logo

Haj maszkok otium

Minden Estel hajmaszk nem más, mint egy gyógyító eszköz. Ő képes is nagyon száraz fürtöket visszaadni. A mai napig a legnépszerűbbek az Estel 2 hajápolási termékcsaládja: Otium Miracle és Keratin.

Sampon és hajmaszk Estel Otium Miracle és Estel Keratin

Estel Otium Miracle sorozat

Az enyhe sampon Az Otium Miracle olyan eljáráshoz készült, mint a haj helyreállítása. Óvatosan törődik a tompa és sérült fürtökkel, életképességgel. Az új tápanyag-összetétel erősíti a hajhagymákat, egészséges megjelenést biztosítva nekik.

Az Estelle Otium Miracle samponja akár a túlszáradt szálakat is kezelheti. Elég, ha egy kis terméket nedves fürtökbe helyezünk, habozzuk, majd alaposan öblítsük le. A haj minden egyes hajába behatoló hatóanyagainak köszönhetően a haj simábbá és ápoltabbá válik.

Az Estel Otium krém-balzsam helyreállítja a fürtök természetes simaságát. Ezzel az eszközzel könnyedén elérheti a selymességet. Az Otium Miracle sorozat képviselője megvédi a szálakat a törékenységtől és megkönnyíti a fésülést.

Ezen túlmenően a balzsam krémes konzisztenciája segít a haj puha és sima lágyításában, fényesítéssel. A gyártó azt ajánlja, hogy a szerszámot a fürtök napi ellátásához használja. Nedves hajra kell felhordani, 2-3 percig hagyni, majd alaposan öblítse le.

Estel Otium, egy élénkítő hajmaszk, intenzív ápolási termék.
A maszk táplálkozási összetevőinek köszönhetően a hajszerkezet helyreállításával küzd. Otium Miracle képes rugalmasvá és rugalmassá tenni a hajat. Ő is növeli az erejét, és visszatér a természetes fényére.

Az Estelle maszk nagyban megkönnyíti a fésülést. Ez biztosítja a hosszú távú gondozás hatását és visszaállítja az egyes szálak szerkezetét belülről. A gyártó javasolja az Estel Otium használatát hetente legfeljebb 2 alkalommal. A maszkot nedves fürtökre kell helyezni, néhány percig hagyni és le kell mosni.

Az Elixir Otium Miracle igazi szakértője a haj hatékony helyreállításának. Naponta használhatja ezt az eszközt, így tökéletesen hidratálhatja a fáradt és sérült fürtöket. Ezenkívül még nagyon száraz szálakat is képes tölteni energiával és energiával.

A rendszeres használatnak köszönhetően a haj rugalmasabbá, simábbá és rugalmasabbá válik. Az első használat után a törékeny fürtök jól ápoltak lesznek. Az Estel Otium hidratálja a szálakat, ami a göndör zárak tulajdonosainak szívesebben lesz.


Még mindig olcsó és jó minőségű hajápolást keres? Ezután végigmegyünk és megismerkedünk az Estel Proffesional Otium Miracle sorozatával az intenzív mélyebb visszanyeréshez, táplálkozáshoz és gondozáshoz.

Először azt mondom, hogy a hajam középhosszú, száraz, porózus, göndör, szemtelen és még sok rosszabb epitett. De, mint gazdag, így szeretem őket és ilyeneket. Abban a pillanatban, hogy aktívan részt veszek a növekedésben, és igyekszem elkerülni a fodrász látogatását minden lehetséges módon. Ezekhez a célokhoz azonban többnyire olajos maszkokat és matricákat használok. És az alapellátásból, amire szükségem van: ne károsítsd, tartsd meg a haját elfogadható állapotban, és ideális esetben a tégelyek szemében és szagában legyen szíves. És ez a sorozat teljesen megfelel nekem. Körülbelül 1,5 hónapig használom.

1) Estel Otium Miracle enyhe sampon erősen sérült hajra
Amit ígérnek: Gyengéd sampon a Mircle Revival és a Panthenol komplexjével óvatosan gondoskodik a gyengült és sérült hajról, kitölti őket vitalitással és energiával. A tápanyagokkal ellátott formula aktívan helyreállítja a hajszerkezetet belülről, egészséges és ápolt megjelenést biztosít számukra.
Összetevők: kibővített vélemény: sampont csak a gyökereken használok. Kiválóan lemosta a hajait, és habokat figyelt meg (a kompozícióban, amit sok SLS nem szeretett). Az olajmaszkok gyakrabban lemosódnak, néha viszontbiztosítást használok 2. A haja zavart lesz (de a lelkem mindent összezavarnak), így balzsam szükséges. Ízletes illatú. Nagyon szép, sötét, matt palack, ami tetszik.
Értékelés: 4+ (végül is sok törekvés van)
Ár: 250-280r.

2) Estel Otium Miracle krém-balzsam rosszul sérült hajra
Amit ígérnek: A csodálatos krémbalzsam a Miracle Revival komplexummal, a jojobaolajjal és a vitaminokkal helyreállítja az erősen sérült haj szerkezetét, helyreállítja a természetes rugalmasságát és simaságát, megakadályozza a törékenységet. A szőrnek fényes puha érzetet és finom selymességet kölcsönöz, ragyogással telítődik. Ideális az Otium Miracle Mild samponnal kombinálva erősen sérült hajra.
Összetevők: Bővített vélemény: A gyártó javasolja, hogy a balzsamot 2-3 percig tartsa, amit tartok, néha egy kicsit. Kevesebb nincs értelme. De 3 perc után a haj valóban sima, csúszós lesz. Úgy érezhető, hogy a mérlegek zárva vannak. Néhány szuperhatalom nem várható, fantasztikus. De mindaz, amit a balzsamnak kell tennie - nem.
Egyébként sokan panaszkodnak, hogy nehéz kiszorítani. Maga az üveg nagyon puha, de a balzsam elég vastag. Ha jól rázzuk, akkor elég nyugodtan összenyomódik.
Értékelés: 5
Ár: 250-280r.

3) Estel Otium Miracle Comfort maszk súlyosan sérült hajra
Amit ígérnek: A Miracle Revival komplex és a lanolin gazdag krémmaszk intenzíven helyreállítja a törékeny és sérült haj szerkezetét, helyreállítja a természetes rugalmasságát és rugalmasságát, növeli az erőt. Tartós gondozást és belső haj helyreállítást biztosít. Ragyog, megkönnyíti a fésülést.
Hozzávalók:

Estelle Hair Masks - választék: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt

Az Estelle professzionális hajmaszkokat kínál. Csak egy adott hajszálakhoz alkalmas szerszámot kell kiválasztani.

Mit kínál az Estel katalógus?

Otium Pearl Hair maszk

Akik megfelelnek azoknak, akik álmodnak egy ellenálló hideg, fényes hajszínről. Ennek a maszknak köszönhetően eltávolíthatja a fehér színnel a sárga színt, táplálja és hidratálja a hajat, és ami a legfontosabb, hogy ezüst ragyogást kapjon hosszú ideig. Az Otium maszk tartalmazza a Parl Blond komplexumot, melynek köszönhetően a haj gazdag színt és gyöngyfényt kap. Az Otium hajmaszk érdekes lila színárnyalattal rendelkezik, a konzisztencia meglehetősen vastag, mint a zselé tömege, könnyű, nem irritáló szaga.

Hydro - Estel Otium Aqua maszk

Ez egy másik értékes termék az Olium sorozatból az Estel-től. Az Otium Aqua maszk intenzíven hidratálja és helyreállítja a hajat. Antisztatikus hatású.

A maszk Otium Aqua fehér, kellemes aromájú, vastag, konzisztens, de gazdaságos, így a leghosszabb hajra történő alkalmazáshoz nagyon kis mennyiségre van szükség.

Estel Otium Flow

Ez a termék a táplálkozási maszkok kategóriájába tartozik, ami segít a nagyon sérült haj helyreállításában, ragyogást és hosszú ideig hidratál. Méhviaszból és egy speciális komplex Fliv Revivalból áll, amely pontosan a sérült haj rehabilitációjában rejlik.

A maszk virágos aromája, fehér színű és nagyon vastag, de az összes Estel hajtermékhez hasonlóan nem pazarolja a kiadásokat.

Minden Estel maszk csak szerves és biztonságos összetevőket, valamint Estel Professional szabadalmaztatott komplexeket tartalmaz, amelyek kizárólag a haj típusára hatnak.

Maszk a hajra, selymes textúra Estel Otium Twist

Göndör hajra tervezték, és érezhetővé és selymesvé teszi őket. A göndör haj hihetetlenül szép, de a tulajdonosok pontosan tudják, hogy mennyire nehéz őket rendbe hozni, gyakran szárazak, törékenyek és nehézségeket okoznak a stílusban. Ez egy maszk Estel a göndör haj teszi őket engedelmes és szép.

Estel Q3 Relax

Argan-, makadámia- és szőlőmagolaj-komplexumot tartalmaz, gyökértől a csúcsig és egy egyedülálló tulajdonsággal erősítő hatása van - láthatatlan akadályt teremt a környezet káros hatásaira.

Ennek a maszknak a neve ellazítja a szót, és nem véletlen, hogy sok nő, aki ezt a maszkot használja, megemlíti a SPA eljárás hosszú távú hatását. A maszknak olyan hatása van, mint egy szűrési eljárás. A maszk kellemes mandula ízű, krémes, nem zsíros textúra.

Estel Haute Couture

A termékek között az Estel Professional luxus kozmetikai terméknek számít, mert gyöngykivonatból, shea vajból, mandulából és avokádóból, összetett lipidápolásból, a haj lipidrétegének helyreállításából áll. Az Estel Haute Couture sorozatban 3 maszkot adnak ki - a luxus szőke rajongóinak, a színekkel kísérletezőnek és a hosszú haj tulajdonosainak. Ebben a sorozatban minden termék súlytalan textúra, könnyű aromája és látható eredménye az első használat után.

A narancssárga maszk EstelSunFlower helyreállítja és védi a hajat. Javasoljuk, hogy az aktív nap alatt használja, például nyáron, vagy a szolárium szalon gyakori látogatása során, védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.

Az Estel Spring Hair Mask a gyártó korlátozott gyűjteményének terméke. Ennek a maszknak az a fő feladata, hogy vitaminokkal telített legyen, és a teljes hosszúságban hosszú télen fáradt haj helyreállítható.

Estelle maszk: vélemények, előnyök és hátrányok

Sok nő, aki Estel hajmaszkát használ, pozitív hatással van a hajukra.

Például:

Az Estel Professional maszkok könnyű szerkezete segíti a gondoskodó komponenseket, hogy mélyen behatoljanak a hajszerkezetbe, és a lehető legnagyobb mértékben gyógyítsák őket.

Az árnyékolás vagy a kondicionálás látható hatása leegyszerűsíti a hajápolási eljárásokat és fényűző fényt ad.

A negatív vélemények szinte soha nem merülnek fel az Estelle professzionális hajmaszkában, meglehetősen félreérthető következtetések merülnek fel, például a maszk alkalmazása után a haj súlyozása vagy a megnövekedett „pelyhesség” hatása. Ilyen esetekben figyelmet kell fordítania a fogyasztók hajának sajátos szerkezetére, vagy próbálja meg kombinálni a maszkot más Estel hajápolási termékekkel.

Estel: ajánlások

A professzionális hajmaszkokat ajánlott hetente néhányszor használni, ez a szabály az Estelle maszkokra vonatkozik hosszú távú hatásuk összetevőit és maximális koncentrációjukat.

Az EstelProfessional hajápoló maszkok egész sora rendkívül hatékony krém, de felhasználásukhoz pozitív eredményt kell követni, és az utasításokat egyértelműen be kell tartani.

Az Estelle maszkok helyes alkalmazása:

 • Estelle maszkokat alkalmazunk a tiszta nedves hajra;
 • A maszkot fésűvel vagy ujjal kell alkalmazni;
 • Időtartam - legfeljebb 10 perc;
 • Csak öblítse le meleg vízzel;
 • Miután a maszk jobb, ne használjon hajszárítót.

Kivételt képez az Estel Q3 Relax maszkok - akár 30 percig is el lehet hagyni a legjobb hatást a hajba való magas behatolás és Estel Otium Twist miatt - a legfeljebb 5–10 percig használható.

Estel maszk: válassza ki vagy sem

Az Estelle hajmaszkok javát a következő előnyök határozzák meg.

előnyei:

 • Az egyszerű, nem zsírszövet, amely nem hagy ragacsos fóliát az alkalmazás után;
 • Nagy hatásfok - a hatás az első használat után észlelhető;
 • Kellemes, szokatlan aromák - a maszk alkalmazása után nem kell aggódnia, hogy a szag meg fogja ölni a kedvenc parfümjét;
 • Természetes és biztonságos alkotóelemek a maszkok összetételében - az allergiás reakciók százalékos aránya csökken.

A termék használatának megtagadása, ha egyéni összetevői intoleranciája van a készítményben, vagy ha a fejbőr sérült.

Szuper maszk hajra Estel Prima szőke (videó)

Ez nem az Estel hajápolási termékeinek egész sora és érdeme. A gyártó felépítésében samponok, balzsamok, spray-k, keratin víz, szérumok, parfümfátyolok, elixírek, folyadékok, folyadékok és még sok más, ami hasznos lehet a hajápolás modern nők számára. És csak egy olyan eszköz kiválasztása marad, amely megfelel a modern nő minden követelményének.

http://volosi5.ru/uhod-za-volosami/maska/maski-dlya-volos-otium-6.html

Estelle hajmaszk: Top 14

Egészséges, fényes és szép haj - minden nő vágya. Célja, hogy a festés, a stílus és a curling tesztek után visszaállítsa őket? Ez akkor lehetséges, ha a megfelelő maszkot választja a hajához. Figyelmet kell fordítani egy jól ismert gyártó termékeire a kozmetikai piacon - Estel.

Estelle maszkok jellemzői

Az adott gyártó maszkainak jellemzői:

 1. A termékek széles skálája folyamatosan frissül.
 2. Minden áru magas minősége.
 3. Az innovatív technológiák használata.
 4. A hajápolási termékek egyik vezető képviselője.
 5. Tapasztalat az orosz piacon - több mint 15 éve.
 6. A természetes összetevők használata a készítményben.
 7. Alacsony költség.
 8. Nagy csomagolási mennyiség.
 9. Gyors eredmény az alkalmazás után.
 10. Kellemes illata minden terméknek.

A maszk maximális eredményét csak a megfelelő alapok kiválasztásával lehet elérni. Ehhez meg kell ismernie a javasolt tartományt típus szerint.

Estelle Curex terápia

A sérült fürtök.

Ez a maszk azoknak szól, akiknek a fürtjei megsérültek a következők miatt:

 • festés.
 • hajszárító, hajsütővas vagy más termikus szerek használata.
 • hajlamosak lebontani a végeket.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. A száraz szálak eltávolítása.
 2. Recovery.
 3. Hidratálják.
 4. Teljesítmény.
 5. Recovery.
 6. Megakadályozza az osztott végeket
 7. Kellemes ragyogás.

Ár: kb. 500 - 540 rubel kedvezmények nélkül.

Estelle Curex Classic

Alapvető klasszikus gondozás bármilyen típusú.

Kiegyensúlyozott telítettség minden egyes göndör tápanyaggal. Nem függ a típustól.

Hatóanyagok: búzafehérjék

hatás:

 1. Óvatos gondosság.
 2. További védelem.
 3. Teljesítmény.
 4. Hidratálják.

Ár: kb. 480 rubel.

Estelle Otium Pearl

A fehérített fürtök.

A sárgaság megszüntetésére a tisztított zárakon, és nemes fényt adva nekik.

Hatóanyagok: intenzív regeneráló komplex.

hatás:

 1. Enyhítésére.
 2. Csökkentés és a sárgaság állandó használata és megszüntetése.
 3. Sima és puha.
 4. Egészséges ragyogás.
 5. Egy jól ápolt megjelenés.

Ár: 590 rubelig.

Estelle Otium Miracle

Az unalmas és gyengített fürtök számára, amelyeknek nincs életerő.

Hosszú ideig alkalmazza a hajra. Még jobb éjjel, és reggel mossa le.

Hatóanyagok:

 • szabadalmaztatott helyreállítási komplexum;
 • lanolin;

hatás:

 1. Ez rugalmasságos fürtöket biztosít.
 2. Visszaállítja a hajszerkezetet.
 3. Ez rugalmasságot biztosít.
 4. Ragyog.
 5. Tartós ellátást biztosít.

Ár: 470 és 670 rubel között

Estelle Otium Twist

Göndör és göndör fürtök megszervezése, vitalitás kitöltésével.

Hatóanyagok:

 • kollagén;
 • selyemfehérjék;
 • pantenol;
 • szabadalmaztatott komplex ellátás;

hatás:

 1. Az engedelmes fürtök.
 2. Ne nyomja.
 3. A frizura megőrzi az alakot.
 4. Gyönyörű fényt adva.

ár:

Estelle Otium Flow

A hosszú haj maszkja A hosszú fürtök állapotának javítása.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Kiváló minőségű hidratáló.
 2. Étkezés olajok.
 3. Helyreállítási szerkezet.
 4. Növelje az erődöt.
 5. A törékenység megakadályozása.
 6. A csúcsok keresztmetszetének megakadályozása.
 7. Növelje a hangerőt.
 8. Természetes fényesség hozzáadása.

ár:

Estelle Curex színes mentés

A színes fürtök.

Védelem a festék elvesztése és az egészséges nedvességegyensúly fenntartása ellen.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. A maszk rendszeres használata lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartsa a festett haj színét.
 2. Védi a szálakat a kémiai festékek negatív hatásaitól.

ár:

Estelle Sun virág

Napozáshoz.

Cél:

 1. A tengerparti nyaralóknak a hegyekben.
 2. Azok számára, akik sok időt töltenek a napsütésben, a forró napokon.

Hatóanyagok:

 • UV szűrő;
 • gesztenye kivonat;
 • vitamin komplex;
 • méhviasz;

hatás:

 1. Védi a napfény káros hatásaitól.
 2. Lágyítja és nem mérje le a haját.

ár:

Estel Otium Blossom

Színvédelem és táplálkozás. Színes szálakhoz.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Fényes fény.
 2. Jól karbantartott megjelenés.
 3. Megtartja a haj fényes színét.
 4. Megerősíti a szerkezetet.

ár:

Estel Haute Couture időkódja

Egy elegáns megjelenésért.

Védi a külső tényezőket:

 1. Erősítése.
 2. Színvédelem.

Cél:

 1. Megvédi a gyengített szálakat a forró levegő agresszív hatásától a telepítés során.
 2. Regenerálja a lipidréteget.
 3. Táplálja.
 4. Erősíti.
 5. Visszaállítja.

Hatóanyagok:

 • innovatív szabadalmaztatott komplexum;
 • koffein;
 • avokádóolaj;

hatás:

 • Erős, erős fürtök, telített energiával.

ár:

Estel keratin

Leírás:

 1. Teljesítmény.
 2. Recovery.
 3. Tartsa a nedvesség egyensúlyát.
 4. Keratin telítettség rendszeres használat esetén.

Cél:

 1. A hajat belülről tömíti.
 2. Regeneráló akció.
 3. A nedvességmérleget szabályozza.
 4. Lágyságot ad.
 5. Rugalmasságát.
 6. Rugalmasságot eredményez.
 7. Gloss.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Intenzív regeneráció belülről.
 2. Minden szál látható egészséges szépsége.

ár:

 • Körülbelül 470 - 600 rubel.

Estel Otium Aqua

Intenzív hidratáció és szerkezetátalakítás antisztatikus eredménnyel.

Cél:

 1. Száraz és normál fürtök intenzív nedvesítéséhez.
 2. Visszaállítja.
 3. Simaságot ad.
 4. Anti-statikus eredmény, ha alkalmazzák.
 5. Megakadályozza az osztott végeket.
 6. Rugalmasságot és rugalmasságot biztosít.
 7. Ő törődik.

Hatóanyagok:

hatás:

 • Sima és rugalmas szálak súlyozás nélkül.

ár:

Estel Q3 pihenjen

Leírás:

 • Megerősíti és telíti a szerkezetet olajokkal, jól ápolt.

Cél:

 • A haj felületén olajvédő réteg megőrzése.

Hatóanyagok:

 • arganolaj;
 • makadámiaolaj;
 • nanoceramics;
 • A, E vitaminok komplexei;

hatás:

 1. Visszanyert fürtök.
 2. Rugalmas.
 3. Tömeges.
 4. Könnyen fésülhető.
 5. A telepítésre alkalmas komplikációk nélkül.
 6. Védőképernyő a szálak felületén.
 7. Megtartja a szín fényerejét.

ár:

Estel Curex Versus Winter

Leírás:

 • Védelem külső tényezők és szélsőséges hőmérsékletek ellen.
 • Táplálkozás és hidratálás.
 • Antisztatikus.

Cél:

 • A hideg évszakra.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Intenzív táplálkozás.
 2. Hidratáló haj és fejbőr.
 3. Megerősíti a törékeny szálakat.
 4. Visszaállítja a nedvesség természetes egyensúlyát.
 5. Lágyságot ad.
 6. Antisztatikus hatás.

ár:

Kiválasztási kritériumok, előnyök és hátrányok

A maszkok kiválasztásakor meg kell vizsgálni az alkalmazás leírását, célját és tervezett eredményét. Ha egy adott személynek a bizonyság szerint több maszkot illeszkedik, akkor a választás, hogy abbahagyja az egyiket, amelynek eredménye a legszélesebb. Ezt követően a maszk váltakozhat.

előnyei:

 1. Van a természetes összetevők összetételében. Beleértve az olajokat, vitaminokat, fehérjéket stb.
 2. Nagy mennyiségű csomagolás.
 3. Kellemes illat.
 4. Megfizethető ár.
 5. Professzionális hajápolás.
 6. Garantált minőség.
 7. Szép textúra.

hátrányai:

 1. A szag nem tetszik.
 2. Kényelmetlen az üveget az úton - ez nagyon nagy.
 3. Az egyes jellemzők miatt lehet, hogy hatástalanok.

Vélemények

Anya: Van egy maszkom egy szép kis kék üvegben, az úgynevezett „Otium Aqua”. Ez tényleg egy felfedezés, hűvös és nagyszerű a száraz hajam számára. Visszaállítja a szőke hajra festett haját is.

Lisa: Estel CUREX terápia olyan, mint egy otthoni szalon. Nagyszerű eredmény! A vasalást és a hajszárítót állandó használat után kellett mentenem. Mindenkinek ajánlom!

Inna: tetszett az OTIUM Pearl maszk, de sok lelkesedés nélkül - csak egy jó termék. Kellemes orvosság a megfelelő sampon mellett. A maszk színe világos lila. Elosztott jól. A termék maga is jó!

Olga: Gyakran csinálok forró stílust. Ezért, ha kiválaszt egy maszkot a hajra, megállt az Estel OTIUM Miracle-nál. A termékből jó gondosságot és szép haj megjelenést akartam. Ezt kaptam. A létesítmény kellemes volt, állandóan a fürdőszobában telepedett le.

Rita: Hello mindenkinek! Próbáltam más Estelle maszkot, de tetszett a Curex Color. Ez tényleg működik! A haja szó szerint életre kel a szemre! Mindenkinek ajánlom, aki fürtjeiket festette!

Lera: Meg akarom mondani a csodálatos felfedezésről - az Estelle keratin maszkját. 550 rubel 250 ml-re. Illat - elegáns szalon otdushka. Az én vékony göndör hajam nagyon jó kis dolog. A haj nem rángatja, fürtökbe süllyed. A textúra kellemes. És a fényesség is nagyon jó! Ajánlom!)

http://krasota.guru/volosy/uhod/maska/estel.html

Estel hajmaszk

A legtöbb lány elvesztette a haj megfelelő kozmetikáját keresve. És kétségbeesésben, az első elérhető sampont, kondicionálót vagy maszkot vesznek. Szoktuk, hogy az ár közvetlenül arányos a minőséggel, és igyekszünk drágább kozmetikákat választani. Az ilyen vásárlások azonban nem mindig sikeresek. Ez általában azért történik, mert elveszítjük a boltok polcain álló nagy buborékok számát. Vegyünk néhányat a legdrágább, menj a pénztárba. De csak használat után értjük, hogy ez a vonal nem felel meg nekünk.

A választást nehéz megtenni

Ma beszélünk Estelle kozmetikumokról, amelyek nagyban megváltoztatják a hajat, nevezetesen maszkot. Estelle maszkokat készítenek St. Petersburg LLC "UNICOSMETIC" -jában. Ezeket nagyszámú fodrász használja. Ennek a vonalnak az az előnye, hogy minden lány képes választani egy egyedi maszkot a haj típusára. Az Estelle maszkot állít elő erősen sérült, festett hajra, tápláló, hidratáló, keratin maszkot és haj helyreállítását.

Maszk sérült hajra

Otium maszk (Otium) A lanolinnal kiegészített csoda (a főtt juh gyapjúból nyert anyag) nagyon gyorsan visszatér a törékeny, sérült, nem rugalmas hajsugarak formájába, így a haj nagyon észrevehető. A maszk klímaberendezésként működik, így könnyedén fésülheti a haját.

A képen látható maszk sérült hajra Optium Miracle

Az Otium Miracle maszk alkalmazása

Használjon maszkot a sérült hajra, ha mossa meg a haját, és az eredmény nem tart sokáig.

 • Az Estelle maszkot alkalmazza a már mosott, de még nem teljesen megszáradt fürtökre.
 • Várjon 10-15 percet és öblítse le meleg vízzel.

Ennek eredményeként helyreállítható és természetesen fényes fürtöket kap.

Maszk színes hajra

A Curex Classic maszk vitaminokban és lecitinben gazdag, ami segít javítani a haj növekedését. Alkalmazáskor a gyökerek hatalmas mennyiségű tápanyagot kapnak, így belsejükből hidratáló bombát kapnak. A maszk kiváló védelmet nyújt a fürtök számára a környezeti hatások miatt.

Maszk hajra Curex Classic

A Curex Classic maszk alkalmazása

 • Vigye fel a maszkot a mosott, de nem nagyon szárított hajra, masszírozza a terméket a haj teljes hosszán.
 • Várjon 10-15 percet és öblítse le meleg vízzel.

Egy hónapnyi alkalmazás után érezni fogja a különbséget, a haj természetes színű lesz, és a sérült haj helyreáll.

Hidratáló hajmaszk

Az Otium Aqua maszk alkalmas élettelen, hígításra és erősen kiégett hajszárítóra és hajsütő hajra, antiszeptikus hatású, hidratálja és táplálja a sérült fürtök tulajdonosainak haját. És ami fontos - engedelmeskedik a hajnak. Az Otium Aqua maszkot a haj helyreállítására is használják.

Otium Aqua hajmaszk

Az Otium Aqua maszk alkalmazása

 • A terméket tiszta, de nem nagyon száraz hajra kell felhordani.
 • Várjon 5-10 percet és öblítse le meleg vízzel.

Végül a hajad nagyon kellemes tapintásúak lesznek, és megkapják a kívánt egészséges megjelenést.

Keratin hajmaszk

Az Estel Keratin hajmaszk az egyik fontos komponensét tartalmazza - a keratint. Ezzel a tápanyagok belsejéből táplálják a hajat, és nagyon gyorsan regenerálódnak.

Maszk ösztrát kerámia

Alkalmazza az Estel Keratin maszkot

 • A tiszta, de nedves hajra alkalmazott keratin maszk. A teljes hosszon elterjedt, különösen óvatosan alkalmazza a fejbőrre és a gyökerekre.
 • Várjon 5-10 percet és öblítse le meleg vízzel.

Egy bizonyos idő elteltével a hajod tisztasággal és egészséggel ragyog, és soha nem fogod emlékezni a korpásodásra és az osztott végekre.

A lány haját a maszk alkalmazása után

Az Estelle vonal maszkjainak használata után a haj nagyban megváltoztatja a szerkezetét, és nagyon különbözik a korábbiaktól. Lágyabbak, kellemesebbek az érintéshez, egészségesek, mert védettek a külső tényezőktől. Az Estelle hajmaszk egyfajta intenzív és tápláló terápia a sérült hajra.

A kutatás alapján kiderült, hogy a Curex Classic hajmaszk jelenleg a legelterjedtebb maszk, mivel alkalmas minden hajtípusra és sok nő számára népszerű.

Vélemények

Azok a lányok, akik legalább egy kicsit alkalmazták az Estelle-t, pozitív véleményt adnak. Gyakran nem hiszünk abban, hogy bármely termék segíthet a hajunkban, amíg magunknak nem látunk pozitív eredményt. A jó visszajelzést marketingkedvnek tekintjük, és nem akarunk hinni a termék gyógyító tulajdonságaiban. Könnyebb, ha szkeptikusak vagyunk, hogy figyelmen kívül hagyjuk a javasolt segítséget, mint hálával. Most látni fogunk néhány véleményt, amit a valódi vásárlók hagynak, és látni fogod magadnak az Estelle maszkok előnyeit és minőségét.

Vásárlói vélemények Otium Flow

Sophia Loren azt mondta: "A frizura befolyásolja, hogyan megy egy nap, és végül az élet." És nehéz teljesen egyetérteni vele, mert ha van egy mosatlan fejünk, akkor a hangulatunk romlik. Annak érdekében, hogy napunk és életünk tele legyen színekkel és jó érzelmekkel, meg kell választanunk magunknak a megfelelő hajápolást. Nos, ebben segítünk az Estelle maszkjainkban. Bármely Estel hajmaszk megváltoztatja a fürtöket.

http://volosfull.ru/maski-dlya-volos/estel.html

Intenzív maszk haj helyreállításához Estel Otium Miracle Revive Mask 300 ml

Intenzíven helyreállítja a lipid gátat és a törékeny és sérült haj szerkezetét, visszaadja a természetes rugalmasságot és rugalmasságot, növeli az erőt. Intenzíven táplálja, ragyog. Hatóanyagok: lanolin, pantolakton, E-vitamin

Ez a maszk gazdag szerkezetű. És a benne lévő lanolin és a Mircle Revival egyedülálló komplexe intenzíven képes helyreállítani a törékeny, vékony és száraz haj sérült szerkezetét, valamint visszaadja a természetes rugalmasságnak és rugalmasságnak, valamint jelentősen növeli erejüket.

Az Estel Otium Miracle Mask maszk használatának indikátoraként látható a hosszú távú hajápolás, valamint a hajszerkezet mély belső helyreállítása. Megjelenik egy egészséges ragyogás, és a fésülés könnyű és kellemes. A hajra való mosás után kellemes fényes illat marad.

Alkalmazás: a maszk az utasítások szerint nedves, tiszta hajra vonatkozik, majd 10-15 percig intenzívebb hatást gyakorol a hajra, majd alaposan öblítse le. Ajánlott alkalmazási gyakoriság: heti 2-3 alkalommal. Ez az eszköz bármilyen hajra alkalmas.

Termelés: Oroszország.

Márka: Estel Professional hivatalos oldal

http://constant-delight.ru/estel-otium-miracle-comfort-mask/

Love of Hair - Estel Otium Miracle Revive maszk, Stenders hajolaj, OLAPLEX # 3, Sephora éjszakai hajmaszk t

Szereted a hajat? Érdekli őket? Vagy a sampon és a balzsam a legnagyobb? A hajápolás kérdésében messze vagyok a mániákusoktól, de a maszkok és olajok a régóta barátok, mert a haj minden nő névjegye. A mai cikkben további hajápolási termékekről beszélek - Estel Otium Miracle Revive Mask, Stenders hajolaj, OLAPLEX No. 3, Night Hair S maszk az S EPHORA-tól. Mi és miért választom a hajam, akkor megtanulod az alábbiakban.

Ahogy már írtam, a haj egy nő azonosító jele. A haj állapota szerint meg lehet érteni, hogy egy nő mennyire figyeli magát és a megjelenését, mennyi időt szentel magának, és még a belső szervek betegségeiről is. Ezért a hajat védeni és gondozni kell. Nem szenvedek komoly problémákat a hajjal - a hajam nem festett, nem túlzottan hevert, rendszeresen vágom a vágott végeket. Igen, szeretném, ha a hajhullás mértéke alacsonyabb lenne, de a kérdés tanulmányozása után arra a következtetésre jutottam, hogy a fésűen maradt szőrszálak száma nem haladja meg a normát, és úgy döntött, hogy nem pánikba ebből a témából. Egészen a közelmúltig még az életemben a hajszárító is hetente egyszer volt, a vasat vagy a curlinget és még kevésbé. Most, hogy az irodában dolgozhatok, fürtöket akarok, de nem tönkreteszem a hajam. Ezért további hajápolásom rendszeresebbé és változatosabbá vált, amelyre kérek. Az általam írt összes terméket szeretem, és megérdemelek egy 5-ös rangú minősítést! Szóval, mit használok...

STENDERS Érezd a ragyogó hajolajat

Az artifactolaj „Feel the brilliance” a STENDERS szőrtelenítője az arganolajjal minden egyes samponozás után. Végtére is, ez igazán biztosítja a haj természetes fényét! Nem fogsz látni az univerzális ragyogást, de a hajod egészségre és szépségre ragyog. Az olaj átlátszó, nem zsíros, könnyen eloszló, nem mérsékli le a haját, sima és áramlóvá teszi őket. A STENDERS olaj teljesen láthatatlan a hajon - még a szálak nagy mennyiségű kiszerelésével is, gyorsan felszívódik, élénk és jól ápolt megjelenésű.

Lehetőség van olaj nedves és száraz hajra is felhordani, ha például szükség van a tippek frissítésére. A száraz haj tulajdonosainak csak kell! Az egyetlen árnyalat az illat. Az olaj nagyon gazdag, édes-édes aromával rendelkezik, amely hosszú ideig tart a hajon, ha „túlzásba veszi”. Ezért, ha egy aktív édesség elfojtja Önt, úgy, mint én, korlátozza magát a szivattyú egy vagy két kattintására. És a szivattyút meg kell jegyezni, kényelmes és jó minőségű - ha megnyomja, akkor a szükséges mennyiségű olajat jól felszabadítja. És maga a palack fagyos csepegtetőből készül, és biztosan beleszeret téged, és az öltözőasztal díszévé válik.

ESTEL Otium Miracle regeneráló maszk

Az ESTEL hajjavításhoz szükséges komfortmaszk erősen sérült hajra készült. Szerencsére a hajam nem, de ez nem akadályozza meg a maszk rendszeres alkalmazását. Az Estel Otium Miracle klasszikus krémes állagú, nagyon kellemes, csendes édes armatúra és csak egy hatalmas 300 ml-es doboz. Ez az összeg úgy tűnik számomra elegendő lehet az örökkévalósághoz! A maszk alkalmazása után a haj nagyon puha, texturált, még enyhén tágas. Az ilyen haj fésülése és stílusa öröm!

A gyártó azt állítja, hogy a Mircle Revival és a lanolin összetétele a maszk összetételében intenzíven helyreállítja a törékeny és sérült haj szerkezetét, helyreállítja a természetes rugalmasságát és rugalmasságát, növeli az erejét, és ragyogást is biztosít, és megkönnyíti a fésülést. És ha nem tudom értékelni a termék összes ilyen tulajdonságát a hajamban, akkor az 5 éves lányom hajánál a maszk bumm! A lányom haja kemény, vastag, meredek göndör hajlamos és gyorsan összezavarodik - egy szóval, a fésülködés számunkra egy egész történet, és a fésülés a fejed mosása után két vagy három cselekedet. A maszk használata üdvösség lett számunkra! A samponozás utáni reggel göndör haj könnyen fésülhető, nem kötött, és a hajkefe könnyen átjut a hajon. Ezért, ha a hajod:

 • kemény
 • göndör
 • felett szárítjuk,
 • gyengült,
 • elveszett ragyogás és erő

maszk ESTEL tetszik. Ezen túlmenően az ilyen mennyiségű termék ára több mint megfizethető.

ÁR: 570-650 rubel.

SEPHORA Éjszakai hajmaszk

A hajápolás alvás közben az összes lusta ember álma :-) beleértve engem is! Ha nincs idő és erőfeszítés a teljes hajápolásra, akkor a SEPHORA mentő - eldobható éjszakai hajmaszkai jönnek.

Az éjszakai maszk formája előzetesen zseniális, és a SEPHORA végrehajtása külön dicséretet érdemel - a készletben lévő krémes maszk mellett egy szép kalap is alszik. Ez azt jelenti, hogy a maszk alkalmazásának mintája a következő: a maszkot száraz hajat alkalmazzuk a buborékfólia felétől, majd a második feléből egy sapkát helyezünk, másnap reggel leöblítjük a maszkot, és a szokásos módon mossuk a fejem. Meg kell jegyeznünk, hogy a sapka nem rosszabb a maszkhoz képest - sűrű, kellemes anyagból készült, meglehetősen nagy méretű, és rajta a szórakoztató képek emelik a szellemeket. És ez egyáltalán nem eldobható - mostam, megszárítottam és újra használni. A kupaknak van egy hátránya - egy gyenge gumiszalag, melynek következtében éjszaka a fejről repül. Aggódtam, hogy az egész maszk egy párnára kerül, de ez nem történt meg. Úgy látszik, a maszknak sikerült a hajba áztatni, míg a sapka még mindig helyben volt.

A felsorolásban 4 maszk található, amelyek 4 összetevőre épülnek, amelyek a haj puha, fényes és igazán fényűzővé teszik.

 1. SHI OIL: gyenge és törékeny hajhoz - táplálja és védi a hajat.
 2. ROSE: göndör hajra - kiegyenesíti a hajat.
 3. ASAI: festett és sérült hajra - visszaadja a szín és a fényesség fényerejét.
 4. COCO: száraz és törékeny hajra - ragyog és táplál.

Sikerült kipróbálni kettőt - Shea vajjal és Rose-mal. Nem láttam különösebb különbséget a maszkok és a hatások között, de az élő, telített, fényes haj formája a maszk mosása után reggel teljesen illik nekem.

OLAPLEX №3 hajápoló. Elixir "A haj tökéletesítése"

Az Olaplex No. 3 egy speciális hajápoló termék. Sem maszk, sem légkondicionáló. Samponnal és kondicionálóval öblítést igényel, és ajánlott, hogy ne hetente egyszer használjon.

Az Olaplex №3 a szalon mély hajápolásának folytatása, egyedi márkájú haj helyreállítási rendszerrel. Az OLAPLEX rendszer termékei az egyetlen hatóanyagot - a Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleat (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) tartalmazzák - kompenzálja a napi hajkárosodást és hatékonyan támogatja a haj egészségét. A hivatkozás alatt talál egy cikket a sor termékeiről és részletes leírását. Magamtól csak azt tudom hozzátenni, hogy az Olaplex No. 3-at körülbelül havonta egyszer használom néhány nagyon "ünnepélyes" stílust követően, számos stílusos termékkel és aktív hőhatással a hajra. Nem láttam a WOW hatást, de elégedett vagyok a hajom állapotával! A vasalók és a farok szerelmesei kiváló megoldást jelentenek a haj minőségének megőrzésére.

Egy 100 ml-es palack 8 alkalmazásra készült.

Ez az, amit az extra hajápolásom ma néz ki. Igen, még mindig van egy kitörölhetetlen kondicionáló, szérum a törékenység ellen, néhány termék a hajnövekedés stimulálására... Én is rendszeresen használom őket, mert a hajápolás kérdésében követem a szabályt: „Nem fogod elrontani a kása olajjal” ;-)

http://beautyreporter.ru/2017/11/estel-stenders-sephora-olaplex/

Comfort maszk Estel Professional Otium Miracle Comfort maszk erősen sérült hajra. A sérült hajra és az érzékeny fejbőrre

Hello a szép és egészséges haj minden kedvelőjének!

Szeretnék beszélni a hajápolási arzenál egyik asszisztenseiről.

Kényelmes maszk OTIUM Csoda az Estel Professional erősen sérült hajához

Azt mondani, hogy ez a maszk "szuper-wow-best-best" - mondani semmit! Számomra jelenleg ő az egyetlen, aki külön dicséretet érdemel. Nem mondhatom, hogy addig, amíg a felhasználásom ideje a hajamnak szüksége volt némi segítségre, de használat után észrevehető különbséget éreztem.

Először is, a külső átalakulások tekintetében a haj még fényesebbé vált, sima lett (sima, mint a selyem, amikor a kezemet a hajamon keresztül futtattam, és szó szerint csúsztattam az ujjaimon, mint a selyemfonalak), engedelmeskedtek, rugalmasak és lágyak. És a szag, a szag valami. Egész nap a hajában maradt

Másodszor, igazán gondoskodott a belső gondozásról, táplált és gyógyított szőrszálakról. Még akkor is, ha a tippek kicsit eltörnek, nem számít, szó szerint összeillesztik őket. Majdnem lemondtam a hajszárítóról, mivel a haja engedelmesnek tűnt, a tippek nem söpörnek, de könnyen illeszthetők egy fésűvel. Ez a segítő helyreállítja a törékeny haj szerkezetét, növeli erejüket. Elég gazdaságos és vastag, így elég hosszú ideig.

A kompozícióról. Lanolin van jelen, ami biztosítja a haj regenerálódását és garantálja a hosszú regeneráló hatást. Még ha ott is vannak szilikonok, nem tartom ezt szerencsétlenségnek, mivel még mindig asszisztensnek tekinthetők. azok számára, akik ragasztott tippeket akarnak a szilikonok és a haj nélkül nem ragyognak), és ahol "naturel" hajot is írnak, akkor is olyanok, mint a szárított fű vagy széna, így ne hagyja, hogy a kompozíció szilikonjai zavarják Önt. Heti 1-2 alkalommal használom, egyébként, ha egy vagy két hétre elfelejti, a hatás továbbra is fennmarad. Segítségével a hajod hidratálódik és fényes lesz, a tippek ápoltak, és a frizura ellenállhatatlan!

Ebből a sorozatból sampont és kondicionálót is használtam.

De egy kicsit később


Értékelés: 5 (5-ből)
Ár: kb. 500r.

http://kosmetista.ru/blog/pricheski/51129.html

Tele2 segítség, árak, kérdések

Estelle hajmaszk. Alkalmazza az Otium Aqua maszkot. Maszk színes hajra

Az Estelle márka minőségi hajápolást biztosít. Hajaink folyamatosan ki vannak téve a nap, a fagy és a szél káros hatásainak, a festésnek, a villámlásnak, a fújásnak és a vegyi anyagoknak. A stressz, az alváshiány, a rossz táplálkozás érinti őket. Mindezek a tényezők hatására a szálak elvesztik élénk megjelenését, élettelenek, gyengék és unalmasak.

A haj elősegítéséhez vitaminokkal és ásványi anyagokkal kell táplálni őket. Ennek érdekében a természetes termékekből készült házi maszkokat használhat. De az élet jelenlegi ütemében nem minden nőnek van ideje, hogy felkészítse őket. Ebben az esetben az Estelle a maszkhoz ment, ami miatt a fürtök mindig ápoltak, rugalmasak, fényesek, selymesek és egészségesek.

Estelle maszkok összetétele és hatása

Estel kozmetikai gyártók termékeik gyártásában a legújabb eredményeket használják a kozmetika területén.

Segít megszabadulni az Estelle fodrász maszkok főbb problémáitól, az értékelés rendkívüli hatékonyságát mutatja.

 • táplálja a szálakat;
 • helyreállítja a természetes haj egyensúlytalanságát;
 • erősítse a fürtöket;
 • enyhítse a hajat az olajos és a korpásodástól;
 • vonzza vissza a vonakat;
 • hogy a fürtök selymesek és fényesek legyenek;
 • megszabaduljon a megosztott végektől;
 • állítsa le a hajhullást;
 • a záraknak kellemes aromát adnak, amely sokáig tart;
 • sima és puha;
 • a kutikula igazítása;
 • vékony, gyenge szálakat készítsen;
 • göndör rugalmasságot és rugalmasságot biztosít;
 • tökéletesen regenerálja a sérült szálakat belülről;
 • megőrzi a fürtök természetes színét;
 • a fésülés és a stílus megkönnyítése;
 • megakadályozza a haj elektrifikálását;
 • felszámolja a fürtöket az életerővel és az energiával;
 • semlegesíti a fehér árnyalatú sárga árnyalatot;
 • a festés során tartós színt biztosít.

Maszkok Az Estelle hajápoló gyógyító, regeneráló, gyógyító és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen túlmenően az ár alacsony a többi hasonló eszközhöz képest.

Használati módszer

Nem fogod megbánni, hogy megszerezte az Estelle hajmaszkát, az értékelés azt állítja, hogy az eredmény az első alkalmazás után észrevehető, és 100% igazolja az összes várakozást.

A vastag textúranak köszönhetően az Estel maszkokat könnyű alkalmazni, és szálak mentén elterjedni. Ezenkívül az eszköz nagyon gazdaságos. Egy üveg (500 ml tápláló krém) közel egy évig tart (közepes hosszúságú zárral).

Javasoljuk, hogy a maszkot tartsa pár másodpercig a kezében, hogy melegítse. A haj szálra van osztva, és külön-külön eloszlik, kezdve a tetejéről és lefelé haladva. Jobb, ha nem helyezünk maszkot a gyökerekre. Ezután a fejet 5-10 percig masszírozzák, és celofánnal és törülközővel csomagolják.

Ajánlatos sampont használni ugyanazon sorozat elmosásához. A maszk tökéletesen eltávolítható és nem hagy zsíros filmet a szálakon.

Estel maszkok alkalmasak minden hajtípusra. Különösen ajánlott a könnyű fürtök és a rossz minőségű festés és kémiai perm.

Az Estelle maszkok használata után a hajápolás jelentősen leegyszerűsödik. Megállnak, és nem hasonlítanak a szalmába, könnyen fésülnek, tökéletesen bármilyen formát kapnak a frizura. A vékony, unalmas, törékeny és élettelen szálak jól ápolt, rugalmas, sima, vastag, terjedelmes és sugárzó, ragyogó fényes fürtökké alakulnak.

Az Estelle maszkokat nem csak otthon használják. Örülök, hogy professzionális fodrászokat használnak elit szalonokban.

Az Estelle Hair Mask egy kozmetikai termék, amely kiváló minőségű hajápolást biztosít.

A gyártó egyik maszkja segítségével számos, a fürtökhöz kapcsolódó problémát megoldhat.

Meg kell kitalálni, hogy mit jelentenek Estelle előnyei és hátrányai, és hogyan válasszuk ki a legjobbat.

Az Estelle hajtermékeket a nők ismerik és szeretik. A festékek mellett népszerűek azok a maszkok, amelyek jó teljesítményt mutatnak. Szükséges kiemelni a termék alábbi előnyeit:

 • Az eszközök részeként természetes összetevők vannak, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a haj állapotára.
 • Az eszközök nem mérik a fürtöket.
 • A maszkok tartósan használhatók - akár négy hónapig is.
 • Az alapok költsége alacsony.
 • Látni fogja az eredményeket az első használat után - a szálak simábbak és fényesebbek lesznek.
 • A maszk jó illatú.
 • A termék nevezhető kiváló minőségnek.

Vannak Estel termékek és néhány hátránya:

 • Sokan azt mondják, hogy nem túl kényelmes használni.
 • A maszk csak akkor lesz hatékony, ha a megfelelő termékeket választja a hajához.

Ki ellenjavallt?

Az ellenjavallatok általánosak. Valójában szinte mindenki használhatja a maszkot. Ezek természetes összetevőkre épülnek, így az allergia kockázata minimális.

Ne használjon maszkot, ha valamelyik összetevőjének egyéni intoleranciája van, vagy ha a fejbőrön sebek, repedések és egyéb sérülések vannak.

Estelle Cosmetics

Fontos az Önnek megfelelő maszk kiválasztása is, mert a szőkék sorozata haszontalan lesz a sötét hajúak számára, és a göndör fürtök maszkja nem feltétlenül szükséges azok számára, akik közvetlen fürtök.

A maszkok típusai

Az Estelle maszkainak előnye az is, hogy minden hajtípushoz külön vonalt ajánlunk, melyet kifejezetten a saját jellemzőihez terveztek. Mint tudják, az univerzális kozmetikumok nem léteznek, ezért ki kell választania egy maszkot a céljai és a hajod állapota szerint. Az Estelle hajvédő maszkok a következő eszközökkel képviseltetik magukat:

Curex terápia: helyreállítás és táplálkozás, maszk a sérült hajra

Ha a haj festése, hőhatása és egyéb káros tényezők miatt sérült, próbálja meg ezt a maszkot. Hatékonyan kezeli a sérült hajat, nedvességet és táplálékot biztosít. A maszk természetes alapanyagokból és olajokból áll.

Tehát a jojobaolaj és a biotin segít megszüntetni a szálak szárazságát, és az E-vitamin pantenollal kombinálva helyreállítja és gyógyítja a hajunkat. Segít megszabadulni az osztott végek problémájától, gyönyörű csillogást ad a leghalványabb hajnak is.

Curex Classic: Basic Care

A haj típusától és állapotától függetlenül megfelelő gondosságra van szükségük. Fontos, hogy a szálak elegendő tápanyagot kapjanak. Az Estelle gyártója megkönnyíti a nők számára az univerzális termék kínálatát - a Curex Classic. Ez az eszköz hasznos lehet a fürtök számára, függetlenül attól, hogy milyen típusú, szín és szerkezet.

A maszk búzafehérjéket tartalmaz, amelyek mind a szálakat helyreállítják, mind pedig megakadályozzák azok további pusztulását. A Curex Classic kiváló alapszerszám, amely gondoskodik a hajápolásról és a haj védelméről.

Maszk Curex Classic

Otium Pearl: szőke

Szinte minden szőke álmodik, hogy a hajszínükben nincs kellemetlen sárga árnyalat, ami igazi katasztrófa a szőke lányoknak. Az Estelle Otium Pearl Hair Mask nemcsak megfelelő táplálékot és hidratálást biztosít a szálaknak, hanem a fehérített hajok sárgaságát is eltávolítja.

Az első használat után a haj lágyabb lesz. Néhány eljárás jelentősen csökkenti vagy teljesen eltávolítja a sárga árnyalatot. A maszk ezt a tulajdonságát is tükrözi a termék neve, amelyet Pearl Shine-ként fordítanak le.

Estelle Otium Pearl

Ne aggódj, hogy a kompozíció színe telített lila. Pár perc múlva könnyebb lesz. A gyártó azt javasolja, hogy használja ezt a maszkot kesztyűben.

Curex Color Save: ellenálló szín és védelem

A maszkot olyan nők számára tervezték, akik hajukat színezik, és színük tartósságát és fényerejét szeretnék fenntartani. Ennek része egy speciális viasz, amely megvédi a szálakat és megakadályozza a színezék pigment kioldódását.

Ennek fényében a maszk két fronton működik. Táplálja és helyreállítja a hajat, továbbá lehetővé teszi, hogy megtartsa a színét, így a festési eljárás nem olyan gyakori és nem védi a hajat, hogy ne a leghasznosabb festékkomponensek hatása.

A festék rendszeres használata jelentősen javíthatja a szálak állapotát. De van mellékhatása is: a viasz valamivel nehezebbé teszi a hajat, és gyakrabban kell őket mosni.

Curex szín Megtakarítás színes hajra

Otium Flow: hosszú hajra

A növekvő hosszú haj sok erőfeszítést, türelmet és időt igényel. Valójában gyakran, amint elérik a kívánt hosszúságot, vékonyabbá és gyengébbé válnak, elkezdenek szétszóródni. Az Otium Flow maszk azok számára készült, akik hosszú hajukat meg szeretnék őrizni, javítani fogják állapotukat és még többet termelnek.

Megerősíti a szálakat és erősen telíti őket, élve, vonzóvá és ápoltá teszi őket. A maszk kollagént és pantenolt tartalmaz. Ezek az anyagok lehetővé teszik, hogy a kompozíció a lehető legmélyebben behatoljon a hajszerkezetbe, és belülről helyreállítsa őket. Emellett kiváló minőségű táplálkozást és hidratálást biztosít.

A hosszú haj erősebbé és terjedelmesebbé válik, megakadályozzák a törékenységet és a fejrészeket.

Otium Twist: göndör hajra

Göndör fürtök - ez természetesen szép, de gyakran nagyon rossz. Ha szárazak is, a probléma súlyosbodik, és nehezebbé válik a szálak gondozása. Ilyen esetekben az Otium Twist maszk valódi üdvösség.

Kollagént, selyem fehérjéket, pantenolt és Flow Revival ápolási komplexumot tartalmaz. A komponensek segítenek biztosítani a haj és a puhaságot és az erőt.

Ebben az esetben a fürtök engedelmesek maradnak, megtartják alakjukat, és nem nyomnak, ami lehetővé teszi, hogy azokat a kívánt módon helyezze el. A szálak nem válnak nehézkessé és kevésbé terjedelmesek, de szép fényt szereznek.

Otium göndör hajra

Otium Miracle: gyenge hajra

Ha úgy gondolja, hogy a hajának a lehető legmélyebb helyreállásra van szüksége, érdemes az éjszakai gondozásra gondolni. Az Estelle egy exkluzív Otium Miracle nevű táplálkozási maszkot kínál, amely a fáradt, unalmas és élettelen hajat kezeli, hatékony táplálkozást biztosítva nekik.

A maszkot lefekvés előtt kell alkalmaznia, majd utána nyugodtan lefeküdni és reggel mosni. Ne félj, hogy a haj egyre nehezebb lesz. A maszk nagyon könnyű, olvadó textúra, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan száradjon, és ne okozzon kellemetlen érzést.

Otium Miracle sorozat

Nincsenek különleges trükkök az Estelle maszk használatára, de vannak olyan követelmények, amelyeket kívánatos betartani:

 • A maszkokat az éppen mosott szálakra alkalmazzák.
 • Tartsa a szükséges szerszámot az utasításokban leírtaknak megfelelően.
 • Az Estelle Maszkok rendszeres használatú termékek. Átlagosan hetente kétszer kell alkalmazni őket, minden samponozás után.
 • A maszkot meleg vízzel le kell mosni.

A márka maga is elismert a minőségi ellátásért, amely segít megszüntetni életünk minden negatív jelenségének következményeit.

Az Estelle a kozmetológiai iparág legújabb fejlesztéseit használja hajápolási termékeiben. Néhány maszk aktív összetevőjeként kollagént, lanolint, tápláló olajokat és viaszokat használnak.

A termékértékelések nagyon biztatóak. Tartsunk néhány eszközt.

Az Otium Miracle maszk tökéletesen sérült hajra. A gyártó maga azt állítja, hogy ez egy komfortmaszk.

A fő összetevők a lanolin és egy speciális táplálkozási komplex, amelynek fő feladata a rosszul sérült haj helyreállítása.

Az eszközök ideálisak lesznek azok számára, akik nem tudják megtagadni a forró fektetést, egyenirányítót és csatornákat.

Az Estelle kozmetikusok különösen hangsúlyozzák, hogy ez a keverék tartós hatású, és a fürtök helyreállítása nagyon gyorsan történik. Ezenkívül a fésülést megkönnyítik és a fényesség is megjelenik.

A vélemények szerint a sérült haj tulajdonosai jó nedvességet várnak. Úgy tűnik, hogy a fürtök felszívódnak és simavá válnak.

A hatás több napig tart, amelynek során nem jelent problémát a stílus, a fésülés vagy az extra statikus áram létrehozása.

Az erősen sérült fürtök esetében azonban az eszköz meglehetősen gyenge lehet. A költségvetés költsége és a jó minőség azonban megér egy próbát.

Az Estelle Otium Aqua maszkot hidro-maszknak nyilvánítják, amelyből már megállapítható, hogy hidratáló. Hasznos lesz az erősen sérült fürtökhöz, amelyek folyamatosan törik, száradnak és szétszóródnak.

Mivel a hidratáló maszk professzionális, a szilikonmentes kompozíció nem lehet.

Sok vélemény pozitív, de a legtöbbjük megjegyzi, hogy a gyártó által megadott öregedési idő (5–10 perc) nem elegendő, és célszerű legalább 20 percet tartani a jó hatás elérése érdekében.

Sokan azt mondják, hogy az Estelle Otium Aqua hidratáló maszk kumulatív hatást fejt ki, ami minden alkalommal javítja a szerkezetet. Használat után a telepítés során nincsenek problémák, a törés és a szárazság megszűnik.

Általában a fürtök rugalmasabbá, simábbá és fényesebbé válnak, nincs statikus elektromosság.

Ezen túlmenően a gyártó a szerszám előnye, hogy a kutikula könnyed fésülése, helyreállítása és összehangolása, amellyel a maszk alapjaként tekinthető meg.

A festés tartósságának javításával és a szín rögzítésével kapcsolatosan nyújtott segítség valóban jelen van.

Sok lány azonban számos hátrányt jegyez fel. Különösen nem mindenki elégedett a kandelilla viasz használatával a kompozícióban. Az a tény, hogy a hajat nehezebbé teszi, és nem mindenkinek szüksége van rá.

Ezenkívül hangsúlyozzák a maszk és a kémiai összetétel mosásának összetettségét, de sajnos ez az összes professzionális maszk sokasága. A festék kiszáradásában szenvedő lányok számára ajánlott.

Az Estelle egyéb maszkjainak áttekintése

Az Estelle maszkcsalád másik kiemelkedő képviselője a Curex Therapy intenzív hajkárosodása.

A maszk költsége nem különbözik a márka többi márkájától, a termék maga is jó gazdasággal rendelkezik. A gyártó azt állítja, hogy erősen tápláló keverék a száraz és sérült hajra.

A maszk részeként jojobaolajat, valamint betainot tartalmaz, amely aktívan hidratálja a hajat, és nem hagyja el a túlzott nedvességet.

A pantenol és az E-vitamin miatt, amely maszkot is biztosít, a hajszerkezet helyreáll, természetes szépségük és egészségük helyreáll.

A vélemények alapján a maszk valóban eleget tesz a feladatoknak, további rugalmasságot és ragyogást adva a hajnak.

A csomagoláson feltüntetett expozícióhoz tíz perc. Ugyanakkor nem ajánlott a gyökérterületekre alkalmazni.

Azonban a szilikonok és a parabének jelenléte miatt a készítményben kívánatos, hogy heti kétszer ne alkalmazzuk. Időnként mély tisztítás megfelelő samponokkal.

A káros szokások, mint például a hajszárító használata a stílushoz, az egyenesítőkhöz és a ployokhoz, a haj romlásához vezetnek, ami aktív étrendet igényel.

Pontosan ezt az Estelle Curex tápláló maszkot tervezték. A gyártó azt ajánlja, hogy gondoskodjon a tápanyagok mélyen a szerkezetbe történő szállításától, a későbbi helyreállításával.

Az összetevők között megkülönböztethető lecitin, gesztenye kivonat és búzafehérje. Hogy lehetővé tegyék a haj helyreállítását.

Maga a maszknak nincs vastag szerkezete, így nagyon könnyen alkalmazható és problémamentesen terjed a fürtökre.

Ha vegyes vagy zsíros hajú, ajánlatos visszavonulni a gyökérterületről, mivel a maszk további zsírokat is tartalmazhat.

Ennek eredményeként a haj sima, fésülködéssel nem probléma. Más maszkokkal ellentétben ez nem tartalmaz viasz összetevőket, amelyek miatt nincs súlyozás.

Emellett a maszk ragyogást ad, és helyreállítja a száraz, porózus haj szerkezetét.

A mínusz, amely az összes profi maszkot követi, a cselekvés összesített elve, azaz a hatás eltűnik, csak az alapok rendszeres használatának megállítása.

100% -os bizonyossággal azonban lehetetlen, hogy ezt a hátrányoknak tulajdonítsuk. A hajmaszk azonban nem gyógyító.

A „kilencedik hullámtól” a tiszta hullámokig

Estelle maszk selyem Otium Twist a hajra úgy tervezték, hogy segítse a göndör fürtöket.

A gyártó azt állítja, hogy megszűnik az ingerlés, ami rendkívül szükséges a göndör hajhoz, extra puhasághoz és ragyogáshoz. A vélemények alapján a maszk mindhárom ígérettel találkozik.

Ezenkívül az osztott végek is megszűnnek. A haj tiszta, egészséges megjelenésű. A maszk kis súlyt ad a súlyozásnak, amely elvileg nem ellenjavallt a göndör hajra.

Bármely maszkhoz hasonlóan, addiktív hatás is van. Ennek eredményeképpen a hatás hiánya mellett meg lehet ölni a hajat, ha megszakítás nélkül használja.

A hatás elsősorban a lanolin és a különböző szilikonok használatának köszönhető, ami jelzi a szer használatának megszakadását.

Ha nem elégedett a hosszú gondozással, és csak az egyik probléma kiküszöbölése érdekli, akkor az Otium Twist sorozat más Estel termékeit is kipróbálhatja, a kitörölhetetlen opciók tekintetében.

Például egy speciális permet használatával, amelyet a gyártó a fátyolnak nevez, elkerülheti a göndör hajra való behatolást. A krémápolás viszont a fürtök tökéletes alakjának megőrzésére összpontosít.

Az Estelle Keratin keratin maszk belsejében kiegészítő táplálkozású göndör helyreállító. Ezenkívül a rendszeres használat ígéri, hogy a szert keratinnal telíti, növelve sűrűségüket és fényességüket.

A maszk tökéletes a hajra, amely helyreállítást igényel a színtelenítés után, és nem csak. Bármilyen törékenység megszűnik a keratin alkalmazása miatt.

Ez csak ez az összetevő szinte a lista végén helyezkedik el, ami kétségbe vonja az ilyen összetevő már egy nagy részét, hogy megalapozza a nevét.

A legtöbb értékelés jó hidratáló hajat mutat az ilyen kezelés után. Fáradtságot és lágyságot mutat, az egészséges fürtökre jellemző.

Azonban a kumulatív hatás a kevés. A pénzeszközöket rendszeresen, hetente kétszer vagy gyakrabban kell igénybe venni. Két vagy három nap elteltével a szárazság visszatér a hajhoz, amellyel a keveréknek küzdenie kell.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az Estel termelési maszkai árkategóriájában meglehetősen jóak, legtöbbjük megbirkózik a kitűzött feladatokkal.

De ne felejtsük el, hogy az egyes lányok teste más, és az eszközök különböző módon működhetnek. A terápiás hatásuk azonban nem érdemes várni.

A haj nagyon sokat mondhat a tulajdonosáról, így a lányok megpróbálják őket jól ápoltnak tekinteni, és professzionális eszközök nélkül ez nem érhető el. Az Estel figyelemre méltó maszkokat kínál, nemcsak tartós festéket, hanem olyan termékeket is előállít, amelyek egész sor olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek a görbületi problémák megoldására irányulnak.

Számos sorozat van, amelyek mindegyike célja a fürtök bizonyos hátrányainak kiküszöbölése.

A vállalat gondoskodott arról, hogy számos ápolószer-készítmény legyen, amelyek elismerik, hogy hidratálják, táplálják és fenntartják a zárak normál állapotát. Az Otium nagy gyűjteménye több maszkot tartalmaz:

A fenti termékek 620 rubelért vásárolhatók, kivéve a Q3 RELAX maszkot, 770 rubelt fizetnek.

A Curex kollekció a következő termékeket tartalmazza:

 • Classic - a maszk a fürtök táplálására és hidratálására szolgál, helyreállítja a sérült területeket.
 • Színmentés - hosszabb ideig megőrzi a festett haj színét.
 • Téli - hajvédelmet nyújt a külső negatív hatások ellen.
 • Sun Flower - hidratálja a fürtöket és megvédi őket az ultraibolya sugárzástól.
 • Az erősen sérült szálakra tervezett terápia intenzíven helyreállítja a szerkezetüket.

Ezeket az alapokat 550 rubelért lehet megvásárolni.

Ezen kívül az Estelle több maszkot bocsát ki, amelyek nem szerepelnek a listában:

Otium Mask Collection leírás

Rövid jellemzőik a fentiekben találhatók, most már részletesebben tekintik a legnépszerűbb maszkok hatását.

A termék összetétele segít a száraz és törékeny szálakban, helyreállítja a szerkezetet, kitölti a nedvességet, megszünteti a száraz tippeket. Sima és egyidejűleg antisztatikus hatású, fésülésekor nem vonzza a fésűt.

Twist otium

Ajánlott göndör zárakkal és fürtökkel rendelkező lányoknak. Tartalmazza az innovatív fejlesztése Twist Shine A hajlítás és az ápolás gondoskodó hatást gyakorol, erejüket és ragyogást adnak a fürtöknek, megtartják a rugalmasságot. Az ilyen maszk használatát követő fürtök azonban engedelmesebbé válnak, és a kívánt alakot veszik.

A fürtök fésülésekor a szerkezete gyakran sérült, mivel folyamatosan zavarodnak, és ez súlyos törékenységhez vezet, a szerszám összetétele képes kiküszöbölni ezt a hátrányt, különféle hajokat választ, elválasztja a rugalmasságot, a szálak nem pelyhesek. Ez a maszk pantenolt, kollagént, selyemfehérjéket és speciálisan "Flow Revival" komplexet tartalmazó komplexet tartalmaz. A szerszám alkalmazása után a fürtök nem válnak nehézsé, simavá válnak, a haj mennyiségének elvesztése nélkül.

De hogyan kell használni, akkor megértheti, ha olvassa el a cikk tartalmát.

Ismerje meg, hogyan kell alkalmazni a hajfilé tinktúráját, segít a tartalom tartalmában

Mit mutat a forró haja maszk a farokból, és mi a véleménye róla?

csoda

Jojobaolajat, E-vitamint, betainot, pantenolt tartalmaz. Ez a komponensek kombinációja erősíti a fürtöket és erősíti a szerkezetüket, segíti a külső hatásoktól való visszanyerést.

E szerszám első használata után a fürtök fényessé válnak, statikus csökkenésük miatt, ami miatt jól fésültek. A maszk felbecsülhetetlen értékű lesz azoknak a lányoknak, akik folyamatosan festenek, és gyakori hőszigetelést végeznek.

Otium Flow

A tápláló maszkokra vonatkozik, a hosszú fürtökre törődik, megvédi őket a kiszáradástól és a törékenységtől. A maszk célja a gyenge és unalmas fürtök fokozott táplálása, óvatosan ápolja őket, javítja állapotukat, hidratálja őket, segíti a jól ápolt megjelenést.

A szerszám egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy helyreállítsa a fürtök energiáját a sejtek szintjén, felemeli az egyes szőrszálakat a gyökerekből, és így tágasabbá teszi őket. Figyelmezteti az osztott végeket, amelyek gyakran megjelennek a hosszú szálakon.

kivirul

Képes megvédeni az erősen érintett fürtöket, biztosítja a szükséges táplálkozást, és erősebbé teszi őket, tömöríti az egyes hajok porózus szerkezetét. Gyógyító kakaóvajat tartalmaz, amely mélyen behatol a szálakba és helyreállítja őket.

Curex Gyűjtemény Leírás

Mindegyik 500 ml-es műanyag kerek tartályba van csomagolva. Ez a kötet elég hosszú ideig elegendő.

klasszikus

Tápanyagként működik, használat után a haj hidratáltnak tűnik, megszakítja a törést és egészséges ragyogást szerez. Sűrű textúrája jó illatú és jól eloszlik a fürtökön, megakadályozza azok villamosítását. A maszk is térfogatot ad, a haj egészséges.

tél

A gesztenye kivonat benne lesz, védőfóliát képez, amely megakadályozza a környezet negatív hatását. A szerszám antisztatikus hatású, kifejezetten télen történő használatra tervezték, amikor a sapka eltávolítása után a haj különféle dolgokat vonz és elkeveredik. A maszk összetétele megbízhatóan megvédi őket a hőmérsékleti cseppektől, amikor egy személy elhagyja a helyiséget a fagyra, vagy fordítva, miközben táplálja és lágyítja a szálakat.

Színes mentési eszköz

A színes haj maszkja, összetételében különleges összetevők vannak, amelyek fokozzák a festés után kapott színt. Kivétel nélkül alkalmas mindenféle fürtökre. A maszk fő hatóanyaga a candelilla viasz, amely meghosszabbíthatja a színtartóságot. Minden hajat burkol, és megakadályozza, hogy a festék pigmentek kimosódjanak.

A maszk rendszeres használatával a festett szálakat tükrözik, de ezzel egyidejűleg hozzájárul a gyors szennyeződéshez, így a fejét gyakrabban kell mosni. A benne lévő mikropolimerek láthatatlan hálót képeznek a hajon, amelyek képesek teljes hosszában frissíteni őket, valamint serkenti a mélysejtek regenerálódását a sérült területeken.

terápia

Ez intenzív orvosság az erősen sérült fürtök helyreállításához a nem megfelelő perm, a gyakori hőszigetelő lapok vagy a külső tényezők hatása miatt. A maszk pantenolt, gesztenye kivonatot, jojobaolajat, betainot és vitamint tartalmaz.

Minden összetevője a haj és a bőr korai öregedésének kiküszöbölésére szolgál, nedvességgel és tápanyagokkal töltik ki őket. Adjon fürtök vitalitását, megakadályozza a törékenységet és a veszteséget, valamint helyreállítsa a természetes fényt.

Nap virág

Az eszköz fokozott UV védelmet biztosít. A napozás és az erős barnulás kedvelői számára készült. Végtére is, a nap nem csak a bőrt szárítja, hanem hátrányosan befolyásolja a fürtöket. Ez a maszk méhviaszt, gesztenye-kivonatot és számos hasznos nyomelemet tartalmaz.

Mindegyikük komplex módon jár el: gondoskodnak a gyengített fürtökről, pótolják a vitaminok és tápanyagok elvesztését. A színes hajok esetében egy ilyen eszköz lesz az üdvösség, mivel megmenti az eredményül kapott színt.

Leírás Prima blond

A név azt jelenti, hogy kizárólag könnyű szálakhoz használják, melyeket a szőke hideg árnyalatokban festenek. Ez az ezüst maszk sok anyagot tartalmaz, amelyek hasznosak a fürtökben.

Ezzel helyreállíthatja a haj sérült területeit, hidratálhatja őket a teljes hosszában, erősítheti és vastagabbá teszi a súlyozás nélkül. A smink használata után a szőke haja egészséges, jól ápolt és csillogó fényt kap.

Keratin maszk leírása

A gyengített haj helyreállítására és a keratin hiányának kitöltésére alkalmas erős eszköz bármilyen típusú fürtön alkalmazható. Rugalmasságot ad nekik, sűrűvé és fényessé teszi őket. Hosszú napsütés után helyreállítja a zavaros hidrolipid egyensúlyukat.

Az első használat után a fürtök engedelmesek és lágyak lesznek. A maszkban lévő keratinnak köszönhetően a szálak porózus szerkezete tömörül, és megszűnik a törés. Az eszköz garantálja a fürtök gyönyörű megjelenését.

Mennyire segíthet, segít megérteni a cikk tartalmát.

Ha a hajod szépsége nem az utolsó helyen áll, akkor valószínűleg minden nap különböző képeket hoz létre, formázza a fürtöket, fürtöket vagy szintezőket. Mindig van egy szép és szép frizura, de ugyanakkor a termoeszközökről és a festékekről, a styling termékekből a hajod is elkényeztetett és helyreállításra és gondozásra szorul. Ebben az esetben az Estelle kozmetikumok profistyle.in.ua/vender/estel_professional lesz az Ön számára csak egy áldás!

Gyakran kozmetikumok az Estel márkától a szépségszalonokban alkalmazott szakemberek által. Most már otthon is használható, így megmentheti a tisztességes összegű pénzt, és a szolgáltatásért fizetése nélkül a legmagasabb színvonalú ellátást biztosíthatja. Közben az Estelle három legnépszerűbb maszkjának áttekintését ajánljuk!

1. Komfortmaszk erősen sérült hajra. Ezt a maszkot hosszú ideig az Extkl gyártja, és sikerült megragadnia sok női divatot. A gyártó ígéretet tesz arra, hogy a hajot mélyen helyreállítja, növeli a haj rugalmasságát, szépségét és fényét. A vélemények alapján ez a hatás valójában - a legtöbb ember csak magas jeleket tesz. A maszk textúrája vastag, de könnyen és gazdaságosan alkalmazható a hajra. Még egyszerűbb, mint a rendszeres légkondicionálás. Tehát a helyreállítás minden szőrt kivétel nélkül kap. A hatás azonnal észlelhető az első alkalmazás után. Ha profistyle.in.ua/category/maski_i_peny professzionális hajjal szeretne megismerkedni, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet erre az oldalra - profistyle.in.ua.

2. Maszk a sérült hajra Curex terápiás maszk. Ez segít helyreállítani a hajat, helyreállítja a fényt, ápolt megjelenést és vitalitást. Hasonló hatást biztosít a maszk összetétele, amely magában foglalja az ozoba-olajat, amely belsőleg hidratálja a hajat, valamint a betain, amely támogatja a kívánt nedvességszintet. Az E-vitamin, amely szintén a maszk része, megakadályozza az irritációt és táplálja a hajot. Csak 10 perc elegendő ahhoz, hogy a hajod tökéletes legyen!

3. Hajmaszk Q3 Lazítson egy komplex olajjal. A szalonban való használatra tervezték, de otthon is elfogadható. Kellemes illata, jó konzisztenciája, és ami a legfontosabb, a természetes összetevők és olajok lenyűgöző összetétele - ez teszi a maszkot olyan népszerűnek és hatékonynak. A makadámiaolajok, az argánok képesek a haj helyreállítására, és súlyozás nélkül is látványosak, gyönyörűek. Próbálja ki ezeket az eszközöket, és a hajad hálásak lesznek neked!

http://hari.ru/hair-care/estelle-hair-mask-application-of-the-otium-aqua-mask.html