logo

Maszk balzsam vöröspaprika orosz terepi értékelések

Megerősített formula a vörösbors és az olívaolaj kivonatával történő erősítéshez és hajnövekedéshez.
A maszk-balzsam balzsam-kondicionáló és hajápoló maszkként használható.
A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését.
Az olívaolaj táplálja, hidratálja, lágyítja a haját, természetes ragyogást, szépséget és egészséget biztosít.
A maszk-balzsamnak melegítő hatása van.

Térfogat: 250 ml
Gyártó: Oroszország, Fratty

Vélemények (28)

54 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

  tatyana30stm
   2018. november 28., 14:19
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: 2015 elején használta ezt a maszkot.
  Előnyök:
  + kellemes textúra
  + tényleg felmelegíti a fejbőrt. Személy szerint én nem voltam túl meleg.

  hátrányai:
  - szörnyű szag
  - nem jövedelmezőség
  - Súlyos hajhullást okozott.
  - Ne gyorsítsa fel a haj növekedését.
  - Szárad a haj végét.
  - Egy hetes használat után a hajam csak elkezdett hagyni. Végül, miután további 2 hétig szenvedett, és rájött, hogy nem gyorsítja fel a növekedést, abbahagytam a használatát.
  - A Fallout megállt 5 hónapig.

  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0

  Megjegyzés: Tényleges termék!
  Szeretem ezt a maszkot egész szívemmel. Kellemes illatú, krémes konzisztenciájú, csavaros sapka.
  A termék előnyei:
  Kiváló sütés, az öblítés után is meleg marad.
  Serkenti az új hajnövekedést. Az alkalmazás után sok új "antenok" -ot vettem észre.
  Gyorsítja a haj növekedését. 1 cm-ről 1,5 cm-re van szükségem, ez nagy különbség azoknak, akik nőnek.
  Nagy ár.

  A kellemetlen:
  Ha a maszk gondatlan alkalmazással esik a fülekre, akkor mindannyian piros lesz, és a sütés nem gyerekes.
  Csak szigorúan alkalmazza a gyökereket! A hosszúság nagyon száraz lesz. Még jobb, egy időben tápláló / hidratáló maszkot kell alkalmazni.

  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0

  Megjegyzés: A maszk nagyon meleg. A mustármaszk nagyszerű alternatívája. Tiszta hajra tesszük 10 percig zuhanyzó sapka alatt, és egy igazi tűz kezd a fejemre. A maszk jó konzisztenciával és kellemes illattal rendelkezik. Könnyen alkalmazható hajra.

  Most a minuszokról:
  Az első 3 hónap, a használat után, a haja istentelenül felmászott, és csak 4 hónapig a súly normalizálódott, és a szőrszálak még kisebb mértékben csökkentek. Nem láttam sok növekedési gyorsulást... Az egyetlen pozitív hatás a templomok új szőrszálai voltak. Azt hiszem, ez azt sugallja, hogy a maszk úgy működik, hogy továbbra is használom.

  Ügyeljen arra, hogy hideg vízzel öblítse le és rendkívül óvatos legyen a szemkontaktussal, ez nagyon sok égést okoz!

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/maska-balzam-dlya-volos-krasnyy-perec-serii-russkoe-pole-4487

  Orosz mezőmaszk-balzsam a hajra Piros paprika - felülvizsgálat

  Pauline
  St. Petersburg aktív résztvevője

  A lányok, a közelmúltban a fórumon megvitatták a hajhullás témáját, amelyen belül a Fix Price maszkját ismételten pozitívan jegyezték fel. Ő is sok dicséretet énekelt a hálón, ezért célzottan követtem.

  A gyártótól: Megerősített formula vörös hajú paprika kivonattal és olívaolajjal való haj erősítésére és termesztésére.

  A maszk-balzsam balzsam-kondicionáló és hajápoló maszkként használható. A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését. Az olívaolaj táplálja, hidratálja, lágyítja a haját, természetes ragyogást, szépséget és egészséget biztosít. A maszk-balzsamnak melegítő hatása van.

  Magam: egy csavaros kupak, 250 ml térfogatú.

  A rövid hajaimnál (nagyon, nagyon nagylelkűen alkalmazott) 8 alkalmazáshoz elegendő volt.

  Az optimális vastagságú őszibarack-maszk (nem áramlik és könnyen eloszlik), számomra jelentős mínusz a legerősebb parfüm illat, amely a következő hajmosásig lesz veled.

  Másképpen alkalmaztam, az optimális eredményt a következőképpen érjük el: hetente kétszer alkalmazzunk nedves hajra, amit mosni fog. Tartsa 20 percig, majd alaposan öblítse le vízzel, és ez minden! Nem tanácsolnám sem a hajom samponnal történő mosása előtt, sem utána - a szőrszálak lesznek, és hamarosan piszkosak lesznek. Nem éreztem a melegítő hatást, de nem próbáltam meg a sapka alatt.

  Az alkalmazás eredményeinek megjelenítésével: a haj kevésbé esik ki, szabad szemmel észrevehető, nem tudok semmit sem mondani a hajnövekedés felgyorsításáról (3 hetente egyszer vágtam, nem kellett rövidíteni az intervallumot), a hajam fényes, egészséges, ápolt, haj, haj, haj, haj hajvágás formájában, és nagyon könnyen illeszthető.

  Azt tanácsolom, hogy próbálja meg. A márka választékában még mindig fokhagyma és gránátalma van, biztosan megpróbálom őket.

  [Szerkesztette a szerző: 2015. május 19.]

  http://sponzhik.ru/%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0 % B5 / maska-balzam + dlya + volos + krasniy + perec? Oid = 127227

  Írás a falon

  MŰKÖDÉS A Hajnövekedéshez. MASS MARKET

  Kétségtelen, hogy a hosszú haj minden tudója azt akarja, hogy a haja gyorsabban növekedjen. Átlagosan havonta 1-1,5 cm-rel nő a haj, de a méltányos szex egyes tulajdonosai számára ez nem elég, és a hajnövekedés különböző eszközeit használják. Sok hatékony recept van a maszkok számára, amelyek növelik a növekedést (ez olyan, mint a mustár, amely a fejre tűz, és a dimexid segíti a hasznos anyagok gyorsabb behatolását), ami lehetővé teszi, hogy néhány ember havonta 2-3 cm-re nőjön. De mi van a lányokkal, akik nem szeretik a természetes gondozást? Vagy azok számára, akiknek minden vágyukkal nem rendelkeznek mindig elegendő idővel a maszk összetevőinek összekeverésére és elég hosszú ideig ellenállni? Természetesen, a mentés a tömeges piac, amely teljesen megtalálható minden boltban. A lányok visszajelzései alapján azt javaslom, hogy fontolja meg a legelterjedtebb maszkot a haj szerelmesei között.

  1. maszkolja az orosz mezőt piros paprikával.
  Mint a legtöbb maszk a hajnövekedéshez, az a tényen alapul, hogy felmelegíti / süti (irritálja a hajhagymákat, ébresztőpálcákat), és ennek következtében a haj nő. A kompozíció nem elég rossz, szilikon nélkül, így mind a gyökerekre, mind a hosszúságra alkalmazható. Teszi a hajat puha és selymes, a növekedés mellett a fő haj nő "antenki", plusz erősödik. A maszk vastag, jó illatú, de két fő hátránya van: nem gazdaságos és nehezen megtalálható, ezért azt tanácsolom, hogy azonnal vegye fel több üvegét.
  Eladó főleg a Fix áron és a "South yard" -nál, az ár 250 ml-re - 39 rubelre
  pontszám 5/5
  +Maszk orosz mező fokhagymával (feszesítő)
  pontszám 5/5

  2. Burdock forró maszk-tömörítés.
  A kompozíció jó, de nem tökéletes, mert vannak szilikonok, de mégis a gyökerekre (adott esetben hosszra) alkalmazzák. A maszk felmelegszik, de nem süt, növeli a haj növekedését, és megakadályozza a veszteséget erősítő tulajdonságai miatt. A konzisztencia vastag, ami nem teszi lehetővé az áramlást, de van még két kisebb hátránya is: egy kellemetlen szag és sokan kimaradnak a hajából. De ahogy mondják az ízt és a színt, így addig, amíg meg nem próbálod, nem fogod tudni.
  Ár 450g - 110-150 rubel
  4/5 értékelés

  3. Receptek nagymama Agafi élesztőmaszk.
  A kompozíció tökéletes, mind a gyökerekre, mind a hosszra alkalmazható. A maszk elég kicsit felmelegszik, növeli a növekedést, erősíti az „antennákat”, növekedhet, táplálja és hidratálja a hajat, sima és selymes. A folyadék konzisztenciája, jól alkalmazott, nagyon kellemes illata. Nincsenek mínuszok, kivéve, hogy a maszk nem felel meg Önnek, azaz nem fogja látni a növekedés eredményét.
  ára 300 ml - 40-60 rubel
  pontszám 5/5
  +Receptek nagymama Agafi zsaru maszk (feszesítő)
  4/5 értékelés

  4. maszk Kera-Nova a hajnövekedés érdekében.
  A készítmény jó, csak a gyökerekre alkalmazható (opcionális hosszúság). A maszk jól felmelegszik, sőt még ég. Növeli a növekedést, erősíti a hajat, jó tápanyag-útmutató. A konzisztencia vastag, nem folyik, nem éri el a hajat nehezebbé. A mínuszok elhanyagolhatóak - kellemetlen szag, és kiszáríthatják a hosszát, különösen a tippeket.
  ára 280 ml - 110-150 rubel
  4/5 értékelés
  + maszk Kera-Nova hajhullás ellen.
  ára 450 g - 140-160 rubel
  pontszám 5/5

  5. Házi receptek Selyemmaszk krém.
  A készítmény jó, a gyökerekre és a hosszúságra vonatkozik. Egy kicsit felmelegszik, növeli a növekedést, táplálja a hajat, selymes, fényes és engedelmes. A konzisztencia közepes (nem folyékony és nem vastag), könnyen alkalmazható, kellemes illata van, de számos hátránya van - a gyökerek hizlalására és a hossz megszárítására, a növekedés nem mindig észrevehető, nem mindenki számára.
  ár 500ml - 100-130 rubel
  3/5 értékelés

  6. Arany selyemmaszk a haj növekedéséhez.
  A kompozíció sok kívánnivalót hagy maga után, túl kémiai darabot, de mind a hosszúságra, mind a gyökerekre alkalmazza. Növeli a növekedést, növeli a vastagságot, sima, érzékeny, puha, selymes, hidratál, jól táplálja és helyreállítja a hajat. A folyadék konzisztenciája, amely nem gazdaságos. Van még néhány hátránya is: megszárad, kemény hajúvá válik, nem növeli a növekedést, de ismét minden minden egyedi.
  ára 200 ml - 80-100 rubel
  3/5 értékelés

  7. A Bio mask védelme és erősítése.
  A készítmény jó, a gyökerekre és a hosszúságra vonatkozik. Megerősíti, sima, kezelhető, puha, megkönnyíti a fésülést, térfogatot, helyreáll. A konzisztencia vastag, gazdaságos. Hátrányok - nem.
  ár 250ml - 40-50 rubel
  pontszám 5/5

  Tipp: a legjobb eredmény elérése érdekében minden maszkot 20-60 percig kell tartani (ha szükséges), és melegíteni kell, hogy fokozza a hatást, hozzáadhat vitaminokat, olajokat, fahéjat, piros paprikát (az égő érzés fokozása érdekében).

  http://vk.com/wall-27123321_8565

  Növekedés és erősítés: maszkolja az orosz mezőt borssal, véleményekkel

  A borsszőrmaszk rendszeres a hajápolási fórumokon. A borsot a mustárral együtt hatékony eszköznek tekintik, amely serkenti a hajnövekedést. Ilyen maszkokat készítenek otthon, önmagukban, de mindezektől függetlenül az ilyen független cselekményről döntenek.

  Valójában a fejbőr égésének valószínűsége nagy, mert a tárolómaszkok garantálják, hogy ez nem fog történni. Egy példa erre az orosz mezőmaszk.

  Mask Russian mező: tulajdonságok

  A csomagon olvasható, hogy ez egy maszk-balzsam, amely enyhe melegítő hatást fejt ki. A maszk vörös forró borsot tartalmaz, és fokozza a fejbőr vérkeringését. Ez pedig hozzájárul a hajhagymák fokozott táplálkozásához.

  Az olíva hatás lágyító hatást fejt ki a maszk számára. Elmondható, hogy rehabilitálja a fejbőrt a bors eléggé agresszív hatása ellen. De mivel a gyártók nem túlzásba vették az arányokat (ahogy lehetett, a ház maszkját alkotva), a bőr nem szenved, és az olívaolaj táplálja és megpuhítja.

  Egyébként az olívaolaj jótékony hatással van a haj állapotára, az olaj ismételt használata javítja és helyreállítja a haj természetes szerkezetét.

  Maszk-balzsam piros paprikával: vélemények és tippek

  A termék finom rózsaszín színű, nincs borsszag, az illat illata kellemes illatú. A konzisztencia vastag, ami kényelmes - a maszk nem folyik át a hajon. Könnyen mossa le.

  Mi történik a maszk pozitív véleményeiben:

  • Könnyen alkalmazható és könnyen leöblíthető, kb. 5 percig tarthat, és több is lehet;
  • A konzisztencia maszk hasonlít a hajbalzsamra, így minden egyes samponozás után alkalmazhatja;
  • De a legfontosabb hatás - a hajnövekedés - néhány hónap múlva észrevehető lesz, ez különösen érzékeny a festett hajra, a gyökereket gyakrabban kell színezni.

  Gyakran részletesen leírják a maszk használatát azoknál, akik valóban felgyorsították a hajnövekedést. És az ajánlások az alábbiakhoz hasonlóak lesznek: a balzsamot masszírozó mozdulatokkal dörzsölik a hajgyökerekbe, majd a teljes hosszában nyúlik. Tartsa a haját körülbelül 20 percig tart. Amikor a balzsam elkezd cselekedni, enyhe égő érzést érez a fejbőrben.

  Bár, amint az a véleményekből kitűnik, valakinek az égő érzés könnyű, csak melegítő hatás, de valaki számára alig tolerálható. Ha a fej rosszul ég, mossa le a maszkot. Még akkor is, ha az égés nem kap meg, kiszáríthatja a bőrt.

  A negatív értékelésekből csak azt lehet észrevenni, hogy „a hatás nem láttam”, de nincs sok ilyen észrevétel.

  Orosz mező: ugyanabból a sorozatból származó fokhagyma maszk

  Ugyanez a gyártó kínál fokhagymás, kefír és gránátalma női és maszkot hagymával, homoktövisgel. A fokhagymás maszk erősíti a hajat, védelmet nyújt a veszteségektől. Mivel ez a probléma nagyon sok ismerős, a maszk nagyon népszerű.

  Maszk funkciók

  • Ez a maszk-balzsam összetételében aktív fokhagymás és rozmaringolaj kivonattal rendelkezik;
  • Nem szabad félni a fokhagymás szagtól, a maszk nem rendelkezik - az illat nem feltűnő, finom, finom;
  • A maszkot gazdaságos fogyasztás jellemzi, a hajra nagyon könnyen alkalmazzák, 5-10 percig kell tartani;
  • A maszk célja a hajhagymák megerősítése és regenerálása.

  Bátorító az a tény, hogy a balzsam nem teszi nehezebbé a hajat, és sok ilyen termék a nem megfelelően mosott haj hatását hozza létre.

  Fokhagyma maszk váltakozható borssal, valamint a sorozat többi maszkjával.

  Hogyan lehet felgyorsítani a haj növekedését, hogy a maszkok égő hatással járnak-e: mit mondanak a szakértők

  Ha a hajnövekedés problémája továbbra is fennáll, és nem világos, hogy mások hogyan javíthatnánk, nem lehet szakember segítsége nélkül. Nem minden esetben segít az orosz maszk típusú mezőben. Van egy öröklési tényező és az immunitás általános csökkenése, amikor a szervezet táplálékra van szüksége, és sok rendszer azonnal reagál rá.

  Ebben az esetben az orvosok-trichológusok tanácsolják:

  • Igyon vitaminokat a hajra, amely ma már gyógyszertárban van;
  • A B és C vitaminok a legfontosabbak a haj számára, ők is felelősek a természetes pigment fenntartásáért - többet fogyasztanak narancsot és zöldborsót, és késleltetheti az első szürke hajat;
  • Táplálja és hidratálja a hajat olajokkal;
  • Vágás, kármentes, fáradt és élettelen vágott szőrzet nélkül - nem teszik lehetővé, hogy gyorsan növekedjen;
  • Masszírozza a fejbőrt;
  • A fűtőmaszkok használata akkor lehetséges, ha nincs allergiája, a maszk használata során nincs kellemetlen érzés, de jobb, ha ilyen agresszív maszkot nem hetente többször használ.

  Lehetetlen a borssal maszkokat bánni - igen, a hajnövekedés észrevehető, de a túlhajtott bőr más problémákat, még korpásodást is okoz.

  Maszk "Orosz mező borssal" a haj növekedéséhez (videó)

  Az orosz mezőmaszk jó alkalom a heti használatra, gyakrabban tehetjük meg, ha csak enyhe melegséget érzünk, és nem minden égetés után égő érzést.

  http://allya.ru/volosy/ukhod/maska-russkoe-pole-s-pertsem-otzyvy

  Maszk orosz mező forró paprika kivonattal a haj növekedéséhez - megfizethető eszköz a gyors növekedéshez

  A hosszú haj mindig irigység tárgyát képezte. A növekvő fürtök időszaka azonban sokáig tarthat. A szokásos vöröspaprika segítségével meg lehet gyorsítani a növekedési sebességet. Ehhez az orosz Field cég forró paprika kivonattal és olívaolajjal gazdagított balzsamot hozott létre a hajnövekedés érdekében. Hogyan hat ez a termék a fürtökre és milyen eredményeket érhet el? Ezekre a kérdésekre válaszolhatsz a cikkből.

  A működés elve

  Maszk orosz mező paprikával a hajnövekedéshez a Fratti HB-től a fürtök gondozására szolgáló termék, ami hozzájárul a szálak növekedéséhez a forró paprika és az olívaolaj kivonatának hatására. Ami a gyógyszer elvét illeti, a következőnek tekintjük.

  Hosszú ideig használják a bors égő gyümölcsét a hajnövekedéshez. Még a férfiak zöldség tinktúrát használnak a kopaszságért. Működésének elve a bőr helyi irritációja, a véráramlás, és ezáltal az izzók teljesítményének növelése. A gyökerek több oxigént kapnak, tápanyagokkal és vitaminokkal telítve. Ennek eredményeként a hajnövekedés felgyorsulása, a haj külső állapotának javulása figyelhető meg.

  Önmagában egy éles zöldség sok vitaminot tartalmaz:

  1. Az A-vitamin jótékony hatással van a szálak növekedésére, gazdagítja az izzót tápanyagokkal.
  2. A B-vitamin segít megerősíteni a szőrtüszőket.
  3. A C és E vitaminok a fürtök simaságát, fényességét, a káros tényezők külső hatásaitól védik.
  4. A vas felgyorsítja a fejbőr bőrsejtjeinek megújulását.
  5. A kálium egy segédelem a szálak növekedéséhez.

  Összetétel és előnyök

  Sajnos a vöröspaprika és az olívaolaj kivonat összetételében jelenlétük nem minősül természetesnek. A termék víz, emulgeálószerek, alkohol, hidroxi-etil-cellulóz, kapril-triglicerid, ammóniumsók, lanolin, metil-parabén, citromsav, lengéscsillapító, polimerek, tartósítószerek.

  Most beszéljünk részletesebben az egyes komponensek szerepéről.

  1. A piros paprika kivonat a fő növekedési stimulátor. Antioxidáns, méregtelenítő hatása is van. A forró zöldség kombinálva a különböző gyógynövényekkel fokozza azok hatását.
  2. Az olívaolaj táplálja, hidratálja a fejbőrt és a fürtöket. Az öregedésgátló hatású az öregedő bőrre.
  3. A citromsavat a bőr pH-egyensúlyának normalizálására használják.
  4. A lanolin megtartja a fejbőr nedvességét, lehetővé teszi a bőr egészséges, ápolt megjelenését. Ennek az elemnek a hiányosságai közé tartozik az allergiás reakció, a bőrkiütés, a vörösség lehetséges megnyilvánulása.
  5. Az ammóniumsókat a hajápoláshoz használt kozmetikumok előállítására használják. Ez az összetevő kiküszöböli a statikus elektromosságot a hajból.
  6. Az emulgeálószereket a szennyeződések eltávolítására használják.
  7. A bőr lágyításához különböző formájú glicerint használnak. Gyakran hozzáadódik a krémek, maszkok, rúzsok gyártásához is.
  8. Más kémiai elemeket használnak oldószerként, sűrítőanyagként és tartósítószerként balzsammaszkként.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hajra készített paprika maszk 250 ml-es térfogatban készül egy csavaros kupakkal ellátott műanyag edényben. A konzisztencia meglehetősen vastag, világos rózsaszín, könnyű aromával.

  A balzsam orosz mező piros paprikával történő használatának előnyei:

  • alacsony költség;
  • kellemes aroma;
  • gazdaságos fogyasztás;
  • fokozott hajnövekedés;
  • könnyű használat.

  Milyen esetekben alkalmazandó

  Az orosz orosz mező piros paprikával kerül felhasználásra:

  • a haj növekedésének növelése;
  • a szálveszteség megszüntetése;
  • táplálkozás, hidratáló haj.

  A termék bármilyen hajra alkalmas.

  Költsége

  A maszk az orosz mezőből származó borsos hajjal nagyon alacsony költséggel jár. Egy 250 ml-es üvegben a régiótól függően kb. 40–70 rubelt kell fizetnie. Gyártott Oroszországban, Moszkvában. Vásárolhat maszk-balzsamot egy gyógyszertárban vagy kozmetikai boltban.

  Képek előtt és után

  Ellenjavallatok

  A maszk orosz mezője borssal nem javasolt, ha a fej bőre sérült vagy allergiás a hatóanyagokra.

  A balzsam túladagolása esetén a fejbőr égése lehetséges, gondos használat és a szemkontaktus elkerülése ajánlott.

  Felhasználási feltételek

  A gyártó azt javasolja, hogy a maszk-balzsamot a következő módon alkalmazzuk: a balzsamot enyhén nedves mosott szálakra kell felhordani, óvatosan egyenletesen eloszlatni a fürtök teljes hosszán, és 5 percig áztassa, meleg vízzel öblítse le. Használja a maszkot heti 1-2 alkalommal.

  Egyesek maszkot használnak másképp. Nedves fürtökre kell felhordani, enyhén dörzsölni a gyökérzónába könnyű masszázs mozdulatokkal és 20-30 percig inkubálni. Ugyanakkor enyhe hőérzet is érezhető, amikor égő érzés jelenik meg, a készítményt le kell mosni. Használja a maszkot heti 1-2 alkalommal.

  Javasoljuk, hogy olvassa el: a fejmasszázs hatékony módja a hajnövekedés felgyorsításának otthonában.

  Fontos! A balzsam alkalmazásához orosz terepen ajánlatos védő kesztyűt vagy tampont használni, és a bőr fokozott érzékenységével kefirrel, olajjal vagy vízzel hígítható.

  A használat hatása

  A maszk rendszeres használatával látni fogja:

  • a fürtök jelentős növekedése;
  • térfogatot adva egy hosszú hajra;
  • állítsa le a hajhullást;
  • fürtök élnek, fényesek, lágyak.

  Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a vöröspaprikával ellátott orosz mező maszkja rendszeres használatával lenyűgöző hatást fejt ki. Ennek az eszköznek a jelentős előnyei a nagyon ésszerű költségek, a haj állapotának javítása, a szálak növekedése.

  Hosszú, vastag és fényes fürtöket akarsz nőni? A következő cikkek segíthetnek Önnek:

  http://expertpovolosam.com/uhod/rost/sredstva/maski/russkoe-pole-s-percem

  Maszk-balzsam "Vörös paprika" az orosz mezőből

  visszahívás

  Hosszú időre vettem egy maszkot, akartam valamiféle hajmaszkot, melynek tulajdonságai javítottak a vérkeringést egy kis irritációval a növekedés javítása érdekében. Tetszett, tisztességes összeg és alacsony ár, bors a nagyobb és nem szükséges. A maszkot a mosott hajra alkalmazzák, és egy kicsit elkezd duzzadni, amikor elkezdem mosni, nagyon meleg lesz a meleg vízből, egy égő érzés egyenes, és a hűvöstől elviselhető, majd egy kicsit addig süt, amíg meg nem szárad, de szinte észrevétlenül.

  Ez az egyetlen maszk, amit a hajgyökerekre tettem, és először nagyon féltem, hogy zsír lesz, de ez nem történt. Nem táplálja a hajat, nem állítja vissza, nem adja hozzá a ragyogást, nem járul hozzá a fésülködéshez, legalábbis nem vettem észre a túlhajszoltamban, de van más eszközem a hajhosszra, így nem vártam el tőle.

  Nehéz megmondani, hogy a haja belőle nő-e, mert amikor elkezdesz tenyészteni, nem kapsz egy maszkkal. Ráadásul olajokat használtam, és együttesen a fejemben egy pisztolyt adtam, nem mondtam, hogy gyorsabban nőnek, de itt megjelent a sündisznó bolyhos.

  Szilikonmentes. A bors és a bizsergés ellenére a használat során nem okoztam irritációt és kéregeket a fejen.

  http://www.ladiesproject.ru/public/maska-balzam-krasnyi-perets-ot-russkoe-pole

  tutux.ru

  A domain név regisztrációs ideje lejárt 2019-03-03T12: 58: 31Z.

  Ez a domain?

  A megújítási kérelmet 2019-04-03-ig kell benyújtani és kifizetni.

  Vásárolja meg ezt a tartományt!

  Kérelem az elbocsátott domain regisztrálására.

  A 2019-04-03 tartomány becsült megjelenési dátuma

  Regisztrációs szabályok

  Regisztrációs szabályok p.5.9.

  A tartománynév-rendszergazda által létrehozott küldöttség megszűnésekor a domain név regisztrációjának lejárta miatt a regisztrátor ideiglenes DNS-kiszolgálókat hoz létre a domainhez, amely a http-protokollon keresztül továbbítja a kéréseket a nyilvántartó hivatalos honlapjára, a delegáció megszűnésének okairól.

  Regisztrációs szabályok p.4.5.

  A domain név regisztrációjának megújítására való jogosultság az előző adminisztrátortól a megelőző megújítási időszak lejártáig marad. Az előzetes meghosszabbítási időszak időtartama 30 nap a regisztrációs időszak lejárta után.

  Regisztrációs szabályok p.3.3.1.

  A regisztrátor jogosult a preferenciális megújítás alatt álló domain nevek regisztrálására irányuló kérelmeket elfogadni (a mentesített domainnevek regisztrálása). A domainnév-regisztráció a megelőző megújítási időszak végén történik, ha a korábbi domainnév-adminisztrátor nem újítja meg a domain név regisztrációját.

  WHOIS

  Az alábbiakban a domain név nyilvános adatai szerepelnek:

  Lépjen kapcsolatba a tartomány tulajdonosával

  A nyilvános név szerint elérhető adatokat a domain nevében találja a WHOIS részben.

  Nauenet JV

  A „Naunet SP” az egyik legnagyobb orosz domain névregisztrátor. A tartományi regisztrációs és karbantartási szolgáltatások, a webhely-tárhelyszolgáltatások, valamint a különféle kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínáljuk.

  Az "Onet JV" használatával megkapja:

  • Szolgáltatás a legrégebbi nyilvántartónál a nemzeti zónában.RU
  • Domainregisztráció minden nagyobb zónában
  • Kulcsszó domainnév szolgáltatás
  • Egyszerű domain regisztráció a "három lépésben"
  • Kényelmes szolgáltatásmenedzsment webes felületen keresztül
  • Szolgáltatások kezelése mobileszközről
  • 24 órás technikai támogatás híváskövető rendszerrel
  • A fizetési módok széles skálája
  • Közvetlen pénzátutalás közvetlenül a nyilvántartónak
  • Modern rendszergazdai spam védelem
  • Az Adminisztrátor személyes adatainak védelme
  • Domainnév lopás elleni védelem
  • Biztosítási szakmai nyilvántartó tevékenység
  • Biztonságos online domain név átadása
  • Domain Store
  • A hosting szolgáltatások és kiegészítő szolgáltatások teljes sora
  • Papír igazolás tartományadminisztrátor
  • Ingyenes szolgáltatás "DNS - Basic"
  • Útlevél ellenőrzése az adminisztrátor kérésére
  • Ingyenes SMS-értesítés fontos domain-műveletekről
  • Az egyéb szolgáltatások megrendelésekor a domainek elszámolt költsége *
  • Kedvezmények és promóciók
  • Partnerprogramok
  • Professzionális programinterfész (API) a szolgáltatáskezeléshez
  http://tutux.ru/opinion.php?id=41540

  Maszk-balzsam hajra "Piros paprika" sorozat "Orosz mező"

  Felhasználhatósági időtartam: 24 hónap

  Az árut Oroszországban szállítjuk!

  Futárral - 190 ⃏-tól

  Orosz posta - 240-től

  A pontos költség- és szállítási opciók kezelése telefonon értesíti Önt a megrendelés feldolgozása után.

  Átfogó ellátásért

  Melegítő hatása van.

  Továbbfejlesztett formula a haj erősítésére és termesztésére vöröspaprika és olívaolaj kivonatával

  A maszk-balzsam balzsam-kondicionáló és hajápoló maszkként használható.

  A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését.

  Az olívaolaj táplálja, hidratálja, lágyítja a haját, természetes ragyogást, szépséget és egészséget biztosít.

  A maszkot egyenletesen alkalmazza nedves, tiszta hajra és fejbőrre, hagyja 3-5 percig, alaposan öblítse le.

  Hasonló termékek a katalógusban

  Maszk "Orosz mező" piros paprikával

  A luxus hosszú haj a legtöbb nő, lány és lány álma. Azonban, ha a természet nem mutat be szép fürtöket, akkor saját kozmetikumok segítségével kijavíthatja azt. Az egyik az orosz terepi sorozatban képviselteti magát - ez egy egyedülálló termék, amely egyesíti a maszk és a balzsam tulajdonságait, amelyek erősítik és intenzíven növelik a hajat.

  A maszk a továbbfejlesztett képlet szerint készül, amelyben a fő hatóanyag a vöröspaprika kivonat. Általában véve a vitaminok és a tápanyagok mennyisége tekintetében a bors a zöldségek vezetője. Éppen ezért gyakran használják a kozmetikai iparban, különösen a problémás haj gondozására szolgáló termékek gyártásában.

  A maszk-balzsam "orosz mező" hatással van elsősorban a fejbőrre: növeli a vérkeringést az epidermisz felső rétegében, aktiválja a celluláris anyagcserét, hozzájárul a tüszők oxigénellátásához. Ezáltal serkenti a gyors szőrnövekedést és megakadályozza azok elvesztését. Ezenkívül az „alvó” hajhagymákban ébred fel az aktivitást.

  Az egyedülálló hajbalzsam szerves olívaolajat tartalmaz, amely viszont tápláló és hidratáló hatást biztosít. Hála neki, a haj lágyabbá válik, nem keveredik össze, amikor fésül, rugalmasságot, egészséges ragyogást és szépséget ér el. Így a vöröspaprikával ellátott orosz mezőmaszk hatékonyságának titka természetes összetételű és hagyományos, időigényes recept, amelyet modern, csúcstechnológiájú berendezések használnak.

  Melegítő tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmazáskor kellemes meleg van. A maszk tartósan használható hajnövekedés-stimulálószerként vagy időszakosan megelőző intézkedésként. Ahogy a gyakorlat azt mutatja, testünknek különleges védelemre van szükség a hideg évszak alatt, ha frizurát visel, az alacsony hőmérséklet és a száraz levegő a szobában a legrosszabb hatással van a haj állapotára.

  Egy másik "Pro" a "orosz mező" maszkkal kedvező áron, valamint az a tény, hogy online áruházunk nagyon kedvező áron vásárolja meg. A komplex hajápoláshoz és a szelíd tisztításhoz mindig sampont vehetsz fel ebből vagy más sorozatból.

  http://frattishop.ru/production/cosmetics/russkoepole/70/

  Haj maszk orosz mező borssal

  Ha van egy csoda a világon, akkor ez a maszk-balzsam orosz mező borssal! Kedvenc borsmintám, a nélkülözhetetlen eszköz a hosszú hajért való harcban. A növekedés felgyorsítása, a hajhullás csökkentése. És milyen finom a fejbőrre (fotó) + összehasonlításra a paprikával, a Premium paprikával

  Véleményem első soraiban szeretném megköszönni az oldal szép szépségeit. Azok a lányok, akik visszautasították a visszajelzést ebben a szálban, nagy köszönöm mindenkinek. Ez volt az Ön visszajelzése, hogy megnyitotta ezt a csodálatos eszközt nekem.

  Szerényen remélem, hogy egy nap köszönetet mondanak nekem a felülvizsgálatért.

  Ez a felülvizsgálat a leginkább elszenvedett, hosszú ideig főztem, a maszkot sokféle módszerrel teszteltem a hajamre, de mindig örömmel jöttem.

  Ez a maszk a fürdőszobám állandó lakója.

  Ha ez egy ingyenes eladásban van, akkor 6-7 edényt vásárolok egyszerre, vagy rendelek az IM Fratti üzletben, természetesen ott egy maszk ára sokkal drágább, mint az ingyenes értékesítés ára, és senki sem törölte a postai költségeket. De. számomra felbecsülhetetlen. És ha szükséges, megveszem a pénzt.

  Így romlanak a sztereotípiák - olcsó ár Fix árból drágább, mint bármelyik lakosztály. Mert kiváló eredményeket, gondos hajápolást és figyelemre méltó hajnövekedést látok.

  Egy kicsit magadról..

  Tavaly aggódtam az egészséges, szép hajok növekedéséről. Egy évvel ezelőtt volt egy megálltam, amikor festettem a hajat, ami a gyakori festés következtében teljes hosszában megsérült. Tüzes vörös színben festettem, ami, tudod, köteles. Ezért, kissé megnövekedett sötétbarna gyökerek a világos, vörös színű háttérrel, enyhén szólva, nem szépen. Igen, és a szín erősen lemosódott. Szépnek kellett lennie havonta kétszer. Érdemes megmondani, hogy a haj megijedt. a szörnyű hajam, bár vidám vörös színű volt, de egyáltalán nem volt vicces. A szemétben elpusztult haj nem feltétlenül a háziasszony díszítése.

  Egy évvel ezelőtt kezdtem a hajat termeszteni a növényi festékekkel és olajápolással történő festéssel. Az Úr szenvedélye, úgy döntöttek, hogy lassan levágják.

  A kezdeti szakaszban bob hajvágásom volt.

  Ritkán eléggé meglátogattam a fodrászatot, de minden látogatáson nagyon sokat vágtam. Nem vágtam le a tippeket, megtisztítottam a festék által károsított hajat, ami a növekvő hajok hátterében, hennával színezett, nagyon meglepően eltérő volt.

  Abban a pillanatban, amikor teljesen hennát festek, teljesen haja vagyok. Évig levágtam az összes sérült hajat, és végül is jó hosszúságot nőttem.

  Ez a gyógynövények legnagyobb érdeme. Nem fogjuk megelőzni, a henna kitűnő növekedési stimuláns.

  De a valódi felfedezések számomra a Fix Price "Russian Field" olcsó maszkjai voltak.

  A legnagyobb, drága szeretett és szenvedélyes véleményem. A kivágott térről egy gyönyörű és egészséges vászonra. Ebben a felülvizsgálatban mindent megtalál.

  Az abszolút kedvenceim a fokhagyma maszk és a bors maszk.

  Gyilkos irritáló, bors tinktúra és mustár maszk, én is használtam, de nem sokáig. Hűvös szárított fejbőrt hagyva, a korpásodás megjelent, és ezt a vállalkozást dobtam.

  Ezért, amikor olvastam az egyik véleményt arról, hogy a maszk borssal az orosz terepen süt, azonnal megragadtam a sípályát Fix Price-ban. By the way, elhaladtam egy millió alkalommal, figyelembe véve ezt az olcsó maszkot 45 rubel frank szennyeződés. Ennek a gyilkos párnak a megvásárlása (fokhagyma, mondom rögtön gyengébb, a fokhagymás maszk pedig kedvesebb fiatal hölgyek) volt a második kiváló megoldás a hajápolási kérdésekben. Az első döntés a növényi festés és a növényi maszkok váltása volt.

  Gyártó Fratti NV, Oroszország.

  Hol lehet megvásárolni: a Fix Price üzletek hálózatában (rögtön megjegyzem, hogy a maszkok nagy keresletet igényelnek, úgyhogy a forró sütemények repülnek. Ha a városban maszkot vásárolhat problémamentesen, akkor irigységgel) vagy az IM Fratty SHOP-ban (közvetlen link a maszkhoz) 250 ml-es ragasztószalag és piros paprikás maszk Premium 250 ml egy új csomagban - tyts)

  Jelenleg a gyártó kétféle változatban vöröspaprikával készít maszkot.

  Mindkettőt megvizsgálom.

  Ár IM-ben 65 r (felmentek, szeptemberben megrendeltem őket 59 pp-ben).

  Továbbfejlesztett formula a haj erősítésére és termesztésére vöröspaprika és olívaolaj kivonatával

  Melegítő hatása van.

  A maszk-balzsam balzsam-kondicionáló és hajápoló maszkként használható.

  A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését.

  Az olívaolaj táplálja, hidratálja, lágyítja a haját, természetes ragyogást, szépséget és egészséget biztosít.

  A maszk-balzsamnak melegítő hatása van.

  A csomagolás meglehetősen egyszerű és kiszámíthatatlan. Egyszerű fehér műanyag edény csavaros kupakkal. A fedél alatt nincs védelem.

  A jar-on meglehetősen átfogó tájékoztatást nyújt a termékről.

  2 OPCIÓ: "Prémium" maszk az "élő víz"..

  Ár IM-109r-ben

  A "Red Pepper" hajmaszk természetes hatóanyagokban gazdag, intenzív erősítést és hajnövekedést biztosít.

  A vörös forró paprika „élő vize” fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, felébreszti és újjáéleszti az „alvó” izzókat, erősíti a hajat és elősegíti az aktív növekedést. Az olajbogyó olívaolajában visszaállítja a hajszerkezetet, megtartja rugalmasságát, fényességét és erősségét.

  A shea vaj táplálja és lágyítja, védi a hajat a nedvességveszteségtől és a napfény negatív hatásaitól.

  Az „Élő víz” a prémium kategóriájú, hideg technológiával készült növényi kivonatok. Ez a legjobb és egyedülálló, amit a Természet adhat nekünk - nektárt, az eredeti, teljesen változatlan állapotban levő növények szívét. Ez egy hatalmas mennyiségű biológiailag aktív anyag, amely az adott növényre jellemző, és amely a legnedvesebb, tápláló, regeneráló és egyéb hatásokat biztosítja.

  Itt természetesen egy jar dolgozott.

  Szeretem az aranyos kerek keretet szélesebb nyakkal. Könnyen megfoghatom a terméket, amennyire csak szükséges. Az első változatban a nyak szűkebb, és a maszk maradványai néha meglehetősen nehéz kivonni.

  Az információs tartalom szempontjából itt is érdekesebb. Az információ most a fedélen van. A gyártó egy "élő" vízre vonatkozó terméket ígér.

  A kompozíció ugyanaz, mint az első változatban, némi különbséggel. A Premium maszkban lévő változatban nincs lanolin.

  A Lanolin egyedülálló termék a hajunk számára. A kémiai színezékek, szárító-, hajlító- és egyengető eszközök, valamint az időjárási viszonyok miatt a haj erősen szárad, gyorsan elveszíti a nedvességet, és ennek következtében törékeny lesz. A szerkezetük helyreállításához nagyon erős hidratálóra van szükség. A lanolin számos kozmetikai termék része, pontosan a hidratáló komponens miatt. A lanolin minden egyes hajat lefed, védve a külső környezettől. Így a hajszálvonal megtartja a természetes nedvességet. Vastagodás, erősítés és hidratálás - a lanolin által a hajápolásban biztosított tulajdonságok. Fontos, hogy a teljes hosszon eloszlassuk, de ne alkalmazzuk a gyökerekre annak érdekében, hogy elkerüljük a fejbőr eltömődését, fokozott zsírosságát és a haj súlyát.

  Ezért a jövőben prémium opciót fogok vásárolni.Megmagyarázom, miért.. A maszkot mind a gyökerekre, mind a hosszúságra helyeztem. Hosszúság esetén a lanolin kiváló hidratálószer, de a gyökereknek nem kell igazán szükségem. Vegyes fajtájú hajom van - száraz a szálakon, zsíros gyökerek. A zsíros gyökereken lanolin nem jó. A haj gyorsan szennyeződik. Nos, a maszk hossza és a maszk nélkül tökéletesen hidratálom.

  A kompozíció természetesen nem hasznosság és jóság, de nem megyek bele olyan dolgba, amit nem értem. Számomra az összetétel nem alapvető. Ha a termék szeret engem és a hajam, akkor teljes jogom van a teljes jóváhagyásra. A pontszám mellett nem fogok csökkenni.

  Maszk következetessége elég vastag, tökéletesen elosztva a hajban.

  A szag virágos, kellemes, nem idegesítő. A haj nem tart sokáig, nincs panasz.

  szín maszkok egy kicsit más..

  Mindkét maszkot csak gyilkos sütik. A sampon használata után a partingokra jelentkezek, és egy perc után a fejemben egy pokoli tüzet.

  Kérjük, legyen óvatos a szemeddel, amint belemerültem a szemembe, egy leírhatatlan érzés.

  Ráadásul figyelmeztessem Önt a használatára, ha bármilyen károsodást okoz a bőre, nyáron rosszul megégettem a napban, este pedig zuhanyzóval, nem találtam semmit okosabbnak, mint a maszk elfojtása. A zuhanyból kifulladt. Mivel néhány pattanás tabu maszk.

  A menstruáció során ajánlom óvatosan használni a maszkot, ami enyhén növelheti a kibocsátást.

  Éppen ezért ajánlom, hogy terhes asszonyokat adjak fel, mert ebben a hölgyek kategóriájában általában óvatosnak kell lennie az irritáló eszközökkel - mentve, Isten megment.

  Most megmutatom, hogyan nőttek a hajam ebben az évben.

  A maszkot mindig borssal használom, néha fokhagymás maszkkal helyettesítem, és ez a csere gyakrabban borsmasszával van kényszerítve. Általánosságban elmondható, hogy a fokhagyma is jól bevált, ezért folyamatosan jelen van.

  December Született haj 2015 szeptemberében.

  A hajmaszk jól viselkedik. A meglehetősen agresszív összetétel ellenére egyáltalán nem szárad. Talán ez az olívaolaj és a lanolin érdeme. A prémium maszk próbált, néhány alapvető különbség nem található. Ugyanazok. De egy barátom megjegyezte, hogy a prémium maszkja csak pokolian csípődik. Nos, nem tudom, mindannyian másak vagyunk, azt hiszem. A vélemények olvasása során látom, hogy a "pokol, a pokol, a pipetták, az égés" minden fogalma is más

  20 percig nyugodtan állok, igen, ég, de különbözik az azonos fokhagymától, de nem mondhatom, hogy elviselhetetlen. Akkor mossam le, a fejemet törölközőbe csomagolom. Fél óra múlva a hő hatása (még a hő sem!) Megmarad, majd fokozatosan felszabadul.

  A fentiek alapján engedjék meg, hogy következtetéseket vonjak le.

  A maszk egyértelmű előnye az alacsony ár és a meglehetősen figyelemre méltó tulajdonságok és a hatékonyság. Itt az ár egyértelműen alacsonyabb minőségű. A hajápolás nem rosszabb, mint a drága szakember. Nos, csodálatos hajnövekedés, ami számomra kiemelt fontosságú.

  Köszönjük, hogy időt szánt, hogy elolvassa ezt az oput.

  Minden gyönyörű haj)

  És új találkozók

  A mustármaszk nagyszerű alternatívája. Gyorsan és hatékonyan • A kompozíció elemzése + fotó eredmények

  Jó napot, kedves lányok!

  Ma a leggyakrabban, a véleményem szerint, hatékony eszközt fogunk megvitatni a hajnövekedés felgyorsítására. Addig is, egy kis háttér.

  Egy évvel ezelőtt a hajam hosszú és szép volt. Különös gondosság nem volt, mint bárki más: sampon + balzsam. Nincsenek maszkok, mosásjelek és egyéb dolgok.

  Aztán az ördög húzott, hogy szőke legyen.

  Volt is mosás és fényesítés. Végül rájöttem, hogy a fényes nem felel meg nekem. Rájöttem, amikor a haj olyan volt, mint egy szivacs. Meg kellett vágnom.

  Így ez év januárjától kezdtem intenzíven gondoskodni a hajról.

  És természetesen a lehető leghamarabb vissza akartam térni.

  Kezdte mindenki híres mustármaszkává tenni. De ez a módszer rettenetesnek tűnt, és a mustár szaga már émelygett.

  És így, amikor elmentem a fix árú üzletbe, láttam egy orosz maszkot a polcon, majd piros paprikával. Az Ayrek és a VKontakte csoportokból származó lányok számos véleménye azonnal felszínre került. Kétszer gondolkodás nélkül megragadtam egy pár üveget, és hazafelé futottam, egy vad vágy, hogy a lehető leghamarabb kipróbáljam.

  Ez az, amit egy csoda néz ki.

  A jar nem a legkényelmesebb. Különösen akkor, ha a maszk az alján marad.

  Mi ígér minket a gyártónak:

  Most foglalkozzunk a kompozícióval.

  A konzisztencia vastag. A szag, azt mondanám, a szokásos. Ez hasonlít a kézkrém szagára. Hosszú használat után egy kicsit felborulok tőle. De elviselek)

  A gyártó azt javasolja, hogy a maszkot 3-5 percig alkalmazzuk, a teljes hosszon elosztva. Egyébként. A mosatlan hajokon a gyökerek gyökereire helyeztem, és körülbelül egy órán át hagyom, a zsák és a sapka alatt. Akkor szokás szerint a samponnal.

  Gyakran alkalmaztam ezt a maszkot. Egy hónapig körülbelül 10-12 alkalmazás. Itt van az eredmény erre az időre. Jobb előtt, balra, utána.

  Mindenkinek tanácsolom ezt a csodálatos maszkot, különösen az ilyen nagy árért.

  Remélem, hogy a véleményem visszautasította Önt

  Ha van egy csoda a világon, akkor ez a maszk-balzsam orosz mező borssal! Kedvenc borsmintám, a nélkülözhetetlen eszköz a hosszú hajért való harcban. A növekedés felgyorsítása, a hajhullás csökkentése. És milyen finom a fejbőrre (fotó) + összehasonlításra a paprikával, a Premium paprikával

  Véleményem első soraiban szeretném megköszönni az oldal szép szépségeit. Azok a lányok, akik visszautasították a visszajelzést ebben a szálban, nagy köszönöm mindenkinek. Ez volt az Ön visszajelzése, hogy megnyitotta ezt a csodálatos eszközt nekem.

  Szerényen remélem, hogy egy nap köszönetet mondanak nekem a felülvizsgálatért.

  Ez a felülvizsgálat a leginkább elszenvedett, hosszú ideig főztem, a maszkot sokféle módszerrel teszteltem a hajamre, de mindig örömmel jöttem.

  Ez a maszk a fürdőszobám állandó lakója.

  Ha ez egy ingyenes eladásban van, akkor 6-7 edényt vásárolok egyszerre, vagy rendelek az IM Fratti üzletben, természetesen ott egy maszk ára sokkal drágább, mint az ingyenes értékesítés ára, és senki sem törölte a postai költségeket. De. számomra felbecsülhetetlen. És ha szükséges, megveszem a pénzt.

  Így romlanak a sztereotípiák - olcsó ár Fix árból drágább, mint bármelyik lakosztály. Mert kiváló eredményeket, gondos hajápolást és figyelemre méltó hajnövekedést látok.

  Egy kicsit magadról..

  Tavaly aggódtam az egészséges, szép hajok növekedéséről. Egy évvel ezelőtt volt egy megálltam, amikor festettem a hajat, ami a gyakori festés következtében teljes hosszában megsérült. Tüzes vörös színben festettem, ami, tudod, köteles. Ezért, kissé megnövekedett sötétbarna gyökerek a világos, vörös színű háttérrel, enyhén szólva, nem szépen. Igen, és a szín erősen lemosódott. Szépnek kellett lennie havonta kétszer. Érdemes megmondani, hogy a haj megijedt. a szörnyű hajam, bár vidám vörös színű volt, de egyáltalán nem volt vicces. A szemétben elpusztult haj nem feltétlenül a háziasszony díszítése.

  Egy évvel ezelőtt kezdtem a hajat termeszteni a növényi festékekkel és olajápolással történő festéssel. Az Úr szenvedélye, úgy döntöttek, hogy lassan levágják.

  A kezdeti szakaszban bob hajvágásom volt.

  Ritkán eléggé meglátogattam a fodrászatot, de minden látogatáson nagyon sokat vágtam. Nem vágtam le a tippeket, megtisztítottam a festék által károsított hajat, ami a növekvő hajok hátterében, hennával színezett, nagyon meglepően eltérő volt.

  Abban a pillanatban, amikor teljesen hennát festek, teljesen haja vagyok. Évig levágtam az összes sérült hajat, és végül is jó hosszúságot nőttem.

  Ez a gyógynövények legnagyobb érdeme. Nem fogjuk megelőzni, a henna kitűnő növekedési stimuláns.

  De a valódi felfedezések számomra a Fix Price "Russian Field" olcsó maszkjai voltak.

  A legnagyobb, drága szeretett és szenvedélyes véleményem. A kivágott térről egy gyönyörű és egészséges vászonra. Ebben a felülvizsgálatban mindent megtalál.

  Az abszolút kedvenceim a fokhagyma maszk és a bors maszk.

  Gyilkos irritáló, bors tinktúra és mustár maszk, én is használtam, de nem sokáig. Hűvös szárított fejbőrt hagyva, a korpásodás megjelent, és ezt a vállalkozást dobtam.

  Ezért, amikor olvastam az egyik véleményt arról, hogy a maszk borssal az orosz terepen süt, azonnal megragadtam a sípályát Fix Price-ban. By the way, elhaladtam egy millió alkalommal, figyelembe véve ezt az olcsó maszkot 45 rubel frank szennyeződés. Ennek a gyilkos párnak a megvásárlása (fokhagyma, mondom rögtön gyengébb, a fokhagymás maszk pedig kedvesebb fiatal hölgyek) volt a második kiváló megoldás a hajápolási kérdésekben. Az első döntés a növényi festés és a növényi maszkok váltása volt.

  Gyártó Fratti NV, Oroszország.

  Hol lehet megvásárolni: a Fix Price üzletek hálózatában (rögtön megjegyzem, hogy a maszkok nagy keresletet igényelnek, úgyhogy a forró sütemények repülnek. Ha a városban maszkot vásárolhat problémamentesen, akkor irigységgel) vagy az IM Fratty SHOP-ban (közvetlen link a maszkhoz) 250 ml-es ragasztószalag és piros paprikás maszk Premium 250 ml egy új csomagban - tyts)

  Jelenleg a gyártó kétféle változatban vöröspaprikával készít maszkot.

  Mindkettőt megvizsgálom.

  Ár IM-ben 65 r (felmentek, szeptemberben megrendeltem őket 59 pp-ben).

  Továbbfejlesztett formula a haj erősítésére és termesztésére vöröspaprika és olívaolaj kivonatával

  Melegítő hatása van.

  A maszk-balzsam balzsam-kondicionáló és hajápoló maszkként használható.

  A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését.

  Az olívaolaj táplálja, hidratálja, lágyítja a haját, természetes ragyogást, szépséget és egészséget biztosít.

  A maszk-balzsamnak melegítő hatása van.

  A csomagolás meglehetősen egyszerű és kiszámíthatatlan. Egyszerű fehér műanyag edény csavaros kupakkal. A fedél alatt nincs védelem.

  A jar-on meglehetősen átfogó tájékoztatást nyújt a termékről.

  2 OPCIÓ: "Prémium" maszk az "élő víz"..

  Ár IM-109r-ben

  A "Red Pepper" hajmaszk természetes hatóanyagokban gazdag, intenzív erősítést és hajnövekedést biztosít.

  A vörös forró paprika „élő vize” fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, felébreszti és újjáéleszti az „alvó” izzókat, erősíti a hajat és elősegíti az aktív növekedést. Az olajbogyó olívaolajában visszaállítja a hajszerkezetet, megtartja rugalmasságát, fényességét és erősségét.

  A shea vaj táplálja és lágyítja, védi a hajat a nedvességveszteségtől és a napfény negatív hatásaitól.

  Az „Élő víz” a prémium kategóriájú, hideg technológiával készült növényi kivonatok. Ez a legjobb és egyedülálló, amit a Természet adhat nekünk - nektárt, az eredeti, teljesen változatlan állapotban levő növények szívét. Ez egy hatalmas mennyiségű biológiailag aktív anyag, amely az adott növényre jellemző, és amely a legnedvesebb, tápláló, regeneráló és egyéb hatásokat biztosítja.

  Itt természetesen egy jar dolgozott.

  Szeretem az aranyos kerek keretet szélesebb nyakkal. Könnyen megfoghatom a terméket, amennyire csak szükséges. Az első változatban a nyak szűkebb, és a maszk maradványai néha meglehetősen nehéz kivonni.

  Az információs tartalom szempontjából itt is érdekesebb. Az információ most a fedélen van. A gyártó egy "élő" vízre vonatkozó terméket ígér.

  A kompozíció ugyanaz, mint az első változatban, némi különbséggel. A Premium maszkban lévő változatban nincs lanolin.

  A Lanolin egyedülálló termék a hajunk számára. A kémiai színezékek, szárító-, hajlító- és egyengető eszközök, valamint az időjárási viszonyok miatt a haj erősen szárad, gyorsan elveszíti a nedvességet, és ennek következtében törékeny lesz. A szerkezetük helyreállításához nagyon erős hidratálóra van szükség. A lanolin számos kozmetikai termék része, pontosan a hidratáló komponens miatt. A lanolin minden egyes hajat lefed, védve a külső környezettől. Így a hajszálvonal megtartja a természetes nedvességet. Vastagodás, erősítés és hidratálás - a lanolin által a hajápolásban biztosított tulajdonságok. Fontos, hogy a teljes hosszon eloszlassuk, de ne alkalmazzuk a gyökerekre annak érdekében, hogy elkerüljük a fejbőr eltömődését, fokozott zsírosságát és a haj súlyát.

  Ezért a jövőben prémium opciót fogok vásárolni.Megmagyarázom, miért.. A maszkot mind a gyökerekre, mind a hosszúságra helyeztem. Hosszúság esetén a lanolin kiváló hidratálószer, de a gyökereknek nem kell igazán szükségem. Vegyes fajtájú hajom van - száraz a szálakon, zsíros gyökerek. A zsíros gyökereken lanolin nem jó. A haj gyorsan szennyeződik. Nos, a maszk hossza és a maszk nélkül tökéletesen hidratálom.

  A kompozíció természetesen nem hasznosság és jóság, de nem megyek bele olyan dolgba, amit nem értem. Számomra az összetétel nem alapvető. Ha a termék szeret engem és a hajam, akkor teljes jogom van a teljes jóváhagyásra. A pontszám mellett nem fogok csökkenni.

  Maszk következetessége elég vastag, tökéletesen elosztva a hajban.

  A szag virágos, kellemes, nem idegesítő. A haj nem tart sokáig, nincs panasz.

  szín maszkok egy kicsit más..

  Mindkét maszkot csak gyilkos sütik. A sampon használata után a partingokra jelentkezek, és egy perc után a fejemben egy pokoli tüzet.

  Kérjük, legyen óvatos a szemeddel, amint belemerültem a szemembe, egy leírhatatlan érzés.

  Ráadásul figyelmeztessem Önt a használatára, ha bármilyen károsodást okoz a bőre, nyáron rosszul megégettem a napban, este pedig zuhanyzóval, nem találtam semmit okosabbnak, mint a maszk elfojtása. A zuhanyból kifulladt. Mivel néhány pattanás tabu maszk.

  A menstruáció során ajánlom óvatosan használni a maszkot, ami enyhén növelheti a kibocsátást.

  Éppen ezért ajánlom, hogy terhes asszonyokat adjak fel, mert ebben a hölgyek kategóriájában általában óvatosnak kell lennie az irritáló eszközökkel - mentve, Isten megment.

  Most megmutatom, hogyan nőttek a hajam ebben az évben.

  A maszkot mindig borssal használom, néha fokhagymás maszkkal helyettesítem, és ez a csere gyakrabban borsmasszával van kényszerítve. Általánosságban elmondható, hogy a fokhagyma is jól bevált, ezért folyamatosan jelen van.

  December Született haj 2015 szeptemberében.

  A hajmaszk jól viselkedik. A meglehetősen agresszív összetétel ellenére egyáltalán nem szárad. Talán ez az olívaolaj és a lanolin érdeme. A prémium maszk próbált, néhány alapvető különbség nem található. Ugyanazok. De egy barátom megjegyezte, hogy a prémium maszkja csak pokolian csípődik. Nos, nem tudom, mindannyian másak vagyunk, azt hiszem. A vélemények olvasása során látom, hogy a "pokol, a pokol, a pipetták, az égés" minden fogalma is más

  20 percig nyugodtan állok, igen, ég, de különbözik az azonos fokhagymától, de nem mondhatom, hogy elviselhetetlen. Akkor mossam le, a fejemet törölközőbe csomagolom. Fél óra múlva a hő hatása (még a hő sem!) Megmarad, majd fokozatosan felszabadul.

  A fentiek alapján engedjék meg, hogy következtetéseket vonjak le.

  A maszk egyértelmű előnye az alacsony ár és a meglehetősen figyelemre méltó tulajdonságok és a hatékonyság. Itt az ár egyértelműen alacsonyabb minőségű. A hajápolás nem rosszabb, mint a drága szakember. Nos, csodálatos hajnövekedés, ami számomra kiemelt fontosságú.

  Köszönjük, hogy időt szánt, hogy elolvassa ezt az oput.

  Minden gyönyörű haj)

  És új találkozók

  Oooh, hogyan kell sütni, köszönhetően neki +3 cm hosszú és egy sündisznó az új haj! Hol vásárolhat orosz mezőt Fehéroroszországban és Oroszországban? Eredményfotó

  Helló mindenkinek!

  Eljött az idő, hogy írjak a legendás maszkról. A hajam fehérített, porózus, hajlamos a törésre. Az új festékkel való sikertelen festés miatt elvesztettem a fele (a hajom eltört). Most keresem a hajnövekedés felgyorsítására szolgáló eszközt, hogy a hossz ne rontja meg! Öblöket készítettem Bay illóolajjal, nikotinsavat dörzsöltem (amit egyébként is javaslom), de kevesebb időt akarok költeni mindezre. És így olvastam az orosz Field balsam maszkról borssal. Nézzük meg Fehéroroszországot, de nem őt. Ezt a csodát nem adták el nekünk hosszú ideig. Most már egy boltban található. Az alábbiakban hivatkozást hagyok.

  A füstölő maszkok :)

  Mit ígér nekünk a gyártó?

  Továbbfejlesztett formula a haj erősítésére és termesztésére vöröspaprika és olívaolaj kivonatával

  Melegítő hatása van.

  A maszk-balzsam balzsam-kondicionáló és hajápoló maszkként használható.

  A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését.

  Az olívaolaj táplálja, hidratálja, lágyítja a haját, természetes ragyogást, szépséget és egészséget biztosít.

  A maszk-balzsamnak melegítő hatása van.

  A krémes színű maszk ugyanakkor rózsaszínű volt, a második kettő, amelyet három hónappal később vásárolt, őszibarack volt. Nem tudom, mi a különbség, a hatás ugyanaz, a szag is. Talán a festék miatt?

  A gyártó azt javasolja, hogy a Masochka-t 3-5 percig alkalmazzuk, de az értékelés elolvasása után először 15 percig friss műanyag nedves hajat helyeztem a műanyag fólia és a törülköző alá. Ohhhh, tűz volt! Alig ültem le! Az egész fej égett, különösen a templomok, a fej hátulja, a homlok közelében. A bőr megvörösödött, a tűz érzése, de már egy kicsit kevesebb, még 40 percig kísértett. A következő alkalmazásban egy ilyen tűz már nem volt, a hő természetesen úgy érezte, még meleg volt, de elviselheted. 20-40 percig ülök. TÖBB NE TANÁCS! 20-40 perc elegendő, egyszer, egy órán át tartottam, legyek villogtak a szememben. Általánosságban elmondható, hogy jobb, ha nem nyomjuk meg a nyomást. És azt is, jobb, ha óvatosan alkalmazza, ne érjen a fülre, homlokára, mossa le a szappannal a kezét, és ne érintse meg a szemet, különben mindent éget a borsról!

  Amint láthatod, a kompozíció nem a legjobb és messze nem ideális, az olaj valahol a végén, a maszk érvényes, és megbocsáthatsz neki egy ilyen összetételért. Javaslom, hogy használjon bozótot (a Natura Siberikából származó homoktövisem van, valaki alkalmas sóra). Egyébként a maszk gazdaságos, 1 hónapos volt az edényem 3 hónapig (hetente kétszer használtam).

  EREDMÉNY! Egy hónapig használtam a maszkot, majd 2-es szünetet, és ismét 2 hónapig használtam. Fotójelentés az elmúlt 2 hónapban. Az elv szerint jár el - felmelegszik, növeli a vérkeringést, a tápanyagokat hozzáadják a hagymahagymához, ez felgyorsítja a növekedést és serkenti az új, korábban alvó haj növekedését. Növekedés gyorsul! Ahelyett, hogy 0,9-1 cm, a méret 1,5-re emelkedett, azaz 3 cm-re 2 hónap alatt. Mi elégedettebb, így ezek fiatal szőrszálak, sok közülük, egy egész sündisznó. Már nemcsak számomra, hanem a fodrász, a férj, a barátok is észrevették. És a szőke hajon nem olyan könnyű észrevenni. Festettem, jegyeztem a naptárban, és ismét 2 hónapig kezdtem használni a maszkot. +3 cm két hónap alatt. Hajnövekedés pontosan 2 hónap alatt! Megpróbáltam megragadni a fiatal hajam

  Azt javaslom, próbálja meg! Fontos, hogy a gyökerekre sűrűen alkalmazzuk, nem érek hozzá a hosszúsághoz, úgy, hogy ne száradjanak meg, ezért a hosszamnak van egy másik tápláló maszkja. A haj orosz mezője borssal nem zsír. Analógok Maszkok-hajbalzsam "Orosz mező" Piros bors " - maszk Büszkék borssal, maszk "Orosz mező" "Piros paprika élő vízben", egyiptomi maszk "Red Pepper", maszk-balzsam "Cayenne bors". Mindezek a maszkok felmelegednek és ugyanazzal az elvvel járnak el - a bőr felszínén, a tüszők (hajhagymák) tápanyagokkal húzzák a vért, ami felgyorsítja a növekedést és új növekedést eredményez.

  Ahogy ígértem, egy linket hagyok a boltba, ahol Fehéroroszországban vettem egy maszkot - [link]

  Oroszországban a Fix Price áruházban, valamint - [link] -ként is értékesítik.

  Hope hasznos volt! Köszönöm a figyelmet!

  A haj erősítése maszkkal pirospaprikával! Az eredmény tetszeni fog, de maga a folyamat kevesebb örömöt fog adni!

  Üdvözlet, kedves vendégek!

  Folytatom a hajápolási termékek témáját, és ma megosztom veletek a szenzációs és sok már jól ismert eszközzel kapcsolatos benyomásaimat.. Maszk-balzsam Piros paprika orosz mező

  Nem tudtam, és nem tudtam áthaladni, és nem próbáltam meg ezt a híres maszkot a Red Pepperrel! Már annyit mondtak róla róla, a mágikus tulajdonságairól, és csak egy fillértől. Valóban így van? Nézzük meg.

  Főbb jellemzők:

  Egy kis műanyag edény, fehér színű, csavaros kupakkal. Amikor először nyitja meg, nem látja a szokásos védőfóliát vagy védőburkolatot, és azonnal megjelenik az egész maszk.

  Számomra az egyik kényelmetlenség az volt, hogy a doboz keskeny nyakkal rendelkezik, és nem túl kényelmes a maszkot kiszedni belőle, különösen, ha már kevesebb mint a fele. Maszk-balzsam hajra Piros paprika orosz mező

  A bankon egy borssal ellátott matrica, mintha arra utalna, hogy mi lesz a HOT...

  A maszk textúrája vastag, fehér, rózsaszín árnyalattal. Maszk-balzsam hajra Piros paprika orosz mező

  Illatos édes borssal, de kellemes.

  A gyártó: Maszk-balzsam hajra Piros paprika orosz mező

  A maszk-balzsam vöröspaprika kivonatot tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, elősegíti az aktív szőrnövekedést, megakadályozza azok elvesztését.

  Használati módszer:

  alkalmazza a maszk-balzsamot a tiszta haj nedvesítésére, egyenletesen eloszlatja a teljes hosszát, hagyja 3-5 percig hatni, alaposan öblítse le meleg vízzel.

  A maszk borssal való összetétele

  A város egyik kozmetikai üzletében vettem egy mártást borssal. És ez a puszta esély, hiszen bárhol nem láttuk a gyártó termékeit. És a vásárlás után a boltban már nem szállították. De azt gondolom, hogy Oroszországban nehézségek nélkül lehet megvásárolni.

  Habár emlékeztem arra, amit egy fehérorosz MI-ben láttam, de az ár egy maszk esetében volt 2,5. A viteldíj drágább.

  A vásárlás időpontjában az ár körülbelül 0,7 dollár volt. A fehérorosz kozmetikumoknak még nincsenek ilyen áruk!

  Kötet 250ml

  Gyártó: Oroszország NGO "Fratty NV"

  Saját benyomások és értékelés

  A hajamról: elég hosszú, ismételten elszíneződött, hajlamos a törésre és a szárazságra.

  Milyen eredményre volt szükségem a Pepperrel a Mask-Balsam-tól? Először is, a lerakódás erősítése és megelőzése (mivel az őszi-téli időszakban gyakran találkoztam ezzel).

  Hogy őszinte legyek, nem vettem egy korsót, hanem három egészet borssal, egyet pedig fokhagymával (jól!)! Nos, ez jó, úgyhogy gondoltam, miért vesztegettem egy kicsit?

  Emlékszem a maszk első használatára...

  Tedd a fejét és a haj hosszát, majd megkezdődött!

  A fejem annyira égett, hogy azt hittem, hogy eltávolítottam a fejbőremet. 4-5 percet szenvedtem, amint azt a gyártó javasolja (egy érem azoknak, akik órákon át viselik ezt a maszkot!). Számomra ez a perc örökkévalóságnak tűnt! Egyébként úgy érezte, mintha emlékeztetett volna egy anti-cellulit melegítő krémre, csak a lábam égett, majd a fejem égett.

  A későbbi használat során már nem volt olyan meleg, de lehetetlen azt is mondani, hogy nyugodtam az alkalmazott maszktól!

  De mi volt a meglepetésem a maszk mosása után. A maszkot leöblítették a hajból, a haj lágyabb lett, a keze fölé csúszott és nagyon sima volt! Szárítás után jól fésültek voltak, és nem kötöztek, hanem jó fényt is szereztek. Haj a bors maszk után

  De ez nem a maszk egyetlen pozitív eredménye! Használat után észrevettem, hogy a hajam kezdett mászni és kiesni, és ez nagyon észrevehető volt számomra! Haj a bors maszk után

  Örülök, hogy a maszk nem éri el a hajat nehezebbé, nem kell gyakrabban mosni a használat után. Nem okozott viszketést és korpásodást.

  Ami a gyors növekedést illeti, nem vettem észre a hajam. A haj nőtt 1-1,5 cm-es és nőtt. Lehet, hogy hosszabb használat után megfigyelhető a növekedés eredménye, de nem tudtam folyamatosan használni a bors maszkot.

  A maszk első korsóját ősszel használtam fel, egy bizonyos hajhullás alatt. Adtam a másodiknak a húgomnak, mert megértettem, hogy nem tudok háromat kezelni. A harmadik jarot nemrégiben kezdtem használni, nem gyakran (két-három alkalommal).

  A fentiek alapján az alábbi következtetéseket vonhatom le:

  - Jól alkalmazható és elosztott;

  - Jelentősen csökkenti a hajhullást;

  - Sima simítás és ragyogás;

  - Nem éri el a nehezebb és nem száraz hajat;

  - Nagyon szép ár;

  - Kényelmes jar használata;

  - Az első alkalom, hogy egy kicsit sült a fejbőrt és kellemes érzéseket!

  - A haj növekedését nem befolyásolja nagyban.

  A Maszk-balzsam minden pozitív és negatív tulajdonságára a vöröspaprika orosz mezőre 4 csillagot tettem.

  Maszk-balzsam hajra Piros paprika orosz mező

  Ui Alkalmazáskor ügyeljen a szemkontaktus elkerülésére! Ilyen esetekben nem voltam, de a szag és a fejbőrrel való reakció megítélése alapján, ha a maszk belép a szemembe, akkor kevés lesz a kellemes!

  Szintén óvatosan ajánlom azoknak, akiknek nehézségei vannak a nyomásnak. Mégis, az égő és illat érezheti magát!

  A hajápolásomról itt olvashatod itt!

  A HÁZ KEZELÉSE A FELTÉTELEKBEN

  Az egyéb hajápolási termékekről a profilomban megtalálhatóak!

  Örülök, ha hasznosak voltak!

  Köszönöm a figyelmet, és hamarosan látlak!

  Haj nő! Az én asszisztensem maszkolja az orosz mezőt bors felülvizsgálatával fényképekkel

  Orosz mező.
  Ma elmondom a legendás, híres és megfoghatatlan maszkról - az orosz mező borssal! Számos szőrös szőrzet vadászik neki, ennek a maszknak a megszerzése nem olyan egyszerű, mint amilyennek az első pillantásra tűnik, és 40-50 rubelt fizet. Sokan énekelnek, és sokan köpködnek a kompozícióján. De azt hiszem, mindenkinek legalább meg kellene próbálnia, hogyan süt.
  Amikor először láttam őt néhány évvel ezelőtt a fix áron. "Fu, milyen undorító a hajtermékek megvásárlása itt, minden leesik," gondoltam. Miután sokáig próbáltam sok maszkot termeszteni a hajnövekedés érdekében, abbahagytam őket.
  Itt van egy lista a maszkokról:
  1) hagyma maszk - szuper fény, táplálkozás a hajhagymák, de a szag, ha a haj kissé nedves. Megtanultam megbirkózni ezzel a henna vagy agyag maszk használatával, de nagyon hosszú, bár hatékony. A hagymák szaga a hajon nem.
  2) a szobalány maszk - süt, de FELTÖLT, szárítja a hajat. Bár bőröm hajlamos a zsírra, a mustár peresohil.
  3) bors tinktúra - valami nem sült.
  4) Dimexid - büdös, ha sokáig állsz, és nem fogod választani frissen a gyógyszertárban, és sokat veszsz ezzel a maszkkal
  Röviden, elhagytam a maszkot, felgyorsítottam a haj növekedését, és intenzíven kezeltem az olajok hosszát. Itt az eredmény:

  És az orosz mező időről időre felugrott a memóriában. Úgy döntöttem, hogy olvassa el a véleményét róla, és ó, Istenem, süt, és a haja vadul nő. Senki sem kopasz!
  - Nos, meg kell vennünk egy esélyt - döntöttem, és beléptem a fix árba, egy, a másodikba, az ötödikbe. Soha nem volt ez a maszk! Fokhagyma és gránátalma volt. Ekkor olvastam, hogy majdnem egy napot vásárolt fel. És végül, azt találom, egyszerre két konzervdobozt (jól, mennyire hasznos, az ár nem harap). Egy évvel később találtam egy másik fix áron, és még három bankot vettem.
  Termelő ígér Krém színét és textúraát
  Most hogyan használom:
  A sampon után alkalmazzon tiszta, nedves gyökerekre, masszírozó mozdulatokkal, alkalmazzon egy másik maszkot egy hosszra, vagy ne alkalmazzon semmit, gyűjtsön össze egy kötegben, hagyja 10-20 percig, és mossa meg a test többi részét. Az első 5-10 perc nem sütik, bekapcsolom a zuhanyzóban lévő forró vizet, a test felmelegszik, és a fejbőr sütni kezd, majd alaposan megmossuk a hűvös vízzel, majd ezt követően további 15 percig süt a bőr.
  FIGYELEM: óvatosan alkalmazza a maszkot, nagyon erősen sütje, a szerszám ne essen az arc bőrére, és még inkább a szemre!
  A maszk nagyon kíméletesen töltött. Észrevettem, hogy minden egyes tételben a maszk konzisztenciája, színe és sütési tulajdonságai megváltoznak. Természetesen ez jelzi a termelés minőségét, hogy minden a térdén történik. Ha lehetséges, vegye különböző üzletekben és különböző időpontokban.
  Nem fogom szétszerelni a kompozíciót, de azt mondom, hogy biztosan nem tartom több órán át. Hozzávalók:
  struktúra
  Az eredményeket a fotó alapján ítélheti meg:
  A különbség 1,5 év. Sok hajvágás volt, mert megpróbáltam kaszkádot termeszteni. Csaknem két év különbség van. Sok hajvágás, mert megpróbált egy kaszkádot termeszteni, időről időre használta a maszkot, legalább havonta egyszer próbált.
  De a tanfolyam eredménye + vitaminok EXPERT HAIR. Nem szüntetem meg ezeket a vitaminokat, tényleg segítenek nekem.
  növekedés két hónapon belül.
  Ha ezt a maszkot szeretné használni, úgy dönt, de azt javaslom, hogy próbálja ki.
  COMBS:
  BRAUN
  fésű rögzített áron
  VITAMINOK:
  1. EXPERT HAIR
  2. Maxi haj
  3. Perfectil
  OLAJ:
  Amla olaj Daburból
  Kender kis étel
  Kókuszolaj csináld magad!
  DNC anyaolaj
  kókuszolaj Dabur Vatika
  A hajnövekedés STIMULÁCIÓS ELŐÍRÁSAI:
  Selentsin hajkrém
  Nikotinsav
  Maszk orosz mező borssal
  Andrea hajnövekedési lotion
  Samponok, maszkok:
  ChocoLatte "Eper mousse"
  Indola maszk porózus hajra
  Légkondicionáló Igen
  COCO ORGANIC kókusz balzsam - NEM ELŐTT! Nézze meg, miért.
  Szem:
  Kontaktlencsék BauschLomb PureVision 2 HD
  LENS HIT
  Drops Artelak Splash BauschLomb

  Nem értem a hajam.

  Kezdek a háttérben. Őszintén megálltam a hajam megértését. Ők vezetik a sajátukat, csak az életmódot ismerik. Korábban tíz évvel ezelőtt gyönyörűen festették, és barna voltam, majd piros-piros. (Nagyon szeretem ezeket a színeket). Gyakran hennával és basmával festett, és minden szép volt.

  Amint furcsa dolog történt, a haj színének megváltoztatására szolgáló bármilyen eszköz megszüntette a hajam. Ha égő barna akarok lenni (függetlenül attól, hogy mennyire tartom a hajamban), csak a haja kicsinysége változik. A világosbarna haj sötét lesz. És akkor mindez gyorsan lemosódik samponnal, és a saját hajszínemmel maradok.

  A második probléma samponokká vált. A hajam soha nem szerette a samponokat szilikonokkal. A hajuk zsíros, zsíros. Ezért nagyon boldog voltam, amikor a piac elárasztotta a szerves hajápolási termékeket. De az örömem nem volt hosszú. Nyáron még mindig nem vesztettem el a reményt, hogy a hajomat színezzük, és remélem, hogy a színes haj samponja legalábbis megőrzi ezt a kis eredményt. És ez volt az Avon a professzionális vonalból, szilikonokkal festve. (Amikor elvette, nem gondolt a kompozícióra). Hogy természetesen a hajam a szokásosnál könnyebb lett.

  És itt jöttem erre a hosszú történetre. Ma a haja szerves samponokból zsírossá válik, és hosszú ideig megőrzi az Avona frissességét szilikonokkal.

  Nem értem a hajam, de mégis megpróbálom kényeztetni őket, és óvatosan melegítem őket a szeretettel.

  Nevezetesen bors masochka a haj "orosz mező".

  A termék rövid leírása

  250 ml-es edény Rózsaszín konzisztencia. Nem folyékony és nem vastag.

  Borsszag. egy amatőrnek. Nagyon éles és hosszú a hajon.

  Az ár 50 rubel Fix ár (más üzletekben nem talál).

  A vásárlási idő nyár.

  Az alkalmazás módja.

  A hajam szerves sampon, ezt a maszkot dörzsölem a hajgyökerekbe. Fejmasszázs. A tippeknél nem próbálkozom (megszárad). Hajtsa be a zsákot és viseljen kupakot.

  Nem, nem fokozom a hajszárító hatását. A maszkot nagyon kellemesen, még kellemesen is melegíti.

  Óvatosan kezével, akkor is égnek, ha nem mossa őket, és törölje szárazra törölközővel.

  20-30 perc múlva mossa le. Az égés leáll, ha a haj száraz.

  Impresszum és következtetés.

  Az eredmény nem rossz, a haj nő, nem esik ki. De összetévesztettem a kompozíció.

  Bízom jobban, mint a paprikával a hajhullás melegebbé. A haj, a bors melegszik fel a takaróolaj. Mindegy, csak jobb.

  Az árkategória ugyanaz.

  Maszk-balzsam hajra "orosz mező" borssal ajánlott vásárolni.

  Ő dolgozik.

  De ha az orosz mező vagy a Mirrol választása előtt állsz, akkor a második választom.

  http://hajr.ru/y/maska-dlja-volos-russkoe-pole-s-percem.html