 • ragyogó;
 • Tökéletesen hidratált;
 • Sima.

De! Ez a hatás csak egy napig tart, de ha vastag haja van, akkor ez is nagyon jó kiút.

Mik a pozitív vélemények a Kapus maszk sorozatban:

 • Az egyik legjobb maszk száraz és bolyhos hajra;
 • Ha más eszközökkel együtt használják, akkor tökéletesen működik;
 • A maszk tökéletesen helyreállítja a rosszul sérült hajat;
 • A maszk is befolyásolja a haj növekedését - ez segít először rosszul nőni, sérült szőrszálakat a hajvágás megszakítása nélkül;
 • Tökéletesen hidratálja, tükör fényt ad;
 • Pár trükköt kezeli a hajat.

Mi ellentétes? Természetesen nagyon kevés kritikus van, aki a maszk csalódott vagy nem lenyűgözött.

Mi szerepel a negatív megjegyzésekben:

 • Semmi különös, a haj úgy néz ki, mint egy rendszeres sampon;
 • Nem rossz, de többet várnak;
 • A haj még mindig unalmasnak tűnik;
 • Ezek a maszkok nem érik el a professzionális kozmetikumok szintjét, és valamilyen oknál fogva csak szaküzletekben vásárolhatnak;
 • Egy párban rosszul működik más eszközökkel, Kapus csak "Kapus" -val "barátságos".

De milyen oldala van a táborhoz való csatlakozásra, csak a maszk alkalmazása után, csak személyes használatra.

Kapous Professional hajápolási termékek (videó)

A Kapus maszkok egy professzionális kozmetikumok, amelyeket a költségvetés szerint becsülnek. A termékek sorában minden szőr számára megtalálható a kábítószer, és ha az eszközöket egy komplexben használják, reméljük, hogy a várakozások megerősítést nyernek.

http://allya.ru/volosy/ukhod/maska-kapus-s-keratinom-otzyvy

Keratin hajátalakító maszk - Kapous Professional Magic Keratin Mask

A SZERZŐDÉS HASZNÁLATA ELŐTT NEM HOSSZÚ ÉS HÓNAPOK A HASZNÁLAT KÉSZÍTÉSE ELLENŐRIZNI. hogy megtapasztalhassuk ezt az érzést, nem ajánlom senkit HOGYAN KELL ELADJA. Szőke voltam, középhosszú hajú voltam, de három héttel az eszköz használata után a haj leesett, szörnyű volt, a haj különböző hosszúságú volt, szakadt, és a hajvágás négyzetévé vált, el tudod képzelni? A komplexumban megvásároltam + keratin sampont - Kapous professzionális sampont keratin mágikus keratinnal (1000ml) és folyadék osztott hajszálakkal keratinnal - Kapous Professional Magic Keratin folyadék (80ml) és a szerkezetátalakító hajmaszk keratinnal - Kapous Professional Magic Keratin Mask ( 500 ml). Egy év telt el, de még mindig időbe telik, hogy visszaállítsam a hosszát. Hogyan büntethetjük meg?

Anna, kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az eszköz professzionális használatra készült. Az ilyen termékek kiválasztása a haj állapotától és az egyedi jellemzőktől függ. Használat előtt javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez. Számos ügyfelünk számára fontos, hogy ezeket a termékeket bemutassuk honlapunkon. A legszélesebb termékválasztékkal igyekszünk figyelembe venni az ügyfelek kívánságait.

http://makeup.com.ua/product/347041/

Kapous hajmaszk átalakítása keratinnal "Magic Keratin"

Az örömöknek nincsenek korlátai! Gyönyörű maszk száraz és sérült hajra! + az eredmény fotója!

Folytattam egy sor felülvizsgálatot az orosz gyártó Kapous Professional által a Magic Keratin sorozatból származó termékekről.

Hadd emlékeztessem önöket, most már 4 eszközem van ebből a sorozatból az arzenálban:

2. Keratin hajbalzsam

3. A keratin hajmaszk átalakítása

4. Keratin szérum

Már megosztottam a véleményemet a samponnal és a balzsammal kapcsolatban, és ma eljöttem, hogy elmondjam a szerkezetátalakító hajmaszkról.

A maszk szerkezete búzafehérjéket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a haj telítettségét mikrotápanyagokkal. A maszk gyenge és sérült hajra van tervezve, képes helyreállítani a kémiai hatások következtében elvesztett létfontosságú ragyogását és rugalmasságát. A búzafehérjék tökéletesen telítették a hajat tápanyagokkal, védő réteget hoznak létre a hajon. A hajszerkezetbe való belépéskor a keratin molekulák kiküszöbölik a haj belsejéből eredő károsodást, ami után rugalmassá válnak, természetes ragyogással és erővel ragyognak. A maszk megbízhatóan védi a hajat az idő előtti öregedés és elvesztés ellen.

ár: 350 rubel a professzionális kozmetikumok raktárában.

Műanyag edény bronz szín.

Semmi több, de szépnek tűnik.

A fedél átlátszó, szorosan lekerekített. A fedél alatt védőmembrán volt. Igazán nagyra értékelem a membránokkal való eszközöket, garantálom, hogy senki sem volt a kezében az edényben.

A maszk térfogata tisztességes - 500 ml.

Maszk finom, világos színű, nagyon hasonlít az azonos sorozat balzsamjához. A közepes vastagság, nem zsíros.

A haj könnyen eloszlik, csak "elolvad".

A teljes Magic Keratin sorozatban nincsenek illatosított adalékok. Ezért nem számíthat gazdag illatra. A maszknak elég semleges illata van, nem túl kellemes, de nem visszataszító. A szag alkalmazása után a haj nem marad.

Jelentős összetétel. A szilikonok bőségesek. Az ígért keratin a készítmény legvégén hidrolízis formájában van feltüntetve. És ahogy írtam a két korábbi értékelésben a sorozat termékeiről, a hidrolízis már megtört keratin. Nincs értelme róla. Feltételezhetjük, hogy csak a nézethez adjuk hozzá. Sajnos, még viszonylag drága termékeknél is, a gyártók ravaszkodnak és hidrolízist adnak.

Keratin maszkot alkalmazzon alaposan mosott hajra. Abban az esetben, ha nagyon zsíros hajod van, akkor a maszkot csak a hajra kell alkalmazni, a gyökerek mögött. A maszk alkalmazása után 10-15 percet kell várnia ahhoz, hogy jól áztassa a hajat, majd le kell mosni. Ha további hőt alkalmaz, akkor az időt 5-7 percre kell csökkentenie.

Nekem van kövér gyökere, úgyhogy a maszkot csak egy hosszúra tesszük, és 10-20 percig hagyom. Nem figyeltem meg az eredmény különbségét a hő felhasználásával és anélkül, hogy abbahagyta a fűtést.

A maszkot általában hetente egyszer vagy egy fontos esemény előtt helyezem el.

A hajam vékony, száraz a végeken és a gyökereken zsíros, több évig tartó fehérítés után, majd kiemelve, hajlamos a keresztmetszetre és a törékenységre. Először a maszktól vártam, hogy a végeket nedvesítsék.

És egy kicsit nem csalódott. A maszk gyönyörű! A haj alkalmazása után a haj hihetetlenül sima, fényes, sokkal jobb és egészségesebb. Tökéletesen fekszenek, csak egy haj a hajra.

És még egy erős szél után a haj nem csapkod (és általában a hajam nagyon kusza), és nem igényel gondos fésülést.

De a maszk legfontosabb hatása a maszkolás vagy a száraz végek hidratálása. A vágott végek szinte láthatatlanok lesznek. Egyetlen más jogorvoslat sem adta a hajamnak ilyen eredményt.

A maszk alkalmazása után a zsíros, ragadós nem marad.

Csak beleszerettem a maszkba! Ha lehetséges, tíz pontot teszek! Győződjön meg róla, hogy újra megvásárolja. Erősen javasoljuk, hogy próbáljon ki egy maszkot a hasonló hajú lányok számára.

Köszönöm a figyelmet, remélem, hogy a véleményem hasznos volt az Ön számára!

A haj köszönöm!

Már megosztottam néhány véleményt a Kapous alapokról, amelyek a hajápolási arzenálomban vannak, és csak most kritizáltam őket. Ez a sampon minden típusú hajra mentol és spray szérummal. A forduló eljött és elkezd dicsérni Kapousot, nem ugyanaz, hogy bírálják.

Szóval, Kapous hajmaszk a Magic Keratin vonalból. Általánosságban elmondtam, hogy nem volt szükségem maszkra (ekkor számoltam), és elvittem, mert egy kedvezményes kártyával rendelkező barátom 20% -kal közel volt, és dicsérte. Haja sérült, fehérített és százszor festett, de csodálatosnak tűnik. És azt hiszem: „és én megpróbálom a sajátomat, nem festett, vastag és viszonylag egyenes hajokat, megpróbálom!” Ez a masochka 200 rubelben jött hozzám.

500 ml. A maszkok nagyon hosszúak! Július végén megvettem, és még nem is töltöttem fel felét, és ennek ellenére, hogy heti 1-2 alkalommal használom. A fanatizmus nélkül jelentkezek, de általában mindenféle maszk sokkal gyorsabb.

Tehát ennek a maszknak az összes előnye (és nincs mínusz!):

1. A haj sokkal engedelmesebb lesz! Könnyen fésülhetők és illeszkednek.

2. A legfontosabb dolog - a haj nem nyomja, ragyog és ne lógjon jégcsapokat. A haj egyenletesen fekszik, és nem zsíros ragyogással ragyognak, hanem egészséges. (a kompozíció szilikonjainak köszönhetően!)

3. A maszk nem hízza a hajat és a fejbőrt. Tehát, ha elfelejtetted a zsíros fejbőrt, és tedd a maszkot a gyökerekre - ne aggódj.

4. Mint fentebb említettem, a maszk sokáig tart.

5. Ez szinte nem szagol, és a könnyű szag teljesen lemosódik a hajból.

6. Nagyon vonzó ár! Kedvezmény nélkül a költség is megfizethető.

És most a kompozícióra:

Az összetétel tehát olyan, alkoholok az első két sorban, és maga a keratin jelenléte általában kétséges. A szilikonok egy kicsit túl sok. De ahogy azt mondják: „De a hatás ott van!”, Úgyhogy amikor bezárom a szememet a kompozícióra, használom és örülök. Felhasználhatósági időtartam 5 év. Túl sok, de mit kell tennünk.

A konzisztencia maga nem vastag, hanem sűrű. A korsó nem a legmegfelelőbb konténer, mert meg kell lapoznod, de ehhez hozzáadtam egy kanalat.

http://xlebez.ru/maska-dlja-volos-kapous-restrukturirujushhaja-s/

Capus hajmaszk keratinnal

Minőségi és rendszeres hajápolás az, amit a modern női frizura igényel. Végtére is, naponta a fürtök befolyásolja a tömeg a negatív külső tényezők: városi szmog, stílus és fújás, hiányzik a hasznos vitaminok, a nap sugarai és a száraz levegő, és még sok más. A keratinnal rendelkező Capus-maszk, melynek véleménye többnyire pozitív, úgy gondoskodik, hogy a gondoskodjon, ragyogjon és sima legyen, helyreállítsa és táplálja a szálakat a teljes hosszában. Ez az eszköz olyan, mint a nők milliói, otthon használható, bár a professzionális kozmetikumokra utal. Nézzük meg közelebbről a Capus maszk összetételét, a használat szabályait, a kozmetikai termék előnyeit és hátrányait.

A maszk Capus összetétele

A keratinnal rendelkező Capus maszk kifejezetten táplálkozásra, hidratálásra, simításra és erősítésre szoruló hajra van kifejlesztve.

Az eszköz összetétele a segédanyagok mellett az ilyen összetevőket is tartalmazza:

 • keratin, hozzájárul a hajszerkezet erősítéséhez és helyreállításához, védőréteget teremtve, így a fürtök lágyak, rugalmasak, sima és selymesek;
 • búzafehérjék, aminosavakkal, vitaminokkal és mikroelemekkel telített szálak, a proliferáció megakadályozása és a növekedés felgyorsítása;
 • A dimetikon egy sor szilikon, amely erőteljes simító hatást biztosít, segít a haja vastagabbá és sűrűbbé tenni, a termék alkalmazását kényelmesvé teszi;
 • szintetikus és természetes anyagok, amelyek antisztatikus hatásúak.

Alkalmazás funkciók

A Kapus a következő szabályokat ajánlja keratin használatával:

 1. Első használat előtt ellenőrizze a bőr érzékenységét. Ehhez helyezzen néhány csepp terméket a csuklójának vagy a könyök hátsó részének bőrére. Ha 15-20 perc alatt nem jelentkezik viszketés, irritáció vagy egyéb allergiás tünetek ezen a területen, akkor elkezdheti a termék használatát.
 2. A Capus Hair Mask használata előtt jól kell mosni a szálakat, majd törölközővel szárítani.
 3. A nedves fürtökön egy kis pénzt keratinnal, megkerülve a gyökérzónát. Ezután a szőrzet teljes hosszán el kell osztani a ritka fogakkal vagy ujjal fésült fésűket.
 4. A maszkot a fejen találni - 5-10 perc.
 5. Az eljárást követően a keratinnal rendelkező Capus maradványait folyó meleg vízzel mossuk le.
 6. A maszk nem szükséges minden samponozás után. Elég, ha 2-3 alkalommal végezzük el.

A keratin maszkok előnyei és hátrányai

Szakemberek és nők, akik már használják a keratin maszkot, számos előnye van a Capus értékelésében:

 • alkalmazása után a haj jól ápolt, fényes, sima és egészséges;
 • a maszk javítja a fürtök növekedését és megakadályozza a hajhullást, felébreszti a nyugvó hajhagymákat;
 • A Capusot 500 ml-es térfogatú edényben értékesítik, és nem drága a professzionális kozmetikumok számára - 300-400 rubel tartományban;
 • a maszk keratinnal történő alkalmazása után a haj puha, rugalmas és engedelmes;
 • a hatás hosszú ideig tart és rendszeres alkalmazással halmozódik fel;
 • intenzív táplálkozás és hidratálás következik be a haj keratinná;
 • a fürtök nem válnak nehezebbé és nem veszítik el a kötetet;
 • A Capus kellemes aromájú, könnyen alkalmazható és szálak mentén terjed;
 • eltűnik a "szalma" és a törékenység hatása;
 • a csomagolás több hónapig tart.

A felülvizsgálatok hiányosságai közül a nők csak azt veszik észre, hogy a Kapus nem felel meg mindenki számára egyformán, és nem mindig megbirkózik az osztott végekkel. De ez csak néhány nő véleménye, akik tapasztalták az eszközöket.

Analógok a hajad számára

A Capus maszk nem az egyetlen keratin hajmaszk. Más gyártók a kozmetikai piachoz hasonló hatású termékeket is fejlesztenek és szállítanak.

A legnépszerűbbek közül érdemes megjegyezni:

 1. Estel keratin. Ez az orosz cég eszköze természetes keratint tartalmaz, amely segít a haj sima simításában és a gyökértől a csúcsig. Az Estel Keratin keratin maszk hajra való rendszeres használatával a gyártó azt ígéri, hogy a fürtök erősebbek lesznek és színesebbé válnak.
 2. Schwarzkopf BM Keratin helyreállítja a szőke maszkot. Ez egy olyan maszk, amely helyreállítja és simítja a hajat, amelyet kifejezetten fehérített és természetes fénysugaraknak terveztek.
 3. Szelektív ammino keratin. Ez egy olyan maszk, amely helyreállítja a haj fejét és intenzív szintező hatást fejt ki, és segíti a fürtök gyorsulását a curling, a festés és egyéb kozmetikai eljárások után. A készítmény természetes összetevőket, keratint és B-vitamint tartalmaz
 4. L'Oreal Professionnel Pro-Keratin utántöltő. A szerszám összetétele egy speciálisan kialakított, könnyen emészthető pro-keratin, valamint 18 aminosav, amely táplálja és helyreállítja a hajat, így puha, sima, erős és egészséges ragyogást biztosít.
 5. Paul Mitchell. Egy jól ismert gyártó által készített eszköz segít sima és erősíteni a szálakat, táplálja és hidratálja a fürtöket, nem mérlegeli őket, erőt és energiát ad.

Értékelések a hajmaszkok eredményeiről

A nők a Capus maszkjaira vonatkozó véleményeiben a keratinnal rendelkező hajra nagyrészt pozitívan és örömmel beszélnek. Mindannyian úgy vélik, hogy a maszk jó mind a normál, mind a száraz és az olajos haj gondozására. Ha azonban helytelenül alkalmazza (hagyja a fejét több mint 10 percig, vagy a gyökerekbe dörzsölje), akkor a frizura lefogyhat, és a fürtök nehezebbek lesznek. A nők azt is megjegyezték, hogy a Capus és a keratin használatának eredménye az első alkalmazás után észrevehető, és 2-3 eljárás után a haj jól ápolt és fényes, a vállon átfolyik, egyenletesen és puhavá válik, és megfelel a fésülésnek és a stílusnak. Sokan a maszkok használatát követően is megtagadják a vasalást az igazításhoz.

Itt van egy Alexandra által Moszkvából származó áttekintés, aki többféle keratin maszkot próbált magára:

Sima és sima hosszú haj - gyermekkorom óta álmom. Folyamatosan kellett állandóan harcolniuk és törékenyeknek kellett lenniük a végén, hajszárítóval, majd egy vasalóval. Természetesen ez a frizura csak elrontotta, és az osztott végeket le kellett vágni. Aztán odafigyeltem a keratinnal és szilikonokkal ellátott hajápolási termékekre. Ezek közül a legjobban tetszett a Capus maszk. Természetesen szeretnék több természetes összetevőt kapni a kompozícióban, de a felhasználás eredménye lenyűgöző. A haj úgy néz ki, mint a szalon keratin egyenesítése. Most ez az eszköz mindig a polcon a fürdőszobában.

A keratintartalmú maszk Kapus minden hajtípushoz alkalmas, és rendszeres használat esetén sima, selymes, rugalmas és erős, és ami a legfontosabb - egészséges. Ma ez a professzionális minőségű kozmetika megfizethető áron vásárolható, sok esetben sokkal olcsóbb, mint az összetételű keratin analógok, amelyeket otthon használnak. Ha mindannyian helyesen alkalmazzák a Kapus-t, a haja mindig jól ápolt és szép lesz.

http://volos-club.ru/maska-dlya-volos-kapus-s-keratinom/

Kapous keratin szerkezetátalakító maszk "Magic Keratin"

leírás

A maszk helyreállítása keratinnal "Magic Keratin"

Javasoljuk 132 vásárló vásárlását.

Hozzáadva a kívánságlistához 134 alkalommal.

Használati módszer

A mosott, préselt hajból a gyökerekből a végéig alkalmazzuk a maszkot bőségesen. A zsíros hajra: a gyökerek elkerülése érdekében. Hagyja dolgozni 10-15 percig, öblítse le.

Vélemények a Magic Keratin szerkezetátalakító keratin maszkról:

Nagyon tetszett a maszk, másodszor is rendelek. Az első edényt csaknem fél évig használták heti 3-4 alkalommal. A maszk halvány, de kellemes illatú. A habosodás konzisztenciája nagyon könnyen eloszlik a hajon, és jól lemosható. Néhány percig tartom a maszkot, mert nem vettem észre nagy időbeli különbséget. A maszk után a haj fényes, egyenletes, sima és szinte nem zavaros. Azt ajánlom, hogy a hajszálakat egész sorozatban ajánljam.

Megerősítem a tulajdonságokat:
Ragyogásmentes A gyengített hajért A haj ragyogása A haj rugalmassága A haj rugalmassága

jó maszk, gazdaságos, a szag csak nem kellemes, számomra személyesen, a hatás jó

Megerősítem a tulajdonságokat:
A sérült hajért A tápláló hajra Revitalizáló feszesítés A haj helyreállításához

Szeretem ezt a masochka-t, tökéletes a hajam számára. A haj alkalmazása után jól néz ki. A haj sima lett, ápolt, olyan könnyű, amikor a fésülés nem zavarodott. A maszk szaga könnyű, a textúra világos krém. A sérült szőrszálak.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A sérült hajért A tápláló hajra Revitalizálás A gyengített hajra A haj fénye A haj védelme

Kiváló maszk, haj után tökéletes, sima, fényes, nem zavaros, fésült tökéletesen. Szeretem azt a tényt, hogy sokáig meg kell tartanom, rendszerint balzsamként használom sampon után, 3 percig tartom, és már van hatása.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A sérült hajra Revitalizáló A haj helyreállításához Ragyogó hajra A gyengített hajra A haj fénye A haj rugalmassága

A termék kategóriái

Nagyon tetszett a maszk, másodszor is rendelek. Az első edényt csaknem fél évig használták heti 3-4 alkalommal. A maszk halvány, de kellemes illatú. Összhang.

http://beloris.ru/item/restrukturiruyushchaya-maska-s-keratinom-serii-magic-keratin

A keratin / mágikus keratin 500 ml-es maszk helyreállítása

Márka: KAPOUS (Oroszország)

Vonal: MAGIC KERATIN - gondozás keratinnal

Vettem egy maszkot a változásért, próbálj ki valami újat. Mivel minden nap mosom a hajam, a haja hossza a lapáttal, a fürtök nagyon sokat, sőt havonta egyszer festék, megérted, hogy a haj állapota nem tökéletes. Az érintkezés után. További információ

Elem leírása:

A gyenge és sérült haj maszkja helyreállítja a kémiai eljárások következtében elvesztett rugalmasságot és ragyogást. A búzafehérjék pótolják a tápanyagok hiányát, segítve a haj védőrétegének megerősítését. A keratin molekula szerkezetébe mélyen behatolva károkat okoznak belőlük, ami a haj rugalmasságának, erejének és fényességének növekedését eredményezi. Nem illatosított.

A gyenge és sérült haj maszkja helyreállítja a kémiai eljárások következtében elvesztett rugalmasságot és ragyogást. A búzafehérjék pótolják a tápanyagok hiányát, segítve a haj védőrétegének megerősítését. A keratin molekula szerkezetébe mélyen behatolva károkat okoznak belőlük, ami a haj rugalmasságának, erejének és fényességének növekedését eredményezi. Nincs illatosított adalékanyag.

Alkalmazási módszer: mosott, préselt hajon a gyökerektől a végéig terjedően alkalmazzon maszkot. A zsíros hajra: a gyökerek elkerülése érdekében. Hagyja dolgozni 10-15 percig, öblítse le. További hő alkalmazása esetén az expozíciós idő felére csökken.

http://www.proficosmetics.ru/catalog/72641/