logo

Numero haj maszk zab

Szinte minden lány rendszeresen használ hajápolási termékeket. Hála nekik, meg tudod adni a haját egy ápolt és felejthetetlen megjelenésnek. A haj, amelyet rendszeresen speciális szerszámok használnak, nem esnek ki és nem törik meg. Azonban nem minden kozmetikai anyag segíthet a lányoknak a haj problémáinak megszabadításában. A "Numero" hajmaszk nagyon népszerű a tisztességesebb szex között. Hatékony?

A gyártókról

A „Numero” maszkot Brelil gyártotta. A társaság 1973-ban alakult. A gyár Milánótól délre épült. A hajápolási termékek gyártására specializálódott. Az ebben a gyárban létrehozott termékek, amelyeket a világ minden tájáról származó fodrászok azonnal értékelnek. A gyártás első napja óta a cég népszerű.

A Brelil technológusok hajápolási termékeket hoztak létre, amelyek biztonságosak az egészségre és a fejbőrre. Ma a vállalat több mint 30 országgal együttműködik. Ezért a Brelil Numero megtalálható a világ szinte minden sarkában. A cég a hajápolási termékek széles skáláját gyártja:

 • krémfesték;
 • samponok;
 • olaj;
 • spray-k;
 • klímaberendezések;
 • stílusos termékek és így tovább.

Minden termék kiváló minőségű.

A közelmúltban a vállalat számos új terméket bocsátott ki, amelyek összetételében és tevékenységében innovatívak. A vállalat minden nap modernizálja termelését. Ezért a Brelil hajápolási termékek egyediek, biztonságosak és környezetbarátak. A termékek szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül a teremtés minden szakaszában.

Krémmaszk Összetétel és csomagolás

A "Numero" hajmaszk tartalmaz zabkivonatot. Ennek következtében a fejbőr nedves, a hajszerkezet helyreáll és normalizálódik a vér áramlása az izzókba. A maszk alkoholt tartalmaz. Egy habzó. Az "Numero" is tartalmaz egy antiszeptikumot. Ez az összetevő felelős a könnyű fésülésért. A maszk nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amely hidratálja a fejbőrt és felgyorsítja a haj növekedését. A készítmény citromsavat is tartalmaz, amely baktericid és fehérítő hatású.

Elérhető egy literes csomagolásban. Hosszú ideig tart. A kezével maszkot készíthet, vagy erre használhat egy műanyag kanállal.

A maszk könnyen alkalmazható a hajra és kellemes illatú. Van azonban pozitív hatása a hajszálra? Ez és még sok más, amit a cikkünkben talál.

Hogyan kell alkalmazni a maszkot?

A "Numero" hajmaszk csak akkor lesz pozitív hatással, ha megfelelően alkalmazzák. Ezért fontos tudni a felhasználásra vonatkozó ajánlásokat.

Kis mennyiségű tiszta és enyhén nedves hajra van szükség. Fontos, hogy körkörös mozdulatokkal dörzsölje a maszkot a fejbőrbe. Azok a lányok, akik panaszkodnak osztott végekkel, ajánlott egy kicsit több pénzt felvenni a problémás területre.

A maszkot 10-15 perc múlva le kell mosni meleg vízzel. Abban az esetben, ha a hajod gyengült, legalább fél órán át el kell hagynia a terméket. A maszk alkotói azt állítják, hogy egy hónapos rendszeres használat után a frizura jól ápolt megjelenésű lesz.

A maszkok típusai

A "Numero" maszk és sampon a haj különböző problémáinak kezelésére megvásárolható. Minden lány megtalálja a neki megfelelő eszközt. Ez annak köszönhető, hogy a gyártó többféle orvosi maszkot és sampont hozott létre. Különböző összetételűek, és különböző módon befolyásolják a fejbőrt és a hajat.

A Karite Numero maszk avokádó és karitikus olajat tartalmaz. Ez a kombináció pozitív hatással van a hajra. Az avokádókat évek óta használják a kozmetológiában. Ez nem véletlen, mert neki köszönhetően nemcsak a hajat, hanem a bőrt is hidratálhatja.

Nem kevésbé hasznos olaj-karit. Zsírsavakból áll, aminek következtében a bőr rugalmas és fiatal marad, ameddig csak lehetséges. Ez az összetevő nyáron védi a hajat a közvetlen napfénytől. Az olajkarit védi a hajat a külső tényezőktől, mint a színezés, a perm és a hirtelen hőmérsékletváltozások. A Brelil Numero Karite lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt javítsa a haj megjelenését.

A "Numero" maszkolajjal ellátott maszk innovatív eszköz. Az ilyen komponensű eszköz azonban Oroszországban csak újdonságnak tekinthető. Indonéziában például a macassarolajat több évszázadon keresztül használják a haj- és bőrápoláshoz. A szokatlan komponens több összetevőt tartalmaz. A Macassar olajban ylang-ilang, kókusz és kukorica kivonat található. A keverék nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

A maszk a „Numero” szőrzet makassárolajjal összetételében még egy hasznos komponens, nevezetesen karotin. A haj ragyog és táplálja a gyökereket. A szerszám vastag konzisztenciával rendelkezik. Könnyen alkalmazható és hajszálon keresztül terjed.

Hatékony maszk, otthon főzve

Sok lány szeret kísérletezni. Számos recept áll rendelkezésre a hajtermékekre, amelyek tartalmazzák a "Numero" maszkot a zab, a macassara vagy a karitával. Az otthon főzött maszk egyszerre több problémáról is megszabadul.

Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül javítsa a haj megjelenését, alaposan meg kell keverni a következő összetevőket:

 • 1-2 evőkanál "Numero";
 • 1 tojássárgája;
 • 2 csepp kedvenc illóolajat;
 • 1 evőkanál citromlé;
 • néhány evőkanál zsíros joghurtot, kefir vagy tejföllel.

A keveréket nedves hajra kell felhordani 20-30 percig. Az idő végén le kell mosni a maszkot meleg vízzel. Ennek az eszköznek köszönhetően a haj egyedi megjelenésű lesz.

Ellenjavallat. A maszk előnyei és hátrányai

A hajszálak ellenjavallatok. Abban az esetben, ha egy lánynak allergiás reakciója van egy kozmetikai termék legalább egy összetevőjére, akkor semmilyen esetben nem alkalmazhatja azt a fejbőrre és a hajra. A maszk első használata előtt ajánlott egy kis mennyiséget felhelyezni a csuklóra, és ne mossa le 10-15 percig. Ha a bőr nem vált pirosra - biztonságosan használhatja a "Numero" -t.

Mielőtt bármilyen kozmetikai terméket vásárolna, fontos, hogy mérlegelje az összes előnyét és hátrányát. A "Numero" maszkok sora nem véletlen. Az eszközök kellemes illatúak és következetesek, kényelmesek a rajzoláshoz. Hidratálja a hajat és bőrt hasznosító vitaminokkal és mikroelemekkel gazdagítja. A "Numero" maszkok védhetik a hajat a külső tényezők hatásaitól. Miután a terméket a fejről leöblítettük, észlelhetetlen réteg marad a fürtökön, ami megvédi őket a károsodástól. Ellentétben sok más maszkkal, a "Numero" nem éri meg a haját, és nem ad nekik látható zsíros ragyogást. Az ilyen eszközök rendszeres használata miatt a fürtök könnyen fésülhetők és nem összetéveszthetők. A frizura jól karbantartott és természetes. A "Numero" maszk professzionális kozmetikának tekinthető.

Mint minden más eszköz, a terméknek hátrányai vannak. Azoknak a lányoknak, akiknek zsíros hajuk van, egy kicsit tudniuk kell. A terméket a gyökerektől 10-15 cm távolságra kell alkalmazni. Ellenkező esetben a frizura rendetlen lesz. A maszk ellenkező hatást és függőséget okozhat, ha a lány rendszeresen használja hosszú ideig. A szakértők 3 hónaponként javasolják a kozmetikumok cseréjét.

Egy másik hátránya a nagy csomagolás. Előfordulhat, hogy az eszköz nem megfelelő. Ebben az esetben maszkot kell adnia a barátjának, vagy hagyja, hogy a port a portra gyűjtse. Azonban, ha a lány szereti a maszkot, a hátrány előnyhöz jut, mert a nagy mennyiségű csomagolás sokat takaríthat meg.

A maszk költsége. Hol lehet megvásárolni az eszközt?

Nem titok, hogy sok termék költsége jelentős szerepet játszik a termék kiválasztásában. Ma a Numero maszkok sora igen népszerű. A termék ára sokat érdekel. Ez és még sok más, amit a cikkünkben talál.

Ahogy korábban említettük, a szabványos csomagolási térfogat 1 liter. Átlagosan ára 1000 rubel. A maszk vastag konzisztenciája miatt hosszú ideig elegendő. 300 ml-es csomagot is vásárolhat. Költsége 400 rubel.

A Brelil termék megvásárlásához forduljon a legközelebbi professzionális hajápoló üzlethez. A legvalószínűbb, hogy a megvalósítónak van egy maszkja Numero. Egy professzionális üzletben minőségi tanúsítványt kap, amely azt is jelzi, hogy a kívánt termék eredeti és biztonságos. Ha nincs hasonló kiskereskedelmi üzlet, akkor könnyen megrendelheti a „Numero” maszkot egy megbízható online kiskereskedőtől, vagy vásárolhat egy hajápolási üzletben.

A professzionális hajápoló üzlet a legjobb hely Brelil termékek megvásárlására. Rendszerint mindig figyelik a termékek tárolásának feltételeit, és gyakran lépéseket tesznek, amelyek segítségével sokat menthetünk.

Vásárlói vélemények

Az ügyfelek visszajelzésének köszönhetően megtudhatja, hogy ez hatékony vagy-e. Nem titok, hogy gyakran a gyártó a kereslethez a termékek minőségét díszíti. A legtöbb esetben a Brelil termékek értékelései pozitívak. Sok lány azt mondja, hogy a "Numero" (olaj, maszkok és samponok) valóban hatékony. Azt javasolják, hogy válasszon egy terméket a haj típusától függően. Ebben az esetben a zárak állapota a lehető leghamarabb javul. A lányok azt is megjegyzik, hogy a maszk legalább hat hónapig tart.

Az elmúlt években a Numero maszk különösen népszerű. A lányok véleménye róla a legtöbb esetben pozitív. Ez azonban nem illik néhányhoz. A lányok azt mondják, hogy a maszk használata után a haj zavaros.

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti maszkot Numero egy hamisítványtól?

A keresletre kerülő kozmetikákat gyakran hamisítják. Ezért fontos tudni, hogyan lehet megkülönböztetni az eredetit a hamisítványtól. A csomagban hamis maszk van hieroglifákkal. Érdemes megjegyezni, hogy az eredeti eszköz átlátszó fedéllel rendelkezik. Alatta védőfólia van. Figyelembe véve ezeket az árnyalatokat, vásárolhat egy minőségi és biztonságos maszkot.

Néhány tipp a használathoz

Először is meg kell vásárolni egy eredeti Numero maszkot. A vásárláskor fontos a minőségi tanúsítvány figyelembevétele. Csak a Brelil eredeti termékei megszabadulnak a hajszálakkal kapcsolatos problémáktól. Otthon, meg kell vizsgálnia az egyéni intoleranciát a maszk összetevőire. Csak azt követően lehet a terméket a hajra felhordani. A szakértők azt javasolják, hogy otthon legyen több maszk, hogy elkerüljék a függőség folyamatát. A legjobb hatás érdekében kívánatos, hogy a haj minden termékét ugyanazt a gyártót használják.

Összefoglalva

A Numero maszk népszerű a lányok körében. Ez nem véletlen, mert a szerszám kellemes aromájú, vastag textúra, és pozitív hatással van a hajra is. A maszk könnyen beszerezhető szinte minden kozmetikai áruházban. Egy literes csomag elég fél évre.

 • 21 Trans-Dermal
 • 36.6
 • 365 nap
 • 7 Egészségügyi megjegyzések
 • 9 hónap
 • 911+
 • A-Derma
 • Abhaibhubejhr
 • Academie
 • Acme-Professional
 • Actilor
 • Aktív gyümölcsök
 • Acure Organics
 • AFY
 • Agatha ruiz de la prada
http://volosi5.ru/uhod-za-volosami/maska/maska-dlya-volos-numero-s-ovsom.html

Leírás krém maszk hajhoz "Numero", zab: használati utasítás és használati utasítás

A Brelil márkanév viszonylag nemrégiben kezdett hallani a lányok szókincsében, akik számára fontos a hajuk egészsége. Végtére is, minden lány megérti, hogy a külső szépség egy összetevő, például egy figura, ruhák, arcvonások, a bőr, a körmök és a haj egészsége.

A fiatalok ellenére a Brelil márka kiváló minőségű kozmetikai termékek gyártója lett, amely csak természetes alapanyagokból áll. A Numero maszkok kifejezetten laza és sérült hajra vannak tervezve.

Ez a kozmetika táplálja a haját mélyen, helyreállítja a szerkezetét, és élénkebbé és erősebbé teszi. A krémes maszkok védő hatással vannak a fürtöket negatívan befolyásoló külső tényezőkre. Ma a Numero maszkját egy zabkivonattal rendezzük.

gyártó

A Brelil Professional csodálatos szerszámgyártó cég gyártja. Az olasz cég bizalmat teremt a divatos nők iránt, és növeli a termékek népszerűségét és értékesítését. De a gyártók megtartják márkájukat. Ezért a kozmetikumokkal kapcsolatos vélemények 90% -a pozitív, még inkább lelkes.

Amint a maszk csomagolásán is szerepel, mélyen táplálja a hajat, de nem teszi őket nehezebbé. Éppen ellenkezőleg, ez növeli a mennyiséget és a természetes fényt. Minden más, a fürtök rugalmassá és rugalmassá válnak.

A "Breil Numero" összetétele zabral

Az a tény, hogy az első helyen a víz víz, és nem érdemes megemlíteni. De menjen végig a listán.

  Mirisztil-alkohol. Köszönetet kell mondanunk a Brelil Professional cégnek, hogy ilyen típusú alkoholt használnak. Mivel kozmetikai használatra teljesen biztonságos. És tulajdonságai egyszerűek:

 • növelje a habzást;
 • növeli a viszkozitást.

Ez természetes összetevő.

 • A maszk következő összetevője a Cetrimonium Chloride. A szakértők szerint ez az anyag biztonságos, ha része a mosott eszközöknek. Valójában a maszk. És a Cetrimonium-klorid célja, hogy csökkentsék a fürtök elektrifikálását, simábbá és bizalmasabbá teszi őket.
 • Zab kivonat. Ez egy igazi vitamin és hasznos tulajdonság. A zab táplálja, védi, helyreállítja, hidratálja a hajat. Kiváló gyulladáscsökkentő szer, mivel sok antioxidáns összetételében van jelen. Jól nyugtatja a fejbőrt.

  A motorháztető tartalmaz:

  • szaponinok;
  • alkaloidok;
  • szterinek;
  • kvercetin;
  • béta-glükán;
  • B1, B2, B3, B5, B6, D, E vitaminok;
  • fehérjék (fenilalanin, valamint egyedi avenin és avenalin);
  • ásványi anyagok (kalcium, mangán, foszfor, réz, magnézium);
  • aminosavak (arginin, lizin, triptofán);
  • linolén és kovasavak.

  Igazi megtalálás az Ön és a fürtök számára.

 • Imidazolidinil-karbamid. Hosszú viták merülnek fel ebből az összetevőből: néhányan azt mondják, hogy teljesen biztonságos, mások azt állítják, hogy az imidezolidinil-karbamid kibocsátja a veszélyes anyagokat formaldehidként a bomlás során. Mindenesetre a gyártók azt állítják, hogy e komponens részesedése nagyon kicsi, és nem kell aggódnunk. Ennek az elemnek a fő tulajdonsága az antimikrobiális hatás.
 • Sajnos, nem a parabének nélkül. Nagyon sok kutató trombitál ezeknek az összetevőknek a veszélyeiről.

  De nem mondhatjuk, hogy a parabének nagy hatással vannak a haj állapotára, s ezáltal sima és fényes. De a gyártók nem ezeket a tulajdonságokat használják, hanem azért, mert csak a parabének teszik lehetővé, hogy antimikrobiális hatásuk miatt a lehető leghosszabb ideig tárolják a kozmetikumokat.

  Mivel a kutatók nem próbáltak, még mindig nem találtak hasonló elemet, de kevésbé negatív hatással voltak az emberi egészségre. Citromsav. Ez az összetevő szinte minden kozmetikában megtalálható. A citromsav első funkciója, ugyanakkor a legigényesebb, a termék pH-jának beállítása és a tartósítás enyhe hatása.

  • fokozott habképződés;
  • halott sejtek hámlása a fejbőrön;
  • mély tisztító szőrszálak.
 • Geraniol, S.I. 14720. Ez a komponens az egyik utolsó listán. Természetes aromaanyag, amely egy rózsa illata, és nagyobb koncentrációban a geraniol aromája még diuretikus hatású is. A maszk részeként ez az anyag kiváló gombás fertőzésekkel szemben.
 • A C.I. szintetikus festék sárga színt ad a maszknak. 47005 (sárga 10), amelynek tömegaránya a késztermékben elhanyagolható.
 • Használati jelzések

  Önnek szüksége van a zab Naska-val ellátott maszkra, ha a hajat gyakran hőkezeli, vagy a haj gyakran színez. Ezeket az eljárásokat követően, amely nélkül sajnos már nem vagyunk vonzóak, a haj megszárad, levág, és minden olyan szépség, amit oly szorgalmasan elértünk, teljesen láthatatlan lesz az élettelen hajon.

  Ebben az esetben maszkunk csak az üdvösség lesz. De van egy árnyalat, melyet a tisztességes szex figyelmen kívül hagy, és nem értem, miért nem észlelhető a jogorvoslat hatása. Ez az árnyalat a következő - a maszk csak száraz hajra alkalmas!

  Ha a haj már hajlamos a zsírra, a gyógyszer csak súlyosbítja a helyzetet, és a haj mosása után néhány órával zsíros lesz. Ezért ne üldözzünk márkákat és hirdetéseket, hanem pontosan válassza ki, hogy mi megfelel az Önnek.

  Használati utasítás

  A maszk használatának két lehetősége van:

  • mint légkondicionáló;
  • mint a maszk.

  Az első esetben:

  1. Alkalmazza a kompozíciót háromnaponta egyszer.
  2. Tartsa a hajon kb. 3-4 percig.
  3. Ezután alaposan öblítse le meleg vízzel.

  És a második esetben:

  1. Alkalmazza a mosott nedves hajra.
  2. Csomagolás után műanyag kupakot és meleg törülközőt csomagoljon.
  3. Tartsa az anyagot egy órán keresztül ebben a helyzetben.
  4. Ezután mossa le. Ne feledje, hogy nagyon meg kell mosni.

  Javasoljuk, hogy a maszkot legfeljebb hét naponta egyszer használja.

  Mikor kell várni az eredményt?

  A maszk fő tulajdonsága mély helyreállítási fürtnek nevezhető. És tényleg észreveheti a hatást az első heti használat után. További tulajdonságok:

  • természetes ragyogó haj;
  • sima és engedelmes szálak;
  • élelmiszer fürtök.

  A kontraindikációk csak egyéni intoleranciát mutatnak a termék egyes összetevőire.

  következtetés

  Ma, a Numero hajmaszkának köszönhetően, a professzionális gondozás otthon is elérhetővé vált. Ezen túlmenően a csodálatos eszköz ára elfogadható, ezért szinte minden lány megengedheti magának.

  http://hairhomecare.ru/procedures/domashnie-pr/masks/dlya-volos-s-ovsom-numero.html

  Numero haj maszk zab

  A Brelil Professional kenőcskrém maszk aktív regeneráló és tápláló hatással van a fejbőrre és a hajra. A zabkivonat mélyen táplálja a hajszálakat, így rugalmas és rugalmas. A krém nem növeli a hajat nehezebbé, segít normalizálni a kapilláris vérellátást, a haj mennyiségét és természetes fényét adja.

  Alkalmazás: könnyű körkörös mozgásokkal végzett samponozás után a krémet nedves hajra kell felhordani. Hagyjuk 3-5 percig működni, majd alaposan öblítsük le meleg vízzel.

  Térfogat: 300/1000 ml
  Gyártó: Olaszország, Brelil Professional

  Vélemények (16)

  26 bejegyzés

  Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/brelil-numero-oat-mask-krem-maska-s-vytyazhkoy-iz-ovsa-brelil-726/

  Line maszkok hajhoz Brelil Numero

  Breil maszkok a Numero-től - igazi felfedezés a professzionális hajápolási termékek között. A kozmetikumok sorát többféle termék képviseli. A problémamegoldásra összpontosítanak természetes összetevők.

  Az olasz márka Numero már régóta ismert és szereti a szépségszalonokban a kiváló minőségű kozmetikumok miatt. Ez azt jelenti, hogy ez a márka sok problémát okoz a fürtökkel.

  A termékek kozmetikai vonalát sokféle termék képviseli: maszkok, samponok, balzsamok, szérumok és mások. A smink minden fajtája megfelel egy adott típusú fonalnak, és megoldást talál a különböző problémákra: a fényesség elvesztésétől a haj elvesztéséig. Az alábbiakban a Brelil hajszériás maszkok sorát tekintjük.

  Alapok áttekintése

  Brelil Numero "Hajszárító maszk zabkivonattal"

  Segít megszabadulni a hajsütés, a hajszárító és a vasalás használata során felmerülő problémáktól, nevezetesen: szárazság, törékenység, hajszálkás rétegződés, villamosítás.

  Megakadályozza az osztott végeket. Tökéletesen, fényessé és fényessé teszi a hajat. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek védik a hőhatást, különösen: zabkivonatot, fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat.

  Brelil Professional Numero “Maszk a hajszín védelmére gránátalma kivonattal”

  Festett és színezett fürtökhöz tervezték. A szín megőrzése garantálja a színező pigmentek kimosódását és fakulását. Támogatja a hidratáló és tápláló hajat, amely láthatatlan védőréteget hoz létre, amely megvédi őket az időjárási körülmények káros hatásaitól.

  A maszk kellemes gyümölcsös aromával rendelkezik, könnyen alkalmazható, nem folyik. A termék megalkotásának innovatív formája a természetes alapanyagok felhasználása, nevezetesen: gránátalma kivonat és értékes olajok összetétele.

  Brelil Numero "Maszk göndör hajra olívaolajjal"

  A göndör haj természetesen nagyon lenyűgöző és gondatlan. De első pillantásra. Csak az ilyen típusú tulajdonosok tudják, mennyire nehéz őket gondoskodni. Végtére is, azok rosszak, rosszul mennek a hajukban, gyakorlatilag nem tartják meg a formájukat.

  Ez a maszk segít megbirkózni a göndör zárakkal, puha képlete nem teszi őket nehezebbé, de ugyanakkor lágyítja, táplálja és strukturálja.

  Brelil Numero "simító hajmaszk avokádóolajjal"

  Ez a termék olyan nők számára jó, akik egyenes és sima szálakból álmodnak. A maszknak korrekciós hatása van, súlyozás nélkül. A szelíd formula óvatosan befolyásolja az egyes hajokat, a mérlegeket együtt ragasztja. A szőnyeg és a haj tükrös fényességének rovására eléri. Az eszköz kiküszöböli a statikus hatást, és hővédelemként szolgál.

  A maszk összetétele különleges nyomelemekkel, vitaminokkal, aminosavakkal, avokádóolajjal és citrus savval gazdagodik.

  A maszkok alkalmazása előtt érzékenységi vizsgálatot kell végezni: csepp egy kis pénzt a bőrön a fül mögött, várjon néhány percet, ha nincs bőrpír és viszketés, nyugodtan használja.

  Hogyan kell jelentkezni?

  Az alkalmazás módja ugyanaz a fenti kozmetikai termékek esetében:

  1. Mossa meg a haját a szokásos módon samponnal.
  2. Masszázs a termék nedves fürtökhöz való felhordásához.
  3. Elterjedt a teljes hosszúságra, figyelve a tippeket.
  4. Hagyjuk pár percig hatni.
  5. Alaposan öblítse le vízzel.
  6. Száraz és folytassa a telepítést.

  Brelil maszkok ellenjavallatok: a bőrelváltozások jelenléte, az allergiás reakciók hajlama, a szoptatási időszak.

  Attól függően, hogy a haj milyen problémákkal küzd, gondosan válassza ki azokat az eszközöket, amelyekkel gondoskodhat róla. Végül is minden nő egyedülálló. Ami nagyszerű, nem hoz eredményeket másoknak. A Numero professzionális maszkjai közül minden hölgy számára biztosan érdemes. Ezért tesztelje a hatásukat magadra.

  http://frauwow.com/zdorove/volosy/uhod/maski/numero.html

  Numero hajmaszk, zab felülvizsgálatával

  Az eszközök áttekintése Lóerő a haj növekedéséhez

  A haj helyreállításához olvasóink sikeresen használják a Minoxidilt. Az eszköz népszerűségét látva úgy döntöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet.
  További információ itt...

  Egy sor kozmetikumok a lóerő (lóerő) a hajnövekedéshez ideális a gyenge, hajlamos hajlításra és az osztott végekre. A Horse Force sorozatba tartozó sampon, kondicionáló, maszk és egyéb kozmetikumok szisztematikus használata lehetővé teszi a csodálatos eredmények elérését. A fürtök ragyogó és egészséges megjelenést fognak kapni, erősek lesznek és leállnak. A gyártó hangsúlyozza, hogy ez egy professzionális hajápolási termék, amely az orvosi kozmetikumok kategóriájába tartozik. A szálak nemcsak külső szépséget szereznek, hanem egészségesebbé válnak. Elfelejti az osztott végeket örökre.

  A működés elve

  A Horse Force kozmetikumok csodálatos hatásának oka a gyógyszerek többkomponensű jellege. Ezeknek a professzionális eszközöknek az alapja egy egyedülálló zabkivonat, amely B-vitamin vitaminokban gazdag. Ezek a vitaminok szükségesek a normál hajnövekedéshez.

  A B csoport vitaminainak hiányában a fürtök megszáradnak és unalmassá válnak. Ezenkívül a kozmetikumok összetétele magában foglalja a lanolint, a kollagént és a zsírsavat is. Ezek az anyagok védik a gyönyörű és egészséges fürtöket.

  Felelősek a normál folyadékszint fenntartásáért a fejbőrben. A készítmény gliceril-sztearátot tartalmaz, amely elősegíti a szálak növekedését. A kokoglükozid tökéletesen lágyítja a fejbőrt.

  Milyen esetekben használják

  A kozmetikai termékek megvásárlhatóságának megvalósíthatóságáról a Horsepower a következő esetekben van:

  • lassú növekedés;
  • a haj erősen elesett;
  • a tippek rétegzettek és gyengeek;
  • a fürtök nem rendelkeznek egészséges ragyogással;
  • a haj túl kövér.

  Figyelem! A Horsepower sorozatból származó kozmetikumok vásárlásakor ne feledje, hogy a maximális hatást csak integrált megközelítéssel lehet elérni. Más szavakkal, sampont kell használni légkondicionálóval vagy balzsammal. Ezek az eszközök együttesen elképesztő eredményeket érnek el.

  A kozmetikumok rendszeres használata helyreállítja a haj egészségét, további térfogatot és vitalitást biztosít.

  Ellenjavallatok

  A következő árnyalatok különböztethetők meg:

  1. Ne használja a Horse Force kozmetikát az egyéni intoleranciával az alkotóelemekhez.
  2. Válasszon alapokat a haj típusától függően. Ellenkező esetben nemkívánatos hatást kaphat.

  Összetétel és alkalmazási szabályok

  A kozmetikumok fő feladata Lóerő - hidratáló haj és fejbőr, törékeny és száraz szálak erősítése. Ebben a tekintetben a sampon, a maszk és a balzsam összetétele tartalmazza a lanolint és a szilikonot. A lanolin olyan összetevő, amely a fürtök megbízható védelméhez szükséges a szárítás és a fej gyakori mosása révén.

  Tulajdonságai szerint zsíros összetevő, amely távolról hasonlít a faggyúra. A mosás során a lanolin felszívódik a fejbőrbe, és felületén természetes fólia képződik, amely megtartja a nedvességet. A szilikonhoz hasonlóan ez is védi a hajat a kiszáradástól.

  Ezek a samponok ideálisak azok számára, akik száraz és törékeny szálakkal rendelkeznek. De a zsír vagy a kombinált fürtök tulajdonosai tartózkodniuk kell az ilyen kozmetikumok beszerzésétől. Ebben az esetben egy kiváló alternatíva lesz a Vichy Dercos vagy az Agafya nagymamája által a hajnövekedésre szánt pénzeszközök.

  De a gyártók a kozmetikai haj Horsepower igyekszik befogadni az érdekeit és igényeit minden ügyfeleik. Ezért kozmetikumokat bocsátottak ki kátránykivonattal. Az ilyen kozmetikumok ideálisak a merész vagy kombinált fürtök számára. De a száraz fürtök tulajdonosai jobban tartózkodnak az ilyen samponok és maszkok megvásárlásától.

  sampon

  A lóerős sampon magában foglalja a magnézium-lauril-szulfátot, a lanolint, a keratin hidrolizátumot, a kókusz típusú dietanolamid-savakat, a szilikonot. Ez a samponok alapja. Rendeltetésüktől függően a samponok további adalékanyagokat is tartalmazhatnak. Például kátrány, kén, glicerin, cink sók, gyümölcs savak.

  A Horse Force sampon alkalmazása nagyon egyszerű. A szakértők szerint ezt a sampont használat előtt 1: 1 arányú vízzel kell hígítani. Ezután a hígított sampont vastag habba kell dobni. És csak azt követően, hogy a készítményt masszírozó mozdulatokkal alkalmazzák a hajra.

  Hosszú ideig megragad egy üveg sampont. Itt mindent a mosás gyakoriságától, a haj hosszától és sűrűségétől függ.

  A Horsepower ára mindenki számára elérhető. Az 1000 ml-es palackot egy speciális áruházban vagy gyógyszertárban lehet megvásárolni 700-800 rubel áron.

  A gyártó a potenciális vásárlóknak a következő típusú samponokat kínálja:

  • sampon-balzsam;
  • hipoallergén gyermekeknek;
  • regeneráló;
  • korpásodás ellen.

  Ezenkívül elkészítettük az Ön számára a hajnövekedés legjobb sampont az Oroszország összetételének, felhasználási szabályainak és hozzávetőleges költségének részletes leírásával.

  Figyelem! Minden vásárlónak lehetősége lesz arra, hogy kiválassza a megfelelő lehetőséget.

  Az olaj

  Tíz legjobb olaj keveréke a festett, szétválasztott, sérült és száraz hajra való visszaállítására. Ez magában foglalja a mogyoró, a fekete kömény, a méh, az argan, az avokádó, a szőlőmag, az amla, a jojoba, az ylang-ilang, a lidsey-kubeb.

  Ideális tizennégy éves nők és lányok számára. A színezés, a perm és a gyakori hőformázás után visszaállítja a szálak szerkezetét.

  Az olaj alkalmazásának módja az elérendő céloktól függ.

  • A hajolaj kezelésére maszkként használható. Ehhez az olaj 10 legjobb olajkészítményét enyhén melegíteni kell vízfürdőben, majd egyenletesen elosztani a haj teljes hosszában. A fejre műanyag kupakot kell helyezni, és a fej köré csomagolni. A maszk fél órán át tart, majd alaposan leöblítjük vízzel.
  • Használhatja a top 10 olaj formázóolajat, mielőtt a hajformázás előtt ragyogna és megvédené a hajat. Ebben az esetben kis mennyiségű permetet (néhány csapot) alkalmazunk a tenyérre. Továbbá az olaj egyenletesen oszlik el a hosszban. Különös figyelmet kell fordítani a tippekre. Az alkalmazás után ne öblítse le.

  Olaj top 10 olajkeverék 100 ml-es palackban, és körülbelül 220 rubelt áron.

  Ha nem vásárolhat top 10 olajszármazékot, használjon természetes olajat: farok, olíva, görgő vagy kámfor. Részletek a használatukról, olvassa el honlapunkat.

  maszk

  Állítsa vissza a haj vastagságát, adja vissza a selyemséget, ragyogjon és az egészséges ragyogás segít a maszkban. Ez egy tanúsított termék, amely növényi kivonatokból és természetes bioaktív anyagokból áll.

  A következő összetevőkből áll:

  • hialuronsav;
  • bors kivonat;
  • védő vitamin komplex;
  • jojobaolaj;
  • mandulaolaj;
  • citromsav;
  • tejsav.

  Alkalmazás: a maszk használatához egyenletesen kell elosztani a samponozott haj teljes hosszában, és öt percig hagyni. Ezután alaposan öblítse le vízzel.

  Eladott maszk gyógyszertárakban és üzletekben. 590 rubelt vásárolhat.

  További információ a haj erősítésére és növekedésére szolgáló maszkokról, a híres márkák TOP-5 legjobb maszkjairól, amelyek a honlapunkon olvashatók.

  kapszulák

  Olyan emberek számára készült, akik hajhullást szenvednek. Tartalmaz egy kiegyensúlyozott ásványi anyagokat és vitaminokat.

  A kapszulák összetétele B-vitamin, folsav, kollagén, ásványi anyagok.

  Vegyünk egy kapszulát szájon át egy hónapig. Ez körülbelül 600 rubelt fizet.

  Sampon kondicionáló férfiaknak

  A sampon kondicionáló kifejezetten a férfiak hajának rendszeres gondozására készült. A szantálfa élénkítő és tonizáló aromája az emberiség erős fele képviselőinek teljes egészében örömmel tölt el. A sampon szantálfa kivonatot tartalmaz, amely erős baktericid, antiszeptikus és gyulladásgátló szer.

  Alkalmazás: kis mennyiségű sampont kell felviselni a hajra, habozni és folyó vízzel öblíteni. Szükség esetén ezt az eljárást többször meg lehet ismételni. A sampon tökéletesen megtisztítja és hozzájárul a metabolikus folyamatok normalizálásához a fejbőrben.

  A sampon-kondicionáló 450 rubel.

  fésű

  Egyedülálló fésű Lóerő + A csillagok választása lehetővé teszi, hogy finoman és erőteljes erőfeszítések nélkül hajtsa végre a legösszetettebb hajszálakat. A szakértők azt javasolják, hogy gyenge és törékeny hajra használják.

  Azt javasoljuk, hogy olvassa el, mi a fésű a hajra, a cselekvés elve.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a fésű olyan lányok számára is alkalmas, akik felhalmozott szálakkal rendelkeznek.

  Van egy 550 rubel fésű.

  A használat hatása

  1. A haj egészséges, erős, selymes és engedelmes lesz.
  2. A vitaminok és ásványi anyagok jelenléte miatt a fejbőr egészségesebbé válik, ami minden bizonnyal befolyásolja a haj állapotát.

  Annak ellenére, hogy a Horsepower professzionális kozmetikumok sorozata, minden termék otthonosan használható. Ezt megkönnyíti a kozmetikumok megfizethető ára. A lóerő ideális azok számára, akik törődnek az egészségükkel, és csak a kiváló minőségű kozmetikumok használatát részesítik előnyben.

  Hasznos videók

  "Horse Force" termékismertető.

  Sampon kondicionáló "Lóerő".

  • egyengető
  • hullám
  • Felépítés
  • színezés
  • derítés
  • Mindezt a haj növekedéséhez
  • Hasonlítsa össze azt, ami jobb
  • Botox a hajra
  • árnyékolás
  • laminálás

  Megjelentünk a Yandex.Den-ben!

  Leírás krém maszk hajhoz "Numero", zab: használati utasítás és használati utasítás

  A Brelil márkanév viszonylag nemrégiben kezdett hallani a lányok szókincsében, akik számára fontos a hajuk egészsége. Végtére is, minden lány megérti, hogy a külső szépség egy összetevő, például egy figura, ruhák, arcvonások, a bőr, a körmök és a haj egészsége.

  A fiatalok ellenére a Brelil márka kiváló minőségű kozmetikai termékek gyártója lett, amely csak természetes alapanyagokból áll. A Numero maszkok kifejezetten laza és sérült hajra vannak tervezve.

  A haj helyreállításához olvasóink sikeresen használják a Minoxidilt. Az eszköz népszerűségét látva úgy döntöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet.
  További információ itt...

  Ez a kozmetika táplálja a haját mélyen, helyreállítja a szerkezetét, és élénkebbé és erősebbé teszi. A krémes maszkok védő hatással vannak a fürtöket negatívan befolyásoló külső tényezőkre. Ma a Numero maszkját egy zabkivonattal rendezzük.

  • gyártó
  • A "Breil Numero" összetétele zabral
  • Használati jelzések
  • Használati utasítás
  • Mikor kell várni az eredményt?
  • következtetés

  gyártó

  A Brelil Professional csodálatos szerszámgyártó cég gyártja. Az olasz cég bizalmat teremt a divatos nők iránt, és növeli a termékek népszerűségét és értékesítését. De a gyártók megtartják márkájukat. Ezért a kozmetikumokkal kapcsolatos vélemények 90% -a pozitív, még inkább lelkes.

  Amint a maszk csomagolásán is szerepel, mélyen táplálja a hajat, de nem teszi őket nehezebbé. Éppen ellenkezőleg, ez növeli a mennyiséget és a természetes fényt. Minden más, a fürtök rugalmassá és rugalmassá válnak.

  A "Breil Numero" összetétele zabral

  Az a tény, hogy az első helyen a víz víz, és nem érdemes megemlíteni. De menjen végig a listán.

   Mirisztil-alkohol. Köszönetet kell mondanunk a Brelil Professional cégnek, hogy ilyen típusú alkoholt használnak. Mivel kozmetikai használatra teljesen biztonságos. És tulajdonságai egyszerűek:

  • növelje a habzást;
  • növeli a viszkozitást.

  Ez természetes összetevő.

 • A maszk következő összetevője a Cetrimonium Chloride. A szakértők szerint ez az anyag biztonságos, ha része a mosott eszközöknek. Valójában a maszk. És a Cetrimonium-klorid célja, hogy csökkentsék a fürtök elektrifikálását, simábbá és bizalmasabbá teszi őket.
 • Zab kivonat. Ez egy igazi vitamin és hasznos tulajdonság. A zab táplálja, védi, helyreállítja, hidratálja a hajat. Kiváló gyulladáscsökkentő szer, mivel sok antioxidáns összetételében van jelen. Jól nyugtatja a fejbőrt.

  A motorháztető tartalmaz:

  • szaponinok;
  • alkaloidok;
  • szterinek;
  • kvercetin;
  • béta-glükán;
  • B1, B2, B3, B5, B6, D, E vitaminok;
  • fehérjék (fenilalanin, valamint egyedi avenin és avenalin);
  • ásványi anyagok (kalcium, mangán, foszfor, réz, magnézium);
  • aminosavak (arginin, lizin, triptofán);
  • linolén és kovasavak.

  Igazi megtalálás az Ön és a fürtök számára.

 • Imidazolidinil-karbamid. Hosszú viták merülnek fel ebből az összetevőből: néhányan azt mondják, hogy teljesen biztonságos, mások azt állítják, hogy az imidezolidinil-karbamid kibocsátja a veszélyes anyagokat formaldehidként a bomlás során. Mindenesetre a gyártók azt állítják, hogy e komponens részesedése nagyon kicsi, és nem kell aggódnunk. Ennek az elemnek a fő tulajdonsága az antimikrobiális hatás.
 • Sajnos, nem a parabének nélkül. Nagyon sok kutató trombitál ezeknek az összetevőknek a veszélyeiről.

  De nem mondhatjuk, hogy a parabének nagy hatással vannak a haj állapotára, s ezáltal sima és fényes. De a gyártók nem ezeket a tulajdonságokat használják, hanem azért, mert csak a parabének teszik lehetővé, hogy antimikrobiális hatásuk miatt a lehető leghosszabb ideig tárolják a kozmetikumokat.

  Mivel a kutatók nem próbáltak, még mindig nem találtak hasonló elemet, de kevésbé negatív hatással voltak az emberi egészségre. Citromsav. Ez az összetevő szinte minden kozmetikában megtalálható. A citromsav első funkciója, ugyanakkor a legigényesebb, a termék pH-jának beállítása és a tartósítás enyhe hatása.

  • fokozott habképződés;
  • halott sejtek hámlása a fejbőrön;
  • mély tisztító szőrszálak.
 • Geraniol, S.I. 14720. Ez a komponens az egyik utolsó listán. Természetes aromaanyag, amely egy rózsa illata, és nagyobb koncentrációban a geraniol aromája még diuretikus hatású is. A maszk részeként ez az anyag kiváló gombás fertőzésekkel szemben.
 • A C.I. szintetikus festék sárga színt ad a maszknak. 47005 (sárga 10), amelynek tömegaránya a késztermékben elhanyagolható.
 • Használati jelzések

  Önnek szüksége van a zab Naska-val ellátott maszkra, ha a hajat gyakran hőkezeli, vagy a haj gyakran színez. Ezeket az eljárásokat követően, amely nélkül sajnos már nem vagyunk vonzóak, a haj megszárad, levág, és minden olyan szépség, amit oly szorgalmasan elértünk, teljesen láthatatlan lesz az élettelen hajon.

  Ebben az esetben maszkunk csak az üdvösség lesz. De van egy árnyalat, melyet a tisztességes szex figyelmen kívül hagy, és nem értem, miért nem észlelhető a jogorvoslat hatása. Ez az árnyalat a következő - a maszk csak száraz hajra alkalmas!

  Ha a haj már hajlamos a zsírra, a gyógyszer csak súlyosbítja a helyzetet, és a haj mosása után néhány órával zsíros lesz. Ezért ne üldözzünk márkákat és hirdetéseket, hanem pontosan válassza ki, hogy mi megfelel az Önnek.

  Használati utasítás

  A maszk használatának két lehetősége van:

  • mint légkondicionáló;
  • mint a maszk.

  Az első esetben:

  1. Alkalmazza a kompozíciót háromnaponta egyszer.
  2. Tartsa a hajon kb. 3-4 percig.
  3. Ezután alaposan öblítse le meleg vízzel.

  És a második esetben:

  1. Alkalmazza a mosott nedves hajra.
  2. Csomagolás után műanyag kupakot és meleg törülközőt csomagoljon.
  3. Tartsa az anyagot egy órán keresztül ebben a helyzetben.
  4. Ezután mossa le. Ne feledje, hogy nagyon meg kell mosni.

  Javasoljuk, hogy a maszkot legfeljebb hét naponta egyszer használja.

  Mikor kell várni az eredményt?

  A maszk fő tulajdonsága mély helyreállítási fürtnek nevezhető. És tényleg észreveheti a hatást az első heti használat után. További tulajdonságok:

  • természetes ragyogó haj;
  • sima és engedelmes szálak;
  • élelmiszer fürtök.

  A kontraindikációk csak egyéni intoleranciát mutatnak a termék egyes összetevőire.

  következtetés

  Ma, a Numero hajmaszkának köszönhetően, a professzionális gondozás otthon is elérhetővé vált. Ezen túlmenően a csodálatos eszköz ára elfogadható, ezért szinte minden lány megengedheti magának.

  http://vypadenie.oroste-volos.ru/vypadenie/numero-maska-dlya-volos-s-ovsom-otzyvy/

  Numero haj maszk zab

  Ma olyan híres hajmaszkról szeretnék beszélni, mint a Brelil Numero Crema Ristrutturante all'Avena - regeneráló krémes maszk az olasz Brelil márkaból. Az említett cég professzionális hajkozmetikumok gyártására szakosodott.

  Az interneten, a maszkról szóló vélemények tengeréről: akinek kategorikusan nem illeszkedett, és ki tőle az örömmel. De nem csak a hajra gyakorolt ​​hatása, hanem a kompozíció is érdekel.

  A zabkivonat maszkja tehát intenzív táplálékot biztosít a fejbőr számára, helyreállítja a haj kapilláris szerkezetét, hidratálja és rugalmas. Mindezen varázslatok és fényességek mellett.

  Valójában beszéljünk a kompozícióról.
  Hozzávalók: Agua (víz), Merisryl-alkohol, Cetrimonium-klorid, Amodimetikon, Trideceth 10, Avena sativa (Zab) kivonat, Imidazolidinil-karbamid, Metilparaben, Propilparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, az affinitás és az érzékenység iránti érzékenység, Ethylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Butylparaben 14720, C.I. 47005 (sárga 10).

  2. Merisryl-alkohol (mirisztil-alkohol). A zsíralkoholokat kezeli. Emolens, stabilizáló, sűrítő. Gyakori vendég a kozmetikumokban a hajra, mivel hála neki, hogy a haja tapintásra lágyul, állítólag „hidratált” és rugalmas. Bár a nedvességről van szó, zavarodott, valahogy nem világos: hogyan lehet hidratálni a hajat, ha lényegében halott? Bár ha a szerszámot maszkként használja - jól alkalmazza azt a gyökerekre és a fejbőrre, és egy ideig menjen, majd talán. Találtam olyan információkat, hogy a száraz bőrre általában ez az anyag nem rossz. Elvileg ez az összetevő nem szörnyű és nem mérgező.

  3. Cetrimónium-klorid (citrom-klorid). Javítja a fejbőr és a haj tisztítását, eltávolítja a statikus elektromosságot, ezáltal csökkentve a haj elektrifikálását. Ez érthető: a citrom-klorid egy erre a célra tervezett kationos felületaktív anyag. Védő szintezőfóliát képez a hajra, elősegíti a nedves haj fésülését. Kiváló antiszeptikus. Biztonságos az öblíthető kozmetikai termékekben való használatra. Szinte minden hajbalzsamban található.

  4. Amodimetikon (Amodimetikon). Szilikon. A hajat és a fejbőrt egy héjjal, vékony fóliával veszi körül, és a haj közepén megtartja a nedvességet, extra fényt ad, ami nem befolyásolja a haj jellemzőinek javulását. A szilikonnak köszönhetően, amikor a fésülést végzi, a haj kevésbé törött és kiesik, mivel a fésülésre sokkal kevesebb erőre van szükség. Nem erősíti a hajat, nem állítja vissza a struktúrát vagy valami másat. A szilikon hátránya az, hogy nem mossuk ki elég jól a fejből. Különösen az amodimetikonról szólva, részben oldható szilikonokra utal, amelyeket nem lehet leöblíteni sima vízzel. De a Cetrimonium-kloriddal és a Trideceth 10 emulgeáló rendszerrel kombinálva teljesen vízoldhatóvá válik. A samponok és kondicionálók összetételében csak ez a háromság érhető el. Valójában, mint itt.

  5. Trideceth 10. Segít a kozmetikumok elegyedhetetlen összetevőinek összekeverni. Például a víz és az olaj. Mossuk le vízzel.

  6. Avena sativa (zab) kernel kivonat. Zabkivonat Végül, nos, legalábbis nem a lista végén. Zabkivonat - ez valószínűleg az egész elem, ami tetszik. Sok vitamint, ásványi sót, cukrot, gumit tartalmaz. Az epidermisz mély rétegeiben táplálja, hidratálja, erősíti, hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez. Nagyon jó antioxidáns! Most, ha magasabbra állt.

  7. Imidazolidinil-karbamid (imidazolidinil-karbamid). Nagyon káros és mérgező anyag. Az allantoin és a formaldehid kémiai reakciójával állítják elő nátrium-hidroxid jelenlétében. Az iparban különböző formaldehid-származékok és polimerek keveréke. Az enzimek hatására a bőrben szétesik ez a tartósítószer formaldehidet szabadít fel. Nagyon agresszív gyilkos, aki megöli mindkét baktériumot gombával és hasznos elemekkel. Számos európai országban, és ha nem tévedek, és az USA-ban, tilos. A parabének, a kozmetikumok legnépszerűbb tartósítószere.

  8-12. Metilparaben, Propilparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. És itt vannak) Megőrző stabilizátorok, antimikrobiális szerek, amelyek elnyomják a mikroorganizmusok növekedését. A bőrön keresztül felszívódik és a szövetekben és szervekben csendesen felhalmozódik. Bármit is mondanak a parabének biztonságáról, és ez egy értelmetlen pánik - nem szeretem őket! A parabéneket a nemzetközi "veszély" jel jelöli.

  13. Fenoxi-etanol (fenoxi-etanol). Ez helyettesíti a parabéneket, de ebben az esetben is van valami, amit még a nyelv sem fordít. A kémiai összetevő erős antibakteriális szer, antiszeptikus. Szintén jó tartósítószer. A fenoxi-etanol még mindig nem jól tanulmányozott, így csak feltételezhet, nem vitatkozhat. Ez rákkeltő hatásnak tulajdonítható, de ez nem 100% -os bizonyíték. Ez azonban allergiákat, a nyálkahártyák irritációját okozhatja, de ez mind tisztán egyéni. Legalább biztos, hogy belélegezve, lenyelve és a bőrön keresztül felszívódva a fenoxi-etanol veszélyes. De ha kozmetikumokban kis mennyiségben használják, nem okoz kárt (a termék teljes összetételének 0,5-1% -a). Ezért csak azt tudjuk kitalálni, hogy ennek a komponensnek a hányada van a maszkban.

  14. Citromsav (citromsav). A legtöbb esetben a pH egyensúlyának stabilizálására használják, az egyensúlyt lúgos irányba mozgatva. Hámlasztószer, habzásgátló, tartósítószer. Feszítő, tisztító és fehérítő hatása van a bőrre. Ismét minden forrás jelzi, hogy „Veszélyes”. Hallottam, hogy ez rákkeltő. De nem találtam átfogó információt erről.

  15. Parfum (illat). A kozmetikumokban általában a szintetikus eredetű szagok keverékét használják. Jelezve: "Veszély". Minden, amit találtam.

  16. Geraniol (Geraniol). Geraniol erős és tartós rózsa illatú. Kozmetikumokban ízesítés céljára használják. Geraniol egy illatos anyag, alkohol, vízben oldhatatlan. Kétféleképpen állítható elő: gőz desztilláció számos illóolajból és kémiailag myrénből, izoprénből, linaloolból, citrálból.

  17. C.I. 14720 (Azorubin). Szintetikus festék piros. Élelmiszerfesték E-104, tiltott az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Svédországban, Norvégiában. A mosható kozmetikumok összetételében nem okoz különösebb veszélyt (allergiás reakciók lehetségesek), de az evés szempontjából veszélyes.

  18. C.I. 47005 (sárga 10). Sárga-zöld festék. Több országban is betiltották.

  Nos, a kompozíció nem olyan forró - szinte mindent - ezek szintetikus összetevők, amelyek elképzelhetetlenül összetett kémiai képletekkel rendelkeznek. Ami a hajat sima és puha, de nem több. A kompozíció ismét meggyőzött, hogy a maszk nem különbözik a szokásos hajbalzsamtól. Valószínűleg nem fogom többet vásárolni, de tovább folytatom a keresést.

  http://o-morohiya.livejournal.com/6168.html

  Numero hajmaszk

  Az olasz Brelil cég által kiadott hajmaszk több évvel ezelőtt megjelent a hajápoló termékek hazai piacán, és már sok pozitív visszajelzést kapott a nőktől. A zab kivonatán alapuló maszk hatékony eszköz a haj erősítésére és táplálására.

  Ez a krémes eszköz egyidejűleg megoldja a haj egészségével és szépségével kapcsolatos legkülönbözőbb feladatokat. Táplálja a szálakat, erősíti gyökereit és megakadályozza a törékeny és élettelen hajot. A kozmetikai termék hatásának másik fontos iránya a sérült haj struktúrájának intenzív helyreállítása. A maszkkrém rendszeres használata gyors és nagyon észrevehető eredményt ad. Nyilvánvaló javulás a frizura megjelenésében az első eljárás után, a Numero maszkot használva. A fürtök rugalmasabbá, erősebbé, bizalmasabbá és rugalmasabbá válnak, és csillogást és térfogatot is szereznek.

  A kozmetikai termék előnyei:

  1. egyedi összetétele, amely komplex hatást fejt ki a fejbőrre és a hajra;
  2. könnyű használat;
  3. gyors észrevehető eredmény;
  4. a maszk kellemes, szokatlan aromája, amelyet hosszú ideig a szárított hajon tartanak fenn;
  5. tartós használat lehetősége. A krémes termék és a nagy csomagolás vastag konzisztenciája miatt a maszk sokáig tart, még gyakori és rendszeres használat esetén is.

  A maszk összetétele

  Az olasz eszközök használatának nyilvánvaló eredménye és a hajra gyakorolt ​​összetett hatása a maszk hatékony összetételével magyarázható.

  Az ápolási termékek összetétele:

  • zabkivonat, amely táplálja és hidratálja a hajat, valamint aktívan serkenti a haj gyors növekedését és helyreállítja a sérült szerkezetét. Ezen kívül a zabkivonat számos nyomelem és vitamin forrása, amelyek nagyon hasznosak a fürtökben;
  • amodimetikon, amely egy magas aminosavtartalmú polimer, amely fokozott táplálékot biztosít a gyökerekben. Ez az anyag kiváló eredményeket ad a sérült szerkezetű törékeny, unalmas és száraz szálak kezelésében;
  • Cetrimónium-klorid, amely szintén a maszk összetevője. Ez az anyag erős antiszeptikum, amely megakadályozza számos mikroorganizmus szaporodását. A maszk összetételében a Cetrimonium Chloride tartósítószerként működik, amely megnöveli a kozmetikai termék élettartamát;
  • citromsav, amely enyhén megvilágítja és tisztítja a hajat, és természetes antiszeptikaként is működik. A citromsav befolyásolja a faggyúmirigyek működését, szabályozza a faggyúszekréciót. Ezért a Numero maszknak további kellemes hatása van - normalizálja a haj zsírtartalmát.

  Használati módszer

  Az olasz ápoló maszkot a tiszta nedves szálakra alkalmazzák, és egyenletesen oszlik el egész hosszukban. Javasoljuk, hogy óvatosan masszírozza a speciális táplálkozást igénylő fejbőrt és hajgyökereket. Néhány perc múlva a terméket meleg vízzel öblítheti.

  Kívánatos, hogy a pozitív hatást fokozzuk, hogy a maszkot a végéig leöblítsük, ezáltal a termékre vékony réteg kerüljön a hajra. Ez további védelmet nyújt a külső tényezők káros hatásai ellen. A hajra képződött vékony film védi a hajat a szennyezés és az ultraibolya sugárzás ellen. Ennek eredményeként a frizura nem szennyeződik olyan gyorsan, és megőrzi az egészséges, ápolt megjelenést.

  http://volos-lechenie.ru/maski/maska-dlya-volos-numero.html