logo

Makadámia természetes olaj nem kefék ecset értékelés

Ma szeretném elmondani a szűk körökben ismert Macadamia Natural Oil No Tangle Brush-t, vagy inkább az ALiexpress-től származó másolatát.

Az a tény, hogy egy dicsőséges kis lányom apja, meg kell fedeznem az összes új látóhatárt, mint például a zsinórvászonokat, az íjak kötését, az óvodát, a babák és a plüss állatok takarmányozását, és ami a legfontosabb, a gyermek fürdését a későbbi szárítás és törlés. Ha nincsenek speciális problémák a fürdési folyamat és az azt követő törlés során, akkor a hajszárítással nem vagyunk olyan simaak. A dolog az, hogy a lánynak elég hosszú, vékony, törékeny és szemtelen haja van, amit nagyon nehéz fésülni. És nem könnyű megtenni egy száraz fejen vagy nedvesen.

Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a szakadt haj mennyiségét, sok balzsamot próbáltam, ami megkönnyíti a fésülést, de sajnos nem hoztak semmilyen különleges eredményt. Ezt követően átkapcsoltam a különböző átmérőjű, formájú és stílusú fésűk használatára, de ez nem befolyásolta döntően a haj szárítását és fésülését. Örömmel és örömmel úszottunk, de miután rosszabbul harcoltunk, mint a halál, még akkor is, ha mindent óvatosan próbáltam megtenni. Nem gondolod, hogy a képességeim miatt voltam, a legjobbat próbáltam - lassan, simán hajtottam a fésűt, megragadtam egy kis hajsütést, de mindegy, hogy a fésű a hajam volt. Ugyanez az eredmény a feleség.

És most, újra, gondoltam erre a problémára, és a Macadamia Natural Oil No Tangle Brush fésűvel készítettem véleményét. Fogalmad sincs arról, hogyan kell dicsérni. Habár mit kell képviselnie? Elolvashatod magad. Meg tudod csinálni itt és itt.

Szóval, miután megismerkedtem azzal, amit írtam, felismertem, hogy itt van - az álmom halfésűje. És az utolsó dolog, ami nekem maradt, az, hogy megveszem. Ezt a hivatalos honlapon lehet megtenni, de ekkor körülbelül 15-18 dollárba kerül (ami nem olyan kicsi), és problémák voltak a Fehéroroszországba történő szállítással (vagy fizetéssel - nem emlékszem pontosan). Általában alternatívákat kellett keresnem. A fejem megkarcolásával az Aliexpressre mentem, de még ott sem volt olyan egyszerű, és több órát vettem, hogy megtaláljam a fésűt. De a cél elérése! A fésű megtalálható és megrendelt, ára 3-szor alacsonyabb, mint az eredeti (az Ali-nál 4 színben kapható egy másolat, míg az eredeti csak zöld lehet).

Egy hónap és néhány nap elteltével a csomag érkezett.

A szokásos műanyag zacskóban egy fésűs fésűs fólia volt. A kínai emberekben "Dtangler" -nek nevezik, amely esetünkben "szálkás haj eltávolítása" -ként fordítható le.

A buborékfólia megfordítása a fésűn látható:

Nagyon kompakt. 18,5 cm hosszú, 7,5 cm széles.

Alakja miatt tökéletesen illeszkedik a kézbe, és ugyanolyan kényelmes, hogy mindkettőt (elég nagy kezével) és házastársát (miniatűr fogantyúval) használhassa, sőt, még egy lánya is megpróbálja fésülni magát :)

A fésű két felét tartalmazza - alsó fekete sörtékkel és felső lila. Nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz. A felek szorosan egymáshoz illeszkednek. A kötés nyomai nem láthatók. Amikor összeszorítja a gúnyolódásokat és más másvilágos hangokat. És igen, ami a legfontosabb, a műanyag szagtalan. Még az új is nem szagol.

És most a fésűm titkának nyilvánosságra hozatalára. Miért tudja, hogy mások nem tudnak? Először is, a sörték különböző hosszúságúak. És furcsán váltakoztak, és számomra nem világos: csak a hosszú élek vannak a széleken, és a középen egy hosszú sorok rövid sorok sora kerül.

Másodszor, ezek (sörték) lágyak. Igen, igen, puha. Gyakran látta, hogy a fésű puha nap? Itt nem vagyok. Ellentétben a legtöbb kollekcióval az otthoni kollekcióban, a Dtangler napsütése bármilyen irányban, nagy erőfeszítés nélkül hajlik. Próbáld meg az első masszázst fésülni és hajlítani a halom - működött? Nem hiszem, mert A legtöbb esetben a sörték fémből vagy szilárd formájú műanyagból készülnek, amely összekeveri a kusza haját.

Nos, úgy tűnik, nincs semmi bonyolult benne, mint mondják, minden zseniális egyszerű. Itt az ideje, hogy gyakorlati tesztekhez jussunk. Általában reggel a kis bozontos örömem így néz ki (a képen nem a leginkább elhanyagolt eset):

A fésülködés és az árukapcsolás során 15-20 percet, majd 3 percet vesz igénybe a szakadt haj eltávolítása a fésűből.

Az akvizícióval folytatott élesítés folytatódik. Szó szerint egy perccel később a haj úgy néz ki:

A fésülési folyamat és a hihetetlenül gyors eredmény az állandó "Wow!", "Nos, wow." És "Nem lehet!"

Miközben voltunk karcolás, a lányom boldogan elmosolyodott, apa rendkívül boldog volt, és a haja sértetlen maradt. Miután minden befejeződött, ellenőrizze a fésűt a haj jelenlétére. Nem lehet azt mondani, hogy egyáltalán nem voltak rajta, de az előzőekhez képest csak por.

Ugyanezen a napon este a fürdőzés után a fésű nedves hajon tesztelték. Az eredmény körülbelül ugyanolyan volt, mint reggel, csak egy kicsit több időt vett igénybe. De a legfontosabb dolog az, hogy senki nem kiáltotta: „Apa, fáj engem!” És a többiek apró.

Összefoglalva, a szokásos módon szeretnék beszélni a felülvizsgálat alatt álló termék előnyeiről és hátrányairól. Tehát a plusz a fésű maga. Ő egy hatalmas plusz!

Nem találtam semmilyen hátrányt ennek a terméknek.

Válaszoljon a "Vételre vagy sem." Kérdésre. Igen, igen, igen, és igen! Ha Ön vagy a hercegnője vékony és törékeny haja van, akkor biztosan vegye! Ezzel a fésűvel elfelejtjük, hogy a hajok össze vannak kötve és csomókba kötődnek, és a napi kínzásból való fésülési folyamat örömvé válik;)

Ez talán mindent. Köszönöm a figyelmet.

http://www.taker.im/review/4458-kopiya-Macadamia-Natural-Oil-No-Tangle-Brush-s-Aliex

Lépjen kapcsolatba velünk

Az árut nem lehet visszatéríteni.

A jó minőségű termékeket, amelyeket nem lehet cserélni (visszajuttatni), az Orosz Föderáció Kormánya által 1998. január 19-én jóváhagyott listában sorolnak fel. 55. További információ

 • leírás
 • paraméterek
 • kézbesítés

Egyetlen hajlékony sörtéjű Tangle fésű, amely finoman és fájdalmatlanul elválasztja az összes kusza hajat. A sörték olyan puhaak, hogy nemcsak a haj kutikáját károsítják, hanem éppen ellensúlyozza, ami ragyogást ad a hajnak, és segít a festett haj színének meghosszabbításában.

NAGYVÁLLALATOK a barátokkal:

A kérdésekre és visszajelzésekre vonatkozó szabályok

Felülvizsgálat vagy szavazás szükséges
regisztrációval

Jelentkezzen be fiókjába Wildberries vagy regisztráljon - nem több, mint két perc.

SZABÁLYOK KÉRDÉSEKRE ÉS VISSZATÉRÍTÉSRE

A felülvizsgálatok és kérdések csak a termékre vonatkozó információkat tartalmazhatnak.

Az értékelések legalább 5% -os visszaváltási százalékos ügyfeleket és csak a megrendelt és szállított árukat hagyhatnak.
Egy termék esetében a vevő nem lehet több, mint két vélemény.
Legfeljebb 5 fotót csatolhat az értékelésekhez. A képen látható terméknek jól láthatónak kell lennie.

A következő vélemények és kérdések nem kerülhetnek közzé:

 • a termék más üzletekben történő megvásárlására mutat;
 • bármilyen elérhetőségi adatot tartalmaz (telefonszámok, címek, e-mailek, linkek harmadik fél webhelyeihez);
 • bántalmazással, más ügyfelek méltóságának vagy áruházának megsértésével;
 • nagyszámú nagybetűvel (nagybetűvel).

A kérdéseket csak akkor kapják meg, ha választ kapnak.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szerkeszteni vagy közzétenni a felülvizsgálatot és egy olyan kérdést, amely nem felel meg a megállapított szabályoknak!

Betöltési hiba

Legfeljebb 5 fényképet adhat hozzá.

Az üzenetet megkaptuk, és elfogadtuk.

Egyes felülvizsgálatok ellenőrzést igényelnek, így a közzététel késhet.

http://www.wildberries.ru/catalog/2620893/detail.aspx

Felülvizsgálat a "Astellas" -ról a Macadamia hajkefe természetes olajra

van egy fogantyú, könnyű, masszírozza a fejbőrt

a haj mágnesezett, hajszál, nem hajlítja fel a haját, csak az online áruházakban értékesítik

Jó nap mindenkinek!

Mielőtt megvásárolnánk egy fésűt, nem tudtam sokáig dönteni két „internetes találat” között - Macadámia fésű és Tangle Teaser.

Kezdetben azt hittem, hogy Macadámia jobban illik nekem. Van vastag, kemény, szemtelen haj, közepes hosszúságú, hajszárítóval való szárítás után nagyon zavarosak. Sokan azt mondják, hogy a hosszabb fogak miatt a Macadamia sűrű haja jobban fésült, mint a Tangle Teaser.

Végül, miután megvizsgálta a véleményeket, úgy döntöttem, hogy megpróbálom mindkét vállalat fésűit kipróbálni.

Az online áruházakban [link] és [link] két Macadamia fésűt (magam és ajándék) rendeltem. Figyelembe véve a kedvezményt és a font sterling fésű megnövekedett arányát, 390 és 400 p. Volt, ami 2014-re meglehetősen olcsó volt. 2016-ban az ára már 1000 alatt van.

Az első a [link] csomagból érkezett, körülbelül három hete előttem. A fésű egy kis dobozban volt:

A design és a színező fésűk elégedettek

Különböző hosszúságú fésűfogak, mint a TT-ben:

1. Cool design és szép színek. A fésű stílusos és fiatal.

2. Lágyabb, mint a Tangle Teaser eredeti szegfűszeg. Ha a Teaser Original erős nyomással megkarcolhatja a fejbőrt, akkor a Macadamia nagyon gyengéden masszírozza a fejét, a fésülés érzése nagyon kellemes.

3. Könnyű. Amikor először alkalmazták, Macadamia csak egy tollnak tűnt, szemben a régi fésűvel, vas fogakkal. A Macadamia viszont a fogantyú kárára egy kicsit nehezebb, mint a TT.

4. A fogantyú jelenléte. Számomra ez elvileg nem következetes plusz, mivel a fogantyú nélküli teaser is nagyon kényelmesen fésülhető, de egyesek számára meghatározó tényező lehet. By the way, a fogantyú nem a legkényelmesebb és egy kicsit széles, a régi fésűmben a gumírozott keskeny fogantyú sokkal kényelmesebb a kézben.

1. A hajam villamosodik, és szó szerint „a végén” áll a Macadámia fésülése után. Vizsgálatot végzett a második fésűvel - a hatás ugyanaz. Mindkét makadámia fésülködik a hajat. Nem próbáltam nedves hajon, mert nem fésülöm a nedves hajaimat.

2. A makadámia egyáltalán nem bontja ki a hajam, ebben a tekintetben még rosszabb, mint a régi fésű, vas fogakkal. Számos alkalommal végeztek összehasonlító tesztet: a Teaser szó szerint csúszott át a hajon, szinte anélkül, hogy akadályokkal szembesülne, és a Macadamia elakad, és elkezd szakadni a haját. Nem azt mondva, hogy a Teaser ideális esetben a csomókat kíméli, de a makadámiához képest a különbség tapintható. Tehát az a kijelentés, hogy a Macadamia sűrű haja jobban fésül, mint a Tangle Teaser, hosszabb fogak miatt nem erősítette meg példámat.

3. Rendkívül gyenge építési minőségű fésűk. Két különböző makadámia fésűt rendeltem az angol online áruházakban [link] és [link]. A hamisítványok mindkét esetben kizárva vannak, mivel a fésű számos értékelését ezekben az üzletekben vásárolják meg, és teljesen azonosak a fényképen lévő bányával. Az alsó sor: az összeszereléssel ellátott fésűk mindkét üzletből származnak. A [link] fésűvel egyes helyeken a műanyag lazán csatlakozik, a felek nem illeszkednek teljesen. A fogantyú alsó része különböző irányban kinyúlik, és amikor a kezével töltötte a helyet, a fésű karcolja meg a bőrt, az alábbi fotó:

A [referencia] -val rendelkező második fésűnek a nyúlványon lévő kiálló műanyaggal rendelkeznek, de ez nem olyan szembetűnő, mint az első. Ezenkívül a második fésű is szörnyű - az az érzés, hogy a fésű rosszul ragasztott, vagy olyan gyenge minőségű szerelvény, hogy a fésű felét nem illeszti össze, van egy szakadék közöttük! Csak ha kézzel nyomja, a rés megtisztul, és a felek a végéhez vannak csatlakoztatva. Vágyakozni akarjuk a fésű ragasztását, hiszen azt a benyomást keltem, hogy a fésű nagyon gyenge, és hamarosan félig szétesik, az alábbi szemléltető fotó:

A fentieken túl mindkét fésű felső részén ívelt fogak figyelhetők meg. Amikor megérkezett az első, azt hittem, hogy ez lehet egy fésű hiánya, de a másodiknál ​​a fogak görbülete még erősebb volt.

Elvben az építési minőség kevésbé jelentős, mint a fő funkciói, de a fésű nem 50 rubelt, hanem 400-at, és jó minőséget szeretne kapni a pénzért! By the way, néhány fésű 50 rubel, mint egy gyülekezet messze meghaladja Macadamia.

Mielőtt megvásárolnánk egy fésűt, inkább hajlandó voltam Macadamia mellett, és biztos voltam benne, hogy jobban illik nekem, mint a Tangle Teaser. A gyakorlatban azonban a makadámia nemcsak összekapcsolja a hajamat, hanem fésülködés közben is villamosítja őket. Ezen okok miatt, fésű és tétlen.

Ezenkívül a makadámi gyenge minőségű: néhány helyen a műanyag rudak ki vannak húzva, a fogak ferdén vannak, és a fésű felek között hézagok vannak (két különböző boltból származó fésűt teszteltek). Lehetséges, hogy a korai részletekben a szerelvény jó minőségű volt, és végül romlott, mint gyakran.

Ma a kedvenceimben a Tangle Teasers - Eredeti és a Salon Elite változatok. A teasers természetesen nem hiányzik, de ezt más véleményekben is megvitatják.

Hozzáteszem, hogy a fésűk kiválasztásánál minden nagyon egyedi, és csak a hajat használva megérti, hogy a fésű alkalmas-e az Ön számára.

A fésű kiválasztásában lévő vélemények segítenek neked egy kicsit - a Macadámiával kapcsolatos pozitív véleményeket vezettem, de végül sajnálom. Például a teasers értékelésében néhányan azt is írják, hogy a haj villamosodik, de nekem személyesen tökéletesen illeszkednek - egyáltalán nem elektrifikálnak, és jól kinyitják a haját.

http://nsotz.com/review_39680

1beautynews.ru

Szépség: új kozmetikumok és parfümök, sweatshits, szépségböngészők Anna 1beautynews és Smink angyal

Fésű Macadámia Nem Tangle Brush: Review

Szőrzeted van? Meg kell szakítani őket, és ezért kárt okozhat a fésülés során?

Ma nagyon jó fésülködésről akarok beszélni, ami Macadamia No Tangle Brush, ami a vékony és kusza hajú emberek számára megmentés lehet, amelyre a szokásos fésülködés pokolba fordul.

Nem tartozom ehhez, a hajam vastag és vastag, és ez a hajkefe nem fésül minden hajam, mert túl rövid foga van. Természetesen fésülheted, de meg kell bújnod. Ezért csak nedves hajra használom (igen, fésülködhet a nedves hajra!), És a fürdőszobában is, amikor egy maszkot helyezek a hajamre, majd elosztom ezzel a fésűvel. Ebben a képességben sokat takarít meg, mert ha elhagyom a hajamot, amíg nem szárad ki, akkor hatalmas ütés lesz a fejemre. Usually Általában természetesen, hajszárító nélkül megszárítom a hajam, és ezzel a fésűvel rendszeresen sima és simítom őket a szárítási folyamat során.

De a lányom, Macadamia No Tangle Brush nagyban megkönnyíti a fésülést! Itt a haja nagyon vékony, mint a bolyhos, állandóan összekeveredik és összekeveredik a szőnyegekbe (remélem, majd megváltozik, gyermekkoromban is vékony voltam, majd megváltozott). A fésülési folyamat sokkal könnyebb, mint a szokásos fésűvel és sokkal kevésbé fájdalmas, és ami a legfontosabb, sokkal kevésbé traumás a hajra!

Ennek a fésűnek a titka nagyon puha és nagyon rugalmas, különböző hosszúságú fogakban van - nem szakadnak szőrszálakat, hanem óvatosan és óvatosan szétszedik.

A Macadamia No Tangle Brush-nek nincs ellentéte - a népszerű Tangle Teezer fésű. Funkcionálisan ugyanazok, csak formában különböznek - akiknek ez kényelmesebb. A makadámiának van egy tollja, és maga is egy csepp formában készült - kényelmes, ha a kezemben tartom.

Nagyon szeretem a Macadamia No Tangle Brush fésűjét, mindenkinek ajánlom, de azoknak, akik vékony és kusza hajúak - egyszerűen (vagy vele, vagy Tangle Teezerrel).

http://1beautynews.ru/2016/04/03/rascheska-macadamia-no-tangle-brush-otzyv/

Hajkefe Makadámia természetes olaj nélkül Tangle ecset

Tűzoltók, posta, rendőrök karcolódnak... A kutyák bozontos arccal karcolják meg. / A szakáll karcolja meg a tudomány fényeit - adjon minden kezét Macadámiának! + Fotó

Ma vasárnap van, és ez azt jelenti, hogy egy kis időt adok neked egy tiszta lelkiismerettel és megosztom a benyomásaimat, különösen, mióta kérted.

A Macadamia Natural Oil a mai hősnő lesz Nincs kusza Brush.

Amikor az izgalom a Tangle Teezer fésűkön érte el az apogéját, amikor a bolygó minden szépsége tételenként vásárolta meg őket (az egyik maguknak, egy nővérnek, a harmadik a zsákban, negyedik kutya), amikor mindenki körülöttünk húsz dollárra rohant, csak azért, hogy fésülködhessék a haját ezzel a szerény műanyaggal, elszálltam a hype-nek (ami jellemző számomra), nyugodtan dobta a BeautyBay kosárba, és lassan megnyomta a „Pay” -t, és nyugodtan megnyomta a „Pay” -t (nem a következő pincéből, mert a szállítás).

Időközben egy felülvizsgálat követt egy újabbat, minden nap megbotlottam egy új hozzászólásra a csodáról, és átgondoltam, hogy meredekebb a rózsa vagy a csillagos ég színei.

És amikor megkaptam, nem értettem meg mindent, ami hónapokig töltötte az internetet.

Nem hallható műanyag 20 Baku számára. Igen, inkább temették el őket a kertben. Talán még az évek későbbi unokái is, akik „kincset” játszanak, egy őrült nagymamát találnának, és azt hiszik, hogy nem volt ilyen haszontalan élete, és olyan boldogok voltak, hogy az egész kertet a tengerentúli munkatársaknak az örömért keresték. hogy nem kell visszahúzni egy szaggatóval...

De egy kicsit podostyv, rájöttem, hogy a dolog nem volt teljesen rossz, de távolról sem ideális. És a teljesítmény nem így van, és az ergonómia nem az én karomnak szól, és hiányzik egy pár centiméter a tökéletes „befejezésért”. Itt van egy részletes áttekintése.

Bármelyik kérdésem esetében az internet azonnal megtalálja a választ, különösen, ha a pénztárca ürítéséről van szó, rengeteg segítő van ebben.

És ismét fizetem a pénzt (és az unokáim, amúgy is kettős öröm lenne), elkezdtem várni. Itt türelmetlenül éreztem magam, és pontosan ugyanannyi összeget töltötte (még inkább, ha a kincsvadászok megbocsátanak nekem) az expressz kézbesítésért.

És daaaaaaaaaaaa-ról... suttogtam először... Ő az enyém.

Csomagolás. Csomagolva van. Egy dobozban, melynek eredménye az angol nyelvű eredmény és az alkalmazás módja. A dobozt filmbe csomagolták, mintha nem kaptam műanyag kártyát a karcoláshoz, hanem egy új hűtőszekrényt.

A dobozból minden látószögből látható "Octopussy" egy csomó haj, amit nem zavarnak...

Ahogy a fogakat pontosan fél centiméterrel hosszabbra álmodtam, mint a Teezer Tangle. Tökéletesen fésülködöm a hajam, mind nedves (bár nem lehet nedves), sem száraz állapotban.

Használat közben egyetlen fog nem rázódott meg, nem hajlított, mindenki olyan, mint egy kesztyű.

Az egyéni köszönet szavai megérdemlik egy toll. Hogy álmodtam róla Tangle Teezerrel, bár megértettem, hogy a hatás így sikerült, fésülködve a hajam, mint a kezem. De még itt sem táncoltak kefe, ami boldoggá tett. Milyen kényelmes.

A „bogarak” királynője nem a Tangle Brush, de a polcon is megtisztelteti a helyét, és vidám színe minden reggel kedveli a szememet.

És hadd menjek, eltemetek valamit az unokáimnak, különben többet fognak megsérteni...

Választható, utánozhatatlan, kedves és kedves? Acadamia NoTangle! Köszönjük, hogy ott voltál! A felülvizsgálat után meg akarja vásárolni egy ilyen fésűt! Remélem? +++ Tezle Teezer és? Acadamia NoTangle! +++ hajfotó összehasonlítása!

Jó nap, kedves szépségek!

Két évvel ezelőtt senki sem tudta, mi a Tangle Teeezer és a Macadamia NoTangle, és ezek a két gyönyörű segítők nagyon népszerűek és egyre szerelmesebbek. haj lányok.

Tangle Teeezert több mint egy éve ismertem. A második naptól kezdve találkozott az ősszel.

Sokan csodálkoznak, hogy milyen fésű választani? Tangle vagy not Tangle? Melyik a jobb és kényelmesebb?

Véleményemben megpróbálom megválaszolni ezeket a kérdéseket, és megkönnyíteném a választást! Nagyon örülnék, ha a felülvizsgálat segít választani!

Hol vásároltál? beautybay.com angol online áruház. Ellenőrzött, mert többször megrendelték. Nagyon gyorsan küldenek, 10-14 napig Ukrajnába. Mindig biztosan csomagolja meg az árut!

Én, mint sok lány, nem tudtam túljutni a pozitív visszajelzéseken, amelyek folyamatosan megjelentek az ajánlásban: Acadamia NoTangle. És bár szilárdan szerelmes voltam a Tangle Teaser-be, úgy döntöttem, hogy mindenképpen megveszem!

- 12-től. Nem vagyok szegény, hogy összehasonlítsam a világ két legnépszerűbb hajkefét - gondoltam.

A fésű átlátszó műanyag dobozban volt. A gyártó információkat kapott. Nem emlékszem arra, hogy mi volt ott írva, mivel a dobozt azonnal kiöntötték.

A fésű nagyon szép alakú! Egy ilyen karcsú és kifinomult szépség)

-Kiváló minőségű műanyagból készült.

-Nincs idegen szaga.

-A sörték egy serege áll. Egy sor hosszú sörték, a következő rövid, majd hosszú és ismét rövid és rövid a fésű mentén. A sörték hajlanak, de még mindig sűrűek.

-A fésű szinte súlytalan. A műanyag nagyon könnyű.

-Nagyon kényelmes fogás. Örömmel tartogat.

?acadamia NoTangle nagyon könnyen és egyszerűen fésülti haját.

Neki nem számít, hogy a haja fésüljön, legyen az nedves vagy száraz, egyenes vagy kusza. Bármit tehet! És a legfontosabb dolog az, hogy nagyon óvatosan fésülte haját anélkül, hogy bántaná őket!

Hajmosás után erősen kusza? Ez a szépség eltávolítja a szőnyegeket.

Elkezdem fésülni a hajat a tippekből, és fokozatosan a gyökerekhez mennek. A fésülködés folyamata 5-től 15 percig tarthat!) De ez nem azért van, mert maga a fésű.... csak nagyon szeretem a fésülést!

. Összehasonlítás: Acadamia NoTangle és Tangle Teeezer.

Ebben a fejezetben két fésűvel versenyezek és nevezem a győztesemet.

1) A Tang Teaser-nek szokatlan hely alakja van. Mutassa meg a nagymamákat a padon, mint egy fésű.... Csak nem értik, mi az. Korukban ez nem volt +1

2) A makadámiának ismerősebb formája van. Fogantyú sörték.

1) A Tang Teaser nem mindig kényelmes fésű. Sokszor voltam, amikor a fogmosás során a fogmosás kiesett. Érintett a fogantyúk hiánya.

2) A makadámiának nagyon kényelmes fogantyúja van. A fésűnek ilyen alakja van, ami nagyon kényelmes a kezedbe illeszkedéshez.

Mivel a fésű szinte súlytalan, nagyon kényelmes fésű. A használat ideje alatt a fésű nem esett ki a kezéből! 1

1) A teaser kicsi és nagyméretű, a sorban elrendezett kora. Setae vékony és kissé tüskés a végén. A finomság csak a fejbőrön érezhető, ilyen masszázs. A Setae nem túl sűrű és idővel deformálódott, de ez nem kritikus.

2) A makadámia sörték szintén sorban vannak elrendezve (nagy-kis-nagy-kicsi), sörtéje sűrűbb, mint a teaser. Ők is kicsit hosszabbak. Amint kiderült, a hosszúság számít!) A Macadamival való fésülési folyamat egy kicsit egyszerűbb, mivel a sörték mélyebbé válnak a hajban, és még jobb fésülködéssel. 1

1) Teaser óvatosan fésül, mint a nedves és száraz haj. Keveredik a kusza hajjal. De ha a haj túlságosan kusza, mint például a Natura Siberikából származó, a homoktövis sampon sikertelen használata után., majd a fésülködésnek meg kell tapadnia. A fésű nem húzza a hajat, és nem károsítja őket.

2) A makadámia is nagyon óvatosan és óvatosan fésülti a hajot bármilyen állapotban. A haj makadámiával történő feloldása egy kicsit könnyebb lett számomra. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a makadámia tarlója sűrűbb és hosszabb. Nem mondanám, hogy a Teaserrel vagy a Macadámiával való fésülés különbsége közvetlenül észrevehető, de összességében a második nyer. 1

Teaser: 1 Makadámia: 4

Számomra a kedvenc volt az Acadamia NoTangle, de ez nem jelenti azt, hogy Tang egy bozontos fésű! Csak az első számomra jobb és kényelmesebb!

Azt javaslom, hogy megvásárolja? Acadamia NoTangle, de az utolsó választás a tiéd!

Ez a felülvizsgálat körülbelül 3 órát írt. Minden lelkemet beleillettem! Ezért nagyon remélem, hogy a felülvizsgálatom nagyon hasznos lesz azok számára, akik most a Tangle vagy a Tangle választásában állnak!

A makadámia nem tangle-kefe nem lenyűgözi a habot;) Válaszában: tudtad, hogy vannak órák? A gyártó megkülönböztető politikája. És persze, Macadamia harc-összehasonlítása a jól ismert Tangle Teezer :: Vagy a hosszával kapcsolatos ügyekkel;)

Ez a fésűs út nem volt könnyű... és ezen az úton húzódott a hófehér mosott szőrszálakkal,... lehullottak, gyászoltak és küldtek egy szemetesbe.

És így minden reggel... és így minden este.

Bizonyos ponton már meglepődtem, hogy még mindig van valami valami, ami a fejemre maradt - minden alkalommal, amikor reggel elmentem a tükörbe, azt vártam, hogy valami hasonlót látok, mint például a Baba-Ezhka-ról és a három fonott szőrről. De még mindig tartsd, kedvesem...... vitaminokkal és maszkokkal, balzsamokkal táplálkozik.

.... Ez öt hónappal ezelőtt kezdődött, amikor a szülés után néhány héttel a haj egyszerűen leesett.

A nő testének hormonális változásai ebben az időszakban nem jók.

Szóval, a padlóm a szobában, ahol a baba alszik, valahol egy nap, minden alkalommal, amikor levettem az egész hajat a rongyokból... és már elkezdtem megszokni ezt a folyamatot.

Először még mindig vágyakozott a szuper-ragasztó és a visszatérő haj szétválasztására...)))))

és aztán valahogy lemondott. Azt is gondoltam, hogy a haj kardinális változása - menj vissza a bobra, de ez a folyamat nem állítható le.

És egy nap meg kellett vágnom egy hatalmas kopogtatott szőrszálat, amit nem lehetett fésülni, majdnem a fejem hátsó részénél... nevettem, hogy egy halomra tudok viselni a fejemben - csak az a hely)

De komolyan - ez volt az utolsó szalma: rájöttem, hogy valamit meg kell tenni.

És megkezdte az internetet, hogy rovarirtó és szuperfésülő hajokat keressen... miért kell hiába mennie az internet?

Az illúziók, hogy az egyenes hormonális változások megállnak, és a hajok leállnak, nem volt. De a szőrszálak száma, amelyek kiszakadnak / széttörtek a haj elszakításával és összezavarásával, az ilyen dolognak köszönhetően csökkentenie kell.......

És karcos a fejét - az ár Ukrajnában a tiszt. az oldal körülbelül 190-200 UAH. (+ hajózás), de Irek kisebb összegeket hívott....200 UAH. - mert a jó dolog nem sok, de miért túlfizet. ha vannak olcsóbb módok?

Aztán üzenetet küldött a http://lubimiygadget.com.ua/ - akcióról, amikor 3 darabot rendelett. kiderült, 139 UAH. fésülködésre...... gyorsan sagitirovav még két szőrszálakkal és fésülködéssel, készen álltam, hogy megrendeljek.

de a http://irecommend.ru félretette - most az asos.com-ra, ezáltal eldobva a fő félelmet -, hogy Kínából hamisítsanak. Anélkül, hogy látnám és nem érezném magam, nem voltam biztos benne, hogy megkülönböztetném az eredeti....... és még a mások bizonytalanságát is. Tehát úgy döntöttek - asos.com.

** Nincs semmi ellenem Kínából származó hamisítványok ellen, talán nem rosszabbak....... és talán még rosszabbak, de miért fizetnek többet a hamisításért. Mindennek ára van.

Hosszú megfordult a történelem......

És mint én, Tangle Teezerre számítva, én még mindig a Macadamia Természetes Olaj No Tangle Brush fésű tulajdonosa lettem.

Nos, a lányok döntéseiben nagyon változtathatóak)))))))

Ezért ma a Macadámiát lebontjuk... és Tangle Teasert is;)

** Nem, nem vagyok annyira megragadva, hogy egyszerre három fésű mindegyik kézben.... megrendelte Macadámiát - magam, Tangle Teaser - barátnőmet)), amely lehetővé tette, hogy megpróbáljam összehasonlítani mindkét toothy-ot a rossz hajaimnál.......

Habár a listán még mindig van egy pár fésülködő szőr és egy álom, hogy pontosan három darab... vagy akár négy. De róluk - a vásárlás tényéről

Csak a „nem zűrzavar” fésűk - Makadámia és Tangle Teaser - mindkettő összehasonlító elemzést igényel….

De erről a felülvizsgálat végére.

És most csak Macadámiáról, a kedvencemről.

A MACADAMIA-RÓL (Macadámia természetes olaj fésű nélkül):

A fésű sokkal masszívabb volt, mint képzeltem. A kerámia napi hajkefe ellen - így általában egy óriás.

http://xlebez.ru/rascheska-macadamia-natural-oil-no-tangle-brush/

1beautynews.ru

Szépség: új kozmetikumok és parfümök, sweatshits, szépségböngészők Anna 1beautynews és Smink angyal

Fésű Macadámia Nem Tangle Brush: Review

Szőrzeted van? Meg kell szakítani őket, és ezért kárt okozhat a fésülés során?

Ma nagyon jó fésülködésről akarok beszélni, ami Macadamia No Tangle Brush, ami a vékony és kusza hajú emberek számára megmentés lehet, amelyre a szokásos fésülködés pokolba fordul.

Nem tartozom ehhez, a hajam vastag és vastag, és ez a hajkefe nem fésül minden hajam, mert túl rövid foga van. Természetesen fésülheted, de meg kell bújnod. Ezért csak nedves hajra használom (igen, fésülködhet a nedves hajra!), És a fürdőszobában is, amikor egy maszkot helyezek a hajamre, majd elosztom ezzel a fésűvel. Ebben a képességben sokat takarít meg, mert ha elhagyom a hajamot, amíg nem szárad ki, akkor hatalmas ütés lesz a fejemre. Usually Általában természetesen, hajszárító nélkül megszárítom a hajam, és ezzel a fésűvel rendszeresen sima és simítom őket a szárítási folyamat során.

De a lányom, Macadamia No Tangle Brush nagyban megkönnyíti a fésülést! Itt a haja nagyon vékony, mint a bolyhos, állandóan összekeveredik és összekeveredik a szőnyegekbe (remélem, majd megváltozik, gyermekkoromban is vékony voltam, majd megváltozott). A fésülési folyamat sokkal könnyebb, mint a szokásos fésűvel és sokkal kevésbé fájdalmas, és ami a legfontosabb, sokkal kevésbé traumás a hajra!

Ennek a fésűnek a titka nagyon puha és nagyon rugalmas, különböző hosszúságú fogakban van - nem szakadnak szőrszálakat, hanem óvatosan és óvatosan szétszedik.

A Macadamia No Tangle Brush-nek nincs ellentéte - a népszerű Tangle Teezer fésű. Funkcionálisan ugyanazok, csak formában különböznek - akiknek ez kényelmesebb. A makadámiának van egy tollja, és maga is egy csepp formában készült - kényelmes, ha a kezemben tartom.

Nagyon szeretem a Macadamia No Tangle Brush fésűjét, mindenkinek ajánlom, de azoknak, akik vékony és kusza hajúak - egyszerűen (vagy vele, vagy Tangle Teezerrel).

http://1beautynews.ru/2016/04/03/rascheska-macadamia-no-tangle-brush-otzyv/

Fésű macadámia

A makadámiai márka a makadámiaolajokon és a szerveken alapuló fürtök gondozási termékeiről híres lett - értékes és tápláló összetevője. A legendás Tangle Teezer kefe nagy sikere után a globális márkák saját termékek létrehozását kezdték meg - a híres tartozék nem hivatalos példányai, a Macadámia fésű pedig az egyik legsikeresebb.

Nem Tangle Brush

A legnépszerűbb makadámia kefe a No Tangle Brush nevű, hosszúkás, kiváló minőségű műanyagból készült csepp alakú. A fésű elegáns alakja kényelmes a haj kéz- és önfésülésére, az egyszerűsített alakja ideális otthoni használatra. A legfontosabb dolog a különböző hosszúságú és szélességű fogak, amelyek a függőleges és vízszintes vonalak mentén helyezkednek el; kiváló minőségű és hajlamosak a hajra.

A Macadamia fésű kiválóan helyettesíti a hétköznapi kefét a mindennapi otthoni használatra, és eldobja a fürtöket, beleértve a nedves haj kíméletes fésülését is. Előnyei közé tartozik a súly és a használat könnyűsége, a tömörség és a kiváló fésülés: az ecset a haj legbonyolultabb csomóival küzd, és óvatosan eltávolítja őket. Könnyen magával vinné a táskájában, és otthon kívül is használhatja, és egy kis tárolótáskát hoz létre.

Bambusz lapátkefe

A márka hagyományos hajkefe egy szokatlan fogakkal ellátott fából készült kefe Bambusz lapát, olajkivonattal impregnált ecset - makadámia dió és szerv. A modell széles, téglalap alakú kefével és kényelmes gumi fogantyúval rendelkezik, így a tartozék szilárdan a kezében marad.

címer

A következő típusú fésű a Macadamia márkából egy szokványos, fából készült fésű, ritka, egyetlen fogakkal, két olajjal impregnálva - makadámia dió és argan kivonat. A fésűk napi használatának köszönhetően a haj extra táplálékot kap, miközben a kezek tiszták maradnak.

A tartozék gyantaszerű anyagokból készül, és minden szegfűszegre különleges impregnálással rendelkezik; a hajkefe nélkülözhetetlen kiegészítője a haj gondozásának, és a fürtöket sima, gazdag tápláló olajok és sűrűvé teszi.

Egyébként, ha észreveszed, hogy a fésű elvesztette korábbi teljesítményét, és már nem táplálja a hajat, makadámiaolajba kell helyezni, és néhány órán át hagyja, majd alaposan törölje le, és hagyja egy ideig a terméket felszívni.

Kefés kefe

A hajformázás érdekében a Macadamia két kefés kefét hozott létre, amelyek kefe - fúvott műanyag és fából készült modellek, kerek alakúak és kényelmes fogást biztosítanak. Ezek a kiegészítők a legjobb választás a hajformázáshoz a szalonban vagy otthon: a hajhoz kötést adnak, és sima hajúak.

A fúvott hajkefe a volumetriás stílushoz számos vékony műanyag fogat és az alapot egy kis lyukakkal ellátott henger formájában tartalmaz a légáramláshoz. A műanyag fogaknak van egy kerete, amely megőrzi az egyes hajok tiszteletét és ionizálja a tompa szálakat.

A makadámia faszerkezeti modell önmagában kerek és kötet; ez lesz a legjobb segítő a szuper volumetrikus stílusban, és lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül további pénzeszközök nélkül mentse el. Egyébként, a fésű átmérője kiváló 25-53 mm, ami lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő szerkezetet a hajra, a természetes térfogatra és a szokásra.

A fésűs fésű a hajápoló szakemberek és amatőrök választása lesz; a kefe kényelmes gumírozott markolattal rendelkezik, és ellenáll a legmagasabb hőmérsékletnek.

Természetes olaj lapátpárna kefe

A Natural Oil Paddle Cushion ecset Macadamia Flat Brush professzionális gondoskodást nyújt a göndörökhöz otthonában, és a hosszú és vastag hajhoz igazi találatot kap. A nagy, téglalap alakú Macadamia ecset és olajos kompozícióval impregnált sörték erősek és rugalmasak lesznek, egészségesek és szépek. A különleges impregnálással ellátott természetes sörték kiegészítő táplálkozást biztosítanak, amit minden egyes fésüléssel kapnak; ez kiküszöböli a haj zsíros ragyogását és kellemetlen súlyozását. Ezen túlmenően a Natural Oil Paddle Cushion Brush antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, és a kóros fürtöket kíméli.

Hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül

Az ismert márkás Macadamia fésű szakosodott kiskereskedelmi és online áruházakban kerül forgalomba, amelyek rendelkeznek a megfelelő felszereltségi tanúsítványokkal. By the way, Oroszországban van egy hivatalos online áruház, amely árut értékesít, beleértve a fürtök és egyéb tulajdonságok ellátására szolgáló termékeket is.

A fésű ára típusától függően változik, például egy makadámiás masszázs kefe átlagosan 1000 rubelt fog fizetni, a kefe kefe 3000 rubelt fog fizetni (az ár a kefe átmérőjétől függ), és a fésű nem haladja meg a 900 rubelt - az ára 700 rubeltől indul. Az árak 2017 májusától érvényesek.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványt

Az eredeti makadámia fésűk többféle okból különböznek a másolatoktól:

 • Minden tartozéknak van egy vállalati neve és egy vállalati logója egy csepp olaj formájában;
 • Túl alacsony az ár, ami el kell távolítania a vásárlást; a vásárlás előtt jobb összehasonlítani az árakat az eladókkal és keresni az árukat az azonos árpolitikáról;
 • Masszázs kefe - a legnépszerűbb és leginkább kovácsolt; érdemes tudni, zöld vagy rózsaszín makadámia;
 • Macadamia márkájú termékek beszerzése nagy, megbízható gyártóktól;
 • Kétség esetén joga van arra, hogy kérjen tanúsítványt, amely igazolja a tartozékok eredeti eredetét.

Vélemények

A macadámia masszázs ecset megjelenésével a fogyasztók elkezdték megvásárolni ezt a terméket - kiderült, hogy a hajápolásban megfizethetőbb és kevésbé jó minőségű. A nők tudomásul veszik, hogy a Macadamia No Tangle Brush ecset kifinomult formája kényelmes a kéz számára, a különböző hosszúságú sörték tökéletesen megbirkóznak a kusza fürtökkel, és finoman kinyerik még a legbonyolultabb csomókat.

Emellett a fogyasztókat vonzza a termék megfizethető ára - a makadámia masszázs kefe - a márka legnépszerűbb terméke. Emellett a világ minden tájáról származó nők annyira szerették az ecsetet, hogy örömmel átadják a márka többi termékét - egy lenyűgöző fésűbe, lapos kefékbe és merevítő stílusba.

A makadámia fából készült hajkefék speciális olajösszetételsel vannak impregnálva, amely táplálja a hajat, és minden egyes fésülettel hasznos elemekkel komplex. Ebben az esetben a nők tudomásul veszik, hogy a haj nem gyakran zsírtalanít, és egész nap sima marad.

A No Tangle Brush teardrop alakú masszázs kefe kényelmes pénztárcába szállítani, a fogyasztók szerint az egyetlen mínusz a fedél vagy a fedél hiánya a táska gondos tárolásához, de ez még nem állítja meg a tisztességes szexet a Macadamia masszázs kefe megvásárlásáról.

A fésűkorozatokról a Macadamia a vélemények készítésére is pozitív: a nők elégedettek az ecset átmérőjének és alakjának kiválasztásával: kerek vagy ovális. A gumik fogantyú és a természetes sörték miatt a fogyasztók az ecset kényelmét jelzik, amelyek nem ártanak a nedves hajnak, és lehetővé teszik, hogy a legújabb módon hozza fürtöket. Még a fésű magas ára sem állítja meg, hogy a hölgyek vásároljanak, ugyanaz, az egészséges haj nem olcsó élvezet, és kevés anyagi befektetést igényel, amely nagyon gyorsan fizet.

A makadámiában és az arganolajokban áztatott eredeti, kiváló minőségű fésűk a különböző hosszúságú, színek és állapotú hajok tulajdonosait fogják felkelteni.

http://wlooks.ru/rascheski/macadamia/

Vélemények a műanyag kefe - macadámia természetes olaj kusza kefe

Kiváló fésű, sokkal inkább, mint a Tangle Teezer, jobb fésülés. Finoman dörzsölje még nedves haját is. Kényelmes kézben tartani. Nagyon elégedett.

Kedvenc hajkefeim, már megváltoztattam kettőt az elmúlt három évben, és azt tervezem, hogy meghozom a harmadikat. Európában a rózsaszín már megjelent, meg kell próbálni, a zöldek unatkoznak. :)

Hosszú álmodott ez a fésű, megrendelt, nagyon gyorsan hozta. megnyitjuk a dobozt, és a MADE IN CHINA felirat azonnal látható, bár az oldal azt mondja, hogy az USA-ban készült! pechalka. Nem voltam ideges a szóval, de hát igen, megpróbáltam ezt a kínai csodát. a megjelenés kellemes, nem zúzódik sehol, nem játszik, jól összeszerelve, még a fogantyú jelenlétével is, kényelmetlen tartani, de nélkülük még rosszabb lenne. Most a legfontosabb dologról van szó: vékony, hosszú, kusza hajam van, hatalmas problémával fésülve, olajjal és súrolással nem lehet olaj nélkül végezni, ez a fésű természetesen sokkal jobb, mint a hagyományos, különböző és természetes kefék. függetlenül attól, hogy mennyire kemény a haja, csak 3-szor kevesebb, száraz haja fésülködés nélkül, ideális esetben szinte szakadás nélkül, a fejmasszázs nagyon kellemes. az eredmény, a "wow" hatása, ahogy az várható volt, nem, szintén elrontotta azt a tényt, hogy a kínai, a fésű az 5-ből 1-ből 4 csillagra a helytelen információért, helyesbíti a helyszínen, mert mindegyik leveszi az összes csillagot! a kellemes: gyors szállítás, kellemes masszázs, megjelenés és sokszor kevesebb, mint az elszakadt haj, ami az, amit elvársz tőle.

Catherine, elnézést kérünk a kellemetlenségért. A fellebbezést átadták a megfelelő osztálynak. Hálásak vagyunk, hogy Ön az ügyfelünk. A véleményed nagyon fontos számunkra. Reméljük, hogy a jövőben nem fogunk csalódni.

Kedvenc hajkefe. Nem rosszabb, mint a Tangel teaser, mindkét témát használom. De ez a kényelmesebb a kezében tartani a farok miatt. Nem az Egyesült Királyságból rendelt meg.

Grebіnetsya örömmel töltötte be a Perukarka-t, schob nem a kіnchiki-t. 3 hónapig a haj kevésbé gyakori, könnyebben forgatható, és nem megy. Ellenőriztem, ha eljöhetnék, azt szeretném megvásárolni az oldalamon

Mikor lesz elérhető a fésű? Nem volt időm vásárolni az állományt tegnap

A Nata sajnos a termék kiszállításának dátuma nem ismert, amint a termék elérhetővé válik, az információk felsorolásra kerülnek a helyszínen. Használhatja a "Jelentés a megjelenésről" funkciót.

Elvileg elég jó fésű, nedves hajjal, bummmal kezelve, valahogy könnyen és finoman. De szinte nem éreztem a fejmasszázst. Van egy kicsi, bár számomra nagyon jelentős BUT. ő a jobbkezeseknek! Mint balkezes személy, nem célszerű, hogy a kezemben tartsam. Kár, hogy a gyártók nem figyelnek erre a tényre. Figyelmeztetni kell!

A férjem megvásárolta ezt a hajkefét cserébe, hogy kicseréltem a kopott táskámat. Imádtam a kusza és a kezemben csavartam a makadámiát, közömbösen tedd a dobozba. Amíg egy napig a medencébe mentem, eljött a karomra. Macadamia olyan gyengéden és óvatosan fésült nedves hajat egy zuhany után, amit megértettem - itt van, a tökéletes fésű. Tangle, mint egy darab csiszolópapír. Macadamia gyengéden fésül, még nedves hajjal, egyetlen haj sem esik ki. A törékeny hajúak számára ez csak egy üdvösség.

A fésű normális, de a fésűs fogazót jobban kedveli. És nem egy kellemes pillanat, az oldal azt állítja, hogy a fésű az USA-ban készül, és a dobozon Kína! Megbízhatóbb információkat szeretnék kapni a megrendelés során. Eltávolítom a 2 csillagot, a gyártótól való félreértésért, és a minőség rosszabb, mint a teezer

Comb millióra! A házban két - enyém és lányom van. A lányoknak göndör vastag hajuk van, ennek a fésűnek nincs egyszerűen élete. Bármely pénzért újra megveszem :)

Végül van egy kefe, és nem sajnálom. A nem vastag hajom jól fésül, és kellemesen masszírozza a fejet :)

http://makeup.com.ua/product/66635/otzivi/

Macadámia hajkefe Know Tangle Brasha (Macadámia nem Tangle kefe)

A termék gyakran vásárol:

Elem leírása:

előnyök

A Macadamia No Tangle Brush fésűk fő előnyei a következők:

 • egyedülálló rugalmas sörtéjű;
 • könnyen eltávolítja a hajat;
 • gyengéden fésülködés a gyökérről a csúcsra;
 • alkalmas vékony, száraz és sérült fürtökhöz;
 • ideális gyermek hajra;
 • masszázshatással rendelkezik a fejbőrön;
 • sima, ápolt és rendezett;
 • eredeti kialakítású és ergonómikus formájú;
 • megakadályozza a törékenységet és az osztott végeket;
 • megfizethető áron.

Használati módszer

Macadamia No Tangle Brush masszázs Kefével óvatosan és hatékonyan fésülje száraz és nedves haját. Elég, ha a tartozékot a gyökértől a csúcsig többször tartjuk, hogy fürtöket készítsen vagy hajvágást készítsen. Gyors és hatékony eredményeket fog megfigyelni a hajtípusok tulajdonosai, függetlenül a hosszúságtól.

A hajfésülés olyan eljárás, amelyet minden nő naponta és ismételten végez. A fürtök egészsége és integritása, megjelenése és az ápolásra fordított idő függ attól, hogy a tartozék milyen mértékben van kiválasztva. Különösen nehéz a száraz, vékony szálak tulajdonosai számára. A szőrszálakat összekeverik, villamosítják, fésülködnek a fésű mögött, ami kellemetlen érzéseket okoz. A száraz fürtök fektetése valódi probléma, amelyre a szakértők a Macadamia Natural Oil No Tangle Brush használatát javasolják.

A professzionális Macadamia márkából származó Tangle Brush fésű igazi találatot jelent a rossz, zavaros fürtök tulajdonosai számára. Hibátlanul fésül, fájdalommentesen és gyorsan enyhíti a csomókat, a sima simaságot, a puhaságot és a selymességet. Még a legszárazabb és sérült fürtök is minimális erőfeszítéssel és idővel rendezhetők. Sokan használják ezt a tartozékot a gyermek hajához, mert óvatosan és gondosan gondoskodik nemcsak a szálakról, hanem a fejbőrről is. Ez a puha sörtéknek köszönhetően a Macadámia fésűben a No Tangle Brush-ban érhető el.

Az amerikai márka Macadamia termékei, nevezetesen a hajkozmetikumok, csodálatos tulajdonságaik miatt ismertek. A termékek természetes arabolaj és makadámia alapján készülnek, más természetes összetevők részeként, amelyek mélyen hidratálják, táplálják, helyreállítják a fürtöket, megbízható védelmet nyújtanak a külső tényezőktől. A No Tangle Macadamia Natural Oil fésű használata mellett a természetes olajápolási termékek, a szálak egészségesek, erősek, hidratáltak és szépek.

A teljesen biztonságos és megbízható makadámia kefe megfizethető áron jelenik meg online áruházunkban. Most megrendelheti a webhelyen. A fésű első használata után pozitív hatással lesz a szálakra, és a fürtök köszönöm szépségüket, simaságukat és ragyogásukat. A nők milliói nagyra értékelték a makadámia kiegészítők erényeit, és sok éven át igazi rajongóik lettek.

http: //www.xn--80aaapvimf6o.xn--p1ai/products/brush/no-tangle-styler.html

Sibmama - a családról, a terhességről és a gyerekekről

A TANGLE TEEZER fésű jó, mint mondják?

Üzenet Nikitinka »Thu 2016. április 14. 5:23” Köszönöm: 2

ohhh, ez csak az üdvösség! Teljesen egyenes hajom van, vastag, de ugyanakkor nem is tudom, hogy valamilyen oknál fogva maguk a vékony szőrszálak általában összezavarodnak a szörnyű erővel - nagyon kevés embert ismerek, akik ugyanolyan zavarosak. Miközben az iskolában voltam, és nem volt balzsam, mint osztály, pokol volt. A 10. fokozatig letörölhetetlen Londavital jelent meg, és az élet könnyebb lett. Természetesen sok gondozó könnyebbé teszi az életet, de mégis, egy nap hajával laza a szélben vagy egy kalapban, ha sok fejét fordítja - hello, koltun.

a teaser megment, nem egy fésű, csendben maradok a kefékről, így nem bontja le a hajam. Igen, és nem tudom, ahogy az látható - a végektől a gyökerektől kezdve, mindig a végeken fésülök (de a haj hosszú, csak a derék fölött), de gyorsan fésül, és könnyebb lesz, mint a haj. Még kevésbé haja vagyok, mert használom. Általánosságban elmondtam, hogy elhagytam a többi fésűt, csak ezt használom.

Jone üzenete »Thu 14.04.2016 12:00

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=1302893start=30