logo

Maszk Numero hajhoz Makaccap olajjal

Ma hirdetem egy hajmaszkot a Numero Makumecap olajjal. Általánosságban elmondható, hogy a Numero hajtermékek már régóta kedveltek. Több éve használom a sampont és a maszkot, boldog vagyok, és nem tervezem megváltoztatni őket.
erősítő és tápláló maszk Makaccap olajjal és keratinnal. Visszaállítja a struktúrát és táplálja a vékony és gyenge haj életét. Az alkalmazás után a haj könnyen fésülhető, intenzív fényt és ragyogást biztosít.
Véleményem szerint az összes festett haj gyengül, így megfelel nekem! A hajam nem vastag, ezért nincsenek különösebb problémák a maszk nélküli fésüléssel kapcsolatban, ezért nem mondok semmit a hatásról, de az a tény, hogy a haj jobban ápolt és ragyog - úgy tűnik számomra, igen, működik:


Teljesen pontosan a hajam soha nem fekszik, ezért ne nézz rá (valószínűleg a makacs karakterért való megtorlás), bár a fodrász azt mondja, hogy ez annak köszönhető, hogy a haj szerkezete a festés miatt megváltozott. Természetesen, ha áthalad a vason, simábbnak látszik - de nem hosszú * lol * -ra, de ez nem zavar engem.

http://blog.shoppingzone.ru/kosmetika_otzyvy/maska-dlya-volos-numero-s-maslom-makaccap.html

Brelil hajmaszk

Brelil Numero Crema Ristrutturante All'Avena krémes maszk zabkivonattal.
Röviden a gyártóról:
A BRELIL Professional az egyik leginnovatívabb olasz kozmetikai márka, amely az orosz piacon erős pozíciót alakított ki és tart fenn, és amely alapvetően megtartja szakmai orientációját. A BRELIL Professional cég története 1973-ban kezdődött. Milánó városától 25 km-re délre, saját kozmetikumok gyártására szolgáló gyárat építettek, és elkészítették a színezékek és hajápolási termékek első sorait. A márka azonnal hihetetlen népszerűségre tett szert a professzionális stylistok és fodrászok körében.
A BRELIL Professional sikerének titka abban rejlik, hogy a cég technológusai nemcsak a hajápolási termékeket, hanem a hajfestéket is kínálták, jól átgondolt és ellenőrzött technológiát kínáltak az ellenálló, biztonságos festésre.

Hogyan tudtam megismerni ezt a csodálatos olasz céget? Jó barátom - egyenesen Olaszországból juttatja el a szépségszalonok forgalmazására. Egy reklámfüzetet hozott dolgozni, a lányok sokféle eszközt szereztek. A Brelil számos jó és eredeti kozmetikát tartalmaz a különböző hajszükségletekhez. Vásárolhatod ezt a kozmetikát az online áruházakban, bár az ár egy kicsit túlértékelt lesz.

És most, valójában a tisztségviselő: PROFESSIONAL NUMERO Zab maszk

A gyártó: A haj természetes szépségének helyreállítása és fenntartása érdekében a BRELIL Professional kizárólagos sorozatot hozott létre a NUMERO termékekből. Krémes maszk Zab maszk intenzív tápláló és regeneráló hatással van a hajszerkezetre. A titok egy értékes komponens jelenlétében rejlik, amelyet természetünkben adományozott: zabkivonat. Ez az egyik legmagasabb fehérjetartalmú gabonafélék, mely az ókor óta ismert, a kifejezett normalizáló és tápláló tulajdonságai miatt.
A hatékony védőhatást a legvékonyabb film biztosítja, amely lefedi a haj teljes hosszát és a sérült végeket, és jelentősen visszaállítja őket. Alkalmazás után a haj fésülése, rugalmassága és lágysága természetes.
Jól láthatóan egészségesebb, puha és fényes haj az első pillanatban.
Képek a bankoktól:


Alkalmazás: A krémet samponnal mosott nedves hajra kell felhordani, óvatosan szétszórva a haj teljes hosszában. Masszírozza a hajat és öblítse le meleg vízzel. Nem mérik le a haját, térfogatot és fényt adnak nekik.

Rólam: A maszk nagyon szép. A szag puha, gyengéd, enyhén édes. A világos krém textúra, de nem túl áramló, enyhén gél. A maszk színe, ahogy a képen látható, sárga. 1-2 alkalommal hetente használom. Az összes haj részének mérete (a lapocka alatt van) - egy evőkanál egy csúszdával. A felhordás után nem folyik, jó illatú, 3-5 percig behelyezem, csak a hajaimra terjedtem, és felülről egy flagelllummal ragasztottam. Könnyen leöblíthető, a haj egyszerre lágy, könnyű, fésült, gyengéd illatú. Nem teszi nehezebbé, nem okoz túlzott zsírtartalmat, a haj nem piszkosabb. Természetesen szőke vagyok, 1-1,5 hónaponként a gyökereket porral festem (40 percig megkarcolom és szenvedek), majd azonnal egy ammóniumfestéket egy gyöngy pigmentrel (egy másik fél óra pokol). Azonban a hajam nem porózus, még akkor sem, ha osztott vége van! Azt hiszem, ez a Breil zabpehely maszknak köszönhető. Emellett kellemes (számomra) költsége - akár 400 rubel 1000 ml-re. És ez sokkal jobb, mint bármely gyümölcs-glissár és más tömegpiac, és még olcsóbb!

A szőke lányoknak (lila samponokat használva) a szín kiterjesztésére szeretném felhívni a figyelmet a Hi-Ko termékre (Hi-Co, 200ml.) Ez egy tiszta, lila pigment, amelyet több mint minden lila sampont szeretnék használni (szelektív volt), Schwarzkopf és mások.) Ezt a NUMERO zab maszkot magával keverem, kb. 1: 4 arányban (az árnyék intenzitását magad szabályozhatja), 5 percet ráhelyezve, és az eredmény 2 in 1 - a sárgaság eltűnik, a színe eltűnik, a színe eltűnik, a szín ragyog, a haj helyreáll és a haj megújul az élet!
Számomra ez a pigment és a krémmaszk tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és megmenti az időt!

Krém maszk a bankban és az ujján. Szelíd krémnek érzi magát. De nem folyik be a kissé gélszerkezet miatt.

A PROFESSIONAL NUMERO sorozatból is megvásároltam egy „Avena” helyreállító sampont (300-1000-10 000 ml).
A sampont tökéletesen kombinálják csak az ugyanazon sorozatú maszkkal (zabkal), más balzsammaszkokkal (nem Brelil) valamilyen oknál fogva megszárad a haj, és ha nem használja a balzsamot, nagyon nyilvánvaló. De ha sampont és maszkot használsz tandemben - szereted az eredményt. Mintha ezeket az eszközöket egymásra szánták volna.

Értékelés: 5
Használati idő: 2 év (többet vásárolok)
Költség: 400 r-től. (nagykereskedelem) 900-ig (online áruházakban)
A kibocsátás formái: bank 1000 ml, 300 ml-es cső. Lejárat dátuma - a gyártás időpontjától számított 3 év. Ajánlott a maszkot 12 hónapig használni. nyitás után.
Információ a megszerzésről: Rostov-on-Don, szépségszalon "KaraWella"

http://kosmetista.ru/blog/pricheski/10977.html

Numero hajmaszk áttekintése. Használja?

Valahol két évvel ezelőtt ezt a barátot egy barátom tanácsolta, aki fodrászszalonban dolgozik. Érdeklődtem vele, és kiderült, hogy a Numero szőrmaszknak nagyon kellemes értékelései vannak sok nőnek.

Szóval, amit én személyesen szeretek róla, az, hogy a hajam jelentősen csökkenni kezdett (ez különösen nyilvánvaló, amikor mosok). Ahogy mondják a csomagon, ez az eszköz zabkivonatból áll. A haj állapotát is befolyásolja. Régebben szkeptikus voltam a kozmetikumok nagy csomagolásban. Azt hittem, kevésnek kell lennie. És ez a maszk értékesítése a bankban akár 1000 ml! És ez nagyon hasznos számomra.

Kellemes, puha szerkezetű (világos sárga szín), és a haj alkalmazása után csak tökéletesen fésült. És mi a szaga! Enélkül most nem tudok. Amint láthatod a fotómban, már elfogyott a számom, és egy rövid szünet után újra meg fogom vásárolni.

Kipróbáltad ezt a maszkot a zabral és mi a véleményed? Segít neked? Számomra ma egy kedvenc hajtermék.

3 válasz

nincs városunkban

Üdvözlünk! Csak befejeztem egy teljes üvegedényt (1 l) a „csoda” maszkról. És megkönnyebbülten sóhajtott, mert ennek a terméknek a hatása nagyon középszerű, és a csomagolás úgy tűnt számomra alul. Fehérítettem porózus hajat. Milyen hatása volt a maszkra? Ugyanaz, mint az üzletek polcain lévő források jelentéktelen többsége. Még ugyanaz az Aleppo Balsam a Planet Organic-ből is jobban lenyűgözött: a haj sima volt, nem más, mint a szalmaszálak különböző irányokban, és nem zavarodtak. A Numero maszk előnyeiből talán csak az árát jegyzem.

A véleményed egyik mondata nagyon meglepődött, hogy azt mondják, a haj nem vált annyira lelkesedésre, hogy kiszakadjon. Azt hiszem, elhelyezted ezt a maszkot a gyökerekre. Valahol olvastam, hogy ez nem ajánlott hasonló szilikon-sokk-dózist tartalmazó hasonló termékekkel. Igen, és a maszknak még nincs olyan összetevője sem, amely valahogy befolyásolná a haj növekedését és erősíti a gyökereket. Az első pozíciókban néhány szilikon szerepel. Kíváncsi, hogy megismerjék a többi lány véleményét ebben a kérdésben.

http://mypodruzhki.ru/questions/question/maska-dlya-volos-numero-otzyvy-a-vy-ee-polzuetes/

Numero hajmaszk áttekintése

Ma olyan híres hajmaszkról szeretnék beszélni, mint a Brelil Numero Crema Ristrutturante all'Avena - regeneráló krémes maszk az olasz Brelil márkaból. Az említett cég professzionális hajkozmetikumok gyártására szakosodott.

Az interneten, a maszkról szóló vélemények tengeréről: akinek kategorikusan nem illeszkedett, és ki tőle az örömmel. De nem csak a hajra gyakorolt ​​hatása, hanem a kompozíció is érdekel.

A zabkivonat maszkja tehát intenzív táplálékot biztosít a fejbőr számára, helyreállítja a haj kapilláris szerkezetét, hidratálja és rugalmas. Mindezen varázslatok és fényességek mellett.

Valójában beszéljünk a kompozícióról.
Hozzávalók: Agua (víz), Merisryl-alkohol, Cetrimonium-klorid, Amodimetikon, Trideceth 10, Avena sativa (Zab) kivonat, Imidazolidinil-karbamid, Metilparaben, Propilparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, az affinitás és az érzékenység iránti érzékenység, Ethylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Butylparaben 14720, C.I. 47005 (sárga 10).

2. Merisryl-alkohol (mirisztil-alkohol). A zsíralkoholokat kezeli. Emolens, stabilizáló, sűrítő. Gyakori vendég a kozmetikumokban a hajra, mivel hála neki, hogy a haja tapintásra lágyul, állítólag „hidratált” és rugalmas. Bár a nedvességről van szó, zavarodott, valahogy nem világos: hogyan lehet hidratálni a hajat, ha lényegében halott? Bár ha a szerszámot maszkként használja - jól alkalmazza azt a gyökerekre és a fejbőrre, és egy ideig menjen, majd talán. Találtam olyan információkat, hogy a száraz bőrre általában ez az anyag nem rossz. Elvileg ez az összetevő nem szörnyű és nem mérgező.

3. Cetrimónium-klorid (citrom-klorid). Javítja a fejbőr és a haj tisztítását, eltávolítja a statikus elektromosságot, ezáltal csökkentve a haj elektrifikálását. Ez érthető: a citrom-klorid egy erre a célra tervezett kationos felületaktív anyag. Védő szintezőfóliát képez a hajra, elősegíti a nedves haj fésülését. Kiváló antiszeptikus. Biztonságos az öblíthető kozmetikai termékekben való használatra. Szinte minden hajbalzsamban található.

4. Amodimetikon (Amodimetikon). Szilikon. A hajat és a fejbőrt egy héjjal, vékony fóliával veszi körül, és a haj közepén megtartja a nedvességet, extra fényt ad, ami nem befolyásolja a haj jellemzőinek javulását. A szilikonnak köszönhetően, amikor a fésülést végzi, a haj kevésbé törött és kiesik, mivel a fésülésre sokkal kevesebb erőre van szükség. Nem erősíti a hajat, nem állítja vissza a struktúrát vagy valami másat. A szilikon hátránya az, hogy nem mossuk ki elég jól a fejből. Különösen az amodimetikonról szólva, részben oldható szilikonokra utal, amelyeket nem lehet leöblíteni sima vízzel. De a Cetrimonium-kloriddal és a Trideceth 10 emulgeáló rendszerrel kombinálva teljesen vízoldhatóvá válik. A samponok és kondicionálók összetételében csak ez a háromság érhető el. Valójában, mint itt.

5. Trideceth 10. Segít a kozmetikumok elegyedhetetlen összetevőinek összekeverni. Például a víz és az olaj. Mossuk le vízzel.

6. Avena sativa (zab) kernel kivonat. Zabkivonat Végül, nos, legalábbis nem a lista végén. Zabkivonat - ez valószínűleg az egész elem, ami tetszik. Sok vitamint, ásványi sót, cukrot, gumit tartalmaz. Az epidermisz mély rétegeiben táplálja, hidratálja, erősíti, hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez. Nagyon jó antioxidáns! Most, ha magasabbra állt.

7. Imidazolidinil-karbamid (imidazolidinil-karbamid). Nagyon káros és mérgező anyag. Az allantoin és a formaldehid kémiai reakciójával állítják elő nátrium-hidroxid jelenlétében. Az iparban különböző formaldehid-származékok és polimerek keveréke. Az enzimek hatására a bőrben szétesik ez a tartósítószer formaldehidet szabadít fel. Nagyon agresszív gyilkos, aki megöli mindkét baktériumot gombával és hasznos elemekkel. Számos európai országban, és ha nem tévedek, és az USA-ban, tilos. A parabének, a kozmetikumok legnépszerűbb tartósítószere.

8-12. Metilparaben, Propilparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. És itt vannak) Megőrző stabilizátorok, antimikrobiális szerek, amelyek elnyomják a mikroorganizmusok növekedését. A bőrön keresztül felszívódik és a szövetekben és szervekben csendesen felhalmozódik. Bármit is mondanak a parabének biztonságáról, és ez egy értelmetlen pánik - nem szeretem őket! A parabéneket a nemzetközi "veszély" jel jelöli.

13. Fenoxi-etanol (fenoxi-etanol). Ez helyettesíti a parabéneket, de ebben az esetben is van valami, amit még a nyelv sem fordít. A kémiai összetevő erős antibakteriális szer, antiszeptikus. Szintén jó tartósítószer. A fenoxi-etanol még mindig nem jól tanulmányozott, így csak feltételezhet, nem vitatkozhat. Ez rákkeltő hatásnak tulajdonítható, de ez nem 100% -os bizonyíték. Ez azonban allergiákat, a nyálkahártyák irritációját okozhatja, de ez mind tisztán egyéni. Legalább biztos, hogy belélegezve, lenyelve és a bőrön keresztül felszívódva a fenoxi-etanol veszélyes. De ha kozmetikumokban kis mennyiségben használják, nem okoz kárt (a termék teljes összetételének 0,5-1% -a). Ezért csak azt tudjuk kitalálni, hogy ennek a komponensnek a hányada van a maszkban.

14. Citromsav (citromsav). A legtöbb esetben a pH egyensúlyának stabilizálására használják, az egyensúlyt lúgos irányba mozgatva. Hámlasztószer, habzásgátló, tartósítószer. Feszítő, tisztító és fehérítő hatása van a bőrre. Ismét minden forrás jelzi, hogy „Veszélyes”. Hallottam, hogy ez rákkeltő. De nem találtam átfogó információt erről.

15. Parfum (illat). A kozmetikumokban általában a szintetikus eredetű szagok keverékét használják. Jelezve: "Veszély". Minden, amit találtam.

16. Geraniol (Geraniol). Geraniol erős és tartós rózsa illatú. Kozmetikumokban ízesítés céljára használják. Geraniol egy illatos anyag, alkohol, vízben oldhatatlan. Kétféleképpen állítható elő: gőz desztilláció számos illóolajból és kémiailag myrénből, izoprénből, linaloolból, citrálból.

17. C.I. 14720 (Azorubin). Szintetikus festék piros. Élelmiszerfesték E-104, tiltott az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Svédországban, Norvégiában. A mosható kozmetikumok összetételében nem okoz különösebb veszélyt (allergiás reakciók lehetségesek), de az evés szempontjából veszélyes.

18. C.I. 47005 (sárga 10). Sárga-zöld festék. Több országban is betiltották.

Nos, a kompozíció nem olyan forró - szinte mindent - ezek szintetikus összetevők, amelyek elképzelhetetlenül összetett kémiai képletekkel rendelkeznek. Ami a hajat sima és puha, de nem több. A kompozíció ismét meggyőzött, hogy a maszk nem különbözik a szokásos hajbalzsamtól. Valószínűleg nem fogom többet vásárolni, de tovább folytatom a keresést.

http://o-morohiya.livejournal.com/6168.html

A maszk áttekintése a Brelil Numero hajért a zab kapucnivalával. Nézzük, hogy ez egy maszk?

Körülbelül egy évvel ezelőtt már nem vagyok elégedett a hajom állapotával. Végül feladtam a szerves anyagokat, és úgy döntöttem, hogy valamit megváltoztattam. Elmondom egy kicsit a hajamről: a hossza 65 cm, a haj maga porózus, a tippek szárazak (itt a rossz festési technológia). Jelenleg színem nő.
Menjünk vissza a maszkhoz. Ez volt a második maszk, amit Estel után vásárolt, ami egyébként nem lenyűgözött engem.
Az olvasás megkönnyítése érdekében a felülvizsgálat több pontra oszlik. Szóval kezdjük
Állag:
Homogén, közepes vastagságú, ha alkalmazzák, nem "áramlik" a hajon.

fogyasztás:
Mérsékelt, 7 hónapig 1000 ml-es edényt használtam (2-3 p / hét)
Szag:
Kezdetben kategorikusan nem tetszett neki, túl obszesszív és édes voltam, még vegyi anyagot is. Szerencsére egy idő után eltűnik a hajból.
Csomagolás:
Ez elég kényelmes, van egy védőmembrán. Természetesen ez a hordó nem kényelmes, hogy magával vigye magával.

Használati módszer:
A maszkot masszírozó mozdulatokkal terjesztem a hajon keresztül (ahogyan azt az utasítások jelzik), majd fésülködöm a műanyag fésűvel és hagyjuk 2-5 percig hagyni. Megpróbáltam elhagyni, és 20 percig, sőt 40 percig. Az eredmény mindig ugyanaz.
Saját benyomásom:
Ezt az eszközt nem lehet maszknak nevezni. Számomra jobban működik, mint egy balzsam. A hajam azonnal felszívódik, majd leesik. Szárítás után a szőrszálak hajra hajlanak, lágyak, fényesek, rugalmasak, még fényesebbek is. Világosan emlékeztem az első alkalmazásomra: a hajam tökéletesen sima lett, egész nap meg akartam érni őket. De tudod, mit akarok rámutatni, bár az eszköz nem rendelkezik terápiás hatással (mivel a zab kivonása mellett főleg szilikonból áll), feltétlenül van egy kumulatív hatás. A haj nagyon gyorsan viselt, és nincs szükség sampon nélkül a mély tisztításhoz. A maszk jól illeszkedik a porózus és vékony hajokhoz, sőt, sűrűsíti őket, de ezzel egyidejűleg „befogadja” a kötetet. Az úgynevezett "pecsét" hatása nem halmozódik fel, hanem a következő mosás előtt.
Még egy maszkot veszek? Valószínűleg nem, mert ez a költség jobb pénz, kumulatív hatással.
Határozottan figyelemre méltó eszköz, és azok, akik most kezdik a hajuk gondozását, megér egy próbát. Remélem, hogy valaki hasznos volt, a jövőben más eszközökkel is megosztom.

http://beautypatrol.ru/reviews/moy-otzyv-o-maske-dlya-volos-brelil-numero-s-vytyazhkoy-ovsa-davayte-razberemsya-a-maska-li-eto_64700/

Numero hajmaszk áttekintése

A hajkrém intenzív tápláló és regeneráló hatással van a hajszerkezetre. A zabkivonat mélyen táplálja a hajat, így rugalmasabbá és rugalmasabbá teszi. Nem mér, nem ad térfogatot és ragyog.

Alkalmazási módszer: a krémet samponnal mosott nedves hajra vigyük fel, óvatosan terjesszük a haj teljes hosszára. Masszírozza a haj sérült területeit és öblítse le meleg vízzel.

Elkezdem azzal a ténnyel, hogy a hajam sima, nem göndör, de nedves időben egy kicsit tolódik. A megelőzés, miután elolvasta a véleményeket vásárolt ez a "csoda orvoslás." De ez egyáltalán nem lenyűgözött, mivel egy hónapig használtam, nem láttam semmilyen eredményt sem egyszeri, sem halmozottan.


hátránya:
Teljesítmény nulla

Numero-val vagyok (sárga - zab, nem rizs vagy kókusz), hogy hét vagy nyolc évig együtt voltam. Mindig vásároltam egy nagy tésztát (van egy asszisztensem, dotsya). Tehát Dotsya mindig ragaszkodott ahhoz, hogy megvásárolja ezt a különleges krémet, mert ő, mint sok ember, először fürtjeit hajlítja ki, hogy vasalóval kiegyenlítse őket, röviden a haja után, és mindig gyökereim vannak, két hetente gyökereim vannak. Milyen krémeket, maszkot stb. Nem próbáltunk, mindig térjünk vissza a Numera zabhoz.

Előnyök:
Megmenti a hajat minden bajból

hátránya:
Nem található

Nykrascha maszk hajra. Az összes barátnő elfogyott a látványtól, csak a yak-krém és a jak-maszk tse - a legfontosabb dolog. Mi koristumosya bagato rokіv, іnoі kupuєmo іnshu maszk, ale fordítsa vissza Numero-re.
1 l vistachaє 1 Rik két gyermekből a hajból a pápába :)

Előnyök:
Ár, gazdaság, tapasztalat bagatokh üzletekben

Félelmetes maszk, már régóta használom, nagyon tetszik, a hajam már nem mosogatórongy. Nagyon jó illatú, 2-3 hónapig tart, mivel hosszú hajom van.

Előnyök:
A haj selymes és puha, kellemes illatú

hátránya:
Nincs hátrány

8 évvel ezelőtt megtanultam erről a maszkról. A fodrászom azt ajánlotta nekem. Kezdetben nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Könnyű hajra, komplexben, olajjal, ugyanabból a sorozatból nyerhető. Az eredmény nagyon elégedett volt. A maszk hatásos volt, a hajat nem pelyhesítették, sima, selymes és puha. Később nőttem a természetes színem, és a maszk már nem volt olyan hatékony számomra.
Most a lányom és az anya használja a maszkot. Nagyon tetszik. Én is néha a hajamra helyezem. Az eredmény azonban váratlan. Néha a fején pitypangot kapnak. Nem tudom, miért, de nem megyek a maszk használata után.
Általában a maszk nem rossz. Jó hidratáló hatása van. Különösen a festett hajra. Enyhén csípős szag, de nem marad a hajon. Egy liternyi edény elég sok. nagyon hosszú. Ez egy nagy plusz! Ár-érték arány.

Jól hidratálja a sérült hajat. Ár-érték arány.


hátránya:
Egy kicsit kellemetlen szag. Nem alkalmas mindenki számára.

A zselével regeneráló Brelil Numero hajkrém - fodrászom tanácsolta. Annak ellenére, hogy ezt a krémet festett szőkeeknek tervezték, még mindig vettem (ahogy a szalonban elmondtuk, a festett szőke porózusabb hajszerkezettel rendelkezik, és ez a krém simító hatású, ezért a szőkeeknek ajánlott először).
Nagyon elfogadható áron vettem, egy üvegben - 1 liter krém.
Sárgás krém textúra - normál hajápoló.
Alkalmazás: nedves, mosott hajra, néhány percig tartsa, vízzel öblítse le.
Néha másfél órára teszem neki a maszkot.

Kíméletesen költ. Egy liternyi üveg elegendő egy nagyon, nagyon hosszú ideig.
Mossuk jól, de nem "gúnyolódni".

Igaz, én személy szerint nem szerettem a szagot - valahogy hasonlít a kókusz és a citrom illatainak keverékére. De a szárított hajon a krém szaga alig érzékelhető.
A gyártó simító hatást ígér.

Nem tudom, hogy érdemes-e csak Brelil Numero „Zabpehely regeneráló krém”, vagy az összes, a komplexumban használt hajápoló termék érdeme, de a haja sokkal jobb lett: haj, haj, laza, selymes, puha, könnyen fésülhető és ragyog.


Előnyök:
Jól alkalmazható és mosott, simító hatású.

hátránya:
Nem nagyon tetszett a szag

Személy szerint nekem az egyik legjobb maszk (bár balzsam helyett használom). Liter a pénzért (150 UAH-tól) csak finom! Gazdaságos, kevésbé felvert haj, könnyebben fésülhető, nem nehéz.
Az egyetlen dolog - ha a gyökerekre alkalmazzák - a haj gyorsan zsírsá válik.

Előnyök:
Gazdaságos, segít a haj jó állapotban maradni.

Ezt a maszkot veszem le a lányomtól. Hosszú szőke haja van, zsíros a gyökereken, és a szálakon száraz. A Numero segít, hogy a haj engedelmes, selymes legyen. Mindig boldog vagyok vele. Ezúttal úgy döntöttek, hogy megváltoztak, újabb maszkot vettek, egy másik gyártót, és csalódtak. Úgy tűnik, hogy nem is olcsó termék, de úgy tűnik, hogy a haj száraz lesz. Azt hiszem, újra visszatérünk a Numero! )

Előnyök:
Nagyon jó táplálja és kondicionálja a hajat.

hátránya:
Igen, egy kicsit nehezebb haj. Kritikus lesz a nagyon vékony haj tulajdonosai számára.

A bolt azt tanácsolta ezt a krémet, hirdetett, hogy nem ismeri fel a haját. A samponnal azonnal együtt került. És elkezdett alkalmazni. A hajam szinte a derékig van, a fésülés problémás. Miután ez a krém jól fésült, a haj nem különösebben összezavarodik. És mégis nem éreztem több előnyt.

Előnyök:
Könnyű fésülés mosás után.

hátránya:
Nincs eredmény.

Próbáltam sok maszkot, akár drága, akár olcsó, nem szerettem ezt a maszkot, a hajamra gyakorolt ​​hatás nem észrevehető, a haja tolódik, nem engedelmes, erősen zavarodnak, nincs hatása az "élő hajnak". Sokáig szerettem a szagot, a textúrát. Egyszer használhatja.

Előnyök:
Ár, szag, elég hosszú.

hátránya:
A használat során nincs eredmény.

Egy fodrász tanácsára próbáltam ezt a maszkot használni, és azt a második évig használom. A haj nagyon puha és selymes, kiváló helyreállítása sérült és festett hajra! Az egyetlen dolog, amit nem a gyökerekre teszel - a hajod kövér.
Azt javaslom!

Előnyök:
Gyönyörű maszk, elég hosszú ideig.

Nagyon élveztem a használatát. Megpróbálom az interneten keresztül megrendelni, mert még mindig olcsóbb, mint a boltban, és ennek a maszknak az ára folyamatosan növekszik. De nem akarom ezt a csodálatos masochka-t ilyen kellemes illattal és hatékony cselekvéssel elválasztani! A haj után hihetetlenül könyörgő és szépen állítja a selymet.

Előnyök:
Kiváló maszk a hosszú hajhoz, amelyet rendszeres festés okoz.

Amikor ezt a maszkot ajánlottam, gondolkodás nélkül megvettem. Először a hatás csak WOW. De egy hónap használat után ez a hatás elhalványult. És az örömöm, pogas. Plusz, a haja nagyon gyorsan zsírosodni kezdett. Elhalasztotta használatát. Azt hiszem, talán a hajat használják. Pár hónap múlva visszatért, és a WOW hatása nem történt meg. Úgy tűnik, ez a maszk nem illik nekem. Megértem, hogy ezek kozmetikai termékek, így mindenkinek más véleménye van. Nem tagadom, hogy valaki igazán szereti ezt a maszkot, és élvezik a használatát. Ebben próbálkozzon, kísérletezzen és boldog leszel :)))

Előnyök:
Kellemes, nem megszállott szag, jó konzisztencia.

hátránya:
Személyesen nem áll fenn tartós hatás.

Alapvetően a 14 éves lánya élvezi - szereti a hosszú haját. De a hajam gyorsan hozzászokott hozzá, és kövér. Nem használok gyakran. Bár a lánya haja életben van és kevésbé hasított :).

Előnyök:
Viszonylag olcsó, hatása van.

hátránya:
Számomra a bosszantó szag és gyorsan zsírszőrré válik.

Lágy haj a balzsam után, jó szag. Elég hosszú ideig. Mindig használta, de most felment. Helyettesített hajmaszk szalon (nem rosszabb).

Előnyök:
Nincs éles szag.

Nagyon sokáig használom, több mint 5 éve, tetszik, balzsamként használhatja, vagy maszkként használhatja. A maszkban több különböző olajat adok a hatás javításához.

Elvben elvárja a célt - használat után a puha haj könnyen fésülhető. De a haj gyorsan zsírsá válik. Nagyon ritkán használom.

Előnyök:
Kellemes szag, a haj puha.

hátránya:
A haj gyorsan zsír.

A maszk Numero zab egy szilárd szilikon, és nem könnyű és illékony. Először is látható hatása van, majd minden elhalványul. A haj terápiás funkciója nem változik. Tényleg egy gitt hajra.

hátránya:
Magas ár, alacsony minőség, a termék szilikonokat tartalmaz.

A hajmaszk kiváló, már 10 éve használom ezt a maszkot, és nincsenek panaszok, hetente egyszer, vagy két hét alatt egyszer használom, és a többi időt hajbalzsammal használom. Haj, miután a maszk illata szép, könnyű fésű, jól ápolt. A maszk nagyon jól illeszkedik a hajamhez, és az ár kellemes. Nem látok semmit.

Előnyök:
Kellemes illat, vastag textúra, könnyen fésülhető haj stb.

Élvezett, elégedett. Kellemes illat. Ha a költségeket és a minőséget - elég jó. Utána vásárolok L'Oreal balzsamokat - drágábbak és jobbak. Ez egy ilyen termék - mindegyikhez :) Nagyon örültem.

A maszk jó, de nem szabad mindig használni. Még mindig maszk, nem egy balzsam öblítés. Láttam a szalonban, a mester azt mondta, hogy egy szalonmaszk, így a doboz mérete. A gyakori mosással legfeljebb hetente egyszer.

Előnyök:
A haj puha, könnyen fésülhető.

hátránya:
Hosszú öblítés.

A maszk szuper, egész idő alatt veszem. A szőke megváltásért. A haj puha, selymes. Jól fésült, nem kusza. A maszk minden bizonnyal emelkedett az árban, így most mindent felemelkedik. De az eredmény megéri.

Előnyök:
Visszaállítja a hajot, életre kel.

hátránya:
Nincs értelme nekem.

Nagy maszk. Csak az üdvösség hosszú hajra! A tippek soha nem oszlanak meg! Kellemes illat. Elég hosszú ideig. A nagyobb hatás érdekében meg kell tennie a végeket, és nem sokat kell mosni! Mindenkinek ajánlom! És a színes haj és a természetes.

Előnyök:
A hatás 200%! Az igazi eredmény már 10 éves!

A maszk kiváló, különösen azok számára, akik hajukat festik. Hosszú ideig használta (miközben festett) nagyon elégedett volt, a haj puha és könnyen fésülhető. Amint megállt a festés, zsíros lett a hajamra.

Előnyök:
Nagyon figyelemre méltó a festett és sérült hajra.

hátránya:
Ha természetes (festetlen haj) van, akkor a mosatlan fej érzése zsíros marad.

Elvben az olcsó maszkok valószínűleg a legsikeresebbek. Egyenes hajom van, enyhén súlyú maszk (várok egy ilyen hatást), enyhe fényesség + könnyű fésülés. A gyökerek nem alkalmazhatók, ahogy sokan írnak.

Előnyök:
Olcsó, hatékony.

hátránya:
Bank, az eszköz szedése nem kényelmes (ennek következtében a maszk a körmök alatt marad), a szag (ez szubjektív, de a szag kemény és úgy érzi, hogy a következő mosásig).

Különösen a szőkeeknek - egy okos dolog! Táplálja a hajat - nagyszerű. Nem zsíros - nincs szükség a gyökerekre. Az ár számomra ugyanolyan drága, de még nem találtam a legjobbat.

Előnyök:
A legjobb maszk.

Rendszeres hajmaszk, semmi különös. Az első párszor úgy gondoltam, hogy "Wow, ez egy maszk! Csak csoda!", De aztán látszólag a hajam szokott megszokni (a fejem 3 naponta), és az egész hatás eltűnt. aztán ez a fluffiness.

Előnyök:
A szokásos maszk hatása.

hátránya:
A haj gyorsan hozzászokik.

Imádom ezt a maszkot. Használom a lányomat. Természetesen nagyon kevés vagyok rá, de sokat segít a hajának fésülésével (a haja vékony és hosszú).

Előnyök:
Kellemes illat, könnyű fésülés.

hátránya:
Ha a gyökereken használja, a haja gyorsabban nő, de elkerülem ezt a területet.

A Masochka csodálatos, és ha folyamatosan megvilágítja a haját, és idővel olyanok lesznek, mint egy szivacs, a Masochka megmenti, de nem kell részt vennie, ne használja a fejét minden mosásnál, mivel a haj hozzászokik, és hamar elkezd zsírolni lehet valaki más hatása). Ár "jó", de ha figyelembe vesszük az 1 literes térfogatot, azonnal indokolja. hosszú ideig szüksége van egy kicsit a hosszú hajra.

Előnyök:
Minőség, hatás.

Jó maszk. Szeretem. A haj fényes és engedelmes. Igaz, nem lehet visszaélni. Hetente egyszer vagy kétszer alkalmazzuk, dörzsöljük a tippeket, ne érjen hozzá a hajhoz a hajhoz. Tartsa 5 percig, nem többé. Ezt ajánlom egy barátom, aki egy olyan cégnél dolgozik, amely a Breil hivatalos képviselője Ukrajnában.

Előnyök:
A haj él. Ragyogó. Nagy bank. Megfizethető ár.

hátránya:
Személyesen, hosszan tartó használat után megjelenik a korpásodás. Egy kis szünetet tartok. Ezután újra használja.

A maszk nem rossz. De most sok hamisítvány van. Ezenkívül nem a mindennapi használatra (mint sokan használják), ha a haj nagyon zsíros, nem kell a gyökerekbe dörzsölni. Mint minden maszk, addiktív. Ezért más maszkokkal kell váltakoznia.

Előnyök:
Selymes, jól fésült haj.

Mindig festettem a hajat (szürke hajra festek). Amikor először kezdtem használni - nagyon örültem -, és a fényesség és a selyemség volt. És akkor, látszólag, a függőség eltűnt - a haj kezdett unalmasnak tűnni az esti órákban. A másikba költözött.

Előnyök:
Kellemes illat, textúra.

hátránya:
Ez addiktív - nem használhatja sokáig. És még nagyobb kapacitás - hosszú élettartamú 1 doboz, száraz "parafa" képződik. Jobb, ha bárki félbe veszi.

Körülbelül egy évig használják, majd egy másik márkára vált. Most visszatértem hozzá, bár más maszkokkal váltok. Jó maszk, hosszú hajaim számára, miután a haját könnyű fésülni, lágyabbá és bizalmasabbá válik. De egy dolog - nem szabad a gyökerekre alkalmazni. Csak hosszú. A lányok azt írták, hogy a haj kezdett elesni tőle, ez a gyökerekre való alkalmazás miatt van. A szilikonok miatt a bőr nem lélegzik.

Előnyök:
A haj könnyen fésülhető, lágyabb és érzékenyebb.

hátránya:
Az én ízem illata nem nagyon. De természetesen toleráns.

Egy ilyen népszerű termék. és olyan kétértelmű. Két kanna volt használatban. Az első viszonylag pozitív érzelmek. A második már nem. (Mindkettőt ugyanabban a helyszínen vették, és nem hamisítványok - ez csak így van). Elkezdtem észrevenni, hogy a haj csak hihetetlen mennyiségben emelkedik. Nem értette az okot. Amikor kiderült, hogy néhány hónapra félretette, és teljesen más eszközökre váltott - a haj sokkal kevésbé esett ki. Az alkalmazást követő első napon újra és újra bevettem - a fejemre és a kezembe helyeztem a hajam. A fejbőrön a film után marad. És hogyan nem mossa meg a bőrt - még mindig úgy érzi. Ennek eredményeként még mindig értem. Szilikonok. Nehéz szilikonok. Elvileg, ha havonta egyszer használják, akkor a termék lehet. De mint rendszeres gondoskodás, ez egy szolgálat. Figyelembe véve, hogy nemcsak három kopeckát fizet, és több méltó termék van - becslés 3.

Előnyök:
Gyors hatás.

hátránya:
Szilikon, amely a jövőben káros.

Először nagyon szerettem, kellemes illatot, mennyiséget, könnyebb lett a hosszú haj fésülése, de egy hónap múlva a hajam nagyon gyorsan elkezdett piszkosodni ((.

Előnyök:
Elősegíti a haj fésülését.

hátránya:
A haj gyorsan zsíros és piszkos lesz.

Csak egy nagy maszk! Ez jól felszívódik, és nem hagyja a haj zsíros! Az egyetlen dolog - amikor rövid haja voltam - nem annyira. Jobb, ha hosszú hajú lányok vagy legalább közepes hosszúságú lányok használják!

Előnyök:
A maszk után a haj selymes és engedelmes.

Nagyon tetszik, különösen az eredeti kiömlés, bár az, ami az üzleteink polcain áll, nem rossz. Olasz, mint vastag vagy valami. Az egyetlen krém, amely után a haj maga szétesik, nagyon hosszú ideig használom.

Előnyök:
A haj nem teszi nehezebbé, könnyebbé teszi a fésülést, megakadályozza a veszteséget és mindig illeszkedik mindenkinek.

Már 5 éve használom ezt a krémes maszkot. Nagyon elégedett az eredménnyel. A legfontosabb, hogy helyesen használjuk. És ne várjon azonnali eredményre.

Előnyök:
Nagyon gazdaságos. Egy bankom van egy évig.

Cool masochka. Megégette a haját, és helyreállította ezt a maszkot. Ügyeljen arra, hogy tartsa a haját, majd öblítse le meleg vízzel. De vettem sokáig. Nemrégiben ugyanolyan fürdött, a minőség rosszabb. Kár, mert nem láttam jobban, de sok maszkot próbáltam meg.

Előnyök:
A haj puha és ápolt.

hátránya:
Sárga lesz a hajon (ha szőke).

Több mint 5 éve használják! Eleinte a hatás egyszerűen megdöbbentett - fényes, fésült szuper! De aztán a haj elvesztette a mennyiségét, és nagyon nehéz lett és gyorsan piszkos lett, és az eredmény eltűnt. Igen, és még mindig illata van.

Előnyök:
Jó hatás, ha havonta 2 alkalommal használják.

hátránya:
Gyakori használat esetén a haj gyorsan szennyeződik, és a hatás elveszik.

Kiváló hajmaszk, ha hetente egyszer használják, a haj simábbá és bizalmasabbá vált, könnyen fésülhető, még a legvékonyabb haj (például az enyém) sem mérséklik. A költség nem kicsi, de a bankok elég hosszúak.

Előnyök:
Hatékony - könnyen használható.

Élvezte, tetszett. Aztán megkezdte a kozmetikumok drágább használatát, elkezdte olvasni a kompozíciókat. Miért vásárolt 2 liter nem tudom. Az összetétel jobban nem olvasható. Lenyűgözte valakit, aki képes. Szemenként körülbelül 400ml van, akik ingyenesen akarják elvenni.

Előnyök:
Simítja, lágyítja a hajat.

De csak próbálnak megszabadulni a felhasználástól (teljesen megszűnik, vagy más eszközre váltani), a haj elveszít valamilyen tisztességes megjelenést. Tényleg tetszett a krém, amíg meg nem próbáltam abbahagyni a használatát. Hosszú ideig, más módon visszaállítva.
Az anya ugyanolyan hatással van a használatra.

Előnyök:
Ha haját használja, nagyon jól néz ki, ésszerű áron.

hátránya:
Utána (a befejezés után) a haj rosszabb lesz, mint előtte.

Egy teljesen haszontalan maszk, normál hajom van, egyenes, enyhén becsomagolva. Egy egyszerű samponnal való mosás után a haj meglehetősen erősen ragyoghat. De a maszk után, még akkor is, ha egy kicsit alkalmazzák, és rövid ideig tartják, a haj megszűnik intenzíven ragyogni, a második napon nincs kötet, a haj túl lágy lesz, térfogat nélkül. Bár felvette a fodrász tanácsát, és elolvasta a rave véleményeket.

hátránya:
A haj rosszabb a maszk után, mint anélkül, hogy ragyogna, gyorsan zsírossá válik.

Egyszer már nem vásárolta meg ezt a krémet! Nagyon szeretem a Numero-t, a haj puha, selymes, könnyen fésülhető és jó illatú. Az egyetlen dolog, hogy nagyon óvatosan mossa le, de nem okoz súlyos problémákat.

Előnyök:
Térfogat, haj sima és selymes.

Nagyon örülök, hogy 5 éve használom, amíg nem találom a legjobb eszközöket. Különösen száraz, törékeny hajoknál néha 15 percig nem tartok, elmosódott és lemosni! Azt javaslom.

Előnyök:
A szag kellemes, a bank nagy, gazdaságos, és a haj jól fésült.

A brelil romlott, a minősége jobb volt, a hajam gyorsan megszokta, és sajnos nincs hatása.
Sampont és maszkot használtam, de sajnos a maszk nem volt boldog.

Előnyök:
Könnyű fésülés.

Szeretem ezt a terméket! A jó hír az, hogy idővel nem romlott, mint a legtöbb termékünk piacunkon. Szeretem a szagot. És íme, íme! Ez tényleg működik! Csak a hajat használják hosszabb ideig, és idővel meg kell változtatnia valamit. De van egy dolog, a fürtök elvesztik a kötetüket és a pelyhességüket, de ahogy ragyognak.

Előnyök:
A szag, a konzisztencia adja az eredményt.

hátránya:
Eltávolítja a buja kötetet.

Nem láttam semmilyen különleges hatást, nos, az ár nem magas, ezért véleményem szerint egy ilyen ár meglehetősen normális. Nem célszerű az igazságot az ujjaival lizishv jar.

Előnyök:
Szag, elég hosszú.

hátránya:
Nem kényelmes kiadni.

Ha a kérdés enyhe fésülésről szól, akkor a maszk alkalmas, de nem több, nem ad semmilyen hatást a nedvességre vagy a kezelésre, gyorsan szennyezi a hajat. Semmi sem jobb, mint a vitaminok, mert az ilyen ügynök az ár magas.

Előnyök:
Nagy hangerő

Ezt a maszkot is magára vette. Ez azt jelenti, hogy megpróbáljuk - túl fájdalmas volt a barátjának. Mit mondhatok? Jó illata van, sokáig tart (hosszú és vastag hajom van). Tehát mi wow! Nem vettem észre. A haj mosása után egy ideig kellemes tapintású, a harmadik napon a fej viszket, és észrevette, hogy a haj gyorsabban zsírosodott. A gyógyító hatás nem is észlelte, ahogy felverték, megmaradt, ahogy felmászottak, és másszak. Bár már régóta használom a maszkot. Röviden, az ilyen pénzért természetes alkotórészeket vásárolhat a maszkhoz, és önmagát is készítheti.

Előnyök:
Kellemes illat.

hátránya:
Nincs eredmény.

A hajam nem érthető színekkel festett nn. Ennek eredményeként száraz, elégetett és fáradt volt a kísérletem, nem akartak egyáltalán növekedni. Kezdtem a kezelést. Aztán a kezemtől fáradt hajom szétesett. A NUMERO alkalmazása után rögtön rájöttem, hogy valószínűleg barátokkal leszek vele. Az elmúlt 7 évben csak a természetes és házi maszkot használtam.

Előnyök:
Könnyen használható. A szag nem bonyolultan kellemes. Az eredmény az első használat után látható. Minimális költség.

A maszk csak szelikonra szuper, de általában nincs semmi ellenem, de a nyári szuper borítékokra, de nem ad semmiféle kezelést a hajnak, hogy a hajat meggyógyítsa, és sima legyen, szükséged van egy kicsit több pénzre.

Mentő maszk a hosszú hajaimhoz, a haj, lágy, fényes és nem zavaros. Bár most sok hamisítvány van, ezért nagyon óvatosnak kell lenned a vásárláskor. Jobb, ha a vállalat megbízható beszállítóitól származik.

Előnyök:
A maszk jó konzisztenciát mutat, a haj puha, könnyű és nem zavaró, hosszú ideig tart.

hátránya:
A maszknak nincs mínuszom, de a hamisítványok gyakran találkoznak.

Hűvös maszk, már sokáig használom. Szeretem, hogy miután ez a maszk haját szagolja, hogy könnyen fésülhető!

Előnyök:
Selymes haj))).

Azok számára, akik nem tudják! Kevés ember tudja, hogy a fejbőrt samponnal kell mosni, és csak a hajra kell felhordania a maszkot, és a hajat a teljes hosszúságra elosztani, ha a maszkot a bőrbe dörzsölte, a haját „öblíti”, különösen színes haj esetén.

Előnyök:
Jól táplálja és hidratálja a hajat, könnyű fésülést, ragyogást.

hátránya:
Nem nagyon kellemes szag, nem egy kényelmes jar.

Ó, nagyon boldog! !! Egy barátom tanácsára használom, sokáig nem jutottam el a tanfolyamhoz, és itt végül.
Oochen boldog, haj selymes, nem nyomja, könnyű fésű, Masochka csak szuper!

Előnyök:
Kiváló minőségű, haj alkalmazása után kiváló.

hátránya:
Egy kis súlyú haj, le kell mosni egy kis vizet citrommal.

Szörnyű kopogásom van az egész BRELIL-sorozatból - samponok, maszkok és minden más, de a kristályok nem adnak semmilyen hatást, kivéve a zsírt: ((és a férjem is karcolja a fejét BRELIL-től. Itt van.

Előnyök:
Ennek a kötetnek az ára nagyon jó.

hátránya:
Ijesztő rüh.

Normál ár-érték arány, amely tartós. Alkalmasabb normál és száraz hajra. Használat után a hajat jól fésüljük, de a fő dolog nem az, hogy túlzásba hozza a krém mennyiségét, majd a haj gyorsan zsírsá válik.

hátránya:
Gyorsan zsírozza a hajat.

Ezt a maszkot 3 évig használom (és a sampontól függetlenül). Ez nem kezelési maszk, úgy értem, hogy ha a haja rosszul összenyomódik, vagy a haja mászik, akkor nem maszkokkal kell kezelnie, hanem először belülről (az étrend megváltoztatása, vitaminok vásárlása stb.) Szokásos balzsamként használom haj. A haj mindig sima, fésült, és ami a legfontosabb - nagyon jól ápoltnak és mindig ragyognak - mindenki körülnéz.

Előnyök:
A haj gondozása, sima, fényes, ápolt. Haj fésű. Kiváló illat (lágy, nem szintetikus).

hátránya:
Három évig nem találtam semmilyen hátrányt.

Természetesen, ha összehasonlítani szeretnék, vastagabb konzisztenciát szeretnék. De a hatás nagyon jó! A haj puha, sima! És a bank nagy. Azt javaslom!

Előnyök:
A bankok mennyisége, nagyon puha és szép haj.

A maszk csak szuper! A minőség jó! Egyszer adtam neki egy barátnőt, és most folyamatosan használom! Mindenkinek ajánlom, a maszk használata után a haj nagyon selymes és puha lesz.

Előnyök:
Az alkalmazás után a haj nagyon puha, engedelmes, selymes.

Koristuyusya vzhe 10rokіv tsієu masku, zadovolena az összes 100% -os barátnál és barátnál, akik rokonok pdsadila :)))
Ha covetousness a szőke, akkor annyira nem segített yak Brellil maszk, tedd a 20hv i haj yak él, ás blisk, і shovkovist! Azt javaslom, hogy a hto, hogy göndör haj legyen, nemlukhnyán legyen. Dorev 1l megragadja a nadgo-t (férfiak a 10m-eseknél), és tina azt mondtam, hogy nizka, a porvnyannі іnshimi-ban.

Előnyök:
Lisha samy plusz, ár, érdemes, kis rózsa, illat stb.

Összetételében szilikon van, nem nyújt terápiás hatást, tisztán kozmetikai - jobb, ha a tippekre, majd hetente 1-2 alkalommal, kizárólag selymességre alkalmazzuk.

Előnyök:
Jó illata van.

hátránya:
Nincs terápiás hatás.

Nagyon tetszett ez a maszk, és különösen a hajam, erősíti a hajat, könnyen fésülhető ki, kevésbé bomlik, kellemes szaga van, nagyon gazdaságos, hosszú ideig tartott.

Előnyök:
Az ár elfogadható, a minőség kiváló.

A második kanna használata után a haj teljesen leállt. Nekem megfelel. A haj könnyen fésülhető, kellemes szag. Mert az ár egy nagyszerű lehetőség, ha egy liter edényt vesz fel.

Előnyök:
Egyszerű fésülés, kellemes maszkszag, a haj megszűnt.

Nagy krémmaszk! Alkalmazása után azonnal fésülködöm a hajam egy finom fésűvel, hogy a maszk egyenletesen bekerüljön az összes hajamba, 10-15 percig tartok, és mossa le, a haj csak csoda utána, ragyog és egészséges megjelenésű.

Előnyök:
Könnyű fésülés, fényesség és a haj egészsége.

hátránya:
Nem látok semmit.

Sok más hasonló eszközhöz képest nagyon semmi! Nagyon ritkán, amikor ugyanazt a márkát veszem, de már többször is megvettem ezt, ami nagyon jó a szeszélyes hajomnak személyesen :).

Előnyök:
A haj puha.

hátránya:
Nem egy nagyon drámai változás a haj állapotában.

Haj nélkül a maszk nem fésülhet. Valószínűleg 7 évet vagy még többet használok. Szeretem. Megpróbáltam kicserélni valamit, próbáltam valami újat, de a hatás nem ugyanaz. Talán már használják a hajat.

Előnyök:
Egyszerű fésülés, kellemes illat, elég hosszú ideig.

hátránya:
Ha minden szőrre alkalmazzák, gyorsan zsírszaporodnak. Jobb, ha nem dörzsöljük be a haj gyökereibe, és alkalmazzuk a középre és a végekre, és ne mossuk le a végéig.

Hosszú ideig használom, valószínűleg már 5 évesen elégedettek vele. Podaldila és az anyja rajta, most olyan, mint egy igazi szőke. És barátok is. Nagy bank valószínűleg 9 hónapig. kivéve, ha természetesen fekszik és alkalmazza)))) Próbáld ki, és élvezze a gyönyörű és könnyű hajat.

Előnyök:
A haj olyan, mint a selyem.

hátránya:
Nem mosható le gyorsan.

A nővérének tanácsa szerint egy nagy korsót szerzett, és nagyon csalódott volt. Nincs hatás Ezenkívül a haj nem fésül. Glitter nem ad, nem teszi sima haj, veszteség nem áll meg. Az egész üveget használtam, minden alkalommal remélve, hogy valami megváltozik. Soha többé nem fogok vásárolni.

hátránya:
Nincs hatása, miután a haját nehéz fésülni.

Szőke vagyok, a hajam meglehetősen száraz a festék után - és így a maszk lehűlt! - ragyog, könnyen fésülhető.
Nem jelent meg korpásodás.

Előnyök:
Az ilyen minőségi termékek számára nagy ár.

2 bank véget ér - mindig van a fürdőszobában. Megtakarít engem a vas használata előtt a haj kiegyenesítéséhez. Természetesen nem csodaszer, hanem újra megújítja a haj állapotát egy szilárd 5-ku! Úgy gondolom, hogy a makadámia-maszk és a marokkói termékek hasonlóak a hatáshoz. De az áruk 2-3-szor magasabb! Lányok, és hol / kinek vásárolni.

Előnyök:
Kiváló eredmény egy kis költségvetéssel, költséghatékony alkalmazással, jó szaggal.

hátránya:
Pár év múlva nem található.

Szeretem. Úgy tűnik, hogy a korpásodás az emberekben úgy tűnik, hogy a gyökerekbe dörzsölték, úgy tűnik, hogy a gyökerektől 2-3 cm távolságra alkalmazzák, ahogy azt szinte minden maszkban és balzsamban írták.

Előnyök:
Kiváló szerszám, a haj jobban fésült, fényes, gazdaságos, szokatlan szaggal.

hátránya:
Ha hosszú ideig használjuk a hajat, gyorsan zsírt kapsz.

Nagyon jó krém! Az optimális ár-minőség arány érdekében jó hajterméket kaphat. Természetesen nem remélhetjük, hogy a felvert haja hirtelen csodálatosan ragad meg (erre más eszközök is vannak), de ha a vágás után rendszeresen használja a krémet, akkor elkerülheti a haj rétegződését.

Előnyök:
Ár-érték arány, kellemes aroma, könnyű fésülés és puha tapintású, selymes haj.

Egy ilyen árért a termék valóban nem rossz - a haj kevésbé zavaros - ez a szőke hajam, ez fontos. A zsírt illetően nem mondhatok semmit - minden nap fejem. Általánosságban elmondható, hogy egy ilyen mennyiség és egy ilyen ár esetében meglehetősen méltó!

Előnyök:
A termék textúrája, illata, térfogata.

hátránya:
Az árért.

És azt kell mondanom. hogy ez a maszk profi, de nem mindenki számára. A zsíros fejbőrű emberek nem fognak tökéletesen illeszkedni, és jól le kell mosni. A többi nagyon elégedett, és nem látok altenatívokat.

Előnyök:
Nagy gondosság.

hátránya:
Nézze meg fent.

Nagyon boldogtalan, korpásodás. És nem vettem észre semmilyen különleges hatást. Valamennyi hasonló eszközzel, de mégis mellékhatással.
Szégyen, hogy azonnal megvettem egy sampont és egy nagy maszkot.

Előnyök:
Ugyanaz, mint minden hasonló eszköz.

hátránya:
A korpásodás használat után jelenik meg.

Miután megjelent egy szörnyű korpásodás, a szőr gyorsan zsírossá válik.
Nem mondom, hogy volt látható hatás, szinte nem vettem észre.
Elrendeztem a L'Oreal mintáit, megpróbálok egy áttekintést írni, remélem, hogy meg fog tenni!

Előnyök:
Nem jelentős javulás a hajban.

hátránya:
Korpásodás, nagyon gyorsan haj nő a zsírban, szó szerint a következő napon, bár normális.

A hajam kategorikusan nem illik. Ie azt mondhatjuk, hogy nincs mód - a ragyogás eltűnt a hajból, másnap kellett mosni. Nagyon jó hajom van, nem száraz, nem törékeny, nem esik ki.

Előnyök:
Kellemes konzisztencia, szag.

hátránya:
Hatás a hajra az alkalmazás után - nincs ragyogás

Már 2 éve használom a Numero hajmaszkot, ez a legjobb, amit valaha találkoztam, festett szőkeem jól néz ki. A lányom, 5 évvel a hajának mosása után is maszkot hord, a haja selymes, fésült és nem kusza.

Előnyök:
Szép szag és textúra, nagyszerű hatás.

A fodrászom ezt a maszkot körülbelül 8 évvel ezelőtt tanácsolta, kellemes illata, finom szerkezete, a maszk nagyon jól segíti a hosszú színű hajaimat.

Előnyök:
Szag, textúra, ár.

hátránya:
A festéket sötét színű hajra mossuk.

Azt ajánlom, aki száraz haj, vagy festés után, valamint aki vékony haj és zavaros. Az ár normális, a minőség szuper, hosszú ideig.

Hajmaszk №1. Több mint 7 évet használok. Haj, mint a selyem, fényes, sima. Vastag, olvadó textúra, könnyen elosztható a hajon és nagyon gazdaságos.
Ezt klímaberendezésként használom, a hajam mosásakor, 5 percig, maszkként hetente egyszer: kalap alatt, törülközővel és 30 perces sétával.
A Breil újjáépítette az egészet, de a gondozásból csak a Numero-t használom a zabral.

Előnyök:
Hatékony, gazdaságos.

© KidStaff - könnyen megvásárolható, kényelmes eladni!

A BRELIL - NUMERO zabpótló krém, zab

A weboldal használata a Felhasználási feltételek elfogadását jelenti.

http://otzyv.kidstaff.com.ua/tovar/382/brelil-krem-dlya-volos-vosstanavlivayushchiy-s-ovsom-numero